URČENÍ AUDITORA ODPOVĚDNÉHO ZA PROVEDENÍ AUDITU SPOLEČNOSTÍ, KTERÉ JSOU SOUČÁSTÍ SKUPINY PURUM KRAFT VEŘEJNÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ SKUPINA PURUM KRAFT

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "URČENÍ AUDITORA ODPOVĚDNÉHO ZA PROVEDENÍ AUDITU SPOLEČNOSTÍ, KTERÉ JSOU SOUČÁSTÍ SKUPINY PURUM KRAFT VEŘEJNÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ SKUPINA PURUM KRAFT"

Transkript

1 URČENÍ AUDITORA ODPOVĚDNÉHO ZA PROVEDENÍ AUDITU SPOLEČNOSTÍ, KTERÉ JSOU SOUČÁSTÍ SKUPINY PURUM KRAFT VEŘEJNÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ (výběrové řízení se neřídí zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, ani v žádné své části nepodléhá právním předpisům upravujícím oblast veřejných zakázek) SKUPINA PURUM KRAFT Nabídky musí být podány nejpozději do , 16:00

2 Shrnutí V souladu se zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, a se zákonem č. 93/2009 Sb., o auditorech, ve znění pozdějších předpisů, pořádá skupina PURUM KRAFT. Výběrové řízení se neřídí zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, ani v žádné své části nepodléhá právním předpisům upravujícím oblast veřejných zakázek Cíl: Výběr auditora odpovědného za provedení auditu společností, které jsou součástí skupiny PURUM KRAFT (viz čl Společnosti ), za období účetních let v uvedeném rozsahu (viz čl Rozsah auditu ) Kritéria: Blíže viz čl Výběrová kritéria Závazné nabídky zasílejte na tyto adresy: junek@purumkraft.cz, vymazal@purum.cz Zasláním závazné nabídky zasilatel prohlašuje, že se seznámil se zadávací dokumentací a vyjadřuje svůj souhlas s podmínkami tohoto výběrového řízení. Okamžikem doručení závazné nabídky je zasilatel pro účely tohoto výběrového řízení považován za účastníka výběrového řízení. Ukončení období podávání nabídek: V 16:00 SEČ Jakékoli případné dotazy k výběrovému řízení lze zasílat na tyto adresy: junek@purumkraft.cz, vymazal@purumkraft.cz

3 1. Obecná ustanovení 1.1. Společnosti Auditorská zakázka zahrnuje audit (v rozsahu dle čl. 1.2.) následujících společností, které jsou součástí skupiny PURUM KRAFT: PURUM KRAFT a.s. obchodní firma: PURUM KRAFT a.s. IČO: sídlo společnosti: Národní 961/25, Staré Město, Praha 1 základní kapitál: ,- Kč Obrat za rok 2017: tis Kč Společnost PURUM KRAFT, a.s. v roce 2017 vykonávala především správu vlastního majetku v podobě podílů na několika obchodních společnostech. Společnost PURUM KRAFT, a. s. hospodařila v roce 2017 se ztrátou ve výši tis. Kč. Společnost bude pokračovat ve své dosavadní činnosti a nepředpokládá její změnu ani rozšiřování. Soustředí se tedy jako doposud především na správu vlastního majetku. Předmětem auditu této společnosti je auditovaná konsolidace AQUATEST, a.s. obchodní firma: AQUATEST, a.s. IČO: sídlo společnosti: Geologická 988/4, Praha 5 základní kapitál: ,- Kč Obrat za rok 2017: tis Kč. Společnost AQUATEST, a.s. v roce 2017 vykonávala činnosti v oblasti hydrogeologie, hydrogelogického inženýringu, sanaci starých ekologických zátěží, specializované laboratoře, výstavba technologických celků spojených s vodohospodářstvím. Společnost AQUATEST, a. s. hospodařila v roce 2017 se ztrátou ve výši tis. Kč. Společnost bude v roce 2019 fúzovat se společností SG Geotechnika, taktéž členem skupiny PURUMKRAFT. Nutné kalkulovat s velmi brzkým termínem auditu roku 2018 (2.-3. měsíc 2019) SG Geotechnika, a.s. obchodní firma: SG Geotechnika, a.s. IČO: sídlo společnosti: Geologická 988/4, Praha 5 základní kapitál: ,- Kč Obrat za rok 2017: tis Kč.

4 Společnost SG Geotechnika, a.s. v roce 2017 vykonávala činnosti v oblasti geologie, geologického inženýringu, geotechniky a specializované geologické laboratoře. Společnost SG Geotechnika, a. s. hospodařila v roce 2017 se ziskem ve výši tis. Kč. Společnost bude v roce 2019 fúzovat se společností AQUATEST, taktéž členem skupiny PURUMKRAFT. V rámci fúze společností AQUATEST a SG Geotechnika bude nástupnickou organizací právě společnosti SG Geotechnika, a. s.. Nutné v rámci nabídky kalkulovat se zahajovací rozvahou fúzovaných společností a zároveň s velmi brzkým termínem auditu roku 2018 (2.-3. měsíc 2019) Purum, s.r.o obchodní firma: Purum, s.r.o IČO: sídlo společnosti: Národní 961/25, Praha 1 základní kapitál: ,- Kč Obrat za rok 2017: tis Kč. Společnost Purum, s.r.o. v roce 2017 vykonávala činnosti nakládání s odpady, nakládání s nebezpečnými odpady, vnitrostátní přepravě. K odkoupila část podniku ADR-TRANS, s. r.o., taktéž se skupiny PURUM KRAFT čímž došlo k faktickému zániku ekonomické činnosti ADR-TRANS, s. r. o.. Společnost Purum, s. r. o. hospodařila v roce 2017 se ztrátou ve výši tis. Kč. Společnost Purum, s. r. o. vlastní 100 % ve společnosti PURUM SK, s. r. o. registrované ve Slovenské Republice. Purum SK, s. r. o. není vzhledem ke své velikosti auditovaná, nicméně nutné zahrnout do holdingové konsolidace Profistav Litomyšl, a.s. obchodní firma: Profistav Litomyšl, a.s. IČO: sídlo společnosti: Tyršova 231, Litomyšl-Město, Litomyšl základní kapitál: ,- Kč Obrat za rok 2017: tis Kč. Společnost Profistav Litomyšl, a.s. v roce 2017 vykonávala činnosti v stavebnictví a realizací staveb. Společnost Profistav Litomyšl, a. s. hospodařila v roce 2017 se ztrátou ve výši tis. Kč ÚVR Mníšek pod Brdy, a.s. obchodní firma: ÚVR Mníšek pod Brdy, a.s. IČO:

5 sídlo společnosti: ÚVR Mníšek pod Brdy 600, Mníšek pod Brdy základní kapitál: ,- Kč Obrat za rok 2017: tis Kč. Společnost ÚVR Mníšek pod Brdy, a.s. v roce 2017 vykonávala činnosti správy areálu, pronájmu kancelářských prostor, výrobních a nevýrobních hal. Společnost ÚVR Mníšek pod Brdy, a. s. hospodařila v roce 2017 se ztrátou ve výši tis. Kč. Firmy, které nepodléhají auditu, ale jsou zahrnuty do konsolidace PURUM KRAFT, a.s SG Geoinženýring, s. r. o. obchodní firma: SG Geoinženýring, s. r. o. IČO: sídlo společnosti: 28. října 2663/150, Moravská Ostrava, Ostrava základní kapitál: ,- Kč Obrat za rok 2017: tis Kč. Společnost SG Geoinženýring, s. r. o. v roce 2017 vykonávala činnosti v oblasti geologie, geologického inženýringu, geotechniky a specializované geologické laboratoře. Společnost je 100 % vlastněna společností SG Geotechnika, a. s. a hospodařila v roce 2017 se ziskem ve výši 261 tis. Kč Purum SK, s.r.o - obchodní firma: Purum SK, s.r.o IČO: sídlo společnosti: Sasinkova 1, Holíč základní kapitál: 6 970,73 EUR Obrat za rok 2017: tis Kč. Společnost Purum SK, s.r.o. v roce 2017 vykonávala činnosti nakládání s odpady, nakládání s nebezpečnými odpady, vnitrostátní přepravě. Společnost Purum SK, s. r. o. hospodařila v roce 2017 se ziskem ve výši 383 tis. Kč Chemická bezpečnost, s.r.o obchodní firma: Chemická bezpečnost, s.r.o IČO: sídlo společnosti: nábřeží Svazu protifašistických bojovníků 457/30, Poruba, Ostrava základní kapitál: ,- Kč Obrat za rok 2017: tis Kč.

6 Společnost Chemická bezpečnost, s. r.o. v roce 2017 vykonávala činnosti nakládání s odpady, nakládání s nebezpečnými odpady, vnitrostátní přepravě do 3,5 tuny. Společnost Purum, s. r. o. hospodařila v roce 2017 se ziskem ve výši 99 tis. Kč GEOFOS, s.r.o obchodní firma: GEOFOS, s.r.o IČO: sídlo společnosti: Veľký Diel 3323, Žilina základní kapitál: EUR Obrat za rok 2017: tis Kč. Společnost GEOFOS, s. r. o. v roce 2017 vykonávala činnosti v oblasti geologie, geologického inženýringu, geotechniky a specializované geologické laboratoře. Společnost je 100 % vlastněna společností SG Geotechnika, a. s. a hospodařila v roce 2017 se ziskem ve výši tis. Kč ADR-Trans, s. r. o. obchodní firma: ADR-TRANS, s.r.o IČO: sídlo společnosti: UVR Mníšek pod BRDY 600, Mníšek pod Brdy základní kapitál: Kč Obrat za rok 2017: tis Kč. Společnost ADR-TRANS a její činná divize doprava převedena k pod společnost PURUM, s. r. o.. Konsolidaci podléhá pouze činnost do Společnost bude výhledově v roce 2019 prodána Biosolid, s. r. o. obchodní firma: Biosolid, s.r.o IČO: sídlo společnosti: Kostelanská 2128, Staré Město základní kapitál: Kč Obrat za rok 2017: tis Kč. Společnost je vlastněna z 50 % společností Aquatest, a. s.. Zbylých 50 % vlastní subjekt mimo holding PURUM KRAFT. Za rok společnost Biosolid, s. r. o. hospodařila se ztrátou 616 tis Ekopur, s. r. o. obchodní firma: Ekopur, s.r.o IČO:

7 sídlo společnosti: Dobřejovice 97, Hosín základní kapitál: Kč Obrat za rok 2017: tis Kč. Společnost je vlastněna z 50 % společností Purum, s. r. o.. Zbylých 50 % vlastní subjekt mimo holding PURUM KRAFT. Za rok 2017 společnost Ekopur, s. r. o. hospodařila se ztrátou tis..

8 1.2. Rozsah auditu Za každý rok v období trvání auditorské zakázky (tj. v letech ) bude auditorská zakázka u jednotlivých společností zahrnovat následující: PURUM KRAFT, a.s. společnost sestaví v souladu s právními předpisy České republiky (tj. včetně vypracování zprávy o ověření účetní závěrky); konsolidované účetní závěrky společnosti k datu 31. prosince daného kalendářního roku, kterou společnost sestaví v souladu s právními předpisy České republiky (tj. včetně vypracování zprávy o ověření účetní závěrky); auditorech; osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou ovládající osobou za daný účetní rok, kterou společnost připraví v souladu s právními předpisy České republiky; AQUATEST, a.s. společnost sestaví v souladu s právními předpisy České republiky (tj. včetně vypracování zprávy o ověření účetní závěrky); auditorech; ztazích mezi ovládající a ovládanou osobou a o vztazích mezi ovládanou osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou ovládající osobou za daný účetní rok, kterou společnost připraví v souladu s právními předpisy České republiky; SG Geotechnika, a.s. společnost sestaví v souladu s právními předpisy České republiky (tj. včetně vypracování zprávy o ověření účetní závěrky); ávy společnosti za daný účetní rok ve smyslu příslušných ustanovení zákona o auditorech; osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou ovládající osobou za daný účetní rok, kterou společnost připraví v souladu s právními předpisy České republiky; zahajovací rozvaha zfúzované společnosti; Purum s. r. o. společnost sestaví v souladu s právními předpisy České republiky (tj. včetně vypracování zprávy o ověření účetní závěrky); auditorech; osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou ovládající osobou za daný účetní rok, kterou společnost připraví v souladu s právními předpisy České republiky;

9 Profistav Litomyšl, a.s. kterou společnost sestaví v souladu s právními předpisy České republiky (tj. včetně vypracování zprávy o ověření účetní závěrky); auditorech; věrka) zprávy o vztazích mezi ovládající a ovládanou osobou a o vztazích mezi ovládanou osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou ovládající osobou za daný účetní rok, kterou společnost připraví v souladu s právními předpisy České republiky; ÚVR Mníšek pod Brdy, a.s. společnost sestaví v souladu s právními předpisy České republiky (tj. včetně vypracování zprávy o ověření účetní závěrky); auditorech; osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou ovládající osobou za daný účetní rok, kterou společnost připraví v souladu s právními předpisy České republiky; 2. Detaily výběrového řízení 2.1. Výběrová kritéria Skupina PURUM KRAFT bude přijaté závazné nabídky auditorů hodnotit podle následujících kritérií (s tím, že váha jednotlivých kritérií je určena na základě neveřejné metodiky společnosti PURUM KRAFT, a.s., jakožto společnosti, která je ze strany skupiny PURUM KRAFT pověřena vyhodnocením přijatých závazných nabídek): Přístup k podnikání a provozním záležitostem o Obchodní model a způsob správy a řízení auditorské společnosti; a o interní procesy sloužící k zajištění nezávislosti a jejich náležité používání. Auditorský přístup o Navrhované metodiky; Metodika auditu kvality úvěrového portfolia; metodika auditu opravných položek; metodika auditu regulatorních výkazů kapitálové přiměřenosti; metodika auditu vnitřního kontrolního a řídicího systému; a metodika auditu bezpečnosti IT. o oblasti, na které bude kladen hlavní důraz a auditorský přístup v těchto oblastech; o podrobný plán prací; a o využívání pracovníků přidružených společností a externích odborníků. Obeznámenost s podnikáním společností v rámci skupiny PURUM KRAFT Zkušenosti z odvětví, v němž skupina PURUM KRAFT působí Komunikační strategie o Doprovodná zpráva o interním stavu společnosti; o pravidla a postupy týkající se toho, aby partneři a manažeři auditora byli během období trvání auditorské zakázky k dispozici (zejména s ohledem na možnost zajištění telefonické komunikace a krátkých schůzek); a

10 o prostředky a postupy využívané k zajištění včasného předávání informací. Pověst auditora o Dobrá pověst auditora a jeho etické chování; o reference dodané auditorem; a o případné reference získané skupinou PURUM KRAFT. Důkaz o kvalitě auditu o Prověření systému interního zajištění kvality; a o prověření zpráv o kontrolách provedených u auditora Řízení lidských zdrojů o Kvalifikace a odborná příprava pracovníků auditora; o zkušenosti pracovníků auditora; o dostupnost pracovníků auditora (vč. klíčových členů týmu). Pojistné krytí auditora Cena o Navržená cena bude zahrnovat veškeré náklady, daně a jakékoli další poplatky s výjimkou DPH a bude zcela pokrývat auditorskou zakázku v celém rozsahu (definovaném v čl tohoto dokumentu) za každý účetní rok zahrnutý v období trvání auditorské zakázky; celková cena bude rozčleněna na dílčí ceny podle jednotlivých společností uvedených v čl této dokumentace a dále podle jednotlivých součástí auditorské zakázky uvedených v čl této dokumentace (tj. celková navržená cena bude rozčleněna nejprve podle jednotlivých společností a následně pro každou z uvedených společností rozčleněna podle jednotlivých součástí auditorské zakázky uvedených v čl dokumentace pro každou z uvedených společností tak, aby byla u každé z uvedených součástí auditorské zakázky u každé z uvedených společností zřejmá cena, kterou bude auditor v každém roce trvání auditorské zakázky za provedení dané součástí auditorské zakázky požadovat); o personální zabezpečení, zkušenosti a kvalifikace pracovníků, jakož i cena za hodinu práce každého z typů uvedených pracovníků z každého pracovního zařazení; o přidělení pracovníků na danou auditorskou zakázku, tzn. počet hodin, které má každý typ pracovníků z každého pracovního zařazení strávit prací na zakázce (rozčleněné podle jednotlivých společností uvedených v čl této dokumentace a jednotlivých součástí auditorské zakázky uvedených v čl této dokumentace). Nad rámec výše uvedeného je každý účastník povinen v jím podané závazné nabídce uvést, zda jeho celkové odměny za audit subjektů veřejného zájmu v roce 2017 tvořily více než 15 % celkových odměn za audit, které daný účastník v roce 2017 získal. Závazná nabídka by měla obsahovat dostatek podkladů, aby bylo možné vyhodnotit danou závaznou nabídku podle všech výše uvedených kritérií. Skupina PURUM KRAFT si vyhrazuje právo vyřadit z výběrového řízení účastníka, který v rámci jím podané závazné nabídky neposkytne skupině PURUM KRAFT dostatek podkladů k řádnému vyhodnocení jeho nabídky v souladu se všemi výše uvedenými kritérii Kontaktní detaily Toto výběrové řízení je koordinováno a dozorováno společností PURUM KRAFT, a.s., komunikací je pověřen Tomáš Vymazal člen představenstva společnosti Purum Kraft, a.s. Účastníci výběrového řízení jsou povinni veškerou komunikaci týkající se výběrového řízení směřovat písemně, a to prostřednictvím kontaktní ové adresy uvedené dále v tomto článku.

11 Účastníci výběrového řízení, jakož i třetí osoby (zejména potenciální účastníci výběrového řízení, zvažující svou účast), jsou oprávněni pokládat pořadateli tohoto výběrového řízení své dotazy týkající se výběrového řízení či kterékoli ze společností uvedených v čl tohoto dokumentu, a to do do 16:00 SEČ. Dotazy musí být zasílány výhradně na ové adresy: junek@purumkraft.cz, vymazal@purumkraft.cz Pořadatel výběrového řízení odpoví na dotazy zaslané prostřednictvím ových adres uvedené v předchozí větě v přiměřené době. Na dotazy, které budou pořadateli výběrového řízení zaslány (či jakýmkoli způsobem sděleny) jinak než jejich zasláním na ové adresy uvedené výše, nebude ze strany pořadatele výběrového řízení nijak reagováno Podávání nabídek Závazná nabídka musí být (vč. všech náležitostí, uvedených v tomto dokumentu) doručena pořadateli tohoto výběrového řízení nejpozději dne do 16:00 SEČ. Závazná nabídka dle věty předchozí musí být pořadateli výběrového řízení zaslána elektronicky ve formátu pdf na ové adresy: junek@purumkraft.cz, vymazal@purumkraft.cz Již podané závazné nabídky je možné měnit či doplnit, avšak taková změna či doplnění musí být pořadateli výběrového řízení zaslána elektronicky na výše uvedenou ovou adresu, doručena musí být nejpozději dne do 16:00 SEČ. Již podané závazné nabídky lze odvolat pouze zaslání písemného odvolání závazné nabídky, které musí být pořadateli výběrového řízení zasláno elektronicky na výše uvedenou ovou adresu, doručeno musí být nejpozději dne do 16:00 SEČ Nezávislost Žádné z ustanovení tohoto dokumentu nelze vykládat či aplikovat takovým způsobem, který by jakkoli oslaboval či omezoval nezávislost statutárního auditora či auditorské společnosti na pořadateli tohoto výběrového řízení či kterékoli ze společností uvedených v čl tohoto dokumentu Závěrečná ustanovení Svou účastí v tomto výběrovém řízení účastníci souhlasí se všemi podmínkami stanovenými v této zadávací dokumentaci. Účastníci tohoto výběrového řízení dále souhlasí s následujícími podmínkami: kteréhokoli z účastníků o dodání informací o účastníkovi a jeho činnosti, které bude skupina PURUM KRAFT považovat za potřebné pro účely tohoto výběrového řízení a zejména pro účely posouzení splnění výběrových kritérií daným účastníkem. vyhrazuje právo kdykoli během doby trvání tohoto výběrového řízení upravit podmínky výběrového řízení či celé výběrové řízení nebo jeho část bez náhrady zrušit. Skupina PURUM KRAFT si rovněž vyhrazuje právo s vítězem výběrového řízení neuzavřít smlouvu, bude-li mít k takovému kroku skupina PURUM KRAFT

12 závažné důvody (např. bude-li skupina PURUM KRAFT disponovat informací, že vítěz výběrového řízení není z právních či provozních důvodů schopen splnit své budoucí smluvní závazky). se týkají výběrového řízení (zejména jeho průběhu, výběru vítěze výběrového řízení, atp.), budou řešeny orgánem pověřený představenstvem PURUM KRAFT, a.s.; čl této dokumentace, a to vždy v rozsahu auditorské zakázky uvedené u dané společnosti v čl této dokumentace. Výsledek tohoto výběrového řízení bude účastníkům oznámen nejpozději do , a to prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v jimi podané závazné nabídce.

JMENOVÁNÍ AUDITORA ODPOVĚDNÉHO ZA PROVEDENÍ AUDITU SPOLEČNOSTÍ, KTERÉ JSOU SOUČÁSTÍ FINANČNÍ SKUPINY FIO VEŘEJNÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1

JMENOVÁNÍ AUDITORA ODPOVĚDNÉHO ZA PROVEDENÍ AUDITU SPOLEČNOSTÍ, KTERÉ JSOU SOUČÁSTÍ FINANČNÍ SKUPINY FIO VEŘEJNÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1 RFP Auditor JMENOVÁNÍ AUDITORA ODPOVĚDNÉHO ZA PROVEDENÍ AUDITU SPOLEČNOSTÍ, KTERÉ JSOU SOUČÁSTÍ FINANČNÍ SKUPINY FIO VEŘEJNÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1 FINANČNÍ SKUPINA FIO Nabídky musí být podány nejpozději do

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 37398/2015 Naše sp. zn.: 37398/2015 MJP/LESA *MUSPX01HFY5O* Výzva k podání nabídky Předmět poptávky: Provedení celkového forenzního

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE Kofola ČeskoSlovensko a.s. IČ: 242 61 980 sídlo: Nad Porubkou 2278/31a, Poruba, 708 00 Ostrava zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B., vložka 10735 («Společnost») VÝSLEDKY

Více

Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti

Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004-2007 For Evaluation Only. Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti Informace o zadavateli Základní

Více

Tisk propagačních materiálů CZ00022161. Tato výzva je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.

Tisk propagačních materiálů CZ00022161. Tato výzva je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky. Č. j.81/2010-pk Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 46/10/57 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/4.1.00/06.0001 CZ.1.07/4.1.00/06.0002

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 6 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 0 č.j. KRPA /ČJ VZ-K

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 6 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 0 č.j. KRPA /ČJ VZ-K VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky: Předmět zakázky: Vypracování projektové dokumentace stavebních úprav vícehodinových cel v objektu KŘP hl. m. Prahy Kongresová 1666/2,

Více

Částka 4 Ročník 2003. Vydáno dne 31. března 2003. O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ

Částka 4 Ročník 2003. Vydáno dne 31. března 2003. O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ Částka 4 Ročník 2003 Vydáno dne 31. března 2003 O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ 6. Úřední sdělení České národní banky ze dne 19. března 2003 k ustanovení 22 odst. 3 zákona č. 21/1992 Sb., o bankách, ve znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

VÝZVA k podání nabídky na službu

VÝZVA k podání nabídky na službu Místní akční skupina Kelečsko - Lešensko - Starojicko, o.s. 75644 Police 142 VÝZVA k podání nabídky na službu Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Audit MAS KLS za rok 2012 v rámci projektu

Více

Aplikační doložka KA ČR Požadavky na zprávu auditora definované zákonem o auditorech

Aplikační doložka KA ČR Požadavky na zprávu auditora definované zákonem o auditorech Aplikační doložka KA ČR Požadavky na zprávu auditora definované zákonem o auditorech ke standardu ISA 700 FORMULACE VÝROKU A ZPRÁVY AUDITORA K ÚČETNÍ ZÁVĚRCE (účinná od 24. listopadu 2014) Aplikační doložku

Více

VYHLÁŠKA ze dne 6. prosince 2013 o předkládání výkazů obchodníky s cennými papíry České národní bance

VYHLÁŠKA ze dne 6. prosince 2013 o předkládání výkazů obchodníky s cennými papíry České národní bance Strana 7159 427 VYHLÁŠKA ze dne 6. prosince 2013 o předkládání výkazů obchodníky s cennými papíry České národní bance Česká národní banka stanoví podle 41 odst. 3 zákona č. 6/1993 Sb., o České národní

Více

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Tento projekt je spolufinancován z programu obnovy venkova Ústeckého kraje pro rok 2015 Město Blšany vyhlašuje uzavřené poptávkové řízení na akci Rekonstrukce

Více

Článek 1. Předmět a oblast působnosti

Článek 1. Předmět a oblast působnosti L 107/76 25.4.2015 ROZHODNUTÍ EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU) 2015/656 ze dne 4. února 2015 o podmínkách, za nichž mohou úvěrové instituce zahrnout mezitímní zisk nebo zisk ke konci roku do kmenového kapitálu

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Poskytnutí úvěru na předfinancování dotace Tato veřejná zakázka se nezadává dle zákona 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek. Identifikační

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Věc: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby s označením V 000453 - Provedení auditu

Více

S O U T Ě Ž N Í P O D M Í N K Y - Č Á S T K V A L I F I K A C E U C H A Z E Č Ů

S O U T Ě Ž N Í P O D M Í N K Y - Č Á S T K V A L I F I K A C E U C H A Z E Č Ů S O U T Ě Ž N Í P O D M Í N K Y - Č Á S T K V A L I F I K A C E U C H A Z E Č Ů pro obchodní veřejnou soutěž Nájem kancelářských prostor pro TA ČR (dále jen Soutěž ) Soutěž je vyhlášena podle 281 a násl.

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ. Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí oddělení 4501

MINISTERSTVO FINANCÍ. Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí oddělení 4501 MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí oddělení 4501 Letenská 15 118 10 Praha 1 Telefon: 257 041 111 Fax: 257 042 788 ID datové

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Návrh ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Předmět úpravy

Návrh ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Předmět úpravy Návrh VYHLÁŠKA ze dne.2008, kterou se mění vyhláška České národní banky č. 605/2006 Sb., o některých informačních povinnostech obchodníka s cennými papíry, ve znění vyhlášky č. 242/2007 Sb. Česká národní

Více

Členské státy - Zakázka na dodávky - Oznámení zadávacího řízení - Vyjednávací řízení. CZ-Praha: Užitková vozidla 2010/S 182-278365

Členské státy - Zakázka na dodávky - Oznámení zadávacího řízení - Vyjednávací řízení. CZ-Praha: Užitková vozidla 2010/S 182-278365 1/5 Toto oznámení na webové stránce TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:278365-2010:text:cs:html CZ-Praha: Užitková vozidla 2010/S 182-278365 OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE VEŘEJNÉ SLUŽBY Dodávky ODDÍL I:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 17. května Střední průmyslová škola, Jedovnice, Na Větřáku 463 Zadávací dokumentace Podpora dalšího vzdělávání pedagogů v SPŠ Jedovnice realizováno v rámci projektu Další vzdělávání pracovníků škol a školských

Více

Čistě ekologické řešení

Čistě ekologické řešení Čistě ekologické řešení PURUM KRAFT a.s. je ryze český environmentální holding, který tvoří tyto společnosti: Podporujeme moderní ekologické trendy a pomáháme vytvářet čisté životní prostředí, chránit

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů zn. FORD 2015-2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Zavedení a certifikace systému managementu kvality dle ČSN EN ISO 9001:2009

Zavedení a certifikace systému managementu kvality dle ČSN EN ISO 9001:2009 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č.9/2012/mrfp Zavedení a certifikace systému managementu kvality dle ČSN EN ISO 9001:2009 1. Základní údaje o zadavateli: Městský rozvojový

Více

ZPRÁVA (2017/C 417/07)

ZPRÁVA (2017/C 417/07) C 417/52 CS Úřední věstník Evropské unie 6.12.2017 ZPRÁVA o ověření roční účetní závěrky Výkonné agentury pro spotřebitele, zdraví, zemědělství a potraviny za rozpočtový rok 2016, spolu s odpovědí agentury

Více

Zpráva o ověření účetní závěrky určená pro

Zpráva o ověření účetní závěrky určená pro Zpráva o ověření účetní závěrky určená pro Statutární město Brno, městskou část Brno Medlánky za ověřované období od 1.1.2014 do 31.12.2014 OBSAH ZPRÁVY Zpráva o ověření účetní závěrky 1. Vykonavatel auditu

Více

Martina Smetanová. Výbory pro audit

Martina Smetanová. Výbory pro audit Martina Smetanová Výbory pro audit Výbory pro audit Povinnost zřídit výbory pro audit je stanovena zákonem o auditorech Tuto povinnost mají subjekty veřejného zájmu za předpokladu naplnění podmínek stanovených

Více

Úvodní ustanovení II. Předmět smlouvy

Úvodní ustanovení II. Předmět smlouvy NÁVRH SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI uzavřená ve smyslu ustanovení 59 zák. č. 90/2012 Sb. a 2430 zák. č. 89/2012 Sb. ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen ZOK

Více

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012 ODBOR FINANČNÍ A MAJETKOVÝ Tel.: +420 384 342 185, Fax: +420 384 723 505 e-mail: alena.bastova@mesto-trebon.cz VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu služby v souladu s 18 odst. 5 zákona

Více

Zadávací dokumentace poptávkového řízení Průběžný a závěrečný audit účetní závěrky pro účetní období

Zadávací dokumentace poptávkového řízení Průběžný a závěrečný audit účetní závěrky pro účetní období Zadávací dokumentace poptávkového řízení Průběžný a závěrečný audit účetní závěrky pro účetní období 2019-2022 Kontaktní osoba zadavatele pro zadávací dokumentaci: Magda Tabačíková Telefon: 420 59 740

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nájem motorových vozidel. Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: 49710371

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Zodpovědná osoba: 24.6.2011 do 9.00 hod.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Zodpovědná osoba: 24.6.2011 do 9.00 hod. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 24.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz V souladu

Více

Věstník ČNB částka 3/2014 ze dne 30. ledna ÚŘEDNÍ SDĚLENÍ ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY ze dne 29. ledna 2014

Věstník ČNB částka 3/2014 ze dne 30. ledna ÚŘEDNÍ SDĚLENÍ ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY ze dne 29. ledna 2014 Věstník ČNB částka 3/2014 ze dne 30. ledna 2014 Třídící znak 2 0 3 1 4 4 1 0 ÚŘEDNÍ SDĚLENÍ ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY ze dne 29. ledna 2014 k některým ustanovením vyhlášek o předkládání výkazů bankami a pobočkami

Více

Z p r á v a a u d i t o r a

Z p r á v a a u d i t o r a Z p r á v a a u d i t o r a o ověření účetní závěrky společnosti Člověk v tísni - společnost při České televizi, o.p.s. k 31. prosinci 2003 Identifikační údaje: Název účetní jednotky: Člověk v tísni společnost

Více

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení projektu: Tři, dva, jedna, jedeme OP RLZ CZ.04.1.03/1.1.03.4/0023

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení projektu: Tři, dva, jedna, jedeme OP RLZ CZ.04.1.03/1.1.03.4/0023 Zadávací dokumentace pro výběrové řízení projektu: Tři, dva, jedna, jedeme OP RLZ CZ.04.1.03/1.1.03.4/0023 1 Obsah: Název zakázky... 3 Zadavatel... 3 Kontaktní osoby:... 3 Předmět veřejné zakázky:... 3

Více

Výběrové řízení zakázka na službu

Výběrové řízení zakázka na službu Výběrové řízení zakázka na službu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k předložení nabídky na službu spočívající v zajištění jazykových kurzů Název zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 24. září 2009 Zajištění jazykových

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

R C. SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OP RYBÁŘSTVÍ MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

R C. SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OP RYBÁŘSTVÍ MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OP RYBÁŘSTVÍ MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, dle Pravidel pro žadatele OPR, část C - Závazné postupy pro zadávání zakázek nespadajících

Více

Pravidla soutěže Praní s chytrou pračkou

Pravidla soutěže Praní s chytrou pračkou Pravidla soutěže Praní s chytrou pračkou I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Praní s chytrou pračkou (dále také jen soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 24. 10. 2018 do 31. 10. 2018. 2. Účastníkem

Více

ZPRÁVA. o ověření roční účetní závěrky Evropského orgánu pro cenné papíry a trhy za rozpočtový rok 2016 spolu s odpovědí orgánu (2017/C 417/28)

ZPRÁVA. o ověření roční účetní závěrky Evropského orgánu pro cenné papíry a trhy za rozpočtový rok 2016 spolu s odpovědí orgánu (2017/C 417/28) C 417/176 CS Úřední věstník Evropské unie 6.12.2017 ZPRÁVA o ověření roční účetní závěrky Evropského orgánu pro cenné papíry a trhy za rozpočtový rok 2016 spolu s odpovědí orgánu (2017/C 417/28) ÚVOD 1.

Více

PŘEMĚNY ZMĚNA PRÁVNÍ FORMY FÚZE SLOUČENÍ, SPLYNUTÍ

PŘEMĚNY ZMĚNA PRÁVNÍ FORMY FÚZE SLOUČENÍ, SPLYNUTÍ 33 ZoPS lhůta 1 měsíc VEŘEJNÉ zveřejnění v Obchodním věstníku (Nařízení vlády č. 503/2000 Sb.) (1) Je-li osoba zúčastněná na přeměně zapsána do obchodního rejstříku, a) uloží do sbírky listin obchodního

Více

Anotace - Audit finančních institucí

Anotace - Audit finančních institucí Anotace - Audit finančních institucí Předmět audit finančních institucí spočívá ve výkladu pojetí,vzniku a definice auditu.dále je zaměřen na právní úpravu auditu, odpovědnost auditora, chování auditora,

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Obsah přílohy Podle 39 vyhlášky č. 500/2002 Sb.: 1. Popis účetní jednotky 2. Majetková či smluvní spoluúčast účetní jednotky v jiných společnostech 3. Zaměstnanci společnosti, osobní náklady 4. Půjčky,

Více

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č.

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č. Název zakázky Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů Zadavatel zakázky: Adresa: Vidov 51, 370 07 Č. Budějovice 1/6 1. Vyhlášení zadávacího řízení Tato zakázka nespadá pod režim zákona č. 137/2006

Více

zadavatele, právní forma: jménem zadavatele, vč. v.kundratova@centrum.cz IČ zadavatele: 61716391 emailová adresa)

zadavatele, právní forma: jménem zadavatele, vč. v.kundratova@centrum.cz IČ zadavatele: 61716391 emailová adresa) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

tento společný projekt vnitrostátní fúze sloučením byl sepsán níže uvedeného dne, měsíce a roku těmito Zúčastněnými společnostmi:

tento společný projekt vnitrostátní fúze sloučením byl sepsán níže uvedeného dne, měsíce a roku těmito Zúčastněnými společnostmi: PROJEKT FÚZE tento společný projekt vnitrostátní fúze sloučením byl sepsán níže uvedeného dne, měsíce a roku těmito Zúčastněnými společnostmi: 1) GANSA FINANCIAL s.r.o., se sídlem Ostrava Hrabůvka, Hasičská

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Rozšíření MK ul. Pod Zvonek zřízení výhyben SO 102 a SO 103 1. Obsah výzvy 1. Obsah výzvy... 2 2. Identifikační údaje o veřejném zadavateli...

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Výzva k podání nabídek Datum vyhlášení

Více

MEZINÁRODNÍ AUDITORSKÝ STANDARD ISA 610 VYUŽITÍ PRÁCE INTERNÍCH AUDITORŮ

MEZINÁRODNÍ AUDITORSKÝ STANDARD ISA 610 VYUŽITÍ PRÁCE INTERNÍCH AUDITORŮ MEZINÁRODNÍ AUDITORSKÝ STANDARD VYUŽITÍ PRÁCE INTERNÍCH AUDITORŮ (Účinný pro audity účetních závěrek sestavených za období počínající 15. prosincem 2009 nebo po tomto datu) OBSAH Odstavec Úvod Předmět

Více

Aplikační doložka KA ČR Ověřování výroční zprávy

Aplikační doložka KA ČR Ověřování výroční zprávy Aplikační doložka KA ČR Ověřování výroční zprávy ke standardu ISA 720 ODPOVĚDNOST AUDITORA VE VZTAHU K OSTATNÍM INFORMACÍM V DOKUMENTECH OBSAHUJÍCÍCH AUDITOVANOU ÚČETNÍ ZÁVĚRKU (účinná od 24. listopadu

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Č. j.: MR04/2015 na akci: Obnova DAW (Digital Audio Workstation) Český rozhlas, Vinohradská 12 Praha 2 120 99 strana: 1 1. NÁZEV ZAKÁZKY Obnova DAW (Digital Audio Workstation) Č.j.:

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nástěnné obrazové kalendáře ŘLP ČR, s.p. pro rok 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Vymezení předmětu zakázky Předmětem zakázky je restaurátorský průzkum vnějších a vnitřních omítek a provedení restaurátorských prací omítek a náhrobní desky u nemovité kulturní

Více

VYHLÁŠKA ze dne 6. prosince 2013 o předkládání výkazů spořitelními a úvěrními družstvy České národní bance

VYHLÁŠKA ze dne 6. prosince 2013 o předkládání výkazů spořitelními a úvěrními družstvy České národní bance Strana 7150 Sbírka zákonů č. 426 / 2013 426 VYHLÁŠKA ze dne 6. prosince 2013 o předkládání výkazů spořitelními a úvěrními družstvy České národní bance Česká národní banka stanoví podle 41 odst. 3 zákona

Více

ZPRÁVA. o ověření roční účetní závěrky Evropského úřadu pro bezpečnost potravin za rozpočtový rok 2016 spolu s odpovědí úřadu (2017/C 417/18)

ZPRÁVA. o ověření roční účetní závěrky Evropského úřadu pro bezpečnost potravin za rozpočtový rok 2016 spolu s odpovědí úřadu (2017/C 417/18) 6.12.2017 CS Úřední věstník Evropské unie C 417/115 ZPRÁVA o ověření roční účetní závěrky Evropského úřadu pro bezpečnost potravin za rozpočtový rok 2016 spolu s odpovědí úřadu (2017/C 417/18) ÚVOD 1.

Více

Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR odbor řízení pomoci z Evropského sociálního fondu

Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR odbor řízení pomoci z Evropského sociálního fondu Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR odbor řízení pomoci z Evropského sociálního fondu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO PŘEDKLADATELE NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZAJIŠTĚNÍ ŠKOLENÍ V OBLASTI SYSTÉMU VĚCNÉHO HODNOCENÍ

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Využití externích služeb v oblasti posílení personálního zajištění administrace grantového schématu v Opatření 1.1 a 4.1 vyhlašovaného Úřadem práce v Ostravě ZADAVATEL Česká republika

Více

DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. [...]

DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. [...] DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. A [...] SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA VÝBORU PRO AUDIT OBSAH ČLÁNEK STRANA 1. PŘEDMĚT SMLOUVY... 1 2. ROZSAH OPRÁVNĚNÍ ČLENA... 2 3. DŮVĚRNOST... 3 4. ODMĚNA ČLENA

Více

Předmět plnění: Zakázka je zadávána v rámci procesu odstraňování starých ekologických zátěží na základě uzavřené ekologické smlouvy č. 0044/94.

Předmět plnění: Zakázka je zadávána v rámci procesu odstraňování starých ekologických zátěží na základě uzavřené ekologické smlouvy č. 0044/94. MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí oddělení 4501 Letenská 15 118 10 Praha 1 Telefon: 257 041 111 Fax: 257 042 788 ID datové

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

ROZHODNUTÍ EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU)

ROZHODNUTÍ EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU) 28.3.2015 CS L 84/67 ROZHODNUTÍ EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU) 2015/530 ze dne 11. února 2015 o metodice a postupech pro stanovení a shromažďování údajů týkajících se faktorů používaných pro výpočet ročních

Více

Částka 8 Ročník Vydáno dne 30. června O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ

Částka 8 Ročník Vydáno dne 30. června O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ Částka 8 Ročník 2006 Vydáno dne 30. června 2006 O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ 8. Úřední sdělení České národní banky ze dne 26. června 2006 o předkládání dokladů o činnosti poboček pojišťoven z jiných členských

Více

ZPRÁVA. o ověření roční účetní závěrky Evropského policejního úřadu za rozpočtový rok 2016, spolu s odpovědí úřadu (2017/C 417/36)

ZPRÁVA. o ověření roční účetní závěrky Evropského policejního úřadu za rozpočtový rok 2016, spolu s odpovědí úřadu (2017/C 417/36) 6.12.2017 CS Úřední věstník Evropské unie C 417/223 ZPRÁVA o ověření roční účetní závěrky Evropského policejního úřadu za rozpočtový rok 2016, spolu s odpovědí úřadu (2017/C 417/36) ÚVOD 1. Evropský policejní

Více

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 6 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 0 č.j. KRPA- 303758-2/ČJ-2015-0000VZ-H

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 6 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 0 č.j. KRPA- 303758-2/ČJ-2015-0000VZ-H VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Zpracování dvojstupňové projektové dokumentace k výstavbě skladové haly OMTZ

Více

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 5 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 1/2 č.j. KRPA /ČJ VZ-C

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 5 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 1/2 č.j. KRPA /ČJ VZ-C VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Provádění periodických revizí zařízení elektrické požární signalizace a servisních

Více

Audit výroční zprávy. Ing. Michaela Krechovská, Ph.D. Vytvořeno v rámci projektu FRVŠ 1325/2012 Tvorba nového předmětu Finanční audit

Audit výroční zprávy. Ing. Michaela Krechovská, Ph.D. Vytvořeno v rámci projektu FRVŠ 1325/2012 Tvorba nového předmětu Finanční audit Audit výroční zprávy Ing. Michaela Krechovská, Ph.D. Auditor ověřuje výroční zprávu aby se ujistil, že se ve výroční zprávě nevyskytují významné nesrovnalosti mezi účetní závěrkou a ostatními informacemi

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž Eurest Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Eurest. Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

KRPT-212905/ČJ-2013-0700VZ Ostrava 11. 10. 2013. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu KRPT- 212905/ČJ-2013-0700VZ

KRPT-212905/ČJ-2013-0700VZ Ostrava 11. 10. 2013. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu KRPT- 212905/ČJ-2013-0700VZ POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE KRPT-212905/ČJ-2013-0700VZ Ostrava 11. 10. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo zakázky: Název zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Nučice se sídlem úřadu, Kubrova 31, 252 16 Nučice Tel/Fax : 311 670 123, e-mail: info@obecnucice.cz Výzva k podání nabídky Obec Nučice vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Účetní služby pro obec

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. služby KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor veřejných zakázek Č.J.: KRPA-48500-3/ČJ-2015-0000VZ-V Počet listů: 5 Přílohy: 2/2 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky:

Více

Aplikační doložka KA ČR Ověřování výroční zprávy. k ISA 720 CZ Ostatní informace v dokumentech obsahujících auditovanou účetní závěrku

Aplikační doložka KA ČR Ověřování výroční zprávy. k ISA 720 CZ Ostatní informace v dokumentech obsahujících auditovanou účetní závěrku Aplikační doložka KA ČR Ověřování výroční zprávy k ISA 720 CZ Ostatní informace v dokumentech obsahujících auditovanou účetní závěrku Aplikační doložku mezinárodního auditorského standardu vydává Komora

Více

tímto Vás vyzýváme k podání nabídky a prokázání kvalifikace do výběrového řízení na zadání zakázky Oprava - výměna podlahové krytiny v posilovně.

tímto Vás vyzýváme k podání nabídky a prokázání kvalifikace do výběrového řízení na zadání zakázky Oprava - výměna podlahové krytiny v posilovně. V Brně dne 12.11.2012 Věc: Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Vážení, tímto Vás vyzýváme k podání nabídky a prokázání kvalifikace do výběrového řízení na zadání zakázky s názvem:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: REALIZACE VZDĚLÁVACÍCH

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Název veřejné zakázky: Oprava střešního pláště zimního stadionu. (dále jen veřejná zakázka )

Název veřejné zakázky: Oprava střešního pláště zimního stadionu. (dále jen veřejná zakázka ) Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou přiměřeně dle směrnice Městského úřadu Chrudim SM018, o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Název veřejné zakázky:

Více

Mandát Výboru pro audit

Mandát Výboru pro audit ECB VEŘEJNÉ listopad 201 7 Mandát Výboru pro audit Výbor pro audit na vysoké úrovni zřízený Radou guvernérů podle článku 9b jednacího řádu ECB posiluje stávající interní/externí stupně kontroly a dále

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA uzavřená v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech ( Smlouva ) SMLUVNÍ

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Společnosti Zemědělské družstvo vlastníků Hodíškov Obsah přílohy Podle 39 vyhlášky č. 500/2002 Sb.: 1. Popis účetní jednotky 2. Majetková či smluvní spoluúčast účetní jednotky v jiných společnostech 3.

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU

SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU mezi PRAŽSKÉ SLUŽBY, A.S. jako Objednatelem a BDO Audit s.r.o. jako Auditorem Tato smlouva byla uzavřena podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Metodický pokyn KAČR

Metodický pokyn KAČR Metodický pokyn KAČR k vyhotovení Zprávy o věcných zjištěních k prokázání statutu výrobce s hlavním předmětem činnosti zemědělská výroba Tento metodický pokyn upravuje postup auditorů, kteří budou zpracovávat

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Obsah přílohy Podle 39 vyhlášky č. 500/2002 Sb.: 1. Popis účetní jednotky 2. Majetková či smluvní spoluúčast účetní jednotky v jiných společnostech 3. Zaměstnanci společnosti, osobní náklady 4. Půjčky,

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Efektivní vzdělávání, osobnostní rozvoj a zvýšení adaptability

Více

Z p r á v a a u d i t o r a

Z p r á v a a u d i t o r a Z p r á v a a u d i t o r a o ověření účetní závěrky společnosti Člověk v tísni - společnost při České televizi, o.p.s. za období od 1.1.2002 do 31.12.2002 Zpráva je určena pro zřizovatele a statutární

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE Kofola ČeskoSlovensko a.s. IČ: 242 61 980 sídlo: Nad Porubkou 2278/31a, Poruba, 708 00 Ostrava zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B., vložka 10735 («Společnost») VÝSLEDKY

Více

2/6. 1 Úř. věst. L 158, , s Úř. věst. L 335, , s Úř. věst. L 331, , s

2/6. 1 Úř. věst. L 158, , s Úř. věst. L 335, , s Úř. věst. L 331, , s EIOPA16/858 CS Obecné pokyny k usnadnění efektivního dialogu mezi příslušnými orgány vykonávajícími dohled nad pojišťovnami a statutárním auditorem či auditory a auditorskou společností či společnostmi,

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Obsah přílohy Podle 39 vyhlášky č. 500/2002 Sb.: 1.Popis účetní jednotky 2.Majetková či smluvní spoluúčast účetní jednotky v jiných společnostech 3.Zaměstnanci společnosti, osobní náklady 4.Půjčky, úvěry

Více

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne Č.j. 143/2009-PK Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne 2. 12. 2009 Název zakázky: Tisk 3 publikací Předmět zakázky Služba (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky: 27. 11. 2009

Více

Svazek obcí okresu Plzeň - jih pro odpadové hospodářství IČO

Svazek obcí okresu Plzeň - jih pro odpadové hospodářství IČO Svazek obcí okresu Plzeň - jih pro odpadové hospodářství IČO 663 65 457 Návrh závěrečného účtu svazku za rok 2012 zpracovaný dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

MĚSTO DUBÍ. Poskytnutí revolvingového úvěru na předfinancování dotačních projektů

MĚSTO DUBÍ. Poskytnutí revolvingového úvěru na předfinancování dotačních projektů MĚSTO DUBÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na službu s názvem: Poskytnutí revolvingového úvěru na předfinancování dotačních projektů zadávané dle 18 odst. 3 a 6 zákona č. 137/2006

Více

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2007

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2007 OBSAH Základní údaje Podnikatelská činnost a stav majetku Vybrané údaje a finanční ukazatele Aktivity v oblasti výzkumu a vývoje Aktivity v oblasti ochrany životního prostředí Události po datu účetní závěrky

Více