VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ČTVRTÉHO ROČNÍKU SOUTĚŽE PROJEKTOVÝ MANAŽER ROKU 2015 PLATNÉ KE DNI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ČTVRTÉHO ROČNÍKU SOUTĚŽE PROJEKTOVÝ MANAŽER ROKU 2015 PLATNÉ KE DNI 1.6.2015"

Transkript

1 Příloha č. 1 Statutu soutěže Projektový manažer roku ze dne VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ČTVRTÉHO ROČNÍKU SOUTĚŽE PROJEKTOVÝ MANAŽER ROKU 2015 PLATNÉ KE DNI (dále jen Soutěž a Pravidla ) ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Tato Pravidla jsou jako Příloha č. 1 nedílnou součástí Statutu soutěže Projektový manažer roku 2015 vyhlášené pořadatelem Společností pro projektové řízení, z.s. (dále jen Statut a Pořadatel ). Jejich účelem je zpřesnit a konkretizovat podmínky pro vlastní průběh, organizaci, přihlašování a hodnotící kritéria čtvrtého ročníku Soutěže pořádaného v roce Ve všech ostatních případech v těchto Pravidlech neuvedených či nijak dále neřešených platí příslušná ujednání Statutu, který je těmto Pravidlům nadřazen. DOBA TRVÁNÍ SOUTĚŽE Soutěž je zahájena dnem jejího veřejného vyhlášení Pořadatelem a je ukončena dnem slavnostního veřejného vyhlášení vítězů jednotlivých kategorií Soutěže (Galavečer). Veřejným vyhlášením se rozumí zveřejnění na webových stránkách Pořadatele nebo Soutěže. Čtvrtý ročník Soutěže je vyhlášen Pořadatelem počínaje dnem Možnost přihlášení a registrace účastníků do Soutěže je zahájena dnem a končí dne Po tomto datu není možné se do čtvrtého ročníku Soutěže registrovat, nestanoví-li pořadatel Soutěže jinak. Pořadatel Soutěže veřejně oznámí seznam finalistů všech kategorií nejpozději dne , a to zveřejněním na webových stránkách Soutěže. Slavnostní vyhlášení vítězů Soutěže proběhne nejpozději do v Praze v reprezentativních prostorách zvolených Pořadatelem. Slavnostním vyhlášením vítězů je daný ročník Soutěže ukončen. VYHLÁŠENÉ KATEGORIE Pořadatel vyhlašuje tyto kategorie: 1. Projektový manažer / Projektová manažerka roku 2. Projekt roku 3. Neziskový a charitativní projekt roku 4. Studentský projekt roku 5. Síň slávy 6. Cena sympatie publika = Nejsympatičtější projektový/á manažer/ka roku nebo Nejsympatičtější projekt roku

2 ÚČASTNICKÝ POPLATEK Účast v soutěži je bezplatná. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO REGISTRACI Přihlášení do Soutěže je možné výhradně na základě vyplnění online registračního formuláře, který plní formu závazné přihlášky a který je k dispozici na webových stránkách soutěže po dobu určenou k registraci. Spolu s vyplněním tohoto online registračního formuláře je nezbytné odeslat veškeré Pořadatelem Soutěže požadované přílohy. Vyplněním přihlášky bez vad spolu s doplněním všech požadovaných příloh se účastník považuje za závazně přihlášeného do daného ročníku Soutěže. Přihlášky do soutěže budou posuzovány z hlediska úplnosti a správnosti zadaných údajů. Pořadatel může kdykoliv do vyhlášení výsledků vyzvat účastníka k doplnění či upřesnění uvedených údajů či k prokázání jejich pravdivosti. Přihlašovatelem nemůže být projektový manažer nebo projekt organizace, která je organizátorem soutěže nebo je obchodním partnerem soutěže. Přihlašovatelem rovněž nemůže být člen Týmu expertů ani člen interního projektového týmu Pořadatele soutěže. Pořadatel nehradí účastníkům jakékoliv náklady spojené s účastí v Soutěži a nevrací poskytnuté materiály. Pořadatel má právo předčasně uzavřít registrace v případě překročení kapacity lidských zdrojů na straně Pořadatele, která by mohla ovlivnit plynulost hodnocení a stejné soutěžní podmínky pro všechny soutěžící. KVALIFIKAČNÍ PODMÍNKY PRO REGISTRACI DO JEDNOTLIVÝCH KATEGORIÍ PROJEKTOVÝ MANAŽER / PROJEKTOVÁ MANAŽERKA ROKU Tato kategorie je společná pro obě pohlaví. Účastník v průběhu posledních tří let: - vystupoval na pozici projektového manažera alespoň ve dvou projektech a plně odpovídal za dosažení cíle projektu ve všech jeho aspektech; - má zkušenosti s řízením týmu alespoň ve dvou fázích životního cyklu projektu, z nichž jedna je realizace; - na projektech se účastnil v pozici manažera projektu nebo manažera dílčího týmu projektu s celkovou kapacitou alespoň 100 člověkodnů práce. PROJEKT ROKU Účastník splňuje následující kritéria: - naplňuje a je v souladu s obecnou definicí projektu dle IPMA, tedy projekt je časově, nákladově a zdrojově omezený proces realizovaný za účelem vytvoření definovaných výstupů (rozsah naplnění projektových cílů) co do kvality, standardů a požadavků; - byl pro něj sestaven konkrétní projektový tým; - je dokončen a lze posoudit jeho užitečnost (přínosy); - byl realizován subjektem registrovaným v ČR. NEZISKOVÝ A STUDENTSKÝ PROJEKT ROKU Účastník splňuje následující kritéria:

3 - naplňuje a je v souladu s obecnou definicí projektu dle IPMA, tedy projekt je časově, nákladově a zdrojově omezený proces realizovaný za účelem vytvoření definovaných výstupů (rozsah naplnění projektových cílů) co do kvality, standardů a požadavků; - má nepochybný neziskový charakter (projekty v oblasti sociální, charitativní, apod.); - byl pro něj sestaven konkrétní projektový tým, v případě studentského projektu, byl realizován studentským projektovým týmem (všechny významné pozice řídící struktury projektu byly obsazeny a realizovány studenty); - je dokončen a lze posoudit jeho užitečnost (přínosy); - byl realizován subjektem registrovaným v ČR. SÍŇ SLÁVY PROJEKTOVÉHO MANAGEMENTU Nominován může být kdokoliv s praxí v oblasti PM nejméně 15 let, kdo významně přispěl k rozvoji kvalitního projektového řízení. CENA SYMPATIE PUBLIKA NEJSYPATIČTĚJŠÍ PROJEKTOVÝ MANAŽER / PROJEKTOVÁ MANAŽERKA ROKU Nominováni jsou automaticky všichni finalisté Soutěže. CENA SYMPATIE PUBLIKA PROJEKT ROKU (ze všech kategorií) Nominováni jsou automaticky všichni finalisté kategorií Projekt roku, Charitativní projekt roku a Studentský projekt roku. VŠEOBECNÁ HODNOTÍCÍ KRITÉRIA KATEGORIE PROJEKTOVÝ MANAŽER / PROJEKTOVÁ MANAŽERKA ROKU Hodnocení je tříkolové. Nejprve proběhne posouzení přihlášky a k ní připojené dokumentace Týmem expertů. Následně v této první fázi proběhnou pohovory Týmu expertů s přihlášenými. Hodnocení z této části bude tvořit 30% celkového hodnocení. Výsledkem první fáze bude výběr a nominace pěti finalistů pro každou jednotlivou kategorii soutěže. Ve druhé fázi nominovaní finalisté absolvují simulační hru (s předem daným scénářem stejným pro všech 5 finalistů). Hodnocení bude provedeno jak na základě tvrdých kriterií (dosažený výsledek), tak i na základě měkkých kriterií (způsob vedení a řízení týmu). Hodnocení z této části bude tvořit 40% celkového hodnocení. Hrou provede tým expertů ve složení uvedeném na webových stránkách soutěže. Zbylých 30% hodnocení pěti finalistů nominovaných pro každou kategorii rozhodne odborná porota složená z členů Týmu expertů na základě výstupů předchozích fází a prezentace finalistů při závěrečném Galavečeru. Hlavními principy hodnocení jsou: - Proaktivita; - Snaha vyřešit potřeby zadavatele; - Práce s projektovým týmem; - Kompetence technické, behaviorální, kontextové, - Reálné výsledky získané simulací projektu. KATEGORIE PROJEKT ROKU, NEZISKOVÝ A STUDENTSKÝ PROJEKT ROKU Hodnocení je dvoukolové.

4 Nejprve proběhne posouzení přihlášky a k ní připojené dokumentace Týmem expertů. Hodnocení z této části bude tvořit 50% celkového hodnocení. Výsledkem prvního kola bude výběr a nominace pěti finalistů pro příslušnou kategorii soutěže. Ve druhém kole provede Tým expertů osobní návštěvu na místě realizace projektu nebo osobní pohovor u nominovaných finalistů, a dále prezentace projektů finalistů při závěrečném Galavečeru. Výsledkem bude hodnocení, které bude tvořit 50% celkového hodnocení. Výsledkem druhého kola bude rozhodnutí Týmu expertů o vítězích a celkovém pořadí z nominované pětice finalistů pro příslušnou kategorii soutěže. PREZENTACE FINALISTŮ SOUTĚŽE NA SLAVNOSTNÍM GALAVEČERU Každý nominovaný finalista připraví pro slavnostní předávání cen svou veřejnou prezentaci, a to na základě pokynů Pořadatele. Hlavními principy hodnocení bude: 1. přínos projektu svému okolí; 2. realizace v souladu s dobrou praxí PM; 3. vědomá práce s nejistotou, tedy: - realizátoři i zadavatel projektu proaktivně přistupovali k měnícím se okolnostem, pracovali na bázi společné dohody, nikoliv nátlaku; - cíl projektu, rozsah projektu i průběh realizace proaktivně upřesňovali tak, aby bylo dosaženo užitečného výsledku; 4. efektivní vynaložení finančních prostředků, odměna realizátorům. SÍŇ SLÁVY Nominované může navrhnout Pořadateli kterýkoliv občan nebo podnikatelský subjekt. Všechny došlé návrhy nominovaných do síně slávy společně vyhodnotí Tým expertů a rozhodne, zda a koho do síně slávy uvést. CENA SYMPATIE PUBLIKA Hosté galavečera obdrží spolu se vstupenkou hodnotící lístek, na kterém zaškrtnou nejsympatičtějšího projektového manažera a nebo projekt. Tyto lístky odevzdají na určeném místě nejpozději do určeného okamžiku. Hlasy budou sečteny a vítěz ceny sympatie bude vyhlášen v závěru večera. TÝM EXPERTŮ Seznam členů Týmu expertů bude zveřejněn Pořadatelem na webových stránkách Soutěže nejpozději ke dni CENY Účastí v Soutěži nevzniká právo na ceny a ceny nelze právně vymáhat.

5 Vítězům Soutěže náleží morální ocenění v podobě udělení příslušného titulu za vítězství v dané kategorii pro daný ročník. Případné věcné či finanční ceny mohou být rozhodnutím Pořadatele kdykoli změněny a tyto ceny nelze směnit za hotovost, ani není možné požadovat vydání jiné ceny, než té, která je Pořadatelem stanovena. Právo na cenu nevzniká v případě nedodržení nebo porušení Pravidel či Statutu Seznam cen bude uveřejněn před vyhlášením výsledků na webových stránkách Soutěže. VYLOUČENÍ ZE SOUTĚŽE Pořadatel je oprávněn vyloučit účastníka ze soutěže, v případě hrubého porušení Statutu Soutěže nebo Pravidel. ODPOVĚDNOST PŘIHLAŠOVATELE ZA POSKYTNUTÉ INFORMACE Přihlašovatelé projektu jsou povinni uvést v přihlášce pravdivé informace. Přihlašovatelé projektu nebudou omezovat přístup k informacím o projektu žádným způsobem a souhlasí s tím, že informace o projektu uvedené v přihlášce nebo při osobní prezentaci budou zveřejněny. Akceptovatelná je pouze anonymizace nebo omezení informací, které představují informace tajné nebo podléhají obchodnímu tajemství. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ Veškeré nakládání s osobními údaji účastníků Soutěže se řídí Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění a ostatními právními předpisy platnými na území České republiky. Pořadatel je řádně zapsána ve veřejném registru zpracovatelů osobních údajů vedeném u Úřadu na ochranu osobních údajů. (Odkaz: ). Účastník Soutěže dává svým svobodným rozhodnutím zúčastnit se Soutěže najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely organizace Soutěže a registrace své účasti v této Soutěži či na slavnostním Galavečeru Soutěže. V případě, že účastník Soutěže chce odstranit své registrační údaje natrvalo, je povinen podat písemnou žádost u Pořadatele. Jeho osobní údaje budou odstraněny s výjimkou údajů na dokladech, které je nutno archivovat ze zákona, a to zejména pro účely účetní a daňové evidence. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ Pořadatel si vyhrazuje právo změnit tato Pravidla nebo Soutěž kdykoliv zrušit. Oznámení o této skutečnosti bude provedeno zveřejněním na webových stránkách soutěže. Účastníci nemají žádný právní nárok na úhradu nákladů či případných škod, které jim vznikly nebo mohly vzniknout v souvislosti s jejich účastí v Soutěži, a to ani v případě, že dojde ke změně Pravidel nebo bude Soutěž Pořadatelem zrušena. Webovými stránkami se pro účely těchto Pravidel myslí webové stránky provozované Pořadatelem na doménách a V Praze dne 1. června 2015 Ing. Michael Motal, Prezident Společnosti pro projektové řízení, z.s.

ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA

ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA A. Úvod 1. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který stanoví úplná a závazná pravidla pro konání reklamní soutěže TEPLO ZDARMA (dále jen soutěž ) ve vztahu

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. UPC Top Beauty

PRAVIDLA SOUTĚŽE. UPC Top Beauty PRAVIDLA SOUTĚŽE UPC Top Beauty Pořadatel Pořadatelem soutěže UPC Top Beauty (dále jen "soutěž"), je společnost UPC Česká republika, spol. s r.o., se sídlem Závišova, 14000 Praha 4-Nusle, IČO: 00562262,

Více

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Dove Masterbrand (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

Reklamní akce Elseve Luminizer - Oslň svými vlasy

Reklamní akce Elseve Luminizer - Oslň svými vlasy Reklamní akce Elseve Luminizer - Oslň svými vlasy 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce L Oréal Elseve Luminizer Oslň svými

Více

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Garnier Pure (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE I. Pořadatel soutěže Společnost Mabest dále jen ( Pořadatel ) se sídlem Štítného 6, Praha 3, 130 00, zastoupená Gabrielou Klimentovou, IČ: 27437779, DIČ: CZ27437779 pořádá reklamní

Více

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže POM-BÄR 3D (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže

Více

Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika

Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj!

Více

Pravidla soutěže #FlyOK

Pravidla soutěže #FlyOK Pravidla soutěže #FlyOK (dále také jen pravidla ) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatelem soutěže #FlyOK (dále jen soutěž ) je společnost České aerolinie a.s. se sídlem Jana Kašpara 1069/1, 160 08 Praha 6,

Více

Statut a pravidla soutěže Ekologický oskar 2016 E.ON Energy Globe Award ČR

Statut a pravidla soutěže Ekologický oskar 2016 E.ON Energy Globe Award ČR Statut a pravidla soutěže Ekologický oskar 2016 E.ON Energy Globe Award ČR Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel soutěže Ekologický oskar E.ON Energy Globe Award ČR, kterou pořádá společnost E.ON Energie,

Více

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž )

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel Spotřebitelskou soutěž pořádá společnost PRIA LABS s.r.o., Nad Stráněmi 5656, 760 05 Zlín, IČO: 026 07 859, spisová

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK SOUTĚŽE SNAPBACKS.CZ RAP CONTEST (DÁLE JEN PODMÍNKY)

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK SOUTĚŽE SNAPBACKS.CZ RAP CONTEST (DÁLE JEN PODMÍNKY) ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK SOUTĚŽE SNAPBACKS.CZ RAP CONTEST (DÁLE JEN PODMÍNKY) 1. POŘADATEL a) Společnost UnderFactOry.cz, s.r.o. se sídlem Senovážná 6, 110 00 Praha 1, IČ: 24217786, zapsána v obchodním rejstříku

Více

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla

Více

1.1. Používání Předplatitelé nesmí bez předchozí dohody s One.com umísťovat na server velké objemy dat k volnému stahování nebo čtení.

1.1. Používání Předplatitelé nesmí bez předchozí dohody s One.com umísťovat na server velké objemy dat k volnému stahování nebo čtení. Smluvní podmínky One.com v.09 Následující podmínky platí u One.com od 1. září 2015. 1. Předplatné: Předplatné webového prostoru One.com umožňuje přístup k poštovním serverům One.com. Každé předplatné může

Více

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla )

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTÉŽE Pořadatelem reklamní soutěže o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen soutěž )

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže Pravidla soutěže Jaro s BALOU PRAVIDLA SOUTĚŽE Jaro s BALOU 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Jaro s BALOU (dále jako soutěž) je společnost:....( Maloobchodník) se sídlem /místem podnikání

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže Tipni, kam dojede Škoda Superb (dále jen soutěž ): 1. Vyhlašovatel soutěže 1.1. Vyhlašovatelem soutěže

Více

Pravidla marketingové soutěže

Pravidla marketingové soutěže Pravidla marketingové soutěže BigSHOCK soutěž BENZINA Účelem tohoto dokumentu je stanovení úplných a přesných pravidel spotřebitelské soutěže: BigSHOCK soutěž DAKAR (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

Úplná pravidla soutěže Paměťová hra. I. Pořadatel. II. Termín a místo konání soutěže. III. Výhry. 1. Do soutěže jsou vloženy následující výhry:

Úplná pravidla soutěže Paměťová hra. I. Pořadatel. II. Termín a místo konání soutěže. III. Výhry. 1. Do soutěže jsou vloženy následující výhry: Pořadatelem soutěže je: Úplná pravidla soutěže Paměťová hra I. Pořadatel společnost UPC DTH S. à r. l. se sídlem 2 rue Peternelchen, L-2370 Howald, Lucemburské velkovévodství, poštovní adresa pro ČR: UPC

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje veřejnou

Více

Úplná pravidla aukcí pořádaných Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK

Úplná pravidla aukcí pořádaných Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK Pravidla aukce Úplná pravidla aukcí pořádaných Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK 1. Základní informace 1.1 Pořadatelem aukce je Nadační fond dětské onkologie KRTEK, sídlem Brněnská 12., Šlapanice,

Více

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh.

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. I. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže pod názvem Vibrostation funguje. Můj příběh. o možnost vyhrát jeden z 100 kusů poukázek na 7 x cvičení

Více

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen pravidla ) nazvané HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO Tento dokument obsahuje úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže značky Pivovary Staropramen s.r.o. (dále jen pravidla ). Tato soutěž je určena výhradně

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY - Koupě Zboží DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST PLATNÉ OD 1.1. 2014

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY - Koupě Zboží DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST PLATNÉ OD 1.1. 2014 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY - Koupě Zboží DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST PLATNÉ OD 1.1. 2014 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen "VOP") stanoví podrobnou

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Článek I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Článek I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Článek I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Společnost Telmedicin CZ s.r.o., se sídlem v Praze, ulice Údolní 1724/59, Braník, 147 00 Praha 4, IČO 043 01 668, vedená u Městského soudu v Praze

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY I. Úvodní ustanovení 1. Všeobecné smluvní podmínky (dále jen smluvní podmínky ) organizace NA DLANI. o.p.s., Santražiny 753, Zlín (dále jen NA DLANI ) upravují vzájemné smluvní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky pro provozování internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.imunitaprozdravi.cz a internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.zdraviakrasa.eu (dále

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin. Pravidla soutěže Syoss Color Day Pořadatel soutěže: Pořadatelem soutěže je společnost HENKEL ČR, spol. s r.o., IČO: 15889858, U Průhonu 10, 170 04 Praha 7, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku 1. Pořadatel Pořadatelem Soutěže je společnost Kofola a.s., se sídlem Krnov, Pod Bezručovým vrchem, Za

Více

Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar

Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Každé dítě může být Superstar (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006

OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006 OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006 Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Telefónica O2 Czech Republic, a.s., se sídlem Olšanská 55/5, 130 34 Praha 3,

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou odměnadním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Pravidla soutěže Smart Life 2013

Pravidla soutěže Smart Life 2013 Pravidla soutěže Smart Life 2013 Tato pravidla upravují soutěž s názvem Smart Life (dále jen soutěž ) a jsou jediným závazným dokumentem pro organizování této soutěže. 1. Obecné podmínky realizace soutěže

Více

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz 1. Obecná ustanovení 1. Společnost Seznam.cz, a.s. se sídlem na adrese Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ 150 00, Praha 5, IČO:

Více

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu!

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Organizátorem soutěže je společnost PHD, a.s., se sídlem Lomnického 1705/5, 140 00 Praha 4 Nusle, zapsána

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE VELKOPOPOVICKÝ KOZEL OCEŇUJE NEJŠIKOVNĚJŠÍ FACHMANY

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE VELKOPOPOVICKÝ KOZEL OCEŇUJE NEJŠIKOVNĚJŠÍ FACHMANY PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE VELKOPOPOVICKÝ KOZEL OCEŇUJE NEJŠIKOVNĚJŠÍ FACHMANY 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže Velkopopovický Kozel oceňuje nejšikovnější fachmany (dále jen soutěž) je společnost

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 3. OBCHODNÍ PODMÍNKY A DALŠÍ PŘÍLOHY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 3. OBCHODNÍ PODMÍNKY A DALŠÍ PŘÍLOHY OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) upravují podmínky zveřejnění inzerce na internetovém serveru Zbavsetoho.cz dostupném na internetové adrese

Více

Pravidla soutěže GSK Coldrex Jasná mysl

Pravidla soutěže GSK Coldrex Jasná mysl Pravidla soutěže GSK Coldrex Jasná mysl I. Pořadatel a organizátor soutěže 2. Pořadatelem soutěže je společnost GlaxoSmithKline, se sídlem v Praze 4, Na Pankráci 17/1685, IČ: 48114057, zapsaná v obchodním

Více

8. funkční období. (Navazuje na sněmovní tisk č. 371 z 6. volebního období PS PČR) Lhůta pro projednání Senátem uplyne 19.

8. funkční období. (Navazuje na sněmovní tisk č. 371 z 6. volebního období PS PČR) Lhůta pro projednání Senátem uplyne 19. 8. funkční období 231 Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 216/1994 Sb., o rozhodčím řízení a o výkonu rozhodčích nálezů, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony (Navazuje na sněmovní

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307, společnost vedená

Více

Soutěžní řád České komory architektů SOUTĚŽNÍ ŘÁD

Soutěžní řád České komory architektů SOUTĚŽNÍ ŘÁD Soutěžní řád České komory architektů SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2015 VALNÁ HROMADA ČESKÉ KOMORY ARCHITEKTŮ vědoma si nutnosti posilovat důvěru architektů i veřejnosti ve smysl a poslání soutěží, kterým je umožnit architektům

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE M A N A Ž E R S K É D O V E D N O S T I V Ř Í Z E N Í P R O J E K T Ů Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost v projektu Vzdělávejte se pro růst v Jihočeském kraji II Registrační

Více

Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert

Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert (Vyhraj se zmrzlinou Míša nový SEAT Ibiza nebo sadu DVD) 1. Organizátor a pořadatel Pořadatelem spotřebitelské soutěže Léto

Více

5: Soutěžící je oprávněn účastnit se soutěže pouze s jednou soutěžní fotografií v rámci svého soutěžního profilu.

5: Soutěžící je oprávněn účastnit se soutěže pouze s jednou soutěžní fotografií v rámci svého soutěžního profilu. Všeobecná pravidla soutěže s časopisem Maminka a žvýkačkami Orbit for Kids I. Pořadatel a organizátor soutěže 1: Soutěž s časopisem Maminka a žvýkačkami Orbit for Kids (dále jen soutěž ) bude probíhat

Více

Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly.

Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly. PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen Pravidla ) I. Rozsah úpravy Tato pravidla soutěže s názvem Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen

Více

Město Sokolov Rokycanova 1929, 356 01 Sokolov

Město Sokolov Rokycanova 1929, 356 01 Sokolov Město Sokolov Rokycanova 1929, 356 01 Sokolov vyzývá k podání nabídky a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu zpracovanou v souladu se směrnicí VS 06.4 Pravidla pro zadávání

Více

Mateřská škola Kámen - ústřední vytápění

Mateřská škola Kámen - ústřední vytápění OBEC KÁMEN Kámen 2, 9 1 Kámen WWW.OBECKAMEN.CZ Email: oukamen@quick.cz 6 26 60 IČO: 00281 V Kámeně dne 12. května 201 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Společnost SPORTaS s.r.o. vyzývá v souladu se směrnicí o zadávaní veřejných zakázek uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem: SPORTaS drobná údržba TZB 1) Identifikační údaje

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky s názvem ZADAVATEL: Masarykova univerzita, Fakulta informatiky,, Strana 1 z 13 Obsah PREAMBULE... 3 1. Identifikační údaje zadavatele...

Více

Herní řád soutěže "ZLATOCOOP S RADIEM ČAS A PRODEJNAMI COOP*

Herní řád soutěže ZLATOCOOP S RADIEM ČAS A PRODEJNAMI COOP* Herní řád soutěže "ZLATOCOOP S RADIEM ČAS A PRODEJNAMI COOP* Na rozhlasové stanici Radio Čas a v prodejnách COOP* proběhne v termínu 20.4.-30.6.2012 soutěž s názvem ZlatoCOOP s Radiem Čas a prodejnami

Více

Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM

Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM (dále jen soutěž ). Tato

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Společnost SPORTaS s.r.o. vyzývá v souladu se směrnicí o zadávaní veřejných zakázek nabídky na zakázku s názvem:

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Společnost SPORTaS s.r.o. vyzývá v souladu se směrnicí o zadávaní veřejných zakázek nabídky na zakázku s názvem: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Společnost SPORTaS s.r.o. vyzývá v souladu se směrnicí o zadávaní veřejných zakázek nabídky na zakázku s názvem: uchazeče k podání SPORTaS pronájem restaurace v areálu národní házené

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice. Zapsaná v OS vedeným Městkým soudem v Praze, oddíl B, vložka 5737

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice. Zapsaná v OS vedeným Městkým soudem v Praze, oddíl B, vložka 5737 PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Pravidla soutěže Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Hledáme největší

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Dodávka učebnic pro ZŠVD 2015 II. část Identifikační údaje veřejného zadavatele Název: Základní škola Přerov, Velká Dlážka 5 IČ: 47858354

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě VZ.1.2010.BV GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

a obcí, práva a povinnosti, návrh nového

a obcí, práva a povinnosti, návrh nového Veřejné zakázky z pohledu starostů měst a obcí, práva a povinnosti, návrh nového zákona o zadávání veřejných zakázek Regionservis s.r.o., dne 19. 11. 2015 JUDr. Michaela Poremská, Ph.D., LLM Kontakt: tel.:

Více

Projektant SIMU+ FSS

Projektant SIMU+ FSS pro podlimitní veřejnou zakázku na služby s názvem Prohlášení uchazeče k nabídce Čestné prohlášení uchazeče o splnění kvalifikačních předpokladů Strana 1 (celkem 5) Podlimitní veřejná zakázka na služby

Více

PRAVIDLA pro poskytování dotací

PRAVIDLA pro poskytování dotací ORGANIZAČNÍ SMĚRNICE Název PRAVIDLA pro poskytování dotací Číslo dokumentu: SAM 3231 Vydání č.: 02 Výtisk č.: 01 Platnost od: 09.12.2015 Účinnost od : 01.01.2016 Platnost do: Zpracoval: JUDr. Jitka Kubová,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o bonusový kredit v hodnotě 500 Kč na kartu Ticket Benefits Card Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěž o bonusový kredit v hodnotě 500 Kč

Více

216/1994 Sb. ZÁKON. ze dne 1. listopadu 1994. o rozhodčím řízení a o výkonu rozhodčích nálezů ČÁST PRVNÍ

216/1994 Sb. ZÁKON. ze dne 1. listopadu 1994. o rozhodčím řízení a o výkonu rozhodčích nálezů ČÁST PRVNÍ 216/1994 Sb. ZÁKON ze dne 1. listopadu 1994 o rozhodčím řízení a o výkonu rozhodčích nálezů Změna: 245/2006 Sb. Změna: 296/2007 Sb. Změna: 7/2009 Sb. Změna: 466/2011 Sb. Změna: 19/2012 Sb. Parlament se

Více

SOUTĚŽ O NÁVRH LOGA OSLAV 750 LET EXISTENCE MĚSTA JESENÍKU

SOUTĚŽ O NÁVRH LOGA OSLAV 750 LET EXISTENCE MĚSTA JESENÍKU Město Jeseník vyhlašuje SOUTĚŽ O NÁVRH LOGA OSLAV 750 LET EXISTENCE MĚSTA JESENÍKU veřejnou zakázku malého rozsahu na služby nejedná se o zadávací řízení dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb.,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY

PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Oslavte zlaté výročí s diamanty (dále též

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA 1. POŘADATEL SOUTĚŽE 1.1. Pořadatelem a provozovatelem soutěže BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA (dále jen Soutěž ) je společnost Al - Namura, spol. s r.o., se sídlem

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA

PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže ve hře Sportuška (dále jen soutěž ) a souhlas se zpracováním osobních údajů: 1. Vyhlašovatel a organizátor

Více

Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku.

Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku. SOUTĚŽ FORD ČESKÁ REPUBLIKA Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku. 1. Organizátor a pořadatel Pořadatelem soutěže s názvem Buď na hřišti s největšími hvězdami (dále

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost:

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: PRAVIDLA SOUTĚŽE O powerbank GP 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: EMOS spol. s r.o. se sídlem Přerov, Přerov I - Město, Šířava

Více

Obchodní podmínky Prohlášení Pojmy Základní ustanovení

Obchodní podmínky Prohlášení Pojmy Základní ustanovení 1 Obchodní podmínky 1. Prohlášení 1. Tyto obchodní podmínky v souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění upravují právní vztahy a podmínky vznikající mezi

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Centrum Černý Most (4.3.2016) Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540, 357 51 Kynšperk nad Ohří ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude C15944 doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.00/51.0031

Více

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I SMLUVNÍ STRANY 1. Kupující: Název: Město Pacov Sídlo: nám. Svobody 320,

Více

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Re-Play - Vánoce 2013

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Re-Play - Vánoce 2013 HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Re-Play - Vánoce 2013 I. Úvodní ustanovení 1. Pořadatelem webové soutěže s názvem Re-Play - Vánoce 2013 (dále jen Soutěž ) je společnost FTV Prima, spol. s r. o. se sídlem Praha

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY Odůvodnění zvoleného způsobu zadání Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 2.200.000,- Kč bez DPH. Dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Sportovní a zážitkové programy pro firmy

Sportovní a zážitkové programy pro firmy Všeobecné obchodní podmínky Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 32403 Sportovní a zážitkové programy pro

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Tajné radosti (dále již jen soutěž ). Pravidla soutěže v tomto

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže )

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) Společnost L ORÉAL Česká republika s.r.o., se sídlem Plzeňská 213/11, 150 00 Praha 5, Česká republika, IČO: 60491850, zapsaná v obchodním

Více

Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní. Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky.

Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní. Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky. Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který úplně a jasně upravuje soutěž Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky. 1. Pořadatel a organizátor

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČASTNÍKY BĚHU ARMY RUN

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČASTNÍKY BĚHU ARMY RUN VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČASTNÍKY BĚHU ARMY RUN Tyto podmínky se vztahují na extrémní překážkové závody ARMY RUN. Pořadatelem a organizátorem (dále jen jako organizátor ) extrémního překážkového běhu ARMY

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky a pravidla provozu a užívání internetové aukce na portálu www.ratelier.com, info@r-atelier.com, stanovené v souladu s ustanovením 273 odst.1 Obchodního

Více

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017 Kontaktní osoba: Markéta Bursíková, Tomáš Vontor Tel.: 267 994 551, 267 994 657 Fax: 272 936 585 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 199450/2015 Č. zakázky: 47/2015 Systémové č. VZ P15V00002090 Název veřejné

Více

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Hajánek Tany"

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o.  Hajánek Tany Veřejný příslib ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Hajánek Tany" Vymezení veřejného příslibu, soutěže a jejich zveřejnění 1.1. Veřejný příslib (dále jen Příslib ) upravuje postupy související

Více

Datový sklad Finanční správy České republiky

Datový sklad Finanční správy České republiky Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 Č. j.: 123163/15/7500-40175-050417 Vyřizuje: Telefon: E-mail: Nikola Hozáková 296 854 436 Nikola.Hozakova@fs.mfcr.cz VÝZVA K

Více

Infrastruktura pro virtuální servery.

Infrastruktura pro virtuální servery. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušeného podlimitního řízení ve smyslu ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, veřejné zakázky na dodávku s názvem:. Zdravotnická

Více

STATUT SOUTĚŽE VINAŘ ROKU 2015

STATUT SOUTĚŽE VINAŘ ROKU 2015 STATUT SOUTĚŽE VINAŘ ROKU 2015 I. PODMÍNKY ÚČASTI V SOUTĚŽI VÍN VINAŘ ROKU 2015 I.I Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost Český archiv vín s r.o. Soutěž má za úkol prezentovat vinaře či vinařství

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Typ Služby nabízené Poskytovatelem

Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Typ Služby nabízené Poskytovatelem Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Obchodní podmínky (dále jen "Podmínky") vydané na základě 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník

Více

ČESKÉ KOMORY ARCHITEKTŮ VALNÁ HROMADA ČESKÉ KOMORY ARCHITEKTŮ. v y h l a š u j e. t e n t o. úvodní ustanovení

ČESKÉ KOMORY ARCHITEKTŮ VALNÁ HROMADA ČESKÉ KOMORY ARCHITEKTŮ. v y h l a š u j e. t e n t o. úvodní ustanovení 1 úvodní ustanovení VALNÁ HROMADA ČESKÉ KOMORY ARCHITEKTŮ vědoma si nutnosti posilovat důvěru architektů i veřejnosti ve smysl a poslání soutěží, kterým je umožnit architektům poměřovat vzájemně svoje

Více

HAMÉ SWEET. Pravidla soutěže FASHION I. POPIS SOUTĚŽE HAMÉ SWEET FASHION II. TÉMA SOUTĚŽE III. PODMÍNKY ÚČASTI

HAMÉ SWEET. Pravidla soutěže FASHION I. POPIS SOUTĚŽE HAMÉ SWEET FASHION II. TÉMA SOUTĚŽE III. PODMÍNKY ÚČASTI Pravidla soutěže HAMÉ SWEET FASHION I. POPIS SOUTĚŽE HAMÉ SWEET FASHION je třetí ročník tematické módní soutěže určené studentům oděvních a uměleckých středních, vyšších a vysokých škol na území České

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PROVIZNÍHO SYSTÉMU FINAČNÍ KOUČI

OBCHODNÍ PODMÍNKY PROVIZNÍHO SYSTÉMU FINAČNÍ KOUČI OBCHODNÍ PODMÍNKY PROVIZNÍHO SYSTÉMU FINAČNÍ KOUČI I. Všeobecná ustanovení Vyplněním registračního formuláře a souhlasem s Provizními podmínkami, souhlasí registrující se uživatel (dále jen partner ) s

Více

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci V roce 1919 založil v severním Londýně britský fyzik F. D. Edwards firmu, která začala jako první ve Velké Británii vyrábět vakuové vývěvy. Průmyslové

Více

HERNÍ ŘÁD webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012

HERNÍ ŘÁD webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012 HERNÍ ŘÁD webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012 I. Úvodní ustanovení 1. Organizátorem webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012 je společnost FTV

Více

Výzva č.32012014. Rekonstrukce bytových jader v BD Sosnová 2, Brno-Jundrov

Výzva č.32012014. Rekonstrukce bytových jader v BD Sosnová 2, Brno-Jundrov Veslařská 56, 637 00 Brno Výzva č.32012014 k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Statutární město Brno, městská část Brno Jundrov, Veslařská 56, 637 00, Brno v souladu se zákonem č. 137/2006

Více

Obchodní podmínky DC Savings System, a.s.

Obchodní podmínky DC Savings System, a.s. Obchodní podmínky DC Savings System, a.s. se sídlem: Vídeňská 186/118, Přízřenice, 619 00 Brno IČ: 293 15 450 spisová značka: B 6796 vedená u Krajského soudu v Brně pro poskytování slev, skupinových nákupů,

Více

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE

Více

CERTIFIKACE PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ IPMA

CERTIFIKACE PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ IPMA CERTIFIKACE PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ IPMA I N F O R M A C E P R O Ž A D A T E L E S T U P N Ě A O D 1. 1. 2 0 1 6 Tento dokument je autorským dílem Certifikačního orgánu Společnosti pro projektové řízení,

Více

Masarykovo nám. 1/167, 790 01, Jeseník. Ing. Marie Fomiczewová, starostka města. tel. 584 498 165, e-mail: kristyna.michalkova@mujes.

Masarykovo nám. 1/167, 790 01, Jeseník. Ing. Marie Fomiczewová, starostka města. tel. 584 498 165, e-mail: kristyna.michalkova@mujes. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace do výběrového řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem: Zpracování metodiky řízení a rozvoje lidských zdrojů úřadu Identifikační

Více