Jednoosé, tandemové a dvouosé sklopné vozy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jednoosé, tandemové a dvouosé sklopné vozy"

Transkript

1 Jednoosé, tandemové a dvouosé sklopné vozy

2 Vysoká zatížitelnost stroje spolu s jeho dlouhou dobou životnosti jsou jedny z hlavních důvodů, které musí vykazovat velice dobrý sklopný vůz. Díky více než desetiletým zkušenostem ve vývoji užitkových vozů Spolehlivost do zemědělství patří firma Strautmann k vůdčím výrobcům sklopných vozů v Evropě. Mnoho uživatelsky orientovaných a detailních řešení, jako je např. centrální po desetiletí blokování naklápěcího válce, prokazuje obecně vysokou prospěšnost sklopných vozů firmy Strautmann. 1. Nosník Zdola průběžný Nosník je ve tvaru písmene C a je vyroben z vysocejakostní jemnozrnné oceli. Ten dává sklopnému vozu SK 7001E a SK 7901TD vysokou stabilitu již v samotném podvozku. Základní technické vybavení jednoosých trojstranných sklopných vozů Centrální blokování výkyvného ložiska (kromě SK 31E a SK41E) Centrální blokování bočnic (kromě SK 31E a SK41E) Vzadu vložené rohové klanice Kónický úložný prostor (kromě SK 31E, SK41E a SK 6000E) Zadní otevíratelné okénko ručně ovládanou pákou Osvětlení podle StVZO Elektrická zásuvka vpředu i vzadu vozu Dvě trojúhelníkové odrazky Dva zakládací klíny Závěs pro druhý tažený přívěs Nájezdová brzda s couvací automatikou 2. Ukotvení sklápěče Ukotvení je umístěno dále vzadu a směrem ven. Tím je získána dostatečná sklopná výška při zachování vysoké stability vozu. 3. Pozinkované rámy Typy vozů SK 31E a SK 41E jsou sériově vybaveny pozinkovanými rámy. Tím se prodlouží délka jejich životnosti už díky mnohem vyšší odolnosti materiálu proti korozi.

3 Jednoosé trojstranné sklápěcí vozy Typ SK 31 E SK 41 E SK 6000 E SK 7001 E SK 8001 E Max.povol.rychlost km/h Rozchod kol mm Vnitřní délka korby mm Vnitřní šířka korby mm kónická kónická Výška bočnic mm Výška zadní bočnice mm Celková délka mm Celková šířka mm Výška korby mm Celková hmotnost kg Užitečná hmotnost kg Povol.zatížení závěsu kg Sklopný úhel na záď Brzdy Nájezdová brzda s couvací automatikou Nakláp.válec s omez.zdvihu stupňový stupňový stupňový stupňový stupňový Rozměry jsou při obutí 10.0/75-15,3(10PR) 11.5/80-15,3(10PR) 11.5/80-15,3(12PR) 11.5/80-15,3(14PR) 14.5/80-18(12PR) Vyobrazení, technická data a váhy se mohou díky technickému vývoji měnit a nejsou proto pro dodávku závazná.

4 Tandemové a dvouosé sklopné vozy Strautmann jsou známé svojí velkou stabilitou a kvalitním provedením. Nápravy a brzdy jsou u všech typů vozů dimenzovány na vysoké Dlouhověkost požadavky. Bočnice mají zakonzervované dutiny, čímž je zajištěna jejich odolnost proti prorezavění a také delší životnost. Široké možnosti technického díky detailu vybavení jsou zahrnuty již v základu vozu. 4. Provedení stěn Profilované stěny sklopných vozů jsou nesmírně stabilní. Sériové konzervování dutin se postará o ochranu stěn proti prozezavění. 8. Blokování bočnic Všechny sklopné vozy Strautmann, kromě typů SK 31E a SK 41E, mají jedno centrální blokování levé, pravé a zadní bočnice pomocí robustních bočnicových zámků. 5. Vložené rohové klanice Všechny sklopné vozy Strautmann jsou vzadu vybavedny vloženými rohovými klanicemi, které viditelně zvyšují stabilitu bočnic. Díky těmto klanicím se zámky lze bočnice snadno otevírat a také uzamykat. 9. Blokování výkyvného ložiska S pomocí centrálního blokování výkyvného ložiska lze i s naloženým vozem pracovat jistě a bezpečně (toto není v sérii u typů SK 31E, SK 41E a SZK 18). Díky činnosti páky ve třech polohách - vlevo, vpravo nebo nahoru je možné jednoduše určit směr sklápění. 6. Zadní otevíratelné okénko Zadní otvor pro odběr materiálu, např. zrna, je v sériové výbavě vozu. Je dobře a jednoduše obslužný. Na přání je možné dodat také prodloužení otvoru (neplatí pro SZK 18). 7. Bočnicové závěsy Pomocí nastavitelných závěsů získáte vyšší těsnost bočnic. Toto vám umožní jistější nakládku také lepivých či sypkých materiálů. 10. Zdvižná pružina Na přání mohou být všechny typy sklopných vozů Strautmann vybaveny zdvižnou pružinou bočnic (4 kusy v sadě pro jeden vůz).

5 Tandemový sklápěcí vůz s celkovou výškou bočnic 1,5m nebo 1,8m. Základní technické vybavení tandemových trojstranných sklopných vozů Pružinová tandemová-výkyvná náprava Centrální blokování výkyvného ložiska Centrální blokování bočnic Vzadu vložené rohové klanice Kónický tvar úložného prostoru Samočistící mostní okraje Zadní otevíratelné okénko ručně ovládanou pákou Osvětlení podle StVZO Elektrická zásuvka vpředu i vzadu vozu Dvě trojúhelníkové odrazky Dva zakládací klíny Závěs pro druhý tažený přívěs 2,13 m 2,20 m 11. Kónický úložný prostor Kónický tvar zásobníku je vzadu širší než vpředu, čímž je zajištěno snadné vysejpání také lepivých sypkých hmot. Základní technické vybavení dvouosých trojstranných sklopných vozů Centrální blokování výkyvného ložiska (kromě SZK 18) Centrální blokování bočnic Vzadu vložené rohové klanice Vložené středové klanice (pouze pro SZK 18 s dělenými bočnicemi) Kónický tvar úložného prostoru (kromě SZK 18) Samočistící mostní okraje Zadní otevíratelné okénko ručně ovládanou pákou Stabilní kulová dráha Zesílené listové pružiny Silné parabolické pružiny, 2-polohové (pouze pro SZK 18) Osvětlení podle StVZO Elektrická zásuvka vpředu i vzadu vozu Dvě trojúhelníkové odrazky Dva zakládací klíny Závěs pro druhý tažený přívěs

6 Robustnost a dlouhá životnost jsou dva faktory, které hrajou pro dopravní prostředky v zemědělství velkou roli. Také proto jsou podvozky sklop-ných vozů firmy Strautmann dimenzovány dle Podvozky vysokých požadavků a nároků jejich současných i budoucích pro uživatelů. trvalé nasazení 12. Hydraulická zadní stěna (součástí celkové konstrukce) Díky speciálnímu umístění hydraulických pístů se zadní stěna při otevření nejprve nadzvedne z uzávěru na mostních rámech. Teprve potom se stěna otevírá nahoru ven. Tuto konstrukci lze dodat pouze s celkovou výškou bočnic 1,5m a 1,8m. 13. Podvozek Všechny sklopné vozy Strautmann jsou vybaveny velmi stabilními podvozky. Toto přináší vyšší spolehlivost a užitkovost vozů také při nejtvrdším nasazení. 15. Naklápěcí válec Všechny sklopné vozy Strautmann jsou vybaveny 4-stupňovým naklápěcím válcem (pro SK 31E a SK 41E pouze 3-stupňový). Vysoký vztlak 17100kg při tlaku 180bar na první zdvih válce se postará o spolehlivé a bezpečné vyklopení nákladu. 14. Dvojitý nosník Dvojitý nosník je u sklopných vozů Strautmann s tandemovou nápravou SK 8001 TD, SK 12 TD s SK 14 TD kolem dokola hladký a nemá žádné rýhování ani hrany, ve kterých by se mohly usazovat nečistoty. Tandemové trojstranné sklápěcí vozy Dvouosé trojstranné sklápěcí vozy Max.povol.rychlost km/h 25/40 25/40/60 25/40/ /40 Rozchod kol mm Vnitřní délka korby mm Vnitřní šířka korby mm kónická kónická kónická kónická kónická kónická Výška bočnic mm Výška zadní bočnice mm Celková délka mm Celková šířka mm Výška korby mm / Celková hmotnost kg Užitečná hmotnost kg Povol.zatížení závěsu kg Klopný úhel na záď Brzdy Nájezdová brzda s couvací automatikou 2-okruhové vzduchové brzdy Nájezd.brzda RFA Nakláp.válec s omez.zdvihu stupňový stupňový stupňový stupňový stupňový stupňový Rozměry při obutí 25 km/h 11.5/80-15,3 (8 PR) 11.5/80-15,3 (10 PR) 340/65 R /65 R /80-18 (12 PR) 40 km/h 11.5/80-15,3 (10 PR) 13.0/75-16 (10 PR) 340/65 R /50 - R 17MPT 385/65 R22,5 r.e. 60 km/h 355/60 - R18 385/65 - R 22,5 r.e. Vyobrazení, technická data a váhy se mohou díky technickému vývoji měnit a nejsou proto pro dodávku závazná.

7 Díky stále se prodlužujícím distancím v zemědělství vyžadují uživatelé jistě a rychle dopravit těžký náklad na místo určení. Proto Bezpečně nabízí firma Strautmann vhodnou alternativu 18-ti tunového sklopného vozu. Jeho stabilní konstrukce přináší také možnost vyšší rychlosti. převážet náklad 16. Bočnice 800mm vysoké bočnice, stejně tak 600mm, popř. 800mm vysoké nástavce, mohou být podle přání dodány buď rozdělené nebo průběžné. V případě rozdělených bočnic jsou pro dostatečnou stabilitu vozu umístěny mezi ně středové klanice a dvě spojovací tyče. Průběžné bočnice jsou spojené upínacími řetězy a jsou vybavené pro jejich komfortní uzavření dvěma odlehčovacími péry. 17. Podvozek Nápravy a brzdy jsou dimenzovány pro rychlost 80km/h. O příznivé jízdní vlastnosti se stará např. nízké těžiště, stejně tak i zesílené parabolické odpružení, navíc je v nahnutém stavu vozu zaručen jeho bezpečný postoj a celková stabilita. Nápomocen je k tomu také široký rozvor náprav 3,48m. 18. Konstrukce Při šířce korby 2,42m je zcela dostačující základová deska o síle 5mm i pro dopravu zboží na paletách. Vysoce objemový podélný trám je přímo svařený s podlahou korby. Díky celkovému stabilnímu provedení je pro zdvih dostatečný pouze jeden naklápěcí válec. 18-ti tunové dvouosé trojstranné sklápěcí vozy Typ SZK 18/40 SZK 18/60 SZK 18/80 Max.povol.rychlost km/h Rozchod kol mm Vnitřní délka korby mm Vnitřní šířka korby mm Výška bočnic mm Výška zadní bočnice mm Celková délka mm Celková šířka mm Výška korby mm Celková hmotnost kg Užitečná hmotnost kg Klopný úhel na záď Brzdy 2-okruh.vzduchové brzdy brzděná 4 kola s reg. nájezdové brzdy s reg. ALB/s ABS Nakláp.válec s omez.zdvihu stupňový stupňový stupňový Rozměry při obutí 385/65 385/65 385/65 R 22,5 protektor. R 22,5 protektor. R 22,5 Vyobrazení, technická data a váhy se mohou díky technickému vývoji měnit a nejsou proto pro dodávku závazná.

8 Přeprava a transport na míru SKD 8001 s lávkou, trojúhelníkovým nástavcem, krycí plachtou na vůz a spojovacím zařízením pro další valník. 1500/ivd/ 0208 B. Strautmann & Söhne GmbH & Co. KG Bielefelder Straße 53 D Bad Laer Tel. +49(0 )54 24/ Fax +49(0 )54 24/ kontakt@strautmann.com

Jednonápravový Tandemový Dvounápravový sklápěcí vůz

Jednonápravový Tandemový Dvounápravový sklápěcí vůz Jednonápravový Tandemový Dvounápravový sklápěcí vůz 2 Spolehlivost na desítky let Vysoká zatížitelnost při dlouhé životnosti patří k nejdůležitějším položkám, kterými se vyznačují dobré sklápěcí vozy.

Více

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com Power für Profis! Největší výrobce zemědělských přívěsů v Evropě Číslo 1 Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... www.fliegl.com CZ Agrartechnik Korbový sklápěč robusní, víceúčelový pro bezpečnou

Více

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion Aperion Nekonečné možnosti využití -vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem Strautmann Nástavby jako volitelné vybavení pro zvýšení přepravního objemu Aperion od firmy Strautmann z řeckého slova apeiros,

Více

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion Aperion Absolutní univerzál Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem od firmy Strautmann Nástavba na přání pro zvýšení přepravního objemu Robustní bočnice z plastu garantují šetrnou přepravu materiálu Aperion

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double Krmě míchací vůz Verti-Mix Double V ozy na míchání krmiva typu Verti-Mix Double se vyznačují vysokým míchacím objemem a příznivými rozměry (výška a šířka). Na základě vertikálních míchacích zařízení, která

Více

... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům

... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům ... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům www.umega.cz Jsme jednou z největších společností zpracovávající kov v Litvě, většina našich objednávek pochází od zahraničních

Více

Návěs s výtlačným čelem

Návěs s výtlačným čelem 1 Návěs s výtlačným čelem POWER-PUSH Enormní ložný objem při zachování krátké konstrukce umožňující vynikající jízdní obratnost. Budete ho milovat! Návěs s výtlačným čelem Na základě 75 let zkušeností

Více

Technická data Sklápěcí návěs. 3-osý. www.meiller.com

Technická data Sklápěcí návěs. 3-osý. www.meiller.com Technická data Sklápěcí návěs 3-osý www.meiller.com Vysvětlivky k typovému značení M H P S 12 / 27 N O S S 1 K K B Z V L provedení zadního čela 1 = vnější, výkyvné 2 = vnitřní, výkyvné 4 = vnější, výkyvné

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

VÁŠEŇ PRO TRAILERY. Program užitkových vozidel.

VÁŠEŇ PRO TRAILERY. Program užitkových vozidel. VÁŠEŇ PRO TRAILERY Program užitkových vozidel www.fliegl.com CZ Plachtové a valníkové návěsy Výkonné. Úsporné. S dlouhou životností. Standartní plachtové návěsy Plachtové návěsy Mega Plachtové návěsy Jumbo

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

Hákové nosiče kontejnerů

Hákové nosiče kontejnerů Hákové nosiče kontejnerů 2 Všestranný a flexibilní agroliner Návěs s hákovým nosičem Zjistili jsem, že všestrannost hákového nosiče můžeme také uplatnit v zemědělství, proto jsme vytvořily tento návěs,

Více

univerzální přívěsy Přívěsy se skvělým poměrem cena/výkon

univerzální přívěsy Přívěsy se skvělým poměrem cena/výkon univerzální přívěsy Přívěsy se skvělým poměrem cena/výkon HANDY hobby masivní V-oj po celé délce korby značkové nebrzděné nápravy KNOTT nebo AL-KO Kober eloxované hliníkové sloupky karoserie (mimo Handy-20)

Více

Autopřívěsy. Typy autopřívěsů. EPA přívěs s ocelovými bočnicemi

Autopřívěsy. Typy autopřívěsů. EPA přívěs s ocelovými bočnicemi Autopřívěsy 02 Autopřívěsy Typy autopřívěsů EPA přívěs s ocelovými bočnicemi Bočnice z masivního ocelového plechu Žárově zinkováno Mnoho setového příslušenství a nástavbových možností Provozní hm. Celková

Více

MENGELE. Třístranné sklápěcí návěsy a sklápěče. innovators in agriculture. Společnost, která je součástí skupiny Lely Group

MENGELE. Třístranné sklápěcí návěsy a sklápěče. innovators in agriculture. Společnost, která je součástí skupiny Lely Group MENGELE Třístranné sklápěcí návěsy a sklápěče Společnost, která je součástí skupiny Lely Group innovators in agriculture Sklápěcí návěsy pro profesionální použití Vysoce výkonná přepravní technologie je

Více

T5522 Teleskopický nakladač

T5522 Teleskopický nakladač T5522 Teleskopický nakladač Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru (volitelně) 404D-22 (404F-22T) Počet válců 4 Výkon (max.) /volitelně 36,3 / 44,7 ( 49 / 61 ) kw (PS) Při (max.) 2,8 ot./min.

Více

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 1260 Hoftrac 1260 Technická data Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Perkins Typ motoru 404 D-15 404 D-15 404 D-15 Počet válců 4 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 24.6

Více

Lehká práce a. silný výkon. 5. Na přání je možné namontovat automatické mazání řetězů pro pohon vkládacího rotoru a sběrače.

Lehká práce a. silný výkon. 5. Na přání je možné namontovat automatické mazání řetězů pro pohon vkládacího rotoru a sběrače. T ypová řada Super-Vitesse vyniká především lehkým chodem a vynikajícím výkonem, servisní a údržbářské práce jsou sníženy na minimum. Tímto vozem získáte skutečně hospodárný stroj jak pro menší farmy tak

Více

KATALOG TRAKTOROVÝCH NÁVĚSŮ

KATALOG TRAKTOROVÝCH NÁVĚSŮ verze 1.1/2015 CHARVÁT CTS a.s. Okřínek 53 290 01 Poděbrady CZ tel. : 00420 325 608111 fax : 00420 325 653097 E-mail:info@charvat-cts.cz http: //www.charvat-cts.cz verze 1.1/2015 1 CELKOVÁ HMOTNOST NÁVĚSU:

Více

Novinky v sortimentu hodonínské společnosti HM, s.r.o.

Novinky v sortimentu hodonínské společnosti HM, s.r.o. Novinky v sortimentu hodonínské společnosti HM, s.r.o. V průběhu roku 2016 se ve společnosti HM, s.r.o. objevily novinky rozšiřující sortiment nabízených značek a strojů. Jednou z nich je počátek spolupráce

Více

Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb

Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb Namontování příčníků s roztečemi AGRO umožňuje všestranné využití zemědělských nástaveb používaných

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy rozmetaných materiálů.

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

Vybírací zařízení. Hydrofox HX. Hydrofox HQ

Vybírací zařízení. Hydrofox HX. Hydrofox HQ Vybírací zařízení Hydrofox HX Hydrofox HQ 2 Vyřezávač bloků siláže Strautmann histrorie úspěchů dlouhá 40 roků 1971 Strautmann představuje veřejnosti první vyřezávač bloků siláže Silofox. Jedná se o první

Více

PŘÍVĚSY AGADOS. s námi převezete všechno a všechny CELKOVÁ HMOTNOST 300 KG 3500 KG JEDNONÁPRAVOVÉ DVOUNÁPRAVOVÉ BRZDĚNÉ NEBRZDĚNÉ

PŘÍVĚSY AGADOS. s námi převezete všechno a všechny CELKOVÁ HMOTNOST 300 KG 3500 KG JEDNONÁPRAVOVÉ DVOUNÁPRAVOVÉ BRZDĚNÉ NEBRZDĚNÉ PŘÍVĚSY AGADOS CELKOVÁ HMOTNOST 300 KG 3500 KG JEDNONÁPRAVOVÉ DVOUNÁPRAVOVÉ BRZDĚNÉ NEBRZDĚNÉ VALNÍKOVÉ PŘÍVĚSY PLATA SKŘÍŇOVÉ PŘÍVĚSY SKLÁPĚČE PŘEPRAVNÍKY AUT PŘEPRAVNÍKY MOTOCYKLŮ PŘEPRAVNÍKY ZVÍŘAT

Více

Valníkové přívěsy TANATECH martz

Valníkové přívěsy TANATECH martz Valníkové přívěsy TANATECH martz řada BASIC - lehké přívěsy pro domácí využití o celkové i 300 kg - 750 kg 130 km/hod Plachta PVC vč. konstrukce (výška od hrany e) Drátěná nástavba BASIC 165 300-500 1650

Více

KATALOG 360 DOPRAVNÍ TECHNIKY PRONAR

KATALOG 360 DOPRAVNÍ TECHNIKY PRONAR KATALOG 360 DOPRAVNÍ TECHNIKY PRONAR T672/2 T680 T680H T680P T780 T680U T663/3 T683 T683U T653/2 T683H T046 R U PT510 T024 A PT512 K T028KM T669 T286 T700M T185 T902 T900 T682 T669/1 T679 T700XL T679M

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Krmě míchací vůz Verti-Mix V ědecký výzkum v různých zemích prokázal, že produktivita výroby mléka se při použití krmě míchacích vozů s vertikálním míchacím šnekem mnohonásobně zvýšila. Smícháním jednotlivých

Více

Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402

Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402 Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402 2 Všestranný - robustní - Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402 kvalitní Musíte hodně manévrovat, většinou při sklápění dozadu, špatné vysypávání nákladu (např. siláže) a přeprava

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9 4080 Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min. Objem válců 3,4 cm³ Kühlmitteltyp voda /

Více

Čtyřnápravový železniční vůz řady Ealos vůz určený na přepravu dřeva

Čtyřnápravový železniční vůz řady Ealos vůz určený na přepravu dřeva obr.č.1 Základní přepravně technické údaje o voze: Interval vozu ( 5.-.8. pozice čísla vozu ) číselník FISCH 5931, 5946 Řada vozu Ealos Typ vozu Ealos-t 058 Výměnný režim RIV Číslo vozu, zařaditel vozu

Více

Technology for modern agriculture. Zemědělsé sklápěče EDK ZDK TDK. www.farmtech.si

Technology for modern agriculture. Zemědělsé sklápěče EDK ZDK TDK. www.farmtech.si Technology for modern agriculture Zemědělsé sklápěče EDK ZDK TDK www.farmtech.si FAMTECH obustní konstrukce, ůzné možnosti otvírání bočnice s odlehčující pružinou spolehlivé zpracování vysoká funkčnost

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

b) P- V3S M2 valník P V3S valník

b) P- V3S M2 valník P V3S valník P - V3S a) P-V3S valník Automobil P-V3S je třínápravový střední nákladní terénní automobil 6 x 4 x 2 s polokapotovou valníkovou karosérií. Je určen pro přepravu materiálu nebo osob po komunikacích i v

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Třístranný sklápěč HKD 302 / TKD 302

Třístranný sklápěč HKD 302 / TKD 302 Třístranný sklápěč HKD 302 / TKD 302 2 Třístranný sklápěč HKD 302 / TKD302 Nejlepší materiál je pro Vás dlouhodobě nejvýhodnější. danou životnost můžou zaručit jen prvotřídní součástky. Naše zkušenosti

Více

Naše kvalita je základ vašeho úspěchu. Kvalita. Flexibilita. Stabilita

Naše kvalita je základ vašeho úspěchu. Kvalita. Flexibilita. Stabilita Naše kvalita je základ vašeho úspěchu. Kvalita Flexibilita Stabilita Rodinný podnik Kvalita, zkušenost a široká nabídka Výroba Naše kvalita - Váš úspěch Hans Brantner ml: "Silní a inovativní." "Zkušenosti

Více

INFORMATIVNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍVĚS SPECIÁLNÍ KONTEJNEROVÝ PV 18

INFORMATIVNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍVĚS SPECIÁLNÍ KONTEJNEROVÝ PV 18 INFORMATIVNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍVĚS SPECIÁLNÍ KONTEJNEROVÝ PV 18 VYDÁNO : 24..2013 OBSAH URČENÍ PRODUKTU... 3 TECHNICKÝ POPIS... 3 PODVOZEK... 4 POJEZDOVÝ VOZÍK... 4 TAKTICKO - TECHNICKÁ DATA...

Více

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder.

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Arocs Loader a Arocs Grounder. Pro zvláště vysokou užitečnou hmotnost a pro extrémní zatížení. S vozidly Arocs Loader a Arocs Grounder od nás získáváte stavební

Více

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina 1770 CX Hoftrac Technická data 1770 CX 1770 CX kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404 D-22 404 D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 35,7 (49*) 35,7 (49*) Při (max.) ot./min. 2.600

Více

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany DIE ERSTEN BEI AREALPFLEGEMASCHINEN Řada K Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství Made in Germany Série K 820 Základní oj pro zametání a zimní údržbu K 820 G K 820 PRO 4,1 kw 4,1 kw 4

Více

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min.

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Kč bez DPH i vč. DPH 20%. Platnost ceníku od 1.5.2011

Více

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr Royal Silážní vůz Royal Pro hospodárný a kvalitní sběr 2-rotorový systém Royal Enormní výkon v horách, příznivá přesnost řezání, vysoká úspora síly Díky BERGMANN Royal získáte nejen nějaký silážní vůz

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Euro Platnost ceníku od 10.10.2015 Výroba: Hermann

Více

Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm)

Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm) Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm) 01.04.2019 Ceny jsou uvedeny v Kč bez 21% DPH, spol. AGROCAR s.r.o. si vyhrazuje právo veškerých změn včetně vyobrazení. Platnost od 01.04.2019.

Více

Přívěsy na přepravu vozidel

Přívěsy na přepravu vozidel Přívěsy na přepravu vozidel 02 Produktová nabídka Přívěsy na přepravu vozidel Spektrum přívěsů na přepravu vozidel značky Pongratz se pohybuje v rozmezí od nebrzděných přívěsů na přepravu motocyklů až

Více

Rozmetadlo chlévské mrvy / univerzální BE 4 - BE 9 BE 1201-1401

Rozmetadlo chlévské mrvy / univerzální BE 4 - BE 9 BE 1201-1401 Rozmetadlo chlévské mrvy / univerzální BE 4 - BE 9 BE 1201-1401 2 Spolehnout se na zkušenost Firma Strautmann má v oboru rozmetadel chlévské mrvy více než padesátileté zkušenosti a nabízí dnes sortiment

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO PROVOZOVATELE NOSIČE VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB, VÝMĚNNÉ NÁSTAVBY SPOLEČNOSTI DUCOM, S. R. O.

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO PROVOZOVATELE NOSIČE VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB, VÝMĚNNÉ NÁSTAVBY SPOLEČNOSTI DUCOM, S. R. O. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO PROVOZOVATELE NOSIČE VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB, VÝMĚNNÉ NÁSTAVBY SPOLEČNOSTI DUCOM, S. R. O. Zpracoval: DUCOM spol. s r. o. Verze: 1.01 Tyto bezpečnostní pokyny jsou nedílnou součástí

Více

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem č.

Více

Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18

Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18 Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18 U niversální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy

Více

ISEKI- AGRO modely 2013

ISEKI- AGRO modely 2013 Škýz s.r.o. Orlice 130, 56151 Letohrad Tel./Fax: 465 622 189 E-mail: skyz@orlice.cz ISEKI- AGRO modely 2013 Platnost od 1.3. 2013 do 31.9. 2013. Na požádání Vás rádi seznámíme s dalšími možnostmi výbavy

Více

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od 1.1.2017 Přívěs pro přepravu živých zvířat (pro jednoho koně): Typ, celk. hmotnost Vnitřní rozměr v mm Celkové rozměry v mm cena _ UNO, 1300 kg 1600 kg 2790x1220x2080

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

Ceník dopravní techniky 2011

Ceník dopravní techniky 2011 B AGRO Březová s.r.o. Březová 130 747 44 Březová tel./fax: 556 307 292 Morava: 603 548 074 Čechy: 605 986 211 servis: 737 113 730 e-mail: info@b-agro.cz www.zdekup.cz Ceník dopravní techniky 2011 Traktorové

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Euro Platnost ceníku od 2016 Výroba: Hermann Paus

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

1160 ehoftrac ehoftrac Technická data. Hoftrac

1160 ehoftrac ehoftrac Technická data. Hoftrac 1160 ehoftrac Hoftrac 1160 ehoftrac Technická data Údaje motoru Elektromotor Motor pro jízdu, výkon S2 (60 minut) Motor pro zdvih, výkon S3 (15 %) Baterie Standard Napětí baterie Jmenovitá kapacita K5

Více

SKLÁPĚCÍ NÁVĚSY KÖGEL NOVUM: LIGHT & STRONG

SKLÁPĚCÍ NÁVĚSY KÖGEL NOVUM: LIGHT & STRONG SKLÁPĚCÍ NÁVĚSY KÖGEL NOVUM: LIGHT & STRONG VÁŠEŇ A INŽENÝRSKÉ UMĚNÍ: PASSIONEERING PRO NAŠE ZÁKAZNÍKY Co je napínavější než doprava? Budoucnost v dopravě! Věnujeme se jí s vášniví, z přesvědčení a na

Více

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od 1.1.2016 Přívěs pro přepravu živých zvířat (pro jednoho koně): UNO, 1300 kg 1600 kg 2790x1220x2080 4055x1700x2590 80.200,-- 1601 kg 2000 kg 2790x1220x2080 4055x1700x2590

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

Van Hool třístranná shrnovací nástavba na podvozek Volvo

Van Hool třístranná shrnovací nástavba na podvozek Volvo www.vanhool.be Van Hool třístranná shrnovací nástavba na podvozek Volvo ROZMĚRY : Výška šasi podvozku (nezatíženého) cca. mm Pneu podvozku max. Vnitřní délka cca. 7760 mm (dle Vašeho výběru) Vnitřní výška

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Euro Platnost ceníku od 2016 Výroba: Hermann Paus

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II. Servisní katalog náhradních dílů.

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II. Servisní katalog náhradních dílů. Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Univerzální

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

VÝROBNÍ PROGRAM. Přeprava s náruživostí

VÝROBNÍ PROGRAM. Přeprava s náruživostí VÝROBNÍ PROGRAM VÝROBNÍ PROGRAM Přeprava s náruživostí HAWE-Wester GmbH & Co. KG Maschinenbau Zum Turm 16 26892 Wippingen Tel. +49 (0)4966 / 91880 Fax +49 (0)4966 / 1211 mail@hawe-wester.de www.hawe-wester.de

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Obraceče a shrnovače EUROHIT / EUROTOP elastický otěruvzdorný s dlouhou životností Moderní

Více

4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Deutz Typ motoru TCD 2,9 L4 Počet válců 4 Výkon (max.) 55,4 (75*) kw (PS) Při (max.) 2,3 ot./min. Objem válců 2,9 cm³

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Třístranné sklápěče MEILLER

Třístranné sklápěče MEILLER Třístranné sklápěče MEILLER www.meiller.com MEILLER - úspěch a kultura podnikání s tradicí Závod Karlsruhe Mnichovský rodinný podnik F. X. MEILLER GmbH & Co. se těší mimořádně dobré pověsti už více než

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F WWW.BRANSONTRACTORS.CZ OBSAH O SPOLEČNOSTI STRANA 4 6 7 8 9 Přehled série F Čelní nakladač Tažné zařízení Čelní závěs Technická data KUKJE MACHINERY

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

KUHN EUROMIX I Serie 70

KUHN EUROMIX I Serie 70 KUHN Serie 70 K dispozici je v 8 různých verzích: objem 8 až 27 m3 - míchání novými šneky, poháněnými exkluzivní úhlovou převodovkou KUHN - 2 protilehlé nože urychlí proces řezání a pomohou získat homogenní

Více

Hydropneumatické. Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo, výtlačný štít, překládací a senážní nástavba, plošina

Hydropneumatické. Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo, výtlačný štít, překládací a senážní nástavba, plošina Příloha 1: Výměnné systémy Výrobce ZDT ZDT Annaburger Annaburger Typ Mega 25 Mega 33 HTS 29.79 HTS 33.79 Celková hmotnost 25000 kg 33000 kg 29000 kg 33000 kg Provozní hmotnost 7480 kg * 3 8100 kg * 3 -

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL R.M.International Slovinský výrobce vyvážecích vozů, hydraulických ramen, čelních nakladačů a adaptérů pro čelní nakladače. Jde o kvalitního výrobce,

Více

Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční

Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční www.vanhool.cz radek.skolka@vanhool.cz Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční UNIVERSÁLNÍ KONTEJNEROVÝ ROZTAHOVACÍ PODVOZEK pro 40 HIGH CUBE/ 2 x 20 / 1 x 20 středový/ 1 x 45 HIGH

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Kombinovaný sběrací vůz. Tera-Vitesse CFS

Kombinovaný sběrací vůz. Tera-Vitesse CFS Tera-Vitesse CFS Velký ložný objem a maximální efektivita! Tera-Vitesse CFS Kombinované sběrací vozy Tera-Vitesse CFS se vyznačují velkým ložným objemem a nízkými nároky na výkon traktoru díky jedinečnému

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technická specifikace Název: Služby města Postoloprty, s.r.o. Sídlo: Tyršova 626, 439 42 Postoloprty IČO: 25012347 DIČ: CZ25012347 Kontaktní osoba: Iveta Petřivalská,

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVEK

TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVEK Akce je realizována v rámci projektu Sběrné středisko odpadů Rosice, reg. číslo projektu CZ. 1.02/4.1.00/10.08742 a je podporována z prostředků Evropské unie prostřednictvím Operačního programu životního

Více

Elektrický vysokozdvižný vozík 1.6-5.0 tun 7FBMF 7FBMF-S

Elektrický vysokozdvižný vozík 1.6-5.0 tun 7FBMF 7FBMF-S Elektrický vysokozdvižný vozík 1.6-5.0 tun -S Elektrický vysokozdvižný vozík 1.6-1.8 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 16 18 1.1 Výrobce Toyota Toyota 1.2 Model 16 18 1.3 Pohonná jednotka Elektrická

Více

Plachtové systémy. Inovativně a efektivně v každém detailu. meiller.com

Plachtové systémy. Inovativně a efektivně v každém detailu. meiller.com Plachtové systémy Inovativně a efektivně v každém detailu meiller.com Plachtové systémy Ergonomická, efektivní a správná fixace nákladu Plachtové systémy MEILLER přesvědčí funkčním a efektivním řešením.

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení Příloha č. 1 Smlouvy S1570/16 Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení 5 ks nákladních automobilů s nástavbami Vozidlo číslo Podvozek Nástavba Místo dodání 1 NA N1

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack "Efektivní při nasazení - jednoduchý při použití" Komfortní a mimořádně kompaktní zametací stroj s místem pro řidiče ve verzi na bateriový pohon

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ALKE XT. ALKE XT 320E a 320EL

ALKE XT. ALKE XT 320E a 320EL ALKE XT ALKE XT 320E a 320EL Vozidlo ALKE XT je moderní nákladní elektromobil, ve kterém je použita řada moderních technologií. Vozidlo je osazeno střídavým elektromotorem, který nevyžaduje žádnou údržbu.

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

PŘÍVĚSY ŘADY NP (bočnice z tvarovaného pozink. plechu, trubkové oje (NP 26 "V" oje) NP 1 N Kč Kč

PŘÍVĚSY ŘADY NP (bočnice z tvarovaného pozink. plechu, trubkové oje (NP 26 V oje) NP 1 N Kč Kč AGADOS s.r.o. tel. 566 653 311 CENÍK PŘÍVĚSŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ AGADOS Průmyslová 2081 fax. 566 653 368 Platný od 15.08.2008 55419 Velké Mezříčí obchod@agados.cz šířka l.p. délka l.p. PŘÍVĚSY ŘADY HANDY (e

Více