OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 13. 5. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu"

Transkript

1 Přítomní: Začátek: Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Vozák Antonín st., Vozák Antonín ml., Ing. Václavík Josef, Hrňa Jaroslav, Bc. Schön Martin, Čapák Miroslav, Ing. Straděj Zdeněk, Schildberger Tomáš, Rožnovják Gustav, Zádilský Josef hod Zapisovatelka:Jitka Hajdová 1. Zahájení: Pan starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce a přivítal přítomné zastupitele a hosty. Konstatoval, že dnešní zasedání bylo řádně svoláno a byli pozváni všichni členové OZ. V době zahájení zasedání je z 15-ti členů OZ přítomno 13 členů OZ a tudíž dnešní zasedání je schopno jednat a usnášet se. K usnesení OZ č. 4 ze dne nebyla na OÚ vznesena ani jedna připomínka, tudíž je platné. Program: viz pozvánka Starosta navrhuje rozšířit a upravit program: 1. Projednání měsíčních odměn dle nařízení vlády č. 37/2003Sb. - tento bod zařadit do programu jako bod programu č Zpráva č. 166/2014/KŘ o výsledku hospodaření obce Huslenky za rok tento bod zařadit do programu jako bod programu č Neinvestiční dotace z rozpočtu ZK - tento bod zařadit do programu jako bod programu č. 10 Místostarostka navrhuje zařadit jako bod č. 11 projednání sekce Diskuze na webových stránkách obce Huslenky hlasování o programu: pro 13 proti 0 zdržel se 0 Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje program zasedání ZO č. 5 Usnesení č. 1 bylo schváleno 2. Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise, určení zapisovatele Volba ověřovatele zápisu - navrženi: Jana Václavíková Gustav Rožnovják hlasování: pro 13 proti 0 zdržel se 0 Zapisovatelka: Jitka Hajdová Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Helena Jurčíková členové: Jaroslav Hrňa, Jiří Světinský hlasování: pro 11 proti 0 zdržel se 2 Zastupitelstvo obce Huslenky určuje ověřovatele zápisu Janu Václavíkovou a Gustava Rožnovjáka, návrhovou komisi ve složení Mgr. Helena Jurčíková, Jaroslav Hrňa a Jiří Světinský a zapisovatelem určuje slečnu Jitku Hajdovou Usnesení č. 2 bylo schváleno V čase 17:14 se dostavil zastupitel Antonín Vozák ml., zastupitelů je nyní Kontrola usnesení a zápisu 4. zasedání OZ ze dne Na základě schváleného programu jednání OZ pan starosta podal zprávu o plnění usnesení z minulého zasedání ZO. K usnesení ze zastupitelstva obce č. 4 nebyla vznesena ani jedna připomínka, tudíž je platné. Ověřovatelé zápisu: Ing. Josef Václavík a Bc. Martin Schön nevznesli námitek k zápisu. 5. zasedání ZO stránka 1 (celkem 5)

2 Zastupitelstvo obce Huslenky bere na vědomí platnost usnesení ZO č. 4 ze dne 11. března 2015 Usnesení č. 3 bylo schváleno V čase 17:18 se dostavil zastupitel Josef Zádilský, zastupitelů je nyní Odkup pozemku par. č /3 v k.ú. Huslenky o výměře 399m2 Z důvodu sesuvu půdy v areálu Rybníček, pozemek par. č /1 (vlastník obec Huslenky), je nutné vykoupit pozemek par. č /3 o výměře 399m2, vlastník p. Výchopňová Lenka. Požadavek p. Výchopňové je Kč za pozemek jako celek. Pozemek je nutný vykoupit z důvodů sanačních prací dle projektové dokumentace, která je ve fázi přípravy a zaměřování pozemků ohrožených sesuvem půdy. Místostarostka obce obec chce požádat o dotaci, proto je nutné pozemek odkoupit p. Schildberger 12560/1 také zasahuje do zátrhu, proč se to neodkoupí celé? Musí se to s paní Výchopňovou domluvit. Starosta obce tuto parcelu nám p. Výchopňová prodat nechce. Na pozemku můžeme pracovat, ale prodat ho nechce p. Schildberger nabídl bych 50 Kč za m2 a zkusil odkoupit i ten další pozemek Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje odkup pozemku parc. č /3 v k.ú. Huslenky o výměře 399 m2 za Kč od paní Výchopňové Lenky, bytem Těšíkov 1489, Vsetín Zastupitelstvo obce Huslenky pověřuje starostu obce k jednání s p. Výchopňovou o možnosti odkupu části pozemku parc. č /1 v k.ú. Huslenky Usnesení č. 4 bylo schváleno 5. Volba delegáta za obec Huslenky na Valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Vsetín a.s. Dne se koná Valná hromada společnosti VaK Vsetín a.s.. Nutno zvolit zástupce obce jako akcionáře na valnou hromadu za obec Huslenky. Zastupitelstvo obce navrhuje jako zástupce na Valnou hromadu společnosti VaK Vsetín a.s. pana Oldřicha Suralu, starostu obce Huslenky. Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje starostu obce Oldřicha Suralu jako delegáta na Valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Vsetín a.s. Usnesení č. 5 bylo schváleno 6. Smlouva o zřízení věcného břemene služebnosti č. IZ /002 Jedná se o uzavření Smlouvy a zřízení věcného břemene na pozemky parc. č a PK ve věci vedení podzemního kabelového vedení nízkého napětí pro RD Polášková Pavla eč. 40 Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje smlouvu o zřízení VB - služebnosti č. IZ /002 a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy Usnesení č. 6 bylo schváleno 7. Rozpočtové opatření č. 2 a informativně rozpočtové opatření č. 1 Účetní obce p. Trlicová, seznámila zastupitele obce s Rozpočtovým opatřením č. 1 a 2 5. zasedání ZO stránka 2 (celkem 5)

3 Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Huslenky bere na vědomí rozpočtové opatření č. 1 Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje rozpočtové opatření č. 2 Usnesení č. 7 bylo schváleno 8. Projednání měsíčních odměn dle nařízení vlády č. 37/2003Sb. Dle nařízení vlády od je možno upravit odměny voleným členům OZ. Radní obce toto rozhodnutí doporučují ponechat na všech přítomných členech OZ. p. Rožnovják zachovat původní stav p. Světinský odměny ponechat, tak jak jsou nyní Ing. Straděj ponechat původní stav Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje zachování původního stavu ohledně odměn dle nařízení vlády č. 37/2003Sb. Usnesení č. 8 bylo schváleno 9. Zpráva č. 166/2014/KŘ o výsledku hospodaření obce Huslenky za rok 2014 Starosta obce seznámil zastupitele obce se zprávou č. 166/2014/KŘ o výsledku hospodaření obce Huslenky za rok Zastupitelstvo obce Huslenky bere na vědomí zprávou č. 166/2014/KŘ o výsledku hospodaření obce Huslenky za rok Neinvestiční dotace z rozpočtu Zlínského kraje Starosta obce seznámil zastupitele obce se smlouvou o poskytnutí účelové neinvestiční dotace ve výši Kč z rozpočtu ZK na pořádání Huslenských slavností 2015 Zastupitelstvo obce Huslenky schvaluje smlouvu o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Zlínského kraje na pořádání Huslenských slavností 2015 Usnesení č. 10 bylo schváleno 11. Projednání sekce Diskuze na webových stránek obce Huslenky Místostarostka obce seznámila zastupitele obce se dvěma příspěvky uvedenými na diskuzi od občana Huslenek z a z Příspěvky byly přečteny. Navrhuje buď diskuzi úplně zrušit anebo omezit přístup povinnou registrací (jméno, příjmení, ). p. Rožnovják pokud je pomluva anonymní, neměla by se řešit, pokud nejde omezit přístup, jsem pro zrušení diskuze p. Světinský příspěvek je možné dohledat, nyní je příspěvek napsán přes anonymizer, aby se lidé podepisovali skutečnými jmény, musí být registrace ověření p. Čapák jedině registrace Starosta obce tento příspěvek byl poslán ze zahraničí? p. Světinský ne, jen je to připojeno přes zahraniční server. Je to tak uděláno záměrně 5. zasedání ZO stránka 3 (celkem 5)

4 Místostarostka obce v těchto dvou příspěvcích jde o záměrné poškozování starosty a zastupitelů, příspěvky nejsou věcné, jde o úmyslné podsouvání pomluv a zkreslených informací lidem, kteří diskuzi čtou. Lidé, pokud řeší nějaký problém, mají mnoho možností, jak jej řešit - mohou přijít osobně, zatelefonovat, poslat , oficiální dopis (a lidé, kteří skutečně něco potřebují, to tak i dělají). Jaký význam má anonymní osočování na diskuzi? Obec řeší mnoho náročných problémů, až starosta klekne, kdo to za něho půjde dělat? Ten anonym, co nemá odvahu se ani podepsat? V okolních obcích již byla diskuze dávno zrušena. p. Rožnovják napadání na diskuzi je sprosté a neopodstatněné p. Světinský 50 % příspěvku je tam konstruktivních, diskuze a fotogalerie jsou nejvíce navštěvované odkazy, diskuze má i přínos, ne všichni mají odvahu přijít na obec p. Rožnovják zkusit to vyřešit registrací - administrací, odfiltrovat zahraniční servery Starosta obce reaguje na příspěvek na diskuzi ze dne v čase 15:18 hod., vše je doložitelné. Zítra mám schůzku s právní zástupkyní, a pokud to půjde, podám trestní oznámení na neznámého pachatele. Starosta obce diskuzi nerušit, ale omezit Mgr. Kopecká zrušit diskuzi, je to nevážení si práce vedení obce, v době výstavby kanalizace je spousta práce a někdy takový anonym může hodně zranit, protože se člověk nemůže bránit p. Schildberger s diskuzí nemám problém, my co jsme šli do voleb, věděli jsme, že musíme vést obec, nad pomluvami bych se nezastavoval a nezabýval, práce po nás jde vidět. Je to proti vedení obce hnusné, ale když to zrušíme, tak se nehlasme do vedení obce. Jsou to zakomplexovaní lidé, lidé co přijdou večer z hospody a napíšou si tam svůj problém. Diskuzi ponechat, mazat jen případné sprosté a urážlivé příspěvky. p. Hrňa za léta, co jsem na obci, se pro obec udělalo moře práce, ale poslední dobou se to zhoršuje, takový příspěvek bere chuť do práce, jsem pro zrušení diskuze, lidé, pokud mají problém, můžou zavolat p. Čapák nastavit filtrování příspěvku p. Rožnovják odfiltrovat příspěvky, provést přihlášení a administraci Bc. Schön zrušit diskuzi p. Václavíková ponechat a odfiltrovat, pokud by to pokračovalo, tak diskuzi zrušit p. Vozák st. ponechat odfiltrovat, pokud se příspěvky nezlepší, diskuzi zrušit p. Vozák ml. diskuzi zrušit p. Zádilský zrušit diskuzi Ing. Straděj zrušit diskuzi p. Světinský ponechat, provést administraci a odfiltrování Ing. Václavík ponechat a omezit registrací na číslo popisné Místostarostka obce jsem pro zrušení diskuze popř. alespoň pro registraci Zastupitelstvo obce Huslenky rozhodlo o omezení sekce Diskuze na webových stránkách obce Huslenky a to tím způsobem, že nebude možné vkládat příspěvky ze zahraničí. V případě, že i potom bude diskuze zneužívána pro záměrné poškozování kohokoliv, rozhodne zastupitelstvo o jejím zrušení hlasování: pro 12 proti 1 zdržel se 2 Usnesení č. 11 bylo schváleno 12. Různé a diskuze p. Václavíková ví obec, že má proběhnout revitalizace řeky Bečvy? Starosta obce ano ví, jednání bude v budově ZŠ Huslenky, kde jsou přizvání všichni majitelé pozemků, kudy by měla revitalizace řeky Bečvy probíhat, pokud nedají majitelé souhlas, tak se nic dělat nebude p. Schildberger proběhla inovace stránek v obci, smuteční oznámení, ale parte se tam nedoplňují Starosta obce parte se na stránky obce může vkládat pouze se souhlasem rodiny p. Schildberger projekt Efekt 2015, už je vybrána dodavatelská firma? Starosta obce ne není, dnes byla na zasedání RO vybrána firma na administraci výběrového řízení 5. zasedání ZO stránka 4 (celkem 5)

5 p. Schildberger na stavbě kanalizace je změna frakce? Starosta obce ano je tam změna p. Schildberger Kanalizace II. etapa, může se do projektu vstupovat? Starosta obce máme stavební povolení, bude probíhat digitalizace katastru, takže budou změny Místostarostka obce pokud budou změny, bude se to řešit změnou stavby před dokončením, nyní je právoplatné stavební povolení p. Světinský nákup vánočních ozdob, vánoční strom? Nyní jsou ozdoby nejlevnější. Starosta obce prostor před obcí i se stromem je v jednání, povolal jsem projektanta na zahrady, čekám na 2 nabídky jak daný prostor upravit p. Světinský rozpočet ZŠ znovu jsme to tam byli projednávat, s p. ředitelkou jsme byli na T-mobile podepsat paušál na mobil a zrušit mobilní internet, pevné linky budou převedeny, správa sítě se ještě bude řešit Starosta obce projekt na opravu kuchyně, bude uděláno výběrové řízení, aby práce proběhly v měsíci červenec, srpen, od by se mohlo vařit i pro občany Starosta obce - Pomníček desku dělá pan Kalus, deska bude z pomníkové žuly, máme už i veškeré informace o jménech a datumech padlých, kteří byli na pamětní desce Mgr. Kopecká ještě se chci vyjádřit k příjezdu vojáků k pomníku, z vedení obce toto nikdo nevěděl, je to škoda, že nedali vědět, že přijedou Zastupitelstvo obce Huslenky bere na vědomí připomínky členů zastupitelstva obce z dnešního zasedání, viz zápis Usnesení č. 12 bylo schváleno 13. Závěr Starosta obce poděkoval členům OZ za účast a zasedání ukončil v 18:50 hod. Ukončení: hod. Zapsala: Jitka Hajdová Zápis byl vyhotoven dne Jana Václavíková Gustav Rožnovják ověřovatel zápisu ověřovatel zápisu Mgr. Helena Jurčíková místostarostka Oldřich Surala starosta obce 5. zasedání ZO stránka 5 (celkem 5)

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 3. 2017 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 11. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů.

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 12. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 25. 4. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 21. 9. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje.

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje. Níže uveřejněné údaje jsou zveřejněny v upravené verzi z důvodu ochrany osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679/EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Přítomní: Omluveni:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Začátek: Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 3. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Ing. Kořenek Radomír, Mgr. Kopecká

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 19. 3. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne na Obecním úřadu Huslenky

OBEC HUSLENKY. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne na Obecním úřadu Huslenky Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 19. 3. 2018 na Obecním úřadu Huslenky Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Hrňa Jaroslav, Schildberger Tomáš, Ing. Václavík Josef,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Přítomni: Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Bc. Martin Schön, Antonín Vozák ml. Začátek:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Hosté: Omluven: Neomluven: Začátek: Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Schildberger Tomáš, Vozák Antonín

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Přítomní: Omluveni: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 46. zasedání rady obce konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 21. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 21. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 21. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 26. 10. 2017 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Václavíková Jana, Schildberger Tomáš, Mgr. Kopecká

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek, Tomáš

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 5. 10. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.01/13 ve Vysokém konaného dne 1.2.2013

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 63. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.03.2018 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 25.5.2017 v 18.30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 7 V průběhu jednání se

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012 /dle 17 zákona č.250/2000sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů/ Údaje o obci: Adresa : Huslenky č.494 PSČ : 756 02 Telefonické

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 29. 8. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 29. 8. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 29. 8. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Křoví Zastupitelstvo obce Křoví Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne 29.4.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Křoví

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 26.4. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.4.2011 od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 7 - Omluveni: 0 - Ověřovatelé

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 13. 3. 2017 ve 20:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne 21. 12. 2010 v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starostka obce paní Lenka Procházková jako předsedající zahájila zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 22.02.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis. Bohuslavice. 1) Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu zastupitele Jana Jančí a Miroslava Pluháčka.

Zápis. Bohuslavice. 1) Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu zastupitele Jana Jančí a Miroslava Pluháčka. Zápis z 3. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice konaného dne 26.2.2015 v 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu Bohuslavice Zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice svolal starosta Roman

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 11. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne 24.2.2016 Přítomní: Schuster Milan, Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Konečný Roman, Koutný Tomáš, Málek Miroslav, Silnica Marek, Pitrová Dana, Drabálek

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 24.11.2010 ve 20.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Dosavadní starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnili se

Více

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 30. 3. 2017 od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 30. prosince 2018, od 15:00 hodin, v místním hostinci. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011

Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011 Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více