Zápis. 03/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. 03/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly"

Transkript

1 Zápis. 03/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven od hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Markéta Ježková, Martina Volfová, Vladislav Horák, Robert Nešpor Libor Jaeger Zapisovatel Hana Jaegerová Zasedání Zastupitelstva obce ty koly bylo zahájeno v hodin starostou obce panem Št pánem Bencou (dále jen p edsedající ). edsedající sch ze konstatoval, že zasedání bylo ádn svoláno. edsedající sch ze dále dle prezen ní listiny p ítomných len zastupitelstva konstatoval, že je p ítomno 6 len zastupitelstva (z celkového po tu 7 všech len zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Schválení programu: edsedající seznámil p ítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou edanou len m zastupitelstva a v souladu s informací zve ejn nou na ú ední desce. P ed hlasováním dal p edsedající možnost vyjád it se len m zastupitelstva. edsedající dal hlasovat o návrhu programu. Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje následující program dnešního zasedání: 1. Zahájení 2. Jmenování zapisovatele 3. Jmenování ov ovatel 4. Kontrola pln ní úkol z minulého zasedání 5. Došlá pošta 6. Rozpo tové opat ení. 1/ Zprávy starosty, místostarosty a p edsed komisí a výbor 8. Ostatní r zné 9. Záv r Usnesení. 1 bylo schváleno. Zapisovatel a ov ovatelé: edsedající navrhl ur it zapisovatelem zápisu p. Hanu Jaegerovou a ov ovateli p. Markétu Ježkovou a p. Roberta Nešpora. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Zastupitelstvo obce ty koly ur uje zapisovatelem zápisu p. Hanu Jaegerovou a ov ovateli Markétu Ježkovou a p. Roberta Nešpora. Usnesení. 2 bylo schváleno.

2 Kontrola pln ní úkol z minulého zasedání: Zateplení budovy OÚ ty koly: Pan Robert Nešpor - zpracování záv re né zprávy akce Zateplení budovy OÚ ty koly. Na zpráv se pracuje. Úkol trvá. Došlá pošta: Byla projednána došlá pošta od. 52/2016 do. 86/2016. K.j. 54/2016 p. Ku erová - Žádost o p emíst ní kontejner od pozemku. parc. 107/3 v k.ú. ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly nesouhlasí s p emíst ním kontejner. Zastupitelstvo obce zváží stavební úpravy okolo tohoto stanovišt tak, aby nedocházelo ke zne iš ování okolí. Usnesení. 4 bylo schváleno. K.j. 55/ p. Gallo žádost o vyjád ení ke stavb nového rodinného domu na poz.parc a st.parc. 24/3 v katastrálním území ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí se stavbou nového rodinného domu na poz.parc a st.parc. 24/3 v katastrálním území ty koly dle p edložené projektové dokumentace. Usnesení. 5 bylo schváleno. K.j. 59/ Ministerstvo zem lství, Odbor vodovod a kanalizací Oznámení o zm Pravidel programu Celý spis bude p edán firm VRV, a.s., Ing. Suchopárové a Ing. Cabrnochovi, kte í pro obec projekt administrují. K.j. 62/ Policie R - žádost o sd lení k firm Ornamento, s.r.o. a poskytnutí písemných materiál. Všechny požadované doklady byly p eposlány p es datovou schránku. K.j. 64/2016 Mašek Elektro, s.r.o. žádost o vyjád ení ke stavb energetické distribu ní sít spole nosti EZ, akce ty koly p ípojka knn - p..145, íslo stavby IV a žádost o projednání návrhu Smlouvy o smlouv budoucí o ízení v cného b emene. 1. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí se stavbou energetické distribu ní sít spole nosti EZ, akce ty koly p ípojka knn - p..145, íslo stavby IV Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí se Smlouvou o smlouv budoucí o z ízení cného b emene. Zám r z ízení v cného b emene na pozemku parc.. 98/51 v k.ú. ty koly byl zve ejn n na ú ední desce od do Výsledek hlasování: Pro - 6, Proti - 0, Zdržel se - 0 Usnesení. 6 bylo schváleno.

3 K.j. 70/2016 Žádost o vyjád ení ke stavb Vysoká Lhota - VN1076, vým na US_BN_6035 a oznámení o plánované vým úsekového odpína e na této stavb, na pozemcích parc a parc.. 637/1 v k.ú. ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí se stavbou Vysoká Lhota - VN1076,vým na US_BN_6035 a se zásahem do terénu na obecních pozemcích parc a parc.. 637/1 v k.ú. ty koly. Po skon ení prací budou pozemky vyklizeny, místní komunikace bude dána do p vodního stavu a vy ezané k oviny budou odklizeny. Usnesení. 7 bylo schváleno. K.j. 74/2015 Generální finan ní editelství - Rozhodnutí o áste ném prominutí odvodu dan. K.j. 75/2016 Eltodo Citelum s.r.o. - Dodatek. 1 ke smlouv na správu a údržbu VO v obci ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s Dodatkem ke smlouv na správu a údržbu VO v obci ty koly a pov uje starostu obce p. Št pána Bencu k podpisu. Platnost dodatku je od Usnesení. 8 bylo schváleno. K.j. 78/ p. Kumcnan zrušení žádosti o prodej ásti pozemku.parc. 327/2 v katastrálním území ty koly. K.j. 79/ Relax Hotel Javorník žádost o zm nu územního plánu pozemku parc.. 209/1 o vým e 4311 m2, v k.ú. ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly bere žádost na v domí. Žádost bude p edána zhotoviteli územního plánu. K.J. 80/ ELEKTROŠTIKA, s.r.o. žádost o vyjád ení ke stavb ty koly - VN4076,vým na US_BN Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí se stavbou ty koly - VN4076,vým na US_BN-1563 a s výstavbou elektrických distribu ních za ízeních dle p edložené celkové situace. Po ukon ení prací bude obecní pozemek.parc. 462 v k.ú. ty koly uveden do p vodního stavu (p es p..parc.462 vede p ípojka kanalizace). Obecní ad ty koly upozor uje, že pozemek parc v k.ú. ty koly je v soukromém vlastnictví. Usnesení. 9 bylo schváleno. K.j. 81/ SŽDC Praha Oznámení po provedeném kácení d evin rostoucích mimo les na poz.parc.. 729/1, 729/32 a 224/2 v k.ú. ty koly. Správa železni ní dopravní cesty,s.o. Praha oznamuje, že se jednalo o kácení evin, jejichž stavem byl bezprost edn ohrožen život i zdraví nebo hrozila škoda zna ného rozsahu. Provedené kácení eší eská inspekce životního prost edí, Oblastní inspektorát Praha.

4 K.j. -82/ ENERGON Dob íš, s.r.o. Oznámení zahájení díla a vstup na pozemek., stavba Linie VVN V1947/1948 tlumi e vibrací,..stavby OE Jedná se o dopln ní tlumi vibrací na stávající podp rné body vedení VVN na pozemcích parc.. 524/3, 769, 634/2, 637/1 v k.ú. ty koly. Po provedení prací budou pozemky uvedeny do p vodního stavbu. K.j. 85/2016 Hotel Relax Javorník, s.r.o. Návrh na darování ásti vodovodního a kanaliza ního adu. Tento návrh bude projednán osobn a bude se ešit na n kterém z p íštích zasedáních. K.j. 86/2016 Elektroservis VV, s.r.o. žádost o povolení zvláštního užívání komunikace na stavbu ty koly knn p.. 729/6.st. IV Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s povolením zvláštního užívání komunikace na stavbu ty koly knn p.. 729/6.st. IV v termínu Po skon ení prací budou dot ené pozemky uvedeny do p vodního stavu. Usnesení. 10 bylo schváleno. Zprávy starosty p. Št pán Benca: Nové webové stránky obce Byla podepsána Smlouva o provozu internetové prezentace a poskytování dalších webhostingových služeb s firmou Galileo Corporation, s.r.o., která byla odsouhlasena na minulém zasedání ZO. Na dnešní zasedání byla pozvána p. Bechy ová, která byla schválena jako po izovatel územního plánu. Paní Bechy ová vysv tlila n které otázky a dotazy len zastupitelstva. Vodovod- P ípolož ty koly - dodatek smlouvy a žádost o prodloužení termínu dostavby Dnes byl podepsán Dodatek.1 ke Smlouv o dílo Vodovod v obci ty koly vodovodní ad - p ípolož mezi obcí ty koly a firmou Trace Group Hold PLC - odšt pný závod Praha. Ostatní, r zné RWE GasNet,s.r.o. Smlouva o z ízení v cného b emene k pozemku.parc. 109/3 v k.ú. ty koly za ú elem vybudování plynárenského za ízení. Zám r z ízení v cného b emene byl zve ejn n na ú ední desce od do Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí se Smlouvou o z ízení v cného b emene k pozemku.parc. 109/3 v k.ú. ty koly za ú elem vybudování plynárenského za ízení a pov uje starostu obce p. Št pána Bencu k podpisu. Usnesení. 11 bylo schváleno.

5 p. Halva žádost o vrácení p eplatku za chybnou platbu za odvoz odpad. Vzhledem k tomu, že nelze zp tn dohledat oprávn nost chybné platby, ZO ty koly nesouhlasí s vrácením p eplatku. Výsledek hlasování: Pro vrácení 0, Proti vrácení - 5, Zdržel se - 1 Usnesení. 12 bylo schváleno. SDH ty koly 1. Žádost o zap ení klí a klubovny na h išti za ú elem p ípravy p ed akcí 10. ro ník - Seniorské jaro. 2. Žádost o zap ení Multikáry na svoz kovového odpadu dne Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí se zap ením klí i klubovny na výše uvedenou akci. 2. Sb r kovového odpadu - Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s uložením kovového odpadu na pozemku u obecního ú adu. Zap ením Multikáry na svoz kovového odpadu není jisté multikára bude v servisu p ed technickou kontrolou. Usnesení. 13 bylo schváleno. Usychající stromy Usychající stromy na pozemku parc.. 27/7 v k.ú. ty koly. Obecní ú ad ty koly vyzve majitele pozemku o pokácení usychajících strom. Výro ní zpráva OÚ ty koly za rok 2015 Výro ní zpráva OÚ ty koly o poskytování informací dle zákona.106/1999 Sb., o svobodném p ístupu k informacím, ve zn ní pozd jších p edpis byla zve ejn na na ední desce obce od do Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje Výro ní zprávu OÚ ty koly o poskytování informací dle zákona.106/1999 Sb., o svobodném p ístupu k informacím, ve zn ní pozd jších p edpis. Výsledek hlasování: Pro - 6, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 14 bylo schváleno. Chodník podél silnice III/1096 v obci ty koly Smlouva o dílo mezi obcí ty koly a zhotovitelem p. Kubískem. edm tem díla je provedení projektové dokumentace pro územní a stavební povolení stavby Chodník podél sil. III/1096 v obci ty koly. a) projektová dokumentace pro územní rozhodnutí b) projektová dokumentace pro stavební povolení c) Inženýrská innost p i projednání a zajišt ní územního rozhodnutí d) Inženýrská innost p i projednání a zajišt ní stavební povolení Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje podpis Smlouvy o dílo mezi obcí ty koly a p. Kubískem. Jednáním byla cena díla ponížena na ástku ,- K. Výsledek hlasování: Pro - 6, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 15 bylo schváleno.

6 ísp vek na rekreaci ísp vek na rekreaci zam stnanci Obecního ú adu ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s p ísp vkem na letní rekreaci zam stnanci Obecního ú adu ty koly z rozpo tu obce na rok Výsledek hlasování: Pro - 6, Proti - 0, Zdržel se 1 Usnesení. 16 bylo schváleno. Pálení arod jnic na Planýrce Dne se uskute ní na Planýrce pálení arod jnic. P i akci bude použita hudba. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s po ádáním akce Pálení arod jnic na Planýrce i s použitím hudby dne v dob od hodin (p íprava hranice a zázemí) do hodin dne Hranice bude zapálena cca hodin. Výsledek hlasování: Pro 6, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 17 bylo schváleno. Zpráva Finan ního výboru: Rozpo tové opat ení Finan ní výbor p i OÚ ty koly p edkládá ke schválení rozpo tové opat ení. 01/ POL ,- K dotace z KÚ na vnit ní správu ,- K vodovod vodom ry ,- K vodovod technický a autorský dozor ,- K vodovod stavba ,- K vodovod prodané šachty ,- K vodovod proplacené projekty ,- K p íjem za prodané pozemky POL ,- K p íjem da za obec ,- K výdaj da za obec ,- K vratka za plyn ,- K VO-demontáž váno ní výzdoby Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje navržené rozpo tové opat ení. 01/2016. Výsledek hlasování: Pro 6, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 18 bylo schváleno. Výsledek hospoda ení za rok 2015: Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje hospodá ský výsledek za rok Výsledek hlasování: Pro 6, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 19 bylo schváleno. Návrh rozpo tu DSO P ivad Javorník na rok 2016 DSO P ivad Javorník p edložil ke schválení návrh rozpo tu na rok Rozpo et bude zve ejn n na ú ední desce obce.

7 Záv r: Starosta obce ty koly p. Št pán Benca pod koval za ú ast a ve hodin dnešní zasedání ukon il. Další zasedání Zastupitelstva obce ty koly se bude konat ve st edu dne Ve ty kolech dne Hana Jaegerová - zapisovatel p. Markéta Ježková p. Robert Nešpor Ov ovatel zápisu Ov ovatel zápisu Št pán Benca Starosta obce ty koly

Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 17.02.2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger,

Více

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 12.12.2012 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Martina Volfová,

Více

Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 20.04.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Petr Beneš, Vladislav

Více

Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 01.06.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Petr Beneš, Vladislav

Více

Zápis.03/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.03/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.03/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.02.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 05.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger,Vladislav

Více

Zápis.05/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.05/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.05/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 18.05.2016 od 19.30 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.09/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.09/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.09/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 05.10. 2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 02.10.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor,

Více

Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 14.12.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.13/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 30.10.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Martina

Více

Zápis.07/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.07/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.07/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 31.08.2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.04/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 20.03.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Robert

Více

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 21.10.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis. 06/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 06/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 06/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 15.06. 2016 od 20.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 23.09.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 29.01.2014 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Martina

Více

Zápis.09/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.09/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.09/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 05.09.2013 od 20.15 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor, Petr

Více

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.03.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 26.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 05.11.2014 od 20.30 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 24.04.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor,

Více

Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 23.11.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 19.08.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519 Záv re ný ú et obce ty koly finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519 ( 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis ) Údaje o obci : Adresa

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O:

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O: Záv re ný ú et obce ty koly finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O: 00508519 ( 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis ) Zastupitelstvo obce

Více

Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 07.08.2008 P ítomní lenové ZO: viz. prezen ní listina Omluveni: Svobodová Monika Hosté: viz. prezen ní listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Jednací ád výbor Zastupitelstva m styse erný D l

Jednací ád výbor Zastupitelstva m styse erný D l stys erný D l Zastupitelstvo m styse erný D l Jednací ád výbor Zastupitelstva m styse erný D l Zastupitelstvo m styse erný D l se usneslo vydat v souladu se zákonem. 128/2000 Sb., o obcích (obecní z ízení),

Více

ZÁPIS A P IJATÁ USNESENÍ Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ RUDOLTICE DNE V KANCELÁ I OBECNÍHO Ú ADU

ZÁPIS A P IJATÁ USNESENÍ Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ RUDOLTICE DNE V KANCELÁ I OBECNÍHO Ú ADU ZÁPIS A P IJATÁ USNESENÍ Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ RUDOLTICE DNE 24.8. 2005 V KANCELÁ I OBECNÍHO Ú ADU ítomni : R. Rajnochová, B. Kostiha, M. Glejtek, A. Jalamas, S. Zemba, D. Moravcová,

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne v sále Obecního ú adu Hnojice

Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne v sále Obecního ú adu Hnojice Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne 10.8.2010 v sále Obecního ú adu Hnojice P ítomni: Libor Kašpárek, Ji í Vrobel, Václav Adam,, Zden k Jurásek, Roman Knob, Petr

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby Termín konání: 30.1.2014 v 19.00 hod. ítomni: lenové zastupitelstva dle prezen ní listiny Nep ítomni: ing. Vl. ížek, Zd. Kaplan - omluveni 1. Jednání zahájil

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 25.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání:

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání: Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Luděk Tůma, Kamil Zborovský od

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Zá í konaného dne v 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zá í

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Zá í konaného dne v 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zá í Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Zá í konaného dne 16. 12. 2008 v 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zá í ítomno: 10 len, nadpolovi ní v tšina Program: dle p iložené pozvánky Jednání zahájil starosta

Více

Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení územního samosprávného celku Obec Mi kov za období od 1.1.2017 do 31.12.2017 Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení 1/6 I. VŠEOBECNÉ INFORMACE Název ÚSC: Obec

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

rozpo tu ve výši ,00 K V p íjmové ásti rozpo tu Ostatní neinv. p ijaté transfery ze SR ,00 K

rozpo tu ve výši ,00 K V p íjmové ásti rozpo tu Ostatní neinv. p ijaté transfery ze SR ,00 K Usnesení z 67. sch ze Rady M sta Budišova nad Budišovkou konané dne 11. ervna 2018 P ítomno : 5 len rady m sta Omluveno : 0 Neomluveno : 0 Další p ítomní : Ing. H. Dlouhá, M. Zatloukalová. M. Stránská,

Více

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu, dne 21.3.2012, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva obce a

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19,05 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zahájení zasedání zastupitelstva Schůzi zahájil starosta obce

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 7/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 17.12.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015 Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: p. Miroslav Břenda, p. Jiří Kudrna, p. Martin Bednář a p. Tomáš Kukla, pí. Marie Šedivá,

Více

U S N E S E N Í z 19. jednání Zastupitelstva obce Dobrá, konaného v ob adní síni budovy obecního ú adu.

U S N E S E N Í z 19. jednání Zastupitelstva obce Dobrá, konaného v ob adní síni budovy obecního ú adu. 1. Zahájení. U S N E S E N Í z 19. jednání Zastupitelstva obce Dobrá, konaného 28.12.2005 v ob adní síni budovy obecního ú adu. 1.1. v o l í návrhovou komisi ve složení: Radim Burger (KS M) Ing. Richard

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 14.03.2012, od 19:30 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 14.03.2012, od 19:30 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 14.03.2012, od 19:30 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19,30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 12.11.2010 Číslo: 010/2010 Ověřovatelé: Ing. Petr SAMEK Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též jako

Více

Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 12. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry

Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 12. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 12. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Přítomni dle prezenční listiny: Milan Vácha, Vlasta Málková,

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce dne 24.2.2014. Přítomni: Miroslav Pazdera, Ing. Jan Dufek, Ing. Tomáš Hrubý, Jaromír Bezvoda, Ing.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce dne 24.2.2014. Přítomni: Miroslav Pazdera, Ing. Jan Dufek, Ing. Tomáš Hrubý, Jaromír Bezvoda, Ing. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 24.2.2014 Přítomni: Miroslav Pazdera, Ing. Jan Dufek, Ing. Tomáš Hrubý, Jaromír Bezvoda, Ing. Milan Veber Omluven: Simona Schlägelová, Ing. Dušan Petrůj Ověřovatelé:

Více

Zápis.57. o lenské sch zi o.s. Bráni ánek konané v sobotu od 18:00 hod. v Hospod na Vodárn.

Zápis.57. o lenské sch zi o.s. Bráni ánek konané v sobotu od 18:00 hod. v Hospod na Vodárn. Zápis.57 o lenské sch zi o.s. Bráni ánek konané v sobotu 20.03.2015 od 18:00 hod. v Hospod na Vodárn. ítomni (dle prezen ní listiny): erná Jana, Ing. erný Jan, erná Magda, Ing. Dužíková Petra (+1), Ing.

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 2 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZM N VYUŽITÍ ÚZEMÍ v územním ízení ve zjednodušeném územním ízení podle ustanovení

Více

Obec Nová Ves. Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves

Obec Nová Ves. Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves Obec Nová Ves. j.: V Nové Vsi dne Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves Zastupitelstvo obce Nová Ves, p íslu né podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

O B E C D R Á C H O V

O B E C D R Á C H O V O B E C D R Á C H O V Zápis. 05/2008 ze sch ze obecního zastupitelstva ze dne 24.04.2008 ítomni: izváni: Ur ení ov ovatelé zápisu : p.paták, p.fousek, ing. Kopá ek, pí,podhrádská, p.peroutka, p.kolá, p.ivanšík

Více

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz SpZn: J: Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení Obec Borovnice, I : 00274747 za rok 2012 ezkoumání se uskute nilo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy.j.: MUVS-S 12409/2012/OÚPS -280.4/Mar- Vy izuje: Bc. Mare ek Libor Vsetín, dne VE EJNÁ VYHLÁŠKA Návrh opat ení obecné povahy M stský

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Zápis ze schůze ZO Lipí dne 30.7.2012

Zápis ze schůze ZO Lipí dne 30.7.2012 Zápis ze schůze ZO Lipí dne 30.7.2012 Přítomni: Bláhová Pavla, Honnerová Jana, Kysela Stanislav, Mojžíš Josef, Navrátil Luboš, Píša Pavel Omluveni: Čutka Pavel Hosté: Svobodová Hana, Balek Zdeněk Občané

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Obec Popice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Popice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.7.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah...1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele...2 2. Program

Více

Zasedání ZO 03/2016 dne 25. 04. 2016 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV

Zasedání ZO 03/2016 dne 25. 04. 2016 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV Obec Vysokov Zasedání ZO 03/2016 dne 25. 04. 2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 03/2016 dne 25. dubna 2016 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Z. Hovorková,

Více

Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně.

Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Přítomni: Jana Chalupová, Mgr. Jana Línková, Alena Baboráková, Pavel Zedníček,

Více

Z á p i s. z 2. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne 2. 5. 2015 v 19.00 hodin v budově obecního úřadu

Z á p i s. z 2. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne 2. 5. 2015 v 19.00 hodin v budově obecního úřadu Z á p i s z 2. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne 2. 5. 2015 v 19.00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Černý K., Fara J., Čápová P., Formánková G., Výborný M., Zídková E. Omluven: Vacek

Více

OBEC TEPLICE NAD BE VOU

OBEC TEPLICE NAD BE VOU OBEC TEPLICE NAD BE VOU ZÁPIS. 5/2007 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Be vou, které se konalo dne 12. zá í 2007 v sále Hasi ské zbrojnice v Teplicích nad Be vou P ítomni: Ladislav Táborský

Více

Zápis. z jednání ádné valné hromady podle ust. 423 zákona o obchodních korporacích

Zápis. z jednání ádné valné hromady podle ust. 423 zákona o obchodních korporacích Zápis z jednání ádné valné hromady podle ust. 423 zákona o obchodních korporacích I. Firma a sídlo spole nosti P-D Refractories CZ a. s. (d íve Moravské šamotové a lupkové závody a. s.) 679 63 Velké Opatovice,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

U S N E S E N Í která byla p ijata na 14. zasedání rady m sta konaného dne 13.10. 2009. íslo usnesení vy izuje termín

U S N E S E N Í která byla p ijata na 14. zasedání rady m sta konaného dne 13.10. 2009. íslo usnesení vy izuje termín U S N E S E N Í která byla p ijata na 14. zasedání rady m sta konaného dne 13.10. 2009 íslo usnesení vy izuje termín 271/09 Rada m sta bere na v domí informaci o p. B lonožník ihned provedené kontrole

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 5/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 27.9.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 6 členů

Více

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A P íloha. 1 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY v územním ízení ve zjednodušeném územním ízení podle ustanovení

Více

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, 385 17 Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, 385 17 Vimperk Váš dopis zn: Ze dne: íslo jednací: MUVPK-OD 1137/17-NOV Spisová

Více

I O Úlice p.50, M sto Touškov Telefon, fax Mobil starosta íslo b žného ú tu /0100

I O Úlice p.50, M sto Touškov Telefon, fax Mobil starosta íslo b žného ú tu /0100 V souladu s 17 zákona íslo 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních, rozpo t, v platném zn ní, p edkládá obec Úlice záv re ný ú et obce za rok 2011 Údaje o obci: Název Obec Úlice I O 00258440 Adresa

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

31.2/2/2018 ov ovatele zápisu: HOVORKA E.; T EŠ ÁK M. 31.2/3/2018 návrhovou komisi: p edseda: MUDr. KRAMÁ OVÁ M. lenové: KYPUSOVÁ L.; MAREK J.

31.2/2/2018 ov ovatele zápisu: HOVORKA E.; T EŠ ÁK M. 31.2/3/2018 návrhovou komisi: p edseda: MUDr. KRAMÁ OVÁ M. lenové: KYPUSOVÁ L.; MAREK J. M STO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání. 31 Zastupitelstva m sta Kamenický Šenov 6. ervna 2018 ve vzd lávacím centru ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Marie Mašová, Vladimír

Více

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007

Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007 Přítomni: dle prezenční listiny : 4 Omluveni : PhDr. Doušová Neomluveni : 0 Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007 Ověřovatelé zápisu: MUDr.Dvořák,

Více

Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 6.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Zápis 3/2009 Přítomni : dle presenční listiny Omluveni : Vyžrálek Milan, Souček jiří

Více

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 6.11.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov.

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 6.11.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 6.11.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov. P ítomni : 7 zastupitel Omluveni : p.tibor Hanzlík, p.libor Masa ík Ov

Více

Z á p i s. z 2. zasedání Rady m stské ásti Brno- abov esky, konaného dne v zasedací místnosti ÚM B, Horova 28, Brno...

Z á p i s. z 2. zasedání Rady m stské ásti Brno- abov esky, konaného dne v zasedací místnosti ÚM B, Horova 28, Brno... Z á p i s z 2. zasedání Rady m stské ásti Brno- abov esky, konaného dne 24.11.2010 v zasedací místnosti ÚM B, Horova 28, Brno... Zahájení: 15,30 hodin P ítomni: Mgr. Marek lapal Bc. Igor Fu ík Ing. Daniela

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Č.j.:OZ 27-3/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení metodiky a kontroly KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení metodiky a kontroly J: Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení obce Zelenecká Lhota, I : 00271829 za rok 2016 ezkoumání se uskute nilo ve

Více

V E E J N Á V Y H L Á Š K A

V E E J N Á V Y H L Á Š K A M STSKÝ Ú AD T EBÍ Odbor dopravy a komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 T ebí, adresa pro doru ení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 T ebí. j.: ODKS 4066/17 - SPIS 86/2017/PJ/4 V T ebí

Více

Ve ejné zasedání zastupitelstva obce Borovnice 2/2014 ze dne 27. února 2014. Informace o konání sch ze: Program jednání:

Ve ejné zasedání zastupitelstva obce Borovnice 2/2014 ze dne 27. února 2014. Informace o konání sch ze: Program jednání: Ve ejné zasedání zastupitelstva obce Borovnice 2/2014 ze dne 27. února 2014 Informace o konání sch ze: Místo konání: Termín: ast: Nep ítomen: Zasedání ídil: Zapisoval: Ov ovatelé zápisu: estavlky spole

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 31. 10. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 31. 10. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 31. 10. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Místostarostka Marie Štolová zahájila zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Přítomni: Petr Šváb, Jan Kadidlo, Luboš Kadidlo, Ing. Stanislav Urban,

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 375/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7

Více

Nada ní fond SENIO I SKUPINY EZ Výro ní zpráva za rok 2015

Nada ní fond SENIO I SKUPINY EZ Výro ní zpráva za rok 2015 Výro ní zpráva Nada ního fondu SENIO I SKUPINY EZ za rok 2015 Základní údaje o nada ním fondu Název: Nada ní fond SENIO I SKUPINY EZ" Sídlo: Duhová 2/1444, 140 53 Praha 4 : 279 47 564 Vznik: 27.9.2007

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010

Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010 Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, p. Ing. Kraus, pí. Vyletová, p. Krisman, p. Štaif, PhDr. Koubová, pí. Boudová,

Více

OBEC K ESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 8/2008 obce K esetice, které se konalo dne

OBEC K ESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 8/2008 obce K esetice, které se konalo dne OBEC K ESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva 8/2008 obce K esetice, které se konalo dne 4.11.2008 P ítomni: Omluveni: 10 (p.komárková se dostavila po hlasování o programu) 1 (Brtek), Zahájení Starostka

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více