MontáÈní Ìroubovák FEIN. F-Gun 4000 U-Gun 4000 M-Gun 4000 P-Gun Ïroubování v pohodã. Powered by innovation

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MontáÈní Ìroubovák FEIN. F-Gun 4000 U-Gun 4000 M-Gun 4000 P-Gun 2500. Ïroubování v pohodã. Powered by innovation"

Transkript

1 MontáÈní Ìroubovák FEIN F-Gun 4000 U-Gun 4000 M-Gun 4000 P-Gun 2500 Ïroubování v pohodã. Powered by innovation

2 Pro kaèdˇ Ìroub správnˇ Ìroubovák. Profesionální práce se neobejde bez profesionálního náµadí, Ìitého na míru pµísluìné aplikace. Z tohoto døvodu nabízí FEIN rozsáhlˇ program montáèních Ìroubovákø: SCT 5-40, SCT 5-40 U, SCT 5-40 M a SCT Røznˇmi variantami otá ek a spojek tyto tyµi pµístroje pokrˇvají vãtìinu stavebních Ìroubovacích operací. Potµebujete-li Ìroubovat sádrokartonové desky na kovové nebo dµevãné nosné konstrukce nebo dµevotµískové desky na dµevãné nosné konstrukce u fy FEIN najdete správné µeìení pro bezchybné a rychlé Ìroubové spoje. Spole nˇm rysem vìech montáèních Ìroubovákø zna ky FEIN jsou pµíkladná pµíru nost a maximální spolehlivost. Ïroubováky zna ky FEIN patµí k elektrickému náµadí s nejdelìí Èivotností, které je na trhu zastoupeno. SCT 5-40 F-Gun 4000 MOTOR HIGH-POWER CLIC-STOP /min 1,3 kg SCT 5-40 U U-Gun 4000 MOTOR HIGH-POWER /min 1,3 kg SCT 5-40 M M-Gun 4000 MOTOR HIGH-POWER CLIC-STOP QuickIN Zásobníkové Ìroubováky /min 1,6 kg SCT 6-25 P-Gun 2500 MOTOR HIGH-POWER CLIC-STOP /min 1,3 kg

3 Na plnˇ vˇkon. Motor FEIN HIGH-POWER podává nejvyììí vˇkon i v trvalém provozu. Díky vysoké ú innosti se vyrovná i s operacemi, na nãè jiné Ìroubováky jiè nemají sílu. Kromã toho je znatelnã redukováno vyvíjení tepla. Vˇkon místo ohµevu podle této zásady se µídí montáèní Ìroubováky zna ky FEIN. Oblast pouèití Hmotnost SCT ,3 kg Konkurenti 1,3 1,5 kg Gram Usnadnãní stavebních prací. V zájmu práce bez pocitu únavy má bˇt hmotnost elektrického náµadí pokud moèno nízká. VÌechny montáèní Ìroubováky zna ky FEIN tento poèadavek spl ují: Patµí k tãm nejleh ím své tµídy! Navíc je díky praktickému, patentovanému ru nímu pásu zaru eno odleh ení v reèimu non stop. Ergonomickˇ rozmãr pµi aktivovaném spína i SCT O 10 % menìí obvod neè u prømãru konkurence. 190 mm Konkurenti Obvod/mm Znatelnã pohodlnãjìí. Inovativní design umoènil pµíkladnou ergonomii. Jiné montáèní Ìroubováky sotva mají obvod rukojeti s pouhˇmi 190 mm. Pµímo hmatatelná vˇhoda!

4 Komfortní a tichˇ. F-Gun Specialista pro suchou vˇstavbu a dokon ování interiéru! MontáÈní Ìroubovák FEIN F-Gun 4000 poskytuje kromã svˇch vysokˇch otá ek ergonomii extra tµídy. Lehká váha, která perfektnã padne do ruky. Je konstruován tak kompaktnã, Èe umoè uje bezproblémovou práci i ve stísnãnˇch místech. Vybaven ru ním pásem, kterˇ poskytuje odleh ení pµi trvalém pouèití. Jako vìechny montáèní Ìroubováky FEIN je rovnãè pµístroj SCT 5-40 vybaven extra protiprachovou ochranou a je extrémnã robustní. Zde se uplatní dlouholetˇ Ìroubovákovˇ know-how zna ky FEIN.

5 SCT 5-40 F-Gun 4000 Tiché vypínání. Pµi upev ování sádrokartonovˇch desek na nosné konstrukce ze dµeva a plechu vypíná patentovaná spojka FEIN CLIC-STOP bezpe nã a nehlu nã. Ïroub se zapouìtí rychle, pµesnã a istã. ZvláÌtní klad pµitom je vypnutí, které se uskute uje bez ruìivého hluku. Jmenovitˇ pµíkon VyuÈitelnˇ vˇkon Otá ky pµi chodu naprázdno Otá ky pµi zatíèení Max. utahovací moment Kabel Hmotnost Ïrouby max. Upnutí pro nástroje 250 W /min /min 12 Nm 5 m 1,3 kg 5,0 mm 1 /4" A Objednací íslo V cenã obsaèeno: 1 ru ní popruh; 1 pµíchytka na opasek; 1 hloubkovˇ doraz, s protiprachovou ochranou; 1 magnetickˇ drèák pro bity 1 /4"; 1 bit 1 /4" vel. 2/Phillips (tvar H), extratvrdé, s protiprachovou ochrannou podloèkou Pµesnost, kterou poèaduje profesionál. Stru nˇ pµehled MontáÈní Ìroubováky pro suchou vˇstavbu a dokon ování interiérø s tichˇm vypínáním. Jeden z nejleh ích montáèních Ìroubovákø své tµídy. NejlepÌí ergonomickˇ rozmãr umoènãnˇ senzitivní rukojetí FEIN. Odleh ení pµi práci díky praktickému ru nímu popruhu. Patentovaná spojka FEIN CLIC-STOP. JednoduÌe nastavitelnˇ a vymãnitelnˇ hloubkovˇ doraz. Dorazová objímka s protiprachovou ochranou. Bodovã pµesné nasazení díky plynulému elektronickému nastavení otá ek. Rychlé pµestavení na zásobník. Nepµekonanˇ vˇkon a odolnost díky motoru FEIN HIGH-POWER. Hloubkovˇ doraz nastavitelnˇ ve stupních po 0,25 mm zaru uje vèdy optimální hloubku zaìroubování a perfektní uloèení Ìroubu. Spolehlivã se tak zabra uje zbyte nˇm dodate nˇm úpravám. Nástroj lze rychle vymãnit jednoduchˇm stáhnutím dorazové objímky. Konstantní hloubku zaìroubování není tµeba znovu nastavovat.

6 VÌestrannˇ talent. U-Gun MontáÈní Ìroubovák s univerzálními moènostmi! Ïroubovák FEIN U-Gun 4000 poskytuje Ìpi kovou technologii pµístroje SCT 5-40 U sdruèenou v jedné verzi se spojkou s tlumenˇm µehta kovˇm zvukem. Lze jej pouèívat s hloubkovˇm dorazem a bez nãho a proto pµedstavuje µeìení pro vìechny práce jak v klasické suché vˇstavbã tak i pro práce se dµevem a kováním.

7 SCT 5-40 U U-Gun 4000 Jmenovitˇ pµíkon VyuÈitelnˇ vˇkon Otá ky pµi chodu naprázdno Otá ky pµi zatíèení Max. utahovací moment Kabel Hmotnost Ïrouby max. Upnutí pro nástroje 250 W /min /min 12 Nm 5 m 1,3 kg 5,0 mm 1 /4" A Objednací íslo V cenã obsaèeno: 1 ru ní popruh; 1 pµíchytka na opasek; 1 hloubkovˇ doraz, s protiprachovou ochranou; 1 drèák pro bity 1 /4"; 1 bit 1 /4" vel. 2/Phillips (tvar H), extra tvrdé, s protiprachovou ochrannou podloèkou Univerzální moènosti vyuèití. Díky nastavitelné univerzální spojce FEIN umoè uje U-Gun 4000 mimoµádnã mnohostranné pouèití. Pµi pouèití bez hloubkového dorazu lze optimální rozsah to ivého momentu na stroji nastavit pµedem. Dosahují se tak optimální vˇsledky i pµi zvládání netypickˇch Ìroubovacích úkolø. DalÌí vˇhoda tohoto speciálního spojkového systému FEIN: To ivˇ moment lze pµídavnã ovlivnit pomocí pµítlaku. Ozna ujeme to jako práci intenzivní silou. Pµesnost, kterou poèaduje profesionál. Hloubkovˇ doraz nastavitelnˇ ve stupních po 0,25 mm zaru uje vèdy optimální hloubku zaìroubování a perfektní uloèení Ìroubu. Spolehlivã se tak zabra uje zbyte nˇm dodate nˇm úpravám. Nástroj lze rychle vymãnit jednoduchˇm stáhnutím dorazové objímky. Konstantní hloubku zaìroubování není tµeba znovu nastavovat. Stru nˇ pµehled MontáÈní Ìroubovák pro suchou vˇstavbu a dokon ování interiérø se spojkou s tlumenˇm zvukem µehta ky. Jeden z nejleh ích montáèních Ìroubovákø své tµídy. NejlepÌí ergonomickˇ rozmãr umoènãnˇ senzitivní rukojetí FEIN. Odleh ení pµi práci díky praktickému ru nímu popruhu. Nastavitelná univerzální spojka pro optimální pµedvolbu to ivého momentu pµi práci bez hloubkového dorazu. JednoduÌe nastavitelnˇ a vymãnitelnˇ hloubkovˇ doraz. Pro práce s hloubkovˇm dorazem a bez nãho. Dorazová objímka s protiprachovou ochranou. Bodovã pµesné nasazení díky plynulému elektronickému nastavení otá ek. Rychlé pµestavení na zásobník. Nepµekonanˇ vˇkon a odolnost díky motoru FEIN HIGH-POWER.

8 Bleskurychlˇ a dobµe padnoucí do ruky. M-Gun Ïroubování jako na bãèícím pásu jeìtã nikdy nebylo tak snadné! Ïrouby se do materiálu zaìroubují rychle, istã a pµesnã. Pµes pouèitˇ zásobník je pµístroj M-Gun 4000 zna ky FEIN ideální jednotka, konstruovaná extrémnã Ìtíhle a kompaktnã. Svou hmotností pouhˇch 1,6 kg je na trhu nejleh ím Ìroubovákem pro Ìrouby uloèené do zásobníkø. A s celkovou délkou pouhˇch 405 mm pµesvãd uje svou vynikající ergonomi ností. Padne do ruky s optimální vyváèeností. Robustní a vytrvalˇ zásobníkovˇ Ìroubovák, kterˇ ur uje nová mãµítka. Pµesné a tiché vypínání. Bleskurychle a tiìe odpojuje patentovaná spojka FEIN CLIC-STOP pµi dosaèení nastavené hloubky Ìroubu a to s opakovanou pµesností. Dosahují se tak pµesné spoje bez poìkození povrchu materiálu. Kromã toho se tak Ìetµí nervy a sluch. Silák s vˇdrèí. V trvalém provozu projevuje motor FEIN HIGH-POWER svou sílu. Podává maximální vˇkon i pµi práci ve vysokˇch otá kách. S relativnã nízkˇm pµíkonem je svˇmi podstatnã ú innãjìí neè standardní motor s 550 W. To je inovativní motorová technika zna ky FEIN! SCT 5-40 M M-Gun 4000 Jmenovitˇ pµíkon VyuÈitelnˇ vˇkon 250 W Otá ky pµi chodu naprázdno /min Otá ky pµi zatíèení /min Max. utahovací moment 12 Nm Kabel 5 m Hmotnost 1,6 kg Ïrouby max. 5,0 mm Délka Ìroubu mm Sklí idlo pro rychlou vˇmãnu 1 /4" A Objednací íslo V cenã obsaèeno: 1 ru ní popruh; 1 pµíchytka na opasek; 1 bit 1 /4" vel. 2/Phillips (tvar H), dlouhˇ

9 K iìtãní vyjímatelnˇ bez pouèití nástroje Robustní skoµepinové tãleso Snadné stáhnutí zásobníku bez pouèití nástroje Speciální povrch pro bodovã pµesné nasazení Excelentní ergonomie Nastavení délky Ìroubu mm bez pouèití nástroje Ru ní popruh pro komfort pµi práci Pµesné podávání Ìroubø pomocí patentovaného dopravního systému Nastavení hloubky zaìroubování bez pouèití nástroje

10 Tempo plus komfort. Budete pµekvapeni, jak bude vypadat VáÌ novˇ vˇkon na tvere ní metr! Pµístroj M-Gun 4000 zna ky FEIN umoè uje aè Ìestkrát rychlejìí Ìroubování. Vyjímání zásobníku pµi vˇmãnã bitø a chybném Ìroubování, nastavování hloubky zaìroubení a délky Ìroubø lze provádãt bez pouèití nástrojø. Ve spojení se sériovˇm ru ním popruhem lze neúnavnã a pµesnã pracovat jednou rukou. Ïetµí to námahu, as a peníze. Automaticky snadno. Speciálnã vyvinutˇ a patentovanˇ systém na dopravování Ìroubø zaru uje bezporuchovˇ transport Ìroubø a jednoduchou manipulaci. PouÈít lze vìechny obvyklé páskované Ìrouby s délkou pásky 25 do 55 mm. Jednoduchá vˇmãna pásky a pµestavení bez pouèití nástroje na jednotlivá upevnãní napµ. pµi chybném Ìroubování popµ. ve stísnãnˇch místech umoè ují zvláìª komfortní a rychlou obsluhu. Stru nˇ pµehled Zásobníkovˇ Ìroubovák pro dokon ování interiérø a suchou vˇstavbu. QuickIN pro vyjmutí zásobníku bez pouèití nástroje, nastavení délky Ìroubu a hloubky zaìroubování a pro rychlé iìtãní. Nejleh í zásobníkovˇ Ìroubovák na trhu. NejlepÌí ergonomickˇ rozmãr umoènãnˇ senzitivní rukojetí FEIN. Odleh ení pµi práci díky praktickému ru nímu popruhu. Patentovanˇ systém na dopravování Ìroubø. Neklouzavˇ povrch pro bezpe né nasazení na hladkém povrchu. Hodí se ideálnã pro jednoru ní obsluhu. Patentovaná spojka FEIN CLIC-STOP pro tiché vypínání. Plynulé elektronické nastavení otá ek. Nepµekonanˇ vˇkon a odolnost díky motoru FEIN HIGH-POWER. Pµesnost, kterou poèaduje profesionál. Plynule nastavitelnˇ hloubkovˇ doraz zaru- uje vèdy optimální hloubku zaìroubování a perfektní uloèení Ìroubu. Zvlá̪ komfortní: Nastavení se provádí bez pouèití nástroje. Spolehlivã se tak zabra uje zbyte nˇm dodate nˇm úpravám.

11 Originální pµísluìenství FEIN pro M-Gun RychloÌrouby v zásobníku po 50 ks, Ph 2, olejované, 1000 ks. Jemnˇ závit, pro sádrokarton na kovové nosné konstrukce, s kuèelovitou hlavou. 8 mm Zásobník pro páskované Ìrouby od 25 do 55 mm délky a max. 5 mm, adaptovatelné bez pouèití nástrojø, hmotnost 0,4 kg. Hodí se optimálnã k dodate nému vybavení Ìroubovákø FEIN SCT 5-40/ 5-40 U a SCT mm L mm Objednací íslo 3, Objednací íslo Hrubˇ závit, pro sádrokarton na dµevãné nosné konstrukce, s kuèelovitou hlavou. 8 mm Zásobníkovˇ kufµík pro bezpe nou úschovu a transport zásobníku na Ìrouby. Objednací íslo Systémové prodlouèení Délka 600 mm Objednací íslo mm L mm Objednací íslo 3, , , Bity 1 /4" VnãjÌí Ìestihran Dvojitˇ závit, s frézovanˇm Èebrem pro desky Fermacell na kovové a dµevãné nosné konstrukce. tvar H/Phillips, vel. 2 Objednací íslo tvar Z/Pozidriv, vel. 2 Objednací íslo mm L mm Objednací íslo 3, Dvojitˇ závit, s frézovanˇm Èebrem pro dµevãné nosné konstrukce. mm L mm Objednací íslo 4,

12 SCT 6-25 P-Gun 2500 Jmenovitˇ pµíkon VyuÈitelnˇ vˇkon Otá ky pµi chodu naprázdno Otá ky pµi zatíèení Max. utahovací moment Kabel Hmotnost Ïrouby max. Upnutí pro nástroje 250 W /min /min 16 Nm 5 m 1,3 kg 6,0 mm 1 /4" A Objednací íslo V cenã obsaèeno: 1 ru ní popruh; 1 pµíchytka na opasek; 1 hloubkovˇ doraz, s protiprachovou ochranou; 1 magnetickˇ drèák pro bity 1 /4"; 1 bit 1 /4" vel. 2/Phillips (tvar H), extra tvrdé, s protiprachovou ochrannou podloèkou Pµesnost, kterou poèaduje profesionál. Hloubkovˇ doraz nastavitelnˇ ve stupních po 0,25 mm zaru uje vèdy optimální hloubku zaìroubování a perfektní uloèení Ìroubu. Spolehlivã se tak zabra uje zbyte nˇm dodate nˇm úpravám. Nástroj lze rychle vymãnit jednoduchˇm stáhnutím dorazové objímky. Konstantní hloubku zaìroubování není tµeba znovu nastavovat.

13 Silák. P-Gun Mocnˇ Ìroubovák v rodinã montáèních Ìroubovákø FEIN! S hloubkovˇm dorazem je tak specialistou pro Ìroubování dµevotµískovˇch desek na dµevo. Zpracovávat vìak lze také sádrokarton na kovové svislice, sádrokarton na dµevo i rychloìrouby, Ìrouby pro dµevãné konstrukce a pro dµevotµískové desky do 6 mm. Správnˇm µeìením i pro truhláµe je montáèní Ìroubovák FEIN P-Gun Pµesné a tiché vypínání. Bleskurychle a tiìe odpojuje patentovaná spojka FEIN CLIC-STOP pµi dosaèení nastavené hloubky Ìroubu a to s pµesnou opakovatelností. Dosahují se tak pµesné spoje bez poìkození povrchu materiálu. Kromã toho se tak Ìetµí nervy a sluch. Stru nˇ pµehled Silnˇ montáèní Ìroubovák pro suchou vˇstavbu, dokon ování interiérø a truhláµe. Jeden z nejleh ích montáèních Ìroubovákø své tµídy. NejlepÌí ergonomickˇ rozmãr umoènãnˇ senzitivní rukojetí FEIN. Odleh ení pµi práci díky praktickému ru nímu popruhu. Patentovaná spojka FEIN CLIC-STOP pro tiché vypínání. JednoduÌe nastavitelnˇ a vymãnitelnˇ hloubkovˇ doraz pro pµesné vˇsledky pµi Ìroubování. Dorazová objímka s protiprachovou ochranou. Bodovã pµesné nasazení díky plynulému elektronickému nastavení otá ek. Rychlé pµestavení na zásobník. Nepµekonanˇ vˇkon a odolnost díky motoru FEIN HIGH-POWER.

14 PµísluÌenství montáèních Ìroubovákø FEIN pro perfektní vˇsledky. 11, Kufµík na náµadí Kov (390 x 240 x 110 mm) Objednací íslo , ,2 15,5 18, Pouzdro s vrtáky 10ti-dílnˇ sortiment nástrojø v pevné krabici Objednací íslo , Pouzdro s diamantovˇmi bity 7i-dílnˇ sortiment nástrojø v pevné krabici Objednací íslo ,0 18,5 20, Zásobník pro páskované Ìrouby od 25 do 55 mm délky a max. 5 mm, adaptovatelné bez pouèití nástrojø, hmotnost 0,4 kg. Hodí se optimálnã k dodate nému vybavení Ìroubovákø FEIN SCT 5-40/ 5-40 U a SCT CX/CZ Vyobrazení jsou nezávazná. Technické zmãny vyhrazeny. Printed in Germany. 28, Chcete-li obdrèet dalìí informace nebo si nechat nãkterˇ pµístroj pµedvést, obraªte se laskavã na odborného prodejce vˇrobkø FEIN. C.&E. FEIN GmbH & Co. KG, Leuschnerstr. 43, Stuttgart, (07 11) appleeská republika: FEIN-Elektrowerkzeuge-Ges.m.b.H, Ing. Libor Hˇbl, Foglarova 1374, CZ Kuµim, , Mobil: Internet: Objednací íslo Powered by innovation

Obsah. Všeobecné pokyny. Upozorn ní HELLA Venkovní žaluzie - clony ve tvaru U

Obsah. Všeobecné pokyny. Upozorn ní HELLA Venkovní žaluzie - clony ve tvaru U Tento návod je pot eba p ed montáží a používáním p e íst! Obsah Upozorn ní HELLA Venkovní žaluzie - clony ve tvaru U... Všeobecné pokyny... CE Ozna ení... Bezpe nostní pokyny... P ed montáží... 5 : Ná

Více

Vrtačky na kov pro profesionály.

Vrtačky na kov pro profesionály. KOV Vrtačky na kov pro profesionály. Program vrtaček FEIN pro řemeslníky a průmysl. PŘEDMLUVA Kompetence v oblasti vrtání od vynálezce vrtačky. V roce 1895 společnost FEIN jako první na světě vynalezla

Více

KATALOG 2007 ZKRÁTKA PROFESIONÁL

KATALOG 2007 ZKRÁTKA PROFESIONÁL KATALOG 2007 ZKRÁTKA PROFESIONÁL HISTORIE ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ AEG ZKRÁTKA PROFESIONÁL Ve světě, kde si profesionálové uvědomují, že více nutně neznamená lépe, soustřeďuje AEG Elektrické Nářadí ve Winnendenu

Více

TRiple m TŘI SILNÉ STRÁNKY STROJŮ BEZ KABELU. NOVÝ AKUMULÁTOROVÝ PROGRAM METABO NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA

TRiple m TŘI SILNÉ STRÁNKY STROJŮ BEZ KABELU. NOVÝ AKUMULÁTOROVÝ PROGRAM METABO NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVÝ AKUMULÁTOROVÝ PROGRAM METABO TŘI SILNÉ STRÁNKY STROJŮ BEZ KABELU. TRiple m Silný koncept pro: Metabo akumulátory Metabo převodovky Metabo motory NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA

Více

Program Wera prodejní stojany Premium Plus, Premium a Classic.

Program Wera prodejní stojany Premium Plus, Premium a Classic. Program Wera prodejní stojany Premium Plus, Premium a Classic. Premium Plus, Premium a Classic. Nářadí pro lepší pracovní výsledky ve třech stupních kvality. Pre m Pre ium Plu m s Cl ium as sic Kompletní

Více

NOVÁ VRTACÍ, KOMBINOVANÁ A MULTIFUNKČNÍ KLADIVA METABO NOVÉ MĚŘÍTKO PRO VÝKON, ROBUSTNOST A ŽIVOTNOST.

NOVÁ VRTACÍ, KOMBINOVANÁ A MULTIFUNKČNÍ KLADIVA METABO NOVÉ MĚŘÍTKO PRO VÝKON, ROBUSTNOST A ŽIVOTNOST. NOVÁ VRTACÍ, KOMBINOVANÁ A MULTIFUNKČNÍ KLADIVA METABO NOVÉ MĚŘÍTKO PRO VÝKON, ROBUSTNOST A ŽIVOTNOST. URČENO PRO VAŠI STAVBU. Bezpečnostní západková spojka omezuje zpětný točivý moment při uvíznutí nebo

Více

ZDARMA 18V AKU VRTAČKA DC720KA + TRIKO DEWALT

ZDARMA 18V AKU VRTAČKA DC720KA + TRIKO DEWALT AKCE DEWALT PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY / ŠROUBOVÁKY NOVÁ ŘADA KOMPAKTNÍCH PŘÍKLEPOVÝCH VRTAČEK / ŠROUBOVÁKŮ mm ZDARMA 8V AKU VRTAČKA DC70KA + TRIKO DEWALT 9mm Západkové sklíčidlo s jednou objímkou Zabudované diodové

Více

DEMOLICE NA DÁLKU DEMOLIČNÍ ROBOTI

DEMOLICE NA DÁLKU DEMOLIČNÍ ROBOTI DEMOLICE NA DÁLKU DEMOLIČNÍ ROBOTI Přehled výhod 86 Husqvarna DXR 88 Technické údaje pro demoliční roboty 9 Dálkově ovládaní demoliční roboti od společnosti Husqvarna jsou nejnovějšími stroji v oblasti

Více

Základní třída K 2.300

Základní třída K 2.300 Základní třída K 2.300 Mobilní & kompaktní: všestranný stroj pro příležitostné použití. Dokonalý při malých nečistotách (např. na zahradní nábytek, jízdní kola, vozidla a malé plochy kolem domu). Ideální

Více

NOVINKA FEIN 12 V. Výkonný a rychlý.

NOVINKA FEIN 12 V. Výkonný a rychlý. VÝSTAVBA/KOV Výkonný a rychlý. Nové akumulátorové šroubováky 12 V: optimální utahovací momenty a vysoký počet otáček pro perfektní výsledky vrtání a šroubování. NOVINKA FEIN 12 V Nové akumulátorové šroubováky

Více

Jednoduchý mobilní hospodárný: Průmyslové vysokofrekvenční broušení s FEIN.

Jednoduchý mobilní hospodárný: Průmyslové vysokofrekvenční broušení s FEIN. KOV Vysokofrekvenční jednomístný měnič FEIN HFS 17-30 HFS 27-30 Jednoduchý mobilní hospodárný: Průmyslové vysokofrekvenční broušení s FEIN. Vyšší brusný výkon, vyšší životnost, vyšší mobilita. Všude tam,

Více

Nabídka výrobků FLYMO na rok 2010

Nabídka výrobků FLYMO na rok 2010 Nabídka výrobků FLYMO na rok 2010 BENZINOVÁ SEKAČKA NA TRÁVU Quicksilver 46S 46cm 40cm pracovní šířka Briggs & Stratton Sprint Motor Max. výkon Šířka sekání Výška sekání Skříň Sběrný koš Briggs & Stratton

Více

Kraftform Plus - řada 900

Kraftform Plus - řada 900 Kraftform Plus - řada 900 28 29 Šroubováky Už jste někdy používali šroubovák k jinému účelu? Chcete-li něco víc než jen šroubovat, správným řešením je sekací šroubovák. Ke šroubování, sekání, dlabání a

Více

Akumulátorová těsnicí pistole 2055

Akumulátorová těsnicí pistole 2055 Akumulátorová těsnicí pistole 2055 Napětí Kapacita akumulátoru Doba nabíjení Rychlost včetně akumulátoru 4,8 V,2 Ah 3 H 40-450 mm/min,7 kg Regulace rychlosti vytlačování materiálu umožňuje dokonalé přizpůsobení

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS obj. č.: ZE220326T 305dílná sada nářadí v montážním vozíku E010130T 26 750,- 32 368,- (s DPH) + ZDARMA E032911 v hodnotě 4 650,- Kč 5 627,- Kč (s DPH) obj. č.: E032911 101dílná sada 1/4" a 1/2" nářadí

Více

Lisování místo pájení s lisovacími systémy Viega: spolehlivé, čisté, rychlé.

Lisování místo pájení s lisovacími systémy Viega: spolehlivé, čisté, rychlé. Lisování místo pájení s lisovacími systémy Viega: spolehlivé, čisté, rychlé. Bezpečná technika: lisovací spojky Viega s SC-Contur. Perfektní alternativa pájení: lisovací technologie Viega Stále více odborných

Více

Jednokotoučové stroje BDP 43/450 C Adv. Vybavení: Síťový provoz. Technické údaje

Jednokotoučové stroje BDP 43/450 C Adv. Vybavení: Síťový provoz. Technické údaje Jednokotoučové stroje BDP 43/450 C Adv Velmi komfortní a účinný vysokorychlostní přístroj s planetovou převodovkou. K leštění. Vybavení: Síťový provoz Objednací číslo: 1.291-225.0 Technické údaje Pracovní

Více

DD TECHNIK NÁVOD K OBSLUZE. Prořezávače desénů pneumatik RS 88 Electronic TL profi

DD TECHNIK NÁVOD K OBSLUZE. Prořezávače desénů pneumatik RS 88 Electronic TL profi DD TECHNIK NÁVOD K OBSLUZE Prořezávače desénů pneumatik RS 88 Electronic TL profi Výrobce: DD Technik s.r.o. Tel : 380 331 830 J.V.Kamarýta 72 Fax: 380 331 091 382 32 Velešín E mail : ddtechnik @ ddtechnik.cz

Více

SORTIMENT 2014/2015. www.stanley.eu

SORTIMENT 2014/2015. www.stanley.eu SORTIMENT 2014/2015 VYVINUTO PRO PROFESIONÁLY Společnost Stanley byla založena v roce 1843 jako železářský podnik. Společnost patří k americkému koncernu (US) Stanley Black & Decker se sídlem v New Britain,

Více

Tlakoměr s bourdonovou trubicí se spínacími kontakty Typy PGS23.1x0, provedení z nerezové oceli

Tlakoměr s bourdonovou trubicí se spínacími kontakty Typy PGS23.1x0, provedení z nerezové oceli Elektromechanické tlakoměry Tlakoměr s bourdonovou trubicí se spínacími kontakty Typy PGS23.1x0, provedení z nerezové oceli k Údajový list WIKA PV 22.02 Použití Řízení a regulování průmyslových procesů

Více

AKČNÍ NABÍDKA! 2999,- 2399,- 1799,- 3990,- 2299,- 97DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2. FatMax 50DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/2 50DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2 NOVÉ

AKČNÍ NABÍDKA! 2999,- 2399,- 1799,- 3990,- 2299,- 97DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2. FatMax 50DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/2 50DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2 NOVÉ ! 97DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2 1-94-668 1799,- 2999,- 3990,- 16x 1/2 6hranné hlavice 10 32 mm 4x 1/2 6hranné prodloužené hlavice 14x 1/4 6hranné hlavice 3,5 14 mm 8x 1/4 6hranné prodloužené hlavice 2x

Více

Třída Premium K 7 Premium *EU

Třída Premium K 7 Premium *EU Třída Premium K 7 Premium *EU Ať už silně znečištěné cesty, bazény, jízdní kola nebo automobily vysokotlaký čistič K7 Premium s vodou chlazeným motorem si s nečistotami hravě poradí. S navíjecím bubnem

Více

Tisková zpráva. Nový akumulátorový vrtací šroubovák Skil 2521 pro kutily S 18V lithium-iontovým akumulátorem a dvěma mechanickými převody:

Tisková zpráva. Nový akumulátorový vrtací šroubovák Skil 2521 pro kutily S 18V lithium-iontovým akumulátorem a dvěma mechanickými převody: Tisková zpráva Nový akumulátorový vrtací šroubovák Skil 2521 pro kutily S 18V lithium-iontovým akumulátorem a dvěma mechanickými převody: Duben 2010 PI 6873 PT KH Kompaktní, ergonomický vrtací šroubovák,

Více

Vyžínače a křovinořezy

Vyžínače a křovinořezy Vyžínače a křovinořezy Vůně čerstvě posečené trávy stoupá vzhůru a do spodních partií dřevin konečně zase dopadá světlo. Potřebujete po čase uvést po perfektního stavu svůj soukromý pozemek? Nebo je profesionální

Více

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby Spacial Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň univerzálnost čas efektivita služby Specifikace rozváděčových skříní > www.schneider-electric.cz

Více

Novinky Jaro 2012 Nabídka je platná od 1. 5. 2012

Novinky Jaro 2012 Nabídka je platná od 1. 5. 2012 Novinky Jaro 2012 Nabídka je platná od 1. 5. 2012 Silný vrtací šroubovák s kompaktními akumulátory ASV 14 A (2x 1,3 Ah) vhodný pro aplikace s vysokými nároky na výkon při nízké hmotnosti stroje nový silnější

Více

Od vodn ní vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ. Vlnová délka vhodná pro plánované aplikace.

Od vodn ní vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ. Vlnová délka vhodná pro plánované aplikace. Název ve ejné zakázky: Laserový mikroobráb cí systém pro fotovoltaické aplikace Od vodn ní vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Technická podmínka: Od vodn ní LASER: Pulzní laser

Více

Sněhové frézy a zimní technika 2010-2011

Sněhové frézy a zimní technika 2010-2011 Sněhové frézy a zimní technika 2010-2011 Jak si vybrat správnou sněhovou frézu? Před vlastním výběrem vhodné frézy je třeba zvážit velikost a členitost plochy, ze které budete sníh odklízet a také množství

Více

DD Technik. www.quiko.cz HYDRAULICKÝ POHON KŘÍDLOVÉ BRÁNY

DD Technik. www.quiko.cz HYDRAULICKÝ POHON KŘÍDLOVÉ BRÁNY DD Technik www.quiko.cz HYDRAULICKÝ POHON KŘÍDLOVÉ BRÁNY TECHNICKÉ ÚDAJE NAPÁJECÍ ZDROJ SPOTŘEBA PROUDU (A) QK-H300 QK-H300BC 230 V AC 50 Hz 110 V AC 50 Hz 1,6 2,6 PŘÍKON (W) 300 INTEGROVANÝ KONDENZÁTOR

Více

HM-5021. Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ. česky. Vysoušeč vlasů HM-5021

HM-5021. Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ. česky. Vysoušeč vlasů HM-5021 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5021 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN.

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. KOV Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. Pro skvělé výsledky. OBSAH Ušlechtilá ocel nabízí netušené perspektivy. Se znalostmi a nářadím FEIN toho využijete. Ušlechtilá ocel je

Více

Návod na použití. Montážní šroubovák s automatickým podavačem SDR 401

Návod na použití. Montážní šroubovák s automatickým podavačem SDR 401 Návod na použití Montážní šroubovák s automatickým podavačem SDR 401 RYOBI SDR-401 Šroubovák s automatickým podavačem Návod k použití Popis 1. Spínač 2. Zámek spínače 3. Hloubkoměr 4. Šroub hloubkoměru

Více

LISOVÁNÍ. Poč. modelů. Rozsah mm. Typ. Strana

LISOVÁNÍ. Poč. modelů. Rozsah mm. Typ. Strana Lisovací kleště Funkce "blokování" po dokončení lisovacího cyklu pro zajištění stejně spolehlivého vodotěsného spoje ve všech případech. Vysoká technická propracovanost nabízí vynikající kvalitu a odolnost

Více

Ná adí KNIPEX. Profesionální ná adí z kvalitních materiál. KN 03 01 180 jen potažené PVC 180 220 KN 03 01 200 jen potažené PVC 200 280

Ná adí KNIPEX. Profesionální ná adí z kvalitních materiál. KN 03 01 180 jen potažené PVC 180 220 KN 03 01 200 jen potažené PVC 200 280 Ná adí KNIPEX Ozna ení Rukojeti Délka Hmotnost KN 03 01 180 jen potažené PVC 180 220 KN 03 01 200 jen potažené PVC 200 280 KN 03 02 180 dvoubarevná silná izolace 180 260 KN 03 02 200 dvoubarevná silná

Více

Jméno: Zkouška. 1. stupeň

Jméno: Zkouška. 1. stupeň Jméno: Zkouška 1. stupeň Standa & Kubis, 2015 Základní práce s kladivem a hřebíky Cílem této části zkoušky je naučit se a následně prokázat znalost základních pracovních úkonů s kladivem sloužícímu především

Více

Rozm r kleštiny. ty hran. Šestihranný držák bit. Max. Ø vrták. Otá ky/min. Max. utahovací moment. Upnutí sklí idla.

Rozm r kleštiny. ty hran. Šestihranný držák bit. Max. Ø vrták. Otá ky/min. Max. utahovací moment. Upnutí sklí idla. ty hran Rozm r kleštiny Max. pr m r šroubu Šestihranný držák bit Otá ky/min. Max. Ø vrták Max. utahovací moment Upnutí sklí idla Utahovací moment Délka se sklí idlem Tlak vzduchu Max. pr m r šroubu Ø p

Více

Střední třída K 4 Classic *EU

Střední třída K 4 Classic *EU Střední třída K 4 Classic *EU Vysokotlaký čistič K4 pro příležitostné použití a středně silné nečistoty, např. na malých automobilech, zahradních plotech nebo jízdních kolech. Tento vysokotlaký čistič

Více

Řezání lanem. Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60

Řezání lanem. Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60 Řezání lanem Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60 Řezání diamantovým lanem je nejsnadnější a nejúčinnější způsob

Více

Pro každý okruh použití: Dveřní zámky Gege

Pro každý okruh použití: Dveřní zámky Gege Pro každý okruh použití: Dveřní zámky Gege Serie 121 Dveřní zámek Austria standard Pro vnitřní dveře a mezidveře do 40 kg hmotnosti dveří Míry a požadavky dle ÖNORM B 5350 Střelka pravolevě přestavitelná

Více

BEZPEČNOSTNÍ ODBĚROVÝ NÁVAREK. BON 9x NÁVAREK PRO MĚŘENÍ TEPLOTY

BEZPEČNOSTNÍ ODBĚROVÝ NÁVAREK. BON 9x NÁVAREK PRO MĚŘENÍ TEPLOTY BEZPEČNOSTNÍ ODBĚROVÝ NÁVAREK BON 9x NÁVAREK PRO MĚŘENÍ TEPLOTY Datum: Počet stran: Strana: TPNM 01/01 10.1.2011 8 1 Tato průvodní dokumentace obsahuje technické podmínky, které stanovují údaje o výrobku,

Více

Elektrické spojovací techniky Kontaktní můstky Kontaktní můstky s kabelem. Katalogová brožurka

Elektrické spojovací techniky Kontaktní můstky Kontaktní můstky s kabelem. Katalogová brožurka Elektrické spojovací techniky Kontaktní můstky Katalogová brožurka 2 Elektrické spojovací techniky Kontaktní můstky Řízení: Přes kabel (bez kabelové dutinky, pocínovaný) Počet cívek elektromagnetu: 1 3

Více

HORKOVODNÍ profesionální vysokotlaké stroje

HORKOVODNÍ profesionální vysokotlaké stroje HORKOVODNÍ profesionální vysokotlaké stroje Aktivace průtokem Unikátní technologie regulačního bloku Unikátní technologie průtokem řízeného regulačního bloku. Nilfisk-ALTO se vrací k osvědčené a navíc

Více

P ř í s l u š e n s t v í. Informace o cenách Teplovodní vytápění

P ř í s l u š e n s t v í. Informace o cenách Teplovodní vytápění Informace o cenách Teplovodní vytápění Výhody výrobku: Obsah dodávky: P ř í s l u š e n s t v í W Kompaktní otopné těleso pro teplovodní vytápění W Rozmanité možnosti připojení (uprostřed, ze strany nahoře

Více

JEN PRO SILNE PARTNERY

JEN PRO SILNE PARTNERY PR6fi MAGAZIN JEN PRO SILNE PARTNERY Platný od 1. 9. 2010 do 30. 11. 2010 PNEUMATICKE KLADIVO od 4.390 Kc Pokosoveé pily od 3.490 Kcč JEDNORUCNI uúhloveé brusky od 1.990 Kcč NOVINKY VŽDY TEN SPRÁVNÝ VÝSLEDEK.

Více

VRTAČKY PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY MÍCHADLO

VRTAČKY PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY MÍCHADLO 69 4 VRTAČKY PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY MÍCHADLO 70 vrtačky Vrtačky TYP D6SH D10VC2 D10VJ D10VF D10VG D13VH D13VB3 D13VF D13VG D13 D10YB DW15Y BM20Y MAX. VRTACÍ PRŮMĚR V OCELI mm 6,5 10 10 10 10 13 13 13 13 13

Více

Dveřní zavírače s kluznou lištou TS 92 TS 91 DORMA CONTUR DESIGN

Dveřní zavírače s kluznou lištou TS 92 TS 91 DORMA CONTUR DESIGN Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 92 TS 91 CONTUR DESIGN reddot design award winner 2005 DORMA TS 92 DORMA TS 91 Dveřní zavírače s kluznou lištou Univerzální dveřní zavírače pro standardní dveře

Více

MĚŘIČ DÉLKY. typ DELK2115 rozsah měření 0 až 9999,99m předvolba a výstupní relé. čítač počtu kusů A T E R M. DELK2115 Technická dokumentace

MĚŘIČ DÉLKY. typ DELK2115 rozsah měření 0 až 9999,99m předvolba a výstupní relé. čítač počtu kusů A T E R M. DELK2115 Technická dokumentace MĚŘIČ DÉLKY typ DELK2115 rozsah měření 0 až 9999,99m předvolba a výstupní relé čítač počtu kusů 1. Obecný popis měřiče délky Měřič délky DELK2115 je elektronické zařízení, které umožňuje měřit délku kontinuálně

Více

Síla se snoubí s inteligencí Akušroubovák-vrtačka T 1+3 T 15+3

Síla se snoubí s inteligencí Akušroubovák-vrtačka T 1+3 T 15+3 Síla se snoubí s inteligencí Akušroubovák-vrtačka T 1+3 T 15+3 Nářadí pro nejnáročnější Třída sama o sobě: série T+3 12 V, 15 V, 18 V je na čase vybočit z mezí konvenčního myšlení. S novými akušroubováky-vrtačkami

Více

Pneumatické produkty

Pneumatické produkty » Pneumatické produkty » Více než 50 let vynikajících pr myslových výrobk Spole nost CEJN byla založena v roce 1955. Podn tem se stala významná inovace (jednoru ní ovládání) stávajících rychlospojek. Tato

Více

až do průměru 132 mm a občas až do průměru 152 mm až do průměru 152 mm a občas až do průměru 202 mm až do průměru 122 mm a občas až do průměru 132 mm

až do průměru 132 mm a občas až do průměru 152 mm až do průměru 152 mm a občas až do průměru 202 mm až do průměru 122 mm a občas až do průměru 132 mm DIAMANTOVÉ VRTÁNÍ SUCHÉ Vrtáte pouze do měkkých materiálů, jako jsou cihly, bloky z Porotonu, tvárnice nebo vápenec? Potřebujete systém pro suché vrtání NE - Viz níže ANO Jak velké otvory a díry vrtáte?

Více

Technická specifikace předmětu plnění

Technická specifikace předmětu plnění Příloha č. 2 Technická specifikace předmětu plnění k výběrovém řízení na Dodávku strojů a zařízení, včetně dopravy, instalace a zaškolení Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: OPPK

Více

Základní třída K 2.200 Balcony

Základní třída K 2.200 Balcony Základní třída K 2.200 Balcony Všestranně použitelný šikovný úklidový stroj pro balkóny. Ideální na čištění květináčů, čištění balkónového nábytku apod. Lepší a rychlejší úklid než i s tím nejlepším kartáčem

Více

Datasheet Fujitsu Transportní brašny pro notebooky - moderní Příslušenství

Datasheet Fujitsu Transportní brašny pro notebooky - moderní Příslušenství Datasheet Fujitsu Transportní brašny pro notebooky - moderní Příslušenství Moderní pouzdra a batohy Pohodlí a ochrana Pro počítače Tablet PC, notebooky i mobilní pracovní stanice nabízí společnost Fujitsu

Více

Sběrnicová připojení Link struktura AS - i Link struktura AS - i, B design. Katalogová brožurka

Sběrnicová připojení Link struktura AS - i Link struktura AS - i, B design. Katalogová brožurka Sběrnicová připojení Link struktura AS - i Link struktura AS - i, B design Katalogová brožurka 2 Sběrnicová připojení Link struktura AS - i Link struktura AS - i, B design Vazební člen sběrnice s ovladačem

Více

1020 W DvoUryChLostní PříkLEPová vrtačka. PříkLEPová vrtačka. Antivibrační systém a softgrip pro komfortní používání

1020 W DvoUryChLostní PříkLEPová vrtačka. PříkLEPová vrtačka. Antivibrační systém a softgrip pro komfortní používání Vrtačky PD2E 24 rst 1200 W DvoUryChLostní PříkLEPová vrtačka PD2E 24 r 1020 W DvoUryChLostní PříkLEPová vrtačka Antivibrační systém (AVS) a soft grip pro komfortní používání Kovová převodovka pro vynikající

Více

KOV. Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA

KOV. Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA KOV Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA Nové brusky FEIN s inovativní FEIN ErgoGrip pro broušení bez únavy. Lepší držení znamená větší bezpečnost,

Více

EM, MPT a industriální pneumatiky

EM, MPT a industriální pneumatiky EM, MPT a industriální pneumatiky Technické informace Edice 2016/2017 www.mitas-tyres.com Obsah y, značení a definice Přehled dezénů.......................................... 4 Přehled rozměrů.........................................

Více

Návod k obsluze montážního šroubováku

Návod k obsluze montážního šroubováku Návod k obsluze montážního šroubováku Před uvedením do provozu si přečtěte a dodržujte návod k obsluze a bezpečnostní pokyny 1. Popis přístroje (obr. 1) 1. Doraz hloubky šroubování 2. Kroužek pro nastavení

Více

STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16

STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16 9.1.1.3 Střihačky STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16 Stříhačka řetězů S 16 (dále jen střihačka) je určena ke stříhání řetězů, kulatiny, resp. jiných průřezově odpovídajících profilů z materiálu o pevnosti do 600 MPa.

Více

Čeština... 3-7 FPS 4001

Čeština... 3-7 FPS 4001 FPS 4001 2 Čeština... 3-7 FPS 4001 Obsah 3 CZ Ochranné sluchátka NÁVOD K OBSLUZE Děkujeme vám, že jste si zakoupili tuto zahradní ochranné sluchátka. Než jej začnete používat přečtěte si, prosím, pozorně

Více

Jeřábový hák s dálkovým ovládáním elebia.

Jeřábový hák s dálkovým ovládáním elebia. Jeřábový hák s dálkovým ovládáním elebia. Automatický hák elebia, je unikátní jeřábový hák, který umožňuje na dálku a bez manipulace uchytit a uvolnit náklad. Nyní byla představena druhá generace elebia

Více

Parkovací asistent PS8vdf

Parkovací asistent PS8vdf Parkovací asistent PS8vdf Uživatelská příručka Tento parkovací systém nabízí ideální řešení pro náročné řidiče, kteří se starají o své vozidlo a bezpečnost svých blízkých. Skryté překážky, jako jsou např.

Více

30.5.2008 8536 69 10 Úřední věstník Evropské unie CS C 133/357 Pro koaxiální kabely Do této podpoložky patří pouze zástrčky a zásuvky používané pro koaxiální propojení, kterým lze koaxiální kabely trvale

Více

Originál návodu BE 6 BE 10

Originál návodu BE 6 BE 10 Originál návodu BE 6 BE 10 2 3 4 Návod k použití Vážený zákazníku, Děkujeme Vám za důvěru, se kterou jste se při výběru Elektrického nářadí, obrátili na značku Metabo. Každé elektrické nářadí firmy Metabo

Více

P MODEL PX X92020 PC J5=å4å<C;õ DB1;D?B

P MODEL PX X92020 PC J5=å4å<C;õ DB1;D?B MODEL PX PX92020PC ZEMĚDĚLSKÝ TRAKTOR KIOTI MODEL PX EXTERIÉR Kompletní a odolná funkčnost, která stále myslí na Vaše pohodlí. Projekční světlomety Díky novým projekčním světlometům a pracovním lampám

Více

Instalační systém OptiLine. Řešení pro administrativní budovy

Instalační systém OptiLine. Řešení pro administrativní budovy Instalační systém OptiLine Řešení pro administrativní budovy Řešení pro domovní elektroinstalace Modulární rozvodnice a přístroje kryty přístrojů Domae - Mini Opale plastové rozvodnice Domae - Mini Pragma

Více

Datasheet Fujitsu Transportní brašny pro notebooky - univerzální Příslušenství

Datasheet Fujitsu Transportní brašny pro notebooky - univerzální Příslušenství Datasheet Fujitsu Transportní brašny pro notebooky - univerzální Příslušenství Všestranná pouzdra a batohy Pohodlí a ochrana Pro počítače Tablet PC, notebooky i mobilní pracovní stanice nabízí společnost

Více

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 CZ EŠTINA BEZPE NOSTNÍ P EDPISY SYMBOLY Na za ízení jsou umíst ny následující symboly upozor ující na bezpe

Více

OKLADKA ROZDZIALU 2405-K

OKLADKA ROZDZIALU 2405-K OKLADKA ROZDZIALU 0-K SILOVÁ SKLÍČIDLA S OVLÁDÁNÍ STROJNÍ A HYDRAULICKÉ UPÍNACÍ VÁLCE SILOVÁ SKLÍČIDLA S OVL. STROJNÍ A HYDRAULICKÉ UPÍNACÍ VÁLCE TVRDÁ HORNÍ ČELIST ZADNÍ VÝKO TAŽNÁ ATICE KLÍNOVÉ POUZDRO

Více

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU STAVEBNÍ VRÁTKY Tato zařízení jsou určena výhradně ke zvedání materiálu. PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení

Více

Příloha č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE. SUSEN Horké komory. Přestupní ochranný kryt

Příloha č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE. SUSEN Horké komory. Přestupní ochranný kryt Příloha č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE SUSEN Horké komory Přestupní ochranný kryt 1 Obsah: 1. Úvod 3 2. Technická specifikace 3 3. Ideový návrh přestupního ochranného krytu 7 4. Vnitřní uspořádání ochranného

Více

Bosch Promoline. Program 2011. 1 - cs - PT-ACE/MKB1 Technické změny vyhrazeny. Výrobce neodpovídá za chyby tisku.

Bosch Promoline. Program 2011. 1 - cs - PT-ACE/MKB1 Technické změny vyhrazeny. Výrobce neodpovídá za chyby tisku. 1 - cs - PT-ACE/MKB1 Technické změny vyhrazeny. Výrobce neodpovídá za chyby tisku. Program 2011 Robert Bosch odbytová s r.o. Pod Višňovkou 1661/35 140 00 Praha 4 - Krč www.bosch.cz/ew www.bosch-pt.com

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw) při

Více

Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota balíku.

Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota balíku. KVALITNÍ, RYCHLÁ A ŠETRNÁ SKLIZEŇ LISEM ZNAČKY CASE IH CASE IH provozní monitor Úplná kontrola nad lisováním od začátku tvorby balíku. Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota

Více

Benzínové řezačky spár

Benzínové řezačky spár Výkopy a demolice jako stavební proces: Wacker Neuson nabízí vše, co potřebují profesionálové Praktické rozbrušovačky a kladiva od společnosti Wacker Neuson šetří na nákladech, nikoli však na výkonu. Jsou

Více

www.d.cz www.d.sk VÁŠ PRODEJCE DEWALT: DEWALT SR Stará Vajnorská cesta 8 832 00 Bratislava Telefon - 244 638 121 Fax - 244 638 122

www.d.cz www.d.sk VÁŠ PRODEJCE DEWALT: DEWALT SR Stará Vajnorská cesta 8 832 00 Bratislava Telefon - 244 638 121 Fax - 244 638 122 PŘÍSLUŠENSTVÍ DEWALT nabízí kompletní řadu pilových kotoučů pro kotoučové pily, pilových listů pro mečové a přímočaré pily, nožů pro hoblíky a hřebíků pro nastřelovací pistole, které jsou k dispozici pro

Více

TESTOVÉ OTÁZKY PRO OBSLUHOVATELE A INSTRUKTORY MOTOROVÝCH PIL

TESTOVÉ OTÁZKY PRO OBSLUHOVATELE A INSTRUKTORY MOTOROVÝCH PIL TESTOVÉ OTÁZKY PRO OBSLUHOVATELE A INSTRUKTORY MOTOROVÝCH PIL Správná odpověď na otázku je vždy odpověď a) MP 01 Každá MP musí být vybavena a) krytem pohyblivých částí, tlumiči vibrujících částí a zachycovačem

Více

ná adí Tvrdé nástroje pro tvrdou práci SV TOV PROSLULÉ UNIVERZÁLNÍ VYPROŠ OVACÍ NÁSTROJE

ná adí Tvrdé nástroje pro tvrdou práci SV TOV PROSLULÉ UNIVERZÁLNÍ VYPROŠ OVACÍ NÁSTROJE 1 14 HOOLIGAN ná adí SV TOV PROSLULÉ UNIVERZÁLNÍ VYPROŠ OVACÍ NÁSTROJE Americká firma PARATECH už víc než 35 let vyrábí a vyvíjí znamenité vyproš ovací nástroje HOOLIGAN Tyto nástroje byly navrhnuty pro

Více

RMA. KLIKY TRITON Po několik let již Tritón vyrábí své vlastní kliky pro stojanové rozvaděče. Patent: PUV 2009-22086.

RMA. KLIKY TRITON Po několik let již Tritón vyrábí své vlastní kliky pro stojanové rozvaděče. Patent: PUV 2009-22086. 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 01 1 1 1 Univerzální rozvaděč pro datové a telekomunikační účely. Dostatečná nosnost pro běžné aplikace, velký výběr rozměrů a variant spolu se širokou

Více

K 3 Premium Home T150

K 3 Premium Home T150 Vysokotlaký čistič K 3 Premium se sadou Home Kit je ideální stroj pro příležitostné použití a lehká znečištění okolo domu. Např. mytí automobilů, zahradních plotů nebo jízdních kol. Výkonný vysokotlaká

Více

jqa=mêççìåíë=^âíáéåöéëéääëåü~ñí= =p~~êäêωåâéå= =déêã~åó

jqa=mêççìåíë=^âíáéåöéëéääëåü~ñí= =p~~êäêωåâéå= =déêã~åó i=mt cloj=klk=tsvjmnunq_ jqa=mêççìåíë=^âíáéåöéëéääëåü~ñí= =p~~êäêωåâéå= =déêã~åó Magyar Polski Česky Slovensky Româneşte Slovensko Hrvatski Srpski Pºcc å¼ ½æ apc å Eesti Lietuviškai Latviešu valodā

Více

> STROPNÍ SYSTÉM RECTOBETON PREZENTACE

> STROPNÍ SYSTÉM RECTOBETON PREZENTACE > STROPNÍ SYSTÉM RECTOBETON PREZENTACE SPOLEÈNÌ SE STAVÍ LÉPE > Charakteristika konstrukce Stropní systém RECTOBETON, tvořen nosníky z předpjatého betonu a betonovými vložkami, představuje moderní řešení

Více

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY 2013 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL PRÁDELNY Whirlpool profesionální řada praček a sušiček se zaměřuje stejně na potřeby velkých i

Více

Tento stroj byl testován a schválen následujícími výrobci vozidel a pneumatik:

Tento stroj byl testován a schválen následujícími výrobci vozidel a pneumatik: Za ízení pro montáž a demontáž pneumatik ARTIGLIO MASTER ukon uje v k "montpák", velkého fyzického úsilí, strachu z poškození ráfku nebo plášt montpákou a dalších bolestí hlavy vznikajících neustálým p

Více

CZ.1.07/1.1.08/03.0009

CZ.1.07/1.1.08/03.0009 Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 Vrtání Vrtání je nejstarší a nejpoužívanější technologická operace. Kromě vrtání do plného materiálu rozlišujeme

Více

NOVÁ KVALITA BROUŠENÍ

NOVÁ KVALITA BROUŠENÍ NOVÁ KVALITA BROUŠENÍ AMBICE Firma ZIERSCH GmbH se specializuje na vývoj, výrobu a prodej vysoce přesných portálových brusek, brusek na plocho a profilových brusek. V oblasti technologie broušení se firma

Více

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro komerční používání. S integrovaným bubnem na navíjení hadice, 15 m dlouhou VT hadicí a rotační tryskou, která je součástí

Více

Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod

Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže střešního podbití z PVC lamel a profilů při

Více

COMPRESSED AIR SINCE 1919 BLADE PŘINÁŠÍME VÁM NOVOU BUDOUCNOST BLADE 4 5 7 11

COMPRESSED AIR SINCE 1919 BLADE PŘINÁŠÍME VÁM NOVOU BUDOUCNOST BLADE 4 5 7 11 COMPRESSED AIR SINCE 1919 Aut orizované obchodní a servisní středisko v ČR BLADE PŘINÁŠÍME VÁM NOVOU BUDOUCNOST BLADE 4 5 7 11 Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti COMPRESSED AIR SINCE 1919

Více

Jsem 50 metrů vpravo od strže.

Jsem 50 metrů vpravo od strže. A-PDF Split DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark Motorové pily a vyvětvovací pily Jsem 50 metrů vpravo od strže. Nad sněhem se ozývá zvuk motorů pil. Od časných ranních hodin jsou

Více

Technické podmínky pro požární kontejner technický

Technické podmínky pro požární kontejner technický Příloha č. 1 k č.j.:hspm-3496-2/2015 ÚIZS Technické podmínky pro požární kontejner technický 1. Tyto technické podmínky vymezují požadavky pro pořízení 1 ks požárního kontejneru technického (dále jen KTE

Více

Grafický manuál jednotného vizuálního stylu

Grafický manuál jednotného vizuálního stylu Grafický manuál jednotného vizuálního stylu Logo dvouřádková varianta Základním prvkem jednotného vizuálního stylu je logo společnosti. Logo je snadno zapamatovatelné a i bez slovního označení dostatečně

Více

Barum nabídka letních pneumatik pro osobní, 4 4 a dodávková vozidla 2010 NOVINKA BRILLANTIS 2

Barum nabídka letních pneumatik pro osobní, 4 4 a dodávková vozidla 2010 NOVINKA BRILLANTIS 2 Barum nabídka letních pneumatik pro osobní, 4 4 a dodávková vozidla 2010 NOVINKA BRILLANTIS 2 Brillantis 2 Brillantis 2 NOVINKA Plochý profil lepší rozložení kontaktního tlaku, vysoký kilometrový výkon

Více

RuËnÌ diamantovè vrtaëky HCW-22 HC-1. Pr mïr vrt nì: 8-22 mm NOVINKA. Pr mïr vrt nì: 22-82 mm. Vrt nì a ez nì diamantem Ruční diamantové vrtačky

RuËnÌ diamantovè vrtaëky HCW-22 HC-1. Pr mïr vrt nì: 8-22 mm NOVINKA. Pr mïr vrt nì: 22-82 mm. Vrt nì a ez nì diamantem Ruční diamantové vrtačky Vrt nì a ez nì diamantem Ruční diamantové vrtačky DiamantovÈ vrtaëky - p ehled * Maximální průměr 82 mm pro ruční vrtání za mokra MokrÈ SuchÈ Model Max. pr mïr mm P ipojenì HCW-22 8-22 Rychlospojka HC-1

Více

WC P ÍSLUŠENSTVÍ P EDST NOVÉ SYSTÉMY

WC P ÍSLUŠENSTVÍ P EDST NOVÉ SYSTÉMY WC P ÍSLUŠENSTVÍ P EDST NOVÉ SYSTÉMY Univerzální použití jednoduchá montáž 38 Kompletní program CONCEPT SANITA P edst nové systémy CONCEPT GEBERIT P edst nové systémy CONCEPT Geberit kombinují krásu s

Více

Nejlehčí stolní pila Silná a výkonná

Nejlehčí stolní pila Silná a výkonná Nejlehčí stolní pila Silná a výkonná P R E C I S I O CS 50 nejlehčí montážní pila na světě Nářadí pro nejnáročnější Stolní pila P R E C I S I O CS 50 Všechny přednosti na první pohled Plný výkon při dokonalé

Více

PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ

PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ Obsah 1 Koncová zařízení... 3 2 Charakteristika typů služeb logistika KZ Dodání KZ, Instalace KZ... 3 3 Další

Více

Průmyslová výroba (kovoprůmysl, chemický průmysl, doprava, automobilový průmysl), domácí kutilství

Průmyslová výroba (kovoprůmysl, chemický průmysl, doprava, automobilový průmysl), domácí kutilství Inovace_0-.qxd 26.3. 7:29 StrÆnka 22 PŘEHLED TRHU OCHRANA ZRAKU o. roztaveným kovům a horkým pevným částicím o. proti elektr. oblouku vzn. z krátkého spojení 272 2820 2802 Fuel 750200003CP Výroba, zemědělství,

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: REMONT EERPADLA s.r.o. Petr Novotný 777058944 466260261 24.2.2009 1/5. Výrobní č.

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: REMONT EERPADLA s.r.o. Petr Novotný 777058944 466260261 24.2.2009 1/5. Výrobní č. Pozice Počet Popis Cena položky 1 SEG.40.09.2.50B 29,770.00 CZK Výrobní č.: 96075897 Čerpadla Grundfos SEG jsou ponorná čerpadla s horizontálně situovaným výtlačným hrdlem. Tato čerpadla jsou vhodná zejména

Více

Provedení a objednací čísla

Provedení a objednací čísla Provedení a objednací čísla Vybavení Obj. č. Jednoduchá regulace 1 2 3 4a 4b 5 6 Dvojitá regulace Vložka do zásobníku Vzduchové míchadlo bez převodovky Vzduchové míchadlo s převodovkou Elektrické míchadlo

Více