Kanceláře a sídla na klíč

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kanceláře a sídla na klíč"

Transkript

1 Váš partner na kancelářském trhu v regionu střední a východní Evropy. Kanceláře a sídla na klíč Dnes si vyberte, zítra si prohlédněte a pozítří užívejte! Plně vybavené a zařízené kanceláře Virtuální kanceláře Sídla Vyberte si podle svých aktuálních potřeb

2 Nabídka pronájmu kanceláří a sídel na klíč: Pronájem kanceláří a sídel na klíč, řešení pokrývající potřeby nově zakládané firmy, malé a střední firmy, stejně jako velkých mezinárodních podniků. SÍDLO SPOLEČNOSTI Pronájem v Praze od 790 Kč za měsíc VIRTUÁLNÍ KANCELÁŘ Pronájem v Praze od Kč za měsíc PLNĚ VYBAVENÁ KANCELÁŘ Pronájem v Praze od Kč měsíčně za osobu Proč zvolit právě kancelář či sídlo na klíč? Máte možnost krátkodobého pronájmu den, měsíc nebo rok? Je to na vás! Ušetříte - nulové vstupní investice, nižší mzdové náklady v administrativě a IT. Personál, vybavení kanceláře i technologie zajistí dodavatel. Zvýšíte produktivitu práce, můžete se soustředit více na hlavní byznys. Zvýšíte obchodní image firmy první dojem se počítá! Prostory máte k dispozici okamžitě. Zbavte se závazků, přejděte na flexibilní nájemní smlouvu.

3 Hledáte řešení pro vaše podnikání? Potýkáte se v dnešní náročné době s vysokými náklady či nízkou produktivitou? Officeadvisor má pro vás řešení. Prostory od 10 m 2 v moderních administrativních centrech s výbornou dopravní dostupností, parkováním a občanskou vybaveností. Plně vybavená kancelář pro společnosti všech velikostí Užívání atraktivní adresy ve velkém městě pro obchodní účely i k zápisu do obchodního rejstříku. Sídlo pro zakládané i přesídlujcí společnosti Okamžitě dostupné a zařízené prostory bez nutnosti vstupních investic umožňující okamžitý vstup na nový obchodní trh. Plně vybavená kancelář pro expandující společnost Virtuální kancelář pro práci z vlastního bytu Image, zázemí a služby velké firmy s personálem pro vyřízení pošty i telefonních hovorů. Možnost pronájmu zasedacích místností. Plně vybavená kancelář začínající firmy a v pohybu Krátkodobý nájem umožňující navyšovat či redukovat pronajatou plochu dle aktuálních potřeb firmy. Virtuální kancelář pro podnikatele na cestách. Bezstarostné obchodní cesty bez jediného zmeškaného telefonátu či nevyřízené pošty s možností využití denní kanceláře. co potřebujete ke správnému rozhodnutí. Neplaťte zbytečně za prostory, které nevyužijete.

4 Výhody pronájmu kancelářských prostor na klíč. Flexibilita Image Víte jaké budou vaše obchodní potřeby za rok? Ne? Pak neuzavírejte žádné dlouhodobé smlouvy! Jednoduše snižujte nebo navyšujte čtvereční metry a služby dle aktuální potřeby. Plaťte za to, co skutečně spotřebujete. První dojem se počítá! Získejte image atraktivní adresy, moderní budovy či profesionálního týmu a služeb prakticky přes noc. Vyměňte kavárny, hotely a pracovnu ve svém bytě za nejlepší adresy v Praze, Bratislavě, Budapešti, Bukurešti a Varšavě. Okamžitá připravenost Finanční úspora Doslova za pár hodin můžete mít zprovozněnou kancelář zařízenou nábytkem a nastaveným telefonním systémem s vlastním telefonním a faxovým číslem, službou přijímání hovorů jménem klienta, hlasovou schránkou vysokorychlostní datovou linkou. Cenové porovnání plně vybavené a zařízené kanceláře s dlouhodobým pronájmem tradiční kanceláře: Tradiční pronájem kanceláří Pronájem kanceláře na klíč Vstupní investice stavební úpravy a vzduchotechnika pořízení nábytku, koberců atp. telekomunikace IT infrastruktura odměny právníkům a zprostředkovatelům nulové vstupní investice Měsíční provozní náklady nájemné poplatky za služby správy centra údržba a opravy poplatky za energie administrativní personál a IT úklid recepční úspora až 60 % V nájmu za kancelář na klíč je již zahrnuta cena za nábytek, vybavení kanceláře, technologie, personál centra, služby, energie, úklid, údržbu, prostory recepce, kuchyně, odpočinkových zón a chodeb. Zvolte si ze stovek lokalit ve střední a východní Evropě. Fixní ceny bez překvapení.

5 Detailní popis služeb. Kancelářské prostory na klíč (Serviced Offices) představují ideální řešení pro dynamické organizace hledající pracovního prostředí na míru, tj. možnost krátkodobého pronájmu prostor připravených k okamžitému užívání bez jakýchkoliv vstupních investic a dalších závazků. Poskytnutí sídla společnosti VIRTUÁLNÍ KANCELÁŘ PLNĚ VYBAVENÁ A ZAŘÍZENÁ KANCELÁŘ Řešení pro nově zakládané nebo stěhující se firmy garantující splnění zákonných povinností souvisejících s registrací společnosti. Přesunutím sídla z adresy na malé obci na prestižní adresu ve velkém městě se můžete den ze dne přiblížit novým zakázkám, zvýšit svoji atraktivitu nebo změnou místní příslušnosti sídla vyřešit řadu problémů svého podnikání. Poskytnutí atraktivní obchodní adresy pro umístění sídla společnosti pro zápis do obchodního rejstříku. Příjem, úschova a přeposílání doručené pošty klienta. Pronájem zasedacích a konferenčních místností. Zvolte si optimální řešení pro váš rozvoj. Nejrychlejší a nejlevnější cesta k vaší nové pobočce firmy, způsob, jak bez rizika vstoupit do nového regionu i na nový trh. Virtuální kancelář je sekretariát vaší firmy, atraktivní zázemí velké firmy, umožní vám plnou koncentraci na hlavní předmět podnikání, obchodní cesty bez starosti, že zmeškáte jediný telefonát či jedinou poštovní obálku. Služby Poskytnutí sídla rozšířené o: Přidělení místního telefonního čísla s 24x7 záznamovou službou a možností přesměrování. Profesionální přijímání a vyřizování telefonních hovorů operátorkou centra jménem společnosti klienta. Administrativní podpora Krátkodobý pronájem vybavené kanceláře. Snadno, rychle a zdarma ke kanceláři či sídlu na klíč. Žádné dlouhodobé smlouvy, žádné počáteční výdaje, žádné full-time náklady na administrativní pracovníky. Řešení využívají zejména podniky, které hledají úsporu nákladů, chtějí se vyhnout vysokým vstupním výdajům a potřebují okamžité řešení vybavených kanceláří s funkční provozní infrastrukturou a administrativním sekretariátem. Možnost pronájmu prostor od 10 m 2 až po řádově stovky m 2. Plně vybavená a zařízená kancelář s okamžitou možností pronájmu, výbornou dopravní dostupností a 24x7 přístupem. Okamžitá datová & hlasová konektivita - vysokorychlostní Internet a telekomunikační řešení do druhého dne. Zasedací místnosti, odpočinkové zóny, kuchyňky, dokumentační centrum. Administrativní podpora, služby recepce včetně zpracování pošty, přijímání a vyřizování hovorů jménem klienta, technická IT podpora.

6 Společnost Officeadvisor. Officeadvisor je vedoucí společností v oblasti zprostředkování kancelářských prostor na klíč (Serviced Offices) v regionu střední a východní Evropy, kde aktivně působí. Své služby vyhledávání, konzultace a zprostředkování nabízené prostřednictvím online webového portálu nebo telefonickým kontaktem našeho obchodního týmu poskytuje Officeadvisor svým klientům zcela zdarma. Společně s poskytovateli kanceláří a sídel na klíč sdílí Officeadvisor stejný cíl nalézt optimální řešení vedoucí k uspokojení vašich potřeb. K největším výhodám využití služeb Officeadvisor patří: ÚSPORA ČASU Nemusíte trávit hodiny či dny vašeho času nekonečným prohledáváním nabídek na internetu. V Office-advisor máte vše na jednom místě. Stačí 3 x kliknout myší nebo jeden telefonát. ÚSPORA NÁKLADŮ Vyjednáváme nejnižší ceny, registrujeme veškeré speciální nabídky. Naše služby jsou zcela bezplatné. S námi se také vyvarujete nebezpečí chybného porovnání obdržených obchodních podmínek. SNÍŽENÍ RIZIKA Snižte riziko špatného výběru. Každý operátor je jiný, stejně jako rozsah a kvalita jejich služeb. S námi si vyberete toho správného! Společnost Office Advisor je součástí mezinárodní skupiny Officeadvisor Group. Praha Česká republika management konzultanti, marketing, provozní, finanční a právní oddělení Bratislava Slovenská republika obchodní zástupce místní poradce Varšava Polsko obchodní zástupce místní poradce Budapešť Maďarsko obchodní zástupce místní poradce Bukurešť Rumunsko obchodní zástupce místní poradce Navštivte nás na nebo volejte

7 Naše řešení. Officeadvisor vám nabízí stovky vhodných prostor v městech a lokalitách dle vašich preferencí pro vaše kanceláře a sídla na klíč. Využijte atraktivitu moderního business centra v prestižní lokalitě nebo cenově efektivní řešení v nemovitosti standardu B s kvalitní dostupností. 3 kroky k vašim prostorům na klíč! 1. Vyhledejte v naší online databázi požadovanou lokalitu ve střední a východní Evropě nebo jednoduše kontaktujte telefonicky našeho obchodního zástupce. 2. Vyberte si z nabídky kancelářských prostor na klíč v požadované lokalitě plně vybavenou kancelář, virtuální kancelář nebo sídlo vaší společnosti. 3. Získejte informace ve formě detailního reportu o zvoleném centru včetně cenové nabídky. Náš konzultant Vám bude k dispozici pro úspěšné dokončení výběru. V čem jsme jedineční? Nejširší nabídka lokalit Nejširší výběr produktů Plná obslužnost klienta S námi česky a levně Poradíme vám V tom, co děláme, jsme experti Zvolíte atraktivitu moderních administrativních budov standardu A nebo cenově efektivní řešení budov standardu B v dostupných lokalitách? Od nabídky sídel pro nově zakládané společnosti přes virtuální kanceláře pro firmy v pohybu až po plně vybavené kanceláře pro firmy všech velikostí. Jsme jiní, chráníme váš čas a soukromí. Provozovatele kontaktujeme až ve chvíli, kdy si skutečně vyberete. Již žádné mezinárodní hovory se zahraničními zprostředkovateli. Kontaktujte nás na místních telefonních číslech. Jazyková bariera již není překážkou. V regionu střední a východní Evropy žijeme a podnikáme, známe místní specifika. V zahraničí vám s dalšími otázkami mohou pomoci naši partneři. Rozumíme vašim potřebám, které dokážeme uspokojit díky znalostem služeb pronájmů na klíč a intenzivnímu kontaktu s provozovateli center. Jednoduchý systém vyhledání a rezervace.

8 On-line zprostředkování kanceláří a sídel na klíč. Česká republika T: PLNĚ VYBAVENÉ KANCELÁŘE VIRTUÁLNÍ KANCELÁŘE SÍDLA SPOLEČNOSTÍ Nejširší nabídka kanceláří na klíč. Zadejte své představy o kancelářských prostorách ve střední a východní Evropě na Kontakty International Polsko Česká republika Maďarsko Slovenská republika Rumunsko

Váš partner na kancelářském trhu v regionu střední a východní Evropy. Officeadvisor. příležitost, která se vyplácí.

Váš partner na kancelářském trhu v regionu střední a východní Evropy. Officeadvisor. příležitost, která se vyplácí. Váš partner na kancelářském trhu v regionu střední a východní Evropy. Officeadvisor příležitost, která se vyplácí. Online zprostředkovatel kanceláří a sídel na klíč. Plně vybavené a zařízené kanceláře

Více

ADVIA Office Centre 24

ADVIA Office Centre 24 ADVIA Office Centre 24 Na Poříčí 1071/17 110 00 Praha 1 tel.: +420 777 857 758 ADVIA Office Centre Sídlo pro Vaši společnost Pod Altánem 9/105 Praha 10 Strašnice PSČ 100 00 ADVIA GROUP s.r.o. IČO 66 24

Více

myhive Flexi Offices: zařízené kanceláře již od 11 m 2. Flexibilní doba nájmu. Jen pár minut od centra.

myhive Flexi Offices: zařízené kanceláře již od 11 m 2. Flexibilní doba nájmu. Jen pár minut od centra. myhive Flexi Offices: zařízené kanceláře již od 11 m 2. Flexibilní doba nájmu. Jen pár minut od centra. myhive Flexi Offices najdete přímo na stanici metra Pražského povstání tři stanice metrem od Muzea.

Více

#LOVCI

#LOVCI WWW.OFFICEHUNTERS.CZ #LOVCI A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH. ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY O NÁS Jsme realitní a konzultační společnost zaměřená na prodeje a pronájmy komerčních nemovitostí s mezinárodními

Více

CENÍK MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRAHA PRO KLIENTY

CENÍK MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRAHA PRO KLIENTY CENÍK MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRAHA PRO KLIENTY od 1.1.2014 ceny jsou uvedeny bez DPH 1. PODNIKÁNÍ V TUZEMSKU 1.1. Konzultace podnikatelského záměru První hodina konzultace podnikatelského záměru v ČR

Více

CENÍK MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRAHA PRO KLIENTY

CENÍK MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRAHA PRO KLIENTY CENÍK MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRAHA PRO KLIENTY od 1.7.2013 ceny jsou uvedeny bez DPH 1. ZAČÍNÁM PODNIKAT 1.1. Konzultace podnikatelského záměru První hodina konzultace podnikatelského záměru v ČR Každá

Více

Kdo jsme. -- 13 regionálních zastoupení od roku 2004, administrace OPPP a OPPI. a alternativních způsobů financování. aplikovaného výzkumu

Kdo jsme. -- 13 regionálních zastoupení od roku 2004, administrace OPPP a OPPI. a alternativních způsobů financování. aplikovaného výzkumu Královéhradecký kraj: Rozvojové plány a investiční příležitosti Aktivity agentury CzechInvest v rámci lokalizace investic a rozvoje trhu nemovitostí Mgr. Martina Chamasová Ředitelka regionální kanceláře

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

E-SHOPY vs. SKLADOVÉ NEMOVITOSTI ZÓNA LOGISTIKA

E-SHOPY vs. SKLADOVÉ NEMOVITOSTI ZÓNA LOGISTIKA E-SHOPY vs. SKLADOVÉ NEMOVITOSTI 23.03.2016 ZÓNA LOGISTIKA 108 AGENCY ZAMĚŘENÍ NA KOMERČNÍ NEMOVITOSTI Průmyslové nemovitosti Kanceláře a maloobchod Správa nemovitostí Investiční příležitosti Marketing

Více

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Staré náměstí 78, Česká Třebová, IČ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Staré náměstí 78, Česká Třebová, IČ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY název Smlouva o službách elektronických komunikací a o prodeji elektronických komunikačních zařízení a jejich příslušenství Únor

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A Celková plocha budovy 2.697 m 2 Celková plocha pozemků 1.963 m 2 7 parkovacích míst v podzemní garáži K dispozici až 200 parkovacích míst u budovy Volná

Více

ŘÍZENÍ VYBRANÝCH OBLASTÍ VEŘEJNÉ SPRÁVY POMOCÍ KPI PRACOVNÍ SKUPINA PRO KPI NERV

ŘÍZENÍ VYBRANÝCH OBLASTÍ VEŘEJNÉ SPRÁVY POMOCÍ KPI PRACOVNÍ SKUPINA PRO KPI NERV ŘÍZENÍ VYBRANÝCH OBLASTÍ VEŘEJNÉ SPRÁVY POMOCÍ KPI PRACOVNÍ SKUPINA PRO KPI NERV JAN PROCHÁZKA, JIŘÍ VOŘÍŠEK, OTA NOVOTNÝ A KOL. 24.5.2013 VYTVOŘIT SADU UKAZATELŮ KPI VEŘEJNÉ SPRÁVY STÁTU A S NIMI SOUVISEJÍCÍ

Více

Abeceda volání po internetu. Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s

Abeceda volání po internetu. Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s Abeceda volání po internetu Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s Abeceda volání po internetu Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s

Více

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY:

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: Antala Staška 510/38, Praha 4 Kontaktní osoba: Tomáš Fremund Mobil: +420 601 569 489 E-mail: tfremund@eastbuilding.cz Web: www.eastbuilding.cz VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: 411 m2 2. patro, vstup z recepce

Více

CENÍK NÁJEMNÉHO A SLUŽEB

CENÍK NÁJEMNÉHO A SLUŽEB CENÍK NÁJEMNÉHO A SLUŽEB Útvar Komercionalizace výsledků vědy a výzkumu VŠB-TU Ostrava 17. Listopadu 15/2172 708 33 Ostrava-Poruba Tel. : +420 597 329 010 Mobil: +420 777 793 365 E-mail : inkubator@vsb.cz

Více

CENÍK NÁJEMNÉHO A SLUŽEB

CENÍK NÁJEMNÉHO A SLUŽEB NÁJEMNÉHO A SLUŽEB Útvar Komercionalizace výsledků vědy a výzkumu VŠB-TU Ostrava 17. Listopadu 15/2172 708 33 Ostrava-Poruba Tel. : +420 597 329 010 E-mail : inkubator@vsb.cz web: http://cpi.vsb.cz/ 1

Více

CENÍK MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRAHA PRO KLIENTY

CENÍK MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRAHA PRO KLIENTY CENÍK MERIGLOBE ADVISORY HOUSE PRAHA PRO KLIENTY od 1.2.2013 ceny jsou uváděny bez DPH 1. ZAČÍNÁM PODNIKAT 1.1. Konzultace podnikatelského záměru 1. hodina zdarma,každá další hodina konzultace podnikatelského

Více

půjčka 4000 kč to $. tek 60 a lhůtě splatnosti 15. Děkuji za půjčka 4000 kč to $

půjčka 4000 kč to $. tek 60 a lhůtě splatnosti 15. Děkuji za půjčka 4000 kč to $ půjčka 4000 kč to $. tek 60 a lhůtě splatnosti 15. Děkuji za půjčka 4000 kč to $ možnost půjčit si zdarma - nevěřila bych, že něco takového je dnes možné. Rychlé půjčky jsou stále více v oblibě Lidé si

Více

Stojíme za vámi. Podnikání na území Ruské federace. Buďte tady také doma.

Stojíme za vámi. Podnikání na území Ruské federace. Buďte tady také doma. Stojíme za vámi Podnikání na území Ruské federace Buďte tady také doma. BBH Legal ve spolupráci s ACM nabízí českým a slovenským podnikatelům komplexní právní, účetní a obchodně administrativní služby

Více

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 OBSAH Imo24h Stavby a opravy.kdo jsme.co děláme.jak to děláme.platební modely.proč zvolit Imo24h? Imo24h - Franšíza.Síť franšíz.profil franšízanta.jak se stát franšízantem.podmínky

Více

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o.

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o. CENOVÁ NABÍDKA INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o. SPOLEČNOST VEDENÁ U MĚSTSKÉHO SOUDU PRAHA POD SP. ZN. C. 107768. (1/5) BUSSINES DATA Služba Internet Bussines data představuje pevný přístup

Více

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ NA OPTICKÉ SÍTI PE3NY NET s.r.o.

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ NA OPTICKÉ SÍTI PE3NY NET s.r.o. CENOVÁ NABÍDKA INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ NA OPTICKÉ SÍTI PE3NY NET s.r.o. SPOLEČNOST VEDENÁ U MĚSTSKÉHO SOUDU PRAHA POD SP. ZN. C. 107768. (1/5) PE3NY NET S.R.O Jsme lokální dodavatel profesionálních datových

Více

Úvod. i) administrativní budova s veškerým zázemím. vrátnice, vlečka, rozsáhlé parkovací prostory

Úvod. i) administrativní budova s veškerým zázemím. vrátnice, vlečka, rozsáhlé parkovací prostory NABÍDKA PRONÁJMU KANCELÁŘSKÝCH A SKLADOVACÍCH PROSTOR ZDENĚK ADOLT Jurkovičova alej 1068 mobil: 777 705 057 763 26 Luhačovice E-mail: z.adolt@volny.cz IČ: 62186973 DIČ: CZ7604094124 Část 1 Úvod Představení

Více

Rosmarin Business Center, Praha 7, Dělnická 12

Rosmarin Business Center, Praha 7, Dělnická 12 Rosmarin business center je zavedené administrativní centrum situované v rychle se rozvíjející lokalitě Prahy 7-Holešovice s celkovou výměrou ca 23,307 m2. Budova nabízí všechny výhody spojené s prací

Více

Nové Butovice. Nové kanceláře. Nové možnosti.

Nové Butovice. Nové kanceláře. Nové možnosti. Metronom je moderní samostatně stojící budova, do které proudí denní světlo ze všech světových stran. Nové Butovice. Nové kanceláře. Nové možnosti. Kanceláře 31 000 m 2 Obchodní prostory 2 900 m 2 Parkovací

Více

Novinky v telekomunikacích. Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 28.1.2015 Liberec

Novinky v telekomunikacích. Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 28.1.2015 Liberec Novinky v telekomunikacích Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 28.1.2015 Liberec O Vodafone Vodafone v ČR se od roku 2007 začal intenzivně orientovat na trh firemních zákazníků 2015 The

Více

Ovocný trh 11 Praha 1

Ovocný trh 11 Praha 1 Popis a lokalita: Budova tohoto centra se nachází na jedné z nejlepších adres v Praze na Ovocném trhu v srdci Starého města pražského, v bezprostřední blízkosti Stavovského divadla, paláce Myslbek, Karolina,

Více

Obchodní nabídka. Poskytování IPtelefonních

Obchodní nabídka. Poskytování IPtelefonních Obchodní nabídka Poskytování IPtelefonních služeb Nabízíme Vám využití výhodných telekomunikačních služeb společnosti NeoTel.cz, která Vám pomůže snížit náklady na telefonní hovory v kanceláři i doma.

Více

nabídka 04.indd :31:58

nabídka 04.indd :31:58 nabídka 04.indd 1 6.12.2016 15:31:58 nabídka 04.indd 2 6.12.2016 15:32:00 Představení developera Společnost doma a.s. má několikaletou zkušenost s výstavbou bytů a také komerčních projektů. Nabízíme kompletní

Více

Poradenství pro snižování nákladů. Vaše úspory jsou naše starost!

Poradenství pro snižování nákladů. Vaše úspory jsou naše starost! Poradenství pro snižování nákladů Vaše úspory jsou naše starost! KDO JSME EZ Trade Center pomáhá firmám SNÍŽIT provozní NÁKLADY, čímž jim umožňuje dosáhnout VÝZNAMNÝCH ÚSPOR, které se odráží v NÁRŮSTU

Více

Ceník internetových služeb

Ceník internetových služeb Ceník internetových služeb vysokorychlostní připojení profesionální řešení pro firmy i domácnosti telefonní služby - pevná linka voip výhodné volání přes internet s veřejným číslem do telefonních sítí

Více

MojeTickety. Vstupenkový systém šitý na míru.

MojeTickety. Vstupenkový systém šitý na míru. Vstupenkový systém šitý na míru CO JSOU MojeTickety? MojeTickety MojeTickety je nová služba společnosti Ticketpro, která vám umožní: vlastní management akce vlastní marketing vlastní kontrolu vstupenek.

Více

KPI ve veřejné správě Závěry pracovní skupiny a doporučení Vládě ČR 11. dubna 2013

KPI ve veřejné správě Závěry pracovní skupiny a doporučení Vládě ČR 11. dubna 2013 KPI ve veřejné správě Závěry pracovní skupiny a doporučení Vládě ČR 11. dubna 2013 Petr Nečas, předseda vlády Jan Procházka, garant pracovní skupiny NERV Jiří Voříšek a Ota Novotný, externisté NERV KPI

Více

_ Problém a příležitost

_ Problém a příležitost ZDENĚK RUDOLSKÝ _ Problém a příležitost V České republice je spousta lidí se skvělými nápady chybí jim ale infrastruktura, kontakty, přístup ke zdrojům a podmínky pro rozvoj. Hub je celosvětová síť působící

Více

14. června Implementace OPPI. Roman Čermák Generální ředitel CzechInvest

14. června Implementace OPPI. Roman Čermák Generální ředitel CzechInvest 14. června 2007 Implementace OPPI Roman Čermák Generální ředitel CzechInvest Obsah -- CzechInvest Kdo jsme Naše služby Naši klienti -- Nové období 2007-2013 Zapojení CI do SF Zjednodušení příjmu žádostí

Více

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat?

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat? Kdo jsme Jak můžeme spolupracovat? Co nás posouvá vpřed? Baví nás inovovat, udávat trendy, hledat chytrá řešení v oblasti outsourcingu a poradenství a pomáhat tak našim klientům být úspěšnými. Ctíme hodnoty,

Více

vědeckotechnického parku v Královéhradeckém regionu 16. mezinárodní sympozium INOVACE 2009 2.12.2009, TIC ČKD Praha

vědeckotechnického parku v Královéhradeckém regionu 16. mezinárodní sympozium INOVACE 2009 2.12.2009, TIC ČKD Praha Role veřejného vědeckotechnického parku v Královéhradeckém regionu Ing. Martin Dittrich 16. mezinárodní sympozium INOVACE 2009 2.12.2009, TIC ČKD Praha Obecně prospěšná společnost zapsána do rejstříku

Více

Dotace pro váš rozvoj a záměry

Dotace pro váš rozvoj a záměry Profesionální zpracování úspěšných žádostí o dotace Dotace pro váš rozvoj a záměry www.dotace-fondy.eu www.asistencnicentrum.cz Vážený kliente, dovolte nám, abychom vám představili společnost Asistenční

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK Profil společnosti CIMEX GROUP Celková plocha pronajímatelných kancelářských prostor: 100 000 m 2 Hodnota portfolia administrativních budov CZK 4,2 miliardy Hodnota portfolia

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 22. 2. 2018 Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby BUSINESSINFO UŽITEČNÉ INFORMACE A NOVINKY NEPOSTRADATELNÝ ON-LINE PRŮVODCE KAŽDÉHO

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava (PI VŠB-TUO)

Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava (PI VŠB-TUO) M. Neulinger, M. Robenková 7. června 2012 Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava (PI VŠB-TUO) Kdo jsme? Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava byl vybudován za přispění strukturálních fondů EU, statutárního

Více

S O U T Ě Ž N Í P O D M Í N K Y - Č Á S T K V A L I F I K A C E U C H A Z E Č Ů

S O U T Ě Ž N Í P O D M Í N K Y - Č Á S T K V A L I F I K A C E U C H A Z E Č Ů S O U T Ě Ž N Í P O D M Í N K Y - Č Á S T K V A L I F I K A C E U C H A Z E Č Ů pro obchodní veřejnou soutěž Nájem kancelářských prostor pro TA ČR (dále jen Soutěž ) Soutěž je vyhlášena podle 281 a násl.

Více

MRAZÍRNY. S námi ANO!!! Váš partner pro efektivní skladování. www.kredit.cz

MRAZÍRNY. S námi ANO!!! Váš partner pro efektivní skladování. www.kredit.cz Váš partner pro efektivní skladování Potřebujete zvýšit kapacitu svého skladu? Nejde to? S námi ANO!!! Bulletin společnosti KREDIT na téma: MRAZÍRNY Jak posuzovat investice do mrazírenských skladů a do

Více

Operační program Podnikání a inovace 2007-2013. Ing. Barbora Krejčová

Operační program Podnikání a inovace 2007-2013. Ing. Barbora Krejčová Operační program Podnikání a inovace 2007-2013 Ing. Barbora Krejčová Základní charakteristika CI - státní agentura, která poskytuje své služby bezplatně - řídicí orgán - Ministerstvo průmyslu a obchodu

Více

Pronájem lukrativních kancelářských, bytových a obchodních prostor v budově České pojišťovny v centru města Humpolce.

Pronájem lukrativních kancelářských, bytových a obchodních prostor v budově České pojišťovny v centru města Humpolce. Pronájem lukrativních kancelářských, bytových a obchodních prostor v budově České pojišťovny v centru města Humpolce. 1 Vážení obchodní přátelé, touto cestou se Vám dovolujeme představit a nabídnout naše

Více

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy Multifunkční projekt v centru Ostravy kanceláře / flexibilní využití prostor až pro 1300 zaměstnanců / moderní vybavení, služby na míru maloobchodní jednotky / atraktivní lokalita v živé oblasti / vynikající

Více

Název Stěhování této NKÚ z prostor

Název Stěhování této NKÚ z prostor CPI Office Název Stěhování této NKÚ z prostor prezentace budovy Tokovo TISKOVÁ KONFERENCE CPI GROUP 8. 3. 2013 Aktuální stav Aktuální stav CPI Group koupila objekt Tokovo od skupiny PPF v říjnu 2011 se

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK

DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK Str. 1 z 5 DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK Vážení, v rámci Operačního programu podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OPPIK)

Více

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ #1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ 1597/CPT/2013-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/1413/2013-CPTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova

Více

Vědeckotechnický park UP. Měřínský

Vědeckotechnický park UP. Měřínský Vědeckotechnický park UP Petr Měřínský 9.9.2014 Nabídka služeb VTP UP Výzkum, měření a analýzy pro firmy na zakázku! Sdělení pro Univerzitu: Nabídněte svůj výzkum firmám Vyhledávání obchodního potenciálu

Více

Novinky v telekomunikacích. Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 19.11.2014 České Budějovice

Novinky v telekomunikacích. Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 19.11.2014 České Budějovice Novinky v telekomunikacích Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 19.11.2014 České Budějovice O Vodafone Vodafone Group ve světě Skupina má významnou působnost v Evropě, Africe, Austrálii

Více

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic AGENTURA CZECHINVEST 4. června 2012 Bc. Veronika Zumrová Regionální projektový manažer pro Královéhradecký kraj Agentura pro podporu podnikání a investic

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Jana Trnková exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Jana Trnková exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 4. 12. 2018 Ing. Jana Trnková exportní konzultant ZAHRANIČNÍ SÍŤ CZECHTRADE ZAHRNUJE 50 ZASTOUPENÍ NA 5 KONTINENTECH EU 15 EVROPA A STŘEDNÍ ASIE 9 ASIE 13 AMERIKA 8 AFRIKA

Více

Dotace a investiční pobídky Deloitte Česká republika. prosinec 2016

Dotace a investiční pobídky Deloitte Česká republika. prosinec 2016 Dotace a investiční pobídky Deloitte Česká republika prosinec 2016 Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2 Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo dne 24. října 2016 jako Řídicí

Více

Ta l e n t Te r r i t o r y

Ta l e n t Te r r i t o r y Talent Territory Naše mise Tvoříme pracovní prostředí, které plně nahradí samostatnou kancelář, kavárnu i home office. Vault 42 koncipujeme jako oborový coworking space, kde mají naši členové možnost

Více

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9 Cloud Slovník pojmů J. Vrzal, verze 0.9 Typické poskytované služby SaaS (Software as a Service): software jako služba Poskytování softwarové aplikace prostřednictvím internetu tak, že aplikace běží na

Více

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010 Martin Panák 1 Agenda Exchange Server 2010 Lync OnLine 2010 Scénáře nasazení Uživatelské rozhraní Vybavení ROI 2 3 Koho oslovit Zákazník provozuje

Více

CENÍK KANCELÁŘÍ A SLUŽEB

CENÍK KANCELÁŘÍ A SLUŽEB Pronájem kanceláří na dobu neurčitou Jednotka Čistá plocha Celková plocha včetně sdílené plochy m2 Měsíční nájem bez služeb Služby Celkový měsíční nájem včetně služeb Kapacita počet osob Aktuální stav

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Úklidové služby pro rektorát"

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Úklidové služby pro rektorát Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 23. 05. 2019 Ing. Kateřina Drvotová Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Opava. město byznysu. Filip Chlebiš. 25. červen 2008, Opava. Odbor řízení investičních projektů Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest

Opava. město byznysu. Filip Chlebiš. 25. červen 2008, Opava. Odbor řízení investičních projektů Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest Opava - město byznysu Filip Chlebiš Odbor řízení investičních projektů Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest 25. červen 2008, Opava Naše služby generování a podpora nových projektů (zahraniční

Více

POSKYTOVÁNÍ ADRESY PRO SÍDLO PRÁVNICKÝCH OSOB

POSKYTOVÁNÍ ADRESY PRO SÍDLO PRÁVNICKÝCH OSOB VašeSídlo.Cz POSKYTOVÁNÍ ADRESY PRO SÍDLO PRÁVNICKÝCH OSOB Zakládáte novou společnost a hledáte adresu sídla pro svou společnost, nebo již společnost máte a chcete pouze provést změnu sídla? V takovém

Více

Je virtualizace vhodná i pro Vás?

Je virtualizace vhodná i pro Vás? Je virtualizace vhodná i pro Vás? Po přečtení tohoto krátkého e-booku budou mít v oblasti problematiky virtualizace serverů mnohem jasněji lidé z IT, ale i manažeři, kteří schvalují investice do IT. Co

Více

Záznamy o činnostech zpracování osobních údajů

Záznamy o činnostech zpracování osobních údajů Záznamy o činnostech zpracování osobních údajů vydané v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (GDPR), níže uvedeným správcem osobních údajů

Více

HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ. Obecná prezentace

HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ. Obecná prezentace HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ Obecná prezentace JSME PŘEDNÍM SVĚTOVÝM ODBORNÍKEM NA NÁBOR KOMPETENTNÍCH, PROFESIONÁLNÍCH A KVALIFIKOVANÝCH ZAMĚSTNANCŮ Presenter's name

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

Pracovní list Sestavení podnikového plánu

Pracovní list Sestavení podnikového plánu Pracovní list Sestavení podnikového plánu Na následujícím příkladu si ukážeme jednoduché plánování ve firmě Sen Market. Výchozí myšlenka plánování vychází z odpovědi na otázku, čím vůbec při plánování

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 11. 02. 2019 Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ

Více

COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti

COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti 06 2014 1 COFELY tradice & prosperita 1,4 mld. Kč obrat za rok 2014 365 zaměstnanců Součást skupiny ENGIE (dříve GDF SUEZ) 1991 vznik společnosti ARiS

Více

RWE ONLINE SERVIS VYŘIZUJTE VŠE KOLEM ENERGIÍ ONLINE

RWE ONLINE SERVIS VYŘIZUJTE VŠE KOLEM ENERGIÍ ONLINE RWE ONLINE SERVIS VYŘIZUJTE VŠE KOLEM ENERGIÍ ONLINE 2 VÍTE, ŽE ÚČTY ZA ENERGIE MŮŽETE JEDNODUŠE OVLÁDAT Z POHODLÍ DOMOVA? Pro většinu Vašich přání a požadavků spojených s odběrem zemního plynu a elektřiny

Více

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic PŘEDSTAVENÍ REGIONÁLNÍ KANCELÁŘE pro ZLÍNSKÝ KRAJ 7. března 2012 Ing. Daniel Hajda Ředitel Regionální kanceláře Zlín CzechInvest Agentura pro podporu

Více

PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI PŘI REGISTRACI ČESKÝCH FIREM V RUSKU. Mgr. Miroslava Škubalová

PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI PŘI REGISTRACI ČESKÝCH FIREM V RUSKU. Mgr. Miroslava Škubalová PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI PŘI REGISTRACI ČESKÝCH FIREM V RUSKU Mgr. Miroslava Škubalová VSTUP NA RUSKÝ TRH Vstoupit na ruský trh se známým brandem a rozpočtem v řádech milionů dolarů je v podstatě hračka. V

Více

INVESTUJTE DO NEMOVITOSTÍ

INVESTUJTE DO NEMOVITOSTÍ Emitent M&M Reality Invest a.s. Vinohradská 2022/125, Vinohrady, 130 00 Praha 3 Email: info@mmreality-invest.cz VOLEJTE ZDARMA 800 100 446 M&M REALITY INVEST a.s. KONTAKTY Investiční zprostředkovatel M&M

Více

Průzkum podnikatelského prostředí v Chebu

Průzkum podnikatelského prostředí v Chebu I. VŠEOBECNÉ INFORMACE O PODNIKU Průzkum podnikatelského prostředí v Chebu. Ve kterém roce byla Vaše firma (nebo její předchůdce) založena / etablovala se v tomto městě?. Jaká je právní forma Vašeho podniku?

Více

Tomáš HEBELKA, MSc. Skepse vůči cloudu. 21. června 2011 VI. Konference ČIMIB, Hotel Continental, Brno

Tomáš HEBELKA, MSc. Skepse vůči cloudu. 21. června 2011 VI. Konference ČIMIB, Hotel Continental, Brno Tomáš HEBELKA, MSc Skepse vůči cloudu 21. června 2011 VI. Konference ČIMIB, Hotel Continental, Brno Co je to cloud? Cloud computing je na Internetu založený model vývoje a používání počítačových technologií.

Více

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu Případová studie SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu www.microsoft.cz/pripadovestudie Přehled Země: Česká republika

Více

Informační memorandum k nemovitosti. Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy

Informační memorandum k nemovitosti. Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy Informační memorandum k nemovitosti Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy Obsah 1) POPIS NEMOVITOSTI.. 3 A) ADRESA. 3 B) PŘEDMĚT NÁJMU.. 3 C) POPIS LOKALITY. 3 D) DOPRAVNÍ SITUACE.. 3 E) POPIS

Více

16:30 17:00 příchod hostů 17:00 18:00 představení jednotlivých firem v rozsahu 120 vteřin 18:00 19:00 networking raut

16:30 17:00 příchod hostů 17:00 18:00 představení jednotlivých firem v rozsahu 120 vteřin 18:00 19:00 networking raut 16:30 17:00 příchod hostů 17:00 18:00 představení jednotlivých firem v rozsahu 120 vteřin 18:00 19:00 networking raut JIC, zájmové sdružení právnických osob Brno, U Vodárny 2, PSČ 616 00 tel. +420 511

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.3-2.6m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,830 mm* L1 4,425 mm L2 4,825 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790 mm

Více

Analýza platu na pozici Administrativní pracovník, referent. Administrativa COPYRIGHT 2018 PROFESIA

Analýza platu na pozici Administrativní pracovník, referent. Administrativa COPYRIGHT 2018 PROFESIA Analýza platu na pozici Administrativní pracovník, referent Administrativa COPYRIGHT 2018 PROFESIA Celkový hrubý plat 50 % zaměstnanců vydělává víc než je uvedená hodnota (median). 20 845 Kč Region: Ústecký

Více

Společné setkání firem s vedením MSK kraje a města. Bílovec a Studénka

Společné setkání firem s vedením MSK kraje a města. Bílovec a Studénka 20. 3. 2018 Společné setkání firem s vedením MSK kraje a města Bílovec a Studénka Priority v MSK 2016-2024 Podpora a propojení vzdělávání, podnikání a zaměstnanosti Dokončení hospodářské transformace

Více

Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava

Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava +420 605 836 713 info@casadeoro.cz Administrativní budova Hrabákova 1 Moravská Ostrava Poloha: Dostupnost: Typ objektu:

Více

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest je státní příspěvková organizace podřízená Ministerstvu průmyslu

Více

Nabídka služeb pro obce v KHK

Nabídka služeb pro obce v KHK Nabídka služeb pro obce v KHK Regionální kancelář pro Královéhradecký kraj www.czechinvest.org CzechInvest v regionech - OneStopShop CzechInvest podpora podnikání, investic a podnikatelského prostředí

Více

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013 Exkluzivní nemovitosti Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz Představení kanceláře The RE/MAX Collection Platinum The RE/MAX Collection je prémiová značka

Více

TOP 10 produktů a služeb

TOP 10 produktů a služeb TOP 10 produktů a služeb pro bezpečné a efektivní IT OMEGA24 s.r.o. www.omega24.cz Kontakt: Klára Sedláková obchodní manažer +420 601 367 374 info@omega24.cz Radek Štefan jednatel +420 602 778 395 stefan@omega24.cz

Více

CENÍK: READY MADE SPOLEČNOSTI

CENÍK: READY MADE SPOLEČNOSTI CENÍK: READY MADE SPOLEČNOSTI Nabízené ready made společnosti: Společnost s ručením omezeným založeno 2012, základní kapitál 200 000 Kč Společnost s ručením omezeným založeno 2013, základní kapitál 200

Více

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka Expresní linka První kroky se službou Expresní linka OBSAH Co Vám Expresní linka nabízí? 3 Možnost zabezpečení přístupu k Expresní lince 4 První kroky Registrace čísla Vašeho mobilního telefonu 4 První

Více

Specializace Recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních) (CZ-ISCO 4226) Kraj Od Medián Do Od Medián Do

Specializace Recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních) (CZ-ISCO 4226) Kraj Od Medián Do Od Medián Do Firemní recepční Firemní recepční zajišťuje chod recepce společnosti a jednoduchou administrativu pro management společnosti i pro ostatní zaměstnance. Odborný směr: Ekonomika, administrativa, personalistika

Více

Služby agentury CzechInvest

Služby agentury CzechInvest Služby agentury CzechInvest Regionální kancelář pro Olomoucký kraj www.czechinvest.org Role regionální kanceláře CzechInvestu Rozvoj podnikatelské komunity a infrastruktury Péče o podnikatele Města a kraje

Více

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry CzechTrade 2018 Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ MARKETINGOVÁ PODPORA

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost primárně zaměřen na podporu podnikání (zejména MSP) Navazuje na Operační program

Více