/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY"

Transkript

1 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY

2 2 / Fronius Selectiva

3 Fronius Selectiva / 3 Fronius Selectiva NABÍJECÍ PŘÍSTROJE PRO INTRALOGISTIKU Nabíjecí přístroje řady Selectiva od společnosti Fronius představují celosvětově nejmodernější řešení pro nabíjení olověných akumulátorů, které je na trhu dostupné. Active Inverter Technology je zárukou optimalizovaného a šetrného nabíjení a nový nabíjecí proces Ri individuálně přizpůsobí nabíjecí charakteristiku stáří, teplotě a stavu každého jednotlivého akumulátoru. Jako uživateli vám to přináší dvojí výhodu: Životnost vašich trakčních akumulátorů se výrazně prodlouží a vy můžete výrazně snížit spotřebu energie. Přístroje Selectiva jsou k dispozici s výkonem 1, 2, 3, 8 a 16 kw. Každá výkonnostní třída zahrnuje několik modelů, ze kterých si můžete vybrat ten nejvhodnější přístroj podle napětí, kapacity a doby nabíjení vašich akumulátorů.

4 4 / Řada Selectiva Řada Selectiva TYP NABÍJECÍHO PŘÍSTROJE PRO VŠECHNY AKUMULÁTORY Univerzální nabíjecí přístroje výrobní řady Selectiva flexibilně nabíjejí akumulátory s různým napětím a kapacitou, a to díky nabíjecímu procesu Ri obzvláště energeticky úsporně a šetrně. Výhodou pro vás je jednoduché a jednotné ovládání, nízká hmotnost, prostorová nenáročnost a nízké provozní náklady. Selectiva 1kw akumulátor napětí 12V 24V kapacita [ah] akumulátor WET (PzS) 6h 7h 8h 9h 10h 11h 12h 13h 14h přístroj Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva 2040 Typ: 1kW Rozměry Š/V/H: 247 x 162 x 88 mm Hmotnost včetně nabíjecího a síťového kabelu: 4 kg Třída ochrany: IP40 Síťový kabel: 2 m Nabíjecí kabel: 2,5 m Síťové napětí: 1 x 230V AC (-15%/+15%) Selectiva 2kw akumulátor napětí 24V 36V / 48V kapacita [ah] akumulátor WET (PzS) 6h 7h 8h 9h 10h 11h 12h 13h 14h přístroj Selectiva kW Selectiva kW Selectiva kW Selectiva kW Selectiva kW Selectiva kW Typ: 2kW Rozměry Š/V/H: 341 x 198 x 110 mm Hmotnost včetně nabíjecího a síťového kabelu: 6 kg Třída ochrany: IP21 Síťový kabel: 2,5 m Nabíjecí kabel: 3 m Síťové napětí: 1 x 230V AC (-15%/+15%)

5 Řada Selectiva / 5 Selectiva 3kw akumulátor napětí 24V 36V / 48V kapacita [ah] akumulátor WET (PzS) 6h 7h 8h 9h 10h 11h 12h 13h 14h přístroj Selectiva kW Selectiva kW Selectiva kW Selectiva kW Selectiva kW Typ: 3kW Rozměry Š/V/H: 417 x 198 x 110 mm Hmotnost včetně nabíjecího a síťového kabelu: 8 kg Třída ochrany: IP21 Síťový kabel: 2,5 m Nabíjecí kabel: 3 m Síťové napětí: 1 x 230V AC (-15%/+15%) Selectiva 8kw akumulátor napětí 24V 36V / 48V 80V / 72V kapacita [ah] akumulátor WET (PzS) 6h 7h 8h 9h 10h 11h 12h 13h 14h přístroj Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva 8090 Typ: 8kW Rozměry Š/V/H: 633 x 344 x 180 mm Hmotnost včetně nabíjecího a síťového kabelu: 23 kg Třída ochrany: IP20 Síťový kabel: 3 m Nabíjecí kabel: 3 m Síťové napětí: 3 x 400V AC (-10%/+30%) Selectiva 16kw akumulátor napětí 80V / 72V kapacita [ah] akumulátor WET (PzS) 6h 7h 8h 9h 10h 11h 12h 13h 14h přístroj Selectiva Selectiva Selectiva Selectiva 8180 Typ: 16kW Rozměry Š/V/H: 647 x 392 x 247 mm Hmotnost včetně nabíjecího a síťového kabelu: 34 kg Třída ochrany: IP20 Síťový kabel: 3 m Nabíjecí kabel: 3 m Síťové napětí: 3 x 400V AC (-10%/+30%)

6 6 / Funkce Funkce PRO NABÍJECÍ PŘÍSTROJE SELECTIVA Výrobní řada Selectiva nabízí celou řadu funkcí, které pomáhají prodloužit životnost vašich olověných akumulátorů. Hlavním cílem přitom je optimalizace nabíjecího procesu pro každý akumulátor, přizpůsobení jeho individuálním požadavkům a zároveň snížení nákladů.

7 Funkce / 7 NABÍJECÍ PROCES RI Nabíjecí proces Ri se přizpůsobuje potřebám konkrétního akumulátoru a dodává přesně takový proud, který je pro optimální nabíjení potřebný. VIZUALIZACE NEJCHLADNĚJŠÍHO AKUMULÁTORU Modrá kontrolka LED signalizuje plně nabitý, ochlazený a připravený akumulátor. FUNKCE KALENDÁŘE Umožňuje časově řízené nabíjení, aby bylo možné zohlednit výhodné tarify za elektrickou energii a dodržovat individuální modely směn. AUTOMATIC AUTOMATICKÉ ROZPOZNÁNÍ NAPĚTÍ AKUMULÁTORU Inteligentní nabíjecí přístroj automaticky pozná napětí akumulátoru už při připojení. MEZINABÍJENÍ A RYCHLÉ NABÍJENÍ Stisknutím tlačítka můžete nastavit speciální charakteristiku pro mezinabíjení a rychlé nabíjení. ROZHRANÍ USB Nahrát aktualizace softwaru a načíst obsáhlá vyhodnocení je velmi snadné. FUNKCE HLUBOKÉHO VYBITÍ Díky této speciální charakteristice je možné hluboce vybitý akumulátor znovu plně nabít. OBNOVOVACÍ CHARAKTERISTIKA Použitím obnovovací charakteristiky se zvýší kapacita slabého akumulátoru. MO BEZ PONDĚLNÍHO EFEKTU Díky programovatelnému, časově řízenému vyrovnávacímu nabíjení je zajištěno plné nabití po víkendu a státních svátcích. ZAMEZENÍ PROUDOVÝCH ŠPIČEK Díky nízké spotřebě proudu a nastavitelnému začátku nabíjení se snižuje potřebný příkon a špičkové zatížení. OVLÁDÁNÍ PŘÍMO NA PŘÍSTROJI Intuitivní displej nabízí snadné ovládání a nastavení nejrůznějších parametrů. TEXT RPODEJCE V případě výskytu chyby se na displeji automaticky zobrazí individuálně nastavený servisní kontakt.

8 8 / Rozšířená Výbava Rozšířená Výbava DODATEČNÝ HARDWARE A SOFTWARE NOSNÝ POPRUH A NOSNÁ TYČ Díky našim nosným systémům můžete své přístroje používat flexibilně a nezávisle na místě. S jejich pomocí lze nabíjecí procesy realizovat individuálně na různých místech a pro různé použití. RELÉOVÁ KARTA, OPTIONSBOX Přesměruje informace o stavu nabití připojeného akumulátoru prostřednictvím externího zapojení. Tímto způsobem lze předávat i chybová hlášení a doplňkové funkce, např. Aquamatic, externí vzduchové čerpadlo a indikátor doplnění. IP23 S touto výbavou je nabíjecí přístroj chráněn proti stříkající vodě, která dopadá pod úhlem max. 60 stupňů od svislice. Riziko závad způsobených vniknutím vody tak lze snížit na minimum. SBĚR CHYB Funkce sběru chyb umožňuje snadné a rychlé přesměrování chybových hlášení na systémy třetích stran.! DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ Ideální pro řízení a monitorování nabíjecích přístrojů i na větší vzdálenosti. Plnohodnotné uživatelské rozhraní je možné umístit do vzdálenosti 30 m. TEPLOTNĚ ŘÍZENÉ NABÍJENÍ Přizpůsobí nabíjecí napětí a tím také výkon teplotě akumulátoru. Tato funkce akumulátor trvale šetří a prodlužuje jeho životnost.pokud teplota překročí definovanou mez, nabíjení se automaticky přeruší. Externí funkce Start/Stop je součástí této rozšířené výbavy.

9 Rozšířená Výbava / 9 VZDUCHOVÝ FILTR Efektivně ochrání vnitřní součásti nabíjecího přístroje před znečištěním a zabrání zkratům, které by prachové částice mohly způsobit. Tím významně zvýšíte spolehlivost a očekávanou životnost nabíjecího přístroje. Air-Puls (EUW) Pneumatická cirkulace elektrolytu umožňuje rychlé a mimořádně šetrné nabíjení vašich trakčních akumulátorů. Doporučujeme pro rychlé nabíjení a mezinabíjení, aby se zajistilo řízené promíchání kyseliny. NÁSTĚNNÝ A PODLAHOVÝ DRŽÁK Pro snadné a pevné připevnění k podlaze nebo na stěnu. Integrovaný držák kabelů zajišťuje bezpečné uložení nabíjecích kabelů a chrání je před poškozením. AQUAMATIC Systém automatického plnění vodou naplní akumulátor při každém nabíjení demineralizovanou vodou. Tím se předejde poškození, ke kterému může při nedostatečném doplnění dojít. LED LIŠTA, ZOBRAZENÍ STAVU NABITÍ Již z dálky indikuje, který trakční akumulátor se právě nabíjí, je plně nabitý nebo je v ochlazeném stavu a připravený k použití. Tato funkce pomáhá významně prodloužit životnost akumulátorů. STOP EXTERNÍ FUNKCE START/STOP Pokud je během procesu nabíjení odpojen nabíjecí kabel, externí funkce Start/Stop zabrání jiskření. Tím se sníží nebezpečí exploze výbušného plynu, který vzniká při nabíjení, a minimalizuje se opotřebení nabíjecí zástrčky. NABÍJECÍ ZÁSTRČKA Nabíjecí zástrčky podle normy DIN od společnosti REMA nebo Schaltbau, stejně jako ploché zástrčky patří k našemu standardnímu portfoliu. Speciální zástrčky obdržíte na vyžádání.

10 10 / Softwarová Řešení Softwarová Řešení PRO NABÍJECÍ PŘÍSTROJE SELECTIVA Správné nabíjecí procesy a technologie mají velký vliv na průběžné provozní náklady elektricky poháněných manipulačních vozíků. Pro podrobnou analýzu a vyhodnocení stávajících informací a zjištění možností optimalizace nabízí společnost Fronius celou řadu inteligentních softwarových řešení. I-SPoT Calculator Smart Společnost Fronius vyvinula zjednodušenou variantu svého obsáhlého poradenského nástroje I-SPoT Calculator, kterou můžete používat ve všech koncových zařízeních, jako je PC, tablet nebo smartphone. Tato chytrá webová aplikace vám po zadání jen několika málo parametrů snadno a rychle vybere vhodný nabíjecí přístroj. Navíc obdržíte výpočet možných úspor nákladů na energii a emisí CO 2. DALŠÍ INFORMACE Videa a další informace najdete na adrese:

11 Softwarová Řešení / 11 Jen několik kliknutí ke vhodnému nabíjecímu přístroji Možnosti podrobné analýzy VÝHODY PRO VÁS Stanovení a výpočet možností optimalizace Možnost použití ve všech koncových zařízeních Přehled průběžných nákladů I-SPoT CalculatoR S kalkulačkou pro výpočet dodatečných nákladů I-SPoT Calculator lze vypočíst možné úspory u elektricky poháněných manipulačních vozíků týkající se nákladů na elektrickou energii, emisí CO 2, nákladů na akumulátor a údržbu. Přitom je možné evidovat a zobrazit vozové parky manipulačních vozíků různých podnikových závodů i jednotlivých oddělení jednoho závodu. Tento výpočetní nástroj nabízí optimální základ pro rozhodnutí o optimalizačních opatřeních při provozu vozového parku v rámci podniku. I-SPoT Viewer Vizualizační nástroj I-SPoT Viewer od společnosti Fronius poskytuje dokonalý přehled všech údajů o nabíjení a graficky zobrazuje cykly nabíjení. Díky tomu můžete procesy nabíjení jednoduše a rychle analyzovat a případně optimalizovat. Bezplatný software navíc umožňuje identifikaci chyb, jako je například chybné nastavení přístroje nebo závady akumulátoru. To zajišťuje spolehlivý a efektivní provoz vašeho nabíjecího přístroje.

12 12 / Nabíjecí Proces RI

13 Nabíjecí Proces RI / 13 Nabíjecí Proces RI NABITÝ ZA STUDENA VYDRŽÍ NEJDÉLE Nabíjecí proces Ri umožňuje dosahovat nejvyšší celkové účinnosti od zásuvky až po manipulační vozík a je tak mimořádně energeticky efektivní. Nabíjecí proces Ri znamená revoluci v technologii nabíjení: Na rozdíl od běžných postupů zde neprobíhá nabíjecí proces s nastaveným proudem podle pevně dané charakteristiky. Jeho velikost totiž v mnohem větší míře vyplývá z vnitřního odporu akumulátoru (Ri), který závisí na stáří, teplotě a stavu nabití akumulátoru. Tím se každý nabíjecí proces stává unikátem s individuální, optimálně přizpůsobenou charakteristikou. Přebití tak lze snížit na minimum. Zvyšuje se energetická efektivita při nabíjení a snižují se náklady na elektrickou energii a také emise CO 2. Výrazně se také prodlužuje životnost akumulátoru. DALŠÍ INFORMACE Videa a další informace najdete na adrese: PRINCIP FUNKCE NABÍJECÍHO PROCESU RI / Při každém nabíjení se zjišťuje stav akumulátoru. / Přizpůsobená nabíjecí charakteristika odpovídá stáří, teplotě a stavu nabití akumulátoru. / V každé fázi nabíjení je do akumulátoru přiváděn optimální proud. / Každý nabíjecí cyklus je jedinečný a má individuální charakteristiku.

14 14 / Efektivita a individualita Poradenství Fronius je vaším důvěryhodným partnerem od analýzy aktuálního stavu přes plánování a instalaci až po provoz kompletního nabíjecího zařízení. Naším nejvyšším cílem je neustálá optimalizace celého toku energie vaší flotily manipulačních vozíků. Tím vám pomůžeme snížit provozní náklady a dosáhnout hospodářského úspěchu.

15 Efektivita a individualita / 15 Efektivita a individualita Systémová řešení a poradenství Společnost Fronius není jen výrobcem přístrojů, ale také kompetentním poradcem a systémovým dodavatelem. Společně zanalyzujeme vaši aktuální situaci, zjistíme, jaké máte požadavky na budoucí technologii nabíjení, a vypracujeme spolehlivé, standardizované a hospodárné řešení. Systémová řešení Kromě inovativních nabíjecích přístrojů nabízí společnost Fronius obsáhlé portfolio pro infrastrukturu pro nabíjení, a to od praktických nabíjecích a bezpečnostních modulů až po inteligentní informační a řídicí systém Cool Battery Guide Easy. Na základě speciálních požadavků navíc vyvíjíme dokonalá řešení pro samostatná nabíjecí místa, nabíjecí místnosti i stanice, díky kterým s jistotou vytvoříte bezpečné a produktivní prostředí pro své zaměstnance i technické přístroje.

16 Fronius Perfect Charging ODBORNÍK NA PROCESY A OPTIMALIZACI NÁKLADŮ Fronius Perfect Charging je kompetentním odborníkem a tím, kdo optimalizuje vaše náklady při nabíjení trakčních akumulátorů v intralogistice. Společně s našimi zákazníky vyvíjíme vhodná řešení a systémy, které uživatelům elektricky poháněných manipulačních vozíků zaručují snížení nákladů. Jako specialisté na vše, co souvisí se zařízením pro nabíjení akumulátorů, přesvědčíme individuální analýzou, poradenstvím a plánováním, stejně jako realizací a provozem akumulátorových místností a nabíjecích stanic. Díky nabíjecímu procesu Ri určenému k nabíjení olověných akumulátorů nabízíme nejlepší technologii dostupnou na trhu. Také ve vývoji alternativních koncepcí pohonu, např. lithium-iontového akumulátoru, patříme k inovátorům. Vzhledem k našemu obsáhlému portfoliu výrobků a služeb, našemu know-how a zkušenostem a našemu individuálnímu a flexibilnímu servisu jsme žádaným partnerem při optimalizaci nákladů v intralogistice, a to napříč všemi obory. OFICIÁLNÍ PARTNER SOUTĚŽE IFOY AWARD Společnost Fronius je oficiálním partnerem světové intralogistické soutěže IFOY AWARD (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year), ve které se každoročně udělují ceny za nejlepší manipulační vozíky a řešení v průmyslu, obchodu a ve službách. / Další informace o nabíjecím procesu Ri a společnosti Fronius najdete na adrese: / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging TŘI OBCHODNÍ JEDNOTKY, JEDNA VÁŠEŇ: TECHNOLOGIE, KTERÁ STANOVUJE STANDARDY. Společnost, která zahájila svoji činnost v roce 1945 jako podnik jednoho muže, nyní stanovuje technologické standardy v oblasti svařovací techniky, fotovoltaiky a nabíjení akumulátorů. S přibližně zaměstnanci dnes působíme po celém světě. Dokladem inovativního ducha, který v podniku vládne, je patentů udělených nově vyvinutým výrobkům. Udržitelný vývoj pro nás znamená rovnoprávnou realizaci ekologických a sociálních hledisek s hospodářskými faktory. Náš požadavek být inovační jedničkou se přitom nikdy nezměnil. Další informace ke každému výrobku Fronius a o našich prodejních partnerech a reprezentantech po celém světě naleznete na adrese v08 Aug 2017 CS Text a obrázky odpovídají technickému stavu při vydání tiskem. Změny vyhrazeny. Všechny údaje jsou i přes pečlivé zpracování bez záruky záruka vyloučena. Autorské právo 2011 Fronius. Všechna práva vyhrazena. Fronius Česká republika s.r.o. Dolnoměcholupská 1535/ Praha 10 Česká republika Tel Fax charger.sales.cz@fronius.com Fronius Slovensko s.r.o. Nitrianska Trnava Slovensko Tel Fax perfect.charging@fronius.com Fronius International GmbH Froniusplatz Wels Austria Telefon Fax perfect.charging@fronius.com ab14

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. / Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. / Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku TROJDÍLNÝ SYSTÉM: MANIPULAČNÍ VOZÍK, AKUMULÁTOR, NABÍJECÍ PŘÍSTROJ Při pořizování manipulačního vozíku

Více

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy SELECTIVA Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ V minulosti hrála při rozhodování o nákupu významnou roli nízká pořizovací

Více

SuperFlex Design. Zero feed-in

SuperFlex Design. Zero feed-in / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO Maximální flexibilita pro použití v budoucnu N W E S SnapINverter technology Integrated data communication Dynamic Peak Manager Smart Grid

Více

/ Dynamic Peak Manager. / Smart Grid Ready TECHNICKÉ ÚDAJE STŘÍDAČE FRONIUS SYMO (3.0-3-S, S, S, M, M, 4.

/ Dynamic Peak Manager. / Smart Grid Ready TECHNICKÉ ÚDAJE STŘÍDAČE FRONIUS SYMO (3.0-3-S, S, S, M, M, 4. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO / Maximální flexibilita pro použití v budoucnu N W E S / Technologie SnapINverter / Integrovaná datová komunikace / SuperFlex Design / Dynamic

Více

FRONIUS ENERGY PACKAGE

FRONIUS ENERGY PACKAGE / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ENERGY PACKAGE Individuální řešení pro ukládání energie s vizí 24 hodin slunce. 100 0 SnapINverter technology Integrated data communication Dynamic Peak

Více

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACCTIVA Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY Budoucnost má původ 40 let technologického prvenství v oblasti

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku / Od roku 1946 vyvíjíme s velkou vášní a energií inovační nabíjecí systémy akumulátorů.

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Program Fronius Service Partner / Nainstalujete dokonalé fotovoltaické elektrárny. A co bude pak? Nabídněte svým zákazníkům více:

Více

trak systems Systémy trakční energie

trak systems Systémy trakční energie trak systems trak systems Systémy trakční energie trak Hoppecke - systémy trakční energie Žádný pohyb není možné uskutečnit bez energie. Materiál je třeba přepravovat z místa A do místa B. Trh vyžaduje

Více

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage / / / TŘÍFÁZOVÝ

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage / / / TŘÍFÁZOVÝ Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging ENERGY PACKAGE Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. Technologie SnapINverter Integrovaná Dynamic Peak datová komunikace

Více

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage TŘÍFÁZOVÝ

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage TŘÍFÁZOVÝ / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ENERGY PACKAGE / Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Technologie SnapINverter / Integrovaná / Dynamic Peak datová

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY. / Přesně podle přání zákazníka

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY. / Přesně podle přání zákazníka / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY / Přesně podle přání zákazníka / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové svařování. Vedle

Více

trak power Vysokofrekvenční nabíjecí technologie Made in Germany premium charge

trak power Vysokofrekvenční nabíjecí technologie Made in Germany premium charge Vysokofrekvenční nabíjecí technologie Made in Germany premium charge POWER FROM INNOVATION Společnost Hoppecke se již 75 let zabývá výrobou a prodejem nových systémových řešení pro pohon vozidel. Výrobní

Více

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Inteligentní nabíjecí systém pro trakční baterie

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Inteligentní nabíjecí systém pro trakční baterie World Class Charging Systems Inteligentní nabíjecí systém pro trakční baterie 2 BENNING World Class Charging Systems Inteligentní nabíjecí systémy Nabíječ typové řady je představitelem moderního nabíjecího

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL NAŠÍM CÍLEM JE VYTVOŘIT DOKONALÝ OBLOUK PRO KAŽDÉ POUŽITÍ! Výhody / 3 LSC: MODIFIKOVANÝ KRÁTKÝ OBLOUK S EXTRÉMNĚ VYSOKOU STABILITOU.

Více

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA DELŠÍ INTERVALY DOPLŇOVÁNÍ WATER LESS Hawker Water Less poskytuje větší

Více

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A NABÍJEČKA AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A Plně automatická 6/12V nabíječka Nejmodernější, mikroprocesorem řízená technika nabíjení série Banner ACCUCHARGER zaručuje to nejlepší nabíjení baterie, nejvyšší bezpečnost

Více

SYSTÉM ŘÍZENÍ PROVOZU NABÍJECÍ STANICE DEJ VEZMI. SMART systém pro efektivní řízení a monitorování provozu nabíjecí stanice. 24 V / 345 Ah 2 6 SKUPINA

SYSTÉM ŘÍZENÍ PROVOZU NABÍJECÍ STANICE DEJ VEZMI. SMART systém pro efektivní řízení a monitorování provozu nabíjecí stanice. 24 V / 345 Ah 2 6 SKUPINA SYSTÉM ŘÍZENÍ PROVOZU NABÍJECÍ STANICE SMART systém pro efektivní řízení a monitorování provozu nabíjecí stanice SKUPINA DEJ VEZMI 24 V / 345 Ah 2 6 1 1 2 3 4 5 6 7 8 NABÍJEČE BATERIÍ a NAPÁJECÍ ZDROJE

Více

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Dlouhodobá systémová řešení pro všechny požadavky svařování. 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní komplexní řešení pro

Více

Uživatelský manuál Dotykový zobrazovací LCD displej. Typ: SR-RM-3

Uživatelský manuál Dotykový zobrazovací LCD displej. Typ: SR-RM-3 Uživatelský manuál Dotykový zobrazovací LCD displej Typ: SR-RM-3 Obsah balení Název Množství LCD 1 USB(2m) 1 Uživatelský manuál 1 Montážní matice M3 4 Vážený uživateli: Velice Vám děkujeme za výběr našich

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Spolupráce s RWE 2010

Spolupráce s RWE 2010 Spolupráce s RWE 2010 Velká modernizační kampaň RWE a Viessmann Ceník akčních sestav Platný od 1. dubna 2010 ZÁRUKA 5 LET Úvod/obsah 2/3 Viessmann ve spolupráci s RWE připravil na období od 1. dubna 2010

Více

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE STÁLE POD KONTROLOU S nabíječkou EXIDE se nebudete muset nikdy obávat, zda váš vůz nastartuje, nebo zda je vaše motocyklová baterie

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy

ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy OCHSNER ELW - ECO VZDUCH/VODA Tepelná čerpadla pro vytápění Ideální systém pro každé použití Tepelné čerpadlo OCHSNER ELW

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Omezení emisí CO 2 Spotřeba energie Životní prostředí Principem každého

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPDL VZUCH - VOD www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Principem každého tepelného čerpadla vzduch - voda je přenos tepla z venkovního

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE

Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE TRACER externí LCD display MT-5 SOUHRN Digitální dálkový měřič zobrazuje systémové provozní informace, indikace závad a samodiagnostické údaje. Informace se zobrazují na podsvětleném

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING / Výuka svařování budoucnosti 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

Velký výkon. Náklady zcela pod kontrolou. Odsávací turbíny TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology

Velký výkon. Náklady zcela pod kontrolou. Odsávací turbíny TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology Velký výkon. Náklady zcela pod kontrolou. Odsávací turbíny TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology TURBO II DC-TEC s Dynamic Control Technology Inteligentní řídicí jednotka Dynamic Control Technology

Více

FLEXIS MULTIFUNKČNÍ NABÍJEČ BATERIÍ. Vysokofrekvenční modulární nabíječ trakčních baterií. NABÍJEČE BATERIÍ a NAPÁJECÍ ZDROJE pro PRŮMYSLOVÉ APLIKACE

FLEXIS MULTIFUNKČNÍ NABÍJEČ BATERIÍ. Vysokofrekvenční modulární nabíječ trakčních baterií. NABÍJEČE BATERIÍ a NAPÁJECÍ ZDROJE pro PRŮMYSLOVÉ APLIKACE FLEXIS MULTIFUNKČNÍ NABÍJEČ BATERIÍ Vysokofrekvenční modulární nabíječ trakčních baterií NABÍJEČE BATERIÍ a NAPÁJECÍ ZDROJE pro PRŮMYSLOVÉ APLIKACE FLEXIS PRO TRAKČNÍ BATERIE JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ VYSOKÁ

Více

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Dlouhodobá systémová řešení pro všechny požadavky svařování. 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti

Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti Produktové skupiny FACILITY Připojte se do světa možností IT POWER DISTRIBUTION Energie pro vaše IT ELEKTROMATERIÁL Komplexní program pro elektroniku

Více

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU 1919 Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES BLADE i 8 12 S přímým převodem Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti Firma Ing.

Více

ISM Online. Informační systém pro správu flotily

ISM Online. Informační systém pro správu flotily ISM Online Informační systém pro správu flotily ISM Online spojuje obchodní a technická data vozíku. ISM Online je webová aplikace s intuitivním ovládáním, která nabízí celou řadu možností reportingu.

Více

FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce. Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels

FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce. Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels PROČ ŘEŠENÍ PRO UKLÁDÁNÍ? / Nízká vlastní spotřeba u většiny systémů / Přesunuta

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

KALKHOFF IMPULSE EVO MOTOR

KALKHOFF IMPULSE EVO MOTOR KALKHOFF IMPULSE EVO Kalkhoff Impulse motor EVO - výkonný, tichý, optimálně integrovaný Vyšší výkon díky efektivnějšímu elektromotoru Posílení převodovky na max. 100 Nm kroutícího momentu O 20% snížený

Více

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Řešení vylepšení přizpůsobené řadě chladicích jednotek Trane RTAD Trane RTAC Provozní výhody Zisky díky energetické účinnosti

Více

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí LMST 8010 série 3 Příklad zapojení 788012 Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3 Certifikace G 205064 Řídící systém SHZ s integrovanou částí detekce požáru pro jednu oblast hašení dle VdS 2496. Ústředna

Více

Modul BACS C20 instalovaný na VRLA baterii

Modul BACS C20 instalovaný na VRLA baterii AEG BACS Battery Analysis & Care System Monitoring a optimalizace dobíjení jednotlivých 2V, 6V, 12V bloků/článků v bateriovém řetězci. Systém je vhodný pro instalaci s libovolným typem baterií ( VRLA,

Více

Keep Moving. www.toyota-forklifts.cz

Keep Moving. www.toyota-forklifts.cz www.toyota-forklifts.cz Keep Moving PŘEDSTAVUJEME NOVOU ŘADU SKLADOVÝCH VOZÍKŮ TOYOTA LI-ION, KTERÉ DOKÁžÍ VÍCE S MENŠÍ SPOTŘEBOU ENERGIE A S NIžŠÍMI NÁKLADY. Už žádné PROSTOJE NEBO ČEKÁNÍ na nabití vozíku.

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS

TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS / Univerzální přístroje s maximální jistotou výnosu. / Nová generace střídačů Fronius

Více

ACCTIVA. Systémy pro nabíjení startovacích baterií

ACCTIVA. Systémy pro nabíjení startovacích baterií ACCTIVA Systémy pro nabíjení startovacích baterií L E P Sˇ Í E N E R G I E START BĚHEM VTEŘINY. NEKONEČNÁ VYTRVALOST. Všechny moderní automobily jsou neustále vybavovány čím dál větším počtem elektrických

Více

Kompetentní sortiment pro automatické řízení zavlažovacích systémů

Kompetentní sortiment pro automatické řízení zavlažovacích systémů Kompetentní sortiment pro automatické řízení zavlažovacích systémů Pro řízení ventilů přes kabel Řízení zavlažování 4040 modular K řízení až 4 zavlažovacích ventilů 24 V. Možnost rozšíření pomocí rozšiřovacích

Více

OSOUŠEČ RUKOU. Rychlý, hygienický a energeticky úsporný systém pro sušení rukou. NOVINKA

OSOUŠEČ RUKOU. Rychlý, hygienický a energeticky úsporný systém pro sušení rukou. NOVINKA OSOUŠEČE RUKOU 1 OSOUŠEČ RUKOU ECOHAND Rychlý, hygienický a energeticky úsporný systém pro sušení rukou. NOVINKA ECOHAND osoušeč rukou používá výkonný, vysokorychlostní proud čistého vzduchu k odstranění

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

Návod pro obsluhu. Ver SKC Inc. Chromservis s.r.o.

Návod pro obsluhu. Ver SKC Inc. Chromservis s.r.o. Chromservis s.r.o. Univerzální nabíječka PowerFlex Návod pro obsluhu Ver. 170718 Chromservis s.r.o. Jakobiho 327 109 00 Praha 10-Petrovice Tel: +420 2 74021211 Fax: +420 2 74021220 E-mail: prodej@chromservis.eu

Více

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti Komunikační jednotky E65C Na vrcholu flexibility Měřiče zůstanou komunikační technologie se mohou měnit. Pokračující liberalizace

Více

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti Virtual Welding Vzdělávání budoucnosti Realistická výuka na simulátoru 100% bezpečný Šetří zdroje Úspěšný balíček VŠEOBECNĚ Výuka svařování budoucnosti má své jméno Fronius Virtual Welding. Účastníci výuky

Více

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Vaše efektivita, Váš komfort, Vaše bezpečnost. Vaše požadavky pro nás byly hnacím motorem! Děkujeme za ně. All in one? All in AIR ergonomie,

Více

STANDARDNÍ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER PERFECT PLUS VÝKONNÉ

STANDARDNÍ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER PERFECT PLUS VÝKONNÉ STANDARDNÍ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER PERFECT PLUS VÝKONNÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ STANDARDNÍ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ OPTIMALIZOVANÉ ROZMĚRY PROČ PLUS? V porovnání s dřívější řadou Perfect poskytují články Hawker Perfect

Více

Tepelné čerpadlo země/voda

Tepelné čerpadlo země/voda možnost AlphaWebu Ovládejte svoje tepelné čerpadlo jednoduše prostřednictvím počítače! INOVATIVNÍ TEPELNÁ CENTRÁLA WZ S Tepelné čerpadlo země/voda TEPELNÁ ČERPADLA Specialista na tepelná čerpadla Kompetentní

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

OBSAH POMOCNÉ STARTOVACÍ PRÍSTROJE

OBSAH POMOCNÉ STARTOVACÍ PRÍSTROJE OBSAH POMOCNÉ STARTOVACÍ PRÍSTROJE ES 1224 Memory Saver P3-Professional P12/24-Start Truck Pomocnè startovaci kabely pro osobni auta Pomocnè startovaci kabely pro nákladni automobily Banner ES 1224 Flexibilní!

Více

Servis pro trvalou a permanentní energii

Servis pro trvalou a permanentní energii Servis pro trvalou a permanentní energii Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service Trvalé servisní řešení pro: Trakční systémy Motive Power všech technologií Bateriové nabíjecí

Více

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej.

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej. Sundaram KS Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ Sundaram KS 1K/2K/3K Sundaram KS 4K/5K > Střídač s čistým sinusovým průběhem > Výběr rozsahu vstupního napětí pro domácí spotřebiče a osobní počítače

Více

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ.

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ. EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ www.durr.com Čištění dílů jako plnohodnotný plnohodnotný proces proces Neustále stoupající nároky na kvalitu dílů vyžadují v oblasti průmyslového

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

Tepelná čerpadla p p 61AF

Tepelná čerpadla p p 61AF Heating Tepelná čerpadla p p 61AF Vzduch A r wat - voda r VYSOKOTEPLOTNÍ VYTÁPĚNÍ Technologie a udržitelnost OD ROKU 1902 Důvěryhodná značka Když Willis Carrier vynalezl v roce 1902 první systém pro klimatizaci

Více

Tisková zpráva. Prosinec PT MS

Tisková zpráva. Prosinec PT MS Tisková zpráva Nejvýkonnější, multifunkční akumulátorové rázové utahováky ve své třídě: Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional a Bosch GDR 18 V-LI MF Professional Prosinec 2009 6709 PT MS Nejvyšší krouticí

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 Nový dílenský tablet Bosch 1 DCU 220 Convertible PC Použití jako Tablet PC s dotykovou obrazovkou......nebo jako Notebook s klávesnicí. 2 Hlavní vlastnosti DCU 220 jako centrální PC pro diagnostiku

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante

trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante trak Xchange trak Xchange Zařízení na výměnu

Více

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění.

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. VICARE App Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. ViCare: v přímém kontaktu s vaším topným systémem. 2/3 Člověk je jednoduše klidnější, když je o všechno postaráno

Více

Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw

Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VISIC100SF Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

SchwankControl. Intuitivní Řídící Technologie pro ještě větší Efektivitu a Komfort. Made in Germany.

SchwankControl. Intuitivní Řídící Technologie pro ještě větší Efektivitu a Komfort. Made in Germany. SchwankControl. Intuitivní Řídící Technologie pro ještě větší Efektivitu a Komfort. Made in Germany. Transparentní informace o Vašem topném systému. Zpracování dat je základ každého účinného řídícího systému

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory.

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Nové senzory jsou automaticky identifikovány. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Kontrolér SC 1000 komunikuje až s osmi senzory najednou. HACH LANGE www.hach-lange.com Spolehlivý přenos dat i

Více

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu!

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu! Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu Beast! šelmu! Kabeláž strojů a zařízení je více a více komplexním úkolem Využijte podpory profesionálů v konektivitě

Více

the PowerRouter přehled produktů Product overview 2012-2013 the PowerRouter you re in charge

the PowerRouter přehled produktů Product overview 2012-2013 the PowerRouter you re in charge the PowerRouter Product overview 2012-2013 přehled produktů the PowerRouter you re in charge POWER ROUTER INFORMACE 1) POWER ROUTER má 2 plně nezávislé MPP trackery pro maximální výnos a flexibilní konfuguraci

Více

ACCTIVA EASY 1204 VÝKONOVÉ PARAMETRY TECHNICKÉ ÚDAJE

ACCTIVA EASY 1204 VÝKONOVÉ PARAMETRY TECHNICKÉ ÚDAJE OBSAH NABÌJEČKY Acctiva Easy 1204 Acctiva Easy 2403 Accugard Bike Accugard Car Accucharger 12-10 Accucharger 12-20 Accucharger 12/24-20 Accucharger 24-10 Accucharger MPL 10 Accucharger Pro 35A Accumate

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF - - kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem a konstrukcí

Více

TECHNICKÝ PŘEHLED. Spolehlivost SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM

TECHNICKÝ PŘEHLED. Spolehlivost SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM TECHNICKÝ PŘEHLED SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM SPOLEHLIVOST A JEDNODUCHOST Průmyslový usměrňovač SPR (jednofázový) a TPR (trojfázový) užívají technologii s mikroprocesorově řízenými tyristory,

Více

BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600

BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600 BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600 Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Condair CP3 hygienická kvalita páry jednoduchý výběr zařízení díky rozumným

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING / Výuka svařování budoucnosti 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ NOVINKA MicorTIG série VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ www.lorch.eu Balíček TIG-Power: Kompaktní. Vysoce flexibilní. Intuitivní. TIG svařování, kdekoli chcete: Je jedno, zda jde o provoz na rozvodnou síť,

Více

Air-Master- roubové kompresory. Stavební fiada B1. 3 15 kw

Air-Master- roubové kompresory. Stavební fiada B1. 3 15 kw Air-Master- roubové kompresory Stavební fiada B1 3 15 kw listopad 2002 Stavební fiada B Šroubové kompresory Air-Master jsou v programu firmy Schneider Bohemia určeny pro trvalý provoz. Tradiční stavební

Více

Solární nabíjecí modul ASM600

Solární nabíjecí modul ASM600 Solární nabíjecí modul ASM600 Vlastnosti a použití Zacházení Jednoduché zacházení díky umístění za předním sklem a uchycení za patku zpětného zrcátka nebo za stínítko proti slunci prostřednictvím šňůrky.

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream. Efektivní řešení zítřka

Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream. Efektivní řešení zítřka Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream Efektivní řešení zítřka Moderní kondenzační technika se vyznačuje efektivním využíváním energie: díky zvýšenému odvádění tepla ze spalin

Více

REMKO ARCTIC-WP INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPADLA

REMKO ARCTIC-WP INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPADLA REMKO ARCTIC-WP INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPADLA Řešení s tepelnými čerpadly pro jednoduchou nástěnnou montáž Série RVT-ARCTIC 1-2014 Kvalita se systémem REMKO DODAVATEL SYSTÉMŮ ORIENTOVANÝ NA ZÁKAZNÍKY PO

Více