INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji spoluvlastnických podílů na pozemcích ZPF v okrese Kolín (dále jen IM )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji spoluvlastnických podílů na pozemcích ZPF v okrese Kolín (dále jen IM )"

Transkript

1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji spoluvlastnických podílů na pozemcích ZPF v okrese Kolín (dále jen IM ) Z pověření společnosti Vovsík insolvenční kancelář v.o.s., insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka Břetislava Slánského, sp.zn. KSPL 20 INS 36758/2013, nabízí společnost LICITA s.r.o., IČ: , v nabídkovém řízení k prodeji spoluvlastnické podíly dlužníka Břetislava Slánského na pozemcích zapsaných na níže uvedených listech vlastnictví a katastrálních území v okrese Kolín: LV č. katastrální území 717 Nová Ves I. (s výjimkou pozemku parc.č. 942/3) 255 Hradišťko I. 345 Kutlíře 1211 Velim 831 Nová Ves I. 967 Nová Ves I. 1. Prodávající: Vovsík - insolvenční kancelář v.o.s., IČ: , se sídlem Chválenice 40, Chválenice, jednající a podepisující ohlášeným společníkem, Mgr. Martinem Vovsíkem, insolvenční správce v insolvenční věci dlužníka Břetislava Slánského, nar , IČ: , bytem Kaceřov 26, Kynšperk nad Ohří, ustanoven usnesením Krajského soudu v Plzni, č.j. KSPL 20 INS 36758/2013-B-1, ze dne

2 2. Zprostředkovatel prodeje : LICITA s.r.o., se sídlem Keřová 360/7, Severní Předměstí, Plzeň, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 30608, tel , licita@licita.cz, ID datové schránky: ajyeyb2 3. Předmět prodeje: 3.1. Specifikace předmětu prodeje Předmětem prodeje jsou spoluvlastnické podíly na pozemcích z majetkové podstaty dlužníka Břetislava Slánského, nar , IČ: , zapsané v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Kolín, specifikované na těchto listech vlastnictví: LV č. 717 pro k.ú. Nová Ves I., LV č. 255 pro k.ú.hradišťko I., LV č.345 pro k.ú. Kutlíře, LV č.831 pro k.ú. Nová Ves I., LV č.967 pro k.ú. Nová Ves I. a LV č.1211 pro k.ú. Velim. Uvedené listy vlastnictví jsou přílohou tohoto informačního memoranda (dále též jen jako předmět prodeje nebo jako předmětné spoluvlastnické podíly ). S ohledem na skutečnost, že je předmět prodeje nabízen k prodeji v rámci insolvenčního řízení a informovanost prodávajícího (insolvenčního správce) je z tohoto důvodu omezena, bude kupní smlouva o koupi předmětu prodeje obsahovat ujednání o tom, že jej kupující kupuje ve stavu jak stojí a leží. Poznámka : s výjimkou spoluvlastnického podílu na pozemku parc. č 942/3 zapsaného v katastru nemovitostí na LV č.717 pro k.ú. Nová Ves I., jsou veškeré zbývající spoluvlastnické podíly uvedené na vyjmenovaných listech vlastnictví prioritně prodávány jako celek! 3.2. Popis předmětu prodeje S ohledem na velké množství nabízených spoluvlastnických podílů odkazujeme zájemce o bližší informace, týkající se předmětu prodeje, na popis uvedený ve znaleckém posudku. Znalecký posudek č /17 ze dne je zveřejněn na u příslušného nabídkového řízení Práva a závazky na předmětu prodeje váznoucí, nájemní smlouvy a další podstatné informace týkající se předmětu prodeje Předmět prodeje je zpeněžován (prodáván) v rámci insolvenčního řízení. Zpeněžením (prodejem) předmětu prodeje, jakožto majetkové podstaty v insolvenčním řízení zanikají veškerá zástavní práva, která na předmětu prodeje váznou ( 167 odst. 4 insolvenčního zákona), a účinky všech případných exekucí či výkonů rozhodnutí, jimiž je předmět prodeje dotčen, pozbývají účinnosti ( 285 odst. 1 písm. a) insolvenčního zákona), to vše bez ohledu na výši realizační kupní ceny. Prodávajícímu ani zprostředkovateli není známo, že by byly k předmětu prodeje uzavřeny jakékoli nájemní smlouvy. Zprostředkovatel má neověřenou informaci, že na některých pozemcích, na kterých má dlužník spoluvlastnické podíly, hospodaří SALIMA družstvo Velim. 4. Prohlídky předmětu prodeje: S ohledem na charakter předmětu prodeje, který je volně přístupný, nejsou stanoveny žádné termíny prohlídek. strana 2 (celkem 12)

3 5. Předložení nabídky kupní ceny: Účastník, který má zájem předmětné spoluvlastnické podíly koupit předkládá svoji nabídku na předepsaném formuláři, který obdrží od zprostředkovatele, a to kdykoli od data zahájení prodeje, nejpozději však v den ukončení nabídkového řízení. Nabídka se předkládá v zabezpečené obálce opatřené nápisem POZEMKY V OKRESE KOLÍN NEOTVÍRAT! Doručené nabídky předkládá zprostředkovatel prodávajícímu v nejbližším pracovním dnu následujícím po datu ukončení nabídkového řízení. Otevření obálek s nabídkami je výhradním právem prodávajícího. 6. Začátek a konec nabídkového řízení (dále jen NŘ): Začátek NŘ: Konec NŘ: , 11:00 hod. 7. Nabídková cena: Prodej nejvyšší nabídce, ale ne méně než ,- Kč 8. Povinnosti vítěze NŘ: Akceptuje-li prodávající nejvyšší nabídku předloženou některým z účastníků NŘ, odešle zprostředkovatel předkladateli takové nabídky (vítězi NŘ) výzvu k úhradě zálohy na kupní cenu ve výši 10% z nabídnuté kupní ceny na účet majetkové podstaty a k podpisu kupní smlouvy (dále jen Výzva). Záloha na kupní cenu musí být zaplacena nejpozději do 15 dní ode dne doručení Výzvy. Kupní smlouva bude s vítězem NŘ uzavřena až poté, co vítěz NŘ zcela složí zálohu na kupní cenu. V případě, že vítěz NŘ zálohu na kupní cenu včas a v plné výši nesloží, je prodávající oprávněn od přijaté nabídky odstoupit Povinnost podepsat kupní smlouvu Vítěz NŘ je povinen nejpozději do 15 dní ode dne doručení Výzvy podepsat kupní smlouvu, a to v potřebném počtu vyhotovení dle pokynů, které budou uvedeny ve Výzvě. Nebude-li s vítězem NŘ dohodnuto jinak, bude kupní smlouva v potřebném počtu vyhotovení zaslána k podpisu vítězi NŘ spolu s Výzvou. UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k tomu, že je předmětem prodeje majetková podstata ve smyslu insolvenčního zákona, může být vítězi NŘ předložena k podpisu kupní smlouva obsahující odkládací podmínku účinnosti, podle které kupní smlouva nabude obligačních účinků teprve poté, co budou prodávajícímu uděleny příslušné pokyny, resp. souhlasy ve smyslu insolvenčního zákona, opravňující prodávajícího zpeněžit předmět prodeje prodejem mimo dražbu za cenu nabídnutou vítězem NŘ (kupujícím) Povinnost splnit podmínky kupní smlouvy a uhradit nabídnutou kupní cenu Po uzavření kupní smlouvy je vítěz NŘ coby kupující povinen splnit veškeré povinnosti, které pro něj z uzavřené kupní smlouvy vyplývají, tedy zejména povinnost doplatit řádně a včas dle sjednaných podmínek kupní cenu předmětu prodeje. 9. Následky nesplnění povinností vítěze NŘ: Nesplní-li vítěz NŘ svoji povinnost k úhradě doplatku kupní ceny ve smyslu článku 8., odst. 8.2 tohoto IM, je povinen zaplatit zprostředkovateli zvláštní odměnu ve výši 50% ze složené zálohy na kupní cenu. Zprostředkovatel je oprávněn započíst si na svoji odměnu zálohu složenou vítězem NŘ na kupní cenu. strana 3 (celkem 12)

4 V případě, že vítěz NŘ ve sjednané lhůtě neuhradí doplatek kupní ceny, je prodávající oprávněn od kupní smlouvy odstoupit. Vítěz NŘ je v případě prodlení se zaplacením doplatku kupní ceny o více než 7 kalendářních dní současně povinen uhradit prodávajícímu (resp. ve prospěch majetkové podstaty dlužníka) smluvní pokutu ve výši jedné poloviny zálohy složené vítězem NŘ na kupní cenu. Prodávající je oprávněn započíst na takovou smluvní pokutu zálohu složenou vítězem NŘ na kupní cenu. Zaplacením smluvní pokuty není dotčeno právo prodávajícího na odstoupení od kupní smlouvy. 10. Výhrada práv prodávajícího: Prodávající si vyhrazuje právo výsledek NŘ odmítnout, tj. právo neuzavřít s žádným z účastníků NŘ kupní smlouvu, a tedy neuskutečnit prodej předmětu prodeje, a to bez uvedení důvodu. Využije-li prodávající svého práva dle předchozí věty a prodej předmětných spoluvlastnických podílů se neuskuteční, nevznikají tím žádnému z účastníků NŘ vůči prodávajícímu ani vůči zprostředkovateli jakékoli nároky z titulu náhrady škody či ušlého zisku ani právo na jakékoli jiné plnění. Prodávající si dále vyhrazuje právo NŘ kdykoli zrušit, a to až do jeho ukončení. Využije-li prodávající svého práva dle předchozí věty, nevznikají tím účastníkům NŘ vůči prodávajícímu ani vůči zprostředkovateli jakékoli nároky z titulu náhrady škody či ušlého zisku ani právo na jakékoli jiné plnění. 11. Další informace pro zájemce o účast v NŘ: Správní poplatky Kupní smlouva o koupi předmětu prodeje musí obsahovat m.j. ujednání, že správní poplatek (1.000 Kč) spojený s návrhem na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí a správní poplatek (1.000 Kč) spojený s návrhem na výmaz (vkladem) zástavních práv, zaniklých zpeněžením předmětných spoluvlastnických podílů v insolvenčním řízení, uhradí kupující Podrobné a doplňující informace: Další podrobné a doplňující informace k dispozici u LICITA s.r.o. Kontaktní osobou pro podání bližších a vysvětlujících informací k průběhu NŘ je Kateřina Štolbová, tel , licita@licita.cz, nebo Bc. Aneta Hájková, tel , licita@licita.cz. Kontaktní osobou pro podání bližších informací o stavu předmětu prodeje je Ing. Bedřich Chaloupka, tel , chaloupka@licita.cz. 12. Přílohy: Přílohy jsou nedílnou součástí tohoto memoranda. Přílohami tohoto IM jsou tyto listy vlastnictví: - LV č. 717 pro k.ú. Nová Ves I. - LV č. 255 pro k.ú.hradišťko I. - LV č. 345 pro k.ú. Kutlíře - LV č. 831 pro k.ú. Nová Ves I. - LV č. 967 pro k.ú. Nová Ves I. - LV č pro k.ú. Velim. strana 4 (celkem 12)

5 V Plzni, dne Vovsík - insolvenční kancelář v.o.s. LICITA s.r.o. Mgr. Martin Vovsík, ohlášený společník Ing. Bedřich Chaloupka, jednatel insolvenční správce prodávající zprostředkovatel strana 5 (celkem 12)

6 strana 6 (celkem 12)

7 strana 7 (celkem 12)

8 strana 8 (celkem 12)

9 strana 9 (celkem 12)

10 strana 10 (celkem 12)

11 strana 11 (celkem 12)

12 strana 12 (celkem 12)

Vyhláška o konání aukce č. 201/LIC/EA/2017 id.1/2 pozemku (orná půda) v katastrálním území Mirotice, okres Písek (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 201/LIC/EA/2017 id.1/2 pozemku (orná půda) v katastrálním území Mirotice, okres Písek (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. id.1/2 pozemku (orná půda) v katastrálním území Mirotice, okres Písek (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka

Více

Vyhláška o konání aukce č. 204/LIC/EA/2018 na prodej parkovacího stání 12 m 2 v Plzni, Staniční ulice, k.ú. Doubravka

Vyhláška o konání aukce č. 204/LIC/EA/2018 na prodej parkovacího stání 12 m 2 v Plzni, Staniční ulice, k.ú. Doubravka Vyhláška o konání aukce č. 204/LIC/EA/2018 na prodej parkovacího stání 12 m 2 v Plzni, Staniční ulice, k.ú. Doubravka (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního správce v

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI spoluvlastnického podílu v rozsahu 3/20 na zemědělských pozemcích v katastrálním území Postřekov (okr.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI spoluvlastnického podílu v rozsahu 3/20 na zemědělských pozemcích v katastrálním území Postřekov (okr. INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI spoluvlastnického podílu v rozsahu 3/20 na zemědělských pozemcích v katastrálním území Postřekov (okr. Domažlice) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního správce

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen IM )

INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen IM ) INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen IM ) Z pověření společnosti Vovsík insolvenční kancelář v.o.s., insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka

Více

Vyhláška o konání aukce č. 196/LIC/EA/2017 rodinného domu v Kladrubech u Stříbra (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 196/LIC/EA/2017 rodinného domu v Kladrubech u Stříbra (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. rodinného domu v Kladrubech u Stříbra (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Antonína Diviše, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka Martiny Šmídové, sp.zn. KSPL 56

Více

Vyhláška o konání aukcí věcí movitých z pozůstalosti (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukcí věcí movitých z pozůstalosti (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukcí věcí movitých z pozůstalosti (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Bedřicha Chaloupky, správce pozůstalosti v dědické věci sp.zn. 29 D 1475/2014 vyhlašuje společnost LICITA s.r.o.,

Více

Vyhláška o konání aukce č. 152/LIC/EA/2016 pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 152/LIC/EA/2016 pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška ) Z pověření společnosti Vovsík insolvenční kancelář v.o.s., insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka

Více

Vyhláška o konání aukce č. 158/LIC/EA/2016 budovy trafostanice v Kynšperku nad Ohří, Sokolovské ul., okr. Sokolov (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 158/LIC/EA/2016 budovy trafostanice v Kynšperku nad Ohří, Sokolovské ul., okr. Sokolov (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 158/LIC/EA/2016 budovy trafostanice v Kynšperku nad Ohří, Sokolovské ul., okr. Sokolov (dále jen Vyhláška ) Z pověření společnosti Vovsík insolvenční kancelář v.o.s., insolvenčního

Více

Vyhláška o konání aukce č. 193/LIC/EA/2017 pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 193/LIC/EA/2017 pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 193/LIC/EA/2017 pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška ) Z pověření společnosti Vovsík insolvenční kancelář v.o.s., insolvenčního správce v insolvenční

Více

(dále jen Vyhláška ) 3.1. Předmět aukce č.1 - Vysokozdvižný vozík DESTA, typ : blíže neurčený, provozuschopný

(dále jen Vyhláška ) 3.1. Předmět aukce č.1 - Vysokozdvižný vozík DESTA, typ : blíže neurčený, provozuschopný Vyhláška o konání elektronické aukce č. 213/LIC/EA/2018 movitého majetku z dlužníka (insolvenční řízení sp. zn. KSHK 45 INS 11026/2017) (dále jen Vyhláška ) Z pověření společnosti štancl insolvence v.o.s.,

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI venkovské usedlosti v Hostovlicích u Čáslavi, okr. Kutná Hora

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI venkovské usedlosti v Hostovlicích u Čáslavi, okr. Kutná Hora LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI venkovské usedlosti v Hostovlicích u Čáslavi, okr. Kutná Hora Z pověření společnosti Brátová a Krejčí,

Více

Vyhláška č. 185/LIC/EA/2017 o konání aukce vozidel z majetkové podstaty dlužníka:

Vyhláška č. 185/LIC/EA/2017 o konání aukce vozidel z majetkové podstaty dlužníka: Vyhláška č. 185/LIC/EA/2017 o konání aukce vozidel z majetkové podstaty dlužníka: KRUŠNOHORSKÁ KAPITÁLOVÁ, s.r.o., IČ: 18227295, sp.zn. KSPL 54 INS 18307/2014 (dále jen Vyhláška ) Z pověření štancl insolvence

Více

Vyhláška č. 228/LIC/EA/2019 o konání aukcí replik historických zbrání a zbroje

Vyhláška č. 228/LIC/EA/2019 o konání aukcí replik historických zbrání a zbroje Vyhláška č. o konání aukcí replik historických zbrání a zbroje (dále jen Vyhláška ) Z pověření Mgr. Františka Bureše, likvidačního správce pozůstalosti v řízení o pozůstalosti sp.zn. 29D 1169/2018, vyhlašuje

Více

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce: Paní Anna Hůrková, nar , trvale bytem Hromnice 51, Třemošná

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce: Paní Anna Hůrková, nar , trvale bytem Hromnice 51, Třemošná Vyhláška o konání aukce č. 160/LIC/EA/2017 spoluvlastnického podílu v rozsahu ideální ½ na pozemcích v katastrálním území Planá u Nynic, okres Plzeň-sever (dále jen Vyhláška ) Z pověření vlastníka vyhlašuje

Více

(dále jen Vyhláška ) 1. Prodávající:

(dále jen Vyhláška ) 1. Prodávající: Vyhláška o konání aukce č. 136/LIC/EA/2016 zemědělského pozemku a spoluvlastnických podílů na dalších pozemcích v katastrálním území Běleč, okres Kladno (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného,

Více

KSPH 68 INS 2457/2016-A-21,

KSPH 68 INS 2457/2016-A-21, Vyhláška o konání aukce č. 140/LIC/EA/2016 spoluvlastnického podílu v rozsahu ideální ½ na zemědělských pozemcích v katastrálním území Dlouhá Lhota u Mladé Boleslavi (dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr.

Více

KSPL 27 INS 12295/2010-A-16,

KSPL 27 INS 12295/2010-A-16, Vyhláška o konání aukce č. 132/LIC/EA/2016 zemědělských pozemků v k.ú. Sedlec u Poběžovic a v k.ú. Poběžovice u Domažlic, okres Domažlice (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního

Více

Vyhláška o konání aukce č. 147/LIC/EA/2016 zemědělského pozemku v katastrálním území Horšovský Týn (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 147/LIC/EA/2016 zemědělského pozemku v katastrálním území Horšovský Týn (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 147/LIC/EA/2016 zemědělského pozemku v katastrálním území Horšovský Týn (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Antonína Diviše, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka

Více

Vyhláška o konání aukce č. 199/LIC/EA/2017 pozemku (zahrady) v katastrálním území Přívětice, okres Rokycany (dále jen Vyhláška

Vyhláška o konání aukce č. 199/LIC/EA/2017 pozemku (zahrady) v katastrálním území Přívětice, okres Rokycany (dále jen Vyhláška Vyhláška o konání aukce č. 199/LIC/EA/2017 pozemku (zahrady) v katastrálním území Přívětice, okres Rokycany (dále jen Vyhláška Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního správce v insolvenční

Více

Vyhláška o konání aukce č. 150/LIC/EA/2016 zemědělských pozemků v katastrálním území Pačejov, okres Klatovy (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 150/LIC/EA/2016 zemědělských pozemků v katastrálním území Pačejov, okres Klatovy (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 150/LIC/EA/2016 zemědělských pozemků v katastrálním území Pačejov, okres Klatovy (dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr. Soni Ulčové, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka,

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI areálu bývalé pohraniční roty ve Staré Knížecí Huti, okr. Tachov

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI areálu bývalé pohraniční roty ve Staré Knížecí Huti, okr. Tachov LICITA s.r.o., Keřová 7, 301 00 Plzeň tel: 777 707 310, 777 618 187 LICITA INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI areálu bývalé pohraniční roty ve Staré Knížecí Huti, okr. Tachov Z pověření Ing. Antonína Diviše,

Více

Vyhláška o konání aukce č. 211/LIC/EA/2018 rodinného domu typu OKAL s pozemky v Hartmanicích, okres Klatovy

Vyhláška o konání aukce č. 211/LIC/EA/2018 rodinného domu typu OKAL s pozemky v Hartmanicích, okres Klatovy Vyhláška o konání aukce č. rodinného domu typu OKAL s pozemky v Hartmanicích, okres Klatovy Z pověření společnosti štancl - insolvence v.o.s., IČ: 29105048, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníků

Více

Vyhláška o konání elektronické aukce č. 192/LIC/EA/2017 ideální ½ rodinného domu v Jenštejně, okr. Praha-východ (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání elektronické aukce č. 192/LIC/EA/2017 ideální ½ rodinného domu v Jenštejně, okr. Praha-východ (dále jen Vyhláška ) LICITA s.r.o., Keřová 7, 301 00 Plzeň tel: 777 707 310, 777 618 187 LICITA Vyhláška o konání elektronické aukce č. ideální ½ rodinného domu v Jenštejně, okr. Praha-východ (dále jen Vyhláška ) Z pověření

Více

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce (specifikace, popis, stav), vyvolávací cena, aukční jistota:

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce (specifikace, popis, stav), vyvolávací cena, aukční jistota: Vyhláška o konání elektronické aukce č. 195/LIC/EA/2017 movitého majetku z majetkové podstaty dlužníka HV OSTIA, s. r.o., IČ: 477 17 084, sp.zn. KSPL 53 INS 26343/2015 (dále jen Vyhláška ) Z pověření štancl

Více

Vyhláška o konání aukce č. 223/LIC/EA/2019 stavebního pozemku v Tachovské Huti, okr. Cheb ( dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 223/LIC/EA/2019 stavebního pozemku v Tachovské Huti, okr. Cheb ( dále jen Vyhláška ) LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA Vyhláška o konání aukce č. stavebního pozemku v Tachovské Huti, okr. Cheb ( dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr. Dagmar Mixové, insolvenčního

Více

Vyhláška o konání aukce č. 184/LIC/EA/2017 řadového rodinného domu v Sušici, Hájkova 167/III, okres Klatovy

Vyhláška o konání aukce č. 184/LIC/EA/2017 řadového rodinného domu v Sušici, Hájkova 167/III, okres Klatovy Vyhláška o konání aukce č. řadového rodinného domu v Sušici, Hájkova 167/III, okres Klatovy Z pověření Ing. Ivana Chrtka, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka Víta Mourečka, sp.zn. KSPL 27

Více

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce (specifikace, popis, stav), vyvolávací cena, aukční jistota:

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce (specifikace, popis, stav), vyvolávací cena, aukční jistota: Vyhláška o konání elektronické aukce č. 186/LIC/EA/2017 movitého majetku z dlužníka HV OSTIA, s. r.o., IČ: 477 17 084, sp.zn. KSPL 53 INS 26343/2015 (dále jen Vyhláška ) Z pověření štancl insolvence v.o.s.,

Více

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK NA KOUPI OBJEKTU KAMENICKÉ DÍLNY a STROJNÍHO VYBAVENÍ

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK NA KOUPI OBJEKTU KAMENICKÉ DÍLNY a STROJNÍHO VYBAVENÍ VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK NA KOUPI OBJEKTU KAMENICKÉ DÍLNY a STROJNÍHO VYBAVENÍ Z pověření společnosti štancl-insolvence v.o.s., insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka Petra Copa, sp.zn. KSHK

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město Z pověření

Více

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město Z pověření

Více

Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkových podstat dlužníků:

Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkových podstat dlužníků: Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkových podstat dlužníků: STŘECHA PLZEŇ, s.r.o., IČ: 49197673, sp.zn. KSPL 52 INS 27639/2013 BBE STAVBY s.r.o., IČ: 28012178, sp.zn. KSPL 20 INS 4390/2013 Pavel Kelíšek,

Více

Vyhláška o konání aukce č. 190/LIC/EA/2017 souboru pozemků v katastrálním území Panenský Týnec, okr. Louny (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 190/LIC/EA/2017 souboru pozemků v katastrálním území Panenský Týnec, okr. Louny (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 190/LIC/EA/2017 souboru pozemků v katastrálním území Panenský Týnec, okr. Louny (dále jen Vyhláška ) Z pověření společnosti AP insolvence v.o.s., insolvenčního správce v insolvenční

Více

LICITA. LICITA s.r.o., Keřová 7, Plzeň tel: ,

LICITA. LICITA s.r.o., Keřová 7, Plzeň tel: , LICITA s.r.o., Keřová 7, 301 00 Plzeň tel: 777 707 310, 777 618 187 LICITA Vyhláška o konání aukce č. 142/LIC/EA/2016 rodinného domu s pozemky a s nedokončenou stavbou dílny s garáží v obci Zádub-Závišín

Více

Vyhláška o konání aukce č. 216/LIC/EA/2018 rodinného domu s pozemky v Loucké, okr. Kladno (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 216/LIC/EA/2018 rodinného domu s pozemky v Loucké, okr. Kladno (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. rodinného domu s pozemky v Loucké, okr. Kladno (dále jen Vyhláška ) Z pověření Mgr. Petra Brože, insolvenčního správce v insolvenční věci sp. zn. KSPH 39 INS 8441/2013 vyhlašuje

Více

Vyhláška o konání aukce č. 101/LIC/EA/2015 rodinného domu s nebytovými prostory ve Zbirohu, okres Rokycany

Vyhláška o konání aukce č. 101/LIC/EA/2015 rodinného domu s nebytovými prostory ve Zbirohu, okres Rokycany Vyhláška o konání aukce č. 101/LIC/EA/2015 rodinného domu s nebytovými prostory ve Zbirohu, okres Rokycany (dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr. Evy Kabelkové, insolvenčního správce v insolvenční věci

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s.

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku konané v rámci insolvenčního řízení sp. zn. KSOS 36 INS 17274/2012

Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku konané v rámci insolvenčního řízení sp. zn. KSOS 36 INS 17274/2012 Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku konané v rámci insolvenčního řízení sp. zn. KSOS 36 INS 17274/2012 Ins. správce ins. dlužníka Marty Prokešové, nar. 9.9.1963, Olomouc, Černá cesta 89/17,

Více

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 314 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 314 ze dne č.j.: 353/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 314 ze dne 13.05.2015 Návrh kupní smlouvy o prodeji pozemku parc.č. 2040 v k.ú. Žižkov, Družstvu nájemníků Hájkova 9/1633, IČ 601

Více

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK NA KOUPI SKLADOVÉHO AREÁLU V HORŠOVSKÉM TÝNĚ, OKR. DOMAŽLICE

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK NA KOUPI SKLADOVÉHO AREÁLU V HORŠOVSKÉM TÝNĚ, OKR. DOMAŽLICE LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK NA KOUPI SKLADOVÉHO AREÁLU V HORŠOVSKÉM TÝNĚ, OKR. DOMAŽLICE Na základě požadavku společnosti štancl - insolvence

Více

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

KSUL 44 INS 11345/2015-A-8,

KSUL 44 INS 11345/2015-A-8, Vyhláška o konání aukce č. 130/LIC/EA/2016 spoluvlastnického podílu v rozsahu ideální ½ na rodinném domu (bývalé myslivecké klubovně) s pozemky v Hranicích, okres Cheb (dále jen Vyhláška ) Z pověření Mgr.

Více

ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010

ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010 Nabídka prodeje nemovitostí v obci Beroun v rámci insolvenčního řízení s dlužníkem ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010 1. Úvod Usnesením Krajského

Více

Insolvenční agentura v.o.s. insolvenční správce dle zákona č. 312/2006 Sb.

Insolvenční agentura v.o.s. insolvenční správce dle zákona č. 312/2006 Sb. Insolvenční agentura v.o.s. insolvenční správce dle zákona č. 312/2006 Sb. se sídlem Západní 1448/16, 360 01 Karlovy Vary tel.: 777 800 218, 608 534 686 IČ: 291 15 540 e-mail: info@insolvencniagentura.cz

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha 1, Vodičkova

Více

Vyhláška o konání aukce č. 217/LIC/EA/2018 bytové jednotky 4+1 s lodžií v Plzni-Liticích, ul. Nad Přehradou

Vyhláška o konání aukce č. 217/LIC/EA/2018 bytové jednotky 4+1 s lodžií v Plzni-Liticích, ul. Nad Přehradou Vyhláška o konání aukce č. 217/LIC/EA/2018 bytové jednotky 4+1 s lodžií v Plzni-Liticích, ul. Nad Přehradou Z pověření Ing. Ivana Chrtka, insolvenčního správce v insolvenční věci sp. zn. KSPL 52 INS 13261/2014,

Více

Vyhláška o konání aukce č. 107/LIC/EA/2015 komerčního objektu (pohostinství) v Březíně u Nečtin. okr. Plzeň-sever

Vyhláška o konání aukce č. 107/LIC/EA/2015 komerčního objektu (pohostinství) v Březíně u Nečtin. okr. Plzeň-sever Vyhláška o konání aukce č. 107/LIC/EA/2015 komerčního objektu (pohostinství) v Březíně u Nečtin. okr. Plzeň-sever (dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr. Soni Ulčové, insolvenčního správce v insolvenční

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Mgr. Daniel Tomíček, se sídlem: Jurečkova 643/20, 702 00 Ostrava-město, ustanovený pravomocným Usnesením č.j. KSOS 13 INS 3044/2012-A-5 ze dne 07.03.2012, insolvenčním

Více

Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkové podstaty dlužníka Vladimíra Palečka, IČ: 44879717, sp.zn. KSPH 72 INS 18239/2014 (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkové podstaty dlužníka Vladimíra Palečka, IČ: 44879717, sp.zn. KSPH 72 INS 18239/2014 (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkové podstaty dlužníka Vladimíra Palečka, IČ: 44879717, sp.zn. KSPH 72 INS 18239/2014 (dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr. Evy Kabelkové, insolvenčního správce v

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže uvedeného dne, měsíce a roku

KUPNÍ SMLOUVA. Níže uvedeného dne, měsíce a roku KUPNÍ SMLOUVA Níže uvedeného dne, měsíce a roku 1. Národní institut dětí a mládeže a školské zařízení pro zájmové vzdělávání (dále jen NIDM ) se sídlem Sámova ulice č. 677/3, Praha 10 - Vršovice, PSČ 101

Více

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVT0B* KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA uzavřená dle 588 a následujících a 152 a následujících občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Prodávající:

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 626/2015

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 626/2015 č.j.: 626/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 598 ze dne 26.08.2015 Návrh kupní smlouvy o prodeji pozemku parc.č. 2791 v k.ú. Vinohrady Rada městské části I. s c h v a l u j

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 370/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 353 ze dne 27.05.2015 Návrh kupní smlouvy o prodeji pozemků parc. č. 2930/44 a parc.č. 2930/21, vše v k.ú. Žižkov, Bytovému družstvu

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1217

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1217 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1217 Soubor věcí nemovitých a movitých Stanice PHM Božejov Insolvenční řízení CALIBRA PLUS, s.r.o. 1 OBSAH Čerpací stanice PHM Božejov, okr. Pelhřimov... 3 Stručný

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky )

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) V Praze dne 17.12.2018 1. Prodávající: Insolvenční správci, v.o.s. se

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1214

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1214 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1214 Soubor věcí nemovitých a movitých Stanice PHM Luka nad Jihlavou Insolvenční řízení CALIBRA PLUS, s.r.o. OBSAH Čerpací stanice PHM Luka nad Jihlavou, okr. Jihlava...

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví nemovitých věcí prodejem věci mimo dražbu v rámci insolvenčního řízení

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví nemovitých věcí prodejem věci mimo dražbu v rámci insolvenčního řízení Mgr. Bohdana Šocová insolvenční správce Sídlo správce: Kateřinská 107/5, 779 00 Olomouc datová schránka: b7yyfne tel./fax: 585 205 508 e-mail: office@e-advokati.com KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví

Více

Vyhláška o konání aukce č. 198/LIC/EA/2017 rozestavěného rodinného domu v Karlových Varech, Dalovicích, ul. Mostecká (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 198/LIC/EA/2017 rozestavěného rodinného domu v Karlových Varech, Dalovicích, ul. Mostecká (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. rozestavěného rodinného domu v Karlových Varech, Dalovicích, ul. Mostecká (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního správce v insolvenční věci

Více

Vyhláška o konání aukce č. 159/LIC/EA/2017 objektu montované prodejny v centru obce Čeminy, okr.plzeň-sever (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 159/LIC/EA/2017 objektu montované prodejny v centru obce Čeminy, okr.plzeň-sever (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 159/LIC/EA/2017 objektu montované prodejny v centru obce Čeminy, okr.plzeň-sever (dále jen Vyhláška ) Z pověření vlastníků pozemku a budovy, vyhlašuje společnost LICITA s.r.o.,

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 137-EA/15 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

- pozemek parc. č. st. 101/3, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba budova bez čp/če, zem. stavba stojící na pozemku parc. č.

- pozemek parc. č. st. 101/3, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba budova bez čp/če, zem. stavba stojící na pozemku parc. č. Vyhláška, kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") 1. Vyhlašovatel: NOTOS spol. s r.o. se sídlem: Noutonice č.p.23, 252 64 Praha západ IČ: 61456802 zapsaná v Obchodním rejstříku

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Mgr. Bc. Igor TOMÁŠEK se sídlem:

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. se sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zastoupena JUDr. Michalem Žižlavským, ohlášeným společníkem účet vedený

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1218

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1218 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1218 Soubor věcí nemovitých a movitých Stanice PHM Polná Insolvenční řízení CALIBRA PLUS, s.r.o. OBSAH Čerpací stanice PHM Polná, okr. Jihlava... 2 Stručný popis...

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U Příloha č. 3 usnesení RMČ č. 577 ze dne 21.7.2010 Městská část Praha 3 se sídlem : Havlíčkovo nám. 9/700, 130 85 Praha 3 IČ : 00063517 DIČ : CZ 00063517 jednající Milenou Kozumplíkovou, starostkou městské

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1215

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1215 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1215 Soubor věcí nemovitých a movitých Stanice PHM Ždírec nad Doubravou Insolvenční řízení CALIBRA PLUS, s.r.o. OBSAH Čerpací stanice PHM Ždírec nad Doubravou, okr.

Více

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce:

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce: Oznámení o konání nabídkového řízení na prodej majetku z majetkové podstaty dlužníka Koberce Kozák s.r.o. Nabídkové řízení čís. 10/2015 (dále i jako řízení ) Tímto se vyhlašuje konání nabídkového řízení

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., IČ 255 89 644, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více

REZERVAČNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 občanského zákoníku

REZERVAČNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 občanského zákoníku REZERVAČNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 občanského zákoníku 1. účastník: Právnická osoba: I. Smluvní strany název se sídlem... IČ:... zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v...,

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o koupi spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech Zrůstek a partneři v. o. s., IČ 25589644, se sídlem Praha, Doudlebská

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka STAKOMA v.o.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka STAKOMA v.o.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka STAKOMA v.o.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: BERGER insolvenční správce a spol. JUDr. Pavel

Více

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) 1. Vyhlašovatel: Mgr. Šárka Mixová se sídlem

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti Dnešního dne: 1. Burián & Penka, insolvence, v.o.s. IČ: 29352037 se sídlem Středova 94/1, 602 00 Brno zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1213

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1213 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1213 Soubor věcí nemovitých a movitých Stanice PHM Jimramov Insolvenční řízení CALIBRA TANK, s.r.o OBSAH Čerpací stanice PHM Jimramov, okr. Žďár nad Sázavou... 2

Více

Vyhláška o konání aukce č. 123/LIC/EA/2016 rozestavěného pobytového centra HYLA v obci Stříbrná u Kraslic

Vyhláška o konání aukce č. 123/LIC/EA/2016 rozestavěného pobytového centra HYLA v obci Stříbrná u Kraslic Vyhláška o konání aukce č. 123/LIC/EA/2016 rozestavěného pobytového centra HYLA v obci Stříbrná u Kraslic (dále jen Vyhláška ) Z pověření vlastníka rozestavěného pobytového centra HYLA vyhlašuje společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku následující. Kupní smlouvu (dále jen smlouva nebo tato smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku následující. Kupní smlouvu (dále jen smlouva nebo tato smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA Ing. Soňa Aubrechtová se sídlem: Most, Bělehradská 3347/7, PSČ 434 01 provozovna: Praha 10, Révová 3242/3, PSČ: 100 00 insolvenční správce dlužníka Martin Štěpánek dat. nar.: 19.12.1962 bytem:

Více

Kupní smlouva. mezi. I. Preambule

Kupní smlouva. mezi. I. Preambule Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také OZ ), ve znění pozdějších změn, mezi Mgr. Miroslav Sládek,

Více

Vyhláška o zahájení Výběrového řízení

Vyhláška o zahájení Výběrového řízení Vyhláška o zahájení Výběrového řízení 1) Vyhlašovatel výběrového řízení: Miroslava Šafránková, MBA,MSc., Bellušova 1846, 155 00 Praha 5, tel. 602 127 900, email: safrankovamir@volny.cz, insolvenční správkyně

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o koupi nemovité věci Mgr. Veronika Endryášová, IČ 055 02 667, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční správkyně

Více

ZÁSADY pro prodej obytných domů

ZÁSADY pro prodej obytných domů ZÁSADY pro prodej obytných domů a souvisejících pozemků z vlastnictví statutárního města Ostravy, svěřených městskému obvodu Slezská Ostrava -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s., IČ 284 90 738 se sídlem: Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00 zastoupena: Mgr. Adamem Sigmundem, advokátem trvale bytem Lodecká 1206/2,

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Mgr. David Gregor, se sídlem: Rašínova 2, 602 00 Brno, ustanovený pravomocným Usnesením č.j. KSBR 32 INS 28242/2012-A-14 ze dne 09.04.2013 insolvenčním správcem

Více

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ 1. Česká insolvenční v.o.s., IČO: 288 10 341 se sídlem Hradec Králové - Pražské Předměstí, Fráni Šrámka 1139/2, PSČ 500 02, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Smluvní strany: ... IČ.:... Se sídlem:... společnost jednající...,... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného... soudem v..., oddíl..., vložka...

Smluvní strany: ... IČ.:... Se sídlem:... společnost jednající...,... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného... soudem v..., oddíl..., vložka... Smluvní strany: Mgr. Tomáš Kaplan, insolvenční správce dlužníka Aventic International a.s. IČ: 27137112 Se sídlem: Praha 1 Nové Město, Truhlářská 1519/25, PSČ 110 00 společnost zapsaná do obchodního rejstříku

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výzva insolvenční správkyně dlužníka BRUTRA s.r.o. k podání nejvhodnějšího návrhu na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek Soubor pohledávek dlužníka BRUTRA s.r.o. v nominální

Více

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi:

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi: Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČO 00007064, zastoupená ředitelem Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR PhDr. Jaromírem Bischofem na základě

Více

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce:

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce: Oznámení o konání výběrového řízení na prodej majetku z majetkové podstaty dlužníka EPIAG LOFIDA PORCELÁN CZ s.r.o. Výběrové řízení čís. 10/2015 Keramička Dalovice Tímto se vyhlašuje konání výběrového

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 238-EA/18 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U Vyhlášené v rámci zpeněžení nemovitých věcí zapsaných do soupisu majetkové podstaty dlužnice Věry Veroniky

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví nemovitých věcí prodejem věci mimo dražbu v rámci insolvenčního řízení

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví nemovitých věcí prodejem věci mimo dražbu v rámci insolvenčního řízení Mgr. Bohdana Šocová insolvenční správce Sídlo správce: Kateřinská 107/5, 779 00 Olomouc datová schránka: b7yyfne tel./fax: 585 205 508 e-mail: office@e-advokati.com KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci Mgr. Karolína Černá, IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více