Aerotek Innovation Limited

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Aerotek Innovation Limited"

Transkript

1 Aerotek Innovation Limited Audiovizuální a multimediální přístroje, počítačové příslušenství, spotřební elektronika, značka Aerotek Mr. Allen Ng Manažer prodeje Room 2301, 23/F, MaxShare Center 367 King's Road, North Point, Hong Kong (852) (852) allen.ng@aerotek.com.hk Aerotek nabízí širokou paletu výrobků, které zákazníkům umožní bezešvé propojení jejich domácího audiovizuálního zařízení s běžným počítačem, notebookem, PDA, ipodem, mobilním telefonem či HDMI (High Definition Multi Media Interface). Společnost se zabývá také vývojem a výrobou počítačového příslušenství a techniky (PCI, PCI-express, PCMCIA karty a adaptéry USB). Aerotek Innovation Limited byla založena v roce 2000 a sídlí v Hongkongu. Firma vlastní továrnu v Číně (v Šen-čenu) o rozloze m 2 s 10 výrobními linkami a zaměstnává celkem 200 pracovníků. Společnost je držitelem certifikátu ISO Aerotek má bohaté zkušenosti s dodávkami do celého světa. Její výrobky se již prodávají mimo jiné v Evropě a Severní Americe. Společnost Aerotek Innovation hledá distributory se zájmem o spolupráci při expanzí produktů do České republiky a dalších států EU a dále také s velkoobchodníky a maloobchodníky, kteří mají zájem dovážet AV, multimediální produkty a počítačové příslušenství vysoké kvality za příznivé ceny.

2 Carry On International Group Limited Spotřební elektronika a domácí spotřebiče Carry On International Group Limited patří celosvětově mezi renomované dodavatele domácích spotřebičů. Firma nabízí širokou paletu rychlovarných konvic, kávovarů, topinkovačů, elektrických trub a dalších spotřebičů. Společnost dále vyrábí audio přístroje a CD přehrávače. Mr. Nathan Yee Marketingový manažer Mr. Raymond Tang Marketingový manažer Room 1206, 12/F, Kwai Cheong Centre,40-52 Kwai Cheong Road, Kwai Chung,New Territories, Hong Kong (852) (852) sales@carryontec.com.hk Carry On International vznikla v roce 2004, sídlí v Hongkongu a výrobní závod o velikosti více než m 2 se nachází všenženu (Čína). Doplňková výroba, která zahrnuje vstřikování plastů a výrobu kabelů, činí z této firmy vysoce konkurenčně schopnou společnost, a to zejména v otázce managementu dodávek, délky výroby a řízení nákladů. Společnost dodává produkty vysoké kvality a pozorně sleduje vývoj designu, technologický pokrok, výzkum i módní trendy ve výrobě. Carry On zaměstnává 400 lidí. Firma se může chlubit dlouholetou výrobní tradici. Její klienti se mimo jiné nachází na trzích v Evropě, Japonsku a na Středním Východě. Společnost má zájmem o spolupráci s odběrateli domácích spotřebičů, kteří preferují dlouhodobou spolupráci.

3 China Island Letní a zimní obuv, plážové pantofle Mr. Sin Chung Wong Ředitel Miss QianPei Ding Manažerka obchodu Room 2009, 20/F, Lemmi Centre, 50 Hoi Yuen Road, Kwun Tong, Kowloon, Hong Kong chisland@chinaisland.com.hk Pantofle pro doma i na ven z plyše, bačkory pro děti i dospělé ve tvaru zvířat, plážové sandále z hmoty EVA China Island patří mezi velmi zkušené výrobce obuvi. Firma byla založena v roce 1992 a provozuje dvě továrny, první ve městě I-čeng v provincii Ťiang-su na plyšové hračky a pantofle a druhou ve Fu-čou v provincii Fu-ťien na plážové vietnamky. Zákazníci oceňují hlavně unikátním výrobky a krátké dodací lhůty. Díky schopným vývojovým pracovníkům v obou továrnách dokáže firma rychle začít se zakázkovou výrobou podle nově dodaných návrhů. Firma China Island vyváží do Koreje, USA, Německa, Nizozemí, Itálie, Španělska a Austrálie. Společnost China Island hledá obchodní partnery, kteří mají zájem nabízet její zboží vysoké kvality za příznivé ceny.

4 Evershining Industrial Ltd Hrnce a pánve z nerezové oceli značka Evershining Miss Cindy Tong Obchodní manažerka Miss Yuky Chen Obchodní manažerka Flat 1801, 18/F, Dominion Centre, Queen's Road East, Wanchai, Hong Kong (852) (852) sales@evershiningcn.com, cindy@evershiningcn.com Evershining Industrial vyrábí širokou škálu hrnců a pánví z nerezové oceli pro profesionální kuchyně a další kuchyňské náčiní jako např. čajníky. Společnost Evershining Industrial Ltd byla založena v roce 2000 a sídlí v Kantonu. Firma svým odběratelům nabízí vysokou kvalitu za nízké ceny a v krátkých dodacích lhůtách. Zákazníci firmy se nacházejí po celém světě. Klíčovými trhy zůstávají země EU (Německo, Velká Británie, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělsko) a dále USA a Brazílie. Na zahraničních trzích spolupracuje Evershining Industrial nejen s distributory a velkoobchodníky, ale i maloobchodníky a řetězci.

5 Ford Harvest Enterprises Limited Hodinky, značka Oppe.Q Mr. Chi Ming Wong Ředitel Miss Ya Min, Phyllis Hsieh Ředitelka Flat/Rm 4, 7/F, Summit Insurance Building, 789 Nathan Road, Kowloon, Hong Kong (852) (852) Ford Harvest vyrábí hodinky již více než 20 let. Firma dodává širokou škálu módních, vysoce kvalitních hodinek z různých slitin. Společnost byla založena v roce 1993, zaměstnává celkem 150 lidí a její výrobní kapacita dosahuje hodinek za měsíc. Firma Ford Harvest spolu se svou dceřinou společností Yardley patří ke zkušeným exportérům do zemí celého světa. Mezi jejich hlavní exportní trhy patří Japonsko, USA, Brazílie, Německo, Velká Británie, Francie, Itálie, Německo a Španělsko. Společnost má zájem o spolupráci se zkušeným dovozcem a distributorem hodinek a dárkových artiklů.

6 Forever Holdings Limited Potřeby pro domácnost, značky FOREVER, SENSE, CHIGOO Společnost Forever Holdings dodává široký sortiment výrobků, například žehlicí prkna, žebříky, sušáky na prádlo, nákupní košíky, úložné nádoby pro domácnost, koše na prádlo, kuchyňské potřeby, čisticí potřeby a skříně. Mr. Chung Ping Ip Ředitel Miss Vera Chan Marketingová manažerka Rm 1701, 17/F, Quality Education Toner 476 Nathan Road, Kowloon, Hong Kong (852) (852) forevera@netvigator.com Forever Holdings Ltd. byla založena v roce V průběhu sedmnácti let nepřetržitého rozvoje rozšířila firma své aktivity na výrobu, velkoobchod, dovoz i vývoz zboží. Firma patří mezi přední výrobce žehlicích prken v Číně. Obchodní značku Forever můžete spatřit nejen v nadnárodních řetězcích (např. Wal-mart, Carrefour či Auchan) ale i v menších obchodech. Společnost Forever Holdings je držitelem certifikátu ISO Vybrané modelové řady nesou certifikáty TUV GS či CE. Firma exportuje své výrobky do více než 80 zemí na pěti kontinentech. Mezi její klíčové trhy patří Německo, Velká Británie, Francie, Itálie, Španělsko, Austrálii, USA a Brazílie. Firma má zájem o spolupráci se zkušenými obchodními partnery.

7 Imago International Tašky a kabelky, módní kovové doplňky a dárkové předměty Miss Kitty Fan Majitelka Unit 1801, Wing On Central Building, 26 Des Voeux Road, Central, Hong Kong (852) (852) imagointl@i-cable.com Imago International vyrábí široké spektrum tašek a kabelek, včetně módních, kosmetických a toaletních tašek, brašen na notebooky a fotoaparáty, kovových módních doplňků a dárkových předmětů. Vedle širokého spektra vlastních výrobků také firma nabízí zakázkovou výrobu dle návrhů zákazníků. Imago patří s 200 zaměstnanci mezi podniky střední velikosti a veškeré výrobní procesy spadají pod přímou kontrolu kanceláře firmy v Hongkongu. Firma byla založena v roce 2008 a její výrobní kapacita dosahuje kusů za den. Firma již dodává své výrobky na trh v Německu, Velké Británii, Itálii, Francii a několika dalších zemích EU a také do USA a Austrálie. Firma má zájem o spolupráci se zkušenými dovozci dárkových a reklamních předmětů.

8 Monus Stříbrné šperky a polodrahokamy, značky Monus a C'est mon Miss Lan Hing Wong Manažerka Firma Monus se specializuje na výrobu různých druhů prstenů, náhrdelníků, náramků, přívěsků, náušnic a řetízků ze stříbra ryzosti 925 a také polodrahokamů, křišťálů, perletí, onyxů, ametystů, labradoritů, tyrkysů, korálů a kouřových křemenů. Flat C, 5/F, Fook Yee Building, A Lockhart Road, Wanchai, Hong Kong (852) monusjew@yahoo.com.hk Společnost byla založena v roce 2002 a jejím cílem je se stát výrobní značkou uznávanou nejen v Číně, ale také po celém světě. V současné době se firma zaměřuje na rozšíření svých exportních trhů v rámci EU. Firma má zájem o spolupráci nejen s importéry a distributory, ale i maloobchody a maloobchodními řetězci.

9 Spring Wind Manufacturing Limited Domácí potřeby Mr. Chok Hi Law Ředitel Mrs. Ching Wai Ching Ředitelka Unit 2, 3/F, Front Block, Wah Fat Industrial Building Kung Yip St., Kwai Chung,New Territories, Hong Kong (852) (852) Společnost Spring Wind Manufacturing vyrábí kompletní řadu domácího nádobí z oceli (nerezové, pochromované, poniklované a smaltované), elastomeru, nylonových plastů a silikonu. Její vysoce kvalitní výrobky splňují směrnice na bezpečnost materiálů pro styk s potravinami (např. LFGB, 2002/72EC, DGCCRF či FDA). Firma byla založena v roce 2007 a vlastní dvě továrny, jednu v Hongkongu a druhou v čínském Šen-čenu. Podnik disponuje vlastní nástrojárnou a strojovým vybavením na výrobu prototypů. Společnost již dodává své výrobky do České republiky a dalších států EU (Německa, Francie, Itálie či Polska) a také například do USA. Společnost má zájem dodávat nejen hotové produkty, ale popřípadě i polotovary (z nerezové oceli nebo chromované, nylonové či plastové části) firmám, které mají zájem provádět finální kompletaci v ČR.

10 Star Company International Group Limited Džíny, batohy, boty a pánské módní doplňky Mr. Harry Khushi Manažer Unit 801, 8/F, Perfect Commercial Building 20 Austin Avenue, Tsimshatsui, Kowloon, Hong Kong (852) (852) info@starcointl.com Od svého založení v roce 1973 se Star Company zaměřuje na dodávky džínsů, batohů, bot a pánských módních doplňků. Star Company patří mezi jednu z nejlépe etablovaných obchodních firem v Hongkongu. Společnost rozšiřuje paletu svých výrobků, aby byla schopna nabízet stále nový sortiment stávajícím klientům, kteří vždy vyjadřovali nesmírnou spokojenost s jejími službami. Mezi hlavní exportní trhy firmy Star patří Německo, Velká Británie, Itálie, Španělsko a další evropské země. Společnost již dodává také do České republiky. V současné době se firma zaměřuje na rozšiřování základny obchodních partnerů na středoevropském trhu a má zájem o spolupráci sfirmami působícími v oblasti dovozu a velko- i maloobchodu.

11 THD Acoustics Limited Spotřební elektronika Ms. Celia Lam Manažerka provozu Unit 2304, 23/F, Mega Trade Centre No. 1 Mei Wan Street, Tsuen Wan, New Territories, Hong Kong (852) (852) enquiry@sinowise.com.hk THD Acoustics Limited se specializuje na design, výrobu a distribuci digitálních a audio přístrojů. Portfolio výrobků zahrnuje MP3 přehrávače, hudební sestavy, zesilovače, reproduktory a domácí kina. Společnost sídlí v Hongkongu a její pobočky se nachází v Číně. THD Acoustics nabízí od svého založení v roce 2003 inovativní produkty pro vhodné zákazníky ve vhodnou chvíli. THD Acoustic Limited mimo jiné exportuje do Německa, Velké Británie, Nizozemí a Francie. Cílem THD je stát se součástí každodenního života zákazníků po celém světě, tedy i v České republice.

12 Variation Industrial Company Limited Módní doplňky, kabelky a dárkové předměty Mr. Wai Keung Yim Manažer Miss Suk Yin Lee Manažerka Room 2007, Tower B, Regent Centre, 70 Ta Chuen Ping Street, Kwai Chung New Territories, Hong Kong (852) (852) info@variation.com.hk Variation Industrial patří mezi renomované výrobce dámských módních doplňků. Firma disponuje vlastním týmem schopných návrhářů a také značnými zkušenostmi s projekty šitými na míru. Variation nabízí široké spektrum módních doplňků, kabelek, peněženek, opasků, hodinek a šperků a to v celých kolekcích. Firma Variation, s více než 20-letou působností na trhu, má přes 100 zaměstnanců a plocha její továrny přesahuje m 2. Variation již dodává své výrobky na trhy nejen v Asii, ale také do USA, Velké Británie a dalších evropských zemí. Společnost má zájem o spolupráci nejen s dovozci a distributory, ale také s velkoobchodníky a maloobchodníky.

13 Wellbase Industrial Limited Kuchyňské nádobí, potřeby na pečení a domácí potřeby, značky Pyrex a Ecko Mr. Hing Yin Lau Výkonný ředitel Mr. Ming Xie Generální manažer Flat A, 14/F, Wing Cheung Industrial Building, Kwai Cheong Road, Kwai Chung, New Territories, Hong Kong (852) (852) hylau@wellbase.com.hk Firma se specializuje na výrobu plastového kuchyňského nádobí a potřeb na pečení. Wellbase Industrial Limited byla založena v roce 1993 a vlastní továrny v Šen-čenu a Chang-čou. Celkem zaměstnává 520 osob. Firma nabízí veškeré služby od návrhu koncepce přes design, výrobu a montáž až po balení výrobků. V současné době se firma zaměřuje na rozšíření svých exportních trhů v rámci Evropy. Mezi klíčové obchodní partnery patří Japonsko a USA. Wellbase má zájem o spolupráci nejen s dovozci, distributory, nákupními skupinami, ale také maloobchody a maloobchodními řetězci.

14 Welldone Shoes Factory Dětská a školní obuv Welldone Shoes Factory vyrábí široký sortiment dětské obuvi. Miss Joyce Chin Obchodní a marketingová manažerka Mr. Gordon Lui Generální manažer Room 503, Charm Centre, 700 Castle Peak Road, Lai Chi Kok, Kowloon, Hong Kong (852) (852) welldon@hkstar.com Firma byla založena v roce 1997 a její továrna o ploše m 2 se nachází v Che-šanu (provincii Kuang-tung). Firma je také ODM výrobce se silným vývojářským zázemím. V současné době patří mezi klíčové exportní trhy země Střední a Jižní Ameriky, EU a Středního Východu. Firma nabízí svým obchodním partnerům nákup zboží napřímo nebo přes agenta v Maďarsku.

Představení nových britských produktů do domácnosti a dárkových předmětů 05/

Představení nových britských produktů do domácnosti a dárkových předmětů 05/ Představení nových britských produktů do domácnosti a dárkových předmětů 05/06 2018 Vystavovatelé: Baylis & Harding Challs Heart & Home Isle of Skye Candle Co. Magma London Monvatoo Portmeirion Planit

Více

Veletrhy a výstavy..:: PODZIM 2008 ::..

Veletrhy a výstavy..:: PODZIM 2008 ::.. Veletrhy a výstavy..:: PODZIM 2008 ::.. Rádi bychom Vám nabídli možnost importu nejzajímavějších produktů, které se letos představili v období od října do listopadu 2009 na největších veletrzích a výstavách

Více

KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY. těžba doprava letectví armáda

KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY. těžba doprava letectví armáda KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY armáda TĚŽEBNÍ SYSTÉMY Důlní technika Vrtná zařízení na moři i na souši Napájecí a řídící systémy Komplexní řešení propojení LETECKÝ PRŮMYSL Motory, draky

Více

Společně dokážeme více. Copyright 2014 American International Group, Inc. Všechna práva vyhrazena

Společně dokážeme více. Copyright 2014 American International Group, Inc. Všechna práva vyhrazena Společně dokážeme více AIG ve světě AIG v ČR 90 + let na pojistném trhu 88M + klientů obrat 68 mld. dolarů 20 + let v České republice 1. zahraniční neživotní pojišťovna po roce 1989 působnost ve130 + zemích

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 06.01.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.01.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.01.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.01.2014 Tričko. 5 13/14 17.01.2014 Taška. 6 15/14

Více

Ztráty a nálezy. Od byly na Městském úřadě Znojmo odevzdány následující věci:

Ztráty a nálezy. Od byly na Městském úřadě Znojmo odevzdány následující věci: Ztráty a nálezy Od 1.8.2016 byly na Městském úřadě Znojmo odevzdány následující věci: č. evid. nález datum nalezení vyhlášeno 206. Dámská hnědá kabelka 4.8.2016 4.8.2016 208. Mobilní telefon NOKIA 13.8.2016

Více

Výrobní program. Filtrační technika & Systémy údržby kapalin Senzory & Měřicí technika Řídicí & Regulační technika

Výrobní program. Filtrační technika & Systémy údržby kapalin Senzory & Měřicí technika Řídicí & Regulační technika Výrobní program Filtrační technika & Systémy údržby kapalin Senzory & Měřicí technika Řídicí & Regulační technika 2 Nové vize v hydraulice Obsah 3 Obsah Filtrační technika 4 Sací filtry 4 Vestavné sací

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 06.01.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.01.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.01.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.01.2014 Tričko. 5 13/14 17.01.2014 Taška. 6 15/14

Více

NOVINKY II. Ukázka výběr předmětů a akce

NOVINKY II. Ukázka výběr předmětů a akce NOVINKY II. Ukázka výběr předmětů a akce S132900 modrá S132901 červená S132902 šedá propisovací tužka včetně zvýrazňovače rozměry: 142 x 8 mm základní cena od 300 ks: 8,20 Kč/ks S132941 6 voskovek v papírové

Více

Export ČR a exportní omezení Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant

Export ČR a exportní omezení Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant Export ČR a exportní omezení 18.6.2019 Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant ZAHRANIČNÍ OBCHOD ČR 9 000 000 000 8 000 000 000 7 000 000 000 6 000 000 000 5 000 000 000 4 000 000 000 3 000 000 000 2

Více

OZNÁMENÍ O NÁLEZU VĚCI

OZNÁMENÍ O NÁLEZU VĚCI Statutární město Pardubice I Magistrát města Pardubic Kancelář tajemníka Oddělení hospodářské správy nám. Republiky 12, 530 21 Pardubice Vyřizuje: Jana Brandejská Telefon: 466 859 606 Email: jana.brandejska@mmp.cz

Více

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5.

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5. léta Klobouk dámský, elegantní, v bílé barvě 169,- Tričko dámské, nebo s elastanem, různé druhy a barvy, velikost: S-2XL/38-48 Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,-

Více

Graf 1. Počet bank mezi 100 největšími společnostmi světa

Graf 1. Počet bank mezi 100 největšími společnostmi světa Příklady Graf 1. Počet bank mezi 100 největšími společnostmi světa 6 5 4 3 2 1 0 Velká Británie Španělsko Čína USA Japonsko Francie Itálie Austrálie Kanada Brazílie Belgie 2009 2008 Pořadí 2009 2008 Změna

Více

PŘEDSTAVENÍ - NEZÁVISLÁ MO SÍŤ BALA Kdo jsme? BALA je první nezávislá maloobchodní síť v ČR, která ve svých sítích Bala a Gastro v současnosti propojuje už více než 1200 kmenových členů a jejich počet

Více

Styčný úřad Olomouckého kraje, Česká republika v provincii Fujian, Čína.

Styčný úřad Olomouckého kraje, Česká republika v provincii Fujian, Čína. Styčný úřad Olomouckého kraje, Česká republika v provincii Fujian, Čína. Liaison Office of the Olomouc Region, Czech Republic, Fujian Province, China. S podporou Olomouckého kraje Připravil Roman Spáčil

Více

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě 799,- Bunda dámská zapínání ke krku, 1490,Kabelka dámská Šátek dámský 1190,-

Více

vstříc novým zítřkům!

vstříc novým zítřkům! Z minulosti od první až po čtvrtou generaci: stále než 100 letou tradicí od převozu nákladů rodinná společnost, s více koňskými povozy až k 4600 přepravním jednotkám od původního konceptu k evropskému

Více

OPĚTOVNÉ VYHLÁŠENÍ NÁLEZU

OPĚTOVNÉ VYHLÁŠENÍ NÁLEZU OPĚTOVNÉ VYHLÁŠENÍ NÁLEZU ve smyslu 1053, odst. 1, zák. č. 89/2012, občanský zákoník V období ode dne 4.1.2016 23.12.2016 byly Statutárnímu městu, Magistrátu města odevzdány níže uvedené nalezené movité

Více

VAGABOND znamená bohém, nomád nebo cestovatel. Může také znamenat tulák, vyděděnec nebo člověk na scestí. V nás slovo vagabond vyvolává pocit

VAGABOND znamená bohém, nomád nebo cestovatel. Může také znamenat tulák, vyděděnec nebo člověk na scestí. V nás slovo vagabond vyvolává pocit Cesty Vagabond VAGABOND znamená bohém, nomád nebo cestovatel. Může také znamenat tulák, vyděděnec nebo člověk na scestí. V nás slovo vagabond vyvolává pocit zvědavosti, cesty uvnitř každého člověka nikdy

Více

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M.

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Máme pro vás další díl naší pravidelné módní rubriky a s ním i výlet za módní inspirací značek OC Forum Liberec. V dnešním díle se naše Pětka z Fóra

Více

Vývoj ekologického zemědělství ve světě

Vývoj ekologického zemědělství ve světě Vývoj ekologického zemědělství ve světě Ekologické zemědělství se ve světě stále více rozšiřuje a výměra ekologicky obhospodařovaných ploch ve světě každoročně narůstá. Ke konci roku 2013 (dle pravidelného

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 6.1.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.1.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.1.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.1.2014 Tričko. 5 13/14 17.1.2014 Taška. 6 15/14 20.1.2014

Více

INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ. Použití ve stravovacích zařízeních a prodejnách potravin

INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ. Použití ve stravovacích zařízeních a prodejnách potravin INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ Použití ve stravovacích zařízeních a prodejnách potravin Efektivita nákladů Současné hektické prostředí stravovacích zařízení a prodejen potravin čelí stále rostoucí

Více

ZAHRANIČNÍ OBCHOD ČR S USA

ZAHRANIČNÍ OBCHOD ČR S USA ZAHRANIČNÍ OBCHOD ČR S USA Karel Král Tisková konference, ČSÚ Praha, 30. května 2016 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, 100 82 Praha 10 www.czso.cz Bilance České republiky (národní pojetí, v mld.

Více

Marcopol. Tvůj obchodní partner

Marcopol. Tvůj obchodní partner Marcopol Tvůj obchodní partner Historie společnosti 1985 15. února; zahájení provozu výrobního závodu. 1986-2004 dynamický rozvoj společnosti: výstavba výrobní haly, výškového regálového skladu, otevření

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

OBCHODOVÁNÍ S NĚMECKEM A RAKOUSKEM Ing. Radomil Doležal, MBA Generální ředitel

OBCHODOVÁNÍ S NĚMECKEM A RAKOUSKEM Ing. Radomil Doležal, MBA Generální ředitel OBCHODOVÁNÍ S NĚMECKEM A RAKOUSKEM 6. 6. 2019 Ing. Radomil Doležal, MBA Generální ředitel EXPORTNÍ PRŮZKUM NĚMECKO 2019 Realizace: CzechTrade ve spolupráci s portálem BusinessInfo.cz 13. - 28. 5. 2019

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

01 - mo LETNÍ PANTOFLE. Cena 42 Kč/kus. Barevné pantofle s kontrastní černým popruhem a barevným chodidlem. V barvách: černá, zelená a modrá

01 - mo LETNÍ PANTOFLE. Cena 42 Kč/kus. Barevné pantofle s kontrastní černým popruhem a barevným chodidlem. V barvách: černá, zelená a modrá 01 - mo7678-04 LETNÍ PANTOFLE Barevné pantofle s kontrastní černým popruhem a barevným chodidlem. V barvách: černá, zelená a modrá Evropský rozměr 43. Minimální odběr: 50 kusů Cena 42 Kč/kus 01 - kc6614-23

Více

ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU

ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU ŘADOVÉ VENTILY SÉRIE V50-53 ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU 02 VÝHODNÉ VENTILY V50-53 PŘEDSTAVUJEME NOVOU SÉRII ŘADOVÝCH VENTILŮ V50-53 TECHNICI NORGRENU VYVÍJEJÍ VÝROBKY,

Více

Technický katalog 2017 / Kondenzační jednotky

Technický katalog 2017 / Kondenzační jednotky Technický katalog 2017 / 2018 Kondenzační jednotky Chigo Group Guangdong Chigo Air Conditioning co., ltd. (člen Chigo Holding, Stock Code: 449.HK) byla založena v roce 1994 a nachází se ve významném čínském

Více

22107010 PRSTEN CELOZLATY 4,8g. 22107367 PRSTEN CELOZLATY 1,4g. 22107419 PRSTEN CELOZLATY 2,3g. 22107427 PRSTEN CELOZLATY 1,9g

22107010 PRSTEN CELOZLATY 4,8g. 22107367 PRSTEN CELOZLATY 1,4g. 22107419 PRSTEN CELOZLATY 2,3g. 22107427 PRSTEN CELOZLATY 1,9g 22107010 PRSTEN CELOZLATY 4,8g 22107367 PRSTEN CELOZLATY 22107419 PRSTEN CELOZLATY 22107427 PRSTEN CELOZLATY 22107448 PRSTEN CELOZLATY 22107464 PRSTEN CELOZLATY 22107467 PRSTEN CELOZLATY - PANSKY 3,25g

Více

Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie!

Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie! Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie! jednoduchá volba kvality originální norské svetry kvalitní firemní oblečení dárková káva a čaj Chcete: originalitu, exkluzivitu, kvalitu... KDO JSME?

Více

INFORMACE PRO TISK kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni 13. prosince 2007

INFORMACE PRO TISK kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni 13. prosince 2007 INFORMACE PRO TISK kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni 13. prosince 2007 Plzeň, prosinec 2007 Strana 1 / 5 kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni Čtvrtý český obchodní dům s nábytkem otevírá

Více

Perspektivy elektrotechnického průmyslu z hlediska českého exportu a nástroje jeho podpory

Perspektivy elektrotechnického průmyslu z hlediska českého exportu a nástroje jeho podpory Perspektivy elektrotechnického průmyslu z hlediska českého exportu a nástroje jeho podpory Ing. Radomil Doležal, MBA Generální ředitel CzechTrade 2015 www.czechtradeoffices.com www.czechtrade.cz Služby

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

ZELENÁ ŠKOLA. Projekt recyklace elektroodpadu a baterií ve školách

ZELENÁ ŠKOLA. Projekt recyklace elektroodpadu a baterií ve školách ZELENÁ ŠKOLA Projekt recyklace elektroodpadu a baterií ve školách PROJEKT ZELENÁ ŠKOLA Řeší sběr a svoz elektroodpadu, baterií, zářivek, tonerů, CD a DVD přímo ve školách. V současné době se projektu účastní

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001 Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, červen 2007 PAVLÍNEK s.r.o. E-mail: obchod@pavlinek.cz

Více

Zóna volného obchodu mezi EU a Kanadou (CETA) Mezinárodní strojírenský veletrh, Brno, 9.10.2013

Zóna volného obchodu mezi EU a Kanadou (CETA) Mezinárodní strojírenský veletrh, Brno, 9.10.2013 Zóna volného obchodu mezi EU a Kanadou (CETA) Mezinárodní strojírenský veletrh, Brno, 9.10.2013 CETA Cílem dohody je odstranit obchodní bariéry v předem daných oblastech a podpořit tím obchod mezi EU a

Více

S 253/02-91/03 V Brně dne 15. ledna 2003

S 253/02-91/03 V Brně dne 15. ledna 2003 S 253/02-91/03 V Brně dne 15. ledna 2003 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 253/02, zahájeném dne 16. prosince 2002 podle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní

Více

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ leden 2013

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ leden 2013 KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ leden 2013 Koncem roku 2009 došlo k fúzi mezi skupinami Baxi, De Dietrich a Remeha a vznikla tak nová skupina, která nese název BDR Thermea. Skupina BDR Thermea patří mezi přední

Více

Platí od: 3. - 31. 5. 2013. Únor. Březen. Květen. Červen. Červenec. Srpen. Září. Říjen. Listopad. Prosinec

Platí od: 3. - 31. 5. 2013. Únor. Březen. Květen. Červen. Červenec. Srpen. Září. Říjen. Listopad. Prosinec akce výběr Platí od: 3. - 31. 5. 2013 Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec 4161 Stativ STAR 61 3-cestná hlava s rychloupínací destičkou profil: 20 mm, výška:

Více

Mezi hlavní aktivity firmy patří

Mezi hlavní aktivity firmy patří ocelové spojení s Evropu Společnost CARGONET s.r.o. byla založena v roce 1998 s hlavním cílem poskytovat kvalitní dopravní služby. Za necelých 10 let se podařilo takovou firnu vybudovat. V současnosti

Více

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ březen 2014

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ březen 2014 KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ březen 2014 Koncem roku 2009 došlo k fúzi mezi skupinami Baxi, De Dietrich a Remeha a vznikla tak nová skupina, která nese název BDR Thermea. Skupina BDR Thermea patří mezi

Více

PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI

PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI ČÍSLO 10/2014 PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI vydává Poptávky ze sítě Enterprise Europe Network lze vyhledávat proklikem přes obor, kterého se převážně týkají. Pokud jsou zaměřeny na více oborů zároveň, mohou

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

Bezpečná logistika. Ing. Jan Polter, MBA. Ing. Evžen Babůrek, Ph.D. EUROSEAL Chairman of the Board

Bezpečná logistika. Ing. Jan Polter, MBA. Ing. Evžen Babůrek, Ph.D. EUROSEAL Chairman of the Board Ing. Jan Polter, MBA DACHSER Czech Republic Business & Marketing Director Ing. Evžen Babůrek, Ph.D. EUROSEAL Chairman of the Board Témata IT systémy Ochrana zásilek speciální balení Zboží ve skladech Transport

Více

Forever. že Vás kolekce zaujme též svou nápaditostí, barevností a v neposlední řadě, že potěší Vaše blízké. Příjemné prožití Vánočních svátků přeje

Forever. že Vás kolekce zaujme též svou nápaditostí, barevností a v neposlední řadě, že potěší Vaše blízké. Příjemné prožití Vánočních svátků přeje Vánoce patří k výjmečným svátkům v roce. Pro mnoho z nás jsou časem klidu a pohody, ale i příležitostí obdarovat své blízké. Allure proto opět přichází s novou kolekcí šperků, která by Vám mohla být inspirací

Více

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA Dny Marianne v PALLADIU (15. 17. 9. 2017) Přehled slev a speciálních nabídek PRODEJNA A3 SPORT ALPINE PRO ARMANI JEANS ADIDAS ALBI BAŤA CCC C&A CALVIN KLEIN CALZEDONIA CLINIQUE DERMACOL DM DROGERIE MARKT

Více

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery BRAND GIFTS, a.s. je specialista na značkové firemní dárky a hlavní distributor obchodních dárků se značkami světových módních návrhářů CERRUTI 1881, CACHAREL,

Více

KATALOG ATMOSFÉRICKÝCH KOTLŮ. listopad 2013

KATALOG ATMOSFÉRICKÝCH KOTLŮ. listopad 2013 KATALOG ATMOSFÉRICKÝCH KOTLŮ listopad 2013 Koncem roku 2009 došlo k fúzi mezi skupinami Baxi, DeDietrich a Remeha a vznikla tak nová skupina, která nese název BDR Thermea. Skupina BDR Thermea patří mezi

Více

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi Projekt: Reg.č.: Operační program: Škola: Tematický okruh: Téma: Jméno autora: MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi CZ.1.07/1.5.00/34.0903 Vzdělávání pro konkurenceschopnost Hotelová škola,

Více

PROFESIONÁLNÍ GASTROZAŘÍZENÍ A TLAKOVÉ NÁDOBY. Tomáš Burda

PROFESIONÁLNÍ GASTROZAŘÍZENÍ A TLAKOVÉ NÁDOBY. Tomáš Burda PROFESIONÁLNÍ GASTROZAŘÍZENÍ A TLAKOVÉ NÁDOBY Tomáš Burda HISTORIE II. Světová válka Metallbau Výroba leteckých Postupný přechod k nerezovému materiálu (příbory), výroba sifonových nádob a bombiček, spolupráce

Více

Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry

Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry NÁSTROJOVÁ ŘEŠENÍ PRO DŘEVOZPRACUJÍCÍ PRŮMYSL UNIMERCO, s.r.o. INOVATIVNÍ SPOLEČNOST Podpora na místě UNIMERCO, s.r.o. bylo založeno v roce 2006

Více

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K 1. 8. 2019 Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Denní sazba se uplatní dle délky trvání Nabídky, kterou Uživatel zvolil, v okamžiku jejího vystavení Kategorie

Více

Exportní příležitosti v odvětví uměleckých světelných plastik a dekorativních objektů ze skla. Slide 1 www.eeip.cz

Exportní příležitosti v odvětví uměleckých světelných plastik a dekorativních objektů ze skla. Slide 1 www.eeip.cz Exportní příležitosti v odvětví uměleckých světelných plastik a dekorativních objektů ze skla Slide 1 Příklad vyhledávání vhodné exportní příležitosti pro konkrétní odvětví Jako relevantní trhy zboží byly

Více

SPOLEČNÁ NABÍDKA SLUŽEB STÁTU PRO PODNIKATELSKÉ SUBJEKTY V ČÍNSKÉ LIDOVÉ REPUBLICE

SPOLEČNÁ NABÍDKA SLUŽEB STÁTU PRO PODNIKATELSKÉ SUBJEKTY V ČÍNSKÉ LIDOVÉ REPUBLICE SPOLEČNÁ NABÍDKA SLUŽEB STÁTU PRO PODNIKATELSKÉ SUBJEKTY V ČÍNSKÉ LIDOVÉ REPUBLICE 2 Ritan Lu, Jian Guo Men Wai 100600 Beijing, P. R. C. +86-10-8532 9500 +86-10-6532 0201 commerce_beijing@mzv.cz www.mzv.cz/beijing

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,-

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 10. 9. do 6. 10. 2015. Vesta 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Aby vás počasí nepřekvapilo Kabát dámský 1990,-

Více

ProCeram a.s. provozovna Zličín Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 www.proceram.cz

ProCeram a.s. provozovna Zličín Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 www.proceram.cz ProCeram a.s. provozovna Zličín Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 Profil společnosti ProCeram Kdo jsme Společnost ProCeram a.s. byla založena v roce 2007 a patří do skupiny NEW LIVING GROUP, jejíž hlavní náplní

Více

O nás. izlato24 FOREVER

O nás. izlato24 FOREVER Z lásky ke KRÁSE... O nás Z lásky ke kráse... slova, která vystihují a charakterizují náš obchod. Jsme přesvědčeni, že krása našich šperků vyvolává u našich zákazníků krásné pocity a naše šperky se stávají

Více

PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI

PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI ČÍSLO 8/2014 PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI vydává Nabídky a poptávky ze sítě Enterprise Europe Network lze vyhledávat proklikem přes obor, kterého se převážně týkají. Pokud jsou zaměřeny na více oborů zároveň,

Více

EXPORT ZBOŽÍ NA TAIWAN PŘÍPADOVÁ STUDIE

EXPORT ZBOŽÍ NA TAIWAN PŘÍPADOVÁ STUDIE EXPORT ZBOŽÍ NA TAIWAN PŘÍPADOVÁ STUDIE Obsah 1. Zadání... 2 2. Sestavení rámcové nabídky... 2 3. Analýza statistik taiwanského trhu s vínem... 2 3.1. Import vína na Taiwan... 2 3.2. Export vína z Taiwanu...

Více

KOLEKCE MINI 60 YEARS LIFESTYLE.

KOLEKCE MINI 60 YEARS LIFESTYLE. KOLEKCE MINI 60 YEARS LIFESTYLE. TRADIČNĚ MODERNÍ. MINI Lifestyle oslavuje 60 let značky MINI a pokračuje v tradici navrhování ikonického designu. Kolekce MINI 60 Years Lifestyle s výrazným vzhledem inspirovaným

Více

Ztráty a nálezy rok 2016, 2017, 2018, 2019 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov přízemí

Ztráty a nálezy rok 2016, 2017, 2018, 2019 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov přízemí poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 6/16 20.01.2016 Dámská náušnice bižuterie. 2 7/16 22.01.2016 Svazek klíčů s přívěškem. 3 8/16 25.01.2016 Osvědčení o měření emisí. 4 12/16 03.02.2016 Batoh s obsahem.

Více

Podpora exportu: očima podnikatelů a agentury CzechTrade

Podpora exportu: očima podnikatelů a agentury CzechTrade Podpora exportu: očima podnikatelů a agentury CzechTrade Radomil Doležal Generální ředitel CzechTrade Praha, 15. 6. 2015 www.czechtrade.cz 1. Realita a budoucnost českého exportu Exportní průzkum potvrdil,

Více

KOMISNÍ (SKLADOVÝ) PRODEJ BIŽUTERIE. Základní informace

KOMISNÍ (SKLADOVÝ) PRODEJ BIŽUTERIE. Základní informace KOMISNÍ (SKLADOVÝ) PRODEJ BIŽUTERIE Základní informace Komisní prodej je provozován prostřednictvím vlastních stojanů, které jsou k prodeji poskytnuty na základě vratného zálohového poplatku (tzn. po ukončení

Více

Záznam z průmyslové stáže. ve firmě KMT International s.r.o.

Záznam z průmyslové stáže. ve firmě KMT International s.r.o. Záznam z průmyslové stáže ve firmě KMT International s.r.o. Student: Bc. Filip Najman 2014 1. Firma KMT International, s.r.o. Firma byla založena v roce 2002. Specializuje se především na prodej navařovacích

Více

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření Svět elektrického testování a měření Test & Measureline Testování a měření STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Dlouhodobá řešení dokonalá spojení Stäubli Electrical Connectors je přední mezinárodní výrobce vysoce

Více

Tady je svět ještě v pořádku

Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 5. 3. do 1. 4. 2015. Kabát dámský, různé barvy, velikost 38-48 1690,Kalhoty, více barev, S-2XL 499,Kabelka, v nabídce více druhů a barevných provedení 499,Šátek, v nabídce více druhů

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001, OHSAS 18001 a dalších. Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, únor 2009 PAVLÍNEK

Více

Výroční zpráva 2012H

Výroční zpráva 2012H Výroční zpráva společnosti AZ KLIMA a. s. za hospodářské období 2012H (1.4.2012 31.3.2013) 1. Úvodní slovo generálního ředitele: Vznik společnosti AZ KLIMA a.s. (původní název BWY Czech a.s.) je výsledkem

Více

Ekonomický vývoj textilního a oděvního průmyslu za 1. polovinu roku 2016

Ekonomický vývoj textilního a oděvního průmyslu za 1. polovinu roku 2016 Ekonomický vývoj textilního a oděvního průmyslu za 1. polovinu roku 2016 Prodej, zaměstnanost, mzdový vývoj, produktivita práce, zahraniční obchod 1) Prodej Na základě výsledků za 1. pol. roku 2016 dosáhly

Více

AV MEDIA a. s. TISKOVÉ MATERIÁLY. komunikace obrazem. ... aby technologie přinášely užitek i radost

AV MEDIA a. s. TISKOVÉ MATERIÁLY. komunikace obrazem. ... aby technologie přinášely užitek i radost AV MEDIA a. s. komunikace obrazem... aby technologie přinášely užitek i radost TISKOVÉ MATERIÁLY LISTOPAD 2013 AV MEDIA a.s. je největší společností v České republice realizující systémy pro audiovizuální

Více

butik s d mskou mûdou & autorskou öperkovou biûuteriì

butik s d mskou mûdou & autorskou öperkovou biûuteriì butik s d mskou mûdou & autorskou öperkovou biûuteriì Kdo je E.L.? Společnost zabývající se prodejem dámské společenské módy, sezónní módy a šperkových doplňků z vlastní autorské dílny. E.L. provozuje

Více

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014.

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014. 1. Dámský kabát, v nabídce i pánský, 1690 Kč 2. Dámské kalhoty, 799 Kč 3. Kabelka, v nabídce více stylů a barevných provedení, 499 Kč 4. Šátek, módní barvy, v nabídce i jiné styly, 249 Kč 4. 1. 3. 2. Tato

Více

Ačkoli jsme známí především díky kuchyním, naším rozšířeným sortimentem je i koupelnový nábytek, jehož katalog právě držíte v rukou.

Ačkoli jsme známí především díky kuchyním, naším rozšířeným sortimentem je i koupelnový nábytek, jehož katalog právě držíte v rukou. Známe váš styl KORYNA nábytek, a.s. je ryze českou společností bez zahraniční účasti. Výrobou nábytku se zabývá neuvěřitelných 150 let. V roce 1856 známý tvůrce ohýbaného nábytku Michael Thonet založil

Více

Získávání zakázek jako východisko z krize. CzechTrade Služby CzechTrade s důrazem na veletrhy

Získávání zakázek jako východisko z krize. CzechTrade Služby CzechTrade s důrazem na veletrhy Získávání zakázek jako východisko z krize CzechTrade Služby CzechTrade s důrazem na veletrhy 2 Český trh se nemůže vyhnout globální krizi. Krize zásadním způsobem mění trh a urychluje trendy nastartované

Více

Profesionalita a spolehlivost

Profesionalita a spolehlivost Profesionalita a spolehlivost Švédská společnost Swegon působící v oblasti vzduchotechniky je synonymem kvality, technické dovednosti a energetické úspory. Swegon je jedním z předních evropských výrobců

Více

www.advertech.cz Všechny ceny jsou uvedené bez DPH.

www.advertech.cz Všechny ceny jsou uvedené bez DPH. Všechny ceny jsou uvedené bez DPH. Dodavatel si vyhrazuje právo na změnu ceny nebo druhu zboží v případě výrazných kurzových změn nebo dodacích podmínek výrobců. Ceny za potisk, výšivku, gravír předmětů

Více

...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE...

...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE... ...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE... 20 let ve vývoji společnosti STOMIX PŘED ZALOŽENÍM Ing. Milan Ševčík - STOMIX 6.5.1993 založení společnosti NA TRH UVEDEN VLASTNÍ ZATEPLOVACÍ SYSTÉM Výrobna i sklad

Více

Strojírenství. Hospodářský cyklus, digitalizace a automatizace

Strojírenství. Hospodářský cyklus, digitalizace a automatizace Strojírenství Hospodářský cyklus, digitalizace a automatizace Obsah 1 Kdy investice vzrostou? Snímek 2 2 USA: kterým směrem? Snímek 3 3 Čína: chybí dynamika Snímek 4 4 Automatizace a digitalizace: jsou

Více

Ceník univerzálních držáků datavideoprojektorů a projekčních stolků VOGEĹS Platný od 1.března 2011

Ceník univerzálních držáků datavideoprojektorů a projekčních stolků VOGEĹS Platný od 1.března 2011 Data- Data- Video- Video- Media Media Enrico s.r.o. Fiala Autorizovaný distributor newhp, 3M,PANASONIC,MITSUBISHI, SANYO,MW- prodej- pronájem- leasing- presentační místnosti na klíč- Autorizovaný distributor

Více

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Velkoobchod

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Velkoobchod Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Velkoobchod Pracovní list vytvořila: Mgr. Radka Drobná Období vytvoření VM: duben 2012 Klíčová slova:

Více

DESIGNOVÉ KONVEKTORY

DESIGNOVÉ KONVEKTORY DESIGNOVÉ KONVEKTORY O NÁS O SPOLEČNOSTI Společnost MINIB,a.s. je ryze českou společností, která patří k předním výrobcům konvektorů v České republice. V současné době exportuje své výrobky do třiceti

Více

ANALÝZA AMSP ČR OBCHODNÍ A INVESTIČNÍ AKTIVITY MEZI ČR A ČÍNOU

ANALÝZA AMSP ČR OBCHODNÍ A INVESTIČNÍ AKTIVITY MEZI ČR A ČÍNOU ANALÝZA AMSP ČR OBCHODNÍ A INVESTIČNÍ AKTIVITY MEZI ČR A ČÍNOU 10. 11. 2015, Praha Zpracoval řešitelský tým Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Obsah: Porovnání čínských investic v ČR

Více

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Distribuce

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Distribuce Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Distribuce Pracovní list vytvořila: Mgr. Radka Drobná Období vytvoření VM: duben 2012 Klíčová slova: distribuce,

Více

Reklama centrum - SLEVY BŘEZEN 2013 pouze do vyprodání zásob

Reklama centrum - SLEVY BŘEZEN 2013 pouze do vyprodání zásob Reklama centrum - SLEVY BŘEZEN 2013 pouze do vyprodání zásob Předměty z této nabídky nelze objednat přes internetový obchod. Pro objednání kontaktujte svého obchodníka nebo na email info@reklama-centrum.cz

Více

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest je státní příspěvková organizace podřízená Ministerstvu průmyslu

Více

Otázka: Distribuce. Předmět: Marketing a logistika. Přidal(a): Juli. Distribuce. = přeprava, skladování, balení, přenos informací

Otázka: Distribuce. Předmět: Marketing a logistika. Přidal(a): Juli. Distribuce. = přeprava, skladování, balení, přenos informací Otázka: Distribuce Předmět: Marketing a logistika Přidal(a): Juli Distribuce = přeprava, skladování, balení, přenos informací = cesta výrobku od výrobce ke spotřebiteli Přímá distribuce zboží se dostává

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti CS Cargo je nejrychlěji se rozvíjející logistickou skupinou regionu CEE CS Cargo patří k vedoucím firmám v odvětví dopravy a logistiky v regionu střední a východní Evropy Se sídlem

Více

ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8

ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8 ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8 TISK a LOGISTIKA 10 1 ADRESNÁ DISTRIBUCE Zajistíme adresnou distribuci listovních zásilek, klientských časopisů, obálek, katalogů: - do

Více

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu.

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Vybraní partneři: Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Mnoho výhodných nákupů Vám přeje Váš Team X Energie Partneři

Více

Prezentace společnosti. KAUMY GROUP Kaumy s.r.o. dovoz & distribuce Heinz Food a.s. vývoj & výroba

Prezentace společnosti. KAUMY GROUP Kaumy s.r.o. dovoz & distribuce Heinz Food a.s. vývoj & výroba Prezentace společnosti KAUMY GROUP Kaumy s.r.o. dovoz & distribuce Heinz Food a.s. vývoj & výroba Profil společnosti Historie a vývoj trhu Společnost KAUMY s.r.o. byla založena v roce 1994 Sídlo společnosti

Více

Sankce: EU versus Rusko. Rizika přímých a nepřímých dopadů oboustranných sankcí. David Marek Hlavní ekonom Deloitte Czech Republic

Sankce: EU versus Rusko. Rizika přímých a nepřímých dopadů oboustranných sankcí. David Marek Hlavní ekonom Deloitte Czech Republic Sankce: EU versus Rusko Rizika přímých a nepřímých dopadů oboustranných sankcí David Marek Hlavní ekonom Deloitte Czech Republic Přehled Přímé dopady Sankce EU proti Rusku 3 Sankce Ruska proti EU 4 Nepřímé

Více

SEVERNÍ PORÝNÍ-VESTFÁLSKO HOSPODÁŘSKÉ CENTRUM V SRDCI EVROPY

SEVERNÍ PORÝNÍ-VESTFÁLSKO HOSPODÁŘSKÉ CENTRUM V SRDCI EVROPY SEVERNÍ PORÝNÍ-VESTFÁLSKO HOSPODÁŘSKÉ CENTRUM V SRDCI EVROPY SPV SILNÉ, DYNAMICKÉ A VE STŘEDU EVROPY Základní data Rozloha 34 112 km 2 Počet obyvatel 17,9 mil. Hustota zalidnění 524 os./km 2 HDP 694,3

Více

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost Vaše odměna za věrnost www.eop.cz/vernost Vážení zákazníci, rádi bychom Vám touto formou poděkovali dlouhodobou věrnost, kterou nám projevujete. I díky Vám můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat

Více

Zpráva o činnosti Zelené linky pro export OBDOBÍ: LEDEN ČERVEN 2018

Zpráva o činnosti Zelené linky pro export OBDOBÍ: LEDEN ČERVEN 2018 2018 Zpráva o činnosti Zelené linky pro export OBDOBÍ: LEDEN ČERVEN 2018 Úvodní slovo Zelená linka pro export (ZLPE) je součástí proexportní politiky státu pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu

Více

NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS

NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS CZ PRÉMIOVÉ VÝROBKY A ŘEŠENÍ, KTERÉ ŽENOU VÁŠ PODNIK KUPŘEDU 3 GUARDIAN AUTOMOTIVE DLOUHÁ TRADICE DOKONALOSTI Guardian Automotive je součástí společnosti

Více

Prezentace firmy Mediate, s. r. o.

Prezentace firmy Mediate, s. r. o. Prezentace firmy Mediate, s. r. o. 1 / 15 KDO jsme? založení společnosti MEDIATE v roce 1996 přední výrobce bylinných čajů a doplňků stravy více jak 60 interních zaměstnanců + externí spolupracovníci transparentní

Více