ˇ jednoduchá cesta ke zdraví

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ˇ jednoduchá cesta ke zdraví"

Transkript

1 ˇ jednoduchá cesta ke zdraví Robi - vase

2 ˇ jednoduchá cesta ke zdraví Robi - vase Firma EUROBI s.r.o., vznikla v roce 1995 a zabývá se výrobou a prodejem jedinečného potravinářského výrobku zdravé výživy Robi. ROBI = ROstlinná BÍlkovina Jedná se o speciálně připravenou směs rostlinných bílkovin, která se podílem bílkovin, konzistencí, vzhledem a chutí vyrovná masu a může ho plně nahradit, jak z hlediska nutričního, tak z hlediska kulinářského. Rostlinné maso Robi postrádá známé negativní vlastnosti masa. Je určeno všem, kteří chtějí nebo musí snížit spotřebu masa, omezit přísun tuků a cholesterolu, drží dietu, chtějí zhubnout nebo pouze chtějí zpestřit svůj jídelníček - zkrátka jíst / žít zdravěji a přitom neměnit své stravovací návyky. Robi maso lze zpracovávat prakticky stejně jako maso z jatečných zvířat, vařením, smažením, pečením, grilováním..., ale i za studena do salátů nebo pomazánek atd. Tomu odpovídá i naše nabídka polotovarů určených k dalšímu zpracování v kuchyni ve formě plátků, nudliček, sekané a oválků. Můžete si také vybrat z široké nabídky hotových Robi jídel, salátů a pomazánek, jejichž nabídku neustále rozšiřujeme. Tento ucelený soubor produktů má jedno společné - usnadnit Vám Vaši cestu ke zdraví. S přáním dobré chuti. Pavel Labský

3 Víte co je to - Robi? Robi maso je nízkoenergetický, mikrobiálně čistý, tepelně upravený polotovar, neobsahující žádné živočišné bílkoviny, tuky, cholesterol, sóju, glutamát, syntetická barviva a konzervanty. Má nízký obsah sacharidů, je snadno stravitelný, nenadýmá a přitom nepostrádá důležité výživové látky. Jeho příprava je snadná a rychlá, nemáčí se, při tepelné úpravě nezmenšuje objem, neztrácí tvar ani strukturu, neubývá na váze, a v neposlední řadě je cenově výhodné. Složení rostlinného masa Robi. Jedná se o směs rostlinných bílkovin, pšeničných klíčků, červené řepy a vody. Voda Sušina Bílkoviny Tuky Minerální látky Sacharidy 64,8-68,4% 31,6-35,2% 19,8-21,9% 0,03-0,05% 1,11-1,45% 10,07-11,45% Energetická hodnota: Pouze 523 kj/100 g pro srovnání hovězí maso 860 kj/100 g, vepřové maso 1500 kj/100 g, Robi neobsahuje tuk a cholesterol, což se nedá říci o energicky srovnatelném kuřecím mase. Oproti klasickým zdrojům rostlinných bílkovin (luštěniny, sója) je snadněji stravitelné a nenadýmá. Složení aminokyselin samozřejmě odpovídá složení rostlinných bílkovin.

4 ˇ ˇ Procˇ zaradit Robi do svého jídelnícku! z nutričního hlediska: nízká energetická hodnota - pouze 523 kj/100 g neobsahuje tuk a cholesterol neobsahuje žádné živočišné bílkoviny neobsahuje sóju, glutamát, syntetická barviva a konzervanty neobsahuje zbytky antibiotik je tepelně upraven, tzn. je mikrobiálně čistý má nízký obsah sacharidů je snadno stravitelné a nenadýmá nepostrádá důležité výživové látky pomáhá udržet normální hladinu cukru a cholesterolu v krvi z hlediska prevence zdraví: je vhodné pro diabetiky - diety protisklerotické, nízkocholesterolové, diabetické, redukční (vyjma diety bezlepkové). sníží příjem nasycených mastných kyselin slouží jako prevence předčasných sklerotických změn, protinádorové prevence, potíže dolních končetin (tzv. diabetická noha) vegetariánům zajistí dostatečný příjem bílkovin a nukleoidů bez konzumace živočišných potravin pro seniory, kteří upřednostňují snadnou stravitelnost, nahradí maso a luštěniny z kulinářského hlediska: Robi připomíná maso nejen vzhledem, ale i chutí rychlá a snadná příprava, úspora času + energií nemusí se namáčet jako sója při úpravě nezmenšuje objem - hmotnost po rozmrazení se struktura Robi nemění je ideální jako úplná nebo částečná náhrada masa příprava stejná jako u masa - vaření,dušení, smažení, grilování, za studena i do salátů nebo pomazánek Robi lze výborně kombinovat se zeleninou, popřípadě s masem... příznivá cena

5 Robi - POLOTOVAR plátky základní polotovar pro přípravu smažených jídel, steaků, medailonků, gulášů, masa na šťávě apod. Složení: směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, voda, sůl, přírodní barvivo: HEM Použití: vhodné ke smažení, dušení, vaření i do salátů. Mrazírenský polotovar -6 C / 1 týden; -12 C / 1 měsíc -18 C / 13 měsíců Chladírenský polotovar Minimální trvanlivost 21 dní. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! nudliãky sekaná ãína karbanátky fiízek mexické fazole K dodání v balení: 1 ks (0,3 kg), v kartonu 20 ks (6 kg) Gastro tatarsk balení střední (3 kg), v kartonu 5 ks (15 kg) biftek Gastro balení velké (10 kg)

6 plátky Robi - POLOTOVAR nudliãky ideální polotovar pro přípravu jídel na čínský nebo indický způsob, velmi vhodný je i pro přípravu salátů Složení: směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, voda, sůl, přírodní barvivo: HEM Použití: vhodné ke smažení, dušení, vaření i do salátů. Mrazírenský polotovar -6 C / 1 týden; -12 C / 1 měsíc -18 C / 13 měsíců Chladírenský polotovar Minimální trvanlivost 21 dní. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! sekaná ãína karbanátky fiízek mexické fazole tatarsk biftek K dodání v balení: 1 ks (0,3 kg), v kartonu 20 ks (6 kg) zeln Gastro balení střední (3 kg), v kartonu 5 ks (15 kg) Gastro balení velké (10 kg)

7 nudliãky Robi - POLOTOVAR sekaná mletý polotovar vhodný zejména na výrobu klasické sekané, holandských řízků nebo karbanátek, k plnění paprikových lusků apod. Složení: směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, voda, sůl, přírodní barvivo: HEM Použití: vhodné ke smažení, dušení, vaření... Mrazírenský polotovar -6 C / 1 týden; -12 C / 1 měsíc -18 C / 13 měsíců Chladírenský polotovar Minimální trvanlivost 21 dní. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! ãína karbanátky fiízek mexické fazole tatarsk biftek zeln K dodání v balení: 1 ks (0,3 kg), v kartonu 20 ks (6 kg) Gastro tûstovinov balení střední (3 kg), v kartonu 5 ks (15 kg) Gastro balení velké (10 kg)

8 mexick Robi - POLOTOVAR oválky nejen na grilování Složení: Robi (voda, směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ). Složení marinády: rostl. olej, sójová omáčka přírodně fermentovaná, cibule, česnek, koření vegi-gril. Použití: Oválky položíme přímo na rošt a grilujeme. Použitelnost je stejná jako u masa z jatečných zvířat. jedná se o ochucený (marinovaný) polotovar, který můžete rovnou osmahnout na pánvi, obalit v těstíčku nebo v trojobalu..., a hlavně se dá výborně grilovat, jak na dřevěném uhlí, tak na lávovém grilu. V základní formě jsou oválky totožné jako Robi plátky (tvarová změna). Dodávájí se namarinované v příchutích: vegi-gril, bylinkové, houbové s hlívou. Výrobek byl ohodnocen potravinářskou komorou za rok 2008 cenou - CHUŤ JIŽNÍ MORAVY. Mrazírenský polotovar -6 C / 1 týden; -12 C / 1 měsíc, -18 C / 6 měsíců Chladírenský polotovar Minimální trvanlivost 21 dní. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! K dodání v balení: 1 ks (0,5 kg), v kartonu 30 ks (15 kg) Gastro balení střední (3 kg), v kartonu 5 ks (15 kg)

9 sekaná Robi - HOTOVÁ JÍDLA ãína byla oceněna v roce 2006 nezávislým spotřebitelským testem jako nejlepší nemasové jídlo na českém trhu a ve stejném roce získala Robi čína ocenění potravinářské komory - CHUŤ JIŽNÍ MORAVY Složení: Robi (voda, směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), paprika, pórek, sójová a worcestrová omáčka přírodně fermentovaná, škrob, rostlinný olej, směs koření. Příprava: nejlépe prohřejeme na pánvi, ale můžeme použít i ostatní formy tepelné úpravy. Příloha: rýže, chléb Hotové jídlo mražené -6 C / 1 týden; -12 C / 1 měsíc -18 C / 6 měsíců Hotové jídlo chlazené Minimální trvanlivost 21 dní. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! karbanátky fiízek mexické fazole tatarsk biftek zeln tûstovinov K dodání fazolov v balení: 1 ks (0,2 kg), v kartonu 30 ks (6 kg) Gastro balení střední (3 kg), v kartonu 5 ks (15 kg)

10 ãína Robi - HOTOVÁ JÍDLA karbanátky klasické české jídlo, které je pro svoji jednoduchost vhodné především pro ty, co nemají čas vařit a potřebují se rychle najíst (např. studenti) Složení: Robi (voda, směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), cibule, strouhanka, fazole, mouka, česnek, rostlinný olej, směs koření. Příprava: nejlépe prohřejeme na pánvi, v páře, ale můžeme použít i ostatní formy tepelné úpravy. Příloha: brambory, chléb. Hotové jídlo mražené -6 C / 1 týden; -12 C / 1 měsíc -18 C / 6 měsíců Hotové jídlo chlazené Minimální trvanlivost 30 dní. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! fiízek mexické fazole tatarsk biftek zeln tûstovinov fazolov K dodání mexick v balení: 1 ks (0,2 kg), v kartonu 30 ks (6 kg) Gastro balení střední (3 kg), v kartonu 5 ks (15 kg)

11 karbanátky Robi - HOTOVÁ JÍDLA fiízek není nic jednoduššího, než si ohřát náš hotový řízek a s dobrou přílohou si na něm pochutnat Složení: Robi (voda, směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), strouhanka, mouka, rostlinný olej, česnek, směs koření. Příprava: nejlépe prohřejeme na pánvi, v páře, ale můžeme použít i ostatní formy tepelné úpravy. Hotové jídlo mražené -6 C / 1 týden; -12 C / 1 měsíc -18 C / 6 měsíců Hotové jídlo chlazené Minimální trvanlivost 30 dní. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! mexické fazole tatarsk biftek zeln tûstovinov fazolov mexick K dodání oválky v balení: 1 ks (0,2 kg), v kartonu 30 ks (6 kg) Gastro balení střední (3 kg), v kartonu 5 ks (15 kg)

12 fiízek Robi - HOTOVÁ JÍDLA mexické fazole jídlo které je určeno především pro milovníky ostřejších jídel. Podávaná příloha chléb nebo jiné pečivo Složení: Robi (voda, směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), cibule, fazole, rostlinný olej, kečup, paprika, rajský protlak, kajunské koření. Příprava: nejlépe prohřejeme na pánvi, ale můžeme použít i ostatní formy tepelné úpravy. Hotové jídlo mražené -6 C / 1 týden; -12 C / 1 měsíc -18 C / 6 měsíců Hotové jídlo chlazené Minimální trvanlivost 21 dní. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! tatarsk biftek zeln tûstovinov fazolov mexick oválky K dodání v balení: 1 ks (0,2 kg), v kartonu 30 ks (6 kg) Gastro balení střední 3 kg), v kartonu 5 ks (15 kg)

13 mexické fazole Robi - HOTOVÁ JÍDLA tatarsk biftek další z Robi pochoutek oceněných potravinářskou komorou - CHUŤ JIŽNÍ MORAVY Doporučujeme podávat s teplou topinkou Složení: Robi (voda, směs rostlinných zeln bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), rostlinný olej, drcený kmín, cibule, hořčice, kajunský pepř, kečup, přírodně fermentovaná worchestrová omáčka, VEGI-VEGI, česnek, červená paprika. Příprava: Hotové jídlo určené k přímé konzumaci. Hotové jídlo mražené -6 C / 1 týden; -12 C / 1 měsíc -18 C / 6 měsíců Hotové jídlo chlazené Minimální trvanlivost 10 dní. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! zeln tûstovinov fazolov mexick oválky JIHOMORAVSKÉHO KRAJE 2007 K dodání v balení: 1 ks (0,15 kg), v kartonu 36 ks (5,4 kg) Gastro balení střední (3 kg), v kartonu 5 ks (15 kg)

14 tatarsk biftek Robi - SALÁTY zeln osvěžující salát, který kromě Robi obsahuje i čerstvou zeleninu - zvlášt vhodný v letních měsících Složení: Robi (voda, směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), zelí, paprika zelená, červená, pórek, cibule, olej, feferonky, vegi-vegi, ocet, sůl, glukopur. Příprava: Hotové jídlo určené k přímé konzumaci. Hotové jídlo chlazené Minimální trvanlivost 5 dní. tûstovinov fazolov mexick oválky R o s t l i n n á b í l k o v i n a R O B I zeln salát HOTOVÉ JÍDLO - CHLAZENÉ Hmotnost: 150 g povolená tolerance 3% Složení: Robi (voda, směs rostlinných bilkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), zelí, paprika zelená, červená, pórek, cibule, olej, feferonky, vegi-vegi, ocet, sůl, glukopur. Uchování u spotřebitele: skladujte při teplotě do 5-6 C Pozor: Nevhodné pro bezlepkovou dietu. Výrobce: Eurobi s.r.o. Nádražní Újezd u Brna tel.: fax: eurobi@volny.cz Spotřebujte do: K dodání v balení: 1 ks (0,15 kg), v kartonu 36 ks (5,4 kg) Gastro balení střední (1 kg)

15 zeln Robi - SALÁTY tûstovinov dietní salát s čerstvou zeleninou, který ocení především ženy hlídající si svou hmotnost Složení: Robi (voda, směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), těstoviny, pórek, mrkev, celer, hrášek, majonéza, sůl, ocet, glukopur. Příprava: Hotové jídlo určené k přímé konzumaci. Hotové jídlo chlazené Minimální trvanlivost 5 dní. fazolov mexick oválky R o s t l i n n á b í l k o v i n a R O B I HOTOVÉ JÍDLO - CHLAZENÉ Hmotnost: 150 g povolená tolerance 3% Složení: Robi (voda, směs rostlinných bilkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), těstoviny, pórek, mrkev, celer, hrášek, majonéza, sůl, ocet, glukopur. Uchování u spotřebitele: skladujte při teplotě do 5-6 C Pozor: Nevhodné pro bezlepkovou dietu. tûstovinov salát Výrobce: Eurobi s.r.o. Nádražní Újezd u Brna tel.: fax: eurobi@volny.cz Spotřebujte do: K dodání v balení: 1 ks (0,15 kg), v kartonu 36 ks (5,4 kg) Gastro balení střední (1 kg)

16 tûstovinov Robi - SALÁTY fazolov výborně ochucený výživný salát pro milovníky luštěnin Složení: Robi (voda, směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), fazole, majonéza, jogurt, cibule, olej, kari, vegi-vegi, glukopur, ocet, sůl. Příprava: Hotové jídlo určené k přímé konzumaci. mexick oválky Hotové jídlo chlazené Minimální trvanlivost 5 dní. R o s t l i n n á b í l k o v i n a R O B I fazolov salát HOTOVÉ JÍDLO - CHLAZENÉ Hmotnost: 150 g povolená tolerance 3% Složení: Robi (voda, směs rostlinných bilkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), fazole, majonéza, jogurt, cibule, olej, kari, vegi-vegi, glukopur, ocet, sůl. Uchování u spotřebitele: skladujte při teplotě do 5-6 C Pozor: Nevhodné pro bezlepkovou dietu. Výrobce: Eurobi s.r.o. Nádražní Újezd u Brna tel.: fax: eurobi@volny.cz Spotřebujte do: K dodání v balení: 1 ks (0,15 kg), v kartonu 36 ks (5,4 kg) Gastro balení střední (1 kg)

17 fazolov mexick Robi - SALÁTY salát pro milovníky ostřejších jídel, určený především pro muže oválky Složení: Robi (voda, směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), okurky, kapie, kozí rohy, cibule, pórek, rajský protlak, česnek, sůl, kajunský pepř. Příprava: Hotové jídlo určené k přímé konzumaci. Hotové jídlo chlazené Minimální trvanlivost 5 dní. R o s t l i n n á b í l k o v i n a R O B I mexick salát HOTOVÉ JÍDLO - CHLAZENÉ Hmotnost: 150 g povolená tolerance 3% Složení: Robi (voda, směs rostlinných bilkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), okurky, kapie, kozí rohy, cibule, pórek, rajský protlak, česnek, sůl, kajunský pepř. Uchování u spotřebitele: skladujte při teplotě do 5-6 C Pozor: Nevhodné pro bezlepkovou dietu. Výrobce: Eurobi s.r.o. Nádražní Újezd u Brna tel.: fax: eurobi@volny.cz Spotřebujte do: K dodání v balení: 1 ks (0,15 kg), v kartonu 36 ks (5,4 kg) Gastro balení střední (1 kg)

18 Robi - POMAZÁNKY kfienová / nivová / ãesneková / italská zázvorová Složení: Robi (voda, směs rostlinných bílkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ) Křenová: robi, pomazánkové máslo, tavený sýr, křen, vegi vegi. Nivová: robi, pomazánkové máslo, tavený sýr, niva, vegi vegi. Česneková: robi, pomazánkové máslo, tavený sýr, česnek, vegi vegi. Italská: robi, pomazánkové máslo, tavený sýr, kečup, vegi vegi. Zázvorová: robi, pomazánkové máslo, tavený sýr, čerstvý zázvor, vegi vegi. Příprava: Hotové jídlo určené k přímé konzumaci. Hotové jídlo chlazené Minimální trvanlivost 5 dní. R o s t l i n n á b í l k o v i n a R O B I vá sneko ãe HOTOVÉ JÍDLO - CHLAZENÉ zánka poma Hmotnost: 150 g povolená tolerance 3% Složení: Robi (voda, směs rostlinných bilkovin, obilné klíčky, červená řepa, sůl, přírodní barvivo: HEM ), pomazánkové máslo, tavený sýr, česnek, vegi vegi. Uchování u spotřebitele: skladujte při teplotě do 5-6 C Pozor: Nevhodné pro bezlepkovou dietu. Výrobce: Eurobi s.r.o. Nádražní Újezd u Brna tel.: fax: eurobi@volny.cz Spotřebujte do: K dodání v balení: 1 ks (0,15 kg), v kartonu 36 ks (5,4 kg) Gastro balení střední (1 kg)

19 ZpÛsob pfiípravy Polotovary Z naší ucelené nabídky polotovarů, tj. plátků, nudliček, sekané a oválků si určitě vyberte ten nejvhodnější pro Váš kulinářský záměr. Robi polotovar lze tepelně upravovat všemi způsoby. Na začátek pár doporučení: Plátky a krájené Robi propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Plátky a nudličky je dobré před přípravou ochutit, a to ve vhodné směsi, např.bílé víno, vegeta, sůl, chilli koření, citrónová šťáva apod., anebo doporučuji použít již ochucené Robi oválky (vegi gril, bylinkové, s hlívou ústřičnou). Při dochucování počítejte s tím, že polotovar je mírně solený. Mějte na paměti, že Robi neobsahuje tuk a snažte se tukem šetřit. Tato doporučení v žádném případě neomezují Vaši fantazii při přípravě pokrmů. Smažená jídla: plátky, jak v těstíčku, tak v trojobalu vkládáme vždy do rozpáleného tuku na C. Jsou rychle usmažené do požadované barvy, křehké nenasáté tukem a dostatečně prohřáté. Vařená jídla: do předem připravené teplé omáčky vkládáme plátky Robi, které se pouze prohřívají, nikoliv vaří - max. 10 minut (aby přijaly chuť a vůni omáčky) Jídla na čínský způsob: Nejprve na pánvi prohřejeme směs (zeleninu, luštěninu), do směsi vložíme Robi nudličky, prohřejeme a nakonec zahustíme zálivkou. Jídla v kombinaci s masem: maso opečeme doměkka, přidáme zeleninu, poté přidáme Robi, prohřejeme, produsíme, zahustíme a dochutíme. Hotová jídla nejlépe prohřejeme na pánvi, v páře, v troubě, ale můžeme použít i ostatní formy tepelné úpravy. Saláty / Pomazánky Hotová jídla určená k přímé konzumaci.

20 Slovo odborníka Šéfkuchař Karel Koudelka je rodák z Luhačovic, většinu života prožil v Brně, ale slávu české kuchyně dokázal šířit od Japonska po Kanadu. Krátce po vyučení nastoupil do brněnského Grandhotelu.V roce 1969 odjel reprezentovat Československo na Světovou výstavu do Ósaky.Reprezentoval úspěšně - po skončení výstavy se japonská společnost KIRIN rozhodla zřídit hned dvě restaurace s českými a moravskými jídly a Karel Koudelka tedy v Japonsku zůstal další rok, během nějž vařil i pro členy císařské rodiny. Bohaté vzpomínky má rovněž na svůj pobyt v Kanadě, kde mezi jeho zákazníky patřila i rodina Kennedyových. V současné době je již v důchodu, ale přesto nezahálí - jednak se snaží předávat zkušenosti mladým, ale také se věnuje propagaci vegetariánských jídel z rostlinného masa. Nedáno vyšlo již třetí vydání České kuchyně, která byla doplněna o typicky asijská jídla připravovaná z rostlinného masa Robi. Moje zkušenosti s rostlinným masem ROBI Přesto, že ROBI vlastně není maso, rád z něj vařím. Důvodů je hned několik. Především ten, že se dá dochutit do podoby, kterou zrovna potřebuji. Velkou předností je krátká doba předpřípravy. Stačí ochutit, dobře prohřát a můžeme expedovat. Má perfektní konzistenci pro technologickou úpravu smažením,dušením, grilováním,opékáním i vařením v páře. Využití ROBI ve studené kuchyni je nejen v makrobiotice bezkonkurenční. Fáše,pomazánky, přesnídávkové saláty, sushi ba i tatarák jsou od masitých výrobků takřka k nerozeznání, i když samozřejmě to nikdy maso nebude. Moji hosté, kteří nejsou vegetariáni vysoce hodnotí též ROBI v kombinaci s masem. Například v sekané, dušené s játry, ledvinkami ve stroganovu či tlačence.jídla jsou citelně odlehčená. Chtěl bych ale říct, že zde jako u každé profese, záleží také na stupni odbornosti kuchaře. Záleží na tom,jak suroviny a chutě vhodně sladí a zkombinuje. Možnosti jsou nepřeberné a největší odměnou pro nás je spokojenost hosta. To se mi opravdu daří.v ROBI rovněž vidím velikou šanci pro obohacení naší gastronomie a to nejen v oblasti makrobiotiky. Jedná se přece o náš český výrobek. RNDr. Ludmila Oliveriusová, CSc. - Společnost pro výživu Myslím, že ROBI velmi ocení ženy hlídající svou hmotnost. ROBI jím dovolí zpestřit zeleninové saláty o řadu dalších variant vhodných samostatně k večeři, dovolí jim připravit nízkoenergetické sekané, rozmanitě plněné závitky i maso dušené se zeleninou. Pouhou výměnou plátku hovězího za ROBI ušetří 340 kj na porci, u vepřového pak 980 kj. Z vlastní zkušenosti mohu ROBI jen doporučit, používám ho již řadu let, například španělské ptáčky a nejrůznější plněné závitky si neumíme ani z jiného masa představit. Chci Vám popřát dobrou chuť a hodně fantazie při zkoušení našich i nových receptů z ROBI.

21 Robi akce - kde jsme vide t Biostyl Kyjov G+H Salima Český lev Hospodářská komora

22 Rauty C ESKY LEV Naše firma se od roku 2003 podílí na přípravě slavnostních rautů k vyhlášení cen Český Lev. Z naší strany jde o jednu z nejprestižnějších akcí v oblasti gastronomických služeb a samozřejmě o nezanedbatelnou referenci.

23 Rauty C ESKY LEV - produkty Na tento raut připravujeme speciální Robi produkty, které však nenajdete v našem základním sortimentu.jedná se o speciální pochoutky, na kterých dokazujeme, co všechno lze z Robi vytvořit a jak dobře to může chutnat. Např.: prezidentský závin, sushi, carpaccio, strýcův měšec, zapečené šátečky v listovém těstě, sýrové rolády, aspiky s Robi...

24 Rauty C ESKY LEV - momentky které ocení nejen známé osobnosti, z oblasti filmu, kultury...

25 Ocene ní Rok 1997 Zlatý pohár EX Plzeň (za výrobek Robi plátky) Rok 2006 Nejlepší nemasové jídlo na trhu v celé ČR(Robi čína) Chuť jižní Moravy 2006 za výrobek Robi čína Rok 2007 Chuť jižní Moravy 2007 za výrobek Robi tatarský biftek Rok 2008 účast v soutěži Zlatá Salima 2008 s výrobkem Robi carpaccio Chuť jižní Moravy 2008 za výrobek Robi oválky nejen na grilování + přímé ocenění našich spokojených zákazníků

26 Kontakty výrobce: Eurobi s.r.o. Nádražní 371, Újezd u Brna, Česká republika kontakt: tel.: , fax: mobil: , eurobi@volny.cz info kontakt: robi-info@volny.cz, tel.: Slovensko zásobuje mrazírenskými výrobky Robi firma: Chrien s.r.o., Zvolen Tel.: Co je zdravé, může být i dobré. Reference Country Life Praha Sunfood Dobruška Vitall Praha CK Mates Trutnov Garand Food Service Praha Fakultní nemocnice Motol Královské Vinohrady Ústřední vojenská nemocnice v Praze Vojenská nemocnice v Olomouci Nemocnice Milosrdných bratří v Brně Delta nemocnice Brno

Robi - vase ˇ jednoduchá cesta ke zdraví. Společnost Eurobi s.r.o. se 23.9.2010 stala držitelem certifikátu ISO 9001:2009

Robi - vase ˇ jednoduchá cesta ke zdraví. Společnost Eurobi s.r.o. se 23.9.2010 stala držitelem certifikátu ISO 9001:2009 Robi - vase ˇ jednoduchá cesta ke zdraví Společnost Eurobi s.r.o. se 23.9.2010 stala držitelem certifikátu ISO 9001:2009 Robi - vase ˇ jednoduchá cesta ke zdraví Firma EUROBI spol. s r.o., vznikla v roce

Více

Ceník r. 2014 EXPRES MENU, s.r.o. TRUTNOV HOTOVÉ JÍDLO STERILOVANÉ 5 porcí bez přílohy

Ceník r. 2014 EXPRES MENU, s.r.o. TRUTNOV HOTOVÉ JÍDLO STERILOVANÉ 5 porcí bez přílohy Ceník r. 2014 EXPRES MENU, s.r.o. TRUTNOV HOTOVÉ JÍDLO STERILOVANÉ 5 porcí bez přílohy Hlavní jídla Složení a charakteristika 100g masa/porce cena bez DPH 150 g/porce Maso kuřecí stehenní - kousky: Kuřecí

Více

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY Hovězí vývar 0,33 l (nudle, játrové knedlíčky) Česneková 0,33 l (sýr, česnek, vejce) Česneková speciál 0,33 l (tvarůžek, klobása, česnek) Dle denní nabídky POLÉVKY PŘEDKRMY Šunkový koktejl (šunka 50 g,

Více

N A B Í D K A D N E. Pečená marinovaná vepřová žebra s čerstvým křenem,chléb ( cena dle váhy = 100g / 35.- ) POCHOUTKY PRO MILOVNÍKY DOBRÉHO JÍDLA

N A B Í D K A D N E. Pečená marinovaná vepřová žebra s čerstvým křenem,chléb ( cena dle váhy = 100g / 35.- ) POCHOUTKY PRO MILOVNÍKY DOBRÉHO JÍDLA N A B Í D K A D N E DĚTSKÁ JÍDLA 70g Těstoviny s kuřecí masem v sýrové omáčce 90.- 70g Přírodní kuřecí prsa,smažené bramborové hranolky / alergeny 1,3 / 90.- 70g Smažený kuřecí nebo vepřový řízek, vařené

Více

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,--

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,-- Předkrmy 100g Pomazánka z vepřových výpečků s cibulkou, čerstvý chléb 90g Uzené pstruží filátko, bylinkové máslo, toast 120g Špízky z baby mozzarellky a cherry rajčátek na čerstvém salátu 150g Kuřecí ragů

Více

Gastro speciality na objednávku

Gastro speciality na objednávku Gastro speciality na objednávku Grilované sele (20-30 kg) (1,10) (chléb, okurek, křen, hořčice) objednávka 7 dní předem Pečená kačena - pro 4 osoby (1,3,7) (předkrm, 2 druhy zelí, 3 druhy knedlíků, dezert,

Více

Jídelní lístek. 0,22 l dle denní nabídky 25,- 150 g Přírodní kuřecí prsa s broskví a sýrem 105,-

Jídelní lístek. 0,22 l dle denní nabídky 25,- 150 g Přírodní kuřecí prsa s broskví a sýrem 105,- Jídelní lístek Polévky: 0,22 l Česneková se ztraceným vejcem, šunkou, sýrem a krutony 0,22 l Česneková se ztraceným vejcem, šunkou, tvarůžkem a krutony 0,22 l Vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi 35,-

Více

Před jídlem (k pivu a vínu)

Před jídlem (k pivu a vínu) Před jídlem (k pivu a vínu) 1 Utopenec v octovém nálevu s cibulí a feferonkou 47,- 2 Bramborák s naší šenkýrenskou klobásou 67,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji 69,- 4 Šenkýrenské klobásy (bezlepkové,

Více

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7)

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) P o l é v k y Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) Hovězí vývar (1,3,7) s masem a domácími nudlemi Jihočeská kulajda (1,3,7) s h o u b a m i P ř e d k r m y 20 Kč 25

Více

1 Utopenec v octovém nálevu s cibulí a feferonkou, pečivo 47,- 2 Bramborák s klobásou 57,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji, pečivo 64,-

1 Utopenec v octovém nálevu s cibulí a feferonkou, pečivo 47,- 2 Bramborák s klobásou 57,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji, pečivo 64,- Před jídlem (k pivu a vínu) 1 Utopenec v octovém nálevu s cibulí a feferonkou, pečivo 47,- 2 Bramborák s klobásou 57,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji, pečivo 64,- 5 Paštika s husími játry a mandlemi,

Více

Před jídlem (k pivu a vínu)

Před jídlem (k pivu a vínu) Před jídlem (k pivu a vínu) 1 Utopenec v octovém nálevu s cibulí a feferonkou 47,- 2 Bramborák s klobásou 57,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji 72,- 4 Škvarková pomazánka s chlebem 79,- 5 Paštika s

Více

Před jídlem (k pivu a vínu)

Před jídlem (k pivu a vínu) Před jídlem (k pivu a vínu) 1 Utopencový salát s cibulí, okurkou a feferonkou v octovém nálevu, 57,- pečivo 2 Bramborák s klobásou a beraním rohem 67,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji, pečivo 72,-

Více

Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak.

Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak. Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak. Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak. Řada Tesco Healthy Living nabízí širokou škálu výrobků pro podporu zdravého životního stylu. V nabídce najdete různé

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Studené předkrmy. Polévky. Malá teplá jídla. 1 Capresse salát 70,- 7. 2 Kuřecí koktejl se šunkou, celerem a majonézou 65,-

JÍDELNÍ LÍSTEK. Studené předkrmy. Polévky. Malá teplá jídla. 1 Capresse salát 70,- 7. 2 Kuřecí koktejl se šunkou, celerem a majonézou 65,- JÍDELNÍ LÍSTEK Studené předkrmy Capresse salát 0,- 2 Kuřecí koktejl se šunkou, celerem a majonézou 65,- 3,9,0 3 Zeleninový koktejl s jogurtem a koprem 60,- 3, Polévky 0 Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Více

OBĚDOVÉ MENU 11.00-14.00 hod. 2.4. 30.4.2012 RESTAURACE IRIS Česká u Brna www.bufetvesmir.cz

OBĚDOVÉ MENU 11.00-14.00 hod. 2.4. 30.4.2012 RESTAURACE IRIS Česká u Brna www.bufetvesmir.cz OBĚDOVÉ MENU 11.00-14.00 hod. 2.4. 30.4.2012 RESTAURACE IRIS Česká u Brna www.bufetvesmir.cz Pondělí 2.4. Bramboračka s anglickou slaninou a krustou 1/Halušky se zelím a uzeným masem 2/Vepřový plátek na

Více

Co tak něco na zub k pivu..

Co tak něco na zub k pivu.. Škvar ky, chléb 1 ks Co tak něco na zub k pivu.. 100g Grilované koleno bez kosti, hořčice, křen, okurek, chléb (1,3,10) 30,- 5 ks Grilovaná křidélka (1,3,10) (Okurek, hořčice, křen, chléb) 1 ks Topinka

Více

Minutky restaurace : Ryby :

Minutky restaurace : Ryby : Studené předkrmy : 60 g Nakládaný kozí sýr v olivovém oleji s paprikou, česnekem a bylinkami podávaný s rozpečenou bagetkou 59,- 60 g Matjesy ala losos ložené na jablečném salátku s cibulí, zdobené kapary

Více

Šunková rolka s křenovou šlehačkou /7/ 48,- Krájená rajčata s Mozzarellou /7/ 62,-

Šunková rolka s křenovou šlehačkou /7/ 48,- Krájená rajčata s Mozzarellou /7/ 62,- Studené předkrmy Šunková rolka s křenovou šlehačkou /7/ 48,- Krájená rajčata s Mozzarellou /7/ 62,- Polévky Hovězí s játrovou rýží a nudlemi /1,3,7/ 45,- Česneková polévka se sázeným vejcem, sýrem a osmaženým

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Pondělí P Zeleninová 1,3,7,9 1.10.2018 1 Zeleninový talíř se smaženou brokolicí 350 g 1,3,7,10 3 Kuřecí směs, rýže 63 g 1,9 4 Palačinky s marmeládou 370 g 1,3,7 5 Uzené maso, křenová omáčka, knedlíky 75

Více

Jídelní lístek Jídelna Vesmír

Jídelní lístek Jídelna Vesmír Jídelní lístek Jídelna Vesmír Od 1.3. - 31. 3. 2012 OD 1.3.2012 ZMĚNA VÝBĚRU JÍDEL ZE 3 JÍDEL NORMÁLNÍ STRAVY A ZE 2 JÍDEL VÝBĚROVÉ STRAVY Veškerá gramáž masa v syrovém stavu: 100g (normální strava), 150g

Více

tradičně i netradičně

tradičně i netradičně tradičně i netradičně STUDENÉ PŘEDKRMY 100 g Tlačenka z Pohořelického kapra s cibulkou 45,- 100 g Paštika z Pohořelického kapra s cibulovo-mrkvovou marmeládou 45,- a opečenými toasty 100 g Pohořelický

Více

Jídelní a nápojovy lístek

Jídelní a nápojovy lístek Jídelní a nápojovy lístek POCHOUTKY NEJEN K PIVU BRAMBORÁKY 160 g DRAHANSKÝ BRAMBORÁK 65 Kč (se strouhanou nivou) 160 g KRÁLOVSKÝ BRAMBORÁK 65 Kč (s plátky hermelínu) 160 g HOSPODÁŘŮV BRAMBORÁK 58 Kč (se

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. KOLIBA u ZLATÉHO JAROUŠE PIZZA: 1. Klasika (tomatová salsa, eidam) 89,- Kč 1, 3, 7

JÍDELNÍ LÍSTEK. KOLIBA u ZLATÉHO JAROUŠE PIZZA: 1. Klasika (tomatová salsa, eidam) 89,- Kč 1, 3, 7 JÍDELNÍ LÍSTEK KOLIBA u ZLATÉHO JAROUŠE PIZZA: 1. Klasika (tomatová salsa, eidam) 89,- Kč 1, 3, 7 2. Žampionová (tomatová salsa, eidam, žampiony) 94,- Kč 1, 3, 7 3. Salámová (tomatová salsa, eidam, paprikáš,

Více

Předkrmy a chuťovky: Polévky: Hovězí maso:

Předkrmy a chuťovky: Polévky: Hovězí maso: Předkrmy a chuťovky: Alergeny 1 ks. Pikantní topinka s vepřovým masem zapečená sýrem 78,- 1,3,7 1ks. Lahůdkový utopenec s cibulí, chléb 40,- 1,3,7 1 ks. Topinka s česnekem 10,- 1 Polévky: 0,33 l Česneková

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. 200 g Vepřový závitek s uzeným sýrem v jemné KARI omáčce 139 Kč (1,7,9,10) 150 g Krkonošská bašta (1,3,7,9,10)

JÍDELNÍ LÍSTEK. 200 g Vepřový závitek s uzeným sýrem v jemné KARI omáčce 139 Kč (1,7,9,10) 150 g Krkonošská bašta (1,3,7,9,10) JÍDELNÍ LÍSTEK AKTUÁLNĚ VÁM NABÍZÍME: 400 g FLANK STEAK 319 Kč (hovězí steak z pupku) 200 g Smažená kapsa plná štěstí (1,3,7,9) 145 Kč (kuřecí prso, niva, šunka, kapie, pórek) 200 g Vepřový závitek s uzeným

Více

Kuchař doporučuje. švestkovou omáčkou, bramborové tolárky. hořčice, křen, chléb (al. 1, 3, 10, 12) Grill - steak z vepřové krkovice, 135 Kč

Kuchař doporučuje. švestkovou omáčkou, bramborové tolárky. hořčice, křen, chléb (al. 1, 3, 10, 12) Grill - steak z vepřové krkovice, 135 Kč Kuchař doporučuje 150 g Vepřová panenka plněná švestkami se švestkovou omáčkou, bramborové tolárky (al. 1, 3, 7, 12) 149 Kč 300 g Grilovaná medová vepřová krkovice, hořčice, křen, chléb (al. 1, 3, 10,

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Pondělí P Zeleninová 1,3,7,9 2.10.2017 1 Zeleninový talíř se smaženou brokolicí 350 g 1,3,7,10 3 Kuřecí směs, rýže 63 g 1,9 4 Palačinky s marmeládou 370 g 1,3,7 5 Uzené maso, křenová omáčka, knedlíky 75

Více

0,3 l Hovězí s knedlíčky 29, 0,3 l Česneková s uzeninou a sýrem 32, 0,3 l Studená jahodová, zdobená smetanou 35,

0,3 l Hovězí s knedlíčky 29, 0,3 l Česneková s uzeninou a sýrem 32, 0,3 l Studená jahodová, zdobená smetanou 35, JÍDELNÍ LÍSTEK Studené předkrmy 100 g Mozzarella s rajčaty, balzamo-olivovým zástřikem a pestem 75, 75 g Parmská šunka s ovocným přelivem 74, 50 g Selský salátek s uzenou krkovičkou 64, (brambory, cibule,

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK

JÍDELNÍ LÍSTEK 03.2.208-04.0.209 3.2.208 Pondělí POLÉVKA: Frankfurtská polévka, MENU Cikánská hovězí pečeně Kuřecí stehno s mrkví a hrášek Míchaný zeleň.salát Fazole na kyselo, klobása Chléb Sojové maso "španělský ptáček",3,6,0

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Úterý 1.5.2018 Svátek Středa P Frankfurtská 1,9 2.5.2018 1 Zeleninový talíř s vařenými vejci 350 g 3,7,10 3 Zahradnická masová směs, rýže 63 g 1 4 Vepřová plec šumavská, knedlíky 63 g 1,3,7,9,10 5 Hermelín

Více

Po 1.5. Út 2.5. St 3.5. Čt 4.5. Pá 5.5. So 6.5. Ne 7.5. JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ OD DO

Po 1.5. Út 2.5. St 3.5. Čt 4.5. Pá 5.5. So 6.5. Ne 7.5. JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ OD DO JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ OD 1.5.2017 DO 31.5.2017 1.5. 2.5. 3.5. 4.5. 5.5. 6.5. 7.5. lévka slepičí s masem a nudlemi 250ml, Hovězí guláš 64g, Knedlík houskový 3ks lévka slepičí s masem a nudlemi 250ml,

Více

DUBEN 2019 JÍDELNÍČEK

DUBEN 2019 JÍDELNÍČEK DUBEN 2019 JÍDELNÍČEK od 1. 4. do 5. 4. 2019 PONDĚLÍ 1. 4. 2019 polévka: minestrone (1a, 9, 12) oběd č. 1: zapečené těstoviny s masem a zeleninou, zeleninový salát (1a, 3, 7, 9, 12) oběd č. 2: africké

Více

Pondělí 11:30-14:00. Vepřová plec na smetaně se šunkou a sterilovaným okurkem. Kuřecí prsa plněná listovým špenátem s nivovou omáčkou

Pondělí 11:30-14:00. Vepřová plec na smetaně se šunkou a sterilovaným okurkem. Kuřecí prsa plněná listovým špenátem s nivovou omáčkou 1. Pondělí Hamburská vepřová plec Vepřová plec na smetaně se šunkou a sterilovaným okurkem Kuřecí vějíř, ozdoba Kuřecí prsa plněná listovým špenátem s nivovou omáčkou Hovězí roštěná s mladou karotkou a

Více

Jídelní lístek Jídelna Vesmír 1.5. - 31.5. 2012

Jídelní lístek Jídelna Vesmír 1.5. - 31.5. 2012 Jídelní lístek Jídelna Vesmír 1.5. - 31.5. 2012 ÚTERÝ 1.5. STÁTNÍ SVÁTEK- NEVAŘÍ SE Středa 2.5. Bramborová normální strava : 1 Svíčková omáčka, sekaná pečeně, těstoviny 2 Kuřecí řízek, bram kaše, okurek

Více

11. 0,3 l Tomatový krém se smetanou 25,- a bazalkou

11. 0,3 l Tomatový krém se smetanou 25,- a bazalkou PŘEDKRMY 1. 120 g Rajčata s mozzarellou,bazalkou 59,- a olivovým oleje 2. 100 g Carpaccio z hovězí svíčkové 149,- s olivovým olejem a p 3. 120 g Toasty s rajčaty,česnekem 49,- a bazalkou zapékané m 4.

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Pondělí P Zeleninová 1,3,7,9 3.10.2016 1 Zeleninový talíř se smaženou brokolicí 350 g 1,3,7,10 3 Kuřecí směs, rýže 63 g 1,9 4 Palačinky s marmeládou 370 g 1,3,7 5 Uzené maso, zelí, knedlíky 75 g 1,3,7,12

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Středa P 1.5.2019 1 2 3 Svátek 4 5 6 7 Čtvrtek P Fazolová 1,9 2.5.2019 1 Zeleninový talíř s kuřecím salátem 350 g 3,7,10 3 Vepřová játra na cibulce, rýže 63 g 1 4 Zahradnická masová směs, těstoviny 63

Více

1 50 g Krabí koktejl s olivami 50,- 2 50 g Kuřecí salát s ananasem 50,- 3 2 ks Šunková rolka s křenovou pěnou 40,-

1 50 g Krabí koktejl s olivami 50,- 2 50 g Kuřecí salát s ananasem 50,- 3 2 ks Šunková rolka s křenovou pěnou 40,- Studené předkrmy 1 50 g Krabí koktejl s olivami 50,- 2 50 g Kuřecí salát s ananasem 50,- 3 2 ks Šunková rolka s křenovou pěnou 40,- 4 2 ks Rajče plněné třenou nivou 40,- Polévky 5 Česneková speciál (šunka,

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Úterý P Hovězí s kapáním 1,3,7,9 1.10.2019 1 Zeleninový talíř s kuřecím salátem 350 g 3,7,10 2 Těstovinový talíř se sýrem 400 g 1,3,7,10 3 Sedlácké maso, knedlíky 63 g 1,3,7 4 Vepřová játra na cibulce,

Více

100 g Domácí zvěřinová paštika s rozpečenou bagetkou 68,- Kč (kančí, dančí, srnčí maso, sádlo, smetana, divoké koření, brusinky) 1,3,7.

100 g Domácí zvěřinová paštika s rozpečenou bagetkou 68,- Kč (kančí, dančí, srnčí maso, sádlo, smetana, divoké koření, brusinky) 1,3,7. Studené předkrmy 150 g Domácí sádlo se škvarkama, cibule, Petřkovický chléb (2ks) 58,- Kč (sádlo na škvaření, sůl, mléko, cibule, chléb) 1,3,7. 100 g Domácí zvěřinová paštika s rozpečenou bagetkou 68,-

Více

J Í D E L N Í L Í S T E K

J Í D E L N Í L Í S T E K Zařízení: VLRZ, Magnitogorská 2, 0 00 Praha 0 VK Vyškov - středisko Moravská Třebová 2..20 0:2:25 Snídaně J Í D E L N Í L Í S T E K na dny 20..20 -.2.20 Pondělí 20..20 2ks koblih, 2ks rohlík, 20g máslo,

Více

Předkrmy a Chuťovky. Polévky. Hotová jídla

Předkrmy a Chuťovky. Polévky. Hotová jídla Předkrmy a Chuťovky 100g Restovaná krůtí jatýrka na grilu, podávané na strouhané cuketové placičce s rozpečenou bagetou (1,3,7) 75,- Kč 400g Domácí bramborové lupínky z čerstvých brambor, s česnekovým

Více

Hladká mouka. Pepř mletý. Vepřové kostky. Knedlík bramborový - menší. Mazací sýr (Veselá kráva)

Hladká mouka. Pepř mletý. Vepřové kostky. Knedlík bramborový - menší. Mazací sýr (Veselá kráva) 470+370 - Norsko + přechod - 24.6. - 6.7. - jídelníček 40 osob + 2 řidiči (před zájezdem bude upraveno dle skutečného počtu) K jednotlivým večeřím dodělejte saláty dle uvážení (šopák, rajčatový, okurkový,

Více

Vážení hosté. Vítáme Vás V Pivovaru. V prostorách, kde právě jste, se vařilo pivo již od roku 1757. a jak se říká kde se pivo vaří, tam se dobře daří

Vážení hosté. Vítáme Vás V Pivovaru. V prostorách, kde právě jste, se vařilo pivo již od roku 1757. a jak se říká kde se pivo vaří, tam se dobře daří Vážení hosté Vítáme Vás V Pivovaru V prostorách, kde právě jste, se vařilo pivo již od roku 1757 a jak se říká kde se pivo vaří, tam se dobře daří Věříme, že rozmanitý výběr jídel z naší kuchyně a bohatě

Více

Jídelníček odlehčovací služba

Jídelníček odlehčovací služba čtvrtek 01.08.2019 čaj, káva, šunková pěna, zelenina, pečivo, oplatek Oběd Česneková, Žl:Koprová N-Kuřecí stehno na cibuli s uzeným bůčkem, rýže Ž-Vepřový guláš, těstoviny D-Kuřecí stehno na cibuli s uzeným

Více

Česneková s chlebovými krutony a sýrem dle denní nabídky

Česneková s chlebovými krutony a sýrem dle denní nabídky 10g 150g 80g 80g 80g PŘEDKRMY Domácí utopenec v zavařovačce, chléb Nakládaný hermelín s chilli a česnekem, chléb Grilovaná klobása s čerstvým křenem, chléb Carpaccio z hovězí svíčkové s bylinkovým pestem,

Více

Restaurant a penzion KRÁLOVSKÝ ŠENK JÍDELNÍ LÍSTEK. KRÁLOVSKÝ ŠENK Třebovická 5259 722 00 Ostrava-Třebovice

Restaurant a penzion KRÁLOVSKÝ ŠENK JÍDELNÍ LÍSTEK. KRÁLOVSKÝ ŠENK Třebovická 5259 722 00 Ostrava-Třebovice JÍDELNÍ LÍSTEK restaurant Třebovická 5259 722 00 Ostrava-Třebovice Přijímáme objednávky na akce (svatby, promoce, smuteční hostiny, apod.) do 50-ti osob Nekuřácký a dětský koutek Objednávky na tel.: +420

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ VÁM PŘEJE PROVOZOVATEL RESTAURACE S KOLEKTIVEM UPOZORNĚNÍ: U minutek - jídel z masa - jsou uvedeny v nabídce hmotnosti masa v syrovém stavu. U ostatních jídel

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Speciality podniku. 700 g Pečená vepřová žebra, křen, hořčice, pečivo 185 Kč 1,10. 300 g Vepřový steak s cibulkou 167 Kč 7

JÍDELNÍ LÍSTEK. Speciality podniku. 700 g Pečená vepřová žebra, křen, hořčice, pečivo 185 Kč 1,10. 300 g Vepřový steak s cibulkou 167 Kč 7 JÍDELNÍ LÍSTEK Speciality podniku 700 g Pečená vepřová žebra, křen, hořčice, pečivo 185 Kč 1,10 300 g Vepřový steak s cibulkou 167 Kč 7 400 g Smažená směs pro 2 osoby 248 Kč 1,3,7 (hovězí svíčková, vepřové

Více

rodinných či firemních oslav, svateb, promocí, smutečních hostin nebo rautů.

rodinných či firemních oslav, svateb, promocí, smutečních hostin nebo rautů. Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám nabídnout uspořádání společenských akcí pro 10 a více osob včetně zajištění obsluhy a kompletního servisu dle Vašeho přání. Naše nově moderně zařízené salonky s výhledem

Více

Studený předkrm: Polévka: Teplé předkrmy: Minutky z hovězího masa:

Studený předkrm: Polévka: Teplé předkrmy: Minutky z hovězího masa: Studený předkrm: 60g Šunková rolka s křenovou šlehačkou 35,- Kč 115g Tresčí játra (tresčí játra, citron, cibule) 80,-Kč Polévka: dle denní nabídky 30,- Kč Teplé předkrmy: 200g Skalská topinka (topinka,

Více

MŠ a ZŠ do Pátek

MŠ a ZŠ do Pátek Pátek 1.4.2016 Přesnídáv. chléb s pomazánkovým máslem, paprika - zelenina příloha, čaj Polévka polévka vločková s brambory a zeleninou Oběd 1 kuřecí řízek smažený, brambory m.m., salát zeleninový s jablky,03,07,09

Více

Předkrmy. 150g Caprese s čerstvou bazalkou zakápnuté olivovým olejem a opečeným toustem 79,- Polévky. Speciality

Předkrmy. 150g Caprese s čerstvou bazalkou zakápnuté olivovým olejem a opečeným toustem 79,- Polévky. Speciality Předkrmy 150g Caprese s čerstvou bazalkou zakápnuté olivovým olejem a opečeným toustem 79,- 0,33l Svratecká zelňačka s opečenou bagetkou Polévky 0,33l Česneková polévka s uzeným masem, sýrem a opečenými

Více

OBĚDOVÉ MENU. 11.00-14.00 hod. 1.3. 31.3.2012 RESTAURACE IRIS. Česká u Brna. www.bufetvesmir.cz. polévka hovězí vývar s kapáním

OBĚDOVÉ MENU. 11.00-14.00 hod. 1.3. 31.3.2012 RESTAURACE IRIS. Česká u Brna. www.bufetvesmir.cz. polévka hovězí vývar s kapáním OBĚDOVÉ MENU 11.00-14.00 hod. 1.3. 31.3.2012 RESTAURACE IRIS Česká u Brna www.bufetvesmir.cz Čtvrtek 1.3. polévka hovězí vývar s kapáním normální strava: 1/ Rajská omáčka, vepřový plátek, těstoviny 2 /

Více

Den Polévka 1.jídlo 2.jídlo Dieta č 2 1,7,9 1,3,7 1,3,7 1. Krabí koktejl, 2 rohlíky 1,3,7 1,3,7,10 1,3,7,10 4 1,3,9 1,3,7 1 9

Den Polévka 1.jídlo 2.jídlo Dieta č 2 1,7,9 1,3,7 1,3,7 1. Krabí koktejl, 2 rohlíky 1,3,7 1,3,7,10 1,3,7,10 4 1,3,9 1,3,7 1 9 2.3. Hrachová Zapečené s uzeným masem,okurek Vepřová pečeně, fazlové lusky na smetaně, Kuřecí plátek na bylinkách, 3.3. 4.3. 5.3. 6.3. 7.3. 8.3. 1,7,9 1 Pórková Krabí koktejl, 2 rohlíky,10,10 4 Rajská

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURACE TEODOR Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu

JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURACE TEODOR Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu 1 ks Utopenec s cibulí, chléb 37,- 120g Nakládaná směs sýrů s feferonkou a olivami, chléb 69,- 3 ks Bramboráčky s feferonkou, směs listových salátů 45,- 100g Mozzarella

Více

POPIS PRODUKTU: tématická dárková sada tří až čtyř balíčků koření, kořenících směsí či marinád v papírové taštičce nebo dárkové kazetě

POPIS PRODUKTU: tématická dárková sada tří až čtyř balíčků koření, kořenících směsí či marinád v papírové taštičce nebo dárkové kazetě POPIS PRODUKTU: tématická dárková sada tří až čtyř balíčků koření, kořenících směsí či marinád v papírové taštičce nebo dárkové kazetě VÁNOČNÍ ZDOBENÍ Norimberský perník ( 50 g ) Složení: Směs koření (koriandr,

Více

Speciální pedagog, masér a terapeut čínské medicíny Mgr. Zdeňka Stöhrová

Speciální pedagog, masér a terapeut čínské medicíny Mgr. Zdeňka Stöhrová KUŘECÍ MASO NA JEHLI ½ kg kuřecích prs Marináda: 1 cibule, 1 stroužek česneku, lžíce zázvoru, chilli paprika, šťáva z citrónu, 2 lžíce oleje, 2 lžičky papriky, pepř, kmín, 150g bílý jogurt - vše rozmixovat

Více

Restaurace Radost. Polévky

Restaurace Radost. Polévky Polévky 0,25l Silný masový vývar dle denní nabídky s celestýnskými nudlemi a zeleninou 35,- 0,25l Česneková polévka se šunkou, sýrem, žloutkem a chlebovými krutony 40,- 0,25l Česneková polévka se šunkou,

Více

PŘEDKRMY SALÁTY A TĚSTOVINY. Letní salát s mozzarellou (120g šunka, mozzarella, ledový salát, cherry rajčátka)

PŘEDKRMY SALÁTY A TĚSTOVINY. Letní salát s mozzarellou (120g šunka, mozzarella, ledový salát, cherry rajčátka) Něco na zub PŘEDKRMY Polévka (dle denní nabídky) Dřevorubec na topince (vepřový, kuřecí) Vajíčka na slanině s cibulkou,chléb Hemenex se slaninou, chléb Brokolice zapečená se sýrem 26,- Kč Osvěžující SALÁTY

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Platný od 10.6.2018 / smluvní ceny Provozovatel: Monteco, spol. s r. o. KEMP a PENZION SLOVÁCKÝ DVŮR Na Splávku 1248, 686 01 Uherské Hradiště Nádražní 1010, 687 22 Ostrožská Nová

Více

NĚCO K PIVU A VÍNU POLÉVKY RYBY. 100 g porci smaženého rybího filé připravíme za 60 Kč.

NĚCO K PIVU A VÍNU POLÉVKY RYBY. 100 g porci smaženého rybího filé připravíme za 60 Kč. NĚCO K PIVU A VÍNU 1 ks Pikantní masová topinka (al. 1, 3, 7, 10, 12) 45 Kč 2 ks Topinka s česnekem (al. 1, 12) 15 Kč 3 ks Bramboráčky (al. 1, 3, 7, 12) 30 Kč 150 g Variace sýrů (al. 7, 12) 50 Kč (eidam,

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Pondělí P Zeleninová 1,3,7,9 1.10.2018 1 Zeleninový talíř se smaženou brokolicí 350 g 1,3,7,10 3 Kuřecí směs, rýže 63 g 1,9 4 Palačinky s marmeládou 370 g 1,3,7 5 Uzené maso, křenová omáčka, knedlíky 75

Více

Chuťovky k pivečku. Polévky

Chuťovky k pivečku. Polévky Chuťovky k pivečku 1ks Nakládaný hermelín podle Máry, pečivo 55,- 2ks Domácí pikantní utopenec, pečivo 50,- 200g Pivní sláma s česnekem 55,- 100g Masová topinka sypaná sýrem 75,- 1ks Nivová koule 9,- 70g

Více

Na Palmovce. Jídelní lístek. POLÉVKY 0,33 l Staročeská česnečka šunka, sýr, brambory, krutóny... 39,- Obsahuje alergeny 1, 3, 7, 9

Na Palmovce. Jídelní lístek. POLÉVKY 0,33 l Staročeská česnečka šunka, sýr, brambory, krutóny... 39,- Obsahuje alergeny 1, 3, 7, 9 POLÉVKY 0,33 l Staročeská česnečka šunka, sýr, brambory, krutóny... 39,-, 9 0,33 l Poctivý hovězí vývar, jako od maminky s masem a drobením... 39,-, 9 0,33 l Hráškový krém s vypečenou slaninou... 49,-

Více

Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Autor Ročník 4., 3. Obor CZ.1.07/1.5.00/34.0514 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technologické postupy přípravy

Více

Studené: Teplé: Topinka dřevorubce (se směsí vepřového masa zapečené šunkou a sýrem)

Studené: Teplé: Topinka dřevorubce (se směsí vepřového masa zapečené šunkou a sýrem) Podrážděný žaludek se lépe plní aneb předkrmy: Studené: 125g Mozzarella s rajčaty a vinným octem 79,- 75g Krabí koktejl 62,- Sýrový mix (niva, hermelín, eidam) 69,- Teplé: 2ks Topinka dřevorubce (se směsí

Více

ČTVRTEK Polévka: Fazolová 1 I. Krůtí ragú( krůtí prsa, mrkev, celer, petržel, koření), rýže 1,9

ČTVRTEK Polévka: Fazolová 1 I. Krůtí ragú( krůtí prsa, mrkev, celer, petržel, koření), rýže 1,9 J Í D E L N Í L Í S T E K 2018 I II I II I II ČTVRTEK - 1.2. Fazolová 1 Krůtí ragú( krůtí prsa, mrkev, celer, petržel, koření), rýže 1,9 I Smažený karbanátek, bramborová kaše, steril.okurek 1,3,7,10 II

Více

III. Ol ČTVRTEK Polévka: Bramborová I. Vepřová krkovička na žampionech, vařené brambory, okurkový salát PÁTEK

III. Ol ČTVRTEK Polévka: Bramborová I. Vepřová krkovička na žampionech, vařené brambory, okurkový salát PÁTEK J Í D E L N Í L Í S T E K od 1. - 5.9.2014 Hovězí vývar se zeleninou a těstovinami Přírodní vepřová kotleta, vařené brambory, míchaný zeleninový salát Ol Žampionová Srbské rizoto syp.sýrem, steril.okurek

Více

Menu únor 2015. 2. Tradiční domácí kuchyně Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle

Menu únor 2015. 2. Tradiční domácí kuchyně Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle 2.2. PO *Zeleninová polévka s mořskou řasou a krupkami Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle 5. Fit / GF, V/ Zeleninová polévka s mořskou řasou

Více

Restaurace Rio. Polévky

Restaurace Rio. Polévky Polévky 0,25l Silný masový vývar dle denní nabídky s nudlemi a zeleninou 35,- 0,25l Česneková polévka se šunkou, sýrem, žloutkem a chlebovými krutony 40,- 0,25l Česneková polévka se šunkou, tvarůžkou,

Více

Jídelní lístek. ( Jídelní lístek je platný od )

Jídelní lístek. ( Jídelní lístek je platný od ) Jídelní lístek ( Jídelní lístek je platný od 1.1.2018 ) Tato jídla se podávají pouze od 11:00 do 15:00 100g Přírodní vepřový steak, zeleninová obloha 107,- 100g Přírodní vepřový řízek na žampionech, zeleninová

Více

od do Čtvrtek Pátek

od do Čtvrtek Pátek Čtvrtek 1.9.2016 Pátek 2.9.2016 hrachová Vepřové rizoto se sýrem, sterilovaná okurka obsahuje alergeny: 07,10 Voda s citrónem, čaj s meduňkou, mátou či citronem s krupicí a vejci obsahuje alergeny: 01,03,06,07,09,13

Více

Jídelní lístek

Jídelní lístek 2. 1. 6. 1. 2017,Pondělí Prázdniny Úterý Snídaně Ovocný jogurt, pečivo, mléko Polévka Kulajda I. Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurkový salát II. Kuřecí maso po indicku, dušená rýže Minutka Roštěná na

Více

Ceny platné od 8.11.2013. Restaurace MILPA STÁLÝ JÍDELNÍ LÍSTEK. Smluvní ceny

Ceny platné od 8.11.2013. Restaurace MILPA STÁLÝ JÍDELNÍ LÍSTEK. Smluvní ceny Ceny platné od 8.11.2013 Restaurace MILPA STÁLÝ JÍDELNÍ LÍSTEK Smluvní ceny 100g Matjesy s cibulí, chléb 1ks... 39,- 100g Tlačenka světlá s cibulí, chléb 1ks... 27,- 200g Sýrové prkno, obloha (sýr Eidam,Niva,Hermelín,uz.sýr)...

Více

Den Polévka 1.jídlo 2.jídlo Dieta č 2 1,7,9 1,3,7 1,3,7 1 1,3,9 1,3,7,9,10 1,3,7 9 1,7 1,3,7 1,3,7 1,3,7, 1,9 1,3,7 1,7 1

Den Polévka 1.jídlo 2.jídlo Dieta č 2 1,7,9 1,3,7 1,3,7 1 1,3,9 1,3,7,9,10 1,3,7 9 1,7 1,3,7 1,3,7 1,3,7, 1,9 1,3,7 1,7 1 29.6. 30.6. 1.7. 2.7. 3.7. 4.7. 5.7. Čočková,9 1 Bramborová 1,9 1 Hovězí vývar s nudlemi 1,3,9,9,10 9 Květáková, Trdelná 1,9 1 Hovězí vývar s nudlemi 1,3,9 Zapečené těstoviny s uzeným masem a uzeninou,

Více

HOTEL ASAS 1.7. 5. 7. 2013 Hraniční 2 Most Souš 435 02 Tel: 476705854 restaurace@asas-most.cz

HOTEL ASAS 1.7. 5. 7. 2013 Hraniční 2 Most Souš 435 02 Tel: 476705854 restaurace@asas-most.cz HOTEL ASAS 1.7. 5. 7. 2013 Žampionový krém 18,-Kč 150gr Vepřový steak, restované fazolky na slanině, hranolky...84,-kč 150gr Kuřecí roláda, bramborová kaše, MM.....74,-Kč 100gr Kuřecí Kung-Pao, rýže.70,-kč

Více

Speciality regionální kuchyně:

Speciality regionální kuchyně: 1 2 Studené předkrmy: 80 g Uzený pstruh servírovaný s křenovou pěnou, cibulkou, mladým citronem a toustem 80 g Domácí paštika z husích jater v jemné pepřové krustě, s brusinkami a čerstvým chlebem 78,-

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Pondělí P Italská 1,7 2.7.2018 1 Zeleninový talíř se smaženým květákem 350 g 1,3,7,10 2 Těstovinový talíř s kuřecím masem 400 g 1,3,7,10 3 Vepřová plec šumavská, knedlíky 63 g 1,3,7,9,10 4 Sýrové lívance,

Více

3. Přírodní vepřový guláš, houskové knedlíky (1,3,7,9) Žampiónový krém (1,7,9) 1. Brambory zapečené s kuřecím masem a brokolicí, ledový salát (3,7)

3. Přírodní vepřový guláš, houskové knedlíky (1,3,7,9) Žampiónový krém (1,7,9) 1. Brambory zapečené s kuřecím masem a brokolicí, ledový salát (3,7) lévka gulášová / polévka gulášová dietní (1,9) 1. Drůbeží játra na slanině, rýže (1) 1. 4. 2. 4. 3. 4. 4. 4. 5. 4. 6. 4. 7. 4. 3. Drůbeží játra na kmíně, rýže (1) lévka slepičí s masem a nudličkami (1,3,7,9)

Více

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 JÍDELNÍ LÍSTEK POLÉVKY Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 PŘEDKRMY TATARÁKY Hovězí tatarák 150g 215,00 čerstvě připravený, namíchaný a podáváme se čtyřmi

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Denně 8 Restovaný steak (hmotnost za syrova 200 g) se zeleninou, 1,3,10 tatarskou omáčkou a chlebem

JÍDELNÍ LÍSTEK. Denně 8 Restovaný steak (hmotnost za syrova 200 g) se zeleninou, 1,3,10 tatarskou omáčkou a chlebem Pondělí P Zeleninová 1,3,7,9 2.3.2015 1 Zeleninový talíř sýrovo-šunkový v jogurtové zálivce 350 g 3,7,10 2 Těstovinový talíř s vepřovým masem 400 g 1,3,7,10 3 Drůbeží směs, rýže 63 g 1 4 Vaječné krokety,

Více

Pivovarská. restaurace Jihlava

Pivovarská. restaurace Jihlava Pivovarská restaurace Jihlava Pochoutky k pivu 150g Tatarský biftek, topinky 4 ks 165,- hovězí mleté zadní 2 ks topinky navíc 10,-,3,5,6,7,8,11,13 120g Topinka s masovou směsí 49,- a strouhaným sýrem,3,5,6,7,8,11,13

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK RESTAURACE "ČAJOVNA"

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK RESTAURACE ČAJOVNA JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK RESTAURACE "ČAJOVNA" ŠIROKÁ 24 251 01 ŘÍČANY tel.: 323 601 441, 608 317 767 Kromě tohoto stálého jídelníčku, sledujte prosím denní nabídky. SMLUVNÍ CENY www.restaurace-cajovna.cz

Více

JÍDELNÍČEK L E D E N

JÍDELNÍČEK L E D E N 22.1. Svačina 23.1. Svačina L E D E N 2 0 1 8 Slunečnicový a kmínový chléb, plátkový sýr, máslo, paprika (1a,1b,7) Rolka s jablky, kakao, ovoce (1a,7) Jemná rybí s opraženou houskou (1a,4,9) Hrachová kaše

Více

MALÁ JÍDLA K VELKÉMU PIVU

MALÁ JÍDLA K VELKÉMU PIVU MALÁ JÍDLA K VELKÉMU PIVU Nakládaný domácí hermelín /120g 79,- smetanový hermelín s feferonkou v česnekovém oleji a čerstvě nakrájenou cibulí (7) Grilovaný hermelín /120g 79,- grilovaný na čerstvých bylinkách

Více

Předkrmy. Dětská jídla

Předkrmy. Dětská jídla Předkrmy 454 150g Omeleta se šunkou a sýrem 95 Kč Vejce, šunka, sýr Eidam, okurka (A3, A7) 429 2 ks 2 topinky (na sucho) s klobásou a sýrem (pikantní A1, A7) 105 Kč Sýr cottage, majonéza, klobása, česnek,

Více

Jídelní lístek Polévky Studené předkrmy Teplé předkrmy Saláty jako hlavní chod

Jídelní lístek Polévky Studené předkrmy Teplé předkrmy Saláty jako hlavní chod Polévky 0,25 l Česneková se sýrem a šunkou, žloutek 35,- 0,25 l Česneková se šunkou a tvarůžkou, žloutek 40,- 0,25 l Vývar dle nabídky s nudlemi a zeleninou 35,- 0,25 l Žampionový krém "N" 35,- 0,25 l

Více

Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévky minutkové:

Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévky minutkové: Studené předkrmy: (1) 100 g Domácí paštika z kachních jatýrek 78,- ve slaninovém kabátku, brusinkový dip, chléb (2) 100 g Tataráček z lososa, opečený toast 84,- (alg. č. 1, 4, 10) Teplé předkrmy: (3) 100

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Pondělí P Italská 1,7 1.7.2019 1 Zeleninový talíř se smaženým květákem 350 g 1,3,7,10 3 Vepřová plec šumavská, knedlíky 63 g 1,3,7,9,10 4 Sýrové lívance, dušená zelenina 220 g 1,3,7 5 Plovdivské maso,

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Denně 8 Restovaný steak (hmotnost za syrova 200 g) se zeleninou, 1,3,10 tatarskou omáčkou a chlebem

JÍDELNÍ LÍSTEK. Denně 8 Restovaný steak (hmotnost za syrova 200 g) se zeleninou, 1,3,10 tatarskou omáčkou a chlebem Pondělí P Bramborová 1,9 1.6.2015 1 Zeleninový talíř se smaženou brokolicí 350 g 1,3,7,10 3 Vepřová plec frankfurtská, knedlíky 63 g 1,3,7 4 Palačinky s marmeládou 370 g 1,3,7 5 Kuře na zbojnický způsob,

Více

PŘEDKRMY. 1. DRŮBEŽÍ JÁTRA se slaninkou a cibulkou 69 Kč ( 100g drůbežích jater, restovaná anglická slanina, cibule)

PŘEDKRMY. 1. DRŮBEŽÍ JÁTRA se slaninkou a cibulkou 69 Kč ( 100g drůbežích jater, restovaná anglická slanina, cibule) PŘEDKRMY 1. DRŮBEŽÍ JÁTRA se slaninkou a cibulkou 69 Kč ( 100g drůbežích jater, restovaná anglická slanina, cibule) 2. Domácí DRŮBEŽÍ PAŠTIKA s mandlemi, opečený toast 49 Kč ( 100g, drůbeží játra, smetana,

Více

RESTAURACE NA ZAHRÁDCE

RESTAURACE NA ZAHRÁDCE RESTAURACE NA ZAHRÁDCE Stálý jídelní lístek Studené a teplé pochutiny k pivu 2 Gothajský salám s cibulí, ocet Studené vepřové prkénko, hořčice, křen Domácí sulc, cibule, ocet Sýrový talíř (eidam, hermelín,

Více

Den Polévka 1.jídlo 2.jídlo Dieta č 2 1,7,9 1 1,3,7 1 1,3,9 1,3,7 1,9 9. brambory 1,3,9 1,3 1 1,4,7 1,3,7,9 1,3,7,9 1,3,7 1,3,7,9 1 1,3,7 1 1,3,9

Den Polévka 1.jídlo 2.jídlo Dieta č 2 1,7,9 1 1,3,7 1 1,3,9 1,3,7 1,9 9. brambory 1,3,9 1,3 1 1,4,7 1,3,7,9 1,3,7,9 1,3,7 1,3,7,9 1 1,3,7 1 1,3,9 3.8. Vepřová pečeně na houbách, Buchtičky s krémem Pečené kuře, bramborová kaše 4.8. 5.8. 6.8. 7.8. 8.8. 9.8. 1,7,9 1 1,3,7 1 Krupicová 1,3,9 1,3,7 1,9 9 1,3,9 1,3 1 1,4,7 Zeleninová s vejci,9 1,3,7 1,3,7,9

Více

NABÍDKA JÍDEL. Polévky. Studené rychlovky. Teplé rychlovky. Gnocchi. 200g Gnocchi carbonara (7,3) 95,-

NABÍDKA JÍDEL. Polévky. Studené rychlovky. Teplé rychlovky. Gnocchi. 200g Gnocchi carbonara (7,3) 95,- NABÍDKA JÍDEL Polévky 0,33l Česneková speciál (1) 39,- Studené rychlovky 100g Nakládaný hermelín, pečivo (1,7) 65,- 2 ks Utopenec (1,7) 69,- Teplé rychlovky 1 ks Bekenex / Hemenex (1,3) 55,- ( 3 ks vejce,

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK Pol. celerová, kovbojská pánev s fazolemi, chléb. Pol. celerová, vepřová roštěná, dušená rýže, salát

JÍDELNÍ LÍSTEK Pol. celerová, kovbojská pánev s fazolemi, chléb. Pol. celerová, vepřová roštěná, dušená rýže, salát JÍDELNÍ LÍEK 4. 7. - 10. 7. 2016 4. 7. 5. 7. 6. 7. 7. 7. A - 3, 2 B - 9, 9/2 8. 7. 9. 7. 10. 7. Pol. celerová, kovbojská pánev s fazolemi, chléb Pol. celerová, vepřová roštěná, dušená rýže, salát Pol.

Více

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy. 2 ks Šunková rolka s křenem, šlehačkou a toastem (1,3,7,12) 48,-

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy. 2 ks Šunková rolka s křenem, šlehačkou a toastem (1,3,7,12) 48,- Studené předkrmy 2 ks Šunková rolka s křenem, šlehačkou a toastem (1,3,7,12) 48,- Polévky 0,33 l Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (9,1,3,5,6) 35,- 0,33 l Česnekačka se zavařeným vejcem, šunkou, sýrem

Více

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9)

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) P o l é v k y Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) Dle denní nabídky 30 Kč P ř e d k r m y 100 g Grilovaný hermelín 69 Kč s domácím brusinkovým kompotem a rozpečenou bylinkovou bagetkou (1,3,7)

Více

Jídelní lístek na říjen 2017

Jídelní lístek na říjen 2017 Datum Snídaně Svačina Oběd Svačina Večeře - II. Večeře Pomazánka sýrová Polévka kmínová s noky Masová haše, brambor Po Přesnídávka Bulgurové rizoto s drůbežím masem a sýrem,okurka Mléko,sýrový kompot (1,3,7,)

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Úterý P 1.1.2019 1 2 3 Svátek 4 5 6 7 Středa P Hovězí s kapáním 1,3,7,9 2.1.2019 1 Zeleninový talíř se smaženou brokolicí 350 g 1,3,7,10 2 Těstovinový talíř s krabími tyčinkami 400 g 1,3,4,7,10 3 Kuřecí

Více