veřejný dle 2 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "veřejný dle 2 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )"

Transkript

1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Stavební úpravy sociálního zařízení v 5. NP objektu Písková 830/25 I. Identifikační údaje zadavatele název: městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha 4, PSČ zastoupená: Mgr. Petrem Prchalem, starostou IČO: DIČ: CZ kategorie zadavatele: veřejný dle 2 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) II. III. IV. Informace o druhu a předpokládané hodnotě veřejné zakázky druh veřejné zakázky: stavební práce předpokládaná hodnota: Kč bez DPH druh zadávacího řízení: veřejná zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona smluvní vztah: smlouva o dílo, jejíž závazný návrh je přílohou č. 3 této výzvy Předmět veřejné zakázky Předmětem této veřejné zakázky je závazek uchazeče provést stavební úpravy spočívající v úpravě sociálního zařízení situovaného v 5. NP objektu č.p.830, na parcele p.č. 2861/9, v k.ú Modřany. Stavebními úpravami se rozumí úpravy vnitřních rozvodů vody včetně částečné výměny stoupaček, elektriky, kanalizace, vzduchotechniky a topení, odstranění části příček a vybudování nových včetně omítek, osazení nových zařizovacích předmětů, nové dlažby a obkladů, dle výběru zadavatele. Podrobný popis prací je uveden ve výkazu výměr a projektové dokumentaci vypracované Ing. Janou Honzovou, s místem podnikání Vítězná 551, Tanvald, PSČ , IČO , a které jsou přílohou č. 1 a č. 2 smlouvy o dílo, která je nedílnou součástí této výzvy jako příloha č. 3. Doba a místo plnění předmětu veřejné zakázky předpokládané zahájení: bezodkladně po podpisu smlouvy o dílo, jejíž závazný návrh je přílohou č. 3 této výzvy dokončení plnění: nejpozději do místo plnění: sídlo zadavatele v ulici Písková 830/25, Praha 4 Modřany V. Podmínky plnění předmětu veřejné zakázky 1. plnění předmětu veřejné zakázky bude prováděno za běžného provozu zadavatele, dle harmonogramu prací, který vypracuje uchazeč před zahájením prací na základě podkladů zadavatele nebo pověřené osoby zadavatele. Uchazeč před podpisem smlouvy o dílo předá harmonogram prací pověřené osobě zadavatele, která jej odsouhlasí. Práce budou navrženy tak, aby co nejméně narušovaly běžný provoz zadavatele. Harmonogram prací bude součástí stavebního deníku. 2. Uchazeč je povinen omezit prašnost, a to například zakrytím místa realizace předmětu veřejné zakázky nebo jeho úplným uzavřením především v době provádění bouracích prací a neznečišťovat prostory a nábytek zadavatele, například odkládáním nářadí, stavebního či jiného materiálu. V případě, že k takovému znečištění dojde, a to i vlivem stěhování stavebního, či jiného Strana 1 (celkem 24)

2 materiálu, je uchazeč povinen neprodleně provést úklid vlastními silami a na vlastní náklady. 3. Uchazeč je povinen provádět hlučné práce související s plnění předmětu veřejné zakázky: a) v pracovní dny pouze mimo pracovní dobu zadavatele, která je Pondělí 7:30 18:00 Úterý 7:30 15:30 Středa 7:30 18:00 Čtvrtek 7:30 18:00 Pátek 7:30 13:00 b) ve dnech pracovního klidu a státních svátků dle dohody s pověřenou osobou zadavatele. VI. VII. Prohlídka místa plnění předmětu veřejné zakázky datum prohlídky: čas prohlídky: v hod. sraz uchazečů: před vchodem do objektu MČ Praha 12 v ulici Písková 830/25, Praha 4 Modřany kontaktní osoba: Pavel Vávra, vedoucí oddělení správy nebytových objektů OPR Požadavky zadavatele na kvalifikaci uchazeče o veřejnou zakázku Uchazeč musí prokázat splnění následujících kvalifikačních předpokladů: a) základních kvalifikačních předpokladů dle ustanovení 53 odst. 1 písm. a) - k) zákona formou podepsaného čestného prohlášení, které je přílohou č. 2 této výzvy; b) profesních kvalifikačních předpokladů formou prosté kopie výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm uchazeč zapsán, nebo výpisu z registru kvalifikovaných dodavatelů, pokud je v něm uchazeč zapsán, prosté kopie dokladů o oprávnění k podnikání podle zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání, ve znění pozdějších předpisů, v rozsahu odpovídajícím druhu, rozsahu a předmětu veřejné zakázky, nebo výpisu z registru kvalifikovaných dodavatelů, pokud je v něm uchazeč zapsán. c) technických kvalifikačních předpokladů formou seznamu alespoň tří uchazečem úspěšně realizovaných zakázek v období tří let před zveřejněním této výzvy s obdobným předmětem veřejné zakázky, tj. zakázek, kterým uchazeč prokáže zkušenosti se stavebními úpravami (např. rekonstrukcí budov, rekonstrukcí bytů, rekonstrukcí sociálních zařízení apod.), každá v minimální hodnotě Kč bez DPH. Seznam bude mít formu čestného prohlášení s podpisem osoby oprávněné jednat jménem nebo za uchazeče a bude zde uveden objednatel, předmět zakázky, hodnota uchazečem realizovaných stavebních prací, doba plnění a kontaktní osoba objednatele včetně telefonického, ového nebo korespondenčního spojení, u které lze tuto referenci ověřit. VIII. Požadavky na zpracování a předložení nabídky 1. Uchazeč může předložit pouze jednu nabídku. 2. Nabídku musí uchazeč předložit v jednom originálu, v listinné podobě, v českém jazyce. 3. Nabídka musí obsahovat a být seřazena následovně: a) krycí list nabídky doplněný o identifikační údaje uchazeče a nabídkovou cenu v rozsahu uvedeném v článku IX. této výzvy viz příloha č. 1 této výzvy, Strana 2 (celkem 24)

3 b) dokumenty prokazující splnění kvalifikace dle článku VII. této výzvy, c) doplněný návrh smlouvy o dílo viz příloha č. 3 této výzvy d) oceněný výkaz výměr viz příloha č. 1 návrhu smlouvy o dílo. 4. Nabídka včetně příloh (pokud jsou předkládány) musí být zabezpečena proti manipulaci s jednotlivými listy jejich očíslováním vzestupnou řadou a svázáním do jednoho svazku. 5. Statutární zástupce uchazeče nebo osoba oprávněná jednat za uchazeče podepíše v souladu s pravidly uvedenými v obchodním rejstříku, je-li v něm zapsán, a) krycí list nabídky, b) poslední stranu smlouvy, čímž odsouhlasí její znění, c) poslední stranu nabídky, d) oceněný výkaz výměr. 6. Obálka s vloženou nabídkou musí být: a) označena názvem a sídlem zadavatele a názvem a sídlem uchazeče, b) označena názvem této veřejné zakázky Stavební úpravy sociálního zařízení v 5. NP objektu Písková 830/25 c) označena nápisem VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NEOTVÍRAT, d) po celé délce na všech spojích obálky opatřena přelepeními papírovou lepící páskou s tím, že na každé z nich bude podpis osoby oprávněné jednat jménem nebo za uchazeče. Podpisy musí přesahovat mimo lepící pásku. IX. Požadavky zadavatele na způsob zpracování nabídkové ceny 1. Uchazeč předloží nabídkovou cenu za realizaci předmětu veřejné zakázky dle podmínek uvedených v této výzvě a v souvisejícím návrhu smlouvy o dílo v členění: a) cena bez DPH, b) DPH dle platných právních předpisů, c) celková cena včetně DPH. 2. Nabídková cena nesmí přesáhnout částku Kč bez DPH. 3. Nabídková cena bude stanovena celou částkou na základě ocenění jednotlivých položek položkového rozpočtu výkazu výměr, který bude součástí nabídky. 4. Nabídková cena je cenou nejvýše přípustnou, která zahrnuje veškeré náklady uchazeče spojené s realizací předmětu veřejné zakázky. 5. Nabídková cena musí zahrnovat veškeré náklady nutné a způsobilé k realizaci předmětu veřejné zakázky, tzn. veškeré personální a režijní náklady související s realizací zakázky. X. Dotazy uchazečů k zadávacím podmínkám 1. ové dotazy k podmínkám uvedeným v této výzvě a souvisejícím návrhu smlouvy o dílo mohou uchazeči zasílat do 12:00 hod. dne Kontaktní osobou zadavatele pro dotazy uchazečů je: Pavel Vávra, vedoucí oddělení správy nebytových objektů, odboru provozního Úřadu městské části Praha 12, tel: , pvavra@p12.mepnet.cz XI. Místo a lhůta pro podání nabídky na veřejnou zakázku Uchazeč podá svou nabídku osobně nebo jiným způsobem tak, aby byla doručena do podatelny v sídle zadavatele uvedeném v článku I. této výzvy nejpozději do 09:00 hod. dne Strana 3 (celkem 24)

4 XII. Zadávací lhůta Lhůta, po kterou je uchazeč vázán svou nabídkou, činí 90 kalendářních dnů ode dne následujícího po uplynutí lhůty pro podání nabídky. XIII. Hodnotící kritéria a postup otevírání obálek a hodnocení nabídek 1. Otevírání obálek a hodnocení nabídek provede dne komise ustanovená zadavatelem. 2. Základním hodnotícím kritériem je nejnižší nabídková cena (je-li uchazeč plátcem DPH je touto cenou cena s DPH a není-li uchazeč plátcem DPH je touto cenou cena nabídková), která je rovněž jediným hodnotícím kritériem. 3. Na základě vyhodnocení oceněného položkového rozpočtu výkazu výměr u jednotlivých nabídek bude sestaveno pořadí úspěšnosti nabídek tak, že jako nejúspěšnější je stanovena nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. XIV. Oznámení výsledků zadávacího řízení O rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky, případně o rozhodnutí o zrušení veřejné zakázky, budou uchazeči informováni elektronicky datovou zprávou případně na ovou adresu uvedenou v krycím listu nabídky uchazeče. XV. Závěrečná ustanovení 1. Zadavatel předmětnou veřejnou zakázku zadává za využití ustanovení 18 odst. 5 zákona, tj. mimo režim zákona o veřejných zakázkách, vyjma povinnosti dodržet zásady stanovené v 6 zákona. 2. Zadavatel si vyhrazuje právo: a) v průběhu lhůty pro podání nabídek změnit podmínky výzvy, b) změnit termín plnění veřejné zakázky, c) ověřit informace uvedené uchazeči v nabídkách a požádat o jejich upřesnění, d) na úpravu konečného znění smlouvy, e) při nesplnění podmínek stanovených v této výzvě uchazeče vyloučit z další účasti v zadávacím řízení, f) odmítnout všechny nabídky a neuzavřít smlouvu s žádným uchazečem, g) zrušit veřejnou zakázku bez udání důvodu, avšak nejpozději do uzavření smlouvy. 3. Zadavatel nabídky ani jejich části uchazečům nevrací. 4. Uchazeč nemá nárok na úhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím řízení. 5. Uchazeč nemá nárok na náhradu škody, včetně ušlého zisku, jestliže zadavatel využije svá práva výše uvedená. V Praze dne 24. října 2013 Ing. Miroslav Schwarz vedoucí odboru provozního Strana 4 (celkem 24)

5 Příloha č. 1 výzvy k podání nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Stavební úpravy sociálního zařízení v 5. NP objektu Písková 830/25 Identifikační údaje zadavatele: městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, Praha 4 Modřany IČO: DIČ: CZ Údaje o uchazeči: obchodní firma nebo název (právnická osoba) jméno a příjmení (podnikající fyzická osoba) sídlo (právnická osoba) místo podnikání (fyzická osoba) IČO jednající (jméno a příjmení statutárního zástupce nebo osoby oprávněné jednat za uchazeče) Telefon Fax kontaktní osoba pro jednání ve věci nabídky nabídková cena (nejvýše přípustná) uchazeč je plátcem DPH bez DPH DPH včetně DPH nabídková cena (nejvýše přípustná) uchazeč není plátcem DPH V... dne.... jméno a příjmení statutárního zástupce nebo osoby oprávněné jednat jménem nebo za uchazeče. podpis Strana 5 (celkem 24)

6 Příloha č. 2 výzvy k podání nabídky ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ k nabídce v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Stavební úpravy sociálního zařízení v 5. NP objektu Písková 830/25 Identifikační údaje uchazeče: obchodní firma nebo název (právnická osoba) jméno a příjmení (podnikající fyzická osoba) sídlo (podnikající právnická osoba) místo podnikání (fyzická osoba) IČO jednající (jméno a příjmení statutárního zástupce nebo osoby oprávněné jednat za uchazeče) Uchazeč čestně prohlašuje, že: a) nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin spáchaný ve prospěch organizované zločinecké skupiny, trestný čin účasti na organizované zločinecké skupině, legalizace výnosů z trestné činnosti, podílnictví, přijetí úplatku, podplácení, nepřímého úplatkářství, podvodu, úvěrového podvodu, včetně případů, kdy jde o přípravu nebo pokus nebo účastenství na takovém trestném činu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, b) nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání dodavatele podle zvláštních právních předpisů nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, c) v posledních 3 letech nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu, d) vůči jeho majetku neprobíhá nebo v posledních 3 letech neproběhlo insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs Strana 6 (celkem 24)

7 zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů, e) není v likvidaci, f) nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, g) nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, h) nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociálním zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, i) nebyl v posledních 3 letech pravomocně disciplinárně potrestán či mu nebylo pravomocně uloženo kárné opatření podle zvláštních právních předpisů; je-li požadováno prokázání odborné způsobilosti podle zvláštních právních předpisů a dodavatel vykonává tuto činnost prostřednictvím odpovědného zástupce nebo jiné osoby odpovídající za činnost dodavatele, vztahuje se tento předpoklad na tyto osoby, j) není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek, k) kterému nebyla v posledních 3 letech pravomocně uložena pokuta za umožnění výkonu nelegální práce podle zvláštního právního předpisu. V... dne.... jméno a příjmení statutárního zástupce nebo osoby oprávněné jednat za uchazeče. podpis Strana 7 (celkem 24)

8 Příloha č. 3 výzvy k podání nabídky SMLOUVA O DÍLO (dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů) I. Smluvní strany městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha 4 Modřany, zastoupená: Mgr. Petrem Prchalem, starostou IČO: DIČ: CZ bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s. č.ú.: /0800 KS 0308 (při platbách převodním příkazem) (dále jen objednatel ) a se sídlem: jednající: IČO: DIČ: bankovní spojení: č.ú.: zapsaný v obchodním rejstříku vedeném (dále jen zhotovitel ) uzavírají tuto smlouvu o dílo, kterou se zhotovitel zavazuje provést dílo specifikované v čl. II této smlouvy o dílo (dále jen smlouva ) a objednatel za řádně provedené dílo zaplatit cenu podle čl. III. této smlouvy, a to za podmínek dále v této smlouvě uvedených. II. Předmět smlouvy 1. Předmětem této smlouvy je závazek zhotovitele provést stavební úpravy spočívající v úpravě sociálního zařízení situovaného v 5. NP objektu č.p.830, na parcele p.č. 2861/9, v k.ú Modřany (dále jen sídlo objednatele ). Stavebními úpravami se rozumí úpravy vnitřních rozvodů vody včetně částečné výměny stoupaček, elektriky, kanalizace, vzduchotechniky a topení, odstranění části příček a vybudování nových včetně omítek, osazení nových zařizovacích předmětů, nové dlažby a obkladů, dle výběru objednatele (dále jen Dílo ). 2. Podrobný popis prací je uveden ve výkazu výměr a projektové dokumentaci ze dne vypracované Ing. Janou Honzovou, s místem podnikání Vítězná 551, Tanvald, PSČ , IČO , a které jsou přílohou č. 1 a č. 2 této smlouvy, jako její nedílná součást. Strana 8 (celkem 24)

9 3. Zhotovitel je vázán svou nabídkou ze dne předloženou v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Stavební úpravy sociálního zařízení v 5. NP objektu Písková 830/ Provedení Díla dále zahrnuje: potvrzení a osvědčení o zkouškách a kvalitě použitých materiálů, prohlášení o shodě výrobků podle zákona č. 22/1997 Sb., o technických požadavcích na výrobky a o změně a doplnění některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, vedení technického záznamu o stavbě (dále jen stavební deník ). 5. Dojde-li při realizaci díla k jakýmkoliv změnám, doplňkům nebo rozšíření předmětu díla, vyplývajících z podmínek při realizaci díla, z odborných znalostí zhotovitele, z vad projektové dokumentace popř. na základě požadavku objednatele, je zhotovitel povinen bez zbytečného odkladu provést soupis těchto změn, doplňků nebo rozšíření (dále jen dodatečné práce ), ocenit jej a předložit k odsouhlasení. Ocenění dodatečných prací, provedených zhotovitelem, bude stanoveno dle jednotkových cen obsažených v nabídce podané zhotovitelem, ceny za práce tam neobsažené budou stanoveny smluvně nebo dle ceníku ÚRS PRAHA, a.s. IČO , se sídlem Praha 10, Pražská 18, PSČ , zapsanou v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1776, aktuálního v den provedení prací. Teprve po jeho odsouhlasení má zhotovitel právo na realizaci těchto změn a na jejich úhradu. Pokud tak zhotovitel neučiní, má se za to, že práce a dodávky jím realizované byly v předmětu díla a v jeho ceně zahrnuty. 6. O změnách, doplňcích nebo rozšíření předmětu díla, odsouhlasených dle bodu 5. tohoto článku uzavřou obě strany dodatek ke smlouvě o dílo, ve kterém dohodnou i případnou úpravu termínu dokončení díla a ceny díla. 7. Objednatel si vyhrazuje právo zúžit rozsah Díla o práce tvořící maximálně 15% ceny Díla bez nároku zhotovitele na úhradu ušlého zisku. 8. Zhotovitel je povinen provést Dílo na svůj náklad a na své nebezpečí, a to řádně, včas, v rozsahu a kvalitě a za ostatních podmínek specifikovaných touto smlouvou a výše uvedenými podklady. 9. Zhotovitel prohlašuje, že se před podpisem smlouvy seznámil ze všemi podklady vztahujícími se k předmětu této smlouvy a s rozsahem a povahou Díla a jsou mu známy veškeré technické, kvalitativní, kvantitativní i jiné podmínky nezbytné k realizaci Díla. III. Cena za Dílo 1. Cena za kompletní a řádně provedené Dílo (dále jen celková cena ) je stanovena dohodou smluvních stran jako cena pevná ve výši: cena Kč bez DPH 21% sazba DPH činí Kč celková cena s DPH Kč 2. Zhotovitel prohlašuje, že celková cena zahrnuje veškeré náklady, práce a dodávky nutné k realizaci Díla dle čl. II této smlouvy, jakož i zisk zhotovitele. Strana 9 (celkem 24)

10 3. Celková cena za Dílo může být překročena jen v případě změny zákonných předpisů upravujících sazbu DPH a za podmínek v této smlouvě. IV. Platební podmínky 1. Zhotovitel vystaví nejpozději do 3 dnů po konečném předání Díla daňový doklad (dále jen faktura ), jehož přílohou musí být zápis o předání díla (dále jen předávací protokol ). V případě, že dílo bude mít drobné vady nebo nedodělky, zhotovitel vystaví fakturu, jejíž přílohou bude zápis o odstranění vad a nedodělků, až po jejich úplném odstranění. 2. Faktura vystavená zhotovitelem je splatná do 30-ti kalendářních dnů ode dne doručení objednateli. Faktura musí splňovat náležitosti daňového dokladu ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 235/2004 Sb. o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, musí obsahovat úplné obchodní názvy obou stran, IČO a DIČ obou stran, bankovní spojení zhotovitele, řádné označení předmětu plnění, včetně odkazu na tuto smlouvu, datum vystavení faktury a dobu splatnosti, přílohy požadované touto smlouvou s podpisy oprávněných osob za obě strany. Faktura musí být označena názvem Stavební úpravy sociálního zařízení v 5. NP objektu Písková 830/ V případě, že faktura nebude obsahovat výše uvedené náležitosti, je objednatel oprávněn vrátit ji neprodleně zhotoviteli k doplnění. V takovém případě se přeruší plynutí lhůty splatnosti a nová lhůta splatnosti začne plynout dnem doručení opravené faktury objednateli. V. Doba plnění 1. Příprava a zahájení prací bezodkladně po podpisu smlouvy. 2. Dokončení Díla nejpozději do VI. Základní podmínky realizace Díla 1. Objednatel předá místo realizace Díla do 2 pracovních dnů od obdržení písemné výzvy zhotovitele. O předání bude vyhotoven zápis do stavebního deníku, který bude podepsán pověřenou osobou objednatele a zhotovitele. Stejným způsobem zhotovitel vyklidí místo realizace Díla, a to do 1 pracovního dne od předání Díla, pokud se obě smluvní strany nedohodnou jinak. 2. Obě strany se dohodly, že teprve dnem předání Díla dle čl. VIII. této smlouvy objednateli, přechází na objednatele nebezpečí odpovědnosti za ztráty, poškození nebo zničení Díla, jakož i za škodu způsobenou třetím osobám. 3. Zhotovitel po celou dobu realizace Díla odpovídá za ostrahu Díla a dodržování bezpečnostních a protipožárních předpisů jak při vlastní realizaci Díla, tak i při pohybu všech pracovníků zhotovitele i třetích osob. 4. Zhotovitel je povinen provádět hlučné práce : a) v pracovní dny pouze mimo pracovní dobu objednatele, která je Pondělí 7:30 18:00 Úterý 7:30 15:30 Středa 7:30 18:00 Strana 10 (celkem 24)

11 Čtvrtek 7:30 15:30 Pátek 7:30 13:00 b) ve dnech pracovního klidu a státních svátků dle dohody s pověřenou osobou objednatele. 5. Objednatel případně pověřená osoba objednatele si vyhrazuje právo práce omezit, nebo úplně zastavit, a to například v době jednání rady a dalších orgánů městské části Prahy 12, nebo konání svateb či dalších významných společenských událostí konaných v sídle objednatele. O každém takovémto omezení, či zastavení prací bude zhotovitel předem písemně informován zápisem do stavebního deníku, kde bude posouzen i vliv na termín dokončení Díla. 6. Zhotovitel je povinen omezit prašnost, a to například zakrytím místa realizace Díla nebo jeho úplným uzavřením především v době provádění bouracích prací a neznečišťovat prostory a nábytek objednatele, například odkládáním nářadí, stavebního či jiného materiálu. V případě, že k takovému znečištění dojde, a to i vlivem stěhování stavebního, či jiného materiálu, je zhotovitel povinen neprodleně provést úklid vlastními silami a na vlastní náklady. 7. Pracovníci zhotovitele, nebo jeho subdodavatelé jsou povinni provádět práce tak, aby neomezovali zaměstnance, nebo klienty objednatele, například odkládáním stavebního či jiného materiálu mimo prostory k tomu vymezené objednatelem případně pověřenou osobou objednatele. 8. Zhotovitel je povinen po celou dobu realizace Díla až do jeho předání objednateli mít uzavřenu pojistnou smlouvu, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou při výkonu podnikatelské činnosti vůči třetím osobám s pojistným plněním ve výši minimálně Kč. 9. Dílo bude prováděno pracovníky zhotovitele, kteří mají k provádění Díla potřebnou kvalifikaci. Shledá-li objednatel nebo pověřená osoba objednatele opakovaně nedostatky v provádění Díla jednotlivými pracovníky zhotovitele, je oprávněn vyzvat zhotovitele, a to i prostřednictvím pověřené osoby objednatele, k jejich výměně, přičemž zhotovitel je povinen takové výzvě vyhovět, jinak je objednatel oprávněn, prostřednictvím pověřené osoby objednatele, stavbu zastavit. 10. Dílo bude prováděno za běžného provozu objednatele, dle harmonogramu prací, který vypracuje zhotovitel před zahájením prací na základě podkladů objednatele nebo pověřené osoby objednatele. Zhotovitel před podpisem této smlouvy předá harmonogram prací pověřené osobě objednatele, která jej odsouhlasí. Práce budou navrženy tak, aby co nejméně narušovaly běžný provoz objednatele. Harmonogram prací bude součástí stavebního deníku. 11. Zhotovitel je oprávněn pověřit provedením části Díla třetí osobu (subdodavatele) pouze po předchozím písemném souhlasu objednatele. Zhotovitel odpovídá za činnost subdodavatele tak, jako by Dílo prováděl sám. 12. Zhotovitel je povinen zabezpečit ve smlouvách se subdodavateli splnění povinností vyplývajících zhotoviteli z této smlouvy, a to přiměřeně k povaze a rozsahu subdodávky. Strana 11 (celkem 24)

12 VII. Kontrola prací 1. Za pověřenou, odborně způsobilou osobu, která je oprávněna po celou dobu provádění prací vykonávat funkci technického dozoru objednatele je ustanoven pan Pavel Vávra, vedoucí oddělení správy nebytových objektů, OPR, tel: , mobil: , (dále jen pověřená osoba ). Pověřená osoba je mimo jiné oprávněna provádět pravidelnou kontrolu nad prováděnými pracemi zhotovitele. Objednatel je oprávněn bez souhlasu zhotovitele pověřenou osobu jednostranně změnit nebo určit osobu další, a to prostřednictvím vedoucího odboru provozního Úřadu městské části Praha 12, je však povinen tuto skutečnost oznámit písemně zhotoviteli, zejména zápisem do stavebního deníku. 2. Pověřená osoba je oprávněna, zjistí-li při pravidelné kontrole provádění prací závady, učinit záznam s požadavkem na jejich odstranění ve stanoveném termínu. V případě hrubého porušení technologické kázně či zjištění postupu ohrožujícího zdraví, život či majetek, je pověřená osoba oprávněna práce zastavit. 3. Kontrolní dny budou prováděny za účasti zhotovitele, pověřené osoby nejméně jedenkrát týdně na místě plnění veřejné zakázky. Kontrolní dny svolává, vede a pořizuje z nich zápis pověřená osoba. VIII. Předání a převzetí Díla 1. Smluvní strany se dohodly na jednorázovém předání Díla objednateli po jeho úplném dokončení. Předání Díla bude objednatelem zahájeno nejpozději do 2 pracovních dnů od písemné výzvy zhotovitele, že Dílo je dokončeno a způsobilé k předání. O předání díla bude sepsán zápis o předání Díla (dále jen předávací protokol ), který bude podepsán pověřenou osobou objednatele a zhotovitelem. V případě, že při předání Díla budou objednatelem zjištěny drobné vady nebo nedodělky Díla, které nebrání jeho užívání, zapíší se do předávacího protokolu a po jejich odstranění bude sepsán zápis o odstranění drobných vad a nedodělků podepsaný pověřenou osobou objednatele a zhotovitelem. Tyto vady a nedodělky budou odstraněny neprodleně, nejdéle však do dvou pracovních dnů od jejich zápisu. 2. Zhotovitel je povinen připravit ke dni předání Díla pro objednatele nezbytné doklady, zejména: - potvrzení a osvědčení o zkouškách a kvalitě použitých materiálů, prohlášení o shodě výrobků podle zákona č. 22/1997 Sb., o technických požadavcích na výrobky a o změně a doplnění některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, - stavební deník. IX. Záruka na Dílo 1. Zhotovitel odpovídá za to, že Dílo jím provedené bude kompletní, plně funkční, způsobilé k účelu, k němuž bylo vytvořeno, a že bude provedeno bez jakýchkoliv vad a nedodělků. Záruční doba na Dílo je stanovena v délce trvání 36 měsíců. Záruční doba počíná plynout dnem podpisu předávacího protokolu oběma smluvními stranami. Strana 12 (celkem 24)

13 2. Vadou se rozumí odchylka v kvalitě, v rozsahu nebo v parametrech Díla stanovených projektovou dokumentací, výkazem výměr a touto smlouvou. Nedodělkem se rozumí nedokončené práce oproti projektové dokumentaci, výkazu výměr a této smlouvě. 3. Zhotovitel se zavazuje odstranit nahlášené vady v průběhu záruční doby do deseti pracovních dnů od jejich nahlášení, nebude-li s ohledem na charakter závady objednatelem odsouhlasena jiná odpovídající lhůta. 4. Pokud výše uvedená nebo samostatně písemně dohodnutá lhůta k zahájení odstraňování vad marně uplyne, je objednatel, po jejím marném uplynutí, oprávněn zajistit odstranění reklamovaných vad jiným subjektem a vynaložené náklady následně uplatnit u zhotovitele. X. Smluvní pokuty 1. Zhotovitel se zavazuje zaplatit objednateli v případě nedodržení termínu dokončení Díla dle čl. V. bodu 2. této smlouvy smluvní pokutu ve výši 0,5% z celkové ceny za Dílo za každý započatý den prodlení, pokud nebudou mít vliv, na termín dokončení Díla, případy uvedené v čl. VI. bodu 4. a bodu V případě prodlení zhotovitele s vyklizením místa realizace Díla je zhotovitel povinen zaplatit objednateli 0,5% z ceny za Dílo za každý započatý den prodlení, a to až do jeho úplného vyklizení. 3. V případě opožděné úhrady faktury zaplatí objednatel zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 0,05 % z neuhrazené částky za každý den prodlení. 4. Za každý započatý den prodlení s odstraněním vad při předání Díla dle čl. VIII. bodu 1. této smlouvy a v průběhu záruční doby dle čl. IX. bodu 3 této smlouvy, zaplatí zhotovitel objednateli smluvní pokutu ve výši 800 Kč za každou reklamovanou vadu. 5. Ustanoveními o smluvních pokutách není nijak dotčeno právo objednatele požadovat náhradu škody v plné výši, která vznikne v příčinné souvislosti s porušením smluvní či zákonné povinnosti zhotovitele, jakož i v důsledku porušení smluvní povinnosti zhotovitele vůči subdodavateli. 6. Splatnost smluvních pokut je 30 dnů ode dne doručení vyúčtování smluvní pokuty vystaveného oprávněnou smluvní stranou smluvní straně povinné. Objednatel je oprávněn oproti ceně za Dílo započíst případné smluvní pokuty a jiné peněžité závazky zhotovitele po splatnosti. XI. Odstoupení od smlouvy 1. Obě smluvní strany mají možnost od smlouvy odstoupit pouze v případě, že druhá strana závažným způsobem porušila své smluvní či zákonné povinnosti. 2. Na straně objednatele se má za to, že závažným způsobem porušil své smluvní povinnosti v případě, že je v prodlení s úhradou faktury delším než 30 dní. 3. Na straně zhotovitele se má za to, že závažným způsobem porušil své smluvní povinnosti v případě, že: - je v prodlení se splněním termínu realizace Díla o více než 3 dny, Strana 13 (celkem 24)

14 - Dílo nebo způsob jeho provádění nesplňuje kvantitativní a kvalitativní parametry stanovené projektovou dokumentací a výkazem výměr, - neplní základní podmínky této smlouvy a nesjedná nápravu ani ve lhůtě, kterou mu stanovil objednatel ve svém písemném upozornění na toto neplnění. 4. Odstoupení od smlouvy musí být učiněno písemně a nabývá účinnosti dnem doručení písemného oznámení druhé smluvní straně. 5. Smluvní strany se dohodly, že v případě odstoupení od smlouvy zůstávají v platnosti ustanovení této smlouvy týkající se odpovědnosti za vady Díla, záruky a záruční lhůty, jakož i ustanovení o smluvních pokutách a ustanovení o vlastnictví Díla, náhradě škody a cenová ujednání obsažená v této smlouvě a jejích přílohách. V případě odstoupení od smlouvy z důvodu uvedených v čl. XI. bodu 3., se objednatel stane vlastníkem již zabudovaných konstrukcí spojených pevně s konstrukcí objektu. XII. Závěrečná ustanovení 1. Jakékoliv změny této smlouvy jsou možné pouze po vzájemné dohodě obou smluvních stran formou písemného dodatku podepsaného oběma smluvními stranami. 2. Otázky touto smlouvou neupravené se budou řídit příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. 3. Smluvní strany se dohodly, že v případě nutnosti řešit spory soudní cestou bude místně příslušným soudem obecný soud objednatele ve smyslu ustanovení 89a zákona č. 99/1963 Sb., občanský soudní řád, ve znění pozdějších předpisů. 4. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva byla uvedena v evidenci smluv vedené městskou částí Praha 12, která bude veřejně přístupná a bude obsahovat údaje o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této smlouvy a datum jejího podpisu. Smluvní strany prohlašují, že skutečnosti uvedené v této smlouvě nepovažují za obchodní tajemství ve smyslu ustanovení 17 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů a udělují svolení k jejich užití a zveřejnění bez stanovení jakýchkoliv dalších podmínek. 5. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž objednatel obdrží tři vyhotovení a zhotovitel jedno vyhotovení. 6. Veškerá komunikace v souvislosti s výkonem této smlouvy, jak ústní tak písemná, bude probíhat v českém jazyce. Pro závaznou korespondenci smluvních stran jsou stanoveny následující kontakty: a) Na straně objednatele: ve věcech technických: Pavel Vávra, vedoucí oddělení správy nebytových objektů odboru provozního, tel: , mobil: pvavra@p12.mepnet.cz b) Na straně zhotovitele: ve věcech technických: jméno, funkce: tel.: Strana 14 (celkem 24)

15 7. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu statutárními zástupci obou smluvních stran. 8. Smluvní strany podpisem této smlouvy stvrzují, že byla uzavřena podle jejich svobodné a vážné vůle, nikoliv v tísni nebo za jednostranně nevýhodných podmínek, a že si smlouvu před podpisem přečetly. Na důkaz tohoto připojují své podpisy. V dne: za zhotovitele: V Praze dne: za objednatele: městská část Praha 12 Mgr. Petr Prchal starosta Strana 15 (celkem 24)

16 Příloha č. 1 smlouvy Podrobný popis prací včetně zhotovitelem oceněný položkový rozpočet výkaz výměr ze dne položka množství MJ kč/mj cena [Kč] demontáž zařizovacích přemětů a armatur 2 ks vybourání zdí tl. 160 mm 6,48 m 2 DMT oc. zárubní 3 ks DMT dveřních křídel 3 ks vybourání keramických dlažeb 5,6 m 2 vybourání keramických obkladů 6,5 m 2 vybourání keramických soklů výšky 70 mm 8,5 m vyříznutí zdiva tl. 160 mm pro dvěře 700/1970 0,4 m 2 zazdění větracích průduchů z CP tl. 160 mm 0,1 m 2 dozdění příček tl. 160 mm do výšky 3,24 m 1,5 m 2 D + M SDK příčky tl. 100 mm včetně zvuk. izolace tl. 60 mm (oboustranné opláštění tl. 12,5 mm, kovová nosná 6,5 m 2 konstrukce) D + M SDK předstěny tl. 120 mm 6 m 2 D + M překladu 2x L30/30/3,0, dl. 1,1 m (překlad nade dveřmi nebo průchodem ve zděné zdi) 2 ks vyrovnání povrchu podlah pod dlažbu 5,7 m 2 penetrace podlahy 5,7 m 2 keramická dlažba do tmelu (protiskluz) + spárování 5,7 m 2 sádrová omítka do tl. 10 mm na novou vyzdívku 3,1 m 2 bílá malba (1x základ + 2x vrchní nátěr) 20,5 m 2 omyvatelná barva ( ) do v. 2,0 m 6,5 m 2 keramický obklad v = 1,5 m + spárování 19,5 m 2 D + M SDK podhledu + vysádrování, ve výšce nad stávajícím potrubím VZT bílá malba stropu (1x základ + 2x vrchní nátěr) 5,5 m 2 5,5 m 2 D + M závěsné WC mísy 2 ks D + M umyvadla 1 ks D + M umývátka na WC 1 ks D + M pákové umyvadlové stojánkové baterie 2 ks nátěr zárubní (základ + vrchní nátěr) 3 ks D + M ocelové zárubně pro SDK tl. 100 mm 700/ ks D + M obložkové zárubně pro zdivo 700/ ks D + M dvěřního křídla 700/ ks Strana 16 (celkem 24)

17 D + M přechodové lišty do dveří dl. 0,7 m 2 ks D + M dřevěného prahu do dveří dl. 0,7 m 1 ks vyříznutí otvoru + osazení větrací mřížky 400 x 150 mm ve dveřích 3 ks nové napojení TV i SV na stávající kovové stoupačky 1 kpl přechod na plast 1 ks DMT nevyhovujících rozvodů vody 1 kpl DMT rozvodů vody k zařizovacím předmětům na WC 1 kpl rozvod SV pod stropem, plast 20 x 2,0 4 m rozvod TV pod stropem, plast 20 x 2,0 2 m TV, SV svisle ve zdi + k ZP 10 m drážka ve zdi pro rozvody PPR potrubí 3 m D + M rohových ventilů VR 3/8 u umyvadel a WC 6 ks napojení zařizovacích předmětů a baterií na ventily 4 ks nátěr stávajícího potrubí SV 1 kpl připojení zařizovacích předmětů na odpadní potrubí 4 ks D + M potrubí PVC 40 x 1,8 včetně tvarovek 1,4 m D + M potrubí PVC 110 x 2,7 včetně tvarovek 1,5 m D + M připojovacího potrubí čtyřhranného z pozinku 100x100 mm pod stropem (pod SDK podhledem) napojení připojovacího potrubí do stávajícího vzduchotechnického potrubí ukončení přísávacího otvoru ve vzduchotechnickém potrubí mřížkou odstranění mřížek ve stáv. vzduchotechnickém potrubí a doplnění stěny potrubí plechem (utěsnění) 1,8 m 1 ks 3 ks 1 kpl DMT otopných těles 2 ks D + M otopného tělesa včetně připojovacích a regulačních armatur 2 ks D +M nového otopného tělesa za demontovaný 1 ks rozvod topení pod stropem 9 m rozvod topení u stěny 15 m rozvod elektroinstalace 1 kpl D + M stropních světel 4 ks D + M spínačů světla 3 ks Rozpočet neobsahuje cenu za odvoz suti a poplatek za uložení suti na skládku!!! Celkem Strana 17 (celkem 24)

18 Příloha č. 2 smlouvy Projektová dokumentace Zadání: Úkolem tohoto projektu je oprava sociálního zázemí pro zaměstnance ve 5. NP v objektu Písková 830/25, Praha 4. Výchozí podklady: Stávající stav byl zaměřen a byla pořízena fotodokumentace. Vzhledem k probíhajícímu provozu nebylo možné zjistit přesné trasy rozvodů v konstrukcích a při opravě je nutné počítat s možností zjištění nezakreslené trasy. Popis stávajícího stavu: V současné době je sociální zázemí plně funkční. Na WC pro zaměstnance je WC a umyvadlo. Na stěnách je keramický obklad výšky cca 1,37 m nebo pouze sokl, do výšky 2 m je vymalováno em, zbytek stěn s hladkou bílou omítkou. Některé zdi jsou dozděné pouze do výšky 2 2,1 m. Strop je s hladkou omítkou, barva bílá. Na podlaze je keramická dlažba. Vodoinstalace i kanalizace jsou plně funkční. Funkční topení a centrální vzduchotechnika. Odvod odpadního vzduchu a přívod teplého z topení je u některých místností řešen průduchy 300 x 300 mm ve zdi nebo právě nedozděnu stěnou. Stávající komunikační a obslužné prostory nevyhovují zásadám platných současných norem, jedná se však o současný stav, který chce majitel zanechat. Popis oprav: Předmětem projektu je oprava sociálního zařízení pro zaměstnance ve 5. NP Úřadu městské části Praha 12. Dojde ke zbourání vnitřních stěn a příček, vybourání obkladů a dlažby, demontáži zařizovacích předmětů, demontáži rozvodů vody. Vybourání stěn tl. 160 mm a vyříznutí otvorů pro dveře ( + vložení 2x L 30/30/3,0, dl. 1,1 m), dle výkresu. Dozdění zdi tl. 160 mm mezi Zazdění větracích průduchů z CP tl. 160 mm. Nové příčky Fermacell, kostrové příčky z ocelových profilů tl. 75 mm opláštěné z obou stran deskou Fermacell tl. 12,5 mm, vyplnění izolací zvukovou izolací. Dilatace příček pod stropem. Detail dilatace u příček vychází z technologických řešení dodavatelem systému (Fermacell) a je nutné dodržet zásady pro dilatační napojení na nosné konstrukce. Bílá malba na stěnách, do výšky 2,0 m omyvatelná barva ( ). Keramický bělninový obklad do výšky dle výkresu. Nový SDK podhled pod stávajícím vedením vzduchotechniky. Podlahy, po odstraněné dlažbě, budou vyrovnány a napenetrovány. Bude položena nová keramická dlažba s protiskluzovou úpravou, součinitel smykového tření µ 0,5. Některé nové dveře s rámovou zárubní nebo zárubní na SDK. Všechny zárubně natřeny. Provedení a charakter dveří určí investor před objednáním. Výřez s krycí mřížkou ve všech dveřích. Strana 18 (celkem 24)

19 Vodoinstalace: Prostorově nevyhovující potrubí vody bude demontováno. V případě, že potrubí zásobuje zařizovací předměty mimo opravovanou oblast, budou předměty napojeny na nové rozvody z podhledu v opravených prostorách. Napojení na kovové stoupačky, přechod na plastové potrubí a vedení nových rozvodů vody. Ocelové potrubí nebude vedeno v drážce ve zdi vzhledem k jeho průběhu do dalších podlaží. Veškeré vnitřnírozvody systémem Hostalen PN20 DN 20-25, svařování spojů. Veškeré potrubí je opatřené tepelnou izolací (mirelon,..) tl.12 mm. Rozvody TV i SV pod stropem, k zařizovacím předmětům vedené v drážkách ve zdech, příčkách nebo v předstěnách, ukončení rohovými ventily. Studená voda v izolovaném potrubí Armaflexem s přelepením pro minimalizaci kondenzace na stěnách chladného potrubí. Rozvody realizované v souladu s ČSN EN Vnitřní vodovod pro rozvod vody určené k lidské spotřebě - Část 1: Všeobecně. Stávající ocelové potrubí pod podhledem natřít. Armatury pro zařizovací předměty navrženy např. od firmy Jika, stojánkové umyvadlové baterie. Rohové ventily u zařizovacích předmětů. Předstěnový instalační systém pro osazení závěsné WC mísy Geberit Duofix Speciál. Obklad nádrže dámského WC deskami Fermacell tl. 12,5 mm, čelní ovládací deska. Konkrétní typ může investor změnit dle svého uvážení. Po skončení montáže se provede tlaková zkouška vnitřního vodovodu (prohlídka vnitřního vodovodu a tlaková zkouška). Zkouška se provede po osazení všech armatur a před zakrytím potrubí tepelnou izolací, po propláchnutí potrubí. Zkušební látka je voda o zkušebním tlaku 1,5 MPa. Zkouška bude prováděna min. 60 minut po odvzdušnění a dotlačení systému. Maximální pokles tlaku je povolen 0,02 MPa. Tlak měřen vždy ověřeným měřidlem (tlakoměrem) s přesností 10 kpa. O tlakové zkoušce nutné sepsat protokol. Zkoušení v souladu s doporučením výrobce. V případě zkoušky vodou před zimním obdobím je nutné vodu ze systému následně odstranit. Po skončení montáže a zkoušek lze potrubí zaizolovat a zaklopit SDK (zalištovat), včetně provedení keramických obkladů. Kanalizace: Vnitřní kanalizace z plastických hmot OSMA (systém KG nebo HT). Na stávající litinové potrubí za WC bude nově připojené WC, z odbočky k WC bude ještě odbočka k umyvadlu a WC ve 103. V případě nevyhovující tl. předstěny musí být tloušťka zvětšena. Umyvadlo v předsíňce 101 bude nově napojeno do stávajícího odpadního potrubí. Vedení potrubí v předstěnách, SDK příčce nebo v drážce ve zdi. Elektroinstalace: V místě rekonstruovaných sociálních zařízení dojde ke kompletní rekonstrukci elektroinstalace. Ochranná opatření automatické odpojení od zdroje - základní ochrana zákl.izolací živých částí nebo přepážkami nebo kryty (čl ČSN ed.2) - ochrana při poruše ochr. pospojováním a automat. odpojením (čl , ČSN ed.2) Ochrana před přetížením a zkraty je provedena jističi s charakteristikou B. Osvětlení ovládáno vypínači v blízkosti dveří, výška vypínačů 1,2 m nad podlahou. Po samotné instalaci je nutné provést na elektroinstalaci výchozí revizi. Minimální požadované osvětlení každé místnosti 100 lx podle ČSN Umělé osvětlení obytných budov. Součástí ovládání osvětlení je i spínač s časovým zpožděním podtlakového větrání. Nutné dodržení minimální výměny vzduchu na WC - min 7 násobek objemu místnosti. Osazení větracích mřížek do všech nových dveří. Strana 19 (celkem 24)

20 Stávající centrální systém odvětrání nebude rekonstrukcí změněn, ovládání spínačem s časovým zpožděním na světelném okruhu. Nově odvětrání čtyřhranným potrubím z pozinku 100 x100 mm nad SDK podhledem, napojení do stávajícího potrubí VZT. Ukončení přisávacích otvorů ve vzduchotechnickém potrubí mřížkou. Odstranění mřížek ve vzduchotechnickém potrubí a doplnění stěny potrubí plechem (utěsnění). Nové rozvody budou napojeny v novém místě. Stávající rozvaděč. Rozvody provedené kabely CYKY v dutinách příček a předstěnách. V případě souběhu silových a sdělovacích tras budou vodiče ve vzájemné vzdálenosti min.10 cm. Montáž el.zařízení, zásahy do rozvodů a el. zařízení bude prováděna pracovníky s příslušnou elektrotechnickou kvalifikací dle vyhl.č.50/1978sb., 5,6,8. Před uvedením do provozu se provede výchozí revize podle ČSN Veškerá elektroinstalace musí odpovídat platným předpisů, normám ČSN a Připojovacím podmínkám PRE. Tato dokumentace není realizační dokumentací dodavatele. Topení: Stávající systém vytápění je teplovodní dvoutrubkový s nuceným oběhem topné vody. Rozšíření rozvodu vytápění. Otopná tělesa ocelová desková např. Radik Klasik. Ležatý rozvod je navržen v podhledu, dále svisle k otopným tělesům. Svislý rozvod do podhledu prodloužením svislého potrubí v místnosti č Rozšířený rozvod ÚT navrhuji ponechat ve stávajícím ocelovém materiálu. Návrh na výměnu stávajících radiátorů. Svislé potrubí vedeno po zdi, zadání investora. Dokumentace řeší rozsah změny rozvodů otopné soustavy v místě sociálních zařízení. Realizační firma zajistí provedení rozvodu včetně napojení na potrubí s ohledem na konkrétní znalost systému rozvodu v budově ( při zaměření nebyl zjišťován). Viditelné potrubí opatřit nátěrem. Nutné prověření funkčnosti stávajících uzávěrů, je předpoklad jejich výměny. Osazení otopného tělesa s termoregulační hlavicí. Zařízení ÚT je nutné montovat odbornou firmou. Potrubí musí být čisté bez rzi a mechanických nečistot. Při práci dodržovat předpisy BOZ a požární předpisy. Po dokončení montáže se provedou normou předepsané zkoušky (topná zkouška, tlaková zkouška, propláchnutí systému, čištění filtrů, odkalení, zkouška regulace a zaškolení obsluhy) a elektrorevize na zapojení zdroje. Při montáži a při provozu zařízení je nutné dodržovat související předpisy BOZ, zejména NV č.362/2005sb. a NV č.591/2006sb. Strana 20 (celkem 24)

21 Strana 21 (celkem 24)

22 Strana 22 (celkem 24)

23 Strana 23 (celkem 24)

24 Strana 24 (celkem 24)

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-169-018-14 ze dne 19.8.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-169-018-14 ze dne 19.8.2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-169-018-14 ze dne 19.8.2014 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "Stavební opravy sociálních zařízení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-127-007-13 ze dne 28.8.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-127-007-13 ze dne 28.8.2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-127-007-13 ze dne 28.8.2013 Výběr nejvhodnější nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s názvem "Stavební úpravy sociálního

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla I. Identifikační údaje zadavatele název: městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha

Více

ze dne 9.11.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne 9.11.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-043-004-15 ze dne 9.11.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava soc. zařízení a kuchyně

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 88.36.12

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 88.36.12 Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 88.36.12 SMLOUVA O DÍLO (dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů ) I. Smluvní strany městská část

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Č.j. GB0243/2015 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 78527/2015 Naše sp. zn.: 78527/2015 MJP/LESA *MUSPX01IZC59* Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova

Více

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Vyzýváme Vás v souladu s 6 zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

Více

Rastrový podhled, konstrukce SDK, malba 2. NP Malba interiéru internátu a učeben masérů 3.NP

Rastrový podhled, konstrukce SDK, malba 2. NP Malba interiéru internátu a učeben masérů 3.NP 7.5. 2015 Věc : Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel: se sídlem: zastoupený: Střední škola a Mateřská škola Aloyse Klara Vídeňská 756/28,

Více

Město Rousínov. V Rousínově dne 30.4.2015. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace a zadávací dokumentace.

Město Rousínov. V Rousínově dne 30.4.2015. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace a zadávací dokumentace. Město Rousínov Sušilovo náměstí 84/56, 68301 Rousínov, tel: 517 324 820, fax: 517 324 845, E-mail: radnice@rousinov.cz, http: www.rousinov.cz V Rousínově dne 30.4.2015 Věc: Výzva k podání nabídky a k prokázání

Více

NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY. Zadavatel: Brno 6. 6. 2013. Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI:

NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY. Zadavatel: Brno 6. 6. 2013. Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: Brno 6. 6. 2013 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY Zadavatel: Název: Gymnázium, Brno, Křenová 36 se sídlem: Křenová

Více

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Příloha č. 1 KRYCÍ LIST NABÍDKY Zakázka veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce s předpokládanou hodnotou 141 085,- Kč včetně

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a V ý z v a k podání nabídky dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie Zakázka: Zadavatel: Druh zakázky: Způsob zadání: Kompaktní samosběrné zametací

Více

Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu tato veřejná zakázka je zadávána jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách Rekonstrukce a výstavba veřejného osvětlení obce Bernartice 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Společnost SPORTaS s.r.o. vyzývá v souladu se směrnicí o zadávaní veřejných zakázek uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem: SPORTaS drobná údržba TZB 1) Identifikační údaje

Více

MĚSTO LITVÍNOV se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov

MĚSTO LITVÍNOV se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov MĚSTO LITVÍNOV se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Litvínov, jakožto zadavatel, vyzývá v souladu se směrnicí rady města č. 2/2014 Pravidla pro

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Zadavatel: Město Rýmařov, nám. Míru 1, 795 01 Rýmařov zastoupené Ing. Petrem

Více

NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Brno dne 4. 7. 2012

NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Brno dne 4. 7. 2012 Brno dne 4. 7. 2012 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Název: Obchodní akademie, Střední odborná

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-126-028-13 ze dne 13.8.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-126-028-13 ze dne 13.8.2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-126-028-13 ze dne 13.8.2013 "Rekreační a kondiční areál RAK" - výzva, zadávací dokumentace a kvalifikační dokumentace k veřejné podlimitní zakázce

Více

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací HSUL 2239-05/ÚE-2014 Název zakázky: Oprava místnosti č. 26 na ÚO Ústí n. L. Předmět zakázky: Oprava místnosti č. 26 prostor pro osobní

Více

VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY

VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY Tišnov 29. 8. 2014 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 000 53 198 bankovní

Více

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV Výzva k podání nabídky V režimu veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Na služby Oprava hygienického

Více

Zadávací dokumentace. Miniaturní vstřikovací lis stolní

Zadávací dokumentace. Miniaturní vstřikovací lis stolní Zadávací dokumentace pro zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou podle Pravidel Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek na Miniaturní vstřikovací lis stolní Pro potřeby

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku 1 Název veřejné zakázky Pokládka PVC Základní škola, Masarova 11, Brno Líšeň, PSČ

Více

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona.

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. VÝZVA k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. Zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu 2. kategorie zadávanou v souladu s 6 ZVZ a v souladu se Závaznými

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu s Pokyny pro zadávání zakázek v rámci Regionálního

Více

I. Předmět Smlouvy. 2. Místem plnění závazku zhotovitele je: ulice..., č. p..., č.o... (případně na pozemku parcelní číslo...

I. Předmět Smlouvy. 2. Místem plnění závazku zhotovitele je: ulice..., č. p..., č.o... (případně na pozemku parcelní číslo... SMLOUVA O DÍLO (bez přenesené daňové povinnosti)... adresa:... IČ:..., DIČ:... bankovní spojení:... číslo účtu:.../... zastoupená... (dále jen Objednatel ) a... se sídlem/ místem podnikání:... IČ:...,

Více

Název zakázky: Protipožární příčky- Senior centrum Blansko

Název zakázky: Protipožární příčky- Senior centrum Blansko ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce zadávané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (verze 7) dále

Více

NÁVRH SMLOUVY k výběrovému řízení č.j.: SOAA 4263 /30-2011 S-01/A5154/2011

NÁVRH SMLOUVY k výběrovému řízení č.j.: SOAA 4263 /30-2011 S-01/A5154/2011 NÁVRH SMLOUVY k výběrovému řízení č.j.: SOAA 4263 /30-2011 S-01/A5154/2011 Smlouva o dílo uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní

Více

VÝMĚNA A OPRAVA HISTORICKÝCH OKEN V HLAVNÍ BUDOVĚ

VÝMĚNA A OPRAVA HISTORICKÝCH OKEN V HLAVNÍ BUDOVĚ Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU STAVEBNÍCH PRÁCÍ PRO AKCI: NÁZEV AKCE: VÝMĚNA A OPRAVA HISTORICKÝCH OKEN V HLAVNÍ BUDOVĚ Zadavatel: Název: Domov pro seniory Sokolnice, příspěvková organizace

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu se Závaznými postupy pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK na služby E-learning Pro potřeby

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE HRÁDEK NAD NISOU CYKLOSTEZKA V ÚSEKU OKRUŽNÍ KŘIŽOVATKA SE SIL. I/35 TROJZEMÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE HRÁDEK NAD NISOU CYKLOSTEZKA V ÚSEKU OKRUŽNÍ KŘIŽOVATKA SE SIL. I/35 TROJZEMÍ Město Hrádek nad Nisou Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou IČ: 00262854 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE v rámci veřejné zakázky malého rozsahu HRÁDEK NAD NISOU CYKLOSTEZKA V ÚSEKU OKRUŽNÍ KŘIŽOVATKA SE SIL.

Více

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-020-15 ze dne 19.10.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "Výměna podlahové krytiny Písková

Více

Provoz, údržba a servis předávacích stanic tepla vč. provozu a servisu bytových stanic MEIBES v objektech MRFP a.s.

Provoz, údržba a servis předávacích stanic tepla vč. provozu a servisu bytových stanic MEIBES v objektech MRFP a.s. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 18/2012/MRFP Provoz, údržba a servis předávacích stanic tepla vč. provozu a servisu bytových stanic MEIBES v objektech MRFP a.s.

Více

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Zadávací dokumentace zjednodušeného podlimitního řízení

Zadávací dokumentace zjednodušeného podlimitního řízení Zadávací dokumentace zjednodušeného podlimitního řízení Zadavatel: Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Sídlo: T. G. Masaryka 541/3, Karlovy Vary, PSČ 360 01 IČ: 25236300 zastoupená Ing. Jiří Drábkem, ředitelem

Více

Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948. Článek I Základní údaje o zadavateli. Článek II Vymezení plnění veřejné zakázky

Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948. Článek I Základní údaje o zadavateli. Článek II Vymezení plnění veřejné zakázky Zadavatel veřejné zakázky: Obec Staré Město Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Výkon TDS a Koordinátor BOZP na stavbě Centrum pro kreativní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Výměna ležatých rozvodů vody" OBCHODNÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Výměna ležatých rozvodů vody OBCHODNÍ PODMÍNKY Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávací dokumentace)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávací dokumentace) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávací dokumentace) dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Tato

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STAVBY. Mariánská vinařská stezka Břestek Buchlovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STAVBY. Mariánská vinařská stezka Břestek Buchlovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STAVBY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na provedení stavebních prací Mariánská vinařská stezka Břestek Buchlovice Obsah zadávací dokumentace a) Vymezení předmětu zakázky b) Obchodní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK S NÁZVEM Tuklaty č.p. 19 - záchrana a sanace dřevěných konstrukcí44

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK S NÁZVEM Tuklaty č.p. 19 - záchrana a sanace dřevěných konstrukcí44 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK S NÁZVEM Tuklaty č.p. 19 - záchrana a sanace dřevěných konstrukcí44 Identifikační údaje uchazeče: i. Název: Obec Tuklaty Sídlo zadavatele: Tuklaty, Na Rafandě 14, PSC: 250 82 Zastoupená:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE / VÝZVA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE / VÝZVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE / VÝZVA zadaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon) pro zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem Revitalizace centra obce

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Operační program: IOP Integrovaný operační program Prioritní osa: 2 Zavádění ICT v územní veřejné správě Oblast

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice v souladu s ustanovením 6 a 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

pro veřejnou zakázku/název: Za tajemstvím pána hor ozdravný pobyt žáků Základní školy a Mateřské školy Kladno, Velvarská 1206

pro veřejnou zakázku/název: Za tajemstvím pána hor ozdravný pobyt žáků Základní školy a Mateřské školy Kladno, Velvarská 1206 Příloha 1. Formuláře 1. KRYCÍ LIST NABÍDKY pro veřejnou zakázku/název: Za tajemstvím pána hor ozdravný pobyt žáků Základní školy a Mateřské školy Kladno, Velvarská 1206 UCHAZEČ (obchodní firma nebo název)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř Název veřejné zakázky Energetické úspory objektu OÚ Luboměř Identifikační údaje zadavatele Název Obec Luboměř IČ 00298158 Adresa sídla

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce. Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu

Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce. Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce Název zakázky Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu Zadavatel Židovská obec Brno Brno, tř. Kpt. Jaroše 1922/3 602 00 IČ: 494 65 473 Statutární

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA SPLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Bourací práce domu Husova č.p. 432, Kojetín 1. Identifikační

Více

S M L O U V A O D Í L O - návrh

S M L O U V A O D Í L O - návrh S M L O U V A O D Í L O - návrh ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 Příloha č. 1 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku

Více

Věc : Výzva k podání nabídky na provedení veřejné zakázky malého rozsahu:

Věc : Výzva k podání nabídky na provedení veřejné zakázky malého rozsahu: V Hostouni dne 14. 10. 2015 Věc : Výzva k podání nabídky na provedení veřejné zakázky malého rozsahu: Vážení obchodní přátelé, vyzývám Vás k podání nabídky na provedení veřejné zakázky malého rozsahu s

Více

Místní akční skupina Šipka, z.s. Myslotínská 1786, 393 01 PELHŘIMOV

Místní akční skupina Šipka, z.s. Myslotínská 1786, 393 01 PELHŘIMOV Místní akční skupina Šipka, z.s. Myslotínská 1786, 393 01 PELHŘIMOV Oznámení o zahájení výběrového řízení k zakázce Pořízení komposterů a kontejnerů MAS Šipka (dále jen oznámení ) Jedná se o nabídkové

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

VÝZVA k podání nabídky

VÝZVA k podání nabídky Vážená paní / Vážený pane, VÝZVA k podání nabídky dovoluji si Vás vyzvat jako zájemce o zakázku s názvem: Oprava bočního balkonu Löw- Beerovy vily k vypracování a k podání nabídky do tohoto řízení. 1.

Více

Infrastruktura pro virtuální servery.

Infrastruktura pro virtuální servery. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušeného podlimitního řízení ve smyslu ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, veřejné zakázky na dodávku s názvem:. Zdravotnická

Více

vyzývá uchazeče k podání nabídky na:

vyzývá uchazeče k podání nabídky na: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY 1. Zadavatel zakázky: Obchodní firma: Společenství vlastníků domu Gočárova 1225-1229 IČ : 288 52 036 Sídlo: Hradec Králové, Gočárova třída 1225 PSČ: 500 02 Zapsán v rejstříku společenství

Více

ČÁST II VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY

ČÁST II VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle ust. 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu se Závaznými postupy pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK na dodávku Notebooky a dataprojektory

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP a v souladu s dokumentem Ministerstva pro místní rozvoj Závazné postupy pro zadávání

Více

Název zadavatele: Střední zdravotnická škola, Tábor, Mostecká 1912. Osoba oprávněná jednat Mgr. Jana Jandáčková, ředitelka

Název zadavatele: Střední zdravotnická škola, Tábor, Mostecká 1912. Osoba oprávněná jednat Mgr. Jana Jandáčková, ředitelka Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II Takto označené údaje doplní zadavatel. Takto označené údaje povinně doplní uchazeč. SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II 1 TATO SMLOUVA O DÍLO (dále

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ)

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zpracování nabídky ve veřejné zakázce malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále také jako zákon či ZVZ ).

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: TRN - Léčebna v Mirošově - Janově Sídlo/místo podnikání: U Léčebny 500/500, Mirošov -Janov 33843, CZ IČ: 00669784 Spisová značka zadavatele: Interní číslo

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

Výzva k podání nabídky Veřejná zakázka

Výzva k podání nabídky Veřejná zakázka Výzva Rekonstrukce a modernizace venkovních rozvodů TUV v areálu Nemocnice Český Krumlov, a.s. 2013 Výzva k podání nabídky Veřejná zakázka Rekonstrukce a modernizace venkovních rozvodů TUV v areálu Nemocnice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen

Více

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti:

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti: Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 2014/006 Výměna oken v bytových domech ul.družstevní č.p.370, Sokolovská č.p.121 a v budově restaurace na koupališti, Požárníků č.p.195 v Letohradě

Více

Základní škola Blovice, okres Plzeň - jih Družstevní 650, 336 01 Blovice Mgr. Růžena Kohoutová. 400 000 Kč

Základní škola Blovice, okres Plzeň - jih Družstevní 650, 336 01 Blovice Mgr. Růžena Kohoutová. 400 000 Kč Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Oprava pěší komunikace/chodníku v lokalitě Za Chlumem, ulice Litoměřická

Oprava pěší komunikace/chodníku v lokalitě Za Chlumem, ulice Litoměřická S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení:

Více

MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň. vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE

MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň. vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE dle 6, 12 odst.6 a 18 odst.3 zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Druh veřejné zakázky : Veřejná

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výběrové řízení na generálního dodavatele stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA ADMINISTRATIVNÍHO OBJEKTU SPOLEČNOSTI PETRA SPOL. S R.O. Výzva k podání nabídek Červen 2014 Vážení, obchodní společnost PETRA

Více

Rada Jihomoravského kraje 180. schůze konaná dne 4.10.2012

Rada Jihomoravského kraje 180. schůze konaná dne 4.10.2012 Rada Jihomoravského kraje 180. schůze konaná dne 4.10.2012 Materiál k bodu č. programu: Zadávací řízení na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodání propagačních předmětů v rámci projektu Zažít kraj

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany č.j.: PPR-5514-46/ČJ-2012-990656 Počet listů: 6 SMLOUVA O DÍLO stavební opravy areálu MV ČR Kapucínská 214/2, Praha 1 uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Městys Vranov nad Dyjí Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí Jejímž jménem

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2586 a násl. Zákona 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2586 a násl. Zákona 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2586 a násl. Zákona 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem:

Více

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace a pokynů pro zpracování nabídky

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace a pokynů pro zpracování nabídky Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace a pokynů pro zpracování nabídky Veřejné zakázky zadané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Moderní trendy ve výuce dramatické a tělesné výchovy IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Moderní trendy ve výuce dramatické a tělesné výchovy IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu podle metodiky Regionálního operačního programu Moravskoslezsko (dále jen metodika ) Název veřejné

Více

Kancelářské potřeby ZVÝHODNĚNÍ ZAMĚSTNAVATELŮ ZAMĚSTNÁVAJÍCÍCH OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM

Kancelářské potřeby ZVÝHODNĚNÍ ZAMĚSTNAVATELŮ ZAMĚSTNÁVAJÍCÍCH OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení dle 27, v souladu s 101 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) na uzavření rámcové smlouvy na dodávku

Více

Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na uzavření

Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na uzavření Datum: 14.8.2013 Číslo jednací: VZ-64/OSČ/2013 Vyřizuje/linka: Štill/476 453 205. E-mail: still@tsmost.cz Adresa: Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky Na zakázku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky Na zakázku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Obec: Obec Tršice se sídlem: Tršice 50, 783 57 Tršice IČ: 00299588 Zastoupené: Leonou Stejskalovou, starostkou Email: ou@trsice.cz Uchazeč Vážený uchazeči, zadavatel vás,

Více

Zpracování projektové dokumentace pro projekt Zateplení objektu školy v ul. Volanovská SOŠ a SOU, Trutnov, Volanovská 243

Zpracování projektové dokumentace pro projekt Zateplení objektu školy v ul. Volanovská SOŠ a SOU, Trutnov, Volanovská 243 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) na veřejnou zakázku malého rozsahu II. kategorie (dále jen VZMR II. ) Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma zadavatele: příspěvková

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku.

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku. Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku. 1 Název veřejné zakázky 2 Identifikace veřejného zadavatele Zahraniční jazykové

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka vybavení Srdce v domě, příspěvková organizace Transformace

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

Více

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Nákup Vozidla - Hákový nosič kontejnerů Zpracovala: Ing. Roučková Olga Městské technické služby města Bílina Zadávací dokumentace 1) Předmět zakázky a předmět plnění Jedná se o veřejnou

Více

1. PODROBNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY

1. PODROBNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774 SPISOVÁ ZNAČKA VZMR: SPÚ 224401/2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 1. Název veřejné zakázky: Samostatný sjezd ke kostelu 2. Identifikační údaje zadavatele: Název zadavatele: Farní sbor ČCE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU se sídlem, vydává dokument: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu SKLAD

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení

Více

PŘEBUDOVÁNÍ SKLEPNÍCH PROSTOR NA ŠATNY PERSONÁLU

PŘEBUDOVÁNÍ SKLEPNÍCH PROSTOR NA ŠATNY PERSONÁLU Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: PŘEBUDOVÁNÍ SKLEPNÍCH PROSTOR NA ŠATNY PERSONÁLU Zadavatel: Název: Domov pro seniory Sokolnice, příspěvková organizace se sídlem:

Více

Splašková kanalizace Písečná I. etapa

Splašková kanalizace Písečná I. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní (významnou) veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v otevřeném řízení dle Pravidel České republiky Ministerstva zemědělství, č.j. 144690/2012-MZE-15131 pro poskytování

Více

VÝZVA. Zástupce zadavatele: Mgr. Michal Šedivý, vrchní ředitel sekce kabinetu ministryně

VÝZVA. Zástupce zadavatele: Mgr. Michal Šedivý, vrchní ředitel sekce kabinetu ministryně VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), dle Směrnice

Více

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS uzavřená dle ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní zákoník") a dle ustanovení zákona č. 128/2001 Sb., o obcích, obecní zřízení (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění K čj : 414-3/2013/DP - ÚVN Praze dne : 3.10. 2013 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více