MODULINER U M Ě N Í D O B R É H O V Ý S E V U!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MODULINER U M Ě N Í D O B R É H O V Ý S E V U!"

Transkript

1 MODULINER UMĚNÍ DOBRÉHO VÝSEVU!

2 MODULINER Koncept MODULINER, mnohostrannost a vysoký výkon Investice do SECÍHO STROJE je klíčovou fází rozvoje každého zemědělského podniku. Stroj, který si hodláte koupit, musí být tedy výkonným a spolehlivým modelem. Zásadní otázky setby, pro které byl model Moduliner navržen: Velká kapacita zásobníku na osivo pro osev velkých ploch s minimálním doplňováním, snadné plnění a snadná manipulace na souvrati snižují čas při otáčení Víceúčelové použití dle vaši přípravy půdy: jak pro minimalizační, tak i pro orební systém Kvalitní výsev: secí botka SEEDFLEX Vám zajistí rovnoměrné ukládání osiva, což umožní fytosanitární sledování úrody Flexibilita při setí: konvenční nebo přesný výsev MODULINER vám přinese naprostou spokojenost a vaše investice se vám rychle vrátí. Společnost KUHN nabízí řešení pro setbu a zároveň splňuje vaše požadavky na: Snížení nákladů Dobrá praxe

3 SEEDLINER Pohodlí - kvalita živo ivota Blízkost zákazníkům ap poradenství Spolehlivost - servis

4 MODULINER HR SECÍ KOMBINACE S ROTAČNÍMI BRANAMI Příprava půdy a výsev s vysoce výkonnou secí kombinací Značka KUHN a její jí know-ho how v ob last sti se cí ch kombin inací nabízí nový stroj s oz nače ní m MODULINER. Přináší s sebou následující předno st i: vysoký pracovní výkon schopnost pracovat na půdy připravené mi nimalizačn í technikou i na zoraném vys ok á univ iverzá zálnost: pro výs ýsev obilí či jako se cí str oj pro přesný výsev. Ideální pro výkonné traktory Rotační brány HR 6004 jsou vybaveny převodovkou Pro výkon 257 kw (350 KS). 3 Vyberte si ten správný válec pro vaše podmínky Válec MAXIPACKER: Ø 535 mm VÝJIMEČNÝ! Utužování výsevního řádku: válec PACKLINER Rovnoměrné rozložení hmotnosti přispívá k omezení vytlačování stop traktoru i k vytváření rovnoměrné struktury půdy na celém poli.

5 Velký zásobník na osivo přináší úsporu času Základní zásobník na osivo o objemu 2800 lze pomocí nástavby zvětšit až na objem 3500 litrů, tedy přibližně 2500 až 3000 kg pšeničného zrna. Velmi velký zásobník (2,80 m) a velice nízká výška pro plnění znamenají snadnější manipulaci se všemi typy osiva, bez ohledu na balení či zařízení pro plnění. Plnící šnek: naplnění zásobníku za 6-8 minut. Sklopný, z nerezavějící oceli. Volitelné zařízení. Zachování struktury půdy pro rovnoměrné vzcházení osiva Lepší přemístění zátěže a snadný průjezd po poli pomocí kypřičů stop s disky. Díky stroji MODULINER a jeho systému nastavení přítlaku bude rovnoměrnost Vašeho výsevu bezkonkurenční. Tento výjimečný systém převádí váhu ze zásobníku na válec rotačních brán a výsevní rám. Výsledek: nedochází k utužování půdy a nevznikají stopy po kolech Rovnoměrné utužování v celém pracovním záběru, což umožňuje výborné vzcházení a úspěšný osev. Pro snazší práci s rotačními bránami a snížení potřebného výkonu traktoru lze zatížení přemístit na přední kola.

6 MODULINER SOLO SAMOSTATNÝ SECÍ STROJ Pro osev 100 hektarů denně MODULINER SOLO je určen pro velké podniky zaměřené na pěstování obilovin nebo pro podniky se smíšenou výrobou a je ideálním prostředkem pro dosažení vysokého pracovního výkonu při zajištění vynikající kvality výsevu. Se strojem MODULINER SOLO můžete pracovat až v záběru 9,00 m s traktorem o výkonu od 103 kw (140 KS). 5 Vynikající kopírování terénu Výsevní rám je uchycen uprostřed třetího bodu. Zvnějšku je před rámem vždy jedno kolo, a to za účelem lepšího hloubkového vedení na nerovném povrchu. Extra široký pracovní záběr, při přepravě však extrémně kompaktní Získejte pracovní výkon i provozní pohodlí. S přepravní šířkou 3,00 m (3,50 m pro model 9,00 m) je přejíždění na další pole velice snadné.

7 Optimální stavebnicový systém 6 MODULINER + MAXIMA 2 : kombinace hnojení a setí Úspora paliva i hnojiva Kombinace setí a hnojení omezuje počet jízd a tím spotřebu paliva. Cílenou aplikací hnojiva zvýšíte produktivitu a snížíte dávky hnojiva. Klíčky potřebují v půdě dostatečnou zásobu minerálů: - rovnoměrný vzrůst rostlinek usnadňuje následnou práci s využitím postřikovačů - rychlejší zakrývání půdy a méně místa pro plevel - rychlé klíčení je pro vás výhodou. Hnojení pod botku = vyšší výnosy kukuřice až o 1t sušiny/ha nebo 6 q/ha Zdroj: Les culturales (2011)

8 MODULINER Špičková technologie pro přesný výsev i při vysoké rychlosti Značka KUHN nabízí SEEDFLEX 7 SEEDFLEX je poněkud jiná secí te ch nika s přesazeně uspořádanými dvojitými dis isky pro rychlý a přesný výsev, v kdy poskytuje: - výjimečnou přesnost výsevu; - snadný pohyb po jakékoliv půdě; - výjimečný secí výkon na zkypřené nebo lehce zpracované půdě. Se SEE DFLEX má šanci na úspěch každé zr nko! 5pr avid idel pro přes ný výs ýsev Rychlý a přesný výsev ve všech podmínkách - Vzdálenost předsazení disků 35 cm usnadňuje práci i tam, kde je hodně posklizňových zbytků i v obtížných pracovních podmínkách. - Přítlačná kolečka se používají pro kontrolu hloubky výsevu řádek po řádku a zlepšují kontakt půdy a osiva za účelem rychlého a dynamického klíčení. - Úhel otevření disků je malý, aby se nerozprašovala půda a je také snadnější uzavřít brázdy i při velké rychlosti směrem dopředu. Dodrže ní hlo ubky setí Zpraco acován vání zbyt bytků rostl tlin Pro stř edí pro osiv sivo/p o/půdu Dod drže ržení hus toty a roz ozlože ožení Zakořenění Intenzivní používání s velmi nenáročnou údržbou - Přesazené nastavení disků zajišťuje čisté otevření výsevní drážky. Přesah disků se zachovává i po mnoha hodinách práce. SEEDLINER - Provedení čepů z oceli a paralelogram nevyžadují žádnou údržbu. - Centrální nastavení hloubky výsevu za účelem jednoduché a rychlé adaptace dle různých typů osiva.

9 Spolehlivé dávkování díky systému VENTA Systém VENTA je známý díky své jednoduchosti a přesnosti. - Centrální nastavení dávkovaného množství pomocí turniketů: přesné, rovnoměrné a proporcionální - Pneumatické rozvádění zrnek pro rovnoměrnou distribuci v rozdělovací hlavě. Specifická výhoda UNIVERZÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ" Jedno nastavení pro změnu typu osiva nebo hnojiva, není třeba měnit žádný modul. - dávkované množství od 1 kg do více než 400 kg/ha. - snadné odpojení čechrače bez použití nářadí. Vysejte řepku, bob a hrách, aniž by bylo nutné odstranit dávkovací jednotku! 8 Turniketové dávkování: přesné dodržování vysévaného množství a přesnosti rozvádění osiva Dávkovací jednotka je odolná vůči nárazům, vibracím a naklánění. Díky pomalým otáčkám turniketu lze bezvadně dodržovat množství stanovené při zkoušce výsevku. Úspora paliva: pohon ventilátoru VARIO Pohon VARIO je funkční od 800 rpm. (min -1 ). Ekonomický a praktický. Ventilátor poskytuje značnou možnost poklesu průtoku, což je dobré pro zabezpečení kvalitu výsevu. Ventilátor je řízen nezávislým hydraulickým okruhem stroje díky čerpadlu upevněnému přímo na traktoru nebo na rotačních branách u MODULINER HR: - přivádění oleje pro pohon dávkovacích jednotek; - žádný kloubový hřídel; - není třeba odpojovat kloubový hřídel při otáčení na souvrati.

10 MODULINER ULTRA jednoduché řízení výsevu 9 Řízení výsevu na dosah ruky Více prostoru v kabině díky terminálu ISOBUS! KUHN ISOBUS CCI 100 nebo terminál ISOBUS ve vašem traktoru řídí všechny Vaše stroje kompatibilní s ISOBUS jen pomocí špiček vašich prstů. Terminál CCI 100: vysoce praktické řešení! - barevný displej - dotykový displej - úhlopříčka 21 cm pro lepší viditelnost. CCI 100 box pro vaše pohodlí!

11 ELEKTRONIKA U ZNAČKY KUHN usnadňuje výsev KLS 128 Sledujte setí řádek po řádku Sledujte průchod osiva prostřednictvím senzorů namontovaných na semenovodech: Žádné riziko ucpávání a naprosto bezpečné setí! 10 Zjednodušení secích operací pro snadnější práci Kontrolujte osivo s pomocí ISOBUS: - přesné řízení rychlosti aplikace - sledování parametrů setí - symetrické či asymetrické označování kolejových řádků - práce s polovičním záběrem - plně automatické ovládání obrátky na souvrati = mnohem pohodlnější řízení.

12 TECHNICKÉ ÚDAJE MODULINER HR MODULINER SOLO Rotační brány integrované - Hřeby hřeby jsou opatřené povlakem DURAKUHN - Přetěžovací spojka 2 - Hlavní kloubový hřídel Válce Walterscheid P600 Prodloužený interval údržby MAXIPACKER nebo PACKLINER Kapacita zásobníku na osivo (přibližně) (l) 2800 (3500 s nástavbou) Pracovní záběr (m) 6,00 6,00 8,00 9,00 Počet řádků / vzdálenost řádků (cm) 48 nebo 40 / 12,5 nebo / 12,5 64 / 12,5 72 / 12,5 Přepravní šířka (m) 3,09 3,00 3,00 3,50 Výška plnění nad zemí (přibližně) (m) 2,00 od země Šířka zásobníku (m) 2,80 Pneumatiky nosného rámu ML /40-26,5 600/55-26,5 volitelně: 800/40-26,5 800/40-26,5 Brzdy* hydraulické nebo pneumatické Dávkovací jednotka 2 Hydraulické řízení Signál rychlosti sériově přes radar na řídící desce Připojení Kat. 3 a 4 tažná oj nebo závěs ISO nebo horní závěs Ventilátor Samostatná hydraulika VARIO s otáčkami 750 a 1000 min -1 nebo hydraulický systém traktoru Secí jednotka dvojdisková botka SEEDFLEX: paralelogramové vedení s kolem pro hloubkové vedení Stěrky vnitřních disků sériově karbidové destičky Nastavení hloubky výsevu Centrální Nastavení přítlaku na botku Centrální Zavlačovač 2 ks se střižným šroubem T nebo s nonstop jištěním Zavalčovač stop od kol traktoru Nadstandardní vybavení Výsevní zavlačovač* Sériově Boční znamenáky s jištěním proti najetí na překážku* sériově, skládání dozadu volitelně Odpojování řádků pro značení kolejových řádků 2 x 2 řádky Výstražné zařízení a světla* Standard Přibližná hmotnost (kg) Elektronické vybavení* ISOBUS: s/bez CCI terminálu QUANTRON S box 175 box Elektronické řízení aplikační rychlosti, rychlost měřena radarem modulace rychlosti aplikace - Elektronické funkce Měření začátku a konce - monitorování stavu osiva v zásobníku, dávkovací jednotky a ventilátoru - denní počítadlo - přepínání pro kolejové řádky, vypínání 2 x 2 řádky Požadované hydraulické zařízení Jeden dvojčinný okruh a 1 volná vratka nebo přípojka Load Sensing Jeden dvojčinný okruh pro boční znamenáky Jeden dvojčinný okruh pro zvedání výsevního rámu Jeden dvojčinný okruh pro skládání *Standardní i volitelné příslušenství se může v jednotlivých zemích lišit Volitelné vybavení: Nástavba zásobníku Preemergentní znamenáky Přední přítlačná kolečka 1 pár dodatečných kypřičů stop (MODULINER SOLO) - Kypřiče stopy v diskovém provedení - Extra uzavírací ventil pro kolejové řádky Stěrky přítlačných kol Souprava pracovních světel - monitorovací zařízení KLS 128 Plnící šnek Originální díly, vyplatí se! Nože rotační brány - lisovaná borová ocel - velký profil s vyšší odolností proti opotřebení (tloušťka 16 mm) - hřeby s větším a plynulým zakřivením, vysoká odolnost proti ohnutí - značné ohnutí: upraveno na vysoké pracovní rychlosti - velmi pružné hřeby, extrémně odolné proti zlomení a nárazům - hřeby Optimix: bezorebná příprava půdy pomocí šikmých hřebů Obj. č. K / K Obj. č. K / K povlakované hřeby (DURAKUHN) Obj. č. K / K hřeb Optimix Stěrky - povlakovány antiabrazivním oxidem wolframu - jednostranné použití Díl č pro standardní válce Díl č pro válce Maxi Připevnění do nejtvrdších podmínek KUHNSET, ideální sestava originálních dílů. Spojovací kus: obj. č Závlačka: obj. č Bezpečnostní kolík: obj. č Některé stroje mají značnou hmotnost. Berte vždy v úvahu celkovou hmotnost traktoru, jeho nosnost a maximální zatížení na nápravu. Zatížení přední nápravy traktoru musí činit minimálně 20% pohotovostní hmotnosti traktoru. Náš stroj je vyroben ve shodě s evropskými předpisy pro strojní zařízení, platnými v členských státech Evropské unie. V zemích mimo EU naše stroje vyhovují bezpečnostním předpisům těch zemí, kterých se to týká. Některá bezpečnostní zařízení mohou být odstraněna, aby náš prospekt umožnil jasnější zobrazení. Za žádných okolností by neměl být stroj v provozu bez nezbytných bezpečnostních zařízení (podle specifikací v montážních instrukcích a návodu k obsluze). Ponecháváme si právo změny jakékoliv konstrukce, technických údajů nebo seznamu materiálů bez dalšího oznámení. Naše modely a obchodní značky jsou patentované ve více než jedné zemi. Registrovaná ochranná značka (y) v jedné nebo několika zemích. VÁŠ PRODEJCE KUHN: - - S ohledem na ochranu životního prostředí je tento prospekt vytištěný na papír, který neobsahuje chlor. / Vytištěno ve Francii CZ Copyright KUHN 2012 KUHN S.A. - F Saverne Cedex

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.  be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

COMBILINER COMBILINER SITERA U M Ě N Í D O B R É H O S E T Í

COMBILINER COMBILINER SITERA U M Ě N Í D O B R É H O S E T Í COMBILINER SITERA U M ĚNÍ D O BRÉHO SETÍ COMBILINER SITERA INTEGROVANÝ COMBILINER SITERA Univerzální mechanická secí kombinace COMBILINER SITERA je známá svou výjimečnou všestraností! Efektivní při setí

Více

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor CULTIMER řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor U M Ě N Í S P R Á V N É P O D M Í T K Y! CULTIMER VÍCEÚČELOVÝ RADLIČKOVÝ KULTIVÁTOR Péče o strniště je klíčovou operací pro zachování dobré půdní

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.   be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

TF 1500 / TT 3500 / TT 6500 BTF / BTFR / BDSR COMBILINER VENTA CSC 6000

TF 1500 / TT 3500 / TT 6500 BTF / BTFR / BDSR COMBILINER VENTA CSC 6000 Čelní zásobník Tažené zásobníky Secí rámy TF 1500 / TT 3500 / TT 6500 BTF / BTFR / BDSR COMBILINER VENTA CSC 6000 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 TF 1500 TT 3500 TT 6500 BTF BTFR BDSR COMBILINER VENTA

Více

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV Charakteristika secích strojů TERRASEM stabilní konstrukce hlava uložená v zásobníku utěsněnému proti vniknutí vlhkosti a nečistot ventilátor o velkém průměru s nízkou

Více

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. be strong, be

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA.   be strong, be Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 UNIVERZÁLNÍ MECHANICKÁ SECÍ KOMBINACE JAK PRACOVAT PŘESNĚ A RYCHLE ZA VŠECH PODMÍNEK Řada

Více

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 UNIVERZÁLNÍ MECHANICKÁ SECÍ KOMBINACE JAK PRACOVAT PŘESNĚ A RYCHLE ZA VŠECH PODMÍNEK

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

A-PDF Merger DEMO : Purchase from to remove the watermark. SPEEDLINER C 3000 Secí stroj pro jednoduchý způsob setí

A-PDF Merger DEMO : Purchase from   to remove the watermark. SPEEDLINER C 3000 Secí stroj pro jednoduchý způsob setí A-PDF Merger DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark SPEEDLINER C 3000 Secí stroj pro jednoduchý způsob setí U M Ě N Í J E D N O D U C H É H O S E T Í SPEEDLINER C 3000 VŠESTRANNOST:

Více

Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & be strong, be KUHN

Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & be strong, be KUHN Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & 1200 www.kuhn.com be strong, be KUHN OPTIS OMNIS 600 800 800 1000 1000 1200 NESENÉ POSTŘIKOVAČE KUHN - JEDNODUCHOST A ODOLNOST! JEDNODUCHÉ, SPOLEHLIVÉ,

Více

LISY NA HRANATÉ BALÍKY. LSB 1290 i-density. be strong, be KUHN

LISY NA HRANATÉ BALÍKY. LSB 1290 i-density.   be strong, be KUHN LISY NA HRANATÉ BALÍKY LSB 1290 i-density www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB 1290 id NOVÁ GENERACE LISŮ NA HRANATÉ BALÍKY S VYŠŠÍM STUPNĚM SLISOVÁNÍ VYŠŠÍ EFEKTIVITA A SNADNĚJŠÍ MANIPULACE Nové lisy

Více

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí Maestro Budoucnost pneumatického přesného setí PHILIPP HORSCH: Roky našeho intenzívního vývoje se odráží ve stroji Maestro a v jeho jedinečném dávkovacím a jednotícím ústrojí. Tisíce hodin na našich testovacích

Více

MDS. 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ!

MDS. 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ! MDS 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ! MDS Rozmetadla průmyslových hnojiv Rozmetadla MDS Účinné rozmetání hnojiva ve vinicích,

Více

SH SADY PRO SECÍ STROJE

SH SADY PRO SECÍ STROJE Secí stroje pro krycí plodiny SH 201-402 - 600 SADY PRO SECÍ STROJE www.kuhncenter.cz be strong, be KUHN SH 201-402-600 A SADY PRO SECÍ STROJE UNIVERZÁLNÍ PRO VYSOKÝ STANDARD SETÍ Chcete podmítnout strniště

Více

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l KUHN MDS Rozmetací kotouče s rychlým nastavením lopatek (bez potřeby nářadí) pro normální, ohraničené rozmetání nebo pozdější přihnojování na list - rychlá montáž kotoučů - pomalu se otáčející čechrač

Více

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální Kombinovaný secí stroj FlexCart Efektivní a univerzální Flexibilita a nejjednodušší ovládání Disková secí lišta CX-Ultra šířky 6,00 m Disková secí lišta CX-Ultra šířky 8,00 m FlexCart se zachycovacím hákem

Více

Kompletní řada secích strojů pro bezorebné (přímé) setí navržena splnit nejnáročnější požadavky

Kompletní řada secích strojů pro bezorebné (přímé) setí navržena splnit nejnáročnější požadavky SD GA UMĚN Í DOBRÉHO SETÍ! SD PŘÍMÉ SECÍ STROJE Kompletní řada secích strojů pro bezorebné (přímé) setí navržena splnit nejnáročnější požadavky Budoucnost zemědělství je v udržení konkurence schopnosti

Více

VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ

VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ SETÍ! COMBILINER KUHN, koncepce vysoké výkonnosti Investice do secího stroje je klíčovou událostí na mnoha farmách. Vaše požadavky se dají částečně shrnout do

Více

COMBILINER VENTA ŘADA EC 300 / LC 102 ŘADA LC 1000

COMBILINER VENTA ŘADA EC 300 / LC 102 ŘADA LC 1000 Pneumatické secí stroje COMBILINER VENTA ŘADA EC 300 / LC 102 ŘADA LC 1000 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER VENTA EC 300 ŘADA LC 102 ŘADA LC 1000 PNEUMATICKÉ SECÍ KOMBINACE DLE VAŠICH POŽADAVKŮ!

Více

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX.

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Oblasti použití Louky a pastviny Orná půda Kukuřice Obilniny Výhody pro Vás ve zkratce: úzké trysky a lepší zasakování do horní vrstvy půdy díky speciálním zářezovým botkám

Více

m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů

m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů Flexibilita a přesnost pro nejlepší Kverneland Accord, specialista na setí ve skupině Kverneland Group, vyvinul celou

Více

Pevné rotační brány Řada 104-1004

Pevné rotační brány Řada 104-1004 www.kuhn.com Vyrovnávací táhla 1 1 Uchycené vpředu aby bylo možno vyrovnávat nerovnosti terénu a brány se nebořily příliš do země. Uchycené vzadu pro dosažení optimální kvality seťového lůžka a vyrovnání

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m Prutové brány Pracovní záběry: 1, m - 7 m Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve výrobě prutových bran pro různé použití. Již 0 let nabízejí tuto alternativu chemické kontroly

Více

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště Prutové brány Golfová a fotbalová hřiště Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě prutových bran pro různé použití. Již 50 let nabízejí tuto alternativu k snížení

Více

OPTIMER Řada 103, 103R a 1003

OPTIMER Řada 103, 103R a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103, 103R a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 ŘADA 103, 103R A 1003 EFEKTIVNÍ MÍSENÍ PŮDY PŘI VYSOKÝCH RYCHLOSTECH Jedním z možných řešení snižování nákladů

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

COMBILINER INTEGRA

COMBILINER INTEGRA COMBILINER INTEGRA 3003-4003 A-PDF Merger DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark UMĚN Í KVALITN Í H O S E T Í! INTEGRA INTEGROVANÉ MECHANICKÉ SECÍ STROJE Integrované mechanické secí

Více

PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25

PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25 PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25 Nejrůznější postupy zpracování půdy Pro moderní rostlinnou výrobu je stále důležitější výkonná technika, univerzální kombinovatelnost různých typů půdozpracujících strojů

Více

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Pöttinger AEROSEM Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Výnos je ovlivněn přesným ukládáním osiva. Nedělitelně s rovnoměrným ukládáním osiva je spojen cíl omezení ztrát osiva. Při vysokých nákladech na

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 TB 151 181 211 TBE 180 210 230 TBES 230 250 PRO 180 210 KOMPLETNÍ SORTIMENT PRO MULČOVÁNÍ U OKRAJŮ SILNIC A POLÍ Již několik

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

Návěs s výtlačným čelem

Návěs s výtlačným čelem 1 Návěs s výtlačným čelem POWER-PUSH Enormní ložný objem při zachování krátké konstrukce umožňující vynikající jízdní obratnost. Budete ho milovat! Návěs s výtlačným čelem Na základě 75 let zkušeností

Více

COMBILINER INTEGRA

COMBILINER INTEGRA COMBILINER INTEGRA 3003-4003 UMĚN Í KVALITN Í H O S E T Í! INTEGRA INTEGROVANÉ MECHANICKÉ SECÍ STROJE Integrované mechanické secí stroje INTEGRA Nové secí kombinace INTEGRA splňují požadavky v oblasti

Více

Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT

Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT ZPRACOVÁNÍ KRMIVA DLE VAŠICH POTŘEB! Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Naše silná stránka: tradice a zkušenost 1 Neuvěřitelná pracovní rychlost,

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače

DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače PENÍZE ORAJÍ! DUKÁT Výsledky již po jednom průjezdu Krátké diskové brány-podmítače Dukát je kompletní řada vysoce výkonných a vysokorychlostních jednotek o šířce od

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

OPTIMER. diskový kultivátor řady 101 a 1002. Špičková technika na zpracování půdy

OPTIMER. diskový kultivátor řady 101 a 1002. Špičková technika na zpracování půdy OPTIMER diskový kultivátor řady 101 a 1002 Špičková technika na zpracování půdy Ucelená nabídka s pracovním záběrem od 3 do 7,5m Při minimalizačním způsobu zpracování půdy ušetří hospodář značnou část

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

AEROSEM. Pneumatické secí stroje PÖTTINGER CS powered by innovation

AEROSEM. Pneumatické secí stroje PÖTTINGER CS powered by innovation AEROSEM Pneumatické secí stroje PÖTTINGER powered by innovation 97+234.CS.1013 Pro obiloviny i pro kukuřici AEROSEM Generace univerzálních pneumatických secích strojů pro obiloviny a přesné setí kukuřice

Více

MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1

MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1 Rozmetadla průmyslových hnojiv 10-24 m MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1 www.kuhn.com be strong, be KUHN MDS 10.1 11.1. 12.1. 17.1. 19.1. SILNÉ ARGUMENTY PRO SPOLEHLIVÁ ROZMETADLA! Rozmetání hnojiva

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI NOVA RADA ˇ CK KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI CK3510/CK3510H/CK4010/CK4010H Osvětlení palubní desky Podsvícená palubní deska zaručuje velkou viditelnost při práci v jasném denním světle nebo v noci. HST

Více

ET90. Výkon a účinnost: ET90. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem

ET90. Výkon a účinnost: ET90. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET90 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Výkon a účinnost: ET90 Spotřeba paliva rýpadla ET90 je až o 20 procent nižší než u srovnatelných modelů to znamená výrazné snížení provozních nákladů. V

Více

Allrounder 900 / 1200 -profiline-

Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - ALLROUNDER profiline to nejsou pro svou vysokou a prostornou rámovou konstrukci (průchodná výška 60 cm) klasické seťové brány, nýbrž

Více

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9 4080 Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min. Objem válců 3,4 cm³ Kühlmitteltyp voda /

Více

Konvenční výsev a výsev do mulče

Konvenční výsev a výsev do mulče Pneumatické stroje Solitair LEMKEN Solitair Koncept Současná situace v rostlinné výrobě vyžaduje v zemědělském provozu větší výkonnost používané techniky, univerzální kombinovatelnost s různými stroji

Více

COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003

COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003 Integrované mechanické sečky COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003 www.kuhn.com be strong, be KUHN INTEGRA 3003 4003 PŘESNÉ SETÍ SE SNÍŽENÝMI NÁKLADY COMBILINER INTEGRA je nezávislý, kompaktní a zároveň robustní

Více

Řešení KUHN. COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE!

Řešení KUHN. COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE! Řešení KUHN COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE! Secí kombinace COMBILINER Secí kombinace se stroji KUHN můžete kombinovat tak, jak se vám to líbí! Secí kombinace

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

Pozemní radar měří pracovní rychlost.

Pozemní radar měří pracovní rychlost. Seed Hawk Väderstad Seed Hawk představuje nejnovější technologii pro přímé setí. Unikátní krojidlové rameno umožňuje dokonalé kopírování, takže semeno i hnojivo jsou odděleně umístěné v optimální vzdálenosti

Více

Offen für alles und höchst flexibel

Offen für alles und höchst flexibel S o n d e r d r u c k Agritechnica Exklusiv im profi-einsatz Neuheit 2011 aus 11/2011 Köckerling Tanksystem Boxer: Offen für alles und höchst flexibel Mit dem Boxer präsentiert Köckerling ein universelles

Více

ET145 od Wacker Neuson přináší enormní nárůst výkonu, aniž by překážela velikost rýpadla. Nabízí optimální poměr výkonu, pohyblivosti a stability.

ET145 od Wacker Neuson přináší enormní nárůst výkonu, aniž by překážela velikost rýpadla. Nabízí optimální poměr výkonu, pohyblivosti a stability. ET145 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET145 - šampión kompaktní třídy. ET145 od Wacker Neuson přináší enormní nárůst výkonu, aniž by překážela velikost rýpadla. Nabízí optimální poměr výkonu,

Více

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX je jedna z nejvlivnějších firem v průmyslu stavebních strojů s vedoucím postavením na trhu s výrobky a ochrannými značkami. Téměř pro každý

Více

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min.

Více

DISCOVER XM2 DISCOLANDER XM

DISCOVER XM2 DISCOLANDER XM Diskové brány DISCOVER XM2 DISCOLANDER XM www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 DISCOVER DISCOLANDER XM2 28 XM2 32 XM2 36 XM2 40 XM2 44 XM 32 XM 36 XM 40 XM 44 XM 48 XM 52 INOVACE NOVÉHO MODELU Povrchová podmítka

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

MERGE MAXX 900. Pásový shrnovač píce

MERGE MAXX 900. Pásový shrnovač píce MERGE MAXX 900 Pásový shrnovač píce REVOLUČNÍ TECHNIKA PRO SHRNO VÁ NÍ PÍCE MERGE MAXX 900 Pásový shrnovač píce je přesně to pravé pro vás, pokud...... chcete sklízet plodiny bohaté na živiny V pícninách,

Více

O F FA R MING. Ing. Karel Kubín, Ph. D. Praha,

O F FA R MING. Ing. Karel Kubín, Ph. D. Praha, Seminář Hydraulika zemědělských strojů Hy draulické sy stémy záv ěsný ch zemědělský ch strojů Ing. Karel Kubín, Ph. D. Praha, 29. 11. 2017 JOY O F FA R MING O BSAH Představení BEDNA R FMT Specifika strojů

Více

CATROS CERTOS CENIUS. Náboje disků

CATROS CERTOS CENIUS. Náboje disků ZA KAŽDÝ METR ZÁBĚRU 1.000 DOLŮ ČÍM VĚTŠÍ ZÁBĚR, TÍM VĚTŠÍ SLEVA! CATROS CERTOS CENIUS STŘÍHÁME ceny strojů! Diskový podmítač Catros lze vybavit jako jediný stroj na trhu speciální výbavou PRO pro aplikaci

Více

FB 119 /

FB 119 / LISY NA KULATÉ BALÍKY S PEVNOU KOMOROU FB 119 / 2130 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FB 119 2130 LISY KUHN NA KULATÉ BALÍKY PERFEKTNÍ BALÍKY ZA VŠECH PODMÍNEK! KVALITA, KTEROU HLEDÁTE Výkonnost, kvalita

Více

Série 100 A 100 - GII

Série 100 A 100 - GII Diskové žací stroje Série 100 A 100 - GII www.kuhn.com be strong, be KUHN GMD DISKOVÉ ŽACÍ STROJ OJE SÉRI RIE GMD 100 A 100 - GII Diskové žací stroje série GMD 100 a 100 - GII Jedinečná rychlost práce,

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

DUMPERY

DUMPERY DUMPERY WWW.DUMPER.CZ AUSA D100 AHA, AHG nosnost 1000 kg, objem korby 505 l přední vyklápění (AHA), otočná korba (AHG) výkon 16,8 kw D100AHA/AHG jsou nejmenší modely v oblasti kloubových nakladačů s nosností

Více

SECÍ KOMBINACE COMPACT-SOLITAIR

SECÍ KOMBINACE COMPACT-SOLITAIR SECÍ KOMBINACE COMPACT-SOLITAIR 2 Preciznost při vysokém tempu konvenčním způsobu setí. Kromě vysoké pracovní rychlosti přispívá ke stálému zvyšování plošného výkonu i velký zásobník osiva, a také rychlejší

Více

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 Výsevní jednotka SP Přehled přesných secích strojů osazených výsevní jednotkou SP: Model Max. pracovní záběr (cm) Rozteč řádků (cm) Počet výsevních jednotek SP SPRINT 150-600 45/75

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

WL95. Automatický variabilní pohon

WL95. Automatický variabilní pohon WL95 Kloubové kolové nakladače Nakládání s materiálem v nové dimenzi Nová třída výkonu - překlopné zatížení a trhací síla - to je kolový nakladač WL95. A také pokud jde o pracovní komfort WL95 nabízí maximální

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch před umělou obnovou lesa Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch pro umělou obnovu Kumulace odpadu = snižování W až o 1/3 Odpad odstranit a přeměnit Odstranění = snížení nebezpečí požárů

Více

Optimální volba nejen pro výsev kukuřice

Optimální volba nejen pro výsev kukuřice OPTIMA Univerzální přesný secí stroj Accord Optimální volba nejen pro výsev kukuřice Přesné založení porostů kukuřice, slunečnice, řepy, luskovin, dýní... 2 Kverneland Accord nabízí osvědčené technologie

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

MasterDrill THINK AHEAD. Pneumatické secí stroje. www.vogel-noot.info

MasterDrill THINK AHEAD. Pneumatické secí stroje. www.vogel-noot.info CZ THINK AHEAD MasterDrill Pneumatické secí stroje Vážit si chytrých hlav n přesné ukládání osiva a vysoká stabilita n nízká potřeba zvedací síly traktoru a optimální poloha těžiště n bohaté možnosti volitelné

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

ET65. Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65

ET65. Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65 ET65 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65 ET65 je rýpadlo, o jakém uživatelé sní. Vysoce výkonný stroj, který překvapí svou kompaktní konstrukcí a

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 FB Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 NEJLEPŠÍ TECHNOLOGIE LISOVÁNÍ KULATÝCH BALÍKŮ! FB 119-2130 LISY NA KULATÉ BALÍKY KUHN Buďte silní, se stroji KUHN KUHN nabízí kompletní výrobní

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Pluhy WARRIOR představují inovovanou řadu nesených pluhů vybavených hydraulickým nastavením pracovního záběru. Pluhy jsou k dispozici

Více

Ultima 800 - výkonný univerzální secí stroj

Ultima 800 - výkonný univerzální secí stroj Ultima 800 Ultima 800 - výkonný univerzální secí stroj ULTIMA - způsob práce Univerzální dlátový secí stroj pro profesionály Půda je před secí botkou nejdříve upěchována, pak botka vytvoří seťovou brázdu,

Více

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače /

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače / KUHN TB Stroje obzvlášť přizpůsobené údržbě okrajů pozemků, silničních krajnic a svahů právě tak jako příkopů - otočné zhlaví, plovoucí poloha na drtící a mulčovací jednotce - nárazová pojistka s mechanickým

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Velké kompaktní diskové brány Certos TX

Velké kompaktní diskové brány Certos TX Certos TX Certos TX Velké kompaktní diskové brány Certos TX Pro konkrétní práci ty správné kompaktní diskové brány AMAZONE Catros pracovní hloubka 3 cm až 12 cm Speciální nářadí na mělkou podmítku Catros

Více

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ 80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více