BWT Wellness&Spa Sensation

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BWT Wellness&Spa Sensation"

Transkript

1 BWT Wellness&Spa Sensation BWT inovativní technologie pro Bazény, Wellness a Spa

2

3 Blahodárné souznění tepla, vody a lidského těla V současné uspěchané době jsme svědky změny životního stylu, který klade stále větší důraz na relaxaci a regeneraci organismu. V důsledku tohoto trendu vznikají nová regenerační a relaxační zařízení všeobecně označovaná jako WELLNESS & SPA CENTRA. WELLNESS & SPA Co si vlastně pod těmito slovy představit? Nalezení radosti ze života, uvolnění celého těla i mysli a načerpání nové energie. Při představě WELLNESS & SPA cítíte jak se Vám otevírají jednotlivé póry pokožky. Každý sval, každá šlacha pociťuje pod blahodárným působením proudící energie úlevu. Vznášíte se pod vlivem omamujících vůní, pestrá paleta barevného spektra ve Vás vyvolává absolutní uvolnění, teplo se rozprostírá ve Vašem těle a Vaší myslí proudí nekonečné toky uvolňujících myšlenek a nejfantastičtějších představ To vše je WELLNESS & SPA.

4

5 BWT Váš partner pro realizaci Vašich představ WELLNESS & SPA Hledáte nové smyslové zážitky? Chtěli byste najít nový způsob jak se uvolnit, očekáváte uklidňující atmosféru, absolutní hygienu, blahodárné teplo a maximální komfort? My víme přesně co hledáte. Vkládáme veškeré odborné zkušenosti, znalosti a tvořivost do návrhu a konstrukce wellnessových a lázeňských zařízení. Wellness & Spa od BWT uvolní tělo i duši, je výjimečný v detailu a velmi bohatý na emoce. Wellnessové oázy od nás odrážejí tradice a architektonické rysy z mnoha různých kultur. Můžeme Vám poskytnout specialisty pro výběr a prostorové uspořádání Wellness, aby v maximální míře vyhověly Vašim specifickým požadavkům. Dokonalý návrh, harmonické uspořádání obkladů, barev, povrchové struktury a materiálů mají nejvyšší prioritu. Intenzivní uvolnění těla i duše může být dosaženo jen použitím vysoce kvalitních komponentů a materiálů. Jednoduše BWT vše dokonalé pro Vaši dokonalou relaxaci.

6 FINSKÁ SAUNA

7 Finské sauny jsou provozovány s teplotami od 80 C do 95 C a s vlhkostí 3 % až 12 %. Nejčastěji jsou realizovány jako dvoustupňové s výškou 2,10 až 2,20 m či třístupňové s výškou 2,5 m. Zdrojem tepla jsou obvykle elektrická kamna s možností nálevů, v různém designovém provedení. Teplota v sauně je udržována automaticky, pomocí řídící jednotky a zvoleného programu. Interiér sauny může být obložen různými druhy dřev, jako jsou např. severský smrk, topol, kanadská jedle Hemlock. Sedací plochy jsou zpravidla ze dřeva Abachi. FINSKÁ SAUNA

8 BIO SAUNA

9 BIO SAUNA Tyto sauny se provozují s teplotami od 55 C do 65 C a s vlhkostí 15 % až 30 %. Bio-sauny jsou alternativou pro lidi, kteří špatně snáší vysoké teploty ve finské sauně. K prohřívání těla dochází pozvolněji a návštěvník zde může setrvat delší dobu. Teplota v sauně je udržována automaticky. Vlhkost v sauně je regulována automatickými nálevy popř. automatickým zvlhčovačem. BIO sauny jsou často doplněny o světelnou terapii chromoterapii. Při této terapii se v sauně pozvolna mění barevné spektrum, což blahodárně působí na smyslové vjemy. Spektrum je buď bodové, s využitím světelných kabelů či diodových světel, nebo plošné s využitím zářivkových svítidel.

10 VULKÁN SAUNA RUSKÁ BAŇA

11 Vulkán sauny jsou na rozdíl od ruských baní vytápěny elektrickými kamny s automatickou regulací teploty. Obdobně jako v baních dosahuje teplota ve vulkán saunách až 110 C. Sauny, ale i ostatní relaxační lázně jsou vybavovány reproduktory pro poslech relaxační hudby. K dispozici je široká paleta hudby od šumících potůčků a hučícího moře, přes zpěv ptáků až po elektronickou relaxační hudbu. Toto vše jako celek tvoří dokonalou uvolňující lázeň. Baně jsou ve většině případů třístupňové s výškou od 2,5 m do 3,0 m. Zdrojem tepla jsou v klasickém případě externí kamna na dřevo. V některých případech jsou nahrazována speciálními kamny na plyn. Regulace u těchto saun je nejčastěji přivíráním a otvíráním škrtících klapek na přívodu vzduchu. Plynová kamna mají automatickou regulaci teploty, pomocí řídící jednotky a zvoleného programu. K těmto lázním neodmyslitelně patří zvlhčené březové metličky věníky, kterými se šlehá po rozpáleném těle, čímž je dosaženo úplné relaxace a uvolnění pokožky. V nejvyšších místech těchto saun se při vlhkosti vzduchu 8 % až 20 % dosahuje teploty 110 C, někdy i více. VULKÁN SAUNA/RUSKÁ BAŇA

12 KELO SAUNA

13 KELO SAUNA Tyto sauny jsou vyrobeny ze 100 let staré Laponské sosny, která jim propůjčuje charakteristickou vůni. Pomalý růst a přirozený postup sušení přetváří starou sosnu do stříbřitého Kelo dřeva. Tento typ sušení může probíhat jen v arktickém klimatu, dřevo má hustou strukturu vláken a stříbro-šedou barvu. Na sedací plochy je používáno dřevo Abachi. Kelo sauny jsou provozovány s teplotami od 80 C do 100 C a s vlhkostí 3 % až 12 %. Nejčastěji jsou realizovány jako dvoustupňové s výškou 2,10 až 2,20 m či třístupňové s výškou 2,5 m. Zdrojem tepla jsou obvykle elektrická kamna s možností nálevů,v různém designovém provedení. Teplota v sauně je udržována automaticky, pomocí řídící jednotky a zvoleného programu. Pro umocnění pocitu uvolnění se využívá v Kelo saunách relaxační hudba. Kelo sauny jsou atraktivní jak uvnitř domu, tak i venku.

14 ERD SAUNA

15 ERD sauna je ve své podstatě kombinací finské a kamenné sauny, kde se využívá tepla z elektrických kamen a současně sálavého tepla z kamenných stěn a otevřeného ohniště nad kterým může být umístěna nádoba pro odpařování různých vonných esencí. Charakteristickým rysem ERD sauny je buď částečné nebo úplné zapuštění do terénu. ERD sauny jsou provozovány stejně jako finské sauny s teplotami od 80 C do 95 C a s vlhkostí 3 % až 12 %. Nejčastěji jsou realizovány jako dvoustupňové s výškou 2,10 až 2,20 m či třístupňové s výškou 2,5 m. Teplota v sauně je udržována automaticky pomocí řídící jednotky a zvoleného programu. ERD SAUNA

16 KAMENNÁ SAUNA BYLINKOVÁ LÁZEŇ

17 KAMENNÁ SAUNA/BYLINKOVÁ LÁZEŇ Kamenné sauny jsou obvykle provozovány s teplotami od 55 C do 65 C a s vlhkostí 20 % až 40 %. Kamenné sauny využívají sálavého tepla, které přechází do těl návštěvníků ze sedacích ploch a stěn. Toto sálavé teplo je doplněno o teplo ze saunových kamen, která bývají zpravidla elektrická. Kamenné sauny jsou alternativou pro lidi, kteří nesnesou vysoké teploty v klasických saunách. K prohřívání těla zde dochází pozvolněji a návštěvník zde může setrvat delší dobu. Nejčastěji jsou realizovány jako dvoustupňové s výškou 2,10 až 2,50 m. Teplota v sauně se udržuje automaticky, pomocí řídící jednotky a zvoleného programu. Teplota v sauně je snímána čidlem a na základě naměřené hodnoty je regulován výkon kamen. Vlhkost v sauně je regulována manuálním nálevem nebo kamny s automatickými nálevy, popř. zvlhčovači. Léčebným procesem u bylinkové lázně je inhalování bylinné esence. Lázeňská teplota mezi 55 C až 65 C a inhalace esencí z bylinných éterických olejů, jako máta peprná, levandule, myrta a eukalyptus, činí dýchací cesty prostupnější a udrží je čisté a svěží po několik dnů.

18 TEPIDÁRIUM

19 TEPIDÁRIUM Tepidárium bylo oživením římských lázní. V těchto starověkých lázních se tepidáriem nazývala vyhřátá místnost umístěná mezi chladnou a horkou koupelí. V našich moderních lázeňských zařízeních je tepidárium s jeho příjemným, jemným, sálavým teplem nedílnou součástí zdravého uvolnění. Tyto regenerační lázně jsou provozovány s teplotou 38 C a s vlhkostí 27 % až 70 %.Tepidária využívají sálavého tepla, které přechází do těl návštěvníků ze sedacích ploch a stěn. Sálavé teplo je doplněno o teplo přiváděné do prostoru lázně ohřátým vzduchem. Tepidária jsou realizována jako velkoprostorové kabiny, ve kterých jsou rozmístěna sálavá lehátka, případně vyhřívané sedací lavice. Teplota i vlhkost jsou v tepidáriu udržovány automaticky. Velkou výhodou tepidária je zvláště jemné posilování imunitního systému a také to, že čas strávený v tepidáriu je téměř neomezený. Tepidária jsou často doplněna o světelnou terapii chromoterapii. Při této terapii se v sauně pozvolna mění barevné spektrum, což blahodárně působí na smyslové vjemy. Spektrum je buď bodové, s využitím světelných kabelů či diodových světel nebo plošné, s využitím zářivkových svítidel.

20 LACONIUM

21 LACONIUM Laconium je svým způsobem obdobou Tepidária. V této římské potní a očistné lázni se udržuje konstantní teplota 55 C při vlhkosti 27 % až 70 %. Teplo je vyzařováno ze všech stran velmi jemným a uklidňujícím způsobem pro lidské tělo. Sálavé teplo je doplněno o teplo přiváděné do prostoru ohřátým vzduchem. Po dvaceti minutách může být potní lázeň doplněna tělesnou masážní sprchou, čímž je stimulován krevní oběh a efektivně podporován celý čistící proces. Laconia bývají často vybavována reproduktory pro poslech relaxační hudby. K dispozici je široká paleta hudby, od šumících potůčků a hučícího moře, přes zpěv ptáků, až po elektronickou relaxační hudbu. Toto vše jako celek tvoří dokonalou uvolňující lázeň.

22 INHALAČNÍ SOLNÁ VONNÁ LÁZEŇ

23 Léčivým procesem u Solné lázně je inhalování minerálních solí rozptýlených v prostoru. Lázeňská teplota se pohybuje mezi 28 a 40 C, s vlhkostí 40 % až 70 %. Tyto lázně využívají sálavého tepla, které přechází do těl návštěvníků ze sedacích ploch a stěn. Sálavé teplo je doplněno o teplo přiváděné do prostoru lázně ze saunových kamen nebo je do lázně přiváděn teplý vzduch obohacený o inhalační látky minerální soli. Vlhkost, teplota a množství solí jsou regulovány automaticky. Nástěnné obrazy a celkový design prostoru vytváří podpůrný smyslový vjem z inhalační koupele. INHALAČNÍ SOLNÁ/VONNÁ LÁZEŇ Inhalační Vonná lázeň. Inhalování vonných bylinných esencí rozptýlených v prostoru lázně pomáhá uvolnit dýchací cesty a udržuje je svěží po dobu několika dní. Lázeňská teplota je mezi 35 a 40 C a vlhkost 40 % až 70 %. Tyto lázně využívají sálavého tepla, které přechází do těl návštěvníků ze sedacích ploch a stěn. Sálavé teplo je doplněno o teplo přiváděné do prostoru lázně ze saunových kamen nebo je do lázně přiváděn teplý vzduch obohacený o inhalační látky vonné esence (bylinné extrakty). Vlhkost, teplota a množství esencí jsou regulovány automaticky. Relaxační hudba, proměnlivé barevné osvětlení a celkový design prostoru podporují sílu prožitku z inhalační koupele.

24 CALDARIUM

25 Ve starověkém Římě byla parní lázeň caldarium srdcem lázeňských zařízení. Také v současném moderním lázeňství je stále oblíbenější blahodárné působení vysoké vlhkosti a sálavého tepla na lidský organismus. V těchto lázních jsou vytápěny nejen sedací plochy a opěradla lavic či lehátek, ale též vlastní stěny kabin. Prostor kabiny je vytápěn na teplotu 37 C 42 C při vlhkosti 72 % až 90 %. Sálavé teplo je doplněno o teplo z páry, která je do prostoru lázně přiváděna z parního vyvíječe (generátoru). Přiváděná pára je do kabiny vháněna ventilátorem, který zároveň s párou přivádí též čerstvý vzduch. Parní vyvíječe jsou zpravidla elektrické elektrodové přístroje, které jsou mnohem jednodušší na údržbu. Touto údržbou je myšleno časté a v některých případech i každodenní čištění parních cylindrů, ve kterých dochází k vyvíjení páry. Caldaria jsou realizována jako jednostupňová s výškou 2,30 až 2,60 m. Teplota v kabinách je udržována automaticky, pomocí řídící jednotky a zvoleného programu. Teplota v kabinách je snímána čidlem a na základě naměřené hodnoty je regulován výkon parního vyvíječe. Pobyt v caldáriu má prokazatelný čistící účinek na celý organismus. CALDARIUM

26 SOLNÁ AROMA PARNÍ LÁZEŇ

27 Solná parní lázeň v lékařských kruzích je dobře znám zvláštní hojivý účinek solí již po mnohá staletí. Sůl očistí kůži, stimuluje krevní oběh a zmírní dechové potíže. To je možné umocnit sálavým teplem při 42 C až 45 C. Lázně jsou vytápěny teplem z páry, která je do prostoru lázně přiváděna z parního vyvíječe (generátoru) obdobně jako u Caldarií. Přiváděná pára je do kabiny vháněna ventilátorem současně s čerstvým vzduchem s příměsí minerálních solí. V těchto lázních jsou vytápěny sedací plochy a opěradla lavic či lehátek. Stěny kabin se nevytápí. Ostatní technologie je shodná jako u Caldarií. Použitá keramika, mozaika a hladivé osvětlení pomáhá vytvořit příjemnou atmosféru pro nejlepší pocit a vaše zdraví. Aromatická parní lázeň v moderní regenerační medicíně se léčivý účinek vůní a aromat stává stále důležitějším. Vhodný poměr páry a vůní v aromatické lázni působí velmi pozitivně na organizmus. Dlouholeté zkušenosti prověřily, že inhalace levandule, eukalyptu a myrty je velmi prospěšná pro dýchací cesty, a to zejména u osob, které trpí respiračními chorobami. Uklidňující účinky heřmánku navíc umocňují proces duševní relaxace. Aromatické parní lázně jsou provozovány obdobně jako Solné parních lázně s rozdílem, že do přiváděné páry jsou dávkovány aromatické esence, které udávají charakter lázně. SOLNÁ/AROMA PARNÍ LÁZEŇ

28 OSMÁNSKÁ TURECKÁ PARNÍ LÁZEŇ

29 Turecká parní lázeň Turecké lázně jsou provozovány shodně jako parní lázně, s teplotami od 42 C do 45 C a se 100 % vlhkostí. Turecké lázně jsou vytápěny teplem z páry, která je do prostoru lázně přiváděna z parního vyvíječe (generátoru) obdobně jako u Parních lázní. Rozdílem je, že do přiváděné páry jsou dávkovány esence, které udávají charakter lázně. U Tureckých lázní to jsou zejména orientální vůně. Osmánská parní lázeň BWT dává nový rozměr původní myšlence pocházející z dávné Byzancie. Použití vysoce kvalitní keramiky v podobě fontán, sloupů a dalších stylových prvků je charakteristickým znakem osmanské parní lázně. Souhra mezi kobaltovou modří a různou aplikací zlaté barvy dává lázním neopakovatelný vzhled. Keramická kopule slouží k přívodu páry. OSMÁNSKÁ/TURECKÁ PARNÍ LÁZEŇ

30 HAMAM RHASSOUL THALASO

31 Hamam je místem setkávání a relaxace, pochází z doby osmanské říše. Návštěva hamamu je prospěšná pro vaše tělo i duši, uvolňuje svalstvo a zlepšuje krevní oběh. Uvolňující efekt je založen na kombinaci působení teplé a studené vody, parní lázně a masáží. Stěžejním prvkem hamamu je horký kámen, který je tvořen převážně leštěnou žulou, vyhřívaný stejně jako skála vystavená slunečním paprskům. Na tomto vyhřátém kameni probíhá i vlastní masáž. Neodmyslitelné léčivé oleje poskytují příjemnou vůni a pozitivně působí na sliznice a čelní dutiny. Teplota kamene do 45 C současně podporuje krevní oběh. Rhassoul je starověká hlína pocházející z pohoří Atlas v Maroku. Již v antickém Římě a Egyptě ji urození občané používali při péči o krásu těla, a to pro její vysoký obsah minerálů a detoxikační schopnosti. Dodnes je Rhassul oblíben ve všech lázních světa. HAMAM/RHASSOUL/THALASO Terapie Thalasso využívají jako základ mořské soli v různých zrnitostech. Mořské soli jsou přidávány do koupelí, těmito solemi jsou prováděny peelingové masáže, mořské soli jsou míchány s řasami a různými hlínami či bahny a vše je poté používáno na zábaly, očistné masáže či parní lázně.

32 LEDOVÉ JESKYNĚ A KAŠNY

33 Ledové jeskyně. V padesátých letech si Finové po sauně lehali do sněhu. Extrémní změny teplot příznivě působí na imunitní systém organizmu. Chřipky a podobná onemocnění nemají tudíž šanci. Ledové jeskyně mají svůj původ v polárních oblastech. Naše ledové jeskyně jsou tvořeny ledovými bloky a fontánami. Sníh je vyráběn nepřetržitě a je tudíž stále třpytivě bílý. Působení chladu rovněž revitalizuje lidský organismus. Zejména po sauně je pobyt v chladné místnosti prospěšnou alternativou. Ledová kašna je vítaným osvěžením mezi jednotlivými návštěvami sauny. Led do kašen se vyrábí ve vyvíječích ledu. Ledové kašny jsou velice efektním doplňkem moderních wellnessů. LEDOVÉ JESKYNE A KAŠNY

34 OCHLAZOVACÍ A ZÁŽITKOVÉ SPRCHY KNEIPOVY LÁZNĚ OCHLAZOVACÍ BAZÉNY

35 Ochlazovací sprchy trend současnosti. Ochlazovací bazénky jsou na ústupu a jsou nahrazovány hygieničtějšími a provozně ekonomičtějšími sprchami. Módními trendy jsou různé masážní sprchy s Tropickými či Monzunovými dešti, sprchy vytvářející Mlhu nebo naopak různé Vodopády. Všechny tyto doplňky jsou velice efektní a dotvářejí celkový dojem interiéru wellnessu. Zážitkové sprchy široká nabídka speciálních sprch uspokojí individuální potřebu každého jedince. Celotělová masáž silným proudem vody, teplý tropický déšť obohacený exotickou vůní, jakož i jemná mlha s osvěžujícími přísadami přesahuje možnosti dostupné doma ve vaší koupelně. Kneipovy lázně tato tradiční lázeňská zařízení zřetelně dokazují vysoký účinek použití vody při léčbě a regeneraci. Umisťují se většinou v těsné blízkosti saun. OCHLAZOVACÍ A ZÁŽITKOVÉ SPRCHY/KNEIPOVY LÁZNĚ Ochlazovací bazény jsou nejčastěji průtočné, s trvalým přítokem a odtokem vody. Toto řešení je provozně velmi nákladné vzhledem k rostoucím cenám vody.

36 PEELINGOVÉ KOUPELE MASÁŽE

37 Peelingové masáže pro někoho představují záruku perfektní vlhké kartáčové masáže v příjemném prostředí masážního stolu. Pro jiné jsou příjemným pocitem uvolnění v důvěryhodných rukou specialisty. Masáž je prováděna na speciálních, k tomuto účelu zhotovených, peelingových stolech. Tyto stoly mají integrované vyhřívání plochy pro ležení. Plocha je po obvodu opatřena žlábkem a v rozích odtoky do kanalizace, stůl je vybaven sadou armatur a sprchou. Peelingové masáže jsou převážně prováděny směsí mořských solí, řas a éterických olejů. Směs je smíchána s vodou v kašovitou substanci, která je posléze nanášena na celé tělo. Tento způsob peelingu je velmi účinný pro vyhlazení a napínání pokožky. Efekt způsobují jemná zrnka mořské soli, která při masáži odstraňují starou a suchou pokožku a Vaše tělo je jako znovuzrozené. Poslední procedurou peelingové lázně je ošetření pokožky aromatickými oleji nebo balzámy s následným, asi 20 minutovým zábalem. PEELINGOVÉ KOUPELE/MASÁŽE

38 HYDROMASÁŽNÍ VONNÉ TERAPEUTICKÉ KOUPELE

39 Nevšedním zážitkem pro náročné je trysková hydromasážní koupel v plně automatických vanách CARACCALA a PACIFIK od tradičního výrobce UNBESCHEIDEN Baden-Baden. Ušlechtilost tvarů společně s nejnovějšími poznatky techniky vytvářejí jedinečný zážitek s dlouhotrvajícími zdravotními účinky. Fascinující efekt zářících hvězd díky integrovaným bodovým světlům podporuje zotavující účinek koupele. Nechte se hýčkat sami nebo ve dvojici vířivou relaxační masáží v partnerské vaně HARMONY a zároveň zažijte mimořádné potěšení prostřednictvím aromatické inhalace. Voda je z lázní po každém návštěvníkovi vypuštěna, lázeň vyčištěna a desinfikována, a to automaticky nebo ručně obsluhou. HYDROMASÁŽNÍ/VONNÉ/TERAPEUTICKÉ KOUPELE

40 SOFTPACK THALAPACK ZÁBALOVÁ LŮŽKA

41 Vyhřívané zábalové lůžko JOUVENCE UNBESCHEIDEN je vhodné pro všechny typy wellnessových, zdravotních a beauty zábalů. Kombinace pneumatického jádra spolu s vodním temperovaným lůžkem přináší optimální řešení pro aplikaci zábalu a jeho následné blahodárné působení. Pocit vznášení se na vyhřáté vodní hladině zároveň uklidňuje a uvolňuje organismus spolu s jeho dokonalým prokrvením. Jednoduchá obsluha a elegantní designové ztvárnění přináší klientovi jedinečný pocit kvalitní péče. BWT UNBESCHEIDEN to je zážitek uvolnění s radostí. SOFTPACK/THALAPACK/ZÁBALOVÁ LŮŽKA

42 BAZÉNY

43 Netradiční tvary, atraktivní barvy a špičková technologie charakterizují vodní plochy od BWT, kde si hosté mohou užít plavání, vodní gymnastiku nebo jednoduše relaxaci ve vodě. Pro relaxační bazény je nezbytná vyšší teplota bazénové vody. Jako nejvhodnější se ze zkušeností jeví teplota mezi C. Důležitým faktorem pro efektivní využití relaxačního bazénu je vhodná skladba bazénových atrakcí. Je možné vybírat z nepřeberného množství různých typů protiproudů, stěnových masáží pro jednotlivé části těla, dnových hydromasáží a perličkových masáží, perličkových masážních lehátek a lavic, jakož i chrličů pro masáže krčních partií. BAZÉNY

44 WHIRLPOOLY

45 Whirlpooly jsou charakteristické dokonalou obměnou vody, a to díky cirkulačnímu systému, který se vyznačuje přívodem upravené vody do dna whirlpoolu a odvodem vody přepadovým žlábkem po celém obvodu whirlpoolu. Koncepce whirlpoolů je založena na bázi účinných masáží všech svalových partií. Whirlpooly jsou vybaveny hydro-terapeutickými vodními masážemi, které blahodárně působí na tlakové masážní body a tím zaručují dokonalou masáž celého těla. Whirlpooly se provozují s teplotou do max. 40 C. Doporučená teplota přitom leží v rozmezí od 32 C do 37 C. WHIRLPOOLY

46 PŘEHLED TYPŮ SUCHÉ LÁZNĚ VLHKÉ LÁZNĚ Dřevěné lázně Keramické lázně Parní lázně Finská sauna C Kamenná sauna C Caldarium C Selská sauna C Bylinková lázeň C Solná/aroma parní lázeň C Bio sauna C Tepidárium C Turecká parní lázeň C Vulkán sauna až 110 C Laconium 55 C Osmánská parní lázeň C Ruská baňa až 110 C Inhalační solná lázeň C Kelo sauna C Inhalační vonná lázeň C Erd sauna C

47 A FOREM LÁZNÍ VITAL A BEAUTY LÁZNĚ OCHLAZOVACÍ LÁZNĚ VODNÍ RELAXACE Keramické lázně Rhassoul 40 C Zážitkové sprchy Hydromasážní a terapeutické vany Hamam C Kneipovy lázně Whirlpooly Thalaso C Ochlazovací bazénky Bazény Peelingové pěnové masáže Ledové kašny a studny Vonné koupele Ledové jeskyně Softpack/Thalapack Zábalové lůžko Sněhové kabiny

48 REFERENCE

49 Vize, které se již staly realitou Wellness & Spa, Aquapalace, CZ/Čestlice; Kryté koupaliště, CZ/Frenštát p.radhoštěm; Kurhaus, Bad Gastein; Uni-Klinik, Innsbruck; venkovní koupaliště, CZ/Trenčín; Kurhotel, Bad Hofgastein; Medizinisches Zentrum, Jakutsk; krytý rehabilitační bazén, CZ/Rájecké teplice; Dr. Sandor Topay, Kitzbühel; Sanatorium Tannenhof, D-Bad Füssing; rehabilitační bazén, CZ/Kladno-Roučmídův mlýn; Sheraton of Algiers, Algeria; Grand Hotel Dnepropetrovsk, Ukraine; rehabilitační bazén, CZ/Luhačovice; Piscina communale, I-Piacenza; Centro Sportivo Nubiana, I-Pescara; Piscina pubblica Centro Sportivo, I-Abano Terme; Piscina Hotel Excelsior, I-Venezia Lido; Piscina Harbour Club, I-Milano; plavecký bazén CZ/Bystřice nad Olší; B.F.Stanley Ltd., Channel Island; Hotel Hilton, I-Fiumicino/Roma; Piscina di San Pellegrino Terme; Rimini Terme Spa, I-Miramare di Rimini; aquapark, CZ/Frenštát p.radhoštěm; Terme di Montegrotto Terme; Piscine Nasseria, Riyadh; venkovní aquapark, CZ/Humpolec; Piscine Monte Carlo Beach; Stade Louis II, Monaco; Piscine Publique, H-Szeged; Palais Princier, Monaco; Hotel du Palais Princier, Monaco; Hotel du Palais, F-Biarritz; venkovní aquapark, CZ/Vratimov; Club Méditerranée, Bali; Piscine Pont de Vivaux, F-Marseille; Piscine Léo Lagrange, F-Toulouse; Piscine du C.C.E d Air France, F-La Croix Valmer; Cité Jeux Olympiques Méditerranéens de Rades, Ville de Rades, Tunisie; Tsingua University, Peking/China; aquapark, CZ/Valašské Meziříčí; Hotel Carlsbad Plaza, CZ/Karlovy Vary; Manchester Aquatic Center, Manchester/UK; Tophotel Praha, CZ/Praha; Milwakee Jewish Center, Milwakee/USA; Therme Felsenbad, Bad Gastein; Therme Kathrein, Bad Kleinkirchheim; Familientherme, Lutzmannsburg; REHA-Zentrum, Bad Häring; Kurbad AG, Bad Tatzmannsdorf; Moorbad, Harbach; Sanatorium Bristol Palace, CZ/Karlovy Vary; Königstherme, D-Königsbrunn; Hotel Hilton Atrium, CZ/Praha; Germania Therme, D-Münster; Kurklinik D-Bad Collberg; Kurzentrum D-Bad Salzungen; Lotosthermi, H-Heviz; Motel Marriott, Wien; Burghotel Oberlech, Lech/Arlberg; Hotel Lärchenhof, Erpfendorf; Hotel Kobenzl, Salzburg; Hotel Post, Lech/Arlberg; Hotel Neu-Hintertux, Hintertux; Hotel Ballunspitze, Galtür; Schlosshotel, Fiss; Schönheitsfarm Dolezal, Neusiedl/See; Hotel Tümmlerhof, Seefeld; aquapark Znojmo, CZ/Znojmo; Skigymnasium, Stams; Hotel Schwarzer Adler, Kitzbühel;,Hotel Ronacher, Bad Kleinkirchheim; Aktivhotel Dungl, Gars am Kamp; Jagdhof Schloss Fuschl, Fuschl; Hotel Goldener Pflug, Gut Ising D-Chiemsee; Hotel IL PELAGONE, I-Toskana; Hotel Solara, I-Wolkenstein; Stiftung Polanice, Polen; Hotel REFERENCE Baltschug, Moskau; Hotel Intercontinental, CZ/Praha, Hotel Kempinsk; H-Budapest; Kurklinik Mettlach-Orscholz, D-Saarbrücken; REHA-Kliniken Johannesbad AG, D-Bad Füssingen; Aquapark Karviná, CZ/Karviná; Hotel Weisses Rössl, St.Wolfgang; ATG Alma ATA, Kasachstan; Robinson Club, Apflwang; Hotel Trofana, Ischgl; Luschky Haus Moskau, Russland; Rradenska, Slovenien; Therme Loipersdorf Schaffelbad, Loipersdorf; Hundertwassertherme, Bad Blumau; Therme Stegersbach; Hotel Riviera, Portoroz Slovenien; Therme Geinberg; Parktherme Bad Radkersburg; Therme Lendava, Slovenien; Palais Coburg, Wien; Heiltherme Bad Waltersdorf; Schloss Schönbrunn, Wien; Aquarena Hallenbad, Kitzbühel; Klina, B-Brasschaat; Bois de L Abbaye, B-Seraing; Centre Thermal de Bagnoles de L Orne; letní koupaliště Vyhně, SK/Vyhneo

50 SPOKOJENOST

51 SPOKOJENOST BWT zajistí všechny fáze vašich záměrů. Společným cílem je propojit vaše individuální představy s prostorovými, technickými a finančními možnostmi. Kvalifikovaná poradenská činnost je základem celého záměru pro vytvoření projektové studie s využitím našich dlouholetých zkušeností a vašich požadavků a představ. Společně Vám pomůžeme realizovat obchodní strategii a optimalizovat provoz. Vždy zajistíme vysokou kvalitu našich dodávek, servisní služby jakož i vyškolení vašich zaměstnanců tak, aby využívání jednotlivých wellnessových zařízení bylo k plné spokojenosti vašich klientů. Váš úspěch je naše nejlepší reklama. Společně vytvoříme všechny předpoklady pro optimální zajištění vaší investice Přijďte a společně zrealizujeme Vaše představy o vysněném prostředí pro relaxaci a odpočinek WELLNESS OÁZU.

52 BWT Group Podnikatelská skupina Best water technology vznikla v roce 1990 pro - střednictvím M.B.Out a je dnes spolu se 40ti dceřinými společnostmi a více než 2 tisíci zaměstnanci vedoucí společností na trhu technologií úpravy vody. BWT převzala zodpovědnost za celkový koloběh vody od pramene až k prosakující vodě a nabízí v obchodní oblasti Aqua Ecolife Technologies produkty a zakázková řešení pro pitnou, bazénovou a užitkovou vodu, a to pro domácnosti, hotely, průmysl a obce. V další obchodní oblasti Fuel Cell Membrane Technologies se BWT etabluje jako dodavatel vysoce výkonných membrán pro palivové články. Všechny základní technologie pro úpravu vody filtrace, změkčování, dávkování, dezinfekční technika (jako UV a ozónové zařízení) patří taktéž k výrobnímu programu BWT-Group. Stejně tak membrány, zařízení na elektro-deionizaci, iontoměniče, membránová zařízení nanofiltrace, mikrofiltrace, ultrafiltrace jakož i revoluční technologie AQA Total první a jediná celosvětová technologie, která umož ňuje alternativní úpravu pitné vody před vápenatými usazeni nami bez použití soli. BWT-Group je dnes reprezentována po celém světe velkým množstvím dceřiných a podílových společností. Stavíme na našich solidních základech evropských podílů na trhu a pracujeme důsledně na realizaci naší vize: BWT vedoucí mezinárodní společnost v úpravárenství vod. Chcete-li vědět více: BWT Česká republika spol. s r.o. Lipová 196 Čestlice CZ Říčany Tel.: Fax: info@bwt.cz

BWT Poolemotion. www.bwt.cz. BWT inovativní technologie pro Bazény, Wellness a Spa. Bazén v krásném designu je jeden příběh budeme

BWT Poolemotion. www.bwt.cz. BWT inovativní technologie pro Bazény, Wellness a Spa. Bazén v krásném designu je jeden příběh budeme BWT Poolemotion Bazén v krásném designu je jeden příběh budeme Vám vyprávět také jiné. Příběhy o vodě, kvalitě, technologii, hygieně a jistotě. Příběhy o důvěře v know-how a technolgie úpravy vody od BWT.

Více

BWT Hoteliérství. Úprava vody pro odvětví mezinárodního hoteliérství S námi pocítíte rozdíl

BWT Hoteliérství. Úprava vody pro odvětví mezinárodního hoteliérství S námi pocítíte rozdíl BWT Hoteliérství Úprava vody pro odvětví mezinárodního hoteliérství S námi pocítíte rozdíl 2 Inovativní technologie úpravy vody pro celý hotelový komplex BWT perfektní voda... pro gastronomii... z moře

Více

KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+

KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+ 4 - denní zájezd Léčivé a zážitkové hotelové lázně Kehida s vodní plochou 2 400 m2, patří mezi vůbec nejoblíbenější lázně našich klientů a to díky profesionálním

Více

O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS

O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS KATALOG 2016 O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS Infrasauny a tradiční finské sauny od předního evropského výrobce France Sauna nabízí možnost vychutnat si saunování přímo u Vás doma. Díky neustálému sledování

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

Multifunkční vanové boxy. SPA-OCEANA tm SPA-JET tm

Multifunkční vanové boxy. SPA-OCEANA tm SPA-JET tm Multifunkční vanové boxy SPA-OCEANA tm SPA-JET tm BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157 mobil: +420 777 920 282 4 obchod@btl.cz

Více

MOOD Hodnoty. CÍLOVÝ ZÁKAZNÍK Soukromý klient Hotelový sektor. DESIGN Nabídka produktů Instalace Interiéry Komfort

MOOD Hodnoty. CÍLOVÝ ZÁKAZNÍK Soukromý klient Hotelový sektor. DESIGN Nabídka produktů Instalace Interiéry Komfort Sauny 01/10/2015 Naše sauna Mood je dostupná ve 4 různých rozměrech a odpovídá tak co možná nejpřesněji prostorovým požadavkům. Prestižní zpracování a velký výběr volitelných funkcí pro personalizaci produktu

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz VSTUP DO VODNÍHO SPA A SAUNOVÉHO SVĚTA Doporučená doba vstupu je 120 až 180 minut. Areál je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm.

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

WELLNESS MASÁŽE MANALI. Rozsah masáže: (hlava, šíje, ramena, paže, prsty, dlaně) částečná. Doba aplikace: 50 min.

WELLNESS MASÁŽE MANALI. Rozsah masáže: (hlava, šíje, ramena, paže, prsty, dlaně) částečná. Doba aplikace: 50 min. MANALI INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ HLAVY A ŠÍJE, MASÁŽ OBLIČEJE, MASÁŽ RUKOU V dnešní době, kdy žijeme ve velkém napětí a stresu, který je původcem mnoha potíží, nám na pomoc přichází tato báječná masáž.

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

REKONDIČNÍ POBYT PRO ZAMĚSTNANCE SPOLEČNOSTÍ A FIREM

REKONDIČNÍ POBYT PRO ZAMĚSTNANCE SPOLEČNOSTÍ A FIREM REKONDIČNÍ POBYT PRO ZAMĚSTNANCE SPOLEČNOSTÍ A FIREM Všem lidem prospívá dopřát čas od času duši a tělu uvolnění. Odpočinek obnovuje životní sílu a přispívá k dobré náladě. Proto přijeďte k nám a vyzkoušejte

Více

Wellness & SPA. Solná jeskyně I Solná sauna I Parní lázeň I Bazén. Plánování a Realizace Wellness Zařízení

Wellness & SPA. Solná jeskyně I Solná sauna I Parní lázeň I Bazén. Plánování a Realizace Wellness Zařízení Wellness & SPA Solná jeskyně I Solná sauna I Parní lázeň I Bazén Plánování a Realizace Wellness Zařízení O firmě Společnost SOLANA se specializuje na projektování a výstavbu Wellness & SPA zařízení na území

Více

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Západní Čechy Mariánské Lázně Hotel Krakonoš ***+ Hotel se nachází v krásném přírodním prostředí nad lázeňským městem, cca 2 km od centra. 1 a 2-lůžkové

Více

Umění odpočívat, PaedDr. & Mgr. Hana Čechová

Umění odpočívat, PaedDr. & Mgr. Hana Čechová Umění odpočívat, wellness nebo lázeňská péče PaedDr. & Mgr. Hana Čechová Správně odpočívat je věda. Odpočinek je důležitý pro imunitu, srdce i mozek. Většina lidí si v dnešní době na odpočinek vyhrazuje

Více

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu THAJSKÉ MASÁŽE Tradiční thajská masáž Temple Classic 30 min 490 Kč 60 min 950 Kč 90 min 1 290 Kč 120 min 1 690 Kč Tradiční thajská chrámová masáž

Více

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE WELLNESS MASÁŽE INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ MASÁŽ HLAVY, ŠÍJE, RAMEN A HORNÍ ČÁSTI PAŽÍ Tradiční indická masáž hlavy (champi) je stará více než tisíc let a praktikovala se jako součást ayurvédského učení.

Více

Masérská a lázeňská péče

Masérská a lázeňská péče Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_240 AUTOR: Mgr. Andrea Továrková ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s dalšími druhy masáží současné trendy. KLÍČOVÁ SLOVA: Medová masáž, čokoládová masáž, aroma

Více

VELIKOSTI MATRACÍ. 80 x 190 cm 90 x 190 cm 85 x 195 cm 80 x 200 cm 90 x 200 cm 100 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm

VELIKOSTI MATRACÍ. 80 x 190 cm 90 x 190 cm 85 x 195 cm 80 x 200 cm 90 x 200 cm 100 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm VELIKOSTI MATRACÍ 80 x 190 cm 90 x 190 cm 85 x 195 cm 80 x 200 cm 90 x 200 cm 100 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm NA MÍRU POTAHOVÉ MATERIÁLY Damaškový jednoduchý potah Kvalitní

Více

014/15 2 A K LI B U EP R Á SK ČE WELLNESS

014/15 2 A K LI B U EP R Á SK ČE WELLNESS WELLNESS Wellness Vany, sprchové vaničky, whirlsystémy 272 Vany a sprchové vaničky LUFEN byly vyvinuty pro maximální relaxaci a regeneraci v koupelně. Jejich kvalita a zpracování jsou prvotřídní počínaje

Více

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo.

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. WellnessSpa Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. masáže sauna whirpool Příjemné prostředí našeho hotelového wellness Vás překvapí

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 1 3 5 5 U k á z k a k n i h

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega.

Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega. Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega. 2 Vytvořte si nové prostory! S předstěnovou technikou firmy Viega. Individuální možnosti návrhu koupelny. Pro trh koupelnových instalací

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

Jarní relax. Exotické Vánoce

Jarní relax. Exotické Vánoce Jarní relax 6x Ubytování s polopenzí 1x Masáž horkými kameny 1x Rašelinový zábal 1x Částečná masáž 1x Peeling plosky nohy 1x Masáž plosky nohy 1x Zábal z mořských řas 2x Lymfoven 2x Parafínový zábal na

Více

cenõk VÂÿIV VAnY Doporučené prodejní ceny Platí od 1. 4. 2011

cenõk VÂÿIV VAnY Doporučené prodejní ceny Platí od 1. 4. 2011 cenõk VÂÿIV VANY Doporučené prodejní ceny Platí od 1. 4. 2011 OBSAH Avantgarde Vířivé koupelnové vany CENTRO DUO... 9 CENTRO DUO 1 levá / CENTRO DUO 1 pravá... 9 CENTRO DUO 2... 9 CENTRO DUO 6... 10 CENTRO

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00 HŘEJIVÝ 250 g 224,79 272,00 éterické oleje rozmarýnový, eukalyptový, kafrový a 500 g 401,65 486,00 borovicový Uvolnění ztuhlého svalstva a kloubů po námaze. KAKAO 250 g 224,79 272,00 Vyživuje pokožku,

Více

SLUMBERLAND... spát zdravě, spát sladce.

SLUMBERLAND... spát zdravě, spát sladce. SLUMBERLAND... spát zdravě, spát sladce. Abychom se ráno cítili odpočatí, čilí a svěží je spánek velmi důležitou součástí našeho života. Jak kvalitní bude odpočinek můžeme sami ovlivnit. Kvalita spánku

Více

SAUNOVÝ SVĚT AQUAPARKU OLEŠNÁ

SAUNOVÝ SVĚT AQUAPARKU OLEŠNÁ SAUNOVÝ SVĚT AQUAPARKU OLEŠNÁ KRYTÝ AQUAPARK OLEŠNÁ Moderní zařízení určené pro sportovní a relaxační aktivity Provozovatel: SPORTPLEX Frýdek-Místek, s.r.o. Na Příkopě 3162, 738 01 Frýdek-Místek tel: +420

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ KATEGORIE 4* LÁZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ O PORTÁLU SPA.cz Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější

Více

INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD

INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD Model: Rozměr/Rozmer: YLY-3112 COMBI 1 750 880 2 200 mm VÝBAVA 5 maxi tryska 3 micro tryska pneumatické ovládání mechanický regulátor vzduchu podhlavník krycí panel pětipolohová

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00 Základ tvoří směs přírodních olejů kokosový a slunečnicový, estery cukru a vitamíny A a E. Jednotlivé druhy masážních olejových gelů se liší obsahem dalších složek éterických olejů a extraktů. Dle těchto

Více

katalog gelových matrací 2010 www.geltech.cz

katalog gelových matrací 2010 www.geltech.cz katalog gelových matrací 2010 www.geltech.cz Sen o zdravém spánku nikdy nebyl blíž Geltech. www.geltech.cz Švédsko Norsko Dánsko Finsko Německo Velká Británie Holandsko Belgie Francie Itálie Španělsko

Více

S V A T E B N Í P R E Z E N T A C E

S V A T E B N Í P R E Z E N T A C E S V A T E B N Í P R E Z E N T A C E OBSAH Proè uspoøádat svatbu právì v hotelu Nautilus? Ubytování Gastronomie Wellness Služby, které pro Vás zajistíme Místa pro svatební obøad v Táboøe i jeho okolí Kontakt

Více

KONOPÍ. GmbH & Co. KG. Kvalita z Německa. Vypěstováno v ČR. Vyrobeno v Německu.

KONOPÍ. GmbH & Co. KG. Kvalita z Německa. Vypěstováno v ČR. Vyrobeno v Německu. KONOPÍ Kvalita z Německa Vypěstováno v ČR. Vyrobeno v Německu. D GmbH & Co. KG Sázíme na budoucnost Konopí rostoucí surovina Od roku 1996 je v Německu opět povoleno pěstování konopí, které neobsahuje návykové

Více

ÚVOD. Působení obkladu

ÚVOD. Působení obkladu ÚVOD Pro většinu z nás je zdraví a dlouhověkost hlavním cílem našeho snažení. V závislosti na úrovni svého podvědomí se o něj staráme méně či více aktivně. Abychom mohli začít s úvahami na dané téma, musíme

Více

VÁŠ KOMFORT A POHODLÍ JE PRO NÁS PRIORITOU. exkluzivní lokalita kvalita & design komplexní služby bezpečnost bezbariérové & flexibilní investice

VÁŠ KOMFORT A POHODLÍ JE PRO NÁS PRIORITOU. exkluzivní lokalita kvalita & design komplexní služby bezpečnost bezbariérové & flexibilní investice VÁŠ KOMFORT A POHODLÍ JE PRO NÁS PRIORITOU exkluzivní lokalita kvalita & design komplexní služby bezpečnost bezbariérové & flexibilní investice SKVĚLÝ DESIGN A KVALITA JSOU NAŠÍM ZÁVAZKEM privátní a obytná

Více

POLÁRIUM, CHLADOVÁ TERAPIE, LÉČBA MRAZEM, CRYSAUNA, KRYOTERAPIE

POLÁRIUM, CHLADOVÁ TERAPIE, LÉČBA MRAZEM, CRYSAUNA, KRYOTERAPIE Vážení přátelé, u příležitosti 1. narozenin provozu naší solné jeskyně SOLANKA, si Vám dovolujeme představit nové zařízení, o jehož provoz budou rozšířeny naše služby tato revoluční regenerační metoda

Více

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110.

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110. Wellness Každý, kdo si přeje udělat něco pro své tělo, mysl a duši, je v nejlepších rukou našeho okouzlujícího wellness salonu v Quisisana Palace. Pod zručnýma rukama našich kosmetických a masážních odborníků

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ KATEGORIE 3* LÁZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ O PORTÁLU SPA.cz Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější

Více

Od zdraví ke kráse. Luxusní multifunkční lázeňská vana HYDROJETT-5. Návod k použití

Od zdraví ke kráse. Luxusní multifunkční lázeňská vana HYDROJETT-5. Návod k použití Od zdraví ke kráse Luxusní multifunkční lázeňská vana HYDROJETT-5 Návod k použití Před instalací a používáním produktu si prosím pečlivě přečtěte návod. Uchovejte tento manuál k pozdějšímu použití. Obsah

Více

1 Provzdušnění matrace je zajištěno systémem. 2 Parametry materiálu COOLFLEX - elasticita, životnost, tvarová stálost.

1 Provzdušnění matrace je zajištěno systémem. 2 Parametry materiálu COOLFLEX - elasticita, životnost, tvarová stálost. Salma Royal Technogel Luxusní sedmizónová matrace, s jádrem z vysoce kvalitní studené pěny COOLFLEX, zajistí vysokou nosnost a vynikající komfort při spaní. Vysoce luxusní matrace splňující nejvyšší nároky

Více

ENS. Nízkoenergetické a pasivní stavby. Přednáška č. 11. Vysoká škola technická a ekonomická V Českých Budějovicích

ENS. Nízkoenergetické a pasivní stavby. Přednáška č. 11. Vysoká škola technická a ekonomická V Českých Budějovicích Vysoká škola technická a ekonomická V Českých Budějovicích ENS Nízkoenergetické a pasivní stavby Přednáška č. 11 Přednášky: Ing. Michal Kraus, Ph.D. Cvičení: Ing. Michal Kraus, Ph.D. Garant: Ing. Michal

Více

ARMATURY Se zaujetím k dokonalosti

ARMATURY Se zaujetím k dokonalosti V souladu s naším prohlášením o záruce výrobce přebíráme za naše výrobky záruku v délce pěti let, pokud byl výrobek prokazatelně zakoupen a instalován přes autorizovaného odborného prodejce. Garanční lhůta

Více

Návod k instalaci a obsluze digitálního ovládacího panelu pro parní vyvíječ-generátor řady:

Návod k instalaci a obsluze digitálního ovládacího panelu pro parní vyvíječ-generátor řady: Návod k instalaci a obsluze digitálního ovládacího panelu pro parní vyvíječ-generátor řady: 195200 3kW SAPHO Hydro & Air s.r.o. Mělnická 87 250 65 Líbeznice u Prahy Czech Republic Výroba a prodej hydromasážních

Více

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN,

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, CHRÓM, Calcium, Magnesium Organické Minerály ORGANICKÉ MINERÁLY Zásadní zvláštností všech přípravků linie «Organické minerály»

Více

DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016

DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016 Vaše relaxace a wellness v Lázních Luhačovice DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016 WELLNESS V LÁZNÍCH LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice patří mezi jedny z nejkrásnějších lázní v České

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS Katalog dárků Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz DáRkOvé POUkAZy INFINIT maximus EXKLUZIVNÍ SAUNOvá NOc V našem wellness pravidelně pořádáme saunové noci. Součástí je noční vstup do saunového

Více

Plán činností zaměřených na environmentální výchovu v mateřské škole Tlumačov v kostce

Plán činností zaměřených na environmentální výchovu v mateřské škole Tlumačov v kostce Plán činností zaměřených na environmentální výchovu v mateřské škole Tlumačov v kostce ( Příloha k ŠVP PV - Jen si děti všimněte, co je krásy na světě Enviromentální výchova je veškeré výchovné a vzdělávací

Více

KONEC PROBLÉMŮ S VÁPNÍKEM

KONEC PROBLÉMŮ S VÁPNÍKEM Stiskem tlačítka vše čisté KONEC PROBLÉMŮ S VÁPNÍKEM FILTRY, ZMĚKČOVAČE, OCHRANA PRO KOUPELNY, PITNÁ VODA For You and Planet Blue. 2 Informace pro Vás Informace pro Vás Od nepaměti lidé řeší problémy s

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ LÉČENÍ A WELLNESS CENÍK 2016. Platný od 8. ledna 2016 do 7. ledna 2017 TARIF 2016 IN EUR 3

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ LÉČENÍ A WELLNESS CENÍK 2016. Platný od 8. ledna 2016 do 7. ledna 2017 TARIF 2016 IN EUR 3 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ LÉČENÍ A WELLNESS CENÍK 2016 Platný od 8. ledna 2016 do 7. ledna 2017 TARIF 2016 IN EUR 3 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ město 40 pramenů Úchvatná příroda čistý vzduch klimatické podmínky lázeňské parky

Více

HAWAII HYDRO PLUS TOP

HAWAII HYDRO PLUS TOP HAWAII PLUS TOP HAWAII PLUS TOP je špičkou výrobkové řady. Nabízí nejvíce funkcí, výkon a pohodlí. Přichází s digitálním ovládáním pro hydromasáž a parní masáž. Pro zvýšení komfortu je do boxu instalován

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus WWW.INFINIT-MAXIMUS.CZ Hrázní 4a, Brno Kníničky, tel.: +420 730 182 942

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus WWW.INFINIT-MAXIMUS.CZ Hrázní 4a, Brno Kníničky, tel.: +420 730 182 942 Katalog dárků Wellness Infinit Maximus WWW.INFINIT-MAXIMUS.CZ Hrázní 4a, Brno Kníničky, tel.: +420 730 182 942 EXKLUZIVNÍ SAUNOVÁ NOC V našem wellness pravidelně pořádáme saunové noci. Součástí je noční

Více

KATALOG NABÍDKY CENTRA BABYLON EXKLUZIVNÍ NABÍDKA PRO ODBORY KOVO MB

KATALOG NABÍDKY CENTRA BABYLON EXKLUZIVNÍ NABÍDKA PRO ODBORY KOVO MB KATALOG NABÍDKY CENTRA BABYLON EXKLUZIVNÍ NABÍDKA PRO ODBORY KOVO MB CENTRUM BABYLON LIBEREC - JEDINEČNÝ OSTROV ZÁBAVY Luxusní ubytování i originální zábava na jednom místě. Hotel - Wellness - Zábava Gastronomie

Více

PŘEDSTAVUJEME VÁM NAŠI RODINU MATRACÍ KATALOG MATRACÍ

PŘEDSTAVUJEME VÁM NAŠI RODINU MATRACÍ KATALOG MATRACÍ PŘEDSTAVUJEME VÁM NAŠI RODINU MATRACÍ KATALOG MATRACÍ ARTEMIS BIO LATEXOVÁ ZDRAVOTNÍ MATRACE VE STYLU MODERNÍCH BIOTRENDŮ VHODNÁ PRO LIDI S VYŠŠÍ HMOTNOSTÍ. exkluzivní jádro z naturální pěnové pryže (latex)

Více

MODERNÍ ŘEŠENÍ PRO VYTÁPĚNÍ A CHLAZENÍ

MODERNÍ ŘEŠENÍ PRO VYTÁPĚNÍ A CHLAZENÍ MODERNÍ ŘEŠENÍ PRO VYTÁPĚNÍ A CHLAZENÍ 3 PRO TOPENÍ A CHLAZENÍ STROPŮ A STĚN Koncept aquatherm black system chce vytvořit tepelný komfort obytného prostoru prostřednictvím základního fyzikálního procesu,

Více

Studie, plán, realizace. 10 kroků k úspěchu

Studie, plán, realizace. 10 kroků k úspěchu Ein Traum wird SPA! BABOR BEAUTY SPA Naše více než 20- leté zkušenosti v kosmetickém průmyslu a lázeňství jsou zárukou vašeho úspěchu. Posoudíme a zhodnotíme lokalitu umístění, i vlastní prostory s ohledem

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Katalog dárků Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Vyberte si wellness pobočku pro dárkový poukaz: Vodní a saunový svět Vysočany Privátní wellness Vysočany Wellness na zámku Krč Infinit SPA Holešovice

Více

ÚPRAVA A ČIŠTĚNÍ VODY

ÚPRAVA A ČIŠTĚNÍ VODY ÚPRAVA A ČIŠTĚNÍ VODY ČLEN SKUPINY PURUM KRAFT POUZE POZNANÉ LZE CHRÁNIT Úprava vody Úprava vody Společnost AQUATEST a.s. navazuje na dlouhou a úspěšnou historii národního podniku Stavební geologie Praha,

Více

MALÁ FITNESS A WELLNESS

MALÁ FITNESS A WELLNESS TYPOLOGICKÁ PŘÍPRAVA_ATV2 MALÁ FITNESS A WELLNESS VYPRACOVALY: Michaela Doležalová Sarah Sommerová 1 NORMY_ ČSN EN 15312 Víceúčelové sportovní zařízení s volným přístupem - Funkční a bezpečnostní požadavky,

Více

HOTEL OLYMPIA - ceník pro individuální klientelu 2014

HOTEL OLYMPIA - ceník pro individuální klientelu 2014 Víkendový pobyt - cena pro 1 osobu / 2 noci Relaxační pobyt pro dvě osoby - cena pro 1 osobu / 2 noci Víkendový pobyt (2noci) Relaxační pobyt pro dvě osoby (2noci) - Balíček je možno objednat pouze pro

Více

Infrasauny LUX. montážní a uživatelský návod. Model:

Infrasauny LUX. montážní a uživatelský návod. Model: Infrasauny LUX montážní a uživatelský návod Model: T1 (WSD-8001LDHT) T2 (WSD-8002LDHT) T3 (WSD-8003LDHT) T3C (WSD-8003LCHT) - INFRALUX SOLO - INFRALUX DUO - INFRALUX TRIO - INFRALUX QUATRO ÚVOD Vážení

Více

TZB - VZDUCHOTECHNIKA

TZB - VZDUCHOTECHNIKA VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ FAKULTA STAVEBNÍ JIŘÍ HIRŠ, GÜNTER GEBAUER TZB - VZDUCHOTECHNIKA MODUL BT02-08 KLIMATIZACE STUDIJNÍ OPORY PRO STUDIJNÍ PROGRAMY S KOMBINOVANOU FORMOU STUDIA TZB Vzduchotechnika,

Více

Projektový list pro výběr pilotního projektu

Projektový list pro výběr pilotního projektu Projektový list pro výběr pilotního projektu Předkladatel projektu Právní forma předkladatele projektu Město Žamberk obec IČO 279846 Sídlo Zodpovědný zástupce předkladatele projektu Telefon E-mail Hlavní

Více

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA KLUDI BALANCE white Čistá lehkost NOVINKA 520239175 umyvadlová jednopáková baterie DN 10 KLUDI BALANCE White Tak čistá. Tak jasná. Tak lehká. KLUDI BALANCE WHITE budí emoce. Čistá bílá propůjčuje pocitu

Více

Firma Hoxter Výhody Hoxter Krby Teplovodní krby Akumulační kamna Příslušenství Technická data

Firma Hoxter Výhody Hoxter Krby Teplovodní krby Akumulační kamna Příslušenství Technická data CZ 4 8 12 24 38 42 46 Firma Hoxter Výhody Hoxter Krby Teplovodní krby Akumulační kamna Příslušenství Technická data Firma Hoxter Specialista na teplo Nositel hodnot Hoxter Lední medvěd je opravdovým specialistou

Více

Raindance Select. Mé potěšení ze sprchování.

Raindance Select. Mé potěšení ze sprchování. Raindance Select Mé potěšení ze sprchování. Hansgrohe. Potěšení ze sprchování 03 Mé potěšení ze sprchování: Neustálý dotykový prožitek. O všech způsobech, jak si užít vodu. Voda očišťuje a oživuje. Voda

Více

VÝSTAVBA KRUHOVÝCH MONOLITICKÝCH ŽELEZOBETONOVÝCH NÁDRŽÍ SLOUŽÍCÍCH JAKO SKELETY PRO FERMENTORY A DOFERMENTORY BIOPLYNOVÝCH STANIC

VÝSTAVBA KRUHOVÝCH MONOLITICKÝCH ŽELEZOBETONOVÝCH NÁDRŽÍ SLOUŽÍCÍCH JAKO SKELETY PRO FERMENTORY A DOFERMENTORY BIOPLYNOVÝCH STANIC VÝSTAVBA KRUHOVÝCH MONOLITICKÝCH ŽELEZOBETONOVÝCH NÁDRŽÍ SLOUŽÍCÍCH JAKO SKELETY PRO FERMENTORY A DOFERMENTORY BIOPLYNOVÝCH STANIC PREAMBULE V souladu s požadavky Evropské unie je pro zemědělské podniky

Více

SPRCHY. Concept 100. pro požitek a náladu

SPRCHY. Concept 100. pro požitek a náladu SPRCHY Concept 100 pro požitek a náladu Sprchy, které si oblíbíte Den pro většinu lidí začíná ve sprše. Probudí, povzbudí krevní oběh a smysly. Sprcha také uklidňuje, jemně masíruje svaly a uvolňuje pokožku.

Více

Čerpání vody. Čerpací zařízení. pro vnitřní využití

Čerpání vody. Čerpací zařízení. pro vnitřní využití Čerpání vody HP Čerpací zařízení Čerpací zařízení pro vnitřní využití Čerpací zařízení na znečištěnou vodu pro vnitřní využití Čerpací zařízení a čerpadla pro vnější prostředí Ponorná čerpadla, signalizační

Více

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 3.250 m 2.650 m 600 m skinabídka komplexně 41 101 54 % % % 20 52 28 196 Hintertux Gletscher 11 35 14 18 58 24 60 Zillertal 3000 / Ahorn 30 66 40 22 49 29 136 Zillertal str. 122 15 73 53 258 32 158 489

Více

TAJEMSTVÍ KRÁSY. smyslná. prírodní komplexní. 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin

TAJEMSTVÍ KRÁSY. smyslná. prírodní komplexní. 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin TAJEMSTVÍ KRÁSY GREEN LUXURY prírodní komplexní smyslná 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin Vázené zákaznice, Vázení zákazníci, Rostliny mohou zpùsobit skuteèný zázrak

Více

Czech version 2016 / 2017

Czech version 2016 / 2017 Czech version 2016 / 2017 MEDICAL PackagES A obsah Léčebný balíček proti stresu Léčebný balíček pro regeneraci organismu Léčebný balíček pro zeštíhlení a formování postavy Léčba chronického únavového syndromu

Více

V Aquapalace Praha odstartoval celorepublikový Týden saunování Čtvrtek, 02 Listopad :46 - Aktualizováno Neděle, 05 Listopad :53

V Aquapalace Praha odstartoval celorepublikový Týden saunování Čtvrtek, 02 Listopad :46 - Aktualizováno Neděle, 05 Listopad :53 V Aquapalace Praha opět po roce začíná osvětová akce Týden saunování. V pořadí již 7. ročník s názvem Sauna pro zdraví upozorní na prospěšnost prohřívání pro lidský organismus. U příležitosti jeho zahájení

Více

Monarfin Fóliové hydroizolační systémy na bázi TPO

Monarfin Fóliové hydroizolační systémy na bázi TPO Fóliové hydroizolační systémy na bázi TPO Dlouhá životnost desítky let zkušeností Rychlá pokládka Univerzální řešení pro všechny typy střech Vysoké hodnoty odrazivosti Snadné použití Monarfin Špičkový

Více

S lehkostí, perfektní údržba.

S lehkostí, perfektní údržba. 1 Nauka o materiálech, tipy pro údržbu, prostředky pro údržbu www.ancor.cz S lehkostí, perfektní údržba. V denním použití Absolutní odolnost nerezové oceli není dosažitelná, proto je výskyt stop použití

Více

REVOLUCE ve změkčování. vody BWT SANITABS. Regenerační sůl s dezinfekčním účinkem

REVOLUCE ve změkčování. vody BWT SANITABS. Regenerační sůl s dezinfekčním účinkem REVOLUCE ve změkčování vody BWT ANITAB Regenerační sůl s dezinfekčním účinkem Více než jen regenerační sůl Praní prádla Mytí nádobí Koupel a sprchování ANITAB zajistí hygienickou jistotu a bezpečnost.

Více

TC energy design. Síla tvaru, která tvoří život. Katalog produktů

TC energy design. Síla tvaru, která tvoří život. Katalog produktů TC energy design Síla tvaru, která tvoří život Katalog produktů Vize Karafa TC na každém stole světa 2 TC design Jedinečnost designu karaf TC spočívá v nezaměnitelném tvaru, který vzniknul převedením tónů

Více

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS www.orea.cz 1 Český hotelový řetězec 15 hotelů v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky hory, lázně, města téměř 4 000

Více

Výrobky SC 2.550 C *EU

Výrobky SC 2.550 C *EU Výrobky SC 2.550 C *EU Malý, kompaktní a průběžně plnitelný parní čistič v moderním designu. Tlak páry 3,2 bar a topný výkon 1500 W pro účinné čištění veškerých tvrdých ploch bez chemie. Vybavení: Dětská

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2011 Centrum sociální pomoci a služeb obecně prospěšná společnost Souběžná 1746/12, 500 12 Hradec Králové IČO: 259 99 044 VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2011 Výroční zpráva byla schválena správní radou dne 25. června 2012

Více

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214 / Moments Design Artefakt Industriekultur na straně 210 na straně 214 Neobyčejným highlight designem kolekce Moments se vyznačuje vana: přesvědčí vás o tom neobvyklý úložný prostor, který vznikne při použití

Více

VSTUPENKY I. zóna Léčivé lázně a koupaliště

VSTUPENKY I. zóna Léčivé lázně a koupaliště H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.:00 36 94 558 080, Fax: 00 36 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: bgyzrt@spabuk.hu VSTUPENKY I. zóna Léčivé lázně a koupaliště Vstupné pro 1 osobu BÜKI GYÓGYFÜRDŐ

Více

Czech version 2015 / 2016

Czech version 2015 / 2016 Czech version 2015 / 2016 MEDICAL PackagES A obsah Léčebný balíček proti stresu Léčebný balíček pro regeneraci organismu Léčebný balíček pro zeštíhlení a formování postavy Léčba chronického únavového syndromu

Více

Ceník Outdoor 2013. Terasová prkna Fasádní profily. Vydání 04/2013 - česky

Ceník Outdoor 2013. Terasová prkna Fasádní profily. Vydání 04/2013 - česky Ceník Outdoor 2013 Terasová prkna Fasádní profily Vydání 04/2013 - česky Tímto ceníkem pozbývají všechna dřívější vydání platnosti. Omyl, cena a technické změny vyhrazeny! Všechny dodávky se zakládají

Více

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Průvodce výběrem vhodných produktů podle: druhu podkladu způsobu zatížení lepených materiálů Přehled lepicích malt na obklady a dlažbu včetně doporučených

Více

Intenzivní péče o nohy

Intenzivní péče o nohy Servisní centrum Hradec Králové Intenzivní péče o nohy Texty z webináře Tento webinář obsahoval navíc mluvené slovo. Na stránkách najdete jeho filmový záznam. Přednáší Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz

Více

50litrů UZAVŘENÝ SYSTÉM PARNÍ LÁZEŇ

50litrů UZAVŘENÝ SYSTÉM PARNÍ LÁZEŇ UZAVŘENÝ SYSTÉM 50litrů Jen tak málo vody stačí na dokonalou relaxaci! Boxy CARIBIC využívají výhody uzavřeného okruhu vody. Spotřeba vody se nezvyšuje a teplota nesnižuje; Váš relaxační pobyt v boxu může

Více

Ceník Wellness procedur

Ceník Wellness procedur Ceník Wellness procedur Ceník Wellness 2017 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Levandulová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,- Kč Eukalyptová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,-

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2016 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2016 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2016 LÁZEŇSKÉ

Více

přikrý vky polštáře LET NA TRHU PRODANÝCH VÝROBKŮ KLINMAM pro duk t ový katalog 2011 wellness

přikrý vky polštáře LET NA TRHU PRODANÝCH VÝROBKŮ KLINMAM pro duk t ový katalog 2011 wellness přikrý vky polštáře pro duk t ový katalog 2011 r wellness 20 LET NA TRHU 1000000 PRODANÝCH VÝROBKŮ Vážení zákazníci, společnost czech, spol. s r.o. vám v tomto katalogu nabízí ucelený program vysoce kvalitních

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

PLZEŇ AQUAPARK II. Analýza financování

PLZEŇ AQUAPARK II. Analýza financování PLZEŇ AQUAPARK II Analýza financování Květen 2013 Zadavatel studie: Útvar koncepce a rozvoje města Plzně, p.o. Škroupova 5, 305 84 Plzeň IČO: 002 27 277 Zpracovatel studie: NOSTA-HERTZ spol. s r.o. Perucká

Více

LÁZEŇSKÉ POBYTY 2016. Nejen na srdce jsou Poděbrady... www.lazne-podebrady.cz

LÁZEŇSKÉ POBYTY 2016. Nejen na srdce jsou Poděbrady... www.lazne-podebrady.cz LÁZEŇSKÉ POBYTY 2016 Nejen na srdce jsou Poděbrady... www.lazne-podebrady.cz LÉČEBNÉ POBYTY Užijte si pohodu a relaxujte v tradičních lázních, které nabízejí své služby nepřetržitě od roku 1908. Dopřejte

Více

LÉČBA RELAXACE WELLNESS VÍKENDY

LÉČBA RELAXACE WELLNESS VÍKENDY Niva Luhačovice MIFIRST NU TE 20% Lázně pro léčbu diabetes melitus, dýchacích cest a pohybového ústrojí LÉČBA RELAXACE WELLNESS VÍKENDY 2016 Dámy a pánové, vážení hosté! Předkládáme Vám nabídku pobytů

Více

PROGRAM ELEKTRICKÉHO VYTÁPĚNÍ Q-TERMO. termo. vnitřní elektrické vytápění Q-TERMO

PROGRAM ELEKTRICKÉHO VYTÁPĚNÍ Q-TERMO. termo. vnitřní elektrické vytápění Q-TERMO PROGRAM ELEKTRICKÉHO VYTÁPĚNÍ Q-TERMO termo vnitřní elektrické vytápění Q-TERMO PROGRAM VNITŘNÍHO ELEKTRICKÉHO PODLAHOVÉHO VYTÁPĚNÍ Q-TERMO Elektrické podlahové vytápění je velmi efektivní, moderní a úsporný

Více