Obsah. Záruční podmínky Oras Důležité poznámky k servisu na výrobcích Oras Oras Electra, základní použití Index zboží...

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obsah. Záruční podmínky Oras... 10. Důležité poznámky k servisu na výrobcích Oras... 11. Oras Electra, základní použití... 12. Index zboží..."

Transkript

1 Obsah Záruční podmínky Oras Důležité poznámky k servisu na výrobcích Oras Oras Electra, základní použití Index zboží Oras Electra Oras Electra baterie Oras Design baterie LA CUCINA ALESSI by Oras ALESSI by Oras IL BAGNO ALESSI Dot by Oras IL BAGNO ALESSI One by Oras Oras Ventura Oras baterie Oras Aventa Oras Cubista Oras Vienda Oras Vega Oras Safira Oras Saga Termostatické baterie Oras Optima Oras Nova Ostatní baterie Sprchové soupravy Pračkové ventily Ventily Propojovací díly Příslušenství sprch Výtoková ramena Lékařské páky Nářadí Ostatní příslušenství Náhradní díly Čárové kódy Vyhrazujeme si právo na změny bez upozornění.

2 Oras Electra Spotřeba vody může být snížena o polovinu díky použití bezdotykových baterií Klíčovým faktorem, který posunul Oras na vrchol mezi světovými výrobci vodovodních baterií, je inovativnost kombinovaná s jedinečným designem a špičkovou technologií, přičemž se nezapomíná na základní prvek baterie musí být uživatelsky příjemná. To je důležitá oblast, do které Oras silně investuje. Oras je světovou jedničkou ve výrobě bezdotykových baterií. Baterie Oras Electra si velmi rychle získaly oblibu také v domácnostech, a to především díky snadnému používání a vysokému standardu hygieny, což jsou klíčové faktory pro spotřebitele. Mezi další výhody patří bezpečnost při používání, snadná údržba a značné úspory vody a energie. Podívejte se na nové bezdotykové baterie od strany 20. La Cucina Alessi Oras partnerem ve špičkovém projektu designu kuchyní Nejnovější kuchyňskou baterií v sérii La Cucina Alessi by Oras je páková baterie navržená panem Alessandrem Mendinim. Design této baterie je zcela jedinečný. Vysoké výtokové rameno, vzbuzující dojem sochařského díla, lahodí oku a do kuchyně vnáší zcela specifický rozměr. I tato baterie může být vybavena ventilem pro připojení myčky. La Cucina Alessi by Oras je výsledkem projektu světoznámého italského designérského studia Alessi a společnosti Oras. Do kuchyně přináší jak fantazii, tak funkčnost. Do série těchto baterií patří set navržený panem Stefanem Giovannonim, který se skládá ze dvou samostatných baterií. První je určena pro potřeby vaření (ovládá se otočnými knoflíky) a druhá slouží k mytí rukou (bezdotyková). Obě baterie mohou být instalovány buď na stejný dřez vedle sebe, anebo odděleně, například tak, že bezdotyková baterie je použita na umyvadlo. Baterie s otočnými knoflíky může být vybavena ventilem pro připojení myčky nádobí. Podívejte se na výrobky La Cucina Alessi by Oras od strany 56. Il Bagno Alessi Dot Nový koupelnový koncept IL BAGNO ALESSI Dot byl navržen holandským architektem Wielem Aretsem Hlavním motivem při vytváření této série bylo navození uklidňující atmosféry. Ústředním prvkem je kruh, který je přítomen u každé baterie z této série. Stejné tvary a formy se objevují u všech koupelnových výrobků: i průměr všech baterií je stejný. Voda z baterií vytéká volně jako z vodopádu, říká Wiel Arets. Základem je harmonie. Podívejte se na tyto nové baterie od strany 62.

3 Il Bagno Alessi One Koupelnový koncept IL BAGNO ALESSI One je výsledkem úspěšné spolupráce společnosti Oras a designérského studia Alessi. Koupelna je navržena jako celek a spojuje v sobě estetickou stránku s praktickým přístupem. Díky svým jednoduchým, čistým liniím jsou baterie z této mezinárodní kolekce, vyráběné společností Oras, ideální do každé moderní koupelny. Design: Stefano Giovannoni Podívejte se na výrobky IL BAGNO ALESSI One by Oras od strany 72. Oras Ventura Oras Ventura od vodovodní baterie k pomocníkovi v kuchyni Oras Ventura je splněným snem pro všechny, kdo jsou zvyklí doma vařit. Jedno výtokové rameno dodává automaticky teplou vodu pro mytí rukou - je to hygienické a zároveň tento systém umožňuje šetřit vodou. V momentě, kdy potřebujete teplou nebo studenou vodu na vaření, získáte ji velice rychle z druhého výtokového ramene. Pod horním ramínkem je navíc dostatek prostoru dokonce i pro mytí velkých hrnců a pánví nebo pro oplachování zeleniny. Oras Ventura se vyrábí i ve variantě s ventilem pro připojení myčky nádobí, který se automaticky uzavře, čímž napomáhá předcházet nežádoucím škodám. Baterie se vyrábí v provedení chrom a satin. Design : Jorma Vennola. Podívejte se na výrobky Oras Ventura od strany 85. Oras Ventura Oras Ventura dvě baterie v jedné Oras Ventura umyvadlová stojánková baterie má jak klasické pákové ovládání, tak i ovládání bezdotykové to vše v jednom těle. Díky směšovači je použití bezdotykové funkce s předem nastavenou příjemnou teplotou vody pro mytí rukou nejen hygienické, ale hlavně bezpečné, a to především pokud je baterie používána dětmi či seniory. Ovládání klasickou pákou je možné libovolné nastavení výtoku vody studené či horké. Pákou lze nastavit proud a teplotu vody, a to i při použití modelu se sprškou Bidetta. Při ovládání pákou teče voda z horního perlátoru, zatímco při použití bezdotykové funkce voda vytéká z dolního perlátoru. Tato nová umyvadlová baterie doplňuje sortiment uživatelsky příjemných kuchyňských a koupelnových baterií série Ventura. Podívejte se na výrobky Oras Ventura od strany 87.

4 Oras Aventa Oras Aventa je nová kuchyňská baterie. Svým ojedinělým tvarem se dobře hodí do moderní kuchyně. Oras Aventa přesně odpovídá potřebámuživatele: baterie má některé prvky, které ji speciálně předurčují na použití v kuchyni. Výsuvná část výtokového ramene usnadňuje snazší použití baterie například při mytí zeleniny nebo úklidu pracovní desky. Také zvýšené výtokové rameno usnadní práci s velkými nádobami při jejich používání. Podívejte se na výrobky Oras Aventa od stránky 90. Oras Cubista Nový Oras Cubista Kompletní sortiment baterií, široká paleta výrobků pro nejrůznější řešení interiérů Nová kolekce Oras Cubista je silně ovlivněna prvky kubismu - moderní přístup se zde zcela přirozeným způsobem prolíná s nadčasovostí. Baterie moderního jednoduchého stylu kombinovaného s geometricky čistými liniemi se hodí do mnoha typů prostředí s nejrůznějším pojetím interiéru. Inovace aplikované v sérii Oras Cubista jsou výsledkem aktivního a kreativního vývojového prostředí společnosti Oras. Výtokové rameno kuchyňské baterie Oras Cubista je vysoké a klenuté, což představuje vzhledově zcela jedinečný prvek. Baterii je rovněž možné vybavit unikátním automatickým ventilem pro připojení myčky nádobí. Design: Kirsi Svärd. Podívejte se na tuto novou řadu na straně 92. Oras Vienda Vodovodní baterie, kde se pojí desetiletí zkušeností s dnešními technologiemi a designem Díky evolučnímu designu je baterie Oras Vienda uživatelsky velice přijemná a funkční zároveň. Baterie se snadno ovládá, a to jak při nastavení teploty, tak i síly (ptůtoku) proudu vody. Oblé tvary pomáhají udržet baterii suchou a zabraňují usazování nečistot. Povrch baterie tak zůstává čistý, což samozřejmě přispívá k vysoké hygieně. Kuchyňská baterie má vysoké výtokové rameno, což výrazně zvětšuje pracovní prostor pod ním. Díky své vysoké funkčnosti šetří baterie série Oras Vienda energii a stále se ztenčující vodní zdroje. Podívejte se na výrobky Oras Vienda od stránky 97.

5 NOVINKA Oras Vega Nová Oras Vega. Baterie s technologií, která šetří vodu již od roku Na počátku vývoje série Oras Vega bylo rozhodujícím momentem skloubit již existující garantovanou technologii Oras s vylepšenou užitnou hodnotou baterie v designu a ve výběru materiálu. Nová Oras Vega obsahuje prvky, které zajišťují úsporu vody a energie. Pokud pustíte vodu, proud je omezen, ale při tom je dostačující. Pokud potřebujete více vody, stisknete eko- tlačítko a při současném zvednutí ovládací páky dostanete standardní proud vody. Toto eko-tlačítko slouží také jako bezpečnostní faktor, protože je omezena také teplota vody. Voda, která vytéká z vodovodní baterie, není nikdy příliš horká. A to je opravdu důležitý bezpečnostní prvek v případě, že baterii používají malé děti nebo starší lidé. Podívejte se na celou sérii na straně 101. NOVINKA Oras Safira Uživatelsky příjemná Oras Safira - široký sortiment jednopákových baterií. Oras Safira je univerzální série vodovodních baterií, která nabízí širokou paletu baterií jak pro koupelnu, tak do kuchyně. Samozřejmě nechybí ani Oras Bidetta baterie s víceúčelovou ruční sprškou. V bateriích série Oras Safira jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Moderní vodovodní baterie tak nejen pomáhají šetřit vodou a energií, ale také vám zjednoduší život. Samozřejmostí je i standardní kartuše, stejná pro všechny pákové baterie, s keramickými destičkami odolnými proti usazování vodního kamene. Funkční design a technologie pákových baterií byly mnohokrát prověřeny. Tato baterie vám bude sloužit roky! Podívejte se na celou sérii na straně 108. Oras Saga Bylo nebylo, zrodila se krásná baterie, která vypadá drahocenně jako zlato, ale stojí pouhou maličkost. Tak tomu bylo a tak tomu jest! Oras Saga je uživatelsky příjemná a kvalitní řada vodovodních baterií pro kuchyň a koupelnu. Spojuje moderní a svěží design se spolehlivou technologií, která je výsledkem mnohaletých zkušeností. Nová páková baterie umožňuje jednoduché a přesné nastavení průtoku a teploty vody. Mezi její další výhody patří snadná údržba a příznivá cena. A zapomenout nesmíme ani na dnes tolik potřebnou úsporu vody a energie. Podívejte se na celou řadu na straně 115.

6 NOVINKA Oras Safira Easy-to-use Oras Safira váš pomocník Všechny pákové baterie Oras jsou uživatelsky příjemné a snadno se ovládají. Samozřejmě ale mohou být dodány i s dalšími pomocnými prvky (mj.dlouhá-lékařská páka), které jejich používání dále usnadní osobám se specifickými potřebami. Páky uzpůsobené pro ovládání loktem najdou výborné uplatnění také v místech, kde je maximální důraz kladen na hygienu. Mimořádně jednoduché ovládání je vysoce ceněno v nemocnicích a rovněž v domovech pro seniory a handicapované osoby. Speciální série jako alternativa k bezdotykovým bateriím. Podívejte se na celou sérii na straně 123. Oras Optima Oras Optima sprchování přesně podle Vašich představ Oras Optima Vám zjednoduší každodenní život. Termostat vyniká neobvyklou přesností reaguje automaticky i na minimální výkyvy tlaku či teploty vody. Při sprchování můžete pohodlně snížit nebo zvýšit teplotu vody jedním otočným regulátorem teploty. Bezpečnostní tlačítko na regulátoru teploty je zárukou, že si omylem nenastavíte příliš horkou vodu a neopaříte se. Další důležitou vlastností Oras Optima je, že povrch baterie se nezahřívá, a proto je Oras Optima naprosto bezpečná i pro děti. Řada sprchových termostatických baterií Oras Optima zahrnuje také dva modely podomítkových baterií. Design: Jorma Vennola Podívejte se na celou řadu na straně 120. Oras Nova Oras Nova krása v jednoduchosti Oras Nova je skutečným potěšením pro oko. Krása a elegance vodovodních baterií Oras Nova spočívá v jejich jednoduchosti žádné složité prvky, ve kterých by se zachycovaly nečistoty a které by byly náročné na údržbu. Baterie je jednoduchá a bezpečná. Regulátory teploty a průtoku se snadno ovládají. Termostat automaticky reaguje i na nejmenší výkyvy v tlaku a teplotě vody. Při sprchování můžete pohodlně snížit nebo zvýšit teplotu vody jedním otočným regulátorem teploty. Oras Nova je dodávána také ve variantě pro obrácený přívod vody. Design: Jorma Vennola Podívejte se na celou sérii na straně 122.

7 NOVINKA Oras Hydra Nová Oras Hydra - Extra široká sprcha Oras Hydra je sprchový program, z něhož si každý uživatel může vybrat pro sebe vhodnou sprchovou soupravu a později ji případně rozšířit na verzi s talířovou sprchou. Oras Hydra nabízí jemnou, osvěžující a uvolňující sprchu bez zbytečného plýtvání vodou. Úhel sklonu talířové sprchy si můžete nastavit podle potřeby, sprcha tedy může být buď ve vodorovné poloze nebo lehce skloněná dopředu. Silikonové trysky sprchy se snadno čistí. Ruční sprcha Oras Hydra nabízí dvě funkce. Kromě normální jemné sprchy je ruční sprcha vybavena také masážní funkcí, spočívající v silném, osvěžujícím proudu vody tryskajícím ze středu sprchové hlavice. Sprcha je vybavena otočným výtokovým ramínkem, které šetří prostor, praktickým mýdelníkem a také twist-free sprchovou hadicí. Design Kirsi Svärd Podívejte se na celou sérii na straně 125..

8 Záruční podmínky Oras Tyto záruční podmínky se vztahují na vodovodní baterie Oras a jejich příslušenství a to pouze jestliže jsou zhotoveny z originálních dílů Oras. Záruční doba a) Dva roky od nákupu výrobku. Datum je uvedeno na záručním listu nebo prodejním dokladu. b) Dva roky od data vyraženého na výrobku při výrobě (datum na výrobku + dva roky) Záruka se vztahuje na výrobní závady a vady výrobního materiálu Záruka těsnosti pákových baterií a) Pět let od nákupu výrobku. Datum je uvedeno na záručním listu nebo na prodejním dokladu. b) Pět let od data výroby uvedeného na těle kartuše. Záruka se vztahuje na vady způsobující kapání nebo protékání baterie jestliže páka je v poloze uzavřeno. V takovém případě Oras dodá zdarma novou kartuši. POZOR! Záruka na netěsnost se nevztahuje na opotřebení těsnění výtokového ramene. ODSOUHLASENÍ Záruka bude uznána pouze na výrobku zhotoveného z originálních dílů Oras. Pouze v tomto případě Oras garantuje správnou funkci výrobku. bylo možné označit za nebezpečné. I přes to Oras, jako zodpovědný výrobce dbá na to, aby na konci své životnosti všechny výrobky zmizely z oběhu bez dopadu na životní prostředí. Základním cílem je recyklovat všechny materiály, u kterých je to možné. Ostatní materiály musí umožnit jejich přeměnu v energii. Základním materiálem vodovodních baterií je mosaz, která je snadno recyklovatelným materiálem. Nejlepším způsobem jak likvidovat staré baterie je jejich poslání do hutních provozů k recyklaci. Všechny plastové části výrobků Oras jsou recyklovatelné. Všechny balící materiály používané Oras jsou recyklovatelné. Monočlánky a elektronické součástky nesmí být likvidovány s komunálním odpadem. Pro jejich likvidaci využívejte specializované sběrny tohoto odpadu. Náhradní díly je možné zakoupit pouze prostřednictvím servisních partnerů firmy Oras. Servis ORAS : servis.cz@oras.com OMEZENÍ ZÁRUKY Záruka se nevztahuje na vady vzniklé z důvodu špatné montáže, použití nevhodných čistících prostředků (vhodný čistící prostředek je popsán v každém montážním návodu, který je součástí obalu každé baterie) a dále na vady vzniklé z důvodu nečistot obsažených v protékající vodě a vodního kamene. Záruka se nevztahuje na monočlánek v bezdotykových bateriích. OSTATNÍ VADY Ostatní vady se řeší ve smyslu platných zákonných norem a předpisů. NAHLÁŠENÍ REKLAMACE Záruka se vztahuje pouze na reklamace nahlášené prodejci baterií Oras v časové lhůtě do 14 dnů po nákupu výrobku nebo jeho uvedení do provozu. Povinností zákazníka při reklamaci je doložit termín nákupu (datum uvedení do provozu). Praktické vyřešení reklamace zajišťuje firma Oras prostřednictvým svých servisních partnerů. Recyklace materiálu Vodovodní baterie Oras neobsahují žádné materiály, které by 10

9 Důležitá poznámky k servisu na výrobcích ORAS Obecně Vodovodní baterie a ventily obsahují některé součásti, které jsou trvale zatěžovány tlakem a okolními vlivy a proto vyžadují údržbu. Pravidelná údržba zajišťuje bezproblémový provoz a prodlužuje životnost výrobku. Servis musí být prováděn vhodným nářadím a používáním originálních náhradních dílů. K zajištění hladkého a rychlého servisu musí být splněny některé podmínky přívodní potrubí musí být proplachem zbaveno všech nečistot (písek, zbytky izolací apod.) před instalací baterie nebo ventilu systém musí být vybaven potřebným množství správnýchfiltrů k zabránění průniku nečistot do systému odborně provedená montáž baterie nebo ventilu je základním předpokladem pro jejich bezporuchovou funkci Provádění servisní činnosti zabere velmi málo času jestliže jsou použity uzavírací ventily Oras (roháčky, etážky s kulovým uzávěrem). V tom případě je možné provádět servis na jednotlivých výrobcích bez omezení provozu ostatních výrobkův systému použitých. Maximální čas dodatečného průtoku Jestliže je senzor trvale zakryt déle než dvě minuty ( u sprch déle než tři minuty ), nebo jestliže je ruční sprcha Bidetta mimo svůj držák déle než dvě minuty, uzavře baterie průtok vody automaticky. Aby se baterie vrátila do původního režimu je nutné odstranit předmět, který senzor zakrývá ( nebo vrátit Bidettu zpět do držáku ). Doba průtoku může být změněna u některých modelů. Elektronické baterie splňují nařízení EMC Directive 2004/108/EY Pro bezvadný provoz vodovodní baterie je nutné udržovat senzor v dokonalé čistotě. Čištění povrchů vodovodních baterií Obecně je postup čištění vnějšího povrchu baterie stejný jako pro čištění barevných povrchů ostatních výrobků v domácnosti. Zásadně se používají tekuté čistící prostředky neobsahující brusiva ani korozi odstraňující přísady, prostředky musí být s ph 6 9. Je nutné pozorně pročíst návod na použití prostředku stanovený jeho výrobcem ještě před jeho použitím! Nikdy nepoužívejte čistící prostředky dávkované rozprašovačem! naneste čistící prostředek na povrch baterie opláchněte baterii proudem vlažné vody otřete povrch baterie dosucha Speciální barevné povrchy: aranja, leštěná mosaz, zlato Jestliže se na speciálním barevném povrchu objeví skvrna, lze ji odstranit tekutým čistícím prostředkem na stříbro. Pak je nutné povrch opláchnout proudem vody a povrch osušit kusem měkké látky. Barevné povrchové úpravy Povrchy barevných baterií se mohou ošetřit voskovými prostředky na údržbu karosérií vozidel. Je přitom třeba postupovat podle pokynů výrobce čistidla. Velmi znečištěné povrchy Jestliže povrch baterie nebyl dlouho ošetřen a nečistotu nelze odstranit běžným postupem pak je možné opatrně použít alkalické čistidlo naneste čistidlo na vlhkou houbu touto omývejte povrch baterie na znečištěných místech opláchněte povrch proudem vody otřete povrch baterie dosucha Pozor: Chromový povrch baterií není odolný vůči sloučeninám fosforu a chloru. (To samé platí o všech plastových součástech a příslušenstvích sprch). Nevhodné chemikálie jsou například : chlorid aluminia, obsažený v antiperspirantech/deodorantech hydrochlor a jeho deriváty (obsažen v čistidlech na obkladačky a dlažby) různé kyseliny a alkalidy s obsahem chloru čistící prostředky obsahující fosfor prostředí obsahující množství chloru Pozor! Dokonce i naředěné prostředky mohou poškodit povrchovou vrstvu chromu neboť po odpaření vody z roztoku budou chemikálie s povrchem reagovat a znehodnotí jej. Správné používání baterií Oras Bidetta Po použití spršky Bidetta, může ze spršky vytéci ještě velmi malé množství vody. Důvodem je zbytkový tlak v hadici. Lze tomu zamezit tak, že po použití spršky a uzavření baterie, podržíme pár vteřin nad WC spršku se stisknutým tlačítkem. Tím se tělo spršky vyprázdní a po zavěšení do nástěnného držáku již nebude kapat. Nebezpečí zamrznutí V tělese baterie nesmí zůstat žádná voda, jestliže je umístěna v místech kde klesá teplota pod bod mrazu. Zmrzlá voda může nevratně poškodit výrobek. Způsoby jak zabránit poškození v důsledku zamrznutí vody : Jednopákové baterie: Vymontujte kartuši z těla baterie Termostatické baterie: Vymontujte termostatickou kartuši a vypusťte vodu z těla baterie Kohoutkové baterie: Vymontujte vršky z těla baterie Pozor: Stejnou opatrnost vyžadují přemísťování demontované baterie do prostor s teplotou pod bodem mrazu. Pozor! U dřezových baterií s ventilem pro připojení myčky nádobí je nutné po ukončení mytí tento ventil vždy uzavřít. Pokud nelze pračku připojit k vodovodní baterii, měla by být spojovací hadice (G1/2) zapojená napevno. POZOR! Vodovodní baterie a jejich příslušenství nesmí být instalovány v místech, kde okolní teplota dosahuje 65 C. Stejné omezení platí pro teplotu použitých prostředků při čištění. UPOZORNĚNÍ! Nenapojujte namísto perlátoru ani jiným způsobem žádná zařízení s uzavíracím ventilem např. vysokotlaká mycí zařízení. Taková zařízení způsobují hydraulické rázy, které poškodí vodovodní baterii nebo její hlavní regulační části. Také může dojít k protékání teplé vody do studené. Bidetta s ovládacím ventilem na rukojeti, je nutné použít konstrukci s ejektorem. 11

10 Prostředí IP Nebezpečí vandalismu Vysoká vlhkost Vysoká frekvence použití Byty, domy Domácnosti Kanceláře, Toalety, Administrativní budovy Invalidní WC V V /12V /12V V V V V V V V V/12V 67/ V/12V 67/ /6172 6V F 12V F 6V F 6V F 230V F 6V C/6208C 12V C 6V V C 12V C 6V V 67/3X 6607C 12V C 6V V F 6V FT 12V F 6V FT 12V F 6V FT 12V 45 Uvedená místa použití jsou pouze doporučená. Při výběru vhodného typu baterie je nutné přihlédnout ke skutečným podmínkám na místo použití. 12

11 Vysoké nároky na hygienu Místo použití Veřejnost Školy Bazény, Sauny, Veřejná sportoviště Veřejné toalety, Hotely, Restaurace Letiště, Nádraží, Silniční odpočívadla Zemědělský a Potravinářský průmysl Prodejny potravin, Řeznictví, Pekárny Nemocnice Velkokuchyně Domovy důchodců, Útulky, Centra sociální péče Lékárny, Ordinace, Zubaři 13

12 Index zboží Strana Strana H H F F F F F F F F F F F U U X X X X F F F , 107, 114, F F F F F F F F F F F F F F F F F F Y Y Y Y F F F F F F F F F F U F F U U F X U F F F F Y F F F F Y Y Y Y F Y Y Y F F F F F F F 94 14

13 Index zboží Strana Strana 2838F F U U F F F F F F F C C F A F C C A C C C F FT F FT F FT , 95, , 96, , , Y Y Y Y Y Y CY CY CY CY F F F F F F F U U F F F , 150, 151, 153, , 166, 168, 169, 173, 176, 197, 198, V / , 188, , 182, 188, , 180, , 185, 186, 189, 190, 192, 193, 194, , 183, 185, 189, 194, V 163, 174, V , 185, 187, 188, 189, 192, 194, V , 180, 183, /10 172, V V

14 Index zboží Strana Strana V 168, 179, V V V / , 164, 165, 171, 172, 175, 178, 180, 182, 183, 184, 185, 187, 188, 189, 191, 192, 194, 195, , 165, 167, 168, 169, 170, 172, 174, 175, 178, 179, 180, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, /10 165, 172, 175, 178, 180, 182, 183, 184, 185, 187, 188, 189, 191, 192, 194, 195, , 180, 182, 184, 185, 187, 188, 189, 191, 192, 194, 195, V , 164, 171, 175, 178, 180, 182, 184, 185, 187, 188, 189, 191, 192, 194, 195, , 194, 195, , 165, 167, 168, 169, 170, 172, 174, 175, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, , 178, 180, 182, 184, 185, 187, 188, 189, 191, 192, 194, 195, V V V 175, V 178, V 178, V V V V V V V V V V 157, 158, V 185, 186, , V , 185, V 192, V 192, V 195, V V 182, 184, V 182, 183, V 183, 184, 185, 186, 195, V 182, 184, V 182, 184, V /10 178, 180, 182, 184, 185, 187, 188, 189, 191, 192, 194, 195, /10 180, 183, 185, 189, 191, 192, 194, 195, /10 178, 180, 182, 184, 185, 188, 189, 191, 192, 194, 195, /10 178, 180, 182, 184, 185, 188, 189, 191, 192, 194, 195, , 180, 182, 184, 185, 187, 188, 189, 191, 192, 194, 195, V 188, , 178, 182, 187, V 164, 174, 182, 188, V V V V V V V V /10 175, 178, 182, 187, /10 175, 178, 182, 187, V V V 182, 187, /10 182, V 191, 192, 194, V V 153, , 166, 176, 177, V 153, 155, 169, 173, 176, 197, 198, V 156, 157, 158, 166, 169, 173, 176, 177, 197, 198, V 198, V 156, 157, 198, V 156, 157, 158, 169, 173, 176, 197, 198, / / V V V V V V V

15 Index zboží Strana Strana V V / V V V V V V V V / / / V V V V V , 150, , 150, 151, 153, 157, 158, , , , , , 150, /2 149, 150, 151, , , , 151, V 160, 166, 171, 173, 177, V V 163, /2 153, 154, 155, V 152, 153, 155, 156, 157, 160, , 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 162, 164, , 157, 160, /2 151, V 152, V V V V V 154, 161, V V V , 150, , V V 160, V V V V V V V V V V V V V V V V V 154, 161, V 151, V 151, 152, V 151, V 151, V V 154, 158, V V V 154, V 153, /2 151, 152, V 151, 152, V V 156, V V 154, 158, V 155, 156, V 156, V V 152, 154, 155, 156, 157, 160, 161, 162, V 155, 156, V 152, 159, V 153, V 153, V V V 151, 153, 154, 155, 158, V V / / / , V , 179, 183, 189, 193, 194, 195, V 165, 168, 169, 179,

16 Index zboží Strana Strana V 165, , 184, V / /10 153, /10 153, , / , 178, 182, 187, 188, 192, 194, , 164, 174, 178, 180, 182, 184, 185, 188, V , 150, 151, 160, 161, 165, 167, 171, 172, 175, 178, 180, 183, 185, 189, 191, 192, 194, 195, , 169, 173, 176, 179, 181, , 172, 193, 194, , 167, 172, 175, 178, 183, 185, 189, 191, 192, 194, H H V / V , , V V V V

17 Index zboží Strana Strana V V V / / / / V V V V /10 153, V / V / V 158, V V V V V V V V V 155, 156, V 153, V V / V V V 155, V V 188, 189, V 157, 158, V 204, V 204, V V V V 167, V 163, 165, 167, 168, V V 167, V V V 169, V 169, V V V V V V V 157, 158, V V V V V 163, V 163, V V 163, V V V

18 Oras Electra Umyvadlová baterie, 230 V Oras Electra 6100 Chrom Bezdotyková baterie pro předem smíšenou vodu Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0.1 l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku vody (po ukončení mytí) je 1 vteřina. Tato doba může být dodatečně změněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než 2 minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.11 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 230 VAC Max. doba průtoku 2 min (1-255 s) Rozlišovací rozsah 0-40 cm Čas dotečení 1 s (0-255 s) Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 170 kpa EMC directive, 89/336/EEC 20

19 Oras Electra Umyvadlová baterie, 230 V 6104 Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0.1 l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku vody (po ukončení mytí) je 1 vteřina. Tato doba může být dodatečně změněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než 2 minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Oras Eectra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.11 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 230 VAC Max. doba průtoku 2 min (1-255 s) Rozlišovací rozsah 0-40 cm Čas dotečení 1 s (0-255 s) Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 170 kpa EMC directive, 89/336/EEC 21

20 Oras Electra Umyvadlová baterie s ruční sprchou Bidetta, 230 V Oras Electra 6105 Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0.1 l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku vody (po ukončení mytí) je 1 vteřina. Jestliže je senzor zakryt déle než 2 minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Napájení 230 Volt. Použití ruční víceúčelové spršky: Sejměte ruční spršku z držáku a stlačte tlačítko na spršce. Proud vody se automaticky zastaví, jakmile umístíte spršku nazpět do držáku. Předem nastavené hodnoty lze změnit pomocí Oras Data Terminálu Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.11 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 230 VAC Max. doba průtoku 2 min (1-255 s) Rozlišovací rozsah 0-40 cm Čas dotečení 1 s (0-255 s) Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 220 kpa EMC directive, 89/336/EEC 22

21 Oras Electra Umyvadlová baterie, 230 V 6110 Chrom Bezdotyková baterie pro předem smíšenou vodu Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0.1 l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku vody (po ukončení mytí) je 1 vteřina. Tato doba může být dodatečně změněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než 2 minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Oras Eectra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.11 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 230 VAC Max. doba průtoku 2 min (1-255 s) Rozlišovací rozsah 0-40 cm Čas dotečení 1 s (0-255 s) Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 170 kpa EMC directive, 89/336/EEC 23

22 Oras Electra Umyvadlová baterie, 230 V Oras Electra 6114 Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0.1 l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku vody (po ukončení mytí) je 1 vteřina. Tato doba může být dodatečně změněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než 2 minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Výška výtokového ramene je 85 mm. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.11 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 230 VAC Max. doba průtoku 2 min (1-255 s) Rozlišovací rozsah 0-40 cm Čas dotečení 1 s (0-255 s) Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 170 kpa EMC directive, 89/336/EEC 24

23 Oras Electra Umyvadlová baterie, 230 V 6220F Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem a pro předem smíšenou vodu Jeden model pro tři možnosti! - s regulátorem pro nastavení teploty - s uzamykatelným regulátorem pro nastavení teploty - pro předem smíšenou vodu Oras Eectra - možnost použití nástavných segmentů (Oras 6990, 60 mm; Oras 6991, 140 mm) - možnost použití zámku pro znemožnění neoprávněné demontáže Baterie nové generace je osazena senzorem, regulátorem průtoku 0.1 l/s, zpětným ventilem, vstupním filtrem a flexibilními připojovacími hadicemi. Baterie je výrobcem seřízena na optimální hodnoty. Jestliže je senzor zakryt déle než dvě minuty, baterie automaticky uzavře průtok vody. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.1 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 230 VAC Max. doba průtoku 2 min Rozlišovací rozsah optimally preset Čas dodatečného průtoku 3 s ± 2 s Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 200 kpa EMC directive, 89/336/EEC ø max 30 G 3/8 ~230 V (Pg 11) 25

24 Oras Electra Umyvadlová baterie, 230/12 V Oras Electra 6130 Chrom Bezdotyková baterie pro předem smíšenou vodu. Zásuvkový transformátor 12 V/pro připojení na el. síť 230 V. Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0.1 l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku (po ukončení mytí) je 1 vteřina. Tato doba může být dodatečně měněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než 2 minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.11 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 / transformer IP 40 Napájecí napětí 230/12 VAC Max. doba průtoku 2 min (1-255 s) Rozlišovací rozsah 0-40 cm Čas dotečení 1 s (0-255 s) Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 170 kpa EMC directive, 89/336/EEC 26

25 Oras Electra Umyvadlová baterie, 230/12 V 6134 Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem Zásuvkový transformátor 12 V/pro připojení na el. síť 230 V. Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0.1 l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku (po ukončení mytí) je jedna vteřina. Tato doba může být dodatečně změněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než 2 minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Oras Eectra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.11 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 / transformer IP 40 Napájecí napětí 230/12 VAC Max. doba průtoku 2 min (1-255 s) Rozlišovací rozsah 0-40 cm Čas dotečení 1 s (0-255 s) Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 170 kpa EMC directive, 89/336/EEC 27

26 Oras Electra Umyvadlová baterie, 12 V Oras Electra 6120F Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem a pro předem smíšenou vodu Bezdotyková umyvadlová baterie s regulátorem pro nastavení teploty vody na jejím těle (standardní vybavení). Baterie může být snadno upravena pro předem smíšenou vodu, či regulátor teploty může být uzamčen. Díky vysoké třídě ochrany IP 67 je tato baterie vhodná do všech provozních podmínek. Vzhledem k použití technologie Autofocus senzor není nutné žádné další nastavování baterie při instalaci. Omezovač průtoku vody (6 l/min) zaručuje nízkou spotřebu vody. Elektrické připojení 12 V přes oddělený zdroj (např.: Oras ) Požadavky na napájení: Výstupní proud zdroje 0.2 x počet baterií (max. 15 baterií => 3 A). Oras zdroj max. 5 baterií. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.1 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 12 VDC Max. doba průtoku 2 min Rozlišovací rozsah optimally preset Čas dodatečného průtoku 2 s ± 1 s Kabel senzoru 0.5 m Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 200 kpa EMC directive, 89/336/EEC ø max 30 G 3/ p [kpa] 300 max VDC max. 100 m ,1 0,2 Q [l/s] 28

27 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V 6150F Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem a pro předem smíšenou vodu Bezdotyková umyvadlová baterie s regulátorem pro nastavení teploty vody na jejím těle (standardní vybavení). Baterie může být snadno upravena pro předem smíšenou vodu, či regulátor teploty může být uzamčen. Díky vysoké třídě ochrany IP 67 je tato baterie vhodná do všech provozních podmínek. Vzhledem k použití technologie Autofocus senzor není nutné žádné další nastavování baterie při instalaci. Omezovač průtoku vody (6 l/min) zaručuje nízkou spotřebu vody. Napájení pomocí lithium monočlánku 6 V. Oras Eectra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.1 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium 2CR5 6 V Max. doba průtoku 2 min Rozlišovací rozsah optimally preset Čas dodatečného průtoku 2 s ± 1 s Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 200 kpa EMC directive, 89/336/EEC ø max 30 G 3/ p [kpa] ,1 0,2 Q [l/s] 29

28 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V Oras Electra 6250F Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem a pro předem smíšenou vodu Jeden model pro tři možnosti! - s regulátorem pro nastavení teploty - s uzamykatelným regulátorem pro nastavení teploty - pro předem smíšenou vodu - možnost použití nástavných segmentů (Oras 6990, 60 mm; Oras 6991, 140 mm) - možnost použití zámku pro znemožnění neoprávněné demontáže Baterie nové generace je osazena senzorem, regulátorem průtoku 0.1 l/s, zpětným ventilem, vstupním filtrem a flexibilními připojovacími hadicemi. Model je zabezpečen proti plnému průtoku horké vody. Baterie je výrobcem seřízena na optimální hodnoty, které nelze měnit. Jestliže je senzor zakryt déle než dvě minuty, baterie automaticky uzavře průtok vody. Napájení pomocí lithium monočlánku 6 V. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.1 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 45 Monočlánek Lithium 2CR5 6 V Max. doba průtoku 2 min Rozlišovací rozsah optimally preset Čas dodatečného průtoku 3 s ± 2 s Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 200 kpa EMC directive, 89/336/EEC max ø G 3/8 30

29 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V 6050F Chrom Bezdotyková baterie pro předem smíšenou vodu Kompaktní bezdotyková umyvadlová baterie s jednotrubkovým přívodem pro předem smíšenou nebo studenou vodu. Anti-vandalová konstrukce. Napájení baterií 6 V (uvnitř těla vodovodní baterie). Díky vysoké třídě ochrany IP 67 je tato baterie vhodná do všech provozních podmínek. Oras Eectra Vzhledem k použití technologie Autofocus senzor není nutné žádné další nastavování baterie při instalaci. Impulsní pilot ventil zajišťuje pro 6 V baterii dlouhou životnost. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.08 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Oras lab. Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium 2CR5 6 V Max. doba průtoku 2 min Rozlišovací rozsah optimally preset Čas dodatečného průtoku 2 s ± 1 s EMC directive, 89/336/EEC 28 ø max G 3/ p [kpa] ,1 0,2 Q [l/s] 31

30 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V Oras Electra 6172 Chrom Bezdotyková nástěnná umyvadlová baterie s otočným výtokovým ramenem Perlátor s omezovačem průtoku (6 l/min). Otočný knoflík pro nastavení teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem. Napájení pomocí lithium monočlánku 6 V. Výtokové raménko 100 mm. Bez etážek a růžic Doporučené příslušenství: /2 etážky (sada) /2 krycí růžice (sada) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.1 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium 2CR5 6 V Max. doba průtoku 2 min Rozlišovací rozsah 40 cm (40 / 50 cm) Čas dodatečného průtoku 3 s ± 2 s Doba otevření 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 200 kpa EMC directive, 89/336/EEC 150±3 85 G 3/ p [kpa] ,1 0,2 Q [l/s] 32

31 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6V 6179 Chrom Bezdotyková nástěnná umyvadlová baterie s otočným výtokovým ramenem Perlátor s omezovačem průtoku (6 l/min). Otočný knoflík pro nastavení teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem. Napájení pomocí lithium monočlánku 6 V. Výtokové raménko 200 mm. Oras Eectra Bez etážek a růžic Doporučené příslušenství: /2 etážky (sada) /2 krycí růžice (sada) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.1 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium 2CR5 6 V Max. doba průtoku 2 min Rozlišovací rozsah 40 cm (40 / 50 cm) Čas dodatečného průtoku 3 s ± 2 s Doba otevření 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0.1 l/s) 200 kpa EMC directive, 89/336/EEC 150±3 75 G 3/ p [kpa] ,1 0,2 Q [l/s] 33

32 Oras Electra Urinálový splachovač, 6 V Oras Electra 6567 Chrom Urinálový splachovač Bezdotykový urinálový splachovač napájený baterií 6 V. Ve výbavě je filtr nečistot a průchodka na trubici splachovače. Parametry se mění pomocí tlačítka v čidle. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa 0.56 l/s Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium 2CR5 6 V Rozlišovací rozsah 40 cm (30 / 40 cm) Předspláchnutí 2 s ON (ON / OFF) Automatické spláchnutí 24 h ON (ON / OFF) Doba průtoku po spláchnutí 6 s (3 / 6 / 10 s) Tlaková ztráta při průtoku (0.2 l/s) 40 kpa EMC directive, 89/336/EEC ø 65 34

33 Oras Electra Urinálový řadový splachovač, 230 V 6575 Urinálový řadový splachovač Systém splachování je řízen inteligentním senzorem a solenoidovým ventilem a je připojen na síťové napětí 230 V. Oras Eectra Senzor zaregistruje v dané zóně uživatele a ventil propustí vodu do urinálů. Je využito regulátoru průtoku 0.2 l/s, který je možné vymontovat, jestliže to uživatel požaduje. Jestliže během 24 hodin není použit urinál, systém automaticky jedenkrát za tuto dobu spláchne. Hodnoty, které jsou nastaveny výrobcem, je možné změnit pomocí Oras Data Terminálu. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) 0.2 l/s Třída bezpečnosti IP 67 / sensor IP 3X Napájecí napětí 230 VAC Rozlišovací rozsah max. 15 m Automatické spláchnutí 24 h (0-255 h) Zpoždění spláchnutí 60 s (0-255 s) Doba spláchnutí 10 s (1-30 s) Kabel senzoru 6 m Tlaková ztráta při průtoku (0.2 l/s) 140 kpa EMC directive, 89/336/EEC 35

34 Oras Electra Sprchová baterie s presostatem, 6 V Oras Electra 6180 Chrom Bezdotyková sprchová baterie s presostatem Baterie reaguje velmi rychle a přesně na změny tlaku vody a udržuje teplotu vody dle nastavení uživatele. Perfektně se hodí na místa, kde je několik baterií či sprch s vysokou spotřebou horké vody. Napájení - baterie 6 V. Knoflík regulace teploty vody je vybaven tlačítkem - bezpečnostní pojistkou proti opaření, kterou je možné překonat jejím stlačením. Bez etážek a růžic Doporučené příslušenství: /2 etážky (sada) /2 krycí růžice (sada) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa 0.2 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti II (ISO 3822) Oras lab. Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium 2CR5 6 V Max. doba průtoku 3 min Rozlišovací rozsah 60 cm (50 / 60 cm) Čas dodatečného průtoku 5 s Zapnuto/Vypnuto 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0.2 l/s) 300 kpa EMC directive, 89/336/EEC 150±3 40 G 3/4 G 3/ p [kpa] ,1 0,2 0,3 0,4 Q [l/s] 36

35 Oras Electra Sprchový panel, 6 V 6661F Aluminum/Chrom Bezdotykový sprchový panel s hlavovou sprchou; pro předem smíšenou vodu Připojuje se na jednotrubkový rozvod vody o předem nastavené teplotě. Napájecí napětí zajišťuje monočlánek 6 V. Voda ze sprchové hlavice se spustí a uzavře předložením ruky před průzor senzoru v rozmezí jeho rozlišovacího rozsahu. Voda poteče, pokud uživatel stojí pod sprchou. Jakmile se uživatel vzdálí mimo rozlišovací rozsah, voda se automaticky zastaví. Oras Eectra Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Změnu provádí servisní pracovník Oras. Příslušenství, které lze samostatně objednat: mýdelník (Oras v.č ), držadlo (Oras v.č ) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) l/s Průtok při 300 kpa (bez regulátoru průtoku) l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 45 Monočlánek Lithium 2CR5 6 V Max. doba průtoku 5 min (0-30 min) Rozlišovací rozsah 50 cm (30-70 cm) Čas dotečení 5 s (0-255 s) Doba otevření 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku 0.2 l/s (bez regulátoru 120 kpa průtoku) EMC directive, 89/336/EEC p [kpa] ,1 0,2 0,3 0,4 0,5 Q [l/s] 37

36 Oras Electra Sprchový panel, 12 V Oras Electra 6661FT Aluminum/Chrom Bezdotykový sprchový panel s hlavovou sprchou; pro předem smíšenou vodu Připojuje se na jednotrubkový rozvod vody o předem nastavené teplotě. Připojení na síťové napětí přes Bus transformátor (Oras v.č ). Voda ze sprchové hlavice se spustí a uzavře předložením ruky před průzor senzoru v rozmezí jeho rozlišovacího rozsahu. Voda poteče, pokud uživatel stojí pod sprchou. Jakmile se uživatel vzdálí mimo rozlišovací rozsah, voda se automaticky zastaví. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Změnu provádí servisní pracovník Oras. Příslušenství, které lze samostatně objednat: mýdelník (Oras v.č ), držadlo (Oras v.č ) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 300 kpa (s regulátorem průtoku) l/s Průtok při 300 kpa (bez regulátoru průtoku) l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 3822) Třída bezpečnosti IP 45 Napájecí napětí 12 VDC Max. doba průtoku 5 min (0-30 min) Rozlišovací rozsah 50 cm (30-70 cm) Čas dotečení 5 s (0-255 s) Doba otevření 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku 0.2 l/s (bez regulátoru 120 kpa průtoku) EMC directive, 89/336/EEC G 3/ p [kpa] ,1 0,2 0,3 0,4 0,5 Q [l/s] 38

Index zboží. Oras Electra. Bezdotyková umyvadlová baterie. Bezdotyková nástěnná umyvadlová. Bezdotykový urinálový splachovač. Bezdotykové sprchy

Index zboží. Oras Electra. Bezdotyková umyvadlová baterie. Bezdotyková nástěnná umyvadlová. Bezdotykový urinálový splachovač. Bezdotykové sprchy Index zboží Bezdotyková umyvadlová baterie V.č. 6250F Se směšovacím ventilem a pro 4 předem smíšenou vodu V.č. 6100 Pro předem smíšenou vodu 5 V.č. 6104 Se směšovacím ventilem 6 V.č. 6130 Pro předem smíšenou

Více

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji!

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! AKČNÍ PODZIM ZIMA 2010 platí do 31. 12. 2010 ceny jsou včetně DPH Oras Cubista 2816F Světová novinka! Zaváděcí cena: 8 280,- Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! Váš prodejce: Firma Oras je

Více

Katalog / Ceník

Katalog / Ceník Katalog / Ceník.8.0 Obsah Záruční podmínky Oras... Důležité poznámky k servisu na výrobcích Oras... Bezdotykové baterie základní použití... Index zboží... 6 Oras Electra Oras Electra baterie... 0 Více

Více

IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V

IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V Novinky 1.6.2012 IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V 8524F Chrom 13250.00 Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty (dle nastavení z výroby). Baterii lze snadno zajistit

Více

Vodovodní baterie ORAS unikátní technologie

Vodovodní baterie ORAS unikátní technologie Oras spol. s r.o. Vodovodní baterie ORAS unikátní technologie A - Pákové baterie Pákové baterie ORAS jsou vybaveny kompenzátorem na eliminaci dynamických rázů v navazujícím potrubí, které vznikají při

Více

Katalog / Ceník 2013/2014

Katalog / Ceník 2013/2014 Katalog / Ceník 0/0 Obsah Záruční podmínky Oras... Bezdotykové baterie základní použití... 6 Důležité poznámky k servisu na výrobcích Oras... 8 Index zboží... 9 Oras Electra Oras Electra baterie... Více

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

CENÍK 2014 Oras International Oy, organizační složka Cena bez DPH platná od 1.3.2014

CENÍK 2014 Oras International Oy, organizační složka Cena bez DPH platná od 1.3.2014 CENÍK 2014 Oras International Oy, organizační složka Cena bez DPH platná od 1.3.2014 Položka Popis 173 Přípojka odtoku 806 Kč 180 Prackovy ventil 1 468 Kč 182 Prackovy ventil 1 197 Kč 185 Prackovy ventil

Více

Katalog a maloobchodní ceník 2014

Katalog a maloobchodní ceník 2014 Katalog a maloobchodní ceník 2014 Platný od 1. 3. 2014. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Water is Worth Loving Co nás činí jedinečnými? Veškeré vodovodní baterie Oras jsou označeny symboly, které nejlépe

Více

Kapitola 14. Ventily a baterie MCM. 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové. 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné

Kapitola 14. Ventily a baterie MCM. 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové. 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné Kapitola 14 Ventily a baterie MCM 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné 200 samouzavírací pedálové ventily MCM 201 výtoková ramínka 202 náhradní

Více

kapitola 14 - ventily a baterie MCM

kapitola 14 - ventily a baterie MCM kapitola 14 - ventily a baterie MCM 14 2013 Novinkou v naší nabídce je sortiment samouzavíracích ventilů a baterií italské firmy MCM. Firma MCM je výrobcem časových a pedálových ventilů více jak 20 let.

Více

kapitola 14 - ventily a baterie MCM

kapitola 14 - ventily a baterie MCM kapitola 14 - ventily a baterie MCM 14 2010 Novinkou v naší nabídce je sortiment samouzavíracích ventilů a baterií italské firmy MCM. Firma MCM je výrobcem časových a pedálových ventilů více jak 20 let.

Více

Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez.

Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez. dřezy 84 Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez. Lze si snad představit dřez značky Teka bez dřezové baterie Teka? Jsou vyrobeny dle nejpřísnějších jakostních standardů divizí koupelen skupiny Teka.

Více

08/2009 Copyright by Grohe

08/2009 Copyright by Grohe 08/2009 Copyright by Grohe GROHE ČR s.r.o. V Oblouku 104 252 43 Průhonice - Čestlice Tel.: +420 225 091 083 Fax: +420 225 091 085 e-mail: eva.kuzmikova@grohe.com www.grohe.cz www. www.grohe.cz I www. Strana

Více

OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009

OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009 OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009 V případě zájmu o jiné příslušenství než je standardně dodáváno k vanovým a sprchovým bateriím, je možno provést libovolnou záměnu z naší nabídky sprchového programu.

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní a doplňky PŘEHLED NABÍDKY 2017 10 Doplňky Doplňky Termo Duální 10 systémy Classic Neo Rosa Suzan Samostojící Stojánkové Kuchyňské Bidetové Sprchy a příslušenství Sprchové sety Vanové sety www.ravak.cz

Více

OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007

OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007 OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007 V případě zájmu o jiné příslušenství než je standardně dodáváno k vanovým a sprchovým bateriím, je možno provést libovolnou záměnu z naší nabídky sprchového programu. VODOVODNÍ

Více

CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ

CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ ONNECT CONNECT BLUE BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE, KTERÁ VÁM BUDE ŠETŘIT VODU, ENERGII A PENÍZE 100% Technologie Click = ÚSPORA. 50% 0%» Klasické

Více

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky ST-HC 7322 Fén Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více

Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK

Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.07.2013 Česká republika / Slovenská republika Culturing Life Produktové vlastnosti baterií Kuchyňské baterie Dornbracht nabízejí

Více

TERMOSTATICKÉ BATERIE Glam MONTÁŽNÍ NÁVOD

TERMOSTATICKÉ BATERIE Glam MONTÁŽNÍ NÁVOD TERMOSTATICKÉ BATERIE Glam MONTÁŽNÍ NÁVOD Blahopřejeme Vám k zakoupení termostatické vodovodní baterie od výrobce ALPI RUBINETTERIE. Jedná se o vysoce kvalitní výrobek z prvotřídního materiálu, který je

Více

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2013

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2013 KLUDI Armatury pro koupelnu a kuchyni Ceník 2013 2 Obsah Novinky 2013 4 Zákaznický servis 11 Navigátor funkcí 12 Přehled povrchů 16 Rejstřík 18 Koupelnový program Baterie KLUDI ADLON 31 KLUDI AMBA 36 KLUDI

Více

Armatury pro beztlakové průtokové ohřívače vody

Armatury pro beztlakové průtokové ohřívače vody Oblast použití Ideální ve spojení s beztlakovým průtokovým ohřívačem vody > > Umyvadla > > Výlevky > > Kuchyně > > Sprcha Informace o výrobku 1 / 19 Dotazy k výrobku: 596 550 207 AEB AEN END EWT SMB SME

Více

SIEMENS DE10104 návod k montáži a obsluze

SIEMENS DE10104 návod k montáži a obsluze SIEMENS DE10104 návod k montáži a obsluze Zkontrolujte nový přístroj, zda nebyl během transportu poškozen! Obal a případně starý přístroj likvidujte v souladu s ochranou životního prostředí. Návod k obsluze

Více

Be inspired by Danish Design. Tradition. t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í

Be inspired by Danish Design. Tradition. t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í Be inspired by Danish Design Tradition t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í Inspirovány klasickým a romantickým stylem moderního venkova, jsou baterie řady Tradition dánského výrobce Damixa perfektním

Více

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU.

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. : Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. VYSOCE SOLIDNÍ: PRO BYTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Vedle klasické pákové baterie je k dispozici o 20 mm vyšší XL verze s větším vyložením. je vysoce kvalitní alternativa pro

Více

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa Ceraplan III PERFEKTNÍ FUNKČNOST & MODERNÍ DESIGN NOVÁ GENERACE VODOVODNÍCH BATERIÍ CERAPLAN III V minulosti velmi dobře vnímaná a oblíbená kolekce vodovodních baterií CERAPLAN byla úspěšně inovována a

Více

CZ UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití. SK UMÝVADLOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu

CZ UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití. SK UMÝVADLOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu CZ UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití SK UMÝVADLOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu HU EGYKAROS MOSDÓ CSAPTELEP Felhasználói kézikönyv CZ NÁVOD K INSTALACI UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU Suzan Rosa Neo Termo Sprchy a příslušenství Kuchyňské baterie Slovo design je dnes skloňováno naprosto všude. Vše má super design, nový design, unikátní design.

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC 11/2002 P 4000 S BN, P 4000 S BC Dodávka obsahuje - směšovací baterii 1x, - připojovací hadičky opředené nerezovým pletivem s převlečnými maticemi

Více

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2014/15

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2014/15 KLUDI Armatury pro koupelnu a kuchyni Ceník 2014/15 2 Obsah Novinky 2014 4 Zákaznický servis 11 Navigátor funkcí 12 Přehled povrchů 16 Rejstřík 18 Kuchyňský program Baterie KLUDI ADLON 33 KLUDI AMPHORA

Více

Uživatelsky příjemné

Uživatelsky příjemné Uživatelsky příjemné www.oras.com 1 Obsah Co nás činí jedinečnými? 4 15 Uživatelsky příjemné Chytrá voda Ekologie Bezpečnost Hygiena Luxus Vaše zkušenosti s Oras výrobky jsou v dobrých rukou V kuchyni

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772. www.idealstandard.cz

Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772. www.idealstandard.cz Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772 www.idealstandard.cz Výrobce si vyhrazuje právo na změny sortimentu, cen a technické specifikace. 03/10 KK2331000 EASY-Box

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013 Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 13 www.ravak.cz Obsah 4 Vlastnosti baterií RAVAK 6 Suzan 10 Rosa 14 Neo 18 Chrome NOVINKA 4 R-box 8 Termo 3 Možnosti využití podomítkových baterií v koupelně 34 Sprchy

Více

Brochure_alessi_sense_bad.indd :19

Brochure_alessi_sense_bad.indd :19 Brochure_alessi_sense_bad.indd 1 21.02.17 13:19 Rodrigo Torres Rodrigo Torres se narodil v roce 1976 v Bogotě, v Kolumbii, a absolvoval studium v bakalářském studijním programu v oboru průmyslový design

Více

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK0018 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

Termostatický sprchový set TH 80017 TH 80011. návod k instalaci a obsluze

Termostatický sprchový set TH 80017 TH 80011. návod k instalaci a obsluze Termostatický sprchový set TH 80017 TH 80011 CZ návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho výrobku. Záruka, její podmínky a doba platnosti jsou uvedeny na záručním listu.

Více

CZ BIDETOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití. SK BIDETOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu

CZ BIDETOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití. SK BIDETOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu CZ BIDETOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití SK BIDETOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu HU EGYKAROS BIDÉ CSAPTELEP Felhasználói kézikönyv CZ NÁVOD K INSTALACI BIDETOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU

Více

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM 7083 Kávovar Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

CZ VANOVÁ A SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE. SK VAŇOVÁ A SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU S TROMI OTVORMI Návod na obsluhu

CZ VANOVÁ A SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE. SK VAŇOVÁ A SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU S TROMI OTVORMI Návod na obsluhu CZ VANOVÁ A SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE S JEDNOU PÁKOU SE TŘEMI OTVORY Návod k použití SK VAŇOVÁ A SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU S TROMI OTVORMI Návod na obsluhu HU EGYKAROS KEVERŐS KÁD- ÉS

Více

01321183 010362 Hansamix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie Hansa. 01192186 010374 Hansamedica umyvadlová stojánková páková baterie Hansa

01321183 010362 Hansamix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie Hansa. 01192186 010374 Hansamedica umyvadlová stojánková páková baterie Hansa Ceny bez DPH Země Číslo položky Popis původu platné od 1.1.2015 01042183 010362 mix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie 174,98 01042186 010374 medica umyvadlová stojánková páková baterie 184,58 01082183

Více

Fragranitové dřezy. Dřezové baterie

Fragranitové dřezy. Dřezové baterie Fragranitové dřezy FG 7257 NOVINKA! ovládání (spuštění a množství průtoku) přes sensor (napájení: lithiový 6V akumulátor) regulace teploty pomocí kroužku na těle baterie na koncovce regulační kroužek proud/sprcha

Více

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO HANSASENSeTION elektronické. efektivní. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO NIKDY NEBYLO CLEVER TAK ROZMANITÉ: HANSASENSeTION PRO KOUPELNY A KUCHYNĚ Mají rozdílné koncepce ovládání, svým vzhledem se hodí ke zcela

Více

ST-HC Fén Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HC Fén Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HC 7211 Fén Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více

ST-EC Parní hrnec. Návod k použití Záruční podmínky

ST-EC Parní hrnec. Návod k použití Záruční podmínky ST-EC 1181 Parní hrnec Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-09/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm, průtok 8 l/min 3.1270.1.004.221.1

Více

Automatické ovládání sprchy SLS 01K SLS 01AK SLS 01TK SLS 02

Automatické ovládání sprchy SLS 01K SLS 01AK SLS 01TK SLS 02 Montážní návod Automatické ovládání sprchy SLS 0K SLS 0AK SLS 0TK SLS 0 Automatické ovládání sprch ZPĚT Vlastnosti: SLS 0K, SLS 0AK, SLS 0 - reaguje na vstup osoby do snímané zóny čidla okamžitým sepnutím

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-03/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-03/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-03/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm 3.1270.1.004.221.1 s automatickou

Více

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Všechny výhody z jediného zdroje. Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

Objednávky. E-MAIL : objednavky@nimco.cz FAX: 485 105 674 TEL: 485 107 441 TEL: 485 105 671

Objednávky. E-MAIL : objednavky@nimco.cz FAX: 485 105 674 TEL: 485 107 441 TEL: 485 105 671 Ceník Ceník 2013/2014 ( ceník ozn. NIMCO 2013/2014-1). Ceník je platný od 1. května 2013. Obrázky výrobků jsou pouze pro ilustraci. Tiskové chyby vyhrazeny. Ceny Ceny jsou uvedeny v české měně (Kč) s DPH

Více

TA-MATIC. Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu

TA-MATIC. Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu TA-MATIC Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu IMI TA / Teplá voda / TA-MATIC TA-MATIC Termostatické směšovací ventily jsou vhodné pro řízení teploty teplé vody v obytných domech

Více

Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ

Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ TESI PŘIROZENĚ KRÁSNÁ Novou kolekci vodovodních baterií TESI charakterizuje zdařilá kombinace přímek a ladných křivek. Jasný, nezaměnitelný design dodává této kolekci nadčasově moderní

Více

Nebaví Vás platit neustále rostoucí účty za vodu? Nenechte své peníze protéct do kanálu

Nebaví Vás platit neustále rostoucí účty za vodu? Nenechte své peníze protéct do kanálu Nebaví Vás platit neustále rostoucí účty za vodu? Nenechte své peníze protéct do kanálu Společnost WATERSAVERS působí v oblasti úspory vody již od roku 2002. Společně s Jihomoravským Inovačním Centrem

Více

ČERPADLOVÁ SKUPINA CS TSV VDM REGULUS - pro kotle a topné systémy

ČERPADLOVÁ SKUPINA CS TSV VDM REGULUS - pro kotle a topné systémy Návod ČERPADLOVÁ SKUPINA CS TSV VDM REGULUS - pro kotle a topné systémy CZ verze 1.1 OBSAH: 1 Úvod 3 2 Připojovací rozměry čerpadlové skupiny Regulus CS TSV VDM 3 3 Popis funkce čerpadlové skupiny Regulus

Více

PŘED INSTALACÍ A PRVNÍM POUŽITÍM ELEKTRICKÉHO OHŘÍVAČE VODY SI PROSÍM PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD! MONTÁŽ

PŘED INSTALACÍ A PRVNÍM POUŽITÍM ELEKTRICKÉHO OHŘÍVAČE VODY SI PROSÍM PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD! MONTÁŽ Popis výrobku Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zakoupil výrobek ze sortimentu LEOV a dal důvěru naší společnosti. Výhody našich výrobků: Kvalita použitých komponentů zaručuje dlouhou životnost za

Více

Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez.

Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez. dřezy 100 Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez. Lze si snad představit dřez značky Teka bez dřezové baterie Teka? Jsou vyrobeny dle nejpřísnějších jakostních standardů divizí koupelen skupiny

Více

ST-CM1038. Kávomlýnek Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM1038. Kávomlýnek Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM1038 Kávomlýnek Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 21.02.17 13:02 Rodrigo Torres Rodrigo Torres se narodil v roce 1976 v Bogotě, v Kolumbii, a absolvoval studium v bakalářském studijním programu v oboru průmyslový design

Více

SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA. IXMO_solo. nyní také jako termostat. Art.-Nr.: 03507/ IXMO_solo, tschechisch, 02/2019

SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA. IXMO_solo. nyní také jako termostat. Art.-Nr.: 03507/ IXMO_solo, tschechisch, 02/2019 SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA nyní také jako termostat KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.com Art.-Nr.: 03507/471100, tschechisch,

Více

CZ SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE S JEDNOU. SK SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu

CZ SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE S JEDNOU. SK SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu CZ SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití SK SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu HU EGYKAROS KEVERŐS ZUHANYCSAPTELEP Felhasználói kézikönyv CZ NÁVOD K INSTALACI

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. prohlídka dotčených prostor.

TECHNICKÁ ZPRÁVA. prohlídka dotčených prostor. TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. ÚVOD Projektová dokumentace zdravotně technických instalací řeší modernizaci tří sociálních zařízení v MŠ Bohatice. Jedná se o instalaci nových zařizovacích předmětů a výtokových baterií

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

dp Danex-plast Cena A

dp Danex-plast Cena A Cena A R 7100 RIVER - časové baterie UMYVADLOVÉ, DŘEZOVÉ - stojánkové, nástěnné Stojánkový časový umyvadlový výtokový ventil se spořičem průtoku a systémem MTC 1 279 1 889 R 715/61 R 00710/3 R 00715/2

Více

ST-EK Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK 0011 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si

Více

ČR SATURN HOME APPLIANCES

ČR SATURN HOME APPLIANCES ST-EC 1077 Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že náš výrobek se stane věrným a spolehlivým

Více

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit v plné míře využívají všech předností montážních prvků Geberit. Uživatel vidí před stěnou pouze ty nejzákladnější

Více

ÚVOD 2 KLUDI KLUDI_KATALOG.indd :43:45

ÚVOD 2 KLUDI KLUDI_KATALOG.indd :43:45 Podomítkové systémy ÚVOD 2 KLUDI PODOMÍTKOVÉ SYSTÉMY KLUDI PODOMÍTKOVÉ SYSTÉMY KLUDI JEDNODUCHÉ UNIVERZÁLNÍ ESTETICKÉ Široká nabídka výrobků KLUDI vytváří možnosti pro různorodé zapojení sprchových a vanových

Více

My Catalogue. Index Tenso Páková umyvadl. bat., DN Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15

My Catalogue. Index Tenso Páková umyvadl. bat., DN Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 33347 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32366 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32427 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32443 Tenso Páková umyvadl. bat., DN

Více

KOUPELNY PRO BRNO STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE

KOUPELNY PRO BRNO STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE DODAVATEL Vzorkovna byla otevřena na podzim roku 2007. Náš tým tvoří odborníci s dlouholetou praxí v oboru sanitární techniky, obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Každoročně

Více

KWC EVE Luminaqua LED-technology

KWC EVE Luminaqua LED-technology 204 KWC EVE Luminaqua LED-technology Kuchyňské baterie Dávkovače saponátu INOVACE, PŘESNOST A ESTETIKA: to jsou vlastnosti, které charakterizují inteligentní řešení baterií KWC. KWC představuje 140 let

Více

Multifunkční vlastnosti

Multifunkční vlastnosti Multifunkční vlastnosti Dřezy s ohřívací zónou S novým typem ESWA (L/R) 00.0 je Küppersbusch zase o krok dále za starými typy dřezů! Pod odkapávací deskou je ukryta zcela nově vyvinutá ohřívací zóna, kterou

Více

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db Myčky Brandt 2007 Výkonnost Myčky Brandt 2007 - Dostupná ve 100% řady - 100% elektronická řada - 100% účinný program pro pánve : Úspora času - Kratší cyklus mytí - Čištění bez námahy Myčky 2007 Uživatelský

Více

Spolu perfektní. KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu

Spolu perfektní. KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu Spolu perfektní KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu 46 Po dokonalé baterii jsme zdokonalili i dřez BRILANTNÍ ŘEŠENÍ V KWC se snažíme dosáhnout dokonalosti ve všem, co vyrábíme. Naším cílem

Více

Vodovodní baterie a doplňky (298-323)

Vodovodní baterie a doplňky (298-323) Opera Harmonie tvaru 300 Sonata Síla a půvab 304 Balletto Víc než zlatý střed 306 Vittoria Solidně a úsporně 312 Viking Sebevědomé mládí 314 Doplňky Hlavice, sprchové sady, hadice a další Vodovodní baterie

Více

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR /2" IVAR /4" IVAR " IVAR /4" IVAR /4"

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR /2 IVAR /4 IVAR  IVAR /4 IVAR /4 1) Výrobek: TLAKOVÝ REDUKČNÍ VENTIL - se šroubením a manometrem 2) Typ: IVAR.5360 3) Charakteristika použití: Tlakové redukční ventily IVAR.5360 jsou zařízení, která jsou instalována do sanitárních rozvodů

Více

SANItech. voda v dobrých rukou. Sanitární armatury a zařízení. FILtech. SAFEtech. RAINtech. WAStech

SANItech. voda v dobrých rukou. Sanitární armatury a zařízení. FILtech. SAFEtech. RAINtech. WAStech FILtech SAFEtech SANItech Sanitární armatury a zařízení DRAINtech WAStech RAINtech voda v dobrých rukou Obsah SANItech Sanitární armatury a zařízení Tlačné ventily umyvadlové...3 Umyvadlové hubice... 12

Více

My Catalogue. Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15. www.grohe.cz - 06.02.2009. 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat.

My Catalogue. Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15. www.grohe.cz - 06.02.2009. 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat. www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat., DN 15 34196 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat., DN 15 19258 Grohtherm

Více

KÓD TYP SPECIFIKACE IVARMTGDS05 3/4" M x 1" F IVAR.MTGDS15 3/4" M x 1" F propoj. 230 mm

KÓD TYP SPECIFIKACE IVARMTGDS05 3/4 M x 1 F IVAR.MTGDS15 3/4 M x 1 F propoj. 230 mm 1) Výrobek: KIT BEZPEČNOSTNÍ SKUPINY K ZÁSOBNÍKŮM TV 2) Typ: IVAR.MTGDS05 IVAR.MTGDS15 IVAR.MTGDS05 IVAR.MTGDS15 3) Charakteristika použití: Nový integrovaný systém IVAR.MTGDS spojuje bezpečnostní funkce

Více

Odkalovací filtr FSMad

Odkalovací filtr FSMad Leden 2014 objednací kód FSMadxx.200 (typ F76S) Odkalovací filtr FSMad JEMNÝ FILTR SE ZPĚTNÝM PROPLACHEM Použití KATALOGOVÝ LIST Filtry se zpětným proplachem zajišťují nepřetržitou dodávku filtrované vody.

Více

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT.

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. MÁTE MOŽNOST VOLBY: NÁPADNÝ SPOLEČNÍK? VYSOCE KOMFORTNÍ: S TŘMENOVOU PÁKOU. s třmenovou pákou je nejen opticky výrazná, ale také velmi příjemná na uchopení.

Více

ČERPADLOVÁ SKUPINA CS TSV VDM REGULUS - pro kotle a topné systémy

ČERPADLOVÁ SKUPINA CS TSV VDM REGULUS - pro kotle a topné systémy Návod ČERPADLOVÁ SKUPINA CS TSV VDM REGULUS - pro kotle a topné systémy CZ verze 1.1 OBSAH: 1 Úvod 3 2 Připojovací rozměry čerpadlové skupiny Regulus CS TSV VDM 3 3 Popis funkce čerpadlové skupiny Regulus

Více

Bezpečnostní značka, odpovídající normě ČSN ISO 3864.

Bezpečnostní značka, odpovídající normě ČSN ISO 3864. verze 2 / prosinec 2012 Popis Zahradní solární sprcha je konstruována jako jednodílné těleso ve tvaru sloupku, kterého PVC plášť slouží jako zásobník teplé vody a zároveň funguje jako sluneční kolektor.

Více

05/2005. Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný. Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948

05/2005. Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný. Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948 /20 Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948 Internet: www.kludi.cz E-Mail: info@kludi.cz Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 D-58685 Menden

Více

GROHTHERM 1000 NOVINKA 100 % GROHE COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. GROHE Termostaty MASTERS OF TECHNOLOGY. Sledujte nás

GROHTHERM 1000 NOVINKA 100 % GROHE COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. GROHE Termostaty MASTERS OF TECHNOLOGY. Sledujte nás WWW..CZ Sledujte nás WWW..SK Termostaty GROHTHERM 1000 100 % COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. Nový web optimalizovaný pro mobily, tablety a počítače. Více o termostatech najdete online na www.grohe.cz a www.grohe.sk

Více

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství Být napřed kvalitou, nikoliv cenou SBA PRO (Sanitary Bath Accessories Professional) je relativně mladá, dynamicky se rozvíjející značka v oblasti

Více

Pákové baterie Steno ST3001 baterie páková stojánková na studenou vodu

Pákové baterie Steno ST3001 baterie páková stojánková na studenou vodu Pákové baterie Steno ST3001 baterie páková stojánková na studenou vodu ST3002 baterie páková na studenou vodu s otočným ramínkem 199,00 Kč 150,00 Kč ST3042 bidetová páková baterie ST3041 páková stojánková

Více

CENÍK GROHE 2013, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny.

CENÍK GROHE 2013, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny. KATALOG GROHE 2013 CENÍK GROHE 2013, verze 1.0 Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny. obsah Obsah strana Koupelnové armatury Allure 4 Quadra

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu

Návod na montáž, obsluhu a údržbu SANItech tel.: 234 706 311, fax: 234 706 300 e-mail: info.cz@koncept-ekotech.com www.koncept-ekotech.com Návod na montáž, obsluhu a údržbu PRESTO 504, 507, 512 TC, 520, 530, 600, 605, 3000 05/2014 (6/2013)

Více

Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00

Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00 REJSTŘÍK Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16... 10 010 05-00 31 1.166,00 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00 16 021 45 6, 8, 10, 12, 15 15.765,00 10 105 05-00 31

Více

PROTRONIC-S. Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura

PROTRONIC-S. Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura PROTRONIC-S Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura Doplňující bezdotykové výrobky pro bezdotykový mycí prostor Vysoušeč rukou RODX310 Zásobník na papírové utěrky RODX630 Dávkovač mýdla

Více

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK8417 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu

Návod na montáž, obsluhu a údržbu SANItech tel.: 234 706 311, fax: 234 706 300 e-mail: info.cz@koncept-ekotech.com www.koncept-ekotech.com Návod na montáž, obsluhu a údržbu RADA INFRAVENTILY A BATERIE INSIGHT 02/2015 Popis Stajánkové infraventily

Více

Armatury. Concept 100. Váš zaručený komfort

Armatury. Concept 100. Váš zaručený komfort Armatury Concept 100 Váš zaručený komfort Když je vše, jak má být Technické řešení, komfort, design nebo příznivá cena? S armaturami Concept 100 získáte jednoduše vše. Celá série vyniká estetickým, nadčasovým

Více

Home + Topná tyč do koupelnových těles s elektronickým termostatem s timerem

Home + Topná tyč do koupelnových těles s elektronickým termostatem s timerem Home + Topná tyč do koupelnových těles s elektronickým termostatem s timerem (Návod k instalaci, uvedení do provozu a použití) Základní popis: Home + je komplet topné tyče s elektronickým termostatem,

Více

Nová řada ATTIX 33 a 44

Nová řada ATTIX 33 a 44 Nová řada ATTIX 33 a 44 Dělá svoji práci... Proto já mohu dělat tu svou Protože jen to nejlepší je dost dobré... Nová generace. Nejlepší ve své kategorii. Díky kompletně nové konstrukci a průmyslovému

Více

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI BIVALENTNÍ ZDROJ K TEPELNÉMU ČERPADLU S KASKÁDOVOU REGULACÍ TJ 2 HP 9 kw Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. Dražice 69, 294 71 Benátky nad Jizerou tel.: +420 / 326

Více

BA195 miniba POTRUBNÍ ODDĚLOVAČ NÁVOD K MONTÁŽI. Uschovejte pro pozdější využití!

BA195 miniba POTRUBNÍ ODDĚLOVAČ NÁVOD K MONTÁŽI. Uschovejte pro pozdější využití! BA195 miniba POTRUBNÍ ODDĚLOVAČ NÁVOD K MONTÁŽI Uschovejte pro pozdější využití! 1. Bezpečnostní pokyny 1. Dodržujte instalační pokyny uvedené v tomto návodu 2. Používejte zařízení dle jeho určení k použití

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu

Návod na montáž, obsluhu a údržbu SANItech tel.: 234 706 311, fax: 234 706 300 e-mail: info.cz@koncept-ekotech.com www.koncept-ekotech.com Návod na montáž, obsluhu a údržbu PRESTO 8100 / 8200 / 8300 6/2013 (5/2008) 2 Doporučená dovýbava:

Více

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem je kompletní filtrační řešení pro celou dílnu. Díky integrovanému předseparátoru je filtr ideální pro použití s kouřem a hrubými

Více