EURONAKUPY.CZ KONTAKTNÍ GRIL. Cater Pro V2. Strana 1 (celkem 14)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "EURONAKUPY.CZ KONTAKTNÍ GRIL. Cater Pro V2. www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 14)"

Transkript

1 KONTAKTNÍ GRIL Cater Pro V2 Strana 1 (celkem 14)

2 Kontaktní gril D OBSAH Všeobecné pokyny.. 1 Bezpečnostní předpisy....3 Popis spotřebiče.. 5 Nepřilnavý povrch Uvedení do provozu.6 Příprava 7 Provoz a využívání...7 Čištění a péče...10 Skladování...11 Poradce při potížích.11 Technické specifikace..11 Náhradní díly a další příslušenství...12 Vážený zákazníku, Před použitím přístroje si prosím přečtěte pokyny uvedené v tomto návodu na použití, o bezpečnosti, zamýšleném použití jako i o čištění a péči o výrobek. Otevřete rozkládací stránky na začátku a na konci návodu k zobrazení ilustrace v průběhu čtení. Uchovávejte tento návod na bezpečném místě a přenést je na jakékoli budoucí majitelé spolu s přístrojem. OBECNÉ POKYNY Autorská práva Tento dokument je chráněn autorskými právy. Rozmnožování nebo přetisk zcela nebo zčásti, stejně jako reprodukce ilustrací dokonce v modifikované podobě je dovoleno pouze s písemným souhlasem výrobce. Poznámky k ochraně životního prostředí Použité obalové materiály mohou být recyklovány. Pokud již nejsou zapotřebí zlikvidujte obalový materiál v souladu s místními podmínkami týkajícími se životního prostředí. Tento výrobek nesmí být likvidován společně s domovním odpadem v rámci předpisů Evropské unie. Zlikvidujte přístroj prostřednictvím komunálních sběrných míst. Záruka Odstraníme závady v důsledku vady materiálu nebo výrobní závady zdarma v rámci dvouleté záruční lhůty. Strana 2 (celkem 14)

3 Kromě zákonné záruky, f. Beem také poskytuje prodlouženou záruku pro některé další výrobky. Je samozřejmost, že odpovídající podrobnosti pro každý výrobek jsou k dispozici buď v balení výrobku nebo na internetových stránkách f.beem. Prosím navštivte naše webové stránky k získání více informací o komplexních záručních podmínkách, dostupném příslušenství a náhradních dílech, stejně jako uživatelské manuály v různých jazycích. Použité symboly Nebezpečí To znamená, že hrozí nebezpečná situaci, která může vést k těžkým fyzickým poraněním nebo k smrti. Postupujte podle pokynů, aby se zabránilo nebezpečí. Varování To poukazuje na možnou nebezpečnou situaci, která může vést k těžkým fyzickým poraněním nebo k smrti. Postupujte podle pokynů, aby se zabránilo nebezpečí. Upozornění To může znamenat potenciální nebezpečnou situaci, která by mohla vést k lehkým zraněním nebo materiálním škodám. Postupujte podle pokynů, aby se zabránilo nebezpečí. Poznámka Poznámka obsahuje další tipy k usnadnění používání přístroje. Symboly na zařízení Upozornění na horké povrchy Zamýšlené použití Toto zařízení je určeno především pro nekomerční použití v uzavřených místnostech pro grilování / opékání potravin a pečení vaflí v běžném provozu domácnosti v daném množství. Jakékoliv jiné použití než bylo dříve uvedeno, je považováno za nesprávné použití. VAROVÁNÍ Není-li přístroj použit pro stanovený účel a / nebo je používán jiným způsobem, může se přístroj stát zdrojem nebezpečí. Používejte pouze k určenému použití. Dodržujte postupy popsané v tomto návodu. Strana 3 (celkem 14)

4 Nároky za škody vyplývající z použití jiným než stanoveným způsobem jakéhokoliv druhu nebudou přijímány. Riziko musí nést pouze uživatel. Prohlášení o shodě Beem prohlašuje, že tento přístroj je v souladu se základními požadavky a dalšími příslušnými ustanovenými směrnicemi 2006/95/EC a 2009/125/EC a 2004/108/EC. Omezení záruky Všechny technické informace, údaje a pokyny obsažené v tomto návodu představují nejnovější stav v době tisku. Nepřebíráme odpovědnost za poškození nebo následné poškození v případě: nedodržení pokynů podle uživatelského manuálu byl-li použit k jinému než určenému účelu nesprávné nebo nevhodné manipulace nesprávně provedené opravy neoprávněných úprav použití neschválených dílů nebo náhradních dílů použití nevhodných nebo doplňkových dílů příslušenství BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Tento přístroj nemůže být používán dětmi pod věkovou hranicí 8 let a osobami s omezenými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi nebo s nedostatečnou zkušeností a / nebo znalostí, pokud nejsou pod dohledem osoby zodpovědné za jejich bezpečnost, nebo nedostali pokyny o použití spotřebiče od této osoby. Skladujte přístroj a příslušenství mimo dosah dětí pod věkovou hranicí 8 let. Děti musí být pod dozorem, aby si nehrály s tímto přístrojem. Před použitím zkontrolujte, zda přístroj nejeví viditelné známky poškození. Nepoužívejte poškozený přístroj. Tento spotřebič není určen pro používání osobami (včetně dětí) s omezenými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi nebo s nedostatečnou zkušeností a / nebo znalostí, pokud nejsou pod dohledem osoby zodpovědné za jejich bezpečnost, nebo nedostali pokyny o použití spotřebiče od této osoby. Nenechávejte přístroj bez dozoru během provozu. Opravy zařízení mohou být prováděny pouze autorizovaným odborníkem nebo zákaznickým servisem, což platí zejména pro výměnu poškozeného Strana 4 (celkem 14)

5 propojovacího kabelu. Nekvalifikované opravy mohou vést ke značnému nebezpečí pro uživatele. Může rovněž dojít ke zrušení záruky. Opravy spotřebiče během záruční doby může provádět pouze autorizované servisní středisko výrobce, jinak záruka zaniká v případě poškození nebo následného poškození. Vadné díly mohou být nahrazeny pouze originálními náhradními díly. Pouze originální náhradní díly zaručují, že jsou splněny bezpečnostní požadavky. Používejte pouze náhradní díly z dílny výrobce nebo náhradní díly, které jsou speciálně doporučené výrobcem. Záruka je jinak neplatná. Nepoužívejte tento přístroj společně s externím časovač nebo samostatným systémem dálkového ovládání. NEBEZPEČÍ Nebezpečí úrazu elektrickým proudem! Nepoužívejte přístroj, pokud jsou síťový kabel nebo zástrčka poškozeny. Nikdy neotevírejte kryt přístroje. Nebezpečí úrazu elektrickým proudem, pokud se dotknete živého spojení a / nebo se změní elektrické nebo mechanické nastavení. Nikdy neponořujte přístroj nebo síťovou zástrčku do vody nebo jiných tekutin. Vytáhněte zástrčku ze zásuvky, - při výměně vložky - pokud nepoužíváte zařízení - pokud dojde k poruše během provozu - před čištěním přístroje Nebezpečí udušení! Nikdy si nehrajte s obalovým materiálem. Nebezpečí udušení. VAROVÁNÍ Nebezpečí popálení! Nedotýkejte se horkých ploch spotřebiče během provozu. Použijte rukojeť k uchopování přístroje, zatímco je v provozu. Před čištěním nebo výměnou dílů, nechte přístroj vychladnout. UPOZORNĚNÍ Netahejte za připojovací kabel, abyste vytáhli zástrčku ze zásuvky. Nepoužívejte tvrdé předměty nebo abrazivní čisticí prostředky pro čištění povrchu přístroje. Nikdy nezvedejte nebo nepřesouvejte přístroj za síťový kabel. Nekrájejte jídlo na grilovacím povrchu. Používejte jen lžíce a špachtle pro obracení jídla, které jsou vhodné pro manipulaci s nepřilnavým povrchem Požadavky na místo používání Pro bezpečný a bezporuchový provoz spotřebiče, musí umístění a instalace splňovat následující požadavky: Strana 5 (celkem 14)

6 Postavte přístroj na pevný, suchý, rovný, vodotěsný a tepelně odolný povrch. Povrchové úpravy na nábytku mohou obsahovat látky, které mohou způsobit nestabilitu spotřebiče, jestliže je to nutné, umístěte podložku pod nohy spotřebiče Neinstalujte tento přístroj do horkého, mokrého nebo velmi vlhkého prostředí. Musí být ponechán dostatečně velký prostor, min. 15 cm kolem přístroje. Nechejte dostatek prostoru kolem přístroje tak, aby vzduch mohl volně proudit. Vyberte místo, které neumožňuje dětem dostat se k povrchu přístroje. Síťová zásuvka musí být snadno přístupné a musí umožnit rychlé odpojení v případě nouze. Elektrické připojení Pro bezpečný a bezporuchový provoz spotřebiče, se musí dodržovat tyto pokyny pro připojení k elektrické síti: Před připojením spotřebiče, porovnejte data připojení (napětí a frekvence) na typovém štítku s těmi ve vaší elektrické síti. Tyto údaje musí být shodné, aby nedošlo k poškození zařízení. Pokud si nejste jisti, zeptejte se svého prodejce elektrických spotřebičů. Síťová zásuvka musí být chráněna alespoň 10 jističi. Ujistěte se, že síťový kabel není poškozen a není položen přes ostré hrany. Síťový kabel nesmí být pevně natažen, překroucený nebo přijít do styku s horkými povrchy. Vždy zcela odmotejte přívodní kabel před připojením spotřebiče do zásuvky. Uložte kabel tak, aby se zabránilo nebezpečí zakopnutí. Elektrická bezpečnost přístroje je zajištěna, jen když je připojen se správně instalovaným ochranným (PE) vodičem. Připojení k elektrické zásuvce bez ochranného vodiče je zakázáno. Máte-li pochybnosti, musí být elektrický systém zkontrolován kvalifikovaným elektrikářem. Výrobce nenese žádnou odpovědnost za zranění nebo škody způsobené chybějícím nebo přerušeném ochranným vodičem. POPIS PŘÍSTROJE (Viz obrázek na levé rozkládací stránce) 1. rukojeť 2. víko 3. regulátor teploty 4. indikátor pohotovostního režimu 5. kontrolka napájení 6. uzamykací mechanizmus 7. rozpěrka 8. horní deska (grilovací deska) 9. dolní deska (grilovací deska) 10. odkapávací miska 11. navíječ kabelu na spodní straně přístroje 12. Návod k použití (bez vyobrazení) Strana 6 (celkem 14)

7 Regulátor teploty Chcete-li nastavit teplotu, postupujte následovně: Otočte regulátor teploty (3) na požadovanou úroveň: úroveň MIN MAX funkce Nastavení nejnižší teploty. Nastavení nejvyšší teploty. Nepřilnavý povrch Grilovací desky spotřebiče jsou vybaveny nepřilnavou vrstvou. Toto zabraňuje přilnutí potravin k povrchu. UVEDENÍ DO PROVOZU Rozbalení Vyjměte přístroj, všechny doplňky, náhradní díly a uživatelskou příručku z krabice. Odstraňte všechny obalové materiály a ochranné fólie z výrobku a příslušenství před prvním použitím. POZNÁMKA Neodstraňujte typový štítek ani žádné varovné příznaky ze spotřebiče. Pokud je to možné, uchovejte původní obaly během záruční doby, abyste mohli zabalit přístroj správně v případě záruční reklamace. Škody vzniklé během dopravy jsou vyloučeny ze záruky. Zkontrolujte obsah dodávky. Zkontrolujte, zda přístroj nejeví viditelné známky poškození nebo zda nechybí díly. Podejte okamžitě zprávu o neúplné dodávce nebo o poškození svého dodavatele. Před prvním použitím Přístroj vyčistěte, jak je popsáno v část Čištění a péče (strana26) Před prvním použitím přístroje nejprve rozehřejte přístroj cca. na 10 minut k odstranění nánosů z výroby (tuk). - Nastavte regulátor teploty (3) do"max" pozice (nejvyšší teplota). - Zasuňte zástrčku do zásuvky. - Pokud se rozsvítí indikátor pohotovostního režimu (4) je dosaženo nastavené teploty. POZNÁMKA Vzhledem k výrobní reziduum (mastnota) je možné, že nový přístroj může lehce kouřit. Zajistěte dostatečný přístup vzduchu. Strana 7 (celkem 14)

8 Počkejte 10 minut. Nastavte regulátor teploty (3) do "MIN" pozice Nechte spotřebič úplně vychladnout. Přístroj vyčistěte, jak je popsáno v části Čištění a péče (strana 26) Příprava Vložte odkapávací misky Zatlačte vyjímatelné odkapávací misky (10) zepředu do otvoru na zadní straně na spodní části krytu až na doraz. Použití rozpěrky Aby se zabránilo přímému kontaktu horní desky grilu (8) s potravinami (např. pizza či podobný pokrm), použijte rozpěrku. Umístěte rozpěrku (7) na spodní desku grilu (9) tak, aby se horní grilovací deska (8) pevně opřela na rozpěrku (7), když se zavře víko. Nyní můžete připravit pizzu nebo podobný pokrm jak je popsáno v Doporučených receptech str. 25. Provoz a využívání Obecné pokyny Potraviny by měly mít pokojovou teplotu, protože mraženým potravinám trvá déle příprava a mohou také vyschnout. Před použitím pokaždé, lehce navlhčete grilovací desky fritovacím olejem jako prevenci přilepení jídla. Pro dosažení nejlepších výsledků, předehřejte gril na požadovanou teplotu a dokud se nerozsvítí indikátor pohotovostního režimu (4). Pečlivě sledujte grilování a regulujte teplotu, pokud je to nutné. Možnosti použití Strana 8 (celkem 14)

9 Kontaktní gril Můžete si připravit různé jídla jako jsou párky, steaky nebo zeleninu pomocí kontaktního grilu. Kontaktní gril je zvláště vhodný pro přípravu rychlých nízkotučných jídel, protože obě strany jsou grilované současně a žebrovaný povrch grilu umožňuje tuk rychle odkapat do zásobníku. Pokud chcete grilovat jiné jídlo současně musí mít stejnou tloušťku, aby kontakt s povrchem obou grilovacích desek zůstával stejný. Použití rozpěrky Můžete použít rozpěrku a tak zvýšit prostor mezi oběma grilovacími deskami tak, aby se zabránilo kontaktu horní grilovací desky (8) s jídlem. To umožňuje větší škálu přípravy pokrmů. Například: - Toast Hawaii, - Pizza, - Lahmacun, - Gratinované zelenina může být připraven. Ujistěte se, že mezera mezi jídlem a grilovací deskou je dostatečná, aby se deska jídla nedotýkala. Zapnutí spotřebiče ON / OFF Zapnutí Vložte odkapávací misku (10), jak je popsáno v sekci Vložení odkapávací misky (Strana 23) Otočit regulátor teploty (3) na nejnižší úroveň (MIN). Zasuňte zástrčku do zásuvky. Indikátor POWER (5) se rozsvítí a přístroj se zahřívá. Nyní nastavte požadovanou teplotu grilování. POZNÁMKA Pokud se indikátor pohotovostního režimu (4) rozsvítí, je dosaženo nastavené teploty a může se začít grilovat. Teplotní nastavení lze změnit kdykoli během grilování. Vypnutí Otočte regulátor teploty (3) na nejnižší úroveň (MIN). Vytáhněte zástrčku ze zásuvky. Nechte spotřebič úplně vychladnout. Příprava Strana 9 (celkem 14)

10 Nastavte požadovanou teplotu na regulátoru (3), v souladu s připravovaným pokrmem (viz strana 22). Nechte spotřebič zahřát po zapnutí. Provozní teploty je dosaženo rychleji, pokud je víko (2) uzavřeno. Pokud se indikátor pohotovostního režimu (4) rozsvítí, nastavené teploty je dosaženo a grilování může začít. Recepty doporučení Maso, drůbež, ryby Pro přípravu zvláště jemného a šťavnatého maso, je doporučeno jej marinovat. Základní surovina pro marinádu je olej, ocet, podmáslí, citrónová šťáva nebo sójová omáčka. Tyto základní suroviny mohou být smíchány podle chuti hořčicí (nebo hořčičnými semeny), koprem, česnekem, bobkovým listem, kečupem a kořením (např. jako paprika, kari a pepř). Sůl absorbuje vodu z masa a proto by neměla být přidávaná do marinád. Maso se solí po grilování. Následující tabulka obsahuje některá doporučení pro ochucení, která mohou být použita pro uvedené druhy masa. Typy masa Drůbež Vepřové Hovězí maso Ryba Jehněčí Doporučené koření kari, paprika, česnek, šalvěj, tymián, citron, zázvor, med med, šalvěj, hořčice, rozmarýn, tymián, česnek hořčice, chilli, křen citron, kari, koriandr, kopr, med, kmín, tymián, jalovec, bobkový list rozmarýn, česnek, oregano, chilli, koriandr Jednoduchá marináda Šťáva ze 2 citronů 3 čajové lžičky sladké paprika 3 lžíce olivového nebo slunečnicového oleje Pepř 3 lisované stroužky česneku Smíchejte přísady dobře v míse. Přidejte maso a marinádu tak, aby bylo zcela ponořeno. Nechte maso máčet v marinádě cca. 10 hodin v chladničce. Pálivá marináda Strana 10 (celkem 14)

11 3 lžíce octa (např.., Balsamico ocet) 4 lžíce olivového oleje 2 lžíce medu 1 lžíce pálivé chilli pasty (např..,sambal) Smíchejte přísady dobře v míse. Přidejte maso a marinádu tak, aby bylo zcela ponořeno. Nechte maso máčet v marinádě cca. 10 hodin v chladničce. Lahmacun, (turecká pizza) Ingredience na těsto: g mouky - 1 balíček sušeného droždí - 1 polévková lžíce soli - 1 lžíce cukru ml vlažné vody - Ingredience na směs: g mletého masa - 1 cibule (jemně nasekané) - 2 pikantní papriky (nakrájené) - 2 rajčata (nakrájené) - 3 lžíce rajčatového protlaku - 2 lžíce margarínu - Sůl, pepř a chilli podle potřeby Smíchejte mouku, sůl, sušené droždí a cukru a přidejte do vlažné vody, za stálého míchání. Zpracujte těsto a nechte kynout 40 minut. Během toho jemně nasekáme cibuli a pikantní papriky na doplnění, přidejte do mísy společně s ostatními přísadami a dobře promíchejte. Těsto vyválíme do tenké vrstvy na velikost grilovacího povrchu a potřeme mletým masem rovnoměrně na povrchu. Položte pizzu na spodní grilovací desky (8) a vložte rozpěrku (7) do zařízení. Zakryjte víkem (2) přes rozpěrku (7) a pečte pizzu na mírném ohni. Po použití Vypněte spotřebič. Vytáhněte zástrčku ze zásuvky. Odstraňte skvrny z teplé, ale ne horké grilovací desky s čistící stěrkou (12). Nechte spotřebič vychladnout a vyčistěte, jak je popsáno v kapitole Čištění a péče (Strana 26). ČIŠTĚNÍ A PÉČE Strana 11 (celkem 14)

12 Před započetím práce, věnujte pozornost bezpečnostním pokynům uvedeným v kapitole o bezpečnosti!(strana 19) Přístroj musí být vyčištěn po každém použití. Vyčistěte přístroj co nejdříve po vychladnutí. Příliš dlouhé čekání znesnadňuje čištění. Zbytky, které přilnou ke grilovací desce, se mohou vypálit do povlaku, pokud vše není správně odstraněno. Grilovací desky Otřete grilovací desky (8, 9) vlhkým hadříkem nebo houbičkou s trochou přípravku na mytí nádobí a poté vlhkým hadříkem. POZNÁMKA V případě odolných skvrn, je čištění jednodušší v případě, že skvrny jsou namočené jako první. K tomu slouží kuchyňský papír navlhčený malým množstvím mycího přípravku na nádobí, kterým potřeme studené grilovací desky. Nepoužívejte ostré předměty nebo abrazivní čisticí prostředky na čištění grilovacích desek. Uložení Otřete kryt vlhkým hadříkem nebo houbou. Doporučujeme používat INOX-METAL-POLISH z Beem pro pravidelnou údržbu a odstranění odolných skvrn z ušlechtilé oceli. Přípravek obnoví zařízení na její původní lesk. INOX-METAL-POLISH je k dispozici v tubách a je vhodná na nádobí, tak i pro ostatní předměty vyrobené z nerezové oceli, chromu, mosazi, mědi, hliníku, stříbra a také tvrdých plastů. INOX-METAL-POLISH se používá v továrnách na leštění nerezové oceli. Můžete získat INOX-METAL- POLISH u vašeho prodejce nebo telefonicky nás kontaktovat nebo navštivte naše internetové stránky na Odkapávací miska Vyjměte odkapávací misku (10), vyprázdněte a omyjte teplou vodou nebo v myčce. SKLADOVÁNÍ Pokud nepoužíváte přístroj po delší dobu, vyčistěte jej, jak je popsáno v sekci čištění a péče ( strana 26). Naviňte kabel (11) a vložte ho do přístroje (10) Zavřete přístroj a zavřete uzávěrem (6), tak aby se nemohl otevřít během přemísťování. Strana 12 (celkem 14)

13 Přístroj skladujte na suchém, čistém a mrazuvzdorném místě, které je chráněné před přímým slunečním světlem. PORADCE PŘI POTÍŽÍCH Následující tabulka pomáhá při lokalizaci a odstranění menších závad: Závada Možná příčina Náprava Kabel není vložen do Vložte zástrčku. zásuvky. Indikátor napájení se nerozsvítí po zapnutí. Automatické jističe v elektrickém rozvaděči vypadly. Zapněte jističe znovu. Vypnuly se automatické elektrické jističe. Únik oleje z pod spotřebiče. Příliš mnoho spotřebičů připojených do stejného elektrického obvodu. Přístroj je vadný Snižte počet spotřebičů na napájecím obvodu. Kontaktujte zákaznický servis. Vložte odkapávací misku. Odkapávací miska není vložena. Odkapávací miska je plná. Vyprázdněte odkapávací misku. POZNÁMKA Pokud se vám nepodaří vyřešit problém pomocí výše popsaných kroků, obraťte se prosím na zákaznický servis. TECHNICKÁ DATA model Kontaktní gril Cater Pro typové číslo B8, 001 rozměry (Š x V x H) 145 x 420 x 395 mm čistá hmotnost 5.85 kg provozní napětí 230V ~ frekvence 50/60 Hz nom. / max. výkon 2200 W třída ochrany I typ ochrany IP X0 NÁHRADNÍ DÍLY A DALŠÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ Položka Číslo výrobku Označení rozpěrka 35 mm *číslování podle popisu spotřebiče Strana 13 (celkem 14)

14 Poznámky: Strana 14 (celkem 14)

EURONAKUPY.CZ KONTAKTNÍ GRIL. Kontaktní gril 3v1 Beem D2000730. www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 1)

EURONAKUPY.CZ KONTAKTNÍ GRIL. Kontaktní gril 3v1 Beem D2000730. www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 1) KONTAKTNÍ GRIL Kontaktní gril 3v1 Beem D2000730 www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 1) Vážený zákazníku, Před použitím přístroje si prosím přečtěte pokyny uvedené v tomto návodu na použití, o bezpečnosti,

Více

KONTAKTNÍ GRIL FIRST FA 5344

KONTAKTNÍ GRIL FIRST FA 5344 KONTAKTNÍ GRIL FIRST FA 5344 Strana 1 (celkem 7) KONTAKTNÍ GRIL...1 1 OBECNÉ POKYNY...3 1.1 Autorská práva...3 1.2 1.3 Poznámky k ochraně životního prostředí...3 Záruka...3 1.4 Použité symboly...3 1.4.1

Více

Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS a 99328

Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS a 99328 Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS 99325 a 99328 Návod k obsluze www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 6) Výrobník zmrzliny s kompresorem Vážený zákazníku, Před použitím přístroje si prosím přečtěte pokyny

Více

Žádné nároky jakéhokoliv druhu nebudou přijaty za škody vyplývající z použití spotřebiče pro jiný než zamýšlený účel. Riziko nese výhradně uživatel.

Žádné nároky jakéhokoliv druhu nebudou přijaty za škody vyplývající z použití spotřebiče pro jiný než zamýšlený účel. Riziko nese výhradně uživatel. Vážený zákazníku, Před použitím spotřebiče si přečtěte pokyny obsažené v tomto návodu k obsluze na startu, bezpečnost, zamýšlené použití stejně jako čištění a péče. Otevřete stránku na začátku a na konci

Více

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2810

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2810 Návod k použití HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2810 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Kuchyňský gril

Kuchyňský gril Kuchyňský gril 10031630 10031631 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286 Návod k použití HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522 Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-522 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Raclette Gril

Raclette Gril Raclette Gril 10020025 10030026 10030027 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

HM-843 Mixér Návod k obsluze

HM-843 Mixér Návod k obsluze HM-843 Mixér Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pro zamezení poruch si tento Návod k použití pečlivě

Více

Návod k použití GRIL R-278

Návod k použití GRIL R-278 Návod k použití GRIL R-278 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

Návod k použití GRIL R-253

Návod k použití GRIL R-253 Návod k použití GRIL R-253 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití HM 2 Ruční mixér CZ Návod k použití Ovládání Madlo vysunutí vysunutí Tělo Šlehací nástavce Hnětací nástavce Rychlost Regulace rychlosti TURBO zapnutí/ vypnutí Všeobecné Tento spotřebič je určený pouze

Více

Multifunkční elektrická pánev

Multifunkční elektrická pánev Multifunkční elektrická pánev DPP-3840 NÁVOD K POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Při ignorování bezpečnostních pokynů není výrobce odpovědný za případná poškození Nepoužívejte tento spotřebič s poškozeným přívodním

Více

Návod k použití GRIL R-256

Návod k použití GRIL R-256 Návod k použití GRIL R-256 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Návod k použití GRIL R-250

Návod k použití GRIL R-250 Návod k použití GRIL R-250 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Návod k použití Toastovač TOASTER

Návod k použití Toastovač TOASTER CZ Návod k použití Toastovač TOASTER Obsah Bezpečnostní pokyny... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Příprava toastu... 5 Extra-zvednutí... 5 Vycentrování plátku

Více

KONTAKTNÍ GRIL R-2115

KONTAKTNÍ GRIL R-2115 Návod k použití KONTAKTNÍ GRIL R-2115 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

50g. max. pulse. 20s. max

50g. max. pulse. 20s. max BG BS CS HU RO SK SL SR HR ET LV LT PL EN NL DA NO SV FI TR ES D C B A 50g max 1 2 2 1 1 2 3 5 pulse 20s max 4 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili mlýnek na kávu naší značky, který je určený výhradně pro

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029182 10029183 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod a věnujte zvýšenou pozornost upozorněním jak předejít vzniknutí

Více

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Návod k použití ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK0018 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher CZ Návod k použití Elektrická konvice Wasserkocher CZ Obsah Bezpečnostní pokyny...3 Vybalení...5 Požadavky pro místo instalace...5 Před prvním použitím...5 Vaření vody...5 Filtr vodního kamene...5 Ochrana

Více

RÝŽOVAR RC-12. Návod k použití. Rýžovar RC-12

RÝŽOVAR RC-12. Návod k použití. Rýžovar RC-12 Návod k použití RÝŽOVAR RC-12 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

ST-FP9084. Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-FP9084. Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-FP9084 Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

MIXÉR NA FRAPPÉ R-447

MIXÉR NA FRAPPÉ R-447 Návod k použití MIXÉR NA FRAPPÉ R-447 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

KONTAKTNÍ GRIL R-2320

KONTAKTNÍ GRIL R-2320 Návod k použití KONTAKTNÍ GRIL R-2320 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Ohřívač vody

Ohřívač vody Ohřívač vody 10031879 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

MINIGRIL SENDVIČOVAČ R-2103

MINIGRIL SENDVIČOVAČ R-2103 Návod k použití MINIGRIL SENDVIČOVAČ R-2103 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer CZ Návod k použití Zpěňovač mléka Milchaufschäumer Obsah Bezpečnost... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 5 Před prvním použitím... 5 Zpěnění mléka... 5 Horká čokoláda a instantní nápoje...

Více

SEKÁČEK POTRAVIN R-519G

SEKÁČEK POTRAVIN R-519G Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-519G Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

R-251. Návod k použití GRIL. Gril R-251 česky

R-251. Návod k použití GRIL. Gril R-251 česky Návod k použití GRIL R-251 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539

Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539 Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k použití GRIL R-234

Návod k použití GRIL R-234 Návod k použití GRIL R-234 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Bella Kuchyňský robot

Bella Kuchyňský robot KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i KLARSTEIN Bella Kuchyňský robot 10008232 10008233

Více

EURONAKUPY.CZ. Návod k použití

EURONAKUPY.CZ. Návod k použití Návod k použití Kávovar Fresh-Aroma-Perfect Deluxe BEEM červená Kávovar Fresh-Aroma-Perfect Superior BEEM černá Kávovar Fresh-Aroma-Perfect Deluxe BEEM stříbrná www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 1) www.euronakupy.cz

Více

R-276. Návod k použití SENDVIČOVAČ. Sendvičovač R-276

R-276. Návod k použití SENDVIČOVAČ. Sendvičovač R-276 Návod k použití SENDVIČOVAČ R-276 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Halogenový ohřívač. Návod k obsluze

Halogenový ohřívač. Návod k obsluze Halogenový ohřívač 436 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

ST-EK Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK 0011 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si

Více

MLÝNEK NA KÁVU R-942

MLÝNEK NA KÁVU R-942 Návod k použití MLÝNEK NA KÁVU R-942 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2820

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2820 Návod k použití HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2820 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití RÝŽOVAR RC-05

Návod k použití RÝŽOVAR RC-05 Návod k použití RÝŽOVAR RC-05 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

EURONAKUPY.CZ. Před použitím přístroje si prosím pozorně přečtěte tento návod a uložte ho pro budoucí použití.

EURONAKUPY.CZ. Před použitím přístroje si prosím pozorně přečtěte tento návod a uložte ho pro budoucí použití. PEC K PŘÍPRAVĚ PIZZY Articlenumber: 99204 Na úvod vám děkujeme za zakoupení této pece na přípravu pizzy.tato pec je kvalitní produkt firmy Trebs. Před použitím přístroje si prosím pozorně přečtěte tento

Více

MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410

MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410 Návod k použití MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK8417 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití GRIL R-256

Návod k použití GRIL R-256 Návod k použití GRIL R-256 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ELEKTRICKÝ GRIL S TERMOSTATEM

ELEKTRICKÝ GRIL S TERMOSTATEM 10028472 ELEKTRICKÝ GRIL S TERMOSTATEM Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Ohřívač s ventilátorem SAHARA Návod k obsluze

Ohřívač s ventilátorem SAHARA Návod k obsluze Ohřívač s ventilátorem SAHARA 452-453 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

Mini trouba MODEL: 979. Návod k obsluze

Mini trouba MODEL: 979. Návod k obsluze Mini trouba MODEL: 979 Návod k obsluze 1 obr. 1 obr. 2 obr. 3 2 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE TYTO POKYNY Zvyšte pozornost při použití elektrických spotřebičů a dodržujte následující

Více

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820 Návod k použití PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití KLARSTEIN GRILLPOT, ELEKTRICKÝ GRIL 1600 W, 40 CM

Návod k použití KLARSTEIN GRILLPOT, ELEKTRICKÝ GRIL 1600 W, 40 CM Návod k použití KLARSTEIN GRILLPOT, ELEKTRICKÝ GRIL 1600 W, 40 CM 10028784 Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste se rozhodli zakoupit si produkt značky Klarstein. Prosíme, při používání produktu se řiďte

Více

SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742

SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze Elektrický lapač hmyzu zak 630, 640 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny - Pro zamezení poruch si tento

Více

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM 7083 Kávovar Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Návod k používání. Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623. Návod k používání uložte na bezpečném místě!

Návod k používání. Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623. Návod k používání uložte na bezpečném místě! Návod k používání Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623 Děkujeme Vám, že jste si vybrali tuto vysoce kvalitní elektrickou konvici. Jedná se o kvalitní výrobek splňující požadavky uznávaných

Více

Ohřívač. Návod k obsluze

Ohřívač. Návod k obsluze Ohřívač 437 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití. VAROVÁNÍ

Více

DF 120. Fritéza. Návod k použití

DF 120. Fritéza. Návod k použití DF 120 Fritéza CZ Návod k použití Víko Termostat Madlo Vnitřní nádoba s nepřilnavým povrchem Otvírání víka Bezpečnostní informace Připojte spotřebič k elektrické síti podle parametrů na výrobním štítku.

Více

Návod k použití. Model F03MK

Návod k použití. Model F03MK Návod k použití Model F03MK Bezpečnostní pokyny Čtěte POZORNĚ následující pokyny! Vyhnete se tak nebezpečí úrazy a poškození výrobku. Tento napěňovač mléka je určený na použití v domácím prostředí, například:

Více

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

KLARSTEIN. Gracia. Kuchyňský robot

KLARSTEIN. Gracia. Kuchyňský robot KLARSTEIN Gracia Kuchyňský robot 10006253 10006252 10022087 10022088 Technická data Číslo produktu 1006253, 10006252, 10022087, 10022088 Napájení 230 V ~ 50 Hz Spotřeba 1000 W Kapacita mísy 5 litres (max

Více

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného

Více

Pec na pizzu - Model 99207

Pec na pizzu - Model 99207 Pec na pizzu - Model 99207 NÁVOD K POUŽITÍ Úvod Děkujeme vám za zakoupení pece na pizzu f. Trebs. Tato pec je kvalitní výrobek od f.trebs. Prosím přečtěte si tento návod k obsluze před použitím přístroje.

Více

ST-FP9064. Ponorný mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-FP9064. Ponorný mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-FP9064 Ponorný mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

MULTIFUNKČNÍ TROUBA OT 1014

MULTIFUNKČNÍ TROUBA OT 1014 EXIHAND spol. s r.o. Výrobce číslo ZÁRUČNÍ LIST KALORIK MULTIFUNKČNÍ TROUBA OT 1014 Datum vyskladnění Záruční doba 24 měsíců VYPLNÍ PRODEJNA Název výrobku Multifunkční trouba Typ OT 1014 Výrobní číslo

Více

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE 2 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Při používání elektrických spotřebičů, je třeba vždy dodržovat základní bezpečnostní opatření, včetně následujících: 1. Před používáním si přečtěte všechny bezpečnostní

Více

SENDVIČOVAČ R-260. Návod k použití. Sendvičovač R-260

SENDVIČOVAČ R-260. Návod k použití. Sendvičovač R-260 Návod k použití SENDVIČOVAČ R-260 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Rychlovarná konvice

Rychlovarná konvice Rychlovarná konvice 10012348 Varování Zařízení Aby se snížilo riziko požáru, úrazu elektrickým proudem a poškození: Nepoužívejte tento výrobek v dešti. Nepokládejte předměty naplněné tekutinou, například

Více

Sada pro manikůru a pedikůru

Sada pro manikůru a pedikůru Sada pro manikůru a pedikůru M 287 CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

Chladnička na víno

Chladnička na víno Chladnička na víno 10011580 10032025 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Návod k použití MS 75001

Návod k použití MS 75001 Návod k použití MS 75001 EKOLOGICKÁ LIKVIDACE Obalový materiál ekologicky zlikvidujte. Tento spotřebič je označen v souladu s evropskou směrnicí 2002/96/EG o elektrických a elektronických vysloužilých

Více

Návod k použití HALOGENOVÉ TOPENÍ R-8018

Návod k použití HALOGENOVÉ TOPENÍ R-8018 Návod k použití HALOGENOVÉ TOPENÍ R-8018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Pohlcovač vlhkosti. Návod k použití

Pohlcovač vlhkosti. Návod k použití Pohlcovač vlhkosti 590 CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ použití v budoucnosti.

Více

R Návod k použití TOPINKOVAČ. Topinkovač R-2155

R Návod k použití TOPINKOVAČ. Topinkovač R-2155 Návod k použití TOPINKOVAČ R-2155 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: SPL 400-2 - Blahopřejeme k nákupu tohoto SPL zesilovače. Před použitím výrobku si přečtěte instrukce. CZ Bezpečnostní pokyny

Více

Obsah 1. POPIS PŘÍSTROJE...2 2. TECHNICKÉ SPECIFIKACE...2 3. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...2 4. POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...3 MOŽNOSTI ČIŠTĚNÍ...

Obsah 1. POPIS PŘÍSTROJE...2 2. TECHNICKÉ SPECIFIKACE...2 3. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...2 4. POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...3 MOŽNOSTI ČIŠTĚNÍ... ULTRAZVUKOVÁ ČISTIČKA ŠPERKŮ SU726 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah 1. POPIS PŘÍSTROJE...2 2. TECHNICKÉ SPECIFIKACE...2 3. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...2 4. POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...3 MOŽNOSTI ČIŠTĚNÍ...3 VARIANTY ČIŠTĚNÍ...4

Více

Zitruspresse orange. Topinkovač

Zitruspresse orange. Topinkovač Zitruspresse orange Topinkovač 10011146 10011147 10022989 10022990 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

ZÁHRADNÍ FONTÁNA Manuál

ZÁHRADNÍ FONTÁNA Manuál ZÁHRADNÍ FONTÁNA Manuál 10029039 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k použití Výrobník Espressa ESPRESSOKOCHER

Návod k použití Výrobník Espressa ESPRESSOKOCHER CZ Návod k použití Výrobník Espressa ESPRESSOKOCHER A Deckel / Lid B C D Hitzebeständiger Griff / Heatresistand handle Oberer Behälter / Upper container Filtersieb / Filter E F Dichtungsring / Seal Filter

Více

ČR SATURN HOME APPLIANCES

ČR SATURN HOME APPLIANCES ST-EC 1077 Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že náš výrobek se stane věrným a spolehlivým

Více

PALAČINKOVAČ - GRIL R-201

PALAČINKOVAČ - GRIL R-201 Návod k použití PALAČINKOVAČ - GRIL R-201 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA R-331

NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA R-331 Návod k použití NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA R-331 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

FRITOVACÍ HRNEC R-281

FRITOVACÍ HRNEC R-281 Návod k použití FRITOVACÍ HRNEC R-281 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

KONTAKTNÍ GRIL R-2325

KONTAKTNÍ GRIL R-2325 Návod k použití KONTAKTNÍ GRIL R-2325 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i KLARSTEIN Kuchyňský robot 10006254 10006255

Více