EBMNEWS06. Aktuální dění ve skupině společností EBM Group

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "EBMNEWS06. Aktuální dění ve skupině společností EBM Group"

Transkript

1 EBMNEWS06 Aktuální dění ve skupině společností EBM Group

2 Úvodní slovo Vážené dámy, vážení páni, dovoľte mi vás opätovne osloviť s aktuálnym dianím v skupine našich firiem EBM Group prostredníctvom ďalšieho newslettra. Za obdobie posledného roka sme sa rozrástli o 2 nové firmy. Založili sme spoločnosť EBM Rent, ktorá sa stará primárne o prenájom nehnuteľností v našom portfóliu, či už nami vlastnených alebo spravovaných a taktiež pripravuje a realizuje predaj bytových jednotiek v našich nových projektoch koncovým vlastníkom. A založili sme aj spoločnosť EBM Office, ktorá zabezpečuje organizačné, prevádzkové a ostatné režijné potreby všetkých spoločností tvoriacich EBM Group, ako aj v projektových spoločnostiach vznikajúcich s novými projektami. Rok 2017 sme vyhodnotili ako ďalší prelomový, keďže sme spolu v naších spoločnostiach prekročili tržby 1 mld Kč (vrátane transakcie GrandPark ). To najpodstatnejšie ale je, že stále cítime veľký rastový potenciál vo všetkých oblastiach stavebníctva a teda v činnostiach, ktoré sú primárne dôvodom existencie firiem EBM Group. O aktuálnych projektoch a dianí u nás sa dozviete v obsahu tohto newslettra, poprípade na naších stránkach, či profiloch na sociálnych sieťach, no a verím, že v neposlednom rade pri jednaniach, či spoločenských stretnutiach so mnou a s mojimi kolegami. Prajem vám všetkým krásne leto a teším sa na stretnutia. Váš Ľubo Vais

3 LakePark Residence

4 LakePark Residence Bytový dům Staré Splavy neboli LakePark Residence byl koncem roku 2017 dle plánu zkolaudován. Z celkem 37 bytů / apartmánů jich byla většina prodána ještě před kolaudací. Struktura klientů je rozmanitá, někteří si pořídili vlastní trvalé bydlení, další second home a nejvíce jich využilo nabídku investičního modelu s garantovaným výnosem. Od jara je dům plně funkční, klienti bydlí a investiční byty si pronajímají rekreanti. Projekt je ukázkou synergie všech společností ve skupině EBM Group. Připravila ho naše developerská společnost EBM Partner a.s. Zdařilý architektonický návrh a veškerou dokumentaci vytvořili architekti a projektanti z EBM Expert Building management, s.r.o. O hladký průběh realizace stavby se postarala společnost EBM Construct, s.r.o. A v neposlední řadě, dům a investice klientů nyní spravuje naše servisní společnost EBM Rent, s.r.o.

5 LakePark Residence Ubytování v apartmánech a okolí objektu i jezera jsou ideální pro dovolené s dětmi. Celý Máchův kraj je zasazen do velmi krásné přírody a nabízí rozmanité možnosti trávení volného času, množství kulturních památek i příležitostí ke sportovnímu vyžití. Tento typ ubytování a jeho umístění poskytuje jasné výhody, jako je absolutní soukromí, vlastní kuchyně, krátká vzdálenost k jezeru i dětskému hřišti a další. Rekreační využití apartmánů tak bylo jasným doplněním ostatních možností v této atraktivní turistické lokalitě. Nedostatek kapacity pro komfortní krátkodobé ubytování v okolí, téměř žádná konkurence ubytování tohoto typu a hlavně první ohlasy návštěvníků to nyní potvrzují. Investiční apartmány v jednotném standardu vybavila a provozuje naše servisní společnost EBM Rent. Jsou dispozičně velkorysé a velmi komfortně zařízené. Nabízejí například výjimečně pohodlné postele hotelového typu, plně vybavenou kuchyň, gauč rozložitelný na plnohodnotné dvoulůžko, pračku a další. K téměř každému apartmánu náleží terasa či lodžie s venkovním nábytkem. Objekt disponuje vlastní kolárnou a privátní saunou. Pro klienty je připravena půjčovna elektrokol a paddleboardů. Další doplňkové služby jsou připravovány. Více na lakepark.cz

6

7 EBM Expert Building Management, s.r.o. Společnost EBM Expert Building Management, s.r.o., potvrzuje v roce 2018 své pevné místo na trhu projekčních prací a patří ke špičkovým projekčním ateliérům vybudovaným v posledních letech. Dosáhli jsme vytyčeného optimálního počtu 50 architektů a projektantů, pokračujeme v práci na celé řadě zajímavých zakázek a nepolevili jsme ani v akvizici zcela nových zakázek a klientů. Vybrané zakázky představujeme na dalších stránkách tohoto newsletteru. Podařilo se nám přesunout hlavní objem naší práce od vyšších stupňů dokumentace k úvodním částem projektů, resp. ke kompletnímu zpracování projektové dokumentace od úvodních studií až po dohled nad realizací staveb. Tyto dlouhodobé akce představují základní zakázkové krytí na několik let dopředu a přinášejí nám možnost plánování kapacit v delším časovém horizontu. Zároveň se můžeme plně koncentrovat na zefektivňování veškerých našich výkonů, udržení vysoké kvality a zdokonalování BIM projektování. I v roce 2018 jsme stejně jako v loňském roce zaznamenali úspěch za aplikaci BIM technologií udělení zvláštní ceny v soutěži Stavba roku za projekt budovy FIVE, která byla kompletně projektována tímto způsobem a ve které má naše skupina sídlo. Děkujeme všem našim partnerům a klientům a těšíme se na další spolupráci.

8 EBM Expert Building Management, s.r.o. výběr z aktuálních projektů OAKS V rezidenčním projektu OAKS Prague, na kterém vykonáváme funkci generálního projektanta, pracujeme v současné době také na architektonických studiích vybraných staveb např. OAKS Riding Club nebo Site Office. OAKS Prague je ojedinělý projekt, který vzniká jen pár kilometrů jihovýchodně od Prahy v Nebřenicích. Cílem projektu a investora společnosti Arendon Development Company a.s., je vznik celé nové obce s veškerou občanskou vybaveností, která se stane jedinečným místem pro život v krásné přírodě nedaleko metropole. ČTVRŤ EMILA KOLBENA Co se týče akce Čtvrť Emila Kolbena, pokračujeme v návaznosti na úspěšnou účast v architektonické soutěži na dalších stupních projektové dokumentace urbanistické studii celého souboru a dokumentaci pro stavební povolení a pro provedení stavby první etapy. Celkově vznikne v lokalitě na Praze 9 u ulice Kolbenova téměř bytových jednotek, které budou těžit z kvalit území nacházejícího se v blízkosti stanice metra Kolbenova a navazujícího na přírodní park u říčky Rokytky. Součástí souboru bude kromě řady novostaveb také rekonverze bývalé tovární budovy, která nabídne netradiční bytové jednotky loftového typu. Celý obytný soubor bude protkán odkazy na původní industriální genius loci řešeného území.

9 EBM Expert Building Management, s.r.o. výběr z aktuálních projektů HOTEL HYBERNSKÁ, PRAHA 1 Hotel v centru Prahy, součást projektu revitalizace okolí Masarykova nádraží Masaryk Station Development, navržený ateliérem Zahy Hadid. Kapacita hotelu je přibližně 370 hotelových pokojů. Autorem architektonického řešení je ateliér Schindler Seko Architekti. EBM Expert Building Management zajišťuje kompletní projektovou dokumentaci. V současnosti byla vydána dokumentace pro územní rozhodnutí a zahájeno projednávání s dotčenými orgány státní správy. Plánovaný rok zahájení výstavby je OBYTNÝ SOUBOR SMÍCHOV CITY V prostoru nákladového nádraží Smíchov má postupně vzniknout nová bloková zástavba. První etapa této zástavby je situovaná u ulice Za Ženskými domovy a obsahuje 2 bloky bytových domů (SM2 a SM3) a jeden administrativní objekt (SM1). Na projektu bloku SM3 spolupracují významné architektonické kanceláře Haascookzemmrich STUDIO2050, Chalupa architekti, Projektil architekti a Kuba & Pilař architekti. EBM Expert Building Management zajišťuje koordinaci a zpracování projektové dokumentace tohoto jednoho městského bloku. Dne nabylo právní moci územní rozhodnutí na první etapu výstavby zahrnující bloky SM1, SM2 a SM3. V současné době probíhají práce na projektu pro stavební povolení.

10 EBM Expert Building Management, s.r.o. výběr z aktuálních projektů REZIDENCE NUSELSKÝ PIVOVAR Kompletní projektová dokumentace a výkon generální projektanta rozsáhlého projektu rekonstrukce a dostavby areálu bývalého pivovaru v Praze 4 Nuslích CBS PARDUBICE Kompletní projektová dokumentace dalšího objektu seniorského bydlení DATOVÉ CENTRUM T-MOBILE Kompletní projektová dokumentace včetně inženýrské činnosti a spolupráce při kolaudaci REZIDENCE JULISKA Projekt rezidenčního bydlení v Praze 6 Dejvicích OBYTNÝ SOUBOR ZELENÝ TROJÚHELNÍK Kompletní projektová dokumentace a autorský dozor při realizaci obytného souboru v Plzni LIDL SULICE Kompletní projektová dokumentace pro novou prodejnu LIDL

11 EBM Expert Building Management, s.r.o. ocenění naší práce Budova FIVE, ve které sídlíme a na jejíž stavbě jsme se podíleli ve funkci hlavní inženýr projektu, získala několik prestižních ocenění. Prvním z nich byla zvláštní cena udělená Nadací pro rozvoj architektury a stavitelství a Odbornou radou pro BIM v prestižní soutěži Stavba roku Navázali jsme tak na stejné ocenění z předešlého ročníku, které jsme získali za budovu Corso Court. Porota ocenila zavedení technologií BIM na úrovni všech účastníků stavebního procesu jako další posun jejich možností a využití. Kladně byl hodnocen také přínos v procesu implementace nových technologií a s tím spojené zefektivňování stavebnictví hodné 21. století. Následovalo další skvělé umístění druhé místo v kategorii Nová administrativní centra v soutěži Best of Realty V této soutěži porota ocenila stylové řešení kanceláří vybudovaných v místě bývalé tramvajové vozovny na pražském Smíchově. Porota hodnotila velmi kladně také fakt, že kancelářská budova navržená s využitím nejmodernějších technologií současně respektuje specifickou atmosféru místa a přispívá k rozvoji unikátní lokality. Kromě budovy FIVE získal v této soutěži ocenění také projekt Rezidence Waltrovka, kterého se naše kancelář účastnila parciálně v závěrečných fázích projektových prací, a to v kategorii Cena čtenářů mediálních partnerů. Poslední z úspěchů budovy FIVE jsou hned dvě prestižní ocenění v mezinárodní soutěži CEEQA 2018 (Central & Eastern European Real Estate Quality Awards), a to v kategoriích Green Leadership Building of the Year a Office Development of the Year.

12 Posilujeme tým NABÍZÍME PŘÍLEŽITOSTI future.ebmexpert.cz

13

14 EBM Partner a.s. PLÁNY A VIZE SPOLEČNOSTI Společnosti EBM Partner se po úspěšném prodeji společnosti GrandPark a.s. včetně příslušných nemovitostí soustředí zejména na přípravu dalších projektů v oblasti poskytování sociálních služeb nyní již pro externí investory. Aktivně pracujeme také na přípravě dalších projektů apartmánových domů v rekreačních oblastech, určených primárně ke krátkodobým pronájmům. Zároveň připravujeme vlastní developerské projekty rezidenčního charakteru, a to ve formě družstevního nebo osobního vlastnictví. Cílem v EBM Partner je připravovat a následně spolu se sesterskými společnostmi ve skupině realizovat projekty s přidanou hodnotou, a to jak architektonicko-projekčním řešením, tak i funkčním využitím. Věříme, že maximálním využitím synergie ve skupině EBM Group bude EBM Partner přiměřeně růst a upevňovat svou pozici na poli developerských a projekt-manažerských firem.

15 EBM Partner a.s. dokončené projekty LAKEPARK RESIDENCE V samotném centru rekreační oblasti Máchovo jezero, v obci Staré Splavy, jsme společně s generálním dodavatelem staveb EBM Construct úspěšně dokončili výstavbu bytového domu s 37 byty, které byly úspěšně předány spokojeným klientům. Realizace dalšího úspěšného projektu formou družstevní výstavby, tentokrát určeného primárně k rekreačním účelům, nám otevřela cestu k novým projektům nezaměřujícím se pouze na Prahu. Děkujeme všem našim partnerům, kteří se podíleli na přípravě, realizaci i provozu tohoto krásného projektu. CBS LIBEREC Po úspěšném prodeji společnosti GrandPark rakouskému provozovateli sociálních služeb SeneCura realizujeme pro tuto společnost nový Domov pro seniory v liberecké městské části Vratislavice nad Nisou. Objekt je ve finální fázi dokončování. Na konci druhého čtvrtletí tohoto roku proběhne kolaudace s následným vybavením objektu a předáním provozovateli. SeneCura plánuje otevřít Domov klientům v průběhu podzimu letošního roku.

16 EBM Partner a.s. připravované projekty CBS CBS PARDUBICE V Pardubicích připravujeme nový projekt Domova pro seniory společně se společností Alzheimercentrum. Nový domov pro cca 170 klientů bude umístěn v městské části Polabiny na krásném pozemku navazujícím na park s rybníkem, přesto uprostřed rezidenční oblasti blízko centra města. Projekt zajišťujeme kompletně ve všech fázích přípravy i následné realizace se společnostmi ze skupiny EBM Group. Projekční práce a veškerá povolení potřebná pro výstavbu dodává EBM Expert Building Management, stavební realizací bude pověřena EBM Construct, developerem projektu je EBM Partner. ÚZKÁ SPOLUPRÁCE SE SENECURA Se společností SeneCura (SC), lídrem v poskytování sociálních služeb jak v ČR, tak i v Evropě, jsme se dohodli na pokračování spolupráce a jejím zintenzivnění. Společně připravujeme do realizace několik nových projektů domovů pro seniory, mezi jinými např. ve Žďáru nad Sázavou a Ústí nad Labem. Zároveň pracujeme na rozšíření kapacit stávajících domovů SC, např. v Písku a Šanově.

17 EBM Partner a.s. další připravované projekty KOLOVRATY V první polovině roku se nám podařila akvizice pozemku v pražské městské části Kolovraty. Připravujeme na něm nový projekt výstavby řadových rodinných domů, dvojdomů a solitérních vil. Věříme, že se nám v Kolovratech, rezidenční lokalitě plné zeleně, podaří zrealizovat příjemné moderní bydlení s perfektní dostupností do centra města. O dalším vývoji tohoto projektu vás budeme rádi informovat i příště. KOBYLISY Nejnovější z připravovaných projektů je komorní rezidenční projekt v pražských Kobylisích. Bytový dům pojme 8 bytových jednotek. Plánované dispozice bytů, vynikající dopravní dostupnost a občanská vybavenost budou velmi vhodné i pro náročné klienty, preferující moderní bydlení v širším centru Prahy.

18

19 EBM Construct, s.r.o. Společnost EBM Construct, s.r.o., má za sebou necelé dva roky působení ve skupině EBM Group, které potvrzují, že tato akvizice byla krok správným směrem. V roce 2017 byl zdvojnásoben obrat a také letos tento trend pokračuje. Zdárně byla dokončena první klíčová zakázka LakePark Residence a zahájeny další tři projekty pro externí klienty. Ještě v roce 2018 bude zahájena další stavba dům seniorského bydlení. V následujícím roce společnost čekají minimálně čtyři další zakázky, které aktuálně připravují pro realizaci kolegové ze sesterských společností. V rámci skupiny je EBM Construct aktuálně nejrychleji rostoucí společností a v jejím rozvoji vidíme velký potenciál. Příznivé podmínky na stavebním trhu a nasmlouvané zakázky přinášejí do naší práce komfort. Rozšiřujeme personální tým, investujeme do technického vybavení, a naplňujeme tak hlavní strategii společnosti pokrýt vlastní kapacitou hrubou stavbu projektů, které následně dokončujeme s našimi stabilními partnery v profesních částech. Kvalita prací a proklientský přístup společnosti tak odrážejí naše motto: Důvěra a detail mají smysl.

20 EBM Construct, s.r.o. plánovaný růst společnosti přejmenování společnosti a počátek její novodobé historie 30 stálých spolupracovníků obrat 70 mil. Kč vlastní technické vybavení

21 EBM Construct, s.r.o. LakePark Residence LAKEPARK RESIDENCE Stavba byla zahájena v září 2016 zajištěním pískovcové skály hřeby a stříkaným betonem. Následně byla usazena naše jeřábová technika a započaly práce na podkladových betonech, na které navazuje základová deska s funkčním řešením bílé vany a s tím spojené stěnové a stropní konstrukce. Toto vše z vodostálého betonu s kombinací vyzdívek z cihelného systému. Tím byl na pozemku utvořen monolitický skelet domu. Během roku 2017 byl proveden dřevěný obklad a zateplení provětrané fasády. Dřevo se objevilo také na několika lodžiích a terasách, vše bez přechodového provedení. Střešní krytina je plechová, tento materiál přechází v určitých místech také fasádu. Interiéry jsou moderně pojaté, převažuje pohledový beton, velkoformátová dlažba, laminátová podlaha a kvalitní sanitární technika, to vše skryté za bezpečnostními dveřmi. Celá stavba zdárně proběhla pod vedením zkušeného týmu kvalifikovaných vedoucích pracovníků, našimi subdodavateli byly společnosti dlouhodobě prověřené tuzemským trhem. Byla odvedena kvalitní práce v určených termínech, to vše v souznění s okolní přírodou, obcí a v neposlední řadě s úřady.

22 EBM Construct, s.r.o. aktuální projekty BD ZTRACENÁ V květnu jsme zahájili, jako generální dodavatel stavby, práce na projektu BD Ztracená. Jedná se o bytový dům (viladům) se třemi nadzemními a jedním podzemním podlažím. Celkově je v objektu navrženo 6 bytových jednotek, vždy dvě jednotky na každém podlaží a jedna nebytová jednotka v 1. PP. Investor: soukromý Architekt: Ateliér Daďa Stavební náklady: cca 42 mil. Kč OAKS Jako generální dodavatel stavby začínáme pracovat na souboru dvou vil se společným dvorem v rezidenčním projektu OAKS Prague. Rodinné domy s tradiční venkovskou architekturou v moderním pojetí navrhli světoznámí architekti. Investor: Arendon a.s. Stavební náklady: cca 60 mil. Kč UNIPETROL LITVÍNOV Další z našich aktuálních projektů je partnerská zakázka se společností PORR a.s. Jedná se o třípatrovou monolitickou stavbu, ve které bude rozvodna a vysokoúčinná kotelna. Stavba je prováděna přímo v areálu Unipetrol Litvínov a jsou při ní dodržována vysoká bezpečnostní opatření. Investor: Bertch Energy Stavební náklady: cca 60 mil. Kč

23 EBM Construct, s.r.o. realizované projekty

24

25 EBM Rent, s.r.o. PLÁNY A VIZE SPOLEČNOSTI Společnost EBM Rent, s.r.o., byla založena v roce 2017 s cílem spravovat projekty nájemního bydlení své developerské sestry EBM Partner. Do budoucna má v plánu rozšířit portfolio spravovaných nemovitostí o další projekty sesterských společností i externích klientů. Cílem je vytvořit rozmanitou nabídku rezidenčních projektů ke krátkodobým i dlouhodobým pronájmům (případně k investičním příležitostem), spojených se zprostředkováním doplňkových nadstandardních služeb pro své nájemce. Pilotním projektem je LakePark Residence na Máchově jezeře, ve kterém společnost EBM Rent zajišťuje svým klientům krátkodobé pronájmy jednotlivých bytů. Mimo to se stará o provoz domu a pro rezidenční nájemce zprostředkovává doplňkové služby.

26 EBM Group

27 ... setkání s kolegy a partnery mimo kancelář Kromě pracovních povinností jsme podnikli za poslední rok také mnoho sportovně společenských akcí. Navázali jsme na některé tradiční a přidali nové. Vybíráme některé z nich. Náš tým opět bojoval na několika námořních regatách. Z České námořní business regaty 2018 dokonce přivezl pohár za první místo. V létě 2017 jsme vyrazili na Slovensko na kola. Na začátku podzimu jsme strávili krásný prodloužený víkend na Orlíku. Po předvánočním posezení následoval tradiční novoroční večírek a hned po něm jsme vyrazili opět sportovat, tentokrát do rakouských Alp. Během zimy jsme chodili pravidelně měřit síly na hokejové zápasy, zakončené veřejným bruslením pro rodiny našich kolegů. Po zimě jsme oprášili kola a po práci několikrát vyrazili na krátké cyklovyjížďky, včetně naší oblíbené Tour de Zahořany. Začátkem června proběhl další sportovně společenský prodloužený víkend, tentokrát v našich apartmánech v LakePark Residence. Projeli jsme na kolech Máchův kraj, vyzkoušeli si paddleboardy a ještě si pochutnali na specialitě mladém býku na grilu. Pracovat v EBM nás baví a děkujeme vedení za spoustu zajímavých zážitků.

28

29 Vždy aktuální informace o dění ve společnostech skupiny EBM Group naleznete na našem facebooku. Váš like nás potěší. EBM Expert Building Management, s.r.o. EBM Partner a.s. EBM Construct, s.r.o. EBM Rent, s.r.o. budova FIVE, Na Valentince 3336/4, Praha 5 Smíchov

Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu

Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu SPV SPV SPV účelové společnosti jednotlivých projektů První ze společností EBM Expert Building Management, s.r.o.

Více

EBMNEWS02. Aktuální dění ve skupině společností EBM

EBMNEWS02. Aktuální dění ve skupině společností EBM EBMNEWS02 Aktuální dění ve skupině společností EBM Úvodní slovo Vážení priatelia, znovu sa pripomíname s našim newsletterom, aby sme vás v krátkosti informovali o dianí v našich spoločnostiach EBM-Expert

Více

EBMNEWS05. Aktuální dění ve skupině společností EBM group

EBMNEWS05. Aktuální dění ve skupině společností EBM group EBMNEWS05 Aktuální dění ve skupině společností EBM group Úvodní slovo Vážené dámy, vážení páni, uplynula vcelku dlhá doba od nášho posledného zdielania najdôležitejších informácií o dianí v skupine firiem

Více

P RO VA Š E I N V E S T I C E

P RO VA Š E I N V E S T I C E PRO VAŠE INVESTICE Jsme holdingovou společností, která připravuje a realizuje developerské projekty. V rámci skupiny EBM Group se jedná převážně o oblast rezidenčního bydlení a nově také logistiky, retailu

Více

SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. 1

SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. 1 SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 1 www.sekyragroup.cz Sekyra Group Real Estate reference (1/2) Historie: Společnost založená v roce 1996 navázala na advokátní praxi dr. Sekyry v oboru nemovitostí Společnost

Více

Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu

Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu Smysluplnost naší činnosti a synergické efekty v EBM Group jsou základem našeho úspěchu Úvodní slovo Vážení přátelé, před 20 lety, po příchodu do ČR, jsme společně s mými tehdejšími obchodními partnery

Více

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI LOKALITA METRO KŘIŽÍKOVA TRAM. ZASTÁVKA KŘIŽÍKOVA CYKLOSTEZKA AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ FLORENC PARK VÍTKOV BYDLENÍ PRO 21. STOLETÍ V původní zástavbě

Více

EBMNEWS03. Aktuální dění ve skupině společností EBM group

EBMNEWS03. Aktuální dění ve skupině společností EBM group EBMNEWS03 Aktuální dění ve skupině společností EBM group Úvodní slovo Vážení priatelia, od nášho posledného Newsletteru sa udialo mnoho skutočností podstatných pre fungovanie našich firiem v skupine EBM

Více

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT STAVO Hradčanská Office Center Milady Horákové 116/109 160 00 Praha 6 domov@yit.cz www.yit.cz Hyacint Modřany A (II. fáze) Váš domov rozkvétá v Modřanech

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ

CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ 19. 10. 2016 Sever Nákladového nádraží Žižkov CENTRAL GROUP odkoupil pozemky v létě 2016 od Discovery Group Celková plocha pozemků

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ Projekt Berounská brána je oázou klidu. Místem, kde jste obklopeni nádhernou přírodou a zároveň jste stále v centru města s veškerou občanskou vybaveností. Jste na dosah

Více

Přeměna BROWNFIELDS v Praze

Přeměna BROWNFIELDS v Praze Přeměna BROWNFIELDS v Praze Penta Real Estate MĚSTA BUDOUCNOSTI 23.04.2018 Rudolf Vacek CONTENT Úvod O Penta Real Estate Záměr v oblasti developmentu Brownfieldové projekty Penty Florentinum Waltrovka

Více

Penta Investments divize Real Estate. Kanceláře od kvantity ke kvalitě

Penta Investments divize Real Estate. Kanceláře od kvantity ke kvalitě Penta Investments divize Real Estate Kanceláře od kvantity ke kvalitě 4.března 2014 I. KVANTITA - Pražský kancelářský trh na konci roku 2013 'Hlavní indikátory Velikost trhu 2,96 milionu m2 kancelářských

Více

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects KRÁSNÉ VÁNOCE 16 prosinec 2015 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 4 EDITORIAL: KRÁSNÉ VÁNOCE 2015. ODPOJTE SE 5 TÉMA: ROK 2015 V NAŠEM ATELIÉRU 15 BYDLENÍ PODLE AKA 21

Více

NOVÉ VYSOČANY. Prezentace projektu. Setkání s novináři na Radnici MČ Praha 9. 20. květen 2009 PREZENTACE PROJEKTU NOVÉ VYSOČANY

NOVÉ VYSOČANY. Prezentace projektu. Setkání s novináři na Radnici MČ Praha 9. 20. květen 2009 PREZENTACE PROJEKTU NOVÉ VYSOČANY Prezentace projektu Setkání s novináři na Radnici MČ Praha 9 20. květen 2009 1 Velké rozvojové území Vysočany zahrnuto do územního plánu Prahy teprve v roce 2006. 250 hektarů pozemků veškerá technická

Více

Rekultivace BROWFIELDS v Praze

Rekultivace BROWFIELDS v Praze Rekultivace BROWFIELDS v Praze Penta Real Estate 29.10.2018 Pavel Streblov METROPOLITNÍ PLÁN PRAHY s důrazem na VÝŠKOVÉ BUDOVY a BROWFIELDS PENTA REAL ESTATE & BROWNFIELD PROJEKTY Dokončený projekt Florentinum

Více

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013 Exkluzivní nemovitosti Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz Představení kanceláře The RE/MAX Collection Platinum The RE/MAX Collection je prémiová značka

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí Termín/y dokončení

Více

Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu

Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu Úvodem Developerská společnost Real 3 a.s., se při úvahách o novém projektu zabývala myšlenkou, jak nabídnout zájemcům o bydlení opravdovou architektonickou

Více

RODINNÉ DOMY STODŮLKY

RODINNÉ DOMY STODŮLKY RODINNÉ DOMY STODŮLKY SLOVO ARCHITEKTA Pro výstavbu rodinných domů byla investorem vybrána atraktivní lokalita ve Stodůlkách, která je celá situována na slunný jihozápad a určena pro obytnou zástavbu.

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/10 BYTY - přehled projektů Počet bytů Termín/y dokončení 42 celkem / 8 volných Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 629 celkem / 13 volných Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

www.rezidenceuhvezdy.cz Nadčasová architektura Pasivní standard Nejmodernější technologie 900 m na metro O projektu 1 min. do parku Bydlení v přírodě 15 bytů Váš nový a zdravý domov! Unikátní projekt Rezidence

Více

Projekt revitalizace MASARYKOVA NÁDRAŽÍ & Proměna bývalé pražské TOVÁRNY WALTER

Projekt revitalizace MASARYKOVA NÁDRAŽÍ & Proměna bývalé pražské TOVÁRNY WALTER Projekt revitalizace MASARYKOVA NÁDRAŽÍ & Proměna bývalé pražské TOVÁRNY WALTER Penta Investments 18.10.2016 Petr Palička TRENDY EVROPSKÉHO STAVEBNICTVÍ Přestavba a využití Brownfields v Praze a ČR CONTENT

Více

R&P DEVELOPMENT. Růžička a partneři development s.r.o.

R&P DEVELOPMENT. Růžička a partneři development s.r.o. R&P DEVELOPMENT Růžička a partneři development s.r.o. Společnost Růžička a partneři development s.r.o. se věnuje podnikatelské činnosti v oblasti realit a developmentu NABÍZÍME TYTO SLUŽBY developerská

Více

MÍSTO.MĚSTO.ŽIVOT REZIDENČNÍ, ROZVOJOVÉ A VOLNOČASOVÉ PROJEKTY NA ÚZEMÍ PRAHY BYTOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 2.

MÍSTO.MĚSTO.ŽIVOT REZIDENČNÍ, ROZVOJOVÉ A VOLNOČASOVÉ PROJEKTY NA ÚZEMÍ PRAHY BYTOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 2. BYTOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 2. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 3. FÁZE V PRODEJI ŘADOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO ŘADOVÉ DOMY 2. FÁZE VYPRODÁNO PARCELY PRO RD VYPRODÁNO REZIDENČNÍ, ROZVOJOVÉ A VOLNOČASOVÉ

Více

Development na Ostravsku

Development na Ostravsku Development na Ostravsku Ing. Radka Demčáková account manager S.K. Neumanna 608/7 702 00 Ostrava e-mail: radka.demcakova@stingcommerce.cz www.rksting.cz Cílem prezentace je: Úvod Seznámit Vás s vývojem

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV.

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. Klient: Připravil: CANABA development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz Datum: 16.8.2015 2 / 20 CANABA

Více

Jednička na pražském developerském trhu

Jednička na pražském developerském trhu Jednička na pražském developerském trhu V Plzni dne 05. 04. 2018 Počet realizovaných bytových jednotek 2012 2014 ÚVOD Systémovou prací se dá růst i v krizi. Z nuly lze vybudovat fungující podnik. Vše ale

Více

INFORMAČNÍ LIST BYTOVÉHO PROJEKTU

INFORMAČNÍ LIST BYTOVÉHO PROJEKTU MATĚJKOVA INFORMAČNÍ LIST BYTOVÉHO PROJEKTU OBSAH CODECO, a.s. 2 O projektu 3 Harmonogram 3 Dopravní dostupnost 3 Lokalita 4 Dispoziční řešení 5 Základní přehled bytů 6 Standardní vybavení 6 Financování

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 42 celkem / 7 volných 700 celkem / 35 volných 408 celkem / 96 volných

Více

KLIENTSKÉ ZMĚNY NÁS BAVÍ. KLIENTSKÉ ZMĚNY UMÍME.

KLIENTSKÉ ZMĚNY NÁS BAVÍ. KLIENTSKÉ ZMĚNY UMÍME. KLIENTSKÉ ZMĚNY NÁS BAVÍ. KLIENTSKÉ ZMĚNY UMÍME. Jednoduše. Pohodlně. Individuálně. NACONI je česká společnost specializující se na řízení klientských změn rezidenčních developerských projektů. Nabízí

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík Akropolis reality s.r.o. tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz

Více

PRAGUE PRIME HOMES OVENECKÁ N

PRAGUE PRIME HOMES OVENECKÁ N PRAGUE PRIME HOMES OVENECKÁ N O. 33 O PROJEKTU Rezidenční projekt OVENECKÁ N O. 33 představuje nadstandardní bydlení pro náročné. Během přestavby je zdůrazňován původní modernistický koncept a současně

Více

residential golf lifestyle

residential golf lifestyle residential golf lifestyle AURA je prvním rezidenčním resortem v České republice, který svým obyvatelům přináší unikátní řešení venkovského, ale zároveň moderního životního stylu a bydlení uprostřed přírody

Více

OBSAH PREZENTACE. Základní informace. Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia. Současné portfolio. Plánované projekty

OBSAH PREZENTACE. Základní informace. Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia. Současné portfolio. Plánované projekty Představení fondu OBSAH PREZENTACE Základní informace Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia Současné portfolio Plánované projekty ZÁKLADNÍ INFORMACE Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů Druh

Více

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK Hanspaulka Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK PROPERTIES ID 11242 Hanspaulka Jeden z klenotů pražských rezidenčních čtvrtí Kouzelná část šesté pražské čtvrti Dejvice,

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz CANABA developoment,

Více

Exkluzivní nové byty na Vinohradech přímo u Národního muzea

Exkluzivní nové byty na Vinohradech přímo u Národního muzea Exkluzivní nové byty na Vinohradech přímo u Národního muzea 8 9 7 6 1 3 2 10 5 PRAHA 4 Rezidence U Muzea je komorním bytovým projektem v prestižní lokalitě historického centra Prahy. I přes umístění v

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR NEJVĚTŠÍ rezidenční stavitel v ČR Stavíme pro Vás novou Prahu již čtvrt století 25 let na trhu 15.000 prodaných bytů, domů a parcel 170 úspěšně dokončených projektů Nemáme potřebu čerpat bankovní úvěry,

Více

Rekonstrukce kancelářských budov a příklady nového využití

Rekonstrukce kancelářských budov a příklady nového využití Rekonstrukce kancelářských budov a příklady nového využití Penta Investments 20.10.2016 Petr Palička STAVEBNÍ FÓRUM Kanceláře: redesign, revitalizace, rekonstrukce CONTENT Úvod O Penta Investments v real

Více

U bran přírodní rezervace

U bran přírodní rezervace U bran přírodní rezervace Projekt situovaný v malebné části Prahy 6, poblíž přírodní rezervace Divoká Šárka nabízí reprezentativní byty v kompletně zrekonstruované barokní budově, a další bytové jednotky

Více

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Objevte komfort bydlení ve městě s volností výhledů do okolní krajiny. 1 POPIS PROJEKTU Představujeme Vám nově dokončený projekt viladomu Sv. Václav, jenž v

Více

eal estate REALITNÍ PROJEKTY 2016

eal estate REALITNÍ PROJEKTY 2016 eal estate REALITNÍ PROJEKTY 2016 REALITNÍ PROJEKTY 2016 Drážďany Praha Regensburg Košice Bratislava eal estate PRONÁ JEM Projekt Lokalita Země Albertov Rental Apartments Praha 2 Česká republika Business

Více

Skupina firem PKS. Generální dodavatel staveb

Skupina firem PKS. Generální dodavatel staveb Skupina firem PKS Generální dodavatel staveb Představení společnosti Vážení obchodní partneři, společnost PKS stavby a.s. je generální dodavatel staveb, jenž disponuje vlastními výrobními kapacitami na

Více

Vestec Střed rezidenční komplex

Vestec Střed rezidenční komplex Vestec Střed rezidenční komplex Akropolis reality, s.r.o. Zdeněk Špetlík Pštrossova 1925/6 110 00 Praha 1 tel: 800 10 80 80 mobil: 731 303 055 tel/fax: 224 91 90 13 zdenek.spetlik@akropolisreality.cz www.akropolisreality.cz

Více

Exkluzivní nové byty na prestižní adrese v centru Prahy

Exkluzivní nové byty na prestižní adrese v centru Prahy Exkluzivní nové byty na prestižní adrese v centru Prahy 8 9 7 6 1 3 2 10 5 PRAHA 4 Rezidence Park Nikolajka je zcela ojedinělý exkluzivní projekt v centru Prahy, který na současném trhu jen těžko najde

Více

EKONOMICKÉ A PERSONÁLNÍ UKAZATELE HISTORIE A SOUČASNOST SPOLEČNOSTI

EKONOMICKÉ A PERSONÁLNÍ UKAZATELE HISTORIE A SOUČASNOST SPOLEČNOSTI DŘEVOSTAVBY HISTORIE A SOUČASNOST SPOLEČNOSTI EKONOMICKÉ A PERSONÁLNÍ UKAZATELE 1992 Pan Vladislav Veselý začíná své obchodní aktivity rozvíjet pod obchodním názvem Vladislav Veselý Vekra. Rodinná atmosféra

Více

jedinečné bydlení v zahradách

jedinečné bydlení v zahradách jedinečné bydlení v zahradách Základní idea Probouzet se s výhledem do zeleně Tohle je místo, kde chcete žít. Spojuje styl, nadhled a komfort městské čtvrti s uklidňujícím, harmonickým prostředím uprostřed

Více

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR NEJVĚTŠÍ rezidenční stavitel v ČR Stavíme pro Vás novou Prahu již čtvrt století 25 let na trhu 15.000 prodaných bytů, domů a parcel 170 úspěšně dokončených projektů Nemáme potřebu bankovních úvěrů, protože

Více

Stavíme. novou Prahu PRO VÁS

Stavíme. novou Prahu PRO VÁS Stavíme novou Prahu PRO VÁS Jaro léto 2017 CENTRAL GROUP NEJVĚTŠÍ REZIDENČNÍ STAVITEL V ČR 23 let na trhu Více než 13.000 prodaných bytů, domů a parcel Přes 150 úspěšně dokončených rezidenčních projektů

Více

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz Urbanistické souvislosti Parcela se nachází v Brně v městské části Zábrdovice na nároží ulic Bratislavská a Stará. Tato městská část sousedí s historickým centrem města Brna. Tomu odpovídá krátká docházková

Více

NABÍDKA NEBYTOVÝCH PROSTOR

NABÍDKA NEBYTOVÝCH PROSTOR NABÍDKA NEBYTOVÝCH PROSTOR V rámci 2. etapy realizace rezidenční čtvrti Rajský vrch vyroste na rohu ulic Mrázkova a Dobrovolného vícefunkční objekt, pojmenovaný obchodně H. Jednopatrová budova bude na

Více

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku. Byt 2+1, 54 m2 Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov 4 690 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.cz Popis Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkonem v osobním vlastnictví

Více

Praha 4 Kamýk NAD MODŘANSKOU ROKLÍ. Nové byty u přírodního parku a budoucí stanice metra

Praha 4 Kamýk NAD MODŘANSKOU ROKLÍ. Nové byty u přírodního parku a budoucí stanice metra Praha 4 Kamýk NAD MODŘANSKOU ROKLÍ Nové byty u přírodního parku a budoucí stanice metra Nové byty u přírodního parku a budoucí stanice metra O projektu Nové moderní byty přímo u budoucí stanice metra linky

Více

Spolupráce PSJ s developery

Spolupráce PSJ s developery Spolupráce s developery Petr Vondruška, výkonný ředitel, a.s. Konference Očekávaný vývoj rozvoje infrastruktury, realitního trhu a developerských 7. prosince 2016 v Brně Skupina Obsah Skupina Realizace

Více

Praha 1 Křemencova. 30 luxusních bytů 1+kk - 6+kk OLD TOWN GARDEN OLD TOWN GARDEN

Praha 1 Křemencova. 30 luxusních bytů 1+kk - 6+kk OLD TOWN GARDEN OLD TOWN GARDEN Luxusní nemovitosti OLD TOWN GARDEN Praha 1 Křemencova 30 luxusních bytů 1+kk - 6+kk Maximální komfort V samotném srdci Prahy Výhled do zahrady Vysoký standard Historický dům Komorní projekt Moderní architektura

Více

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory Real Estate & Life, s.r.o. Telefon: Fax: Email: info@estateandlife.cz Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory V Rovinách, 4000 Praha 4, CZ Popis Luxusní

Více

MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem

MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem Praha 5 ZLIČÍN REZIDENČNÍ AREÁL REZIDENČNÍ AREÁL S PRIVÁTNÍM PARKEM Oblíbená lokalita necelé 3 minuty chůze od metra B Zličín, kde vznikne v sedmi bytových

Více

Skupina K&K Invest Group

Skupina K&K Invest Group Skupina K&K Invest Group Skupina KKIG v roce 2018 dosáhla mnohých cílů, které si předsevzala. Níže je stručný popis aktuálních projektů. REZIDENCE LONDÝNSKÁ 18 - Úspěšně rozprodala jednotky v domě v secesním

Více

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Libčany - Libčany 10 250 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: rodinnydumlibcany.cz Popis Exkluzivně Vám nabízíme nadstandardní jednopodlažní rodinný

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitost Antonínská 2, Brno je bytový dům v městské zástavbě nacházející se v lukrativní

Více

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice Poskytovatel řešení: Nad Rokoskou 2361/2a Praha 8, PSČ 182 00 IČO: 61509001 DIČ: CZ61509001 Zpracovali: Ing. Arch. Pavla Zimová Jan Rod, autorizovaný

Více

PREZENTACE PROJEKTU Srpen 2012 VILY CHUCHLE. www.reflecta.cz

PREZENTACE PROJEKTU Srpen 2012 VILY CHUCHLE. www.reflecta.cz PREZENTACE PROJEKTU Srpen 2012 VILY CHUCHLE ZÁKLADNÍ INFORMACE Praha - Velká Chuchle Počet obyvatel městské části: Spádová oblast: 1680 obyvatel cca 3000 obyvatel Projekt VILY CHUCHLE Investor: Majitel:

Více

2. ZMĚNY OPROTI ÚDAJŮM UVEDENÝM V ZÁKLADNÍM PROSPEKTU

2. ZMĚNY OPROTI ÚDAJŮM UVEDENÝM V ZÁKLADNÍM PROSPEKTU EBM Partner a.s. První dodatek základního prospektu pro dluhopisový program v maximální celkové jmenovité hodnotě nesplacených dluhopisů 1.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 10 let Tento dokument představuje

Více

Rezidenční vila VIŠŇOVÁ

Rezidenční vila VIŠŇOVÁ Rezidenční vila VIŠŇOVÁ Nové luxusní byty Praha 4 Krč, ulice Višňová č. 3 Výhradní prodejce: Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/6 110 00 Praha 1 tel: 800 10 80 80 mobil: 603 27 07 17 tel/fax: 224

Více

Využitie BIM z pohľadu zhotoviteľa. Patrik Golský, Jan Šourek

Využitie BIM z pohľadu zhotoviteľa. Patrik Golský, Jan Šourek Využitie BIM z pohľadu zhotoviteľa Patrik Golský, Jan Šourek Skanska v skratke Založená roku 1887 v Švédsku Medzinárodná spoločnosť od roku 1897 Akcie obchodovateľné na Stockholm Stock Exchange Tržby 2016:

Více

Jak se staví v Hradci Králové a Pardubicích

Jak se staví v Hradci Králové a Pardubicích a Pardubicích Petr Hána - AGENDA BYTOVÁ VÝSTAVBA Faktory ovlivňující trh a ceny bytů VÝVOJ PRODEJNÍCH CEN Byty v developerských projektech Byty v cihlových domech Byty v panelových domech PŘEHLED NABÍDKOVÝCH

Více

NOVÁ ETAPA V NOVÉM STYLU

NOVÁ ETAPA V NOVÉM STYLU NOVÁ ETAPA V NOVÉM STYLU PŘEDPRODEJNÍ NABÍDKA SLEVA 3 % PLATÍ PRO PRVNÍCH 5 PRODANÝCH BYTŮ DOMY B5, B6 WWW.WALTROVKA.CZ BYTY A RODINNÉ DOMY, PRAHA 5 - JINONICE DŮM B2 DŮM B1 DŮM D2 DŮM A3 DŮM A1 DŮM B6

Více

Výlety. 1. den 16. března 2016, 12:30 13:00 (New Construction in Karlín + Kavčí Hory) Studijní výlet: Nová architektura v Karlíně + Kavčí Hory

Výlety. 1. den 16. března 2016, 12:30 13:00 (New Construction in Karlín + Kavčí Hory) Studijní výlet: Nová architektura v Karlíně + Kavčí Hory Výlety 1. den 16. března 2016, 12:30 13:00 (New Construction in Karlín + Kavčí Hory) Studijní výlet: Nová architektura v Karlíně + Kavčí Hory Karlín je dnes jednou z nejdynamičtěji rozvíjejících a měnících

Více

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Široké možnosti financování Bytový areál Rezidence Břevnovské centrum se nachází v ulici Patočkova

Více

PRŮZKUM TRHU YIT Group YIT Stavo PREFERENCE KUPUJÍCÍCH PŘI POŘIZOVÁNÍ NOVÉHO BYTU

PRŮZKUM TRHU YIT Group YIT Stavo PREFERENCE KUPUJÍCÍCH PŘI POŘIZOVÁNÍ NOVÉHO BYTU PRŮZKUM TRHU YIT Group YIT Stavo PREFERENCE KUPUJÍCÍCH PŘI POŘIZOVÁNÍ NOVÉHO BYTU JAN ŠTÍHEL marketingový manažer YIT Stavos. r. o. YIT Group Stoletá historie 7 států Evropy 13 000 bytů (za posledních

Více

PRAHA 7 HOLEŠOVICE REZIDENCE NAD VLTAVOU NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE

PRAHA 7 HOLEŠOVICE REZIDENCE NAD VLTAVOU NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE PRAHA 7 HOLEŠOVICE REZIDENCE NAD VLTAVOU NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Bytový projekt Jankovcova se nachází na křižovatce ulic Jateční a V Háji v Praze 7 Holešovicích. Dnem

Více

Lokalita Rovná územní studie

Lokalita Rovná územní studie Lokalita Rovná územní studie A - Textová část pořizovatel: lokalita: stupeň: Městský úřad Boskovice, Odbor výstavby a územního plánování Boskovice - Rovná Územní studie generální projektant: Atelier 99

Více

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR

NEJVĚTŠÍ. rezidenční stavitel v ČR NEJVĚTŠÍ rezidenční stavitel v ČR Stavíme pro Vás novou Prahu již čtvrt století 25 let na trhu 15.000 prodaných bytů, domů a parcel 170 úspěšně dokončených projektů Nemáme potřebu čerpat bankovní úvěry,

Více

JAVOROVÁ ČTVRŤ II. PRAHA 10 HORNÍ MĚCHOLUPY MODERNÍ BYDLENÍ ZA DOSTUPNÉ CENY

JAVOROVÁ ČTVRŤ II. PRAHA 10 HORNÍ MĚCHOLUPY MODERNÍ BYDLENÍ ZA DOSTUPNÉ CENY JAVOROVÁ ČTVRŤ II. PRAHA 10 HORNÍ MĚCHOLUPY MODERNÍ BYDLENÍ ZA DOSTUPNÉ CENY NOVÉ BYTY VE VELMI OBLÍBENÉ LOKALITĚ POSLEDNÍ ETAPA Oblíbená lokalita s moderním bydlením v zeleni, to je Javorová čtvrť II.

Více

Příloha č.2. důvodové zprávy návrhu na změnu usnesení č. 5/2/2014 k bodu č. 9 zápisu ze zasedání OZ ze dne 17.03.2014

Příloha č.2. důvodové zprávy návrhu na změnu usnesení č. 5/2/2014 k bodu č. 9 zápisu ze zasedání OZ ze dne 17.03.2014 Příloha č.2 důvodové zprávy návrhu na změnu usnesení č. 5/2/2014 k bodu č. 9 zápisu ze zasedání OZ ze dne 17.03.2014 Posouzení záměru na využití objektu Zámečku v Tuklatech na ubytování pro seniory. Na

Více

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295856 2 440 000 CZK Nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

pavel jakeš Vás project management architektura, projektová a inženýrská činnost organizace a řízení stavební výroby Ing. Pavel Jakeš Klicperova 173,

pavel jakeš Vás project management architektura, projektová a inženýrská činnost organizace a řízení stavební výroby Ing. Pavel Jakeš Klicperova 173, Vás project management architektura, projektová a inženýrská činnost organizace a řízení stavební výroby Ing. Pavel Jakeš Klicperova 173, 40502 Děčín, tel :777257276, E-mail: pavel@pj1.cz Vážení, dovolte

Více

INVESTIČNÍ PROSTŘEDÍ V KRAJI A SERVIS ARR PRO INVESTORY. Jan Krkoška, náměstek hejtmana

INVESTIČNÍ PROSTŘEDÍ V KRAJI A SERVIS ARR PRO INVESTORY. Jan Krkoška, náměstek hejtmana INVESTIČNÍ PROSTŘEDÍ V KRAJI A SERVIS ARR PRO INVESTORY Jan Krkoška, náměstek hejtmana 6. 6. 2017 INVESTIČNÍ PROSTŘEDÍ V KRAJI A SERVIS ARR PRO INVESTORY Úspěšné průmyslové zóny v Moravskoslezském kraji

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitosti Geologická 911/1 a Silurská 1007/7 jsou bytové domy nacházející

Více

Investor: Spa Living s.r.o listopad 2018

Investor: Spa Living s.r.o listopad 2018 Investor: Spa Living s.r.o listopad 2018 Představení investora Zabýváme se výstavbou a následným provozem bytových domů s nájemními byty pro seniory. Prvním významným projektem byla výstavba a následný

Více

Splněný sen o klidném bydlení

Splněný sen o klidném bydlení Splněný sen o klidném bydlení V Praze není mnoho míst s tak uvolněnou atmosférou. Ve svahu nad Vltavou, na okraji půvabné vilové čtvrti a jedné z nejklidnějších částí města, vzniká Vila Hodkovičky elegantní

Více