Smlouva o dilo. Ie: Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o dilo. Ie: 00025844 Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka"

Transkript

1 Smlouva o dilo i. objednatele: i. zhotovitele: 7V /'l /lz lluzavieni podle g 2586 a nisl. z6kona i Sb., obianskf zikonik, kterou niie uveden6ho dne, mesice a roku uzaviely smluvni strany: f. ieskri republika - Ceslcf bff,skf riiad, se sidlem Kozi 4/748, ll0 01 Praha I zastoupenli Ing. Martinem Stemberkou, statutemim nrlrndstkem riiadu Ie: Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka dislo ridtu: l0 (d6le jen,,o bjednatel") dislo fdtu: ' 6 '4: 4 ' J'{"?o o'4 '/'(-'! o') (ddle j en, tho tovite f') I. PiedmEt smlouvy 1. Piedmdtem t6to smloury je provedeni -,,Vf mdny vodovodnich stoupacich rozvodri SV a TUV v administrativni budovi Cesk6ho b6isk6ho tiadu", spodivajici zejmdna ve vjm6nd vodovodnich stoupacich rozvodfi (studen6 vody, tepl6 vody, cirkulace), (d6le jen dilo). u. Vymezeni piedm6tu dila l. Rozsah piedm6tu dila je vymezen nabidkou zhotovitele, kter6 je jako jeji nedilnd soudiist piilohou t6to smlouvy. 2. Dilo bude provedeno v souladu s piijatou nabidkou zhotovitele a technickjmi pozadavky platnlimi v dob6 podpisu smlouvy a v souladu se z6konem t,. 183/2006 Sb., o fzemnim pldnoviini a stavebnim iiidu (stavebni z6kon) a piedpisy souvisejicimi. Zhotovitel zhotovi dilo svlfm jmdnem a na vlastni odpovddnost. Provedenim d6sti dila mfize zhotovitel se souhlasem objednatele povdiit tieti osobu. Za vjsledek tdchto dinnosti v5ak odpovidd objednateli stejnd jako by je provedl s6m.

2 l. Termin zahrijeni dila: III. Doba pln6ni a misto pln6ni do 5 dnrl od podpisu smlouvy, Temfn dokondeni dila: do 60 dnii od zahiijeni praci. Dilo bude provedeno ve ti'ech etap6ch tak, Ze bude vzdy demontovdn a novd nainstalovdn jeden stoupaci rozvod SV a TUV a az po dokonicni prvni etapy bude zapoiaro s inslalaci druh6ho a n6slednd tietiho stoupaciho rozvodu, aby nedoslo k pieru5eni dodiivky vody v cel budovd CBU. 2. Dojdc-li ke zpozddni dokondeni dila z drivodu vy55i moci, je zhotovitel opriivnen prodlouzit termin plndni dle dldnku II. odst. L tdto smlouvy o technicky zdtvodndnou a oboustrannd odsouhlasenou lhritu. ProdlouZeni terminu dokondeni dila bude pro tento piipad ieseno dodatkem k tdto smlouvd. Za vy55[ moc se pokl6daji ty okolnosti, kter6 vznikly po uzavieni t to smlouvy v dtsledku stranami nepiedvidateln;i ch a neodvratitelnfch udflosti mimoi6dnd povahy majfcf bezprosliedni vliv na pln6ni dila. Smluvni strana, na jejiz strand nastal pi'ipad vyssi rnoci, je povinna o vzniku takov6to okolnosti bezodkladnd pisemnd vyrozumdt druhou smluvni stranu. Nastoupeni okolnosti vy55f moci nezbavuje objednatele povinnosti uznat zhotoviteli hodnotu praci a dod6vek provedenlch do t6 doby. Mistem plndni je administrativni budova ieskeho brirskdho iriadu v Praze, na adrese Kozi 4, Praha l. Toto misto je i mistem piediini a pievzeti dila. tv. Cenov6 uiedndni a platebni podminkv l. Objednatel se zavazuje zap'latit zhotoviteli dohodnutou smluvni cenu za provedeni dila stanovenou v souladu s cenovou nabidkou zhotovitele. Nabidkovri cena se povazujc za cenll konednou, pevnou a nem6nnou a musi obsahovat ve5kerd n6klady potiebne ke splnenf dila. 2. Cena za dilo: Cena celkem bez DPH DPH ve vyi5i 2l% Cena celkem vietn6 DPH slovy: dvdstddvacetosmtisfcdvdstddevadesiitkorundeskich ,- Kd ,- Kd ,- Ki Smluvni strany se dohodly, Ze cena dfla bude objednatelem zaplacena po piedrini a pievzeti dila a odstrandnf piipadn;ich vad a nedoddlkt na ziikladd konedn6 faktury. Konednou fakturu vystavi zhotovitel a odesle objednateli nejpozddji do l5 dn& po piedanf a pi'evzeti dila. Bude-li dilo piedrino a pievzato s piipadnyimi vadami a nedoddlky, podne b6zet lhrita splatnosti konednd faktury dnem podepsiini ziipisu o odstran6ni vad a nedoddlkri. 4. Faktura bude vystavena ve dvou vyhotovenich a dorudena objednaleli na adresu Ceskf bdnskj fiad, Kozi 4/748, Praha I - Stard Mdsto. DoloZena bude zji5t'ovacim protokolem a soupisem provedenych praci. 5. o. Lhtta splatnosti faktuly je 2l dni od dorudeni objednateli. Ternrinem rihrady se rozumi den odpisu platby z ridtu objednatele. Opriivndnd vystavend faktury ntusi mit ve5kerd ndlezitosti daiovdho dokladu ve smyslu zdkona Sb. a musi obsahovat nrinimdlnd tvto fdaie:

3 )* oznadeni zhotovitele - obchodni jmdno, sidlo, Ii, DIi, bankovni spojeni a itdaj o zapisu do obchodniho rejstiiku vdetnd spisovi znadky, ) iislo smlouvy, piedmdt dila, z dislo faktury, den odesldni, den splatnosti a t'akturovanou diistku, 2 razilko a podpis oprdvndn6 osoby zhotovitele, stvrzujici opriivndnost a fbrm6lni a v6cnou spriivnost faktury. 7. V piipadd, Ze faktura nebude obsahovat nalezitosti uvedend v t6to smlouvd, je objednatel opriivndn fakturu vr6tit zhotoviteli k doplndni. V takovdm piipadd se pierusi plynutf lhfity splatnosti a nov6 lhrita splatnosti zadne plynout od data dorudeni opravend faktury objednateli. V. Pr6va a povinnosti zhotovitele l. Zhotovitel je povinen provdst dilo kompletn6 ve sjednanim rozsalru, kvalitd a v dohodnutdm temrinu. Kvalita prov6ddnlich praci bude odpovidat syst6mu jakosti dandho CSN EN ISO. Veskerd materiily a dodiivky ke zhotoveni dila zajisti zhotovitel tak, aby odpovidaly platnjm technickym nonn6nr a dohodnutj,rn podmink6m. 2. Zhotovitel se bude pii svd dinnosti iidit ujedn6nimi tito smlouvy, vychozimi podklady objednatele a jeho pok1,ny. Zhotovitel splni povinnosti podle tdto smlouvy dokondenim a piedrinim piedmdtu dila objednateli ve smyslu ustanoveni dl. VII. t6to smlouvy. 4. Zhotovitel odpovidd za dodri.ovhni piedpist o bezpednosti prrice, pozrirnfch, hygienicklich a ekologickych piedpist na stavenisti. 5. Zhotovitel bude i6dn6 udrzovat veiejnd komunikace v prostoru stavenistd a jeho okoli, neprodlen6 odstrani veskerii jejioh znedistdni a poskozenf. 6. Zhotovitel povinen respektovat podzemnf i nadzemni z,aiizeni a udinit takovri opatieni, aby nedoslo k jej ich poskozeni. 7. Po dokondeni dila zhotovitel vyklidi staveni5td a uvede dotdend pozemky do ptvodniho stavu. l. 4. vt. Pr6va a povinnosti obiednatele Objednatel je opr6vndn kontrolovat provriddni dila. Zjisti-li, Ze zhotovitel provridi dilo v rozporu se svfmi povinnostmi, je objednatel opriivndn dozadovat se toho, aby zhotovitel odstranil vady vznikl6 vadnlim provi{ddnim a dilo prov6ddl i6dn;y'm zpfisobem. JestliZe zhotovitel tak neudini ani v piimdiend lhfitd mu k tomu posklnut a postup zhotovitele by vedl nepochybnd k podstatndmu poru5eni smlouvy, je objednatel oprdvndn od smlouvy okamzitd odstoupit. Objednatel je povinen provedend dilo prostd vad a nedoddlkr.i pievzil a zaplatit dohodnutou cenu za jeho provedeni. Objednatel se zavaztje zhotoviteli poskytnout potiebnou soudinnost pii realizaci dila. Objednatel zajisti pro zhotovitele jednu mistnost v budovd Cesk6ho b6iskdho iriadu vdetnd socirilnilro zai'izeni. ktera bude slouzit jako z6zemi pro zamdstnance zhotovitele. Objednatel nezajist'uje pro zhotovitele prostor pro zaiizenf stavenistd. Objednatel je povinen umoznit zhotoviteli pfistup na stavenistd pro provedeni dila i plo piipad odstraiov6ni vad pii jejich leklamaci. vdetne moznosti parkovani jednobo automobilu zhotovitele ve dvoie (v prostorech CBU).

4 5. Objednatel piedri zhotoviteli staveni5td do 2 dnfr od podpisu tdto smlouvy obdma smluvnimi stranami. VII. Pied:ini dila a nievzeti dfla l. Zhotovitel je povinen ozndlmit k jakdmu datu bude dilo piipraveno k pievzeti, a to minimrilnd 3 dny pied timto datem. 2. O pievzeti bude poiizen,,protokol o pied6ni a pievzeti" podepsany zdstupci obou smluvnich stran, kterli bude obsahovat vedle zilkladnich technicklich irdaj fi zejmena zhodnoceni kvality plovedenlich praci, soupis piipadnfch vad a nedoddlkri, bude-li s nimi dilo pi'evzato, a dohodu o terminech odstrandni vad a nedod6lkri. Odmitne-li objednatel dilo pievzit,je povinen do zripisu uvdst dfrvody tohoto odmitnuti. VIIL Odstoupeni od smlouvv l. Priice zhotovitele, kterd vykazuji 1i2 v prrib6hu provdddnf nedostatky nebo jsou provdddny v rozporu s touto smlouvou, je zhotovitel povinen nahradit bezvadn;fm plndnim. Pokud zhotovitel ve lhritd, stanoven6 s objednatelem, takto zii5tdnd nedostatky neodstranf, mfize objednatel od smlouvy odstoupit. Vznikne-li z tdchto dfivodti objednateli 3koda, je zhotovitel prikaznd vydislenou Skodu povinen uhradit. 2. Bude-li zhotovitel nucen z dfivodi na strand objednatele pierusit pr6ce na dobu delsi jak Sest mdsict, mfize od smlouvy odstoupit, nebude-li dohodnuto jinak. Objednatel je opriivndn pisemnd odstoupit od smlouvy, pokud: a) proti zhotoviteli bylo zahiijeno insolvendni iizeni, b) zhotovitel vstoupi do likvidace Vznik n6kterd ze skutednosti uvedenyich v odst. tohoto dl6nku je zhotovitel povinen ozniimit objednateli. Pro uplatndni prdva na odstoupeni od smlouvy vsak neni rozhodujici, jakli'm zptsobem se oprdvn6n6 smluvni strana dozvdddla o vzniku skutednosti opraviujfcich k odstoupeni od smlouvy. V pifpadd odstoupeni od smlouvy, smluvni strany sepi5i protokol o stavu provedeni dila ke dni odstoupeni od smlouvy; protokol musi obsahovat zejmdna soupis veskerych uskutedndnjch praci a dodiivek ke dni odstoupeni od snlouvy. Zivdrem protokolu smluvni strany uvedou finandni hodnotu dosud provedendho dila. V piipadd, Ze se smluvni strany na finandni hodnotd dila neshodnou, nechaji vypracovat piislu5nli znalecky posudek soudnim znalcem. Smluvni strany se zavaz$i pfijmout tento posudek jako konednli ke stanovenf finandni lrodnoty dila. K urdeni znalce je piislusnj objednatel, k irhradd ceny za zpracovdni posudkuje piislu5nri ta smluvni strana, najejiz strandje dtvod k odstoupeni od smlouvy. 6. VzAjemn6 pohlediivky smluvnich stran vznikl6 ke dni odstoupeni od smlouvy se vypoiiidaji vzrijemnym ziipor)tenr, piidemz tento ziipodet provede objednatel. Za den odstoupenf od smlouvy se povazuje den, kdy bylo pisemnd ozn6meni o odstoupeni opriivn6nd smluvni strany doludeno druhd smluvni strand a to zptsobem uvedenfm v dl. XI. tdto snrlouvy. Odstoupenim od smloui,1, nejsou dotdena pr6va snrluvnich stran na uhradu splatne smluvni pokuty a na n6hradu Skody. V piipadd odstoupeni od smlouv,u- jednou ze smluvnich stran. bude k datu ridinnosti odstoupenf vyhotoven protokol o pied6ni a pievzeti nedokondendho dila. kteri popise stav nedokonden6ho dfla a vz6jemne n6roky smluvnich stran.

5 9. Do doby vydisleni opriivndnj,ch n6rokti smluvnich stran a do doby dohody o vz6jeuncn vyrovndrri tdchto n6rokil,.ie objednatel opriivndn zadlzet veskerd lakturovani a splatnd platby zhotoviteli. 10, VdalSim se v piipadd odstoupeni od smlouvy postupuje dte piislu5nlich ustanoveni obdanskiho zzikoniku. tx. 0dpov6dnost za vady l. Zhotovitel zodpovfdri za to, Le dilo je zhotoveno podle podminek smlouvy, a Ze po dobu ziirudnf doby bude dflo mit vlastnosli dohodnutd v tdto smlouvd a vlastnosli stanovend priivnimi piedpisy, technickymi normami, piipadr-rd vlastnosti obvykli. 2. Zhotovitel poskyuje na proveden6 dilo zdruku v ddlce 60 mdsicfi. Zrirudni doba podina bdzet dncm pied6ni a pievzetf dila ve smyslu dl. VII. tdto smlouvy. Zhotovitel neodpovidii za vady vznikl6 v dfrsledku neodborn6ho zisahu, neodborndho uiivhni ze strany objednatele (uzivatele) a z6sahem ti'etfch osob. 4. Objednatel je v z6rudni dobd opriivndn niirokovat pisemnd u zhotovitele bezplatne odsttandni vad s uvedenim, jak se tyto vady projevuji. Uplatnit pr6vo zvad dila m&ze objednatel nejpozddji v posledni den ziirudni doby, piidemz rozhodujici je datum dorudeni pisemn6ho ozn6meni vad zhotoviteli. 5. Zhotovitel je povinen opr6vr.r6nd n6rokovani vady bezplatnd odstranit, a to ve lhttd do 30-ti dnfi od uplatndnf reklamace ncbo ve lhlild, kter6 bude pro ten ridel sjedndna. Za s.fednanou uhradu odstrani zhotovitel i po5kozeni a vady, za kterd nerudi. 6. Pokud zhotovitel ve sjednan6 nebo stanovend lhitd opriivndnd reklamovanou vadu dila neodstrani ani se k ni ncvyjddii, je obiednatel opr6vndn d6t vadu odstranit na niiklady zhotovitcle, nebo mu vyridtovat Skodu s tirn spojenou. 7. Za Skodu vzniklou poru5enfm povinnosti dle odst. l. tohoto dkinku zhotovitel neodpovfd6 jen v piipadd, Le prok62e, Ze Skoda byla zprisobena okolnostmi vyludujicimi jeho odpovddnost. 8. V piipad6, Ze zhotovitel z jak6hokoliv dfivodu nedokondi dilo, pak z ruka za jakost plati na dodavky a priice provedend do doby ukondeni praci. X. Smluvni ookuty a ndhrada Skodv f. Pro pi'ipady neplndni vdcnlich a terminovanfch zhvazkit vypllivajicich zt6to smlouvy smluvni strany sjedn6vaji tyto smluvni pokuty: a) Pii prodleni zhotovitele s pr'edanim i'6dn6 dokondendho dila zaplati zhotovitel objednateli smluvni pokutu ve v;isi 0,05%, z celkovd ceny dila za kai.dy den prodleni. Pokud prodleni dosdhne l0 dni, dini smluvni pokuta 0,1 % z celkovd ceny dila za kaidy dalii den prodleni. b) Pii ncvyklizeni stavenist6 ve smyslu dl6nku V. odst. 7. tdto smlouvy zaplati zhotovitel objednateli snlluvnf pokutu ve vjsi ,- Kd. c) Za prodleni s odstran6nim piipadnyich vad a nedod6lki, bude-li s nimi dilo pied6no a pievz.ato. zaplati zhotovitel smluvni pokutu ve vlsi 5.000,- K(, z,a kal<jy den prodleni a za kal<lou vadu a nedod6lek. d) Neodstrani-li zhotovitel reklamovanou vadu, tj. do 30-ti dnfr od dorudeni pfsemne reklamace nebo v jin6m dol.rodnutem tcrnrinu, je zhotovitel objednateli povinen zaplatit smluvni pokutu ve vysi ,-Kd za kazdou vadu a den prodleni.

6 2. Objednatel je opriivndn smluvni pokutu, pr'ipadnd vzniklou niihradu Skody, na kterd mu v d0slcdku poru5eni zi{vazku zhotovitele vznikl priivni ndrok, zapoiist do kterdkoliv fhrady, ktera piislu5i zhotovireli dle piislusnjch ustanoveni smlouvy. A Smluvni pokuty sjednan6 dle il. X. tdto smlouvy jsou splatn6 do l5-ti kalendainich dnrli od okamziku kazdeho jednotlivdho poru5eni ustanoveni specifikovandho v tomto dliinku a to na udet objednatele. Ustanovenim dl. X. o smluvni pokutd neni dotdeno plrivo domiihat se niihrady Skody vznikli poruienim smluvnich povinnosti, na kte16 se vztahuje smluvni pokuta. l. XI. Ustanoveni o doruiovf ni Ve5ker6 pisemnosti a vjzvy a reklamace se doruduji na adresu ob.jednatele nebo zhotovitele uvedenou v tdto snlouvd. Pokud v prribdhu plndni tdto smlouvy dojde ke zmdnd adresy ndkterdho z fdastnikt je povinen tenb ildastnik neprodlend pisemnc ozn6mit druhdmu rldastnikovi tuto zmdnu a to zpfisobem uvedenj'm v tornto dliinku. Objednatel pro dorudoviilri stanovuje tuto adresu: ieskyi' bririsk! fiacl, Kozi 41748, 110 0l Prahal-Star6Mdsto. Nebyl-li objednatel nebo zhotovitel na uvedene adrese zastizen, pisemnost se prostiednictvim postovniho dorudovatele ulozi na po5t6. Nevyzvedne-li si tdastnik ziisilku do deseti kalendiiirfch dnri od ulozeni, povazuje se posledni den tdto lhrity za den dorudeni, i kdyz se irdastnik o dorudeni nedozv6d6l. t. xii. Ostatni uiednfni Vlastnikem stavby je objednatel, a to od sanr6lro podritku. Objednatel mii rovndz vlastnickd priivo kc vsem vdcem k provedeni dila, kterd zhotovitel opati'il a dodal na misto provedeni dila. 2. ^ Objednalel se zavazule, Ze nepienese vlastnickd pr6vo ke zhotovend stavbd na tfeti osobu pied podpisem protokolu o pied6ni a pievzeti stavby. Smluvni strany se dohodly, Ze zhotovitel nese nebezpedi Skody na zhotovovan6m dfle az do doby odstrandni posledni vady a ncdoddlku pokud s nimi bylo dilo protokol6md piediino a pievzato. ZhotoviteI se zavazuje, Ze pii prov6ddni v5ech pracf bude dodrzovat piedpisy o bezpednosti a ochrand Zivota a zdravi pracovniki na stavbd. RovnEZ prohla5uje, Ze bude dbrit, aby nedoch6zelo ke Skodrim na majetku soukromli'ch osob ani na majetku obce ii statu. Smluvni strany prohlasu.ji, Ze skuteinosti uvedend v tdto smlouvd nepovazuji za obchodni tajemstvi a uddluji svoleni k jejich uziti a zveiejndni bcz stanoveni jakychkoli dalsich podminek Smluvni strany se dohodly na tom, Le L6dnd ze smluvnich stmn neni oprdvn6na postoupit pr va a zivazky z tdto smlouvy tieti osobd. bez v;islovn6ho pisemn6ho souhlasu druhd smluvni strany. Ve vdcech souvisejicich s pln6nim podle tdto smlouvy je za objednatele opravndn jednat ve vdcech technickfch: lng. Jaroslav Janda, iaroslavjancla(z0cbusbs.cz

7 l XIII. Z6vEreinri ustanoveni Pr6vni vztahy touto smlouvou neupravend se fidi ustanovenimi zrikona d. 89/2012 Sb., obdansklf ziikonik a ostatnimi obecnd zi*aznymi pr6vnimi piedpisy. Ve5kerd zmdny a dopliky smlouvy mohou blft provedeny pouze formou pisemnlch dodatkt, kterd se stiivaji po jejich podpisu ob6ma smluvnimi stranami nedilnou soudristf t6to smlouvy. Smlouva se vyhotovuje ve dtyiech stejnopisech, kazdli stejnopis sestrivri bez piiloh ze sedmi stran textu. KaZd6 smluvni strana obdrzi dva stejnopisy smlouvy. Tato smlouva nablvi platnosti a ridinnosti dnem podpisu obdma smluvnimi stranami. Smluvni strany prohla5uji, Ze je jim znam obsah tdto smlouvy vdetnd jejich ptiloh, Ze s jejim obsahem souhlasi, a Ze smlouvu vaviraji svobodnd, nikoliv v tisni, di za nevyihodnyich podminek. Na drikaz pfipojuji sv6 podpisy. Piilohy smlouvy: Nabidka zhotovitele dle dl6nku II. t6to smlouvy V Praze dne r s V Praze dne zl7 i tatf /'-, r I p$-^^"-\""1.1 "\-;;;:;;;;;';';;:;t;^' Ing, Martin Stemberka statutemi n6mdstek eesk6ho b6ilskdho riiadu Za zhotovitele:

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany:

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany: Smlouva o dflo uzavienrl podle $ 2586 a nfsl zhkona (8912A12 Sb, obiansky zrikonfk 1 Smluvni strany: Objednatel : Ceskd prrimyslov6 zdravotni pojistovna Sidlem: Jeremenkoval 1, 70300 Ostrava - Vitkovice

Více

SMLOUVA O DÍLO. č.j.: 225/2016 k provedení stavby. Generální oprava WC a přestavba bezbariérového WC v budově ZŠ Ružinovská

SMLOUVA O DÍLO. č.j.: 225/2016 k provedení stavby. Generální oprava WC a přestavba bezbariérového WC v budově ZŠ Ružinovská SMLOUVA O DÍLO č.j.: 225/2016 k provedení stavby Generální oprava WC a přestavba bezbariérového WC v budově ZŠ Ružinovská uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012

Více

Kupni smlouva. l. PledmCtem kupni smlouvyje nikup i) novjch stolnich centrifug v poctu 3 ks. ii) nov stolni centrifugr chlazend v podtu I ks

Kupni smlouva. l. PledmCtem kupni smlouvyje nikup i) novjch stolnich centrifug v poctu 3 ks. ii) nov stolni centrifugr chlazend v podtu I ks OPERACTII PROGR^M PNAHA KO XUREITC SCHOPNOST Kupni smlouva uzavieni dle ustanovenl $ 409 a nrlsl. zikona d. 513/1991 Sb., obchodniho zikoniku v platn m zndnl NfZe uvedendho dne. mcslce a roku uzavieli:

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

DIi: 2. N6zev/Firma: JOFAMA, s.r.o. Se sidlem: Dolnf Adr5pach dp.7, Dolni Adr5pach 549 57 Ie : DIi: SMLOUVA O DILO

DIi: 2. N6zev/Firma: JOFAMA, s.r.o. Se sidlem: Dolnf Adr5pach dp.7, Dolni Adr5pach 549 57 Ie : DIi: SMLOUVA O DILO SMLOUVA O DILO Smluvni strny: 1. Nrizev: M6sto Rokytnice v Orlickfch horich Se sidlem: ndmdsti Jindiich Simk 3,517 6l Rokynice rc: ;ro;l"ry,* hor6ch DIi: C2O0275301 Bnkovni spojeni: es.s. Rokytnice v Orlickj.ch

Více

SMLOUVA O DÍLO Č

SMLOUVA O DÍLO Č SMLOUVA O DÍLO Č. 19 007 3 00 uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) mezi těmito smluvními stranami Objednatel společnost:

Více

Smlouva o dílo. kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli:

Smlouva o dílo. kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli: Smlouva o dílo kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli: Město Jablunkov sídlem: Dukelská 144, Jablunkov, PSČ 73991 identifikační číslo: 00296759 DIČ: CZ00296759 zástupce ve věcech smluvních: Petr Sagitarius,

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) 1.1 Objednatel Čl. 1 Smluvní strany Název objednatele: Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Sídlo:

Více

PŘEDMĚT SMLOUVY. jako objednatel, na straně jedné. Název Se sídlem: Zastoupený: IČ DIČ (pokud je přiděleno) Bankovní spojení: Zapsán v OR

PŘEDMĚT SMLOUVY. jako objednatel, na straně jedné. Název Se sídlem: Zastoupený: IČ DIČ (pokud je přiděleno) Bankovní spojení: Zapsán v OR Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

Smlouva o dílo SOD 006/2017 uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník")

Smlouva o dílo SOD 006/2017 uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník) Smlouva o dílo SOD 006/2017 uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník") I. Smluvní strany 1. Zhotovitel: se sídlem: kontakt:

Více

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany: Objednatel: Město Vyškov Se sídlem: Masarykovo náměstí 108/1, 682 01

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

SMLOUVA O DÍLO. na realizaci VZ Dodávka a montáž vestavných skříní pro uložení pomůcek biologie a chemie

SMLOUVA O DÍLO. na realizaci VZ Dodávka a montáž vestavných skříní pro uložení pomůcek biologie a chemie SMLOUVA O DÍLO na realizaci VZ Dodávka a montáž vestavných skříní pro uložení pomůcek biologie a chemie číslo smlouvy zhotovitele: číslo smlouvy objednatele: VZ 001/2019 uzavřená níže psaného dne měsíce

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

Smlouva o dílo uzavřená podle občanského zákoníku

Smlouva o dílo uzavřená podle občanského zákoníku Smlouva o dílo uzavřená podle občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel: TEZA, s. r. o. Sídlo: F. V. Krejčího 405, Česká Třebová 560 02 IČO: 62061739 DIČ: CZ62061739 Zápis v OR vedeným u KS v

Více

Smlouva kupní - vzor

Smlouva kupní - vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva kupní - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Vybavení pneu dílny obor Opravářské práce I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trhové

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin Rimcovi smlouva o dodivkich potravin I. Smluvni strany Masarykriv onkologickf ristav se sidlem Zluty kopec 7, 656 53 Bmo jednajici prof. MUDr. Jiiim Vorlidkem, CSc., dr. h. c., ieditelem Id: 00209805.

Více

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 SMLOUVA O DÍLO č.:....... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění:

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v:

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v: SMLOUVA O DÍLO uzavřená mezi Obec Nepolisy se sídlem: Nepolisy 75, 503 63 Nepolisy IČ: 00269212 DIČ: CZ00269212 zastoupená: Ing. Dušanem Šustrem, starostou (dále jen objednatel ) Číslo účtu: 1080782309/0800

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU Článek I. Smluvní strany Kupující: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Více

SMLOUVA O DILO C.06/2013

SMLOUVA O DILO C.06/2013 SMLOUVA O DILO C.06/2013 1. Obec Hutisko - Solanec Adresa: Hutisko - Solanec 512, 75 62. Hutisko-Solanec Z"astoupene: Ing. Vladimh Petruzela, starosta lc: 00303836 gankovnispojeni: Cislo idtul 9ankovnispojeni:

Více

Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most

Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most Smlouva o dílo Článek I. smluvní strany 1.1. Objednatel: Obec Patokryje, Patokryje 35, 434 01 Most Zastoupený: Karlem Řehákem, starostou obce IČ: 00266124 DIČ:

Více

Io" Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf

Io Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf O\L\ IOP. KVALITA ZIVOTA Io" Ndrodni hlebtin Kladruby nad Labem, st6tni piisp6vkov6 organizace 533 14 KLADItUBY NAD TABEM rc 7 zo48g7 2, ot( cz t zocsgt z Ucet vedeny u Komerdni b;rnky, a,s, t,43_591747027110l00

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 25.4.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově

Více

A REALITNÍ SLUŽBY CHOTĚBOŘ

A REALITNÍ SLUŽBY CHOTĚBOŘ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: MĚSTO CHOTĚBOŘ zastoupené společností TEPELNÉ A REALITNÍ SLUŽBY

Více

etanet< I. Smluvni stranv

etanet< I. Smluvni stranv r't KUpNi SMLOUVA i.j.: HSAA-127 52-1812013 uzavienhv souladu s $ 409 a n6sl. zhkonad. 513/1991 Sb., obchodniho zskoniku, ve zndni pozddjsich piedpisri, (d6le jen,,obchodni zdkonik') (d6le jen,,smlouva")

Více

Smlouva o dílo. Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů. I. Účastníci smlouvy

Smlouva o dílo. Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů. I. Účastníci smlouvy Smlouva o dílo Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů (1) Objednatel: I. Účastníci smlouvy Národní památkový ústav Valdštejnské nám. 3, PSČ 118 01 Praha 1 Malá Strana, IČ: 75032333, DIČ: CZ75032333,

Více

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Zakázka: Rozvoj infrastruktury pro vytvoření společné nabídky služeb v cestovním ruchu na území Valašska Horního Vsacka Druh zakázky podle jejího

Více

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná..

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná.. SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 1.... se sídlem., za níž jedná.. Výpis z obchodního rejstříku tvoří přílohu této smlouvy č.1 (dále jen Objednatel

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Na adrese: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupené: Ing. Ivanem Viskupičem, vedoucím odboru rozvoje města kontaktní osoba ve věcech technických:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO Veřejný zadavatel: Město Nová Včelnice Komenského 386, 378 42 Nová Včelnice IČO: 00247146 na veřejnou zakázku na stavební

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami ZHOTOVITEL: se sídlem IČ: Za společnost jedná: dále jako Zhotovitel OBJEDNATEL: Karel Hlavica se sídlem

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními zákona č.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. RNDr. Pavlem Vanouškem, starostou města. I. Předmět smlouvy. II. Specifikace předmětu koupě

KUPNÍ SMLOUVA. RNDr. Pavlem Vanouškem, starostou města. I. Předmět smlouvy. II. Specifikace předmětu koupě KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: a 1. kupujícím: Město Cheb se sídlem: Náměstí Krále

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972 Srnlouva o dilo uzaviend podle obchodnho zdkoniku L Smluvni strany l.objednatel Ndrodni hiebiin Kladruby nad Labem, Stdtni piispdvkovd organizace 533 14 Kladruby nad Labem lc:72048972 Jednajlci ieditelem

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

s m l o u v u o d í l o

s m l o u v u o d í l o SMLOUVA O DÍLO o provedení realizace stavby pro akci Rekonstrukce střešního pláště Kryté haly jízdárny (uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

u oddíl vložka tel.! fax

u oddíl vložka tel.! fax Příloha Č. 4 Zadávací dokumentace Obchodní podmínky formou smlouvy o dílo pro Projekt I - Prvky USES - Lokalita Ctvrtě, Díly a Kamenec SMLOUVA O DÍLO uzavřená ve smyslu ustanovení ~ 2586 a násl. občanského

Více

SMLOUVA O DÍLO č.../2016

SMLOUVA O DÍLO č.../2016 SMLOUVA O DÍLO č..../2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Hotelová

Více

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642 SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem IČ:

Více

Smlouva o dílo Uzavřená v souladu se zákonem Č.8912012 sb.občanský zákoník ve zněních pozdějších předpisů

Smlouva o dílo Uzavřená v souladu se zákonem Č.8912012 sb.občanský zákoník ve zněních pozdějších předpisů Smlouva o dílo Uzavřená v souladu se zákonem Č.8912012 sb.občanský zákoník ve zněních pozdějších předpisů Objednatel: Město Bohumín Sídlo: Masaryková 158,735 31 Bohumín-Nový Bohumín Zastoupen: Ing.Petrem

Více

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami: 1. Kulturní

Více

Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf

Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf {., Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf sffany Objednatel: SdruZenr zdravotnickychzaiizeni II Brno, pifspdvkovd organizace,

Více

it.3 Tefminv nlndni - zaji5t6ni povoleni zvlistniho uzivr4ni komunikaci, povoleni k ziiboru veiejn6ho prostranstvi, vdetn6 poplatkft s tim spojenlich.

it.3 Tefminv nlndni - zaji5t6ni povoleni zvlistniho uzivr4ni komunikaci, povoleni k ziiboru veiejn6ho prostranstvi, vdetn6 poplatkft s tim spojenlich. Smlouva o dilo i uzavien6 podle ustanoveni $ 2586 a nisledujicich NOZ nt. 1 Smluvni stranv 1.1. Objednatel : Sprfva majetku m6sta Moravslrj Krumlov, p.o, Zitmeckd l7, 672 01, Moravshi Krumlov Zastoupend:

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd:

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd: Smlouva o dilo rlrzavlenf podle ust. $ 2586 a nfsl. zr[konae.89/2012 Sb. obiansk6ho zikoniku, i.... ze dne... (ddle jen,,smloava" ) 1. Smluvni strany 1, 1. Obiednatel: Institut postgradu5lniho vzdel5v6ni

Více

SMLOUVA O DÍLO Objednatel:.. Technický dozor investora objednatele: Zhotovitel: I. 1. 2. pozemková parcela orná půda o výměře.. m2 3. II. 1. 2.

SMLOUVA O DÍLO Objednatel:.. Technický dozor investora objednatele: Zhotovitel: I. 1. 2. pozemková parcela orná půda o výměře.. m2 3. II. 1. 2. SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Jméno a příjmení:. Bytem:. Datum narození: Technický dozor investora objednatele: Jméno a příjmení:... Tel. :... E-mail:... Zhotovitel: Obchodní jméno: DIOSTAV s.r.o. Sídlo:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění 1. jméno, sídlo: Oblastní charita Most, P. Jilemnkcého 2457, 424 01 Most IČ: 70828920 zastoupení: Mgr.

Více

Smlouva o dílo. uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o dílo. uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Smlouva o dílo uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Obec Zvole se sídlem OÚ: Hlavní 33 252 45 Zvole jednající: Ing. Miroslavem Stoklasou starostou obce IČ 00241890

Více

SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění

SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění SMLDEU-24-18/2012 SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění Článek L SMLUVNÍ STRANY Správa Krkonošského národního parku se sídlem: Dobrovského3, 543 01

Více

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku)

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) 1. Smluvní strany 1.1. Zhotovitel: se sídlem: IČ: zastoupené: Bankovní spojení:

Více

MEsto NEmiice nad Hanou

MEsto NEmiice nad Hanou MEsto NEmiice nad Hanou Obecnd ztvazna vyhli5ka 8.312012, o mistnim poplatku zaprovoz syst6mu shromalilovdni, sberu, piepravy, tiid6ni, vyulivini a odstraiovfni komun6lnich odpadri Zastupitelstvo mdsta

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

NA REALIZACI STAVBY. smlouvu o dilo na realizaci stavbv SMLOUVA O DILO

NA REALIZACI STAVBY. smlouvu o dilo na realizaci stavbv SMLOUVA O DILO SMLOUVA O DILO NA REALIZACI STAVBY Krajshjt ddtski) domov pro ddti do 3 let, pfispdvkovd organizace se sidlem: Zitkova126714.360 01 KarlowVarv Iio: zt 175130 Dle: CZ7lI75r3O bankovni spojeni: Komerdni

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Pardubický kraj Krajský úřad

Pardubický kraj Krajský úřad Pardubický kraj Krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 SpKrÚ 83266/2013 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadavatel - Pardubický

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci Vzorová smlouva o dílo

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci Vzorová smlouva o dílo Stejnopis č. Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci Vzorová smlouva o dílo č. objednatele: DIL/54/11/000XXX/2007 č. zhotovitele: evidenční číslo OOP MHMP: AXXX uzavřená podle 536 a násl. z.č. 513/1991 Sb.

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Městys Vranov nad Dyjí Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí Jejímž jménem

Více

SMLOUVA O DÍLO. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění

SMLOUVA O DÍLO. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění Obec Korouhev se sídlem Korouhev 234, 569 93 Korouhev IČ 002 76 855 zastoupená Mgr. Ladislavem Filipim, starostou

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Krajský úřad Pardubického kraje Smlouva o dílo č. KŘÚ142279 na zhotovení díla Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského náměstí

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 M6stskf isst Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 18.6.2014 T,odpoviil6 Termin plneni Nov6 usneseni iislo SnlnEno Kontrolni termin zistupce starosty Ing. Pavel Machdiek Mg. Koubek 19.6.2014 Zastupitelstvo

Více

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH Zakladni Skola a mateisk6 Skola Ostrava-Hrabrivka, Krestova 36,4', piispdvkov6 organizace Krestova 1387 136 A, 700 30 Ostrava-Hrabrivka SMLOUV A E. T7 /2015/08 O KRATKODOBEM PRONAJMU NEBYTOV.fCH PROSTOR

Více

SMLOUVA O DÍLO SMLOUVU O DÍLO: Čl. I. Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO SMLOUVU O DÍLO: Čl. I. Předmět smlouvy SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 4 Česká republika - Ministerstvo průmyslu a obchodu, organizační složka státu Na Františku 32, 110 15 Praha 1 Zastoupená: Ing. Pavlína Kulhánková, pověřená řízením odboru ekologie

Více

(i. objednatele: Smlouva o dilo

(i. objednatele: Smlouva o dilo (i. objednatele: Smlouva o dilo 03/2015. i. zhotovitele: 2015-05-158-kf01) I. Smluvni strany objednatel: 'n'zev: se sidlem: ICO: Dte: zastoupena: bankovni spojeni: dislo ridtu: (d6le jen,,objednatel")

Více

Smlouva o dílo. na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno

Smlouva o dílo. na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno Smlouva o dílo na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno uzavřená podle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku níže uvedené dne, měsíce a roku, mezi těmito

Více

Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace

Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace '---\ _)..r -i SMLOUVA O DILO Zamezeni prrisaku vlhkosti do sklepnich prostor uzavtena mezl Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace JAKO OBJEDNATELEM a Ing. Karel i.et"lr.- KZS

Více

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 4 závazný návrh smlouvy SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění (dále smlouva ) Smluvní strany: 1. Objednatel: Fakultní

Více

- - V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora. Tato vfzva byla zirovefi vyvi5ena na elektronick6 riiedni desce soudnfho exekutora.

- - V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora. Tato vfzva byla zirovefi vyvi5ena na elektronick6 riiedni desce soudnfho exekutora. Vyvd5eno dne:. 27.l.20 Sp.zn.: 050 X 22l2ll0 Sejmuto dne (30. dnem od vyv65eni) V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora b) DoruiovanS nisemnost: 050 X 22121109 n6vrh, poudeni, vfzv, usn. 51

Více

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 03 / 2012 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Igorem Kocurkem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

SMLOUVA O DíLO č. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění

SMLOUVA O DíLO č. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění SMLOUVA O DíLO č. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Obec Jeseník nad Odrou se sídlem 74233 Jeseník nad Odrou 256, zastoupená Mgr. Tomášem Machýčkem kontakt:

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení

Více

SMLOUVA O DÍLO č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno Sídlo : Město Semily : Husova 82, 513 01 Semily Zastoupený : Mgr. Jan Farský, starosta

Více

Zhotovitel: Sidlo: Cheb, YrLzovaT dp.2429,psc 350 02 Statut6rnf orgin: Miroslav Silh6n, jednatel. Ie: 453 58 800. DIi:

Zhotovitel: Sidlo: Cheb, YrLzovaT dp.2429,psc 350 02 Statut6rnf orgin: Miroslav Silh6n, jednatel. Ie: 453 58 800. DIi: Smlouva o dflo (drlle SOD) uzaviend ve smyslu g 261 odst. 2 apodle g 536 a n6sl. zilkota d. 513/1991 sb., obchodni zhkonik, v platn6m zndni, mezi tdmito smluvnimi stranami: I. usmluvn{ stran Zhotovitel:

Více

Smlouva o dílo Zadavatel: Obec Šitbořice Zhotovitel: Předmět smlouvy

Smlouva o dílo Zadavatel: Obec Šitbořice Zhotovitel: Předmět smlouvy Smlouva o dílo uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 262 a 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění mezi těmito smluvními stranami: Zadavatel: Zhotovitel: Obec Šitbořice

Více

Smlouva o dílo se sídlem:... IČ:... DIČ:... bankovní spojení:... číslo účtu:... zastoupená:... (dále jen "Zhotovitel )

Smlouva o dílo se sídlem:... IČ:... DIČ:... bankovní spojení:... číslo účtu:... zastoupená:... (dále jen Zhotovitel ) Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: 1.

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS uzavřená dle ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní zákoník") a dle ustanovení zákona č. 128/2001 Sb., o obcích, obecní zřízení (dále jen zákon

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

Smluvnistrany: _. 2 RADEKOV spol. s r o.

Smluvnistrany: _. 2 RADEKOV spol. s r o. Smlouva o dilo uzaviena dle z6kona d. 89/2012 Sb., obdanshi zakorik, v platn6m zneni, na realizaci dila,,zatepleni objektu kryt6ho bazdnu v Roznovd pod Radhoitim" (dale ien,,smlouva") Smluvnistrany: _

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

N á v r h s m l o u v y o d í l o

N á v r h s m l o u v y o d í l o N á v r h s m l o u v y o d í l o dle 2586 a násl. zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších změn a doplňků I. SMLUVNÍ STRANY I.1. Objednatel: Kanonie premonstrátů v Želivě Sídlo: Želiv

Více

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby)

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) Platné číslo smlouvy zhotovitel Platné číslo smlouvy objednatel SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMLOUVA O DÍLO uzavřená ve smyslu ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") 1. Smluvní strany 1.1 Sdružení pro likvidaci komunálního

Více

SMLOUVA O DÍLO NA VYPRACOVÁNÍ KONCEPCE VYUŽITÍ OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ ENERGIE PRO MĚSTO KROMĚŘÍŽ

SMLOUVA O DÍLO NA VYPRACOVÁNÍ KONCEPCE VYUŽITÍ OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ ENERGIE PRO MĚSTO KROMĚŘÍŽ SMLOUVA O DÍLO NA VYPRACOVÁNÍ KONCEPCE VYUŽITÍ OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ ENERGIE PRO MĚSTO KROMĚŘÍŽ č. smlouvy objednatele: SML/097/2016 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi Smluvními stranami uzavřená

Více

SMLOUVA O DftO na realizaci veiejn6 zakfizl<y s n6zvem:

SMLOUVA O DftO na realizaci veiejn6 zakfizl<y s n6zvem: iislo smlouvy zhotovitele: 030126M027911847.320747 6Vl

Více