Rychle. Pohodlně. Bezhotovostně.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rychle. Pohodlně. Bezhotovostně."

Transkript

1 DOPRAVNÍ PODNIK MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ, a.s. Rychle. Pohodlně. Bezhotovostně.

2 ...je služba Dopravního podniku města Hradce Králové, a.s. (DPmHK, a.s.) a je možné ji používat ve všech prostředcích hromadné dopravy, které provozuje DPmHK, a.s. Mobilní jízdenka slouží jako alternativa k městské kartě a papírovým jízdenkám. Jedná se o nový způsob úhrady jízdného. Výhody Mobilní jízdenky Jízdenku je možno zakoupit kdykoli a kdekoli. Není třeba hotovosti ani automatu na nákup jízdenky. K nákupu jízdenky stačí pouze Váš mobilní telefon Základní předpoklady pro používání služby Mobilní jízdenka na straně cestujícího Pro nákup Mobilní jízdenky je nutné mít aktivní službu Premium SMS na mobilním telefonu. SMS jízdenku je možné získat pouze se SIM kartou českého mobilního operátora (tzn. Telefónica O2, T-Mobile, Vodafone a U:fon). Pokud tato služba není aktivní, služba Mobilní jízdenka nebude fungovat. Službu Premium SMS si může každý u svého telefonu aktivovat ZDARMA na zákaznické lince svého mobilního operátora. Pak již nic nebrání tomu, začít používat Mobilní jízdenku. Do telefonu se neinstalují žádné speciální aplikace, není nutná žádná úprava nastavení. Objednání Mobilní jízdenky - možnosti Existují 2 způsoby, jak objednat Mobilní jízdenku: JÍZDENKA ZA SMS pomocí SMS tento způsob je určen pro cestující, kteří využijí Mobilní jízdenku jen občas. Hodí se pro návštěvníky města, pro které je registrace do systému Mobilní jízdenky zbytečná. prozvoněním/ zavoláním JÍZDENKA NA ZAVOLANOU nejpohodlnější způsob objednání Mobilní jízdenky. Je určen pro pravidelné a časté používání.

3 JÍZDENKA ZA SMS Objednání Mobilní jízdenky POMOCÍ SMS Jízdenka za 18,-Kč vč. DPH, přestupní na 45 / 60 min.*: 1. Cestující napíše SMS ve tvaru: HK Cena této objednací SMS je zpoplatněna jako běžná SMS dle tarifu daného operátora. 2. SMS odešle cestující na číslo Číslo je společné pro všechny typy jízdenek a také pro všechny mobilní operátory ČR. Do 2 min. od odeslání objednací SMS obdrží cestující Mobilní jízdenku. Jízdenka za 55,-Kč vč. DPH, celodenní na 24 hod. 1. Cestující napíše SMS ve tvaru: HK24 Cena této objednací SMS je zpoplatněna jako běžná SMS dle tarifu daného operátora. 2. SMS odešle cestující na číslo Číslo je společné pro všechny typy jízdenek a také pro všechny mobilní operátory ČR. Do 2 min. od odeslání objednací SMS obdrží cestující Mobilní jízdenku. * Přestupní jízdenka za 18 Kč platí v pracovní dny v době od hod. 45 min. V SO, NE, státní svátky a v pracovní dny od hod. platí přestupní jízdenka 60 min. Vzor Mobilní jízdenky Přijatá SMS zpráva Kod: DPMHK a.s. SMS jizdenka prestupni. Cena 18 Kc vc. DPH. Platna od :00 do 13:45. Do 2 min. cestující dostane příchozí SMS zprávu - Mobilní jízdenku, kterou si ponechá ve svém mobilním přístroji po celou dobu přepravy pro případ kontroly. Cena této SMS se rovná ceně objednané jízdenky tj. 18,- Kč nebo 55,- Kč. Text SMS obsahuje označení dopravce, typ a cenu jízdenky, dobu platnosti a kontrolní kód, který je unikátní. UPOZORNĚNÍ: DO VOZU DPMHK, A.S. SMÍ CESTUJÍCÍ NASTOUPIT POUZE S PLATNOU MOBILNÍ JÍZDENKOU VE SVÉM PŘÍSTROJI. PŘI NÁSTUPU PŘEDNÍMI DVEŘMI JE CESTUJÍCÍ POVINEN PŘEDLOŽIT PŘIJATOU SMS JÍZDENKU ŘIDIČI KE KONTROLE. SMS JÍZDENKU SI CESTUJÍCÍ PONECHÁ V MOBILU PO CELOU DOBU PŘEPRAVY PRO PŘÍPAD PŘEPRAVNÍ KONTROLY. POKUD MOBILNÍ JÍZDENKU Z NĚJAKÉHO DŮVODU NEOBDRŽÍ, JE POVINEN UHRADIT JÍZDNÉ JINÝM ZPŮSOBEM. NA NEDORUČENOU MOBILNÍ JÍZDENKU MÁ PRÁVO PODAT REKLAMACI.

4 Je na cestujícím, který ze způsobů objednání si zvolí. Může oba systémy používat střídavě. Záleží čistě na něm, co mu bude více vyhovovat. Přestože bude registrován v systému Mobilní jízdenky, může použít i klasickou SMS místo prozvonění Omezení počtu současně platných Mobilních jízdenek (pravidlo 1+4) při objednání prozvoněním Toto omezení slouží především k ochraně cestujících proti nechtěnému objednání služby tzv. kapsovým SMS a jinému typu zneužití. Maximálně je možné mít k jednomu telefonnímu číslu (mobilu) současně 5 platných Mobilních jízdenek (bez ohledu na typ 18Kč/55 Kč). Kontroluje se časová platnost jednotlivých jízdenek. Pokud je platná 1. jízdenka, lze ze stejného mobilního čísla objednat ještě další 4 jízdenky. Tzn., že cestující může koupit Mobilní jízdenku sobě a dalším 4 spolucestujícím. Je-li 5 současně platných, pak při pokusu objednat 6. jízdenku, systém tento pokus nepovolí a současně hovor bude přijat a cestující bude informován o tom hlasovou zprávou. Tento hovor bude účtován cestujícímu jako hovor do pevné sítě dle platného tarifu u jeho mobilního operátora. Pro 6. až n-tou jízdenku je možné použít objednání Mobilní jízdenky pomocí SMS. = Duplikát Mobilní jízdenky V případě smazání jízdenky/jízdenek v době její platnosti je možné získat její duplikát/duplikáty. Tato služba je zpoplatněna částkou 5,- Kč vč. DPH. Pro zaslání duplikátu: 1. Cestující napíše SMS ve tvaru: HKD Cena této objednací SMS je zpoplatněna jako běžná SMS dle tarifu daného operátora. 2. SMS odešle na číslo Vzhledem k tomu, že z daného telefonu již o jízdenku bylo žádáno a jízdenka je stále platná, vyhodnotí systém tuto SMS jako žádost o duplikát a zašle cestujícímu na mobil kopii Mobilní jízdenky. Obratem cestující dostane duplikáty všech v té chvíli platných původních mobilních jízdenek přiřazených k danému telefonnímu číslu cestujícího.

5 Přepravní kontrola Cestující je povinen na vyzvání pověřené osoby (revizora) DPmHK, a.s. předložit ke kontrole svoje mobilní zařízení se zobrazenou Mobilní jízdenkou a umožnit ověření všech potřebných dat. Při podezření, že je tato jízdenka neplatná, má možnost pověřená osoba DPmHK, a.s. provést ověření pomocí kontrolního prozvonění. Pokud cestující neumožní řádnou kontrolu Mobilní jízdenky, je při přepravní kontrole považován za cestujícího bez jízdenky. V době od 19. hod hod., kdy se do vozu MHD nastupuje pouze předními dveřmi u řidiče, provádí kontrolu Mobilní jízdenky řidič vozu a cestující je povinen předložit ke kontrole své mobilní zařízení s platnou jízdenkou řidiči. Mobilní jízdenka je neplatná pokud: doba platnosti jízdenky vypršela nebyla zaslána smluvním partnerem DPmHK, a.s. byla jakkoliv upravována, přepisována byla přeposlána v kopii na jiný mobil, než ze kterého byla objednána nelze ověřit její platnost z příčin na straně cestujícího není na základě kontrolního kódu nalezena v databázi mobilních jízdenek!!... Reklamace Nutnou podmínkou pro funkčnost služby Mobilní jízdenka u cestujícího jsou povolené Premium SMS služby na jeho mobilním zařízení. Pokud u svého operátora nemá cestující tyto služby povoleny, služba Mobilní jízdenka nebude fungovat a v tomto případě nebude reklamace uznána. Nebudou mu totiž z jeho telefonního účtu inkasovány žádné finanční prostředky. V ostatních případech má cestující několik způsobů, jak podat reklamaci a je na něm, který z nich zvolí: 1. on-line vyplněním reklamačního formuláře na webu 2. telefonicky na lince zákaznické podpory na tel mailem na adresu: helpdesk@maternacz.com 4. poštou (písemná reklamace) na adresu: MATERNA Communiations a.s., Škroupova 441, Hradec Králové Výsledek reklamace bude cestujícímu sdělen písemně v zákonné lhůtě 30 dní.

6 Objednání Mobilní jízdenky PROZVONĚNÍM 1 JÍZDENKA NA ZAVOLANOU Registrace do systému Mobilní jízdenky Alternativní možnost, jak může cestující Mobilní jízdenku nebo jinou službu objednat, je využití unikátní funkce s možností platby pouhým PROZVONÉNÍM daného čísla. Díky této funkci ušetří cestující čas, který stráví psaním textu SMS a čísla, a ušetří cenu za objednací SMS. Aby mohl cestující používat PROZVONĚNÍ, musí se zaregistrovat do systému Mobilní jízdenky. Registrace je jednorázová akce a cestující ji může provést z pohodlí svého domova: 1. Cestující pro registraci do systému Mobilní jízdenky PROZVONÍ speciální telefonní číslo Systém automaticky volání ukončí a pošle cestujícímu na mobil SMS s požadavkem na potvrzení registrace. 2. Cestující potvrdí registraci pomocí SMS ve tvaru: ANO HKR a tuto SMS pošle na číslo Zpět obdrží uvítací SMS a tím je potvrzeno objednání služby Mobilní jízdenka prozvoněním. Registrační SMS je zpoplatněná jako běžná SMS v rámci tarifu daného operátora. 2 Objednání Mobilní jízdenky PROZVONĚNÍM Po úspěšné registraci již může cestující objednávat Mobilní jízdenku pouhým PROZVONĚNÍM na speciální telefonní čísla: tel pro objednání jízdenky za 18,-Kč vč. DPH, přestupní na 45 / 60 min.* tel pro objednání jízdenky za 55,-Kč vč. DPH, celodenní na 24 hod. * Přestupní jízdenka za 18 Kč platí v pracovní dny v době od hod. 45 min. V SO, NE, státní svátky a v pracovní dny od hod. platí přestupní jízdenka 60 min. Telefonní čísla pro prozvánění si může cestující uložit do telefonního seznamu svého telefonu, aby je mohl kdykoliv pohodlně použít bez toho, že by si je musel pamatovat. PROZVONĚNÍ z registrovaného mobilu není zpoplatněno. Systém automaticky volání ukončí a pošle cestujícímu na mobil Mobilní jízdenku (předplacená služba MT Premium SMS). Pro cestujícího je to nejkomfortnější možnost objednání služby. Pokud má cestující s registrací problémy, může zavolat na Helpdesk tel ( hod.) nebo může pro rychlou pomoc poslat SMS ve tvaru: HELP HKR na číslo Ukončení služby Chce-li zákazník z jakéhokoliv důvodu ukončit používání služby Mobilní jízdenka objednání prozvoněním, lze číslo jeho mobilního telefonu ze systému vyřadit. Zákazník pouze pošle pokyn pomocí SMS ve tvaru: STOP HKR na číslo

7 Daňový doklad Daňový doklad k Mobilní jízdence i k duplikátu je možné získat na internetových stránkách dopravního podniku: Vstup do aplikace daňových dokladů je cestujícímu umožněn pomocí hesla, které si vygeneruje při prvním přihlášení do aplikace. Je nutné mít u sebe mobilní telefon, ze kterého byly Mobilní jízdenky objednány. Cestující telefon použije při ověření přístupu k požadovaným daňovým dokladům. Ověření probíhá prozvoněním. V aplikaci je možné si vybrat a vytisknout požadované daňové doklady. Ochrana dat Telefonní čísla, ze kterých byla objednána Mobilní jízdenka, jsou archivována firmou MATERNA Communications a.s., která službu technicky zajišťuje. Použitím služby Mobilní jízdenka, cestující zároveň dobrovolně poskytuje své telefonní číslo, které je uchováváno pro potřeby případného reklamačního řízení a pro účely vyplývající z dalších právních předpisů, především daňových. Data se uchovávají po dobu nezbytně nutnou a v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění, a dalšími souvisejícími právními předpisy týkajícími se ochrany osobních údajů.

8 Službu provozuje Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s., Technicky službu zajišťuje MATERNA Communications a.s., infolinka helpdesk reklamace telefon: mail: Obecná pravidla pro využití Premium SMS služeb na

Aplikace AWEG3 Profil SMS. Uživatelská příručka. Aktualizace:

Aplikace AWEG3 Profil SMS. Uživatelská příručka. Aktualizace: Aplikace AWEG3 Profil SMS Uživatelská příručka Aktualizace: 4. 5. 2012-1 - Obsah 1. O aplikaci AWEG3 Profil SMS... 3 2. Základní předpoklady pro používání BSMS... 3 3. Spuštění aplikace AWEG3 Profil SMS...

Více

Jindřichův Hradec SEJF parkování texty WEB

Jindřichův Hradec SEJF parkování texty WEB Jindřichův Hradec SEJF parkování texty WEB Mobilní aplikace SEJF základní informace SEJF = Systém elektronických peněz v mobilu, UNIKÁTNÍ PLATEBNÍ NÁSTROJ, který umí víc než jen platit napojení na prověřený

Více

Aplikace. Uživatelská příručka Android, iphone

Aplikace. Uživatelská příručka Android, iphone Aplikace Uživatelská příručka Android, iphone Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. 2017 1 Aplikace HopOn přináší inovativní a univerzální přístup k nákupu jízdenek a funguje na Android a iphone mobilních

Více

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od 27. 8. 2018 1. Obecná ustanovení a vybrané pojmy Společnost Operátor ICT, a.s., Dělnická 213/12, 170 00 Praha

Více

VŠEOBECNÉ A OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ A OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné a obchodní podmínky a reklamační řád upravující poskytování služby prodeje vstupenek na kulturní a jiné akce společnosti Divadla Kladno s.r.o. (Městské divadlo Kladno a Divadlo Lampion) VŠEOBECNÉ

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ).

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ). OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LINOŽ s.r.o. se sídlem:ul. Biskupcova 1643/37 Žižkov, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 27533646 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Obchodní podmí nky pro e-shop jí zdní ch dokladů a dopln kovy ch slůz eb JHMD

Obchodní podmí nky pro e-shop jí zdní ch dokladů a dopln kovy ch slůz eb JHMD 1. Všeobecná část Obchodní podmí nky pro e-shop jí zdní ch dokladů a dopln kovy ch slůz eb JHMD 1.1. Platnost, působnost a vymezení pojmů 1.1.1. Tyto obchodní podmínky platí od 24. dubna roku 2015 do odvolání

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

Čl. 1 Databáze EuropeanCarAssistance

Čl. 1 Databáze EuropeanCarAssistance Všeobecné podmínky prodeje asistenčních služeb Autem Bez Starostí obchodní společnosti Autem Bez Starostí s.r.o. se sídlem K Vltavě 653/63, Modřany, 143 00 Prha 4, IČ: 06334288 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Obsah KLIENTSKÁ LINKA POŠTOVNÍ SPOŘITELNY 2 1 1.1 Základní navigace pro výběr služby 2 1.2 Úvodní menu Telefonního bankovnictví 2 AUTOMATICKÉ SLUŽBY 2 2

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET TOULKY PO ČR (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET TOULKY PO ČR (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET TOULKY PO ČR (dále jen jako soutěž ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je společnost Penny Market s. r. o., se sídlem Radonice, Počernická 257, PSČ 250 73,

Více

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile (dále jen Podmínky ) Společnost DH Telecom a.s., IČ: 015 82 569, se sídlem: Na výsluní 201/13, Strašnice, 100 00 Praha 10, zapsaná v

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE MARIONNAUD - AQUAPALACE (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE MARIONNAUD - AQUAPALACE (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE MARIONNAUD - AQUAPALACE (dále jen jako soutěž ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost DIVA CENTER s.r.o., se sídlem Na Křivce 58, 101 00 Praha

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HRADEC KRÁLOVÉ

STATUTÁRNÍ MĚSTO HRADEC KRÁLOVÉ STATUTÁRNÍ MĚSTO HRADEC KRÁLOVÉ Nařízení města Hradec Králové č. o maximálních cenách jízdného městské hromadné dopravy ve městě Hradec Králové a v dopravně připojených obcích Rada města Hradec Králové

Více

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji Stáhněte si mobilní aplikaci PID LÍTAČKA a nakupujte jízdenky PID přímo z mobilu Vyhledejte si jednoduše spojení veřejnou hromadnou dopravou v PID Plaťte za jízdenky bankovní kartou nebo pomocí Masterpass

Více

HC ČSOB Pojištovna Pardubice

HC ČSOB Pojištovna Pardubice HC ČSOB Pojištovna Pardubice Obchodní podmínky Článek I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Předmět obchodních podmínek 1. Níže uvedené obchodní podmínky upravují prodej vstupenek na sportovní, kulturní nebo jiné akce

Více

Mobilní služby ACN ve spolupráci s T-Mobile/Cante Průvodce objednávkovým procesem

Mobilní služby ACN ve spolupráci s T-Mobile/Cante Průvodce objednávkovým procesem Mobilní služby ACN ve spolupráci s T-Mobile/Cante Průvodce objednávkovým procesem 1 Objednávkový proces Přejděte na: www.acnmobile.cz Krok 1: Zástupce vyplní se zákazníkem smlouvu Krok 2: Zákazník odešle

Více

Aditivní služby k datovým schránkám, Poštovní datová zpráva

Aditivní služby k datovým schránkám, Poštovní datová zpráva Aditivní služby k datovým schránkám, Poštovní datová zpráva ISSS 2010, Hradec Králové Česká pošta, s.p. 12. 4. 2010 1 Obsah egovernment na České poště Poštovní datová zpráva Datový trezor SMS notifikace

Více

Cena jízdného i časová platnost jízdenky se bude odvíjet od počtu tarifních jednic.

Cena jízdného i časová platnost jízdenky se bude odvíjet od počtu tarifních jednic. Integrace VDV s MHD Tento dokument slouží jako podklad pro integraci městských hromadných doprav (MHD) na území Kraje Vysočina do integrovaného dopravního systému Veřejná doprava Vysočiny (VDV). Obecné

Více

Tarifní podmínky MHD a ceny jízdného v Hradci Králové a v dopravně připojených obcích :

Tarifní podmínky MHD a ceny jízdného v Hradci Králové a v dopravně připojených obcích : Příloha č. 5 Smlouvy o veřejných službách přepravy osob na roky 2016-2025 Tarifní podmínky MHD a ceny jízdného v Hradci Králové a v dopravně připojených obcích : Čl. 1 Tímto nařízením se stanoví maximální

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

Postup k obsluze portálu O2 Delivery Desk

Postup k obsluze portálu O2 Delivery Desk Postup k obsluze portálu O2 Delivery Desk 1 Obecné informace... 3 1.1 Koncový uživatel... 3 1.2 Založení koncového uživatele... 3 2 Často kladené dotazy... 5 3 Zvýhodněné nabídky tarifů a služeb... 5 4

Více

Ceník. AQUA mobil. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12.

Ceník. AQUA mobil. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12.2013 Ceník AQUA mobil Ceník platný od 1.12.2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH

Více

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil 1 Obsah Užitečné informace... 3 Získání SIM s novým číslem... 3 Získání SIM se svým současným číslem... 3 Aktivace SIM... 3 ČVOP... 4 Jak získat ČVOP...

Více

pro zákazníky společnosti

pro zákazníky společnosti Podmínky Bonus programu pro zákazníky společnosti 2013 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná

Více

Otázky z problematiky TR 10 pro zaměstnance se zkouškou O-04a

Otázky z problematiky TR 10 pro zaměstnance se zkouškou O-04a Page 1 of 5 PROCESNÍ LISTY ČÍM SE ŘÍDÍME POKYNY A INFORMACE NOVINKY KONTAKTY Úvod / Pokyny a informace / Příprava na zkoušky / Testové otázky osobní přepravy TESTOVÉ OTÁZKY OSOBNÍ PŘEPRAVY Otázky z problematiky

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017 společnosti 2017 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Obchodní podmínky užívání mobilní aplikace PIDLítačka platné od

Obchodní podmínky užívání mobilní aplikace PIDLítačka platné od Obchodní podmínky užívání mobilní aplikace PIDLítačka platné od 1. 8. 2018 1 Obecná ustanovení 1.1 Společnost Operátor ICT a.s., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn.

Více

Příručka uživatele. Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+

Příručka uživatele. Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+ Pořízení aplikace MS2014+ a zajištění jejího provozu a rozvoje Registrační číslo projektu: CZ.1.08/2.1.00/12.00147 Příručka uživatele Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+

Více

Ceník je platný od 1. 8. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu

Ceník je platný od 1. 8. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu Ceník Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify a) Volání b) Internet C. Zvýhodněné tarify pro zákazníky KT CZ s.r.o. a) Kombinované balíčky b) Tarify TOP c) Tarify NEOMEZENÉ D. Doplňkové tarify E. Ostatní

Více

Platné od REKLAMAČNÍ ŘÁD

Platné od REKLAMAČNÍ ŘÁD Platné od 1. 1. 2016 REKLAMAČNÍ ŘÁD Společnost Plzeňské městské dopravní podniky, a.s., IČ: 252 20 683, se sídlem Plzeň, Východní Předměstí, Denisovo nábřeží č. p. 920/12, PSČ 301 00, zapsaná v obchodním

Více

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb v rámci portálu placenevolani.cz

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb v rámci portálu placenevolani.cz poskytování služeb v rámci portálu placenevolani.cz provozovaného společností E.M.A. Europe s. r. o. platné a účinné od 1.3.2018 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Provozovatel 1.1.1 Internetový portál placenevolani.cz

Více

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS 1 Obsah 1 Získání aplikace... 3 2 První spuštění... 3 2.1 Založení uživatelského účtu... 3 2.2 Založení vozidla... 4 3 Ovládání vozidla... 5 3.1 Menu vozidla...

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti NT Vision s.r.o., se sídlem Modřanská 496/96a, 147 00 Praha 4, identifikační

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Platební systém XPAY [www.xpay.cz]

Platební systém XPAY [www.xpay.cz] Platební systém XPAY [www.xpay.cz] popis platební metody MTSMS a průběhu platby verze / 9..0 Obsah Přehled platebních metod. MTSMS. MTSMS [erotický obsah] Průběh platby. Platba s přesměrování na platební

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011 Poskytovatel: FAYRON s.r.o. IČ: 288 86 439, DIČ: CZ288 68 439 se sídlem Vítězná 634/50a, 360 01 Karlovy Vary firma je zapsána v obchodním

Více

NABÍDKA T-Mobile pro členy OS DLV

NABÍDKA T-Mobile pro členy OS DLV NABÍDKA T-Mobile pro členy OS DLV Vážené kolegyně, vážení kolegové, chtěli bychom vás již podrobně informovat o možnosti zvýhodněného telefonování a ostatních službách společnosti T-Mobile, která je určena

Více

T-Mobile Program pro členy České lékařské komory

T-Mobile Program pro členy České lékařské komory T-Mobile Program pro členy České lékařské komory OBSAH PROČ ZVOLIT T-MOBILE PROGRAM?...2 POSTUP PRO ZÍSKÁNÍ VÝHOD Z T-MOBILE PROGRAMU...2 INFORMACE O CENÁCH A PODMÍNKÁCH T-MOBILE PROGRAMU...3 INFORMACE

Více

Nastavení telefonu Samsung Galaxy Nexus

Nastavení telefonu Samsung Galaxy Nexus Nastavení telefonu Samsung Galaxy Nexus Telefon Samsung Galaxy Nexus, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Ceník je platný od 4. 9. 2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu

Ceník je platný od 4. 9. 2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu Ceník Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify a) Volání b) Internet C. Doplňkové tarify D. Kombinované balíčky E. Ostatní služby F. Doplňkové služby G. Poplatky A. Obecná část Ceník je spolu s dalšími

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o.

Více

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb OpenCall mobile (dále jen Podmínky ) Společnost DH Telecom a.s., IČ: 015 82 569, se sídlem: Na výsluní 201/13, Strašnice, 100 00 Praha 10, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnost: ATLAS consulting spol. s r.o.. se sídlem: Výstavní 292/13, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava identifikační číslo: 46578706 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Aplikace BSMS. Uživatelská příručka - 1 -

Aplikace BSMS. Uživatelská příručka - 1 - Aplikace BSMS Uživatelská příručka - 1 - Obsah 1. O aplikaci BSMS... 3 2. Základní předpoklady pro používání BSMS... 3 3. Instalace aplikace... 3 3.1. Samotná instalace... 3 3.2. Možné problémy při instalaci...

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže ve vztahu

Více

Ceník speciální nabídky služeb elektronických komunikací společnosti ČEZ Prodej, a.s., pod značkou MOBIL OD ČEZ

Ceník speciální nabídky služeb elektronických komunikací společnosti ČEZ Prodej, a.s., pod značkou MOBIL OD ČEZ Ceník speciální nabídky služeb elektronických komunikací společnosti ČEZ Prodej, a.s., pod značkou MOBIL OD ČEZ účinnost od 3. 6. 2019 OBECNÁ ČÁST Toto je ceník Speciální nabídky služeb společnosti ČEZ

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Telefon Sony Ericsson XPERIA X8, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Vyúčtování na míru. OneNet samoobsluha

Vyúčtování na míru. OneNet samoobsluha Vyúčtování na míru OneNet samoobsluha Vyúčtování na míru Rozdělte si útratu jak potřebujete S novým Vyúčtováním na míru si snadno zdarma v OneNet samoobsluze nastavíte flexibilní vyúčtování svých firemních

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Arbull, s.r.o. IČO: 035 51 369, se sídlem Hadovitá 962/10, Michle, 141 00 Praha 4, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 233589, je

Více

MANUAL PRO MANUÁL PRO NOVĚ PŘÍCHOZÍ

MANUAL PRO MANUÁL PRO NOVĚ PŘÍCHOZÍ MANUAL PRO MANUÁL PRO NOVĚ PŘÍCHOZÍ Obsah INFORMACE O VAŠÍ SIM KARTĚ... 3 Co vše najdete na své SIM kartě?... 3 SIM karta T- Mobile... 3 SIM karta Vodafone... 3 DODATEČNÁ AKTIVACE VAŠEHO NOVÉHO ČÍSLA U

Více

BK Pardubice, a.s. Obchodní podmínky. Článek I.

BK Pardubice, a.s. Obchodní podmínky. Článek I. BK Pardubice, a.s. Obchodní podmínky Článek I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Smlouva se provádí mezi BK Pardubice, a.s.a zákazníkem (fyzickou nebo právnickou osobou). Zúčtovací služby jsou prováděny společnostídeep

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti La Malina, s.r.o. se sídlem Antala Staška 1859/34, 14000 Praha 4 identifikační číslo: 07076398 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městského soudu v Praze, oddíl

Více

REGISTRACE A SPRÁVA UŽIVATELSKÉHO ÚČTU

REGISTRACE A SPRÁVA UŽIVATELSKÉHO ÚČTU REGISTRACE A SPRÁVA UŽIVATELSKÉHO ÚČTU Obsah 1 Registrace nového uživatele... 3 1.1 Právnická osoba... 3 1.2 Fyzická osoba... 4 1.3 Fyzická osoba podnikající... 5 1.4 Dokončení registrace prostřednictvím

Více

Nastavení telefonu HTC Desire

Nastavení telefonu HTC Desire Nastavení telefonu HTC Desire Telefon HTC Desire, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET VÁNOCE S PENNY (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET VÁNOCE S PENNY (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET VÁNOCE S PENNY (dále jen jako soutěž ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je společnost Penny Market s. r. o., se sídlem Radonice, Počernická 257, PSČ 250 73,

Více

On-line rezervační systém pro zájezdové autobusy

On-line rezervační systém pro zájezdové autobusy On-line rezervační systém pro zájezdové autobusy Před příjezdem zájezdových autobusů do Českého Krumlova bude od 1. 6. 2019 nutné rezervovat vjezd na dostupné výstupní/nástupní místa BUS-STOP, a to prostřednictvím

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ 1.1. PPAS je obchodní společnost Plzeňský Prazdroj, a.s.,

Více

2.4. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám.

2.4. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám. 2. UŽIVATELSKÝ ÚČET 2.1. Na základě registrace kupujícího provedené na webové stránce může kupující přistupovat do svého uživatelského rozhraní. Ze svého uživatelského rozhraní může kupující provádět objednávání

Více

Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH

Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH Základní platby SIM Karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos telefonní čísla (jednorázový poplatek) zdarma zdarma

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU UNI HOBBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU UNI HOBBY OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU UNI HOBBY UNI HOBBY, a.s. se sídlem Praha 2 Vinohrady, Vinohradská 365/10, PSČ 120 00 IČO: 247 11 594 zaps. v OR MS v Praze pod sp. zn. B 16346 tel. : +420 222 232

Více

TARIF PRO MHD V PARDUBICÍCH

TARIF PRO MHD V PARDUBICÍCH TARIF PRO MHD V PARDUBICÍCH Obsah I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ II. DEFINICE POJMŮ III. ZLEVNĚNÁ A BEZPLATNÁ PŘEPRAVA CESTUJÍCÍCH IV. DALŠÍ PODMÍNKY PŘEPRAVY CESTUJÍCÍCH V. DRUHY PARDUBICKÉ KARTY VI. VRÁCENÍ JÍZDNÉHO

Více

Platební systém XPAY [www.xpay.cz]

Platební systém XPAY [www.xpay.cz] Platební systém XPAY [www.xpay.cz] popis platebních metod PRSMS a průběhu platby verze 17 / 29.2.2012 1 Obsah 1 Přehled platebních metod 3 1.1 Premium rate SMS 3 1.2 Premium rate SMS [erotický obsah] 3

Více

Ceny zboží si může zákazník ověřit u jednotlivých položek zboží. Ceny dopravy a dalších poplatků může ověřit na stránce Doprava a platba.

Ceny zboží si může zákazník ověřit u jednotlivých položek zboží. Ceny dopravy a dalších poplatků může ověřit na stránce Doprava a platba. 1. Základní údaje Dodavatel USB Media, spol. s r.o. se sídlem Nádražní 349/3, 152 00 Praha 5. Dodavatel je plátcem DPH. IČ: 24115131 DIČ: CZ24115131 (dále jen "dodavatel") 2. Objednávka zboží Seznam zboží

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku (dále jen soutěž

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Filip Veselý se sídlem Žoluděvova 1517/3, Ostrava, PSČ 700 30, identifikační číslo: 01242555 pro prodej služeb prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

platná časová jízdenka na Městské kartě nebo jízdenka zakoupená za hotové u řidiče a papírová jízdenka zakoupená v předprodeji.

platná časová jízdenka na Městské kartě nebo jízdenka zakoupená za hotové u řidiče a papírová jízdenka zakoupená v předprodeji. Jak správně používat městskou elektronickou kartu dotykový displej pro volbu dalších možností čtecí zóna telefon: 495 533 313 www.dpmhk.cz Časová jízdenka v elektronické podobě pouze dobou platnosti, nikoli

Více

Podrobná pravidla kampaně Samsung Ecobubble - 30denní záruka na vrácení peněz

Podrobná pravidla kampaně Samsung Ecobubble - 30denní záruka na vrácení peněz Podrobná pravidla kampaně Samsung Ecobubble - 30denní záruka na vrácení peněz Obecné informace 1) Organizátor kampaně: pro ČR Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o., V Parku 2323/14, 148 00 Praha

Více

TARIF JÍZDNÉHO MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY. Dopravního podniku města České Budějovice, a. s.

TARIF JÍZDNÉHO MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY. Dopravního podniku města České Budějovice, a. s. TARIF JÍZDNÉHO MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY Dopravního podniku města České Budějovice, a. s. V ÚPLNÉM ZNĚNÍ S ÚČINNOSTÍ OD 10.12.2017 1 I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tento Tarif jízdného městské hromadné dopravy Dopravního

Více

Mám přeplatek nebo nedoplatek? Kolik za zúčtované období platím? Kam a kdy mám poslat peníze? app version: 3.0.067

Mám přeplatek nebo nedoplatek? Kolik za zúčtované období platím? Kam a kdy mám poslat peníze? app version: 3.0.067 cross B app version: 3.0.067 Vaše Vodafone Vyúčtování Daňový doklad číslo 379305291 Datum vystavení daňového dokladu 10.12.2014 Dodavatel Vodafone Czech Republic a.s. Vinohradská 167 100 00 Praha 10 IČ:

Více

Předmětem smlouvy je dodávka zboží uvedeného v kupní smlouvě objednávce. Místem plnění se rozumí sklad prodávajícího, kde je zboží předáno dopravci.

Předmětem smlouvy je dodávka zboží uvedeného v kupní smlouvě objednávce. Místem plnění se rozumí sklad prodávajícího, kde je zboží předáno dopravci. OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SPOTŘEBITELE Všeobecné podmínky pro spotřebitele Kupující zasláním objednávky akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží firmou Hyhlan & syn. Další vztahy mezi kupujícím a prodávajícím

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz

Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz 1. Základní údaje Dodavatel Vladimír Horák, Jarní 5715, 430 04 Chomutov. Dodavatel je plátcem DPH. Telefon: +420 777 220

Více

Internetový portál Come Automaty

Internetový portál Come Automaty Manuál pro kartový účet Autor dokumentu: Roman Banar Verze dokumentu: 1.0 (20.1.2009) Status dokumentu: Dokončeno Obsah 1 Kartový účet...3 1.1 Přihlášení do kartového účtu...3 1.2 Historie operací...3

Více

Pravidla komunikace registrátora Web4u s.r.o.

Pravidla komunikace registrátora Web4u s.r.o. Pravidla komunikace registrátora Web4u s.r.o. V platnosti od 24.10.2003 OBSAH 1. Úvodní ustanovení 2. Subjekty 3. Registrace Doménového jména 4. Prodloužení registrace Doménového jména 5. Změna údajů subjektů

Více

Nastavení telefonu LG Shine (KE970)

Nastavení telefonu LG Shine (KE970) Nastavení telefonu LG Shine (KE970) Telefon LG KE970 Shine, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

Nastavení telefonu Sony Xperia L

Nastavení telefonu Sony Xperia L Nastavení telefonu Sony Xperia L Telefon Sony Xperia L, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

U:fonova samoobsluha. Uživatelský manuál

U:fonova samoobsluha. Uživatelský manuál U:fonova samoobsluha Strana 1 (celkem 15) v1.1 21.8.2008 OBSAH: 1) Úvod 2) Přihlášení do samoobsluhy Ověření přihlašovacích údajů Chybně uvedeny přihlašovací údaje Ověření snadno zneužitelného hesla Úvodní

Více

1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta

1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do aplikace systému erecept pro pacienta, přihlášení do aplikace systému erecept pro pacienta na základě registrovaného profilu v NIA nebo elektronického

Více

Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do systému erecept pro pacienta

Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do systému erecept pro pacienta Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do systému erecept pro pacienta 1. Obecné 1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta Pro pacienty je zpřístupněná webová a mobilní aplikace.

Více

Obchodní podmínky. Provozovatelem internetového obchodu elotechnik.cz je společnost ELO Toman Divišova 1520 564 01 Žamberk Email: info@elotechnik.

Obchodní podmínky. Provozovatelem internetového obchodu elotechnik.cz je společnost ELO Toman Divišova 1520 564 01 Žamberk Email: info@elotechnik. Obchodní podmínky Provozovatelem internetového obchodu elotechnik.cz je společnost ELO Toman Divišova 1520 564 01 Žamberk Email: info@elotechnik.cz IČO: 60148101 DIČ: CZ470907163 1. Všeobecná ustanovení

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET DOBRÉ MASO (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET DOBRÉ MASO (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET DOBRÉ MASO (dále jen jako soutěž ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je společnost Penny Market s. r. o., se sídlem Radonice, Počernická 257, PSČ 250 73, IČ

Více

e-shop Plzeňské karty NÁVOD K POUŽITÍ

e-shop Plzeňské karty NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD K POUŽITÍ Obsah 1 Úvod... 3 2 K čemu slouží e-shop Plzeňské karty... 4 2.1 Úvodní obrazovka e-shopu... 4 3 Vytvoření uživatelského účtu... 5 4 Dobíjení časového předplatného a elektronické hotovosti...

Více

RWE ONLINE SERVIS VYŘIZUJTE VŠE KOLEM ENERGIÍ ONLINE

RWE ONLINE SERVIS VYŘIZUJTE VŠE KOLEM ENERGIÍ ONLINE RWE ONLINE SERVIS VYŘIZUJTE VŠE KOLEM ENERGIÍ ONLINE 2 VÍTE, ŽE ÚČTY ZA ENERGIE MŮŽETE JEDNODUŠE OVLÁDAT Z POHODLÍ DOMOVA? Pro většinu Vašich přání a požadavků spojených s odběrem zemního plynu a elektřiny

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Cestujeme hezky česky - O největšího výletníka (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Cestujeme hezky česky - O největšího výletníka (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Cestujeme hezky česky - O největšího výletníka (dále jen jako soutěž ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je společnost Penny Market s. r. o., se sídlem Radonice,

Více

pro poskytování mobilních služeb elektronických komunikací ve virtuální síti TTQ

pro poskytování mobilních služeb elektronických komunikací ve virtuální síti TTQ Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování mobilních služeb elektronických komunikací ve virtuální síti TTQ vydané společností TT Quality s.r.o., IČO: 03744965, se sídlem Havlíčkova 55, 41155 Terezín

Více

Produktové podmínky služby SMS jízdenka / Obchodní podmínky pro užívání služby SMS jízdenky

Produktové podmínky služby SMS jízdenka / Obchodní podmínky pro užívání služby SMS jízdenky Produktové podmínky služby SMS jízdenka / Obchodní podmínky pro užívání služby SMS jízdenky Plzeňské městské dopravní podniky, a. s., zapsané v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, v oddíle

Více

Pravidla soutěže KUP BALAKRYL, POŠLI SMS A VYHRAJ

Pravidla soutěže KUP BALAKRYL, POŠLI SMS A VYHRAJ Pravidla soutěže KUP BALAKRYL, POŠLI SMS A VYHRAJ 1. Pořadatelé soutěže Pořadatelem soutěže je: společnost PPG DECO CZECH, a.s. se sídlem Břasy 223, 338 24, IČ 26052555, zapsána v obchodním rejstříku vedeném

Více

TARIF JÍZDNÉHO MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY. Dopravního podniku města České Budějovice, a. s.

TARIF JÍZDNÉHO MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY. Dopravního podniku města České Budějovice, a. s. TARIF JÍZDNÉHO MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY Dopravního podniku města České Budějovice, a. s. V ÚPLNÉM ZNĚNÍ S ÚČINNOSTÍ OD 15. 10. 2014 1 I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tento Tarif jízdného městské hromadné dopravy

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S

Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S Telefon Sony Ericsson Xperia Arc S, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již

Více

Obchodní podmínky portálu exams.cz

Obchodní podmínky portálu exams.cz Obchodní podmínky portálu exams.cz Preambule Prodávající, společnost EXAMS CENTRUM s.r.o., IČ: 02774305, se sídlem Brno - Královo Pole, Palackého třída 1643/10, PSČ 612 00, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem

Více

Město Dobruška. Nařízení č. 2/2018 o placeném stání na místních komunikacích ve městě Dobruška

Město Dobruška. Nařízení č. 2/2018 o placeném stání na místních komunikacích ve městě Dobruška Město Dobruška Nařízení č. 2/2018 o placeném stání na místních komunikacích ve městě Dobruška Rada města Dobrušky se dne 27. června 2018 usnesla vydat podle 23 odst. 1 písm. a) a c) zákona č. 13/1997 Sb.,

Více

Ceník je platný od 1. 7. 2014. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník VYPEČENÁ SIM. www.ktmobil.cz www.vypecenasim.cz info@ktmobil.

Ceník je platný od 1. 7. 2014. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník VYPEČENÁ SIM. www.ktmobil.cz www.vypecenasim.cz info@ktmobil. Ceník VYPEČENÁ SIM Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify C. Doplňkové tarify D. Ostatní služby E. Doplňkové služby F. Poplatky A. Obecná část Ceník je spolu s dalšími dokumenty, které tvoří Všeobecné

Více

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná

Více

Nastavení tabletu Apple ipad

Nastavení tabletu Apple ipad Nastavení tabletu Apple ipad Tablet Apple ipad, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více