Revoluční sérum No.1 LASH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Revoluční sérum No.1 LASH"

Transkript

1 Revoluční sérum No.1 LASH je bioaktivní růstový stimulátor s převratnou patentovanou technologií, který spolehlivě funguje v každém věku pro ženy i muže a přináší změnu pro Vaše řasy. Při pravidelné aplikaci séra No.1 LASH 1x denně Vaše řasy vyrostou až o 200%. Znásobí svůj počet, zesílí svůj objem a díky stimulaci kořínků vyrostou i řasy, které už vypadly. Již po prvním měsíci každodenního užívání poznáte měřitelný rozdíl. Maximálního růstu je dosaženo po cca 3 měsících každodenní aplikace. Použití: Aplikátorem, dostatečně namočeným v séru No. 1 LASH, potřete horní i spodní víčka v místě, kde řasy vyrůstají. Je důležité, aby sérum No.1 LASH bylo naneseno přímo ke kořínkům řas. Sérum se nanáší na odlíčené, čisté víčko na noc. Efekt: U všech uživatelů bez ohledu na věk a pohlaví dochází k intenzivní stimulaci růstu řas. Ve věku nad cca 50let se výsledek může dostavit později. Podle dosavadních studií se, ale může u šedých řas objevit jejich původní, obvykle tmavá barva. Vaše vlastní řasy začnou růst, znásobí se jejich počet, maximálně se prodlouží a zvýší svůj objem. Dosáhnete efektu Hollywoodských řas bez omezení. Na rozdíl od umělých nebo doplňovaných řas se můžete potápět, saunovat, sportovat a dělat vše na co si jen vzpomenete, protože to jsou Vaše 100% přírodní řasy. Princip: Řasa prochází třemi fázemi růstu. První je fáze růstová a obvykle bývá nejkratší. Druhá je přechodová, kdy se řasa již nevyživuje a odděluje se od řasové buňky. Třetí fáze je klidová, kdy nová řasa vytlačuje tu starou a dochází k jejímu vypadnutí. Revoluční sérum No.1 LASH významně prodlužuje fázi růstovou a zajišťuje výživu řasy i ve fázi přechodové. Řasa má tak mnohonásobně delší dobu růstu a je oddálena doba jejího vypadnutí. Doporučení: Pro porovnání efektu si své řasy vyfoťte a změřte před první aplikací a srovnejte s výsledkem vždy po měsíci každodenní aplikace séra No.1 LASH. Nežádoucí účinky: Nejsou známy žádné alergické reakce ani poškození očí ani nežádoucí účinky. Pokud se přípravek dostane do oka, může lehce štípat - v tom případě oko zavřete a počkejte několik vteřin nebo vypláchněte vodou a osušte. V některých případech může dojít k zčervenání pokožky - je to způsobeno stimulací kořínků řas a prokrvení pokožky. Doporučujeme neužívat v době těhotenství. Skladování: Sérum No.1 LASH uchovejte při pokojové teplotě bez přímého slunečního svitu.v případě, že sérum delší čas nepoužíváte, uskladněte jej v chladu a suchu (nesmí zmrznout).

2 Složení Hlavní účinná látka Palmitoyl Pentapeptide 5 Pentapeptide 5 je revoluční směs amino kyselin, přímo působící na fibroblast (základní buňku vazivové tkáně) a v kombinaci s nosičem, který je v tomto případě Palmitoyl, se díky své struktuře dostane hlouběji do pokožky, než ostatní molekuly. Palmitoyl Pentapeptide 5 působí na buňky a způsobuje tvorbu kolagenu. Buňky pokožky se tak stávají pružnější a dochází k omlazení pleti, což je jediný vedlejší efekt našeho séra. Hlavně však působí na řasové folikuly (buňky kořínků řas) a proniká do jejich buněčné struktury. Palmitoyl Pentapeptide 5 zajišťuje omlazení řasové cibulky, zvýšení produkce (lehké zrychlení růstu řas) a hlavně prodloužení doby růstu - řasa vypadne za mnohem delší dobu. Proto má možnost se celkově prodloužit a lehounce nabýt i na svém objemu, neboť řasová buňka produkuje více vlákniny. Celkově však způsobuje zvýšení kvality vlastní řasy, která je pevnější, pružnější a může docházet i k jejímu lehkému ztmavnutí. Klinické studie prokazují prodloužení řas při každodenním působení Palmitoyl Pentapeptide 5 po dobu 4 měsíců u všech testovaných vzorků, a to na 20% až 170%. Plný efekt séra No1 Lash však uživatelky zaznamenávají po 6 až 8 měsících každodenního užívání. No1 Lash pracuje z Pentapeptidy od renomovaných amerických výrobců. Bohužel se na našem trhu objevují i přípravky, obsahující levná čínská a korejská syntetika, před nimiž zásadně varujeme. No1 Lash nedělá kompromisy a svým zákazníkům nabízí jen prvotřídní kvalitu. Hydrolyzed Keratin Hydrolýzovaný Keratin je derivát z ovčí vlny. Jedná se o přírodní produkt, který zajišťuje hydrataci pokožky a vlasů nebo řas. Přidává se také do kvalitních šamponů a vlasových či řasových kúr a zábalů. Hydrolýzovaný Keratin, obsažený v séru No1 Lash, má původ v Itálii z vlny ovcí z oblasti Prato, což je toskánský region mezi Florencií a Bolognou, vyhlášený pro nejkvalitnější ovčí vlnu na světě. Hydrolyzovaný Keratin má žlutou barvu a právě po něm má naše sérum No1 Lash lehounce zlatavé zabarvení. Chceme pro své zákazníky jen to nejlepší bez žádných kompromisů, a proto nabízíme ty nejkvalitnější přísady od renomovaných výrobců. Panthenol Kyselina pantotenová, obecně známá jako Panthenol, je nezbytná pro udržení zdravé pokožky při projevech jejího stárnutí. Jedná se o výtažek z kyseliny pantotenové (vitamín B5) a Panthenol je tedy provitamín B5. Dopomáhá k hydrataci a velice významný je jeho pozitivní vliv na růst řas, vlasů i nehtů. Do řas proniká přes kořínky, na které působí díky séru No1 lash, velmi dobře se v řasách drží a napomáhá k jejich vyššímu lesku. V koříncích podporuje účinky Pentapeptide 5 k omlazení a zvýšení kvality vašich řas.

3 Lecithin Lecithin je společný název pro všechny lipidy, přesněji fosfolipidy. Je průvodní látkou tuků a mastných kyselin, zvláště hojně se nachází ve vaječných žloutcích a také v buňkách semen rostlin, kde má původ i Lecithin obsažený v séru No1 Lash. Tento prvek najdete snad ve všem, od potravin po kosmetiku a v séru No1 Lash působí dvojím způsobem. Jednak pomáchá dýchání pokožky kolem řasových buněk a reguluje buněčnou výměnu, ale také významně pozitivně ovlivňuje měkkost a ohebnost řas, které jsou díky séru No1 Lash rychleji produkovány. Nakonec působí jako ochranný film proti všem vnějším nepříznivým účinkům. Taurin Taurin je jediná známá přirozeně se vyskytující sulfonová kyselina. V lidském těle se účastní řady fyziologických jevů, mimo jiné na stabilizaci buněčných membrán a regulaci stálé hladiny vápníku v krvi. Díky svému nízkému pka (1,5) zůstává sulfonová skupina taurinu záporně nabitá v širokém rozsahu ph a umožňuje tak dalším prvkům séra No1 Lash široce působit v řasových folikulech. Sám o sobě je taurin také jedním z hlavních prvků energetických nápojů a i v séru No1 Lash je částečným dodavatelem energie k intenzivnějšímu růstu řas. Glucose Čistá glukóza se nachází v rostlinách jako jeden z produktů fotosyntézy a pro rostliny představuje zásobu energie. Hromadí se především v plodech. Je to nejrychlejší a nejzákladnější zdroj energie pro lidské tělo a i v séru No1 Lash působí jako dodavatel energie do řasových folikul pro zintenzivnění růstu řas. Ectoin Ectoin je dnes považován za základní stavební kámen kosmetiky nadcházejících věků. Jedná se o přírodní látku, relativně nedávno objevenou v pouštních solných jezerech. Až 3x rychleji dokáže ochránit buňky před působením stresových faktorů, mimo jiné UV záření, sucha a výkyvů teplot. V séru No1 Lash působí stejně tak, přes kořínky řas proniká do řas samotných a zde působí jako ochrana před vším, co by mohlo na řasy nepříznivě působit. No1 Lash používá Ectoin od renomovaného amerického výrobce. Capryloyl Glycine Další prvek z řady aminokyselin, hojně se objevující v kosmetickém průmyslu. Často se používá pro léčbu akné, neboť má hojivé účinky proti mikrozánětům. Také se používá jako přenašeč účinných látek, pomáhá jim ke snadnějšímu průniků tkání na místo působení a tak funguje i v séru No1 Lash. Usnadňuje aktivním látkám séra dostat se do řasových buněk a tam působní protizánětlivě. Mezi jeho další vlastnosti se řadí vyhlazování vrásek a působení pro omlazení pokožky. V séru působí i na oční víčka a redukuje stárnutí pokožky.

4 Inositol Relativně nový prvek Inositol, který se nachází a získává z rostlinných buněk (například luštěnin nebo soji) nabírá v posledních letech na popularitě. Čím více je zkoumán, tím více překvapuje a jeho vlastnosti jako snižování cholesterolu nebo ochrana kardiovaskulárního systému jej zařazují stále častěji i do potravinových doplňků. V séru No1 Lash je obsažen zejména pro jeho až neuvěřitelně silnou ochranu vypadávání řas a vlasů. I díky Inositolu dosahuje sérum No1 Lash efektu prodloužení, neboť vypadnutí řasy je oddáleno až o několik měsíců a řasa má tedy sílu růst do větší délky než bez použití séra. Inositol se také považuje za jeden ze skupiny vitamínů B. Phenoxyethanol Tento prvek zastává v séru funkci stabilizačního prostředku a konzervantu. I díky tomu vydrží i po otevření až rok (byť je udávána šestiměsíční expirace). Vyskytuje se zejména v zeleném čaji a čekance. Phenoxyethanol je spolehlivý prostředek pro ochranu produktu proti bakteriím a plísním. Naringine Hořkou chuť, známou zejména z grapefruitu a pomela, způsobuje hlavní glykosid flavanoid, zvaný Naringine. Je obsahem řady doplňků výživy pro svoji schopnost buněčné recyklace zejména při zátěži, podporu imunitního systému a pro své antioxidační účinky. V séru No1 Lash je obsažen pro svoji schopnost dodání místní energie a zlepšení prokrvení, čímž mají řasové kořínky zdroj energie pro intenzivnější produkci řasy samotné. Copper Gluconate Měď je jedním ze základních stavebních prvků lidského těla a je v něm třetí nejvíce obsažený stopový prvek. Jako měděná sůl kyseliny D-glukonové se používá v řadě potravinových doplňků a stejně tak i v séru No1 Lash. Posilující a antioxidační účinky tohoto prvku jsou pro organismus nezbytné, ale v našem séru je obsažen zejména pro jeho produkci melaninu, který způsobuje zabarvení řas a jejich lepší pevnost. Pro sérum No1 Lash využíváme Copper Gluconate od renomovaného amerického výrobce. Azelaic acid Kyselina azelaová je organická sloučenina, kterou nalézáme v obilných zrnech, zejména pšenici, žitě a ječmeni. Nejčastěji se používá pro léčbu akné a pro její protizánětlivé účinky v pleti, nicméně je také známa pro vlastnosti posílení řas a vlasů a zejména masivnímu zabránění jejich vypadávání. Působí na řasové folikuly a posiluje jejich vazbu s tkání, zabraňuje vypadnutí řasy nebo jej významně oddaluje a pomáhá k rychlé tvorbě řas nových. V séru No1 Lash je významným prvkem právě pro prodloužení řas a jejich dlouhodobý růst. Voda a alkohol Oba tyto prvky využíváme pro rozředění a konzervaci látek v séru obsažených.

5

FENOMENÁLNÍ ŘASENKA. FM GROUP MAKE UP NOVINKY jaro 2014

FENOMENÁLNÍ ŘASENKA. FM GROUP MAKE UP NOVINKY jaro 2014 FENOMENÁLNÍ ŘASENKA Jakých výsledků je možné dosáhnout s novou Řasenkou? Nová Fenomenální řasenka poskytuje fenomenální výsledky: prodlužuje, zahušťuje, přesně odděluje a natáčí řasy. Díky speciálně navrženému

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

OBSAH Přípravky Renokin vč. ceníku. 1 Složení Renokinu.. 2 Účinek Renokinu... 3 Pro koho je Renokin určen.. 6

OBSAH Přípravky Renokin vč. ceníku. 1 Složení Renokinu.. 2 Účinek Renokinu... 3 Pro koho je Renokin určen.. 6 OBSAH Přípravky Renokin vč. ceníku. 1 Složení Renokinu.. 2 Účinek Renokinu... 3 Pro koho je Renokin určen.. 6 - 1 Revitalizační roztok Renokin Zamezuje vypadávání vlasů a obnovuje růst nových vlasů. Jeho

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN,

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, CHRÓM, Calcium, Magnesium Organické Minerály ORGANICKÉ MINERÁLY Zásadní zvláštností všech přípravků linie «Organické minerály»

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!! BYAS SENSATION Natural Face Contouring Discover a new you Dnešní moderní technologie umožňují pro omlazení pleti dosáhnutí optimálního výsledku jemným a šetrným způsobem k pokožce a tkáním. Na vrcholu

Více

Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky

Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky novinka Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky PŘÍČINY ŘÍDNUTÍ VLASŮ DĚDIČNOST ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY STRES / ŠOK VÝŽIVA / DIETA LÉKY PROSTŘEDÍ Revoluční kombinace

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP TIENS KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP Hlavní surovina Tiens Koncentrovaného datlového sirupu se připravuje z nejkvalitnějších plodů čínské datle jujuba, varieta Golden Silk. Je

Více

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání OBSAH Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání ÚVOD Již po týdenním používání ARTISTRY YOUTH XTEND Power Systému, který obsahuje přípravky určené

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

rasy Magicky svudné 50 % hustější 30 % silnější před www.no1lash.com

rasy Magicky svudné 50 % hustější 30 % silnější před www.no1lash.com Dotyk esence krásy No1 Lashes.indd 1 12/1/2011 5:37:48 PM Magicky svudné Nechte své oči promlouvat. Dlouhé řasy dodají Vašemu pohledu neodolatelnou svůdnost a charisma. Revoluční sérum No1 LASH funguje

Více

Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky

Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky NOVINKA Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky PŘÍČINY ŘÍDNUTÍ VLASŮ DĚDIČNOST ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY STRES / ŠOK VÝŽIVA / DIETA LÉKY PROSTŘEDÍ Revoluční kombinace

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Otázky a odpovědi. TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým

Otázky a odpovědi. TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým 1. Co je TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým? TIENS Kardi je výživový doplněk obsahující olej z antarktického krillu, olej z plodů rakytníku

Více

Oligobiogenní prvky bývají běžnou součástí organismů, ale v těle jich již podstatně méně (do 1%) než prvků makrobiogenních.

Oligobiogenní prvky bývají běžnou součástí organismů, ale v těle jich již podstatně méně (do 1%) než prvků makrobiogenních. 1 (3) CHEMICKÉ SLOŢENÍ ORGANISMŮ Prvky Stejné prvky a sloučeniny se opakují ve všech formách života, protože mají shodné principy stavby těla i metabolismu. Např. chemické děje při dýchání jsou stejné

Více

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel Herbamedicus, s.r.o. CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel unikátní masážní přípravek pro účinné odbourávání podkožního tuku, zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky a proti klinickým projevům

Více

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Komplexní korektivní péče proti vráskám. Složení inspirováno poslední generací injekčního vyplnění vrásek. Složení inspirováno korektivní dermatolgií 3 KRÁT VÍCE KYSELINY

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Oči jsou okna do duše. CO ŽENY ZNEPOKOJUJE MEZI VŠEMI PROBLÉMY NAŠÍ PLETI, JSOU 2, KTERÉ PŘICHÁZEJÍ NEJDŘÍVE* A TO PROBLÉMY V OKOLÍ

Více

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu.

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu. Datlový sirup TIENS Datlový sirup Čínští lékaři věří, že Jujuba Udržuje lidi fit Doplňuje energii Posiluje játra, slezinu a žaludek Vyživuje krev Zklidňuje nervy Moderní odborníci na výživu věří, že plody

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

MAN. Nová speciální řada pro muže

MAN. Nová speciální řada pro muže MAN Nová speciální řada pro muže Muži dnešní doby jsou neustále obklopeni reklamou, filmem a médii a chtějí mít své vlasy stejně krásné, pěstěné a upravené. 51 let 41 let 52 let Jaká je jejich přírodní

Více

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo.

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. TIENS DIGEST DOBRÉ ZINC and A ŠPATNÉ its influence BAKTERIE on V TRÁVICÍM human body SYSTÉMU Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. Špatné bakterie podporují chorobné

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o.

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. dodává Dezinfekce pokožky je často nezbytnou součástí hygienických postupů. Potřeba antibakteriálního účinku vyvstává zvláště v podmínkách zvýšené zátěže,

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.07 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ NOVÝ PRODUKT 2019 ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ ŽENY POVAŽUJÍ ATRAKTIVNÍ VZHLED ZA VELMI DŮLEŽITÝ před šatníkem nebo v koupelně. na cestě do práce. u kávy nebo při

Více

živé organismy získávají energii ze základních živin přeměnou látek v živinách si syntetizují potřebné sloučeniny, dochází k uvolňování energie některé látky organismy nedovedou syntetizovat, proto musí

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

QUICK! prodluž si svůj den

QUICK! prodluž si svůj den QUICK! prodluž si svůj den = LAHODNÝ POVRCH ŽVÝKACÍ ČÁST JÁDRO S ENERGIÍ O PRODUKTU Každý den řešíme mnoho různých úkolů najednou. V rytmu moderního života je těžko udržet svou aktivitu po dobu celého

Více

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických prípravku ˇ a biomateriálu Hydratacní ˇ ošetrení ˇ Hydratace patří k jednomu z nejvíce ověřených prostředků, jak zabránit tvorbě vrásek, nebo jejich vznik

Více

Složky potravy a vitamíny

Složky potravy a vitamíny Složky potravy a vitamíny Potrava musí být pestrá a vyvážená. Měla by obsahovat: základní živiny cukry (60%), tuky (25%) a bílkoviny (15%) vodu, minerální látky, vitaminy. Metabolismus: souhrn chemických

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

Renaissance Triple Set. Formula 3 KOMPLEX S ANTIOXIDANTY PRODLUŽTE SI MLÁDÍ!

Renaissance Triple Set. Formula 3 KOMPLEX S ANTIOXIDANTY PRODLUŽTE SI MLÁDÍ! Renaissance Triple Set. Formula 3 KOMPLEX S ANTIOXIDANTY PRODLUŽTE SI MLÁDÍ! CO JSOU VOLNÉ RADIKÁLY? VOLNÉ RADIKÁLY jsou reaktivní formy kyslíku, obvykle toxického charakteru. PROČ POVAŽUJEME VOLNÉ RADIKÁLY

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

LIPIDY. Látka lanolin se získává z ovčí vlny. ANO - NE. tekutý lipid s vázanými nenasycenými mastnými kyselinami. olej vystavený postupnému vysychání

LIPIDY. Látka lanolin se získává z ovčí vlny. ANO - NE. tekutý lipid s vázanými nenasycenými mastnými kyselinami. olej vystavený postupnému vysychání LIPIDY autor: Mgr. Hana Sloupová 1. Doplň tvrzení: Lipidy jsou přírodní látky. Patří mezi ně...,... a... Tuky jsou estery... a mastných... kyselin. Nasycené tuky obsahují ve svých molekulách karboxylové

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

Cece MED Prevent hair loss se stal vítězem mezinárodní Prix de Beauté award 2015.

Cece MED Prevent hair loss se stal vítězem mezinárodní Prix de Beauté award 2015. Cece MED Prevent hair loss se stal vítězem mezinárodní Prix de Beauté award 2015. Naše vlasy netvoří jen to, co vidíme v zrcadle, když si upravujeme účes. Ta část vyčnívající nad povrch pokožky a neobsahující

Více

Plasmolifting MLÁDÍ MÁME V KRVI

Plasmolifting MLÁDÍ MÁME V KRVI Plasmolifting MLÁDÍ MÁME V KRVI Vrásky Vyhlazení, zmenšení hloubky a množství vrásek, zpomalení procesů stárnutí Ptóza Zvýšení tonusu a turgoru kůže Kúra ze 2 4 sezení s přestávkou 7 10 dní Suchá atonická

Více

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY NOVÁ KOMPLEXNÍ SLUŽBA VAŠEHO SALONU PROGRAM OŠETŘENÍ VLASOVÉ POKOŽKY A VLASŮ ZNÁME POŽADAVKY VAŠICH KLIENTŮ Chtějí vypadat opravdu dobře Rádi by posílili

Více

SACHARIDY FOTOSYNTÉZA: SAHARIDY JSOU ORGANICKÉ SLOUČENINY SLOŽENÉ Z VÁZANÝCH ATOMŮ UHLÍKU, VODÍKU A KYSLÍKU.

SACHARIDY FOTOSYNTÉZA: SAHARIDY JSOU ORGANICKÉ SLOUČENINY SLOŽENÉ Z VÁZANÝCH ATOMŮ UHLÍKU, VODÍKU A KYSLÍKU. SACHARIDY SAHARIDY JSOU ORGANICKÉ SLOUČENINY SLOŽENÉ Z VÁZANÝCH ATOMŮ UHLÍKU, VODÍKU A KYSLÍKU. JSOU TO HYDROXYSLOUČENINY, PROTOŽE VŠECHNY OBSAHUJÍ NĚKOLIK HYDROXYLOVÝCH SKUPIN -OH. Sacharidy dělíme na

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

ARTISTRY Kolekce Speciální péče

ARTISTRY Kolekce Speciální péče Kolekce Speciální péče Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám oznamujeme zahájení prodeje Speciální péče zcela nového standardu prvotřídní péče o pleť. Všechny čtyři výrobky dodají všem typům pleti extra

Více

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e D A R S O N V A L G A L V A N B R U S H E R V A C U U M - S P R A Y S P O T C L E A N E R U L T R A S O N I C U L T R A S O U N D C A R O O N Y X M A X X P E E L I

Více

Čerstvý sýr. Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže.

Čerstvý sýr. Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže. Čerstvý sýr 160,-Kč za 1 kilogram Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže. Složení: MLÉKO, mlékárenská kultura, syřidlo, chlorid

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 Speciální základní škola a Praktická škola Trmice Fűgnerova 22 400 04 1 Identifikátor materiálu:

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz KATALOG KOSMETIKY 2011 www.vitaminy-mineraly.cz CureTouch Terapeutická péče pro každý Váš den ALOE VERA...strana 4 a 5 bylinné mléko, pleťový krém Není to jen obyčejná kůže. Je to nádherný a neuvěřitelně

Více

FOS Sirup. Buďte krásní zevně i uvnitř

FOS Sirup. Buďte krásní zevně i uvnitř FOS Sirup Buďte krásní zevně i uvnitř Jak zdravé je Vaše střevo evo? Střevo je největším imunitním orgánem ve Vašem těle. Více jak 70% imunitních buněk lidského těla se nachází ve střevní sliznici. Zdraví

Více

Poslední řešení pro extrémně zničené vlasy

Poslední řešení pro extrémně zničené vlasy Poslední řešení pro extrémně zničené vlasy Jak rozpoznáme zničené vlasy? Příznaky: Vlasy jsou matné, bez formy a velmi těžko se rozčesávají Vlas je velmi porézní Jsou velmi suché a na omak drsné Vlasům

Více

Andělika lékařská kořen

Andělika lékařská kořen Andělika lékařská kořen Andělika bývá v Číně používána za bylinu gynekologického významu, používanou při bolestivé menstruci a při problémech v přechodu ženy. Dále bývá používána Uklidnění a posílení nervové

Více

Bílkoviny = proteiny

Bílkoviny = proteiny Bílkoviny Bílkoviny = proteiny Jsou nejdůležitější přírodní látky Vytvářejí makromolekuly složené z několika tisíc aminokyselin počet, druh a pořadí vázaných aminokyselin určuje vlastnosti bílkovin Aminokyseliny

Více

Významné skupiny organických sloučenin Vitamíny

Významné skupiny organických sloučenin Vitamíny Významné skupiny organických sloučenin Vitamíny Předmět Chemie Ročník a obor 1.ZA, 1.SC, 1.OS, 2.ZA Kód sady CHEM/ZA+SC+OS/02 Kód DUM CHEM/ZA+SC+OS/01+02/02/10-20 Autor Mgr. Alena Jirčáková Datum vzniku

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

Obsah CEROMONE. Strana

Obsah CEROMONE. Strana [Zadejte text.] Obsah Strana 1. Obsah 2 2. Jak fungují 3-4 3. Sérum na zpevnění pleti 5 4. Pleťová voda proti stárnutí 6 5. Krém proti stárnutí 7 6. Ampule hydraminu 8 7. Esenciální liftingová pleťová

Více

Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E. Omega-3. Exkluzivní složení založené na spojení. moderní technologie

Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E. Omega-3. Exkluzivní složení založené na spojení. moderní technologie Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E Exkluzivní složení založené na spojení starověkých čínských poznatků a moderní technologie Proč jsou mastné kyseliny důležité? mastné kyseliny patří do

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Colostrum ESSENS kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Co je colostrum? Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení

Více

Předspánková suplementace

Předspánková suplementace Předspánková suplementace Přespánková suplementace Předspánková suplementace je zatím v České Republice jedno velké tabu. Málokdo vám u nás dokáže fundovaně referovat o látkách, které přispívají ke zlepšení

Více

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ Dokáže pravidelný běh zpomalit stárnutí? SPORTEM KU ZDRAVÍ, NEBO TRVALÉ INVALIDITĚ? MÁ SE ČLOVĚK ZAČÍT HÝBAT, KDYŽ PŮL ŽIVOTA PROSEDĚL ČI DOKONCE PROLEŽEL NA GAUČI? DOKÁŽE PRAVIDELNÝ POHYB ZPOMALIT PROCES

Více

ČAS NA VAŠÍ STRANĚ LIFETEX RESIST

ČAS NA VAŠÍ STRANĚ LIFETEX RESIST Lifetex Resist ČAS NA VAŠÍ STRANĚ LIFETEX RESIST BOJUJTE AKTIVNĚ PROTI ČASU POZNEJTE SÍLU ODOLNÝCH VLASŮ Lifetex Resist posiluje obranyschopnost vlasů - tím jim pomáhá odolat známkám času a vám dává možnost

Více

COLOR METHOD PROFESIONÁLNÍ SYSTÉM PRO PODPORU BARVENÍ

COLOR METHOD PROFESIONÁLNÍ SYSTÉM PRO PODPORU BARVENÍ COLOR METHOD PROFESIONÁLNÍ SYSTÉM PRO PODPORU BARVENÍ COLOR METHOD Systém pro zdokonalení barvení vlasů Klient očekává v kadeřnickém salonu více než jen barvu. Požaduje dokonalou, kvalitní a bezkonkurenční

Více

Kosmetika a kosmetologie Přednáška 13 Konzervace kosmetických přípravků III

Kosmetika a kosmetologie Přednáška 13 Konzervace kosmetických přípravků III Kosmetika a kosmetologie Přednáška 13 Konzervace kosmetických přípravků III Přednáška byla připravena v rámci projektu Evropského sociálního fondu, operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 1. 2012 / Doporučené ceny při sazbě 14 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

Kosmetické prostředky s využitím prastarých, staletími osvědčených látek a současných kosmetologických technologií a poznatků.

Kosmetické prostředky s využitím prastarých, staletími osvědčených látek a současných kosmetologických technologií a poznatků. Nová řada Ad Fontés Představujeme Vám novou řadu značky La Chèvre Ad Fontes (K pramenům). Kosmetické prostředky s využitím prastarých, staletími osvědčených látek a současných kosmetologických technologií

Více

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! «Zřídka, trochu a na potřebné místo!» (Dr. Michel Pistor, zakladatel metody mezoterapie.) Domácí alternativa mezoterapie: Cena mezorolleru < cena 1 sezení

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROČ FRAMESI? ZKUŠENOSTI Téměř 70 let zkušeností v produkci barev a vlasové kosmetiky PROFESIONALITA Specializuje se na produkty pro salony ITALSKÝ STYL Vyhlášený

Více

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: Zpracováno dne:

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: Zpracováno dne: ; Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_03 Název materiálu: Vitamíny. Tematická oblast: Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu nového učiva na téma Vitamíny. Očekávaný

Více

Negativní katalyzátory. chemické děje. Vyjmenujte tři skupiny biokatalyzátorů: enzymy hormony vitamíny

Negativní katalyzátory. chemické děje. Vyjmenujte tři skupiny biokatalyzátorů: enzymy hormony vitamíny Funkce biokatalyzátorů Pozitivní katalyzátory. chemické děje Negativní katalyzátory. chemické děje Vyjmenujte tři skupiny biokatalyzátorů: Ovlivňují chemické děje v živém organismu zrychlují zpomalují

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY Následující text podává informace o základních minerálních a stopových prvcích, jejich výskytu v potravinách, doporučených denních dávkách a jejich významu pro organismus. Význam

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Complete Food for Dogs

Complete Food for Dogs Complete Food for Dogs CD Healthy Line Delikan Na Kopečku 1431 751 31 Lipník nad Bečvou Tel/fax:+420 581 771 270 www.krmivo-pro-psy.blue4net.cz DELIKAN 16 let zkušeností v extruzi a výživě psů výroba krmiv

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

Převratný produkt pro profesionální použití, který se dokonale snoubí se všemi typy technických služeb, zvyšuje jejich kosmetický účinek a předchází

Převratný produkt pro profesionální použití, který se dokonale snoubí se všemi typy technických služeb, zvyšuje jejich kosmetický účinek a předchází POWER IN THE HAIR Převratný produkt pro profesionální použití, který se dokonale snoubí se všemi typy technických služeb, zvyšuje jejich kosmetický účinek a předchází poškození a lámavosti vlasů. EXKLUZIVNÍ

Více

Výživu kůže nelze oddělit od výživy celého těla. Moderní nutriční doplňky nenahrazují výživu, ale doplňují ji. Primárním účelem kůže na tvořit bariéru na pomezí vnějšího prostředí a organizmu Kosmetické

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

Oficiální kosmetika AMESON MESOPEEL

Oficiální kosmetika AMESON MESOPEEL Oficiální kosmetika AMESON MESOPEEL 3 JULIETTE ARMAND Náš osobní začátek Společnost byla založena v roce 1992, kdy se chemici Michalis Papaefstratiou a Ioulia Armagou rozhodly vstoupit do kosmetického

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0437. Člověk a příroda

CZ.1.07/1.5.00/34.0437. Člověk a příroda GYMNÁZIUM TÝN NAD VLTAVOU, HAVLÍČKOVA 13 Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast CZ.1.07/1.5.00/34.0437 III/2- Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím IVT Člověk a příroda

Více

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE ANTI-AGE MAKE-UP BASE Protivrásková báze pod make-up VLASTNOSTI: Profesionální podkladová báze pro viditelné zlepšení a prodloužení výsledného líčení. Antioxidační složky Q 10

Více

VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ

VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ Kvalita vlasů, pleti a nehtů, je dána z velké části geneticky. Dlouhodobé nedostatky potřebných živin či špatná životospráva mohou mít negativní vliv na

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS

TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS EVROPA OZNAMUJE UVEDENÍ 4 TIENS PRODUKTŮ ŘADY PLUS S VYLEPŠENÝM SLOŽENÍM NA TRH. Kombinace 5000 let starověké čínské moudrosti s moderními západními

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více