Sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2"

Transkript

1 2043/S/2019-HSPH Čj.: UZSVM/S/1372/2019-HSPH VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále též Úřad", ÚZSVM, zadavatel ) jako zadavatel se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, s odvoláním na ustanovení 25 až 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále též zákon ), - vyzývá zájemce k podání cenové nabídky ke zjištění ceny v místě a čase obvyklé k plnění zakázky pro akci Zpracování studie využití - přestavba Pražských kasáren na administrativní budovu pro potřeby užívání justičními složkami, Benešov. Identifikační údaje veřejného zadavatele Zadavatel veřejné zakázky Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, organizační složka státu Sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 IČO Jméno a příjmení statutárního orgánu zadavatele Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele Mgr. Ing. Kateřina Arajmu, generální ředitelka Ing. Vladimír Hůlka, ředitel Územního pracoviště Střední Čechy Druh VZ: Klasifikace VZ: VZMR na služby Kód předmětu veřejné zakázky dle číselníku CPV je: Studie proveditelnosti, poradenství, analýza Příprava návrhů a projektů, odhad nákladů Tato výzva k podání nabídky je zadána formou otevřené výzvy prostřednictvím Národního elektronického nástroje (NEN). Vzhledem k předpokládané hodnotě očekávaného plnění a s ohledem na 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění je tato veřejná zakázka vypisována jako veřejná zakázka malého rozsahu a v souladu s 31 výše uvedeného zákona tuto zakázku zadavatel není povinen zadat v zadávacím řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu. 1. Předmět plnění a předpokládaná hodnota veřejné zakázky: Předmětem plnění zakázky je vypracování architektonické studie přestavby stávajícího objektu bývalých kasáren pro změnu užívání na administrativní budovu pro potřeby užívání justičními složkami, a dále souvisejících venkovních úprav navazujících ploch. V rámci plánované přestavby budou provedeny nezbytné dispoziční úpravy vnitřních prostor se zohledněním specifik jednotlivých institucí, jejichž umístění je do objektu plánováno. Dále budou předmětem přestavby v případě potřeby i související úpravy rozvodů technických zařízení budovy (zdravotechnika, vzduchotechnika, elektrorozvody, datové rozvody, PZTS, CCTV, výtah apod.) a požárně bezpečnostní řešení stavby. Vlastní objekt, který byl v minulosti (cca r. 1995) přestavěn na ubytovnu, je zděný, nepodsklepený se 4 nadzemními podlažími a částečně využitým podkrovím. Stropní konstrukce jsou železobetonové trámové, zastřešení je provedenou valbovou střechou tvořenou dřevěným krovem, využitá část podkroví je zastřešena pultovou střechou. Objekt je napojen na městský vodovod a kanalizaci (ve správě Vodohospodářské společnosti, s.r.o. Benešov), vytápění je prováděno centrálně dodávkou tepla od společnosti Městská tepelná zařízení, s.r.o. strana 1 (celkem 7)

2 Návrh přestavby budovy a úpravy venkovních prostor musí být v souladu s platným územním plánem Města Benešov a regulačním plánem Pražská kasárna. Záměrem přestavby je v souladu s principy 3E současné vnitřní prostory (o celkové výměře 4111,3 m 2 ) a související venkovní prostory přizpůsobit specifickým požadavkům státních organizací, jejichž umístění se v budově předpokládá následovně: a) Prioritou je společné umístění Okresního soudu v Benešově (66 osob) a Probační a mediační služby (6 osob). b) V případě dostačující kapacity bude dále do budovy umístěno pracoviště Okresního státního zastupitelství v Benešově (13 osob). c) Za předpokladu dostatečného množství vhodných prostor bude umístěno i Městské státní zastupitelství v Praze, které požaduje pouze prostory pro spisovny (bez umístění osob). Přehled ploch obsazených jednotlivými institucemi v současné době je specifikován v Příloze č. 4. V rámci plánování rozmístění jednotlivých institucí je třeba se zohledněním specifik uvedených institucí respektovat optimální kancelářskou plochu připadající na jednoho zaměstnance v rozsahu 9-16 m 2, která koresponduje s plošným požadavkem ČSN Administrativní budovy a prostory na kancelářské pracoviště. Po provedené přestavbě budova změní stávající způsob využití na využití administrativní budova. Kontaktními osobami pro jednání v rámci zpracování architektonické studie jsou: Za krajský soud v Praze a Okresní soud v Benešově: Bc. Richard Hadač, tel.: , rhadac@ksoud.pha.justice.cz Mgr. Magdaléna Kerlová, tel.: , mkerlova@osoud.ben.justice.cz Za Probační a mediační službu: Ing. Pavla Válková, tel.: , pvalkova@pms.justice.cz Bc. Jitka Pohunková, tel.: , jpohunkova@pms.justice.cz Za Krajské státní zastupitelství v Praze: Ing. Anna Bělohlávková, tel.: , ABelohlavkova@ksz.pha.justice.cz Za Městské státní zastupitelství v Praze: JUDr. Štěpánka Láznová, tel.: , slaznova@msz.pha.justice.cz Jiří Duchek, tel.: , jduchek@msz.justice.cz Situace celková, katastrální, koordinační, širších vztahů, speciální: Údaje dle KN: - pozemek parc. č. 167/1 o výměře 1358 m 2, jejíž součástí je stavba občanské vybavenosti Benešov, č.p pozemek parc. č. 165/17 o výměře 2194 m 2, ostatní plocha, jiná plocha - pozemek parc. č. 170 o výměře 1130 m 2, ostatní plocha, zeleň vše zapsané na LV k.ú. Benešov u Prahy vedeném v katastru nemovitostí Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Benešov. Územní plán Města Benešov: Dle územního plánu Města Benešov jsou pozemky parc. č. 170 a parc. č. 167/1, jehož součástí je stavba čp. 999, zařazeny do ploch s využitím: veřejná vybavenost. strana 2 (celkem 7)

3 Pozemek parc. č. 165/17 (zpevněná asfaltová plocha) je zařazen do ploch: veřejná prostranství specifická. Město Benešov rovněž vydalo pro oblast, v níž se předmětné nemovitosti nacházejí, opatření obecné povahy Regulační plán Pražská kasárna ul. Tyršova, Benešov ve znění Změny č. 1. Existence inženýrských sítí: - vodovodní přípojka na pozemku parc. č kanalizace (kanalizační přípojky) na pozemcích parc. č. 165/17 a na pozemku parc. č. 165/17 se dále nachází elektroinstalace a 3 ks stožárů veřejného osvětlení vše k.ú. Benešov u Prahy. Pozemek parc. č. 165/17 je dále zatížen věcným břemenem ve prospěch společnosti Telefónica O2 Czech republic, a.s. Požadavek na zpracování a provedení studie A. Půdorysy všech podlaží včetně tabulky s výpisem účelu jednotlivých místností a jejich ploch: - současný stav: plány budovy poskytnuty k vypracování studie (není nutno zpracovávat) - nový stav: požadavek na zpracování plánů a tabulky jednotlivých místností včetně účelu jejich využití a v členění dle typu plochy na kancelářskou a ostatní plochu B. Odhad nákladů přestavby C. Předpokládaná doba přestavby D. Osobní projednání studie se zadavatelem a se zástupci institucí, jejichž umístění do objektu se předpokládá Další podrobnosti jsou uvedeny v příloze č. 3 této Výzvy (návrh smlouvy o dílo - Čl. II odst ). 2. Místo plnění: Budova, Dukelská čp. 999, Benešov. 3. Doba plnění: Smlouva s vybraným zhotovitelem bude uzavřena na dobu určitou od nabytí její účinnosti do Požadavky na způsob zpracování nabídky, včetně smluvních a platebních podmínek 4.1 Nabídka ceny zakázky dle odst. 1 bude členěna na cenu bez DPH a cenu včetně DPH (viz. Příloha č. 2 Výzvy). Uvedená cena za provedení zakázky bude v sobě zahrnovat veškeré náklady na plnění zakázky. V případě, že je účastník neplátce DPH, musí toto uvést v nabídce a ceny uvádí jako koncové. 4.2 V případě změny DPH bude aktuální sazba DPH uplatněna podle zákonů platných v době fakturace. strana 3 (celkem 7)

4 4.3 V nabídkových cenách musí být zahrnuty veškeré náklady související s komplexním zajištěním celé veřejné zakázky (tj. hodnota práce, poplatků, pojištění, daňových odvodů, nářadí, doprava, PHM, apod.). 4.4 Nabídková cena musí být stanovena jako cena nejvýše přípustná, konečná a platná v nezměněné výši po celou dobu trvání smlouvy o dílo. 4.5 Nabídkové ceny bude možné upravit pouze v souvislosti se změnou daňových předpisů týkajících se DPH, a to o výši, která bude odpovídat takové legislativní změně. 4.6 Podkladem pro úhradu smluvní ceny zakázky je faktura, která bude mít náležitosti daňového a účetního dokladu podle 11 zákona č. 563/1991 Sb. o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů (dále jen faktura"). 4.7 Zadavatel požaduje splatnost faktury 28 kalendářních dnů ode dne prokazatelného převzetí faktury. 4.8 Zadavatel nebude poskytovat zálohové plnění. 5. Kvalifikační předpoklady: 5.1. Základní kvalifikační předpoklady zadavatel požaduje, aby účastník prokázal splnění základních kvalifikačních předpokladů podepsaným čestným prohlášením (Příloha č. 1 Výzvy) Profesní kvalifikační předpoklady splnění profesních kvalifikačních předpokladů prokazuje účastník předložením výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán. Dále pak předložením dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky, zejména doklad o odborné způsobilosti, nebo že disponuje osobou, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost související s předmětem zakázky, vydané odborným státním orgánem, zabezpečuje (dle zák. č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě). Účastník předkládá kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů, výpis z obchodního rejstříku a výpis ze živnostenského rejstříku, že je účastník oprávněn podnikat v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky, pokud jiné právní předpisy takové oprávnění vyžadují. Účastník předkládá kopie dokladů prokazujících splnění profesní způsobilosti (nesmějí být starší 90 dnů). (Upozornění: zadavatel upozorňuje účastníka, že dle ust. 10 odst. 3 zák. č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání, v platném znění, platí, že: Podnikatel prokazuje své živnostenské oprávnění a) výpisem ze živnostenského rejstříku s údaji podle 60 odst. 5 písm. a), b) nebo c) b) do vydání výpisu stejnopisem ohlášení s prokázaným doručením živnostenskému úřadu, a to i prostřednictvím kontaktního místa veřejné správy nebo pravomocným rozhodnutím o udělení koncese.) 5.3. Seznam kvalifikovaných dodavatelů účastníci mohou k prokázání základních kvalifikačních předpokladů a profesních kvalifikačních předpokladů využít výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, který vede Ministerstvo pro místní rozvoj podle 224 a následujících ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Zadavatel v tomto případě nepožaduje předložit jiné dokumenty nebo doklady k prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů v jiném rozsahu než je výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů. Výpis ze seznamu nesmí být k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace starší, než 90 dní Systém certifikovaných dodavatelů účastníci mohou k prokázání kvalifikačních předpokladů využít certifikátu vydaného v rámci systému certifikovaných dodavatelů strana 4 (celkem 7)

5 obsahujícího náležitosti, ne starší než 1 rok. Tento certifikát nahrazuje prokázání kvalifikace účastníka v rozsahu v něm uvedených údajů. Systémy certifikovaných dodavatelů (SCD) umožňují zapsaným dodavatelům nahradit certifikátem, vydaným akreditovanou osobou, prokázání splnění kvalifikace, případně její části, v daném oboru činnosti. Základní úprava systému certifikovaných dodavatelů je uvedena v ustanovení 233 a následujících zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Vybraný účastník doloží před podpisem smlouvy o dílo: - doklad o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zhotovitelem třetí osobě, tj. zejména pojištění odpovědnosti zahrnující škody způsobené zadavateli veřejné zakázky při plnění předmětné veřejné zakázky (dále jen doklad o pojištění ). Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zhotovitelem třetí osobě musí být minimálně ve výši 1 mil. Kč. 6. Kritéria pro vyhodnocení nabídek Hodnocení nabídek bude provedeno podle jediného kritéria a to výše nabídkové ceny dle Přílohy č. 2 včetně DPH. V případě neplátce DPH bude do hodnocení zařazena jeho koncová nabídková cena. Zakázka bude zadána účastníkovi s nejnižší celkovou cenou včetně DPH. V případě, že dvě a více nabídek dosáhnou shodné nejnižší nabídkové ceny, bude jako nejvýhodnější vybrána ta z nabídek se stejnou nejnižší nabídkovou cenou, která byla zadavateli doručena dříve. 7. Prohlídka místa plnění Zadavatel stanovil prohlídku místa plnění na adrese: Dukelská čp. 999, Benešov, dne od hod, sraz účastníků prohlídky v hod před vchodem do budovy. Z prohlídky místa plnění bude zadavatelem pořízena prezenční listina o účasti jednotlivých účastníků. Zástupci zájemců o prohlídku místa plnění se před zahájením prohlídky prokáží zmocněním osoby oprávněné jednat jménem či za účastníka, dokladem totožnosti a kopií výpisu z obchodního rejstříku (pokud je v něm zájemce zapsán), ze které bude možné ověřit osobu oprávněnou jednat jménem či za účastníka o veřejnou zakázku, jež vystavila předložené zmocnění. Individuální informace a poznatky získané jednotlivými zájemci v rámci společné prohlídky místa plnění nemají charakter dodatečných informací (analogicky ve smyslu 49 zákona) poskytovaných zadavatelem jednotně a písemně všem zájemcům na základě písemných žádostí o dodatečné informace. Zadavatel ručí jen za informace poskytnuté v této výzvě a jejích přílohách anebo za dodatečné informace poskytnuté zadavatelem k písemně doručeným žádostem o dodatečné informace. 8. Místo, forma a doba pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídek končí dnem v hodin. Zadavatel upozorňuje zhotovitele, že nabídky se podávají v elektronické podobě pouze prostřednictvím Národního elektronického nástroje (NEN) na adrese profilu zadavatele V rámci profilu zadavatele u vybrané veřejné zakázky je nutná registrace zhotovitele do tohoto systému, přičemž tato registrace je zdarma. Řádná registrace zhotovitele je nezbytná, aby mohl zhotovitel využívat všechny funkcionality systému NEN. V případě potřeby kontaktujte uživatelskou podporu NEN na tel. čísle , nebo na u Hotline@nipez.cz. Nabídka bude zpracována v českém jazyce, nevariantně. strana 5 (celkem 7)

6 9. Práva zadavatele Zadavatel nehradí náklady, vzniklé účastníkům zadávacího řízení z titulu zpracování a podání nabídky. Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu, upřesnění nebo doplnění podmínek Výzvy, popř. zrušení Výzvy a před rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky ověřit informace deklarované v nabídkách, dále neakceptovat nabídky v celém rozsahu, odmítnout všechny nabídky, změnit návrh smlouvy o dílo nebo ji neuzavřít. Zadavatel si vyhrazuje právo jednat o předloženém návrhu smlouvy o dílo ve všech ustanoveních, která se netýkají nabízených závazných podmínek a způsobu plnění. Zadavatel nepřipouští varianty řešení veřejné zakázky. Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit zadávací řízení kdykoliv ode dne jeho zahájení do dne uzavření smlouvy o dílo. V případě zrušení zadávacího řízení není zadavatel povinen uhradit účastníkům zadávacího řízení náklady, které jim vznikly v souvislosti s účastí v zadávacím řízení. 10. Informace Případné potřebné informace podá zástupce zadavatele: - administrace veřejné zakázky: pí. Jitka Šimicová tel.: věcné informace: Ing. Marie Hájková tel.: Ing. Ivan Matys tel.: Veškeré údaje o zadavateli je možné získat na internetové adrese Otevírání nabídek proběhne dne od hod. v kanceláři č. 224 na Územním pracovišti Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 a jsou oprávněni se zúčastnit: - účastníci či zástupci takovýchto účastníků; - veřejnost. Zadavatel považuje za vhodné, aby účastníci či zástupci takovýchto účastníků, včetně veřejnosti svou účast při otevírání nabídek stvrdili podpisem v prezenční listině. 11. Obsah nabídky - čestné prohlášení - příloha č. 1 této Výzvy - cenovou nabídku - nabídková cena Krycí list, příloha č. 2 této Výzvy - návrh smlouvy o dílo příloha č. 3 této Výzvy, kterou účastník vyplní o relevantní údaje a hodnoty: identifikační údaje (str. 1) cenu za předmět smlouvy o dílo (str. 3) jméno, funkce, podpis osoby oprávněné jednat jménem či za účastníka + razítko (str. 7) - kopii výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán - kopii dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky strana 6 (celkem 7)

7 - doklad o odborné způsobilosti, nebo že disponuje osobou, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost související s předmětem zakázky, vydané odborným státním orgánem, zabezpečuje. Zadavatel uzavře s vybraným účastníkem smlouvu o dílo na plnění zakázky Zpracování studie využití - přestavba Pražských kasáren na administrativní budovu pro potřeby užívání justičními složkami, Benešov, která je Přílohou č. 3 této Výzvy. Účastníkem doplněné údaje a hodnoty musí být plně v souladu se všemi podmínkami této výzvy a nesmí měnit smysl, význam ani účel smluvních ustanovení návrhu smlouvy o dílo. Účastník nesmí činit jiné úpravy návrhu smlouvy o dílo, než je doplnění relevantních údajů a hodnot do prázdných textových polí návrhu smlouvy o dílo. Návrh smlouvy o dílo doplněný o relevantní údaje a hodnoty, podepsaný oprávněnou osobou, musí být součástí nabídky účastníka. Účastník je povinen použít návrh smlouvy o dílo, který je Přílohou č. 3 této Výzvy (zadavatel neposkytuje editovatelnou formu této smlouvy, účastník dohodu vyplní ručně - čitelně, nebo prostřednictvím PDF Readeru a podepíše, podpis bude dále obsahovat i Čestné prohlášení účastníka a Krycí list). V souladu s ustanovením 89 odst. 5 zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, zadavatel upřesňuje, že pokud v této výzvě a v přílohách jsou uvedeny požadavky nebo odkazy na zhotovitele nebo výrobky, je to odůvodněno předmětem plnění veřejné zakázky a jejich uvedení ve výzvě a přílohách je z důvodů uvedení typových výrobků či technologií k upřesnění požadovaného popisu a podmínek plnění předmětu veřejné zakázky. V souladu s ustanovením 89 odst. 6 zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, tedy zadavatel umožňuje pro plnění této veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení, avšak pouze při splnění všech požadavků a podmínek uvedených v této výzvě. Účastník vyslovuje souhlas s tím, že ÚZSVM v rámci transparentnosti zveřejní smlouvy o dílo (včetně případných dodatků) na webových stránkách ÚZSVM a na profilu zadavatele, popř. na elektronickém tržišti, u smluv plnění větším než Kč bude uveřejněna v Registru smluv Ministerstva vnitra v souladu se zákonem č. 340/2015 Sb., zákon o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv (zákon o registru smluv). V souvislosti s možnými úpravami státního rozpočtu si ÚZSVM vyhrazuje právo zastavit průběh plnění předmětné veřejné zakázky, respektive smlouvy o dílo, a rovněž jednostranně smlouvu o dílo ukončit, a to bez jakékoliv sankce či náhrady za nedokončené plnění. Zhotovitel nese plnou odpovědnost za škodu způsobenou ÚZSVM v souvislosti s plněním předmětu smlouvy o dílo a zavazuje se takovou škodu ÚZSVM uhradit; výše náhrady škody není omezena. Účastník podáním nabídky odsouhlasí, že si prostudoval zadání této výzvy včetně příloh a že jim porozuměl. S pozdravem Ing. Vladimír Hůlka ředitel Územního pracoviště Střední Čechy Přílohy 1) Čestné prohlášení účastníka 2) Krycí list nabídky 3) Návrh smlouvy o dílo 4) Přehled ploch 5) Půdorysy 1-5 N.P. 6) Revize strana 7 (celkem 7)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY 33489/S/2018-HSPH Čj.: UZSVM/S/21857/2018-HSPH VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále též Úřad", ÚZSVM, zadavatel ) jako zadavatel se sídlem Rašínovo

Více

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE:

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ BRNO PŘÍKOP 11, 60200 BRNO ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 70240/B/2018-HSP1 Vypraveno prostřednictvím

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ OSTRAVA LIHOVARSKÁ 1335/9, 716 10 OSTRAVA - RADVANICE ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 8816/O/2019-HSPH

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ PLZEŇ RADOBYČICKÁ 14, 30100 PLZEŇ ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 13167/P/2019-HSPH PŘIJATO DNE: MAIL: Michal.Budweiser@uzsvm.cz: NAŠE Č. J.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ HRADEC KRÁLOVÉ, HOROVA 180/10, 502 06 HRADEC KRÁLOVÉ ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 14206/H/2019-HSPH

Více

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE:

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ BRNO PŘÍKOP 11, 60200 BRNO ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 68447/B/2018-HSP1 Dle rozdělovníku

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ HRADEC KRÁLOVÉ, HOROVA 180/10, 502 06 HRADEC KRÁLOVÉ ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 33843/H/2018-HSPH

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 28 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ BRNO PŘÍKOP, 60200 BRNO ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 3050/B/209-HSP VÁŠ DOPIS ZN.: Vypraveno

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ BRNO PŘÍKOP 11, 60200 BRNO ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 71250/B/2018-HSP1 Vypraveno prostřednictvím

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ BRNO PŘÍKOP 11, 60200 BRNO ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 75077/B/2018-HSP1 Vypraveno prostřednictvím

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY 7754/C/2019-HSPH Čj.: UZSVM/C/5454/2019-HSPH Ú Ř A D P R O Z A S T U P O V Á N Í S T Á T U V E V Ě C E CH M A J E T K O V Ý CH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE,

Více

Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je ,- Kč bez DPH, tj ,- Kč vč. DPH.

Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je ,- Kč bez DPH, tj ,- Kč vč. DPH. ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ PLZEŇ RADOBYČICKÁ 14, 30100 PLZEŇ ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 29330/P/2018-HSPH PŘIJATO DNE: MAIL: Michal.Budweiser@uzsvm.cz: NAŠE Č. J.:

Více

µ 547.ΡΑΜ.1/03,ΡΑΜΓ?τ

µ 547.ΡΑΜ.1/03,ΡΑΜΓ?τ µ 547.ΡΑΜ.1/03,ΡΑΜΓ?τ 658/SBN/2014-SBNH Č.j.: UZSVM/SBN/572/2014-SBNH VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále též Úřad", ÚZSVM, zadavatel ) jako

Více

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE:

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ BRNO PŘÍKOP 11, 60200 BRNO ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 64590/B/2018-HSP1 Vypraveno prostřednictvím

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ PLZEŇ RADOBYČICKÁ 14, 30100 PLZEŇ ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 34485/P/2018-HSPH PŘIJATO DNE: MAIL: Michal.Budweiser@uzsvm.cz: NAŠE Č. J.:

Více

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE:

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ BRNO PŘÍKOP 11, 60200 BRNO ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 53278/B/2018-HSP1 Vypraveno dle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ HRADEC KRÁLOVÉ, HOROVA 180/10, 502 06 HRADEC KRÁLOVÉ ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 6735/H/2019-HSPH

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ PLZEŇ RADOBYČICKÁ 14, 30100 PLZEŇ ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 5114/P/2019-HSPH PŘIJATO DNE: MAIL: Michal.Budweiser@uzsvm.cz: NAŠE Č. J.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ BRNO PŘÍKOP 11, 60200 BRNO ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 29068/B/2019-HSP1 Vypraveno prostřednictvím

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY 32987/S/2018-HSPH Čj.: UZSVM/S/21564/2018-HSPH VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále též Úřad", ÚZSVM, zadavatel ) jako zadavatel se sídlem Rašínovo

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY 7871/C/2019-HSPH Čj.: UZSVM/C/5542/2019-HSPH Ú Ř A D P R O Z A S T U P O V Á N Í S T Á T U V E V Ě C E CH M A J E T K O V Ý CH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ OSTRAVA LIHOVARSKÁ 1335/9, 716 10 OSTRAVA - RADAVANICE ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 40269/O/2018-HSPH

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ BRNO PŘÍKOP 11, 60200 BRNO ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 15638/B/2019-HSP1 Dle rozdělovníku

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ PLZEŇ RADOBYČICKÁ 14, 30100 PLZEŇ ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 37196/P/2018-HSPH PŘIJATO DNE: MAIL: Michal.Budweiser@uzsvm.cz: NAŠE Č. J.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ BRNO PŘÍKOP 11, 60200 BRNO ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 43731/B/2018-HSP1 Doručení prostřednictvím

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Litvínov se sídlem: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2/2012 uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem

Více

µ 1338.ΝΥΡ.1/03,ΝΥΡΓ?Η

µ 1338.ΝΥΡ.1/03,ΝΥΡΓ?Η ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ OSTRAVA ODBOR ODLOUČENÉ PRACOVIŠTĚ VSETÍN, POD VRŠKY 27, 755 01 VSETÍN µ 1338.ΝΥΡ.1/03,ΝΥΡΓ?Η 2449/OVS/2014-OVSH

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 15592/A/2019-SOV Čj.: UZSVM/A/8796/2019-SOV Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42 12800, Praha, Nové Město

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon") Tato veřejná zakázka

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ OSTRAVA LIHOVARSKÁ 1335/9, 716 10 OSTRAVA - RADVANICE ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 36381/O/2018-HSPH

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Podsedice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel: Obec Podsedice

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: NAŠE Č.J.: VYŘIZUJE:

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: NAŠE Č.J.: VYŘIZUJE: 13746/C/2018-HSPH Čj.: UZSVM/C/10072/2018-HSPH Ú Ř A D P R O Z A S T U P O V Á N Í S T Á T U V E V Ě C E CH M A J E T K O V Ý CH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky.

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. SANTÉ centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb příspěvková organizace Tajovského 1156/1, 736 01 Havířov-Podlesí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE D: NAŠE ZN.: PO/ / 2018 VYŘIZUJE: Mgr. Rosová Michaela TEL:

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) Veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (ZZVZ) Název veřejné zakázky: Obnova alejí v katastru

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Světlík Sídlo: Světlík 27, 381 01 Český Krumlov Zastoupena: Michalem Zahorákem starostou obce Světlík IČ: 00246166 Zadavatel podle 26 odst. 3 písm. b) a 38 zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY 14653/S/2018-HSPH Čj.: UZSVM/S/10176/2018-HSPH VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále též Úřad", ÚZSVM, zadavatel ) jako zadavatel se sídlem Rašínovo

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE KRAJE VYSOČINA Číslo zakázky: Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Datum vyhlášení zakázky:

Více

ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY

ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY MĚSTO HRANICE ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY Poptávka k podání nabídky Zakázka Splaškové kanalizační přípojky Hranice II Lhotka projektové dokumentace a inženýrská činnost Zadavatel

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 9624/A/2019-SOV Čj.: UZSVM/A/5486/2019-SOV Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42 12800, Praha, Nové Město

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 98599/A/2018-SOV Čj.: UZSVM/A/50782/2018-SOV Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42 12800, Praha, Nové Město

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 5 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 1/2 č.j. KRPA /ČJ VZ-C

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 5 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 1/2 č.j. KRPA /ČJ VZ-C VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Provádění periodických revizí zařízení elektrické požární signalizace a servisních

Více

ČR - STÁTNÍ ENERGETICKÁ INSPEKCE Ústřední inspektorát Gorazdova 24, 120 00 Praha 2

ČR - STÁTNÍ ENERGETICKÁ INSPEKCE Ústřední inspektorát Gorazdova 24, 120 00 Praha 2 ČR - STÁTNÍ ENERGETICKÁ INSPEKCE Ústřední inspektorát Gorazdova 24, 120 00 Praha 2 Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení a zadávací dokumentace pro

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Praze dne 5. 4. 2018 Výzva k podání nabídky Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta ve smyslu ust. 18 odst. 5 a za dodržení podmínek dle ust. 6 zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANÉ mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán pouze

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky. Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově "

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky. Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově V Ý Z V A k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově " Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky Zadavatel:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

Město Varnsdorf nám. E. Beneše Varnsdorf

Město Varnsdorf nám. E. Beneše Varnsdorf Město Varnsdorf nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce k podání nabídky na plnění veřejné zakázky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, Černošice

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, Černošice Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor investic a správy majetku e-mail: investice@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁK.Č.137/2006 SB, 12 ODST.3 Název veřejné zakázky : ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor právní a veřejných zakázek náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLA MV PRO KRIMINÁLNÍ POLICII Čeperka 215, Opatovice nad Labem Tel.: , fax: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLA MV PRO KRIMINÁLNÍ POLICII Čeperka 215, Opatovice nad Labem Tel.: , fax: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. j. VPŠKP-261-1/ČJ-2014/9609K3 Čeperka 24. března 2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Vyšší policejní škola Ministerstva vnitra pro kriminální policii IČO: 64244300, vyhlašuje veřejnou zakázku

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Dr.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE ZADAVATEL: v zastoupení: Šebkovice Šebkovice 159, 675 45 Šebkovice zastoupená starostou Josefem Holčapkem IČO: 00290556 INVESTING Třebíč, s.r.o. M. Majerové

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

P O D Á N Í N A B Í D K Y

P O D Á N Í N A B Í D K Y STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE Ing. Petr Holický náměstek primátora V Českých Budějovicích dne 6. 4. 2016 Č.j.: ORVZ/914/2016 V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V e ř e j n á z a k á z k a m a l

Více

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Terénní automobil Útvar ekologie č.j.: 41/000575/VULHM/2015 Strnady dne 7. 9. 2015 V souladu s podmínkami zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby. Zajištění odběratele bioodpadu rostlinného původu - Město Broumov"

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby. Zajištění odběratele bioodpadu rostlinného původu - Město Broumov V Ý Z V A k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby Zajištění odběratele bioodpadu rostlinného původu - Město Broumov" Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky Zadavatel: Město

Více

MŠ Ratibořická 2299, Praha 9 Horní Počernice

MŠ Ratibořická 2299, Praha 9 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Centrum volného času v obci Kunčice

Centrum volného času v obci Kunčice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY a prokázání splnění kvalifikace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle ustanovení 38 odst. 1 zákona 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Číměř Sídlo: Číměř 12, 378 32 Číměř Zastoupena: panem Petrem Šachlem starostou obce IČ: 00246450 Zadavatel Vás VYZÝVÁ k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 33213/A/2019-SOV Čj.: UZSVM/A/18124/2019-SOV Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Geodetické práce pro Krajský pozemkový úřad pro Pardubický kraj 3/2017 ZADAVATEL:

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Geodetické práce pro Krajský pozemkový úřad pro Pardubický kraj 3/2017 ZADAVATEL: ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČO: 01312774, DIČ: CZ01312774 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Česká republika Státní

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Vaše č.j.: Naše č.j.: MUUO/25316/2018/ORM/nm Vyřizuje: Michal Nezdařil Ze dne: Číslo spisu: 4150/2018 Tel: 465514246 Poč. listů: 7 E-mail: nezdaril@muuo.cz Poč. příloh: 5 Datum: 2.8.2018 Poč. lis. př.:

Více

MČ Praha 20 Horní Počernice

MČ Praha 20 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Výměna oken v objektu Myslbekova 1389, Děčín 1.

PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Výměna oken v objektu Myslbekova 1389, Děčín 1. STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN Odbor rozvoje oddělení veřejných zakázek Mírové nám. 1175/5, 405 38 Děčín profil zadavatele: https://zakazky.mmdecin.cz/ PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku

Více

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu pro 4 OBEC TETČICE Palackého 177, 664 17 Tetčice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti

Více