Zápis z XV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z XV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice"

Transkript

1 Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice XV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic zahájil a řídil Martin CH A R V Á T, primátor města. Úvodem přivítal přítomné zastupitele i veřejnost. Z celkového počtu členů zastupitelstva bylo na počátku zasedání přítomno 21 členů zastupitelstva, v průběhu zasedání se dostavilo dalších 14 členů. Pracovní předsednictvo bylo navrženo a schváleno v tomto složení: (pro 21, proti 0, zdrž. 0, nehl. 16) - Jiří R O Z I N E K - Helena D V O Ř Á Č K O V Á - Jakub R Y CH T E C K Ý - Jan Ř E H O U N E K - Martin CH A R V Á T Návrhová komise byla navržena a schválena v tomto složení: (pro 23, proti 0, zdrž. 0, nehl. 14) - Petr K L I M P L - Tomáš P E L I K Á N - Lea T O M K O V Á Ověřovateli zápisu z minulého XIV. zasedání ZmP byli: - František B R E N D L - Aleš V A V Ř I Č K A Písemné připomínky nedošly. Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic byl na základě vyjádření ověřovatelů s c h v á l e n. Ověřovateli zápisu z XV. zasedání zastupitelstva města byli jmenováni: - Marie H U B Á L K O V Á - Vítězslav Š T Ě P Á N E K XV. zasedání ZmP dne Strana 1 (celkem 28)

2 I. Schválení programu schůze V programu byly navrženy následující změny: - zařazení nové zprávy č. 25 Doplnění Strategického plánu města Pardubic + žádost o její projednání za zprávou č. 1 - stažení zprávy č. 12 Schválení kupní smlouvy prodej části areálu Hůrka - stažení informativní zprávy Plnění usnesení č. 107/2015 ze dne Program XV. zasedání Zastupitelstva města byl schválen vč. výše uvedených změn takto: (pro 26, proti 0, zdrž. 0, nehl. 11) 1. Zpráva o činnosti RmP a MmP od posledního zasedání ZmP P: Martin Charvát, primátor města Pardubic 25. Doplnění Strategického plánu města Pardubic P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora 2. Převody a prodeje nemovitostí P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora 3. Revokace usnesení - převody a prodeje nemovitostí P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora 4. Další průběh pořizování územního plánu P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora 5. Smlouva o poskytnutí dotace - RFP a.s. P: Jan Řehounek, náměstek primátora 6. Schválení principů financování výstavby nového terminálu letiště Pardubice vč. příjezdové komunikace do majetku EBA a.s. P: Jan Řehounek, náměstek primátora 7. Místní akční plán rozvoje vzdělávání Pardubice P: Jan Řehounek, náměstek primátora 8. Portfolio projektů s možností financování v rámci ITI P: Jan Řehounek, náměstek primátora 9. IPRM "Přitažlivé město" P: Jan Řehounek, náměstek primátora 10. Smlouva o spolupráci při přípravě stavby I/36 SV obchvat Pardubice, úsek Trnová - Fablovka - Dubina P: Jiří Rozinek, náměstek primátora 11. Dodatek č. 1 ke Smlouvě o vzájemné spolupráci za účelem realizace projektu "Cyklostezka Ostřešany - Nemošice" P: Jiří Rozinek, náměstek primátora XV. zasedání ZmP dne Strana 2 (celkem 28)

3 12. Schválení kupní smlouvy - prodej části areálu Hůrka (kupující PERNŠTEJN CITY s.r.o.) - STAŽENO 13. Problematika pozemků na březích Chrudimky - vojenský prostor P: Jan Řehounek, náměstek primátora 14. Odkup kanalizace v Doubravicích P: Jiří Rozinek, náměstek primátora 15. Revokace usnesení - záměr prodeje části areálu čp. 324 ul. J. Palacha (bývalá vrátnice) P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora 16. Prodej části areálu čp. 324 ul. J. Palacha P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora 17. Prodej pozemků včetně objektu k bydlení č.p. 952 v ul. Bubeníkova P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora 18. Smlouva o spolupráci mezi kraji a městy na marketingu produktu Labská stezka P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora 19. Volba přísedících okresního soudu P: Martin Charvát, primátor města Pardubic 20. Koncepční plán prevence kriminality na léta P: Jakub Rychtecký, náměstek primátora 21. Dotace z Programu podpory bezbariérovosti P: Jakub Rychtecký, náměstek primátora 22. Dotace z Programu podpory volného času P: Jakub Rychtecký, náměstek primátora 23. Dotace z Programu podpory cestovního ruchu - STAŽENO 24. Dotace z Programu podpory sportu P: Jakub Rychtecký, náměstek primátora 26. Diskuse Informativní zprávy: O stavu pořizování územního plánu a změn územního plánu P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora Plnění usnesení č. 107/2015 ze dne STAŽENO Zadávací dokumentace na prodej areálu Tesla-Kyjevská P: Jan Řehounek, náměstek primátora XV. zasedání ZmP dne Strana 3 (celkem 28)

4 Informace k aktualizaci záměru pořízení současného sídla ČSOB Pojišťovny a.s. (přemístění agend MmP do jediné správní budovy) P: Jan Řehounek, náměstek primátora Olympijský park Pardubice 2016 P: Jakub Rychtecký, náměstek primátora Na stůl členové zastupitelstva obdrželi tyto materiály: - brožuru ke zprávě č. 18 týkající se Labské stezky - opravené znění přílohy návrhu usnesení č. 2 ke zprávě č dopis 1. náměstka hejtmana Pk pana Línka se žádostí o případnou nominaci přísedících pro pardubickou pobočku Krajského soudu v HK II. Pořadí projednávaných zpráv 1. Zpráva o činnosti RmP a MmP od posledního zasedání ZmP Zpravodaj: Martin Charvát, primátor města Pardubic - poděkoval členům všech 6 pracovních skupin z řad zástupců poskytovatelů sociálních služeb, které se podílely na tvorbě akčních plánů v sociální oblasti - doplnil informace z minulého jednání RmP týkající se architektonické soutěže na archeologické naleziště v Pardubičkách a dále schválení konceptu sochy Jana Kašpara a jeho umístění na tř. Míru. - podal nový návrh na usnesení (viz přijaté usnesení č. 758 Z/2016) V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam Petr Klimpl podal dva nové návrhy na usnesení (viz přijatá usnesení č. 759 a 760 Z/2016) Jiří Rozinek Helena Dvořáčková Štěpánka Fraňková Martin Charvát Miroslav Čada, vedoucí ORS podá písemnou odpověď na dotaz paní Fraňkové ve věci časové prodlevy v harmonogramu projektu Přednádraží (odpověď bude zaslána všem členům ZmP) Jan Linhart podal nový návrh na usnesení (viz nepřijatý návrh č. 5) Jan Mazuch Miroslav Rubeš Jaroslav Hruška, vedoucí OMI Jiří Skalický Karel Haas Martin Kolovratník informoval o jednání k řešení dopravy v Pardubicích (JV a SV obchvat). Výstup z tohoto jednání bude na žádost pana primátora zaslán všem členům ZmP. Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 757 Z/2016 (pro 31, proti 0, zdrž. 1, nehl. 5) XV. zasedání ZmP dne Strana 4 (celkem 28)

5 B e r e n a v ě d o m í zprávu o činnosti Rady města Pardubic a Magistrátu města Pardubic od posledního zasedání Zastupitelstva města Pardubic. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 758 Z/2016 (pro 29, proti 0, zdrž. 1, nehl. 7) B e r e n a v ě d o m í změnu původně plánovaných termínů jednání ZmP a to z na (pondělí) a z na (pondělí) Návrh č. 3 P. Klimpl Přijaté usnesení č. 759 Z/2016 (pro 32, proti 0, zdrž. 1, nehl. 4) O c e ň u j e vítězství týmu basketbalistů BK JIP Pardubice v Českém poháru 2016 a děkuji jim za velmi dobrou reprezentaci města. Návrh č. 4 P. Klimpl Přijaté usnesení č. 760 Z/2016 (pro 29, proti 0, zdrž. 3, nehl. 5) Ž á d á předložit zastupitelstvu města Pardubic zprávu o zdrojích financování veřejné zakázky malého rozsahu č. OMI-VZMR "Zkapacitnění komunikace - Semtín Průmyslová zóna - PD" a o zdrojích financování následné realizace této investiční akce. T: Z: Jiří Rozinek, náměstek primátora Návrh č. 5 J. Linhart Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat: (pro 9, proti 2, zdrž. 21, nehl. 5) U k l á d á dokončit elektronizaci jednání zastupitelstva. T: Doplnění Strategického plánu města Pardubic Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - odůvodnila předřazení bodu za zprávu č. 1 (důvodem je souvislost s bodem č. 4 programu jednání) XV. zasedání ZmP dne Strana 5 (celkem 28)

6 - dále okomentovala předložený materiál a uvedla, že vychází z jednání předsedů politických klubů dne 16. února. V příloze jsou červeně vyznačeny ty změny, které mají vztah k územnímu plánu, modře jsou vyznačeny změny, které již probíhají a je potřeba je ve strategickém plánu více zakotvit. - podala nový návrh na usnesení ve znění ZmP ukládá vedoucímu ORS v součinnosti s ostatními odbory MmP a starosty MO zapracovat tyto náměty do příslušných kapitol platného strategického plánu. K tomuto návrhu v rámci rozpravy p. Klimpl podal protinávrh, který byl přijat (viz přijaté usnesení č. 800 Z/2016), proto o druhém návrhu předkladatelky nebylo dále hlasováno. V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam František Brendl Petr Klimpl podal protinávrh k doplňujícímu návrhu náměstkyně Dvořáčkové (viz přijaté usnesení č. 800Z/2016) Karel Haas požádal o samostatné hlasování k dvěma textovým doplněním přílohy, a to: pro nejméně obyvatel pro 27, proti 2, zdrž. 2, nehl. 5 přístav umístit variantně i na druhém břehu Labe pro 22, proti 5, zdrž. 7, nehl. 3 Na základě výsledku tohoto dílčího hlasování zůstává příloha původního návrhu pro hlasování nezměněna (výše uvedená textová doplnění zůstávají zachována). Jan Linhart Vítězslav Štěpánek Martin Charvát Aleš Vavřička v rámci technické poznámky navrhl ukončení rozpravy Tomáš Pelikán Václav Snopek Helena Dvořáčková Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 799 Z/2016 (pro 30, proti 0, zdrž. 2, nehl. 5) S o u h l a s í s doplněním strategického plánu města Pardubic o body obsažené v příloze, která je nedílnou součástí tohoto usnesení. Návrh č. 2 P. Klimpl Přijaté usnesení č. 800 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 3, nehl. 6) U k l á d á náměstku primátorovi Janu Řehounkovi zapracovat schválené náměty do příslušných kapitol platného strategického plánu. T: XV. zasedání ZmP dne Strana 6 (celkem 28)

7 2. Převody a prodeje nemovitostí Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - požádala o komentář předsedu komise pro pozemky a reklamu pana V. Stříteského. Ten se podrobněji vyjádřil k návrhům č. 9, 10 a 11 a objasnil důvody, pro které nejsou doporučeny ke schválení. V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam František Brendl požádal o samostatné hlasování k návrhu č. 2 Karel Haas požádal předkladatele o stažení návrhů č. 10 a 11 (předkladatelem neakceptováno) Ludmila Ministrová Martin Kolovratník Helena Dvořáčková Martin Charvát Vítězslav Štěpánek Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 761 Z/2016 (pro 32, proti 0, zdrž. 0, nehl. 5) zřízení úplatného věcného břemene na části p.p.č. 503/10, části p.p.č. 2774/3, části p.p.č. 2774/64, části p.p.č. 2776/7, části p.p.č. 2783/58, části p.p.č. 3787/2, části st.p.č , st.p.č k.ú. Pardubice (dle geometrického plánu č /2015) k ve vlastnictví České republiky, s právem hospodařit s majetkem státu pro Povodí Labe, státní podnik, IČ , se sídlem Víta Nejedlého 951/8, Hradec Králové, ve prospěch statutárního města Pardubice, IČ , se sídlem Pernštýnské nám. 1, Pardubice spočívajícího v právu chůze a jízdy a v povinnosti strpět umístění objektů vybudovaných v rámci investiční akce "Revitalizace parku Na Špici, Pardubice" po celou dobu jejich fyzické a právní životnosti, vstupování na pozemek (rozumí se vstup a vjezd) v rozsahu věcného břemene za účelem provádění nezbytných prací spojených s opravami a revizemi, resp. rekonstrukcí objektů stavby po celou dobu jejich fyzické a i právní životnosti za jednorázovou úhradu ve výši pětinásobku ročního užitku při ceně 35,- Kč+DPH za 1 m 2, tj ,- Kč+DPH. uzavřít smlouvu o zřízení věcného břemene. Z: Dagmar Balousová T: Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 762 Z/2016 (pro 26, proti 1, zdrž. 3, nehl. 7) odkoupení p.p.č. **** k.ú. Pardubice od **** dle zásad pro majetkoprávní vypořádání pozemků. uzavřít kupní smlouvu. Z: Dagmar Balousová T: XV. zasedání ZmP dne Strana 7 (celkem 28)

8 Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 763 Z/2016 (pro 32, proti 0, zdrž. 0, nehl. 5) odkoupení p.p.č. 3000/37 o výměře 632 m 2, p.p.č. 3911/9 o výměře 629 m 2 k.ú. Pardubice od společnosti České dráhy, a.s., IČ , se sídlem Praha 1, Nábřeží L. Svobody 1222, do vlastnictví statutárního města Pardubice, IČ , se sídlem Pernštýnské nám. 1, Pardubice za celkovou cenu ,-Kč. uzavřít kupní smlouvu. Z: Dagmar Balousová T: Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 764 Z/2016 (pro 32, proti 0, zdrž. 0, nehl. 5) odkoupení části p.p.č. 1043/1 o výměře cca 221 m 2 (dle GP č /2015 p.p.č. 1043/30), p.p.č. 1043/5 o výměře 191 m 2, p.p.č. 1043/29 o výměře 939 m 2, p.p.č. 1077/15 o výměře 99 m 2, p.p.č. 1077/52 o výměře 133 m 2 k.ú. Svítkov z vlastnictví České republiky s právem hospodaření s majetkem státu pro Lesy České republiky, s.p., IČ , se sídlem Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové do vlastnictví statutárního města Pardubice, IČ , se sídlem Pernštýnské nám. 1, Pardubice v rámci investiční akce "Cyklostezka Pražská-Branecká" za cenu dle znaleckých posudků č. 4111/160e/2015 a č. 4111/160h/2015 za celkovou cenu ,96 Kč. uzavřít kupní smlouvu. Z: Dagmar Balousová T: Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 765 Z/2016 (pro 32, proti 0, zdrž. 0, nehl. 5) I. R u š í usnesení Zastupitelstva města Pardubic č.1703/2014 ze dne I 1.odkoupení části st.p.č. **** k.ú. Rosice nad Labem od **** dle zásad pro majetkoprávní vypořádání s tím, že smlouva bude uzavřena po odstranění zástavního práva. 2.prodej p.p.č. **** k.ú. Rosice nad Labem **** za cenu stanovenou znaleckým posudkem č. **** ze dne ve výši 1.440,-Kč/m2 povýšenou o DPH v případě, že pozemek bude spadat do režimu podléhajícímu DPH. Kupní cena bude povýšena o částku 1.815,- Kč uhrazenou statutárním městem Pardubice za znalecký posudek. I uzavřít kupní smlouvy. Z: Dagmar Balousová T: XV. zasedání ZmP dne Strana 8 (celkem 28)

9 Návrh č. 6 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat: (pro 2, proti 24, zdrž. 7, nehl. 4) prodej p.p.č. **** k.ú. Pardubice ****, za cenu určenou znaleckým posudkem o ceně obvyklé vyhotoveným znalcem schváleným statutárním městem Pardubice povýšenou o DPH v případě, že pozemek bude spadat do režimu podléhajícímu DPH, a povýšenou o cenu znaleckého posudku, pokud objednavatelem bude statutární město Pardubice. uzavřít kupní smlouvu. Z: Dagmar Balousová T: Návrh č. 7 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat: (pro 2, proti 24, zdrž. 7, nehl. 4) prodej p.p.č. **** k.ú. Rosice nad Labem ****, za cenu určenou znaleckým posudkem o ceně obvyklé vyhotoveným znalcem schváleným statutárním městem Pardubice povýšenou o DPH v případě, že pozemek bude spadat do režimu podléhajícímu DPH, a povýšenou o cenu znaleckého posudku, pokud objednavatelem bude statutární město Pardubice. uzavřít kupní smlouvu. Z: Dagmar Balousová T: Návrh č. 8 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat: (pro 2, proti 24, zdrž. 7, nehl. 4) prodej části p.p.č. **** k.ú. Ohrazenice ****, za cenu určenou znaleckým posudkem o ceně obvyklé vyhotoveným znalcem schváleným statutárním městem Pardubice povýšenou o DPH v případě, že pozemek bude spadat do režimu podléhajícímu DPH, a povýšenou o cenu znaleckého posudku, pokud objednavatelem bude statutární město Pardubice, po doložení geometrického plánu, kterým bude upřesněna výměra výše uvedené části pozemku, žadatelem. uzavřít kupní smlouvu. Z: Dagmar Balousová T: XV. zasedání ZmP dne Strana 9 (celkem 28)

10 Návrh č. 9 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat: (pro 2, proti 24, zdrž. 7, nehl. 4) odkoupení podílu ve výši 2027/10000 st.p.č. 5363/2 o celkové výměře 4 m 2, podílu ve výši 2027/10000 st.p.č. 5364/2 o celkové výměře 207 m 2 k.ú. Pardubice od České republiky s příslušností hospodařit s majetkem státu pro Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, IČ , se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, za cenu ,- Kč. uzavřít kupní smlouvu. Z: Dagmar Balousová T: Návrh č. 10 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat: (pro 2, proti 24, zdrž. 7, nehl. 4) 1. bezúplatný převod části p.p.č. **** k.ú. Pardubice z vlastnictví **** do vlastnictví statutárního města Pardubice, IČ , se sídlem Pernštýnské nám. 1, Pardubice. 2. bezúplatný převod části p.p.č. **** k.ú. Pardubice z vlastnictví statutárního města Pardubice, IČ , se sídlem Pernštýnské nám. 1, Pardubice do vlastnictví ****. Smlouva o bezúplatném převodu bude uzavřena po vyjmutí předmětné části pozemku z nájemní smlouvy se společností ZEAS a.s. Pod Kunětickou horou. uzavřít smlouvy o bezúplatném převodu. Z: Dagmar Balousová T: Návrh č. 11 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat: (pro 2, proti 24, zdrž. 7, nehl. 4) 1. bezúplatný převod části p.p.č. **** k.ú. Pardubice z vlastnictví ****, do vlastnictví statutárního města Pardubice, IČ , se sídlem Pernštýnské nám. 1, Pardubice. 2. bezúplatný převod části p.p.č. **** k.ú. Pardubice z vlastnictví statutárního města Pardubice, IČ , se sídlem Pernštýnské nám. 1, Pardubice do vlastnictví ****. Smlouva o bezúplatném převodu bude uzavřena po vyjmutí předmětné části pozemku z nájemní smlouvy se společností ZEAS a.s. Pod Kunětickou horou. uzavřít smlouvy o bezúplatných převodech. Z: Dagmar Balousová T: XV. zasedání ZmP dne Strana 10 (celkem 28)

11 3. Revokace usnesení- převody a prodeje nemovitostí Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - uvedla, že ve všech návrzích na revokace usnesení se jedná o změnu termínu plnění usnesení. V rozpravě vystoupil: (viz zvukový záznam) Petr Klimpl v rámci technické poznámky požádal o přestávku na poradu politických klubů po bodu č. 4 Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 766 Z/2016 (pro 33, proti 0, zdrž. 1, nehl. 3) M ě n í termín plnění v níže uvedených usneseních Zastupitelstva města Pardubic z původního termínu "T: " na termín "T: ": 1) ZM/1762/2010 2) ZM/1643/2014 3) ZM/112/2015 II. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 767 Z/2016 (pro 33, proti 0, zdrž. 1, nehl. 3) R u š í stávající text uvedený v usnesení Zastupitelstva města Pardubic č.256 Z/2015 ze dne týkajícího se odkoupení části p.p.č. ****, p.p.č. **** k.ú. Černá za Bory od ****, za cenu 378,- Kč/m2 ve znění "p.p.č. **** " a " ,-Kč, tj." bez náhrady. Ostatní text usnesení zůstává beze změny. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 768 Z/2016 (pro 33, proti 0, zdrž. 1, nehl. 3) M ě n í stávající text uvedený v usnesení Zastupitelstva města Pardubic č.663 Z/2016 II ze dne týkající se prodeje pozemků společnosti Náboženská společnost Svědkové Jehovovi, IČ , se sídlem Bryksova 939/37, Praha 14- Černý Most, z původního textu "450,-Kč+DPH" na text "450,- Kč/m2+DPH". Ostatní text zůstává beze změny. 4. Další průběh pořizování územního plánu Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora XV. zasedání ZmP dne Strana 11 (celkem 28)

12 - na základě žádostí některých z předsedů politických klubů doplnila původně předložený návrh na usnesení. V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam Jiří Skalický František Brendl Jan Linhart Karel Haas Václav Snopek podal nový návrh na usnesení (viz nepřijatý návrh č. 3) Aleš Vavřička Martin Charvát Karolína Koupalová, pověřená vedením OHA Helena Dvořáčková Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 769 Z/2016 (pro 24, proti 1, zdrž. 7, nehl. 4) S o u h l a s í s připomínkami Statutárního města Pardubice do společného jednání dle ustanovení 50 odst. 3 Stavebního zákona k variantnímu návrhu Územního plánu města Pardubice v tomto znění: 1. Vytvořit předpoklady pro růst města s cílovým stavem minimálně 120 tisíc obyvatel 2. Rozvíjet město vyváženým a všesměrným způsobem, posílit kompaktní jádro města a zároveň vytvořit předpoklady pro růst jeho okrajových částí (připojených obcí) 3. V oblasti bydlení vytvořit nabídku dostupných ploch pro bytové i rodinné domy 4. V oblasti výrobních aktivit se soustředit zejména na rozvoj ploch v sousedství silnice I/37 5. Vytvořit nástroje pro logickou organizaci výstavby a ekonomicky efektivní realizaci potřebné infrastruktury v území 6. Vytvořit podmínky pro případnou realizaci přístavu Pardubice při pravém břehu Labe Vytvoření podmínek pro naplnění těchto bodů ve výsledném návrhu ÚP - zastavitelné a přestavbové plochy pro bydlení navrhnout v rozsahu, který umožní uspokojit potřeby nového bydlení stávajících obyvatel města a též cca 30ti tisíc nových obyvatel na nezastavěných plochách v poměru 15 tis. v bytových domech a 15 tis. v rodinných domech. - stávající stavební pozemky budou zachovány bez změny účelu využití. - analyzovat dostupnost stávajících rozvojových ploch pro bydlení a pro výrobu - navrhnout další zastavitelné plochy pro bydlení ve struktuře zohledňující poptávku realitního trhu, - plochy pro bydlení popř. i pro ekonomické aktivity vymezit v adekvátním rozsahu v kompaktním městě a ve vazbě na něj a též v okrajových částech města, - vymezit nové plochy pro výrobu v rozsahu cca ha ve vazbě na silnici I/37, - navrhnout odpovídající technickou a dopravní infrastrukturu pokrývající potřebu stálých i dočasných obyvatel (zejména studenti) i výrobních kapacit i s perspektivou dalšího případného budoucího růstu, - navrhnout etapizaci podmiňujících investic do infrastruktury a výstavby v plochách bydlení a výroby v závislosti na podmiňujících investicích a logickém postupu výstavby od zastavěného území do krajiny, - vymezit územní rezervu pro přístav v pravobřežní poloze. XV. zasedání ZmP dne Strana 12 (celkem 28)

13 Návrh č. 2 K. Haas Níže uvedený návrh p. Haase nebyl na základě níže uvedených dílčích usnesení přijat: S o u h l a s í s připomínkami Statutárního města Pardubice dle ustanovení 50 odst. 3 Stavebního zákona k variantnímu návrhu Územního plánu města Pardubice v tomto znění: 1. Vytvořit předpoklady pro růst města s cílovým stavem minimálně 120 tisíc obyvatel pro 8, proti 8, zdrž. 15, nehl. 5 (nebylo přijato) 2. Rozvíjet město vyváženým a všesměrným způsobem, posílit kompaktní jádro města a zároveň vytvořit předpoklady pro růst jeho okrajových částí (připojených obcí) 3. V oblasti bydlení vytvořit nabídku dostupných ploch pro bytové i rodinné domy 4. V oblasti výrobních aktivit se soustředit zejména na rozvoj ploch v sousedství silnice I/37 5. Vytvořit nástroje pro logickou organizaci výstavby a ekonomicky efektivní realizaci potřebné infrastruktury v území o bodech 2 5 hlasováno: pro 7, proti 3, zdrž. 21, nehl. 5 (nebylo přijato) 6. Vytvořit podmínky pro případnou realizaci přístavu Pardubice při pravém břehu Labe pro 6, proti 6, zdrž. 20, nehl. 4 (nebylo přijato) Návrh č. 3 V. Snopek Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat: (pro 5, proti 14, zdrž. 12, nehl. 5) I. Z a s t a v u j e pořízení nového Územního plánu města Pardubic. určenému zastupiteli, aby ve spolupráci s pořizovatelem přepracoval zadání územního plánu v souladu s aktuálními požadavky města Pardubic. Zastupitelé mohou určenému zastupiteli předat své podněty do I určenému zastupiteli předložit zastupitelstvu upravené zadání územního plánu do Smlouva o poskytnutí dotace - RFP a.s. Zpravodaj: Jan Řehounek, náměstek primátora - předložený návrh reflektuje na to, že dotace, kterou poskytl Pardubický kraj na financování nové multimediální kostky, nebyla v roce 2015 z důvodu nerealizování investiční akce čerpána. Je proto navrženo uzavření nové dotační smlouvy. V rozpravě vystoupili: Jan Linhart Jan Řehounek Helena Dvořáčková Martin Charvát František Brendl viz zvukový záznam XV. zasedání ZmP dne Strana 13 (celkem 28)

14 Miroslav Čada Vítězslav Štěpánek Jiří Turek na základě žádosti pana primátora rozešle p. Turek všem členům ZmP materiál objasňující problematiku veřejné podpory Jakub Rychtecký Václav Snopek Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 770 Z/2016 (pro 25, proti 1, zdrž. 4, nehl. 6) S c h v a l u j e uzavření smlouvy na poskytnutí dotace společnosti Rozvojový fond Pardubice a.s. ve výši 4 mil. Kč na pořízení nové multimediální kostky MFA. Smlouva o poskytnutí dotace je přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 771 Z/2016 (pro 25, proti 1, zdrž. 4, nehl. 6) U k l á d á uzavřít smlouvu o poskytnutí dotace se společností Rozvojový fond Pardubice a.s. na 4 mil. Kč na pořízení nové multimediální kostky MFA umožňující transfer dotačních prostředků od Pardubického kraje. T: do Z: Ing. M. Charvát, primátor města 6. Schválení principů financování výstavby nového terminálu letiště Pardubice vč. příjezdové komunikace do majetku společnosti EBA a.s. Zpravodaj: Jan Řehounek, náměstek primátora - zrekapituloval aktuální stav financování výstavby nového terminálu na pardubickém letišti. Po jednáních s druhým akcionářem (Pk) byla nalezena shoda ve všech aspektech. Dále podal informace k průběhu výběrového řízení, konkrétně k počtu obdržených nabídek a jejich finančním rozpočtům. Nyní je ke schválení předložen pouze záměr financování, konečné schvalování v této věci by mohlo být předloženo na jednání ZmP 28. dubna. Přijaté usnesení č. 772 Z/2016 (pro 28, proti 2, zdrž. 1, nehl. 5) S c h v a l u j e záměr financování výstavby nového terminálu Letiště Pardubice vč. příjezdové komunikace do majetku společnosti EBA a.s. takto: XV. zasedání ZmP dne Strana 14 (celkem 28)

15 a) očekávaná hodnota díla ve výši maximálně 300 mil. Kč bez DPH, b) principy a předpoklady pro financování takové výstavby jsou definovány v příloze č. 1 důvodové zprávy a jsou identické s principy financování uvedenými v pozvánce na valnou hromadu společnosti EBA a.s. s datem konání dne a odsouhlasenými na společném jednání rady města a rady kraje dne Místní akční plán rozvoje vzdělávání Pardubice Zpravodaj: Jan Řehounek, náměstek primátora - upozornil na formální chyby v předloženém materiálu - v případě absence místního akčního plánu rozvoje vzdělávání by město nemohlo čerpat dotace z evropských prostředků v novém dotačním období. Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 773 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 0, nehl. 8) S c h v a l u j e 1. zahájení realizace projektu "Místní akční plán rozvoje vzdělávání Pardubice" z vlastních zdrojů do výše 2 mil. Kč pro rok 2016 bez ohledu na rozhodnutí poskytovatele dotace o poskytnutí/neposkytnutí dotace. 2. v případě nepřidělení dotace vyčlenění finančních prostředků ve výši Kč 1 942,4 tis. v rozpočtu města Pardubic na rok 2017 na dokončení realizace projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání Pardubice. Předpokládané celkové realizační náklady projektu jsou ve výši ,77 Kč. 8. Portfolio projektů s možností financování v rámci ITI Zpravodaj: Jan Řehounek, náměstek primátora - ke schválení je předložen položkový seznam všech projektů připravovaných městem pro jejich financování prostřednictvím ITI. Předložený zásobník projektů není konečný, je možné do něj další projekty dopsat nebo naopak projekty v něm uvedené nerealizovat. Všechny konkrétní projekty projdou schvalovacím procesem v kompetenci zastupitelstva města. V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam Petr Klimpl navrhl předkladateli změnu formulace usnesení místo schvaluje použít bere na vědomí (předkladatel tuto změnu neakceptoval) Jan Řehounek Libor Slezák Věra Laurynová Jakub Rychtecký Martin Charvát Karel Haas XV. zasedání ZmP dne Strana 15 (celkem 28)

16 Štěpánka Fraňková Miroslav Čada, vedoucí ORS Helena Dvořáčková Jaroslav Menšík Přijaté usnesení č. 774 Z/2016 (pro 25, proti 0, zdrž. 2, nehl. 5) S c h v a l u j e v rámci plnění usnesení č. 524Z/2015 ze dne a 655Z/2016 ze dne položkový seznam (v aktuálním stupni rozpracovanosti) všech projektů připravovaných Statutárním městem Pardubice pro jejich financování prostřednictvím ITI. Přiložený položkový seznam je nedílnou součásti tohoto usnesení (viz příloha usnesení č.1). 9. IPRM "Přitažlivé město" Zpravodaj: Jan Řehounek, náměstek primátora - jedná se o standardně předkládanou zprávu, ve které jsou uvedeny dostatečně obsáhlé informace. Oznámení o změně č. 20 uvedené v prvním návrhu se týká upřesnění finančních prostředků, které se podařilo vyčerpat. Závěrečná zpráva o postupu realizace je celkové shrnutí informací o realizaci IPRM, všechny alokované prostředky byly vyčerpány. V současné době u projektů, kde bylo dořešeno finanční vyrovnání, začíná běžet doba pětileté udržitelnosti. V rozpravě vystoupil: Jan Charvát viz zvukový záznam Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 775 Z/2016 (pro 30, proti 0, zdrž. 0, nehl. 6) S c h v a l u j e Oznámení o změně č. 20 Integrovaného plánu rozvoje města Pardubic "Přitažlivé město", které je uvedeno v příloze č. 1 a tvoří nedílnou součást usnesení a jehož předmětem je změna finančního a časového harmonogramu. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 776 Z/2016 (pro 30, proti 0, zdrž. 0, nehl. 6) S c h v a l u j e Závěrečnou zprávu o postupu realizace Integrovaného plánu rozvoje města Pardubic "Přitažlivé město", která je uvedena v příloze č. 2 a tvoří nedílnou součást usnesení. Přílohy k usnesením č. 775 a 776 Zú2016 nejsou z důvodu jejich obsáhlosti zveřejněny, jsou k nahlédnutí na organizačním oddělení MmP, Pernštýnské nám. 1 XV. zasedání ZmP dne Strana 16 (celkem 28)

17 10. Smlouva o spolupráci při přípravě stavby I/36 SV obchvat Pardubice, úsek Trnová - Fáblovka - Dubina Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátora - upozornil, že cílem podpisu uvedené smlouvy je naplnění společných cílů spočívajících v urychlení přípravy stavby SV obchvatu. Tímto by měly být eliminovány nepříznivé dopady na životní prostředí v centru města a zajištění přiměřeně plynulého provozu dopravy. Požádal členy zastupitelstva o podporu této smlouvy, jejím podpisem město mj. i demonstruje svůj prioritní zájem na stavbě obchvatu pro orgány, které v této věci rozhodují. V rozpravě vystoupili: Jiří Skalický Jiří Rozinek Vladimír Bakajsa, vedoucí OD Václav Snopek Martin Charvát viz zvukový záznam Přijaté usnesení č. 777 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 1, nehl. 7) uzavření smlouvy o spolupráci při přípravě stavby I/36 SV obchvat Pardubice, úsek Trnová - Fáblovka - Dubina mezi statutárním městem Pardubice, IČ: a Ředitelstvím silnic a dálnic ČR, IČ: se sídlem Na Pankráci 546/56, Praha 4. Smlouva je přílohou tohoto usnesení. uzavřít smlouvu o spolupráci při přípravě stavby I/36 SV obchvat Pardubice, úsek Trnová - Fáblovka - Dubina mezi statutárním městem Pardubice, IČ: a Ředitelstvím silnic a dálnic ČR, IČ: se sídlem Na Pankráci 546/56, Praha 4. Smlouva je přílohou tohoto usnesení. Z: Ing. Martin Charvát T: Dodatek č. 1 ke Smlouvě o vzájemné spolupráci za účelem realizace projektu "Cyklostezka Ostřešany - Nemošice" Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátora - Smlouva o vzájemné spolupráci byla schválena v prosinci S ohledem na změnu konečného finančního podílu města je předložen dodatek k této smlouvě. Celkové náklady města jsou v něm vyčísleny na ,60 Kč oproti původně předpokládaným nákladům ve výši 679 tis. Kč. XV. zasedání ZmP dne Strana 17 (celkem 28)

18 Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 778 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 0, nehl. 8) uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě o vzájemné spolupráci za účelem realizace projektu "Cyklostezka Ostřešany - Nemošice" s obcí Ostřešany, IČ , se sídlem Ostřešany 202, ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. uzavřít Dodatek č. 1 ke smlouvě o vzájemné spolupráci za účelem realizace projektu "Cyklostezka Ostřešany - Nemošice" s obcí Ostřešany, IČ , se sídlem Ostřešany 202, ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Z Ing. Martin Charvát T Schválení kupní smlouvy - prodej části areálu Hůrka (kupující PERNŠTEJN CITY s.r.o.) STAŽENO 13. Problematika pozemků na březích Chrudimky - vojenský prostor Zpravodaj: Jan Řehounek, náměstek primátora - na minulém ZmP podal informaci o vstoupení do jednání s Ministerstvem obrany ohledně případné žádosti o bezúplatný převod zbylých pozemků pro jejich využití ve veřejném zájmu (stavba silniční propojky Pod Břízkami Kyjevská). V této věci proběhla jednání i se zástupci iniciativy Červeňák, které poděkoval za spolupráci. Dále ve svém příspěvku podrobněji okomentoval předloženou přílohu usnesení a přílohu důvodové zprávy. V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam Miroslav Seiner na základě přihlášky do diskuse Petr Klimpl Martin Charvát Václav Snopek František Weisbauer Karel Haas Jan Linhart podal nový návrh na usnesení (viz přijaté usnesení č. 780 Z/2016) XV. zasedání ZmP dne Strana 18 (celkem 28)

19 Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 779 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 0, nehl. 8) I. S o u h l a s í se záměrem získat formou bezúplatného převodu pozemky vyznačené v příloze tohoto usnesení z vlastnictví České republiky, s příslušností hospodařit s majetkem státu pro Ministerstvo obrany, IČ , se sídlem Tychonova 221/1, Praha 6, a příslušností k organizační složce právnické osoby pro Agenturu hospodaření s nemovitým majetkem MO, IČ , se sídlem Teplého 1899, Pardubice, do vlastnictví statutárního města Pardubice, IČ , se sídlem Pernštýnské nám. 1, Pardubice, za účelem využití těchto pozemků ve veřejném zájmu. připravit žádost o bezúplatný převod pozemků uvedených v bodě I. pro účely veřejného zájmu a následně předložit tuto žádost Ministerstvu obrany ČR. T: Z: Ing. Jan Řehounek Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 780 Z/2016 (pro 21, proti 0, zdrž. 7, nehl. 8) U k l á d á informovat pravidelně zastupitele o průběhu jednání s MO ČR ohledně převodu pozemků. Z: Jan Řehounek, náměstek primátora 14. Odkup kanalizace v Doubravicích Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátora - jedná se o odkup veřejné kanalizace do majetku města za symbolickou částku ve výši 100,- Kč. Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 781 Z/2016 (pro 24, proti 0, zdrž. 0, nehl. 11) odkup veřejné kanalizace od společnosti THS stavební s.r.o., IČ: , se sídlem Doubravice 46, Pardubice, do majetku statutárního města Pardubice za kupní cenu ve výši 100,- Kč bez DPH, v tomto rozsahu: Kanalizační stoka - PVC DN 400 mm v celkové délce 139,3 m, která se nalézá na pozemkové parcele č.2/1 k.ú. Semtín, obec Pardubice. uzavřít smlouvu mezi statutárním městem Pardubice jako kupujícím a společností THS stavební s.r.o., IČ: , se sídlem Doubravice 46, Pardubice, jako prodávajícím o koupi veřejné kanalizace za kupní cenu ve výši 100,- Kč bez DPH, v tomto rozsahu: XV. zasedání ZmP dne Strana 19 (celkem 28)

20 Kanalizační stoka - PVC DN 400 mm v celkové délce 139,3 m, která se nalézá na pozemkové parcele č.2/1 v k.ú. Semtín, obec Pardubice. Z: Ing. Martin Charvát T: Revokace usnesení - záměr prodeje části areálu čp. 324 ul. J. Palacha (bývalá vrátnice) Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - revokace usnesení je předložena z důvodu nesprávně uvedené výměry předmětného pozemku. Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 782 Z/2016 (pro 21, proti 2, zdrž. 3, nehl. 9) M ě n í stávající text uvedený v usnesení Zastupitelstva města Pardubic ze dne , č. usnesení 631 Z/2015, bod I, týkající se záměru prodeje: "záměr prodeje stavební parcely č. parc. st. 864/15 o výměře 36 m 2, jejíž součástí je budova bez č.p./č.e., označená jako průmyslový objekt (objekt č. 35), v k.ú. a obci Pardubice, společnosti Služby města Pardubic a.s., IČ , se sídlem Pardubice - Bílé Předměstí, Hůrka 1803, za cenu určenou znaleckým posudkem o ceně obvyklé ke dni prodeje, vyhotoveným znalcem schváleným statutárním městem Pardubice, povýšenou o DPH v případě, že pozemek bude spadat do režimu podléhajícímu DPH, a povýšenou o cenu znaleckého posudku, pokud objednavatelem bude statutární město Pardubice. Kupní smlouva bude uzavřena s výhradou zpětné koupě". Ostatní text zůstává beze změny. 16. Prodej části areálu čp. 324 ul. J. Palacha Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - stručně okomentovala předložený návrh na usnesení. V ZmP byl schválen záměr prodeje, nyní je předložen ke schválení již definitivní prodej části areálu. V rozpravě vystoupili: Jiří Lejhanec Martin Charvát Lea Tomková Karel Haas viz zvukový záznam XV. zasedání ZmP dne Strana 20 (celkem 28)

21 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat: (pro 15, proti 4, zdrž. 4, nehl. 12) prodej části pozemkové parcely č. parc o výměře cca 2200 m 2 a stavební parcely č.parc.st. 864/14 o výměře 286 m 2, jejíž součástí je budova bez č.p./č.e., označená jako průmyslový objekt, v areálu čp. 324 ul. Jana Palacha, vše v k.ú. a obci Pardubice, společnosti Služby města Pardubic a.s., IČ , se sídlem Pardubice - Bílé Předměstí, Hůrka 1803, za cenu v čase a místě obvyklou stanovenou znaleckým posudkem č /2015 ze dne ve výši ,- Kč, povýšenou o DPH v případě, že pozemek bude spadat do režimu podléhajícímu DPH, a po doložení geometrického plánu, kterým bude upřesněna výměra výše uvedené části pozemku. Kupní smlouva bude uzavřena s výhradou zpětné koupě. odboru majetku a investic uzavřít kupní smlouvu. Z: Ing. Ivana Srbová T: Prodej pozemků včetně objektu k bydlení č.p. 952 v ul. Bubeníkova Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - uvedla, že se z rozhodnutí rady z roku 2013 jedná o zbytný majetek města. Objekt byl postupně vyprázdněn, v současné době je bez nájemníků a je navržen k prodeji formou veřejné dobrovolné dražby. V rozpravě vystoupil: Jiří Lejhanec viz zvukový záznam Přijaté usnesení č. 783 Z/2016 (pro 26, proti 0, zdrž. 1, nehl. 8) prodej pozemku označeného jako stavební parcela č. parc. st ( druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří ) o výměře 212 m 2 v k.ú. a obci Pardubice, části obce Bílé Předměstí, jehož součástí je budova č.p. 952, vedená v KN jako objekt k bydlení, ul. Bubeníkova, Pardubice, dále pozemku označeného jako pozemková parcela č. parc. 644/2 ( druh pozemku zahrada ) o výměře 127 m 2 v k.ú. a obci Pardubice, a to formou veřejné dobrovolné dražby. Vyvolávací cena bude činit 100% z ceny v místě a čase obvyklé určené znaleckým posudkem. odboru majetku a investic zrealizovat prodej pozemku označeného jako stavební parcela č. parc. st ( druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří ) o výměře 212 m 2 v k.ú. a obci Pardubice, části obce Bílé Předměstí, jehož součástí je budova č.p. 952, vedená v KN jako objekt k bydlení, ul. Bubeníkova, Pardubice, dále pozemku označeného jako pozemková parcela č. parc. 644/2 ( druh pozemku zahrada ) o výměře 127 m 2 v k.ú. a obci Pardubice, a to formou veřejné dobrovolné dražby. Vyvolávací cena bude činit 100% z ceny v místě a čase obvyklé určené znaleckým posudkem. Z: Ing. Ivana Srbová T: XV. zasedání ZmP dne Strana 21 (celkem 28)

22 18. Smlouva o spolupráci mezi kraji a městy na marketingu produktu Labská stezka Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - upozornila na brožuru, kterou členové zastupitelstva obdrželi na začátku jednání. Uvedla, že město Pardubice je na území ČR posledním statutárním městem, který k této dohodě přistupuje, smlouva nabyde účinnosti dnem Upřesnila, že se jedná o km cyklostezek podél řeky Labe jak na české, tak i německé straně. Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 784 Z/2016 (pro 29, proti 0, zdrž. 0, nehl. 6) uzavření Smlouvy o spolupráci mezi Ústeckým, Středočeským, Královehradeckým krajem, městy Hradec Králové, Děčín, Pardubice, Ústí nad Labem a koordinátorem společností Partnerství, o.p.s. na marketingu produktu Labská stezka ve znění přílohy tohoto usnesení, s účinností ke dni uzavřít smlouvu o Spolupráci na marketingu produktu Labská stezka. Z: Ing. Martin Charvát, primátor města T: Volba přísedících okresního soudu Zpravodaj: Martin Charvát, primátor města Pardubic - k případným dotazům je připraven A. Uchytil, vedoucí právního oddělení. Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 785 Z/2016 (pro 29, proti 0, zdrž. 0, nehl. 6) V o l í do funkce přísedících Okresního soudu v Pardubicích pro volební období osoby uvedené v příloze tohoto usnesení. Příloha usnesení není z důvodu ochrany osobních údajů na webových stránkách města zveřejněna. XV. zasedání ZmP dne Strana 22 (celkem 28)

23 20. Koncepční plán prevence kriminality na léta Zpravodaj: Jakub Rychtecký, náměstek primátora - materiál byl projednán komisí pro bezpečnost a prevenci kriminality a komisí pro sociální a zdravotní věci. Obě jmenované komise předloženou koncepci doporučují ke schválení. Koncepční plán se dělí na analytickou část a vlastní koncepci, kde je navrženo 7 opatření pro období let Jsou zde popsány i jednotlivé rizikové lokality na území města Pardubic. - upozornil na chybně uvedené údaje v příloze usnesení na straně 3 (správně má být uvedeno, že ke dni žilo ve městě Pardubice trvale bydlících obyvatel). V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam Jan Linhart Jakub Rychtecký Rostislav Hübl na základě požadavku pana Linharta uvedl, že po domluvě je prohlídka kamerového systému ve městě možná František Brendl Přijaté usnesení č. 786 Z/2016 (pro 29, proti 0, zdrž. 0, nehl. 6) Koncepční plán prevence kriminality na léta , který je přílohou číslo 1 tohoto unesení. primátorovi Ing. Martinu Charvátovi statutárního města Pardubice podepsat Koncepční plán prevence kriminality na léta Z: Ing. Martin Charvát T: Dotace z Programu podpory bezbariérovosti Zpravodaj: Jakub Rychtecký, náměstek primátora - jedná se o podporu dvou subjektů, které pravidelně mapují situaci bezbariérovosti pro město Pardubice V rozpravě vystoupila: viz zvukový záznam Ivana Dolečková navrhla samostatné hlasování v blocích, nejprve o návrzích 1 a 2 a poté 3 a 4 Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 787 Z/2016 (pro 29, proti 0, zdrž. 1, nehl. 5) S c h v a l u j e poskytnout dotaci z Programu podpory bezbariérovosti žadateli Česká abilympijská asociace, z.s., IČ , Sladkovského 2824, Pardubice, ve výši Kč na podporu projektu Poradenské a konzultační středisko bezbariérovosti. Dotace bude poskytnuta v režimu de minimis. XV. zasedání ZmP dne Strana 23 (celkem 28)

24 Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 788 Z/2016 (pro 29, proti 0, zdrž. 1, nehl. 5) uzavřít veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace s žadatelem Česká abilympijská asociace, z.s., IČ , Sladkovského 2824, Pardubice, která je přílohou návrhu usnesení č. 2. uzavřít veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace s žadatelem Česká abilympijská asociace, z.s., IČ , Sladkovského 2824, Pardubice. Z.: Mgr. Ivana Liedermanová T.: Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 789 Z/2016 (pro 29, proti 0, zdrž. 0, nehl. 6) S c h v a l u j e poskytnout dotaci z Programu podpory bezbariérovosti žadateli TyfloCentrum Pardubice, o.p.s., IČ , nábř. Závodu míru 1961, Pardubice, ve výši Kč na podporu projektu Bezbariérovost z hlediska osob se zrakovým postižením. Dotace bude poskytnuta v režimu de minimis. Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 790 Z/2016 (pro 29, proti 0, zdrž. 0, nehl. 6) uzavřít veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace s žadatelem TyfloCentrum Pardubice, o.p.s., IČ , nábř. Závodu míru 1961, Pardubice, která je přílohou návrhu usnesení č. 4. uzavřít veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace s žadatelem TyfloCentrum Pardubice, IČ , nábř. Závodu míru 1961, Pardubice. Z.: Mgr. Ivana Liedermanová T.: Dotace z Programu podpory volného času Zpravodaj: Jakub Rychtecký, náměstek primátora - jedná se o přidělení prostředků žadateli Post Bellum, o.p.s., které projednala komise pro výchovu a vzdělávání. Tento projekt byl zastupitelstvem města podpořen již v loňském roce. Výstupy z uplynulého projektu byly velmi zajímavé. Letos bude do projektu zapojeno 50 žáků a 11 pedagogů z 8 pardubických základních škol a 10 pamětníků. - na základě podnětu paní Laurynové v diskusi nabídl zaslání pozvánky na prezentace. XV. zasedání ZmP dne Strana 24 (celkem 28)

25 V rozpravě vystoupili: Věra Laurynová Jakub Rychtecký viz zvukový záznam Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 791 Z/2016 (pro 30, proti 0, zdrž. 0, nehl. 5) S c h v a l u j e poskytnout dotaci z Programu podpory volného času žadateli Post Bellum, o.p.s., IČ , Sněmovní 7, Praha 1, ve výši Kč na podporu projektu Příběhy našich sousedů. Dotace nebude poskytnuta v režimu de minimis. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 792 Z/2016 (pro 30, proti 0, zdrž. 0, nehl. 5) uzavřít veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace s žadatelem Post Bellum, o.p.s., IČ , Sněmovní 7, Praha 1, která je přílohou návrhu usnesení č. 2. uzavřít veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace s žadatelem Post Bellum, o.p.s., IČ , Sněmovní 7, Praha 1. Z: Mgr. Ivana Liedermanová T: Dotace z Programu podpory cestovního ruchu - STAŽENO 24. Dotace z Programu podpory sportu Zpravodaj: Jakub Rychtecký, náměstek primátora - komise pro sport s ohledem na termín konání přednostně projednala dotace na dvě sportovní akce s mezinárodním přesahem (týká se návrhů 1 a 2). Návrh č. 3 se týká dotace na dofinancování nákupu krytých střídaček - z důvodu aktualizace rozpočtu upozornil na úpravu přílohy smlouvy k návrhu usnesení č. 1. Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 793 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 0, nehl. 7) S c h v a l u j e XV. zasedání ZmP dne Strana 25 (celkem 28)

26 poskytnutí dotace z Programu podpory sportu subjektu SOFTBALL PARDUBICE, IČ , ve výši 250 tis. Kč na uspořádání akce Mistrovství Evropy žen U22 v roce 2016 v Pardubicích. Dotace bude poskytnuta v režimu de minimis. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 794 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 0, nehl. 7) uzavření veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace se subjektem SOFTBALL PARDUBICE, IČ , která je přílohou tohoto usnesení. uzavřít veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace se subjektem SOFTBALL PARDUBICE, IČ Z.: Mgr. Ivana Liedermanová T.: Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 795 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 0, nehl. 7) S c h v a l u j e poskytnutí dotace z Programu podpory sportu subjektu Univerzita Pardubice, IČ , ve výši 200 tis. Kč na uspořádání akce České akademické hry v roce 2016 v Pardubicích. Dotace nezakládá nedovolenou veřejnou podporu. Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 796 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 0, nehl. 7) uzavření veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace se subjektem Univerzita Pardubice, IČ , která je přílohou tohoto usnesení. uzavřít veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace se subjektem Univerzita Pardubice, IČ Z.: Mgr. Ivana Liedermanová T.: Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 797 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 0, nehl. 7) S c h v a l u j e poskytnutí dotace z Programu podpory sportu subjektu Hvězda Pardubice z.s., IČ , ve výši 42 tis. Kč na dofinancování nákupu střídaček a na práce spojené s jejich instalací. Dotace nezakládá nedovolenou veřejnou podporu. XV. zasedání ZmP dne Strana 26 (celkem 28)

27 Návrh č. 6 Přijaté usnesení č. 798 Z/2016 (pro 28, proti 0, zdrž. 0, nehl. 7) uzavření veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace se subjektem Hvězda Pardubice z.s., IČ , která je přílohou tohoto usnesení. uzavřít veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace se subjektem Hvězda Pardubice z.s., IČ , která je přílohou tohoto usnesení. Z.: Mgr. Ivana Liedermanová T.: Diskuse Jiří Rozinek - Janu Linhartovi přislíbil předat veškerou korespondenci mezi městem Pardubice, Vojenskou ubytovací správou a Ministerstvem obrany v roce 2011, která se týkala pozemků na technickém a vojenském cvičišti. Petr Klimpl - byl mu přislíben seznam firem, které budou osloveny v rámci investorské soutěže na areál Tesla Kyjevská. Seznam neobdržel, proto požádal o vyjmenování těchto firem na plénu. Reagoval J. Řehounek jedná se o firmy: KPMG, Česká spořitelna a.s., Naxos a.s., ČSOB Advisory a.s. a Nexia AP a.s. Jiří Lejhanec - dotaz k informativní zprávě k záměru odkupu budovy od ČSOB Pojišťovny a.s. a aktuálním vývoji situace. V této souvislosti vznesl dále dotaz na názor vedení města k nabídce společnosti ProfiCredit na odkup budovy na Pernštýnském náměstí, č.p. 80. Reagovala H. Dvořáčková tato nemovitost byla městu nabídnuta za 25 mil. Kč, návrh byl projednáván v komisi pro pozemky a reklamu s negativním stanoviskem (objekt vyžaduje rozsáhlou rekonstrukci). Přijetí či odmítnutí nabídky na odkup této nemovitosti bude ale schvalovat zastupitelstvo města. Jan Mazuch - vznesl dotaz k informativní zprávě týkající se areálu Tesla Kyjevská, konkr. k žádosti společnosti GLOBI PARK s.r.o. Reagoval M. Čada snažil se o co nejkomplexnější informace k areálu Tesla Kyjevská. Žádost společnosti GLOBI PARK s.r.o. souvisí se závazkem města ve vztahu k Pardubickému kraji a týká se dopravního napojení i parkovacích míst. Z toho důvodu je tato v materiálu uvedena. Miroslav Rubeš - s ohledem na přípravy budování Síně slávy apeloval na to, aby se nezapomínalo i na osobnosti starších generací. Reagoval J. Rychtecký v tuto chvíli je navrženo prozatím 17 osobností, seznam je možné zaslat. Reagoval P. Klimpl komise pro sport se seznamem zabývala a doporučila náměstku Rychteckému do chodníku slávy zabudovat i 10 vyhodnocených sportovců minulého století. XV. zasedání ZmP dne Strana 27 (celkem 28)

28 Petr Klimpl - požádal o komentář náměstkyně Dvořáčkové ke stavu pořizování územního plánu a změn územního plánu, konkr. k tomu, jaká jsou rizika a přínosy možného rozdělení XVIIb. změn na XVIIb. a XVIIc. změnu. Dále vznesl dotaz k XIX. změnám ÚP, které údajně město nepřevzalo a vrátilo je zpět zpracovateli. Reagovala H. Dvořáčková vyjádřila se k prvnímu dotazu pana Klimpla: ve druhém kole probíhala úprava návrhů a jednání s dotčenými orgány státní správy. V tuto chvíli zbývá několik návrhů, které nikdy nemohou být doporučeny, nebo se do této chvíle nepodařilo najít shodu. Proto navrhuje odboru hlavního architekta změny rozdělit, aby se proces pořizování těch bezproblémových změn nezdržoval. Reagovala K. Koupalová (pověřená řízením OHA) vyjádřila se k druhému dotazu pana Klimpla: XIX. změny ÚP nebyly oficiálně převzaty, OHA k nim má určité výhrady a je domluven se zpracovatelem na jejich zapracování. Dále se čeká na jednání s ŘSD, ze kterého vyplyne, zda se budou ještě dále upravovat, nebo zda je město od zpracovatele v lehce upravené podobě převezme. Martin Charvát - podal informaci k přípravě návštěvy budovy ČSOB Pojišťovny pro členy zastupitelstva. Helena Dvořáčková - dne 17. března proběhne v hudebním sále veřejné projednání záměru revitalizace letního stadionu. Jednání bylo ukončeno ve 21:35 hodin.. Martin Ch a r v á t primátor města O v ě ř o v a t e l é: Marie H U B Á L K O V Á.. dne... Vítězslav Š T Ě P Á N E K.. dne... Jména jsou uváděna bez titulů Originál zápisu včetně všech příloh je pro občany města Pardubic k dispozici na organizačním oddělení MmP. V Pardubicích dne Celkem 28 stran zápisu Zpracovala: Lucie Pavlová, organizační oddělení MmP XV. zasedání ZmP dne Strana 28 (celkem 28)

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 21.11.2014 od 15:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 18.06.2019 od 8:00 hodin v kanceláři náměstka P. Kvaše, třída

Více

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.02.2019 od 10:00 hodin ve společenském sále radnice Pardubice

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z VI. mimořádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.04.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 04.05.2015 od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.06.2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Přítomni:

Více

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.11.2014 od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 18.12.2014 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 24.01.2018 od 16:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 04.04.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 19.11.2018 od 17:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

Zápis ze XLIV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 15:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice

Zápis ze XLIV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 15:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze XLIV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 20.09.2018 od 15:00 hodin ve Společenském sále radnice

Více

Příloha usnesení - žádosti o prodloužení termínů. Stav Původní KT Text úkolu Komentář Zodpovědná osoba

Příloha usnesení - žádosti o prodloužení termínů. Stav Původní KT Text úkolu Komentář Zodpovědná osoba Přiřazeno Kučírková Petra Org. jednotka Název ZM/265/2011 (7363) Odsta vec Stav Původní KT Text úkolu Komentář Zodpovědná osoba 31.12.2018 ZmP schvaluje bezúplatný převod níže 3. 1. 20197:27 Kučírková

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z X. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 12. 10. 2011 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Více

ZmP_21_06_2018_Hlasování_bez osobních údajů

ZmP_21_06_2018_Hlasování_bez osobních údajů XLIII. zasedání ZmP dne 21.06.2018 Předsedá: Charvát Martin HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 21.6.2018 16:04:28 00. Úvod Brendl František Pardubáci 9 Nehlasoval Dolečková Ivana ANO 2011 2 Pro Dvořáčková Helena

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze VII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 14.05.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 9.12.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Hlasování 34 - bez osobních údajů

Hlasování 34 - bez osobních údajů HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 21.9.2017 14:05:08 00. Úvod Pardubáci 9 Nehlasoval ANO 2011 2 Pro ANO 2011 3 Pro Fraňková Štěpánka SPP 4 Pro Haas Karel ODS 6 Pro Hájek Jiří STAN 7 Pro Hubálková Marie KPP 8

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 40. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 15.02.2016 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Zápis z XXI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.06.2016 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 23.11.2017 od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Více

Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starostky

Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starostky Městský obvod Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 19. 11. 2018 v kanceláři

Více

Přehled usnesení z 28. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 28. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 28. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 7. 12. 2015 v kanceláři

Více

Zápis z 27. jednání Rady MO Pardubice IV

Zápis z 27. jednání Rady MO Pardubice IV Zápis z 27. jednání Rady MO Pardubice IV které se konalo ve pondělí 21.4. 2008 v 17:00 hodin v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV. Přítomni:Ing.P.Heřmanský, Ing. Josef Bednář, p.p.jedlička, p.m.procházková,

Více

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne 28.06.2018 od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Více

Zápis z XXVII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXVII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXVII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 26.1.2017 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne 23.01.2017 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Jména

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z VIII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 25.6.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

Zápis z XXXII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 22.06.2017 od 14:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 1. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 12.11. 2018 v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 72. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 22. 12. 2009 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 24. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 30.3. 2016 v 16 : 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 22.02.2018 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis z XLII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice

Zápis z XLII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XLII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 24.05.2018 od 16:00 hodin ve Společenském sále radnice Pardubice

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.7.2016 75/10/ZM/2016 Jednací řád zastupitelstva města jednací řád zastupitelstva

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 41. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 20. června 2013 v zasedací místnosti

Více

Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.04.2017 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 16. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 61. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 15:00 hodin. v ABC klubu, Štolbova ulice 2665, Pardubice

Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 15:00 hodin. v ABC klubu, Štolbova ulice 2665, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 30.05.2019 od 15:00 hodin v ABC klubu, Štolbova ulice 2665,

Více

USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017

USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017 USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017 791/28/1/2017 Zahájení, schválení programu 28. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje program 28. zasedání Zastupitelstva

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 9. zasedání zastupitelstva města,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.3.2019 37/3/ZM/2019 Volba přísedících Okresního soudu v Trutnově I. Zastupitelstvo

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 12 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 28.01.2019 162/3/ZM/2019 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 3. zasedání Zastupitelstva

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 22.09.2016 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16.00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis ze 46. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 12. 2017 v kanceláři

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 14. 12. 2010 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis ze 15. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 16. 9. 2015 v 16. 30 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni:

Více

Zápis ze 45. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 11:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis ze 45. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 11:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 45. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 04.04.2016 od 11:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje 5. 4. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení R/1018-1020/18 Přítomni: MARTIN NETOLICKÝ, ROMAN LÍNEK, MICHAL KORTYŠ, BOHUMIL BERNÁŠEK, VÁCLAV

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679 a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Žádosti o prodloužení

Více

Zápis z 50. jednání Rady MO Pardubice IV

Zápis z 50. jednání Rady MO Pardubice IV Zápis z 50. jednání Rady MO Pardubice IV které se konalo ve středu 9.9. 2009 v 7:00 hodin v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV. Přítomni: Ing. P. Heřmanský, p. Marie Procházková, Ing. arch. J. Kovář,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 10. zasedání zastupitelstva města,

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení ze 7. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od 5. 6. 2017 do 18. 8. 2017 Usnesení č. 56/19Z/2014 (v návrhu na usnesení pod číslem B)1.) A ) r o z

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017

z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017 z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017 1) Volba návrhové komise a OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a rozhodlo: a) zvolit návrhovou komisi

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Souhrn usnesení z 5. zasedání zastupitelstva města, konané dne 17.09.2018 v 18:00 hod. Společenský sál Radnice Přítomní: Na začátku

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Zápis. z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v Hotelu Kraskov, v Třemošnici

Zápis. z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v Hotelu Kraskov, v Třemošnici Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 02.03.2015 od 9:30 hodin v Hotelu Kraskov, v Třemošnici Přítomni:

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 16/16/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 16/16/Ko ZM města KRNOVA SS 16/16/Ko 16. zasedání ZM U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 2. listopadu 2016 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 3. zasedání zastupitelstva města,

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Bod programu: 24. 4. 213 2 Věc: Výkon zakladatelských funkcí Ústeckého kraje ke společnosti Krajská zdravotní, a.s. Důvod předložení: I. Žádost společnosti

Více

Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne

Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 28. 01. 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Zastupitelstvo města 4. jednání datum konání:

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Zastupitelstvo města 4. jednání datum konání: PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 4. jednání datum konání: 27.04.2017 Přehled přijatých usnesení ze dne: 27.04.2017 Číslo usnesení Název Předkladatel 0024/ZM4/2017 Zpráva o plnění usnesení zastupitelstva města

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města,

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 25. ledna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 36. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 51. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27. 1. 2009 od 11 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zápis hlasování jednání Zastupitelstva města Havlíčkův Brod Datum konání:

Zápis hlasování jednání Zastupitelstva města Havlíčkův Brod Datum konání: Zápis hlasování jednání Zastupitelstva města Havlíčkův Brod 11.9.2017 Datum konání: 11. 9. 2017 121 Kontrola plnění usnesení z předchozích jednání Kontrola plnění usnesení z předchozích jednání Zastupitelstvo

Více

ZM U S N E S E N Í. z 4. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne

ZM U S N E S E N Í. z 4. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne Naše čj.: MUSP 17664/2019 Naše sp. zn.: 14759/2019 TAJ/IVNO *MUSPX01ZG6R7* U S N E S E N Í z 4. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 21. 2. 2019 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 10. 2017 Bod programu: 2 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Vedoucí odborů Alena Kadlecová Název bodu: Kontrola

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

26. VÝPIS Z USNESENÍ

26. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 26. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného 11.09.2014 Z/600/2014-26. Zastupitelstvo města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. plnění

Více

Zápis ze 116. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 116. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 116. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 17.09.2018 od 10:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř.

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 39. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Byla provedena oprava usnesení č. ZM 12 09 06 23 dne 28.11.2012 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 11. zasedání zastupitelstva města dne: 17. 12. 2015 Bod pořadu jednání: Euroregion Nisa - žádost o úpravu smluvních podmínek Stručný obsah: Euroregion Nisa má

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 17.09.2012 1) Program Program byl schválen 24 hlasy pro, 0 proti, 0 zdržení. 2) Návrhová komise USNESENÍ č. 361-16/2012/ZM ze dne 17.09.2012 Zastupitelstvo

Více

Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 24. 11. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/19/1/2014 Odprodej nebytové jednotky, vymezené v budově,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.06.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 322 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

ZÁPIS. z 19. schůze Rady města Přerova konané dne 27. května 2015

ZÁPIS. z 19. schůze Rady města Přerova konané dne 27. května 2015 ZÁPIS z 19. schůze Rady města Přerova konané dne 27. května 2015 PROGRAM: --------------- Zahájení primátor Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Úplatný převod hotelového komplexu Strojař p. Košutek 4.

Více

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 ZÁPIS z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Kontrola plnění usnesení, informace z komisí 4. Finanční záležitosti

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

1. Vyjádření k projektové dokumentaci stavby Rodinný dům v ulici Na Hrázi 435. Usnesení R/8/2018 (rozprava: 3; hlasování: pro 4, proti -, zdrž.

1. Vyjádření k projektové dokumentaci stavby Rodinný dům v ulici Na Hrázi 435. Usnesení R/8/2018 (rozprava: 3; hlasování: pro 4, proti -, zdrž. U S N E S E N Í z 2. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 17. prosince 2018 od 16:00 hod v kanceláři starosty Městského obvodu Pardubice III Přítomni: členové Rady městského

Více

3/17/ZM/ Schválení programu 17. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/17/ZM/ Schválení programu 17. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 17. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 14. 12. 2016 1/17/ZM/2016 - Volba návrhové komise I. Zastupitelstvo města-volí návrhovou komisi ve složení: Robert Plzák. Mgr.

Více