Dubický zpravodaj ZPRÁVY Z RADNICE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dubický zpravodaj ZPRÁVY Z RADNICE"

Transkript

1 Dubický zpravodaj Pohodu ve svátky vánoční, zdraví a štěstí v novém roce Vám přeje za Radu obce Dubicko Josef Sobotík starosta ZPRÁVY Z RADNICE Zastupitelstvo obce na svých jednáních řešilo mimo jiné: Schválení Obecně závazné vyhlášky obce Dubicko č. 02/2010 o stanovení systému shromažďování, sběru, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území obce Dubicko. Prodejní cenu stavebních pozemků stavebního obvodu Na Tvrzi ve výši 320,- Kč/m 2, přičemž v této ceně nejsou zahrnuty náklady na domovní přípojky, které si budoucí majitelé stavebních pozemků budou hradit samostatně. Volbu dle ustanovení 84 o dst. 2 písm. m) zákona o obcích do funkce starosty obce Dubicko Josefa Sobotíka. Volbu dle ustanovení 84 odst. 2 písm. m) zákona o obcích do funkce místostarosty obce Dubicko Ing. Josefa Křížka.

2 Volbu dle ustanovení 84 odst. 2 písm. m) zákona o obcích do funkce člena rady obce Dubicko Ing. Emila Vašíčka, Josefa Šafáře a Milana Braného. Volbu do funkce předsedy Kontrolního výboru Zastupitelstva obce Dubicko Josefa Korunu. Do funkce člena kontrolního výboru Jana Voráče a Ing. Daniela Skácela. Volbu do funkce předsedy Finančního výboru Zastupitelstva obce Dubicko Bc. Miluši Rýznarovou. Do funkce člena finančního výboru Ing. Martu Zajícovou a Ing. Miroslava Kutala. Rada obce na svých jednáních řešila mimo jiné: Informaci o stávajícím stavu třídění plastů vyprodukovaných v naší obci, který je za úplatu dodáván Technickým službám města Olomouc. Postup majetkoprávního řešení zadní části hřbitovní zdi, které bylo dojednáno s majetkovou správou Arcibiskupství Olomouckého tak, aby stav v katastru nemovitostí odpovídal skutečnému stavu. Návrh znění Smlouvy o budoucí smlouvě kupní a o spolupráci a součinnosti při realizaci plynárenského zařízení, uzavřenou mezi Obcí Dubicko jako investorem a SMP Net, s.r.o. Ostrava, jako budoucím kupujícím plynárenské zařízení nového stavebního obvodu Na Tvrzi. Předložený návrh na finanční řešení umístění informační tabule na mapu Mikroregionu Zábřežsko s umístěním reklamních log podnikatelů působících na území obce. Všem podnikatelům, kteří umístili svá loga na této informační tabuli, účtovat částku 1.000,- Kč. Informaci o vydaném rozhodnutí o umístění stavby Inženýrské sítě pro rodinné domy v Dubicku lokalita Na Tvrzi. Návrh znění Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene a souhlasu se zřízením stavby, uzavřenou mezi Obcí Dubicko jako budoucí povinný a SMP Net, s.r.o. Ostrava, jako budoucí oprávněný inženýrské sítě pro rodinné domy v Dubicku, lokalita Na Tvrzi. Návrh znění Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a právu provést stavbu, uzavřenou mezi Obcí Dubicko jako budoucí povinný a ČEZ Distribuce, a.s. Děčín, jako budoucí oprávněný inženýrské sítě pro rodinné domy v Dubicku, lokalita Na Tvrzi. Zprávu o výsledku kontroly skutečností rozhodných pro stanovení odvodu za po rušení rozpočtové kázně, provedené Finančním úřadem v Šumperku dne u Obce Dubicko se závěrem kontrolovaný subjekt se nedopustil porušení rozpočtové kázně. Návrh předložených připomínek k jízdním řádům autobusové dopravy, které byly poskytnuty v připomínkovém řízení na Krajský úřad Olomouckého kraje. Dodatek č.1 k dohodě o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského soc. fondu, uzavřeného mezi obcí Dubicko a ÚP v Šumperku. Smlouvu o provedení záchranného archeologického výzkumu a archeologického dohledu, uzavřenou mezi Obcí Dubicko, jako objednavatelem a Vlastivědným muzeem v Šumperku, jako zhotovitelem, při stavbě Dubicko, stavební obvod Na Tvrzi stavba komunikace, vč. inženýrských sítí, pozemek p. č. 332/5 + přípojky k jednotlivým parcelám nových rodinných domů v k.ú. Dubicko.

3 Připomínky obce Dubicko k návrhu dokumentu Aktualizace č. 1 Zásad územního rozvoje Olomouckého kraje. Smlouvu o ukládání odpadu č. 338, uzavřenou mezi Obcí Dubicko a EKO-UNI- MED s.r.o. Medlov, na zneškodňování odpadů na skládce TKO Medlov. V Dubicku Josef Sobotík starosta Dámy a pánové, Placená inzerce děkuji všem kandidátům, členům a sympatizantům Občanské demokratické strany za jejich podporu v komunálních volbách. Výsledky voleb bereme s pokorou a jako impuls k intenzivní práci. Jsme si současně vědomi, že na obecní úrovni dosáhneme výsledků pouze na základě koaliční a velmi úzké partnerské spolupráce. Slibujeme občanům odpovědnou rozpočtovou politiku. Výsledky komunálních voleb jsou pokračováním pokroku v naší obci. Josef Sobotík předseda MS ODS Katastrální úřad pro Olomoucký kraj, katastrální pracoviště Šumperk Oznámení o obnově katastrálního operátu přepracováním souboru geodetických informací do digitální podoby Obec Dubicko podle ustanovení 11 odst. 1 písm. a) zákona č. 344/1992 Sb. o katastru nemovitostí České republiky (katastrální zákon), ve znění pozdějších předpisů a na základě přípisu Katastrálního úřadu pro Olomoucký kraj, Katastrálního pracoviště Šumperk, sp. zn. OO 28/ /1 vyhlašuje v katastrálním území Dubicko obnovu katastrálního operátu přepracováním souboru geodetických informací na digitalizovanou mapu (dále jen obnova katastrálního operátu ). Předpokládaný termín dokončení je v listopadu Obnova katastrálního operátu se provádí postupně na celém území České republiky a je vyvolána potřebou vést katastrální mapu i písemné údaje katastru nemovitostí v digitální (počítačové) podobě. Obnovou katastrálního operátu nejsou dotčena vlastnická ani jiná práva k nemovitostem. Vlastníci nemovitostí a jiní oprávnění (dále jen vlastníci ) se upozorňují na tato ustanovení katastrálního zákona: 1) Součástí obnovy katastrálního operátu není zjišťování průběhu hranic pozemků v terénu ( 14 katastrálního zákona). 2) Při obnově katastrálního operátu se a) doplňuje katastrální mapa zobrazením hranic zemědělských a lesních pozemků, jejichž hranice v terénu neexistují a jsou sloučeny do větších půdních celků, a to podle zobrazení v mapách bývalého pozemkového katastru ( 13 katastrálního zákona); přitom se tyto parcely zpravidla označují novými parcelními čísly, aby se zabránilo duplicitě a nedošlo při majetkoprávních převodech k záměně parcel, b) zavedou do katastru nemovitostí výměry parcel vypočtené ze souřadnic grafického počítačového souboru, pokud nebyly v dřívějším období určeny přesněji z údajů zjištěných měřením v terénu ( 15 katastrálního zákona); výměra parcely nepatří mezi závazné údaje katastru ( 20 katastrálního zákona).

4 3) Katastrální úřad vyloží na dobu nejméně 10 pracovních dnů nový obnovený katastrální operát v obci k veřejnému nahlédnutí ( 16 odst. 1 katastrálního zákona). 4) Obec způsobem v místě obvyklým oznámí termín a dobu vyložení obnoveného katastrálního operátu nejméně 30 dnů před jeho vyložením. Současně oznámí, že obnovený katastrální operát nabude platnosti dnem, který určí katastrální úřad. Vlastníkům, kteří nemají v obci trvalý pobyt nebo sídlo, zašle katastrální úřad oznámení o těchto skutečnostech nejméně 30 dnů před vyložením obnoveného katastrálního operátu na jejich adresu zapsanou v katastru nemovitostí ( 16 odst. 2 katastrálního zákona). 5) Vlastníci mohou během vyložení obnoveného katastrálního operátu a ve lhůtě 15 dnů ode dne, kdy skončilo jeho vyložení, podat námitky proti obsahu obnoveného katastrálního operátu. O podaných námitkách rozhoduje katastrální úřad ( 16 odst. 3 katastrálního zákona). 6) Proti rozhodnutí katastrálního úřadu o námitkách je možno podat odvolání k Zeměměřickému a katastrálnímu inspektorátu v Opavě ( 16 odst. 4 katastrálního zákona). 7) Katastrální úřad vyhlásí platnost obnoveného katastrálního operátu, pokud ve stanovené lhůtě nebyly proti obsahu obnoveného operátu podány námitky nebo bylo o námitkách pravomocně rozhodnuto. Jestliže o některých námitkách nebylo dosud pravomocně rozhodnuto, může katastrální úřad vyhlásit platnost obnoveného katastrálního operátu pouze za předpokladu, že tuto okolnost vyznačí v katastru. Po nabytí právní moci rozhodnutí o námitkách katastrální úřad toto upozornění odstraní ( 17 odst. 1 katastrálního zákona). 8) Dnem vyhlášení platnosti obnoveného katastrálního operátu se dosavadní katastrální operát stává neplatným a nadále se používá obnovený katastrální operát ( 17 odst. 2 katastrálního zákona). Mgr. Jaromír Doležal, v.r., ředitel KP Šumperk Zákon o správě daní a poplatků Od 1. ledna 2011 nabývá účinnosti zákon č. 280/2009 Sb. Daňový řád (nahrazující dosud platný zákon č. 337/1992 Sb. Zákon o správě daní a poplatků), z jehož 250 Pokuta za opožděné tvrzení daně, vyplývá, že daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu za nepodání nebo pozdní podání daňového přiznání, je-li toto zpoždění delší jak 5 pracovních dnů. Minimální výše pokuty je 500,-Kč. Týká se to všech daní. Ing. Marcela Mikesková vedoucí oddělení majetkových daní a ostatních agend, Finanční úřad v Zábřehu Kontakt na gynekologii Zdravotní středisko Dubicko zdravotní sestra: paní Jana Komárková, mobil:

5 Ocenění společnosti MiRyz Soft s.r.o. Dubická firma MiRyz Soft s.r.o. dne získala v soutěži Firma roku 2010 certifikáty. Hospodářské noviny udělily společnosti MiRyz Soft s.r.o. certifikát finalisty krajského kola soutěže Vodafone firma roku 2010 Olomouckého kraje, kde se umístila na 4. místě. A dále získala titul Odpovědná firma roku Olomouckého kraje Oceňujeme činnosti, které zohledňují dopady podnikání na životní prostředí. Blahopřejeme paní Bc. Miluši Rýznarové, majitelce firmy. Josef Sobotík, starosta I v šumperském okrese se dá sehnat kvalitní a dobrý med Každý rok probíhá v naší republice soutěž ČESKÝ MED, které se může zúčastnit každý včelař. Vzorky medu se odesílají do Výzkumného ústavu včelařského v Dole u Prahy, kde je hodnotí odborníci a těm nejlepším udělují medaile. V roce 2010 úspěšně reprezentoval okres Šumperk včelař František Vlček z Dubicka, který získal dvě zlaté medaile. Osobně je převzal 11. září 2010 na výstavišti Černá louka v Ostravě, kde se konala již XVII. Mezinárodní konference zlepšovatelů a vynálezců ve včelařství spojená s mezinárodní včelařskou výstavou. Dubická včela, o. s. Tříkrálová sbírka v zábřežském děkanátu Podle staré tradice po Novém roce vycházejí do ulic měst a obcí České republiky Tříkráloví koledníci, které vyslala Česká katolická charita. Koleda všude začíná v kostelích požehnáním a posvěcením křídy, kterou Tři králové píší nad dveře iniciály K+M+B, jež nejsou iniciálami jejich jmen Kašpar, Melichar a Baltazar, ale latinským Christus mansionem benedicat, což lze přeložit jako Ať Kristus žehná tomuto domu. Sdružení Česká katolická charita se Tříkrálovou sbírkou pokouší cílevědomě formovat veřejné mínění ve prospěch sociálně slabých a trpících. Snaží se o obnovení zájmu o charitu a angažovanost lidí v díle služby bližnímu v nouzi. Tříkrálová sbírka proběhne v naší obci 8. ledna Mgr. Václav Hampl Kruh přátel hudby Dubicko a posluchači konzervatoře Pavla Josefa Vejvanovského Kroměříž, konzervatoře Evangelické akademie Olomouc, Janáčkovy akademie múzických umění Brno Vás srdečně zvou na V neděli 9. ledna 2011 ve 14 hod. Kostel Církve československé husitské v Dubicku Účinkují: Dětský pěvecký sbor pod vedením Vlaďky Purové, a jejich hosté Vstupné dobrovolné

6 Poděkování ze školy Rok 2010 se pomalu chýlí ke svému konci, ve škole se učilo tradičně i netradičně, projektově i interaktivně. Podporujeme školní tradice, které stmelují kolektivy a na které se hezky vzpomíná. O tom, co se nám podařilo, čím škola žije, pravidelně veřejnost informujeme ve vývěsní skříňce, ve školním časopise Chaosáček a na webových stánkách školy. Předvánoční akce, kterých jste se mnozí zúčastnili, dozněly, škola na pár dnů ztichne a v lednu jedeme dál. Děkuji všem učitelům, provozním zaměstnancům a žákům za celoroční snahu, Vám za přízeň a spolupráci. Přeji všem příjemné prožití vánočních svátků, ať na sněhu nebo na blátě, krásné chvíle v rodinném kruhu či s přáteli, hlavně zdraví, mnoho štěstí, osobních i pracovních úspěchů v roce Mgr. Věra Braná, ředitelka školy! "! "! "! "! # $ %& ' & & ' ( ) * + ( ' & ( ' ' +& +&! & ' & ',( ) * ) ), '+*) %!! "! # $ %& ' & & *) ' ( - % & (' ) * + ( ' & ( ' ' ' * +& +&! & ' & ',( ) * ) ), '+*) $ % & % & +! " & )! # ' ' * ' $ %& ' & & ' ( %! ) * + ( ' & ( ' ' *) +& +& - % & ('! & ' & ',( ) * ) ), '+*).' ' ' * % $ % & % & +! & ) ' ' * ' *) - % & (' ' *.' ' $ % & % & + & ) ' ' * '.' ' $ ' ( '& ' $. / '0 ' # $ ' ( '& ' $. / Výstava ovoce a zeleniny '0 v ' # Dubicku $ ' ( '& ' $. / Ve dnech uspořádala místní organizace zahrádkářů v Dubicku '0 ' # tradiční podzimní výstavu ovoce a zeleniny. Zájem občanů byl veliký. Navštívili nás i zástupci vedení organizace ze Šumperka. Chtěli bychom tímto poděkovat všem, kdo přispěli svými výpěstky a taktéž pomohli výstavu zrealizovat, hlavně rodině Fréharové a Kondlerové, ZD Úsovsko, p. Tomečkovi z Mohelnice, p. Křížkovi J. ml. za sponzorský dar a také dětem ze Základní školy Hrabová a Dubicko za výtvarnou výzdobu. Za vedení organizace Eliška Müllerová, jednatelka ZO.

7 Vánoční hvězda 2010 Od 7. prosince 2010 jsme prodali 50 vánočních hvězd. Výtěžek 5000,- Kč bude věnován nemocným dětem na hemato-onkologickém oddělení Fakultní nemocnice Olomouc. Všem, kteří jste si tuto květinu koupili, tímto děkujeme a věříme, že i v letošním roce ozdobí vánoční stoly v mnoha domovech. Jana Nýdecká, Helena Vysoudilová, Helena Kubíčková Zájezd V sobotu se uskutečnil další zájezd důchodců v tomto roce. Cílem naší cesty byla výstava květin ve Věžkách, které se říká malá Flora. Zde jsme mohli obdivovat nádheru podzimních květin, zakoupit ovocné stromy, keře a další rostliny. Odtud se naše cesta ubírala do Kroměříže, kde jsme měli možnost si zvolit vlastní program. Buď návštěvu zámku, nebo historického jádra města, nebo Květnou zahradu. A ta stála opravdu za podívání i v tomto podzimním období. Poslední zastávkou byly Čechy pod Kosířem. Návštěva muzea kočárů s odborným výkladem byla velice zajímavá a my jsme měli možnost přesvědčit se o umění a fortelu našich předků. Toto muzeum je jediné v Evropě. Také expozice hasičského muzea byla velice zajímavá. Zájezd byl tradičně ukončen společnou večeří, tentokrát v Lošticích U Coufalů. Nezbývá než popřát všem našim spolucestujícím krásné Vánoce a do nového roku především zdraví. Naší Aničce Sládkové děkujeme za všechny pěkné zájezdy v tomto roce a pro příští rok jí kromě pevného zdraví přejeme také spoustu inspirativních nápadů na objevování krás a zajímavostí naší země. Dagmar a Jiří Gregorovi Placená inzerce Administrativní správa insolvenční poradenství Splácíte více, než vyděláte? Nikdo Vám už nechce půjčit peníze? Jste v bezvýchodné situaci? Chcete začít žít normální život bez dluhů? Umíme Vám pomoci! Legálně, rychle a s jistotou dokážeme snížit Vaše dluhy až o 70 %! Specializace na oddlužování a osobní bankrot fyzické osoby. Patříme k předním společnostem v oblasti insolvenčního poradenství se specializací na oddlužování a osobní bankrot fyzické osoby, resp. fyzických osob. Umožníme Vám vymanit se ze spirály nesplatitelných půjček, úroků na ně navazujících, exekucí a dalších obtížně řešitelných situací spojených s touto problematikou. Řešíme i podnikatelské subjekty. Právní zastupování při soudních sporech, právní porada. První konzultace zdarma. Kontakt: 8. května 4, Šumperk (v budově autoškoly u Grandu, 1. patro) Kontaktní osoba: Alena Krestýnová, mobil: krestynova-exekuce@seznam.cz,

8 SPOLEČENSKÁ KRONIKA Do naší obce jsme přivítali tyto občánky: Ludmila Novotná Dubicko, Rybník 73 Jan Svačina Dubicko, Družstevní 201 Martin Novák Dubicko, U Hájovny 231 Manželství uzavřeli: Jaroslav Zbořil Jitka Zajícová Jiří Grohar Jarmila Březinová Z našich řad odešli: Vlastimil Stloukal Dubicko, 7. května 196 Alois Vychodil Dubicko, Nová ulice 62 Oliva Horáková Dubicko, Cihelna 112 Dana Grygarová Dubicko, Velká Strana 66 V měsících říjen prosinec 2010 oslavili a oslaví svá životní výročí 70 roků a více tito občané: Pulkrt Břetislav Dubicko 121 Hrochová Helena Dubicko 11 Veselková Vlasta Dubicko 68 Hampl Ladislav Dubicko 85 Hamplová Marie Dubicko 137 Neoralová Ludmila Dubicko 182 Hlaváčková Jarmila Dubicko 253 Plháková Naděžda Dubicko 97 Dvořáková Bohumila Dubicko 29 Šír Rudolf Dubicko 187 Kristenová Anna Dubicko 191 Hamplová Věra Dubicko 78 Neoralová Anežka Dubicko 60 Braný Ladislav Dubicko 96 Šafářová Jiřina Dubicko 13 Pavlíková Květoslava Dubicko 87 Krečmerová Jarmila Dubicko 114 Plháková Danuška Dubicko 199 Vašíček Zdeněk Dubicko 225 Dittrichová Františka Dubicko 53 Krečmer Jaroslav Dubicko 114 Suchý Jan Dubicko 177 Zajíček Josef Dubicko 197 Sojáková Jarmila Dubicko 141 Plhák Josef Dubicko 97 Purová Stanislava Dubicko 230 Do dalších let přejeme všem jubilantům hodně zdraví a osobní spokojenosti. INFOA Agentura INFOA

OZNÁMENÍ o obnově katastrálního operátu přepracováním souboru geodetických informací do digitální podoby

OZNÁMENÍ o obnově katastrálního operátu přepracováním souboru geodetických informací do digitální podoby OZNÁMENÍ o obnově katastrálního operátu přepracováním souboru geodetických informací do digitální podoby Obec Ostředek podle ustanovení 11 odst. 1 písmo a) zákona ČNR Č. 344/1992 Sb., o katastru nemovitostí

Více

Obec Řídeč. Řídeč 276. OO-9/ / Novotný Milan Bc./

Obec Řídeč. Řídeč 276. OO-9/ / Novotný Milan Bc./ Katastrální úřad pro Olomoucký kraj, Katastrální pracoviště Olomouc Vejdovského 1148/2a, 772 00 Olomouc-Hodolany tel.: 585552111, fax: 585552219, e-mail: kp.olomouc@cuzk.cz, Obec Řídeč Řídeč 276 783 95

Více

Obec Řitonice Řitonice. Dne: OO-22/ Věra Adamová/ 527

Obec Řitonice Řitonice. Dne: OO-22/ Věra Adamová/ 527 Katastrální úřad pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Mladá Boleslav Lukášova 55, 293 01 Mladá Boleslav tel.: 326722771, fax: 326331110, e-mail: kp.mboleslav@cuzk.cz, Obec Řitonice 294 04 Řitonice

Více

Katastrální úřad pro Královéhradecký kraj, katastrální pracoviště Náchod Hrašeho 11, Náchod 54701

Katastrální úřad pro Královéhradecký kraj, katastrální pracoviště Náchod Hrašeho 11, Náchod 54701 Katastrální úřad pro Královéhradecký kraj, katastrální pracoviště Náchod Hrašeho 11, Náchod 54701 Obec Žernov Žernov 112 55203 Česká Skalice Číslo jednací: OO-18/2013-605 Vaše č. j.: Ze dne: Vyřizuje:

Více

Obec Brloh. Brloh Přelouč. OO-7/ / Reimannová Jana/

Obec Brloh. Brloh Přelouč. OO-7/ / Reimannová Jana/ Katastrální úřad pro Pardubický kraj, Katastrální pracoviště Pardubice Čechovo nábřeží 1791, 530 86 Pardubice tel.: 466023111, fax: 466657152, e-mail: kp.pardubice@cuzk.cz, ID dat. schránky: w86ierb Obec

Více

Obec Hrádek. Hrádek 352

Obec Hrádek. Hrádek 352 Katastrální úřad pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Třinec Oldřichovice č.p. 869, 739 61 Třinec tel.: 558340350, fax: 558340359, e-mail: kp.trinec@cuzk.cz, ID dat. schránky: 8a4hvah Obec

Více

Za správnost vyhotovení: Lundová Jana.

Za správnost vyhotovení: Lundová Jana. Za správnost vyhotovení: Lundová Jana. Katastrální úřad pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Brno-venkov Úzká 6, 656 77 Brno tel.: 542532211,, e-mail: kp.brnovenkov@cuzk.cz, ID dat. schránky:

Více

Obec Suchomasty. Suchomasty 31. Číslo jednací: Vaše č.j./ze dne: Vyřizuje / linka: Dne: OO-10/ / Vojtíšková Marie Ing./

Obec Suchomasty. Suchomasty 31. Číslo jednací: Vaše č.j./ze dne: Vyřizuje / linka: Dne: OO-10/ / Vojtíšková Marie Ing./ Katastrální úřad pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Beroun Politických vězňů 198/16, 266 01 Beroun tel.: 311625147, fax: 311623495, e-mail: kp.beroun@cuzk.cz, Obec Suchomasty Suchomasty 31 267

Více

OZNÁMENÍ. Oznámení vyvěšeno dne: Bohdoneí í 9? Oznámení sňato dne: IČO 002/ DIČ (± PC ál<ř BOHĎÁNžC

OZNÁMENÍ. Oznámení vyvěšeno dne: Bohdoneí í 9? Oznámení sňato dne: IČO 002/ DIČ (± PC ál<ř BOHĎÁNžC OZNÁMENÍ o obnově katastrálního operátu přepracováním souboru geodetických informací do digitální podoby Obec Bohdaneč podle ustanovení 11 odst. 1 písm. a) zákona č. 344/199 Sb. o katastru nemovitostí

Více

Katastrální úřad pro Plzeňský kraj, katastrální pracoviště Domažlice, Benešova 377, Domaţlice

Katastrální úřad pro Plzeňský kraj, katastrální pracoviště Domažlice, Benešova 377, Domaţlice Katastrální úřad pro Plzeňský kraj, katastrální pracoviště Domažlice, Benešova 377, 344 01 Domaţlice Město Hostouň Dobrohostova 110 345 25 Hostouň Číslo jednací: OO-28/2013-401 RO-17/2013-401 Vaše č. j.:

Více

Vaše č. j.: Ze dne: Vyřizuje: Ing. Zajíčková Lenka Tel:

Vaše č. j.: Ze dne: Vyřizuje: Ing. Zajíčková Lenka Tel: Katastrální úřad pro Jihomoravský kraj Katastrální pracoviště Brno-město Moravské náměstí 1, 601 51 Brno tel.: 542 521 111, fax: 542 521 302, e-mail: kp.brnomesto@cuzk.cz, ID dat. schránky: 4jyieak Dle

Více

Katastrální úřad pro hlavní město Prahu, Katastrální pracoviště Praha Pod sídlištěm 9/1800, Praha 8

Katastrální úřad pro hlavní město Prahu, Katastrální pracoviště Praha Pod sídlištěm 9/1800, Praha 8 Katastrální úřad pro hlavní město Prahu, Katastrální pracoviště Praha Pod sídlištěm 9/1800, 182 14 Praha 8 Číslo jednací: Vaše č.j./ze dne: Vyřizuje / linka: Dne: OO-8/2011-101 / Košťálová Jitka/ 284042037

Více

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Olomoucký kraj, Pobočka Šumperk Nemocniční 1852/53, Šumperk, Šumperk 1

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Olomoucký kraj, Pobočka Šumperk Nemocniční 1852/53, Šumperk, Šumperk 1 Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Olomoucký kraj, Pobočka Šumperk Nemocniční 1852/53, Šumperk, 787 01 Šumperk 1 Spisová značka.: 2RP22357/2012-130776/04/03 Č.j.: SPU 331269/2013 Vyřizuje:

Více

program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 16. Zprávu o činnosti Rady města Chropyně za období od 23. června 2009 do 22. září 2009.

program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 16. Zprávu o činnosti Rady města Chropyně za období od 23. června 2009 do 22. září 2009. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 16. zasedání dne 23. září 2009 Z M 1 / 1 6 / 2 0 0 9 u r č u j e hlasováním jako zapisovatele 16. zasedání paní Janu Bajgarovou a

Více

Obec Žiželice. Žiželice 7. 438 01 Žatec 1

Obec Žiželice. Žiželice 7. 438 01 Žatec 1 Katastrální úřad pro Ústecký kraj, Katastrální pracoviště Žatec Smetanovo nám. 1018, 438 01 Žatec tel.: 415237481, fax: 415711049, e-mail: kp.zatec@cuzk.cz, Obec Žiželice Žiželice 7 438 01 Žatec 1 Číslo

Více

NAŠE VESNICE ČERVENEC A SRPEN 2011

NAŠE VESNICE ČERVENEC A SRPEN 2011 NAŠE VESNICE MĚSÍČNÍ ZPRAVODAJ OBČANŮ A PŘÁTEL PĚNČÍNA ČERVENEC A SRPEN 2011 Před námi jsou dva měsíce prázdnin a čas dovolených, Vám všem přejeme hezké léto, dětem prázdniny se spoustou sluníčka a koupání,

Více

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Plzeňský kraj, Pobočka Klatovy

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Plzeňský kraj, Pobočka Klatovy Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Plzeňský kraj, Pobočka Klatovy Čapkova 127, Klatovy V, 339 01 Klatovy Spisová značka.: 2RP21910/2011-130725/NP Č.j.: SPU 540349/2015 Vyřizuje: Ing. Václav

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ 24. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 14. 3. 2018 482/24/2018 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti zápis z minulého jednání ZM

Více

prosinec 2010 občasník obce Vepřová ročník 8

prosinec 2010 občasník obce Vepřová ročník 8 prosinec 2010 občasník obce Vepřová ročník 8 První adventní neděli jsme slavnostně rozsvítili vánoční strom, zde měly pásmo vánočních koled, básniček a písniček děti z naší základní a mateřské školy a

Více

UZ04/21/2017 Z/05/2017

UZ04/21/2017 Z/05/2017 USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 12. prosince 2017 v 16 hodin v malém sále Městského zařízení Uničov, Moravské nám. 1143 UZ01/21/2017 Schválení programu 21. zasedání

Více

NÁVOD PRO DOHLEDÁNÍ PARCEL PO DIGITALIZACI

NÁVOD PRO DOHLEDÁNÍ PARCEL PO DIGITALIZACI NÁVOD PRO DOHLEDÁNÍ PARCEL PO DIGITALIZACI Krok č. 1: Do svého internetového prohlížeče napište následující adresu: http://nahlizenidokn.cuzk.cz/vyberkatastrinfo.aspx Krok č. 2: Do okna Obec, Název/kód

Více

Ochoz u Tišnova. Číslo jednací: Vaše č.j./ze dne: Vyřizuje / linka: Dne: OO-19/2015-703 / Cibulová Pavlína/ 19.10.2015

Ochoz u Tišnova. Číslo jednací: Vaše č.j./ze dne: Vyřizuje / linka: Dne: OO-19/2015-703 / Cibulová Pavlína/ 19.10.2015 Katastrální úřad pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Brno-venkov Úzká 6, 656 77 Brno tel.: 542532211,, e-mail: kp.brnovenkov@cuzk.cz, ID dat. schránky: dc9iebe Obec Ochoz u Tišnova Ochoz u Tišnova

Více

Zápis z jednání zastupitelstva města dne č. 18 Z Á P I S

Zápis z jednání zastupitelstva města dne č. 18 Z Á P I S Zápis z jednání zastupitelstva města dne 17.12.2009 č. 18 Z Á P I S o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva města Lanžhot konaného dne 17. prosince 2009 v zasedací místnosti MěÚ v Lanžhotě Starosta p. František

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Olomoucký kraj, Pobočka Prostějov

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Olomoucký kraj, Pobočka Prostějov Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Olomoucký kraj, Pobočka Prostějov Aloise Krále 1552/4, Prostějov, 796 01 Prostějov 1 Spisová značka.: 2RP12530/2013-521203 Č.j.: SPU 486483/2013 Vyřizuje:

Více

Informace o přijatých usneseních ze 7. zasedání Zastupitelstva města Šluknov konaného 15. prosince 2011 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních ze 7. zasedání Zastupitelstva města Šluknov konaného 15. prosince 2011 ve velkém sále Šluknovského zámku Informace o přijatých usneseních ze 7. zasedání Zastupitelstva města Šluknov konaného 15. prosince 2011 ve velkém sále Šluknovského zámku Program jednání: 1. Zahájení zasedání 2. Určení ověřovatelů zápisu

Více

OBVODNÍ BÁŇSKÝ ÚŘAD U S N E S E N Í. o přerušení řízení podle 64 odst. 1 písm. c) zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů

OBVODNÍ BÁŇSKÝ ÚŘAD U S N E S E N Í. o přerušení řízení podle 64 odst. 1 písm. c) zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů OBVODNÍ BÁŇSKÝ ÚŘAD P R O Ú Z E M Í K R A J Ů M O R A V S K O S L E Z S K É H O A O L O M O U C K É H O Číslo jednací: SBS/19903/2013/OBÚ-05/17/531/Ing.Kp V Ostravě dne: 9. 8. 2013 U S N E S E N Í o přerušení

Více

3. Zpráva o činnosti Finančního výboru Zastupitelstva města Chropyně

3. Zpráva o činnosti Finančního výboru Zastupitelstva města Chropyně Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze zasedání č. 7 konaného dne 18. června 2015 Usnesení ZM 1/07/2015: návrhovou komisi ve složení: předseda Mgr. Stanislav Kalinec a

Více

Organizace státní zeměměřické služby

Organizace státní zeměměřické služby Organizace státní zeměměřické služby Český úřad zeměměřický a katastrální ( ČÚZK )... je ústředním orgánem státní správy zeměměřictví a katastru adresa: Pod sídlištěm 1800/9, Kobylisy, 18211 Praha 8 V

Více

čj. MCH 5641/2009 spisová značka 5639/2009/OVV Rada města Chropyně

čj. MCH 5641/2009 spisová značka 5639/2009/OVV Rada města Chropyně čj. MCH 5641/2009 spisová značka 5639/2009/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 91. zasedání dne 26. října 2009 ZNĚNÍ PO ODSTRANĚNÍ ADMINISTRATIVNÍ CHYBY R M 1 / 9 1 / 0 9 Informativní

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: JUDr. Jana Blahová, vedoucí OKST. Z: JUDr. Jana Blahová, vedoucí OKST

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: JUDr. Jana Blahová, vedoucí OKST. Z: JUDr. Jana Blahová, vedoucí OKST Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 19.4.2005 od 15.00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Moravské Třebové na ul. Olomoucké

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

KATASTR NEMOVITOSTÍ. Přípravný kurz k vykonání maturitní zkoušky v oboru Dopravní stavitelství

KATASTR NEMOVITOSTÍ. Přípravný kurz k vykonání maturitní zkoušky v oboru Dopravní stavitelství Přípravný kurz k vykonání maturitní zkoušky v oboru Dopravní stavitelství KATASTR NEMOVITOSTÍ Ing. Bc. Pavel Voříšek (úředně oprávněný zeměměřický inženýr). Vysoké Mýto 19. 2. 2018 KATASTR NEMOVITOSTÍ

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-10/2016 Datum jednání: 13.01.2016 3) Program jednání (USN-Z3-173/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ 16. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem dne 14. 12. 2016 266/16/2016 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti zápis z minulého jednání ZM

Více

ZÁKON Č. 256/2013 SB., OKATASTRU NEMOVITOSTÍ (KATASTRÁLNÍ ZÁKON) KMA/TOKN

ZÁKON Č. 256/2013 SB., OKATASTRU NEMOVITOSTÍ (KATASTRÁLNÍ ZÁKON) KMA/TOKN ZÁKON Č. 256/2013 SB., OKATASTRU NEMOVITOSTÍ (KATASTRÁLNÍ ZÁKON) KMA/TOKN Zákon stanoví, že katastr nemovitostí je veřejný seznam. Vymezuje, že předmětem evidence katastru jsou pozemky v podobě parcel,

Více

Schváleno v předloženém znění

Schváleno v předloženém znění Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze zasedání č. 23 konaného dne 18. prosince 2017 Usnesení ZM 1/23/2017: návrhovou komisi ve složení: předseda Mgr. Igor Štěpánek, členové

Více

METODICKÝ NÁVOD PRO POZEMKOVÉ ÚPRAVY A SOUVISEJÍCÍ INFORMACE

METODICKÝ NÁVOD PRO POZEMKOVÉ ÚPRAVY A SOUVISEJÍCÍ INFORMACE VÝZKUMNÝ ÚSTAV MELIORACÍ A OCHRANY PŮDY PRAHA METODICKÝ NÁVOD PRO POZEMKOVÉ ÚPRAVY A SOUVISEJÍCÍ INFORMACE MIROSLAV DUMBROVSKÝ, JAROMÍR MEZERA A KOL. BRNO 2000 VÝZKUMNÝ ÚSTAV MELIORACÍ A OCHRANY PŮDY PRAHA,

Více

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj, Pobočka Zlín

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj, Pobočka Zlín Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj, Pobočka Zlín Zarámí 88, 760 41 Zlín Spisová značka.: 2RP15624/2014-525201/05/03 Č.j.: SPU 371549/2018 Vyřizuje: Jarmila Krajčová Telefon:

Více

Přehled Usnesení 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 27. září 2017 v kulturním domě v Lošticích

Přehled Usnesení 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 27. září 2017 v kulturním domě v Lošticích Přehled Usnesení 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 27. září 2017 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 23/1: ZM schvaluje předložený program 23. zasedání Zastupitelstva

Více

Český úřad zeměměřický a katastrální vydává podle 3 odst. 1 písm. d) zákona č. 359/1992 Sb., o zeměměřických a katastrálních orgánech, tyto pokyny:

Český úřad zeměměřický a katastrální vydává podle 3 odst. 1 písm. d) zákona č. 359/1992 Sb., o zeměměřických a katastrálních orgánech, tyto pokyny: Český úřad zeměměřický a katastrální Příloha k č. j. ČÚZK-12990/2013-22 Pokyny č. 43 Českého úřadu zeměměřického a katastrálního ze dne 2. prosince 2013 č.j. ČÚZK-12990/2013-22 pro zápis změn v katastru

Více

KÚ pro Středočeský kraj, KP Kolín Rorejcova 8, Kolín Tel: Fax: ID DS : 5x6ieg8 ROZHODNUTÍ

KÚ pro Středočeský kraj, KP Kolín Rorejcova 8, Kolín Tel: Fax: ID DS : 5x6ieg8 ROZHODNUTÍ KÚ pro Středočeský kraj, KP Kolín Rorejcova 8, 280 02 Kolín Tel: 321 737011 Fax: 321 724088 e-mail: kp.kolín@cuzk.cz ID DS : 5x6ieg8 V Kolíně dne 2.2.2018 Vyřizuje: Vlasta Emilie Křídlová Sp.zn.: OR- 601/2017-204

Více

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 79 / 6 č. 2 Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 17.06.2015 program zasedání dne 17.06.2015 80 / 6 č. 3 přehled usnesení Rady města Šternberka za uplynulé období a informace občanům

Více

Stavební úřad Kamýk nad Vltavou Č.j.: V- 609/11-Ž V Kamýku nad Vltavou 19. prosince 2011 R O Z H O D N U T Í

Stavební úřad Kamýk nad Vltavou Č.j.: V- 609/11-Ž V Kamýku nad Vltavou 19. prosince 2011 R O Z H O D N U T Í Stavební úřad Kamýk nad Vltavou Č.j.: V- 609/11-Ž V Kamýku nad Vltavou 19. prosince 2011 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Stavební úřad v Kamýku nad Vltavou, jako stavební úřad příslušný podle ustanovení

Více

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj, Pobočka Znojmo nám. Armády 1213/8, Znojmo

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj, Pobočka Znojmo nám. Armády 1213/8, Znojmo Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj, Pobočka Znojmo nám. Armády 1213/8, 669 02 Znojmo Spisová značka.: 2RP18200/2015-523206 Č.j.: SPU 503147/2015/Ta Vyřizuje: Ing. Michaela

Více

USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaném dne v sále radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaném dne v sále radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaném dne 17.12.2012 v sále radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města

Více

Zápis a usnesení č. 11 ze zasedání Rady města Loštice konaného (volební období )

Zápis a usnesení č. 11 ze zasedání Rady města Loštice konaného (volební období ) Zápis a usnesení č. 11 ze zasedání Rady města Loštice konaného 29. 04. 2019 (volební období 2018 2022) Přítomni: Bc. Šárka Havelková Seifertová, Jan Konečný, Mgr. Pavel Kuba, Mgr. Blanka Zdráhalová Omluven:

Více

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Pardubický kraj, Pobočka Svitavy

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Pardubický kraj, Pobočka Svitavy Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Pardubický kraj, Pobočka Svitavy Milady Horákové 373/10, Předměstí, 568 02 Svitavy Spisová značka.: 2RP56083/2012-130750 Č.j.: SPU 591236/2016 Vyřizuje:

Více

USNESENÍ č. 4/2013. Z 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 9. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 4/2013. Z 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 9. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 4/2013 Z 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 9. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání

Více

USNESENÍ č. 6/2014. Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 6/2014. Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 6/2014 Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání

Více

Obec Dolní Moravice Dolní Moravice č.p Dolní Moravice

Obec Dolní Moravice Dolní Moravice č.p Dolní Moravice Katastrální úřad pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Bruntál Družební 717/2, 792 01 Bruntál tel.: 554721111, fax: 554721143, e-mail: kp.bruntal@cuzk.cz, ID datové schránky: 5t3hvce Číslo jednací:

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 8/2011. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 8/2011. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 8/2011 ze zasedání ZO Malotice ze dne 28.9. 2011 od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích. Přítomni: Jirkovská Radka, Mgr. Tereza Jirkovská, Kallaschová Bohumila, Kaše Jiří,

Více

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NA ZASEDÁNÍ KONANÉM DNE

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NA ZASEDÁNÍ KONANÉM DNE USNESENÍ Č.1 ZE DNE 6.3.2014 VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NA ZASEDÁNÍ KONANÉM DNE 6.3.2014 I. Bere na vědomí a) zprávu o činnosti pěti zasedání rad od zasedání zastupitelstva, které se konalo

Více

USNESENÍ 2019/ 7/122/ZM

USNESENÍ 2019/ 7/122/ZM Usnesení Zastupitelstva města č. 7 ze dne 29.05.2019 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací v souladu s článkem 5 Nařízení Evropského

Více

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne 20.12.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman a pan

Více

oznamuje vydání rozhodnutí č.j. SPU /2013 ze dne 8. listopadu 2013

oznamuje vydání rozhodnutí č.j. SPU /2013 ze dne 8. listopadu 2013 STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 13000 Praha 3, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774 Krajský pozemkový úřad pro Pardubický kraj, Pobočka Svitavy Adresa: Milady Horákové 373/10, Předměstí, 568

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHROPYNĚ

ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHROPYNĚ ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHROPYNĚ Výpis ze zápisu z 26. jednání dne 26.09.2018 USNESENÍ program jednání č. 26 dne 26.09.2018. Přítomno 15, pro 14, proti 0, zdrželo se 0, nehlasoval 1 Krejčíř Ph.D, Veronika

Více

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Jihočeský kraj, Pobočka Strakonice

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Jihočeský kraj, Pobočka Strakonice Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Jihočeský kraj, Pobočka Strakonice Palackého náměstí 1090, Strakonice I, 386 01 Strakonice Spisová značka.: 2RP12257/2015-505206 Č.j.: SPU 277338/2015 Vyřizuje:

Více

Usnesení 27. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 11. dubna 2018 v kulturním domě v Lošticích

Usnesení 27. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 11. dubna 2018 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 27. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 11. dubna 2018 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 27/1: ZM schvaluje předložený program 27. zasedání Zastupitelstva

Více

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj a hlavní město Praha, Pobočka Rakovník

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj a hlavní město Praha, Pobočka Rakovník Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj a hlavní město Praha, Pobočka Rakovník Lubenská 2250, Rakovník II, 269 01 Rakovník Spisová značka.: 2RP1987/2010-130713/05/03 Č.j.: SPU

Více

Obec Ubušínek. Ubušínek 41. 592 65 Rovečné. Vyřizuje /Iinka: Janoušek Jiří Bc'!

Obec Ubušínek. Ubušínek 41. 592 65 Rovečné. Vyřizuje /Iinka: Janoušek Jiří Bc'! Katastrální úřad pro Vysočinu, Katastrální pracoviště Bystřice nad Pernštejnem Masarykovo náměstí 15, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem tel: 566590511, fax: 566590528, e-rnail: kp.bystricenadpernst@cuzk.cz,

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Tachov T.G.Masaryka 1326, Tachov tel

Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Tachov T.G.Masaryka 1326, Tachov tel Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Tachov T.G.Masaryka 1326, 347 01 Tachov tel. 374 705 382 Spisová zn.: 180/PÚ/1 Vyřizuje: Ing. Jana Hřebejková Telefon: 374 705 390 Fax: 374 705 392 E-mail: jana.hrebejkova@mze.cz

Více

I N F O R M Á T O R. Obec Albrechtičky prosinec 2014

I N F O R M Á T O R. Obec Albrechtičky prosinec 2014 I N F O R M Á T O R Obec Albrechtičky prosinec 2014 PF 2015 V ážení spoluobčané, přejem e V ám i V aším rodinám příjem né a radostné prožití vánočních svátků, do nového roku pevné zdraví, hodně štěstí,

Více

USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne

USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne 9. 12. 2015 2015/RM/26/312 Žádost na MO ČR změna účelu fondu podání žádosti na Ministerstvo obrany ve věci vydání souhlasu se změnou Fondu na obnovu

Více

U S N E S E N Í. 7. Nakládání s majetkem města prodej bytu 3+1 na ul. Sv. Čecha 1205/3 (tisk Z/172)

U S N E S E N Í. 7. Nakládání s majetkem města prodej bytu 3+1 na ul. Sv. Čecha 1205/3 (tisk Z/172) 1 U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 18. června 2013 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

Usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 10.12.2014 11 / 2 č. 2 program zasedání dne 10. 12. 2014 12 / 2 č. 3 13 / 2 č. 4 14 / 2 č. 5 zápis z jednání finančního výboru ze dne 15.09.2014

Více

13/03/2017- ZO-U Příloha k usnesení z 13. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16.hodin v zasedací síni obecního úřadu

13/03/2017- ZO-U Příloha k usnesení z 13. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16.hodin v zasedací síni obecního úřadu 13/03/2017- ZO-U Příloha k usnesení z 13. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 20.3.2017 v 16.hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Program : 1. Zpráva KV 2. Zpráva

Více

ZM U S N E S E N Í. z 34. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne

ZM U S N E S E N Í. z 34. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne Naše čj.: MUSP 28535/2018 Naše sp. zn.: 28533/2018 TAJ/IVNO *MUSPX01UZ5FK* U S N E S E N Í z 34. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 22. 3. 2018 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Kontrola usnesení usnesení č.6/2006

Kontrola usnesení usnesení č.6/2006 Kontrola usnesení Všechna usnesení přijatá v letech 2002 2006 byla ke dni 2.10.2006 nebo budou ke dni voleb splněna. Do dalšího volebního období přechází tato usnesení: usnesení č.6/2006 zpracování dokumentace

Více

Návrh rozpočtu 2004 - úpravy po zveřejnění 2141. Zpráva kontrol. výboru k připomínce člena ZM 2182. Návštěva partnerského města Pfinztal 2185

Návrh rozpočtu 2004 - úpravy po zveřejnění 2141. Zpráva kontrol. výboru k připomínce člena ZM 2182. Návštěva partnerského města Pfinztal 2185 Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města číslo : 78 konaného dne: 20.1.2004 od 15:00:00 do 19:40:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-12-007-16 ze dne 26.4.2016 Darovací smlouva na převod pozemku parc. č. 3856/25 v k.ú. Modřany do svěřené správy MČ Praha 12 1 2. z a s e

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Přítomni: Ing. Martin Cetkovský, Jaroslav Zoubek, Miroslava Holasová, Ing.

Více

Program: 1. Zahájení, návrh programu, návrh na doplnění, schválení. 7. Odměňování uvolněných a neuvolněných členů zastupitelstva

Program: 1. Zahájení, návrh programu, návrh na doplnění, schválení. 7. Odměňování uvolněných a neuvolněných členů zastupitelstva Zápis a usnesení 1. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov. Podle ustanovení 96 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu, dne 8. 12. 2010 v 20,00 hodin

Více

USNESENÍ č. 2/2015. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2015. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2015 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne 19.11.2012 Číslo 1481 Zodpovídá: OKS Termín: 19.11.2012 program schůze dne 19.11.2012 Číslo 1482 Zodpovídá: FO Termín: 30.11.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

Rada města Chropyně. u k l á d á

Rada města Chropyně. u k l á d á čj. zápisu MCH 4590/2009 spisová značka MCH 4588/2009 OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 86. zasedání dne 31. srpna 2009 R M 1 / 8 6 / 0 9 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených

Více

U S N E S E N Í. z 4. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného dne 27. března 2019 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově

U S N E S E N Í. z 4. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného dne 27. března 2019 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově KRNOMK-26440/2019 koni ZM města KRNOVA SS 04/2019/koni U S N E S E N Í z 4. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného dne 27. března 2019 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Výňatky z Informace č. 1/2014 vydané Odborem řízení pozemkových úprav Státního pozemkového úřadu. dne 27. 1. 2014 pod č.j.

Výňatky z Informace č. 1/2014 vydané Odborem řízení pozemkových úprav Státního pozemkového úřadu. dne 27. 1. 2014 pod č.j. Výňatky z Informace č. 1/2014 vydané Odborem řízení pozemkových úprav Státního pozemkového úřadu. dne 27. 1. 2014 pod č.j. SPU 016519/2014 Informace jsou metodickým nástrojem řízení organizačních jednotek

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 4553 /2017 Číslo spisu jednání: Místo zasedání: 4549/2017/OVV kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr. Karel Střeleček,

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 10. prosince 2002 v 15:00 hodin v sále Informačního a vzdělávacího centra Kojetín,

Více

Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 26. 11. 2014 Přítomni: Petr Haltmar Ing. Jana Hašková Ing. Pavel Horák Jana Kirchnerová RNDr. Jan Přichystal

Více

Kontrola usnesení: Kontrola přijatých usnesení. z 20. schůze Rady obce Hukvaldy,

Kontrola usnesení: Kontrola přijatých usnesení. z 20. schůze Rady obce Hukvaldy, Přehled přijatých usnesení z 20. schůze Rady obce Hukvaldy, konané dne 30. 11. 2011 Číslo Usnesení Text usnesení Pro Proti Zdr. Zod Termín Kontrola usnesení: Kontrola přijatých usnesení z 19. schůze Rady

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného 18. září 2018, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠTĚTÍ. ODBOR SPRÁVY A INVESTIC Podklady pro jednání ZM dne:

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠTĚTÍ. ODBOR SPRÁVY A INVESTIC Podklady pro jednání ZM dne: MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠTĚTÍ ODBOR SPRÁVY A INVESTIC Podklady pro jednání ZM dne: 23. 2. 2012 Podklady do jednání ZM: 1. Mapová příloha k prodeji částí pozemku parc. č. 1/1, označených dle GP č. 217-654/2011 jako

Více

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky Zápis č. 9/2015 ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 22.12.2015 v zasedací místnosti OÚ Věžky Zasedání začalo v 19:05 hodin a bylo ukončeno v 19:45 hodin. Přítomni obecní zastupitelé

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj, Pobočka Rakovník

Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj, Pobočka Rakovník Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj, Pobočka Rakovník Lubenská 2250, Rakovník II, 269 01 Rakovník Spisová značka.: 2RP6493/2013-537213/03/03 Č.j.: SPU 484101/2016/Rőm Vyřizuje:

Více

Zápis č. 4/2013. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 9. prosince 2013 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 4/2013. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 9. prosince 2013 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 4/2013 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 9. prosince 2013 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 4. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2013 proběhlo

Více

U s n e s e n í z 13. zasedání zastupitelstva města konaného dne 29.11.2012 v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě

U s n e s e n í z 13. zasedání zastupitelstva města konaného dne 29.11.2012 v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě U s n e s e n í z 13. zasedání zastupitelstva města konaného dne 29.11.2012 v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě Usnesení č. 176/2012: program 13. zasedání zastupitelstva města Staré Město navržený

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 24.08.2012 08:35:03 Vlastnictví bytu a nebytového prostoru

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 24.08.2012 08:35:03 Vlastnictví bytu a nebytového prostoru Vlastnictví bytu a nebytového prostoru A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor Podíl B Vlastnické právo Wichterlová Dana, Družstevní 1417, Hlinsko, 539 01 Hlinsko v Čechách 1 Nemovitosti Jednotky Č.p./

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 411 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více