Styčný úřad Olomouckého kraje, Česká republika v provincii Fujian, Čína.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Styčný úřad Olomouckého kraje, Česká republika v provincii Fujian, Čína."

Transkript

1 Styčný úřad Olomouckého kraje, Česká republika v provincii Fujian, Čína. Liaison Office of the Olomouc Region, Czech Republic, Fujian Province, China. S podporou Olomouckého kraje Připravil Roman Spáčil a James Wu Prosinec 2014

2 Obsah Úvod O společnosti Etapy projeku O projektu Obchodní tým Financování Obchodní případy Reference Kontakty Fotogalerie

3 Úvod Obchodní, cestovní, kulturní a přátelskou spolupráci zajišťuje firma, se sídlem a kanceláří přímo ve Fuzhou, provincii Fujian, která za podpory Olomouckého kraje bude poskytovat českým společnostem a výrobním závodům v Olomouckém regionu poradenství při vstupu a obchodování s Čínskou lidovou republikou. Celková rozloha provincie Fujian je více než km2, kde žije více než 37 mil. obyvatel. Hlavním městem této provincie je Fuzhou (kde se nachází kancelář) o rozloze cca km2, s počtem obyvatel převyšující výši 7 mil obyvatel. Tato kancelář slouží jako profesionální kontaktní místo v dané lokalitě, která poskytuje zdroje cených informací o místním trhu, společnostech a dále slouží jako aktivní zdroj obchodních kontaktů v dané provincii. Cílem je efektivní podpora podnikání v Olomouckém kraji při zavádění nových technologií, inovací, vědy a výzkumu, především však k podpoře malých a středních firem, které hledají příležitosti levnějších nákupů zboží či materiálů nebo naopak nové trhy pro své výrobky. V neposlední řadě jde také o rozvoj podnikání českých společností na cizích trzích formou zakázek, společných podniků, zahraničních partnerů, kapitálu, atd. a to pomocí vlastní sítě zahraničních poboček. Podnikatelská veřejnost může využít široké nabídky služeb k získání kvalifikovaných informací o daném trhu, až po zpracování nejlepšího řešení, tzv. firmě na míru, v souladu s celkovou strategií firmy, jejími cíli a finančními možnostmi. Kancelář slouží také jako podpora, příprava a pomoc při realizaci oficiálních návštěv z obou regionů a vzájemných přátelských výměnách. Dále pak pro rozvíjení obchodu, kultury a cestovního ruchu a vztahů mezi oběma regiony. Součástí pracovního Teamu je i rodilý občan Číny, který sice žije již cca 12 roků v České republice, ale který svými osobními vazbami v různých provinciích zajišťuje kompletní zázemí a potřebou orientaci v Číně.

4 O společnosti Projekt: Styčná kancelář Olomouckého kraje, Česká republika v provincii Fujian, Čína. (pro tento projekt je připravena nově vzniklá a účelová společnost) Centrála (sídlo): 3rd Fl. 127 West Wushan Road, Gulou District, Fuzhou, China Tel.: Fax: Vlastnická struktura společnosti: 50 % obchodní podíl pan Roman Spáčil 50 % obchodní podíl pan James Ruizhen Wu Transparentnost: každoroční výroční zprávy o samotné činnosti, včetně vyúčtování finančních prostředků z podpory Olomouckého kraje. Internetové stránky: aktuální informace, projekty, připravované obchodní případy, výsledky z jednání, fotodokumentace, každoroční výroční zpráva o činnosti, atd Cílem je naprostá transparentnost s vizí dlouhodobé spolupráce

5 Etapy projektu 1. Etapa: kancelář ve Fuzhou, provincie Fujian (již zrealizováno). Adresa: 3rd Fl. 127 West Wushan Road, Gulou District, Fuzhou, China Tel: Fax: Etapa: kancelář ve městě Xiamen, což je přístavní město při Tchajwanském průlivu v provincii Fujian. Jde o druhé největší město provincie Fujian. Kanceláře, kde jsou součástí i skladovací prostory, se nacházejí v zóně volného obchodu (již zrealizováno). Adresa: Unit 12A,11/F, Tower D.Xiamen Int 1 Shipping Center, No.97, Xiangyu Road, (The Bonded Zone), Morden Logistics Area, Xiamen, China Tel: Fax: Etapa: využití a navázání na dosavadní obchodní vazby v provincii Fujian a zakládání dalších poboček v různých provinciích v Číně. Tyto pobočky budou poskytovat přímo nebo přes místní partnery, běžné poradenské služby jako založení místních společností, zprostředkování obchodů a služeb, vyhledání zahraničních klientů, odběratelů, společníků a partnerů pro společné podniky, zakládání firem, registrace ochranné známky, spolupráce v kulturní oblasti, pomoc při realizaci oficiálních návštěv z obou regionů, atd.

6 O projektu Nabízené služby: Poradenství při vyhledávání a prověřování obchodních partnerů. Poradenství při registraci (založení, zastoupení) firmy. Poradenství v otázkách certifikace a standardizace. Poradenství v oblasti logistiky a celního odbavení. Dodání obchodních vzorků a propagačních materiálů. Poradenství v otázkách duševního vlastnictví, registrace ochranné známek a průmyslových vzorů. Zajištění a samotná účast na veletrzích. Pořádání podnikatelských misí. Alternativní způsoby uvedení na čínský trh s využitím internetových stránek. Překlady textů, obchodní smluv, technické a marketingové jazykové úpravy, atd.. Rozvíjení přátelských a obchodních vztahů mezi Olomouckým krajem a všemi provinciemi v Číně. Pomoc při realizaci oficiálních návštěv Olomouckého kraje a provinciemi v Číně.

7 O projektu Hlavní výhody: Bohaté zkušenosti členů týmu s mezinárodním obchodem. Obchodní kontakty a osobní vazby členů týmu v Číně. Dosavadní výsledky členů týmu (již zrealizované obchodní případy). Možnost zajištění exportního financování pro klienty. Přehledná vlastnická struktura. Přehledná finanční struktura a účelové vynakládaní zdrojů na vybudování a rozvoj poboček. Osobní vazby na vrcholné představitele různých provincií, včetně podpory ze strany Čínských firem a investorů. Znalost prostředí trhu z dosavadního působení jednoho z členů týmu. Rychlá reakce ze strany Číny na požadavky a dotazy ze strany českých firem. Osobní vazby při jednání v Číně se zastupiteli širokého spektra odvětví (obchodní, kulturní a společenské).

8 O projektu Česká republika Čínská lidová republika technologie investoři spotřební komodity investice export / import Styčná kancelář Olomouckého kraje, Česká republika v provincii Fujian, Čína. velkoobchodní řetězce export / import cestovní ruch kulturní záležitosti oficiální návštěvy cestovní ruch distribuční sítě Finanční podpora Olomoucký kraj Zajištění a jednání s dodavateli Koordinace expedice Vyhledávání nových obchodních partnerů Cestovní a kulturní záležitosti Atd.. Zajištění a jednání s odběrateli a určení vhodných výrobků pro export / import Možnost výhradního zastoupení od českých dodavatelů Tvorba cen marketing, atd.. Společný zájem / dlouhodobí obchod Atd.

9 Obchodní tým James Ruizhen Wu: Pan James pochází právě z provincie Fujian, kde od roku 1997 přijel do České republiky a kde od tohoto roku aktivně podniká a zabývá se obchodováním mezi Českou republikou a Čínou. Od roku 2009 je zakladatelem komory pro spolupráci s provincií Fujian, kde je prezidentem této komory. Má velmi dobré, až nadstandartní dlouhodobé vztahy s vrcholnými představiteli v provincii Fujian. Roman Spáčil: Osobní účast v Číně při jednání v provincii Fujian ve věci navázání partnerské spolupráce, kde samotným výstupem z jednání bylo písemné pověření této provincie. Zakladatel kanceláře ve Fuzhou v provincii Fujian a autor již několika zrealizovaných obchodních případů v Číně. Koordinátor projektů pro Olomoucký kraj. Oba členové obchodního týmu mají již předchozí obchodní zkušenosti s exportem a importem různého druhu zboží, existují v Číně již prověřené kontakty a partnerské pobočky. Navíc české společnosti mohou těžit s velikosti těchto trhů, jejich růstu a zájmu o české produkty a technologie.

10 Financování Pro vybudování dalších kanceláří a v těchto dnech na provoz kanceláře ve městě Fuzhou a ve městě Xiamen, sebou nese počáteční velmi vysoké finanční náklady, aby se mohl pokrýt kompletní rozsah nabízených služeb a tím i zaručit kvalitní a profesionální přístup k jednotlivým požadavkům. Potřebné finanční zdroje získané z Olomouckého kraje, budou použity účelově a efektivně na základě předloženého finančního rozpočtu společnosti : Styčný úřad vlády Olomouckého kraje z České republiky ve Fujian,Čína. Tyto finanční prostředky z Olomouckého kraje budou sloužit výhradně a pouze na pokrytí všech potřebných nákladů na provoz obou kanceláří. Nově vzniklá společnost Styčný úřad vlády Olomouckého kraje z České republiky ve Fujian,Čína bude do budoucna ziskovou společností, která bude poskytovat klientům (českým subjektům) poradenskou činnost na základě finanční odměny odpovídající tržním zvykům. Z tohoto důvodu se počítá i s tím, že do budoucna bude možné snížit podporu získanou od Olomouckého kraje, neboť provozní náklady budou moci již být kryté z výnosů společnosti. Cílem je, aby po vybudování obchodních sítí a poboček za finanční podpory Olomouckého kraje, se stala firma samostatnou, finančně nezávislou společností, která bude financována ze svých obchodních případů.

11 Obchodní případy Níže uvedené obchodní případy, které jsou již zrealizovány nebo jsou v konkrétním jednání: Vrtulníková činnost (společnost Heliwork CZ, s.r.o., probíhá výběrové řízení v Číně) - jde o činnosti týkající se: a) dodávky speciálně upravených vrtulníků pro civilní účely b) hasební a evakuační činnosti, včetně kontroly vysokého a velmi vysokého napětí c) rychlá letecká záchranná činnost a výcvik pilotů Dodávky vinných produktů dovoz několika vzorků různých odrůd vín do provincie Fujian. Kvalitní česká kojenecká voda (Horský pramen) již expedované zboží do Číny, které se již prodává v Pekingu a jedná se o dalším rozšíření prodeje do ostatních měst a provincií. Podepsaný kontrakt na 15 let. Unikátní technologie několik čínských provincií potvrdilo poptávku po unikátních technologiích a know-how od českých firem. Solární střešní tašky v tuto chvíli se jedná s Čínskou stranou o přímém zastoupení v ČR, pro distribuci prodeje střešních solárních tašek. Komodity zde se na nás již obrací několik českých firem, výrobců a distributorů o možnou spolupráci v oblasti zahraničního obchodu. Jedná se např.: pivo, trvanlivé mléko, těstoviny, rostlinný olej, víno, keramika, káva, atd. Slunečnicový olej již expedované zboží. První kontejner do distribučních sítí, zatím pouze jako vzorky pro distributory. Keramika ve fázi jednání o cenové nabídce a samotných produktech. V Číně je velmi vážný zájem o ruční a kvalitní keramiku z České republiky s dlouholetou tradicí.

12 Reference Spokojení klienti a partneři, se kterými nyní probíhá spolupráce (případně konkrétní jednání o spolupráci v Číně): Heliwork International s.r.o.: helikoptéry ( Horský pramen - vody ( Henri café kvalitní káva ( Shandong Fangxing Building Materials Co., Ltd. výrobce střešní tašek (

13 Kontakty James Ruizhen Wu Kancelář Fuzhou: Kancelář Xiamen: Adresa: 3rd Fl. 127 West Wushan Road, Gulou District, Fuzhou, China Tel: Tel: Fax: Fax: Mob. (ČR): Mob. (Čína): wuji188@gmail.com Adresa: Unit 12A,11/F, Tower D.Xiamen Int 1 Shipping Center, No.97, Xiangyu Road, (The Bonded Zone), Morden Logistics Area, Xiamen, China Roman SPÁČIL Kancelář Fuzhou: Kancelář Xiamen: Adresa: 3rd Fl. 127 West Wushan Road, Gulou District, Fuzhou, China Tel: Tel: Fax: Fax: Mob. (ČR): Mob. (Čína): roman.spacil@ .cz Adresa: Unit 12A,11/F, Tower D.Xiamen Int 1 Shipping Center, No.97, Xiangyu Road, (The Bonded Zone), Morden Logistics Area, Xiamen, China

14 Fotogalerie

15 Fotogalerie

16 Fotogalerie

17 Fotogalerie

Vaše budoucnost začíná zde

Vaše budoucnost začíná zde Vaše budoucnost začíná zde Proč Mexiko? Mexiko aktuálně spolupracuje s 44 zeměmi (včetně zemí Evropské unie) a disponuje 12. dohodami o volném obchodu. Mexiko je 14. největší ekonomika světa. Ve světě

Více

Podpora spolupráce s Čínou

Podpora spolupráce s Čínou Podpora spolupráce s Čínou Ing Petr Kulovaný Odbor zahraničně ekonomických politik II Seminář CzechTrade 6. 3. 2018 Hradec Králové Obsah prezentace Ekonomická diplomacie Návštěvy na vrcholové úrovni Hedvábná

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 11. 02. 2019 Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ

Více

JSTE PŘIPRAVENI NA OBCHODOVÁNÍ S ÁZERBÁJDŽÁNEM?

JSTE PŘIPRAVENI NA OBCHODOVÁNÍ S ÁZERBÁJDŽÁNEM? Specifika obchodování s Ázerbájdžánem a Gruzií Ing. Jiří Lukáš, vedoucí ZK CzechTrade v Ázerbájdžánu 14. 2. 2019 Karlovy Vary JSTE PŘIPRAVENI NA OBCHODOVÁNÍ S ÁZERBÁJDŽÁNEM? www.czechtrade.cz Ázerbájdžán

Více

JAK SE UPLATNIT V ÁZERBÁJDŽÁNU ANEB CO BY MĚL ČESKÝ PODNIKATEL ZNÁT PŘED VSTUPEM NA ÁZERBÁJDŽÁNSKÝ TRH

JAK SE UPLATNIT V ÁZERBÁJDŽÁNU ANEB CO BY MĚL ČESKÝ PODNIKATEL ZNÁT PŘED VSTUPEM NA ÁZERBÁJDŽÁNSKÝ TRH Obchodní styky České republiky s Ázerbájdžánem Ing. Jiří Lukáš, vedoucí ZK CzechTrade v Ázerbájdžánu 30. 9. 2014 JAK SE UPLATNIT V ÁZERBÁJDŽÁNU ANEB CO BY MĚL ČESKÝ PODNIKATEL ZNÁT PŘED VSTUPEM NA ÁZERBÁJDŽÁNSKÝ

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství,

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství, SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? 6. 3. 2018 Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství, zdravotnictví, živé vědy ZAHRANIČNÍ SÍŤ CZECHTRADE ZAHRNUJE 51

Více

PROJEKTY A AKTIVITY S PARTNERY V ČÍNĚ V ROCE 2016

PROJEKTY A AKTIVITY S PARTNERY V ČÍNĚ V ROCE 2016 PROJEKTY A AKTIVITY S PARTNERY V ČÍNĚ V ROCE 2016 15. 16. října 2016 Dny kantonské opery v Jihomoravském kraji Šest klasických čínských příběhů ve formě tradičního umění zahrnujícího hudbu, zpěv, bojová

Více

JAK SE UPLATNIT V ÁZERBÁJDŽÁNU ANEB CO BY MĚL ČESKÝ PODNIKATEL ZNÁT PŘED VSTUPEM NA ÁZERBÁJDŽÁNSKÝ TRH

JAK SE UPLATNIT V ÁZERBÁJDŽÁNU ANEB CO BY MĚL ČESKÝ PODNIKATEL ZNÁT PŘED VSTUPEM NA ÁZERBÁJDŽÁNSKÝ TRH Obchodní styky České republiky s Ázerbájdžánem Ing. Jiří Lukáš, vedoucí ZK CzechTrade v Ázerbájdžánu 23. 2. 2016 JAK SE UPLATNIT V ÁZERBÁJDŽÁNU ANEB CO BY MĚL ČESKÝ PODNIKATEL ZNÁT PŘED VSTUPEM NA ÁZERBÁJDŽÁNSKÝ

Více

Aktivity ESA BIC, ESA TT-Broker a spolupráce s ESO. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR

Aktivity ESA BIC, ESA TT-Broker a spolupráce s ESO. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Aktivity ESA BIC, ESA TT-Broker a spolupráce s ESO Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Technologické centrum AV ČR Sdružení právnických osob založeno v roce 1994; www.tc.cz Oddělení TC AV ČR: ORP

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Enterprise Europe Network (EEN) podpora podniků (i podnikatelů) na dosah ruky PhDr. Marie Pavlů, CSc.

Enterprise Europe Network (EEN) podpora podniků (i podnikatelů) na dosah ruky PhDr. Marie Pavlů, CSc. Enterprise Europe Network (EEN) podpora podniků (i podnikatelů) na dosah ruky PhDr. Marie Pavlů, CSc. O Enterprise Europe Network (EEN) Rozsáhlá a nyní již nejen evropská síť - zřízená EK v r. 2008: 70

Více

MSP a transfer technologií

MSP a transfer technologií MSP a transfer technologií Jiří JANOŠEC, Ph.D. Technologické centrum Akademie Věd ČR Skupina transferu technologií - CIRC/CeTT 7. června 2007 Projekty TC AV ČR na transfer technologií TC je koordinátorem

Více

Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR

Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Technologické centrum AV ČR Sdružení právnických osob založeno v roce 1994 Oddělení TC AV

Více

Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)

Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál) Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál) Ing. Jan Zeman Regionální koordinátor Obsah 1. Náplň projektu 2. Kouč v projektu CzechEkoSystem 3. Poradenské služby 4. Aktuální stav 5. CzechEkoSystem

Více

Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje Exportní fórum Jak úspěšně exportovat do Německa Ostrava

Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje Exportní fórum Jak úspěšně exportovat do Německa Ostrava Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje Exportní fórum Jak úspěšně exportovat do Německa Ostrava 3.3.2016 Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje Služby KHK MSK zaměřené na podporu

Více

EXPORTNÍ FÓRUM CHORVATSKO A SLOVINSKO Alen Novosad Ředitel CzechTrade Záhřeb

EXPORTNÍ FÓRUM CHORVATSKO A SLOVINSKO Alen Novosad Ředitel CzechTrade Záhřeb EXPORTNÍ FÓRUM CHORVATSKO A SLOVINSKO 17. 05. 2019 Alen Novosad Ředitel CzechTrade Záhřeb VŠEOBECNÉ ÚDAJE CHORVATSKO SLOVINSKO Rozloha 56.542 km 2 20.273 km 2 Počet obyvatel 4 mil. 2 mil. Měna Schengen

Více

E-Commerce jako vstupní brána na čínský trh. Barbora Kocourková ekonomický diplomat Velvyslanectví ČR v Pekingu

E-Commerce jako vstupní brána na čínský trh. Barbora Kocourková ekonomický diplomat Velvyslanectví ČR v Pekingu E-Commerce jako vstupní brána na čínský trh Barbora Kocourková ekonomický diplomat Velvyslanectví ČR v Pekingu Obsah STRÁNKA e-commerce vs. Cross Border e-commerce 3 Proč Cross Border e-commerce 4 Největší

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme SUBCON 2015 Jediný britský veletrh s jednoznačným zaměřením na subdodávky & výrobu & technologie Zastoupení všech úrovní v oblasti strojírenského dodavatelského řetězce

Více

Inovace a transfer technologií v projektu Enterprise Europe Network

Inovace a transfer technologií v projektu Enterprise Europe Network Title of the presentation Date 1 Inovace a transfer technologií v projektu Enterprise Europe Network Jiří JANOŠEC Technologické centrum Akademie věd ČR European Commission Enterprise and Industry Title

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 22. 2. 2018 Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby BUSINESSINFO UŽITEČNÉ INFORMACE A NOVINKY NEPOSTRADATELNÝ ON-LINE PRŮVODCE KAŽDÉHO

Více

Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR

Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Technologické centrum AV ČR Sdružení právnických osob založeno v roce 1994 Oddělení TC AV

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 26. 9. 2018 Ing. Kateřina Drvotová exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 7. 3. 2018 Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby BUSINESSINFO UŽITEČNÉ INFORMACE A NOVINKY NEPOSTRADATELNÝ ON-LINE PRŮVODCE KAŽDÉHO

Více

Aktivity Svazu průmyslu a dopravy ČR ve vztahu k Číně

Aktivity Svazu průmyslu a dopravy ČR ve vztahu k Číně Aktivity Svazu průmyslu a dopravy ČR ve vztahu k Číně SME Forum Business v Číně Praha 21. březen b 2013 Partnerské organizace SP ČR R v Číně S uvedenými subjekty má SP ČR podepsané memorandum o porozumění

Více

E V O L U C E V P Ř E P R A V Ě

E V O L U C E V P Ř E P R A V Ě T R A N S P O R T & L O G I S T I C S T R A N S P O R T & L O G I S T I C S T R A N S P O R T & L O G I S T I C S Sídlo společnosti: M. A. B. Group, s.r.o. Tovární 861 686 02 Staré Město tel.: +420 572

Více

Konference Klastry 2006 Financování projektů

Konference Klastry 2006 Financování projektů Konference Klastry 2006 Financování projektů Margareta Křížová Central European Advisory Group CEAG 5.května 2006, Brno Témata I. Finanční zdroje v různých fázích vývoje firmy II. Financování prostřednictvím

Více

www.furniturecluster.cz KČN - příklady úspěšných projektů KČN a zakládání mezinárodní klastrové iniciativy ve Vietnamu

www.furniturecluster.cz KČN - příklady úspěšných projektů KČN a zakládání mezinárodní klastrové iniciativy ve Vietnamu www.furniturecluster.cz KČN - příklady úspěšných projektů KČN a zakládání mezinárodní klastrové iniciativy ve Vietnamu Představení Klastr českých nábytkářů První nábytkářský klastr v ČR (2006) Sídlo KČN:

Více

EXPORTNÍ STRATEGIE ČR

EXPORTNÍ STRATEGIE ČR EXPORTNÍ STRATEGIE ČR 2012 2020 Nástroje k dosažení cílů a realizace Exportní konference 31. října j a 2011 EXPORT STRATEGY 2012-2020 OF THE CZECH REPUBLIC Pilíře Exportní strategie I. Zpravodajství pro

Více

Export zboží služeb a investic

Export zboží služeb a investic Export zboží služeb a investic rady pro úspěšný vývoz Základní instituce podporující export českých firem Ministerstvo průmyslu a obchodu Česká agentura na podporu obchodu / CzechTrade Zastupitelské úřady

Více

Dotace pro váš rozvoj a záměry

Dotace pro váš rozvoj a záměry Profesionální zpracování úspěšných žádostí o dotace Dotace pro váš rozvoj a záměry www.dotace-fondy.eu www.asistencnicentrum.cz Vážený kliente, dovolte nám, abychom vám představili společnost Asistenční

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 23. 05. 2019 Ing. Kateřina Drvotová Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Inovace a transfer technologií v projektu Enterprise Europe Network

Inovace a transfer technologií v projektu Enterprise Europe Network Title of the presentation Date 1 Inovace a transfer technologií v projektu Enterprise Europe Network Jiří JANOŠEC Technologické centrum Akademie věd ČR European Commission Enterprise and Industry Title

Více

Kdo jsme. -- 13 regionálních zastoupení od roku 2004, administrace OPPP a OPPI. a alternativních způsobů financování. aplikovaného výzkumu

Kdo jsme. -- 13 regionálních zastoupení od roku 2004, administrace OPPP a OPPI. a alternativních způsobů financování. aplikovaného výzkumu Královéhradecký kraj: Rozvojové plány a investiční příležitosti Aktivity agentury CzechInvest v rámci lokalizace investic a rozvoje trhu nemovitostí Mgr. Martina Chamasová Ředitelka regionální kanceláře

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Věra Všetičková Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Věra Všetičková Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 30. 5. 2018 Ing. Věra Všetičková Exportní konzultant PŘEDSTAVENÍ CZECHTRADE SÍŤ CZECHTRADE ADRESÁŘ EXPORTÉRŮ SLUŽBY CZECHTRADE INFORMAČNÍ SERVIS CZECHTRADE PŘEDSTAVENÍ CZECHTRADE

Více

MISE OBCHODNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ EKVÁDOR 2018

MISE OBCHODNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ EKVÁDOR 2018 MISE OBCHODNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ EKVÁDOR 2018 4. 8. 6. 2018 Prezentační akci českých firem s oslavou 100 let založení České republiky pořádá Velvyslanectví ČR v Limě ve spolupráci se Zahraniční kanceláří CzechTrade.

Více

Nabídka služeb pro obce v KHK

Nabídka služeb pro obce v KHK Nabídka služeb pro obce v KHK Regionální kancelář pro Královéhradecký kraj www.czechinvest.org CzechInvest v regionech - OneStopShop CzechInvest podpora podnikání, investic a podnikatelského prostředí

Více

Regionální inovační strategie důležitý faktor rozvoje Zlínského kraje

Regionální inovační strategie důležitý faktor rozvoje Zlínského kraje Regionální inovační strategie důležitý faktor rozvoje Zlínského kraje Ing. Jaroslav Drozd náměstek hejtmana Zlínského kraje Kde leží Zlínský kraj Kde leží Zlínský kraj Obecné informace o kraji Počet obyvatel:

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU ANUFOOD VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU ANUFOOD VYPLATÍ? Veletrh je jedním z největších B2B veletrhů pro potraviny a nápoje v severní Číně. Patří do skupiny veletrhů organizovaných společností Koelnmesse. Akce přináší možnosti setkání se s oborovými nákupčími

Více

Podpora podnikání v oblasti exportu

Podpora podnikání v oblasti exportu Podpora podnikání v oblasti exportu DITTRICHOVA 21 128 01 PRAHA 2 INFO@CZECHTRADE.CZ WWW.CZECHTRADE.CZ Ing. Dana Slavíková projektová manažerka Obsah: 1.CzechTrade 2.Služby pro podporu obchodu 3.Projekty

Více

Podmínky poskytování služeb českým exportérům v rámci programu Šance pro export

Podmínky poskytování služeb českým exportérům v rámci programu Šance pro export Podmínky poskytování služeb českým exportérům v rámci programu Šance pro export 1. Tyto zvláštní podmínky vydané Českou agenturou na podporu obchodu se sídlem Dittrichova 21, 12801 Praha 2, IČ: 00001171,

Více

Joppa Logistics PREZENTACE SPOLEČNOSTI

Joppa Logistics PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI SLOVO ŘEDITELE Vážení obchodní partneři, je mi ctí Vás seznámit se společností Joppa Logistics, dopravně spediční společností s tradicí od roku 2000. Naším cílem je poskytovat služby

Více

WORLD WINTER SPORTS EXPO 2018

WORLD WINTER SPORTS EXPO 2018 WORLD WINTER SPORTS EXPO 2018 Veletrh je spoluorganizován oficiální asociací BODA (Beijing Olympic City Development Association) a má podporu Mezinárodního olympijského výboru a federací 7 olympijských

Více

Možnosti financování MSP

Možnosti financování MSP Možnosti financování MSP Ing. Marian Piecha, Ph.D., L.LM ředitel sekce strategie mezinárodní konkurenceschopnosti, investic a inovací 4. listopadu 2014 ZPĚT NA VRCHOL INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA

Více

96TH CHINA FOOD & DRINKS FAIR Chengdu, Sichuan, Čína potravinářský průmysl

96TH CHINA FOOD & DRINKS FAIR Chengdu, Sichuan, Čína potravinářský průmysl 96TH CHINA FOOD & DRINKS FAIR Chengdu, Sichuan, Čína potravinářský průmysl 96th China Food & Drinks Fair (Chengdu) 2017 je mezinárodní událostí v oblasti potravinářského průmyslu a mezi odbornou veřejností

Více

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network Enterprise Europe Network Rozvoj služeb sítě za období 2008-2013 22. května 2014 Hlavní bariéry zavádění inovací v MSP Průzkum v MSP Otázka: Jaké překážky vidí manažeři při zavádění inovací ve firmě 0,0

Více

Přehled zdrojů informací o EU na Internetu

Přehled zdrojů informací o EU na Internetu Přehled zdrojů informací o EU na Internetu V češtině: http://www.evropska-unie.cz Delegace Evropské komise v ČR, Informační centrum Evropské unie (ICEU) Přehledně uspořádané aktualizy o Delegaci EK v ČR,

Více

TH CHINA (CHENGDU) FOOD & DRINKS FAIR Chengdu, Sichuan, Čína obor: potravinářský průmysl

TH CHINA (CHENGDU) FOOD & DRINKS FAIR Chengdu, Sichuan, Čína obor: potravinářský průmysl 98TH CHINA (CHENGDU) FOOD & DRINKS FAIR 2018 Chengdu, Sichuan, Čína obor: potravinářský průmysl 98th China Food & Drinks Fair (Chengdu) 2018 je mezinárodní událostí v oblasti potravinářského průmyslu a

Více

Jihočeská hospodářská komora. P r e z e n t a c e 20. 4. 2005

Jihočeská hospodářská komora. P r e z e n t a c e 20. 4. 2005 Jihočeská hospodářská komora P r e z e n t a c e 20. 4. 2005 Držitel certifikátu systému jakosti dle požadavků ČSN EN ISO 9001:2001 Vznik JHK Hospodářské komory jsou v ČR zřizovány na základě zvláštního

Více

04 05 06 09 21 25 27 29 31 39 40 LTA je moderní a dynamicky se rozvíjející poradenská kancelář poskytující integrované právní, daňové a účetní poradenství a auditorské služby tuzemským i zahraničním klientům.

Více

Podnikatelský záměr. = Podnikatelský plán = business pla

Podnikatelský záměr. = Podnikatelský plán = business pla Podnikatelský záměr = Podnikatelský plán = business pla Základní části realizační resumé zpracovává se na závěr, rozsah 2-3 stránky charakteristiku firmy a jejích cílů organizační řízení a manažerský tým

Více

OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI V SENEGALU

OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI V SENEGALU Velvyslanectví v Senegalu OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI V SENEGALU 21. 11. 2016 Mgr. Pavel Zástěra, ekonomický diplomat, ZÚ Dakar Základní informace o Senegalu Makroekonomika 2. největší ekonomika Západoafrické

Více

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry CzechTrade 2018 Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ MARKETINGOVÁ PODPORA

Více

Vyhledávání partnerů pro mezinárodní spolupráci v rámci Enterprise Europe Network. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR

Vyhledávání partnerů pro mezinárodní spolupráci v rámci Enterprise Europe Network. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Vyhledávání partnerů pro mezinárodní spolupráci v rámci Enterprise Europe Network Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Enterprise Europe Network Mezinárodní síť financovaná z Rámcového programu pro

Více

HOTELEX & EXPO FINEFOOD Šanghaj, Čína. Horeca, design, prémiové potraviny a nápoje

HOTELEX & EXPO FINEFOOD Šanghaj, Čína. Horeca, design, prémiové potraviny a nápoje Šanghaj, Čína Horeca, design, prémiové potraviny a nápoje Veletrh Hotelex & EXPO FINEFOOD Shanghai je nejvýznamnější událostí v oboru HORECA na největším hospotality trhu na světě. Každoročně láká přední

Více

Možnosti spolupráce s VT parky, záměry samospráv na úrovni kraje

Možnosti spolupráce s VT parky, záměry samospráv na úrovni kraje Možnosti spolupráce s VT parky, záměry samospráv na úrovni kraje 28.6.2016 Vědeckotechnické parky a vysoké školy Nabídka VŠ - MU v prostoru výzkumných aktivit je umístěn BTP Park. Aplikace biochemických

Více

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic AGENTURA CZECHINVEST 4. června 2012 Bc. Veronika Zumrová Regionální projektový manažer pro Královéhradecký kraj Agentura pro podporu podnikání a investic

Více

Souhrnná teritoriální informace Slovensko

Souhrnná teritoriální informace Slovensko Souhrnná teritoriální informace Zpracováno a aktualizováno zastupitelským úřadem ČR v Bratislavě () ke dni 31. 8. 2016 17:26 Seznam kapitol souhrnné teritoriální informace: 1. Základní charakteristika

Více

Exportní seminář Hradec Králové Michal Holas Vedoucí ZK Šanghaj

Exportní seminář Hradec Králové Michal Holas Vedoucí ZK Šanghaj Exportní seminář Hradec Králové 6. 3. 2018 Michal Holas Vedoucí ZK Šanghaj Strategie vstupu na trh CzechTrade Šanghaj Šanghaj a východní pobřeží Shrnutí Šanghaj a východní pobřeží Zk Beijing Zk Chengdu

Více

Agentura pro regionální rozvoj, a.s. přehled hlavních aktivit

Agentura pro regionální rozvoj, a.s. přehled hlavních aktivit Poslání ARR: Pomáháme realizovat strategické cíle Moravskoslezského kraje Agentura pro regionální rozvoj, a.s. přehled hlavních aktivit Pavla Břusková generální ředitelka Agentura pro regionální rozvoj,

Více

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network Enterprise Europe Network v České republice Ing. Daniela Váchová Financování pro malé a střední podniky 20.května 2008 Praha Základní informace Výzva EK v Rámcovém programu pro konkurenceschopnost a inovace

Více

CzechTrade 2016 Expert na váš export

CzechTrade 2016 Expert na váš export CzechTrade 2016 Ing. Radomil Doležal, MBA Generální ředitel CzechTrade 20. 06. 2016 1. ZÁKAZNICKÁ ORIENTACE 2. VYSOKÁ KVALITA SLUŽEB 3. FLEXIBILNÍ A MODERNÍ ORGANIZACE 1 Zákaznická orientace CzechTrade

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Jana Trnková exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Jana Trnková exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 4. 12. 2018 Ing. Jana Trnková exportní konzultant ZAHRANIČNÍ SÍŤ CZECHTRADE ZAHRNUJE 50 ZASTOUPENÍ NA 5 KONTINENTECH EU 15 EVROPA A STŘEDNÍ ASIE 9 ASIE 13 AMERIKA 8 AFRIKA

Více

Indie-obchodní příležitosti pro malé a střední firmy Ivan Kameník ZK Bengalúru

Indie-obchodní příležitosti pro malé a střední firmy Ivan Kameník ZK Bengalúru Indie-obchodní příležitosti pro malé a střední firmy 21. 6. 2018 Ivan Kameník ZK Bengalúru Obsah prezentace Indický blok Indie- příležitosti, situace, mise MSE, inkubátor LIKO-S, Český průmyslový klastr

Více

Podpora podnikání v České republice

Podpora podnikání v České republice Podpora podnikání v České republice MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Podpora podnikání v České republice 2006 OBSAH Úvod......9 A. VŠEOBECNÉ PODPORY 1. Podpora malých a středních podniků.........13 Programy

Více

AG QUIP Zemědělství, zahradnictví. Gunnedah, NSW, Austrálie

AG QUIP Zemědělství, zahradnictví. Gunnedah, NSW, Austrálie Gunnedah, NSW, Austrálie Zemědělství, zahradnictví Veletrh Commonwealth Bank Ag Quip Field Days 2017 je každoročně pořádaný veletrh s více než 40 letou tradicí, a současně je největší událostí zemědělského

Více

DOPORUČENÁ STRUKTURA STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROGRAM PROSPERITA

DOPORUČENÁ STRUKTURA STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROGRAM PROSPERITA DOPORUČENÁ STRUKTURA STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROGRAM PROSPERITA 1. Rekapitulace výsledků studie 1.1 Stručný popis projektu 1.2 Stručný souhrn výstupů s ohledem na předkládaný projekt (k datu ukončení

Více

Společné setkání firem s vedením MSK kraje a města. Bílovec a Studénka

Společné setkání firem s vedením MSK kraje a města. Bílovec a Studénka 20. 3. 2018 Společné setkání firem s vedením MSK kraje a města Bílovec a Studénka Priority v MSK 2016-2024 Podpora a propojení vzdělávání, podnikání a zaměstnanosti Dokončení hospodářské transformace

Více

SPOLEČNÁ NABÍDKA SLUŽEB STÁTU PRO PODNIKATELSKÉ SUBJEKTY V ČÍNSKÉ LIDOVÉ REPUBLICE

SPOLEČNÁ NABÍDKA SLUŽEB STÁTU PRO PODNIKATELSKÉ SUBJEKTY V ČÍNSKÉ LIDOVÉ REPUBLICE SPOLEČNÁ NABÍDKA SLUŽEB STÁTU PRO PODNIKATELSKÉ SUBJEKTY V ČÍNSKÉ LIDOVÉ REPUBLICE 2 Ritan Lu, Jian Guo Men Wai 100600 Beijing, P. R. C. +86-10-8532 9500 +86-10-6532 0201 commerce_beijing@mzv.cz www.mzv.cz/beijing

Více

Czech Libyan Chamber of Commerce 02.04.2014 CLOK - CLCC

Czech Libyan Chamber of Commerce 02.04.2014 CLOK - CLCC Czech Libyan Chamber of Commerce O nás Česko-libyjská obchodní komora navazuje na historické kořeny úspěšné spolupráce v oblasti obchodu, průmyslu, zemědělství, vzdělávání, zdravotnictví atp. Komora se

Více

Námořní a železniční doprava z Číny Důležité aspekty při realizaci importních přeprav

Námořní a železniční doprava z Číny Důležité aspekty při realizaci importních přeprav Námořní a železniční doprava z Číny Důležité aspekty při realizaci importních přeprav Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 13.11. 2014 Kühne + Nagel Globální Logistická síť Celosvětová

Více

Základní identifikační údaje společnosti

Základní identifikační údaje společnosti Výroční zpráva 2014 Základní identifikační údaje společnosti FIPOX, a.s. Údolní 326/11 602 00 Brno IČ 03335216 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka

Více

Operační program Podnikání a inovace. Programy OPPI

Operační program Podnikání a inovace. Programy OPPI Operační program Podnikání a inovace Programy OPPI Struktura OPPI Prioritní osa 1 - Vznik firem - 2,60 % Prioritní osa 2 - Rozvoj firem 21,80 % Prioritní osa 3 - Efektivní energie - 4,00 % Prioritní osa

Více

Velvyslanectví České republiky v Havaně. KUBA Exportní příležitosti pro české firmy Praha

Velvyslanectví České republiky v Havaně. KUBA Exportní příležitosti pro české firmy Praha Velvyslanectví České republiky v Havaně KUBA Exportní příležitosti pro české firmy 30. 11. 2016 Praha Struktura prezentace Perspektivní sektory Kuba: výhody a nevýhody Postup při zájmu o export zboží na

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ADVANCED ENGINEERING UK sektor automobilový, letecký, kompozitní, zpracování kovů, elektroniky Veletrh ADVANCED ENGINEERING se koná každoročně a pod jednou střechou nabízí

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Jana Trnková exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Jana Trnková exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 19. 6. 2019 Ing. Jana Trnková exportní konzultant ZAHRANIČNÍ SÍŤ CZECHTRADE ZAHRNUJE 50 ZASTOUPENÍ S PŮSOBNOSTÍ V 57 ZEMÍCH EU 15 EVROPA A STŘEDNÍ ASIE 9 ASIE 13 AMERIKA

Více

Možnosti spolupráce v oblasti podpory podnikání a hospodářského rozvoje , Setkání regionalistů ORP, Městský dům Přerov

Možnosti spolupráce v oblasti podpory podnikání a hospodářského rozvoje , Setkání regionalistů ORP, Městský dům Přerov Možnosti spolupráce v oblasti podpory podnikání a hospodářského rozvoje 19. 4. 2018, Setkání regionalistů ORP, Městský dům Přerov Přímá podpora podnikání Dotační program na podporu podnikání DT 1 Podpora

Více

CNR FOOD INSTANBUL 2019

CNR FOOD INSTANBUL 2019 CNR FOOD INSTANBUL 2019 INSTANBUL, TURECKO CNR Food Istanbul je významnou událostí s dlouhodobou tradicí na poli pastvinářského sektoru v Turecku. Ročník 2018 navštívilo přes 36 000 návštěvníků, z toho

Více

ELEKTRO Expocentr Moskva, Ruská federace Elektrozařízení, světelná technika, automatizace budov a staveb

ELEKTRO Expocentr Moskva, Ruská federace Elektrozařízení, světelná technika, automatizace budov a staveb Expocentr Moskva, Ruská federace Elektrozařízení, světelná technika, automatizace budov a staveb ZAŘÍZENÍ, SVĚTOTECHNIKA, AUTOMATIZACE BUDOV A STAVEB Zahraniční zastoupení CzechTrade Moskva připravuje

Více

PŘEHLED TÉMAT K MATURITNÍ ZKOUŠCE

PŘEHLED TÉMAT K MATURITNÍ ZKOUŠCE Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001 PŘEHLED TÉMAT K MATURITNÍ ZKOUŠCE Předmět: EKONOMIKA Obor vzdělávání: 66-41-M/02 Obchodní akademie Školní

Více

Námořní doprava z Vietnamu Důležité aspekty při realizaci importních přeprav. Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 25.11.

Námořní doprava z Vietnamu Důležité aspekty při realizaci importních přeprav. Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 25.11. Námořní doprava z Vietnamu Důležité aspekty při realizaci importních přeprav Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 25.11. 2014 Kühne + Nagel Globální Logistická síť Celosvětová síť přes

Více

Podpora podnikání a zaměstnanosti v Olomouckém kraji. 10. června 2014, Olomouc

Podpora podnikání a zaměstnanosti v Olomouckém kraji. 10. června 2014, Olomouc Podpora podnikání a zaměstnanosti v Olomouckém kraji 10. června 2014, Olomouc Struktura prezentace Olomoucký kraj v číslech Podpora podnikání Podpora zaměstnanosti Olomoucký kraj v číslech Olomoucký kraj

Více

Soukromý sektor v rozvojovém rámci po roce 2015

Soukromý sektor v rozvojovém rámci po roce 2015 Soukromý sektor v rozvojovém rámci po roce 2015 Ivan Voleš, poradce prezidenta HK ČR pro mezinárodní vztahy a člen Evropského hospodářského a sociálního výboru Praha, 23. dubna 2014 Zapojení soukromého

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

GLOBAL INDUSTRIE (MIDEST) 2019

GLOBAL INDUSTRIE (MIDEST) 2019 2019 Největší strojírenský veletrh ve Francii, který spojuje veletrh strojírenských subdodávek Midest s veletrhy finálních strojírenských výrobků. www.global-industrie.com PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ? Největší oborová akce svého druhu v severovýchodní Číně. Veletrh je doporučen vystavovatelům nejen z řad vinařů, ale i producentům ostatních alko nápojů a výrobcům a obchodníkům s nápojovým a dekoračním

Více

1 Profil společnosti. 2 Historie. 3 Služby. 4 Specializace. 5 Neziskový sektor

1 Profil společnosti. 2 Historie. 3 Služby. 4 Specializace. 5 Neziskový sektor 1 Profil společnosti 2 Historie 3 Služby 4 Specializace 5 Neziskový sektor 1 Profil společnosti Vyroubal Krajhanzl Školout, advokátní kancelář, s.r.o. ( VKŠ ) se zaměřuje na poskytování komplexních právních

Více

E V O L U C E N A S I L N I C I

E V O L U C E N A S I L N I C I Naším oborem je mezinárodní zasílatelství a logistika Jaké služby Vám nabízíme? Naší prioritou je návrh nejefektivnějšího způsobu dopravy dle zadaných požadavků V oblasti poskytování dopravních služeb

Více

Projekt Podpora udržitelného rozvoje města Gjakova. Komunikační manuál

Projekt Podpora udržitelného rozvoje města Gjakova. Komunikační manuál Projekt Podpora udržitelného rozvoje města Gjakova Komunikační manuál 1. Základní a prvotní komunikace 2. Další předjednávací komunikace 3. Průběžná komunikace 4. Praktické příklady 1. Základní a prvotní

Více

Souhrnné údaje o přímých podporách malého a středního podnikání v roce a plán na rok počet mil. Kč počet mil. Kč mil.

Souhrnné údaje o přímých podporách malého a středního podnikání v roce a plán na rok počet mil. Kč počet mil. Kč mil. Příloha č. 1 Souhrnné údaje o přímých podporách malého a středního podnikání v roce 2004-2005 a plán na rok 2006 Skutečnost 2004 Skutečnost 2005 Plán 2006 počet mil. Kč počet mil. Kč mil. Kč Výše poskytnutých

Více

Cesta k novým trhům. Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků

Cesta k novým trhům. Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků Cesta k novým trhům Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků Vládní program na podporu exportu České republiky MPO EGAP ČEB CzechTrade MZV hájí obchodní zájmy České republiky v

Více

Služby agentury CzechInvest

Služby agentury CzechInvest Služby agentury CzechInvest Regionální kancelář pro Olomoucký kraj www.czechinvest.org Role regionální kanceláře CzechInvestu Rozvoj podnikatelské komunity a infrastruktury Péče o podnikatele Města a kraje

Více

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V souladu s Regionálním operačním programem regionu soudržnosti Střední Morava (dále jen ROP Střední Morava) vyhlašuje Výbor Regionální rady regionu soudržnosti Střední Morava

Více

Prezentace. Okresní hospodářské komory Cheb

Prezentace. Okresní hospodářské komory Cheb Prezentace Okresní hospodářské komory Cheb Okresní hospodářská komora Cheb byla založena v roce 1993 k podpoře podnikatelských aktivit cílem OHK Cheb je především ochrana zájmů podnikatelské sféry a veškeré

Více

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC partner pro byznys inovace MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC Hlavní zaměření: Odborná specializace: EKONOMIKA a MANAGEMENT Inovační management Informační a komunikační technologie

Více

Transfer technologií v praxi. Regionální kancelář pro Jihočeský kraj Ing. Iva Smudková, 3.11.2015

Transfer technologií v praxi. Regionální kancelář pro Jihočeský kraj Ing. Iva Smudková, 3.11.2015 Transfer technologií v praxi Regionální kancelář pro Jihočeský kraj Ing. Iva Smudková, 3.11.2015 Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest je státní příspěvková organizace podřízená Ministerstvu

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost primárně zaměřen na podporu podnikání (zejména MSP) Navazuje na Operační program

Více

SAJAM VODA BELEXPOCENTAR, Bělehrad, Srbsko Vodohospodářství, zařízení a technologie pro úpravu vody

SAJAM VODA BELEXPOCENTAR, Bělehrad, Srbsko Vodohospodářství, zařízení a technologie pro úpravu vody BELEXPOCENTAR, Bělehrad, Srbsko Vodohospodářství, zařízení a technologie pro úpravu vody Zahraniční kancelář agentury CzechTrade v Bělehradě připravuje společnou prezentaci českých firem na tomto veletrhu

Více

Technologické Inovační Centrum. Setkání firem Leteckého klastru,

Technologické Inovační Centrum. Setkání firem Leteckého klastru, Technologické Inovační Centrum Setkání firem Leteckého klastru, 28.04.2016 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O SPOLEČNOSTI Technologické inovační centrum s.r.o. Vavrečkova 5262, 760 01 Zlín Společníci: Univerzita Tomáše

Více

Setkání kultur jako příležitost k růstu Rudolf Malý, CEO PST-CLC, a.s. (Mitsui-Soko Group) Příležitosti podnikání v Japonsku, KHK Moravskoslezského

Setkání kultur jako příležitost k růstu Rudolf Malý, CEO PST-CLC, a.s. (Mitsui-Soko Group) Příležitosti podnikání v Japonsku, KHK Moravskoslezského Setkání kultur jako příležitost k růstu Rudolf Malý, CEO PST-CLC, a.s. (Mitsui-Soko Group) Příležitosti podnikání v Japonsku, KHK Moravskoslezského kraje, 25.února 2015 PST-CLC tradice a zkušenost v ČR

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH Datum konání: 29.9. - 4.10.2014 Obor: klíčový oborový veletrh v odvětví strojního průmyslu v Bulharsku s širokou mezinárodní účastí v roce

Více