MĚSTSKÝ ÚŘAD REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA ÚŘADU. studie České Velenice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTSKÝ ÚŘAD REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA ÚŘADU. studie České Velenice"

Transkript

1 MĚSTSKÝ ÚŘAD REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA ÚŘADU studie České Velenice

2 Obsah: 01. Úvod 02. Širší vztahy 03. Myšlenka domu 04. Situace 06. Situace_park 07. Situace_plácek 08. Situace_zahrada 10. Budova úřadu 12. Varianta Fasady_dřevo 13. Varianta Fasady_tahokov 16. Půdorysy, vizualizace, interiéry 21. Řezy 24. Autoři studie

3 MYŠLENKA DOMU Městský úřad je nedílnou součásti života každého občana. Representuje státní moc a občan skrze něj s městem (krajem, státem) komunikuje. Proto je forma úřadu velmi důležitá: musí sloužit své každodenní funkci, a zároveň musí zobrazovat přístup města (státu) ke svým občanům. Městský úřad není opevněním byrokracie a moci úředníků. Současný městský úřad representují slova jako komunikace, otevřenost, přehlednost, jednoduchost, transparentnost. Takový úřad nemůže existovat pouze v rovině dějů, ale především v rovině samotné formy- architektury úřadu. Ideální městský úřad má přinášet i některé další veřejné funkce. Musí být místem, kde se lidé setkávají, kde se konají svatby, kde se vítají občánci, kde mohou probíhat výstavy a další kulturně společenské akce. Dobře sloužící úřad musí mít dobře sloužící budovu. Stavba nemá být luxusní, ale účelná. Pečlivá volba materiálů klade důraz na pro příjemný pocit z prostorů, jak pro pracovníky, tak i pro uživatele. Užívání dřeva v kombinaci se zdícími materiály a betonovou konstrukcí aktualizuje interiéry a exteriéry do současných standardů. myšlenka domu 03.

4 SITUACE 1. Budova úřadu leží na křižovatce ulic Revoluční a T. G. Masaryka. Ulice Revoluční vybíhá severozápadním směrem ze středu obce a vytváří hlavní osu, přímku města. Délka a rovnost (přes 750 m) osy společně s rozdílnými uličními frontami je specifikem místa (jedna fronta tvořena domy a druhá tvořená stromy- alejí). Návrh se snaží na této přímce vytvořit urbanistický bod: zpomalit provoz, odstoupit budovu, rozvolnit alej a vytvořit veřejný městský prostor (plácek). Ta se díky zaniklým vlečkám v bodě dotyku rozšiřuje a vytváří menší náměstíčko. Toto náměstíčko je částečně obstavěno domy. Nový úřad mění povahu veřejných prostorů okolo budovy. Vytváří veřejný předprostor- Plácek- do ulice a poloveřejnou obřadní zahradu za budovou. Přístavba tato dvě odlišná místa propojuje společenským sálem v přízemí. mlatová cesta současný asfalt povrch zásobování zatravňovací rošt mlatová cesta mlatová cesta T. G. MASARYKA bytový dům dvůr vjezd na vedlejší pozemek zadní vstup obřadní zahrada garáže a sklad výstup z obřadní síně do zahrady síň 4. zatravňovací rošt 1) park 2) alej 3) plácek 4) zahrada cyklostezka stávající chodník ul. REVOLUČNÍ vstup obchod příčný práh rekonstrukce původní budovy přístavba úřadu síň vstup policie hlavní vstup na úřad veřejný předprostor úřadusilnice v úrovni chodníku zrušení parkování před hl. vstupem průchod příčný práh 3. ul. REVOLUČNÍ cyklostezka stávající chodník 2. sjednocená plocha materiálem vodní prvek kruhová lavička stromová mříž bytový dům situace 04.

5 mlatová cesta mlatová cesta zadní vstup vjezd na vedlejší pozemek současný asfalt povrch zásobování zatravňovací rošt mlatová cesta T. G. MASARYKA bytový dům dvůr garáže a sklad obřadní zahrada výstup z obřadní síně do zahrady síň zatravňovací rošt rekonstrukce původní budovy přístavba úřadu průchod vstup obchod vstup policie síň hlavní vstup na úřad ul. REVOLUČNÍ příčný práh veřejný předprostor úřadusilnice v úrovni chodníku příčný práh ul. REVOLUČNÍ zrušení parkování před hl. vstupem cyklostezka stávající chodník cyklostezka stávající chodník sjednocená plocha materiálem vodní prvek kruhová lavička stromová mříž situace 05. bytový dům

6 Alej Alej jako významný krajinářský prvek je neodmyslitelnou součástí úřadu a revoluční ulice. Stromy jsou omlazeny a řada je posunuta dál od silnice. Alejí nově prochází cyklostezka. Ponechává se stávající chodník. inspirace Park mlatová cesta Ústí ulice T. G. Masaryka se směrem k ul. Revoluční rozšiřuje a vytváří menší prostor mezi domy. Toto místo je cíleně zklidněno a rozvíjeno jako par. Několik stromů je doplněno a památník sovětské armády je přesunut na vhodnější místo. Do parčíku se umisťuje nová mlatová cesta. Obsluhuje přiléhající domy a parkoviště u samoobsluhy. Její tvar opisuje stopu zaniklé vlečky. Parkovací stání jsou navýšena o 10 míst. v prostorách ulice T.G. Masaryka. Parkovací stání u obchodu jsou přemístěny okolo nově vzniklé cesty. Jejich povrch tvoří zatravňovací rošty. mlatová cesta zadní vstup vjezd na vedlejší poze současný asfalt povrch zásobování zatravňovací rošt mlatová cesta T. G. MASARYKA bytový dům dvůr garáže a sklad obřadní zahrada výstup z o síně do z síň zatravňovací rošt rekonstrukce původní budovy přístavba úřadu vstup obchod vstup policie hlavní vstup na úřad síň ul. REVOLUČNÍ příčný práh veřejný předprostor úřadusilnice v úrovni chodníku zrušení parkování před hl. vstupem situace_park, alej cyklostezka stávající chodník 06. sjednocená plocha materiálem vodní

7 sta inspirace T. G. MASARYKA vstup obchod bytový dům vstup policie dvůr rekonstrukce původní budovy garáže a sklad obřadní zahrada hlavní vstup na úřad výstup z obřadní síně do zahrady síň přístavba úřadu síň Plácek: průchod Hlavní fasáda a vstup úřadu směřují do frekventované ulice Revoluční. Přístup přes úzký chodník je nedůstojný svému významu. Tento nedostatek se v návrhu řeší vytvořením nového veřejného před prostoru úřadu-plácku. Ten sahá od budovy, přes ulici do aleje. Plácek je jediný prvek v ulici, který narušuje přímost prvků (fronta domů, chodník, silnici, alej, cyklostezka) a zároveň je propojuje. Vytváří jednotný veřejný prostor, narušující přímku ulice. Doprava na silnici je tímto záměrně zpomalena- chodci a automobily jsou v jedné rovině oddělené patníky. Silnice je zúžena a ideálně zvýšena příčným prahem do výše okolního chodníku. Celý plácek vytváří důstojné předpolí úřadu a jeho povrch je sjednocen shodným materiálem. Stromy jsou součástí plácku. Jejich koruny jsou ve tmě nasvětleny a tím vytváří orientační bod ulice. Součástí plácku jsou kruhové lavičky okolo stromů, stojany na kolo, informační vývěska a drobný vodní prvek. ČNÍ příčný práh veřejný předprostor úřadusilnice v úrovni chodníku příčný práh ul. REVOLUČNÍ zrušení parkování před hl. vstupem cyklostezka stávající chodník sjednocená plocha materiálem vodní prvek kruhová lavička stromová mříž situace_plácek 07.

8 PRŮHLED DO ZAHRADY inspirace skica zahrady situace_zahrada 08.

9 inspirace Zahrada: Obřadní zahrada se nachází za stavbou úřadu. Její poloha vytváří klidové prostředí, jež má být využito pro účely sálu a obřady. Zahrada je na svém konci vyvýšena a trávnatou plochou sestupuje k úřadu. To vytváří efekt zvýšeného horizontu. Takový horizont více propojuje interiér sálu s vnější zahradou, nově vytváří přírodní hlediště a poskytuje důstojné pozadí pro fotografování společenských akcí. Stromy, keře a květiny jsou zasazeny po okrajích zahrady. V zahradě je i drobné jezírko. K budově přiléhá dřevěná paluba. situace_zahrada 09.

10 BUDOVA ÚŘADU KONCEPT PŘÍSTAVBY Původní budova Provoz budovy je zjednodušen a drobně modifikován. Prostory jsou rozdělené na 3 zóny: veřejná, poloveřejná a soukromá. Každé patro obsahuje čekárnu ve veřejně přístupných prostorách. Poloveřejná část tvoří chodba a kanceláře. Kuchyňky, sklady a WC pracovníků jsou v zóně soukromé. Novostavba Stavba je koncipována jako doplněk existující budovy propojující všechna okolní prostředí (stará budova, nová budova, zahrada, plácek). Nachází se v něm nový hlavní vstup do úřadu, schodišťová hala rozprostírající se po celé výšce domu, kanceláře a společenský sál. KONSTRUKCE PŘÍSTAVBY NOVÉ KANCELÁŘE budovy úřadu 10.

11 NOVÝ MĚSTSKÝ ÚŘAD budovy úřadu 11.

12 VARIANTA FASÁDY varianta fasády_dřevěné lamely 12.

13 varianta fasády_dřevěné lamely 13.

14 VARIANTA FASÁDY varianta fasády_tahokov 14.

15 varianta fasády_tahokov 15.

16 PŮDORYSY, ŘEZY veřejně přístupné prostory poloveřejné prostory soukromé prostory suterén / přízemí 16.

17 NOVÝ VSTUP DO BUDOVY SPOLEČENSKÝ SÁL Původní budova_suterén. V suterénním podlaží je obchod a kancelář městské policie. Obě mají nezávislý přístup z ulice (původní vchod). Schodiště v tomto vchodu bylo otočeno. Zadní trakt do dvora je prosvětlen novými okny. Okna do ulice jsou maximálně zvětšeny a doplněny o otvíravé okenice. Veřejná zóna navazuje na vstupní halu nové budovy, obsahuje veřejné WC a zabudovaný kuchyňský kout. Novostavba_přízemí Navazuje na plácek a slouží jako hlavní vstup do obou budov úřadu. Vchod s automatickými dveřmi vede do schodišťové haly, která je rozhraním mezi starou a novou budovu. Společenský sál probíhá skrze celou šíři stavby a svým prostorem spojuje frekventovaný plácek s klidovou zahradou. Součástí sálu je sklad a samostatný přístup oddávajícího. Sál je dělitelný skládací stěnou. inspirace suterén / přízemí_společenský sál 15.

18 veřejně přístupné prostory poloveřejné prostory soukromé prostory 1.patro / přízemí 16.

19 SCHODIŠŤOVÁ HALA ČEKÁRNÍ PROSVĚTLENÉ CHODBY SCHODIŠTĚ SKŘÍŇOVÉ STĚNY Původní budova. V suterénním podlaží je obchod a kancelář městské policie. Obě mají nezávislý přístup z ulice (původní vchod). Schodiště v tomto vchodu bylo otočeno. Zadní trakt do dvora je prosvětlen novými okny. Okna do ulice jsou maximálně zvětšeny a doplněny o otvíravé okenice. Veřejná zóna navazuje na vstupní halu nové budovy, obsahuje veřejné WC a zabudovaný kuchyňský kout. Novostavba Navazuje na plácek a slouží jako hlavní vstup do obou budov úřadu. Vchod s automatickými dveřmi vede do schodišťové haly, která je rozhraním mezi starou a novou budovu. Společenský sál probíhá skrze celou šíři stavby a svým prostorem spojuje frekventovaný plácek s klidovou zahradou. Součástí sálu je sklad a samostatný přístup oddávajícího. Sál je dělitelný skládací stěnou. inspirace 1.patro / přízemí_ schodišťová hala, chodba, čekárna 17.

20 veřejně přístupné prostory poloveřejné prostory soukromé prostory 2.patro / 1.patro 18.

21 SKŘÍŇOVÁ STĚNA V KANCELÁŘI Původní budova. V suterénním podlaží je obchod a kancelář městské policie. Obě mají nezávislý přístup z ulice (původní vchod). Schodiště v tomto vchodu bylo otočeno. Zadní trakt do dvora je prosvětlen novými okny. Okna do ulice jsou maximálně zvětšeny a doplněny o otvíravé okenice. Veřejná zóna navazuje na vstupní halu nové budovy, obsahuje veřejné WC a zabudovaný kuchyňský kout. Novostavba Navazuje na plácek a slouží jako hlavní vstup do obou budov úřadu. Vchod s automatickými dveřmi vede do schodišťové haly, která je rozhraním mezi starou a novou budovu. Společenský sál probíhá skrze celou šíři stavby a svým prostorem spojuje frekventovaný plácek s klidovou zahradou. Součástí sálu je sklad a samostatný přístup oddávajícího. Sál je dělitelný skládací stěnou. inspirace 2.patro / 1.patro_kanceláře 19.

22 veřejně přístupné prostory poloveřejné prostory soukromé prostory 3.patro (podkroví) / 2.patro 20.

23 JEDNACÍ MÍSTNOST INTERIÉR KANCELÁŘE Původní budova. V suterénním podlaží je obchod a kancelář městské policie. Obě mají nezávislý přístup z ulice (původní vchod). Schodiště v tomto vchodu bylo otočeno. Zadní trakt do dvora je prosvětlen novými okny. Okna do ulice jsou maximálně zvětšeny a doplněny o otvíravé okenice. Veřejná zóna navazuje na vstupní halu nové budovy, obsahuje veřejné WC a zabudovaný kuchyňský kout. Novostavba Navazuje na plácek a slouží jako hlavní vstup do obou budov úřadu. Vchod s automatickými dveřmi vede do schodišťové haly, která je rozhraním mezi starou a novou budovu. Společenský sál probíhá skrze celou šíři stavby a svým prostorem spojuje frekventovaný plácek s klidovou zahradou. Součástí sálu je sklad a samostatný přístup oddávajícího. Sál je dělitelný skládací stěnou. inspirace 3.patro (podkroví) / 2.patro_ interiéry kanceláře 21.

24 veřejně přístupné prostory poloveřejné prostory soukromé prostory střecha / terasa 22.

25 ŘEZ C Terasa Na střeše přístavby se nachází dřevěná terasa. Je přístupná schodištěm a výtahem. Tato terasa by měla sloužit účelům úřadu. Stromy a keře budou zasázeny do květináčů. inspirace střecha / terasa / řez 23.

26 ŘEZ B řezy 22.

27 ŘEZ A řezy 23.

28 City Upgrade s.r.o. listopad 2015 Ing. arch. Ivo Pavlík Ing. arch. Lucie Chytilová Ing. arch. Vratislav Ansorge MgA. Jarin Krouz tel.: , web: 24.

Rakovník - Na Sekyře

Rakovník - Na Sekyře Rakovník - Na Sekyře Obsah: situace a širší vztahy řešení - varianta 1 řešení - varianta 2 vizualizace návrhu inspirace autoři 01 Ulice Na Sekyře je součástí vnitroměstského okruhu a jako tzv. Ringstrasse

Více

REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU ÚHOLIČKY. Tibor Csukás, Petr Slepánek květen 2012

REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU ÚHOLIČKY. Tibor Csukás, Petr Slepánek květen 2012 REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU ÚHOLIČKY Obsah identifikační údaje stavby PRŮVODNÍ ZPRÁVA PŮDORYS 1.NP... 1:100 PŮDORYS 2.NP... 1:100 PŘÍČNÝ ŘEZ DOMEM... 1:100 POHLEDY... 1:200 ZÁKRES DO FOTOGRAFIE

Více

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI Investor: Ing. Jan Průcha (zástupce společenství investorů) CS architects Ing. Petra Brzobohatá (petra.brzobohata@centrum.cz; 00420 604 723 762) Ing.

Více

Parkování před mateřskou školou Na Vinici Nepomuk

Parkování před mateřskou školou Na Vinici Nepomuk Parkování před mateřskou školou Na Vinici Nepomuk Cílem návrhu je vytvořit dostatečné množství parkovacích míst a důstojné prostranství před MŠ Na Vinici v Nepomuku tak, aby nedocházelo k nebezpečnému

Více

_10 TŘÍD PRO STUDENTY - z toho 6 tříd možné dodatečně rozdělit na dvě

_10 TŘÍD PRO STUDENTY - z toho 6 tříd možné dodatečně rozdělit na dvě BILANCE _10 TŘÍD PRO STUDENTY - z toho 6 tříd možné dodatečně rozdělit na dvě - jedna třída venkovní na terase pro experimentální výuku za optimálních klimatických podmínek _CENTRÁLNÍ HALA _PŘEDNÁŠKOVÁ

Více

STUDIE BAKALÁŘSKÉ PRÁCE

STUDIE BAKALÁŘSKÉ PRÁCE BYTOVÝ DŮM, KUTNÁ HORA Atelier KOHOUT TICHÝ ATZBP ZS2011/2012 RICHARD OTT STUDIE BAKALÁŘSKÉ PRÁCE řešené území Morfologie terénu a zástavby Kutné hory m_1:7500 Charakter zástavby rodinné domy -řádkové,

Více

RADNICE ROŽNOV POD RADHOŠTĚM FA/ČVUT ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I 2012/ ZIMNÍ SEMESTR

RADNICE ROŽNOV POD RADHOŠTĚM FA/ČVUT ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I 2012/ ZIMNÍ SEMESTR RADNICE ROŽNOV POD RADHOŠTĚM VYPRACOVAL: VEDOUCÍ PRÁCE: Vojtěch Sosna doc.ing.arch. Zdeněk Rothbauer FA/ČVUT 15127 ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I 2012/2013 - ZIMNÍ SEMESTR P Okolo historického centra vznikne okružní

Více

KONCEPCE ÚPRAV Úterý od 17:00 hodin ve společenské místnosti SD JILM

KONCEPCE ÚPRAV Úterý od 17:00 hodin ve společenské místnosti SD JILM 1 sídliště spořilov jilemnice - celková urbanistická studie park na spořilově harmonogram únor 2015 - leden 2016 celková urbanistická studie projekt nového spořilovského parku únor 2016 I. setkání březen,

Více

2xA REGENERACE PARTERU ULICE SOLNICKÁ. Solnická ul. Dobruška G STUDIE. Autor projektu : Ing.arch.

2xA REGENERACE PARTERU ULICE SOLNICKÁ. Solnická ul. Dobruška G STUDIE. Autor projektu : Ing.arch. město TECHNICKÁ ZPRÁVA Vymezení území: Řešené území se nachází v profilu ulice Solnická, od náměstí F.L.Věka po ulici Družstevní. Obsah zadání: Obsahem zadání je řešení parteru ulice Solnická. Hlavními

Více

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 OBSAH IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY' ' REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP

Více

Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE. architektonická studie. autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D.

Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE. architektonická studie. autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D. Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE architektonická studie autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D. 10/2012 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE investor: autor: OBECNÍ DŮM MOUTNICE architektonická studie Obec Moutnice,

Více

M 1:1000 1040/38 1040/52 1040/62 1040/60 1040/206 1040/42 1040/202 1040/67 1040/40 1040/48 1040/110 1040/63 1040/45 1040/41 1040/205 1040/200 1040/108

M 1:1000 1040/38 1040/52 1040/62 1040/60 1040/206 1040/42 1040/202 1040/67 1040/40 1040/48 1040/110 1040/63 1040/45 1040/41 1040/205 1040/200 1040/108 DIPLOMNÍ PROJEKT KOSTEL S FARNÍM CENTREM NA SÍDLIŠTI BARRANDOV V PRAZE AUTOR : JAROSLAV FILEK VEDOUCÍ DIPLOMOVÉ PRÁCE : ING. ARCH. AKAD. ARCH. ANTONÍN JENÍČEK AKAD. ROK / SEMESTR : 2010/2011 / LETNÍ KONZULTANT

Více

NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ

NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ II. FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN II. NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ NEW

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

RODINNÝ DŮM HOSTAVICE

RODINNÝ DŮM HOSTAVICE Středoškolská technika 2017 Setkání a prezentace pracístředoškolských studentů na ČVUT RODINNÝ DŮM HOSTAVICE Alexandra Kotršálová, Denisa Hajdová, Natálie Kopáčková, Šimon Řezník STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA

Více

NOVOSTAVBA DOMU S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU V ULICI 5. KVĚTNA V TURNOVĚ

NOVOSTAVBA DOMU S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU V ULICI 5. KVĚTNA V TURNOVĚ ARCHITEKTONICKÁ STUDIE vypracoval: Ing. arch. Václav Hájek Ing. arch. Václav Hájek vaclav.hajek86@gmail.com +420 776 247 997 www.vhajek.cz TECHNICKÁ ZPRÁVA Identifikační údaje Údaje o stavbě název stavby:

Více

BYTOVÝ DŮM Objekt A a Objekt B

BYTOVÝ DŮM Objekt A a Objekt B BYTOVÝ DŮM Objekt A a Objekt B K Uhříněvsi, 104 00 Praha 22, (p.č. 1793/6 v k.ú. Uhříněves) Ověřovací studie březen 2017 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název stavby: Bytový dům - Objekt A a Objekt B Místo stavby

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A1-A4

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A1-A4 Druhá část BILANCE ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A1-A4 Rozvojové území A1 A4 plocha 2522 m² obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí) kanceláře (kancelářská plocha + plocha zázemí) byty plocha bytů celkem (bez

Více

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016 OPTIMAL 1643 3 800 000 Kč 2 090 000 Kč 903 m 2 s garáží 1148 m 2 6798 m 3 1407 m 2 892 m 2 předpokl spotřeba energie za rok

Více

architektonická studie Nová Role - náměstí u Městského úřadu náměstí do Nové Role / 08-2012 snovatovarna.com

architektonická studie Nová Role - náměstí u Městského úřadu náměstí do Nové Role / 08-2012 snovatovarna.com architektonická studie Nová Role - náměstí u Městského úřadu Náměstí v Nové Roli Problém současné podoby města Nová Role vidíme především v naprostém postrádání centra města. Výrazného a nezpochybnitelného

Více

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009 876 m 2 PŘÍZEMÍ [celková plocha m 2 ] [celková plocha 32 m 2 ] s přístřeškem 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč malá, vhodné na malé a úzké parcely rozdělená denní a noční část přízemí je tvořené velkoprostorem

Více

Objekt částečně přístupný*

Objekt částečně přístupný* Objekt částečně přístupný* FAKULTA DOPRAVNÍ (FD) budova FLORENC Na Florenci 1324/25 a Na Florenci 1333/27, 110 00 Praha 1 Tel.: 224 890 711, 224 813 887 Web: http://www.fd.cvut.cz/ GPS Na Florenci 1324/25:

Více

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú.

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. 1977 Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice 1980/3 Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. Kaplice Okres: Kaplice 1982 1992/2 Datum: Květen

Více

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE H55

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE H55 Fakulta umění a architektury TUL BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Tereza Čermáková H55 vedoucí práce Doc. Ing.arch. Antonín Novák, asistent Ing.arch.t Vladimír Balda obsah rozbor místa a úkolu 01 ÚVOD A KONTEXT MÍSTA

Více

Vstupy do objektu jsou dva; každý ze vstupů má vlastní číslo popisné i orientační. Oba vstupy jsou snadno vizuálně rozeznatelné od okolí.

Vstupy do objektu jsou dva; každý ze vstupů má vlastní číslo popisné i orientační. Oba vstupy jsou snadno vizuálně rozeznatelné od okolí. Objekt částečně přístupný* FAKULTA DOPRAVNÍ (FD) budova FLORENC Na Florenci 1324/25 a Na Florenci 1333/27, 110 00 Praha 1 Tel.: 224 890 711, 224 813 887 Web: http://www.fd.cvut.cz/ GPS Na Florenci 1324/25:

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ II. FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN II. NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ NEW

Více

Rozšíření mateřské školy. Hřebečská Buštěhrad. Rozšíření mateřské školy. Hřebečská 660, Buštěhrad

Rozšíření mateřské školy. Hřebečská Buštěhrad. Rozšíření mateřské školy. Hřebečská 660, Buštěhrad Hřebečská 660 273 43 Buštěhrad TITULNÍ LIST TEXTOVÁ ČÁST Zadání: Zadáním a cílem návrhu je rozšíření kapacity stávající mateřské školy Hřebečská 660, Buštěhrad o 2 třídy po 25 žácích. Mateřská škola sídlí

Více

Textová část a) Zdůvodnění zvoleného urbanistického a dopravního řešení stavby v území

Textová část a) Zdůvodnění zvoleného urbanistického a dopravního řešení stavby v území Textová část a) Zdůvodnění zvoleného urbanistického a dopravního řešení stavby v území Objekt městského úřadu a městského sálu je situován uvnitř bloku vymezeném ulicemi Tovární a Školní v centrální části

Více

EKOLINE Kč Kč Kč EKOLINE 1237 RODINNÉ DOMY EUROLINE m m 3

EKOLINE Kč Kč Kč EKOLINE 1237 RODINNÉ DOMY EUROLINE m m 3 EUROLINE SLOVAKIA 2012 EKOLINE 1237 4 20 000 Kč 2 20 000 Kč -10 000 Kč POSCHODÍ [plocha 1000 m 2 ] [plocha 1097 m 2 ] předpokl spotřeba energie za rok komfortní moderní dům navržený v souladu s moderními

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Přezletice Nový obecní úřad. s t u d i e z á s t a v b y č e r v e n 2 0 0 9

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Přezletice Nový obecní úřad. s t u d i e z á s t a v b y č e r v e n 2 0 0 9 PRŮVODNÍ ZPRÁVA P ř e z l e t i c e N o v ý o b e c n í ú ř a d s t u d i e z á s t a v b y č e r v e n 2 0 0 9 D r u h é k o l o z a p r a c o v á n í k o m e n t á ř ů s o u t ě ž n í p o r o t y Tomáš

Více

Centrum krajinných studii

Centrum krajinných studii Centrum krajinných studii Světlá pod Ještědem Vojtěch Stoklasa / 2014 1 Obsah Anotace: Centrum krajinných studíí se nachází ve Světlé pod Ještědem v bývalé faře. Jedná se o dostavbu k výrazné historické

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - REKONSTRUKCE OBJEKTU DĚ LNICKÁ Č.P. 411 LOKALITA OSTRAVA - PORUBA. zak. č. A

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - REKONSTRUKCE OBJEKTU DĚ LNICKÁ Č.P. 411 LOKALITA OSTRAVA - PORUBA. zak. č. A ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - REKONSTRUKCE OBJEKTU DĚ LNICKÁ Č.P. 411 LOKALITA OSTRAVA - PORUBA zak. č. A3817032 L E G E N D A VÝPIS PLOCH STÁVAJÍCÍ OBJEKT NAVRHOVANÝ OBJEKT TRAVNATÁ PLOCHA ZELEŇ VODNÍ PRVEK

Více

ul. Levá Jakub Hendrych / Jan Hendrych studie půdního bytu Praha 4 - Podolí 05.2010 1

ul. Levá Jakub Hendrych / Jan Hendrych studie půdního bytu Praha 4 - Podolí 05.2010 1 ul. Výchozí dv r ul. Levá 1 E F A B C D E F kuch. + jídelní prostor 20,7m obytný prostor 26,2m sport. kout 4,3m koupelna + wc 5,8m ložnice 11,8m ložnice 10,6m A' B' C' D' A B C D úložný prostor se zásobníkem

Více

EKOLINE 1237. 209.7 m 2. 4 500 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2012. 5 151.4 m 2 768.6 m 3

EKOLINE 1237. 209.7 m 2. 4 500 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2012. 5 151.4 m 2 768.6 m 3 EKOLINE 1237 4 00 000 Kč 2 720 000 Kč 114 m 2 7686 m 3 114 m 2 909 m 2

Více

NÁVRH ZÁSTAVBY V LOKALITĚ U ZÁKLADNÍ

NÁVRH ZÁSTAVBY V LOKALITĚ U ZÁKLADNÍ STUDENTSKÉ PRÁCE NÁVRH ZÁSTAVBY V LOKALITĚ U ZÁKLADNÍ ŠKOLY GEN. SVOBODY V HLUČÍNĚ ZADÁNÍ STUDENTSKÉ PRÁCE Zpracoval úřad územního plánování - MěÚ Hlučín, odbor výstavby, oddělení rozvoje, plánování a

Více

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST EUROLINE SLOVAKIA 2012 6 250 000 Kč 3 750 000 Kč AKTIV BASE 3 500 000 Kč 2 250 000 Kč AKTIV BASE -128 000 Kč -78 000 Kč

Více

Bezbariérové přístupy v Bílovci

Bezbariérové přístupy v Bílovci Bezbariérové přístupy v Bílovci Město Bílovec věnuje problematice přístupnosti veřejných prostranství a veřejných budov osobám s omezenou schopností pohybu a orientace, dále seniorům a matkám s dětmi v

Více

ŠKOLKA SVOJETICE 19. 10. 2012

ŠKOLKA SVOJETICE 19. 10. 2012 19. 10. 2012 Novostavba školky ve Svojeticích Zadání Zadáním projektu nové školky byly 2 klasické třídy pro 25 dětí a jedna menší pro cca 12 dětí. Součástí návrhu je universální sál pro děti a další společenské

Více

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ]

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ] 1643 m 2 [celková plocha 83 m 2 ] [celková plocha 790 m 2 ] s garáží 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč praktický a pohodlný patrový dům s moderním vzhledem, vhodný i do města kompaktní tvar je předpokladem nižší

Více

architektonické návrhy & vizualizace Patrik Misař, Jaromír Hnik PM projects

architektonické návrhy & vizualizace Patrik Misař, Jaromír Hnik PM projects architektonické návrhy & vizualizace Patrik Misař, Jaromír Hnik Jaromír Hnik design a vizualizace email: jaromir.hnik@gmail.com tel.: 775 410 414 Patrik Misař architektonické návrhy email: patrik.misar@gmail.com

Více

KUTNÁ HORA BYTOVÝ DŮM ATELIÉR KOHOUTICHÝ FA ČVUT, ZS 2011/2012, 4. ROČNÍK ANITA PROKEŠOVÁ FA ČVUT

KUTNÁ HORA BYTOVÝ DŮM ATELIÉR KOHOUTICHÝ FA ČVUT, ZS 2011/2012, 4. ROČNÍK ANITA PROKEŠOVÁ FA ČVUT KUTNÁ HORA BYTOVÝ DŮM ATELIÉR KOHOUTICHÝ FA ČVUT, ZS 011/01, 4. ROČNÍK ANITA PROKEŠOVÁ FA ČVUT VÝKRES VLIVŮ CHARAKTERISTIKA MÍSTA Pozemek se nachází na pomezí městského osídlení a městské periferie v klidné

Více

REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze

REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze ov architekti s.r.o 05/2018 CÍLE NÁVRHU # změnit tvář socialistického centra na současnou otevřenou radnici

Více

POROTHERM DŮM Viladům v intravilánu obce. okolí budovy je znázorněno schematicky a bez sousedních budov kvůli zachování anonymity

POROTHERM DŮM Viladům v intravilánu obce. okolí budovy je znázorněno schematicky a bez sousedních budov kvůli zachování anonymity okolí budovy je znázorněno schematicky a bez sousedních budov kvůli zachování anonymity KONCEPT využítí svažitého pozemku umístění sklepů v neosvětlených a obtížně využitelných prostorech garáž umístěná

Více

PRAKTIK 1515. novinka. 103.9 m 2. 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2015

PRAKTIK 1515. novinka. 103.9 m 2. 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2015 PRAKTIK 11 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 4 66 m 2 4834 m 3 1020 m 2 686 m 2 27 kwh/m 2 7840 m 40 jednoduchý, kompaktní a cenově dostupný dům vhodný zejména pro mladé rodiny navzdory malé zastavěné ploše má

Více

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE LIST Č. - 1 :4,0 1 OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE název souboru - číslo strany datum tisku - 01/2013 formát eatelier 2013 TITULKA ÚVODNÍ ÚDAJE Identifikační údaje stavby: MATEŘSKÁ ŠKOLA PITKOVICE Parc. č.1/6

Více

REKONSTRUKCE A DOSTAVBA ČINŽOVNÍCH DOMŮ FRANCOUZSKÁ 102, 104

REKONSTRUKCE A DOSTAVBA ČINŽOVNÍCH DOMŮ FRANCOUZSKÁ 102, 104 OBSAH: FRANCOUZSKÁ, investor: VIA FRANCOUZSKÁ, s.r.o. zpracovatel:, projektový ateliér Nad Šárkou 60, 160 00 Praha 6 NÁVRH STAVBY PRO PROJEDNÁNÍ V ÚZEMNÍM ŘÍZENÍ, TEX TOV Á Č ÁST GR AF IC KÁ ČÁST: STÁVAJÍCÍ

Více

ÚPRAVA PARTERU PŘED ALBERTEM PŘÍRODNÍ AMFITEATR PavILON NÁM. KARLA IV PIAZZETTA MEZI STROMY VENKOVNÍ GALERIE ZUŠ ZAHRÁDKA RESTAURACE OBNOVENÝ PRŮCHOD ALBERT ZÁSOBOVÁNÍ NÁBŘEŽÍ ROLAVY PLÁŽ U ŘEKY SCHODY

Více

RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM

RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM 8. 6. 016 OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE 01 0 03 04 05 06 07 08 09 10 11 1 PRŮVODNÍ ZPRÁVA SITUACE DISPOZICE - SCHÉMA PLOCH PŮDORYS 1.NP PŮDORYS.NP ŘEZY POHLEDY VIZUALIZACE

Více

FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO

FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO 17. ZŠ PRAKTICKÁ BÁRTLOVA VSTUP HLAVNÍ Vyhrazené parkovací stání počet: - přístup od VPS ke vstupu do objektu: - Přístup ke vstupu obtížný povrch sklon

Více

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně.

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně. Průvodní zpráva Identifikační údaje Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně Urbanistické řešení Kontext lokality Městská část Komín se nachází v severozápadní části města Brna. Komín je původně

Více

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68 d o m a a.s., září 2012 SEZNAM VÝKRESŮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 TEXTOVÁ ČÁST ŠIRŠÍ VZTAHY a ÚZEMNÍ PLÁN SITUACE-PLOCHY POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED NA

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ MĚSTSKÁ KNIHOVNA, LAUSANNE DIPLOMOVÁ PRÁCE FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I. BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ MĚSTSKÁ KNIHOVNA, LAUSANNE DIPLOMOVÁ PRÁCE FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I. BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I. FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN I. MĚSTSKÁ KNIHOVNA, LAUSANNE CITY LIBRARY, LAUSANNE DIPLOMOVÁ

Více

DUAL m Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE A + B obytné místnosti. 2 x 5 zastavěná plocha

DUAL m Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE A + B obytné místnosti. 2 x 5 zastavěná plocha DUAL 1523 ROZPOČTOVÉ NÁKLADY NA KLÍČ 6 970 000 Kč ROZPOČTOVÉ NÁKLADY ZA MATERIÁL 3 830 000 Kč A + B 2 x 5 882 + 880 m 2 obestavěný prostor 6638 + 6605 m 3 celková užitková plocha 2 x 1360 m 2 celková obytná

Více

Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295848 9 090 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

REVITALIZACE AUTOBUSOVÉHO NÁDRAŽÍ SOBĚSLAV

REVITALIZACE AUTOBUSOVÉHO NÁDRAŽÍ SOBĚSLAV AUTORSKÁ ZPRÁVA A. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE akce: Revitalizace autobusového nádraží Soběslav charakter stavby: Revitalizace území stupeň zpracování: Ideová urbanistická místo stavby: Autobusové nádraží Soběslav

Více

VSTUPNÍ BRÁNY VÝSTAVIŠTĚ PRAHA

VSTUPNÍ BRÁNY VÝSTAVIŠTĚ PRAHA Návrh vytváří ucelenou koncepci předprostoru areálu Výstaviště, vyzdvihuje hlavní dominanty území a jasně definuje jednotlivá veřejná prostranství. Koncept Koncept řešení je založený na zdůraznění tří

Více

Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295876 4 390 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

1x lékař včetně personálního zázemí čekárna sociální zázemí návštěvníků a pacientů sklepní a skladové kóje rezidentů

1x lékař včetně personálního zázemí čekárna sociální zázemí návštěvníků a pacientů sklepní a skladové kóje rezidentů TECHNICKÁ ZPRÁVA ROKYTNICE NAD JIZEROU BYTOVÝ DŮM S DOPLŇKOVÝMI SLUŽBAMI TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce: Místo stavby: Zadavatel: ROKYTNICE NAD JIZEROU BYTOVÝ DŮM S DOPLŇKOVÝMI SLUŽBAMI areál ZŠ Rokytnice nad Jizerou

Více

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče Portfolio fa čvut Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011 rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče průvodní technická zpráva Identifikační údaje Název stavby : Rehabilitace

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE RODINNÝ DŮM - VČELNÁ RODINNÝ DŮM Projektant: Místo stavby: Plocha pozemku: Zastav. plocha domu: Zas. plocha garáže: Obestavěný pr. domu: Zpevněné plochy: Ing. arch. Jan Klein Ing. arch. Jakub Pubal p.č.

Více

Nabídka prostor k pronájmu

Nabídka prostor k pronájmu Nabídka prostor k pronájmu 2014 Národní zemědělské muzeum Praha Kostelní 44 170 00 Praha 7 Kontaktní osoby: Ing. Ladislav Petránek, správa budovy, tel.: 220 308 163, e-mail: ladislav.petranek@nzm.cz Mgr.

Více

JUNIOR jednoduché technické řešení umožňuje rychlou svépomocnou m Kč Kč Kč EUROLINE 2006

JUNIOR jednoduché technické řešení umožňuje rychlou svépomocnou m Kč Kč Kč EUROLINE 2006 JUNIOR 630 ilustrační obrázek 3 830 000 Kč 2 100 000 Kč 108 m 2 6360 m 3 1368 m 2 843 m 2 720 m 38 dvojpodlažní dům s obytným podkrovím bez podsklepení malá možnost osazení objektu na menší stavební parcely

Více

WWW.NAVRHYBYDLENI.CZ PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL

WWW.NAVRHYBYDLENI.CZ PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL 0.4 0.5 0.6 0.7 0.1 0.3 0.2 LEGENDA MÍSTNOSTÍ: 0.1 VSTUP 2,64m² 0.2 ŠATNA 4,16m² 0.3 KOUPELNA 4,94m² 0.4 PRACOVNA 9,36m²

Více

Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295776 7 050 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

DŮM NA HRANĚ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ, ULICE SOKOLSKÁ

DŮM NA HRANĚ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ, ULICE SOKOLSKÁ PRŮVODNÍ ZPRÁVA DŮM NA HRANĚ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ, ULICE SOKOLSKÁ Průvodní zpráva Dům na hraně Valašské Meziříčí, ulice sokolská 1. URBANISTICKÉ SOUVISLOSTI Urbanistický návrh zohledňuje dané místo, navazuje

Více

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY REZIDENCE PROSTĚJOV CITY AD štúdio - 2013 SBC Czech Investment a.s. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 2 REZIDENCE PROSTĚJOV CITY Rezidence Prostějov CITY - tak trochu jiné bydlení... Motto: Od nepaměti hledali obydlí lidé

Více

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295877 11 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

Autorská zprava. Úvod. Bytové domy pro seniory

Autorská zprava. Úvod. Bytové domy pro seniory Autorská zprava Úvod Zadání diplomové práce je návrh souboru staveb sloužících pro ubytování seniorů, včetně denního stacionáře na parcele v prostoru křižovatky ulic U Krčské vodárny a U Habrovky na Praze

Více

PIVOVAR BUŠTĚHRAD KAMILA UNGRÁDOVÁ, MICHAELA ULRYCHOVÁ

PIVOVAR BUŠTĚHRAD KAMILA UNGRÁDOVÁ, MICHAELA ULRYCHOVÁ PIVOVAR BUTĚHRAD KAILA UNGRÁDOVÁ, ICHAELA ULRYCHOVÁ OBSAH ANALÝZA, KONCEPT HISTORIE x SOUČASNOST PŮDORYS 1. NP PŮDORYS 2. NP PŮDORYS 3., 4., 5. NP BOURANÉ A NOVĚ NAVRŽENÉ KONSTRUKCE ŘEZY POHLEDY VIZUALIZACE

Více

PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017

PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017 PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017 PORTFOLIO - OBSAH Č. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 NÁZEV VÝKRESU ARCHITEKTONICKÁ ZPRÁVA STÁVAJÍCÍ STAV - PŮDORYS 1NP STÁVAJÍCÍ STAV - PŮDORYS 2NP

Více

Veřejné prostranství Seifertova - Táboritská SFR

Veřejné prostranství Seifertova - Táboritská SFR SFR informace o projektu současný stav koncept řešení o studiu informace o projektu identifikační údaje SFR Místo : Seifertova ulice, Táboritská ulice, Praha 3 Zadání: Klient: Koncepční studie veřejného

Více

STUDIE VYUŽITELNOSTI OBJEKTU 28/2016 OBČANSKÉ VYBAVENOSTI - SPOLEČENSKÝ DŮM VÍTOVICE STUDIE VYUŽITELNOSTI. srpen 2016

STUDIE VYUŽITELNOSTI OBJEKTU 28/2016 OBČANSKÉ VYBAVENOSTI - SPOLEČENSKÝ DŮM VÍTOVICE STUDIE VYUŽITELNOSTI. srpen 2016 Sušilovo nám. 423/47, STUDIE VYUŽITELNOSTI - 001 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE NÁZEV STAVBY: OBJEDNATEL: ZHOTOVITEL: VYPRACOVAL: OBČANSKÉ VYBAVENOSTI - MĚSTO ROUSÍNOV, SUŠILOVO NÁM. 56, 683 01 ROUSÍNOV BAPO S.R.O.,

Více

PASIVNÍ DOMY ve Vracově

PASIVNÍ DOMY ve Vracově PASIVNÍ DOMY ve Vracově Moderní rodinné domy poskytnou kvalitní bydlení v komfortních dispozicích 5+kk s vlastní zahradou, takže vyhoví malým i velkým rodinám s různými nároky. - velmi nízké provozní náklady

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6 Rozvojové území D1 D3 plocha 3932 m² D1 D2 D3 garáž celkem obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí)* m2 81 373 167 621 s travování (plocha pro hosty + plocha zázemí)

Více

Luxusní byt 8+2, 371 m2 v Praze - Hradčanech

Luxusní byt 8+2, 371 m2 v Praze - Hradčanech Luxusní byt 8+2, 371 m2 v Praze - Hradčanech Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-300283 15 000 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Přehled hlavních návrhových lokalit, včetně samostatného popisu:

Přehled hlavních návrhových lokalit, včetně samostatného popisu: Přehled hlavních návrhových lokalit, včetně samostatného popisu: Obrázek 1 - přehled lokalit přestavby Ulice Budyšínská Ulice Zhořelecká Ulice Hrádecká ulice Na Výsluní, Hornická Točka autobusu v ulici

Více

julie pecharová atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015

julie pecharová atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015 julie pecharová atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015 Bytový dům Bechyňova atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015 Blok zakončující Engelem navrženou

Více

STUDIE SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE OSLAVICE

STUDIE SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE OSLAVICE STUDIE SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE OSLAVICE STUPEŇ: STUDIE MÍSTO ZÁMĚRU: OBEC OSLAVICE, KRAJ VYSOČINA INVESTOR: OBEC OSLAVICE ZÁSTUPCE INVESTORA: Ing. PAVEL JANOUŠEK - starosta AUTOR ARCHITEKTONICKÉHO ŘEŠENÍ:

Více

Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Celkový pohled od jihu (všechna foto M. Panáček 2015).

Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Celkový pohled od jihu (všechna foto M. Panáček 2015). Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Celkový pohled od jihu (všechna foto M. Panáček 2015). Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Jižní fasáda, spodní část, pohled od jihu. Praha,

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

Tělocvična u ZŠ T.G. Masaryka v Lysé nad Labem - Litoli. studie 11/2016

Tělocvična u ZŠ T.G. Masaryka v Lysé nad Labem - Litoli. studie 11/2016 Tělocvična u ZŠ T.G. Masaryka v Lysé nad Labem - Litoli studie 11/2016 PRŮVODNÍ ZPRÁVA ÚDAJE O STAVBĚ název stavby: Tělocvična u ZŠ T.G. Masaryka v Lysé nad Labem - Litoli místo stavby: Palackého 160/1,

Více

ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA JEŽ

ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA JEŽ ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA JEŽ REALIZACE LODĚNICE U BEROUNA JAN ŠABART, IVO CHVOJKA / ŠAB ART Dvojpodlažní administrativní budova byla jako novostavba doplněna do prostoru původního výrobního areálu kamenické

Více

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425 půdorys 1.NP vrata vstupní branka ULICE 1.14 240 l 240 l 1.13 12 870 11 020 1 850 1.10 5 600 1.11 terasa 1 4 030 5 600 6 960 možnost umístění bazénu 1.06 1.09 1.04 1.07 1.02 1.03 1.12 terasa 2 1.08 +0,000

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA K DIPLOMOVÉ PRÁCI

PRŮVODNÍ ZPRÁVA K DIPLOMOVÉ PRÁCI PRŮVODNÍ ZPRÁVA K DIPLOMOVÉ PRÁCI Polyfunkční blok na území bývalé textilní továrny Vlněna v Brně FA - VUT V BRNĚ, 2012/2013 Studijní program: Studijní obor: Vedoucí diplomové práce: Konzultant: Vypracoval:

Více

i d e n t i f i k a č n í ú d a j e

i d e n t i f i k a č n í ú d a j e i d e n t i f i k a č n í ú d a j e název O B Y T N Ý S O U B O R N A V A C K O V Ě Z Ó N A A 3 / 9. E T A P A prověření hmoty objektu E v kontextu okolní zástavby ve smyslu 26 PSP místo ulice Olgy Havlové,

Více

STAVEBNÍ PROGRAM OBECNÍ ÚŘAD, KNIHOVNU, POŠTU, OBŘADNÍ A ZASEDACÍ SÍŇ BÍLOVICÍCH NAD SVITAVOU PRO. Dne

STAVEBNÍ PROGRAM OBECNÍ ÚŘAD, KNIHOVNU, POŠTU, OBŘADNÍ A ZASEDACÍ SÍŇ BÍLOVICÍCH NAD SVITAVOU PRO. Dne STAVEBNÍ PROGRAM PRO OBECNÍ ÚŘAD, KNIHOVNU, POŠTU, OBŘADNÍ A ZASEDACÍ SÍŇ V BÍLOVICÍCH NAD SVITAVOU Dne 5.6.2013 OBSAH KOMENTÁŘ KE STAVEBNÍMU PROGRAMU str. 2-4 STAVEBNÍ PROGRAM str. 5-8 PLOŠNÉ, OBJEMOVÉ

Více

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE KATEŘINA HODKOVÁ. Nová menza ČVUT

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE KATEŘINA HODKOVÁ. Nová menza ČVUT BAKALÁŘSKÁ PRÁCE KATEŘINA HODKOVÁ Nová menza ČVUT ATELIÉR CÍSLER & OTH 2014/2015 ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA ARCHITEKTURY BAKALÁŘSKÁ PRÁCE AUTORSKÁ ZPRÁVA KONZULTANTI BAKALÁŘSKÉ PRÁCE

Více

ÚPRAVA OKOLÍ MARIÁNSKÉHO SLOUPU

ÚPRAVA OKOLÍ MARIÁNSKÉHO SLOUPU ÚPRAVA OKOLÍ MARIÁNSKÉHO SLOUPU Most, nároží ul. Josefa Skupy a tř. Budovatelů, p.p.č. 3858 Původní stav Park o výměře 0,54 ha se nachází ve středu města na okraji zástavby bytových domů sídlištního charakteru.

Více

Dostavba památníku romského holocaustu v Hodoníně u Kunštátu. soutěžní návrh Marika Dumková

Dostavba památníku romského holocaustu v Hodoníně u Kunštátu. soutěžní návrh Marika Dumková Dostavba památníku romského holocaustu v Hodoníně u Kunštátu soutěžní návrh Marika Dumková Žalov lesní hřbitov Hodonín u Kunštátu Hodonínka Rozsečský potok vesnice les pole vodní plochy a toky objekty

Více

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory Real Estate & Life, s.r.o. Telefon: Fax: Email: info@estateandlife.cz Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory V Rovinách, 4000 Praha 4, CZ Popis Luxusní

Více

identifikační údaje kapacitní údaje

identifikační údaje kapacitní údaje pozemky chrustenice rd1 identifikační údaje název pozemky chrustenice, lokalita dolejší alej, rodinný dům typ 1 místo chrustenice, okres beroun pozemky č.1-10 investor GEISON REAL, a.s. Na výsluní 201/13

Více

Příloha č. 1 Prostory a výměra pro úklid se stanovenou četností prací.

Příloha č. 1 Prostory a výměra pro úklid se stanovenou četností prací. Příloha č. 1 Prostory a výměra pro úklid se stanovenou četností prací. Karlovo nám. 78 Radnice - hlavní budova m 2 Týdenní četnost schodiště 11,00 5 chodba 7,80 5 0.12 WC 3,20 5 chodba 8,60 5 kancelář

Více

Menší část prostorů Rektorátu se nachází ve vstupním podlaží (1. NP) v blízkosti hlavního vstupu. Většina kanceláří a místností se nachází ve 2. NP.

Menší část prostorů Rektorátu se nachází ve vstupním podlaží (1. NP) v blízkosti hlavního vstupu. Většina kanceláří a místností se nachází ve 2. NP. Objekt obtížně přístupný nebo nepřístupný* REKTORÁT ČVUT (RČVUT) Zikova 4, 166 36 Praha 6 Dejvice Tel.: nutno vyhledat na níže uvedeném webu dle pracoviště Web: http://www.cvut.cz/cs/uz/rektorat GPS: 50

Více

MĚSTSKÁ KNIHOVNA LAUSANNE

MĚSTSKÁ KNIHOVNA LAUSANNE MĚSTSKÁ KNIHOVNA LAUSANNE LAUSANNE TŘI PLATFORMY Hlavním tématen při navrhování knihovny v Lausanne bylo prostředí, ve kterém se knihovna nachází. Město se poměrně prudce svažuje od jezera Lac Léman a

Více

ing. arch. jakub volka v benátkách 2350/6, , praha 4 ing. arch. jakub čermák

ing. arch. jakub volka v benátkách 2350/6, , praha 4 ing. arch. jakub čermák titulní strana 00 v benátkách 2350/6, 149 00, praha 4 ing. arch. jakub čermák průvodní - 01 v benátkách 2350/6, 149 00, praha 4 ing. arch. jakub čermák a souhrnná technická zpráva Stírka koupaliště Základní

Více

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7 NUVO i Jedná se o typový funkcionalistický rodinný dům menší velikostní kategorie, nepodsklepený s třemi podlažími. V objektu je situována jedna obytná jednotka. Objekt je navržen svojí dispozicí pro mírně

Více

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Luxusní rezidence Kralupy nad Vltavou 5+1 895 m 2 13.990.000 Kč Nabízíme Vám zprostředkování prodeje luxusní rezidence v

Více

DĚTSKÁ EKO-UNIVERZITA HANSPAULKA Na Karlovce, Praha 6 PORTFOLIO

DĚTSKÁ EKO-UNIVERZITA HANSPAULKA Na Karlovce, Praha 6 PORTFOLIO DĚTSKÁ EKO-UNIVERZITA HANSPAULKA Na Karlovce, Praha 6 PORTFOLIO Mapa On-Line OBECNÉ ÚDAJE O DÍLE: Název díla: Dětská Eko-Univerzita Hanspaulka Investiční skupina: stavba pro vzdělávací účely Odborná způsobilost:

Více

LABORARTORY BRNO. Průvodní zpráva

LABORARTORY BRNO. Průvodní zpráva Průvodní zpráva 1. Urbanistické souvislosti Dané místo se nachází na vnější straně brněnského městského okruhu. Jedná se o rohovou parcelu při křížení ulic Koliště a Milady Horákové. Urbanisticky dané

Více

NÁJEMNÍ BYTY BERANKA ARCHITEKTONICKÁ STUDIE ING.ARCH. KRISTINE KARHANOVÁ GRIGORYAN

NÁJEMNÍ BYTY BERANKA ARCHITEKTONICKÁ STUDIE ING.ARCH. KRISTINE KARHANOVÁ GRIGORYAN SEZNAM PŘÍLOH: A B AUTORSKÁ ZPRÁVA AXONOMETRIE C1 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:15000 C2 FVÚ_ÚP 1:1000 C3 ARCHITEKTONICKÁ SITUACE _ VARIANTA 1 1:500 C4 ARCHITEKTONICKÁ SITUACE _ VARIANTA 2 1:500 101 PŮDORYS

Více