Zásady ochrany osobních údajů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zásady ochrany osobních údajů"

Transkript

1 Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Základní škola a Mateřská škola Aloise Štěpánka, Dolany, příspěvková organizace se sídlem Dolany č. p. 174, Dolany, IČ dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli, že osobní údaje, které nám poskytujete zpracováváme zodpovědně, transparentně a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679. Máte nárok požádat o informace o evidovaných osobních údajích, jejich opravu, či výmaz, pokud jsou uděleny na základě Vámi uděleného souhlasu. Pokud dochází k automatizovanému zpracování, máte právo na přenositelnost údajů a nebýt předmětem rozhodnutí založeného výhradně na tomto rozhodování. V případě jakýchkoli dotazů a žádostí týkajících se zpracování Vašich osobních údajů se na nás můžete obrátit písemně na adrese sídla společnosti. Zabezpečení Vašich osobních dat Základní škola a Mateřská škola Aloise Štěpánka, Dolany, příspěvková organizace dbá na bezpečnost osobních dat, které nám předáváte. Přijali jsme vhodná technická a organizační opatření, abychom Vaše data dostatečně chránili s ohledem na závažnost jejich zpracování. K Vašim osobním údajům, které jsme od Vás získali nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředáváme jej bez Vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon, nebo v případě ochrany našich právních zájmů. Právo na informace Vaším právem je požádat Základní škola a Mateřská škola Aloise Štěpánka, Dolany, příspěvková organizace o informace, jaké osobní údaje a v jakém rozsahu a pro jaký účel o Vás zpracováváme. Tyto informace Vám poskytneme zdarma ve lhůtě nejpozději 30 dnů, v mimořádných situacích pak nejpozději ve lhůtě 90 dnů. O prodloužení lhůty v mimořádných případech Vás budeme včas informovat. Pokud budete požadovat sdělení informací, které o Vás evidujeme, budeme nejprve potřebovat ověřit, že jste skutečně osoba, které náleží tato informace. Ve Vaší žádosti tedy uveďte dostatečnou identifikaci Vaší osoby. V případě potřeby máme právo vyžádat si doplňující informace k Vaší identifikaci, než Vám poskytneme osobní údaje, které zpracováváme k Vaší osobě. Naším právem pak je odůvodněně zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí, nebo by byly obtížně získatelné (typicky ze záložních systémů, archiválií apod.). Právo na přenositelnost údajů Máte právo získat osobní údaje, které o vás evidujeme, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Na základě vaší žádosti mohou být tato data předána jinému správci. Aktualizace údajů, právo na opravu Jelikož se mohou osobní údaje v průběhu času měnit (například změna Příjmení), budeme rádi, pokud nás informujete, že u Vás nastala nějaká změna, tak abychom Vaše osobní údaje měli aktuální a

2 nedocházelo k případným omylům. Podání informace o změně údajů je nezbytně nutné pro to, abychom mohli řádně vykonávat svoji činnost Správce. S tím souvisí i Vaše právo na opravu osobních údajů, které o Vás evidujeme. Pokud zjistíte, že naše údaje již nejsou aktuální, máte právo požadovat jejich opravu. Námitky Pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje nezpracováváme v souladu s platnou legislativou ČR a Unie, máte právo vznést námitku a my následně prověříme oprávněnost Vašeho požadavku. V okamžiku podání námitky, bude zpracování vašich osobních údajů omezeno dokud nebude ověřeno, zda je námitka oprávněná. Informujeme Vás, že Vaším právem je obrátit se také s námitkou proti zpracovávaným osobním údajům, které o Vás zpracováváme na příslušný dozorový úřad na Ochranu Osobních Údajů na adrese: Úřad pro ochranu osobních údajů Pplk. Sochora Praha 7 Právo na omezení zpracování Máte právo na omezení zpracování vašich osobních údajů, v případě, že se domníváte, že takto evidované nejsou přesné, případně je zpracováváme protiprávně a dále pokud se domníváte, že tyto údaje již nepotřebujeme pro účely jejich zpracování. Právo na výmaz Pokud jste nám někdy udělili souhlas se zpracováním svých osobních údajů (například ová adresa v rámci zasílaného newsletteru), máte právo jej kdykoli odvolat a my údaje, které zpracováváme výhradně na základě Vašeho souhlasu máme povinnost vymazat. Právo na výmaz se nevztahuje na zpracovávané údaje v rámci povinnosti plnění smlouvy, zákonných důvodů, či oprávněných zájmů. Pokud jsou některá Vaše data uchovávána v záložních systémech, které automatizovaně zajišťují odolnost všech našich systémů a plní funkci ochrany ztráty dat pro případy havárií, není v našich silách vymazat tyto data i ze záložních systémů a nezřídka to není ani technicky proveditelné. Nicméně tyto data nejsou dále nijak aktivně zpracovávána a nebudou sloužit k dalším účelům zpracování. Kam se můžete obrátit Se svými dotazy na ochranu osobních údajů se můžete také obracet na nebo na sídlo naší společnosti: Základní škola a Mateřská škola Aloise Štěpánka, Dolany, příspěvková organizace Dolany č. p Dolany

3 Základní škola a Mateřská škola Aloise Štěpánka, Dolany, příspěvková organizace využívá Pověřence pro ochranu osobních dat pro zvýšení dohledu a kontroly nad zpracovávanými osobními údaji. Kontaktní údaje na pověřence: Mgr. Pavel Roubínek, Ph.D., tel.: , Webové stránky - soubory protokolů Pokud přistoupíte na naše webové stránky a prohlížíte si je, zpracováváme následující protokolové soubory a ukládáme je na našich serverech. Mezi informace, které ukládáme patří: Vaše IP Adresa Otevíraná stránka našeho webu Kód odpovědi http Identifikace Vašeho prohlížeče Tyto informace zpracováváme po dobu maximálně jednoho roku a pouze pro účely naší právní ochrany. Soubory cookie Když navštívíte naše webové stránky, jste informováni, že využíváme technologie ke shromažďování a ukládání informací pomocí souborů cookie do Vašeho zařízení. Soubory cookie jsou malé textové soubory, které nikam neodesíláme, tyto soubory můžete z prohlížeče odstranit, nebo jejich využití zakázat úplně. Soubory cookie neshromažďují žádné Vaše osobní údaje, bez těchto souborů však nedokážeme zajistit plnohodnotnou funkčnost webových stránek. Analýza a statistiky Webové stránky monitorujeme a analyzujeme pomocí analytických služeb. Žádné z údajů, které pomocí této služby analyzujeme nejsou Vašimi osobními údaji. Pomocí této služby zjišťujeme návštěvnost a geografické údaje, informace o prohlížeči a operačního systému, ze kterého na naše webové stránky přistupujete. Všechny tyto informace, využíváme pro marketingové účely, pro účely dalšího zlepšování webových stránek a obsahu a také pro účely právní ochrany. Zasílání novinek na V případě, že máte zájem od Základní škola a Mateřská škola Aloise Štěpánka, Dolany, příspěvková organizace dostávat akční nabídky produktů prostřednictvím u, který nám sdělíte a udělíte souhlas s takovým využíváním Vaší ové adresy, budeme tento zpracovávat výhradně k těmto účelům. Základní škola a Mateřská škola Aloise Štěpánka, Dolany, příspěvková organizace nepředává takto získanou ovou adresu žádným dalším subjektům. V případě, že se kdykoli v budoucnu rozhodnete, že již od Základní škola a Mateřská škola Aloise Štěpánka, Dolany, příspěvková organizace nechcete dostávat y pro tento účel, můžete odvolat svůj souhlas se zpracováním uvedené ové adresy zde, nebo písemně na adresu sídla společnosti.

4 Zpracování osobních údajů Podívejte se jak Základní škola a Mateřská škola Aloise Štěpánka, Dolany, příspěvková organizace zpracovává následující osobní údaje/kategorie osobních údajů, včetně stanovených právních titulů, účelů a dob zpracování pro jednotlivé záznamy činností o zpracování. Kategorie: Základní škola - přijímání ZŠ Přijetí k základnímu vzdělávání - žádost Adresa pro doručování písemností zákonného zástupce (Osobní údaj), Datová schránka - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj), Datum narození - dítě (Osobní údaj), - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo narození - dítě (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu - dítě (Osobní údaj), Místo trvalého povytu zákonného zástupce (Osobní údaj), Rodné číslo - dítě (Osobní údaj), Státní příslušnost - dítě (Osobní údaj), Telefonní spojení - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj), Údaj o oprávněnosti pobytu na území České republiky (např. vízum) (Osobní údaj) dle 36 odst odst. 1 ŠZ a dále dle 36 a 46 ŠZ + 28 ŠZ a dále dle 20 odst. 2 a 3 ŠZ 10 let Oprávněný zájem Adresa MŠ, kterou navštěvuje - dítě (Osobní údaj), Jiný školský obvod - adresa spádové školy - dítě (Osobní údaj), Podaná žádost o zápis( dítě již zapsáno do jiné základní školy - V případě kladné odpovědi do které: (Osobní údaj), Podaná žádost o zápis( dítě již zapsáno do jiné základní školy: ano/ne (Osobní údaj), Předběžný zájem o výuku matematiky Hejného metodou (Osobní údaj), Shoda o zápisu do této školy ze strany zákonných zástupců (Osobní údaj), Sourozenec ve škole: ano/ne (Osobní údaj), U zápisu: poprvé/podruhé - dítě (Osobní údaj), Zájem o nepovinný předmět Individuální logopedická péče (Osobní údaj), Zájem o povinně volitelné předměty (Osobní údaj), Zájem o zařazení do školní družiny: ano/ne (Osobní údaj), Zdravotní stav - dítě (Osobní údaj), Zvláštní zájmy a problémy žáka - dítě (Osobní údaj)

5 oprávněného zájmu školy na tom znát historii vzdělávání žáka a zjištění jeho vzdělávacích potřeb a dále jazištění nezbytného pro realizaci řádného vzdělávání a zajištění denního režimu dítěte v ZŠ časově neomezeně Souhlas Zdravotní pojišťovna - dítě (Osobní údaj) uvedení osobních údajů žáka např. z důvodů potřeby komunikace při v rámci BOZP (úrazy apod.) časově neomezeně Přijetí k základnímu vzdělávání - rozhodnutí Datum narození - dítě (Osobní údaj), Datum zahájení povinné školní docházky (Osobní údaj), Datum, ke kterému byl žáka přijat (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu - dítě (Osobní údaj), Obor vzdělání (79-01-C/01 Základní škola) (Osobní údaj) 165 odst. 2 písm- e) ŠZ 10 let Odklad povinné školní docházky - žádost Datum narození - dítě (Osobní údaj), Datum narození zákonného zástupce (Osobní údaj), Důvody k odkladu povinné školní docházky (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu - dítě (Osobní údaj), Místo trvalého povytu zákonného zástupce (Osobní údaj) 37 ŠZ

6 10 let Kategorie: Základní škola - průběh ZŠ Vedení záznamů v třídní knize Denní záznam o poskytovaném vzdělávání v jednotlivých předmětech (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Obor vzdělání (Osobní údaj), Přehled hodin výuky (Osobní údaj), Přehled vyučujících (Osobní údaj), Škola (Osobní údaj), Třída (Osobní údaj), Účast žáka/studenta ve výuce, omluvené hodiny (Osobní údaj) 28 odst. 1 písm. f) ŠZ 10 let, pokud nejde o archiválie podle bodu 16 přílohy č. 2 zákona č. 499/2004 Sb. Žádost o přijetí do školy - přestup Adresa školy, z které se žák hlásí (Osobní údaj), Cizí jazyk(-y), ve kterém se žák dosud vzdělával (Osobní údaj), Datum narození - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu - dítě (Osobní údaj), Ročník, ve kterém se žák vzdělával (Osobní údaj), Rodné číslo - dítě (Osobní údaj), Státní občanství - dítě (Osobní údaj) 22 odst. 3 písm. e) + 49 odst. 1 ŠZ 5 let Souhlas

7 Zdravotní pojišťovna - dítě (Osobní údaj) uvedení osobních údajů žáka např. z důvodů potřeby komunikace při v rámci BOZP (úrazy apod.) časově neomezeně Žádost o odhlášení žáka ze vzdělávání v ZŠ Adresa pro doručování písemností zákonného zástupce (Osobní údaj), Adresa základní školu, kam žák přechází (Osobní údaj), Datum narození - dítě (Osobní údaj), Datum odhlášení (Osobní údaj), Důvod odhlášení (Osobní údaj), - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo narození - dítě (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu - dítě (Osobní údaj), Místo trvalého povytu zákonného zástupce (Osobní údaj), Státní občanství - dítě (Osobní údaj), Telefonní spojení - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj) 22 odst. 3 písm. e) + 49 odst. 1 ŠZ 10 let Posudek zdravotní způsobilosti (ozdravný pobyt, výuka plavání, uvolnění žáka z tělesné výchovy,...) Datum narození - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu - dítě (Osobní údaj), Údaj o pravidelných očkováních (imunní proti nákaze (typ, druh) - trvalá kontraindikaci proti očkování (typ, druh) - alergie - užívání léků (druh, typ, dávka)) (Osobní údaj), Údaj o zdravotní způsobilosti (zdravotně způsobilé - nezpůsobilé - způsobilé za podmínky (s omezením) ) (Osobní údaj) 28 ŠZ, 22 odst. 3 písm. c) ŠZ

8 5 let v případě, že potvrzení zůstává ve škole Uvolnění žáka z vyučování Datum narození - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu - dítě (Osobní údaj), Termín uvolnění (Osobní údaj), Třída (Osobní údaj), Zdůvodnění nepřítomnosti (Osobní údaj) 28 ŠZ + 50 ŠZ 5 let Stravování v ZŠ Adresa pro doručování písemností zákonného zástupce (Osobní údaj), Datum narození, nebylo-li rodné číslo dítěti přiděleno (Osobní údaj), Datum ukončení školské služby (Osobní údaj), Datum zahájení školské služby (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu nebo bydliště dítěte, pokud nemá na území České republiky místo trvalého pobytu (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu nebo bydliště zákonného zástupce, pokud nemá na území České republiky místo trvalého pobytu (Osobní údaj), Rodné číslo - dítě (Osobní údaj), Státní občanství - dítě (Osobní údaj), Školní rok (Osobní údaj), Telefonní spojení - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj), Třída (Osobní údaj), Údaje o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv na poskytování školské služby (Osobní údaj) 28 odst. 3 ŠZ 3 roky Souhlas

9 Číslo účtu (Osobní údaj) potřeby bezhotovostního hrazení stravného škole časově neomezeně Seznámení se školním řádem a školním vzdělávacím programem Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Podpis zákonného zástupce (Osobní údaj) 30 ŠZ 5 let Oznámení o zahájení a rozhodnutí o ukončení o zahájení individuálního vzdělávání Adresa pro doručování písemností zákonného zástupce (Osobní údaj), Časový rozsah, ve kterém má být dítě individuálně vzděláváno (Osobní údaj), Důvody pro individuální vzdělávání (Osobní údaj), - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu žáka (u cizince místo pobytu) (Osobní údaj), Místo trvalého povytu zákonného zástupce (Osobní údaj), Rodné číslo - dítě (Osobní údaj), Telefonní spojení - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj) 34b odst. 1 a 2 a 35 ŠZ 10 let Vedení školní matriky - ZŠ

10 Sdělení o vzdělávání žáka ZŠ v cizině Adresa pobytu (žáka) (Osobní údaj), Datum narození - dítě (Osobní údaj), E- mail (žáka) (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu - dítě (Osobní údaj), Předpokládaná doba vzdělávání v cizině (Osobní údaj), Škola, kterou žák v cizině navštěvuje (Osobní údaj), Termín pobytu v cizině (žáka) (Osobní údaj), Způsob vzdělávání v cizině (žáka) (Osobní údaj) 38 a násl. ŠZ 10 let Záznam z pedagogické diagnostiky dítěte - ZŠ Datum narození - dítě (Osobní údaj), Datum ukončení vzdělávání dítěte (Osobní údaj), Datum zahájení vzdělávání dítěte (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Třída (Osobní údaj), Údaj o zdravotní způsobilosti (zdravotně způsobilé - nezpůsobilé - způsobilé za podmínky (s omezením) ) (Osobní údaj), Údaje o podpůrných opatřeních poskytovaných dítěti školským zařízením v souladu s 16 (Osobní údaj), Údaje o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv na poskytování školské služby (Osobní údaj) 16a ŠZ po dobu nutnou ke splnění účelu

11 Kategorie: Mateřská škola - přijímání MŠ Žádost o přijetí dítěte do MŠ + rozhodnutí o přijetí k předškolnímu vzdělávání Adresa pobytu (žáka) (Osobní údaj), Adresa pro doručování písemností zákonného zástupce (Osobní údaj), Datum narození - dítě (Osobní údaj), Datum, ke kterému byl žáka přijat (Osobní údaj), - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj), Jiný školský obvod - adresa spádové školy - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Kontaktní údaje zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo narození - dítě (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu - dítě (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu nebo bydliště dítěte, pokud nemá na území České republiky místo trvalého pobytu (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu nebo bydliště zákonného zástupce, pokud nemá na území České republiky místo trvalého pobytu (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu žáka (u cizince místo pobytu) (Osobní údaj), Místo trvalého povytu zákonného zástupce (Osobní údaj), Podpis zákonného zástupce (Osobní údaj), Rodné číslo - dítě (Osobní údaj), Škola (Osobní údaj), Školní rok (Osobní údaj), Telefonní spojení - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj), Údaj o pravidelných očkováních (imunní proti nákaze (typ, druh) - trvalá kontraindikaci proti očkování (typ, druh) - alergie - užívání léků (druh, typ, dávka)) (Osobní údaj), Údaje o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv na poskytování školské služby (Osobní údaj) 34, 34a, 34b Školského zákona 5 let Kategorie: Mateřská škola - průběh MŠ Oznámení o zahájení a rozhodnutí o ukončení a zahájení individuálního vzdělávání

12 Adresa pro doručování písemností zákonného zástupce (Osobní údaj), Časový rozsah, ve kterém má být dítě individuálně vzděláváno (Osobní údaj), Důvody pro individuální vzdělávání (Osobní údaj), - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu nebo bydliště dítěte, pokud nemá na území České republiky místo trvalého pobytu (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu nebo bydliště zákonného zástupce, pokud nemá na území České republiky místo trvalého pobytu (Osobní údaj), Rodné číslo - dítě (Osobní údaj), Telefonní spojení - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj) 34b odst. 1 a 2 a 35 ŠZ po dobu docházky do MŠ Režim vzdělávání dítěte v MŠ (Může se jednat o údaje získané například od OSPOD nebo z logopedie či poradny) Oprávněný zájem Č. j. rozsudku o rodičovské odpovědnosti zákonného zástupce (Osobní údaj), Časový rozsah styku druhého rodiče (zákonného zástupce) s dítětem (Osobní údaj), Datum narození rodiče (zákonného zástupce) pověřené osoby k předávání dítěte do MŠ a vyzvedávání z MŠ (Osobní údaj), Datum narození sourozence dítěte (Osobní údaj), Jméno a příjmení rodiče (zákonného zástupce) pověřené osoby k předávání dítěte do MŠ a vyzvedávání z MŠ (Osobní údaj), Jméno a příjmení sourozence dítěte (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Telefonické spojení na rodiče (zákonného zástupce) pověřené osoby k předávání dítěte do MŠ a vyzvedávání z MŠ (Osobní údaj) Jméno a příjmení a datum narození se zjišťuje za účelem objasnění změny chování dítěte, tedy k zajištění povinnosti školy na vzdělávání dítěte. Další osobní údaje jsou zpracovávány za účelem zajištění bezpečného vyzvednutí dítěte z MŠ, dále údaje nezbytné pro zajištění denního režimu dítěte v MŠ s ohledem na probíhající střídavou péči. po dobu nutnou ke splnění účelu Seznámení se školním řádem a školním vzdělávacím programem

13 Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Podpis zákonného zástupce (Osobní údaj) 30 ŠZ časově neomezeně Školní matrika - MŠ (evidenční list, třídní výkaz) Školský zákon 28 Datum narození, nebylo-li rodné číslo dítěti přiděleno (Osobní údaj), Datum zahájení povinné školní docházky (Osobní údaj), Datum zahájení školské služby (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo pobytu na území České republiky podle druhu pobytu cizince (Osobní údaj), Místo pobytu v zahraničí, nepobývá-li dítě, žák nebo student na území České republiky (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu - dítě (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu nebo bydliště dítěte, pokud nemá na území České republiky místo trvalého pobytu (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu nebo bydliště zákonného zástupce, pokud nemá na území České republiky místo trvalého pobytu (Osobní údaj), Rodné číslo - dítě (Osobní údaj), Státní občanství - dítě (Osobní údaj), Telefonní spojení - zákonný zástupce/otec (Osobní údaj), Údaj o zdravotní způsobilosti (zdravotně způsobilé - nezpůsobilé - způsobilé za podmínky (s omezením) ) (Osobní údaj), Údaje o podpůrných opatřeních poskytovaných dítěti školským zařízením v souladu s 16 (Osobní údaj), Údaje o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv na poskytování školské služby (Osobní údaj), Údaje o znevýhodnění dítěte uvedeném v 16 (Osobní údaj) 5 let Stravování v MŠ (dohoda o stravování)

14 Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Třída (Osobní údaj) Vyhl. č.14/2005 Sb. - 4 odst ŠZ, odst. 2 5 let Vedení docházky v MŠ - třídní kniha Časový údaj o docházce dítěte do MŠ (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Kontaktní údaje zákonného zástupce (Osobní údaj), Třída (Osobní údaj) Školský zákon - 28 ŠZ, odst. 2 vyhl. č.14/2005 Sb. - 1a odst let Žádost o osvobození od úplaty za vzdělávání a školské služby Adresa pro doručování písemností zákonného zástupce (Osobní údaj), Datum narození zákonného zástupce (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Místo trvalého pobytu nebo bydliště zákonného zástupce, pokud nemá na území České republiky místo trvalého pobytu (Osobní údaj) 6 odst. 6 vyhl č. 14/2005 Sb., 123 ŠZ po dobu docházky do MŠ

15 Záznam z pedagogické diagnostiky dítěte - MŠ Datum narození - dítě (Osobní údaj), Datum ukončení vzdělávání dítěte (Osobní údaj), Datum zahájení vzdělávání dítěte (Osobní údaj), Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Třída (Osobní údaj), Údaj o zdravotní způsobilosti (zdravotně způsobilé - nezpůsobilé - způsobilé za podmínky (s omezením) ) (Osobní údaj), Údaje o podpůrných opatřeních poskytovaných dítěti školským zařízením v souladu s 16 (Osobní údaj), Údaje o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv na poskytování školské služby (Osobní údaj) 16a ŠZ po dobu nutnou ke splnění účelu Uvolnění z povinné předškolní docházky Kategorie: Zaměstnanecká agenda Zaměstnanecká agenda Kategorie: Prezentace školy Prezentace školy a zachycení její historie

16 Oprávněný zájem Jméno a příjmení - dítě (Osobní údaj), Jméno a příjmení třetí osoby (Osobní údaj), Jméno a příjmení zákonného zástupce (Osobní údaj), Jméno a příjmení zaměstnance (Osobní údaj) Prezentace a zachycení školy se v rozumné míře provadí v opravněném zájmu školy. po dobu nutnou ke splnění účelu Kategorie: Ochrana zdraví a majetku Vedení knihy úrazů žáků Vedení knihy úrazů zaměstnanců Předávání osobních údajů do třetích zemí K předávání osobních údajů zpracovatelům nebo jiným příjemcům ve třetích zemích nebo v mezinárodních organizacích nedochází. Zásady ochrany osobních údajů jsou pravidelně revidovány a můžou se v případě potřeby aktualizovat. Poslední změna těchto zásad ochany osobních údajů proběhla dne úterý 15. května 2018.

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Základní škola a Mateřská škola Bohuňovice se sídlem Pod Lipami 210, 78314 Bohuňovice, IČ 00849251 dbá na ochranu osobních údajů, které

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat D-S-C Czech Technology, s.r.o. se sídlem Harmonická 1384/13, 158 00 Praha 5 - Stodůlky, IČ 02629372 dbá na ochranu osobních údajů, které

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Michaela Svobodová - TMS servis se sídlem 10, Pěšina, 61900 Brno, IČ 68116721 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat RORÝS - NET.CZ s.r.o. se sídlem Za Humny 160, 747 64 Velká Polom, IČ 27842827 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat ZŠ a MŠ Mladějovice, okr. Olomouc, příspěvková organizace se sídlem Mladějovice 113, 785 01 Mladějovice, IČ 70998396 dbá na ochranu osobních

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat LOŽISKA HANÁ s.r.o. se sídlem Za Rybníčkem 253, 783 49 Lutín, IČ 26796945 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat GDPR General Data Protection Regulation s.r.o. se sídlem náměstí Přátelství 1518/4, 10200 Praha, IČ 06541542 dbá na ochranu osobních údajů,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Euro - Gastro Partners, s.r.o. se sídlem Nám. Osvoboditelů 1362/1, 153 00 Praha 5, IČ 25769634 dbá na ochranu osobních údajů, které nám

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat TOMEDO spol. s r.o. se sídlem Tetčická 444/49, 664 47 Střelice, IČ 25312375 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email Ing. Milan Jedlička Poříčí 2263/19, 67801 Blansko jedlickami@iol.cz Informace ke zpracování osobních dat Ing. Milan Jedlička se sídlem Poříčí 2263/19,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat THOME Lighting s.r.o. se sídlem Náchodská 2656/222a, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice, IČ 24180785 dbá na ochranu osobních údajů, které

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat B LEASING CZ s.r.o. se sídlem Jinačovice 29, 66434 Kuřim, IČ 26910713 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email DTPshop.cz s.r.o. Vračovice 11, 566 01 Vysoké Mýto info@dtpshop.cz Informace ke zpracování osobních dat DTPshop.cz s.r.o. se sídlem Vračovice 11, 566 01

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat HOTELKLIK a.s. se sídlem Branická 213/53, 147 00 Praha 4 - Braník, IČ 03066291 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email JIPA CZ s.r.o. U Stadionu 138, 503 03 Smiřice hlavova@jipacz.cz Informace ke zpracování osobních dat JIPA CZ s.r.o. se sídlem U Stadionu 138, 503 03 Smiřice,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce MISTRA s. r. o. Sídlo Email Březina 373, 66484 Zbraslav mistra@mistra.cz Informace ke zpracování osobních dat MISTRA s. r. o. se sídlem Březina 373, 66484 Zbraslav,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat 4ages, s.r.o. se sídlem Chodská 1181/7, 12000 Praha 2, IČ 29154219 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů 05a_Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 01. 02. 2019 strana č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email Remonst Development a.s. Rudolfovská tř. 460/93, 370 01 České Budějovice horejsi@remonst.cz

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat INTER-SAT LTD, organizační složka se sídlem 2368/68, Slevačská, 615 00 Brno Židenice, IČ 29242916 dbá na ochranu osobních údajů, které

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Sportovní Klub policie KOMETA BRNO z.o. se sídlem Bauerova 321/5, 60300 Brno, IČ 41604164 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte.

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE KE ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Aero taxi OKR, a.s., IČ 27351122, se sídlem Tanvaldská 345, 463 11 Liberec XXX, provozovatel letiště Mnichovo Hradiště, jako SPRÁVCE dbá na ochranu osobních

Více

Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o.

Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o. Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o. Informace ke zpracování osobních dat HIPPO, spol. s r.o. se sídlem Žabovřeská 72/12, 60300 Brno, IČ 15528561 dbá na ochranu osobních údajů,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s. se sídlem Kutnohorská 59/23, 500 04 Plačice, Hradec Králové, IČ 27502988 dbá na ochranu osobních

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Střední škola, Základní škola, Mateřská škola, Dětský domov a Speciálně pedagogické centrum Mladá Boleslav, příspěvková org., Na Celně

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat AnFas, spol. s r. o. se sídlem Pod Bateriemi 15, 162 00 Praha 6, IČ 63077205 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Kolejáček z.s. se sídlem U sanatoria 451/27, 15300 Praha 5, IČ 01342541 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat eabm s.r.o. se sídlem Kaprova 42/14, 11000 Praha, IČ 24276944 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email IMPEX TRADE CZ, s.r.o. Václavovická 145, 73934 Šenov obchod@impextrade.cz Informace ke zpracování osobních dat IMPEX TRADE CZ se sídlem Václavovická 145,

Více

Informace ke zpracování osobních dat. Zabezpečení Vašich osobních dat

Informace ke zpracování osobních dat. Zabezpečení Vašich osobních dat Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat M-byt s.r.o. zastoupený jednatelem Jana Šplíchalová, IČ 63221543 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 25. 05. 2018 strana č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email Manažerský institut COOP, společnost s ručením omezeným Slavětínská 82, 190 14 Praha

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat VA&JA TABÁK s.r.o. se sídlem Dolní Bečva 20, 75655 Dolní Bečva, IČ 25361619 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Informace ke zpracování osobních dat MgA. David Polášek - NOVO DESIGN se sídlem Lhotka 48, 68733 Hradčovice, IČ 87192098 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte.

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email Gaudium Frýdek-Místek s.r.o. Revoluční 1282, 73801 Frýdek-Místek hartmann@gaudium-fm.cz Informace ke zpracování osobních dat Gaudium Frýdek-Místek s.r.o.

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat SDH Sedlec, 294 71 Benátky nad Jizerou, IČ 48679763 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli, že

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Matyska a.s. se sídlem 608, Slobodova, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, IČ 63490277 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, BÍLOVICE se sídlem Bílovice 440, 687 12 Bílovice, IČ 46956786 dbá na ochranu osobních údajů, které nám

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Cyril & Metoděj

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Cyril & Metoděj Zásady ochrany osobních údajů společnosti Cyril & Metoděj Informace ke zpracování osobních dat Naše firma Cyril & Metoděj, s. r. o., se sídlem Maříkova 1899/1, 62100 Brno, IČO 25510681 dbá na ochranu osobních

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů 05a_Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 25. 05. 2018 strana č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Základní škola a mateřská škola Čkyně se sídlem Čkyně 155, 384

Více

Zásady zpracování osobních údajů ve Sportovním klubu Brno Žabovřesky z.s.

Zásady zpracování osobních údajů ve Sportovním klubu Brno Žabovřesky z.s. Zásady zpracování osobních údajů ve Sportovním klubu Brno Žabovřesky z.s. Informace ke zpracování osobních údajů Sportovní klub Brno Žabovřesky z.s. se sídlem Horákova 3080/7, 616 00 Brno, IČ 00214272

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 05a_Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 25. 05. 2018 strana č. 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Základní škola Čelákovice, J. A. Komenského 414, příspěvková organizace J. A. Komenského 414/7,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů 05a_Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 25. 05. 2018 strana č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Základní škola a Mateřská škola Malonty se sídlem Malonty 26,

Více

ZÁ SÁDY ZPRÁCOVÁ NÍ OSOBNÍ CH Ú DÁJÚ

ZÁ SÁDY ZPRÁCOVÁ NÍ OSOBNÍ CH Ú DÁJÚ Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 11. 05. 2018 strana č. 1 ZÁ SÁDY ZPRÁCOVÁ NÍ OSOBNÍ CH Ú DÁJÚ Základní umělecká škola Sezimovo Ústí rudova 648, 391 02 Sezimovo Ústí IČ: 705 20 232 Název organizace,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email PHATEC s.r.o. Svitavská 1256, 57001 Litomyšl havelkova@phatec.com Informace ke zpracování osobních dat PHATEC s.r.o. se sídlem Svitavská 1256, 57001 Litomyšl,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce AUTA TEST s. r. o. Sídlo Email Pelhřimovská 2940, 390 02 Tábor petru@stk-tabor.cz Informace ke zpracování osobních dat AUTA TEST s.r.o. se sídlem Pelhřimovská 2940,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Základní škola Benátky nad Jizerou, příspěvková organizace, náměstí 17. listopadu 493/4, Benátky nad Jizerou II, 294 71, IČ 708 362 21

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů 05a_Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 25. 05. 2018 strana č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Základní škola, O. dbala, České Budějovice se sídlem O. dbala

Více

Katalogový list činností školní matrika, evidenční listy

Katalogový list činností školní matrika, evidenční listy Činnosti 1. Evidence ve školní matrice 2. Evidenční listy školy te/a 3. Evidence doplňujích údajů pro předávání údajů Katalogový list činností školní matrika, evidenční listy Jméno a kontaktní údaje správce:

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 20. 05. 2018 strana č. 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Základní škola a Mateřská škola Vyšší Brod Náměstí 58, 382 73 Vyšší Brod IČ: 600 84 391 Název, adresa,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 05a_Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 25. 05. 2018 strana č. 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Základní škola a Mateřská škola, Vl. Rady 1, České Budějovice Vl. Rady 962/1, 370 08 České Budějovice

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat TKC system s.r.o. se sídlem nám. Minoritů 89/13, 79401 Krnov, IČ 27776069 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Základní umělecká škola Jiřího Antonína Bendy, se sídlem 21, Smetanova, 29471 Benátky nad Jizerou, IČ 70838721 dbá na ochranu osobních

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat ADOSA a.s. se sídlem Zastávecká 1030, 66501 Rosice, IČ 49448170 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

Informace veřejnosti o ochraně osobních údajů (veřejný dokument)

Informace veřejnosti o ochraně osobních údajů (veřejný dokument) Informace veřejnosti o ochraně osobních údajů (veřejný dokument) Část A - obecné informace a poučení o právech Informace o organizaci (správce osobních údajů): - Vzdělávací a komunitní centrum Integra

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ P L A T N É O D 2 5. 5. 2 0 1 8 INFORMACE KE ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH DAT JK Nástroje s.r.o. se sídlem č. ev. 74, 686 04 Podolí, IČ 29193583 jakožto správce údajů dbá na ochranu

Více

1. Školní matrika, evidenční listy

1. Školní matrika, evidenční listy INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V RÁMCI VYKONÁVANÝCH AGEND 1. Školní matrika, evidenční listy Činnosti 1. Evidence ve školní matrice 2. Evidenční listy školy te/a/a 3. Evidence doplňujících údajů

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Informace ke zpracování osobních údajů Zahrada v misce s.r.o., IČ 07953101, se sídlem Purkyňova 2873/19a, Jižní Předměstí, 301 00 Plzeň, spisová značka C 37570 vedená u Krajského

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 25. 05. 2018 strana č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email Střední škola hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha, s.r.o. Slavětínská 82, 190 14

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ 0 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Seznamte se se zásadami zpracování data a ochrany osobních údajů společnosti 4Stars, s. r. o. v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR) 4Stars,

Více

Záznam o činnostech školní matrika, evidenční listy

Záznam o činnostech školní matrika, evidenční listy Činnosti 1. Evidence ve školní matrice 2. Evidenční listy školy te/a 3. Evidence doplňujích údajů pro předávání údajů Záznam o činnostech školní matrika, evidenční listy Jméno a kontaktní údaje správce:

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů 05a_Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 25. 05. 2018 strana č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Gymnázium Duhovka s.r.o. se sídlem Ortenovo nám. 34/1275, 170

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Seznamte se zásadami zpracování a ochrany osobních údajů společnosti 4Stars, s. r. o. v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR).

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Společnost Technické služby města Klatov, příspěvková organizace se sídlem Sadová 362, 339 01 Klatovy IV, IČ: 00074942 dále jen Správce se při zpracování osobních údajů

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních údajů Obec Žitenice jako právnická osoba i jako orgán veřejné moci zpracovává osobní údaje a plní při tom povinnosti správce, případně zpracovatele,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 25. 05. 2018 strana č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Gymnázium, České Budějovice, Česká 64 se sídlem Česká 64, 370 01

Více

Základní škola Přibyslav

Základní škola Přibyslav Činnosti 1. Evidence ve školní matrice 2. Evidenční listy školy te/a/studenta 3. Evidence doplňujích pro předávání Záznam o činnostech školní matrika, evidenční listy Jméno a kontaktní údaje správce: Mgr.

Více

Záznam o činnostech Průběh předškoln

Záznam o činnostech Průběh předškoln Záznam o činnostech Průběh předškoln Činnosti 1. Vedení docházky v MŠ 2. Stravování v MŠ 3. Školní matrika školského zařízení (jídelna) 4. Režim vzdělávání te v MŠ 5. Prezentace a zachycení její historie

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Obecní úřad Sedlec, se sídlem Sedlec 90, 29471 Benátky nad Jizerou, IČ 48679763 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je

Více

Obec Samotišky Zásady ochrany osobních údajů

Obec Samotišky Zásady ochrany osobních údajů Obec Samotišky Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Obec Samotišky se sídlem Vybíralova 4, 77900 Samotišky, IČ 48769967 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte.

Více

Obec Huzová Zásady ochrany osobních údajů

Obec Huzová Zásady ochrany osobních údajů Obec Huzová Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Obec Huzová se sídlem 131, 79357 Huzová, IČ 00296040 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

Obec Lužice Zásady ochrany osobních údajů

Obec Lužice Zásady ochrany osobních údajů Obec Lužice Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Obec Lužice se sídlem 58, 78501 Lužice, IČ 00849529 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

EVIDENCE. informačního systému osobních údajů. podle článku 30, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (dále obecné nařízení )

EVIDENCE. informačního systému osobních údajů. podle článku 30, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (dále obecné nařízení ) EVIDENCE informačního systému osobních údajů podle článku 30, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (dále obecné nařízení ) a) Identifikační údaje správce Identifikační číslo školy (REDIZO)

Více

GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení

GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení 1. Ochrana osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů ve smyslu čl. 12, 13 a 14 nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 2016/679, o ochraně

Více

GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení

GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení 1. Ochrana osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů ve smyslu čl. 12, 13 a 14 nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 2016/679, o ochraně

Více

Obec Žerotín Zásady ochrany osobních údajů

Obec Žerotín Zásady ochrany osobních údajů Obec Žerotín Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Obec Žerotín se sídlem 13, 78401 Žerotín, IČ 00299758 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Společnost Moravská nástrojárna a.s., se sídlem Hviezdoslavova 547/12, Předměstí, 746 01 Opava, IČ: 268 46 501, dále jen Správce, se při zpracování osobních údajů řídí

Více

Záznam o činnostech zpracování: Průběh předškolního vzdělávání Základní škola a mateřská škola v Brně, Přemyslovo nám. 1, příspěvková organizace

Záznam o činnostech zpracování: Průběh předškolního vzdělávání Základní škola a mateřská škola v Brně, Přemyslovo nám. 1, příspěvková organizace Jméno a kontaktní údaje správce: Záznam o činnostech zpracování: Průběh předškolního vzdělávání Základní škola a mateřská škola v Brně, Přemyslovo nám. 1, příspěvková organizace Jméno a kontaktní údaje

Více

Záznam o činnostech Bezpečnost a ochrana zdraví ve školách a školských zařízeních

Záznam o činnostech Bezpečnost a ochrana zdraví ve školách a školských zařízeních Záznam o činnostech Bezpečnost a ochrana zdraví ve školách a školských zařízeních Činnost 1. Evidence úrazů v knize úrazů 2. Záznam o úrazu Osobní údaje Subjekt údajů Účel zpracování Plánovaná lhůta pro

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. podle čl. 13 a 14 Obecného nařízení 2016/679 (GDPR)

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. podle čl. 13 a 14 Obecného nařízení 2016/679 (GDPR) INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle čl. 13 a 14 Obecného nařízení 2016/679 (GDPR) S účinností od 25. května 2018 vstupuje v platnost nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.

Více

Informace o zpracování osobních údajů- dítě a zákonní zástupci dítěte, dodavatelé

Informace o zpracování osobních údajů- dítě a zákonní zástupci dítěte, dodavatelé Informace o zpracování osobních údajů- dítě a zákonní zástupci dítěte, dodavatelé Správce osobních údajů: Mateřská škola Řitka, okres Praha-západ dále jen MŠ Zastoupená: ředitelkou Naděždou Fausovou tel.:

Více

Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání

Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání Činnosti 1. Evidence ve školní matrice 2. Katalog o průběhu vzdělávání Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání správce: MgA. Pavel Béreš infozus@zusklimkovice.cz pověřence: Mgr.

Více

Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání

Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání Činnosti 1. Evidence ve školní matrice 2. Katalog o průběhu vzdělávání Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání Jméno a kontaktní údaje správce: Ing. Radek Zajac info@zusodry.cz

Více

Informace o zpracování osobních údajů ve škole

Informace o zpracování osobních údajů ve škole ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHMELNICE Praha 3, K Lučinám 18/2500 tel.: 284 820 233 IČ: 638 31 350 Informace o zpracování osobních údajů ve škole GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení 1. Ochrana osobních údajů

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Správce osobních údajů, se sídlem, IČ 75086778 (dále jen správce ) má povinnost poskytovat subjektům údajů v souladu s čl. 12 a násl. obecného nařízení o ochraně osobních

Více

Záznam o činnostech zpracování: Průběh základního vzdělávání Základní škola a mateřská škola Brno, Přemyslovo nám. 1, příspěvková organizace

Záznam o činnostech zpracování: Průběh základního vzdělávání Základní škola a mateřská škola Brno, Přemyslovo nám. 1, příspěvková organizace Jméno a kontaktní údaje správce: Jméno a kontaktní údaje pověřence: Záznam o činnostech zpracování: Průběh základního vzdělávání Základní škola a mateřská škola Brno, Přemyslovo nám. 1, příspěvková organizace

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Obec Vrbice se sídlem Hlavní 47, 41164 Vrbice, IČ 00264652 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli,

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Správce osobních údajů Základní škola Pardubice-Polabiny, npor. Eliáše 344, npor. Eliáše 344, 530 09 Pardubice, IČO 60159022 (dále jen správce ) má povinnost poskytovat

Více

Informace o zpracování osobních údajů, účelu, kategoriích subjektů údajů právních důvodech zpracování a době jejich uchování Účel

Informace o zpracování osobních údajů, účelu, kategoriích subjektů údajů právních důvodech zpracování a době jejich uchování Účel Zajištění přijetí do základní školy a k povinné školní docházce Dítě Nepředává se s výjimkou plnění povinné školní docházky v jiné než spádové škole podle ustanovení 36 zákona č. 561/2006 Sb. 10 let Průběh

Více

Karty zpracování osobních údajů

Karty zpracování osobních údajů ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA, OSTRAVA MORAVSKÁ OSTRAVA, SOKOLSKÁ TŘÍDA 15, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Karty zpracování osobních údajů PhDr. Jaromír Zubíček, ArtD. ředitel školy V Ostravě 25. 5. 2018 Činnosti 1.

Více

Ochrana osobních údajů v oblasti školství. Mgr. et Mgr. Dana Prudíková, Ph.D.

Ochrana osobních údajů v oblasti školství. Mgr. et Mgr. Dana Prudíková, Ph.D. Ochrana osobních údajů v oblasti školství 1 Mgr. et Mgr. Dana Prudíková, Ph.D. 2 Co nového GDPR přinese? Není revoluce, ale evoluce! Tj. nejedná se o zásadní předěl v pojetí ochrany osobních údajů, právní

Více

Záznamy o činnostech zpracování

Záznamy o činnostech zpracování Záznamy o činnostech zpracování Pověřenec na ochranu Účel zpracování Obecný popis technických a organizačních bezpečnostních opatření uvedených v čl. 32 odstav. 1 Masarykova jubilejní základní škola a

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Obec Ploskovice se sídlem Ploskovice 2, 41142 Litoměřice, IČ 00264164 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení

GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení 1. Ochrana osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů ve smyslu čl. 12, 13 a 14 nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 2016/679, o ochraně

Více

Záznam o činnostech Průběh středního, příp. vyššího odborného vzdělávání

Záznam o činnostech Průběh středního, příp. vyššího odborného vzdělávání Osobní údaje Subjekt údajů Účel zpracování 1. Vedení záznamů (v třídní knize) o poskytovaném středním Přehled hodin výuky Přehled vyučujících (jméno, přijmení, titul) denní záznam o poskytovaném v jednotlivých

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Společnost Městský ústav sociálních služeb Klatovy, p.o. se sídlem Balbínova 59, 339 01 Klatovy, IČ: 49207261, dále jen správce, se při zpracování osobních údajů řídí

Více

EVIDENCE. informačního systému osobních údajů. podle článku 30, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (dále obecné nařízení )

EVIDENCE. informačního systému osobních údajů. podle článku 30, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (dále obecné nařízení ) EVIDENCE informačního systému osobních údajů podle článku 30, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (dále obecné nařízení ) a) Identifikační údaje správce Identifikační číslo školy (REDIZO)

Více

Karty zpracování osobních údajů

Karty zpracování osobních údajů ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA, OSTRAVA MORAVSKÁ OSTRAVA, SOKOLSKÁ TŘÍDA 15, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Karty zpracování osobních údajů PhDr. Jaromír Zubíček, ArtD. ředitel školy V Ostravě 1. 6. 2019 Činnosti 1.

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů

Více

GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení

GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení 1. Ochrana osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů ve smyslu čl. 12, 13 a 14 nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 2016/679, o ochraně

Více

GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení

GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení GDPR informace podle čl. 13 uvedeného nařízení 1. Ochrana osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů ve smyslu čl. 12, 13 a 14 nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 2016/679, o ochraně

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Právní předpis Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) Pořizovatel dokumentace Základní škola a Mateřská škola, Rychnov u Jablonce nad Nisou, příspěvková organizace Právní

Více