IIK GRAND PRIX kategorie 5. Strategie krátkodobé

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "IIK GRAND PRIX 2013. kategorie 5. Strategie krátkodobé"

Transkript

1 IIK GRAND PRIX 2013 nominace Seznam.cz kategorie 5 Strategie krátkodobé 2013

2 Měsíc kníraté komunikace 70 slovy V Seznamu jsme neformální a tento přístup uplatňujeme i v charitativní činnosti. Loni jsme zkusili kníratou kampaň důrazně propojit s interní komunikací a apelovat na seznamáckou podporu Movemberu. Interní kampaň jsme připravili sami v rámci běžného rozpočtu. Snažili jsme se svépomocí zaujmout Seznamáky a podpořit chuť zapojovat se do charitativních projektů. Cílem bylo vybrat více finančních prostředků, pro sbírku nadchnout i kolegy z regionů, udržet si pozici silného partnera projektu a připomenout zaměstnancům hlavní charitativní projekty, které Seznam.cz podporuje. 4+1 hlavní cíl interní kampaně interní komunikací oslovit kromě pražské centrály Seznamu i kolegy z regionů podpořit sbírku na léčbu rakoviny prostaty v ČR zajímavě a neotřelým způsobem udržet interní komunikaci Movemberu po 30 dní připomenout zaměstnancům charitativní program Seznamu zapojení Seznamáků případně využít i v externí komunikaci

3 Z čeho jsme vycházeli Movember v roce zaměstnanců se zapojilo v roce 2011 pobočka (centrála) podpořila sbírku Movember To je zas něco na centrále! To někomu pomáhá?! 2011 Od zaměstnanců jsme v roce 2011 získali zpětnou vazbu, že jim charitativní projekt připadal lokální, zaměřený pouze na pražské kolegy a málo vysvětlující svou podstatu. Také jsme v roce 2011 zaznamenali klesající zájem Seznamáků o projekt během 30 listopadových dní. Z této zkušenosti jsme se snažili poučit v loňském ročníku. Movember je jedním z našich sedmi hlavních charitativních projektů, které Seznam.cz podporuje, a v loňském roce jsme hledali cesty, jak tuto informaci dostat i k těm kolegům, kteří nepracují na centrále. Snažili jsme se proto sbírce vytvořit takovou komunikační kampaň, která by oslovila všechny kolegy napříč republikou. A přitom jsme vysvětlovali, že spolupráce s Movemberem není žádnou haló-akcí, nýbrž Seznamem dlouhodobě podporovanou aktivitou. Popis realizovaných fází a aktivit projektu Na podporu Movemberu jsme v rozpočtu interní komunikace neměli vyhrazenou extra položku. Kampaň jsme proto připravovali tak, abychom nevytvářeli nic nákladného, naopak jsme se snažili využít pběžných kanálů interní komunikace (intranet, týdenní přehled novinek zasílaný em, LCD obrazovky, firemní časopis, plakáty na WC, Sblog, videonovinky), pouze je lépe provázat a napojit na komunikaci sbírky Movember. Komunikační kampaň jsme si tedy vytvořili in-house včetně grafického návrhu triček a webových stránek. Bannery na podporu Movemberu nám vyrobili účastníci soutěže Young Lions, čímž se nám taktéž značně snížily náklady na kampaň. Základem intenzivní kampaně bylo správné načasování. Aktivity jsme dávkovali postupně, během celého měsíce sbírky a vymýšleli takovou komunikační podporu, která mohla zaujmout i kolegy z regionálních poboček.

4 Podpořte nás napříč republikou! Limitovaná edice triček pro Seznamáky Že je podpora Seznamáků důležitá pro Movember, jsme se snažili dát zaměstnancům najevo i na webu ( cz/movember). Interní komunikace a PR spojily síly při vytváření obsahu této záložky a po dobu sbírky jsme přinášeli zprávy, jak v Seznamu podporujeme kníratou akci. ový podpis Movember je tady! Za podpory Mo Sester získávají Mo Bráchové další přívržence a také finanční prostředky na boj s rakovinou prostaty. K Movemberu jsme se hlásili i upraveným elektronickým podpsem při zasílání zpráv uvnitř firmy. Zaměstnance jsme po celý listopad odkazovali na naše stránky projektu. Onas.seznam.cz Často jsme odkazovali i na domovskou stránku Seznamu, kde se v záložce Charitativní činnost taktéž aktualizovaly informace o sbírce. Návštěvník stránek hledající informace o podpoře Movemberu navíc letmým pohledem na navigační panel hned zjistil, jaké charitativní projekty jsou pro Seznam.cz prioritní. Limitovaná edice triček, kterou navrhli naši grafici ze Seznamu, vzbudila asi největší zájem a pomohla nám překonat vnímání Movemberu jako pragocentrického projektu. Trička jsme proto Seznamákům celý měsíc odesílali na 11 našich poboček po celé republice. Cena jednoho trička nebyla stanovena fixně, pouze jsme žádali o příspěvek vyšší než 100 Kč. Tato metoda se nám velmi osvědčila průměrná částka zaplacená za jedno tričko se vyšplhala na 220 Kč. Dohromady se nám prodejem triček podařilo vybrat téměř Kč. Abychom při distribuci triček zbytečně neutráceli za dopravu do regionů, požádali jsme o spolupráci naše obchodníky a techniky, kteří často vyjíždí na obchodní cesty po ČR. Tato kooperace se velmi osvědčila a přinesla nečekaný efekt - kolegové dopravci se stali neformálními mluvčími projektu a pomohli nám na pobočkách vysvětlovat princip sbírky.

5 Bannerová kampaň Kníratý teror na Neznámu a LCD obrazovkách Nebylo listopadového týdne, aby o sbírce Movember Seznamáci neslyšeli. Pro některé to možná zavánělo až komunikačním terorem, především na Neznámu (firemní intranet). Na Movember jsme mysleli již na začátku loňského roku. Seznam.cz byl i v roce 2012 partnerem kategorie Cyber v soutěži pro mladé kreativce - Young Lions. Soutěžící proto dostali za úkol vytvořit banner právě pro charitativní projekt Movember. Bannery jsm pak během listopadu aktivně používali na stránkách Seznam.cz. Mo-song premiérově pro Seznamáky Loňský ročník sbírky poprvé doprovodil i song. Kníratou notovou osnovu naplnili Eddie Stoilow, Orion a Erika Fečava ze skupiny Navigators. Videoklip Movember Love si mohli Seznamáci přehrát s předstihem na naší službě Mixér.cz. Tedy ještě předtím, než byla skladba oficiálně nasazena do rádií a hudebních televizí. Článek na Neznámu (firemní intranet) Každý týden jsme Movember připomínali v pátečním týdenním přehledu zajímavostí ze Seznamu. Speciální zprávy jsme vytvářeli i k dílčím novinkám. Kníratou masáž jsme záměrně zintenzivněli především v polovině měsíce, kdy zaměstnancům Seznamu přichází výplata. V té době jsme také zaznamenali nejvíce finančních příspěvků na konto sbírky Movember. Zprávy jsme ve zkrácené verzi, stejně jako průběžný stav vybraných peněz, publikovali i na našich LCD obrazovkách, které zajišťují interní vysílání na všech pobočkách Seznamu.

6 Interní soutěž Videonovinky Na polovinu listopadu jsme naplánovali fotografickou soutěž, která měla povzbudit zájem o Movember. Seznamáci dostali za úkol vyfotit se s knírem, který jim nepatří. Za to jsme je odměnili VIP vstupy na závěrečnou Movember Gala Party pořádanou v klubu SaSaZu! Vyhlašování kreativních soutěží se nám v Seznamu osvědčilo a i tentokrát jsme získali přes 30 fotografií. Nejoriginálnější fotky za soutěže Movember jsme podpořili i v našem videopřehledu, kterým nepravidelně zpestřujeme týdenní přehled novinek ze Seznamu. V přehledu jsme shrnuli dosavadní průběh sbírky a mimo jiné vyhlásili interní soutěž o Boratův knír (viz ukázka).

7 Závěrečná gala party Všem Seznamákům, kteří přispěli na konto Movemberu částkou vyšší než Kč, jsme automaticky věnovali volné vstupy na závěrečnou Gala Party v pražském klubu SaSaZu (viz plakát). Původně jsme další lístky chtěli rozdat v rámci soutěže, ale nakonec jsme se rozhodli zkusit je vydražit. Minimální částku jsme stanovili na 50 Kč, ale v průměru jsme se v prodeji těchto lístků dostali na cenu okolo 150 Kč. I tyto vybrané peníze pomohly navýšit výslednou sumu zaslanou za Seznam.cz na konto Movemberu. Poděkování a další podpora Movemberu Seznamákům jsme za jejich podporu poděkovali všemi možnými cestami - na Neznámu, na LCD obrazovkách, ve videopřehledu i ve firemním časopisu Bajt (obr. nalevo). Na všechny pobočky Seznamu jsme odeslali oficiální kalendáře Movember jako poděkování za podporu sbírky (obr. uprostřed). A hned v prosinci jsme spustili novou funkci ve firemním benefitním programu. Cafeteria je flexibilní program, v rámci kterého jsou zaměstnancům Seznamu přidělovány body na daný kalendářní rok. Tyto body může zaměstnanec čerpat dle vlastního zájmu z firemní nabídky benefitů. Od poloviny prosince jsme Seznamákům umožnili věnovat libovolnou část bodů kterémukoli z našich sedmi hlavních charitativních partnerů (obr. dole).

8 Měřitelné výsledky a vyhodnocení přínosu Kč 2. místo 80 % 50 % 20 % vybral Seznam.cz na sbírku Movember vybraná částka byla druhá nejvyšší v České republice (viz tabulka níže) poboček Seznamu (11) se zapojilo do listopadových kníratých aktivit top managementu si nechalo narůst knír Seznamáků věnovalo jakýkoli finanční obnos na sbírku Movember 30-50% čtenost 50% sledovanost Kč Jedním z cílů Movemberu bylo i šíření povědomí o všech hlavních charitativních projektech Seznamu mezi zaměstnanci. V prosinci jsme představili již zmíněnou možnost přispět na charitu z benefitních bodů. A za první tři měsíce od spuštění zaměstnanci na charitativní účely poslali přes Kč. Tyto body/koruny mohli přitom Seznamáci využít jakkoli pro sebe. Domníváme se, že taková štědrost a zapojení se do charitativních projektů jsou mezi českými firmami spíše výjimečné. Na loňskou interní kampaň rozhodně navážeme i v letošním roce. článků na intranetu s tématem Movemberu Videonovinek s tématem Movemberu (510 zhlédnutí) Poměr ceny a přínosu Jak bylo zmíněno v úvodu, kampaň jsme si vytvářeli in-house, většinu aktivit v rámci pracovní doby a běžného rozpočtu. Microsite jsme si navrhli sami a nasadili na vlastní stránky, lístky na závěrečnou gala party jsme získali zdarma, jediným přímým nákladem tedy byla výroba triček. A za to nám získaných Kč ( Kč) na charitativní účely rozhodně stálo!

9 Tečka na konec Některým kolegům se spolupráce s Movemberem zalíbila natolik, že kníratou sbírku sami od sebe podpořili i v externí komunikaci s médii. Takhle třeba dorazil Kamil Veselý, manažer oddělení pro klíčové zákazníky, na rozhovor s týdeníkem Marketing&Media. Tomáš Novotný a grafici Jozef Vereš a Kristýna Kvapilová tomas.novotny@firma.seznam.cz

ČEZ NAŠE PRINCIPY V PRAXI

ČEZ NAŠE PRINCIPY V PRAXI ČEZ NAŠE PRINCIPY V PRAXI Elektronická komunikace IIK Grand Prix Účel, za kterým byla práce zpracována V roce 2005 byly ve Skupině ČEZ zavedeny principy kultury orientované na výkon, zaměstnanci ani po

Více

www.ipfin.co.uk Finanční vzdělávání v International Personal Finance

www.ipfin.co.uk Finanční vzdělávání v International Personal Finance Finanční vzdělávání v International Personal Finance International Personal Finance Kdo jsme? mezinárodní finanční společnost obsluhujeme 2.5 miliónu zákazníků v Polsku, České republice, Maďarsku, Rumunsku,

Více

Případová studie JUSTO

Případová studie JUSTO Případová studie JUSTO Představení firmy JUSTO Realitní síť JUSTO se zabývá zprostředkováním prodeje, koupě i pronájmu všech druhů nemovitostí, a to s podporou špičkového právního servisu. Součástí nabízených

Více

Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne

Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne 6. 8. 2019 6. 8. 2019 1 Zhodnocení kampaně 6. 8. 2019 2 Hlavní cíle komunikační kampaně Cílem bylo zvýšit znalost značek BIO (BIO

Více

Případová studie. Intranet 2.0 pre. HB Reavis Group. Jak jsme zaměstnancům společnosti HB Reavis Group pomohli zefektivnit práci.

Případová studie. Intranet 2.0 pre. HB Reavis Group. Jak jsme zaměstnancům společnosti HB Reavis Group pomohli zefektivnit práci. Případová studie Intranet 2.0 pre HB Reavis Group Jak jsme zaměstnancům společnosti HB Reavis Group pomohli zefektivnit práci. Intranet 2.0 pre HB Reavis Group Se společností Millennium jsme poprvé vyzkoušeli

Více

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o.

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. Běh pro život 2012 Projekt, který má srdce Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. 5 ročník Úvod Běh pro život je projekt Nadačního fondu Tesco, který

Více

TOGETHER WE CAN projekt interních koučů v UniCredit Bank

TOGETHER WE CAN projekt interních koučů v UniCredit Bank TOGETHER WE CAN projekt interních koučů v UniCredit Bank Firma: UniCredit Bank Czech Republic, a.s. Na Příkopě 858/20 111 21 Praha 1 www.unicreditbank.cz Kontaktní osoba: Lenka Štěpánová Learning & Development

Více

Příloha č. 31: Článek z deníku Aha! vydaného 30. srpna 2010 (obrázek) Příloha č. 32: Vizuál inzerce show Česko Slovensko má talent (obrázek)

Příloha č. 31: Článek z deníku Aha! vydaného 30. srpna 2010 (obrázek) Příloha č. 32: Vizuál inzerce show Česko Slovensko má talent (obrázek) Seznam příloh Příloha č. 1: Ukázka spotu kampaně TV Nova Na dotek (obrázek) Příloha č. 2: Ukázka spotu kampaně TV Nova Na dotek (obrázek) Příloha č. 3: Ukázka spotu kampaně TV Prima Je Prima (obrázek)

Více

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech.

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech. IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Osvětová a náborová kampaň pro náhradní rodinnou péči IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti

Více

HREA Excellence Award 2013

HREA Excellence Award 2013 HREA Excellence Award 2013 I. Základní informace o projektu 2. kategorie společnost nad 500 zaměstnanců Název projektu: Kariérní plánování v centru sdílených služeb Siemens, s.r.o. Career@GSS Předkladatel

Více

Odměňování a benefity pro pokročilé Přednáška pro Letní HR školu

Odměňování a benefity pro pokročilé Přednáška pro Letní HR školu Odměňování a benefity pro pokročilé Přednáška pro Letní HR školu Tomáš Jurčík, Martin Kopecký Srpen 2015 Strategie odměňování LŠ C&B 2 Strategie odměňování: ovlivňující faktory LŠ C&B 3 Celková strategie

Více

IIK Grand Prix Manuál on-line aplikace

IIK Grand Prix Manuál on-line aplikace IIK Grand Prix 2012 Manuál on-line aplikace Obsah Úvod... 3 Otevření webové stránky s aplikací... 4 Otevření aplikace a registrace účastníka přihlášky... 4 Výběr kategorie... 5 Vyplnění dotazníkového formuláře...

Více

JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu

JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu Řešení zviditelnění Vaší firmy nebo produktu, pro online a média marketing Podpora oblastní charity v regionu JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu Proč tento produkt? Konkurenční boj se odehrává v hlavách

Více

IIK Grand Prix 2013. Manuál on- line aplikace

IIK Grand Prix 2013. Manuál on- line aplikace IIK Grand Prix 2013 Manuál on- line aplikace Obsah Úvod... 3 Otevření webové stránky s aplikací... 4 Otevření aplikace a registrace účastníka přihlášky... 4 Výběr kategorie... 6 Vyplnění dotazníkového

Více

Muzeum média veřejnost

Muzeum média veřejnost Muzeum média veřejnost Ivana Havlíková, Centrum pro prezentaci kulturního dědictví www.nm.cz Public relations? PR/Vztahy s veřejností/reputation management udržování vztahů s veřejností udržování vztahů

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

DONUTY NA SNĚHU. case study společnosti LOGIK, s.r.o.

DONUTY NA SNĚHU. case study společnosti LOGIK, s.r.o. DONUTY NA SNĚHU case study společnosti LOGIK, s.r.o. OBSAH CHTĚJTE VÍC OD SVÉ TISKÁRNY ZADÁNÍ 4 ZÁBAVA S DONUTY 7 V SOULADU 10 NA SVAHU 12 VE FOTOSTANU 14 PROJEKT NA KLÍČ 16 VÝSLEDEK 18 KONTAKTY 20 2 www.log.cz

Více

Efektivnější systém pro vyřizování požadavků na IT v ČMSS

Efektivnější systém pro vyřizování požadavků na IT v ČMSS 2 Shared Experience Technologická řešení Efektivnější systém pro vyřizování požadavků na IT v ČMSS Efektivnější systém pro vyřizování požadavků na IT v ČMSS přinesl procesní zpracování požadavků všech

Více

Radost. Respekt. Svoboda. Důvěra. Silvia Petty

Radost. Respekt. Svoboda. Důvěra. Silvia Petty Radost. Respekt. Svoboda. Důvěra. Silvia Petty Jsme LMC - 220 zaměstnanců - lídr na trhu práce a vzdělávání - Jobs.cz, Prace.cz, Teamio - IT, sales, podpůrné unity - IK je součástí marketingu, napřímo

Více

Kam se dá dojít s interní komunikací? Tomáš Poucha

Kam se dá dojít s interní komunikací? Tomáš Poucha Institut Interní Komunikace www.institutik.cz Nezávislá, nezisková organizace Kam se dá dojít s interní komunikací? Tomáš Poucha Odborná setkávání školení, konference, workshopy, tréningy a semináře networking,

Více

Praktické zkušenosti z realizace auditu Nejčastějšípříklady/opatření z praxe

Praktické zkušenosti z realizace auditu Nejčastějšípříklady/opatření z praxe 1 Praktické zkušenosti z realizace auditu Nejčastějšípříklady/opatření z praxe Jana Brabcová poradkyně a hodnotitelka Auditu rodina & zaměstnání jednatelka Grafia, s.r.o. 2 ZKUŠENOSTI Z AUDITOVANÝCH SUBJEKTŮ

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE OBSAH 1/ BPA A SPORTOVEC ROKU 2/ HLAVNÍ ATRIBUTY PREZENTACE PARTNERA 3/ FORMY PREZENTACE PARTNERA 4/ PREZENTACE A PR AKTIVITY PROJEKTU 5/ CENA REKLAMNÍHO PLNĚNÍ 6/ KONTAKT Petra

Více

Vážení sportovní přátelé hokejového klubu University Shields Olomouc,

Vážení sportovní přátelé hokejového klubu University Shields Olomouc, Partnerská nabídka Vážení sportovní přátelé hokejového klubu University Shields Olomouc, jsme hokejový klub Univerzity Palackého v Olomouci a působíme v Evropské univerzitní hokejové lize (EUHL). Sezona

Více

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt Media Kit 2017 Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt +420 702 202 531 ondrej.valustik@usetreno.cz O nás Kontakt Jednoduše, srozumitelně a zábavně. To jsou hlavní cíle portálu

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Pražská informační služba. Oficiální turistický web a e-shop

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Pražská informační služba. Oficiální turistický web a e-shop PŘÍPADOVÁ STUDIE Pražská informační služba Oficiální turistický web a e-shop Pražská Informační služba Prague City Tourism Rozsáhlé webové a e-commerce řešení hlavního města Prahy coby turistické destinace

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

Případová studie

Případová studie Případová studie www.originalcibulak.cz Internetový obchod www.originalcibulak.cz se již řadu let specializuje na prodej originálního českého porcelánu s názvem Cibulák z Dubí. Jakou formu inzerce klient

Více

Interní CSR kampaň S láskou k budoucnosti Tchibo Praha (ČR/SR) a Ogilvy PR. Grand Prix IIK, 3.ročník, kategorie 6, Dlouhodobá strategie

Interní CSR kampaň S láskou k budoucnosti Tchibo Praha (ČR/SR) a Ogilvy PR. Grand Prix IIK, 3.ročník, kategorie 6, Dlouhodobá strategie Interní CSR kampaň S láskou k budoucnosti Tchibo Praha (ČR/SR) a Ogilvy PR Grand Prix IIK, 3.ročník, kategorie 6, Dlouhodobá strategie Dlouhodobá strategie komunikace CSR ve společnosti Tchibo ČR a SR

Více

Bližší informace naleznete na intranetu společnosti O 2 v sekci Zaměstnanci. Průvodce výhodami. našich zaměstnanců

Bližší informace naleznete na intranetu společnosti O 2 v sekci Zaměstnanci. Průvodce výhodami. našich zaměstnanců Bližší informace naleznete na intranetu společnosti O 2 v sekci Zaměstnanci. Průvodce výhodami našich zaměstnanců Chceme vám pomoci zorientovat se v nabídce benefitů, které můžete jako zaměstnanec O 2

Více

Průvodce výhodami. našich zaměstnanců

Průvodce výhodami. našich zaměstnanců Průvodce výhodami našich zaměstnanců Chceme vám pomoci zorientovat se v nabídce benefitů, které můžete jako zaměstnanec O 2 využít. Přinášíme jednoduchého kapesního průvodce, ve kterém jsou všechny výhody

Více

Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015

Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015 Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015 Obsah: 1. Úvodní slovo 2. Základní údaje o Nadačním fondu Julinka 3. Struktura fondu 4. Poslání a účel fondu 5. Akce pořádané Nadačním fondem Julinka v roce 2014

Více

Stručné zhodnocení akce MIKROKLIMA 2011

Stručné zhodnocení akce MIKROKLIMA 2011 Stručné zhodnocení akce MIKROKLIMA 2011 Dne 31. 5. 2011 proběhla na Náměstí OSN tradiční akce s názvem Mikroklima 2011. Protože OSN vyhlásilo rok 2011 "Mezinárodním rokem lesů", zvolili jsme za hlavní

Více

IBM Enterprise Marketing Management Představení

IBM Enterprise Marketing Management Představení IBM Enterprise Marketing Management Představení Jiří Slabý, Business Solution Architect Lenka Vraná, Consultant IBM skupina Enterprise Marketing Managementu (EMM) EMM mise Podpořit marketingová oddělení

Více

SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily. 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL

SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily. 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL O ČEM BUDE ŘEČ? Současné vlastnosti a možnosti? Jak zajisti

Více

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11.

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. 2012 Na úvod Finální zpráva Svatební Expo Wedding Expo 2012 Druhý ročník Svatebního Expa se oproti minulému roku téměř zdvojnásobil. Počet

Více

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o.

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Představení RAZAT STYLE s.r.o. Náplní společnosti je především prodej superpotravin, doplňků stravy a kosmetiky. Klient je provozovatel internetového obchodu

Více

Průběžná práce s médii v rámci PZM a MA21

Průběžná práce s médii v rámci PZM a MA21 Průběžná práce s médii v rámci PZM a MA21 Druhy medializace a propagace Tištěná forma : Propagační materiály, plakáty, letáky, bannery Pravidelné okénko v radničním Chrudimském zpravodaji Evaluační dotazníky

Více

Případová studie ZyXEL Bestseller

Případová studie ZyXEL Bestseller ZyXEL Náš klient ZyXEL, světový výrobce širokopásmových síťových technologií, nás seznámil se svým záměrem co nejvíce obsadit tržní segment low endových produktů, kde již působila konkurence. Jednalo se

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Vantage Film. Nová webová prezentace vantagefilm.com

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Vantage Film. Nová webová prezentace vantagefilm.com PŘÍPADOVÁ STUDIE Vantage Film Nová webová prezentace vantagefilm.com Vantage Film Kompletní přepracování na plně responzivní web s moderním designem vedlo v prvním roce po spuštění k nárůstu počtu návštěv

Více

KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s.,

KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONÁLNÍ MANAŽER STÁTNÍ SPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE platný pro rok 2016 PREAMBULE Cílem ceny Personální manažer státní správy v České republice

Více

Prezentace projektu www.virtualnikolega.cz do systému vzdělávání zaměstnanců a spolupracovníků knihoven

Prezentace projektu www.virtualnikolega.cz do systému vzdělávání zaměstnanců a spolupracovníků knihoven Virtuální kolega Prezentace projektu www.virtualnikolega.cz a návrh implementace jeho nabídky: do systému vzdělávání zaměstnanců a spolupracovníků knihoven a jako nová služba pro návštěvníky knihoven na

Více

Dotazník, který se chystáte vyplnit, je součástí širšího evropského výzkumného projektu

Dotazník, který se chystáte vyplnit, je součástí širšího evropského výzkumného projektu Vážená paní, vážený pane Dotazník, který se chystáte vyplnit, je součástí širšího evropského výzkumného projektu European Monitor of Government Communication realizovaného každoročně společností Westminster.

Více

IAESTE LC Brno Obsah

IAESTE LC Brno Obsah Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2015 na VUT v Brně Obsah Úvod... 3 Veletrh ikariéra 2015 v číslech a grafech... 3 Workshopy... 8 Osvědčené součásti Veletrhu ikariéra z loňských let... 9 Novinky na

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

PPM Newsletter. Duben PPM skončila a přípravy na další ročník se již rozbíhají.

PPM Newsletter. Duben PPM skončila a přípravy na další ročník se již rozbíhají. v PPM NEWSLETTER Duben 2017 PPM Newsletter Duben 2017 ÚVOD 11. PPM skončila a přípravy na další ročník se již rozbíhají. Jana Štěrbová OBSAH Úvod 1 Další výstavy 4 PW Praha 5 Krásné počasí, úžasná nabídka

Více

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o.

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Kampaň na Firmy.cz umožnila majiteli hotelu v CHKO Jeseníky oslovit z domovské stránky Seznam.cz široké publikum z českých velkoměst především z Prahy a Brna. Představení

Více

Dodatečné informace č. 1 k poptávce České národní banky na výběr dodavatele veřejné zakázky

Dodatečné informace č. 1 k poptávce České národní banky na výběr dodavatele veřejné zakázky NA PŘÍKOPĚ 28 115 03 PRAHA 1 Sekce správní odbor obchodní V Praze 18. května 2016 Č.j.: 2016/058599/CNB/420 Dodatečné informace č. 1 k poptávce České národní banky na výběr dodavatele veřejné zakázky Komunikační

Více

PERSONÁLNÍ MANAŽER STÁTNÍ SPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE

PERSONÁLNÍ MANAŽER STÁTNÍ SPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONÁLNÍ MANAŽER STÁTNÍ SPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE PREAMBULE Cílem ceny Personální manažer státní správy v České republice je posílení a podpora

Více

Komunikační strategie Kluby ČMA

Komunikační strategie Kluby ČMA Komunikační strategie Kluby ČMA ČMA a jeho Kluby 100 akcí ročně Široký záběr aktivit vzdělávání, networking Ale Dokážeme úspěšně nabírat nové členy? Daří se nám práce s členskou základnou? Je značka ČMA

Více

Úvodem. Z ochrany autorských práv Vám nemohu přiložit práce vyrobené u předchozích zaměstnavatelů.

Úvodem. Z ochrany autorských práv Vám nemohu přiložit práce vyrobené u předchozích zaměstnavatelů. Úvodem Milí čtenáři, dovolte mi, abych se představil. Jmenuji se Lukáš Oulický a vystudoval jsem Střední odborné učiliště Polygrafické, jako reprodukční grafik. Jelikož mne od malička bavilo kreslit si,

Více

KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s.,

KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE platný pro rok 2016 PREAMBULE Cílem ceny Personalista veřejné správy v České republice (dále

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 477/PJ/OVZ/2014 dne: 25. července 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 2 K podlimitní veřejné

Více

Jízdomat.cz. Media Kit 2014. Největší portál pro spolujízdu autem v ČR

Jízdomat.cz. Media Kit 2014. Největší portál pro spolujízdu autem v ČR Jízdomat.cz Media Kit 2014 Největší portál pro spolujízdu autem v ČR Představení projektu Jízdomat Největší český portál pro spolujízdu autem, spuštěn v říjnu 2010 Regionální působnost a silně rostoucí

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

IIK Grand Prix 2012. Manuál pro soutěžící

IIK Grand Prix 2012. Manuál pro soutěžící Manuál pro soutěžící Obsah Úvod... 3 Kategorie... 4 Podmínky přihlášky soutěžících... 5 Metodika hodnocení přihlášených prací... 6 Postup hodnocení... 7 Porota... 8 Poplatek za přihlášení práce do soutěže...

Více

Slaďování práce a rodiny Jak fungovalo v regionu nové téma?

Slaďování práce a rodiny Jak fungovalo v regionu nové téma? Slaďování práce a rodiny Jak fungovalo v regionu nové téma? O čem budeme mluvit? 1. Uskálí tématu 2. Černobílá 3. Co chtějí ženy? 4. Flexi úvazky - dilema zaměstnavatelů? 5. Logický vývoj a management

Více

KOMUNIKAČNÍ PLÁN PROJEKTU. Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Valašské Meziříčí II

KOMUNIKAČNÍ PLÁN PROJEKTU. Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Valašské Meziříčí II KOMUNIKAČNÍ PLÁN PROJEKTU Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Valašské Meziříčí II Příjemce: Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko Název projektu: Místní akční plán rozvoje

Více

Sony Tvůj úsměv: aneb jak vzniká úspěšná kampaň Prezentace pro klub WebTop100

Sony Tvůj úsměv: aneb jak vzniká úspěšná kampaň Prezentace pro klub WebTop100 Sony Tvůj úsměv: aneb jak vzniká úspěšná kampaň Prezentace pro klub WebTop100 Daniel Kafka, První multimediální Klíčové aspekty vzniku projektu strana 2 Osobní zaangažování generálního ředitele SONY CZECH

Více

Vážení akcionáři a obchodní partneři, milí kolegové a přátelé,

Vážení akcionáři a obchodní partneři, milí kolegové a přátelé, Výroční zpráva 2008 Výroční zpráva 2008 3 Vážení akcionáři a obchodní partneři, milí kolegové a přátelé, rok 2008 by se dal nazvat rokem velkých změn, které se nějakým způsobem dotkly asi každého státu

Více

JEDNOTNÝ VIZUÁLNÍ STYL ZDRAVÉHO MĚSTA

JEDNOTNÝ VIZUÁLNÍ STYL ZDRAVÉHO MĚSTA JEDNOTNÝ VIZUÁLNÍ STYL ZDRAVÉHO MĚSTA Letní škola NSZM ČR Tábor 17. června 2009 v komunikaci s veřejností i médii se nám velmi osvědčil jednotný vizuální styl Zdravého města tento vizuální styl vychází

Více

7 8/2012 ČERVENEC A SRPEN

7 8/2012 ČERVENEC A SRPEN 7 8/2012 ČERVENEC A SRPEN VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Novinka program na vyčítání dat z karty řidiče 4 Novinka nový graf pro volbu Průběh dne 6 Novinka výběr vozidla v Autopůjčovně 8 Novinka výběr dodavatele

Více

CARAT NEWSLETTER 12/2014

CARAT NEWSLETTER 12/2014 CARAT NEWSLETTER 12/2014 Vážení přátelé, dovolte nám připomenout, že poslední čtvrtletí kalendářního roku je jediné období, kdy máte možnost vypovědět užívání katalogů, se kterými do budoucna již nehodláte

Více

Když jeden opinion leader vydá za tisíc bannerů

Když jeden opinion leader vydá za tisíc bannerů INTERNET JUNGLE Když jeden opinion leader vydá za tisíc bannerů Ben Olšanský STRONGER TOGETHER SOCIAL PR SOCIAL MEDIA DIGITAL PR SOCIAL PR SOCIAL MEDIA DIGITAL PR SOCIAL PR Social PR BRAND ADVOKÁT KDO

Více

Charta služeb. Marketingová strategie a propagace charty. Jak užívat chartu ke zlepšení služeb

Charta služeb. Marketingová strategie a propagace charty. Jak užívat chartu ke zlepšení služeb Marketingová strategie a propagace charty Jak užívat chartu ke zlepšení služeb Vyhlášení charty Po zpracování definitivní verze charty nastává čas jejího zveřejnění. Pro zajištění maximální informovanosti

Více

Nová média a oslovení mládeže

Nová média a oslovení mládeže Nová média a oslovení mládeže Sociální sítě účinný moderní marketingový a komunikační nástroj Nikola Samková, 27. 11. 2016 Sociální sítě Jedná se o službu na internetu. Registrovaným členům umožňuje vytvářet

Více

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Nabídka pro vystavovatele Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Základní informace KOORDINÁTOR ODBORNÉHO PROGRAMU: Bc. Lenka Šeflová PROGRAMOVÝ VÝBOR: Markéta Koutná MUDr.

Více

Mondelez Europe Awards. Uživatelská příručka: česky

Mondelez Europe Awards. Uživatelská příručka: česky Mondelez Europe Awards Uživatelská příručka: česky O ocenění Mondelez Europe Awards Ocenění Mondelez Europe Awards jsou možností každého z nás ocenit, odměnit a poděkovat za pozitivní a inspirující práci

Více

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 Obsah: - Přednášející v hlavní

Více

DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019

DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019 DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019 Co je Do práce na kole? Do práce na kole je celorepubliková výzva, v rámci které každý květen motivujeme zaměstnance a firmy, aby si alespoň

Více

Jak změna legislativy ovlivnila přístup spol. Siemens

Jak změna legislativy ovlivnila přístup spol. Siemens Jak změna legislativy ovlivnila přístup spol. Siemens Seminář: Vše pro zaměstnávání postižených Mgr. Natálie Kafková HR Business Partner 7.2.2013 Siemens v České republice Siemens v České republice Nedílná

Více

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Závěrečná zpráva 1 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Čísla 2 4 dny 2930 návštěvníků (člověkodnů) 2040 unikátních účastníků (1390 loni) přes 500 pořadů v programu průměrná délka účasti necelý den a

Více

Ceník inzerce na webových stránkách.

Ceník inzerce na webových stránkách. Ceník inzerce na webových stránkách www.legalizace.cz Webové stránky občanského sdružení Legalizace.cz jsou dlouhodobě době největším a nejnavštěvovanějším konopným a legalizačním zpravodajským portálem

Více

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče.

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. mladé plody rostou na starých stromech Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. Ale kdo tvoří budoucnost těch osamělých, které rodiče nemají? Nebo těch, které rodiče opustili, ať z vlastní vůle

Více

O b e c n á p r e z e n t a c e

O b e c n á p r e z e n t a c e O b e c n á p r e z e n t a c e ÚVODNÍ PŘEHLED Profil televize Distribuční kanály signálu TV Óčko Pokrytí digitálním signálem a jeho vývoj Výběr pořadů Přehled reklamních možností Ceník TV Óčko 2012 Proč

Více

Ochranný svaz autorský zefektivnil svou činnost s produktem Webtica HelpDesk na platformě Microsoft

Ochranný svaz autorský zefektivnil svou činnost s produktem Webtica HelpDesk na platformě Microsoft Microsoft Windows Server System Ochranný svaz autorský zefektivnil svou činnost s produktem Webtica HelpDesk na platformě Microsoft Přehled Země: Česká republika Odvětví: Služby, zábavní průmysl Vedení

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

PERSONÁLNÍ MANAŽER ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE

PERSONÁLNÍ MANAŽER ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s., vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONÁLNÍ MANAŽER ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVY V ČESKÉ REPUBLICE PREAMBULE Cílem ceny Personální manažer územní samosprávy v České republice je posílení

Více

CIVIC - Předprodejní kampaň VLASTNÍ CESTOU. 3.Vlna

CIVIC - Předprodejní kampaň VLASTNÍ CESTOU. 3.Vlna CIVIC - Předprodejní kampaň 3.Vlna VLASTNÍ CESTOU Obsah: 1. Vyhodnocení 1 a 2 vlny ( Pejsek Happy a Hra experiment) 2. Představení interaktivní aplikace Vlastní cestou 3. Podpora kampaně Honda Česká republika

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Věrnostní systémy Případová studie

Věrnostní systémy Případová studie Věrnostní systémy Případová studie 1 Zadání věrnostního programu Vyvinutí multifunkčního věrnostního systému, který poskytne hlavnímu partnerovi potravinovému řetězci Julius Meinl komunikační a věrnostní

Více

1. Vize CSCC Stát se národní komunikační platformou pro Smart City

1. Vize CSCC Stát se národní komunikační platformou pro Smart City Koncepce CSCC 2018 1. Vize CSCC Stát se národní komunikační platformou pro Smart City 2. Otázka pro CSCC Co je hlavní úkol pro 2018 být neutrálním nástrojem pro města, kraje, komunity, pro rozvoj Smart

Více

Kapitola z diplomové práce Marie Brázdové: Využití internetu ve výuce matematiky. PedF UK v Praze, 2009. 4 Jedna z aktivit v praxi

Kapitola z diplomové práce Marie Brázdové: Využití internetu ve výuce matematiky. PedF UK v Praze, 2009. 4 Jedna z aktivit v praxi Kapitola z diplomové práce Marie Brázdové: Využití internetu ve výuce matematiky. PedF UK v Praze, 2009. 4 Jedna z aktivit v praxi Pro potřeby této práce jsem pozorovala dvě vyučovací hodiny ve dvou třídách

Více

Hejnické slavnosti 2014

Hejnické slavnosti 2014 Hejnické slavnosti 2014 5. 6. července 2014 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

Zlepšení praxe při prevenci, identifikaci a potírání domácího násilí prostřednictvím specializace

Zlepšení praxe při prevenci, identifikaci a potírání domácího násilí prostřednictvím specializace Zlepšení praxe při prevenci, identifikaci a potírání domácího násilí prostřednictvím specializace Sumarizace Aktivita č. 1. Realizace vnitrostátních výzkumů, mezinárodního průzkumu a analýzy stavu v ČR

Více

Základy interní komunikace. 31.ledna 2011

Základy interní komunikace. 31.ledna 2011 Základy interní komunikace 31.ledna 2011 CO TO JE INTERNÍ KOMUNIKACE Interní komunikace se zabývá formálním i neformálním předáváním informací uvnitř organizace. Jejím cílem není pouhé zprostředkování

Více

Komunikační strategie MČ Praha 15. pro období

Komunikační strategie MČ Praha 15. pro období Komunikační strategie MČ Praha 15 pro období 2019-2022 Cíle strategie Využít soubor opatření a komunikačních nástrojů, které povedou ke zvyšování povědomí o veškerém dění v Městské části Praha 15. Rozvinutí

Více

Případová studie Kampaň Active 24

Případová studie Kampaň Active 24 Klient Active 24 nás oslovil s požadavkem na rozsáhlejší reklamní kampaň. Active 24 doposud komunikoval velmi napřímo, prvoplánově a bez nějaké hlubší myšlenky. Skutečnost, že poskytuje webhosting, přenášel

Více

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13 Gymnázium Nymburk Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK Karolína Rejmanová 1PB 2O13 1 OBSAH 1. ÚVOD 2. JAK TO VŠECHNO ZAČALO 3. PRVNÍ ROK BYL TĚŽKÝ 4. DOSTAVILY SE VÝSLEDKY 5. ZALOŽENÍ NOVÉHO KLUBU

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

Byrokrat Cup Nabídka Partnerství

Byrokrat Cup Nabídka Partnerství Byrokrat Cup 2017 Nabídka Partnerství www.byrokratcup.cz Rozdej si to s konkurencí www.freesport.cz Sportovní a Teambuildingové akce na klíč Co je Byrokrat Cup Seriál sportovních turnajů pro firemní týmy

Více

FÓRUM UDRŽITELNÉHO ROZVOJE 2018

FÓRUM UDRŽITELNÉHO ROZVOJE 2018 0 FÓRUM UDRŽITELNÉHO ROZVOJE 2018 SPOLEČNĚ, SOUBĚŽNĚ, MIMOBĚŽNĚ? FORMY SPOLUPRÁCE PRO UDRŽITELNÝ ROZVOJ 4. prosince 2018 Michaela Chaloupková členka představenstva, leader udržitelného rozvoje Skupiny

Více

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015 + PŘEDSTAVENÍ Fit Monster 2015 je v pořadí již druhý ročník těchto závodů. V dubnu roku 2014 jsme spustili naši první registraci do závodů a přihlásilo se na 100 závodníků během několika týdnů. Závod byl

Více

Knowledge Management pro Raiffeisenbank. Jak jsme české bance umožnili snadnou tvorbu, schvalování a zpřístupňování aktuálních interních informací

Knowledge Management pro Raiffeisenbank. Jak jsme české bance umožnili snadnou tvorbu, schvalování a zpřístupňování aktuálních interních informací Knowledge Management pro Raiffeisenbank Jak jsme české bance umožnili snadnou tvorbu, schvalování a zpřístupňování aktuálních interních informací Knowledge Management pro Raiffeisenbank Nasazením Knowledge

Více

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015. Nabídka partnerství

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015. Nabídka partnerství GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015 Nabídka partnerství Využijte k propagaci služeb a produktů tu největší událost pro podnikatele, firmy, startupy a inovace v Česke republice a ve světě,

Více

Studentský projekt NapNak výtah z projektových zpráv (fáze I. až IV.)

Studentský projekt NapNak výtah z projektových zpráv (fáze I. až IV.) Studentský projekt NapNak výtah z projektových zpráv (fáze I. až IV.) Martina Kovářová, studentka ÚI, FPF, SU 1. května 2014 Název projektu (zkratka) Návody pro Národní knihovnu (NapNak) Logo projektu

Více