Kverneland Accord MSC Accord. Výkonné setí s vysokou přesností

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kverneland Accord MSC Accord. Výkonné setí s vysokou přesností"

Transkript

1 Kverneland Accord MSC Accord Výkonné setí s vysokou přesností

2 Pokrokový pneumatický secí stroj odpovídající své době Setí systémem Accord secí kombinací MSC Kverneland představuje výkonnou technologii pro profesionální farmáře a podniky služeb. Kvalita bez kompromisu stroj MSC je připraven na všechny operace jak po orbě, tak při setí do mulče. MSC vám nabízí účinné vybavení pro všechny podmínky. Požadavky dnešního zemědělství se hodně mění, velmi rychle narůstají nároky především na výkon a univerzálnost strojů. Měnící se půdní podmínky a nároky na moderní kultivaci vyžadují flexibilní technologii. Kverneland Accord MSC nabízí vysokou kvalitu setí v různých podmínkách, což je to hlavní, co moderní farmáři vyžadují. Rozdíl pocítíte především v úrodě. Vysoká přesnost setí a dobrá kontrola pracovní hloubky jsou podmínkami pro kvalitní úrodu a vysokou návratnost vložených prostředků. Právě tyto požadavky perfektně splňuje secí kombinace MSC. Přesné rozmístění jednotlivých pracovních sekcí znamená jedinečný výsledek. Setí s MSC patří mezi ty nejefektivnější.

3

4 Propracovaná výkonnost ve všech detailech Přední pěch disková sekce Pouze univerzálnost stroje MSC zaručuje optimální podmínky pro zapravení osiva. Speciální provedení stroje MSC vede k maximalizaci úrody základnímu kameni pro zvyšování výnosnosti vaší farmy. Kolový pěch pro nastavení hloubky Kombinace předního a zadního kolového pěchu optimalizuje nastavení hloubky setí a zaručuje klidnou a bezproblémovou činnost secích botek při vysokých pojezdových rychlostech. Současně je provedena kultivace půdy do správné hloubky úspora výkonu a pohonných hmot. Díky přesné pracovní hloubce se zpracovává jen takové množství půdy, jaké potřebujeme. Nadměrné zatížení zadní nápravy traktoru, zvláště na jemném a sypkém povrchu, vede ke stlačování půdy a tvorbě hluboké koleje traktorem. Tomu je na stroji MSC zabráněno umístěním dvou náprav, tudíž se zatížení rovnoměrně rozloží na celý stroj.

5 Pneumatický systém S více než prodanými kusy, se stal pneumatický systém KVERNELAND ACCORD pravděpodobně nejznámějším na světě. Osvědčená a robustní technologie s vysokou přesností jsou hlavními a nejdůležitějšími přednostmi našeho dávkovacího a distribučního systému. Kombinované klapky V případě aktivních kolejových řádků se osivo z uzavřených rozvodů vrací od distribuční hlavy zpět do násypky pomocí kombinovaných klapek. Výsledkem je téměř 8% úspora osiva v porovnání s konkurenty. Prvotřídní jsou pak objemné násypky o kapacitě 3700 litrů v pevném provedení a 3900 litrů ve sklopném provedení (3 velké vaky po 1000 kg + zbytek). Vyvážení setí vzlínání Kolový pěch pro celkové vyvážení Rovnoměrné rozložení hmotnosti přes celou pracovní šířku kolového pěchu (nezávislé na množství osiva v zásobníku) optimalizuje nejen vzlínání vody, ale také urovnání a rozmělnění půdy. To splňuje základní doporučovaná tvrzení: nejdříve upravit a poté zasít. Pěch urovnává půdu po kultivaci a tím ji upravuje před samotným setím. Díky rovnoměrnému vyvážení je umožněno vzlínání vody. Kolové pěchy zajišťují vyvážení stroje na poli i bezpečnou přepravu po silnici. Stroj MSC je standardně připraven na montáž vzduchových brzd. Držáky, z nichž na každém jsou upevněna 2 kola 10.0/85 x 15,3h s 18-PR, jsou vybaveny škrabkami a jsou odpružené vše ve standardní výbavě KVERNELAND ACCORD. **RKL potvrdilo důležitost rovnoměrného utužení půdy před setím předním půdním pěchem. Byly testovány secí kombinace pro setí do mulče bez předního pěchu a na sklopných křídlech bylo výsledkem snížení přítlaku na půdu až o 40 %. V závislosti na půdních podmínkách to vedlo ke značnému snížení (až o 60 %) prokypření půdy a s tím souvisejícímu snížení výnosu. (Zdroj: **Rationalisierungs-Kuratorium für Landtechnik, zvláštní vydání: únor 2007)

6 Fakta a výhody Skutečnost, že jsou přední i zadní pěch blízko u sebe, umožňuje stroji perfektně kopírovat povrch, čímž je zajištěna přesná pracovní hloubka botek při práci na svažitých pozemcích. To je velice důležité především při setí řepky. Rovnoměrné rozložení hmotnosti na celý pracovní záběr kolového pěchu (nezávislé na množství osiva v zásobníku) zlepšuje nejen vzlínání, ale zároveň zaručuje kvalitní urovnání a rozmělnění půdy. Disková sekce Disková sekce stroje MSC se skládá ze speciálně tvrzených držáků, přičemž každý je upevněn zvlášť a tudíž chráněn proti přetížení. Tuto sekci je možno osadit disky o průměru 460 nebo 510 mm. Vroubkované disky zaručují lepší proniknutí do půdy i v obtížných půdních podmínkách. Agresivní úhel řezacích disků společně s velkým prostorem zajišťuje excelentní promíchávání a rozmělňování půdy s velkým množstvím posklizňových zbytků. Díky velké vzdálenosti mezi sekcemi (1,1 m) je většina posklizňových zbytků promíchána s půdou a tudíž nedochází k ucpávání. Disková sekce je ovládána hydraulicky z kabiny traktoru. Navíc je možno nastavit hloubku druhé řady disků nezávisle na první řadě. Nedochází k vybočování jednotlivých sekcí a díky tomu je stroj tažen rovně za traktorem. Kromě ložisek jednotlivých disků jsou všechny otočné části absolutně bezúdržbové. Secí botky Vhodné uspořádání pracovních částí, následujících za secími botkami, je důležité především při mělkém setí (řepka či travní porosty). Pouze tímto způsobem je zajištěno kvalitní zapravení osiva. Patentované CX secí botky umožňují kvalitní setí ve všech podmínkách. Aby mohl být stroj tažen optimální rychlostí, botky jsou přednastaveny na přítlak 160 kg. Výsledný přítlak secích botek je mezi secími kombinacemi unikátní a zaručuje přesnou hloubku setí v celém záběru stroje. Hloubka setí se odvíjí od nastavení předního kolového pěchu. Díky tomuto pěchu je stejně jako přítlak secích botek 160 kg i hloubka setí přesná, a to bez ohledu na pojezdovou rychlost a aktuální půdní podmínky.

7 Kolový pěch zajišťuje kvalitní rozložení hmotnosti na poli a bezpečnou přepravu stroje. Ve standardu má MSC přípravu na vzduchové brzdy. Držáky, z nichž na každém jsou upevněna 2 kola 10.0/85 x 15,3h s 18-PR, jsou vybaveny škrabkami a jsou odpružené vše ve standardní výbavě. CX botka je složena ze speciálně tvrzených vroubkovaných ocelových disků o průměru 410 mm a z vypouklých plastových disků o průměru 360 mm, díky jejichž rotaci je dosaženo nepřetržitého samočisticího efektu. Nejsou potřeba zvláštní škrabky, které by jednak stroj brzdily a jednak způsobovaly ucpávání! Aby se zvýšila kapacita stroje, jsou použita bezúdržbová ložiska. Utužovací kola Víceméně pokaždé je kritickým faktorem vlhkost půdy. To vyžaduje spolehlivý a flexibilní stroj. A právě zde se ukazují silné stránky stroje MSC. Uspořádání utužovacích kol po 50 mm, které jsou v řadě za secími botkami, zaručuje vsakování většiny dešťové vody. Množství kapilární vody se dostává přímo k semenu a může být regulováno nastavením přítlaku. U pozdního setí (např. po sklizni řepy) mohou být kola zcela zvednuta. Zavlačovače Zavlačovače je možno také samostatně nastavit. Lze nastavit přítlak, 3 různé úhly a také je možno celou sekci zcela zvednout a tím vyřadit z činnosti. Navíc je možno v závislosti na typu půdy a způsobu kultivace zvolit zavlačovače tvaru S (průměr 10 mm) nebo pruty o průměru 14 mm.

8 MSC + - Půdní kultivace, přihnojování a setí Dva objemy zásobníku pro lepší přizpůsobivost Design stroje Accord MSC + je až na násypku totožný se stroji MSC typu 4000 až Accord MSC + má násypku rozdělenou do dvou částí a její celkový objem může činit až 4500 litrů. Využívá dvou samostatných měřicích zařízení a proto mohou být semena a hnojivo aplikovány v přesném množství. Výhody jsou zcela evidentní: hnojivo i semena mohou být distribuovány najednou a také může být přesně měřeno jejich množství. Jakmile je hnojivo rozmístěno a překryto, rostliny jej mohou rychle a naplno zužitkovávat, protože se nachází blízko jejich kořenů. Přihnojování na diskové sekci Otvory pro hnojivo jsou umístěny tak, že linie hnojiva je umístěna přesně mezi nasetými řádky. Všechny rostliny tak mají k hnojivu stejně daleko. Díky regulování pracovní hloubky diskové sekce je možné měnit také hloubku zapravování hnojiva. Přihnojování ve výsevném řádku Přihnojování ve výsevném řádku je prováděno pomocí speciálních otvorů, které se nacházejí na botkách přímo vedle otvorů určených pro setí. Hnojivo je tak rozmisťováno přímo k semenům do promísené půdy, jedná se tedy o absolutně nejefektivnější způsob. Tento způsob je obzvláště vhodný pro tzv. fosforečné hnojení. Speciální design botek se dvěma otvory umožňuje také setí dvou různých plodin k sobě.

9 Pevné provedení MSC 3,0 m a 4,0 m Změna pracovní hloubky může být prováděna snadno a bezpečně pomocí dvou pístnic s podložkami. Otevírání a zavírání zásobníku se děje pomocí rolovací plachty a je velice snadné a komfortní. Jednoduché plnění díky nízké výšce a velkému plnicímu otvoru zásobníku

10 Všestranná elektronika SIGNUS monitor Elektronická jednotka kontroly setí Signus poskytuje veškeré potřebné informace, snadné ovládání, rozmanitost funkcí a přesnou kontrolu. Je vhodná pro přesné ovládání stroje během postřikování nebo přihnojování a jsou na ní vizuálně zobrazovány jednotlivé kolejové řádky. Dále Signus nabízí mnoho dalších funkcí (nastavení speciálního rytmu, ovládání dávky setí za jízdy, kontrolu otáček ventilátoru), které jsou lehce ovladatelné a přizpůsobitelné daným požadavkům i během jízdy. Plug & Play ISOBUS DIN Plug and Play ISOBUS DIN (ESA) Secí stoj Kverneland Accord MSC je lehce připojitelný k ISOBUS kompatibilním traktorům pomocí speciální zásuvky Plug and Play (DIN-ISO 11873). Veškeré informace a řídicí funkce jsou zobrazovány na monitoru v traktoru a tudíž není zapotřebí žádný přídavný monitor. Pokud není Váš traktor vybaven kompatibilním systémem ISOBUS, může být vybaven přídavnými terminály TELLUS nebo FOCUS II. Elektronické zařízení ESA nabízí několik výhod jak pro zjednodušení práce, tak pro dosažení ekonomických a ekologických cílů. ESA pomocí počítače řídí jednotlivá dávkovací zařízení. Tento systém je znám pod pojmem Elektropohon dávkovacího zářízení. Data mohou být bez problémů nahrávána, uložena a přenesena do počítače. Pokud připojíme ESA k přídavné jednotce DGPS, tak dokážeme pracovat také s technologií VRT (Technologie proměnlivé dávky). TELLUS terminal Elektronická jednotka kontroly (TELLUS) TELLUS je standardizovaný ISOBUS kompatibilní terminálový systém od společnosti Kverneland Group, který umožňuje kontrolu nad strojem MSC, ale je vhodný také pro jiné ISOBUS kompatibilní stroje. Přes systém ISOBUS dokáže TELLUS automaticky rozpoznávat jaká ovládací jednotka se nachází na stroji. Terminál TELLUS zobrazuje data obdržená z ovládací jednotky a přes několik programovacích tlačítek umožňuje kompletní nastavení stroje - od monitorování až po jeho řízení. TELLUS má také port RS232 pro GPS, který se také využívá jako obsluhové rozhraní. Focus 2 terminal Elektronická kontrolní jednotka (FOCUS II) Terminál Kverneland FOCUS II je levnější alternativou kontrolní jednotky TELLUS. Má jednobarevný displej, nabízí stejné funkce nastavení a kontroly řízení, ale se systémem ISOBUS nespolupracuje tak lehce. Nicméně i tak můžete s terminálem FOCUS II obsluhovat a řídit všechny ISOBUS kompatibilní stroje společnosti Kverneland Group. Kombinovaná klapka otevřená (osivo k výsevní botce) Kombinovaná klapka uzavřená (osivo zpět do zásobníku) Standardní a kombinované magnetické klapky U standardních klapek je osivo, které neproudí do uzavřených klapek, rovnoměrně distribuováno do ostatních secích botek. Naproti tomu u kombinovaných klapek je osivo vraceno zpět do zásobníku, dokonce i když je násypka plná. Druh klapek je závislý především na výběru zákazníka a odvíjí se například od šířky záběru stroje.

11 Technická data Model MSC MSC MSC PLUS Pracovní záběr (m) ,5 4, ,5 4,8 6 Počet secích botek Rozteč řádků (cm) 12,5 12,5 12,5 Objem zásobníku (l) Navýšení zásobníku (600 l) Shrnovací víko zásobníku Senzor minima osiva v zásobníku Hydraulický pohon ventilátoru Pohon ventilátoru s plug-on-injection Ovládání ventilátoru Počet zařízení na měření výsevku Mechanický pohon výsevku Elektrický pohon výsevku Ovládání výsevního ústrojí Nastavení výsevku Množství osiva (min. / max.) 2-380kg 1-300kg 1-300kg Množství hnojiva (min. / max.) 1-250kg Systém kolejových řádků Signus Systém kolejových řádků ESA (ISOBUS) Počet zpětných klapek (volitelná výbava) Znamenáky před vzejitím Vyřazení poloviny záběru z činnosti Vzdálenost mezi disky (mm) Průměr disku (460mm / 510mm) / / / Vzdálenost mezi řadami disků (cm) Hydraulické ovládání diskové sekce Mechanické ovládání diskové sekce CX secí botky Přítlak botek (kg) Průměr kotouče (mm) Utužovací kola (360 x 5) Zavlačovače / tvar S / / / Přední kolový pěch Kolový pěch PU pneumatiky Vzduchové / hydraulické brzdy Teleskopická oj Schválení k přepravě po silnici Požadovaný příkon (HP) Hmotnost (kg) 3 m: ,0 m: ,0m: m: ,5 m: ,5 m: ,8m: ,8m: ,0m: ,0m: 8080 Standardní výbava Volitelná výbava není k dispozici

12 Kverneland Group Kverneland Group je největším specializovaným výrobcem a dodavatelem zemědělských strojů na světě. Kverneland Group je skupina silných továrních značek, které nám umožňují poskytovat jak zemědělcům, tak i obchodním zástupcům, jedinečnou a kompletní řadu vysoce kvalitních výrobků pro zpracování půdy, sklizeň pícnin, setí, rozmetání a postřikování. KVERNELAND GROUP CZECH s.r.o. Košťálkova 1527, Beroun Tel.: Fax: Prodejce: Accord

DG 9000 / 12000 Velkozáběrový pneumatický secí stroj. Investice pro váš úspěch

DG 9000 / 12000 Velkozáběrový pneumatický secí stroj. Investice pro váš úspěch DG 9000 / 12000 Velkozáběrový pneumatický secí stroj Investice pro váš úspěch DG 9000 / 12000 Velkozáběrový secí stroj s přesným uložením osiva Dnešním cílem každého producenta potravin je produkovat potraviny

Více

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m Prutové brány Pracovní záběry: 1, m - 7 m Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve výrobě prutových bran pro různé použití. Již 0 let nabízejí tuto alternativu chemické kontroly

Více

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště Prutové brány Golfová a fotbalová hřiště Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě prutových bran pro různé použití. Již 50 let nabízejí tuto alternativu k snížení

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV Charakteristika secích strojů TERRASEM stabilní konstrukce hlava uložená v zásobníku utěsněnému proti vniknutí vlhkosti a nečistot ventilátor o velkém průměru s nízkou

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů

m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů Flexibilita a přesnost pro nejlepší Kverneland Accord, specialista na setí ve skupině Kverneland Group, vyvinul celou

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 Výsevní jednotka SP Přehled přesných secích strojů osazených výsevní jednotkou SP: Model Max. pracovní záběr (cm) Rozteč řádků (cm) Počet výsevních jednotek SP SPRINT 150-600 45/75

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.  be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.   be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

Focus TD. Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev

Focus TD. Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev Focus TD Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev Michael HORSCH: Témata, jako jsou jistota výnosu a úspora nákladů, nabývají na stále větším významu. Řada institucí testuje dlouhodobě různé

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální Kombinovaný secí stroj FlexCart Efektivní a univerzální Flexibilita a nejjednodušší ovládání Disková secí lišta CX-Ultra šířky 6,00 m Disková secí lišta CX-Ultra šířky 8,00 m FlexCart se zachycovacím hákem

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky. Flexibilita pro nejvyšší požadavky

Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky. Flexibilita pro nejvyšší požadavky Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky Flexibilita pro nejvyšší požadavky 3-nosníky Radličkový podmítač pro mělkou i hlubokou podmítku. Model Tukan od firmy Regent se 3 nosníky byl vyvinut jako stroj,

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami Light Robust Easy to handle Lehký, robustní, snadno ovladatelný Kverneland 150 S: Lehký a robustní oboustranný pluh určený do kamenitých půdních podmínek.

Více

OPTIMA TF Maxi. Vysoký výkon a přesnost

OPTIMA TF Maxi. Vysoký výkon a přesnost OPTIMA TF Maxi Vysoký výkon a přesnost OPTIMA TF Maxi Maximum je maximum! Vysoký výkon s pracovním záběrem 12m Kverneland Accord - posunul hranice v efektivitě! Přesné uložení osiva je jedním ze základních

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

Lehký univerzální secí stroj pro pou ití v kombinaci s rotaèními branami nebo radlièkovým kultivátorem (2,5 3 m)

Lehký univerzální secí stroj pro pou ití v kombinaci s rotaèními branami nebo radlièkovým kultivátorem (2,5 3 m) ACCORD DA, pracovní zábìr 3 m, zásobník 750 litrù, CX botky, hydraulické sklopné znamenáky výbava na pøání ACCORD DA Lehký univerzální secí stroj pro pou ití v kombinaci s rotaèními branami nebo radlièkovým

Více

Pneumatické secí stroje nástavbové a nesené modely. Vynálezci pneumatického setí

Pneumatické secí stroje nástavbové a nesené modely. Vynálezci pneumatického setí Pneumatické secí stroje nástavbové a nesené modely Vynálezci pneumatického setí Pneumatický systém Kverneland Accord Kvalita s dlouhou tradicí! Podrobně o výsevním ústrojí a nastavení výsevku Centrální

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

PRV DOTACE PODZIM 2016

PRV DOTACE PODZIM 2016 PRV DOTACE PODZIM 2016 NA SPECIÁLNÍ PŮDOOCHRANÉ TECHNOLOGIE STRIPTILL PÁSOVÉ ZPRACOVÁNÍ PŮDY pro řepku, kukuřici, slunečnici a cukrovku Dotace z Mze na půdoochranné technologie Je v jednání podpora na

Více

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí Maestro Budoucnost pneumatického přesného setí PHILIPP HORSCH: Roky našeho intenzívního vývoje se odráží ve stroji Maestro a v jeho jedinečném dávkovacím a jednotícím ústrojí. Tisíce hodin na našich testovacích

Více

AEROSEM. Pneumatické secí stroje PÖTTINGER CS powered by innovation

AEROSEM. Pneumatické secí stroje PÖTTINGER CS powered by innovation AEROSEM Pneumatické secí stroje PÖTTINGER powered by innovation 97+234.CS.1013 Pro obiloviny i pro kukuřici AEROSEM Generace univerzálních pneumatických secích strojů pro obiloviny a přesné setí kukuřice

Více

Optimální volba nejen pro výsev kukuřice

Optimální volba nejen pro výsev kukuřice OPTIMA Univerzální přesný secí stroj Accord Optimální volba nejen pro výsev kukuřice Přesné založení porostů kukuřice, slunečnice, řepy, luskovin, dýní... 2 Kverneland Accord nabízí osvědčené technologie

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU KYPŘIČŮ DIGGER Sezónní zvýhodněná nabídka na celou řadu DIGGER s řadou novinek a rozšířeným sortimentem. AKČNÍ CENY! NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM Díky neustálému

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce.

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Crushbar hydraulická přední smyková lišta zaručuje

Více

Válce Kverneland. Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC

Válce Kverneland. Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Válce Kverneland Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Správně konstruovaný rám Utužení půdy a její následující příznivé vlastnosti se systémem Contoura Díky systému Contoura

Více

Velké kompaktní diskové brány Certos TX

Velké kompaktní diskové brány Certos TX Certos TX Certos TX Velké kompaktní diskové brány Certos TX Pro konkrétní práci ty správné kompaktní diskové brány AMAZONE Catros pracovní hloubka 3 cm až 12 cm Speciální nářadí na mělkou podmítku Catros

Více

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l KUHN MDS Rozmetací kotouče s rychlým nastavením lopatek (bez potřeby nářadí) pro normální, ohraničené rozmetání nebo pozdější přihnojování na list - rychlá montáž kotoučů - pomalu se otáčející čechrač

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. be strong, be

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA.   be strong, be Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 UNIVERZÁLNÍ MECHANICKÁ SECÍ KOMBINACE JAK PRACOVAT PŘESNĚ A RYCHLE ZA VŠECH PODMÍNEK Řada

Více

Jedinečný SAT-System. Spring Active Transfer-System = aktivní systém odpružení a odlehčení. Volné uložení válců. farmy.

Jedinečný SAT-System. Spring Active Transfer-System = aktivní systém odpružení a odlehčení. Volné uložení válců. farmy. VÁLCE ...všechny operace jedním přejezdem! Polní válce HEVA je Vaše správná volba. Zvýší produktivitu práce, šetří Váš čas a pohonné hmoty. Při spojení s pružným smykem nabízí polní válce mnohostranné

Více

Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy.

Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy. Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy. PODÍVEJTE SE POD POVRCH. Precizní zemědělství je klíčem ke zvýšení vaší produktivity. Nový půdní senzor SoilXplorer

Více

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor CULTIMER řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor U M Ě N Í S P R Á V N É P O D M Í T K Y! CULTIMER VÍCEÚČELOVÝ RADLIČKOVÝ KULTIVÁTOR Péče o strniště je klíčovou operací pro zachování dobré půdní

Více

ECOLAND série EO, EN ECOLAND. série EO, EN. Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou

ECOLAND série EO, EN ECOLAND. série EO, EN. Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou ECOLAND série EO, EN série EO, EN ECOLAND Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou ecoland ecoland EO EO Rovnoměrné, intenzivní promíchání v celém profilu Obecný popis Hlavní výhody stroje Tuhý

Více

Pronto. Univerzální technika setí pro všechny podmínky

Pronto. Univerzální technika setí pro všechny podmínky Pronto Univerzální technika setí pro všechny podmínky PHILIPP HORSCH: V precizním nástroji jako např. secí botka TurboDisc se skrývá více než 1.500 inženýrských hodin a 10.000 hodin testování. Jen tak

Více

Kompaktní talířové brány Qualidisc. Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků

Kompaktní talířové brány Qualidisc. Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků Kompaktní talířové brány Qualidisc Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků Vysoká kvalita, univerzálnost, vysoká výkonnost a účinnost! Qualidisc N nesený pevný Qualidisc F nesený hydraulicky

Více

Pozemní radar měří pracovní rychlost.

Pozemní radar měří pracovní rychlost. Seed Hawk Väderstad Seed Hawk představuje nejnovější technologii pro přímé setí. Unikátní krojidlové rameno umožňuje dokonalé kopírování, takže semeno i hnojivo jsou odděleně umístěné v optimální vzdálenosti

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

I drill PRO. Nejlepší øešení pro snadné setí

I drill PRO. Nejlepší øešení pro snadné setí I drill PRO Nejlepší øešení pro snadné setí ACCORD I drill PRO Nejlepší øešení pro snadné setí I drill je nový secí stroj, vyvinutý spoleèností ACCORD, vynálezcem pneumatického setí. Koncept je zalo en

Více

DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9

DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9 DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9 2 Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

Kompletní řada secích strojů pro bezorebné (přímé) setí navržena splnit nejnáročnější požadavky

Kompletní řada secích strojů pro bezorebné (přímé) setí navržena splnit nejnáročnější požadavky SD GA UMĚN Í DOBRÉHO SETÍ! SD PŘÍMÉ SECÍ STROJE Kompletní řada secích strojů pro bezorebné (přímé) setí navržena splnit nejnáročnější požadavky Budoucnost zemědělství je v udržení konkurence schopnosti

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy rozmetaných materiálů.

Více

Utužení a zhutnění půdy

Utužení a zhutnění půdy Naše Pole, Nabočany 13. 14.6.2017 Utužení a zhutnění půdy Václav Brant a Milan Kroulík Centrum precizního zemědělství Česká zemědělská univerzita v Praze výnos v procentech Co je utužení a co zhutnění?

Více

A-PDF Merger DEMO : Purchase from to remove the watermark. SPEEDLINER C 3000 Secí stroj pro jednoduchý způsob setí

A-PDF Merger DEMO : Purchase from   to remove the watermark. SPEEDLINER C 3000 Secí stroj pro jednoduchý způsob setí A-PDF Merger DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark SPEEDLINER C 3000 Secí stroj pro jednoduchý způsob setí U M Ě N Í J E D N O D U C H É H O S E T Í SPEEDLINER C 3000 VŠESTRANNOST:

Více

Tiger. Robustní technika pro intenzivní kypření a zpracování půdy

Tiger. Robustní technika pro intenzivní kypření a zpracování půdy Tiger Robustní technika pro intenzivní kypření a zpracování půdy Tiger AS Chytřejší náhrada pluhu Tiger LT Kompaktní s nepatrným vynaložením sil Tiger MT Nejlepší pracovní kvalita v podmínkách kukuřičné

Více

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy REPEX Krátkořezné-senážovací vozy 50 let zkuseností s konstrukcí a vyrobou senázovacích vozu REPEX Kurzschnitt-Silierwagen Svým moderním designem REPEX ideálně zapadne do Vašeho profesionálního, zemědělského

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Pöttinger AEROSEM Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Výnos je ovlivněn přesným ukládáním osiva. Nedělitelně s rovnoměrným ukládáním osiva je spojen cíl omezení ztrát osiva. Při vysokých nákladech na

Více

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference BERTHOUD PRIMER Základní řada tažených postřikovačů pro malé farmy, nebo jako alternativa k neseným postřikovačům. Jeden objem hlavní nádrže, široký výběr typů ramen, možnost ovládání a řízení dávky stejným

Více

ProfiDrill. Mechanické secí stroje

ProfiDrill. Mechanické secí stroje ProfiDrill CZ Mechanické secí stroje ProfiDrill D ProfiDrill D 300 Přesný jako hodinový strojek nový mechanický secí stroj Přehled výhod: Nejvyšší přesnost díky uzavřeným stupňovitým jamkovým výsevním

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Spirit. Vysoká přesnost perfektní vzcházení

Spirit. Vysoká přesnost perfektní vzcházení Spirit Vysoká přesnost perfektní vzcházení 1 Spolu se zemědělci na celém světě jsme po dobu posledních tří generací vytvářeli stroje, které přimějí každou zemědělskou půdu vydat veškerý její potenciál.

Více

PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25

PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25 PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25 Nejrůznější postupy zpracování půdy Pro moderní rostlinnou výrobu je stále důležitější výkonná technika, univerzální kombinovatelnost různých typů půdozpracujících strojů

Více

Express TD. Technika Pronto ve tříbodovém závěsu

Express TD. Technika Pronto ve tříbodovém závěsu Express TD Technika Pronto ve tříbodovém závěsu PHILIPP HORSCH: Při návrhu stroje Express bylo naším cílem postavit ho bez kompromisů. A k tomu jsme měli jedinou volbu a sice použít ověřený koncept Pronto

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

SH SADY PRO SECÍ STROJE

SH SADY PRO SECÍ STROJE Secí stroje pro krycí plodiny SH 201-402 - 600 SADY PRO SECÍ STROJE www.kuhncenter.cz be strong, be KUHN SH 201-402-600 A SADY PRO SECÍ STROJE UNIVERZÁLNÍ PRO VYSOKÝ STANDARD SETÍ Chcete podmítnout strniště

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com Během dvou

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

OPTIMER Řada 103, 103R a 1003

OPTIMER Řada 103, 103R a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103, 103R a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 ŘADA 103, 103R A 1003 EFEKTIVNÍ MÍSENÍ PŮDY PŘI VYSOKÝCH RYCHLOSTECH Jedním z možných řešení snižování nákladů

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány od firmy LEMKEN Mnohostranné použití Při zpracování půdy na strništích byl dříve nejdůležitější boj proti plevelům a vlastní kypření půdy. Dnes je na většině

Více

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Variabilní pracovní záběr od 10,00 do 19,00 m Variabilní šířka řádku od 1,60 do 2,80 m Šest bezúdržbových rotorů s malým průměrem 3.300 mm pro čistou práci Nastavení

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

TERRASEM. Univerzální secí stroje PÖTTINGER CS.1215

TERRASEM. Univerzální secí stroje PÖTTINGER CS.1215 TERRASEM Univerzální secí stroje PÖTTINGER 97+242.CS.1215 Originál je pouze jeden Univerzální secí stroj Enormní výkonnost s pracovními záběry od 3 m do 9 m Univerzální stroje TERRASEM s velkou výkonností

Více

PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR

PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 2 Mnohonásobné využití vede k zásadním úsporám nákladů změna konvenční metody výsevu za konzervativní. Secí stroje Solitair od firmy LEMKEN splňují všechny požadavky na

Více

HE-VA Disc-Roller. Nová dimenze hospodárného zpracování půdy kompaktními disky. Diskové podmítače

HE-VA Disc-Roller. Nová dimenze hospodárného zpracování půdy kompaktními disky. Diskové podmítače HE-VA Disc-Roller Nová dimenze hospodárného zpracování půdy kompaktními disky Diskové podmítače HE-VA technologie diskov Intenzivní zpracování půdy a zpětné utužení velkýc značné navýšení produktivity

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO DISKOVÉ PODMÍTAČE SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO Skupina Maschio Gaspardo SpA byla založená v roce 1964 bratry Egidiem a Giorgiem Maschiovými pod obchodní značkou Maschio. Prvním strojem, který firma zemědělcům

Více

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX.

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Oblasti použití Louky a pastviny Orná půda Kukuřice Obilniny Výhody pro Vás ve zkratce: úzké trysky a lepší zasakování do horní vrstvy půdy díky speciálním zářezovým botkám

Více

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion Aperion Nekonečné možnosti využití -vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem Strautmann Nástavby jako volitelné vybavení pro zvýšení přepravního objemu Aperion od firmy Strautmann z řeckého slova apeiros,

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

117,5 117,5 Pouze Centora Průměr zadního odmítacího bubnu - mm

117,5 117,5 Pouze Centora Průměr zadního odmítacího bubnu - mm 50 www.masseyferguson.com Technické údaje Žací lišta PowerFlow Delta 9380 Delta 9380 AL Centora 7382 Centora 7382 AL Centora 7380 Centora 7380 AL Pracovní šířka záběru 7,7m, 9.2m, 10,7 7,7m, 9,2m 6,8m,

Více

COMBILINER COMBILINER SITERA U M Ě N Í D O B R É H O S E T Í

COMBILINER COMBILINER SITERA U M Ě N Í D O B R É H O S E T Í COMBILINER SITERA U M ĚNÍ D O BRÉHO SETÍ COMBILINER SITERA INTEGROVANÝ COMBILINER SITERA Univerzální mechanická secí kombinace COMBILINER SITERA je známá svou výjimečnou všestraností! Efektivní při setí

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Meziřádková kultivace

Meziřádková kultivace Meziřádková kultivace epa Kukuřice Slunečnice Brambory Dýně Jahody Zelenina Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě strojů pro meziřádkovou kultivaci. Pro dobrou

Více

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika Leeb GS Inteligentní aplikační technika 2 Theodor Leeb: Při vývoji naší techniky pro ochranu rostlin se soustředíme na bezpodmínečnou výkonnost a současně na ohleduplnost k životnímu prostředí. Leeb GS:

Více

TERRADISC. Diskové podmítače PÖTTINGER CS.1217

TERRADISC. Diskové podmítače PÖTTINGER CS.1217 TERRADISC Diskové podmítače PÖTTINGER 97+237.CS.1217 Půda je život Diskové podmítače TERRADISC V moderní rostlinné výrobě nové systémy obdělávání půdy zintenzivnily trend k minimální míře tohoto obdělávání.

Více

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO POSTŘIKOVAČE SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO Skupina Maschio Gaspardo SpA byla založená v roce 1964 bratry Egidiem a Giorgiem Maschiovými pod obchodní značkou Maschio. Prvním strojem, který firma zemědělcům

Více

Diskový podmítač Heliodor

Diskový podmítač Heliodor Diskový podmítač Heliodor Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 WL 70 Kloubové kolové nakladače Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 Díky nejnovější motorové technologii, splňující nejnovější emisní normy, je motor nakladače WL 70 nejen mimořádně účinný, ale také výkonný.

Více

Vertikální míchací krmné vozy

Vertikální míchací krmné vozy Vertikální míchací krmné vozy Kompetentní, moderní, perfektní Turbo šnek Výkonové plus díky rovnoměrnému míchání. Vybavili jsme Turbo šnek pro vozy SILOKING přídavným křídlem. Turbo křídlo, přesazené o

Více

CATROS CERTOS CENIUS. Náboje disků

CATROS CERTOS CENIUS. Náboje disků ZA KAŽDÝ METR ZÁBĚRU 1.000 DOLŮ ČÍM VĚTŠÍ ZÁBĚR, TÍM VĚTŠÍ SLEVA! CATROS CERTOS CENIUS STŘÍHÁME ceny strojů! Diskový podmítač Catros lze vybavit jako jediný stroj na trhu speciální výbavou PRO pro aplikaci

Více

SECÍ KOMBINACE COMPACT-SOLITAIR

SECÍ KOMBINACE COMPACT-SOLITAIR SECÍ KOMBINACE COMPACT-SOLITAIR 2 Preciznost při vysokém tempu konvenčním způsobu setí. Kromě vysoké pracovní rychlosti přispívá ke stálému zvyšování plošného výkonu i velký zásobník osiva, a také rychlejší

Více

Turbo Tažený kultivátor 3,00 a 3,50 m. Turbo: Kvalitní příprava půdy ve všech podmínkách

Turbo Tažený kultivátor 3,00 a 3,50 m. Turbo: Kvalitní příprava půdy ve všech podmínkách Turbo Tažený kultivátor 3,00 a 3,50 m Turbo: Kvalitní příprava půdy ve všech podmínkách Turbo Podmítka i příprava seťového lůžka od jara do podzimu 2 Mnoho farem dnes při většině operací, jako je příprava

Více

ALPHA. Výkon a pohodlí

ALPHA. Výkon a pohodlí ALPHA Výkon a pohodlí Vysokokapacitní postřikovače ALPHA plus je nejnovější generací samojízdných postřikovačů HARDI s vysokým výkonem. Celá koncepce stroje je navržena s ohledem na práci operátora výsledkem

Více

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER Prvotřídní vlastnosti Snadné použití jednoduchá údržba RANGER RANGER 2500 Nádrž: Rám: Membránové čerpadlo: Řídící jednotka: 2500 l, vyvinuta pro optimální stabilitu a nižší rezidua. Vysoká průjezdní světlost.

Více