Profil společnosti AQUEL. "Naší filozofií je zvyšování kvality života"

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Profil společnosti AQUEL. "Naší filozofií je zvyšování kvality života""

Transkript

1

2

3 Profil společnosti AQUEL Společnost AQUEL Bohemia s.r.o. byla založena v roce 2000 jako obchodní společnost specializovaná na filtraci vody v domácnostech i větších objektech (hotely, firmy, obchodní domy, kanceláře atd.). Postupem času se začala věnovat i vlastnímu vývoji a projektování filtračních zařízení, kde následně některé typy filtračních zařízení vyrábí sama pro přesné nastavení požadavků zákazníka. Čtrnáctileté zkušenosti z oblasti přípravy pitné vody se odrážejí ve vysokém výkonu a účinnosti zařízení na úpravu vody. Rozsah našich znalostí začíná u standardních postupů úpravy vody a dosahuje stále vyšší úrovně přesného řešení zákazníka. Naše kompetence sahá od konečné úpravy pitné vody všemi možnými technologiemi až po úroveň řešení filtrace na principu reverzní osmózy jak v domácnostech, tak i po maximálně náročné rozsáhlé projekty průmyslové filtrace. Ve spolupráci s našimi inženýry a projektanty včetně vlastního výzkumu jsme schopni vyřešit jakékoli náročné požadavky zákazníků. Po 14 letech již máme v provozu přes zařízení po celém světě a každoročně zajišťujeme jejich servis. "Naší filozofií je zvyšování kvality života" Naše společnost byla založena s cílem uspokojovat zákazníky na českém trhu, z důvodu velkého zájmu i ze strany zahraničí v současné době působíme již řadu let na mezinárodním trhu, konkrétně v 9 zemích (České republice, Slovenské republice, v Polsku, Maďarsku, Německu, Rusku, na Ukrajině, v Kazachstánu a v Dubaji). Díky výzkumu, vysoké kvalitě a rozsáhlému sortimentu výrobků a vlastnímu servisnímu zázemí jsme schopni uspokojit jakékoli požadavky na zpracování a úpravu vody určené jak pro soukromou spotřebu, tak i pro průmyslové použití včetně montáže, zprovoznění a následného provozu i servisu. Za tímto účelem se snažíme plnit jakékoli požadavky a přání zákazníků v oblasti přípravy systémů pro úpravu vody, které splňují vysoké technologické standardy, a současně zabezpečit maximální využitelnost našich zařízení a výrobků.

4 REVERZNÍ OSMÓZA V tomto katalogu nabízí AQUEL Systems rozsáhlý sortiment zařízení na úpravu vody reverzní osmózou pro průmyslové použití, která vynikají konstrukcí, použitím inovativních řešení, kvalitou a spolehlivostí konstrukce. Naše mnohaleté zkušenosti v tomto oboru provázené výstavbou zařízení pro různé účely nám umožňují nabízet našim zákazníkům zařízení přizpůsobená individuálním potřebám, která uspokojí každý požadavek trhu.

5 Průmyslová filtrace slané vody R.O. průmyslová zařízení Nové modely série AS 240 S jsou technicky pokročilé a inovativní systémy, které patří k nejmenším systémům pro odsolovací reverzní osmózu pro průmyslové použití. Představují ideální řešení pro úpravu mořské vody s vysokým obsahem soli a lze je použít v mnoha oblastech. Modely AS 240 S jsou vybaveny filtračním systémem o 50, 20 a 5 mikronech, elektronickým digitálním LCD displejem, tlačítky, průtokoměry, tlakoměry, jehlovými ventily a integrátorem solnosti. Konstrukce je vyrobena z nerezové oceli AISI 316. Podmínky testování: TDS = ppm; Tepl. 25 C; SDI = 5; P = 55 bar. Obsah soli je zredukován o 99,2 %. Výroba může přecházet z jedné membrány na druhou až do 15%. VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: dávkovací pumpa, uhlíkový filtr

6 R.O. průmyslová a bytová zařízení Nové systémy AS 200 M jsou zkonstruovány ve zmenšené velikosti a jsou určeny k umístění i do těch nejmenších prostor. Jednoduchá a snadná instalace (montáž na zeď); zařízení je dodáváno včetně instalační soupravy a nejlépe se uplatní v místech, kde je zapotřebí střední množství vody, ale v té nejvyšší kvalitě. AS 200M představuje ideální řešení pro rodinné domky, malé a střední restaurace, pekárny, laboratoře, sklárny, elektronický a mechanický průmysl atd...

7 Průmyslová filtrace vody R.O. průmyslová a bytová zařízení Nové modely série 210 M jsou technicky pokročilé a inovativní systémy, které patří k nejmenším zařízením na úpravu vody reverzní osmózou pro průmyslové použití. Představují ideální řešení pro úpravu vody s vysokým obsahem soli a lze je použít v mnoha oblastech. Modely AS 210M jsou vybaveny filtračním systémem o 20 a 5 mikronech, elektronickým digitálním LCD displejem, tlačítky, průtokoměry, tlakoměry, jehlovými ventily a integrátorem solnosti. Konstrukce je vyrobena z nerezové oceli AISI 304. Podmínky testování: TDS = ppm; Tepl. 25 C; SDI - 3-5; P = 15 bar. Obsah soli je zredukován o 98%. Výroba může přecházet z jedné membrány na druhou až do 15%. VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: dávkovací pumpa, uhlíkový filtr

8 Průmyslová filtrace vody R.O. průmyslová zařízení AS 1 IN LX jsou nové systémy na úpravu vody reverzní osmózou realizované pro malé a střední spotřebitele; tato zařízení jsou ideální pro hotely, myčky aut, potravinářský, chemický a výrobní průmysl. Všechny systémy jsou vybaveny filtračním systémem o 20 a 5 mikronech, měřicí pumpou, průtokoměry a tlakoměry. Ovládání je plně automatizované za pomoci elektronické ovládací jednotky a nabízí mnoho možností programování, které jsou všechny viditelné na LCD displeji. Systémy jsou vybaveny dvěma sondami vodivosti a konstrukce všech zařízení je vyrobena z nerezové oceli AISI 304. KW Podmínky testování : TDS = ppm; Tepl. 25 C ; SDI = 3-5 : P = 15 bar. Obsah soli je zredukován o 95 %. Výroba může přecházet z jedné membrány na druhou až do 15%.

9 Průmyslová filtrace vody R.O. průmyslová zařízení AS 2 IN LX jsou systémy určené k odsolování vody s vysokým obsahem soli a od ostatních modelů se liší výkonem čerpací jednotky (vyrobené plně z nerezové oceli AISI 316), vysoce selektivními membránami, sklolaminátovou nádobou 600 PSI vybavenou jehlovými ventily z nerezové oceli AISI 316. Díky všem těmto vlastnostem jsou jedinečné a spolehlivé a vždy zajistí výrobu čisté vody za každých podmínek. Systémy jsou vybaveny filtrací o 20 a 5 mikronech a dávkovací pumpou, průtokoměry, tlakovými vypínači, tlakoměry a jehlovými ventily z nerezové oceli AISI 316. Funkce ovládání je zajišťována automaticky pomocí programovatel né digitální elektronické jednotky. KW Test conditions: TDS = ppm; Temp. 25 C; SDI = 3-5; P = 15 bar. Salinity reduction of 99,2 %. The production can change from a membrane to an other membrane up to a 15%. Pretreatment systems upstream the plant, will be quantified according to the types of water.

10 Průmyslová filtrace vody R.O. průmyslová zařízení AS 4 INX jsou systémy na úpravu vody reverzní osmózou provedené z vybraných kvalitních dílů; jejich použití je zásadní v průmyslu, hotelech, nemocnicích atd. Standardní vybavení, kontrolní systémy a čerpací jednotka z nich činí jedinečné a spolehlivé pomocníky. Systémy jsou vybaveny multifiltračními vložkami se 2 filtračními stupni 20 µ a 5 µ, průtokoměry, tlakovými vypínači, tlakoměry, jehlovými ventily z nerezové oceli AISI 316: každý systém je dodáván kompletní se 2 pumpami a 2 sondami vodivosti. Ovládání je plně automatické prostřednictvím digitální elektronické jednotky: k dispozici je mnoho možností programování a všechna nastavení a pracovní podmínky jsou vždy zobrazovány na LCD displeji. Podmínky testování: TDS = ppm; Tepl. 25 C ; SDI = 3-5; P = 15 bar. Obsah soli je zredukován o 98% Výroba může přecházet z jedné membrány na druhou až do 15%.

11 Průmyslová filtrace vody R.O. průmyslová zařízení Pro realizaci systémů AS 8 INX byla použita kvalitní konstrukce a moderní technologie. K uživatelům, pro které je používání těchto systémů zásadní při jejich výrobním cyklu, patří průmyslové závody, hotely, nemocnice, malá a středně velká společenství. K dispozici je mnoho standardních modelů s kapacitou od l/h do l/h: různé možnosti individuální úpravy na požádání zajišťují vytvoření jedinečného zařízení AS 8 INX schopného splnit každý požadavek. Funkce automatického řízení je ovládána digitální elektronickou ovládací jednotkou s digitálním programovatelným mikroprocesorem na dálku (na požádání je možné nainstalovat kartu rozhraní a modem GSM pro monitorování a dálkové ovládání); všechny funkce jsou zobrazovány LCD displejem, kde je lze monitorovat. Všechny systémy jsou vybaveny multifiltračními vložkami se 2 filtračními stupni 20 µ a 5 µ, průtokoměry, tlakovými vypínači, tlakoměry, jehlovými ventily a kontrolními sondami. Navíc je každý systém vybaven měřicími pumpami. Na požádání je možno dodat jiné modely s vyšším průtokem.

12 Průmyslová filtrace vody R.O. průmyslová zařízení Podmínky testování: TDS = ppm; Tepl. 25 C; SDI = 3-5; P = 15 bar. Obsah soli je zredukován o 98 %. Výroba může přecházet z jedné membrány na druhou až do 15%.

13 Průmyslová filtrace vody AS ULF PRO jsou ultrafiltrační systémy určené k úpravě vody pochybné povahy, pokud je třeba řešit nouzovou situaci s vodou. AS ULF PRO je ultrafiltrační zařízení vybavené uvnitř vlastním generátorem. Systémy AS ULF PRO jsou vybaveny filtrací o 20 a 5 mikronech, průtokoměry, tlakovacími systémy, elektrickým panelem, tlakovými vypínači a tlakoměry. Auto matická kontrola funkcí je realizována elektronickou digitální jednotkou s mikroprocesorem, programovatelnou i na dálku (v případě potřeby je možná instalace karty rozhraní a modemu GSM pro monitorování a dálkové ovládání); všechny funkce jsou monitorovány LCD displejem. Pro usnadnění přepravy a instalace jsou všechny systémy AS ULF PRO dodávány ve speciálním kontejneru zkonstruovaném právě pro tyto funkce. Tato zařízení, která již byla dodána různým humanitárním organizacím, již působí v nejrůznějších nouzových humanitárních oblastech.

14 MBR (membránový bioreaktor) je systém založený na biologické úpravě odpadní vody. Jedná se o kombinaci tradičního procesu čištění aktivovaným kalem (bahnem) a systému membránové separace (obvykle mikrofiltrace nebo ultrafiltrace), která nahrazuje tradiční sekundární usazovací nádrž. Výhoda tkví v dosažení vysoké koncentrace aktivního kalu / bahna v bioreaktoru (10-15 kgss / m3). Použití membrán zabraňuje rozlití bahna, které bývá u tradičních systémů velmi běžné (nepravidelný průtok a související zvedání hladiny vody, přítomnost lehkého kalu). Technologie MBR se používá k získání neobvykle čisté odpadní vody s menšími požadavky na prostor. Na rozdíl od tradičních systémů je aktivní biomasa oddělována membránami (nikoli prostřednictvím usazování, které často představuje slabinu zařízení na úpravu odpadní vody na bázi aktivního kalu). Membrány jsou vyrobeny z polymerů, i když nejnovější technologie používají keramické membrány. MBR je možno realizovat ve dvou různých konfiguracích zařízení: * s vnější filtrační jednotkou (MBR s bočním proudem) * s ponornou filtrační jednotkou (ponornou membránou MBR), v níž jsou membrány umístěny do nádrže s aktivním kalem. Odpadní voda je po první mechanické předběžné úpravě vedena do aktivační nádrže, kde stejně jako v případě tradičních zařízení na úpravu odpadní vody probíhá proces rozkladu organických látek. U konfigurace, kdy je voda přiváděna do vnějšího filtračního systému bočním proudem, i u konfigurace s ponornou filtrační jednotkou prochází voda membránami, odkud je vedena k vnější dezinfekci. Následně je z vody odstraněn chlór a voda může být použita pro jiné účely (zavlažování). Při procesu čištění je průtok vody připojen k základně modulu, což brání usazování kalu a ucpávání membrány. Aby si membrána zachovala svou aktivitu, je prováděno pravidelné proplachování (zpětné praní), které zajišťuje úplné odstranění materiálu usazeného na povrchu. Kal vznikající během procesu čištění membrány obsahuje nízkou koncentraci organických materiálů v důsledku vysoké koncentrace aktivní biomasy. Kal může být odesílán přímo k likvidaci, aniž by musela být dále upravována jeho biologická stabilita. Cena slouží pouze pro orientaci, konečná cena je určována na základě konfigurace systému. U větších filtračních modulů pro úpravu odpadní vody (5 000 až osob) jsou zapotřebí podrobné informace. Cena nezahrnuje přepravu. Doručení zboží v Itálii (výroba jednotlivých modulů)

15

16

Membránová filtrace Více než jen čistá voda

Membránová filtrace Více než jen čistá voda Membránová filtrace Více než jen čistá voda Printed in Germany, PT PM 035 06/09 CS Účinná úprava vody Membránovou filtrací lze účinně, a přitom i šetrně s ohledem na životní prostředí, upravovat vodu s

Více

Osmosis PRO - průmyslové systémy reverzní osmózy

Osmosis PRO - průmyslové systémy reverzní osmózy Osmosis PRO - průmyslové systémy reverzní osmózy Robustní membránové systémy pro komerční a průmyslové provozy. Základní informace: Ocelový rám, práškové lakování Nerezový rám Na přání Stabilizované odstranění

Více

Maximální flexibilita

Maximální flexibilita LMI čerpadla Maximální flexibilita Elektromagnetická dávkovací čerpadla Kompaktní, inovační přesná, universální čerpadla LMI Již více než 25 let jsou dávkovací čerpadla LMI používány k přesnému dávkování

Více

REALIZACE. aquina.cz. www. váš dodavatel a servisní partner

REALIZACE. aquina.cz. www. váš dodavatel a servisní partner REALIZACE váš dodavatel a servisní partner www. aquina.cz Průmyslové změkčení pro výrobu technologické vody Linka CHUV se stupněm reverzní osmózy výkon 3,0 m3/hod permeatu strana 01 Aplikace linky CHUV

Více

W.P.E. a.s. Areál VÚ Běchovice 10A, Praha 9, 190 11 tel./ fax 281861611, 222724157 email : wpe@wpe.cz

W.P.E. a.s. Areál VÚ Běchovice 10A, Praha 9, 190 11 tel./ fax 281861611, 222724157 email : wpe@wpe.cz Představení firmy Strana 1 (celkem 6) Vážení, dovolujeme si Vám představit společnost W.P.E. a.s. ( Water Purification Engineering ). Zakládajícími členy této společnosti jsou firmy dlouhodobě pracující

Více

Deskové výměníky. nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody. Úsporné řešení pro vaše topení TECHNICKÝ KATALOG

Deskové výměníky. nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody. Úsporné řešení pro vaše topení TECHNICKÝ KATALOG TECHNICKÝ KATALOG Deskové výměníky nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody REGULUS spol. s r.o. Do Koutů 1897/3, 143 00 Praha 4 Tel.: 241 764 506, Fax: 241 763 976

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

Deskové výměníky. nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody. Úsporné řešení pro vaše topení

Deskové výměníky. nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody. Úsporné řešení pro vaše topení TECHNICKÝ KATALOG Deskové výměníky nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody www.regulus.cz VÝMĚNÍKY TEPLA Nerezové deskové výměníky DV193 Deskové výměníky určené k

Více

ŠROUBOVÝ ODVODŇOVACÍ LIS KALOVÝCH VOD MP-DW

ŠROUBOVÝ ODVODŇOVACÍ LIS KALOVÝCH VOD MP-DW ŠROUBOVÝ ODVODŇOVACÍ LIS KALOVÝCH VOD MP-DW Katalogový list Výrobce: MIVALT s. r. o. Prokofjevova 23, Brno 623 00, Česká republika, IČ:28262239 Tel.: +420 513 036 228 Mob.: +420 775 660 062 e-mail: mivalt@mivalt.eu

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

KATALOG VÝROBKŮ DEMI ŘADA PŘÍSTROJŮ REVERZNÍ OSMÓZY PRO PŘÍPRAVU VELMI ČISTÉ VODY. ver /07/2009

KATALOG VÝROBKŮ DEMI ŘADA PŘÍSTROJŮ REVERZNÍ OSMÓZY PRO PŘÍPRAVU VELMI ČISTÉ VODY. ver /07/2009 KATALOG VÝROBKŮ DEMI ŘADA PŘÍSTROJŮ REVERZNÍ OSMÓZY PRO PŘÍPRAVU VELMI ČISTÉ VODY ver. 003-28/07/2009 DEMI DEMI Demistanice typové řady DEMI slouží k výrobě demineralizované vody bez použití chemikálií,

Více

THINK GREEN SITA UV PR UNIT

THINK GREEN SITA UV PR UNIT SOCIETÀ ITALIANA TRATTAMENTO ACQUE, váš partner již od roku 1982 S.I.T.A. Srl (Societa Italiana Trattamento Acque), je společnost s 35-ti letou zkušeností s výrobou jednotek UV dezinfekce z nerezové oceli.

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

Katalog dávkovacích čerpadel se solenoidovým pohonem 8/2016

Katalog dávkovacích čerpadel se solenoidovým pohonem 8/2016 Katalog dávkovacích čerpadel se solenoidovým pohonem 8/2016 eone solenoidové dávkovací čerpadlo Technické funkce Průtok: Maximální tlak: Napájení: Maximální frekvence zdvihu: Materiál hlavy čerpadla: Materiál

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

Brněnská 30, Žďár nad Sázavou, tel./fax: , gsm: ,

Brněnská 30, Žďár nad Sázavou, tel./fax: , gsm: , www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

Příslušenství měřících přístrojů D3000

Příslušenství měřících přístrojů D3000 Příslušenství měřících přístrojů D3000 Elektrody pro měření ph a ORP Tyto elektrody jsou ideálním příslušenstvím měřících přístrojů D3000 pro přesné a dlouhodobé řízení probíhajících procesů. ph a ORP

Více

ZÁKLADNÍ MODELY TOKU PORÉZNÍ MEMBRÁNOU

ZÁKLADNÍ MODELY TOKU PORÉZNÍ MEMBRÁNOU ZÁKLADNÍ MODELY TOKU PORÉZNÍ MEMBRÁNOU Znázornění odporů způsobujících snižování průtoku permeátu nástřik porézní membrána Druhy odporů R p blokování pórů R p R a R m R a R m R g R cp adsorbce membrána

Více

RUČNÍ SAMOČISTICÍ FITRY NÁVOD K POUŽITÍ GEL.DEPURA MINI , GEL.DEPURA MATIC SI

RUČNÍ SAMOČISTICÍ FITRY NÁVOD K POUŽITÍ GEL.DEPURA MINI , GEL.DEPURA MATIC SI RUČNÍ SAMOČISTICÍ FITRY GEL.DEPURA MINI GEL.DEPURA MATIC SI GEL.DEPURA GEL.DEPURA MINI 101.003.10, 101.003.60 GEL.DEPURA MATIC SI 101.005.50, 101.006.50, 101.007.50, 101.008.50 GEL.DEPURA 101.005.10P,

Více

Aseko Pool Technology

Aseko Pool Technology Aseko Pool Technology CZ 1 2 OXY 10 ml/m 3 den ON ph 7,2 OK 6,4 7,4 Algicid Flokulant Teplota 10 10 28,5 ml/m 3 den ml/hod. C Hladina 164 cm FILTRACE ON TIMER ON DOKONALE ČISTÁ A NEZÁVADNÁ VODA S MINIMÁLNÍM

Více

Spolehlivá dezinfekce chlordioxidem tam, kde je ProMinent Výroba a účinné dávkování chlordioxidu

Spolehlivá dezinfekce chlordioxidem tam, kde je ProMinent Výroba a účinné dávkování chlordioxidu Spolehlivá dezinfekce chlordioxidem tam, kde je ProMinent Výroba a účinné dávkování chlordioxidu Printed in Germany, PT PM 018 03/06 CS MT17 01 03/06 CS Zařízení pro výrobu a dávkování chlordioxidu Generátory

Více

Kondenzační plynové kotle

Kondenzační plynové kotle Kondenzační plynové kotle Primární výměník z nerez oceli: spolehlivost Snadná obsluha díky ovládacímu panelu vybavenému ručními ovladači, elektronickým displejem a multifunkčními kontrolkami Možnost připojení

Více

VYUŽITÍ MEMBRÁNOVÉ MIKROFILTRACE PRO PŘÍPRAVU PITNÉ VODY

VYUŽITÍ MEMBRÁNOVÉ MIKROFILTRACE PRO PŘÍPRAVU PITNÉ VODY Citace Špinar B.: Využití membránové mikrofiltrace pro přípravu pitné vody Sborník konference Pitná voda 2010, s.113-118. W&ET Team, Č. Budějovice 2010. ISBN 978-80-254-6854-8 VYUŽITÍ MEMBRÁNOVÉ MIKROFILTRACE

Více

Technická zařízení budov. Čerpadla KSB pro zásobování vodou a automatické tlakové stanice

Technická zařízení budov. Čerpadla KSB pro zásobování vodou a automatické tlakové stanice Technická zařízení budov Čerpadla KSB pro zásobování vodou a automatické tlakové stanice 2 Zásobování vodou a zvyšování tlaku Široký sortiment pro správný výběr Ať se jedná o čerpadla, tlakové stanice

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

VÝROBNÍ PROGRAM ČISTÉ ŘEŠENÍ. Filtrační technologie Ionexové technologie Membránové technologie Zakázkové technologie ÚV

VÝROBNÍ PROGRAM ČISTÉ ŘEŠENÍ. Filtrační technologie Ionexové technologie Membránové technologie Zakázkové technologie ÚV VÝROBNÍ PROGRAM Filtrační technologie Ionexové technologie Membránové technologie Zakázkové technologie ÚV ČISTÉ ŘEŠENÍ. Dnešní požadavky na úpravu vody do průmyslových procesů jsou velmi rozlišné, přičemž

Více

PROSUN KOGENERAČNÍ JEDNOTKY ESS. alternative energy systems s.r.o.

PROSUN KOGENERAČNÍ JEDNOTKY ESS. alternative energy systems s.r.o. PROSUN alternative energy systems s.r.o. Přes 17let zkušeností v oboru tepelné a elektrické energie nyní využíváme v oblasti instalace solárních systémů, plynových kondenzačních kotelen, tepelných čerpadel

Více

BOLLFILTER Automatik TYP Bayer AG. Vysoká kvalita s nízkými náklady

BOLLFILTER Automatik TYP Bayer AG. Vysoká kvalita s nízkými náklady BOLLFILTER Automatik TYP 6.04 Bayer AG Bayer AG Vysoká kvalita s nízkými náklady Úkol Plně automatická ochranná filtrace pro průtokové množství až 18 m 3 /h Plně automatizovaná ochranná filtrace s relativně

Více

Jednotky přesné klimatizace

Jednotky přesné klimatizace Jednotky přesné klimatizace Přinášíme vám technologii úpravy vzduchu pro IT 130 Telekomunikační aplikace @DNOVA 2,5 26 132 Jednotky přesné klimatizace INNOV@ 6 128 134 Jednotky přesné klimatizace INNOV@

Více

Potenciostat. Potenciostat. stav 03.2009 E/04

Potenciostat. Potenciostat. stav 03.2009 E/04 Všeobecně V moderních vodárnách, bazénech a koupalištích je třeba garantovat kvalitu vody pomocí automatických měřicích a regulačních zařízení. Měřicí panel PM 01 slouží ke zjišťování parametrů volného

Více

Technický list. Vakuová destilace pro úpravu odpadních vod. Snadná úprava odpadních vod!

Technický list. Vakuová destilace pro úpravu odpadních vod. Snadná úprava odpadních vod! Vakuová destilace pro úpravu odpadních vod Snadná úprava odpadních vod! Destilační zařízení pro úpravu odpadních vod z průmyslové výroby. Tato vakuová destilace je evropskými směrnicemi uznávaná jako nejlepší

Více

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI IPS ProtectX Zařízení určené na ochranu proti vodnímu kameni Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. Dražice 69, 294 71 Benátky nad Jizerou tel.: +420 / 326 370 990 fax:

Více

TLAKOVÉ MEMBRÁNOVÉ PROCESY A JEJICH VYUŽITÍ V OBLASTI LIKVIDACE ODPADNÍCH VOD

TLAKOVÉ MEMBRÁNOVÉ PROCESY A JEJICH VYUŽITÍ V OBLASTI LIKVIDACE ODPADNÍCH VOD TLAKOVÉ MEMBRÁNOVÉ PROCESY A JEJICH VYUŽITÍ V OBLASTI LIKVIDACE ODPADNÍCH VOD Petr Mikulášek Univerzita Pardubice Fakulta chemicko-technologická Ústav environmentálního a chemického inženýrství petr.mikulasek@upce.cz

Více

RECYKLACE VOD OVĚŘOVÁNÍ A KONKRÉTNÍ REALIZACE. Ondřej Beneš (Veolia ČR) Petra Vachová, Tomáš Kutal (VWS Memsep)

RECYKLACE VOD OVĚŘOVÁNÍ A KONKRÉTNÍ REALIZACE. Ondřej Beneš (Veolia ČR) Petra Vachová, Tomáš Kutal (VWS Memsep) RECYKLACE VOD OVĚŘOVÁNÍ A KONKRÉTNÍ REALIZACE Ondřej Beneš (Veolia ČR) Petra Vachová, Tomáš Kutal (VWS Memsep) ÚVOD RECYKLACE VOD POTENCIÁL MEMBRÁNOVÝCH TECHNOLOGIÍ POLOPROVOZNÍ TESTOVÁNÍ PILOTNÍ JEDNOTKY

Více

Voda základ našeho života

Voda základ našeho života Voda základ našeho života Vzhledem k tomu, že každý člověk musí denně vypít dva až tři litry vody, aby mohl aktivně a výkonně žít, je pitná voda obecně nejdůležitějším přírodním zdrojem. A je jí příliš

Více

DOKONALE ČISTÁ A NEZÁVADNÁ VODA S MINIMÁLNÍM OBSAHEM CHEMIKÁLIÍ, SNADNÁ INSTALACE, INTUITIVNÍ OVLÁDÁNÍ. ASIN Aqua

DOKONALE ČISTÁ A NEZÁVADNÁ VODA S MINIMÁLNÍM OBSAHEM CHEMIKÁLIÍ, SNADNÁ INSTALACE, INTUITIVNÍ OVLÁDÁNÍ. ASIN Aqua DOKONALE ČISTÁ A NEZÁVADNÁ VODA S MINIMÁLNÍM OBSAHEM CHEMIKÁLIÍ, SNADNÁ INSTALACE, INTUITIVNÍ OVLÁDÁNÍ ASIN Aqua Precizní elektronika Jedinečná konstrukce sond na měření chloru Výkonná a odolná dávkovací

Více

Voda a její čištění s využitím reaktorů nové generace

Voda a její čištění s využitím reaktorů nové generace Voda a její čištění s využitím reaktorů nové generace Řada labyrintních reaktorů nové generace Jedná se o řadu reaktorů nové generace pro čištění vody a nanotechnologii na čištění vody s využitím nanočástic

Více

GELPUR OS 2400 P. PrÛmyslová reverzní osmóza 7ÚPRAVNY PITNÉ VODY

GELPUR OS 2400 P. PrÛmyslová reverzní osmóza 7ÚPRAVNY PITNÉ VODY GELPUR OS 2400 P ada tûchto v robkû je v sledkem nejnovûj ích technologií v oblasti demineralizací vody pomocí systémû reverzní osmózy (RO). funkcí i údrïby. domácnosti i v prûmyslu (napfi. ve v robnách

Více

Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí

Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš partner pro spolehlivé spínače SN Současný přenos energie v sítích středního napětí musí

Více

Třífázové stejnosměrné odporové svařovací lisy 100 KVA typ 6101 6103

Třífázové stejnosměrné odporové svařovací lisy 100 KVA typ 6101 6103 Třífázové stejnosměrné odporové svařovací lisy 100 KVA typ 101 103 Třífázové stejnosměrné odporové svařovací lisy 100 KVA Odporové stejnosměrné svařovací lisy Tecna řady 1xx jsou především vhodné pro použití

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon Plynový konzenzační kotel Výstup: 150 570 kw TRIGON XL Kompaktní, vysoký výkon TRIGON XL Flexibilní pro všech Nový standard TRIGON XL představuje významný krok kupředu v technologii vytápění. Díky extrémně

Více

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h GRUNDFOS alldos INFORMACE O VÝROBKU Příprava chlórdioxidu ze zředěných pracovních roztoků Rozměry Rozměry Standardní systém Systém s čelní instalací 164-xxxDFI A B C2 C1 C A B M H G M D E F E F C C1 K

Více

Jatka Blovice s.r.o. provozovna Hradišťský Újezd Seznam strojů a zařízení

Jatka Blovice s.r.o. provozovna Hradišťský Újezd Seznam strojů a zařízení M01 Strojně stírané pásové česle Stávající První mechanické předčištění surové odpadní vody. Umístěny ve žlabu. Průlina 3 mm. Šířka 400 mm. M02 Pásový dopravník Počet kusů : 1 kpl ocel, povrch. úprava

Více

Představení společnosti

Představení společnosti TOPENÍ VODA PLYN MĚŘENÍ A REGULACE ELEKTROINSTALACE PROJEKTOVÁ ŘÍZENÍ V OBORU TZB Představení společnosti www.esl.cz 04 / 2012 Přinášíme nové systémy pro technická a technologická zařízení budov. Základní

Více

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem je kompletní filtrační řešení pro celou dílnu. Díky integrovanému předseparátoru je filtr ideální pro použití s kouřem a hrubými

Více

Elektronická jednotka pro dálkové ovládání a monitoring pomocí GSM

Elektronická jednotka pro dálkové ovládání a monitoring pomocí GSM Elektronická jednotka pro dálkové ovládání a monitoring pomocí GSM Elektronickým systémem SMART PUMP můžete: ovládat systém pomocí chytrého telefonu ovládat systém pomocí tabletu spustit / vypnout čerpadlo

Více

Ozon pro dezinfekci a oxidaci tam, kde je ProMinent Výroba a dávkování ozonu šetrného k životnímu prostředí

Ozon pro dezinfekci a oxidaci tam, kde je ProMinent Výroba a dávkování ozonu šetrného k životnímu prostředí Ozon pro dezinfekci a oxidaci tam, kde je ProMinent Výroba a dávkování ozonu šetrného k životnímu prostředí Printed in Germany, PT PM 022 12/06 CS MT18 01 12/06 CS Výroba ozonu a jeho aplikace Ozonizátory

Více

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Držitel certifikátu ISO 9001:2009 Člen Asociace montážních firem Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Použití Kompaktní ultrazvukový měřič tepla SHARKY 775 je moderní mikroprocesorový přístroj určený k fakturačnímu

Více

Defensor Mk5. Patentovaný systém automatického čištění

Defensor Mk5. Patentovaný systém automatického čištění defensor mk5 ZVLHČOVÁNÍ PARNÍ ZVLHČOVAČ S AUTOMATICKÝM ČIŠTĚNÍM. SNADNÝ SERVIS. SPOLEHLIVOST. A ŠPIČKOVÁ PŘESNOST REGULACE. defensor mk5 Defensor Mk5 ZVLHČOVÁNÍ Patentovaný systém automatického čištění

Více

CRHE 700EC BP EVO-PH SV

CRHE 700EC BP EVO-PH SV Rekuperační jednotky s deskovým výměníkem : RH V RH 7 P VO-PH SV Vysoká účinnost (95%) motory Plynule regulovatelné množství vzduchu Možnost vestavného elektrického dohřevu nebo chlazení (vodní) Možnost

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Protiproudé rekuperační jednotky : CRHE H BAAF

Protiproudé rekuperační jednotky : CRHE H BAAF Protiproudé rekuperační jednotky : RHE H F RHE E P EVO-PH -F\ SH (vodní) Vysoká účinnost (95%) E motory Plynule regulovatelné množství vzduchu Možnost vestavného elektrického dohřevu nebo chlazení Snadná

Více

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření Podstolové a průchozí Myčky Profesionální zařízení pro mytí a vaření power is the key Simply built to last Výrobky, které vydrží Lídr ve výrobě myček nádobí a sporáků velkého formátu pro použití v hoteliérství.

Více

Membránové procesy a jejich využití

Membránové procesy a jejich využití Membránové procesy a jejich využití Vedoucí projektu: Vypracovali: Sponzor: Ing. Petr Dřevikovský Tomáš Fuka, Lukáš Fuka W.P.E. a.s. Prezentace je majetkem firmy W.P.E. Všechny práva vyhrazena Cíle projektu

Více

KATALOG VÝROBKŮ ŘADA PŘÍSTROJŮ PRO VÝROBU VELMI ČISTÉ A ULTRAČISTÉ VODY REVERSNÍ OSMÓZOU Z PITNÉ VODY. ver /09/2012

KATALOG VÝROBKŮ ŘADA PŘÍSTROJŮ PRO VÝROBU VELMI ČISTÉ A ULTRAČISTÉ VODY REVERSNÍ OSMÓZOU Z PITNÉ VODY. ver /09/2012 DIWA KATALOG VÝROBKŮ 3-5 ŘADA PŘÍSTROJŮ PRO VÝROBU VELMI ČISTÉ A ULTRAČISTÉ VODY REVERSNÍ OSMÓZOU Z PITNÉ VODY ver. 003-25/09/2012 DIWA 3-5 DIWA 3-5 Přístroje řady DIWA jsou určeny pro přípravu velmi čisté

Více

ACCESSORIES_PŘÍSLUŠENSTVÍ

ACCESSORIES_PŘÍSLUŠENSTVÍ ACCESSORIES_PŘÍSLUŠENSTVÍ List #682u Příslušenství 1. NAPÁJECÍ ZDROJ Napájení přístroje je možné několika způsoby, záleží vždy na následné instalaci přístroje. 1. Opce: externí zdroj 24 V DC, měřicí přístroj

Více

OBSAH: CANFIL...3.1.2 OPTIFIL...3.1.6. číslo 3.1.0. Tento katalog podléhá změnové službě 04/2012

OBSAH: CANFIL...3.1.2 OPTIFIL...3.1.6. číslo 3.1.0. Tento katalog podléhá změnové službě 04/2012 FILTRACE A FILTRAÈNÍ TECHNIKA AUTOMATICKÉ SAMOÈISTÍCÍ FILTRY EFEKTIVNÍ FILTRACE NÍZKÉ POØIZOVACÍ NÁKLADY TÉMÌØ ŽÁDNÉ PROVOZNÍ NÁKLADY KONTINUÁLNÍ FILTRACE KAPALIN VYSOKÉ PRÙTOKY JEDNÍM FILTREM MOŽNÉ PRO

Více

Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin

Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin 2015 TABLE OF CONTENT Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin EUROmilling a/s OBSAH OBSAH OBSAH... Samočistící filtrační hlavice Euroflow 300...3 Samočistící filtrační hlavice

Více

Protiproudé rekuperační jednotky : CRHE V

Protiproudé rekuperační jednotky : CRHE V Protiproudé rekuperační jednotky : RH V RH 7 P VO-PH SV (vodní) Vysoká účinnost (95%) motory Plynule regulovatelné množství vzduchu Možnost vestavného elektrického dohřevu nebo chlazení Snadná úprava vstupní

Více

Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN

Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš partner pro spolehlivé spínače VN a VVN Současný přenos energie v sítích vysokého a velmi vysokého

Více

SCI-AQUA DIW. dočišťovací jednotka s elektronickým řízením

SCI-AQUA DIW. dočišťovací jednotka s elektronickým řízením SCI-AQUA DIW dočišťovací jednotka s elektronickým řízením NÁVOD K OBSLUZE Rev. A, 2009 PUB#: DI290808 POZNÁMKY: (doporučujeme poznamenat datum instalace) Datum instalace: Poznámky: SYSTÉMY SCI AQUA Systémy

Více

MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ

MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ (MPD) je určené pro jedno a dvojkolejnicové systémy. Mikromazání je navrženo k mazání ložisek rolen dopravníků během jejich provozu, kdy jsou dodávány přesné dávky maziva

Více

Odsávací jednotka určená především k extrakci kouře generovaného při pájení a v elektronickém průmyslu.

Odsávací jednotka určená především k extrakci kouře generovaného při pájení a v elektronickém průmyslu. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Odsávací zařízení V1000 iq PC, barva Obj. číslo: 102003121 Výrobce: Bofa international LTD Popis Odsávací zařízení Bofa V1000 iq v sobě spojuje mimořádně

Více

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Technické podmínky Veřejné zakázky Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Obecné technické podmínky platné pro celou dodávku Kvalitní a spolehlivé stroje. Součástí dodávky budou všechny komponenty

Více

CENTRÁLNÍ SYSTÉMY DISTRIBUCE MATERIÁLU

CENTRÁLNÍ SYSTÉMY DISTRIBUCE MATERIÁLU CENTRÁLNÍ SYSTÉMY DISTRIBUCE MATERIÁLU Centrální systémy distribuce a vysoušení materiálu navrhované a dodávané firmou New Omap jsou univerzální a konstruované po jednotlivých modulech. Naše distribuční

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

Membránové ČOV. Radek Vojtěchovský

Membránové ČOV. Radek Vojtěchovský Membránové ČOV Radek Vojtěchovský Daniel Vilím Obsah Membránová filtrace v čištění odpadních vod Membránové bioreaktory Terciární membránová filtrace Opětovné využití vyčištěné odpadní vody 2 Membránová

Více

VERA HE přirozeně flexibilní

VERA HE přirozeně flexibilní Vera he přirozeně flexibilní KOTEL PRO KAŽDÝ TYP TOPNÉHO SYSTÉMU Vera HE je nová řada kombinovaných kondenzačních nástěnných kotlů, které se přizpůsobují různým systémovým řešením. Díky vysoké výtlačné

Více

www.aquina.cz Úprava vody pro chladicí systémy stav 01.2011 strana CH 15.01

www.aquina.cz Úprava vody pro chladicí systémy stav 01.2011 strana CH 15.01 Základní rozdělení chladících okruhů je na uzavřené a otevřené chladicí systémy. Uzavřené systémy se řeší stejně. Tyto systémy jsou velmi podobné úpravou vody s topným systémem (doplňují se pouze ztráty

Více

ČIŠTĚNÍ TECHNOLOGICKÝCH VOD A VÝPUSTNÉ PROFILY CHÚ

ČIŠTĚNÍ TECHNOLOGICKÝCH VOD A VÝPUSTNÉ PROFILY CHÚ Věra Ježová a František Toman V 1 ČIŠTĚNÍ TECHNOLOGICKÝCH VOD A VÝPUSTNÉ PROFILY CHÚ 11.9.2013 DIAMO, státní podnik, odštěpný závod GEAM Dolní Rožínka, závod Chemická úpravna 1 Technologická voda na CHÚ

Více

ODSTRAŇOVÁNÍ LÉČIV MEMBRÁNOVÝMI PROCESY

ODSTRAŇOVÁNÍ LÉČIV MEMBRÁNOVÝMI PROCESY ODSTRAŇOVÁNÍ LÉČIV MEMBRÁNOVÝMI PROCESY Petr Mikulášek Univerzita Pardubice Fakulta chemicko-technologická Ústav environmentálního a chemického inženýrství petr.mikulasek@upce.cz O B S A H Úvod - obecný

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Water Technologies & Solutions. řešení pro komunální zdroje vody a odpadní vodu

Water Technologies & Solutions. řešení pro komunální zdroje vody a odpadní vodu Water Technologies & Solutions řešení pro komunální zdroje vody a odpadní vodu řešení pro komunální zdroje vody a odpadní vodu Již více než století poskytuje SUEZ dlouhodobá řešení, která pomáhají zákazníkům

Více

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Mobilní průmyslový vysavač 160E 230V pro úklid a odsávání prachu a pevných částic.

Více

pra'delenska' technika

pra'delenska' technika pra'delenska' technika Systém mokrého čištění www.primuslaundry.cz CHRAŇTE SVÉ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ www.primuslaundry.cz PRIMUS SOFTWASH : ŘEŠENÍ PRO MOKRÉ ČIŠTĚNÍ JEMNÝCH TKANIN Standardy ochrany životního

Více

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Electricity Meters Residential Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Rozšiřitelnost pro budoucí funkce Rozšiřitelnost pro budoucí komunikační

Více

Váš partner pro zpracování sypkých hmot

Váš partner pro zpracování sypkých hmot Váš partner pro zpracování sypkých hmot PROFIL SPOLEČNOSTI ZK ING s.r.o. již dlouhodobě úspěšně působí v oblasti dodávek technologických celků a dodávek zařízení do průmyslových odvětví zabývajících se

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V Myčka GS 315(400V) Naše cena bez DPH : 130.500 Kč Naše cena s DPH : 157.905 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit GS 315-400 V Počkejte prosím, myčka ještě není připravena k provozu.

Více

Tepelná čerpadla IVT s.r.o.,průmyslová 5, 108 21 PRAHA 10 Tel: 272 088 155, Fax: 272 088 166, E-mail: ivt@veskom.cz www.cerpadla-ivt.

Tepelná čerpadla IVT s.r.o.,průmyslová 5, 108 21 PRAHA 10 Tel: 272 088 155, Fax: 272 088 166, E-mail: ivt@veskom.cz www.cerpadla-ivt. Tepelná čerpadla IVT s.r.o.,průmyslová 5, 108 21 PRAHA 10 Tel: 272 088 155, Fax: 272 088 166, E-mail: ivt@veskom.cz www.cerpadla-ivt.cz Obsah: Tepelná čerpadla pro rodinné domy a menší objekty Vzduch /

Více

VYSOKOTLAKÁ PLUNŽROVÁ ČERPADLA

VYSOKOTLAKÁ PLUNŽROVÁ ČERPADLA VYSOKOTLAKÁ PLUNŽROVÁ ČERPADLA VYSOKOTLAKÁ PLUNŽROVÁ ČERPADLA Hlavní oblasti použití vysokotlaké čištění - potrubních rozvodů - kanalizačních systémů (kanalizační vozy, hydročističe) - výměníků tepla,

Více

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš spolehlivý partner v energetice Naše výrobky pro přenos energie musí splňovat nejenom

Více

5 Membránové technologie

5 Membránové technologie Obsah strana 5.1 Možnosti membránových technologií 1 5.2 Ultrafiltrace a možnosti jejího využití 2 5.3 Nanofiltrace a možnosti jejího využití 4 5.4 Reverzní osmóza a možnosti jejího využití 6 5.5 Poptávkové

Více

HD 7/16-4 ST Technický list výrobku

HD 7/16-4 ST Technický list výrobku HD 7/16-4 ST Technický list výrobku HD 7/16-4 ST Výhody pro zákazníky Standardní příslušenství Prostorově úsporné vertikální stacionární řešení Čtyřpólový, pomalu běžící elektromotor Nasávání RM prostředku

Více

Univerzální čistá voda, akciová společnost Strojírenská 259, 155 21 Praha 5 - Zličín. Filtrace písková, aktivní uhlí, alkalizace

Univerzální čistá voda, akciová společnost Strojírenská 259, 155 21 Praha 5 - Zličín. Filtrace písková, aktivní uhlí, alkalizace Univerzální čistá voda, akciová společnost Strojírenská 259, 155 21 Praha 5 - Zličín Filtrace písková, aktivní uhlí, alkalizace Vybrané typy vhodné pro rodinné domky, chaty a drobné podnikání C E N Í K

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

Kotle - sklopné, s míchadlem (EL)

Kotle - sklopné, s míchadlem (EL) Varná zařízení řady Electrolux ThermaLine jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně. Ucelená řada

Více

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl My o nás SMB Schwede Maschinenbau GmbH je jeden z vedoucích výrobců vysoko výkonných páskovacích strojů a

Více

Vitopend 111-W. Nejvyšší komfort přípravy teplé. vody v rozměrech nástěnného kotle

Vitopend 111-W. Nejvyšší komfort přípravy teplé. vody v rozměrech nástěnného kotle Vitopend 111-W Závěsný plynový kotel s integrovaným nerezovým zásobníkem teplé vody, typ WHSB, s modulovaným atmosférickým hořákem pro provoz závislý a nezávislý na vzduchu v místnosti. Rozsah tepelného

Více

Nové hořáky v modelových řadách RIELLO R...

Nové hořáky v modelových řadách RIELLO R... Nové hořáky v modelových řadách RIELLO R... Plynové, olejové a dvoupalivové hořáky RIELLO Modelová řada R zahrnující hořáky RIELLO o velikostech 300-500, které stávající sérii uzavíraly na 5000 kw, byla

Více

Automat pro přípravu vařící vody HBE

Automat pro přípravu vařící vody HBE Povrchová úpravy krytu přístroje Broušený nerez Bílý lak Oblast použití příprava vařící vody: > Kanceláře / Úřady > Jídelny / Bistra > Gastronomická zařízení / Hotely > Nemocnice ; Informace o výrobku

Více

Kontrola Měření Regulace Dávkování

Kontrola Měření Regulace Dávkování Tschechischer Katalog V6_Layout 1 23.02.11 12:49 Seite 1 2011 Kompletní sestavy pro měření, regulaci a dávkování bazénových chemikálií Tschechischer Katalog V6_Layout 1 23.02.11 12:49 Seite 2 Systém kontroly

Více

Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO

Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO Rotační keramický ventil systému Condair ESCO v poloze Otevřeno CONDAIR

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

AS-VARIOcomp 5K - technologie určená pro 3-7 EO

AS-VARIOcomp 5K - technologie určená pro 3-7 EO NAŠE FIRMA DODÁVÁ A REALIZUJEČISTÍRNY ODPADNÍCH VOD PRO RODINNÉ DOMKY A VĚTŠÍ OBJEKTY AS-VARIOcomp 5K - technologie určená pro 3-7 EO CENA ČOV 29 500 Kč BEZ DPH. NAŠE FIRMA MŮŽE NAINSTALOVAT ČOV se sníženou

Více

Membránové technologie pro úpravu pitných vod - příklad ÚV Méry sur Oise (Francie)

Membránové technologie pro úpravu pitných vod - příklad ÚV Méry sur Oise (Francie) Membránové technologie pro úpravu pitných vod - příklad ÚV Méry sur Oise (Francie) Dr. Ing. Pavel Chudoba, Ing. Michal Čižík Veolia Water ČR Pařížská 11, 110 00 Praha 1, pavel.chudoba@veoliawater.cz, michal.cizik@veoliawater.cz

Více

Nápojový systém Zip HydroTap G4 BCS

Nápojový systém Zip HydroTap G4 BCS Oblast použití Příprava nápojů pro: > Domácnosti > Kanceláře > Jídelny / Bistra > Gastronomická zařízení / Hotely Informace o výrobku 1 / 6 Dotazy k výrobku: 596 550 207 vařící > chlazená + perlivá > G4

Více

Specialista na odvodnění bazénů a wellness prostor

Specialista na odvodnění bazénů a wellness prostor Specialista na odvodnění bazénů a wellness prostor ČESKÝ VÝROBEK Atypická výroba z nerezu pro bazény a wellness centra Společnost ALCAPLAST, český výrobce sanitární techniky, působí řadu let jako lídr

Více

Služby a činnosti společnosti se zaměřují na realizaci vyšších dodávek v oborech:

Služby a činnosti společnosti se zaměřují na realizaci vyšších dodávek v oborech: Společnost ENERGOCHEM a. s. je mladá, dynamicky se rozvíjející společnost, která je součástí skupiny SAFICHEM GROUP. Navazuje na dlouholeté zkušenosti a odbornost společností ve skupině. Služby a činnosti

Více

Tropické klima pro zrání Vašich výrobků

Tropické klima pro zrání Vašich výrobků Tropické klima pro zrání Vašich výrobků 93 E E 112 94 Kompaktní malé rozměry Ultrazvukové zvlhčování Ušlechtilé materiály Komfortní ovládání Osvětlení LED Klimatizační jednotka je určena pro využití v

Více