Kulturního a informačního střediska Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA. o aktivní činnosti. za období od do

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kulturního a informačního střediska Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA. o aktivní činnosti. za období od 1. 1. 2007 do 31. 12. 2007"

Transkript

1 Kulturní a informační středisko Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od do Vypracovala: Marcela Kollertová ředitelka KIS Hronov V Hronově dne 21. února 2007

2 Obsah: 1. Základní údaje 2. Charakteristika organizace 3. Činnost organizace 4. Údaje o zaměstnancích 5. Prostory 6. Hlášení v rozhlase 7. Zpravodaj Hronovské listy UNÁS 8. Kulturní akce 9. Další využitelnost jednotlivých prostorů 10. Informační centrum Hronov 11. Jiráskův Hronov 12. Základní údaje o hospodaření 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: Kulturní a informační středisko Hronov Adresa: náměstí Čs. armády 500, 549 Hronov Organizační forma: příspěvková organizace Zřizovatel: Obchodní rejstřík: Město Hronov Krajský soud v Hradci Králové v odd. Pr. Vložce č. 818,F 314/2003 IČ Statutární orgán: Adresa ředitelky: Telefon: KIS tel./fax: IC Hronov tel.: Webové stránky: Marcela Kollertová, ředitelka KIS Hronov 5. května 903, Červený Kostelec 737 / , ředitelky: kis@mestohronov.cz , zpravodaj: unas@mestohronov.cz , info@mestohronov.cz (2)

3 2. CHARAKTERISTIKA ORGANIZACE Kulturní a informační středisko Hronov je příspěvková organizace Města Hronova s právní subjektivitou, která dle Zřizovací listiny zajišťuje kulturní program pro spoluobčany a zajišťuje využití veškerých prostorů Jiráskova divadla, Sálu Josefa Čapka a letního areálu v Parku A. Jiráska. Posláním organizace je rozvoj kulturní vzdělanosti občanů i mládeže a rozvoj činnosti místních spolků. Organizace respektuje strategii a názory zřizovatele, aby se stala maximálně využitým správcem a pronajímatelem všech objektů, které má příspěvková organizace od Města Hronova ve výpůjčce. 3. ČINNOST ORGANIZACE Kulturní a informační středisko Hronov má rozdělenu svou aktivitu na hlavní a doplňkovou činnost. Hlavní činnost: 1.) Pořádání kulturních a společenských akcí ve městě a s tím spojené činnosti: objednávky a zajištění kulturních akcí pro dospělé, mládež a děti včetně školních představení výběr a objednávání filmů do kina pořádání akcí pro děti maškarní rej, čarodějnice a dětské dny pořádání a realizace společenských akcí, plesů a zábavných pořadů propagace jednotlivých představení a společenských akcí výroba plakátů a letáků. 2.) Zajištění plynulého chodu Informačního centra, které poskytuje: přístupnou databázi místních firem s kontakty přístupné kontakty na státní instituce z regionu informace z internetových stránek z oblasti cestovního ruchu informace o spojích (vlaků a autobusů) kontakty na partnerská města nabídku tiskopisů finančního úřadu předprodej vstupenek na kulturní pořady a společenské akce služby cestovního ruchu návštěvníkům města (nabídka ubytování, stravování, pamětihodnosti, tipy na výlet) kontaktní místo pro distribuci Hronovských listů U NÁS. (3)

4 3.) Celoplošné zpravodajství a propagace města výroba a distribuce městského zpravodaje HL U NÁS (měsíčník) informovanost spoluobčanů rozhlasem BOR o dění ve městě (každý prac. den) reklamní a inzertní služba pro podnikatele i spoluobčany v HL a v BORu. 4.) Organizační zajištění Jiráskova Hronova festivalu amatérského divadla zajištění ubytování lektorů, organizačních pracovníků, Festivalového výboru, účinkujících a návštěvníků organizační a technické zajištění vystoupení jednotlivých souborů v hlavním programu JH v prostorách Jiráskova divadla, Sálu Josefa Čapka, v bývalém hotelu Slavie a v malém sále ZUŠ Hronov sestavení doprovodného programu včetně jeho realizace propagace této přehlídky v celorepublikovém měřítku zajištění prostorů a technického zázemí pro semináře KnMD Doplňková činnost: 1. Nákup zboží za účelem dalšího prodeje zaměřeného na cestovní ruch. 2. Pronájem nebytových prostorů - dlouhodobý i krátkodobý pronájem v JD a SJČ. 3. Zprostředkování služeb předprodej vstupenek a permanentek, reklama. 4. Zajišťování ubytování pro účinkující soubory a pro ostatní osoby zainteresované při jednotlivých akcích. 5. Zajištění výroby plakátů pro ostatní spolky a instituce, které o to požádají. 6. Výlepová služba. (4)

5 4. ÚDAJE O ZAMĚSTNACÍCH Pracovníci na hlavní pracovní poměr Jméno: Praxe Kollertová Marcela Vítová Dagmar Poláková Dita Hornychová Weber Josef Kops Michal Weberová Martina k let a 66 dnů 21 let a 59 dnů 11 let a 151 dnů 14 let a 193 dnů (od ) 39 let 4 roky 10 let a 183 dnů Funkce Ředitelka Účetní příspěvkové organizace s částečnou náplní asistentky ředitele Pracovnice Informačního centra, pokladní Administrativní pracovnice příspěvkové organizace Správce Čapkova sálu, elektrikář Správce Jiráskova divadla, zvukař Uklízečka Pracovníci na dohodu o pracovní činnosti Jméno: Kolínová Dagmar Němeček Jiří Kopecký Jiří Peterková Hana Bednář Jan Bednář Jiří Škopová Božena Jirmanová Věra ml. Jirmanová Věra st. Klikarová Ludmila Martinec Josef Forman Jan Zařazení: Divadelní technik Divadelní technik Pořadatelská služba Úprava a renovace kostýmů Technik (příležitostně) Výlep plakátů Prodej vstupenek Šatnářka, ubytování na JH Uvaděčka Uvaděčka Promítač Promítač Pracovníci na dohodu o provedení práce Jméno: Zálišová Jitka (od ) Ansorgová Věra (od ) Morochovičová Eva Thérová Pavlína Mach Jiří Smola Josef Pracovníci celkem : od z toho muži: ženy: Zařazení: Dozor v šatně Dozor v šatně Korektura textů zpravodaje Zpracování mezd a vedení mzdové agendy Zhotovení fotografické dokumentace Výroba malovaných poutačů a znaků Externí pracovníci celkem : od z toho muži: 7 ženy: 8 (5) od z toho muži: ženy: od z toho muži: ženy:

6 5. PROSTORY Kulturní a informační středisko Hronov má ve výpůjčce prostory Jiráskova divadla, Sálu Josefa Čapka Hronov a letního areálu v Parku A. Jiráska. Tyto prostory využívá mnoho spolků a organizací pro své klubové schůzky a společná setkání. Tyto služby poskytuje KIS bez finančních nároků, pokud se ovšem nejedná o komerční akci. Místní spolky, které pořádají ples či zábavu, hradí pouze provozní náklady nikoliv nájem. Pronájem prostorů a) dlouhodobé pronájmy: Pánské kadeřnictví Zdislava Netíková 30 m² v přístavbě JD Pohřební služba Oldřich Pich kancelář 14 m² v přístavbě JD Masérské služby Iva Gábrtová - 14 m² v přístavbě JD Česká pojišťovna a.s. - Jaromír Černý kancelář 14 m² v přístavbě JD Marius Pedersen a.s. - pronájem šatny pro herce v SJČ pouze v daný čas Občerstvení v Sále Josefa Čapka Jindřich Šťavík 54,5 m² b) krátkodobé pronájmy v Sále Josefa Čapka Hronov: 27. ledna - OS AFK Hronov na akci Ples fotbalistů 3. února Jindřich Šťavík na akci Ples živnostníků 2. března - SOU a SOŠ SČMSD Hronov s.r.o. na akci Maturitní ples 10. března - Město Hronov, odbor ZS - 1. společenský večer LNH Nadační fond POTALA - Music for Tibet bez úhrady nájmu 14. dubna - Václav Jára - Kvalifikační turnaj na MR ve scrabble 20. dubna - Oldřich Šotola - Konference hasičů náchodského regionu 25. května - SOU a SOŠ SČMSD Hronov s.r.o. - MISS hotelové školy 6. června - SPŠ Hronov na Předávání maturitních vysvědčení 10. září Město Hronov na Setkání zástupců MěÚ Hronov a města Kudowa Zdroj - evropské fondy 15. října Město Hronov - Cvičení hasičů 24. říjen p. Talavašek - pronájem šatny na výkup starožitností 26. říjen Oldřich Šotola - Okresní konference hasičů 30. října D. Novotný - benefiční akce Galavečer hvězd - bez úhrady nájmu 30. listopadu - Sdružení rodičů při SPŠ Hronov na Maturitní ples 7. prosince - Gymnázium a SOŠ cestovního ruchu Náchod, s.r.o. - Maturitní ples krátkodobé pronájmy v Jiráskově divadle Hronov: 10. ledna - EuroBack - pronájem Malého sálu 14. února - Firma Golden - pronájem Malého sálu 28. března - Firma Vertigo Trading - pronájem Malého sálu 30. března - EuroBack - pronájem Malého sálu 7. května - Firma Kingstar - pronájem Malého sálu 3. září ZŠ Hronov - vítání prvňáčků - velký sál JD 21. října Břišní tanečnice - jeviště JD 27. října p Nermuť - koncert Laco Déczi a Celula New York v JD 9. prosince - Pragokoncert - vystoupení Michala Nesvadby s pořadem Michalovi mazlíčci - velký sál JD (6)

7 6. HLÁŠENÍ V ROZHLASE Naše organizace zpracovává podklady a následně vysílá hlášení místního rozhlasu BOR, kde se objevují informace o dění v našem městě. Jednotlivé tématické okruhy hlášení: 1. Zprávy z Městského úřadu v Hronově 2. Kulturní a společenské akce ve městě pořádané KIS Hronov 3. Aktivity místních spolků a organizací 4. Sportovní aktivity, plánované zápasy, výsledky utkání atd. 5. Pozvánky na různé zajímavé kulturní a společenské akce ve městě a okolí 6. Informace o ztrátách a nálezech 7. Zdravotnické služby stomatologická pohotovost ve dnech pracovního volna 8. Inzerce Pravidelné hlášení se uskutečňuje každý pracovní den vždy od a od hodin spoluobčanům do přenosného vysílače, který mají ve svých domácnostech. Dále v hodin se stejné hlášení vysílá do veřejného rozhlasu na náměstí. 7. ZPRAVODAJ - Hronovské listy U NÁS Naše organizace zajišťuje vydávání zpravodaje Hronovských listů U NÁS, které vycházejí zpravidla každý měsíc. Redakční pracovní skupina, která se skládá ze zaměstnanců organizace zajišťuje: a) přepis tištěných příspěvků do elektronické podoby b) zajišťuje dodání příspěvků a informací o činnosti příspěvkových organizací města a dalších organizací a institucí působících ve městě c) příjem inzercí a objednávek inzerentů, sestavení a úprava inzerátů, vedení přehledu o měsíčním zveřejňování inzerátů a následné vyúčtování Vedoucí pracovní skupiny je zároveň ředitel této příspěvkové organizace. Vedoucí pracovní skupiny má za povinnost: a) zpracovávat příspěvky do konečné grafické podoby pro tiskárnu b) odpovídá za odborné a bezchybné zpracování zpravodaje a za shodu zveřejněných příspěvků s jejich předlohami c) zajišťuje náplň pravidelných rubrik a další příspěvky informující o činnosti Městského úřadu d) odpovídá za včasné předání předlohy zpravodaje do tisku e) projednává stížnosti, podněty a návrhy ve věci obsahu a grafické úpravy zpravodaje f) stanovuje termíny uzávěrek a vydávání zpravodaje. Náklady zpravodaje: tisk Kč ,50 poštovné Kč 7 216,50 telefony Kč ,08 dopravné Kč 2 158, Celkem Kč ,60 Náklady nezahrnují hrubé mzdy a odvody zaměstnanců, kteří se touto činností zabývají. V roce 2007 vyšlo 11 čísel. Prosincové číslo bylo spojené s lednovým. (7)

8 8. KULTURNÍ AKCE Pro chvíle volna a odpočinku nabízíme našim spoluobčanům kulturní programy, které se každý měsíc zveřejňují v tisku, na plakátovacích plochách, v Hronovských listech U NÁS, v Náchodském deníku a na internetových stránkách města Hronova. Z těchto nabídek si mohou vybrat jak děti, tak i široká veřejnost. DĚTI A MLÁDEŽ Připravujeme řadu pravidelných rodinných akcí s možností soutěžení a seberealizace dětí, které jsou pořádány jak v Čapkově sále, tak i v prostorách parku A. Jiráska. Tradiční akcí, kterou jsme 11. února 2007 organizovali v Sále Josefa Čapka, byl Dětský maškarní karneval s názvem Svět zvířat. Všichni zaměstnanci byli stylově oblečeni, pro děti byla připravena řada soutěží včetně odměn. Tuto akci navštívilo 109 platících rodičů, děti v maskách měly vstup zdarma. A protože děti mají soutěživého ducha, připravili jsme pro ně v tomto roce 2007 již podruhé společně strávené odpoledne s tlupou čarodějnic. Akce s názvem Rej čarodějnic se uskutečnila 29. dubna odpoledne v parku a těšil se velké návštěvnosti. Pro děti bylo připraveno na deset soutěžních míst. Toto soutěžní odpoledne navštívilo cca 320 lidí. Velké návštěvnosti se těší akce Dětský den, který letos měl název Cesta do pohádky. Zaměstnanci KISu přivítali děti i s rodiči v kostýmech příhodných tématu akce a stanoviště po celém parku měli společného ducha pohádkové hraní a soutěžení. Mladí vodáci povozili všechny děti na lodích i v raftech po řece Metuji. Ceny pro soutěžící jsme zakoupili z výtěžku z tomboly Plesu Města Hronova. Návštěvnost: cca 450 návštěvníků. Abychom nezapomínali na žáky ze ZŠ, uspořádali jsme pro dívky Základní školy soutěž s názvem ŠIK DÍVKA Tato soutěž byla postavena na způsob malé MISS. Titul ŠIK dívka získala nejšikovnější, nejinteligentnější a nejkreativnější z děvčat. Věková hranice byla let. Nejprve děvčata absolvovala všeobecný znalostní test, který měl 25 otázek z oblasti zeměpisu, dějepisu, kultury a sportu. Porota vybrala 10 finalistek. Ty se utkaly ve finále v Jiráskově divadle v pátek 23. února Zde se soutěžilo v šesti disciplínách. Nutno dodat, že nešlo o soutěž krásy, ale o zručnost, schopnost poradit si v každé situaci, zaujmout porotu a diváky. Tato akce bohužel neměla velký divácký ohlas, proto ji už nebudeme opakovat. Návštěvnost 26 platících diváků, hlavně z řad rodičů. (8)

9 Představení pro MŠ a ZŠ Jak si princezna vzala draka O Růžence Vodnická pohádka Popelka Tři pohádky na vánoce Hrátky s čertem Představení pro ZŠ a střední školy 340 dětí 302 dětí 218 dětí 468 dětí 440 dětí 219 dětí Josefína Labutí nebude Hrátky s čertem 412 žáků 213 žáků 287 žáků DIVADLO Předplatné pro zájemce o divadlo, ať už činoherní nebo hudební připravujeme každý rok. Divadelních představení je šest a jsou úměrně rozvrženy do kalendářního roku. Předplatné 2007: Cena ročního divadelního předplatného: Kč 600,-- 540,-- 480,--. Tuto výhodu předplatného využilo 36 diváků, porovnání z minulým rokem máme 20 % nárůst. Datum Titul Čochtan vypravuje Josefina divadlo Někdo to rád horké divadlo Don Quijote De La Ancha Růže z Argentiny Úžasná svatba Počet diváků Honorář včetně dopravy , , , , , ,30 Poplatek Dilia 8 980, ,-3 000,-1 626,-1 530,-Večeře 1 050,-- Ztráta , , , , , ,96 Divadla mimo předplatného: Datum Titul Veselé paničky Windsorské Labutí nebude Počet diváků Náklady 5 634,-7 892,-- Zisk / Ztráta , ,07 KINO V roce 2007 bylo v nabídce kina 29 titulů, z toho 2 tituly se neodehrály z důvodu malé návštěvnosti. Pro veřejnost - pro dospělé: 16 filmů - návštěvnost celkem diváků (průměr. návštěvnost 66,25) - pro děti: 13 filmů - návštěvnost celkem dětí (průměr. návštěvnost 81,77). Pro školy - 4 filmy - shlédlo žáků. SENIOŘI Nezapomínáme také na seniory, pro které připravujeme každý měsíc Nedělní odpolední čaje. V tomto roce jsme pro ně uspořádali celkem 8 tanečních nedělí v Sále Josefa Čapka. Návštěvnost za celý rok činí 628 lidí. Průměrná návštěvnost této akce je 78,5 tanečníků, v minulém roce to bylo pouze 46,4 lidí. V letních měsících jsme pořádali pro širokou veřejnost, ale hlavně pro seniory, Promenádní koncerty v Parku A. Jiráska. Dne 10. června 2007 zahráli žáci Základních uměleckých škol z Hronova a Červeného Kostelce a dne 1. července 2007 svým vystoupením zpestřila divákům nedělní odpoledne hudební skupina RELAX BAND z Hronova. Průměrná návštěvnost koncertů byla cca 85 posluchačů. Pásmo besed v předsálí Čapkova sálu Hronov: 27. března Zdobení kraslic paní Rusová a Hovadová z Č. Kostelce 13. září Homeopatie - přednáška odborné poradkyně na homeopatickou léčbu všech chorob 24. dubna Hobby tipy pro volné chvíle (9)

10 TANEČNÍ Každým rokem pořádáme lekce Tanečních kurzů pro hronovskou i okolní dospívající mládež. Těší se velkému zájmu nejen z řad mládeže, ale i z řad rodičů. V roce 2007 manželé Jaroslava a Igor Štěpovi po 14 lekcí učili umění tanečnímu 57 dívek a 58 chlapců. Gardenek jsme prodali celý počet 30 ks, a přesto se za celou dobu prodalo ještě na 890 ks vstupenek, což je průměr na 1 lekci 63,6 osob. Při závěrečném věnečku nám téměř nestačila kapacita sálu, protože návštěvnost byla 380 diváků rodičů, kteří měli dvě vstupenky na věneček v ceně kurzovného. Taneční dovednosti chtějí v dnešní době zdokonalovat i lidé středního věku, proto se stalo tradicí, že pořádáme Taneční pro pokročilé. Jejich návštěvnost rok od roku stoupá a my jsme v roce 2007 opět otevřeli dva kurzy, které jsou rozděleny dle zdatnosti tanečníků na začátečníky a pokročilé. Přihlášených bylo celkem v obou skupinách 51 párů. Lekce probíhaly ve 14 denních cyklech, vždy v sobotu po běžných lekcích tanečních. Zahájení proběhlo 1. září 2007 pro začátečníky a 8. září 2007 pro pokročilé. Celkem 7 tanečních večerů bylo zakončeno společným věnečkem dne 24. listopadu TRHY V neděli. března od 9.00 do hodin v Sále Josefa Čapka se uskutečnily netradiční VELIKONOČNÍ TRHY se SVATEBNÍ INSPIRACÍ. Doprovodný program: Hronováček - vystoupení dětského pěveckého sboru MÓDNÍ PŘEHLÍDKA svatebních šatů a pánských obleků Pásmo vystoupení DDM Domino Hronov - Le parkour crew Flying Heads Pecky s vystoupením Chaotická kombinace, mažoretky - Čtyřlístky, Niky, Dominiky a Karate MÓDNÍ PŘEHLÍDKA svatebních šatů a pánských obleků Pásmo vystoupení ZUŠ Hronov - pěvecký sbor ZUŠ Hronov, Dechový orchestr mladých a další soubory ZUŠ Hronov Kromě tradičních velikonočních stánků byly k vidění svatební šaty a doplňky, pánské obleky, kravaty a košile, svatební oznámení, snubní prstýnky, svatební dekorace aut, svatební líčení a účesy, svatební dorty. Návštěvnost byla veliká Tradiční vánoční trhy uměleckých řemesel a historických dovedností Doprovodný program: PĚVÁČEK - pásmo pěveckého sboru ze ZŠ V. Dřevíč HRONOVÁČEK - pásmo pěveckého dětského sboru MŠ Hronov Vánoční koledy - klarinetové trio ZUŠ Hronov Hudební vystoupení tanečního orchestru A+B ZUŠ Hronov POŘÍČSKÝ BERÁNEK - pásmo pěveckého dětského sboru MŠ V. Poříčí Vystoupení žáků DDM DOMINO HRONOV- Mažoretky DOMINIKY baton, CAPOEIRA, mažoretky NIKY baton, přípravka KARATE, mažoretky ČTYŘLÍSTKY pom-pom, HIP HOP, mažoretky NIKY pom-pom, LE PARKOUR, mažoretky DOMINIKY pom-pom a kytarový kroužek V hodin se uskutečnilo slavnostní rozsvícení hronovského náměstí za účasti paní starostky Hany Nedvědové. Návštěvnost: cca 760 osob (10)

11 VÝSTAVY Vánoce v umění církevním a lidovém Návštěvnost: 125 osob Fotografie (bez) hranic Návštěvnost: 56 osob Výstava studenských prací Návštěvnost: 92 osob Výstava včelařských produktů a potřeb Návštěvnost: 90 osob Krajina v očích i na dlani Návštěvnost: 60 osob Setkání (výstava Špáta, Švorčík) Návštěvnost: 70 osob Hronovská zima na obrazech a pohlednicích Návštěvnost: 42 osob KONCERTY Music for Tibet benefiční koncert v SJČ Galavečer operetních melodií a evergreenů Vánoční koncert Václava Hybše Návštěvnost: 230 osob Návštěvnost: 82 osob Návštěvnost: 154 osob Koncerty ZUŠ Hronov Žákovský koncert ZUŠ Hronov v Malém sále JD Výchovný koncert ZUŠ Hronov PRVNÍ MÁJ, LÁSKY ČAS májový koncert Jarní koncert ZUŠ Hronov v JD Závěrečný koncert ZUŠ Hronov v JD Koncert absolvoventů ZUŠ Hronov v JD Koncert absolvoventů ZUŠ Hronov v JD Vánoční koncert ZUŠ Hronov v JD Návštěvnost: 26 osob Návštěvnost: 12 osob Návštěvnost: 77 osob Návštěvnost: 134 osob Návštěvnost: 140 osob Návštěvnost: 100 osob Návštěvnost: 110 osob Návštěvnost: 130 osob Jiné akce Ples Města Hronova v Čapkově sále Ocenění hronovských osobností Města Hronova Fotosession -setkání nad fotografiemi Hronovské Jablíčko taneční soutěž skupin z celé ČR Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu - KIS- spolupořadatel 1. mezinárodní ročník Fotografie (bez) hranic v JD Poprvé v Hronově soutěž tohoto typu Návštěvnost: 253 osob Návštěvnost: 60 osob Návštěvnost: 267 osob Návštěvnost: 820 osob Návštěvnost: 45 osob Hronovský skřivánek Návštěvnost: 408 osob Tradiční přehlídka dětských sborů MŠ z náchodského okresu Hronovské Hádě Návštěvnost: 420 osob Hronovský dětský Jiráskův Hronov (11)

12 9. DALŠÍ VYUŽITELNOST JEDNOTLIVÝCH PROSTORŮ Jiráskovo divadlo každou středu a sobotu zkouší hudební skupina ORKA v Malém sále zkouší zde příležitostně hudební skupiny RELAX BAND, MODEUS a jiní. Čapkův sál tančí každé úterý břišní tanečnice schází se zde Hronovský fotoklub pravidelně 1x za 14 dní v pondělí v hodin mají tu schůzky filatelisté a numismatici schůze místních organizací a spolků (hasiči, hokejisté, zahrádkáři atd.) prezentace firem V baletním sálu v přístavbě JD se cvičí pravidelně několikrát v týdnu. (12)

13 10. INFORMAČNÍ CENTRUM HRONOV Náplň pracovnice Informačního centra: - nabídka propagačních a informačních materiálů Kladského pomezí - informace o ubytování a stravování v Hronově a blízkém okolí - informace o odjezdech autobusů a vlaků z města Hronova (v turistické sezóně také jízdní řád Cyklobusu - doprava cyklistů do atraktivních míst Kladského pomezí ) - informace o turistických, kulturních a sportovních akcích v Kladském pomezí - doplňování zajímavých akcí na webové stránky Kladského pomezí (a jiné portály) - informační práce pro Svaz cestovního ruchu BRANKA, o.p.s. (doplň. akcí na web, monitoring, vedení statistiky, společná výroba propagačních materiálů apod.) - rezervace vstupenek na divadelní představení, koncerty a další akce - předprodej vstupenek na divadelní představení, koncerty, plesy a další akce pořádané KISem - prodej permanentních vstupenek do Jiráskova divadla Hronov - vedení výlepové služby, distribuce plakátů akcí KISu - nová inzertní služba - distribuce a odběrné místo Hronovských listů U NÁS - příjem inzerce (hronovské listy + hlášení místního rozhlasu BOR) - pořádání výstav v předsálí Čapkova sálu - prodej regionálních suvenýrů (turistické známky, pohledy, mapy, cyklomapy, pexeso, upomínkové předměty s logem Jiráskova Hronova a další) - vedení pokladny KISu Hronov, příjem a výdej hotovosti z pokladny - výběr, objednávka a propagace kina Máj (dispozice filmů + propagace filmů na měsíční plakáty) - vedení statistik např.: návštěvnost akcí, návštěvnost IC (cizojazyční, místní, turisté), letní a zimní monitoring návštěvníků regionu apod. - vedení databáze firem v Hronově - v turistické sezoně zaučování praktikantů z hotelové školy (obor cestovní ruch) - pošta: příjem, třídění, distribuce (vedení knih odeslané a přijaté pošty) - objednávka stravenek pro zaměstnance KIS - zajištění přihlášek do tanečních kurzů + kurzy pro pokročilé páry - propagace Hronova na veletrzích, výstavách, seminářích a dalších akcích NÁVŠTĚVNOST IC V HRONOVĚ leden: únor: březen: duben: květen: červen: červenec: srpen: září: říjen: listopad: prosinec: , 71, 60, 57, 74, 76, 73, 103, 78, 67, 69, 89, 10, 14, 10, 9,, 82, 153, 87, 33, 9, 39, 22, JH nelze sledovat Celkem: návštěvníků, 911, 499, 28. (13)

14 JIRÁSKŮV HRONOV Slavnostní zahájení a vítání souborů na schodech Jiráskova divadla Divadlo se hraje i venku vedle Čapkova sálu. Doprovodný program v parku A. Jiráska se těší velké návštěvnosti hlavně z řad hronovských občanů. Zhodnocení 77. ročníku Jiráskova Hronova Letošní 77. ročník Jiráskova Hronova (JH) festival amatérského divadla (celostátní mezidruhové přehlídky amatérského divadla s účastí zahraničních souborů) se konal ve dnech až Největší divácký ohlas a úspěch sklidily zejména inscenace Tajemný VAD v Karpatech kladenského V.A.D, Equus Rádobydivadla Klapý a Stínové divadlo pro krásnou Lin ZUŠ Veselí nad Moravou. Festivalové publikum mohutným potleskem ocenilo i Divadýlko na dlani Mladá Boleslav za jejich A tak tě prosím, kníže..., Tragaču, Tragaču při ZUŠ V.A. Prostějov za inscenaci Tragaču, Tragaču. Zlatého Aloise neoficiální cenu festivalu si letos z Hronova odváží právě V.A.D. Kladno za již jmenovaný Tajemný VAD v Karpatech. Vzhledem k dotacím z Ministerstva kultury, Královéhradeckého kraje a Města Hronova a finančního přispění všech sponzorů se 77. ročník Jiráskova Hronova podařilo finančně zvládnout bez velkých problémů. (14)

15 77. Jiráskův Hronov v číslech 76. Jiráskův Hronov POROVNÁNÍ Návštěvnost Celkem diváků bez akcí v parku Počet prodaných vstupenek 77. Jiráskův Hronov Seminaristů Lektorů, redaktorů a členů organizačního štábu Pracovníci JH ( HPČ, DPČ, DPP) dobrovolníci Účinkujících Hlavní program Doprovodný program Ubytováno běžných návštěvníků Ubytování souborů Osob Noclehů Osob Noclehů Inscenací /1 - Představení /1 - Inscenací Představení Představení Jiráskovo divadlo Sál Josefa Čapka H. Program Sál Josefa Čapka HronOff ZUŠ Hronov - H. Program ZUŠ + ZŠ Hronov HronOff Plenér Hlavní p./ HronOff Bývalý hotel Slavie Celkem Hlavní program Doprovodný program HronOff Celkem ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ Příjmy 77. JH celkem vyúčtování Č. účtu Název účtu Ubytování JH Vstupné Semináře JH Tržby z prodeje propag.předmětů JH Přijaté úroky KB Ministerstvo kultury ČR Královéhradecký kraj Město Hronov Sponzoři Celkem (15) Částka 3 920, , , ,00 42, , , , , ,82

16 Náklady 77. JH celkem vyúčtování Č. účtu Název účtu 501 Režijní materiál Kancelářský materiál Majetek vedený v evidenci Nákup tisku Květiny pro umělce Ochranné oděvy, obuv pomůcky Součet účtu Elektrická energie (vklad KIS) Voda Plyn Součet účtu ,3 Nákup propagačního materiálu Opravy a udržování 512 Cestovné ostatní Cestovné lektoři, organizační pracovníci Cestovné redakce Součet účtu Ubytování zprostředkování Produkce představení 32 Požární dozor 33 Nápoje účinkujících, občerstvení OŠ 35 Dopravné 36 Propagace (tiskařské služby) 39 Telekomunikační služby 40 Propagace (výlep plakátů) 42 Poštovné 43 Softwarové služby 45 Úklidové práce 47 Praní prádla 49 Reklama v médiích 50 Ostatní služby (WC,panely,foto-redakce..) 51 Propagace (plošná) 53 Stravování souborů 56 Ubytování - zahraniční hosté 57 Ubytování soubory hlavní program 58 Ubytování soubory doprovodný program 59 Ubytování festiv.výbor 60 Ubytování lektoři 62 Ubytování organizační štáb 63 Ubytování redakce 64 Diety lektoři 65 Diety redakce 66 Servis kopírka 67 Likvidace odpadu 68 Revize, kontroly 69 Pronájem prostor, zařízení Součet účtu 521 Hrubé mzdy hlavní pracovní poměr Hrubé mzdy OON Lektoři DPP Lektoři příkazní smlouva Redakce DPP Zdravotní pojištění zaměstnavatel Sociální pojištění zaměstnavatel Součet účtu 521 a Poplatky OSA Bankovní výlohy Celkem (16) Částka , , ,00 540, , , , , , ,83 786, , ,60 365, , , , , , , , , ,50 107, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,00 124, , , , , , , , , , , ,50 565, , ,99

17 Hospodaření za rok 2007 skončilo ziskem ve výši Kč ,68 /včetně dotace na IC ve výši Kč ,-- - profinancování do / stav účtu 1 odběratelé k stav účtu 321 dodavatelé k Kč 224 tis. Kč 166 tis. Finanční majetek k Kč 144 tis. Rok 2007 hl. čin. Vedl. čin. Náklady: v Kč tis. 893 tis tis. Výnosy: tis tis tis. Hospodářský výsledek: tis tis tis. (17) CELKEM /vč. JH/

VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014 Kulturní a informační středisko Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014 V Hronově dne 20. února 2015 Vypracovala: Marcela

Více

Kulturní a informační středisko Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA

Kulturní a informační středisko Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA Kulturní a informační středisko Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2010 do 31. 12. 2010 Vypracovala: Marcela Kollertová ředitelka KIS

Více

Zpráva za oblast školství, kultury a sportu. Pro jednání ZM 18. 2. 2013 www.kostelecno.cz

Zpráva za oblast školství, kultury a sportu. Pro jednání ZM 18. 2. 2013 www.kostelecno.cz Zpráva za oblast školství, kultury a sportu Pro jednání ZM 18. 2. 2013 www.kostelecno.cz Školy a školská zařízení zřizovaná městem Mateřské školy zřizuje město dvě. Nedostatek míst v mateřských školách

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Městského muzea Nové Město nad Metují za rok 2015

Zpráva o činnosti a hospodaření Městského muzea Nové Město nad Metují za rok 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015 Zpráva o činnosti a hospodaření Městského muzea Nové Město nad Metují za rok 2015 1) Název subjektu, adresa, IČ Název organizace: Městské muzeum Nové Město nad

Více

KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016

KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016 KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016 LEDEN 3. 1. Novoroční koncert 9. 1. Farní ples pořadatel: farnost Kunštát 16. 1. Hasičský ples 23. 1. Retro ples pořadatel:

Více

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Vážení spoluobčané, zdravím Vás v krásných letních dnech a přináším informace o aktuálním

Více

Výroční zpráva. Sedlická krajka výroční zpráva 2 0 1 2

Výroční zpráva. Sedlická krajka výroční zpráva 2 0 1 2 Výroční zpráva 2 0 1 2 2 Obsah Úvodní slovo...3 Představení společnosti-cíl a poslání...4 Činnost společnosti v roce 2012..5-6 Akce...7-9 Krajkářské slavnosti Sedlice-2012...10-11 Soutěžní přehlídka...12-13

Více

Základní škola a Mateřská škola Bělotín, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011

Základní škola a Mateřská škola Bělotín, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola Bělotín, příspěvková organizace 753 64 Bělotín 2, tel./fax: 581 612 127, e-mail: zsbelotin@centrum.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 a) základní

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015 Bod programu: 18 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.12.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o specifikaci kulturních činností objednaných dle Přílohy č. 1 Smlouvy

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Specifikace využití příspěvku.

Specifikace využití příspěvku. Návrh správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání SML - II. kolo 2015 Tematické zařazení projektu: 1) soutěže a projekty 2) mimořádné vzdělávací akce na území Statutárního města Liberec a akce nadregionálního

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

Tvorba a koncepce rodinné politiky v obci I. stupně

Tvorba a koncepce rodinné politiky v obci I. stupně Tvorba a koncepce rodinné politiky v obci I. stupně Ing. Eva Navrátilová Městys Dolní Cerekev Seminář Slaďování pracovního a rodinného života a problematika rovných šancí Jihlava 5. listopadu 2013 Základní

Více

2008-2009. Základní škola. Vidlatá Seč

2008-2009. Základní škola. Vidlatá Seč VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009 Základní škola Vidlatá Seč 1. Charakteristika školy Základní škola Vidlatá Seč Příspěvková organizace Zřizovatel: Obecní úřad Vidlatá Seč Ředitelka školy: Mgr.Věra Rejsová E-mail:

Více

Závěrečný účet obce Troubelice za rok 2010

Závěrečný účet obce Troubelice za rok 2010 Obec TROUBELICE 783 83 Troubelice 352 tel./fax: +420 585 032 108 e mail: troubelice@troubelice.cz www.troubelice.cz Závěrečný účet obce Troubelice za rok 2010 Údaje o obci: Obec Troubelice Adresa: Troubelice

Více

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015 LIST č. 5 / 2015 Ročník 10 Vážení spoluobčané, podzim, který byl letos opravdu příjemně teplý a krásně barevný, nás pomalu a jistě opouští. Doufáme, že jste stihli zazimovat své zahrádky a připravili se

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 Organizace: Stálá divadelní scéna Klatovy IČO: 00075094 Právní forma: příspěvková organizace Adresa: Denisova 148/1, 339 01 Klatovy Telefon: 376310663 - ředitelka 376311261-

Více

Příloha usnesení zastupitelstva městské části Praha 12 č. 288/2009

Příloha usnesení zastupitelstva městské části Praha 12 č. 288/2009 Příloha usnesení zastupitelstva městské části Praha 12 č. 288/2009 Výběrové řízení na podporu projektů v oblasti kultury na území MČ Praha 12 pro rok 2009 čís. předkladatel název cíl použití fin. prostředků

Více

Výroční zpráva za rok 2008 CSS J. Hradec. Úvod

Výroční zpráva za rok 2008 CSS J. Hradec. Úvod PŘEDKLÁDÁ: ING. JIŘÍ BLÍŽIL V JINDŘICHOVĚ HRADCI DNE: 27. 2. 2009 Úvod Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec se sídlem v České ulici 1175/II, Jindřichův Hradec je největším poskytovatelem sociálních

Více

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení Mateřský klub Chotěboř datum začátku akce: 01.11.2011 datum ukončení akce: 30.11.2011 Mateřský klub v učebně č. 4 ve druhém patře. Informace o cenách na jednotlivé kroužky na tel. č. 569 626 638, možnost

Více

VÝTVARNÁ DÍLNA ZAHRÁDKY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009

VÝTVARNÁ DÍLNA ZAHRÁDKY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 VÝTVARNÁ DÍLNA ZAHRÁDKY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 Zpracovala: M. Daňhelová, provozní pracovnice dílny OBSAH 1. PRÁVNÍ STAV VÝTVARNÉ DÍLNY, JEJÍ ŘÍZENÍ A POJETÍ 2. VZNIK A VÝVOJ VÝTVARNÉ DÍLNY 3. PROVOZ

Více

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-04-006-15

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-04-006-15 Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-04-006-15 Poskytnutí dotací - kultura 2015 Poř. č. 1. Předkladatel Název projektu Požadováno na Sdružení hasičů Kulturní aktivity Čech,Moravy

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KLÁŠTER HRADIŠTĚ NAD JIZEROU IČO: 75034620 TEL. 326 702 246 e-mail : zsklaster@centrum.cz www.skola.klasterhradiste.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ( školní rok 2010/2011

Více

1 Řepnický zpravodaj leden 2004

1 Řepnický zpravodaj leden 2004 1 Řepnický zpravodaj leden 2004 Vážení spoluobčané! Stojíme na prahu nového roku, kdy každý bilancuje rok minulý a dává si předsevzetí do roku příštího. O to bychom se chtěli pokusit i my. V minulém roce

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. roku 2010. (o činnosti a hospodaření)

VÝROČNÍ ZPRÁVA. roku 2010. (o činnosti a hospodaření) ČESKÝ MERÁN, obecně prospěšná společnost Vítkovo nám. 69 257 92 Sedlec-Prčice 2 IČ: 26 45 84 20 VÝROČNÍ ZPRÁVA (o činnosti a hospodaření) roku 2010 Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2010 Obecné

Více

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Pardubická 78, 533 61 Choltice Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Knihovna městyse Choltice působí jako středisková pro 6 knihoven obvodu. Jedná se o knihovny: Veselí, Turkovice, Svinčany,

Více

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23.

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23. NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23. ČERVENCE 2006 Za finanční podpory: TAITO, spol. s r. o. 2006 Plumlov

Více

Výroční zpráva Stálé divadelní scény Klatovy. za rok 2006

Výroční zpráva Stálé divadelní scény Klatovy. za rok 2006 Výroční zpráva Stálé divadelní scény Klatovy / dále jen SDS Klatovy/ za rok 2006 Název: Stálá divadelní scéna Klatovy Adresa:Denisova 148/1, 339 01 Klatovy Právní forma: příspěvková organizace Zřizovatel

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015. Spolek rodičů a přátel zdravotně postižených dětí DANETA

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015. Spolek rodičů a přátel zdravotně postižených dětí DANETA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Spolek rodičů a přátel zdravotně postižených dětí DANETA IČO: 481 57 457 DIČ: CZ 481 57 457 Telefon/fax: 495 535 955 http://www.daneta.cz E-mail : info@daneta.cz nebo s.sdruzeni@seznam.cz

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

Knihovna Boženy Benešové. Informační centrum

Knihovna Boženy Benešové. Informační centrum NOVÝ KLÁŠTER Knihovna Boženy Benešové Informační centrum Expozice Hřiště hraček Expozice Fatra v čase Expozice Slavia příběh továrny Depozitář sbírkových předmětů Muzeum Napajedla Muzeum Napajedla Expozice

Více

ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ A ČINNOSTI PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2014

ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ A ČINNOSTI PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2014 Základní škola Děčín II, Kamenická 1145, příspěvková organizace ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ A ČINNOSTI PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2014 Ředitel: Mgr. Jaroslav Skála Datum: 11. 02. 2015 Děčín Obsah Obsah...

Více

Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 2014

Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 2014 Základní umělecká škola, Bohumín-Nový Bohumín, Žižkova 620, příspěvková organizace tel 596013331, fax 596016620, E-mail: zus-bohumin@volny.cz Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za

Více

Výše požadované dotace. Celkové náklady akce. v Kč v Kč v Kč. září - říjen 2007 31 500 22 500 15 000 září - říjen 2007 honoráře, autorská práva filmu

Výše požadované dotace. Celkové náklady akce. v Kč v Kč v Kč. září - říjen 2007 31 500 22 500 15 000 září - říjen 2007 honoráře, autorská práva filmu Žádosti o poskytnutí dotace z kulturního fondu - 3. kolo roku na akce zahájené v období od 1. října do 31. března (příjem žádostí do 31. srpna do 14:00 hodin) Č. Žadatel Název akce Termín akce 1 2 3 4

Více

Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05

Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 Dům dětí a mládeže Osek Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 IČO: 70825645 tel.č.: 417837205, 417 579 713 email: ddmosek@volny.cz webové stránky: www.ddmosek.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009 Lenka

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2012 do 31. 12. 2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2012 do 31. 12. 2012 Kulturní a informační středisko Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2012 do 31. 12. 2012 V Hronově dne 20. února 2013 Vypracovala: Marcela

Více

OBSAH I. ROZVAHA 12-15 II. VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY 16-18 III. PŘÍLOHA K ÚČETNÍ ZÁVĚRCE 19-22

OBSAH I. ROZVAHA 12-15 II. VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY 16-18 III. PŘÍLOHA K ÚČETNÍ ZÁVĚRCE 19-22 OBSAH OBSAH 1 SLOVO ŘEDITELKY KARLOVARSKÉHO MĚSTSKÉHO DIVADLA, O.P.S. 2 ZÁKLADNÍ ÚDAJE KARLOVARSKÉHO MĚSTSKÉHO DIVADLA, O.P.S. 3 ČINOHRA KARLOVARSKÉHO MĚSTSKÉHO DIVADLA 4-5 NÁVŠTĚVNOST KARLOVARSKÉHO MĚSTSKÉHO

Více

Zpráva o plnění rozpočtu příspěvkových organizací za rok 2012

Zpráva o plnění rozpočtu příspěvkových organizací za rok 2012 Zpráva o plnění rozpočtu příspěvkových organizací za rok 2012 Sušické kulturní centrum /SKC/ Sociální služby města Sušice /SSMS/ Při hodnocení hospodaření příspěvkových organizací vycházím ze schválených

Více

KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH

KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH Velikonoční dělánky 19. 3. 2016 Janské Lázně, Obchodní akademie Olgy Havlové Veselá a voňavá akce plná jarního a velikonočního tvoření je určena dětem všech věkových

Více

Základní škola a mateřská škola Brtnice

Základní škola a mateřská škola Brtnice Základní škola a mateřská škola Brtnice Program práce ZŠ na školní rok 2013 2014 Program práce školy schválen na pedagogické radě 26. 8. 2013 Mgr. Blanka Čerklová ředitelka školy VIZE 1. Komunitní škola

Více

Hodnotící zpráva za školní rok 2014/2015

Hodnotící zpráva za školní rok 2014/2015 Hodnotící zpráva za školní rok 2014/2015 Hodnotící zprávu předkládá DDM Dům dětí a mládeže IČO: 00857751 Školní 95 IZO: 102730105 Jaroměř-Josefov 551 02 Zřizovatel: Ředitel: Město Jaroměř Nám.ČSA 16 Jaroměř

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 19. ročník duben 2013 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 Usnesením č. 14/2013 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2013. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/2014 Vypracovala: PaedDr.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013 1. úvodní slovo 2. základní informace 3. organizace občanského sdružení 4. členská základna 5. vymezení činnosti 6. činnost a aktivity občanského sdružení

Více

Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-29-011-14

Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-29-011-14 Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-29-011-14 Přehled finančních příspěvků poskytnutých jednotlivým žadatelům o grant v oblasti kultury na rok 2014 Poř. č. 1. 2. Předkladatel Sdružení

Více

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013 sudkovský zpravodaj Číslo 3/2012 Vydává Obecní úřad Sudkov www.sudkov.zabrezsko.cz OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

Baštěcký zpravodaj 9/2012

Baštěcký zpravodaj 9/2012 Baštěcký zpravodaj 9/2012 Obecní úřad v Bašti informuje Společenská rubrika V měsíci září oslaví významné životní jubileum: pan Pavel Žák, slečna Denisa Svatoňová, paní Marie Sakalová, pan František Čapek,

Více

Minimální preventivní program

Minimální preventivní program Dětský domov, Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Zlín Minimální preventivní program Školní rok 2015/2016 Vypracovala: Mgr. Kristýna Olexová školní metodik prevence OBSAH 1 ÚVOD... 3 2 CHARAKTERISTIKA

Více

Návrh sady indikátorů pro hodnocení úspěšnosti realizace Strategie rozvoje mikroregionu Mohelnicko

Návrh sady indikátorů pro hodnocení úspěšnosti realizace Strategie rozvoje mikroregionu Mohelnicko Návrh sady indikátorů pro hodnocení úspěšnosti realizace Strategie rozvoje mikroregionu Mohelnicko I. Návrh sady indikátorů pro hodnocení úspěšnosti realizace strategie Hodnocení realizace plánu se bude

Více

Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě. Závěrečná zpráva 2007/2008

Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě. Závěrečná zpráva 2007/2008 Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě Závěrečná zpráva 2007/2008 ANOMALY, o.s. ŠKOLNÍ 416 TANVALD 468 41 Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě, která pracovala dle pravidel

Více

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-12-011-16

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-12-011-16 Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-12-011-16 Přehled dotací v oblasti kultury na rok 2016 částky uvedeny v Kč Poř. č. Předkladatel Název Požadováno na Celkový rozpočet Požadovaná

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti za rok 2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti za rok 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti za rok 2012 Lidové tradice a řemesla, o. p. s. Zámecká č. p. 196, 687 24 Uherský Ostroh www.lidove-kroje.cz e-shop: www.siti-kroju.cz e-mail: remesla@ostrozsko.cz tel.: +420 572

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Kulturního a informačního střediska Hronov. o aktivní činnosti. za období od do

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Kulturního a informačního střediska Hronov. o aktivní činnosti. za období od do Kulturní a informační středisko Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2009 do. 12. 2009 Vypracovala: Marcela Kollertová ředitelka KIS Hronov

Více

www.hornipomoravi.eu zpravodaj MAS HORNÍ POMORAVÍ o.p.s.

www.hornipomoravi.eu zpravodaj MAS HORNÍ POMORAVÍ o.p.s. zpravodaj www.hornipomoravi.eu MAS HORNÍ POMORAVÍ o.p.s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. 4 2015 Číslo 4, 30. prosinec 2015 I Ročník VII Společenský

Více

Výroční zpráva za rok 2014 MĚSTSKÁ KNIHOVNA BOJKOVICE

Výroční zpráva za rok 2014 MĚSTSKÁ KNIHOVNA BOJKOVICE Výroční zpráva za rok 2014 MĚSTSKÁ KNIHOVNA BOJKOVICE 1 Obsah: I. Kontaktní údaje (str. 3) II. Statistické údaje (str. 4) III. Pobočky Bzová, Přečkovice (str. 6) IV. Regionální funkce (str. 6) V. Činnost

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI KLUBU. SHM Újezd u Brna

ZPRÁVA O ČINNOSTI KLUBU. SHM Újezd u Brna ZPRÁVA O ČINNOSTI KLUBU SHM Újezd u Brna 2010 1 SHM Klub Újezd u Brna V Újezdě u Brna 6. března 2011 členská základna Na konci školního roku 2009/10 měl náš Klub 172 členů. V současné době, tedy v březnu

Více

Centrum pro rodinu Vyškov, o.s. Registrace MV ČR č.j. VS/1-1/77861/09-R zde dne 7.12.2009

Centrum pro rodinu Vyškov, o.s. Registrace MV ČR č.j. VS/1-1/77861/09-R zde dne 7.12.2009 Centrum pro rodinu Vyškov, o.s. U Jordánka 14, 682 01 Vyškov IČ 22825355 Výroční zpráva za rok 2014 Centrum pro rodinu Vyškov, o.s. Registrace MV ČR č.j. VS/1-1/77861/09-R zde dne 7.12.2009 U Jordánka

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011. Centrum ZDISLAVA, Radnická 350 Nové Město na Moravě

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011. Centrum ZDISLAVA, Radnická 350 Nové Město na Moravě VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 Centrum ZDISLAVA, Radnická 350 Nové Město na Moravě Kéž v pomoci druhým nacházíme své vlastní štěstí. Milí přátelé, scházíme se na začátku nového roku, abychom zhodnotili ten minulý.

Více

Městské kulturní středisko v Sušici. ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz

Městské kulturní středisko v Sušici. ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz Městské kulturní středisko v Sušici ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz Výroční zpráva za rok 2011 2 Městské kulturní středisko (příspěvková organizace s právní subjektivitou)

Více

KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ

KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ 1. ÚVOD V návaznosti na Strategický plán rozvoje města Hronova, který schválilo Zastupitelstvo města Hronova dne 17. 3. 2008 pro období

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Zastupitelstva městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Zastupitelstva městské části Odbor organizační č.j.: 736/2015 Pořadové číslo: 9 V Praze dne: 7.9.2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Zastupitelstva městské části Vyhlášení programů pro poskytnutí dotací z Dotačního fondu městské

Více

Výroční zpráva o činnosti Městského muzea v Ústí nad Orlicí za rok 2015 (podrobněji v instituci)

Výroční zpráva o činnosti Městského muzea v Ústí nad Orlicí za rok 2015 (podrobněji v instituci) Výroční zpráva o činnosti Městského muzea v Ústí nad Orlicí za rok 2015 (podrobněji v instituci) Úvod: Příspěvková organizace města Městské muzeum v Ústí nad Orlicí spravuje objekt čp.72 v Ústí nad Orlicí

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013 1 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 v DDM Spálené Poříčí v letošním školním roce pokračovala činnost Domečku ve Spáleném Poříčí a připravili jsme

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI KANCELÁŘE ÚŘADU

ZPRÁVA O ČINNOSTI KANCELÁŘE ÚŘADU MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI KANCELÁŘ ÚŘADU ZPRÁVA O ČINNOSTI KANCELÁŘE ÚŘADU ZA II. ČTVRTLETÍ ROKU 2015 Kancelář úřadu jako jeden z odborů Úřadu městské části Praha 16 pracovala v druhém čtvrtletí

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 HANKŮV DŮM, MĚSTSKÉ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM. Obsah

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 HANKŮV DŮM, MĚSTSKÉ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM. Obsah HANKŮV DŮM, MĚSTSKÉ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Obsah 1. Úvod 2. Hlavní činnost 3. Doplňkové činnost 4. Hospodářský výsledek 5. Opravy a investice 6. Závěr 7. Fotografická

Více

Východočeské muzeum v Pardubicích

Východočeské muzeum v Pardubicích Východočeské muzeum v Pardubicích a Ústav historických věd Filozofické fakulty Univerzity Pardubice pořádají mezioborovou konferenci Ve víru tance ve dnech 15. 16. listopadu 2011 Místo konání: Východočeské

Více

Branka, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro rozvoj cestovního ruchu

Branka, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro rozvoj cestovního ruchu Branka, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro rozvoj cestovního ruchu Výroční zpráva 2007 POSLÁNÍ SPOLEČNOSTI Posláním společnosti je rozvoj cestovního ruchu v turistické oblasti Kladské pomezí. Vydávání

Více

Úvodní slovo..3. Činnost organizace.4. Organizační struktura..4. Spolupracovníci sdružení 5. TVOR o. s. v roce 2012.5. Finanční a ekonomické údaje..

Úvodní slovo..3. Činnost organizace.4. Organizační struktura..4. Spolupracovníci sdružení 5. TVOR o. s. v roce 2012.5. Finanční a ekonomické údaje.. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Obsah výroční zprávy Úvodní slovo..3 Činnost organizace.4 Organizační struktura..4 Spolupracovníci sdružení 5 TVOR o. s. v roce 2012.5 Finanční a ekonomické údaje..10 Poděkování dárcům

Více

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010 Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010 Svitávka 3. září 2010 Vypracoval: Mgr. Aleš Antl ředitel školy Obsah: 1) Základní charakteristika školy 2) Školská

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ICM V ROCE 2009. ICM Teplice

ZPRÁVA O ČINNOSTI ICM V ROCE 2009. ICM Teplice ZPRÁVA O ČINNOSTI ICM V ROCE 2009 ICM Teplice 1. Úvod Informační centrum pro mládež Teplice (dále jen ICM Teplice) je dlouhodobým projektem Občanského sdružení Focus Teplice, který je realizován v prostorách

Více

Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ

Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ Vychází 2. dubna 2012 Číslo 1/2012 Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ Branka, o. p. s. Němcové 2020 547 01 Náchod tel./fax: +420 491 405 185 mob.: +420 602 190 198 email: info@kladskepomezi.cz www.kladskepomezi.cz

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření DSH v roce 2008

Zpráva o činnosti a hospodaření DSH v roce 2008 Zpráva o činnosti a hospodaření DSH v roce 2008 I. Činnost Činnost DSH v roce 2008 byla realizována za zcela mimořádně ztížených podmínek. Koncem 1.pololetí byl ukončen provoz divadla v dosavadním stálém

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Charakteristika školského zařízení Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od do

VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od do Kulturní a informační středisko Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2015 do 31. 12. 2015 V Hronově dne 20. února 2016 Vypracovala: Marcela

Více

NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016

NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016 NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016 UDÁLOSTI A OZNÁMENÍ Druhá etapa průmyslové zóny Po zimní přestávce pokračují práce na výstavbě infrastruktury v druhé etapě průmyslové zóny. Zároveň probíhá také archeologický

Více

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola, Břežany, okres Znojmo, příspěvková organizace 67165 Břežany 174 IČ: 75008882 Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Základní charakteristika školy Název, adresa: Základní

Více

Učitelský tým FZŠ Táborská ve složení Naďa Kolářová, Zuzana Kopasová,

Učitelský tým FZŠ Táborská ve složení Naďa Kolářová, Zuzana Kopasová, Červen 2008 Olympiáda škol Prahy 4 Součástí slavnostního zahájení Dětských olympijských her 4x4, které se konalo v neděli 1. 6. v příjemném prostředí O2 Žlutých lázní, byl závod dračích lodí. Klání se

Více

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU. Z jednání rady obce (RO)

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU. Z jednání rady obce (RO) INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU Z jednání rady obce (RO) RO schválila uzavření smlouvy o věcném břemeni s ČEZ Distribuce, a.s., na p. č. 2088/3 ost. plocha a p. č. 2088/7 ost. plocha pro stavbu přípojka podzemního

Více

ZŠ A MŠ NEDVĚDICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008-2009. Vypracoval : Mgr. Josef Špaček

ZŠ A MŠ NEDVĚDICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008-2009. Vypracoval : Mgr. Josef Špaček ZŠ A MŠ NEDVĚDICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008-2009 Vypracoval : Mgr. Josef Špaček NEDVĚDICE ZÁŘÍ 2009 OBSAH 1. Základní údaje charakteristika školy 3 2. Přehled oborů vzdělávání

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 LITOMĚŘICE

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 LITOMĚŘICE ASOCIACE RODIČŮ A PŘÁTEL ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH DĚTÍ v ČR, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 LITOMĚŘICE Vážení a milí přátelé, je mi ctí připojit pár úvodních slov k předložené výroční zprávě 2009 Myslím, že všichni,

Více

Podpora rozvoje v oblasti kultury a památkové péče v roce 2016

Podpora rozvoje v oblasti kultury a památkové péče v roce 2016 DOTAČNÍ PROGRAM Podpora rozvoje v oblasti kultury a památkové péče v roce 2016 1. Název dotačního programu a jeho vyhlašovatel 1.1. Název: Podpora rozvoje v oblasti kultury a památkové péče v roce 2016

Více

Vánoční slovo. Dnes v čísle

Vánoční slovo. Dnes v čísle Vánoční slovo Dnes v čísle Vánoční slovo... 1 Obecní úřad informuje... 2 Tuhá zima zasáhla celé Česko... 3 Zpomalovací prahy... 4 Havárie telefonního kabelu... 4 Obecně závazné vyhlášky... 4 Mikulášská

Více

Městské muzeum v Železném Brodě příspěvková organizace. Zpráva o činnosti za rok 2011

Městské muzeum v Železném Brodě příspěvková organizace. Zpráva o činnosti za rok 2011 Městské muzeum v Železném Brodě příspěvková organizace Zpráva o činnosti za rok 2011 Mgr. Petra Hejralová 29. 2. 2012 Městské muzeum v Železném Brodě Své stálé expozice prezentuje ve dvou budovách. Sklářskou

Více

Závěrečný účet Města Štětí za rok 2010

Závěrečný účet Města Štětí za rok 2010 MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 16, Štětí 411 08 IČO: 00264466 DIČ: CZ00264466 Závěrečný účet Města Štětí za rok 2010 I. Přehled plnění příjmů a výdajů za rok 2010 (v tis. Kč) Rozpočtovaná kategorie Schválený

Více

STRUČNÝ POPIS PROJEKTU

STRUČNÝ POPIS PROJEKTU Projekt PO STOPÁCH TRADIC STRUČNÝ POPIS PROJEKTU 1. Název a umístění projektu Název projektu: Po stopách tradic Umístění projektu: Projekt bude primárně realizován na území Pardubického kraje a Dolnoslezského

Více

Evropský týden mobility, který se letos konal v Kojetíně poprvé, byl zahájen dne 16.9.2009. V tento den byla shodou okolností slavnostně uvedena do

Evropský týden mobility, který se letos konal v Kojetíně poprvé, byl zahájen dne 16.9.2009. V tento den byla shodou okolností slavnostně uvedena do Město Kojetín 2009 Evropský týden mobility, který se letos konal v Kojetíně poprvé, byl zahájen dne 16.9.2009. V tento den byla shodou okolností slavnostně uvedena do provozu dálnice D1, stavba 0134.1

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy Základní umělecká škola nám.míru 23, 768 24 tel. 573 35 65 e - mail: reditelka@zushulin.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 24-25 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Další místa poskytovaného

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Základní škola Přimda, okres Tachov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 V Přimdě 23. 9. 2010 Zpracovala: Mgr. Marcela Husáková Základní údaje o škole Název školy: Základní

Více

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 1. Charakteristika školy: Základní škola v Dubenci je úplná základní škola vyučující ve šk.

Více

Přehled akcí: školní rok 2011/12

Přehled akcí: školní rok 2011/12 Přehled akcí: školní rok 2011/12 5.9. 7.9. Masarykova jubilejní základní škola a mateřská škola, Černilov Akce Termín Třídy Učitelé Místnosti Úklid okolí školy 10:55-12:35 4.A,, Úklid okolí školy - 4.

Více

www.krasnalipa.cz 1) Účel dotace: A) Dotace na činnost

www.krasnalipa.cz 1) Účel dotace: A) Dotace na činnost Město Krásná Lípa vyhlašuje na základě usnesení zastupitelstva města č. 07-22/2015 ze dne 9. prosince 2015 Dotační program na podporu kulturní, sportovní, tělovýchovné činnosti a práci s mládeží v roce

Více

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ZIMA ZPRÁVY ZE ŽIVOTA ŠKOLKY Je tu prosinec a přicházíme s dalším číslem našeho časopisu. První tři měsíce utekly jako voda, všichni si zvykli na každodenní kolotoč a děti se pomalu

Více

Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - II. kolo 2011 1. příloha

Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - II. kolo 2011 1. příloha Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - II. kolo 2011 1. příloha Tematické zařazení projektu : 1) soutěže a projekty 2) mimořádné vzdělávací akce na území Statutárního města a akce nadregionálního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Zastupitelstva městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Zastupitelstva městské části Odbor organizační č.j.: 745/2015 Pořadové číslo: 10 V Praze dne: 7.9.2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Zastupitelstva městské části Vyhlášení programů pro poskytnutí dotací z Dotačního fondu městské

Více

Zpravodaj 1. Městyse Knínice u Boskovic 2009

Zpravodaj 1. Městyse Knínice u Boskovic 2009 Zpravodaj 1 Městyse Knínice u Boskovic 2009 informace úřadu městyse Odpad Odvoz domovního odpadu: 14. 1., 28. 1., 11. 2. Sběrný dvůr: 17. 1. 8.00 11.00 hod. Knihovna Úterý od 16.30 do 18.00 hodin. Zpráva

Více

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Prosinec 2015 Noviny městyse MĚSTYS LITULTOVICE vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Vážení spoluobčané, před koncem roku je zvykem skládat účty, proto i já bych Vás chtěl krátce seznámit s

Více