Výzva k podání nabídek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídek"

Transkript

1 Výzva k podání nabídek Název zakázky: Druh veřejné zakázky: Typ veřejné zakázky Dodávka 225 ks fotopastí pro potřebu projektu 3Lynx, realizovaného v rámci programu Interreg CENTRAL EUROPE, reg. č. projektu CE1001 dodávky Zakázka malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Zadavatel: Správa Národního parku Šumava IČO: máje 260, Vimperk Osoba oprávněná jednat za zadavatele, její telefon a e- mailová adresa: Kontaktní osoba zadavatele ve věci zakázky: Mgr. Pavel Hubený tel.: pavel.hubeny@npsumava.cz Dana Fendrichová, oddělení informatiky a GIS; tel.: ; dana.fendrichova@npsumava.cz Evidenční číslo zadavatele: NPS 09238/2017 Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele, který dodá 225 ks fotopastí s příslušenstvím. Požadované příslušenství je specifikováno níže. Nabídky mohou uchazeči podávat pouze na dodávku celého požadovaného množství včetně příslušenství. Popis předmětu zakázky: Podkladem pro zpracování nabídky je tato Výzva a přiložená zadávací dokumentace včetně příloh. Parametry pro nákup fotopastí + příslušenství: Počet kusů: 225 Požadované parametry: Záznam fotografií i videa, foto + video Rozlišení obrazu: 5/20 Mp Rychlost odezvy: ¼ sekundy nebo rychlejší Strana 1 (celkem 7)

2 Sériové snímání: 1 5 fotografií Přísvit: všech 225 ks bílý blesk, (z toho u 30 ks zároveň možnost výměny a následného použití dalších blesků - černý blesk, IR blesk pro zajištění maximální efektivity za proměnlivých podmínek) Možnost nahrávat zvuk Rozhraní: USB, SD, konektor pro externí zdroj Příslušenství ke každému kusu bude obsahovat: - přísvit: bílý blesk - 2 x odpovídající počet kusů lithiových baterií: - nedobíjecí jednorázový článek pro jedno použití - schopnost baterie uchovat si energii aspoň 15 let od data výroby - chemické složení: Li/FeS 2 - vhodné pro použití za teplot -40 C až +60 C. - články odolné vůči úniku obsahu - ideální pro fotopasti - odpovídající Paměťová karta s kapacitou alespoň 16 GB - kovový uzamykatelný box (ochranná skříňka) kompatibilní pro vsazení fotopasti a zajištění pomocí visacího zámku a ocelového lana - odpovídající počet nerezových vrutů do dřeva (minimálně 2) alespoň 5x50 mm pro instalaci kovového boxu (ochranné skříňky) do stromu - ocelové lano silné minimálně 6 mm a dlouhé alespoň 2000 mm pro každou fotopast (tedy celkem minimálně 450 metrů) - 2ks hliníkové lisovací objímky průměr alespoň 6 mm pro každou fotopast (tak aby bylo možné protáhnout ocelové lano a vytvořit oko) - visací kovový zámek (průměr od 4 do 8 mm) podmínkou je zamykání všech zámků stejným klíčem Příslušenství k 40 kusům fotopastí bude dále obsahovat: - druhá (náhradní) odpovídající Paměťová karta s kapacitou alespoň 16 GB (tedy celkem kusů) Příslušenství k 30 kusům fotopastí bude dále obsahovat: - vyměnitelné přísvity černý blesk a IR blesk Strana 2 (celkem 7)

3 Předmět plnění bude účtován na vrub projektu č. CE1001 3Lynx -.Population based (transnational) monitoring, management and stakeholder involvement for the Eurasian lynx affecting 3 Lynx Populations in the Central Europe Area v rámci programu Interreg CENTRAL EUROPE. Faktury dodavatele vztahující se k nákupu tohoto vybavení musí být označeny číslem a názvem projektu: č. CE1001 3Lynx - Population based (transnational) monitoring, management and stakeholder involvement for the Eurasian lynx affecting 3 Lynx Populations in the Central Europe Area v rámci programu Interreg CENTRAL EUROPE. Maximální přípustný finanční limit veřejné zakázky ze strany zadavatele: ,72 Kč bez DPH V případě, že některý z účastníků překročí uvedený maximální přípustný limit veřejné zakázky ze strany zadavatele, pak takovýto účastník nesplní podmínky tohoto výběrového řízení a bude z tohoto výběrového řízení vyloučen. Datum vyhlášení: 2. října 2017 Lhůta pro podávání nabídek: Lhůta pro podání nabídek začne běžet od 3. října Lhůta pro podání nabídek skončí dne 16. října 2017 v 10:00 hodin. Otevírání obálek: 16. října 2017, v 10:01 hodin. Zadávací lhůta: Dodavatel je vázán svou nabídkou do 20. listopadu Místo pro podávání nabídek: Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky: El. tržiště GEMIN Plnění bude vybraným účastníkem dodáno do 3 týdnů od podpisu smlouvy Místo dodání / převzetí plnění: Správa Národního parku Šumava pracoviště v Kašperských Horách Sušická č.p. 399, Kašperské Hory Strana 3 (celkem 7)

4 Bude se konat prohlídka místa plnění Ne Hodnotící kritéria: Základním hodnotícím kritériem je nejnižší nabídková cena. Nabídky budou hodnoceny podle nabídkové ceny v Kč bez DPH. Veřejná zakázka bude přidělena dodavateli, který podal nabídku s nejnižší nabídkovou cenou. Požadavky na prokázání způsobilosti účastníka: Zadavatel požaduje splnění podmínek dle Přílohy č. 2 - F Čestné prohlášení. V případě, že účastník nesplní výše uvedený požadavek na prokázání způsobilosti, bude nabídka účastníka vyloučena z výběrového řízení. Požadavek na uvedení kontaktní osoby účastníka: Účastník ve své nabídce uvede kontaktní osobu ve věci zakázky, její telefon a ovou adresu. Požadavek na písemnou formu nabídky: Nabídka musí být zadavateli podána v písemné formě. Požadavek na písemnou formu je považován za splněný tehdy, pokud jsou nabídka včetně návrhu smlouvy podepsány osobou oprávněnou jednat za účastníka či účastníkem samotným. V případě, že nebude návrh smlouvy předložený v nabídce podepsaný osobou oprávněnou jednat za účastníka či účastníkem samotným, bude tato nabídka z výběrového řízení vyloučena. Nabídky uchazečů musí být podány zpracovány písemně, v českém jazyce, bez oprav a přepisů, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Požadovaný jazyk nabídky: Český Další požadavky na zpracování nabídky: Nabídka bude podána prostřednictvím elektronického tržiště GEMIN. Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele: Ne Strana 4 (celkem 7)

5 Výběrové řízení se řídí: Ustanovením 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Směrnicí S 02 Směrnice o zadávání veřejných zakázek Přílohy Zadávací dokumentaci tvoří tato výzva s přílohami: 1. Příloha č. 1 Položkový rozpočet 2. Příloha č. 2 F177 - Čestné prohlášení 3. Příloha č. 3 Návrh kupní smlouvy Ve Vimperku 2. října 2017 Mgr. Pavel Hubený ředitel Správy Národního parku Šumava Informace pro účastníka: U zakázek vypsaných v rámci rezortu Ministerstva životního prostředí, tedy také u VZ vypsaných Správou Národního parku Šumava, není účtována provize vítěznému dodavateli, tzn. vítězný dodavatel nebude za zakázky Správy Národního parku Šumava hradit žádnou provizi. Strana 5 (celkem 7)

6 1. Další informace: Zadavatel účastníkovi doporučuje využít vzory (přílohy) dokladů v příloze ZD, které uchazeč dle potřeby vyplní. Účastník předloží nabídku včetně všech náležitostí dle zadávacích podmínek v jednom originálním vyhotovení. Nabídka musí být zpracována a zadavateli podána v písemné formě, v českém jazyce. Požadavek na písemnou formu je považován za splněný tehdy, pokud je nabídka podepsána osobou oprávněnou jednat jménem účastníka. Nabídka nesmí obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Obsah nabídky 1) Návrh smlouvy (Příloha č. 3) podepsaný účastníkem či osobou oprávněnou jednat za účastníka 2) Čestné prohlášení (Příloha č. 2) 3) Naceněný Položkový rozpočet (Příloha č. 1) Zadavatel nepřipouští variantní řešení. Za nabídkovou cenu se považuje cena plnění celého předmětu veřejné zakázky tj. celková nabídková cena. Nabídková cena bude uvedena v absolutní hodnotě v českých korunách. Nabídková cena bude zpracována jako nabídková cena bez DPH, samostatně DPH a nabídková cena včetně DPH. Nabídková cena musí obsahovat veškeré nutné náklady k řádné realizaci předmětu veřejné zakázky a musí být uvedena v příslušném bodě závazného návrhu smlouvy, nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná. Smluvní a platební podmínky zadavatel vymezuje v Příloze č. 3 zadávacích podmínek - vzor Návrhu smlouvy. Účastník musí v nabídce předložit takový návrh smlouvy, který se obsahově shoduje se vzorem Návrhu smlouvy v celém jeho rozsahu, přičemž dobu splatnosti faktur a záruční lhůtu může prodloužit. Zadávací podmínky obsažené v zadávací dokumentaci může zadavatel změnit nebo doplnit před uplynutím lhůty nabídek. Změna nebo doplnění zadávací dokumentace podmínek musí být uveřejněna nebo oznámena dodavatelům stejným způsobem jako zadávací podmínka, která byla změněna nebo doplněna. V případě zjištění neetických praktik účastníka (nabízení, poskytnutí, přijímání nebo zprostředkování nějakých hodnot nebo výhod s cílem ovlivnit chování nebo jednání kohokoliv přímo nebo nepřímo ve výběrovém řízení) či rozporu čestného prohlášení účastníka a skutečností ověřených zadavatelem na základě spolehlivých informací, případně i na základě využití požádání uchazeče o písemné vysvětlení nebo po přizvání účastníka pro ústní vysvětlení, vyloučí zadavatel takového účastníka bezodkladně z výběrového řízení. Zadavatel je oprávněn zrušit výběrové řízení na dodavatele plnění této veřejné zakázky malého rozsahu i bez udání důvodu do doby uzavření smlouvy. Za důvod zvláštního zřetele, pro který nelze na zadavateli požadovat, aby ve výběrovém řízení pokračoval, bude přitom považována mj. absence nabídek s nabídkovou cenou umožňující zadavateli nepřekročit finanční limit pro danou veřejnou zakázku. Strana 6 (celkem 7)

7 Dodavatel je oprávněn po zadavateli požadovat písemně dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Písemná žádost musí být zadavateli doručena nejpozději do 4 pracovních dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Zadavatel odešle dodatečné informace k zadávacím podmínkám nejpozději do 2 pracovních dnů. Před uzavřením smlouvy musí účastník, se kterým má být podepsána smlouva předložit Návrh smlouvy ve třech originálních vyhotoveních, ve stejném znění jako předložil v nabídce. Přílohy k Zadávací dokumentaci Příloha č. 1 Položkový rozpočet Příloha č. 2 F Čestné prohlášení Příloha č. 3 Návrh kupní smlouvy Ve Vimperku dne 2. října Mgr. Pavel Hubený ředitel Správy Národního parku Šumava Strana 7 (celkem 7)

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

Oprava systému vytápění VOŠ, SŠ, COP

Oprava systému vytápění VOŠ, SŠ, COP Vyšší odborná škola, Střední škola, Centrum odborné přípravy Budějovická ul. 421 391 02 Sezimovo Ústí IČ: 129 07 731 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce Oprava systému vytápění VOŠ, SŠ, COP OBSAH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč.

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Článek 1 Základní údaje

Článek 1 Základní údaje č. j. ZS6 796/2019 Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400, se sídlem Pionýrů 400, 738 02 Frýdek-Místek jako zadavatel vyhlašuje v souladu s ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Výstavba PC Sítě Bohdalec

Výstavba PC Sítě Bohdalec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky SD11/2013 Název zakázky: Stavební práce Předmět zakázky: Výměna střešní krytiny a klempířských prvků na budově ŠD Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu (dále

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Číslo zakázky 5/2016 Název zakázky: Oprava střechy Předmět zakázky: Typ zakázky: Výzva k podání nabídek Oprava střechy budovy ZŠ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZ ). Datum vyhlášení 4.6. 2016

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu Ing. Čeněk Kukal Saratovská 1070/37, 100 00 Praha Přístavba kompletační haly a nákup nových technologií do výroby reg. č. projektu: 11/014/3120a/120/001057 Č. j: VZ-23/03-2013 Praha, 10. ledna 2014 Počet

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel.

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014 Město MILOVICE V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D KY V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E N A V E Ř E J N O U Z A K Á Z K U M A L É H O R O Z S A H U podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava krytu místní komunikace Paseky nad Jizerou" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem:

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem: Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem:,,lfp Volkswagen T6 Zadavatel veřejné zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci veřejné

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadavatel tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci následující veřejné zakázky malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Dle zákona č. 134/2016 sb., o veřejných zakázkách (dále jen "ZVZ") dále jen "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE" k zakázce malého rozsahu Název zakázky: "Dodávka osiva kukuřice" Identifikační údaje

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Obnova a doplnění dopravního značení.

Obnova a doplnění dopravního značení. Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění ceny

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Lomnici nad Popelkou

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Lomnici nad Popelkou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. Název veřejné zakázky: Vybavení šaten Základní

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Akademie výtvarných umění v Praze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Dodávka techniky audiovizuální digitalizace pro AVU v Praze" realizovaná MIMO REŽIM ZÁKONA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se směrnicí Města Frýdlant Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se směrnicí Města Frýdlant Zásady pro zadávání veřejných zakázek Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se směrnicí Města Frýdlant Zásady pro zadávání veřejných zakázek ve smyslu 6 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zákon o zadávání veřejných zakázek, zakázka malého rozsahu Otevřená výzva 1. Zadavatel: Maso Třebovle s.r.o.

Více

Podpora čtení a výuky jazyků. Dodávka služby: Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky Předmět zakázky:

Podpora čtení a výuky jazyků. Dodávka služby: Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky Předmět zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

Základní škola Morkovice, příspěvková organizace 17. listopadu 416 768 33 Morkovice

Základní škola Morkovice, příspěvková organizace 17. listopadu 416 768 33 Morkovice Základní škola Morkovice, příspěvková organizace 17. listopadu 416 768 33 Morkovice V Morkovicích 5.2.2015 Vážená paní, vážený pane, Základní škola Morkovice, příspěvková organizace se sídlem 17. listopadu

Více

Bc. Vladimíra Priputenová, ředitelka mateřské školy

Bc. Vladimíra Priputenová, ředitelka mateřské školy Dodávka 4 konvektomatů pro jídelny MŠ v Trutnově Systémové číslo VZ: P16V00000004 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: Mateřská škola, Trutnov, Komenského 485 Sídlo: Komenského 485, Trutnov Horní Předměstí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 9/2012 vydaného Radou města Přerova Název zakázky: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních pomůcek pro Základní

Více

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky, v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Postup

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky 2019/2 Název veřejné zakázky: "Dodávka učebních pomůcek: Kolový traktor pro praxi a odborný výcvik" Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce)

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci (dále jen zadavatel ), tímto vyzývá dodavatele k podání nabídky v rámci níže uvedené veřejné zakázky malého rozsahu v řízení podle 6 a 27 zákona

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce Č.j.: UKLFP/216044/2019 Zadavatel zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci následující veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro obec Malenovice Dodávky 39234000-1

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Betonové produkty P18V00000006 1. INFORMACE O ZADAVATELI Název veřejné zakázky Typ veřejné zakázky Identifikační údaje zadavatele Název Adresa sídla IČ 46936777 Osoba oprávněná za

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava Havírenské cesty" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky nad Jizerou 242 IČ: 00580791

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra IČO: 67779999 Sídlo/místo podnikání: Přípotoční

Více

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Praha 7 dne: 25.1. 2018 VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Sběrný dvůr-město Krásná Hora nad Vltavou-technologická

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky Výběrové řízení na realizaci expozic na veletrzích 2 Druh zakázky Služby ČÁST I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele COMTES FHT a.s. Sídlo zadavatele Průmyslová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ zadávanou v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace na zakázku Dodávka a mechanizovaná výsadba cibulovin

Zadávací dokumentace na zakázku Dodávka a mechanizovaná výsadba cibulovin Zadávací dokumentace na zakázku Dodávka a mechanizovaná výsadba cibulovin 1. INFORMACE O ZADAVATELI Název veřejné zakázky Dodávka a mechanizovaná výsadba cibulovin Typ veřejné zakázky Zakázka malého rozsahu,

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.00/51.034 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.00/51.034 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, DOBŘÍŠ IČO tel.:

Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, DOBŘÍŠ IČO tel.: Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, 263 80 DOBŘÍŠ IČO 61100331 tel.: 318 521 040 e-mail: post@gymkc.cz č.j. 0677/2018/GKCPB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu Výměna podlahových krytin

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek s názvem Dodávka dopravních automobilů pro

Více

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek,

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek, Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07./1.3.00/51.0026 Učíme digitálně Dodávka mobilních (dotykových) zařízení Dodávka

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07./1.3.00/51.0026 Učíme digitálně Dodávka mobilních (dotykových) zařízení Dodávka Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁKUP VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Evidenční číslo veřejné zakázky: Zadavatel: VZ_2016_0051

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁKUP VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Evidenční číslo veřejné zakázky: Zadavatel: VZ_2016_0051 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁKUP VÝPOČETNÍ TECHNIKY Zadavatel: Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p., se sídlem Na Vápence 915/14, 130 00 Praha 3 IČO: 03630919, DIČ: CZ03630919 Evidenční číslo veřejné

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ČESKÁ SPRÁVA SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ IČO: 00006963 Sídlo/místo podnikání: Křížová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Spotřební materiál pro kancelářskou techniku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Hardware a software VZ_NBK_040_2018_03

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Hardware a software VZ_NBK_040_2018_03 Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Do veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

14. 11. 2014. Základní škola Brno, Masarova 11, příspěvková organizace

14. 11. 2014. Základní škola Brno, Masarova 11, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajůpro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

IČ zadavatele: DIČ zadavatele: CZ Kontaktní osoba zadavatele, vč. kontaktních údajů (telefon a ová adresa):

IČ zadavatele: DIČ zadavatele: CZ Kontaktní osoba zadavatele, vč. kontaktních údajů (telefon a  ová adresa): Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Kantor

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky pod názvem Vybavení domova se zvláštním režimem Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení

Více

2.2.2015. Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola, Hovorany, příspěvková organizace. Sídlo zadavatele: Hovorany 594, 696 12 Ředitelka školy

2.2.2015. Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola, Hovorany, příspěvková organizace. Sídlo zadavatele: Hovorany 594, 696 12 Ředitelka školy Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE EBB gear box solo endurance test rig 1 ks Projekt: Rozšíření vývojového centra NEJEDNÁ SE O ZAKÁZKU PODLE ZÁKONA Č. 137/2006SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V Jablonci nad Nisou, dne 8.7.2016..

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Veřejná zakázka UOČO 3/06/15 Dodávky technických a speciálních plynů pro imisní monitoring od roku 2016

Veřejná zakázka UOČO 3/06/15 Dodávky technických a speciálních plynů pro imisní monitoring od roku 2016 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 10/2014 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE část D: modernizace a rozšíření identity managementu město Horažďovice Mírové náměstí 1 341 01 Horažďovice

Více

Číslo veřejné zakázky (bude C doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu:

Číslo veřejné zakázky (bude C doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum. 206/2014 Mgr. Ivana Burčová 23. 6. 2014 606 054 991

Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum. 206/2014 Mgr. Ivana Burčová 23. 6. 2014 606 054 991 adresa dodavatele Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum 206/2014 Mgr. Ivana Burčová 23. 6. 2014 606 054 991 Věc: Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou mimo působnost

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma: obec Název a sídlo zadavatele: Městys

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad vlády České republiky IČO: 00006599 Sídlo/místo podnikání:

Více