Uživatelská příručka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Uživatelská příručka"

Transkript

1 egreat EG-M33H DVBT Uživatelská příručka

2 1. Instalace pevného disku 1.1; Vyjměte rámeček z přehrávače a z příslušenství si připravte 4 šroubky na uchycení HDD 1.2: Umístěte disk do rámečku dle obrázku a připevněte šroubky. Poté zasuňte do přehrávače ( přiměřeným tlakem)

3 2. Připojení M33H. Popis konektorů * LAN je 10/100M síťový port pro připojení do sítě ( přes router popř. switch) * USB host port slouží k připojení externích zařízení (Flash disk, HDD disk, DVD mechanika apod.) * USB 2.0 slave port slouží pro připojení k PC a nahrávání souborů na disk z PC Připojení napájecího adaptéru

4 2.2.2 Připojení přes komponentní video kabel / analogové audio Připojení přes kompozitní video kabel/ analogové audio

5 2.2.4 Připojení antény DVBT Připojení přes HDMI kabel (zvuk i obraz)

6 2.2.6 Připojení přes HDMI a Receiver Připojení zvuku přes optický kabel a Receiver

7 2.2.8 Připojení do lokální sítě ( přes router popř. Switch) Připojení externího zařízení přes USB Host port

8 3. Dálkové ovládání

9 Tlačítko definice MUTE Vypnutí / zapnutí zvuku POWER Vypnutí / zapnutí přístroje Návrat do hlavního menu, v TV módu zobrazení TV MENU menu (EPG, časový rozvrh, ladění, návrat) Vstup do nastavení, při přehrávání lze nastavit jas/ SETUP contrast/ nasycení. TV MODE Přepínání video výstupu ( p-1080i-1080p) 16:9 Přepínání poměru stran 16:9/4:3 DTV Vstup do TV režimu FILE Vstup do režimu file management FUNCTION Kopírování nebo mazání souborů SLIDESHOW Slide show MOVIE Vstup do režimu video MUSIC Vstup do režimu hudba (audio) PHOTO Vstup do režimu foto UP Nahoru DOWN Dolů LEFT Doleva RIGHT Doprava ENTER Výběr a potvrzení + VOL+ Hlasitost nahoru ( popř. Jas, kontrast, nasycení) - VOL- Hlasitost dolů ( popř. Jas, kontrast, nasycení) CH+ Skok na další kapitolu/ program CH- Skok na předchozí kapitolu/ program REV Přetáčení zpět PLAY/PAUSE Přehrát / pozastavit FWD Přetáčení dopředu STOP Stop RETURN Návrat na předchozí menu EPG EPG navigace 0-9 Numerická tlačítka REC SUBTITLE AUDIO INFO BOOK MARK TIME SEEK EJECT Přepínání programů Manuální nahrávání TV Vypnutí / zapnutí titulků Přepínání zvukových stop Informace o přehrávaném videu / TV programu Book mark uložení/ přehrávání. V režimu TV nahrávání zastavení nahrávání TV Hledání časové pozice při přehráváí Vysunutí DVD

10 1.Uživatelský průvodce 1.1 Hlavní menu Stiskněte / pro výběr a stiskněte enter pro potvrzení. Můžete také zvolit odpovídající stránku stisknutím tlačítka video/music/photo/tv/setup na dálkovém ovladači. 1.2 Přehrávání videa Vyberte ikonu video na TV a potvrďte tlačítkem enter. Lze take přímo zvolit tlačítko movie.

11 Stisknutím / vyberte film a stlačte enter pro přehrávání. Stiskem se vrátíte na předchozí menu/ obrazovku. Stiskem tlačítka time seek a použitím tlačítek vlevo/ vpravo vyberte část filmu, kam chcete jít Titulky Tlačítky / vyberte položku. Stiskem subtitle zobrazíte menu titulků. Synchronizace titulků: V případě, že u filmu není správná synchronizace titluků, můžete použít tuto funkci pro doladění. Pokud se titulky zpožďují, jděte dopředu o x.x sekund; Pokud se titulky zrychlují, jděte dozadu o x.x sekund. Barva titulků:můžete nastavit barvu titulků

12 Velikost titulků: Nastavte velikost tiutlků dle uvážení. Stopa titulků Pokud má film vice stop titulků, zde nastavte vhodnou stopu ( jazykovou). Pozn: Sytsém hledá titulky s názvem ilmu a příponami.srt ssa aas sub. Kódování titulků: Pro správnou češtinu v titulcích nastavte pole na UTF-8. Titulky u filmu musí být kódovány UTF-8 ( lze jednoduše změnit např. v poznámkovém bloku ve windows) Vyhledání času ve filmu Stiskněte tlačítko time seek a uvidíte lištu s časovým údajem. Vlevo je přehraný čas, vpravo celkový čas filmu. Tlačítky / najedete na vyhledávaný časový údaj. Pozn: 1)Časová lišta nezmizí automaticky. Pokud ji chcete odtsranit z obrazovky, stiskněte opět tlačítko time seek.

13 1.2.3 Informace o souboru Tlačítkem info při přehrávání zobrazíte základní informace o filmu. Po dalším stisku tlačítka info tento panel skryjete. 2. Přehrávání hudby Potvrzením ikony hudba na TV obrazovce nebo stiskem tlačítka music na ovladači vstoupíte do menu.

14 Operace v tomto menu: Podržením tlačítka music se přepnete na další disk. Stiskem tlačítka enter jdete do adresáře, v případě, že stojíte na souboru, začne přehrávání. Stiskem tlačítek / vyberete soubor k přehrávání a potvrdíte enterem. Stiskem se vrátíte na předchozí adresář. Stsikem tlačítka jdete na další menu. Stiskem tlačítka jdete ne přechozí menu. Operace při přehrávání. Stsikem talčítka ukončíte přehrávání a vrátíte se na menu souborů. Stiskem tlačítka jdete na další skladbu. Stiskem tlačítka jdete na předchozí skladbu. Tlačítky volume+/ volume " nastavujete hlasitost. Stiskem tlačítka mute vypnete/ zapnete zvuk. 3. Přehrávání fotografií Výběrem ikony photo na TV obrazovce nebo klávesou photo jdete do menu.

15 Tlačítkem jdete na další stránku Tlačítkem jdete na předchozí stránku; Tlačítky / vyberte obázek. Tlačítkem jdete na předchozí menu. Tlačítkem přehrajete nebo přerušíte slide show. Tlačítkem jdtete na další obrázek. Tlačítkem jdete na předchozí obrázek. Stiskem tlačítka ukončíte prohlížení a vrátíte se zpět na menu souborů. 1. TV program ( model EG-M33H-DVBT) Stisknutím ikony TV na obrazovce nebo přímým stlačením tlačítka HDTV na ovladači jdete na TV. Tlačítkem a jdete na další nebo předchozí kanál. Tlačítkem info zobrazíte EPG informaci a stav signálu. Tlačítkem subtitle přepnete titulky ( pokud jsou dostupné). Tlačítkem audio přepnete zvukovou stopu (pokud je dostupná). Tlačítko REC: Nahrávání, další stalčení ukončí nahrávání. Time seek: Zobrazí časové rozvrhy nahrávek, lze smazat, přidat další úlohu. Stiskem tlačítka enter zobrazíte naladěné programy a listovat jimi.

16 TV menu : Ladění programů Časový rozvrh EPG (základní) menu Ukončení TV režimu a návrat na hlavní Ladění kanálů: Nastavte region na CZECH a stiskněte hledat (search). Systém automaticky najde dostupné kanály. Poté tyto zvolte uložení.

17 Časový rozvrh. Zde jsou uloženy časové rozvrhy pro nahrávané pořady. Můžete je smazat, editovat a přidávat. Pro výběr položky používejte tlačítka / / /. Pro změnu parametrů použijte tlačítek Vol+/-. Pozn: Počet nahrávacích úlioh může být max. 8 EPG: Zde uvidíte informace o programech na týden dopředu. Po najetí na vybraný program a stiskem tlačítka enter je tento program přidán do časového rozvrhu nahrávání. Ukončení režimu TV a návrat do základního menu. 5. File list Tlačítkem file menu vstupíte do File manageru, kde můžete pracovat se soubory kopírovat, mazat. Ikona file manageru

18 Pozn: U modelu M33H DVBT není v hlavním menu následující ikona. Je třeba použít tlačítko na ovladači. Stiskem jdete na další stránku Stiskem jdete na předchozí stránku. Stiskem / vyberete soubor nebo složku. Tlačítky / přepínate mezi levým a pravým seznamem. Pozn : 1. V tomto módu nelze přehrát soubory! 2. V tomto módu nelze použít tlačítko pro návrat na předchozí stránku/ adresář. Používejte položku horní

19 Kopírování souborů Vyberte složku nebo soubor, který chcete kopírovat. Buď na levé nebo pravé straně seznamů. Na druhé straně seznamů zvolte složku, kam chcete kopírovat. Stiskněte tlačítko function a vyberte copy. Soubor/ složka bude kopírována na pravou / levou stranu seznamů. Smazání souborů Vyberte soubor a stiskněte tlačítko function na ovladači. Vyberete delete. Po potvrzení mazání již soubor neobnovíte. 6. Nastavení systému Do režimu nastavení se dostanete stiskem tlačítka setup nebo přes ikonu nastavení v hlavním menu. Ikona nastavení Nastavení Audio / Video parametrů

20 Nastavení základních parametrů Nastavení síťového připojení Ukončení ( návrat do hlavního menu) 6.1 Metodika Stiskem / vyberete položku menu. Stiskem jdete na detailní položky. Tlačítkem se vrátíte zpět. Tlačítkem jdete na parametry nastavení. Tlačítekm se vrátíte zpět. Pozn : Po ukončení setupu přes ikonu exit budete dotázání, zda chcete změněné nastavení systému uložit nebo ne. 6.2 Nastavení audio / video Nastavení Audio: Analog audio output:pls keep HD audio pass through off when you want to use analog output.at same time,spdif can output PCM too. Digital: pls keep HD audio pass throught on when you use AMP. Poměr stran obrazu: 4:3 pro normální CRT televizi; 16:9 pro LCD / plazma TV.

21 Rozlišení obrazovky: Nastavte rozlišení dle možností připojené televize a způsobu připojení ( HDMI, komponentní/ kompozitní). Tlačítky / změníte tyto parametry. 6.3 Nastavení dalších parametrů Auto play po zapnutí systému: ON: Zapnuta funkce auto play pro soubor z root adresáře první oblasti. OFF:Auto play funkce vypnuta. Systémový čas Upravte dle lokálního času a datumu. Pozn:Tato položka je důležitá zejména pokud chcete používat časový rozvrh nahrávání. Restore factory setting Pozn : 1. Pokud uděláte factory reset, musíte parametry nastavit znovu. Zejména výběr jazyka a ladění kanálů.

22 6.4 Síťové nastavení Typy sítě : LAN nebo wireless ( USB WiFi) Network IP mód : zvolte statickou nebo dynamickou IP adresu. Pro vložení statické IP a dalších požadovaných položek adresy použijte systémovou klávesnici. Stiskem enter aktivujete klávesnici. Tlačítky / / / se pohybuje na klávesnici a potvrzujete tlačítkem enter na ovladači. Po zadání parametrů jděte na pole enter na klávesnici a potvr dte tlačítekm enter na ovladači.

23 6.5 Uložení a ukončení Budete dotázáni, zda chcete změny uložit. 7. Firmware upgrade 7.1 Stáhněte si aktuální firmware ze stránek: Jak upgradovat FW Nový FW zkopírujte do rootu na USB flash diksu. USB disk připojte do USB poru na zadní straně a zapněte přístroj Vstupte do File managementu stiskem tlačítka file menu na ovladači a najděte soubor s firmwarem. Potvrďte tlačítkem enter. Poté potvrďte start upgradu.

24 Upozornění: Nikdy nevypínejte zařízení při upgradu Upgrade trvá cca 3-5 minut. Po ukončení budete vyzváni k restartování systému. Servisní středisko: Conquest Entertainment/ UMAX, Hloubětínská Praha 9 Tel Technická podpora: Tel support@umax.cz Diskuzní forum:

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

Uživatelský manuál CZ. XtreamerTV Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ. XtreamerTV Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ XtreamerTV Uživatelský manuál CZ 1 XtreamerTV OBSAH Obsah... 2 Popis zařízení... 3 Instalace pevného disku... 3 Připojení... 5 HDMI připojení... 5 AV Připojení... 5 Připojení Optického

Více

Rikomagic MK902 II. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK902 II. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK902 II Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK902 II MK902 II je revoluční TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým procesorem RK3288 a grafikou Mali T764. S

Více

egreat EG-M31A/B Uživatelská příručka

egreat EG-M31A/B Uživatelská příručka egreat EG-M31A/B Uživatelská příručka Upozornění: a) Před používáním si pozorně přečtěte tyto instukce. b) Nedotýkejte se přívodního kabelu mokrýma rukama. c) Při vytahování napájecího kabelu netahejte

Více

egreat EG-R200PRO Full HD multimediální přehrávač

egreat EG-R200PRO Full HD multimediální přehrávač egreat EG-R200PRO Full HD multimediální přehrávač Uživatelská příručka 1 Konektivita, vstupy a výstupy Porty na zadní straně zleva: Hlavní vypínač Vstup pro napájecí adaptér Kompozitní AV výstup ( horní

Více

egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka

egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka 1 Specifikace : Procesor DDR paměť NOR FLASH AC adaptér Dálkové ovládání Video výstup Audio výstup File formát Fotky Audio Video Rolišení USB porty

Více

egreat EG-R4A Full HD multimediální přehrávač

egreat EG-R4A Full HD multimediální přehrávač egreat EG-R4A Full HD multimediální přehrávač Uživatelská příručka 1 Konektivita, vstupy a výstupy Zadní strana přístroje zleva: - Optický digitální výstup - USB 3.0 Host port ( pro připojení k PC) - LAN

Více

Popcorn Hour A-500. Instalační příručka CZ

Popcorn Hour A-500. Instalační příručka CZ Popcorn Hour A-500 Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Popcorn Hour A-500 Děkujeme Vám za zakoupení Popcorn Hour A-500 síťového multimediálního přehrávače. Popcorn Hour A-500 s procesorem

Více

Rikomagic MK22/22 Plus

Rikomagic MK22/22 Plus Rikomagic MK22/22 Plus Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK22/22 Plus MK22/22 Plus je výkonné multimediální centrum pro domácí zábavu přinášející online zábavu do vašeho obývacího

Více

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK05 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK05 Rikomagic MK05 je výkonný čtyřjádrový TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex procesorem a grafikou Mali

Více

egreat EG-R1 Full HD multimediální přehrávač

egreat EG-R1 Full HD multimediální přehrávač egreat EG-R1 Full HD multimediální přehrávač Uživatelská příručka 1 A. Konektivita, vstupy a výstupy 2 B. Připojení Připojení napájecího adaptéru Připojení pomocí komponentního výstupu 3 Připojení přes

Více

egreat EG-R200S/R200S PRO 3D Full HD multimediální přehrávač Instalační příručka

egreat EG-R200S/R200S PRO 3D Full HD multimediální přehrávač Instalační příručka egreat EG-R200S/R200S PRO 3D Full HD multimediální přehrávač Instalační příručka 1. Připojení přehrávače Zadní pohled: Připojení k TV pomocí YPbPr (komponentním) a AV (kompozitním) kabelem. Připojení k

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu Zapojení boxu Zapojení zahrnuje tyto kroky: 1. Připojte box pomocí adaptéru k elektrické síti 2. Připojte box k TV pomocí HDMI, YPbPr, nebo CVBS kabelu 3. Připojte box pomocí ethernetového kabelu k počítačové

Více

Minix NEO Z64 Windows 8.1

Minix NEO Z64 Windows 8.1 Minix NEO Z64 Windows 8.1 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO Z64 s OS Windows 8.1 Minix NEO Z64 je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel Atom. NEO Z64 nově

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

egreat EG-R6A Full HD multimediální přehrávač

egreat EG-R6A Full HD multimediální přehrávač egreat EG-R6A Full HD multimediální přehrávač Uživatelská příručka 1 Konektivita, vstupy a výstupy Zleva: - Vstup pro napájecí adaptér - Optický digitální výstup - AV výstup kompozitní - HDMI výstup -

Více

A9 Smart TV Box. Uživatelská příručka

A9 Smart TV Box. Uživatelská příručka A9 Smart TV Box Uživatelská příručka Součásti balení Součásti balení jsou následující: Přehrávač Uživatelská přiručka Audio-video kabel Dálkové ovládání Napájecí adaptér Baterie USB Kabel (volitelné) Bezdrátová

Více

OD - 4H08 Rychlý návod

OD - 4H08 Rychlý návod OD - 4H08 Rychlý návod Na instalaci HDD a uvedení do provozu Rychlý návod 1 I. Instalace Instalace HDD a) Vložte a přišroubujte HDD do držáku jako na obrázku. b) Držák přišroubujte k základní desce DVR.

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ Rikomagic R1 Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic R1 Rikomagic R1 je přenosný projektor s operačním systémem Android, který je vybaven čtyřjádrovým procesorem RK3128. Mezi hlavní

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ

NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ typ 1 verze návodu 1.1 Vážení uživatelé, děkujeme, že využíváte službu Sledovanitv.cz. Věříme, že s naší službou budete spokojeni a Vaši důvěru nezklameme.

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware DVB-T Tuner Ver.3.0.*. Firmware Xtreamer Prodigy podporuje digitální vysílání s funkcí záznamu při použití interního DVBT tuneru. Vysílání je dostupné v hlavním menu v tabulce App. S DVBT modulem můžete

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

Zásady bezpečnosti. Obsah manuálu. Obsah balení. Vážení uživatelé,

Zásady bezpečnosti. Obsah manuálu. Obsah balení. Vážení uživatelé, Vážení uživatelé, Zásady bezpečnosti děkujeme, že využíváte službu Sledovanitv.cz. Věříme, že s naší službou budete spokojeni a Vaši důvěru nezklameme. Před použitím boxu si, prosím, prostudujte tento

Více

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Specifikace přístroje: - Nahrávání ve smyčce (pokud je planá kapacity paměti, automaticky se začne přemazávat nejstarší záznam - Nahrávání videa jedním tlačítkem

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

Citlivý diktafon s aktivací hlasem

Citlivý diktafon s aktivací hlasem Citlivý diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody VOR/AVR nastavitelná citlivost u aktivace hlasem Čtyři úrovně kvality nahrávání Doba nepřetržitého nahrávání až 12 hodin na jedno nabití

Více

Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD

Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD Návod k obsluze Hlavní výhody: Jednoduché ovládání podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Úvod Tento kamerový systém do auta slouží ke zaznamenávání průběhu

Více

DVR přijímač. Návod k použití. Hlavní výhody produktu:

DVR přijímač. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: DVR přijímač Návod k použití Hlavní výhody produktu: Možnost podrobného nastavení jednotlivých funkcí Možnost připojit a nahrávat záznam ze dvou kamer najednou (1. kamera video, 2. kamera fotky) Síťový

Více

Užijte si televizi Horizon od UPC

Užijte si televizi Horizon od UPC Užijte si televizi Horizon od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu Hlavní nabídka Informace Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách

Více

Secutron Mini DVR. Návod k obsluze. Hlavní výhody: Jednoduché ovládání. podpora SD karty až 64Gb. www.spyobchod.cz Stránka 1

Secutron Mini DVR. Návod k obsluze. Hlavní výhody: Jednoduché ovládání. podpora SD karty až 64Gb. www.spyobchod.cz Stránka 1 Secutron Mini DVR Návod k obsluze Hlavní výhody: Jednoduché ovládání podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 2.1 Pohled přední strana 1. SD slot - Slot pro SD kartu 2. IR

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka TerraMaster F2-NAS 2 Uživatelská příručka Pohled zepředu a zezadu 1 2 Rámeček disků Lze vyjmout po uvolnění pojistky 3 - HDD LED diody 1. Při detekci disku svítí červeně, po 15 sec. Růžově, po 110 sec.

Více

Návod na použití portálu 802

Návod na použití portálu 802 Návod na použití portálu 802 Použití nápovědy Nápovědu aktivujete stiskem zeleného tlačítka v dolní části ovladače (Aplikace) a zeleného tlačítka (Help). Rolování v textu provedete pomocí rolovacích tlačítek.

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Xtreamer Whizz. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Whizz. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Whizz Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Whizz Xtreamer Whizz je další generace multimediálního cetra na bázi Android TV přinášející online zábavu do vašeho obývacího pokoje

Více

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center Úvod Především bychom vám chtěli poděkovat za zakoupení zařízení Sweex Portable Media Center. Užívejte si na vaší televizi filmy, hudbu

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

Xtreamer express. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer express. Uživatelská příručka CZ Xtreamer express Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer express Xtreamer Express je vysoce výkonný 4K TV Box, který přináší online zábavu do vašeho obývacího pokoje včetně prohlížení

Více

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Úvod Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zvolili služby naší digitální MAZANÉ TELEVIZE od firmy BACKER COMPUTER s. r. o. Android TV box je moderní zařízení, které

Více

Secutron 2CH DVR. Návod k obsluze. Hlavní výhody: Jednoduché ovládání. Malé rozměry Možnost připojit až 2 kamery. www.spyobchod.

Secutron 2CH DVR. Návod k obsluze. Hlavní výhody: Jednoduché ovládání. Malé rozměry Možnost připojit až 2 kamery. www.spyobchod. Secutron 2CH DVR Návod k obsluze Hlavní výhody: Jednoduché ovládání Malé rozměry Možnost připojit až 2 kamery www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 3. Popis ovladače www.spyobchod.cz Stránka 2

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému slunečnímu žáření může způsobit dočasnou nefunkčnost

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx)

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) OBSAH: 1. Úvod 2. Set Top Box (STB) 3. MENU IPTV portálu 3.1. Hlavní nabídka 3.2. Přepínání TV kanálů 4. Samoobsluha 5. Videopůjčovna 6. Zabezpečení 7. Doplňkové

Více

S A T E L I T

S A T E L I T S A T E L I T 380002650 Obsah balení BOX 1x Dálkový ovladač 1x HDMI kabel 1x El. Zdroj 1x Dálkový ovladač 1. POWER - Zapnout/Vypnout přijímač 2. MUTE - Zapnout/Vypnout zvuk 3. FIND - Vyhledat kanál, program

Více

Bezdrátové 4CH DVR s detekcí pohybu Návod k obsluze

Bezdrátové 4CH DVR s detekcí pohybu Návod k obsluze Bezdrátové 4CH DVR s detekcí pohybu Návod k obsluze www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení výrobku UP: tlačítko pro posun nahoru DOWN: tlačítko pro posun dolů LEFT: posun doleva RIGHT: posun doprava OK:

Více

Uživatelská příručka Set-top Boxu

Uživatelská příručka Set-top Boxu ITonis IPTV and VoD Platform Uživatelská příručka Set-top Boxu 10. října 2007 i Obsah 1 Motorola Set-top Box VIP1500/VIP1700 1 1.1 Vybalení Set-top Boxu... 1 1.2 Zapojení Set-top Boxu...

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 ZAČÍNÁME Popis a ovládací prvky 1. Vypínač/spoušť 2. Kontrolka LED 3. Reproduktor 4. USB port 5. Objektiv 6. Slot pro mikrokartu SD 7. Mikrofon 8. Displej LCD 9. Připojení

Více

Xtreamer SideWinder 4

Xtreamer SideWinder 4 Xtreamer SideWinder 4 Uživatelská příručka Ovládací prvky a popis zařízení Pozn: K Air mouse je v balení dodáván USB přijímač, který zapojte do jednoho z USB portů. Do ovladače vložte dvě baterie. Pokud

Více

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V DS-1718d Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V S přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62 Instalační příručka pro NAS servery řady AS61/62 Obsah balení Model AS6102T AS6104T AS6202T AS6204T x1 x1 x1 x1 Kabel k adaptéru x1 x1 x1 x1 AC Adaptér x2 x2 x2 x2 RJ45 Network kabel x8 x16 x8 x16 Šroubky

Více

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu UŽIJTE SI TELEVIZI od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu HLAVNÍ NABÍDKA INFORMACE Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách se

Více

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 MICRO DVB-T STICK Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 Uživatelský manuál Úvod 2 Obsah balení 2 Požadavky na systém 2 Instalace zařízení 3 Instalace softwaru 3 Práce se zařízením 5 Hlavní

Více

Návod k obsluze DX50

Návod k obsluze DX50 Návod k obsluze DX50 Obsah 1. Obsah balení 2. Popis přístroje a jeho funkcí 3. Základní obsluha 4. Uživatelské rozhraní přehrávače Obsah balení DX50 Micro USB kabel / Koaxiální kabel Pouzdro Ochranná fólie

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi 1 Obsah Označení interaktivních funkcí... 4 Zobrazení TV nabídky... 5 Nabídka EPG... 6 Hledání v TV archivu změna dne... 7 TV archiv / přetáčení / pozastavení...

Více

2,4GHz kamera s monitorem

2,4GHz kamera s monitorem 2,4GHz kamera s monitorem Návod k obsluze Hlavní výhody Velmi kvalitní bezdrátový přenos na vzdálenost až 100m ve volném terénu; Špičkové noční vidění až na 10m v úplné tmě; Možnost rozšíření až na čtyř-kamerový

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

dvblogic DVB-T tuner

dvblogic DVB-T tuner dvblogic DVB-T tuner DVB-E65 Určeno k montáži do vozidel BMW E65 vybavených navigačním systémem Professional s displejem 8,8 Základní vlastnosti a funkce DVB-T tuneru: Tento DVB-T tuner je určen přesně

Více

Náramek s diktafonem

Náramek s diktafonem Náramek s diktafonem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1

Více

X10 Uživatelský manuál na webové rozhraní (ver0.9)

X10 Uživatelský manuál na webové rozhraní (ver0.9) X10 Uživatelský manuál na webové rozhraní (ver0.9) UPOZORNĚNÍ: Prosím přesvěčte se, že k použití webového rozhraní máte na Vašem X10 nainstalovaný upgrade R1644 nebo vyšší. 1. Jak provést nastavení k možnosti

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV 1/11 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 Informace o pořadu...4 Seznam TV kanálů...5 Možnosti kanálu...5 Programový průvodce...6 Změna pořadí

Více

Uživatelská příručka. Video Wonder Pro III

Uživatelská příručka. Video Wonder Pro III Uživatelská příručka Video Wonder Pro III Obsah Začínáme 5 Úvod 5 Rysy 5 Obsah balení 6 Systémové požadavky 6 Instalace 7 Instalace hardware 7 Vstupy a výstupy 7 Užívání obslužného programu 8 4-1. TV prohlížení

Více

Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38

Návod k LCD monitoru Yakumo 15 TFT TV 38 Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38 Ovládání menu na předním panelu LCD monitoru Do hlavního menu se dostanete zmáčknutím tlačítka MENU na předním panelu monitoru. K pochybu v menu slouží šipky nahoru

Více

Fotorámeček SPF4008 SPF4208. Průvodce rychlým startem. Začínáme. Přehrávání. Nastavení

Fotorámeček SPF4008 SPF4208. Průvodce rychlým startem. Začínáme. Přehrávání. Nastavení Fotorámeček SPF4008 SPF4208 Průvodce rychlým startem 1 2 3 Začínáme Přehrávání Nastavení CZ SPF4008 SPF4208 Obsah balení Digitální fotorámeček Philips Stojánek Síťový adaptér 1 2 3 CD-ROM obsahující Návod

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti kanálu...5 4. Programový průvodce...6 5. Změna pořadí TV kanálů...7

Více

NVR (IP). Popis Setup Wizardu.

NVR (IP). Popis Setup Wizardu. NVR (IP). 1. Po instalaci kamery připojte napájecí kabel s typem konektoru RG-45 LAN k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana napájecího

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ Trojúhelníkové heslo: pro vstup do nastavení poklepejte na oblasti 1, 2 a 3. SPRÁVCE NASTAVENÍ (ADMINISTRATOR

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS50/51

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS50/51 Instalační příručka pro NAS servery řady AS50/51 Obsah balení Obsah balení AS5002T, AS5102T AS5104T, AS5104T NAS Napájecí kabel Napájecí adaptér RJ45 síťový kabel 2 2 Šroubky pro montáž 3.5 HDD 8 16 Šroubky

Více

T.Sonic 820. Uživatelský manuál

T.Sonic 820. Uživatelský manuál T.Sonic 820 Uživatelský manuál Představení produktu A B C D E F G H I J K L M N O P Q Mikrofon Zdířka na sluchátka Otvor na provlečení šňůrky na krk Line-In port audio vstup Vysokorychlostní mini USB2.0

Více

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

Česky. Úvod. Přehled funkcí

Česky. Úvod. Přehled funkcí Přehled funkcí Úvod 7 TFT LCD displej s rozlišením: 480(Š) x 234(V) Zobrazovací režim: 4:3 a 16:9 Podporované formáty: JPEG & Motion-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.) Promítání fotografií

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 Určeno k montáži do vozidel vybavených navigačními systémy: Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Základní vlastnosti a funkce

Více

Duo Cinema. Návod k obsluze

Duo Cinema. Návod k obsluze Duo Cinema Návod k obsluze Před prvním použitím si pečlivě prostudujte tento manuál. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: Během přehrávání nemanipulujte s přístrojem. Pokud chcete přístroj přenášet, vyjměte z něj disk,

Více

/ NVR-4008 / NVR-4016

/ NVR-4008 / NVR-4016 DINOX rekordéry: NVR-4004 NVR-4008 NVR-4016 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Před instalací NVR... 3 Instalace NVR... 3 Instalace pevného disku... 3 Přední panel... 5

Více

GOCLEVER HYBRID NÁVOD K OBSLUZE

GOCLEVER HYBRID NÁVOD K OBSLUZE GOCLEVER HYBRID NÁVOD K OBSLUZE NAVŠTIVTE NAŠE STRÁNKY WWW.GOCLEVER.COM VÍCE INFORMACÍ O PRODUKTECH TAB, NAVIO, DVR, MEDIA Před instalací a použitím si prostudujte tento návod. Úvod Vážený uživateli, děkujeme

Více

Diktafon s HD kamerou

Diktafon s HD kamerou Diktafon s HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1.1

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

egreat EG-R200PRO II Full HD multimediální přehrávač Uživatelská příručka

egreat EG-R200PRO II Full HD multimediální přehrávač Uživatelská příručka egreat EG-R200PRO II Full HD multimediální přehrávač Uživatelská příručka 1 Konektory a připojení. Porty na zadní straně zleva: Hlavní vypínač Vstup pro napájecí adaptér 12V/3A Optický výstup Koaxiální

Více

Uživatelský manuál. 10,1 palcový HD stropní monitor

Uživatelský manuál. 10,1 palcový HD stropní monitor Uživatelský manuál 10,1 palcový HD stropní monitor Uživatelský manuál Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do max. vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému

Více