JEZDĚTE BEZ OMEZENÍ LEHČÍ, OSTŘEJŠÍ A CHYTŘEJŠÍ. NOVÁ KOMPAKTNÍ FORZA 300 MODEL 2018 OTEVÍRÁ NOVÉ MOŽNOSTI. A NEZNÁ ŽÁDNÉ LIMITY.

Podobné dokumenty
v dobrodruzstvi ZmENte kazdou cestu

dobrodružství Tam venku je celý velký svět. A Vy jej s motocyklem Honda Crosstourer můžete stylově a komfortně objevovat. Vzali jsme nejlepší prvky

CB125F STREET. přidejte se k nám! facebook.com/moto.honda.cz

CESTUJTE PRVNÍ TŘÍDOU Goldwing určuje standard luxusního cestování už od roku A nyní nová Honda GL otevírá další vývojovou etapu

ikony se mohou zlepšovat.

přidejte se k nám! facebook.com/moto.honda.cz

Co kdyby cesta do práce byla tím nejlepším z celého dne? Co kdybyste mohli spojit praktické výhody užitkového motocyklu s designem a jízdními

VÝJIMEČNÉ OSOBNOSTI. VT1300CX VT750S VT750C2B VT750C Shadow ABS příslušenství IKONICKÝ DESIGN. INOVAČNÍ TECHNOLOGIE.

RYCHLE DOPŘEDU ČISTÁ SPORTOVNÍ AGRESIVITA VĚRNÁ KOPIE FIREBLADE.

OBSAH. Praktické, stylové, dostupné a přínosné v každém prostředí. Skútry Honda jsou moderní stroje vhodné pro vás, váš životní styl i rozpočet.

ČISTÁ FORMA MAXIMÁLNÍ POŽITEK.

MOTOCYKL NA KAŽDÝ DEN.

vylepšená v l a j k o v á l o ď z n a č k y h o n d a INSPIRUJÍCÍ

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Výkon TAM, KDE POTŘEBUJETE

Chtějte to, co potřebujete

DOBRODRUŽSTVÍ ZAČÍNÁ SVĚT JE TAM VENKU NECHTE NA NĚM SVOU STOPU.

Miluji svůj způsob dopravy

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Ovládněte silnice. X-MAX 400

poznejte znovu SVOBODU

OBJEVTE MÍSTO BEZ HRANIC: VAŠÍ POSEDLOST.

Osvědčený skútr do města

Proč dodržovat. je můžete vytvářet?

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

ADVENTURE VFR800X CROSSRUNNER

Dopřejte si skvělý design na cestách

ZÍSKEJTE SVOBODU OBSAH

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

HONDA CB500X, modelový rok 2016

JEĎ SVOU CESTOU. Podívejte se na film na GOLD WING F6C VT750C2B VT750C 09-10

HONDA CB500F, modelový rok 2013

ZÍSKEJTE SVOBODU OBSAH

Luxusní styl s praktičností skútru

Ovládněte silnice. X-MAX 250

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

QUADRO4 QUADRO3 QUADRO4 SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO!*

Stylový, praktický a zábavný

20 let v roli ikony Nový CBR1000RR 2012 sice vypadá jinak než původní model, ale jeho základní koncepce total control se nezměnila.

OD NUDY K NADŠENÍ NA PRVNÍ POHLED Motocykl na obrázku je vybaven příslušenstvím.

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

Život je závod. Aerox 4

Dopřejte si skvělý design na cestách

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Miluji svůj způsob dopravy

Vládce ulic i terénu. WR125R

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

OBSAH CRF450R (FACELIFT) 04 CRF450L (NOVINKA) 06 CRF250R (FACELIFT) 8 SPECIFIKACE 10 TECHNOLOGIE HONDA 12 THE POWER OF DREAMS 14

super sport Fireblade

PCX Tisková informace EU-CZ - 1/6

HONDA SH300i, modelový rok 2016

Zábava i v dopravní špičce

Gold Wing. Základní parametry: Cena:

Originální MAX. TMAX

Následuj svou fantazii

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Dopřejte si skvělý design na cestách

Vydejte se za dobrodružstvím!

Pocit výjimečnosti každý den

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Váš nejlepší přítel do města

2011 SW-T600: Luxusní dopravní prostředek pro každodenní dojíždění

ZÍSKEJTE SVOU SVOBODU

Vision Dojíždění s radostí

Všestranný motocykl pro každou situaci

CBR600RR. Cena: Doporučená cena: bude stanovena před uvedením modelu na trh

RYZÍ ELEKTROMOBIL V RETRO STYLU

Dejte průchod svým emocím

500 ccm CB500F CB500X CBR500R. Novinky kategorie

Život je závod. Aerox R

KOLEKCE VINTAGE PRÉMIOVÁ ŘADA STYLOVÉHO OBLEČENÍ

Je skvělé být všude včas

Buďte nároční. XJ6 / ABS

Městská pohoda se stylem

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Král městské džungle. XT660X

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

H-1 Van: praktická dodávka

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Město je nyní kompletní.

Splňte si svůj sen. YZF-R125

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Lehký supersport na každý den

Dejte průchod svým emocím

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

HONDA CRF250 RALLY, MODELOVÝ ROK 2019

ADVENTURE SPORTS Jeďte dál než ostatní.

KAMKOLI VÁS ŽIVOT ZAVEDE

ELEKTRICKÝ REŽIM. Elektrický režim je používán při rozjezdu z nulové rychlosti a při jízdě nízkou rychlostí. BATERIE ELEKTROMOTOR

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin.

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Dvě tváře temné stránky

Lehký supersport na každý den

JAPONSKÉ ŘEMESLO. Honda NEO SPORTS CAFÉ

Začněte psát svůj příběh

Transkript:

JEZDĚTE BEZ OMEZENÍ LEHČÍ, OSTŘEJŠÍ A CHYTŘEJŠÍ. NOVÁ KOMPAKTNÍ FORZA 300 MODEL 2018 OTEVÍRÁ NOVÉ MOŽNOSTI. A NEZNÁ ŽÁDNÉ LIMITY. Forza 300 stále spojuje to nejlepší z obou světů výbavu a komfort prémiové třídy GT s ovladatelností sportovního skútru ale její nová generace je menší, výrazně lehčí a má nový, více aerodynamický design. A kromě okouzlujícího vzhledu se pyšní také výkonným motorem, který nabízí zábavné jízdní vlastnosti ať už akceleraci při rozjezdu na semaforech nebo sílu při dálkových přesunech na otevřené dálnici. Chytrá, důmyslná a praktická Forza 300 otevírá nový svět možností. Nezná žádné hranice, a nepoznáte je ani vy.

Je dobré mít věci pod kontrolou, a elektricky ovládaný plexištít modelu Forza 300 vám to umožní stiskem tlačítka ho můžete posouvat v rozsahu 140 mm, a vybírat si tak mezi ochranou před větrem nebo svobodou. Na praktičnosti také záleží. Pod sedlem je prostor na dvě integrální přilby a je možné přizpůsobit úložný prostor osobním potřebám. Uzamykatelná přední schránka pak skrývá zásuvku na dobíjení elektroniky. Osvětlení kompletně osazené LED diodami zvyšuje viditelnost, zatímco bezklíčový systém Smart Key každodenní praktičnost. Kapalinou chlazený motor o objemu 279 cm3, vybavený systémem vstřikování paliva, nabízí kromě zábavy také vynikající spotřebu paliva. Systém volitelné kontroly trakce HSTC udržuje přilnavost zadní pneumatiky na maximu i za kluzkých podmínek a zvyšuje váš klid. Motor obepíná zbrusu nový ocelový rám, odpružený vpředu párem vidlic o průměru 33 mm a dvěma tlumiči vzadu. Nerovnosti dále pomáhá žehlit 15palcový přední ráfek, doplněný zadním 14palcovým kolem. Rychlé řízení a stabilita v přímém směru, brzdy pod kontrolou ABS a lehký podvozek Forza 300 je připravena k jízdě.

ELEKTRICKY STAVITELNÝ ŠTÍT V horní poloze nabízí ochranu před větrem a deštěm, po spuštění pak dává větší pocit svobody. DESIGN To nejlepší z obou světů: komfort a výbava třídy GT, design a obratnost sportovního skútru. NÍZKÁ SPOTŘEBA PALIVA Vysoký výkon motoru na delší jízdy, a nízké provozní náklady. SMART KEY K jízdně na modelu Forza 300 stačí mít klíček Smart Key v kapse a je to! VÍCE INFORMACÍ NA PŘÍSTROJOVÉM PANELU Atraktivní analogové přístroje doplňuje digitální displej, který obsahuje užitečné informace včetně dojezdu na zbývající palivo a okolní teploty. HONDA SMART BOX (DOPLŇKOVÁ VÝBAVA) Další úroveň praktičnosti: horní kufr se teď otevírá stiskem tlačítka. HSTC ÚLOŽNÝ PROSTOR KOMPLETNÍ LED OSVĚTLENÍ Systém volitelné kontroly trakce hlídá přilnavost zadní pneumatiky pro vyšší bezpečnost za kluzkých podmínek. Podsedlový prostor na dvě integrální přilby se dá přizpůsobit podle konkrétních potřeb každého jezdce. V uzamykatelné přední schránce je umístěna zásuvka na dobíjení osobní elektroniky. Veškerá světla jsou osazena prémiovými LED diodami přední světlomet dává modelu Forza 300 osobitý výraz, který nelze přehlédnout.

JEZDĚTE BEZ OMEZENÍ NEUSTÁLE V POHYBU. FORZA 125 SPOJUJE TECHNOLOGIE, KOMFORT A STYL. Forza 125 nikdy nestojí nehybně. Spojuje čerstvý sportovní design s obratným řízením a přidává k tomu komfort a výbavu na úrovni třídy GT. A navíc jí pohání motor s prvotřídním výkonem pro jízdu ve městě i mimo něj na otevřené silnici se spotřebou paliva, kterou bude vaše peněženka milovat. Forza je vždy o krok napřed, stvořená pro rušný městský život a připravená odvézt vás kamkoli budete chtít, kdykoli budete chtít. S modelem Forza 125 se budoucnost stává současností.

Ostré křivky modelu Forza 125 splývají od nového elektricky ovládaného plexištítu, který v horní poloze nabízí ochranu před větrem, a po spuštění dolů zase svobodu. Pod sedlem je místo na dvě integrální přilby, a úložný prostor lze přizpůsobit podle potřeby. Uzamykatelná schránka vpředu skrývá zásuvku na dobíjení elektroniky. Kompletní LED osvětlení zvyšuje viditelnost a dodává skútru prémiový vzhled, každodenní praktičnost pak zdokonaluje bezklíčkové zapalování Smart Key stačí mít klíč v kapse, a Forza 125 může vyrazit. Kapalinou chlazený čtyřventilový motor se vyznačuje silným výkonem, který vás protáhne městským provozem pouhým otočením plynu. Technologie Idle Stop je šetrná k životnímu prostředí a snižuje spotřebu paliva; na jedno natankování 11,5litrové nádrže ujedete téměř 500 km. Základem podvozku je tuhý ocelový rám, odpružený předními teleskopickými vidlicemi o průměru 33 mm a dvojicí zadních tlumičů, které jsou připraveny na všechny nástrahy jízdního povrchu, zatímco dvoukanálové ABS a kotoučové brzdy zajišťují bezpečné a plynulé zastavení.

DESIGN To nejlepší z obou světů: sportovní design a obratnost, komfort a výbava třídy GT. KOMPLETNÍ LED OSVĚTLENÍ Veškerá světla jsou osazena prémiovými LED diodami přední světlomet dává modelu Forza 125 osobitý výraz, který nelze přehlédnout. ELEKTRICKY STAVITELNÝ ŠTÍT V horní poloze nabízí ochranu před větrem a deštěm, po spuštění dolů pak pocit svobody. ÚLOŽNÝ PROSTOR Podsedlový prostor na dvě integrální přilby lze přizpůsobit každodenním potřebám podle osobních preferencí jezdce. Uzamykatelná přední schránka je osazena zásuvkou na dobíjení. NÍZKÁ SPOTŘEBA PALIVA Mimořádně všestranný výkon, nízké provozní náklady. VÝKONNÝ A OBRATNÝ Prvotřídní výkon motoru a obratné řízení jsou základem jízdy ve městě i mimo něj. VÍCE INFORMACÍ NA PŘÍSTROJOVÉM PANELU Atraktivní analogové přístroje doplňuje digitální displej, který obsahuje užitečné informace včetně dojezdu na zbývající palivo a okolní teploty. SMART KEY K jízdně na modelu Forza stačí mít klíček Smart Key v kapse a je to! ABS (DVOUKANÁLOVÉ) Optimální brzdný účinek za každých podmínek, na suchu i na vodě. IDLE STOP Tichý a ohleduplný k životnímu prostředí, ideální pomocník do centra města. HONDA SMART BOX (DOPLŇKOVÁ VÝBAVA) Další úroveň praktičnosti: horní kufr se teď otevírá stiskem tlačítka.

SPECIFIKACE SPECIFIKACE MOTOR Typ motoru kapalinou chlazený čtyřtaktní jednoválec se 4 ventily Zdvihový objem 279 cm 3 Max výkon 18,5 kw / 7 000 ot. za min. Max točivý moment 27,2 Nm / 5 750 ot. za min. Spotřeba paliva/emise 3,2 l/100 km MOTOR Typ motoru kapalinou chlazený čtyřtaktní jednoválec SOHC se 4 ventily Zdvihový objem 125 cm 3 Max výkon 11 kw / 8 750 ot. za min. Max točivý moment 12,5 Nm / 8250 ot. za min. Spotřeba paliva/emise 2,4 l/100 km / 52 g/km PODVOZEK D x Š x V Výška sedla Rozvor Pohotovostní hmotnost 2 140 x 755 x 1 470 mm 780 mm 1 510 mm 182 kg PODVOZEK D x Š x V Výška sedla Rozvor Pohotovostní hmotnost 2 135 x 750 x 1 455 mm 780 mm 1 490 mm 161 kg KOLA, ODPRUŽENÍ A BRZDY Brzdy (přední/zadní) Pneumatiky (přední/zadní) Přední odpružení Zadní odpružení kotoučová 256 mm / kotoučová 240 mm (dvoukanálové ABS) 120/70-R15 / 140/70-R14 33 mm vidlice dva tlumiče KOLA, ODPRUŽENÍ A BRZDY Brzdy (přední/zadní) kotoučová 256 mm / kotoučová 240 mm Pneumatiky (přední/zadní) 120/70-15 / 140/70-14 Přední odpružení 33 mm vidlice Zadní odpružení dva tlumiče Matt Pearl Cool White Pearl Nightstar Black Matt Cynos Grey Metallic Crescent Blue Metallic Pearl Splendour Red Lucent Silver Metallic / Matt Pearl Pacifi c Blue Matt Pearl Cool White Matt Cynos Grey Mettalic Black / Black

Váš autorizovaný prodejce Honda Vytištěno 08/2018 Určité podrobnosti v této brožuře se nevztahují k žádnému konkrétnímu výrobku z obchodní nabídky. Výrobci si vyhrazují právo změnit specifikace, včetně barev, s nebo bez předchozího oznámení, a to tehdy a takovým způsobem, jak uznají za vhodné. To se může týkat drobných i zásadních změn. Nicméně věnujeme maximální úsilí tomu, aby podrobnosti uvedené v této brožuře zůstaly zachovány. Veškeré detaily, které se týkají specifikace jakéhokoli výrobku, konzultujte se svým dealerem. Tato publikace nenahrazuje za absolutně žádných okolností nabídku společnosti jakémukoli jednotlivci. Veškerý prodej se realizuje prostřednictvím distributora nebo dealera v souladu a se všemi výhodami standardních podmínek prodeje a záruky, poskytnutých distributorem nebo dealerem, jejichž kopii lze obdržet na vyžádání. Přestože se vyvíjí maximální snaha o zachování přesnosti specifikací, brožury se připravují a tisknou několik měsíců před distribucí a následkem toho nemohou vždy okamžitě reflektovat ani změny ve specifikacích nebo v některých ojedinělých případech nepřítomnost určitého prvku výbavy. Zákazníci jsou vždy vyzýváni k diskutování konkrétních podrobností s dodávajícím dealerem, zejména když je výběr závislý na některém z inzerovaných prvků. Vezměte prosím na vědomí, že uvedené údaje o spotřebě paliva jsou výsledky získanými společností Honda za standardních testovacích podmínek předepsaných WMTC. Testy se provádí na zvlněné silnici za použití standardní verze vozidla pouze s jezdcem a bez jakéhokoli doplňkového příslušenství. Aktuální spotřeba paliva se může lišit v závislosti na způsobu jízdy, údržbě motocyklu, počasí, stavu vozovky, tlaku v pneumatikách, namontovaném příslušenství, nákladu, hmotnosti jezdce a spolujezdce a dalších faktorech. JEZDĚTE OPATRNĚ. Přečtěte si pozorně uživatelskou příručku. Seznamte se se svým strojem a jeho schopnostmi. Soustředění pomáhá předvídat. Sledujte chování ostatních účastníků provozu. Brzděte s dostatečným předstihem. Používejte kvalitní ochranné oblečení, jezděte jen když jste fit a NIKDY po požití alkoholu. Slušné chování na silnici a slušnost jsou známky zkušeného a dobrého jezdce. Společnost Honda podporuje vyhlášku, že všechna hledí v přilbách musí splňovat normu BS4110. Hledí, která propouští méně než 50 % světla, se nesmí legálně používat v silničním provozu. Honda Motor Europe Limited organizační složka Česká republika Bucharova 2641/14, 158 00 Praha 5, tel.: 257 100 111, fax: 257 100 112, e-mail: motoinfo@honda.cz www.honda.cz/motorcycles