Staniční řád železniční stanice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Staniční řád železniční stanice"

Transkript

1 České dráhy, a.s. Regionální centrum provozu HRADEC KRÁLOVÉ Staniční řád železniční stanice Semily Dokument je uložen v elektronické podobě. Podepsaný originál tištěného dokumentu je řízeným dokumentem společnosti.

2 České dráhy, a.s. Regionální centrum provozu HRADEC KRÁLOVÉ Staniční řád železniční stanice Semily Účinnost od: Č. j.: 27326/10-RCP/HKR Ve znění změny číslo: --- Celkový počet stran: 34 Zpracoval: Souhlasí: Ověřil: Schválil: Titul, jméno, příjmení Funkce Datum Podpis Ladislav Košťál technolog RCP Hradec Králové Ladislav Košťál v.r. Jiří Bubák přednosta PO Turnov Jiří Bubák v.r. Martin Sedlický DK RCP Hradec Králové Martin Sedlický v.r. Ing. Petr Nerodil ředitel RCP Hradec Králové Ing. Petr Nerodil v.r. Dokument je uložen v elektronické podobě. Podepsaný originál tištěného dokumentu je řízeným dokumentem společnosti.

3 ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Číslo změny č. j. Účinnost od - do* ) Týká se ustanovení článku, příloh Opravil Dne Podpis * ) účinnost do uvádějte pouze u RŘ RCP k ZDD. Vydáním novelizace tohoto SŘ se ruší: SŘ ŽST Semily platný od schválený pod č. j. ZDD 140/02-11/2, včetně všech vydaných změn a úprav. Strana 2 (celkem 34)

4 ČD ČDC ČDT DK DKV DNO DOZ Edps EMP EMZ EOV GTN GVD IZS JOP ND NR OOD OŘ OS PIK PO PPŘ PSt PZM PZS PZZ RSM SDC SŘ SÚ SZZ SŽDC TRS TTP TZZ ÚZB VKZ VSDZ VNVK ZDD ŽST SEZNAM POUŽITÝCH ZNAČEK A ZKRATEK České dráhy, akciová společnost ČD Cargo, a.s. ČD - Telematika, a.s. Dopravní kancelář (služební místnost) Depo kolejových vozidel Deska nouzové obsluhy Dálkově obsluhované zabezpečovací zařízení Elektronická depeše Elektromotorický přestavník s kontrolou jazyků Elektromagnetický zámek Elektrický ohřev výhybek Graficko-technologická nadstavba zabezpečovacího zařízení Grafikon vlakové dopravy Integrovaný záchranný systém Jednotné obslužné pracoviště Náhradní doprava Nouzová ruční obsluha výhybky (klikou) Operátor obsluhy dráhy Obsluhovací řád Organizační složka (ostatní organizační složky kromě OOD) Personální identifikační karta Provozní obvod Přípojový provozní řád Pomocné stavědlo Mechanické přejezdové zabezpečovací zařízení Světelné přejezdové zabezpečovací zařízení Přejezdové zabezpečovací zařízení Regionální správa majetku Správa dopravní cesty Staniční řád Stavědlová ústředna Staniční zabezpečovací zařízení Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Traťový rádiový systém Tabulky traťových poměrů Traťové zabezpečovací zařízení Úplná zkouška brzdy Výměnový kontrolní zámek Výluka služby dopravních zaměstnanců Všeobecně nakládková a vykládková kolej Základní dopravní dokumentace Železniční stanice Strana 3 (celkem 34)

5 ROZSAH ZNALOSTÍ *) Pracovní zařazení přednosta PO náměstek přednosty PO dozorčí provozu výpravčí DOZ výpravčí úplná Znalost *) Pro příslušné pracovní zařazení zaměstnanců PO stanoví rozsah znalostí ZDD přednosta PO. Ostatním zaměstnancům určí rozsah znalostí ZDD vedoucí jejich OS. Strana 4 (celkem 34)

6 A. VŠEOBECNÉ ÚDAJE 1. Umístění, určení, organizační struktura a obsazení stanice Železniční stanice Semily leží v km 102,279 jednokolejné trati č. 508 Jaroměř - Liberec. Je stanicí: mezilehlou po provozní stránce. Stanice je dálkově řízena z pracoviště výpravčího DOZ v ŽST Železný Brod nebo nouzově místně ovládána výpravčím ŽST Semily. Stanice je v době dálkového řízení neobsazena, při nouzovém místním ovládání je obsazena výpravčím. Sídlem přednosty provozního obvodu je stanice Turnov. 3. Vlečky, kolejiště organizačních složek ČD a účelové kolejiště SŽDC Vlečka RIVERSIDE CONSULTING odbočující výhybkou číslo R1 v ŽST Semily - Vlečka není provozována. PPŘ uložen v příloze 4A SŘ 4. Hlásky (hradla), odbočky, nákladiště a zastávky až k sousedním stanicím Zastávka Nedvězí leží v km 99,015 mezi stanicemi Košťálov - Semily. Je vybavena čekárnou, zvýšeným nástupištěm typu TISCHER o délce 114 m, osvětleným čtyřmi elektrickými stožáry. Ovládání osvětlení je řešeno ve dvou režimech, automatické soumrakovým spínačem v kombinaci s časovým spínačem a druhý režim dálkový z dispečerského stanoviště v žst. Železný Brod. Přístup na nástupiště je bezbariérový. Poruchu osvětlování oznámí doprovod vlaku prostřednictvím výpravčího DOZ zaměstnancům SŽDC SEE Liberec. Zastávka je přidělena PO Turnov, SŽDC SDC Liberec. 7. Nástupiště Kryté nástupiště je podél celé výpravní budovy směrem ke kolejišti. Ve stanici jsou dvě zvýšená nástupiště typu TISCHER a to: mezi kolejemi číslo 3 a 1 v délce 268 m, mezi kolejemi číslo 1 a 2 v délce 268 m. Vchod a východ pro cestující je z levé strany výpravní budovy. Přejezdy pro vozíky jsou v kolejích číslo 3 a 1 a to: v úrovni dopravní kanceláře, v úrovni východu z osobní pokladny, proti příchodu z veřejné komunikace vlevo staniční budovy. Tyto přejezdy slouží zároveň jako přechody pro cestující a manipulaci se zásilkami. Strana 5 (celkem 34)

7 8. Technické vybavení stanice Hlavní uzávěry vody a plynu jsou umístěny v přízemí na chodbě ke služebním bytům. Stanice je napojena na rozvod plynu, ze kterého je vytápěna dopravní kancelář, čekárna, vestibul, osobní pokladna a nocležna pro doprovod osobních vlaků. Plynové kotle jsou umístěny: v místnosti za dopravní kanceláří, na WC, v místnosti bývalého tranzita Zdrojem pitné vody je městský vodovod. 9C. Elektrická silnoproudá zařízení Elektrická silnoproudá zařízení jsou napájena z rozvodné sítě ČEZ Distribuce, a.s., Děčín. Rozvaděč RM 1 je umístěn u koleje č. 7. Zde je umístěno samostatné měření ŽST Semily a hlavní vypínač elektrické energie pro celou stanici. Z měřeného vývodu drážního odběru je napájen rozvaděč v dopravní kanceláři - RV 3 (ovládání věží) a RV 4 (ovládání osvětlení ve staniční budově). Stabilní náhradní zdroje elektřiny ve stanici nejsou umístěny. Náhradní napájení se provádí pomocí pojízdných náhradních zdrojů zaměstnanci Správy elektrotechniky a energetiky Liberec. Pro možnost napájení vývodu pro zabezpečovacího zařízení z mobilního záložního zdroje elektrické energie je na zdi výpravní budovy u přístavku směr Stará Paka umístěna přívodka 3x230/400V PEN. Na výhybkách č. 3 a č. 7 je umístěn elektrický ohřev výhybek (EOV), typ TDDP (Elektroline, a.s. Praha). Topné tyče elektrického ohřevu jsou osazeny v opornicích kolejnic a pod táhly závěrů. Ovládání EOV je automatické pomocí čidel povětrnostních podmínek. Může se také ovládat místně z dopravní kanceláře v RV3 a dálkově dispečerem v žst. Železný Brod. Pravidelné prohlídky EOV provádí zaměstnanci SEE SDC Liberec střediska silnoproudu Turnov. Opravy EOV zajišťuje firma ELEKTROLINE a.s. Praha. Zahájení provozu EOV (před zimou) smí provést zaměstnanec SŽDC SDC SEE Liberec a to až po provedené kontrole a funkční zkoušce zařízení EOV. Po ukončení provozu zařízení EOV (na konci zimního období) musí být zaměstnancem SŽDC SDC SEE Liberec vypnuty všechny jistící prvky obvodů napájení topných tyčí. Pro běžný provoz zařízení EOV není žádné omezení ve smyslu připojení na energetickou soustavu. Strana 6 (celkem 34)

8 10A. Elektrické osvětlení Osvětlení venkovních železničních prostranství a prostor pro cestující je celkové. Způsob osvětlení - kombinovaný - centralizované osvětlení - osvětlovací věže + individuální osvětlení - svítidla umístěná na podpěrách. Osvětlení venkovních železničních prostranství a prostor pro cestující je provedeno prostřednictvím stožárů JŽ, osvětlovacích věží, výložníků, výbojkových a zářivkových těles. Počet a umístění osvětlovacích zařízení: o Osvětlení v majetku a správě SŽDC, s.o.: kolejiště 3 ks osvětlovací věže kolejiště 6 ks stožárů JŽ Čištění a výměnu světelných zdrojů zajišťuje SŽDC, s.o., SDC Liberec SEE. o Osvětlení v majetku a správě ČD, a.s., RSM Hradec Králové : krytý perón: 4 ks výbojkových svítidel čekárna 3 ks zářivkových těles vestibul: 3 ks zářivkových těles osvětlení nápisu 1 ks těleso Fluospot Čištění a výměnu světelných zdrojů zajišťuje ČD, a.s., RSM Hradec Králové. Zařízení elektrického osvětlení udržuje podle výše uvedeného rozdělení SŽDC, s.o., SDC Liberec - Správa elektrotechniky a energetiky a ČD, a.s., RSM Hradec Králové. V mimopracovní době provádí odstraňování poruch na zařízení SŽDC elektromontér, který je avizován dle harmonogramu SŽDC SDC Liberec. Materiál, tj. světelné zdroje, startéry a pojistky zajišťují jednotliví správci. Umístění rozvaděčů a vypínačů : Ovládání osvětlení je rozděleno do šesti okruhů dle provozních požadavků, tj. během provozu osobní dopravy bude osvětlen prostor pro cestující, v době nočního klidu pouze prostor před výpravní budovou. Osvětlení je umožněno provozovat ve třech režimech: automatický režim soumrakovým spínačem v kombinaci s časovým spínačem dálkový režim z dispečerského stanoviště v žst. Železný Brod režim místního ovládání z rozváděče RV3 v dopravní místnosti žst. Semily Použité světelné zdroje: - rtuťové výbojky RVL/X - sodíkové výbojky SHC - zářivkové trubice 40W, - žárovky Zásuvkové stojany pro připojení doplňkového osvětlení jsou umístěny: - u stavědla 1 - u koleje č.7 - u osvětlovací věže OV2 - u osvětlovací věže OV3 Strana 7 (celkem 34)

9 10B. Nouzové osvětlení Pro náhradní osvětlení je určen bateriový zdroj uložený v dopravní kanceláři. Za použitelnost odpovídá zaměstnanec ve službě. 11. Přístupové cesty ve stanici Pro zaměstnance stanice zabezpečující výkon dopravní služby je přístupová cesta z veřejné komunikace a dále : výpravčí z obou stran výpravní budovy po chodníku do dopravní kanceláře, Nouzové východy a ústupové cesty jsou zapracovány v příloze č. 47B SŘ. 12. Místa v přilehlých mezistaničních úsecích, která jsou nevhodná pro zastavení vlaků V úseku ŽST Semily - Železný Brod vzhledem k charakteru tratě není vhodné zastavovat všechny vlaky v místech tunelů v km 104,210 - km 105,933. Od km 107,400 -ŽST Železný Brod je souběh s tratí má charakter vícekolejné tratě. 13. Opatření při úrazech V pohotovostní brašně výpravčího - přenosná lékárnička první pomoci; Při dálkovém řízení zajišťuje první pomoc doprovod vlaku, ohlášení výpravčí DOZ; Ostatní podrobnosti v Orientačním plánu záchranné služby. 14. Místa ve stanici, kde není dodržen volný schůdný a manipulační prostor a je proto za jízdy vozidel nebezpečné se z nich vychylovat nebo pobývat vedle koleje Místem ve stanici, kde není dodržen volný schůdný a manipulační prostor, je celý obvod železniční stanice do výšky 3050 mm nad temeno kolejnice a do vzdálenosti 3000 mm od svislice procházející osou koleje (viz 11, odst.6 vyhlášky č. 177/95 Sb.). Nebezpečné vychylovat se za jízdy z vozidel nebo pobývat vedle koleje je na všech místech označených výstražným žlutočerným nebo žlutým nátěrem, u stožárů návěstidel, výhybkových stojanů, výhybkových návěstidel, stojanů pro zarážky, vodních jeřábů, skladištních ramp, stožárů sdělovacího vedení, stožárů a sloupků Strana 8 (celkem 34)

10 rozhlasu a telefonu, stožárů elektrického osvětlení, u kolejových vah, vážních domků, budov, nástupištních přístřešků, plotů, na mostech, u opěrných a zárubních zdí a dalších zařízení SŽDC a ČD. vlevo od koleje číslo 1 návěstidlo S1; vpravo od koleje číslo 2 návěstidlo L1; vlevo od koleje číslo 4 návěstidlo L2; vlevo od koleje číslo 3 rampa; vlevo od 7. koleje uhelná stěna a oplocení. 15. Uložení klíčů od budov a jejich náhradních klíčů Hlavní a náhradní klíče od dopravní kanceláře jsou uloženy u výpravčího DOZ v ŽST Železný Brod. Další hlavní klíče jsou součástí svazku klíčů pro místní obsluhu vydávané účastníkům provozování drážní dopravy a údržby v ŽST Železný Brod a Stará Paka. Hlavní klíče od DNO a hlavní od převzetí nouzové obsluhy výměn je uložen v Železný Brod. Náhradní klíč od DNO a převzetí nouzové obsluhy výměn je uložen zapečetěn ve skříňce náhradních klíčů v ŽST Semily. Hlavní klíče od stavědlové ústředny jsou uloženy u výpravčího DOZ ŽST Železný Brod. Náhradní zapečetěny ve skříňce náhradních klíčů. Klíče od budov SŽDC SDC ST TO Turnov a telefonní ústředny jsou uloženy ve skřínce v dopravní kanceláři. Náhradní klíče jsou uloženy na pracovišti výpravčího DOZ Železný brod. 16. Zajištění služebních místností operátora obsluhy dráhy při opuštění pracoviště Služební místnosti musí být při vzdálení se z místností nebo po ukončení pracovní činnosti uzamčeny. V případě použití náhradních klíčů od místností PO musí být co nejdříve doručeny výpravčímu DOZ. Za splnění odpovídá každý, kdo klíče od těchto místností použil. Strana 9 (celkem 34)

11 B. KOLEJE, VÝHYBKY, VÝKOLEJKY A ZAŘÍZENÍ BOČNÍ OCHRANY 21. Koleje, jejich určení a užitečná délka Omezená polohou Užitečná (námezníků, výh. č., délka v návěstidel, výkolejek, m zarážedla a pod.) Kolej číslo Účel použití, trakční vedení, snížená rychlost, provozovatel koleje (např. SŽDC, ČD, provozovatel vlečky, apod.) dopravní koleje návěstidlo L1 a S1 hlavní staniční kolej vjezdová, odjezdová, průjezdná pro všechny vlaky; SŽDC návěstidlo L2 a S2 staniční kolej vjezdová, odjezdová, průjezdná pro všechny vlaky; SŽDC návěstidlo L4 a S4 staniční kolej průjezdová pro všechny vlaky, vjezdová a odjezdová kromě vlaků s přepravou cestujících; SŽDC manipulační koleje námezník výhybky nakládková, vykládková, odstavná a kusá číslo 6 a zarážedlo kolej, maximální rychlost 10 km/h; SŽDC námezník výhybky všeobecná nakládková a vykládková, číslo 6 a zarážedlo odstavná a kusá kolej; SŽDC všeobecná nakládková a vykládková, námezník výhybky odstavná a kusá kolej, vozy kotlové, se číslo 3 a zarážedlo stlačenými plyny, výbušné zásilky; SŽDC Strana 10 (celkem 34)

12 22. Seznam výhybek, výkolejek a kolejových zábran Označení jak Obsluha odkud/ kým Zabezpečení Ohřev nebo údaj dle SŽDC (ČSD) T100 čl. 23 Údržba Provozovatel zařízení (např. SŽDC, ČD, provozovatel vlečky, apod.) R1 ručně POS Ústředně NR Ústředně NR Ústředně NR Ústředně NR JOPvýpravčí DOZ Železný Brod JOPvýpravčí DOZ Železný Brod JOPvýpravčí DOZ Železný Brod, DNOvýpravčí Semily JOPvýpravčí DOZ Železný Brod, výměnový zámek, tvar štítku, typ klíče 1, odtlačný zámek, tvar štítku, typ klíče 10 EMP Čelisťový závěr B EMP Čelisťový závěr Oboustranná hlavní směr vlevo B EMP Čelisťový závěr B EMP Čelisťový závěr B ne SŽDC SŽDC ne SŽDC SŽDC ne SŽDC SŽDC ano SŽDC SŽDC ne SŽDC SŽDC 5 ručně POS Bez zabezpečení ne SŽDC SŽDC JOPvýpravčí 6 EMP Ústředně DOZ Čelisťový závěr NR Železný B ne SŽDC SŽDC Brod Strana 11 (celkem 34)

13 7 Vk 1 Vk 2 Ústředně NR Ústředně NR Ústředně NR JOPvýpravčí DOZ Železný Brod, DNOvýpravčí Semily JOPvýpravčí DOZ Železný Brod JOPvýpravčí DOZ Železný Brod VKR1 ručně POS EMP Čelisťový závěr B EMP B EMP B Výkolejkový klíč typ 25 ano SŽDC SŽDC ne SŽDC SŽDC ne SŽDC SŽDC ne SŽDC SŽDC B - výhybky, které nejsou opatřeny závažím výměníku; Přenosné výměnové zámky jsou uloženy v dopravní kanceláři - 4 uzamykatelné. 2 kliky k nouzovému ručnímu přestavení EMP jsou uloženy zapečetěné u výpravčího. Za krajní výhybku je považována výhybka číslo 1. Obsluha výhybky R1 a výkolejky Vk R1 je možná při uvolnění klíče v EMZ z JOP Železný Brod. 24. Výhybky a výkolejky, které jsou v základní poloze uzávorovány nebo uzamčeny. Výhybky a výkolejky, které jsou uzávorovány i mimo vlakovou dopravu. výkolejky Vk 1, Vk 2. Klíč od VkR1/R1t/R1 je držen v EMZ VkR1/R1t/R1 v závislosti na postavení vjezdového návěstidla L a odjezdových návěstidel S1, S2, S4 na návěsti dovolující jízdu. 25. Výhybky, které musí být uzamčeny, jsou-li při jízdě vlaku pojížděny po hrotu Z důvodů zajištění závislostí a při nouzovém místním ovládání musí být uzamčena výhybka R1 i při pojíždění po hrotu. Strana 12 (celkem 34)

14 26. Hlavní klíče od výhybek, výkolejek, kolejových zábran, přenosných výměnových zámků, pákových zámků a kovových podložek uzamykatelných Hlavní klíče od přenosných uzamykatelných výměnových zámků jsou uloženy v dopravní kanceláři spolu se zámky. Obsluhovat zámky výhybek a výkolejek smí jen osoba odborně způsobilá k této činnosti v součinnosti s výpravčím DOZ v ŽST Železný Brod. Dojde-li při manipulaci k poškození či ztrátě klíče musí být toto ihned ohlášeno výpravčímu DOZ. Stejným způsobem ohlašuje i poškození zámku nebo obtížnou obsluhu zámku výhybky nebo výkolejky či EMZ. Dojde-li k poruše zámku od odvratné (vlečky) výhybky nebo výkolejky s boční ochranou zajistí opatření dle SŽDC (ČD) Z1 výpravčí při místním ovládání při dálkovém řízení výpravčí DOZ, není-li možnost ohlášení musí neodvratná opatření zajistit zaměstnanec, který toto zavinil nebo zjistil. V případě použití přenosného výměnového zámku uzamykatelného má klíč od tohoto zámku v úschově vedoucí prací při jeho nepřítomnosti výpravčí. Při ukončení práce a dálkovém řízení musí být klíč od použitého přenosného výměnového zámku uložen ve služební místnosti a toto ohlášeno výpravčímu DOZ nebo musí být doručen výpravčímu DOZ. Náhradní klíč od přenosného výměnového zámku uzamykatelného je uložen v dopravní kanceláři ve skříňce s náhradními klíči. Klíče od kovových podložek uzamykatelných jsou uloženy v dopravní kanceláři. Náhradní klíče od kovových podložek uzamykatelných jsou uložené v dopravní kanceláři ve skříňce s náhradními klíči. 27. Úschova a použití náhradních klíčů, prostředků pro ruční přestavování výhybek a klíčů od skříňky jiným odborně způsobilým zaměstnancem než výpravčím Použití prostředků pro nouzové ruční přestavování výhybek smí nařídit jen výpravčí, při dálkovém řízení výpravčí DOZ. Náhradní klíče jsou uloženy ve skříňce náhradních klíčů, klíč od ní je v zapečetěné obálce v dopravním stole. Každé použití klíče od skříňky náhradních klíčů, náhradních klíčů od výkolejek výhybek případně EMZ a dalších zařízení musí být dokumentováno v přiloženém záznamníku použití. Manipulace je dovolena jen výpravčímu. Při dálkovém řízení je použití dovoleno jen se souhlasem výpravčího DOZ. Každý kdo náhradní klíče použil odpovídá, že po skončení potřeby obsluhy (použití) je vrátí v plném počtu, provede prozatímní zajištění a vloží je do skříňky náhradních klíčů. Rovněž tak prozatímně zajistí obálku s klíčem od skříňky s náhradními klíči. Udělený souhlas výpravčího DOZ k použití a ohlášení vrácení náhradních klíčů musí být dokumentováno v telefonním zápisníku vždy. Strana 13 (celkem 34)

15 28. Pečetění náhradních klíčů Náhradní klíče může pečetit i náměstek přednosty PO Turnov, dozorčí provozu ŽST Jičín, dozorčí provozu ŽST Stará Paka pečetidlem 2, 294, 429,438, 454, 455, 580. Strana 14 (celkem 34)

16 31A. Zabezpečovací zařízení ve stanici C. ZABEZPEČOVACÍ ZAŘÍZENÍ Staniční zabezpečovací zařízení je 3. kategorie typu decentralizované elektronické stavědlo ESA 11 s EIP (obchodní název ESA 33), ovládané z JOP výpravčím DOZ Železný Brod, volnost kolejových úseků zajišťují počítače náprav. Výhybky R1 a 5 jsou ručně stavěné, R1 je zabezpečená odtlačným kontrolním a výměnovým zámkem - klíč Vk R1/R1t/R1 je držen v elektromagnetickém zámku; výh. č. 5 je bez zabezpečení. Návěstidla jsou světelná. Obsluha staničního zabezpečovacího zařízení je dle předpisu SŽDC (ČD) Z1 a Z2. Výjimky jsou uvedeny v Doplňujícím ustanovení pro obsluhu zabezpečovacího zařízení, které je přílohou č. 5 SŘ. Závěrová tabulka je uložena v příloze č. 6 SŘ. Hlavní rozvaděč napájení SZZ je v dopravní kanceláři, hlavní vypínače jsou označeny bezpečnostními tabulkami. Dálkové vypnutí napájecích zdrojů zabezpečovacího zařízení je možné provést stlačením tlačítka NVZ na stěně vlevo od vstupních dveří z krytého nástupiště v DK ŽST Semily, dále je možné vypnutí tlačítkem NVZ ve stavědlové ústředně umístěným na zdi vpravo od dveří. Klíče od dopravní kanceláře a klíče od desky nouzových obsluh jsou uloženy u výpravčího DOZ Železný Brod (u výpravčího ŽST Semily, jen v případě, je-li stanice předána na místní ovládání). Náhradní klíče od stavědlové ústředny jsou zaplombovány a uloženy v uzamčené skříňce v dopravní kanceláři. EMZ Vk R1/R1t/R1 pro výhybku R1 je umístěn ve skříňce pomocného stavědla v blízkosti Vk R1. Náhradní klíče od desky nouzových obsluh jsou uloženy zapečetěné v dopravní kanceláři. 31B. Zabezpečovací zařízení v přilehlých mezistaničních úsecích V mezistaničních úsecích Košťálov - Semily a Semily - Železný Brod je integrované traťové zabezpečovací zařízení (ITZ) 3. kategorie integrované v SZZ ESA 11. Popis zařízení a jeho obsluha jsou uvedeny v Příloze č. 5A. SŘ. Strana 15 (celkem 34)

17 31C. Přejezdy, přechody a ostatní křížení dráhy s pozemní komunikací Identifikační označení Poloha (km) Kategorie (druh) komunikace Typ a kategorie přejezdu, přechodu, křížení Poznámka Trať: Jaroměř - Liberec č. 508 ŽST Košťálov km 94,667 P ,861 II P ,315 IV PZS 3ZBI PZZ AC Traťový úsek Košťálov - Semily PZS 3ZBI PZZ AC Automaticky jízdou vlaku, km poloha ovládacích úseků 93,088-99,100; kontrolní a ovládací prvky: JOP výpravčí DOZ Železný Brod; uzavření PZZ - výpravčí ŽST Košťálov vdno; závislé na návěstidlech ŽST Košťálov; silnice Košťálov - Lomnice n.p.; Místní název K1 Automaticky jízdou vlaku, km poloha ovládacích úseků 94,060-99,100; kontrolní a ovládací prvky: JOP výpravčí DOZ Železný Brod; uzavření PZZ - výpravčí ŽST Košťálov vdno; závislé na návěstidlech ŽST Košťálov; místní komunikace Košťálov; Místní název K2 z Nedvězí km 99,015 P ,162 IV Automaticky jízdou vlaku, km poloha ovládacích úseků 99, ,065; kontrolní a - výpravčí ŽST Semily vdno; místní komunikace. Místní název KS1 PZS 3SBI ovládací prvky: JOP výpravčí PZZ RE DOZ Železný Brod; uzavření PZZ P ,329 přechod k p stezka se zábradlím P ,055 IV PZS 3SBI PZZ RE Automaticky jízdou vlaku, km poloha ovládacích úseků 100, ,958; kontrolní a ovládací prvky: JOP výpravčí DOZ Železný Brod; uzavření - výpravčí vžst Semily vdno; závislost na odjezdových návěstidlech ŽST Košťálov a Semily; místní komunik. (přístup. cesta k domu).; Místní název KS4 Strana 16 (celkem 34)

18 P ,231 IV P ,017 III P ,543 III stanice Semily ŽST Semily km 102,279 PZS 3SBI PZZ RE PZS 3ZBI PZZ AC PZS 3ZBI PZZ AC ŽST Železný Brod km 109,083 Vysvětlivky: sloupec č. 4 - k = výstražné kříže, p = přechod Doplňující ustanovení je uloženo v příloze 5A SŘ. Automaticky jízdou vlaku, km poloha ovládacích úseků 100, ,958; kontrolní a ovládací prvky: JOP výpravčí DOZ Železný Brod; uzavření PZZ - výpravčí vžst Semily vdno; závislost na odjezdových návěstidlech ŽST Košťálov a Semily; místní komunikace (přístup. cesta k domu). Místní název KS5 Automaticky jízdou vlaku, km poloha ovládacích úseků 100,152-1.kol. 104,550;2.a4.kol.103,080; kontrolní a ovládací prvky: JOP výpravčí DOZ Železný Brod; uzavření PZZ- výpravčí vžst Semily vdno; závislé na návěstidlech ŽST Semily; místní komunikace-semily. Místní název S1 Automaticky jízdou vlaku, km poloha ovládacích úseků 1.kol. 101,221; 2.kol. 101,958; 3.kol. 101, ,550; kontrolní a ovládací prvky: JOP výpravčí DOZ Železný Brod; uzavření PZZ výpravčí ŽST Semily vdno; závislé na návěstidlech ŽST Semily; křížení ul. Jana Žižky stratí.; Místní název S2 Strana 17 (celkem 34)

19 32. Seznam hlavních návěstidel a jejich předvěstí. Seznam ostatních nepřenosných návěstidel platných pro posun, indikátorů a návěstidel pro zkoušku brzdy. Návěstidlo, druh a označení Poloha v km Odkud a kým se obsluhuje Rozsvícení Poznámky Předvěst světelná Př D/N 100,597 JOP,výpravčí DOZ L Vjezdové světelné JOP,výpravčí DOZ; D/N 101,607 návěstidlo L DNO Semily Označník 101,657 Bez obsluhy n m Světelné seřaďovací JOP,výpravčí DOZ D/N 101,958 Se 1 Světelné seřaďovací JOP,výpravčí DOZ D/N 102,070 Se 2 Světelné seřaďovací JOP,výpravčí DOZ D/N 102,070 Se 3 Odjezdové světelné JOP,výpravčí DOZ D/N 102,084 návěstidlo S 1 Odjezdové světelné JOP,výpravčí DOZ D/N 102,142 návěstidlo S2 Odjezdové světelné JOP,výpravčí DOZ D/N 102,142 návěstidlo S4 Seřaďovací Neosvětluje Posun zakázán 102,244 Neobsluhuje se návěstidlo se Zarážedlo 5. koleje Seřaďovací Neosvětluje Posun zakázán 102,244 Neobsluhuje se návěstidlo se Zarážedlo 7. koleje Odjezdové světelné JOP,výpravčí DOZ D/N 102,429 návěstidlo L4 Odjezdové světelné JOP,výpravčí DOZ D/N 102,429 návěstidlo L 2 Odjezdové světelné JOP,výpravčí DOZ D/N 102,478 návěstidlo L 1 Seřaďovací Neosvětluje Posun zakázán 102,535 Neobsluhuje se návěstidlo se Zarážedlo 3. koleje Světelné seřaďovací 102,551 JOP,výpravčí DOZ D/N Se 4 Označník 103,030 Bez obsluhy n m Vjezdové světelné JOP,výpravčí DOZ; 103,080 D/N návěstidlo S DNO Semily Předvěst světelná Př JOP,výpravčí DOZ 104,200 D/N S n: vzdálenost od krajní výhybky Strana 18 (celkem 34)

20 D. SDĚLOVACÍ A JINÁ ZAŘÍZENÍ 36. Telekomunikační zařízení Telefonní okruhy Označení Druh, použití Zapojení VT VT VP VP Traťový, zabezpečení jízd drážních vozidel Traťový, zabezpečení jízd drážních vozidel Přivolávací okruh, zabezpečení jízd drážních vozidel Přivolávací okruh, zabezpečení jízd drážních vozidel Semily Košťálov Semily Železný Brod Vjezdové návěstidlo L Vjezdové návěstidlo S JN Přejezd v km 102,017 Přejezd JN Přejezd v km 102,544 Přejezd JN Elektromagnetický zámek EZ drží klíč od výkolejky VkR1 Účastnický - služební síť ČD Přivolávací okruhy jsou zřízeny u všech vjezdových návěstidel do ŽST. Ovládací Touchscreen terminál IP zapojovače (TOP) od firmy DCom je umístěn v dopravní kanceláři na stole nouzových obsluh. Výpravčí toto zařízení obsluhuje dotykem na monitoru. Pokyny pro obsluhu jsou obsaženy v manuálu uloženém ve stole nouzových obsluh. Náhradní zapojovač NTZ 2 (20 linek) s MB telefonem je umístěn v DK ve stole nouzových obsluh ŽST Semily. Počet linek je stejný jako u TOP. V případě poruchy IP zapojovače je třeba použít náhradního zapojovače. Nahrávaní provozu je řešené záznamovým zařízením REDAT 3 umístěném v ŽST Železný Brod. Manipulační kancelář Rozesílání elektronických depeší řeší Rozkaz přednosty PO Turnov. Strana 19 (celkem 34)

21 Radiová spojení Stanice je napojena na místní radiovou síť MRTS (jednotliví operátoři sítě mají přidělena různá frekvenční pásma). Místní ovládání radiostanic je řešeno přes dotykový TOP. Návod na obsluhu radiostanic je obsažen v manuálu uloženém ve stole výpravčího. Provozního řád radiových sítí viz příloha č.21 SŘ. Služební mobilní telefony Nehodový mobilní telefon vedoucích zaměstnanců PO: ; Mobilní telefon výpravčí ŽST Železný Brod: ; Mobilní telefon výpravčí ŽST Stará Paka:...; 37. Informační zařízení pro cestující Staniční rozhlas Rozhlasová IP ústředna Dcom je umístěna ve stojanu rack v dopravní kanceláři. Rozhlas je ovládán z pracoviště výpravčího DOZ ŽST Železný Brod. Manuální ovládaní z DK Semily je možné pomocí komunikačního systému TOP. Ústředna obsahuje 3 rozhlasové větve: Venkovní reproduktory R2 a R3 jsou umístěny na zastřešení krytého nástupiště. Vnitřní reproduktor R1 je umístěn v čekárně. Pokyny pro obsluhu jsou obsaženy v manuálu uloženém ve stole výpravčího. Ostatní informační zařízení Hodiny Na krytém nástupišti výpravní budovy jsou umístěny podružné oboustranné hodiny pro cestující veřejnost. Jednostranné podružné hodiny jsou umístěny v DK, zabezpečovací místnosti, pokladně a čekárně. Podružné hodiny jsou řízené hlavními hodinami s DCF signálem a nevyžadují nastavování. 38. Záznamová zařízení Záznamové zařízení Redat 3 - činnost kontroluje výpravčí DOZ, je umístěno v dopravní kanceláři ŽST Železný Brod. Na zapojovači (TOP) je zřízena samostatná indikace stavu záznamového přenosu. Zaznamenává se veškerá komunikace probíhající přes digitální zapojovač. Strana 20 (celkem 34)

22 39. Vyhodnocovací zařízení Autonomní samočinný hasící systém (ASHS) Autonomní samočinný hasící systém (ASHS) hasící ústředna Astra Security model K1103M2 je umístěna ve stavědlové ústředně (zabezpečovací místnosti). Hasící ústředna obsahuje vestavěné spouštěcí tlačítko hašení, optické hlásiče kouře, ovládací tlačítka, výstražnou signalizaci, indikační tablo, tlakovou láhev s hasivem a potrubní rozvod. K samočinnému hašení plynem FM 200 dochází pouze ve stavědlové ústředně. Provozní stav ústředny ASHS je prostřednictvím ústředny EZS indikován na monitoru klientského dohledového PC na stole výpravčího DOZ v DK ŽST Železný Brod. Popis činnosti a obsluhy je uveden v příloze 47A SŘ Elektronické zabezpečovací zařízení (EZS) Ústředna EZS model Honeywell Security Galaxy 96 je umístěna ve dopravní kanceláři. EZS chrání všechny místnosti s technologií, dopravní kancelář, místnost vedle dopravní kanceláře a osobní pokladnu před nedovoleným vstupem. Oprávněná osoba musí při vstupu do chráněného prostoru zadat do 20sekund bezpečnostní kód na klávesnici umístěné u vstupu do jednotlivých objektů, jinak dojde k vyhlášení alarmu. Signalizace narušení objektu při jeho aktivaci je přenášena na venkovní sirénu umístěnou na budově železniční stanice. Provozní stav ústředny EZS je indikován na monitoru klientského dohledového PC na stole výpravčího DOZ v DK v ŽST Železný Brod. Na toto dohledové pracoviště se přenáší také aktuální stavy, alarmy a chybová hlášení EZS. Popis činnosti a obsluhy je uveden v příloze č.5e SŘ. 40. Ostatní zařízení Kamerový systém Kamerový systém je určen k monitorování dopravní cesty a vizuální kontrole prostorů pro cestující z důvodu ochrany majetku před poškozením a odcizením. Kamery jsou umístěny na objektu budovy (3 ks - pokrývají úhel 180 stupňů) a kamera pod zastřešeným nástupištěm (1 ks). Sledované prostory jsou zobrazovány na monitoru klientského dohledového PC na stole výpravčího DOZ v DK ŽST Železný Brod. Všechny kamery jsou stacionární. Strana 21 (celkem 34)

23 F. ORGANIZACE DOPRAVNÍHO PROVOZU 54. Určený zástupce přednosty PO Zástupcem přednosty provozního obvodu je náměstek přednosty PO. 56. Dozorčí provozu ve směnách a výpravčí, jejich stanoviště Při správné činnosti DOZ není stanice obsazena - obsluha zabezpečovacího zařízení je prováděna výpravčím DOZ dálkově z Železného Brodu. Povinnosti jsou uvedeny v SŘ ŽST Železný Brod. Stanoviště výpravčího DOZ je v dopravní kanceláři ve výpravní budově ŽST Železný Brod, odkud provádí dálkovou obsluhu staničního zabezpečovacího zařízení ŽST Semily. Při mimořádných událostech, při poruše SZZ, výlukách trať. kolejí, kdy je nutno obsadit stanici dopravním zaměstnancem, nastoupí službu povolaný pohotovostní výpravčí. Pro náhle vzniklé stavy nutného obsazení je určeným zaměstnancem výpravčí vnější služby ŽST Turnov ve službě, přičemž komandující PO zajistí co nejdřívější obsazení aktivovaným zaměstnancem. Při plánované nutnosti obsazení pohotovostním výpravčím musí OS požádat včas PO o zajištění obsazení. Pohotovostnímu výpravčímu po výdeji pomůcek k dopravní službě výpravčí DOZ v ŽST Železný Brod předá obsluhu na nouzové místní ovládání. Poté je ŽST Semily obsazena jedním výpravčím pro nouzovou místní obsluhu se stanovištěm v dopravní kanceláři ŽST Semily. Tento výpravčí se řídí příkazy výpravčího DOZ ŽST Železný Brod. Povinnosti pohotovostního výpravčího po převzetí stanice: Předáním ŽST na nouzové místní ovládání přechází povinnosti k výkonu dopravní služby, organizování drážní dopravy a obsluhy SZZ včetně pořizování dopravní dokumentace od výpravčího DOZ na výpravčího obsazené ŽST. Před převzetím dálkově řízené dopravny si vyzvedne u výpravčího DOZ pohotovostní brašnu s pomůckami pro výkon dopravní služby, klíče od služebních místností, povolenku na potvrzení v telefonním zápisníku. Pohotovostní brašna záložní je uložena u výpravčího v ŽST Stará Paka. Pokyn k převzetí a vrácení ovládání ŽST z/na dálkové řízení vydává výpravčí DOZ telekomunikačním zařízením a obsluhou JOP. Předání a vrácení je prováděno vzájemnou součinností obou výpravčích a sepsáním Odevzdávky dopravní služby - předávka dopravny. Vlakovou dopravu řídí výpravčí, je plně odpovědný za obsluhu zabezpečovacího a telekomunikačního zařízení; Při mimořádném odstavení hnacího vozidla odevzdá strojvedoucí klíče od hnacího vozidla výpravčímu, který je uloží do dopravního stolu, při předání dopravny na dálkové ovládání tyto klíče doručí výpravčímu DOZ, nestanovil-li dopravce jinak. Zpravuje strojvedoucí vlaků o tom, že stojí na koleji jako druhý (další) Sleduje jízdu vlaků odpovídá za plynulost a bezpečnost železničního provozu, organizuje prováděný posun ve stanici Přestavování výhybek, včetně nouzového ručního přestavování provádí výpravčí Strana 22 (celkem 34)

24 58. Zaměstnanci jiných OS podílející se na výkonu dopravní služby Zaměstnanec oprávněný řídit posun nebo jim určený zaměstnanec obsluhuje výhybky R1 a 5. Strojvedoucí - na žádost výpravčího zjišťuje, zda vlastní vlak, nebo vlak opačného směru dojel celý, může-li toto ze svého stanoviště zjistit. SŽDC - SDC TO údržba, čistění a mazání výhybek. Dlouhodobě odstavená vozidla v obvodu stanice sleduje z důvodu šuntovosti určený zaměstnanec dopravce. Před zahájením posunu a zařazením do vlaku upozorní na zařazení nešuntujících vozidel výpravčího. Při dálkovém řízení obsluhu ručně stavěných výhybek a výkolejek v součinnosti s výpravčím DOZ zajišťuje zaměstnanec řídící posun, při posunu bez posunové čety strojvedoucí odpovídá za správnou polohu výhybky č. 5 pro požadovanou posunovou cestu provádí dozor a kontrolu na dálkově řízeném úseku nad zajištěním odstavených vozidel, zajištění jen prostřednictvím zarážek oznamuje výpravčím DOZ 59. Používání písemných rozkazů Písemné rozkazy k použití jsou uloženy v dopravním stole výpravčího. 60. Odevzdávka, nástup a ukončení dopravní služby Výpravčí odevzdávají dopravní službu písemně, osobně a ústně, nebo jen písemně následuje-li neobsazení pracoviště. Odevzdávky se provádí v Knize Odevzdávka dopravní služby a zápisem ve vedené dopravní dokumentaci. Pro převzetí a předání stanice na/z nouzového místního ovládání se provádí zápisem v knize Odevzdávka dopravní služby předávka dopravny, kterou sepisují výpravčí a výpravčí DOZ. Zápis se provádí do knihy Odevzdávka dopravní služby s úpravou dle vzoru v příloze 8 SŘ a v dopravním deníku textem: Dne v hod..předána stanice Semily na nouzové místní ovládání. Bíba Dne v hod..odevzdána stanice Semily na dálkové řízení. Bíba 62. Jízdy speciálních vozidel v obvodu stanice Sněhový pluh, sněhová fréza a SM2 nesmějí jezdit v pracovní poloze po kolejích číslo 1, 2 a 4 v prostoru zvýšeného nástupiště, po koleji číslo 3 v prostoru boční rampy. Strana 23 (celkem 34)

25 63. Povolené úpravy dopravní dokumentace vedené písemně Pro hlášení že vlak vjel/odjel celý se sloupec 12 dopravního deníku upraví dle vzoru v příloze č. 23 SŘ úprava Vlak celý Při nouzovém ručním přestavování výhybek případně zjišťování volnosti vlakové cesty a současně dálkovém řízení je pro uvedená hlášení upraven sl. 10 Dopravního deníku úprava PVC 65. Sklonové poměry pro zajištění vozidel proti ujetí a při vykonávání jednoduché a úplné zkoušky brzdy Kolej č. (záhlaví ze směru) Stavební spád v Spád směrem k všechny staniční koleje a zhlaví rovina není záhlaví směr Železný Brod 8,55 ŽST Železný Brod záhlaví směr Stará Paka stoupá 0,49 ŽST Stará Paka Nepoužité zarážky a kovové podložky jsou uloženy ve služební místnosti. Potřebné zarážky pro pravidelnou obsluhu dopravcem ČD Cargo si dopravce přiveze sám. K zajištění vlaku proti ujetí při vykonávání zkoušky brzdy stačí ve všech případech přídavná brzda HV. Na zajištění odstavených vozidel dozírá výpravčí, při zavedeném dálkovém řízení dozor provádí zaměstnanec, který vozidla odstavil nebo s nimi manipuloval. Zajištění jen prostřednictvím zarážek, případně použití kovové podložky uzamykatelné ohlásí po ukončení posunu výpravčímu DOZ. 67. Ohlašování změn ve vlakové dopravě Změny ohlašuje v časech uvedených v Prováděcím nařízení části B výpravčí DOZ ŽST Železný Brod výpravčímu, je-li jím stanice obsazena. 68. Hlášení předvídaného a skutečného odjezdu Při dálkovém řízení se neohlašuje předvídaný odjezd, je zajištěn přenos v GTN a JOPu. Při předání stanice na nouzovou místní obsluhu je předvídaný odjezd součástí nabídky a přijetí vlaku. Strana 24 (celkem 34)

26 71. Způsob zjištění, že vlak dojel/odjel celý Dálková obsluha Skutečnost, že vlak vjel/odjel celý zjišťuje výpravčí DOZ činností zabezpečovacího zařízení. V případech poruchy zařízení zjišťující tuto skutečnost musí být zjištění provedeno: dotazem pomocí TRS u strojvedoucího vlastního případně jiného vlaku pokud to mohou zjistit; dotazem u člena obsluhy vlaku telekomunikačním zařízením; hlášením odborně způsobilým zaměstnancem, kterým byla dálkově řízená stanice obsazena; Zjištění ve vlastní stanici se ohlašuje i osobně nebo návěstí Vlak vjel celý. Hlášení dokumentuje v GTN, při poruše GTN v upraveném sloupci vedeného dopravního deníku. Že vlak vjel/odjel do/z řízené oblasti celý (pouze z/do směru Stará Paka) je zjišťováno činností TZZ. Místní obsluha Skutečnost, že vlak dojel/odjel celý zjišťuje výpravčí ŽST Semily pohledem, pochůzkou v kolejišti. U vlaků s obsluhou vlaku může výpravčí zjištěním, že vlak dojel celý a uvolnil zadní námezník nejméně na 20 m, pověřit člena obsluhy vlaku nebo strojvedoucího. Hlášení výpravčí zapíše do Telefonního zápisníku s časovým údajem a jménem zaměstnance, který tuto skutečnost zjistil a ohlásil. 72. Používání upamatovávacích pomůcek Varovný štítek je nahrazen obslužnou aplikací JOP. Při místní obsluze si výpravčí umísťuje varovný štítek k DNO. Strana 25 (celkem 34)

27 73. Náhradní spojení Při poruchách železniční telefonní sítě, tj. traťového nebo provozního spojení, lze pro zabezpečení jízdy vlaků při telefonickém dorozumívání použít radiové nebo mobilní telefonní spojení. Telefonní čísla sousedních dopraven : Stanice ŽST Stará Paka ŽST Košťálov ŽST Železný Brod Telefonní čísla 74. Očekávání příjezdu, sledování odjezdu a průjezdu vlaku Sledování jízdy vlaku při dálkovém řízení provádí výpravčí ve vstupní stanici Stará Paka a výpravčí DOZ v ŽST Železný Brod 75. Vlaková cesta, zjišťování volnosti vlakové cesty Pro zjišťování volnosti vlakové cesty tvoří celá stanice jeden obvod: od vjezdového návěstidla L až po vjezdové návěstidlo S. Při předání stanice na místní ovládání za volnost vlakové cesty v celém obvodu stanice odpovídá výpravčí ŽST Semily. Volnost vlakové cesty vyjma nepřehledného záhlaví od bližší strany nadjezdu k vjezdovému návěstidlu S zjistí výpravčí pohledem. Záhlaví od vjezdového návěstidla L až ke hrotu jazyka výhybky číslo 1 je nepřehledné za snížené viditelnosti. Volnost nepřehledných úseků záhlaví lze zjistit i došlou odhláškou za posledním vlakem v příslušném směru. Nepřehledné úseky považuje za volné: dojel-li poslední vlak /PMD a celý uvolnil nepřehledný úsek za posledním vlakem došla telefonická odhláška došla zpráva o dojezdu PMD a ohlášeno uvolnění traťové koleje TZZ vyhodnotilo uvolnění traťové koleje Jde-li o zpětnou jízdu posledně vypraveného vlaku (obsluha do km a zpět, návrat nezavěšeného postrku) Strana 26 (celkem 34)

28 Zaměstnanec řídící posun, po ukončení nebo přerušení posunu v nepřehledném úseku ohlásí, že záhlaví uvolnil od všech vozidel. Toto hlášení dokumentuje výpravčí Železný Brod v telefonním zápisníku s příjmením zaměstnance řídícího posun. Dokumentace s příjmením zaměstnance se v telefonním zápisníku provádí jen při poruše záznamového zařízení a při ohlášení osobním. Zjištění volnosti vlakové cesty v dálkově řízené stanici může být provedeno odborně způsobilým zaměstnancem, ohlášeno telekomunikačním zařízením. Dokumentace hlášení v GTN při poruše GTN v upraveném sloupci PV Dopravního deníku. 76. Zjišťování volnosti vlakové cesty činností zabezpečovacího zařízení Stanice je jeden obvod odpovědnosti za volnost vlakové cesty. Obvod sahá od úrovně vjezdového návěstidla L k vjezdovému návěstidlu S. Za volnost vlakové cesty v tomto obvodu odpovědnosti odpovídá výpravčí. Volnost vlakové cesty v celém obvodu stanice zjišťuje výpravčí činností zabezpečovacího zařízení. Při poruše SZZ, kdy nelze zjistit volnost vlakové cesty činností SZZ, provádí se zjištění volnosti vlakové cesty dle čl. 75 SŘ. Při jízdě kolejových vozidel s nespolehlivým ovlivňováním zabezpečovacích zařízení (kolejových obvodů nebo úseků s počítači náprav) a při poruchách zabezpečovacího zařízení je nutno zjistit volnost vlakové cesty pohledem v kolejišti a jejím ohlášením dle čl. 75 SŘ. Hlášení od jiného zaměstnance než výpravčího se dokumentuje jen při nesprávné činnosti záznamového zařízení v Telefonním zápisníku. 77. Postup při přípravě vlakové cesty Postup při přípravě vlakové cesty při správné činnosti a při poruše je stanoven v Doplňujícím ustanovení k předpisům SŽDC (ČD) Z1 a SŽDC (ČD) Z2 a návodem k obsluze. Příl. 5A, 6 SŘ. V případě poruchy JOP a nutnosti ověření koncové polohy výhybek ležících v jízdní cestě a výhybek odvratných, včetně jejich zajištění provede výpravčí. Z dálkově řízených stanic je zajištění jízdních cest ohlašováno odborně způsobilým zaměstnancem jen jde-li o poruchu, kdy není nutno předat dálkově řízenou stanici na místní řízení. Dokumentace v GTN při poruše GTN v upraveném sloupci PVC Dopravního deníku. Strana 27 (celkem 34)

29 V dopravním deníku dálkově řízené stanice bude zavedení těchto hlášení zavedeno/ ukončeno zápisem : Dne v hod. zavádím telefonické hlášení vlak vjel/ odjel celý z dopravny Semily. Bíba Dne v hod...zavádím telefonické hlášení volnosti (příp. i postavení ) vlakové cesty z dopravny Semily. Bíba Ukončení se dokumentuje analogicky, kde zavádím se mění na ukončuji. 79. Současné jízdní cesty Současné jízdní cesty ( vlakové cesty) jsou zpracovány v závěrové tabulce v příloze 6B SŘ. Při ruční nouzové obsluze je možno odborně způsobilému zaměstnanci vydat pokyn k obsluze výhybek pro jinou současně vyloučenou jízdní cestu za podmínky, že není realizována na stejnou kolej ani se s ní nekříží. 80. Výprava vlaku s přepravou cestujících návěstidlem Je-li stanice mimořádně obsazena výpravčím, používá výpravčí stejnokrojovou čepici modré barvy (v případech, kdy musí mít pokrývku hlavy) a identifikační štítek červené barvy. Výprava vlaků se provádí dle ustanovení čl. číslo 505 služebního předpisu SŽDC (ČD) D2. Sledování jízdy vlaku provádí výpravčí, včetně případného splnění všech souvisejících úkonů u vlaku před jeho odjezdem a informuje strojvedoucího o případném prodloužení pobytu vlaku ve stanici. 82. Odjezd vozidel náhradní dopravy Svolení k odjezdu vozidel ND dává výpravčí, je-li jím stanice mimořádně obsazena. Stanoviště ND je před výpravní budovou. Odjezd a příjezd vozidel ND oznamuje výpravčímu dopravce. Při dálkovém řízení obsluha vlaku postupuje jako na neobsazené zastávce s povinností oznámit příjezd ND a ukončení přestupu cestujících z a do vlaku výpravčímu DOZ. Strana 28 (celkem 34)

30 86. Obsluha PZS a postup při poruchách Obsluha PZS a postup při poruchách jsou uvedeny v předpise SŽDC(ČD) Z2 a v Doplňujícím ustanovení. Klíče od ovládací skříňky k místní obsluze PZS S1v km 102,017 a S2 v km 102,543 jsou zaplombovány a uloženy v dopravní kanceláři v ŽST Železný Brod a SÚ ŽST Semily. Klíče od ovládací skříňky k místní obsluze PZS KS1 v km 100,162 ; KS4 v km 101,055 a KS5 v km 101,231 jsou zaplombovány a uloženy v dopravní kanceláři v ŽST Železný Brod. Klíče od reléových domků PZS KS1v km 100,162; KS4 v km 101,055 a KS5 v km 101,231 a stavědlových ústředen Košťálov (PZS K1 a K2), Semily (PZS S1 a S2) jsou zaplombovány a uloženy u výpravčího DOZ v DK Železný Brod. Před dovolením jízdy vlaku nebo PMD jiným způsobem, než návěstí dovolující jízdu (kromě PN), musí PZS v km 102,017 a PZS v km 102,544 výpravčí DOZ Železný Brod (nebo výpravčí ŽST Semily) uzavřít ručně tlačítkem, případně zajistit zpravení strojvedoucího písemným rozkazem o neúčinkování PZS. Jsou-li PZS v mezistaničních úsecích obsluhovány ruční obsluhou, smí výpravčí DOZ Železný Brod (nebo výpravčí ŽST Semily) otevřít tyto PZS až po zjištění, že vlak nebo PMD přejezd minul a uvolnil. 89. Opatření při jízdách vozidel v ovládacích obvodech PZZ Přehled přejezdů s PZS a způsob jejich zabezpečení i kilometrická poloha místa, za které musí (popř. také místa, ke kterému nejdále smí) dojet vozidlo, které se vrací z trati, aby byla zajištěna správná činnost PZS. Poloha (km) Přejezd (typ a kategorie) Poloha ovládacích obvodů (km) Košťálov 94,861 PZS 3 ZBI * 93,088 99,100 PZZ-AC 95,315 PZS 3 ZBI * 94,060 99,100 PZZ-AC 100,162 PZS 3SBI PZZ-RE 99, , ,055 PZS 3SBI PZZ-RE 100, , ,231 PZS 3SBI PZZ-RE 100, ,958 Semily - Košťálov 102,017 PZS 3 ZBI * PZZ-AC 100,152-1.kol.104,550;2. a 4.kol.103,080 Semily 102,543 PZS 3 ZBI * PZZ-AC 1. kol.101,221;2.kol.101,958;4.kol. 101, ,550 Strana 29 (celkem 34)

31 Jízdy vlaků - PMD a speciálních vozidel, které by měly končit v ovládacích úsecích PZS (viz článek 31C SŘ) jsou v zásadě zakázány. Zpravení vlaku, PMD nebo speciálního vozidla dle ustanovení předpisu SŽDC (ČD) D2 o kilometrické poloze ukončení jízdy vzhledem k zajištění správné činnosti PZS pro návrat provede výpravčí. V nevyhnutelných případech ukončení jízdy a návratu vlaku PMD, speciálního kolejového vozidla z ovládacího úseku PZS musí být strojvedoucí tohoto vozidla zpraven písemným rozkazem dle ustanovení předpisu SŽDC (ČD) D2 o tom, že PZS pro jeho jízdu při návratu nebude v činnosti. 92. Správkové vozy a jejich opravy Vozmistr dopravce ještě před započetím opravy o prováděné opravě vozu informuje výpravčího a opravovaný vůz kryje přenosnou návěstí Stůj. Krytí si zajistí vozmistr dopravce sám. Výpravčí DOZ o tom zpraví zaměstnance řídícího posun. Při nouzovém místním ovládání přechází povinnosti na výpravčího. 93. Posun mezi dopravnami Posun mezi dopravnami se uskutečňuje v souladu s ustanovením předpisu SŽDC (ČD) D2 a čl. 86 a 89 SŘ. Volnost mezistaničního oddílu Košťálov Semily a Semily Železný Brod zjistí výpravčí podle indikací integrovaného traťového zabezpečovacího zařízení ITZ a v případě poruchy ITZ podle indikací volnosti kolejových úseků na JOPu nebo dotazem u výpravčího ŽST Železný Brod (Stará Paka). Přejezdová zabezpečovací zařízení jsou ovládána automaticky jízdou železničního vozidla. PZS S1 v km 102,017 a S2 v km 102,543 jsou závislá na hlavních návěstidlech ŽST Semily. V případě, že je vjezd/odjezd PMD dovolen jiným způsobem než na návěst dovolující jízdu těchto návěstidel (kromě PN), je nutno zpravit strojvedoucího písemným rozkazem o tom, že PZS v km 102,017 a km 102,543 pro jeho jízdu neúčinkují. Přejezd smí být otevřen až po zjištění, že vlak (PMD) přejezd uvolnil. 95. Povolenky Povolenka pro mezistaniční úsek Košťálov - Semily je uložena na pracovišti výpravčího v ŽST Železný Brod. Povolenka pro mezistaniční úsek Semily - Železný Brod je uložena na pracovišti výpravčího v ŽST Železný Brod. Při obsazení ŽST Semily si povolenku pro úsek Semily Železný Brod vyzvedne u výpravčího DOZ proti potvrzení v Telefonním zápisníku. Strana 30 (celkem 34)

32 97. Zkrácené názvy nebo zkratky stanic a místní názvy Používání zkrácených názvů stanic v hlášeních a zkratek v dopravní dokumentaci a jejich seznam pro přilehlé mezistaniční úseky: Stanice, stanoviště, zastávka Zkratka Zkrácený název Košťálov Ka - z Nedvězí N - Semily Sm - Železný Brod Zb Brod Stará Paka Sp Paka Zkrácené názvy je povoleno používat pouze na traťovém telefonu. Strana 31 (celkem 34)

33 100. Základní údaje o posunu G. USTANOVENÍ O POSUNU Kolejiště železniční stanice Semily tvoří jeden posunovací obvod výpravčího DOZ. Při převzetí stanice na nouzovou místní obsluhu posunovací obvod výpravčího. Samostatným posunovacím obvodem je obvod vlečky RIVERSIDE CONSULTING od námezníku výhybky R1 do kolejiště vlečky. Svolení k posunu na všech kolejích dává výpravčí DOZ ( výpravčí) Povinnosti zaměstnanců při posunu Při dálkovém řízení plní povinnosti výpravčího při posunu výpravčí DOZ. Při zavedeném nouzovém místním ovládání plní povinnosti výpravčího výpravčí stanice Semily. Při jízdě posunujících dílů ze 3. nebo 5. koleje odpovídá zaměstnanec řídící posun za správné přestavení výhybky č. 5 pro požadovanou jízdu ještě před sjednáním posunu Posun vzhledem k jízdám vlaků Posun musí být ukončen pro oba směry nejméně : 5 minut před příjezdem všech druhů vlaků Místní podmínky pro posun Sjednávání jízd na vlečku a z vlečky se provádí telekomunikačním zařízením s výpravčím DOZ. Při posunu s vozidly nesprávně ovlivňující počítače náprav musí být pro jízdu přes PZS zavedena ruční obsluha těchto PZS. Při posunu s vozidla nespolehlivě ovlivňující počítače náprav musí být výpravčímu DOZ ohlašováno uvolňování a obsazování dílčích úseků telekomunikačním zařízením zaměstnancem řídícím posun. Při nouzovém místním ovládání zajišťuje uvolňování/obsazování výpravčí pohledem. Při nouzovém místním ovládání je nutno pro posun použít náhradní klíče od zařízení držených JOP (EMZ a PSt). Strana 32 (celkem 34)

34 111. Posun na kolejích ve spádu Všechny staniční koleje včetně zhlaví leží na spádu do 2,5, Brodské záhlaví dosahuje spádu až 8,55. Při odrážení vozidel ve směru na brodské záhlaví smí být takto posunováno jen na koleje obsazené jinými, zajištěnými vozidly podloženými alespoň jednou zarážkou Posun přes přejezdy, přechody a ostatní křížení dráhy s pozemní komunikací V prostoru 7. koleje je dopravní plocha k manipulacím silničních vozidel. Při posunu v místech křížení komunikací se tato místa střeží. Střežení zajistí zaměstnanec řídící posun Posun bez posunové čety Před dovolením jízdy posunového dílu bez posunové čety vykoná zkoušku brzdy posunového dílu výpravčí nebo určí zaměstnance obsluhy jiného vhodného vlaku. Za dodržení doby při přechodném odstavení u vozidel, zajištěných v průběhu posunu jen odvětraným potrubím průběžné brzdy odpovídá strojvedoucí, při nouzovém místním ovládání odpovídá výpravčí Posun odrazem, trhnutím V celém obvodu stanice je posun trhnutím zakázán Zarážky, kovové podložky Rozmístění zarážek a kovových podložek ve stanici: 10 zarážek Zajišťovací prostředky jsou uloženy ve služební místnosti, potřebné zajišťovací prostředky pro pravidelnou obsluhu si doveze dopravce ČD Cargo. 2 kovové podložky uzamykatelné v chodbě u nocležen, náhradní klíč od chodby ve služební místnosti. Strana 33 (celkem 34)

35 I. ZVLÁŠTNÍ OPATŘENÍ 133. Nejkratší doba poznání místních a traťových poměrů zaměstnanců stanice Nejkratší doba zácviku před samostatným výkonem služby je: výpravčí - poznání nejméně 6 hodin místních poměrů pochůzkou, poznání traťových poměrů jízdou v kabině strojvedoucího v přilehlých mezistaničních úsecích a zkouška praktické způsobilosti z obsluhy DNO Zajištění bezpečného přístupu osob s omezenou schopností pohybu a orientace Bezpečný přístup osob s omezenou schopností pohybu a orientace k a od vlaku je zajištěn přístupovou cestou k přijímací budově a dále přes přechody v kolejích. Za zajištění bezpečného přístupu, popřípadě zajištění doprovodu je odpovědný na požádání vlakový doprovod dopravce Bezpečnostní štítek Výpravčí umístí bezpečnostní štítek na dopravní stůl vedle telefonního zapojovače. Jestliže za již sjednaných podmínek zajištění bezpečnosti osamělého zaměstnance pracujícího v kolejišti, bude stanice v řízené oblasti předávána z dálkového ovládání na místní (popř. nouzové místní) nebo opačně, musí být práce ukončeny. Nové podmínky zajištění bezpečnosti osamělého zaměstnance pracujícího v kolejišti budou sjednány se zaměstnancem, řídícím nadále drážní dopravu v dotčené stanici Podmínky pro dopravu vozů s malými koly Jízda vozidel nezaručujících součinnost s kolejovými obvody nebo počítači náprav. V případě, že při jízdě těchto vozidel dojde k nesprávnému ovlivnění počítačů náprav postupuje výpravčí dle návodu na obsluhu JOP, návodu na obsluhu počítačů náprav AZF (AŽD O ) a podle předpisu SŽDC (ČD) Z2 příloha 6, čl. 52. Strana 34 (celkem 34)

Staniční řád železniční stanice HORNÍ POLICE

Staniční řád železniční stanice HORNÍ POLICE České dráhy, a.s. Regionální centrum provozu Ústí nad Labem Staniční řád železniční stanice HORNÍ POLICE Dokument je uložen v elektronické podobě. Podepsaný originál tištěného dokumentu je řízeným dokumentem

Více

Rozkaz vrchního přednosty uzlové ŽST Plzeň k ZDD Staniční řád

Rozkaz vrchního přednosty uzlové ŽST Plzeň k ZDD Staniční řád České dráhy, a. s. UZLOVÁ ŽELEZNIČNÍ STANICE PLZEŇ Rozkaz vrchního přednosty uzlové ŽST Plzeň k ZDD Staniční řád ŽST Plzeň hl. n.: 03 / 2006 Tento rozkaz založte do přílohy č. 58 SŘ a u příslušných článků

Více

ČESKÉ DRÁHY O B S L U H O V A C Í. pro nákladiště KOLOMUTY

ČESKÉ DRÁHY O B S L U H O V A C Í. pro nákladiště KOLOMUTY ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro nákladiště KOLOMUTY Účinnost od 1.4.2004 v.z.j.felkr v.r. přednosta stanice J.Merta v.r. dopravní kontrolor Schválil č.j: 70/04-11/3

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro hradlo V L K O V nad Lužnicí. Účinnost od

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro hradlo V L K O V nad Lužnicí. Účinnost od ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro hradlo V L K O V nad Lužnicí Účinnost od 1.11. 2005 Pekárek Petr v.r.... dopravní kontrolor Změna číslo : 4 Schválil č.j.: 15/2005 VE

Více

Č E S K É D R Á H Y P R O V Á D Ě C Í N A Ř Í Z E N Í N Ý Ř A N Y - H E Ř M A N O V A H U Ť

Č E S K É D R Á H Y P R O V Á D Ě C Í N A Ř Í Z E N Í N Ý Ř A N Y - H E Ř M A N O V A H U Ť Č E S K É D R Á H Y P R O V Á D Ě C Í N A Ř Í Z E N Í k předpisu pro zjednodušené řízení drážní dopravy pro trať: N Ý Ř A N Y - H E Ř M A N O V A H U Ť Účinnost od: 1.1.2003 Nový Václav v.r. přednosta

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro Hláska Vyšné. Účinnost od Pekárek Petr v.r... dopravní kontrolor

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro Hláska Vyšné. Účinnost od Pekárek Petr v.r... dopravní kontrolor ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro Hláska Vyšné Účinnost od 1.12. 2005 Pekárek Petr v.r.... dopravní kontrolor Změna číslo : 3 Schválil č.j.: 15/2005 VE poř. č. 1 dne..

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE OLOVNICE. Účinnost od 1.11.2005 ... Dopravní kontrolor

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE OLOVNICE. Účinnost od 1.11.2005 ... Dopravní kontrolor ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE OLOVNICE Účinnost od 1.11.2005... Dopravní kontrolor Schválil: č.j...dne.... Vrchní přednosta UŽST Počet stran: 11 ZÁZNAM O

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE B R A N I C E. Účinnost od 01.07.2002

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE B R A N I C E. Účinnost od 01.07.2002 České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE B R A N I C E Účinnost od 01.07.2002 VODÁK Milan PEKÁREK Petr...... přednosta stanice dopravní kontrolor Schválil: Č.j. 14/2002 - O

Více

Provozní řád vlečky. 3. Místo styku drah v souladu s platným úředním povolením pro provozování vlečky:

Provozní řád vlečky. 3. Místo styku drah v souladu s platným úředním povolením pro provozování vlečky: Provozní řád vlečky DKV Česká Třebová, PP Pardubice 1. Název dráhy - vlečky (dále jen vlečky) Číslo vlečky: 4465 Název vlečky: DKV Česká Třebová, PP Pardubice UP/2016/5059, Čj.: DUCR-12102/16/Pt Provozovatel

Více

České dráhy STANIČNÍ ŘÁD

České dráhy STANIČNÍ ŘÁD České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE Teplice nad Metují Účinnost od 01.10.2006... Dopravní kontrolor Schválil: č.j. ZDD 015/06-NA dne... Vrchní přednosta UŽST Počet stran:

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro hradlo Zdemyslice. Účinnost od Václav Mašek

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro hradlo Zdemyslice. Účinnost od Václav Mašek ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro hradlo Zdemyslice Účinnost od 1.7.2002 Václav Mašek přednosta stanice Jiří Stejskal dopravní kontrolor Schválil č.j.:..14/02-11/1 číslo

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro nákladiště Blatnice pod svatým Antonínkem. Účinnost od

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro nákladiště Blatnice pod svatým Antonínkem. Účinnost od ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro nákladiště Blatnice pod svatým Antonínkem. Účinnost od 1.7.2002 Ing. Tomáš Hrbáček v.r. přednosta ŽST Bohuslav Hrubý v.r... dopravní

Více

Rozkaz vrchního přednosty uzlové železniční stanice k ZDD - staničnímu řádu železniční stanice Mladá Boleslav Debř číslo 1 / 2005

Rozkaz vrchního přednosty uzlové železniční stanice k ZDD - staničnímu řádu železniční stanice Mladá Boleslav Debř číslo 1 / 2005 Uzlová železniční stanice Mladá Boleslav Č.j.: 500/05 V Mladé Boleslavi dne: 18.2.2005 Rozkaz vrchního přednosty uzlové železniční stanice k ZDD - staničnímu řádu železniční stanice Mladá Boleslav Debř

Více

S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE HVĚZDONICE

S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE HVĚZDONICE ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE HVĚZDONICE Účinnost od: 1.6.2006 Josef Štefko v.r..... dopravní kontrolor Schválil: č.j.: 32/2006 dne: 17.5.2006 Karel Červenka

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD LUHAČOVICE

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD LUHAČOVICE ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE LUHAČOVICE Účinnost od : 15.2.2006...... dopravní kontrolor Schválil: č.j. 324 / 06 dne 27.1.2006...... vrchní přednosta UŽST Počet

Více

Přípojový provozní řád pro dráhu - vlečku

Přípojový provozní řád pro dráhu - vlečku Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Dlážděná 1003/7 110 00 PRAHA 1 Přípojový provozní řád pro dráhu - vlečku Vojenská vlečka č. 28 Týniště nad Orlicí Správa železniční dopravní cesty, státní

Více

České dráhy, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE J I Ř Í K O V. Účinnost od 12. 12. 2004

České dráhy, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE J I Ř Í K O V. Účinnost od 12. 12. 2004 České dráhy, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE J I Ř Í K O V Účinnost od 12. 12. 2004 Ivan Hrdlička Ing. Jiří Novotný...... VP UŽST Rumburk dopravní kontrolor Schválil: č.j.

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD. pro hradlo Soutěska Účinnost od... ing. Vladimír Mládek v.r...

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD. pro hradlo Soutěska Účinnost od... ing. Vladimír Mládek v.r... ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD pro hradlo Soutěska 15.7.2004 Účinnost od... ing. Vladimír Mládek v.r.... Vrchní přednosta uzlové stanice ing. Jiří Novotný v.r.... Dopravní kontrolor

Více

ZÁZNAM O ZMĚNÁCH 1) Týká se ustanovení článku, příloh

ZÁZNAM O ZMĚNÁCH 1) Týká se ustanovení článku, příloh 3. změna účinnost od 1. 8. 2006 ZÁZNAM O ZMĚNÁCH 1) Číslo změny Č.j. Účinnost od Týká se ustanovení článku, příloh Opravil Dne Podpis 1 1.10.2004 2 1.12.2004 3 1.8.2006 1,4,28,32,54,55, 73 22,54,55,116,

Více

VARNSDORF STARÉ NÁDRAŽÍ

VARNSDORF STARÉ NÁDRAŽÍ České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD PRO NÁKLADIŠTĚ VARNSDORF STARÉ NÁDRAŽÍ Účinnost od 1. 7. 2002 Ivan Hrdlička v.r. Václav Červenka v.r....... přednosta stanice dopravní kontrolor Schválil:

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro závorářské stanoviště Vnorovy. Účinnost od

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro závorářské stanoviště Vnorovy. Účinnost od ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro závorářské stanoviště Vnorovy Účinnost od 1. 7. 2002 Ing. Tomáš Hrbáček v.r. přednosta ŽST Bohuslav Hrubý v.r... dopravní kontrolor

Více

AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice TŘEBÍVLICE

AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice TŘEBÍVLICE AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice TŘEBÍVLICE AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice TŘEBÍVLICE VYDÁNÍ/ZMĚNY: 5. ZMĚNA, ČÍSLO JEDNACÍ 8142/2019 ÚČINNOST OD: PO UKONČENÍ VÝLUKY ETAPY

Více

AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice TŘEBENICE

AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice TŘEBENICE AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice TŘEBENICE AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice TŘEBENICE VYDÁNÍ/ZMĚNY: 4. ZMĚNA, ČÍSLO JEDNACÍ 8141/2019 ÚČINNOST OD: PO UKONČENÍ VÝLUKY ETAPY

Více

České dráhy STANIČNÍ ŘÁD

České dráhy STANIČNÍ ŘÁD České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE HLUBOČKY- MARIÁNSKÉ ÚDOLÍ Účinnost od: 01. 7. 2005 Ing. Vladimír Fabík v.r. Josef Spáčil v.r....... Vrchní přednosta UŽST dopravní kontrolor

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE Z Á H O Ř Í. Účinnost od 01.11.2004

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE Z Á H O Ř Í. Účinnost od 01.11.2004 České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE Z Á H O Ř Í Ing.Pavel Šefčík v.r. Jiří Stejskal v.r. vrchní přednosta dopravní kontrolor UŽST Tábor Schválil: Č.j. 14/2004-11/1 poř.

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD. nákladiště. Kout na Šumavě 2. ZMĚNA. Účinnost od 15. 07.2006. Jan Vobruba

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD. nákladiště. Kout na Šumavě 2. ZMĚNA. Účinnost od 15. 07.2006. Jan Vobruba České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD nákladiště Kout na Šumavě 2. ZMĚNA Účinnost od 15. 07.2006 Jan Vobruba... dopravní kontrolor Schválil: Č.j. 15/2006 KT - 03 dne Ivan Bořík... VP UŽST

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE BALKOVA LHOTA. Účinnost od přednosta stanice dopravní kontrolor

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE BALKOVA LHOTA. Účinnost od přednosta stanice dopravní kontrolor České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE BALKOVA LHOTA Účinnost od 01.07.2002 VODÁK Milan PEKÁREK Petr...... přednosta stanice dopravní kontrolor Schválil: Č.j. 14/2002 - O

Více

Rozkaz VP UŽST Strakonice K ZDD. Staniční řád ŽST Písek č.1 / 2006

Rozkaz VP UŽST Strakonice K ZDD. Staniční řád ŽST Písek č.1 / 2006 České dráhy, a.s. UŽST S t r a k o n i c e Strakonice dne: 31.8.2006 Č.j. 158 S / 2006 Účinnost od 15.9.2006 do vydání změny SŘ, nejpozději do 14.9.2007. Rozkaz VP UŽST Strakonice K ZDD Staniční řád ŽST

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE. Dobrovice. Účinnost od 1.7.2002 ... Ing. Krejčí A. v.r. ...

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE. Dobrovice. Účinnost od 1.7.2002 ... Ing. Krejčí A. v.r. ... ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE Dobrovice Účinnost od 1.7.2002 Ing. Pecháček J. v.r. Merta J v.r....... přednosta ŽST dopravní kontrolor Schválil:č.j.: 49/02-11/3

Více

Staniční řád železniční stanice Bílá Třemešná

Staniční řád železniční stanice Bílá Třemešná České dráhy, a.s. Regionální centrum provozu Hradec Králové Staniční řád železniční stanice Bílá Třemešná Dokument je uložen v elektronické podobě. Podepsaný originál tištěného dokumentu je řízeným dokumentem

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD. pro nákladiště zastávku. Jirkov. Účinnost od Aleš Hořejš v.r... dopravní kontrolor

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD. pro nákladiště zastávku. Jirkov. Účinnost od Aleš Hořejš v.r... dopravní kontrolor České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD pro nákladiště zastávku Jirkov Účinnost od 21. 11. 2005 Aleš Hořejš v.r.... dopravní kontrolor Schválil: č.j.: 4035/2005 dne: 11.11.2005 v.z. Jaroslav

Více

O B S L U H O V A C Í

O B S L U H O V A C Í ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro závorářské stanoviště Malonice Účinnost od 1.7.2002 Dana Šebestová přednosta stanice Jiří Stejskal dopravní kontrolor Schválil č.j.:

Více

AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice LIBČEVES

AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice LIBČEVES AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice LIBČEVES AŽD PRAHA S.R.O. Staniční řád železniční stanice LIBČEVES VYDÁNÍ/ZMĚNY: 2. ZMĚNA, ČÍSLO JEDNACÍ 2647/2019 ÚČINNOST OD: 29. 3. 2019 ZPRACOVAL: OVĚŘIL:

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE BĚLÁ NAD RADBUZOU 2. ZMĚNA. Účinnost od dopravní kontrolor

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE BĚLÁ NAD RADBUZOU 2. ZMĚNA. Účinnost od dopravní kontrolor ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE BĚLÁ NAD RADBUZOU 2. ZMĚNA Účinnost od 1. 4.2006 dopravní kontrolor Schválil: č.j. 14/2006 KT 06 dne 20.3.2006 VP UŽST Počet

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro závorářské stanoviště Chotěvice. 2. změna. Účinnost od

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro závorářské stanoviště Chotěvice. 2. změna. Účinnost od ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro závorářské stanoviště Chotěvice 2. změna Účinnost od 12. 12. 2004 Ondráško Milan v.r. Šimek Bohuslav v.r....... vrchní přednosta UŽST

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE V L A S T E C. Účinnost od Ing.Pavel Šefčík v.r. Jiří Stejskal v.r.

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE V L A S T E C. Účinnost od Ing.Pavel Šefčík v.r. Jiří Stejskal v.r. České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE V L A S T E C Ing.Pavel Šefčík v.r. Jiří Stejskal v.r. vrchní přednosta dopravní kontrolor UŽST Tábor Schválil: Č.j. 14/2004-11/1 poř.

Více

SŘ Zlín-Malenovice Účinnost od 10.12.2006 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU ŽELEZNIČNÍ STANICE. Zlín Malenovice. Účinnost od 10.12.

SŘ Zlín-Malenovice Účinnost od 10.12.2006 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU ŽELEZNIČNÍ STANICE. Zlín Malenovice. Účinnost od 10.12. SŘ Zlín-Malenovice Účinnost od 0..006 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE Zlín Malenovice Účinnost od 0..006 dopravní kontrolor Schválil : č.j.: 06/ 06 dne 0..006 vrchní

Více

Týká se ustanovení. Číslo změny. Účinnost od. Opravil Dne Podpis. článku, příloh

Týká se ustanovení. Číslo změny. Účinnost od. Opravil Dne Podpis. článku, příloh Číslo změny Účinnost od Týká se ustanovení Opravil Dne Podpis Č.j. článku, příloh 1 1.12.2004 1,4,13,22,33,54, 55,73,116,137. 2. 27.9.2006 4,13,15,23,28, 31B,31C,33,65A,6 5B,73,75,86,89,92,93,95,97,100,116

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE. ČERVENÁ nad Vltavou. Účinnost od

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE. ČERVENÁ nad Vltavou. Účinnost od České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE ČERVENÁ nad Vltavou Milan Vodák Petr Pekárek...... přednosta stanice dopravní kontrolor Schválil: Č.j. 14/2002 - O11 poř. č. 123 dne

Více

O B S L U H O V A C Í Ř Á D

O B S L U H O V A C Í Ř Á D ČESKÉ DRÁHY a.s. Jen pro služební potřebu O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro odbočku DOBŘEJOVICE novelizované vydání Ing. Pavel Škvrně v.r. přednosta stanice Petr Pekárek v.r. dopravní kontrolor Schválil

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE ZÁBOŘÍ NAD LABEM NOVELIZACE. Změna č. 1. Účinnost od: 15.4.2006 ...

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE ZÁBOŘÍ NAD LABEM NOVELIZACE. Změna č. 1. Účinnost od: 15.4.2006 ... ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE ZÁBOŘÍ NAD LABEM NOVELIZACE Změna č. 1 Účinnost od: 15.4.2006 Ing. Petr Pech Karel Sokol...... vrchní přednosta UŽST dopravní

Více

JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU

JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE CHRÁŠŤANY Účinnost od 1. července 2002 ing. Karel Pavlíček přednosta ŽST Eduard Hladík dopravní kontrolor schválil: č.j. 150/02 11/3

Více

České dráhy STANIČNÍ ŘÁD

České dráhy STANIČNÍ ŘÁD České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE BROUMOV Účinnost od 01.10.2006... Dopravní kontrolor Schválil: č.j. ZDD 017/06-NA dne... Vrchní přednosta UŽST Počet stran:22 ZÁZNAM

Více

ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU. Změna č. 5 STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE PODBOŘANY. Účinnost od: 1.12.2007

ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU. Změna č. 5 STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE PODBOŘANY. Účinnost od: 1.12.2007 ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU Změna č. 5 STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE PODBOŘANY Účinnost od: 1.12.2007 Změna se týká Rozsahu znalosti a článků číslo: 1, 3, 13, 28, 55, 56, 58A, 65A, 75,

Více

ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Za včasné zapracování změn a za provedení záznamu o změnách odpovídá držitel, u kterého je staniční řád uložen.

ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Za včasné zapracování změn a za provedení záznamu o změnách odpovídá držitel, u kterého je staniční řád uložen. ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Za včasné zapracování změn a za provedení záznamu o změnách odpovídá držitel, u kterého je staniční řád uložen. Číslo změny Č.j. Účinnost od Týká se ustanovení článku, příloh Opravil Dne

Více

ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU. Změna č. 5 S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE. Kryry. Účinnost od:

ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU. Změna č. 5 S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE. Kryry. Účinnost od: ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU Změna č. 5 S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE Kryry Účinnost od: 10.11.2006 Změna se týká článku číslo: 141. Změnu proveďte výměnou strany 20 a vložte novou

Více

ROZKAZ O VÝLUCE č. 45003

ROZKAZ O VÝLUCE č. 45003 SŽDC OŘ Hradec Králové Jízdní řád 2012/2013 V Hradci Králové dne 22.11.2012 Č.j.: 15786/2012-OŘ HKR Zpracovatel: Zdeněk Kříž, hlavní zpracovatel tel.: 972 341 653 e-mail: KrizZ@szdc.cz ROZKAZ O VÝLUCE

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro Závorářské stanoviště CHODSKÁ LHOTA Účinnost od 1.7.2002 Marie Altmanová přednosta stanice Jan Vobruba dopravní kontrolor Schválil č.j.:

Více

ESKÉ DRÁHY S T A N I N Í Á D Železni ní stanice H O R N Í B Í Z A innost od 01.0 6.1998

ESKÉ DRÁHY  S T A N I N Í Á D Železni ní stanice H O R N Í B Í Z A innost od 01.0 6.1998 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T AN IČNÍ ŘÁD Železniční stanice H O R N Í BŘÍZA Účinnost od 01.06.1998 Účinnost od 15.1.2007 Sedláková v.r... dopravní kontrolor Schválil: č. j. 3608/06 dne :19.12.2006

Více

ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU. Změna č. 3 STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE. Žlutice. Účinnost od:

ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU. Změna č. 3 STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE. Žlutice. Účinnost od: ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU Změna č. 3 STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE Žlutice Účinnost od: 1. 3. 2007 Změna se týká Rozsahu znalosti článků číslo: 1, 22, 24, 25, 28, 31A, 55, 57, Změnu

Více

České dráhy, a. s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE ČESKÝ KRUMLOV. Účinnost od 15. března 2006 Změna číslo 3

České dráhy, a. s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE ČESKÝ KRUMLOV. Účinnost od 15. března 2006 Změna číslo 3 České dráhy, a. s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE ČESKÝ KRUMLOV Petr Pekárek, v. r. dopravní kontrolor Schválil: č.j.: 14/2006 CB, poř. č. 11 dne 15. února 2006 Ing. Pavel Škvrně,

Více

Staniční řád železniční stanice JESTŘEBÍ

Staniční řád železniční stanice JESTŘEBÍ České dráhy, a.s. Regionální centrum provozu Ústí nad Labem Staniční řád železniční stanice JESTŘEBÍ Dokument je uložen v elektronické podobě. Podepsaný originál tištěného dokumentu je řízeným dokumentem

Více

Rozkaz vrchního přednosty uzlové železniční stanice ke Staničnímu řádu ŽST Mosty u Jablunkova č. 1/2006

Rozkaz vrchního přednosty uzlové železniční stanice ke Staničnímu řádu ŽST Mosty u Jablunkova č. 1/2006 České dráhy, a.s. UZLOVÁ ŽELEZNIČNÍ STANICE ČESKÝ TĚŠÍN V Českém Těšíně dne 28.6. 2006 Rozkaz vrchního přednosty uzlové železniční stanice ke Staničnímu řádu ŽST Mosty u Jablunkova č. 1/2006 Z důvodů zavedení

Více

České dráhy, a.s. OBSLUHOVACÍ ŘÁD

České dráhy, a.s. OBSLUHOVACÍ ŘÁD České dráhy, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD pro závorářské stanoviště, nákladiště Ž I M Účinnost od : 1.7.2002 Pavel Novák v.r... přednosta stanice Václav Červenka v.r.... dopravní kontrolor

Více

ROZKAZ VRCHNÍHO PŘEDNOSTY UZLOVÉ ŽELEZNIČNÍ STANICE RUMBURK č. 1/2006 KE STANIČNÍMU ŘÁDU ŽST VARNSDORF

ROZKAZ VRCHNÍHO PŘEDNOSTY UZLOVÉ ŽELEZNIČNÍ STANICE RUMBURK č. 1/2006 KE STANIČNÍMU ŘÁDU ŽST VARNSDORF České dráhy, a.s. Uzlová železniční stanice Rumburk ROZKAZ VRCHNÍHO PŘEDNOSTY UZLOVÉ ŽELEZNIČNÍ STANICE RUMBURK č. 1/2006 KE STANIČNÍMU ŘÁDU ŽST VARNSDORF č.j.: 1043 / 2006 Zpracovatel: Holub (IŽD 972

Více

CHOTĚŠOV. Schválil: č. j... dne... České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD VÝHYBNY. Účinnost od dopravní kontrolor

CHOTĚŠOV. Schválil: č. j... dne... České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD VÝHYBNY. Účinnost od dopravní kontrolor České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD VÝHYBNY CHOTĚŠOV Účinnost od 01. 01. 2006 dopravní kontrolor Schválil: č. j........................................ dne............... vrchní přednosta

Více

Provozní řád vlečky DKV Brno Provozní pracoviště Jemnice

Provozní řád vlečky DKV Brno Provozní pracoviště Jemnice Jemnice 1 Depo kolejových vozidel Brno Provozní řád vlečky DKV Brno Provozní pracoviště Jemnice Schválil: České dráhy,a.s.; č.j.: 1834/2013-012 Platí od: 01.10.2013 Jemnice 2 Seznam použitých zkratek :

Více

Rozkaz přednosty stanice ke staničnímu řádu železniční stanice Dolní Bousov číslo 1 / 2004

Rozkaz přednosty stanice ke staničnímu řádu železniční stanice Dolní Bousov číslo 1 / 2004 Železniční stanice Mladá Boleslav hl.n. Č.j.: 452/04 V Mladé Boleslavi dne:16.2.2004 Rozkaz přednosty stanice ke staničnímu řádu železniční stanice Dolní Bousov číslo 1 / 2004 Platnost od: 16.2.2004 (po

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE PILNÍKOV. 4. změna. Účinnost od Sedlický Martin v.r. ...

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE PILNÍKOV. 4. změna. Účinnost od Sedlický Martin v.r. ... ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE PILNÍKOV 4. změna Účinnost od 11.03.2006 Sedlický Martin v.r.. dopravní kontrolor Schválil: č.j 355/2006. dne: 20.02.2006.

Více

Staniční řád železniční stanice JABLONEC NAD NISOU

Staniční řád železniční stanice JABLONEC NAD NISOU České dráhy, a.s. Regionální centrum provozu Hradec Králové Staniční řád železniční stanice JABLONEC NAD NISOU Dokument je uložen v elektronické podobě. Podepsaný originál tištěného dokumentu je řízeným

Více

JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU

JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE Kutná Hora město Změna č.3 Účinnost od 15.6.2006 Ing. Petr Pech vrchní přednosta UŽST Karel Sokol...... dopravní kontrolor

Více

CHOŤOVICE. Změna č. 3

CHOŤOVICE. Změna č. 3 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE CHOŤOVICE Změna č. 3 Účinnost od 15. 4. 2006 Ing. Petr Pech Karel Sokol...... vrchní přednosta UŽST dopravní kontrolor Schválil:

Více

Staniční řád železniční stanice

Staniční řád železniční stanice České dráhy, a.s. Regionální centrum provozu HRADEC KRÁLOVÉ Staniční řád železniční stanice Železný Brod Dokument je uložen v elektronické podobě. Podepsaný originál tištěného dokumentu je také řízeným

Více

České dráhy STANIČNÍ ŘÁD. Senice na Hané

České dráhy STANIČNÍ ŘÁD. Senice na Hané České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE Senice na Hané 1. změna Účinnost od 1. 5. 2005 Ing. Vladimír Fabík v.r Josef Spáčil v.r...... Vrchní přednosta UŽST dopravní kontrolor

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD. ŽELEZNIČNÍ STANICE Nová Ves u Českých Budějovic. Účinnost od 20. ledna 2007 Změna číslo 6

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD. ŽELEZNIČNÍ STANICE Nová Ves u Českých Budějovic. Účinnost od 20. ledna 2007 Změna číslo 6 České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE Nová Ves u Českých Budějovic Petr Pekárek, v.r. dopravní kontrolor Schválil: č.j.: 14/2007 CB, poř. č. 01 dne 12.1.2006 Ing. Pavel

Více

Rozkaz vrchního přednosty UŽST Veselí nad Lužnicí K ZDD. Staniční řád ŽST Veselí nad Lužnicí číslo 1/2006

Rozkaz vrchního přednosty UŽST Veselí nad Lužnicí K ZDD. Staniční řád ŽST Veselí nad Lužnicí číslo 1/2006 České dráhy, a.s. Uzlová železniční stanice Veselí nad Lužnicí Veselí nad Lužnicí dne 17.8.. 2006 Účinnost od 18.8. 2006 do vydání změny, nejdéle do 18.8. 2007 Rozkaz vrchního přednosty UŽST Veselí nad

Více

O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro nákladiště. Teplice zámecká zahrada

O B S L U H O V A C Í Ř Á D. pro nákladiště. Teplice zámecká zahrada ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro nákladiště Teplice zámecká zahrada Účinnost od: 1.3.2004 Josef Kraus v.r.... přednosta stanice Václav Červenka v.r.... dopravní kontrolor

Více

Rozkaz vrchního přednosty uzlové železniční stanice k Obsluhovacímu řádu pro odbočku Chotěbuz č. 1/2006

Rozkaz vrchního přednosty uzlové železniční stanice k Obsluhovacímu řádu pro odbočku Chotěbuz č. 1/2006 České dráhy, a.s. V Českém Těšíně dne 26.6. 2006 Uzlová železniční stanice Český Těšín Rozkaz vrchního přednosty uzlové železniční stanice k Obsluhovacímu řádu pro odbočku Chotěbuz č. 1/2006 Z důvodů zavedení

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD Železniční stanice PRACHATICE. Účinnost od UŽST České Budějovice

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD Železniční stanice PRACHATICE. Účinnost od UŽST České Budějovice České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD Železniční stanice PRACHATICE Účinnost od 01. 07. 2005 Ing. Pavel Škvrně, v.r. vrchní přednosta UŽST České Budějovice Petr Pekárek, v.r. dopravní kontrolor

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE JILEMNICE. 5. změna. Účinnost od Sedlický Martin v.r. ...

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE JILEMNICE. 5. změna. Účinnost od Sedlický Martin v.r. ... České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE JILEMNICE 5. změna Účinnost od 11.03.2006 Sedlický Martin v.r. dopravní kontrolor Schválil: č.j 359/2006.. dne: 20.02.2006. Ondráško

Více

ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU. Změna č.3 STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE. Žabokliky. Účinnost od: 10.11.2006

ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU. Změna č.3 STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE. Žabokliky. Účinnost od: 10.11.2006 ČESKÉ DRÁHY, a.s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU Změna č.3 STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE Žabokliky Účinnost od: 10.11.2006 Změna se týká článku číslo: 141. Změnu proveďte výměnou strany 22 a vložte novou stranu

Více

DOBŠICE NAD CIDLINOU. Změna č. 4

DOBŠICE NAD CIDLINOU. Změna č. 4 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE DOBŠICE NAD CIDLINOU Změna č. 4 Účinnost od 15. 4. 2006 Ing. Petr Pech Karel Sokol...... vrchní přednosta UŽST dopravní kontrolor

Více

České dráhy, a. s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE KŘEMŽE. Účinnost od 1. listopadu 2006 Změna číslo 5. dopravní kontrolor

České dráhy, a. s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE KŘEMŽE. Účinnost od 1. listopadu 2006 Změna číslo 5. dopravní kontrolor České dráhy, a. s. JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU! STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE KŘEMŽE Petr Pekárek, v.r. dopravní kontrolor Schválil č.j.: 14/2006 CB, poř. č. 27 dne 31. října 2006 Ing. Pavel Škvrně, v.r.

Více

VELKÝ OSEK. Změna č. 3

VELKÝ OSEK. Změna č. 3 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE VELKÝ OSEK Změna č. 3 Účinnost od 15. 4. 2006 Ing. Petr Pech Karel Sokol...... vrchní přednosta UŽST dopravní kontrolor Schválil:

Více

Varovná přenosná a nepřenosná návěstidla pro pracovní místa ustanovení předpisů SŽDC

Varovná přenosná a nepřenosná návěstidla pro pracovní místa ustanovení předpisů SŽDC . Varovná přenosná a nepřenosná návěstidla pro pracovní místa ustanovení předpisů Společná část D1/328. Dávat pokyny návěstmi nebo umísťovat přenosná návěstidla je dovoleno jen zaměstnanci, který je pro

Více

S T A N I Č N Í ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU ŽELEZNIČNÍ STANICE T Ř E B Ě T I C E. Účinnost od: 1.1.2006. ... dopravní kontrolor

S T A N I Č N Í ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU ŽELEZNIČNÍ STANICE T Ř E B Ě T I C E. Účinnost od: 1.1.2006. ... dopravní kontrolor ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE T Ř E B Ě T I C E Účinnost od: 1.1.2006... dopravní kontrolor Schválil: č.j dne.. vrchní přednosta UŽST Počet stran: 17 ZÁZNAM

Více

Účinnost od 15.4.2006

Účinnost od 15.4.2006 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU 4. Z M Ě N A S T A N I Č N Í H O Ř Á D U ŽELEZNIČNÍ STANICE POLICE NAD METUJÍ Účinnost od 15.4.2006... Dopravní kontrolor Schválil: č.j. ZDD 005/06-NA dne... Vrchní

Více

SŘ - ŽST Bratkovice - Účinnost od

SŘ - ŽST Bratkovice - Účinnost od 1 ZÁZNAM O ZMĚNÁCH 1) Opravil Poznámky Číslo změny Účinnost od Týká se ustanovení článku dne podpis (č. j., pod kterým byla změna schválena) 1) Za včasné zapracování změn a za provedení záznamu o změnách

Více

STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE MIKULOV NA MORAVĚ

STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE MIKULOV NA MORAVĚ České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE MIKULOV NA MORAVĚ Účinnost od: 24.3.2006 Bohuslav Hrubý, v. r. dopravní kontrolor Schválil: č.j. 631/2-06 dne: 1.3.2006 Ing. Libor Semorád,

Více

3. změna staničního řádu ŽST Dolní Žleb

3. změna staničního řádu ŽST Dolní Žleb České dráhy, a.s. Uzlová železniční stanice Děčín Třída Čs. Mládeže 89/4, 405 02 Děčín IV 3. změna staničního řádu ŽST Dolní Žleb Účinnost změny č. 3 od: 5. 3. 2007 Změna se týká: rozsahu znalostí, čl.

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD UHERSKÝ OSTROH

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD UHERSKÝ OSTROH ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE UHERSKÝ OSTROH Účinnost od : 15.3.2006...... dopravní kontrolor Schválil : č.j. : 686 / 06 dne 23.2.2006............ vrchní přednosta

Více

JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU

JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE BEZDĚZ Účinnost od 1.7.2002 Ing. Pecháček J. v.r. Merta J. v.r....... přednosta ŽST dopravní kontrolor Schválil:č.j.: 49/02-11/3

Více

S E P E K O V. ZMĚNA číslo 2

S E P E K O V. ZMĚNA číslo 2 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD PRO ZÁVORÁŘSKÉ STANOVIŠTĚ A NÁKLADIŠTĚ S E P E K O V ZMĚNA číslo 2 Účinnost od 11.12.2005... dopravní kontrolor Schválil: č.j. 15/2005 - Tb - poř.čís.:

Více

HOLÝŠOV. České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE. Účinnost od dopravní kontrolor. Schválil: č. j... dne...

HOLÝŠOV. České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE. Účinnost od dopravní kontrolor. Schválil: č. j... dne... České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE HOLÝŠOV Účinnost od 01. 01. 2006 dopravní kontrolor Schválil: č. j........................................ dne............... vrchní

Více

České dráhy, a.s. ROZKAZ VRCHNÍHO PŘEDNOSTY UZLOVÉ ŽELEZNIČNÍ STANICE k ZDD č. 1/2006 KE STANIČNÍMU ŘÁDU ŽST KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM

České dráhy, a.s. ROZKAZ VRCHNÍHO PŘEDNOSTY UZLOVÉ ŽELEZNIČNÍ STANICE k ZDD č. 1/2006 KE STANIČNÍMU ŘÁDU ŽST KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM České dráhy, a.s. UŽST ČESKÝ TĚŠÍN ROZKAZ VRCHNÍHO PŘEDNOSTY UZLOVÉ ŽELEZNIČNÍ STANICE k ZDD č. 1/2006 KE STANIČNÍMU ŘÁDU ŽST KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM Z důvodu zavedení APM DK Dopravní deník, změn některých

Více

ŽELEZNIČNÍ PROVOZ. cvičení z předmětu 12ZELP ZS 2015/2016. ČVUT v Praze Fakulta dopravní Ústav dopravních systému (K612)

ŽELEZNIČNÍ PROVOZ. cvičení z předmětu 12ZELP ZS 2015/2016. ČVUT v Praze Fakulta dopravní Ústav dopravních systému (K612) ŽELEZNIČNÍ PROVOZ cvičení z předmětu 12ZELP ZS 2015/2016 ČVUT v Praze Fakulta dopravní Ústav dopravních systému (K612) Ing. Vojtěch Novotný budova Horská, kancelář A433 VojtechNovotny@gmail.com ČVUT v

Více

České dráhy a.s. Přípojový provozní řád OPŘ PRAHA č.j...83/04-11/3...

České dráhy a.s. Přípojový provozní řád OPŘ PRAHA č.j...83/04-11/3... (Příloha ke smlouvě o styku vzájemně zaústěných drah č. 1117/04-11/3) České dráhy a.s. Přípojový provozní řád OPŘ PRAHA č.j....83/04-11/3... pro dráhu-vlečku Vlečka Cukrovary TTD a.s. cukrovar Mělník odbočující

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE POBĚŽOVICE 2. ZMĚNA. Účinnost od

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE POBĚŽOVICE 2. ZMĚNA. Účinnost od ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE POBĚŽOVICE 2. ZMĚNA Účinnost od 1. 4.2006 Jan Vobruba dopravní kontrolor Schválil: č.j. 14/2006 KT 07 dne 20.3.2006 Ivan Bořík

Více

ŽST Lochovice SŘ platí od

ŽST Lochovice SŘ platí od 1 ŽST Lochovice SŘ platí od 1. 3. 2006 ZÁZNAM O ZMĚNÁCH 1) Opravil Poznámky Číslo změny Účinnost od Týká se ustanovení článku dne podpis (č. j., pod kterým byla změna schválena) 1) Za včasné zapracování

Více

Kařízek S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE. 2.změna. Účinnost od : 1. dubna 2006. Moravec v.r. dopravní kontrolor

Kařízek S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE. 2.změna. Účinnost od : 1. dubna 2006. Moravec v.r. dopravní kontrolor ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE Kařízek 2.změna Účinnost od : 1. dubna 2006 Moravec v.r. dopravní kontrolor Schválil : č.j. 768/2006 dne 24.3.2006 Krondl v.r.

Více

O B S L U H O V A C Í Ř Á D. Změna čís. 1

O B S L U H O V A C Í Ř Á D. Změna čís. 1 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro Hradlo Bohuslavice u Kyjova Změna čís. 1 Účinnost od 2004-07-01 Hrbáček Tomáš, ing. v.r. vrchní přednosta UŽST Vitouch Jaromír v.r.

Více

České dráhy a.s. Přípojový provozní řád. OPŘ PRAHA č.j. 120/03-11/3. pro dráhu-vlečku Vlečka Beck International odbočující ve stanici Mělník

České dráhy a.s. Přípojový provozní řád. OPŘ PRAHA č.j. 120/03-11/3. pro dráhu-vlečku Vlečka Beck International odbočující ve stanici Mělník - 1-1 (Příloha ke smlouvě o styku vzájemně zaústěných drah č. 1145/03-11/3 České dráhy a.s. Přípojový provozní řád OPŘ PRAHA č.j. 120/03-11/3 pro dráhu-vlečku Vlečka Beck International odbočující ve stanici

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD VÝHYBNY Č E K A N I C E. Účinnost od dopravní kontrolor Petr P E K Á R E K v. r.

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD VÝHYBNY Č E K A N I C E. Účinnost od dopravní kontrolor Petr P E K Á R E K v. r. České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD VÝHYBNY Č E K A N I C E Účinnost od 15. 02. 2006. dopravní kontrolor Petr P E K Á R E K v. r.. ZMĚNA číslo 4 Schválil: Č.j. 14 / 2006 - Tb - poř. č. 01

Více

Staniční řád žst. Vráž u Berouna účinnost od 1.12.2004

Staniční řád žst. Vráž u Berouna účinnost od 1.12.2004 1 ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Za včasné zapracování změn a za provedení záznamu o změnách odpovídá držitel, u kterého je staniční řád uložen. Číslo změny Č.j. Účinnost od Týká se ustanovení článku, příloh Opravil

Více

H O R N Í P O D L U Ž Í

H O R N Í P O D L U Ž Í České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU OBSLUHOVACÍ ŘÁD PRO ZÁVORÁŘSKÉ STANOVIŠTĚ H O R N Í P O D L U Ž Í Účinnost od 1. 7. 2002 Ivan Hrdlička v.r. Václav Červenka v.r....... přednosta stanice dopravní kontrolor

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE. Olomouc Řepčín. Změna č. 1. Účinnost od 1. 7. 2005

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE. Olomouc Řepčín. Změna č. 1. Účinnost od 1. 7. 2005 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU S T A N I Č N Í Ř Á D ŽELEZNIČNÍ STANICE Olomouc Řepčín Změna č. 1 Účinnost od 1. 7. 2005 Ing. Vladimír Fabík v.r. Josef Spáčil v.r....... vrchní přednosta UŽST Ing.

Více

ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Za včasné zapracování změn a za provedení záznamu o změnách odpovídá držitel, u kterého je staniční řád uložen. Číslo změny Č.j. Účin

ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Za včasné zapracování změn a za provedení záznamu o změnách odpovídá držitel, u kterého je staniční řád uložen. Číslo změny Č.j. Účin 1 ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Za včasné zapracování změn a za provedení záznamu o změnách odpovídá držitel, u kterého je staniční řád uložen. Číslo změny Č.j. Účinnost od Týká se ustanovení článku, příloh Opravil

Více

Číslo změny. Týká se ustanovení článku, příloh 1,11,22,25,28,32, 54,57,62,72,77, 100,137. Účinnost od. Opravil Dne Podpis

Číslo změny. Týká se ustanovení článku, příloh 1,11,22,25,28,32, 54,57,62,72,77, 100,137. Účinnost od. Opravil Dne Podpis ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Za včasné zapracování změn a za provedení záznamu o změnách odpovídá držitel, u kterého je staniční řád uložen. Číslo změny Č.j. Účinnost od 1 1.12.2004 2 1.8.2006 Týká se ustanovení článku,

Více

Staniční řád železniční stanice MIMOŇ

Staniční řád železniční stanice MIMOŇ České dráhy, a.s. Regionální centrum provozu Ústí nad Labem Staniční řád železniční stanice MIMOŇ Dokument je uložen v elektronické podobě. Podepsaný originál tištěného dokumentu je řízeným dokumentem

Více

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE MARTINICE V KRKONOŠÍCH. 5. změna. Účinnost od Šimek Bohuslav v.r.

České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE MARTINICE V KRKONOŠÍCH. 5. změna. Účinnost od Šimek Bohuslav v.r. České dráhy JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU STANIČNÍ ŘÁD ŽELEZNIČNÍ STANICE MARTINICE V KRKONOŠÍCH 5. změna Účinnost od 10.12. 2006 Šimek Bohuslav v.r.. dopravní kontrolor Schválil: č.j. 1893/2006.... dne: 21.11.2006

Více