Zápis ze 18. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze 18. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci"

Transkript

1 Zápis ze 18. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Přítomni: Omluveni: Neomluveni: dle prezenční listiny Mgr. Jaroslav Ošťádal Na začátku jednání přítomno 20 členů zastupitelstva města. Během jednání se počet měnil. K bodu č. 1 Zahájení a volba komisí Zasedání zastupitelstva zahájil a řídil starosta města Bc. Martin Staněk, DiS. Přivítal přítomné členy zastupitelstva města, občany a vedoucí odborů MěÚ. Ve smyslu znění zákona o obcích č. 128/2000 Sb., 92 a následujících novel zahájil starosta 18. zasedání Zastupitelstva města v České Skalici. Dle prezenční listiny bylo přítomno 20 členů zastupitelstva (z celkového počtu 21 všech členů zastupitelstva), tudíž je zastupitelstvo usnášeníschopné. Program: 1) Zahájení a volba komisí 2) Kontrola usnesení 3) Diskuze k aktuálním záležitostem města 4) Majetkoprávní vypořádání věcného břemene 5) Žádost o finanční příspěvek Nadace rozvoje občanské společnosti 6) Žádost o poskytnutí finančního příspěvku Český rybářský svaz, z.s., M.O. Česká Skalice 7) Rozpočtové opatření č. 4/2017 8) Majetkoprávní úkony 9) Projekty česko-polské spolupráce 10) Smlouva o kontokorentním úvěru 11) Smlouva o ručení ke kontokorentnímu úvěru 12) Granty pro děti a mládež pro rok ) Veřejnoprávní smlouva 14) Závěrečný účet DSO Kladská stezka Starosta přečetl návrh programu jednání zastupitelstva a vyzval zastupitele, zda má někdo návrh na doplnění programu jednání, pokud tomu tak není, přistoupíme k hlasování o programu jednání zastupitelstva. A nyní přistoupíme k hlasování o programu jednání zastupitelstva. Program byl schválen.

2 Složení pracovního předsednictva: Bc. Martin Staněk, DiS., Tomáš Hubka, Ing. Miroslav Novák Složení návrhové komise: Mgr. Josef Hanek, Mgr. Kateřina Haladová Davies Ověřovatelé zápisu: Mgr. Jiřina Polončeková, Ing. Radim Doleček Zapisovatelka zápisu: Veronika Buchtová Hlasováno: 18 pro, 0 proti, 2 se zdrželi Hlasováno:18 pro, 0 proti, 2 se zdrželi K bodu č. 2 Kontrola usnesení Místostarosta seznámil zastupitele s nesplněnými usneseními. Ing. Vodička vznesl dotaz, jaké úpravy provedl Ing. Obhlídal ve smlouvách. Mgr. Huneš sdělil zastupitelům důvody doplnění smlouvy Ing. Obhlídalem. K bodu č. 3 Diskuse k aktuálním záležitostem města Starosta představil zastupitelům novou ředitelku Základní školy v České Skalici, Mgr. Ivetu Beranovou. Mgr. Beranová seznámila zastupitele se svojí vizí fungování Základní školy v České Skalici. Starosta vyzval tajemníka městského úřadu, Ing. Nováka, aby vysvětlil financování pořízení územního plánu města Česká Skalice. Tajemník objasnil finanční problematiku územního plánu města Česká Skalice. Ing. Doleček vznesl dotaz, na problematiku kanalizace v ulici Hakenova a propojení ulic Švermova s ulicí Zahradní. Ing. Horáková seznámila zastupitele se skutečností, že v ulici Hakenova, je připravena dokumentace ke stavebnímu povolení a akce by měla být realizována v roce 2018, co se týká propojení ulic Švermova a Zahradní, tak návrh zadávací dokumentace na tuto akci, bude projednán na nejbližším jednání rady. Mgr. Hanek vznesl dotaz, v jakém stavu je v současné době přestěhování odboru výstavby do nemovitosti čp. 119 a jaká je situace ve věci rekonstrukce hasičské zbrojnice. Starosta vysvětlil zastupitelům stávající situaci ohledně možnosti přestěhování odboru výstavby Ing. Horáková vysvětlila zastupitelům, že žádost o poskytnutí dotace na rekonstrukci hasičské zbrojnice nebyla úspěšná. Mgr. Hanek navrhl možnost zahájení postupné rekonstrukce hasičské zbrojnice Karel Špelda vznesl dotaz na stav příprav investičních akcí a to konkrétně na náměstí, muzeum a biotopy a na formu školního stravování Mgr. Beranová konstatovala, že dle jejích informací nejlépe funguje zařazení školního stravování pod město. Ing. Horáková seznámila zastupitele s postupem příprav revitalizace náměstí, včetně stávajícího připomínkování, ze strany památkářů. Dále vysvětlila záležitosti, které se týkají podání žádosti o dotaci, v rámci česko-polských projektů. Dále informovala zastupitele o

3 finančních záležitostech, týkajících se biotopů a upozornila, že smlouva s dodavatelem by měla být uzavřena po jednání rady, která se koná dne Ing. Kozák vznesl dotaz, zda město disponuje informací o délce uzavírky Bílého mostu. Starosta odpověděl, že k realizaci opravy Bílého mostu by mělo dojít v roce 2018 a je vedeno jednání s Lesy ČR o možném zajištění přemostění. Petr Škrdla informoval zastupitele, že turističtí značkaři provedli přeznačení trasy. Bc. Fejfar vznesl dotaz, zda je nutné, aby zpráva o záchraně kočky, byla vytištěna v městském zpravodaji. Zároveň upozornil na problematiku parkování na Husově náměstí a vznesl dotaz, zda by bylo možné vybudovat záchytné parkoviště u firmy Platex. Starosta prověřením podnětu Bc. Fejfara bude pověřen pan tajemník. Jedním z možných podkladů je i zpracování studie Parkování v klidu. Mgr. Hanek informoval zastupitele, že jako profesionální hasič je vázán přísahou zachraňovat nejen lidi a majetek, ale také zvířata. K bodu č. 4 Majetkoprávní vypořádání věcného břemene Starosta vyzval Mgr. Huneše, aby zastupitelům objasnil problematiku majetkoprávního vypořádání věcného břemene. Mgr. Huneš vysvětlil zastupitelům, že se jedná o zákonné věcné břemeno. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje uzavření smlouvy o majetkoprávním vypořádání věcného břemene mezi Městem Česká Skalice, IČ: , se sídlem třída T.G.Masaryka 80, Česká Skalice a Bc. Petrem Fejfarem, trvale bytem ulice Máchova, Česká Skalice. K bodu č. 5 Žádost o finanční příspěvek Nadace rozvoje občanské společnosti Starosta uvedl bodč.5 a vyzval zástupce Vily Čerych, pana Jiřího Kmoníčka, aby zastupitelům objasnil důvody žádosti o finanční příspěvek. Jiří Kmoníček vysvětli zastupitelům důvody podání žádosti o finanční příspěvek a informoval zastupitele o příspěvku od Krajského úřadu a Ministerstva kultury. Ing. Vodička vznesl dotaz, zda bude zastupitelstvo hlasovat o procentuální výši podílu nebo zda bude hlasovat o částce ve výši ,00 Kč. Starosta odpověděl, že zastupitelstvo bude hlasovat přímo o částce uvedené v žádosti o finanční příspěvek, tj ,00 Kč. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,00 Kč, pro Nadaci rozvoje občanské společnosti, IČ: , se sídlem Na Václavce 1135/9, Praha 5. Příspěvek bude použit na rekonstrukci jižní terasy a schodiště ve Vile Čerych.

4 K bodu č. 6 Žádost o poskytnutí finančního příspěvku Český rybářský svaz, z.s., M.O. Česká Skalice Starosta vyzval představitele místní rybářské organizace, pana Petra Olšu, aby zastupitelům objasnil postup při získávání dotace od společnosti ČEZ. Petr Olša seznámil zastupitele s postupem rybářské organizace při žádosti o poskytnutí dotace. Ing. arch. Andres upozornil zastupitele, že výše žádosti o finanční příspěvek je totožná s výší žádosti o finanční příspěvek v roce Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,00 Kč, pro Český rybářský svaz, z.s., M.O. Česká Skalice, IČ: , se sídlem U Přivaděče 37, Česká Skalice. Příspěvek bude použit na pořízení lanovky na dětském hřišti U Přivaděče. Hlasováno: 19 pro, 0 proti, 1 se zdržel K bodu č. 7 Rozpočtové opatření č. 4/2017 Starosta uvedl další bod jednání zastupitelstva města Rozpočtové opatření č. 4/2017 a vyzval tajemníka, aby se ujal slova k tomuto bodu. Tajemník seznámil zastupitele s návrhem Rozpočtového opatření č. 4/2017. Starosta vyzval Ing. Hladíka, aby okomentoval návrh rozpočtového opatření jako předseda finančního výboru. Ing. Hladík doporučil za finanční výbor návrh rozpočtového opatření odsouhlasit. Mgr. Hanek - vznesl dotaz, zda za cenu ,00 Kč bude pořízen 1 kus defibrilátoru. Tajemník odpověděl, že se jedná o 1 kus. Mgr. Hanek vznesl dotaz, zda bude přístroj veřejně přístupný. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje Rozpočtové opatření č.4/2017, viz. příloha č.1. K bodu č. 8 Majetkoprávní úkony Starosta uvedl další bod zastupitelstva města a vyzval tajemníka, aby zastupitele seznámil s touto problematikou. Ing. Novák seznámil zastupitele s návrhem majetkoprávních úkonů. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje kupní smlouvu na koupi pozemku p.č. 309/61-ostatní plocha, o výměře 11 m2, který je oddělený z pozemku p.č. 309/31-zahrada, vše v obci Česká Skalice a v k.ú. Malá Skalice, za cenu 250 Kč za m2, tj ,00 Kč, od vlastníka Renáty Bartošové, bytem Krtičkova, Česká Skalice, pro sjednocení vlastnictví pozemku a stavby ulice Krtičkova.

5 Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje kupní smlouvu na odprodej pozemku p.č. 309/60-ostatní plocha, o výměře 1m2, který je oddělený z pozemku p.č. 309/30-ostatní plocha, vše v obci Česká Skalice, v k.ú. Malá Skalice, za cenu 250,00 Kč za m2, tj. 250,00 Kč včetně 21% DPH. Jedná se o odprodej pozemku manželům Pavlovi Pokornému, bytem K Lukám, Praha 4 a Renatě Pokorné, bytem Krtičkova, Česká Skalice, pro sjednocení vlastnictví pozemku a stavby sloupu elektrického vedení a hlavního uzávěru plynu. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje kupní smlouvu na odprodej pozemku p.č. 433/3-ostatní plocha, o výměře 47 m2, který je oddělený z pozemku p.č.433/1-ostatní plocha, vše v obci a k.ú. Česká Skalice, za cenu 300,00 Kč za m2, tj ,00 Kč, včetně 21% DPH. Jedná se o odprodej pozemku Janě Markové, bytem Zelená, Česká Skalice, pro sjednocení vlastnictví k oplocenému pozemku k rodinnému domu. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje kupní smlouvu na koupi pozemku p.č. 1717/6-orná půda, o výměře 226 m2, který je oddělený z pozemku p.č. 1717/2-orná půda a koupi pozemku p.č. 1729/12-orná půda, o výměře 218 m2, který je oddělený z pozemku p.č. 1729/11-orná půda, vše v obci a k.ú. Česká Skalice, o výměře celkem 444 m2, za cenu 250,00 Kč za m2, tj ,00 Kč, od vlastníka Jaroslavy Juranové, bytem Družstevní, Česká Skalice, pro vybudování Stezky okolo vodní nádrže Rozkoš. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje směnnou smlouvu a smlouvu o zřízení věcného břemene služebnosti cesty na směnu pozemků p.č. 125/6-orná půda, o výměře m2 a p.č. 125/10-orná půda, o výměře 275 m2, který je oddělený z pozemku p.č. 125/4, o celkové výměře m2, vše v obci Česká Skalice a v k.ú. Spyta, ve vlastnictví města Česká Skalice, IČ: , se sídlem třída T.G. Masaryka 80, Česká Skalice za pozemky p.č. 125/5-orná půda, o výměře 30 m2, p.č. 126/3-trvalý travní porost, o výměře 924 m2 a p.č. 125/9-orná půda, o výměře 261 m2, který je oddělený z pozemku p.č. 125/2, o celkové výměře m2, vše v obci Česká Skalice a k.ú. Spyta, ve vlastnictví Karla Maretha, bytem Spyta, Česká Skalice, pro vybudování Stezky okolo vodní nádrže Rozkoš. Současně bude zřízeno věcné břemeno služebnosti cesty přes část pozemků p.č. 125/4, p.č. 125/5 a p.č. 126/3, pro vlastníky a uživatele pozemků p.č. 125/2, p.č. 125/6 a p.č. 125/10, vše v obci Česká Skalice a k.ú. Spyta. Rozdíl směňovaných pozemků je 664 m2 ve prospěch Karla Maretha, který rozdíl výměry doplatí za cenu 20,00 Kč za m2, což představuje částku ve výši ,00 Kč.

6 Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje uzavření Dodatku č.2 smlouvy o Smlouvě budoucí a směně pozemků, ze dne a Dodatku č. 1 smlouvy o Smlouvě budoucí, o směně pozemků, ze dne , na stavební akci Stezky okolo vodní nádrže Rozkoš mezi městem Česká Skalice, IČ: , se sídlem třída T.G. Masaryka 80, Česká Skalice a obcí Velká Jesenice, IČ: , Velká Jesenice. Jedná se o prodloužení závazku uzavření Směnné smlouvy nejpozději do Hlasováno: 19 pro, 0 proti, 1 se zdržel Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje uzavření kupní smlouvy mezi městem Česká Skalice, IČ: , se sídlem třída T.G. Masaryka 80, Česká Skalice a manželi Danielem a Markétou Duškovými, oba bytem Husovo náměstí, Česká Skalice, na odprodej pozemku p.č. 56/11-ostatní plocha, o výměře m2, v obci Česká Skalice a v k.ú. Malá Skalice, pro výstavbu rodinného domu, za cenu 600,00 Kč za m2, tj. celkem ,00 Kč, včetně 21% DPH. Ing. Doleček - informoval zastupitele o podání protinávrhu, ve smyslu možnosti bezúplatného převodu pozemků na místní rybářskou organizaci. Kateřina Kozáková vznesla dotaz na majetkoprávní uspořádání pozemků v lokalitě rybářské základny. Starosta vysvětlil paní Kozákové stávající majetkoprávní vztahy týkající se rybářské základny a vyzval pana Michala Ulricha, aby zastupitele informoval, zda byla předzahrádka používána pro jeho podnikatelskou činnost. Michal Ulrich informoval zastupitele o své podnikatelské činnosti a ve svém vyjádření se ztotožnil s návrhem Ing. Dolečka, na možnost bezúplatného převodu pozemků, ve prospěch místní rybářské organizace. Odešel Mgr. Milan Horký, celkem přítomno 19 zastupitelů Návrhová komise přednesla protinávrh Ing. Dolečka: Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje záměr bezúplatného převodu části pozemku p.č. 1703/18, o výměře cca 109 m2, v obci a k.ú. Česká Skalice, pod zkolaudovanou stavbou venkovní terasy a přístřešku nad jímkou, s podmínkou zákazu zcizení, jako věcného práva, žadateli Českému rybářskému svazu, z.s., M.O. Česká Skalice, IČ: , se sídlem U Přivaděče 37, Česká Skalice. Hlasováno: 10 pro, 3 proti, 6 se zdržel Protinávrh nebyl přijat. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje záměr odprodeje části pozemku p.č. 1703/18, o výměře cca 109 m2, v obci a k.ú. Česká Skalice, pod zkolaudovanou stavbou venkovní terasy a přístřešku nad jímkou, s podmínkou věcného předkupního práva pro město žadateli Českému rybářskému svazu, z.s., M.O. Česká Skalice, IČ: , se sídlem U Přivaděče 37, Česká Skalice, za cenu 250,00 Kč za m2 včetně 21% DPH. Hlasováno: 13 pro, 1 proti, 5 se zdržel

7 Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje odprodej pozemku p.č. 1361/8-ostatní plocha, se způsobem využití silnice, o výměře 37 m2 a pozemku p.č. 1503/16-orná půda, o výměře 975 m2, vše v obci a k.ú. Česká Skalice, o celkové výměře m2, pro podnikatelské záměry formou dražby, ve smyslu ustanovení 1771 zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku, za vyvolávací cenu 726,00 Kč za m2 včetně DPH, za podmínky, že kupující zahájí výstavbu v souladu s územním plánem a stavebním povolením nejpozději do 3 let od podpisu kupní smlouvy. Při porušení této povinnosti bude mít město právo od této smlouvy odstoupit. Dále se v kupní smlouvě kupující zaváže dokončit předmětnou stavbu nejpozději do 6ti let od podpisu kupní smlouvy. Při porušení této povinnosti bude kupující povinen zaplatit městu smluvní pokutu ve výši ,00 Kč za každý započaty rok prodlení. Hlasováno: 16 pro, 0 proti, 3 se zdržel Ing. Vodička vznesl dotaz, zda se jedná o odsouhlasení přímého prodeje nebo o záměr. Starosta konstatoval, že se jedná o záměr odkoupení a pokud bude tento záměr odsouhlasen, budou připraveny patřičné dokumenty. Ing. Doleček podpořil záměr odkoupení uvedených pozemků. Ing.arch. Andres se rovněž ztotožnil s názorem Ing. Dolečka. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje záměr koupě pozemků p.č. 725/1-zahrada, o výměře m2 a p.č. 725/3-ostatní plocha, o výměře m2, pozemky o celkové výměře m2, vše v obci a k.ú. Česká Skalice, za cenu požadovanou vlastníkem ve výši 600,00 Kč za m2, což činí ,00 Kč za oba pozemky, od vlastníka Marie Kapuciánové, Voklik, Týniště nad Orlicí. Jedná se o pozemky v ulici Na Kamenci, u parkoviště pro školní jídelnu. Hlasováno: 15 pro, 0 proti, 4 se zdržel K bodu č. 9 Projekty česko-polské spolupráce Odešla Bc. Jana Bašová celkem přítomno 18 zastupitelů Ing. Horáková seznámila zastupitele s česko-polskými projekty. Ing. Vodička vznesl dotaz, zda je možné po podání žádosti ještě do těchto projektů zasahovat. Ing. Horáková vysvětlila další postup při podání žádostí jednotlivých projektů. Ing. Vodička upozornil na možnost vizualizace Nové expozice Muzea Boženy Němcové. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje uzavření Dohody mezi městem Česká Skalice a městem Bardo, na projektu Po stopách Boženy Němcové v česko-polském příhraničí. Hlasováno: 17 pro, 1 proti, 0 se zdržel Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje uzavření Dohody o partnerství mezi městem Česká Skalice a městem Zloty Stok, na projektu Napříč Kladským pomezím za kulturou a poznáním. Hlasováno: 17 pro, 1 proti, 0 se zdržel

8 Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje uzavření Dohody o partnerství mezi městem Česká Skalice a městy Bardo, Zloty Stok a obcí Žďárky, na projektu Na kole Kladským pomezím. Hlasováno: 17 pro, 1 proti, 0 se zdržel K bodu č. 10 Smlouva o kontokorentním úvěru Starosta uvedl další bod a vyzval Mgr. Huneše, aby zastupitele seznámil s problematikou smlouvy o kontokorentním úvěru pro ATC Rozkoš a zároveň i o Smlouvě o ručení ke kontokorentnímu úvěru. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje uzavření Smlouvy o kontokorentním úvěru, mezi Komerční bankou, a.s., IČ: , se sídlem Na Příkopě 33/969, Praha 1 a společností Autocamping Rozkoš, s.r.o., IČ: , se sídlem třída T.G.Masaryka 836, Česká Skalice. Jedná se o kontokorentní bankovní úvěr k běžnému účtu č /0100, do výše limitu ,00 Kč (slovy jeden milion korun). K bodu č. 11 Smlouva o ručení ke kontokorentnímu úvěru Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje uzavření smlouvy o ručení reg.č mezi městem Česká Skalice, IČ: , se sídlem třída T.G.Masaryka 80, Česká Skalice a Komerční bankou a.s., IČ: , se sídlem Na Příkopě 33/969, Praha 1. Jedná se o ručení za závazek splacení kontokorentního úvěru, poskytnutého do výše ,00 Kč, Komerční bankou a.s., společnosti Autocamping Rozkoš, s.r.o., IČ: , se sídlem třída T.G.Masaryka 836, Česká Skalice. K bodu č. 12 Granty pro děti a mládež pro rok 2018 Starosta vysvětlil zastupitelům návrh grantů pro děti a mládež pro rok Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje výzvu města Česká Skalice, k poskytnutí finanční podpory, z grantového programu pro děti a mládež v České Skalici na rok 2018, včetně pravidel, viz příloha č.2.

9 K bodu č. 13 Veřejnoprávní smlouva Starosta seznámil zastupitele s návrhem veřejnoprávní smlouvy mezi Městem Česká Skalice a SK Rozkoš Česká Skalice. Zastupitelstvo města projednalo a schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace na děti a mládež, ve výši ,00 Kč, mezi městem Česká Skalice, IČ: , se sídlem třída T.G.Masaryka 80, Česká Skalice a SK Rozkoš Česká Skalice, z.s., IČ: , se sídlem Sportovní 428, Česká Skalice. K bodu č. 14 Závěrečný účet DSO Kladská stezka Starosta uvedl další bod jednání a vyzval Mgr. Huneše, aby zastupitele seznámil se závěrečným účtem DSO Kladská stezka, který zastupitelstvo města bere na vědomí. Mgr. Huneš vysvětlil zastupitelům problematiku závěrečného účtu DSO Kladská stezka. Zastupitelstvo města bere na vědomí závěrečný účet Dobrovolného svazku obcí Kladská stezka, IČ: , za rok 2016, s vyjádřením souhlasu valné hromady Dobrovolného svazku obcí Kladská stezka, s celoročním hospodařením, bez výhrad. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu kontrolní komise Dobrovolného svazku obcí Kladská stezka za rok 2016 a schválení účetní závěrky kontrolní komisí. Bc. Martin Staněk,Dis. starosta města Tomáš Hubka místostarosta města MGr. Jiřina Polončeková ověřovatel zápisu Ing. Radim Doleček ověřovatel zápisu

Zápis ze 20. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci

Zápis ze 20. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Zápis ze 20. zasedání ZM v České Skalici konaného dne 4. 12.2017 v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Josef Hladík, Mgr. Jaroslav Ošťádal, Bc. Jana Bašová,

Více

z 15. zasedání Zastupitelstva města Česká Skalice konaného dne

z 15. zasedání Zastupitelstva města Česká Skalice konaného dne U s n e s e n í z 15. zasedání Zastupitelstva města Česká Skalice konaného dne 27.3.2017 Zastupitelstvo města Česká Skalice na svém zasedání dne 27.3.2017 I. Projednalo a schvaluje: Usnesení č. 15/I/1/III/2017

Více

Zápis z 12. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci

Zápis z 12. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Zápis z 12. zasedání ZM v České Skalici konaného dne 18. 7. 2016 v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Mgr. Kateřina Davies Haladová, Bc. Jana Bašová, MVDr. Jan

Více

Zápis z 11. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci

Zápis z 11. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Zápis z 11. zasedání ZM v České Skalici konaného dne 20. 6. 2016 v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Kateřina Kozáková, Karel Špelda Neomluveni: --- Na začátku

Více

Usnesení č. 1/8/01/2018 Rada města projednala a s t a n o v u j e v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. b)

Usnesení č. 1/8/01/2018 Rada města projednala a s t a n o v u j e v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. b) U s n e s e n í z 1. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 10.01.2018 Usnesení č. 1/1/01/2018 Rada města projednala a s c h v a l u j e uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo na akci "Přírodní koupací

Více

Zápis ze 23. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci

Zápis ze 23. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Zápis ze 23. zasedání ZM v České Skalici konaného dne 5.3.2018 v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Mgr. Milan Horký, Ing. Pavel Kozák, Karel Špelda Neomluveni:

Více

Zápis z 2. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v hod. ve školní jídelně Na Kamenci

Zápis z 2. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v hod. ve školní jídelně Na Kamenci Přítomni: Omluveni: Neomluveni: --- Zápis z 2. zasedání ZM v České Skalici konaného dne 17.12.2018 v 17.00 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Tomáš Hubka; Bc. Jana Bašová; Mgr. Kateřina D. Haladová; Ing.

Více

U s n e s e n í z 17. schůze Rady města Česká Skalice konané dne

U s n e s e n í z 17. schůze Rady města Česká Skalice konané dne U s n e s e n í z 17. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 29.08.2018 Usnesení č. 17/468/08/2018 Rada města projednala a s c h v a l u j e Program jednání: 1) Program jednání RM 17 2) Kontrola usnesení

Více

Zodpovídá: Bc. Martin Staněk, DiS. Termín: Zajistí: Bc. Martin Staněk, DiS. Hlasováno: 6 pro, 0 proti, 0 se zdrželo, 1 nehlasovalo

Zodpovídá: Bc. Martin Staněk, DiS. Termín: Zajistí: Bc. Martin Staněk, DiS. Hlasováno: 6 pro, 0 proti, 0 se zdrželo, 1 nehlasovalo U s n e s e n í z 4. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 21.02.2018 Usnesení č. 4/71/02/2018 Rada města projednala a Program jednání: 1) Program jednání 2) Schválení účetní závěrky města Česká Skalice

Více

U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne Usnesení č. 11/301/05/2018

U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne Usnesení č. 11/301/05/2018 U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 30.05.2018 Usnesení č. 11/301/05/2018 Rada města projednala a s c h v a l u j e Program jednání RM 11. Program: 1) Program RM 11 2) Kontrola

Více

Zápis z 10. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci

Zápis z 10. zasedání ZM v České Skalici konaného dne v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Zápis z 10. zasedání ZM v České Skalici konaného dne 14. 3. 2016 v 17 hod. ve školní jídelně Na Kamenci Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. arch. Jaroslav Andres, Mgr. Věra Junková, Mgr. Milan

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

z 6. schůze Rady města Česká Skalice konané dne

z 6. schůze Rady města Česká Skalice konané dne U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 27.03.2019 Rada města Česká Skalice na svém zasedání dne 27.03.2019 Usnesení č. RM/6/213/03/2019 Rada města projednala a s c h v a l u j

Více

z 3. zasedání Zastupitelstva města Česká Skalice konaného dne

z 3. zasedání Zastupitelstva města Česká Skalice konaného dne U s n e s e n í z 3. zasedání Zastupitelstva města Česká Skalice konaného dne 23.01.2019 Zastupitelstvo města Česká Skalice na svém zasedání dne 23.01.2019 Usnesení č. ZM/3/53/01/2019 Zastupitelstvo města

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zodpovídá: Bc. Martin Staněk, DiS. Termín: Zajistí: Bc. Martin Staněk, DiS. Hlasováno: 5 pro, 0 proti, 0 se zdrželo, 2 nehlasovalo

Zodpovídá: Bc. Martin Staněk, DiS. Termín: Zajistí: Bc. Martin Staněk, DiS. Hlasováno: 5 pro, 0 proti, 0 se zdrželo, 2 nehlasovalo U s n e s e n í z 16. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 08.08.2018 Usnesení č. 16/432/08/2018 Rada města projednala a s c h v a l u j e Program jednání: 1) Program jednání RM 16 2) Kontrola usnesení

Více

z 13. schůze Rady města Česká Skalice konané dne

z 13. schůze Rady města Česká Skalice konané dne U s n e s e n í z 13. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 17.07.2019 Rada města Česká Skalice na svém zasedání dne 17.07.2019 Usnesení č. RM/13/543/07/2019 Rada města projednala a s c h v a l u

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více

Město Moravská Třebová 1. Usnesení

Město Moravská Třebová 1. Usnesení 1 Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo v pondělí 24.06.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká č.o. 2 Zastupitelstvo města schvaluje: 170/Z/240619:

Více

U s n e s e n í z 10. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 6. 5. 2015

U s n e s e n í z 10. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 6. 5. 2015 U s n e s e n í z 10. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 6. 5. 2015 Usnesení č. 10/154/V/2015 Rada města projednala a schvaluje návrh Obecně závazné vyhlášky města Česká Skalice č. 1/2015, kterou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

U s n e s e n í z 5. schůze Rady města Česká Skalice konané dne

U s n e s e n í z 5. schůze Rady města Česká Skalice konané dne U s n e s e n í z 5. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 01.03.2017 Usnesení č. 5/48/03/2017 Rada města projednala a schvaluje využití komína ve vlastnictví města Česká Skalice k umělecké intervenci

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zodpovídá: Bc. Martin Staněk, DiS. Termín: Zajistí: Bc. Martin Staněk, DiS. Hlasováno: 5 pro, 0 proti, 0 se zdrželo, 2 nehlasovalo

Zodpovídá: Bc. Martin Staněk, DiS. Termín: Zajistí: Bc. Martin Staněk, DiS. Hlasováno: 5 pro, 0 proti, 0 se zdrželo, 2 nehlasovalo U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 21.03.2018 Usnesení č. 6/148/03/2018 Rada města projednala a schvaluje Program jednání: 1) Program jednání RM 2) Kontrola usnesení 3) Asekol

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.29/2018 z 29. zasedání

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

z 7. schůze Rady města Česká Skalice konané dne

z 7. schůze Rady města Česká Skalice konané dne U s n e s e n í z 7. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 10.04.2019 Rada města Česká Skalice na svém zasedání dne 10.04.2019 Usnesení č. RM/7/252/04/2019 Rada města projednala a s c h v a l u j

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne )

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne ) Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Janová Den konání: 22. února 2012 Začátek jednání: 17,00 hod. Místo konání: kancelář starosty obce Přítomni: viz. prezenční listina Konec jednání: 18,50 hod. 1.

Více

z 3. schůze Rady města Česká Skalice konané dne

z 3. schůze Rady města Česká Skalice konané dne U s n e s e n í z 3. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 13.02.2019 Rada města Česká Skalice na svém zasedání dne 13.02.2019 Usnesení č. RM/3/69/02/2019 Rada města projednala a s c h v a l u j e

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 10. 04. 2015 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov

Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 10. 04. 2015 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 10. 04. 2015 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Jednání zastupitelstva obce zahájil v 18.06 hodin a řídil starosta obce p.tesař,

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 7. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice

Zápis ze 7. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice Zápis ze 7. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice konaného dne 25. 6. 2015 v 19:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu Bohuslavice Zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice svolal starosta Roman

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného 14.5.2015 v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis číslo 24 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky, konaného dne 23. 4. 2014 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky.

Zápis číslo 24 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky, konaného dne 23. 4. 2014 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky. Zápis číslo 24 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky, konaného dne 23. 4. 2014 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky. Přítomni: Petr Šváb, Jan Kadidlo, Luboš Kadidlo, Ing. Bohumil Novák,

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 2/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč

Zápis č. 2/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč Zápis č. 2/2019 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2019 proběhlo v době

Více

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne USNESENÍ č.18/2010-2014 z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/2010-2014, konaného dne 19.03.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu pro dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 12/2011. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 14. 12. 2011 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod.

Zápis č. 12/2011. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 14. 12. 2011 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Zápis č. 12/2011 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 14. 12. 2011 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Žofia Vorlová, Mgr. Markéta Drobečková,

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu dne 7. 9. 2016 v 17 hodin v zasedací

Více

U s n e s e n í z 22. schůze Rady města Česká Skalice konané dne

U s n e s e n í z 22. schůze Rady města Česká Skalice konané dne U s n e s e n í z 22. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 21.11.2018 Rada města Česká Skalice na svém zasedání dne 21.11.2018 Usnesení č. RM/22/591/11/2018 Rada města projednala a s c h v a l u

Více

Zodpovídá: Bc. Martin Staněk, DiS. Termín: Zajistí: Bc. Martin Staněk, DiS. Hlasováno: 5 pro, 0 proti, 0 se zdrželo, 2 nehlasovalo

Zodpovídá: Bc. Martin Staněk, DiS. Termín: Zajistí: Bc. Martin Staněk, DiS. Hlasováno: 5 pro, 0 proti, 0 se zdrželo, 2 nehlasovalo U s n e s e n í z 7. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 04.04.2018 Usnesení č. 7/187/04/2018 Rada města projednala a Program jednání: 1) Program jednání RM 7 2) Kontrola usnesení 3) Granty 2018

Více

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení . Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Tel. 371 430 521, e-mail: urad@muhorazdovice.cz Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

Zodpovídá: Bc. Martin Staněk, DiS. Termín: Zajistí: Bc. Martin Staněk, DiS. Hlasováno: 6 pro, 0 proti, 0 se zdrželo, 1 nehlasovalo

Zodpovídá: Bc. Martin Staněk, DiS. Termín: Zajistí: Bc. Martin Staněk, DiS. Hlasováno: 6 pro, 0 proti, 0 se zdrželo, 1 nehlasovalo U s n e s e n í z 8. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 18.04.2018 Usnesení č. 8/221/04/2018 Rada města projednala a s c h v a l u j e Program: 1) Program jednání RM 2) Kontrola usnesení 3) Odpadové

Více

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 24. 4. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 26.4. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Květen 2014 Zápis 3/2014

Květen 2014 Zápis 3/2014 Květen 2014 Zápis 3/2014 Stránka 1 z 7 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 26. 5. 2014 ve 20:00 hod. v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Neomluveni:

Více

Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 26. 11. 2014 Přítomni: Petr Haltmar Ing. Jana Hašková Ing. Pavel Horák Jana Kirchnerová RNDr. Jan Přichystal

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ č. 2/2019. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2019. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2019 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny ZM/21/2019 ZM schvaluje plnění rozpočtu

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 10/2015

Z Á P I S č. 10/2015 Z Á P I S č. 10/2015 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 8. 4. 2015 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA, Ing. Jiří Lain, Ing. Vladimír Urbánek, František Hudek, Ing. Vít Penížek, Ph.D. Tajemník:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

Zápis z 30. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne

Zápis z 30. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne Zápis z 30. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 29. 5. 2013 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Kryry Termín konání: 29. 5.2013 Přítomni: Omluven: Přítomno: p. Brda Miroslav, p. Michálek Vojtěch,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017

z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017 z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017 1) Volba návrhové komise a OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a rozhodlo: a) zvolit návrhovou komisi

Více

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Mgr. Markéta Čermáková,

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v Domě kultury v Chroustově

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v Domě kultury v Chroustově Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 28.6. 2012 v 19.00 hod. v Domě kultury v Chroustově Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, Ing. Ivana Lisnerová, ing. Karel Mužátko,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice.

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice. Č. 42 Z á p i s ze schůze Rady města Beroun konané dne 27. 4. 2016 v radní místnosti budovy radnice. Přítomni: Mgr. Kůs Ivan, starosta města Ing. Mišina Michal, místostarosta města Mgr. Chlumská Eva Ing.

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Čelákovic konaného dne

USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Čelákovic konaného dne USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Čelákovic konaného dne 10. 12. 2014 1.1 ZM určuje ověřovatele zápisu 1.2 ZM určuje návrhovou komisi Mgr. Miloš Bukač Jarmila Volfová Ing. Aleš Rikl Aleš Kužílek

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 15/16/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 15/16/Ko ZM města KRNOVA SS 15/16/Ko 15. zasedání ZM U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 7. září 2016 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č.

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

6. Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na zhotovení díla s názvem: Proboštov obec bez bariér, III. etapa s firmou JAPIS s.r.o.

6. Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na zhotovení díla s názvem: Proboštov obec bez bariér, III. etapa s firmou JAPIS s.r.o. Zápis a usnesení 4. zasedání zastupitelstva obce Proboštov. Podle ustanovení 96 zákona č.126/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, konané ve čtvrtek, dne 24. 2. 2011 v 13,00 hodin v zasedací

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 20. 5. 2019 96/4/19. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 3. zasedání ZMě. 97/4/19. ZMě schvaluje program 4. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Zápis č. 8/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 18. prosince 2018 v zasedací města Proseč

Zápis č. 8/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 18. prosince 2018 v zasedací města Proseč Zápis č. 8/2018 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 18. prosince 2018 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 8. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2018 proběhlo v

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis č. 16/2017. z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 5. června 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 16/2017. z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 5. června 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 16/2017 z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 5. června 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, MUDr. Irena Lenfeldová, Petr Krejčí, František

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1.

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1. Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 07. 04. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý,

Více

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 24.11.2016 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 19.00 hodin

Více