MANIFOLDS. MCS-Net KONTROLNÍ SENZOR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MANIFOLDS. MCS-Net KONTROLNÍ SENZOR"

Transkript

1 MANIFOLDS Modulární chladící zařízení na regulaci průtoku vody v chladícím okruhu může být nainstalováno na formu nebo na vstřikovací lis. Použitím vysoce technologických termoplastických materiálů je dosaženo výborných vlastností. Komponentní materiál modulů je Polyamid zpevněný 50% skleněným vláknem. Výrobek pak vykazuje dobré mechanické vlastnosti, které jsou podobné lehkým slitinám, avšak s přesvědčivě vyšší odolností k atmosférickým faktorům. Vnitřní pohyblivý ukazatel na stupnici zobrazuje aktuální průtok vody, který je pak možné regulovat. MCS-Net MCS-Net je modulární a automatické zařízení k jednoduché kontrole a optimálnímu nastavení teploty na formách. MCS systémy mohou kontrolovat od 8 do 128 okruhů dílčím způsobem. Každý okruh je kontrolován senzorem a on/off elektrickým ventilem. Senzor zjišťuje výstupní teplotu okruhu a srovnává ji s referenční hodnotou. Poté procesor rozhoduje, zda otevřít nebo zavřít ventil. Systém je vybaven neomezenou pamětí díky použití databáze Windows a grafického a interaktivního uživatelského rozhraní. Mezi výhody MCS Net je třeba zahrnout rychlé dosažení optimálních podmínek v krátkém časovém úseku, snadné používání a připojení přes Ethernet. Systém MCS NET má S7 Siemens Master PLC určený k lisování a je schopen kontrolovat mnoho Slave systémů tak, aby mohly být připojeny k jakémukoliv dalšímu vstřikovacímu lisu. KONTROLNÍ SENZOR Kontrolní senzor je určen pro řízení toku vody v chladícím okruhu a k zobrazení teploty vody ve výstupu. Systém umožňuje vizualizaci výstupní teploty každého okruhu chlazení přes kontrolní ovladač a zjišťuje eventuální chybné funkce strojního zařízení. Přesné reference-odkazy před nastavením výrobního procesu; Regulace toku podle určené teploty; Možná kontrola situace v kanálu;

2 TERMOREGULÁTORY Termoregulátory jsou modulární jednotky používané pro řízení vytápění horkých vtoků formy. Jsou kontrolovány pomocí PLC a odolnost je zajištěna pomocí SSR. Hlavním cílem, ale především výhodou těchto jednotek, je minimalizace nákladů na údržbu a stabilizace kontrolních teplot. TERMOREGULÁTORY MULTI THERMO Rozlišení teplot, které jsou uvnitř formy, je ten správný způsob, jak dosáhnout vysokého výkonu. V současné době je přesné rozlišení teplot možné pomocí termoregulátoru MULTI-THERMO, který je schopen kontrolovat 2 nebo 4 nezávislých okruhů. Ekonomická: 2 nebo 4 topné zóny pouze s jedním termoregulátorem; Kompaktní: je možné použít pouze jeden termoregulátor ke kontrole mnoha různých zón; Úspora energie: je použito pouze čerpadlo a topení pro mnoho chladících zón; Jednoduchost použití: je třeba jen jedno rozhraní pro kontrolu mnoha oblastí. EXTERNÍ VSTŘIKOVACÍ JEDNOTKA Druhé vstřikovací zařízení umožňuje zpracování výrobků bi-materiálů (nebo více) na tradičních lisech. Speciálním znakem tohoto zařízení je jednoduchost pohybu z jednoho pracovního bodu do dalšího a jeho spolehlivost. Vstřikovací jednotka pojíždí na prizmatických kolejnicích a pohyb vstřiku je nesen dvěma paralelními hydraulickými válci, které jsou umístěny v blízkosti plastifikačního šneku. Délka šneku se pohybuje mezi průměrem 18 až 20 při tlaku na materiál mezi 1300 a 2000 bary. Rozměry vstřikovacích jednotek jsou pečlivě zkresleny tak, aby byla zaručena vysoká kvalita konečného výrobku.

3 MINIGAS Minigas vstřikování pomocí dusíku. Systém je tvořen velmi jednoduchým ovladačem Minigas, který umožňuje výrobu plastických částí s dutinou a snadno nastavitelnou tryskou vhodnou pro nižší tlaky vstřiku. Kompaktnost Vylepšený konečný tvar finálního komponentu (eliminace smrštění na místech s větší tloušťkou); Nízká váha; Nižší vstřikovací tlak a náhrada za druhý vstřikovací tlak; Dutiny; Výrobní díly s dutinami nebo s dutým jádrem, které je nemožné vyrobit tradičními metodami; Nízká váha. ROTAČNÍ STŮL Ve spojení s místními výrobci forem, společnost DPS vytvořila rotační stůl adaptovaný tak, aby byl instalován na jakýkoliv typ vstřikovacího lisu, což zvyšuje spolehlivost a adaptabilitu. 1) Má limitovanou tloušťku tak, aby se předešlo problémům v případě, že jsou používány vyšší formy; 2) Může být instalován na jakýkoli obvyklý typ lisu s hydraulickým tahačem, díky kterému mohou být prováděny všechny funkce rotačního stolu; 3) Je možné nést jakoukoli váhu naloženou z formy během rotace; 4) Vzhledem k tuhosti otočného stolu nedochází při otevírání formy k žádnému ohýbání vpřed, aby se zabránilo mechanickému opotřebení, což předem eliminuje jakýkoliv druh opotřebení a možné škrábance či oděrky na výliscích; 5) Jednoduchost jeho mechanických částí zajišťuje dlouhou životnost, aniž by hrozila ztráta přesnosti v návaznosti na čas; 6) Všechny části podléhající opotřebení nebo nastavení mohou být kontrolovány bez toho, aby bylo potřeba odmontovat rotační stůl z lisu; 7) Rotační stůl je vybaven 3 nezávislými okruhy (3 vstupy a 3 výstupy), které mohou být používány v rotaci s tlakem vody, vzduchu nebo oleje pro mechanické pohyby; 8) Rotační stůl má vyvrtaný centrální otvor o průměru 17 mm pro vedení elektrických kabelů, čímž je vymezen počet použitých vypínačů ve formě nebo v případě je otvor používán k vedení skrz podporu rotačního stolu centrální extrakce; 9) Tento projekt může být adaptován podle požadavků zákazníka, co se týče různých velikostí, průměru nebo tloušťky bez toho, aby se tím změnily jakékoliv mechanické vlastnosti.

4 SOFTWARE POLYPHEMUS Software Polyphemus pro monitorování a kontrolu výroby plastických hmot vzešel ze zkušeností společnosti DPS v rámci trhu se vstřikováním plastických hmot. První realizace se uskutečnila v roce 2002 a je nyní referenčním bodem pro všechny pracovní činnosti na trhu zpracování plastických hmot, které potřebují programování a analýzu výroby. Celková schopnost softwaru umožňuje integraci počítačového personálu společností na různých úrovních a taktéž umožňuje jednoduchou interakci s každým systémem řízení. Hlavní z objektivů tohoto softwaru je náhrada ručních úkonů ze souboru dat, a to pomocí efektivního zařízení, který byl vytvořen jako hlavní pomoc pro výkonnou výrobní činnost každého zaměstnance. LASEROVÁ SVÁŘEČKA Laserová svářečka je důležité zařízení pro opravu trhlin poškozených svařovaných ploch nebo těsnících ploch, které pracuje, aniž by zanechalo známky jakékoliv opravy a bez jakékoliv změny barvy svařovaných částí. Tento typ svářečky je vhodný pro okamžité svařování a taktéž pro opravu forem, které potřebují vysoké leštění bez efektu pro aplikaci struktury po svařování. Svařované části mohou dosáhnout tvrdosti Rockwell. Zařízení má vysoce přesnou svařovací laserovou hlavu, která je kontrolována joystickem, který umožňuje její tři plně automatické pohyby, čímž poskytuje možnost pracovat na malých, středních a velkorozměrových formách. Společnost DPS s.r.l. může nabídnout různé modely laserových svářeček: jeřábový typ, plně automatický a taktéž manuální typ. Jeřábový systém je plně automatický na třech osách a může se otáčet až do 360. SEKVENČNÍ JEDNOTKA Sekvenční jednotka je systém pro kontrolu uzávěrů ventilu s možností následného otevírání nebo zavírání formy. Nastavení softwaru umožňuje dva způsoby použití. Buď dle pozice plastifikačního šneku přes výstupní signál lineárního magnetického snímače (0 10V) nebo dle doby zpoždění, která může být nastavena v závislosti na signál šnekování (ve vteřinách). Systém může být hydraulický nebo pneumatický a může kontrolovat od 1 do 50 forem.

5 MINIPLAST Zařízení Mini Plast je perfektním řešením pro ty společnosti, které chtějí vyrábět bi-materiálové výrobky při nízkých nákladech, což předpokládá nákup bi-materiálového lisu. Zařízení Mini Plast má kompaktní vstřikovací jednotku, která může být instalována přímo na formě nebo na rámu lisu. Díky svému speciálnímu systému napájení může zařízení pracovat ve všech pozicích: horizontální, vertikální a laterální bez jakýchkoliv problémů při vkládání-sypání suroviny. Hydraulická jednotka je umístěna v boxu na kolečkách což umožňuje polohování blízko lisu nebo jeho odmontování, pokud je potřeba. Kontrolní panel je snímatelný dotykovým systémem SIEMENS a celé řízení MINIPLASTU je pod systémem SIEMENS PLC, který řídí všechny funkce vstřikovací trysky pomocí nastavení každé vstřikovací rychlosti a tlaku. Vnitřní paměť může uchovávat až 30 nastavení formy a může být neomezeně expandována přes paměťovou kartu SD. Mini Plast může být jednoduše připojen k lisu pomocí robotického rozhraní dle EUROMAP 12 nebo 67, nebo daleko jednodušeji použitím jednoho kontaktu vstřikování bez potřeby měnit elektrický systém lisu. Díky své kompaktnosti může být vložen do ochrany lisu bez jakékoliv potřeby je měnit nebo ovlivňovat bezpečnost nebo vyhlášku CE. SYSTÉM TS100 Rychlost nastavení výroby; Kontrola kvality forem a finálních výrobků; Kontrola skutečného času nastaveného obsluhou; Možnost nastavení databáze výrobku; Redukce cyklu tlaku. Kompletní přizpůsobení systému potřebám zákazníka; Možnost dálkového ovládání. Systém TS100 je termální snímací systém, který umožňuje vizualizaci termografických map 2D formy pomocí sdružení různých zón teplotní distribuce. Vizualizace se týká všech problémů vztahujících se k systému chlazení. Hlavní charakteristikou systému je rychlost a jednoduchost použití. Systém se skládá z termo kamery, která umožňuje vizualizaci teplot ve skutečném čase. Její hlavní funkcí je zjišťování teplot formy během výrobní fáze. Software umožňuje ověření funkce chladícího okruhu.

6 ACQUASTOP AQUASTOP je systém, který umožňuje objevit průnik vody nebo plynu v chladicím systému jakékoli formy/lisu. Toto zařízení určuje i nejmenší průnik vody a následně blokuje aktivitu tlaku a na něj se vztahujícího chladícího okruhu. Zařízení AQUASTOP je důležité pro práci s malou nebo žádnou kontrolou obsluhy. MULTISNAP Zařízení MULTISNAP je kompletní mnohonásobný spojovací systém pro aplikace chlazení formy. Zařízení umožňuje redukci prostojů během výměn formy a instalací a garantuje, že chladicí systém je stále bezchybně připojen. Systém také umožňuje redukci úniku či ztráty vody zásluhou spolehlivosti svého hydraulického těsnění. ČERVENÉ A MODRÉ PRŮMYSLOVÉ HADICE Červené a modré průmyslové hadice jsou více účelové a flexibilní průmyslové hadice vyztužené vysoce odolným skleněným vláknem. Výrobní materiál je PVC s FDA a BGA, což jsou komponenty povolené pro použití potravinářského průmyslu. Hadice jsou používány v rozlišných přívodních/odváděcích tunelech tak, aby se zjednodušilo spojení a ověření chladicího systému. FORMY Díky trvalé spolupráci s mnoha vysoce kvalifikovanými partnery může společnost DPS s.r.l zajistit plný servis v realizaci formy. Společnost DPS s.r.l poskytuje svým zákazníkům plnou asistenci při každé fázi realizace formy, a to od začátku až do fáze, kdy je práce hotova. Zvláště nabízí a podchycuje: projekt, technické a ekonomické analýzy, realizaci prototypu, výrobu formy a testy a před-sériovou výrobu.

7 RETRO : Společnost DPS byla založena jako výrobce zařízení pro vstřikování a během následujících let se rozvíjela. Nyní se stala společností schopnou poskytnout plnou asistenci, co se týče oblasti vstřikování, stejně tak je schopná vyřešit problémy, které se v této oblasti mohou vyskytnout. Společnost DPS je nápomocná při realizaci lepších výsledků v oblasti produktivity a kvality prostřednictvím vývoje vstřikovacích forem a souvisejícího zařízení vysoké technologické úrovně. V běžném mezinárodním scénáři vstřikování plastických hmot hraje důležitou roli jak snížení výrobních nákladů, tak i zlepšení technických a estetických rysů. Z tohoto důvodu společnost DPS nabízí své zkušenosti zvláště v oblasti přesných analýz záměrů klienta a následně jejich přetvořením do produktů vysoké kvality: od projektu a konstrukce formy až do testování a předvýrobních testů. Společnost DPS nabízí svým zákazníkům plnou asistenci ve fázi industrializace, a to různou řadou výrobků, které zajišťují maximální výsledky, zvláště: Vstřikování za asistence Nitrogen plynu Vstřikování-šnekování Bi-materiálu Termální řízení forem. VÝHRADNÍ ZASTOUPENÍ PRO ČESKOU A SLOVENSKOU REPUBLIKU: EUROIMPEX CZ s.r.o. Povltavská Klecánky CZECH REPUBLIC euroimpex@euroimpex.cz

ENGEL victory. připravený ke startu s vyšší flexibilitou a efektivitou. be the first.

ENGEL victory. připravený ke startu s vyšší flexibilitou a efektivitou. be the first. ENGEL victory připravený ke startu s vyšší flexibilitou a efektivitou be the first. 25 let bez sloupků 10 000 spokojených zákazníků 60 000 strojů na trhu Strojní systém s volným prostorem Menší nároky

Více

Hydraulická kladiva www.dehaco.nl www.dehaco.cz

Hydraulická kladiva www.dehaco.nl www.dehaco.cz Hydraulická kladiva www.dehaco.nl www.dehaco.cz 2 Hydraulic breakershydraulic breakers Hydraulische AbbruchhämmerHydraulisch Abbruchhämmer DEHACO dodavatel zařízení pro demolice DEHACO bylo založeno v

Více

Kombinační vícehlavé váhy MBP

Kombinační vícehlavé váhy MBP Kombinační vícehlavé váhy MBP Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Kombinační vícehlavé váhy MBP Firma MBP se specializuje na navrhování a výrobu kombinačních

Více

SEA CHROME TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ

SEA CHROME TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ CZ SEA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ RYCHLÉ BAREVNÉ ROZLIŠENÍ SEA- SEA-Chrome zařízení je na trhu kapacitně nejvýkonnější RGB tří-barevný

Více

4. SHRNUTÍ VÝSLEDKŮ 12/25

4. SHRNUTÍ VÝSLEDKŮ 12/25 4. SHRNUTÍ VÝSLEDKŮ Poslední období je vyústěním výzkumných a vývojových aktivit celého projektu. V tomto roce bylo plánováno dosažení většiny zásadních výstupů projektu, které byly na základě přístupů

Více

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Spolehlivé, špičkové erozivní stroje pro mnohostranné použití Vysoká výkonnost i u

Více

Nákup poptávaných zařízení na základě zadání této veřejné zakázky je jediným možným způsobem naplnění potřeby zadavatele.

Nákup poptávaných zařízení na základě zadání této veřejné zakázky je jediným možným způsobem naplnění potřeby zadavatele. Odůvodnění veřejné zakázky Dodávka zařízení pro zkušebnictví v oblasti hydrostatiky, statiky a měření povrchu materiálů - Kompetenční centrum Kuřim dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání.

your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání. your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání. Správné mazivo ve správný čas na správném místě Automatické dávkování - Vaše výhody ve zkratce Pro každou aplikaci odpovídající

Více

Proporcionální řízení: průvodce pro uživatele

Proporcionální řízení: průvodce pro uživatele F001-5/C Proporcionální řízení: průvodce pro uživatele 1 2 3 Co je to proporcionální řízení? Elektrohydraulické proporcionální řízení moduluje hydraulické parametry v souladu s elektronickými referenčními

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP A1 ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Velmi rychlý plnobarevný a černobílý výstup.

Více

e e ct r o n i cs Technická data

e e ct r o n i cs Technická data e e ct r o n i cs Technická data Tlaèný kamerový systém dodáváme èi vyrábíme pro inspekci potrubí DN20- DN400. Pojezdový kamerový systém vyrábíme pro prohlídky prùmìrù potrubí DN100- DN1200. I pøes to,

Více

Průmyslové hodiny Informační panely

Průmyslové hodiny Informační panely Průmyslové hodiny Informační panely Jednotný čas Digitální hodiny Analogové hodiny LED informační panely Věžní a fasádní hodiny ELEKON, s.r.o. sídlo společnosti. Brněnská 411/ 15 682 01 Vyškov Tel.: 517

Více

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2 W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY 2014/2 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL PRÁDELNY Whirlpool profesionální řada praček, sušiček a žehlících zařízení se zaměřuje stejně

Více

SUBARC Zařízení pro automatické svařování a navařování pod tavidlem

SUBARC Zařízení pro automatické svařování a navařování pod tavidlem SUBARC Zařízení pro automatické svařování a navařování pod tavidlem Teorie svařování pod tavidlem Metoda svařování elektrickým obloukem v elektricky vodivém tavidle (SAW) je používána zejména při automatizovaném

Více

orb www.syrris.com effortless reactions Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota

orb www.syrris.com effortless reactions Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota orb effortless reactions www.syrris.com Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota efforless reactions Výhody Rychlá výměna nádob: Jedinečný mechanizmus klemy umožňuje rychlou a jednoduchou

Více

Fiber laser řezací stroje. BT Bear Tronic s.r.o., Brno

Fiber laser řezací stroje. BT Bear Tronic s.r.o., Brno Fiber laser řezací stroje BT Bear Tronic s.r.o., Brno Fila 3015, pracovní plocha 1,5m x 3m Fila 4020, pracovní plocha 2m x 4m Fila 6020, pracovní plocha 2m x 6m Výrobní a obchodní značka HIWIN vznikla

Více

Návod k instalaci a obsluze Solárního modulu S001-S002

Návod k instalaci a obsluze Solárního modulu S001-S002 Návod k instalaci a obsluze Solárního modulu S001-S002 Řada S001 a S002 jsou oběhové jednotky k použití na primární okruh solárních systémů. Zajišťují oběh média mezi kolektory a zásobníkem. Skládající

Více

MULTICUT Line. 500i / 630. Multifunkční soustružnicko-frézovací obráběcí centrum. www.kovosvit.cz

MULTICUT Line. 500i / 630. Multifunkční soustružnicko-frézovací obráběcí centrum. www.kovosvit.cz MULTICUT Line Multifunkční soustružnicko-frézovací obráběcí centrum 500i / 630 www.kovosvit.cz Zvýšení vaší produktivity právě startuje... 02 03 MULTICUT Line 500i / 630 Produktivita Unašeč Náhonový mechanismus

Více

Ventilové pole pro výuku Field of valves for teaching

Ventilové pole pro výuku Field of valves for teaching Ventilové pole pro výuku Field of valves for teaching Richard Klein 1, Michal Hammerschmiedt 2 Úvod V dnešní době, která je zaměřena čistě na zisk, je jako nejdůležitější kritérium všech aktivit, které

Více

Aplikace číslicového řízení

Aplikace číslicového řízení Aplikace číslicového řízení Učební text VOŠ a SPŠ Kutná Hora Řízení spotřeby Proč regulovat spotřebu obtížná regulace velkých energetických zdrojů převedení regulace na stranu odběratele tarifní systém

Více

M Sens 2 On line měření vlhkosti pevných látek

M Sens 2 On line měření vlhkosti pevných látek M Sens 2 On line měření vlhkosti pevných látek Použití Systém M-sens 2 je speciálně vyroben pro kontinuální měření vlhkosti pevných látek během jejich dávkování. Tento systém zajišťuje nepřetržité monitorování.

Více

Teplo pro váš domov od roku 1888

Teplo pro váš domov od roku 1888 PRODUKTOVÝ KATALOG Teplo pro váš domov od roku 1888 katalog produktů společnosti viadrus KATALOG PRODUKTŮ PROFIL, MEZNÍKY SPOLEČNOSTI Profil společnosti VIADRUS je tradičním ryze českým výrobcem produktů

Více

Elektrické stroje řady ALLROUNDER

Elektrické stroje řady ALLROUNDER V centru pozornosti Elektrické stroje řady ALLROUNDER Vstřikovací stroje pro výrobu náročných součástí www.arburg.com Přehled řešení [s] 1 2,5 2,0 1,5 1,0 0,5 ALLDRIVE EDRIVE hydraulický 370 470 520 2

Více

Pœehled produktü Ecoflex

Pœehled produktü Ecoflex Pœehled produktü Ecoflex Potrubní systémy Ecoflex: Flexibilitou k vêtßí hospodárnosti. Bringing Comfort to life tato filozofie pro nás platí nejenom co se t ká médií, která, rozvádêná po celém svêtê naßimi

Více

ZASTOUPENÍ VE VÍCE NEŽ 50.ZEMÍCH

ZASTOUPENÍ VE VÍCE NEŽ 50.ZEMÍCH STEAM HUMIDIFICATION Nordmann Engineering Ltd. Talstrasse 35-37 8808 Pfäffikon, Switzerland Phone +41 55 416 66 06, Fax +41 55 416 62 46 info@nordmann-engineering.com www.nordmann-engineering.com 0000000

Více

11-15% Využijte maximum - a ještě trochu víc! Jedno kolečko jeden krok vpřed. Záleží nám na vašem úspěchu www.danfoss.cz

11-15% Využijte maximum - a ještě trochu víc! Jedno kolečko jeden krok vpřed. Záleží nám na vašem úspěchu www.danfoss.cz MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Využijte maximum - a ještě trochu víc! Jedno kolečko jeden krok vpřed Regulátor ECL Comfort společnosti Danfoss vysoký výkon pro dálkové vytápění 11-15% Úspora energie a něco

Více

SCHMIDT HydroPneumaticPress

SCHMIDT HydroPneumaticPress Maximální rozsah síly od 1 kn do 220 kn Produktová rodina SCHMIDT HydroPneumaticPress představuje modulární systém, který v rozsahu lisovací síly 1 220 kn optimálně splňuje požadavky v oblasti tváření,

Více

STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA POLYTECHNICKÁ COP ZLÍN ODBORNÁ STÁŽ V

STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA POLYTECHNICKÁ COP ZLÍN ODBORNÁ STÁŽ V STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA POLYTECHNICKÁ COP ZLÍN ODBORNÁ STÁŽ V Jakub Šimek 4.A 1/2012 Obsah: strana 1.0 - Úvod 2 2.0 Univerzita Tomáše Bati...... 2 3.0 Vstřikování...... 3 4.0 Vyfukování...... 4 5.0 Vakuové

Více

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje PMA a Company of WEST Control Solutions KS 108 easy Kompaktní řídicí a regulační přístroj pro průmyslové aplikace Kombinované funkce regulace, sekvenčního řízení a ovládání Rozsáhlá knihovna funkcí a ovládacích

Více

KATALOG EXTRAKTORY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG EXTRAKTORY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

RED LINE KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM

RED LINE KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM CNC stoly Red Line jsou špičková řada, která umožňuje nejširší možnou konfiguraci splňující potřeby zákazníků a zároveň nabízí možnost veškerých

Více

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz Katalog výrobků 2007 Více než svařování www.kemper.cz Odsávací a filtrační zařízení (středotlaká) Konstrukce filtračního zařízení... 71 Inteligentní filtrační technika... 72 Detailní popis odsávacích a

Více

Reverzibilní tepelné čerpadlo vzduch / voda Aqualis 2. Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž

Reverzibilní tepelné čerpadlo vzduch / voda Aqualis 2. Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž Výkon chlazení: 5 až 17,5 kw Výkon topení: 6 až 19 kw Využití Tepelné čerpadlo vzduch/voda AQUALIS 2 je ideální pro klimatizaci a vytápění rodinných

Více

Cenová nabídka č. 013-TK6511

Cenová nabídka č. 013-TK6511 Adresát: Vaše zn. Naše zn. Vypracoval Dne Cenová nabídka č. 013-TK6511 Datum vypracování nabídky: 23.3. 2013 Platnost nabídky: 90 dnů Určení nabídky CNC profihala s.r.o. E-mail: sos.machala@stonline.sk

Více

Silikony světové třídy pro celosvětová řešení

Silikony světové třídy pro celosvětová řešení Silikonová lepidla a tmely Zalévací a pouzdřicí hmoty Materiály pro přenos tepla Ochranné laky Vazelíny & Primery Silikony světové třídy pro celosvětová řešení 1-složková lepidla a tmely ACC Silicones

Více

Řezání stěn Stěnové pily

Řezání stěn Stěnové pily Řezání stěn Stěnové pily Přehled použití 10 Přehled 11 Přehled výhod 14 Stěnové pily Husqvarna 16 Zdroje Husqvarna 26 Technické vlastnosti stěnových pil 34 Technické vlastnosti zdrojů 34 Diamantové nástroje

Více

MaR. zpravodaj. Obsah. www.jsp.cz. JSP Měření a regulace. Měříme průtok: software OrCal 1.1... 2. škrticí orgány clony a dýzy... 3

MaR. zpravodaj. Obsah. www.jsp.cz. JSP Měření a regulace. Měříme průtok: software OrCal 1.1... 2. škrticí orgány clony a dýzy... 3 JSP Měření a regulace Obsah Měříme průtok: software OrCal 1.1... 2 škrticí orgány clony a dýzy... 3 Představujeme: nedestruktivní testování materiálů NT sondy... 4 oporučujeme: osvědčené produkty z JSP

Více

GARDENA zavlažovací technika, čerpadla. Obsah

GARDENA zavlažovací technika, čerpadla. Obsah professional 2012 zavlažovací technika, čerpadla Obsah Sprinkler pro 3 11 Výsuvné zadešťovače 5 6 Připojení zadešťovačů, trubky 7 8 Spojení trubek 9 Připojení na rozvod vody 10 Příslušenství 11 Micro-Drip-systém

Více

Hydraulické a ruční lisy. Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum

Hydraulické a ruční lisy. Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum 10 Hydraulické a ruční lisy Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum 10 Manipulační technika Hydraulické lisy Unicraft s dobrým poměrem cena/výkon pro mnohostrané použití

Více

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S GRUNDFOS ODPADNÍ VODA Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S 25 Grundfos Výkonná čerpadla pro čerpání nepředčištěných surových komunálních odpadních vod Grundfos nabízí kompletní

Více

ODBORNÉ VZDĚLÁVÁNÍ ÚŘEDNÍKŮ PRO VÝKON STÁTNÍ SPRÁVY OCHRANY OVZDUŠÍ V ČESKÉ REPUBLICE. Spalování paliv - Kotle Ing. Jan Andreovský Ph.D.

ODBORNÉ VZDĚLÁVÁNÍ ÚŘEDNÍKŮ PRO VÝKON STÁTNÍ SPRÁVY OCHRANY OVZDUŠÍ V ČESKÉ REPUBLICE. Spalování paliv - Kotle Ing. Jan Andreovský Ph.D. ODBORNÉ VZDĚLÁVÁNÍ ÚŘEDNÍKŮ PRO VÝKON STÁTNÍ SPRÁVY OCHRANY OVZDUŠÍ V ČESKÉ REPUBLICE Spalování paliv - Kotle Ing. Jan Andreovský Ph.D. Pomocné technologie zařízení a provozní soubory, které nejsou přímou

Více

Hydac Czech Republic. Řízení hydraulických

Hydac Czech Republic. Řízení hydraulických Hydac Czech Republic Řízení hydraulických systémů - aplikace Hydraulické ohraňovací lisy Elektrohydraulickým řízením řešeno: - řízení rychlosti - řízení polohy - řízení synchronizace - řízení tlaku dolisu

Více

Concept WVM 40-1450. Krátký popis. Efektivní adsorpční sušič stlačeného vzduchu s vakuovou regenerací. NOVÉ! Nyní s vylepšeným ZDMC2

Concept WVM 40-1450. Krátký popis. Efektivní adsorpční sušič stlačeného vzduchu s vakuovou regenerací. NOVÉ! Nyní s vylepšeným ZDMC2 Concept WVM 40-1450 Efektivní adsorpční sušič stlačeného vzduchu s vakuovou regenerací Krátký popis Adsorpční sušiče řady WVM 40-1450 s tepelnou regenerací suší průmyslový stlačený vzduch spolehlivě a

Více

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 VÝKON MOTORU PROVOZNÍ HMOTNOST PROVOZNÍ NOSNOST (50% KLOPNÉHO MOMENTU ZATÍŽENÍ) L213 L215 L218 L220 L223 L225 L230 46 HP 52 HP 60 HP 60 HP 74 HP 82 HP

Více

Středofrekvenční bodové a stolní svářecí stroje

Středofrekvenční bodové a stolní svářecí stroje Středofrekvenční bodové a stolní svářecí stroje Typy 2112, 2114, 2115, 2117, 2118 2118 + 2163 2114 + 2163 2112 Charakteristika Středofrekvenční svářečky jsou konstruované k dosažení vysoké kvality sváření.

Více

Snímač tlaku pro všeobecné použití Typ MBS 1700 a MBS 1750

Snímač tlaku pro všeobecné použití Typ MBS 1700 a MBS 1750 MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Datový list Snímač tlaku pro všeobecné použití Typ MBS 1700 a MBS 1750 Kompaktní snímače tlaku MBS 1700 a MBS 1750 jsou určeny k použití v téměř jakémkoli prostředí. Nabízí

Více

EXCAL Klimatické komory

EXCAL Klimatické komory EXCAL Klimatické komory Simulace vlivů prostředí zapsán v OR u KOS v Ostravě, oddíl C/11228 Verze: V1_24_04_14 1 / 12 Climats Veškeré své znalosti jsme vložili do 8 typů komor EXCAL Aeronautika Automobilový

Více

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE PS2F 3000 N25, PS2F 4000 N25 a PS2F 5000 N25

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE PS2F 3000 N25, PS2F 4000 N25 a PS2F 5000 N25 Návod na instalaci a použití AKUMULAČNÍ NÁDRŽE PS2F 3000 N25, PS2F 4000 N25 a PS2F 5000 N25 CZ verze 1.0 OBSAH 1 Popis zařízení... 3 1.1 Typová řada... 3 1.2 Ochrana nádrže... 3 1.3 Tepelná izolace...

Více

TECHNOLOGIE CHLAZENÍ VSTŘIKOVACÍ FORMY POMOCÍ KAPALNÉHO CO 2

TECHNOLOGIE CHLAZENÍ VSTŘIKOVACÍ FORMY POMOCÍ KAPALNÉHO CO 2 1 OVĚŘENÁ TECHNOLOGIE typ aplikovaného výstupu Z vzniklý za podpory projektu TECHNOLOGIE CHLAZENÍ VSTŘIKOVACÍ FORMY POMOCÍ KAPALNÉHO CO 2 OVĚŘENÁ TECHNOLOGIE - ZPRÁVA KSP-2015-Z-OT-02 ROK 2015 Autor: Ing.

Více

Zabezpečte průtok a chraňte své zařízení

Zabezpečte průtok a chraňte své zařízení Zabezpečte průtok a chraňte své zařízení Frekvenční měnič Emotron FDU 2.0 Úplná kontrola a s Frekvenční měniče Emotron FDU 2.0 nabízejí spolehlivé, cenově výhodné a uživatelsky orientované ovládání čerpadel,

Více

Obsah. Technologie. Produkty. 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání

Obsah. Technologie. Produkty. 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání HAKA 89/72h Obsah Technologie 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání 10 13 Dvojité prosklení Stabilní dveřní profil Rohová dvířka

Více

Obj. kód: 0911330000. Datum: 02.11.2015 Strana: 1/8 NU_0911330000_MOLPIR_002_02112015_DIAGNOSTIKA_CZ

Obj. kód: 0911330000. Datum: 02.11.2015 Strana: 1/8 NU_0911330000_MOLPIR_002_02112015_DIAGNOSTIKA_CZ Obj. kód: 0911330000 Datum: 02.11.2015 Strana: 1/8 Jednotka je výrobcem strojově předplněna chladivem R134a s vysokou přesností. A- Jakákoliv neodborná manipulace s obsahem chladiva v jednotce způsobí

Více

Vysprávková souprava tryskovou metodou VST 5

Vysprávková souprava tryskovou metodou VST 5 Vysprávková souprava tryskovou metodou VST 5 Vysprávková souprava VST 5 je výměnná nástavba na vozy Liaz, Tatra, Renault, Iveco a jiné odpovídající podvozky kategorie N2 a N3. VST 5 je určena k výspravě

Více

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku MONOGRAPH 1250 MODEL MONOGRAPH 1250 Pálící šířka Pálící délka Pohyb v ose Z Pálící rychlost Rychlost rychloposuvu

Více

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní 447 T Kód 04470 Univerzální demontážní zařízení na tlumiče K č 45.65 Kč 7.5 SAMOSTŘEDÍCÍ SYSTÉM Dvě horní ramena se přizp ůsobí také kuželovým a nevyrovnaným pružinám stlačením nezávislým na rozložení

Více

Řídící systém jako nástroj zvyšování efektivnosti provozu úpravny vody Ing. Oldřich Hladký VAE Controls, s.r.o. Ostrava

Řídící systém jako nástroj zvyšování efektivnosti provozu úpravny vody Ing. Oldřich Hladký VAE Controls, s.r.o. Ostrava Řídící systém jako nástroj zvyšování efektivnosti provozu úpravny vody Ing. Oldřich Hladký VAE Controls, s.r.o. Ostrava Úvod Příspěvek se zabývá řídícím systémem úpravny vody jako účinným nástrojem pro

Více

TA-Therm. Termostatické ventily Termostatický ventil pro cirkulaci teplé vody

TA-Therm. Termostatické ventily Termostatický ventil pro cirkulaci teplé vody TA-Therm Termostatické ventily Termostatický ventil pro cirkulaci teplé vody IMI HEIMEIER / Teplá voda / TA-Therm TA-Therm Termostatický ventil pro termické vyvažování cirkulace teplé vody s plynulým nastavením

Více

- technologická úroveň - snímače a akční členy (sběr dat-ovládání technologie)

- technologická úroveň - snímače a akční členy (sběr dat-ovládání technologie) Řídicí systémy dodávané naší společností jsou projektovány "na míru" dle požadavku zákazníka a dané technologie. Typický řídicí systém můžeme rozdělit do následujících celků: - technologická úroveň - snímače

Více

ÚDAJE O VÝROBCI A ELEKTRICKÝCH PARAMETRECH ČERPADLA

ÚDAJE O VÝROBCI A ELEKTRICKÝCH PARAMETRECH ČERPADLA ÚDAJE O VÝROBCI A ELEKTRICKÝCH PARAMETRECH ČERPADLA 1.1 Název a adresa výrobce SEA-LAND S.R.L. Via E. Mattei, 25 I-35038 TORREGLIA (PD) Itálie 1.2 Identifikace čerpadla a) popis: čerpadla pro čerpání nafty

Více

PERIVAR je řada peristaltických dávkovačů s nastavitelnou rychlostí otáček

PERIVAR je řada peristaltických dávkovačů s nastavitelnou rychlostí otáček PERISTALTICKÉ DÁVKOVAČE KATALOG 2003 je řada peristaltických dávkovačů s nastavitelnou rychlostí otáček Hlavní charakteristiky těchto dávkovačů jsou: tlustostěnné peristaltické trubice možnost přesného

Více

Hydra-D. Engineering GREAT Solutions. Adsorpční sušičky vzduchu pro ultra vysokou čistotu vzduchu

Hydra-D. Engineering GREAT Solutions. Adsorpční sušičky vzduchu pro ultra vysokou čistotu vzduchu Hydra-D Engineering GREAT Solutions Adsorpční sušičky vzduchu pro ultra vysokou čistotu vzduchu 02 Hydra-D Obsah 03 Naše schopnost 04 Řešení Hydra-D 05 Jak pracuje Hydra-D 06 Vlastnosti sušičky Hydra-D

Více

Příručka pro podporu prodeje výrobků JCB

Příručka pro podporu prodeje výrobků JCB Emisní normy IIIB/ T 4i Informační příručka o motorech JCB EcoMAX ohledně dodržení emisní normy IIIB/T4i Nejnovější uzákoněná emisní úroveň Týká se nových strojů prodaných do zemí Evropské unie, Severní

Více

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí STERIVAP SL kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví chráníme zdraví lidí MMM Group vedoucí dodavatel služeb pro zdravotnictví Skupina MMM je od roku 1954 celosvětově činná jako jeden z

Více

Tepelná čerpadla HP. tepelná čerpadla. Návod k obsluze a instalaci 03. 2013. pro verzi software. 01.07.xx

Tepelná čerpadla HP. tepelná čerpadla. Návod k obsluze a instalaci 03. 2013. pro verzi software. 01.07.xx tepelná čerpadla Tepelná čerpadla HP Návod k obsluze a instalaci 03. 2013 verze 01.07.00 pro verzi software 01.07.xx PZP HEATING a.s., Dobré 149, 517 93 Dobré Tel.: +420 494 664 203, Fax: +420 494 629

Více

termoplastických materiálů

termoplastických materiálů Technologie svařování termoplastických materiálů ÚVOD MERCANTA byla založena v roce 1994 jako obchodní organizace. Po celou dobu své existence prodává přístroje, poskytuje prvotřídní servis a odborné technické

Více

Dálkový ovladaè regulace teploty jednotlivých místností u systémù plošného vytápìní a chlazení

Dálkový ovladaè regulace teploty jednotlivých místností u systémù plošného vytápìní a chlazení Systém øízení jakosti Oventrop je certifikován podle DIN-EN-ISO 900. Datový list Rozsah pouití: Dálkové ovládání Oventrop zahrnuje prostorový termostat a prostorový termostat s hodinami s rádiovým vysílaèem,

Více

Made in Italy ZMRZLINOVÉ A CUKRÁŘSKÉ STROJE

Made in Italy ZMRZLINOVÉ A CUKRÁŘSKÉ STROJE Made in Italy ZMRZLINOVÉ A CUKRÁŘSKÉ STROJE Nejnovější generace elektronického řízení, vyhodnocování, diagnostiky a komunikace pro stroje na zmrzlinu. Umožňuje uživateli dosáhnout nejlepší konzistence

Více

Pneumatické olejové čerpadlo 3:1

Pneumatické olejové čerpadlo 3:1 Pneumatické olejové čerpadlo 3:1 Návod k obsluze Obsah: 1. Obecné údaje 1.1 Použití dle určení 1.2 Konstrukce a popis funkce 1.3 Technické údaje 1.4 Oblast použití 1.5 Požadavky na místo instalace 2. Obecné

Více

Seital technologie odstřeďování - odstředivky, klarifikátory. Odstředivky v mlékárenském průmyslu

Seital technologie odstřeďování - odstředivky, klarifikátory. Odstředivky v mlékárenském průmyslu Seital technologie odstřeďování - odstředivky, klarifikátory Odstředivky v mlékárenském průmyslu Účinné a usporné odstředivky a klarifikátory Firma Seital stavěla vždy na první místo požadavky a potřeby

Více

Návrh průmyslového regulátoru tlaku Diplomová práce

Návrh průmyslového regulátoru tlaku Diplomová práce Návrh průmyslového regulátoru tlaku Diplomová práce Autor: Vedoucí práce: Bc. Ondřej Plachý Ing. Lukáš Hubka, Ph.D. TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií

Více

Strojní inženýring HYDRAULICKÉ PROSTŘIHOVACÍ STROJE HYDRAULICKÉ DĚROVACÍ STROJE DĚROVACÍ JEDNOTKY POD LIS DĚROVÁNÍ PROFILŮ. www.punchingmachines.

Strojní inženýring HYDRAULICKÉ PROSTŘIHOVACÍ STROJE HYDRAULICKÉ DĚROVACÍ STROJE DĚROVACÍ JEDNOTKY POD LIS DĚROVÁNÍ PROFILŮ. www.punchingmachines. www.punchingmachines.cz HYDRAULICKÉ PROSTŘIHOVACÍ STROJE VÝVOJ, KONSTRUOVÁNÍ A VÝROBA DĚROVACÍCH STROJŮ primárně pro bezdeformační prostřihování otvorů v uzavřených ocelových profilech, které se následně

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více

Uvedená fokální vzdálenost kolimační čočky je nejběžnější používaná v

Uvedená fokální vzdálenost kolimační čočky je nejběžnější používaná v Název veřejné zakázky: Příslušenství k laseru pro povlakování I. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ být kompatibilní s laserem TruDisk 8002, kterým je vybaveno pracoviště

Více

flow & process solutions

flow & process solutions flow & process solutions flow & process solutions Potravinářský průmysl Farmaceutický průmysl Biotechnologie Petrochemie Chemický průmysl Energetika Úprava vody Papírenství a zpracování celulózy Plynárenský

Více

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie AGRI PLUS >> Agri PLUS Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS Špičková technologie Dieci AGRI jsou extrémně pohodlné, rychlé, lehce ovladatelné stroje. s mimořádným výkonem

Více

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/ MSM 4-7,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Kompletní jednotka na malém prostoru ROTARY SCREW COMPRESSOR WITH AIR / NITROG Se strojem máte 4-7,5 kwk dispozici

Více

Teplovodní tlaková myčka Série W

Teplovodní tlaková myčka Série W Teplovodní tlaková myčka Série W W17/250;W21/200;W25/200; W30/200;W20/300 1 1. Použití Přístroj je určen výhradně k mytí a čištění strojů, automobilů, budov, nářadí a různých omyvatelných ploch, které

Více

SCHMIDT ManualPress. Od 1,6 kn do 22 kn

SCHMIDT ManualPress. Od 1,6 kn do 22 kn SCHMIDT ManualPress Od 1,6 kn do 22 kn Vyrábět ekonomicky znamená používat přiměřené výrobní prostředky a ne automatizaci za každou cenu. Právě u malých sérií je ruční pracoviště s mechanickými lisy často

Více

News. Systémy detekce a hašení jisker. Požární ochrana. Měřící systémy. Fagus-GreCon Greten GmbH & Co. KG. www.grecon.com

News. Systémy detekce a hašení jisker. Požární ochrana. Měřící systémy. Fagus-GreCon Greten GmbH & Co. KG. www.grecon.com Fagus-GreCon Greten GmbH & Co. KG P.O. Box 1243 D-31042 Alfeld-Hanover Phone +49 (0) 5181-79-0 Fax +49 (0) 5181-79-229 E-Mail sales@grecon.com www.grecon.com News Požární ochrana Měřící systémy TSCH R.01

Více

Hydraulické lisy 6-300 t

Hydraulické lisy 6-300 t Hydraulické lisy 6-300 t Hydraulické lisy OMCN 6-300 t jsou v kategorii TOP PROFI (výrobce OMCN S. p. A. - Itálie). Lisy mají obecně ruční, nožní, pneumatický nebo elektrický pohon hydrauliky, jsou 1 nebo

Více

FIDI MYCÍ STOLY PRO MYTÍ SOUČÁSTÍ A STŘÍKACÍCH PISTOLÍ

FIDI MYCÍ STOLY PRO MYTÍ SOUČÁSTÍ A STŘÍKACÍCH PISTOLÍ FIDI MYCÍ STOLY PRO MYTÍ SOUČÁSTÍ A STŘÍKACÍCH PISTOLÍ LMW 50 AM final washing INOX - Kombinovaný mycí stůl Automatický a manuální mycí stůl pro rozpouštědla nebo čisticí prostředky na vodní bázi vhodný

Více

HYDRAULICKÉ ŠTÍPAČKY DŘEVA Model WL 13/16/20 C/1000

HYDRAULICKÉ ŠTÍPAČKY DŘEVA Model WL 13/16/20 C/1000 Via W. Tobagi, 1-42025 CAVRIAGO (R.E.) Italy tel. +.39..0522.372378 370733 fax + 39.0522.372386 www.woodline-srl.com info@woodline-srl..com HYDRAULICKÉ ŠTÍPAČKY DŘEVA Model WL 13/16/20 C/1000 OBSAHUJE

Více

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S Velmi kvalitní švédský design čistý a funkční design v nerezové oceli a tvrzeném skle. Perfektní výsledky za všech okolností speciálně navržená mycí ramena

Více

PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ. Vstřikovací stroje řady EX

PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ. Vstřikovací stroje řady EX PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ Vstřikovací stroje řady EX PARTNER PRŮMYSLU KraussMaffei je prémiový partner zpracovatelského průmyslu plastů a pryže s celosvětovou působností. Automobilový

Více

ES PROHLÁŠENÍ O SHODĚ

ES PROHLÁŠENÍ O SHODĚ ES PROHLÁŠENÍ O SHODĚ VÝROBEK NÁZEV: stříkací pistole prášková TYPE: PRSTEN 031 VARIANTY: ÚČEL POUŽITÍ: ruční nanášení práškových plastů v systému TRIBO JE V SOULADU nařízení vlády (směrnice EU) č. 176/2008

Více

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/ MSM 4-7,5 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E CZ Kompletní jednotka na malém prostoru ROTARY SCREW COMPRESSOR WITH AIR / NITROG Se strojem

Více

KATALOG MYCÍ AUTOMATY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG MYCÍ AUTOMATY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. RA 300 E Mycí automat vhodný pro čištění všech tvrdých podlah v domácnosti a malých komerčních prostor. Dva ploché kartáče důkladně vydrhnou podlahu, uvolněné nečistoty jsou ihned odsávány sacími lištami.

Více

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect.

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Technologie elektronického rozhraní - Remote I/O ve třídě IP 20 Snadná instalace Úsporná a flexibilní konfigurace

Více

Technické podmínky měřící ústředny DISTA

Technické podmínky měřící ústředny DISTA Technické podmínky měřící ústředny DISTA Měřící ústředna DISTA je určena pro kontrolu stavu zabezpečovacích zařízení ve smyslu měření napětí stejnosměrných a střídavých, zjišťování izolačního stavu napěťových

Více

POLYMERTEST Tř.T.Bati 299, 764 22 Zlín

POLYMERTEST Tř.T.Bati 299, 764 22 Zlín Přístroj pro stanovení odolnosti textilií proti pronikání vody dle ČSN EN 20811 1. Účel zkoušky: Zařízení je určeno pro stanovení odolnosti textilií proti pronikání vody při působení tlaku vody. V průběhu

Více

Rotační šroubové kompresory. MSD 55-75 - 90 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E

Rotační šroubové kompresory. MSD 55-75 - 90 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Rotační šroubové kompresory MSD 55-75 - 90 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Šroubové kompresory MSD Výsledek desítek let zkušeností výrobce s návrhem a konstrukcí rotačních šroubových kompresorů.

Více

[UA18/UA30] Nová řada ultrazvukových senzorů s mnohostranným využitím...více na str. 4

[UA18/UA30] Nová řada ultrazvukových senzorů s mnohostranným využitím...více na str. 4 [UA18/UA30] Nová řada ultrazvukových senzorů s mnohostranným využitím...více na str. 4 02 2 0 1 3 Waldmann Text: Alena Vojíková Flexibilní svítidlo pro optimální osvětlení pracovní plochy. TANEO Všude

Více

Řešení pro infrastrukturu. Symaro špičková čidla vynikající kvality

Řešení pro infrastrukturu. Symaro špičková čidla vynikající kvality Řešení pro infrastrukturu. Symaro špičková čidla vynikající kvality Symaro energeticky úsporné, moderní měření, které se dlouhodobě vyplatí Díky velmi přesnému měření uspoří čidla Symaro energii a zajistí

Více

TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI FAKULTA STROJNÍ

TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI FAKULTA STROJNÍ TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI FAKULTA STROJNÍ SVOČ - TECHNICKÁ SEKCE 2013 Liberec 2013 Vašata Josef ZAŘÍZENÍ PRO VÝROBU KRUHOVÉHO FILTRU Vašata Josef Sekce Bakaláři - Strojírenství Fakulta strojní, 3.

Více

keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15

keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15 keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15 PROFIL SPOLEČNOSTI LAC Společnost LAC, s.r.o., se sídlem v Rajhradu u Brna, se již 13 let úspěšně zabývá výrobou pecí a sušáren pro řadu technologických

Více

thermobiehl Temperování forem v tlakovém lití v průběhu času

thermobiehl Temperování forem v tlakovém lití v průběhu času thermobiehl Temperování forem v tlakovém lití v průběhu času Hystorie temperování formy 1. Chlazení vodou (bez regulace) 2. Regulace teploty formy prostřednictvím oleje 2. Regulace teploty formy prostřednictvím

Více