Požadavky na doklady prokazující kvalifikaci

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Požadavky na doklady prokazující kvalifikaci"

Transkript

1 Veřejná zakázka: Rekvalifikace a poradenské činnosti Službové profese Zadavatel: Česká republika Úřad práce v Opavě Věc: Dodatečná informace Zadavatel obdržel dotaz k zadávací dokumentaci. Jeho zněí vč. Odpovědi zasílám. Dotaz: Dobrý den, na základě telefonické informace od Mgr. Vlastimila Křesálka zasílám dotaz týkající se informace v zadávací dokumentaci. Prosím o objasnění informace týkající se Rámcové smlouvy, konkrétně II. Předmět smlouvy, bod 2 a minimální počet účastníků kurzu. Zde je předtištěna číslovka 1, chápeme to správně, že jsme povinni podle smlouvy realizovat kurz i v případě 1 zájemce ze strany zadavatele? Odpověď: Ano, zadavatelem požadovaný minimální počet účastníků v kurzu je stanoven na 1 účastníka. Dále vám oznamuji, že zadavatel provedl tuto změnu zadávacích podmínek: 1) Zrušuje se bod 4 čl. 13 zadávací dokumentace. 2) Mění se znění textu Přílohy č. 1g zadávací dokumentace Rámcová smlouva pro část 7 předmětu, a to v čl. II, odst. 2a, třetí odrážce takto: místem konání rekvalifikačního kurzu je.. (pozn. doplní dodavatel, místo konání musí být na území okresu Opava, případně na území okresu Ostrava). 3) Mění se znění textu Přílohy č. 1 smlouvy Specifikace předmětu plnění pro část 7, a to v odst. písmene f) takto: f) Místo konání rekvalifikačních kurzu bude okres Opava, případně okres Ostrava zvolené místo konání doplní dodavatel v rámcové smlouvě. 4) Mění se znění textu Přílohy č. 1h zadávací dokumentace Rámcová smlouva pro část 8 předmětu, a to v čl. II, odst. 2a, třetí odrážce takto: místem konání rekvalifikačního kurzu je.. (pozn. doplní dodavatel, místo konání musí být na území okresu Opava, případně na území okresu Ostrava). 5) Mění se znění textu Přílohy č. 1 smlouvy Specifikace předmětu plnění pro část 8, a to v odst. písmene f) takto: f) Místo konání rekvalifikačních kurzu bude okres Opava, případně okres Ostrava zvolené místo konání doplní dodavatel v rámcové smlouvě. 6) Mění se Příloha č. 9 zadávací dokumentace Požadavky na doklady prokazující kvalifikaci, a to takto: Požadavky na doklady prokazující kvalifikaci výpisem z evidence Rejstříku trestů ne starší 90 dnů ke dni uplynutí lhůty pro podání nabídek, uchazeč právnická osoba předloží výpisy od všech členů

2 statutárního orgánu, výpisy budou předloženy v originále nebo ověřené kopii čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, viz příloha č. 7 zadávací dokumentace potvrzení příslušného finančního úřadu o bezdlužnosti uchazeče, potvrzení nesmí být starší 90 dnů ke dni uplynutí lhůty pro podání nabídek, potvrzení bude předloženo v originále nebo ověřené kopii potvrzení příslušného orgánu či instituce (Okresní správa sociálního zabezpečení) o bezdlužnosti na sociálním zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, potvrzení nesmí být starší 90 dnů ke dni uplynutí lhůty pro podání nabídek, potvrzení bude předloženo v originále nebo ověřené kopii výpis z obchodního rejstříku uchazeče (pokud je v něm zapsán) výpis nesmí být starší 90 dnů ke dni uplynutí lhůty pro podání nabídek, výpis bude předložen v originále nebo ověřené kopii doklad o oprávnění k podnikání (živnostenský list), doklad bude předložen v originále nebo ověřené kopii doklad prokazující způsobilost dodavatele provádět rekvalifikaci (v souladu s ust. 108 odst. 2 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů) minimálně v rozsahu vymezeném ve specifikaci předmětu veřejné zakázky, doklad bude předložen v originále nebo ověřené kopii 7) Zrušuje se Příloha č. 10 zadávací dokumentace Seznam významných služeb uvedená v čl. 14 zadávací dokumentace. 8) Upravuje se Příloha č. 2 smlouvy Nabídka zabezpečení rekvalifikace ve všech dílčích částech, a to takto: Příloha č. 2 smlouvy - Nabídka zabezpečení rekvalifikace pro část.. (dodavatel doplní číslo dílčí části) NABÍDKA ZABEZPEČENÍ REKVALIFIKACE Název rekvalifikačního zařízení (zaměstnavatele): Název 1) : IČ: Telefon: Fax 2) : 2) : www stránky 2) : Adresa sídla nebo místa podnikání: Obec: Část obce: Ulice: Č.p. Č.orient. PSČ: Osoba oprávněná jednat jménem rekvalifikačního zařízení (zaměstnavatele): Příjmení: Jméno: Titul 3) :

3 Telefon: Fax 2) : 2) : Kontaktní osoba odpovědná za organizaci rekvalifikace: Příjmení: Jméno: Titul 3) : Telefon: Fax 2) : E- mail 2) : Bankovní spojení rekvalifikačního zařízení: Číslo účtu: Kód banky: Specifický symbol 4) : Název banky: Údaje o rekvalifikaci: Název vzdělávacího programu: Název pracovní činnosti, na kterou bude rekvalifikace zabezpečována: Údaje o udělení akreditace: Akreditace byla udělena MŠMT MZd. č.j. ze dne platnost do: Je-li rekvalifikace zabezpečována vzdělávacím zařízením podle zvláštních právních předpisů, uveďte tento právní předpis, popř. pověření příslušného orgánu k výkonu této činnosti. Vstupní předpoklady pro přijetí účastníka do vzdělávacího programu: Kvalifikační předpoklady (minimální stupeň vzdělání, popř.obor vzdělání) : stanoveno v bodu 2 písm. a), odrážce první článku II rámcové smlouvy Délka praxe, popř. obor praxe 5) : Zdravotní předpoklady 6) : Další předpoklady (např. psychická způsobilost, trestní bezúhonnost, dovednosti) 7) : Adresa místa (míst) konání rekvalifikace (obec, část obce, ulice, číslo popisné, číslo orientační, PSČ): Doba trvání rekvalifikace (uveďte počet kalendářních dnů, popř. týdnů, měsíců): Rozsah rekvalifikace (v hodinách): Teoretická příprava: Praktická příprava: Ověření získaných Celkem: znalostí a dovedností: Typ rekvalifikace 8) : Forma výuky 9) : Další údaje 9) : Rámcový rozvrh hodin výukového dne (včetně přestávek) 10) : Způsob ověření získaných znalostí a dovedností : stanoveno v bodu 2 písm. a), odrážce čtvrté článku II rámcové smlouvy Další údaje 11) : Doklad, který bude vydán po úspěšném ukončení rekvalifikace: stanoveno v bodu 2 písm. a), odrážce páté článku II rámcové smlouvy Další údaje 12) :

4 Učební plán 13) : Předmět (tématický celek): Počet hodin: Předmět (tématický celek): Počet hodin: Kapacita kurzu : Maximální počet účastníků 14) : Minimální počet účastníků 15) : Náklady na jednoho účastníka (v Kč) : stanoveno v bodu 2 písm. a), odrážce deváté článku II rámcové smlouvy Další údaje (např. závislost výše nákladů na celkovém počtu účastníků, způsob snížení výše nákladů při nedokončení rekvalifikace účastníkem apod.): stanoveno v bodu 2 článku IV rámcové smlouvy Termíny konání rekvalifikace: stanoveno v bodu 2 písm. a), odrážce osmé článku II rámcové smlouvy Nabídka je zveřejněna v databázi DAT.CZ (vyplňte slovem ano nebo ne ) 16) : V dne podpis oprávněné osoby 9) Upravuje se znění Přílohy č. 2 zadávací dokumentace Metodika k vyplnění Nabídky zabezpečení rekvalifikace, a to takto: Příloha č. 2 zadávací dokumentace Metodika k vyplnění Nabídky zabezpečení rekvalifikace Metodický návod k vyplnění Nabídky zabezpečení rekvalifikace Všechny kolonky ve formuláři Nabídka zabezpečení rekvalifikace musí být vyplněné!!! Kolonky musí být vyplněny v souladu s níže uvedenými odkazy. Poznámky k odkazům: 1) Vyplňte název uvedený v živnostenském listě, obchodním rejstříku nebo zřizovací listině, popř. jméno a příjmení, jde-li o fyzickou osobu. 2) V případě, že těmito prostředky nedisponujete, kolonku proškrtněte. 3) V případě, že uvedená osoba titul nemá, kolonku proškrtněte. 4) V případě, že specifický symbol nebudete uvádět, kolonku proškrtněte. 5) Pokud praxi nepožadujete, kolonku proškrtněte. 6) Pokud nepožadujete potvrzení lékaře o způsobilosti k výkonu profese, pak kolonku proškrtněte. 7) Pokud nemáte další požadavky na předpoklady účastníka rekvalifikace, kolonku proškrtněte. 8) Vyberte z následujících možností:

5 a) Profesní rekvalifikace pro D b) Profesní rekvalifikace pro THP c) Rozšíření kvalifikace d) Jiná rekvalifikace e) Příprava k podnikání f) Specializovaný kurz pro OZP v PR g) Nespecifická rekvalifikace h) Obnovení kvalifikace i) Kurz IT Profesní rekvalifikace pro D Rekvalifikace zabezpečují získání nové kvalifikace pro vykonávání konkrétní dělnické profese (povolání), například zedník, tesař, zámečník, instalatér, prodavač, ošetřovatelka. V dělnických profesích poskytují obvykle kvalifikaci na úrovni zaučení. (Oznámení MPSV SSZ č. 28/2005) Profesní rekvalifikace pro THP Rekvalifikace zabezpečují získání nové kvalifikace pro vykonávání konkrétní technickohospodářské profese (povolání), například účetní, sekretářka, bezpečnostní technik, logistik. (Oznámení MPSV SSZ č. 28/2005) Rozšíření kvalifikace Rekvalifikace umožňující rozšíření již získané kvalifikace v určité profesi, včetně jejího zvýšení a prohloubení. Jedná se např. o získání svářečského průkazu, odborné způsobilosti podle vyhlášky č. 50/1978 Sb., vazačského průkazu, lešenářského průkazu, řidičského průkazu. (Oznámení MPSV SSZ č. 28/2005) Jiná rekvalifikace Rekvalifikace, kterou nelze zařadit pod žádný z ostatních typů uvedených v tomto číselníku. Příprava k podnikání Rekvalifikace, která připravuje účastníky k zahájení samostatné výdělečné činnosti (Oznámení MPSV SSZ č. 28/2005). Tímto typem se označuje rekvalifikace, která je celá nebo z rozhodující části zaměřena na přípravu k podnikání nikoli kurz, ve kterém je přípravě na podnikání věnována menší část (modul). Specializovaný kurz pro OZP v PR Rekvalifikační kurz, do kterého mohou být zařazeny pouze osoby se zdravotním postižením, kterým byl tento typ rekvalifikace doporučen v individuálním plánu pracovní rehabilitace. (Oznámení MPSV SSZ č. 28/2005, 74 odst.1 zák. č. 435/2004 Sb.) Nespecifická rekvalifikace Rekvalifikace akreditovaná na pracovní činnost: nespecifický rekvalifikační kurz dle usnesení vlády č. 238/1991 Sb. v souladu s 33 zákona č. 435/2004 Sb. a vyhláškou č. 519/2004 Sb. Obnovení kvalifikace Rekvalifikace, jejímž cílem je udržení či obnova již získané kvalifikace, jejíž platnost je časově omezena předpisy či normami, např. obnova (prodloužení platnosti) kvalifikace svářeče, obsluhy stavebních strojů, řízení motorového vozíku, nebo obnova kvalifikace, kterou držitel fakticky ztratil, když v ní po delší dobu nevykonával praxi. Kurz IT Rekvalifikace, která je celá nebo z rozhodující části zaměřena na práci s výpočetní technikou nebo dalšími informačními technologiemi. Může se jednat o rozšíření kvalifikace, např. obsluha osobního počítače, nebo i profesní rekvalifikaci, např. správce výpočetní sítě, programátor, technik PC. 9) Vyberte z následujících možností: Denní výuka dopoledne. Denní výuka odpoledne. Denní výuka dopoledne i odpoledne. Výuka v určených dnech v týdnu dopoledne. Výuka v určených dnech v týdnu odpoledne. Výuka v určených dnech v týdnu dopoledne i odpoledne. Soustředění. Víkendový kurz. Distanční studium. Jiná forma výuky.

6 V řádku Další údaje uveďte bližší údaje např.: u Denní výuky dopoledne zpravidla v době od 8:00 do 14:00 hod.; u Soustředění 3x čtyřdenní soustředění, Po Čt, 1x měsíčně. 10) Uveďte rámcový rozvrh hodin výukového dne včetně přestávek. Například: Rámcový rozvrh výukového dne teoretické přípravy: 8:00 9:30 hod. 2 vyučovací hodiny 9:30 10:00 hod. přestávka 10:00 11:30 hod. 2 vyučovací hodiny 11:30 12:30 hod. přestávka 12:30 14:00 hod. 2 vyučovací hodiny 11) V řádku Další údaje uveďte bližší údaje o organizaci zkoušek. Například: u Závěrečné zkoušky ústní zkouška z teorie a praktická zkouška; u Jiného způsobu ověření získaných znalostí a dovedností dílčí zkoušky z jednotlivých předmětů. 12) V řádku Další údaje uveďte bližší údaje o osvědčení. Například: u Osvědčení s mezinárodní platností diplom evropského svářeče koutových svarů MIG/MAG a osvědčení EN , u Řidičského průkazu typ A, B, C, D. V případě, že není třeba specifikovat bližší údaje o osvědčení, kolonku proškrtněte. 13) V kolonce Učební plán musí být rozepsány předměty s konkrétní hodinovou dotací tak, aby součet hodin odpovídal jednak celkovému počtu hodin uvedených v kolonce Rozsah rekvalifikace (v hodinách), a zároveň počtu hodin v jednotlivých částech Teoretická příprava, Praktická příprava, Ověření získaných znalostí a dovedností. 14) V případě, že je v podmínkách zadávací dokumentace veřejné zakázky stanoven maximální počet účastníků, pak stejný počet musí být uveden i v této kolonce formuláře Nabídka zabezpečení rekvalifikace (viz Příloha č. 1 smlouvy Specifikace předmětu plnění pro část..). 15) V případě, že je v podmínkách zadávací dokumentace veřejné zakázky stanoven minimální počet účastníků, pak stejný počet musí být uveden i v této kolonce formuláře Nabídka zabezpečení rekvalifikace (viz Příloha č. 1 smlouvy Specifikace předmětu plnění pro část..). 16) Vyplňte slovem ano nebo ne. Upravuje se lhůta pro podání nabídek: nabídky budou dodavatelem doručeny do , do 10:00 hod. Upravuje se lhůta pro otevírání obálek: obálky budou otevřeny dne do 10:00 hod. Zadávací dokumentaci v platném znění naleznete na profilu zadavatele: zadavatele.html

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce REKVALIFIKACE A PORADENSKÉ ČINNOSTI SLUŽBOVÉ PROFESE Opava, srpen 2009 Strana 1 z 149 Obsah dokumentace Čl. 1. Informace o zadavateli... 4 Čl. 2. Úvodní

Více

NABÍDKA ZABEZPEČENÍ PRACOVNÍ REHABILITACE ( 69 odst. 1 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti)

NABÍDKA ZABEZPEČENÍ PRACOVNÍ REHABILITACE ( 69 odst. 1 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti) NABÍDKA ZABEZPEČENÍ PRACOVNÍ REHABILITACE ( 69 odst. 1 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti) Identifikační údaje právnické nebo fyzické osoby 1) : Název: IČ: Telefon: Fax: E-mail: www stránky: Adresa

Více

NABÍDKA ZABEZPEČENÍ PRACOVNÍ REHABILITACE ( 69 odst. 1 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti)

NABÍDKA ZABEZPEČENÍ PRACOVNÍ REHABILITACE ( 69 odst. 1 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti) NABÍDKA ZABEZPEČENÍ PRACOVNÍ REHABILITACE ( 69 odst. 1 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti) Identifikační údaje právnické nebo fyzické osoby 1) : Název: IČ: Telefon: Fax: E-mail: www stránky: Adresa

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Rekvalifikace pro Moravskoslezský kraj

DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Rekvalifikace pro Moravskoslezský kraj DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ve smyslu 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Veřejná zakázka: Rekvalifikace pro Moravskoslezský

Více

Přílohy Příloha 1 Příloha 2 Příloha 3 Příloha 4

Přílohy Příloha 1 Příloha 2 Příloha 3 Příloha 4 Přílohy Příloha 1 Evropský sociální fond Příloha 2 Aktivní politika zaměstnanosti po vstupu do EU Příloha 3 Nabídka zabezpečení rekvalifikace - formulář Příloha 4 Kalkulace nákladů rekvalifikace - formulář

Více

podací číslo pro import z odeslaného

podací číslo pro import z odeslaného podací číslo pro import z odeslaného EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Informace &

Více

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Příloha 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní tajemník v Ministerstvu

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM A ZMĚNA ZADÁVACÍCH PODMÍNEK

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM A ZMĚNA ZADÁVACÍCH PODMÍNEK DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM A ZMĚNA ZADÁVACÍCH PODMÍNEK OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ ČESKÉ REPUBLIKY ÚŘADU PRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU S NÁZVEM REALIZACE REKVALIFIKACÍ A PORADENSKÝCH ČINNOSTÍ

Více

18/2004 Sb. ZÁKON ze dne 10. prosince 2003 ČÁST PRVNÍ UZNÁVÁNÍ ODBORNÉ KVALIFIKACE A JINÉ ZPŮSOBILOSTI

18/2004 Sb. ZÁKON ze dne 10. prosince 2003 ČÁST PRVNÍ UZNÁVÁNÍ ODBORNÉ KVALIFIKACE A JINÉ ZPŮSOBILOSTI 18/2004 Sb. ZÁKON ze dne 10. prosince 2003 o uznávání odborné kvalifikace a jiné způsobilosti státních příslušníků členských států Evropské unie a některých příslušníků jiných států a o změně některých

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava technické vybavení

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava technické vybavení Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava technické vybavení

Více

Město Verneřice. 1.Podmínky zadání zakázky. 1.1. Vymezení předmětu plnění zakázky Předmětem plnění zakázky je

Město Verneřice. 1.Podmínky zadání zakázky. 1.1. Vymezení předmětu plnění zakázky Předmětem plnění zakázky je Město Verneřice Mírové náměstí 138, 407 25 podává výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zák.č.137/2006 v úpl.znění Název akce : Úprava stávajícího rozvodu VO Verneřice 1.Podmínky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT Datum vyhlášení zakázky: 14. 4. 2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.00/51.0010

Více

Kontaktní osoba zadavatele PhDr. Alena Vajnerová, vedoucí oddělení poradenství a rekvalifikací

Kontaktní osoba zadavatele PhDr. Alena Vajnerová, vedoucí oddělení poradenství a rekvalifikací VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU v rámci Národního individuálního projektu "Poradenství a rekvalifikace" pro zakázku "Rekvalifikační kurzy pro obsluhu osobního počítače"

Více

OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE ODDÍL I: VEŘEJNÝ ZADAVATEL

OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE ODDÍL I: VEŘEJNÝ ZADAVATEL Pozor, importujete data z formuláře jiného typu EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int

Více

Identifikační údaje zaměstnavatele, právní forma a předmět podnikání nebo činnosti:

Identifikační údaje zaměstnavatele, právní forma a předmět podnikání nebo činnosti: Určeno pro záznamy Úřadu práce ČR: RZ Tiskopis vyplňte, prosím, strojem nebo hůlkovým písmem Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců 110 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti,

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATLE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATLE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATLE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Název VZ: Česká republika Úřad práce České republiky se

Více

17.10.2014. Makarenkova 414, 790 81 Česká Ves Mgr. et Bc. Zdeňka Blišťanová mob.: 776 113 107 e-mail: blistanova@zsceskaves.cz

17.10.2014. Makarenkova 414, 790 81 Česká Ves Mgr. et Bc. Zdeňka Blišťanová mob.: 776 113 107 e-mail: blistanova@zsceskaves.cz Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Příloha 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní tajemník v Ministerstvu

Více

Zadávací dokumentace zakázky. Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy. 21.2.2011 PAS Zábřeh na Moravě a.s.

Zadávací dokumentace zakázky. Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy. 21.2.2011 PAS Zábřeh na Moravě a.s. Zadávací dokumentace zakázky Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy 21.2.2011 PAS Zábřeh na Moravě a.s. 1. Název zakázky Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce: VÝBĚR DODAVATELE PRO ZABEZPEČENÍ REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ ÚČETNICTVÍ PRO ÚŘAD PRÁCE V ŠUMPERKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce: VÝBĚR DODAVATELE PRO ZABEZPEČENÍ REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ ÚČETNICTVÍ PRO ÚŘAD PRÁCE V ŠUMPERKU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce: VÝBĚR DODAVATELE PRO ZABEZPEČENÍ REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ ÚČETNICTVÍ PRO ÚŘAD PRÁCE V ŠUMPERKU 1 1. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY... 4 2. POŢADAVEK NA POSKYTNUTÍ

Více

SOLARTÉR WWW.SOLARTER.CZ

SOLARTÉR WWW.SOLARTER.CZ KV BIO, občanské sdružení IČ 66364639, sídlo: Hlavní 27, 362 63 Dalovice Tel.: +420-353 237 162 Fax: +420-353 237 163 E-mail: info@kv-bio.cz Vyhlašuje Z A D Á V A C Í Ř Í Z E N Í na zakázku: Realizace

Více

OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE ODDÍL I: VEŘEJNÝ ZADAVATEL

OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE ODDÍL I: VEŘEJNÝ ZADAVATEL Pozor, importujete data z formuláře jiného typu EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int

Více

EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670

EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Informace & on-line formuláře: http://simap.eu.int

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele odboru zahraničně obchodní spolupráce v Ministerstvu zemědělství

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele odboru zahraničně obchodní spolupráce v Ministerstvu zemědělství Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele odboru zahraničně obchodní spolupráce v Ministerstvu zemědělství Č. j.: 543/10/2016-MZE-11131 Datum: 29. ledna 2016 Státní tajemník v Ministerstvu

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce zadané v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců

Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců Určeno pro záznamy Úřadu práce ČR: RZ Tiskopis vyplňte, prosím, strojem nebo hůlkovým písmem Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců 110 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti,

Více

ICT pro vzdělávací aktivity projektu Mentoring a moderní trendy profesního rozvoje pedagogů

ICT pro vzdělávací aktivity projektu Mentoring a moderní trendy profesního rozvoje pedagogů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. NÁZEV ZAKÁZKY Název zakázky: Registrační číslo projektu: ICT pro vzdělávací aktivity projektu Mentoring a moderní trendy profesního rozvoje pedagogů CZ.1.07/1.3.00/48.0125 2. IDENTIFIKAČNÍ

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zadávaná podle ustanovení 10, 12 odstavec (1), 15, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon ) s názvem: Změna vytápění a zdroje tepla v objektu Klíčova

Více

Kvalifikace v éře práce 4.0. AIVD - listopad 2015

Kvalifikace v éře práce 4.0. AIVD - listopad 2015 Kvalifikace v éře práce 4.0 AIVD - listopad 2015 Rok 2015, stav k 30. 9.: klesá počet uchazečů o zaměstnání (meziročně o 16,5 %) růst počtu hlášených volných pracovních míst (4,1 uchazečů o zaměstnání,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlem: Kaplanova 1931/1, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00 Zastoupený: Ing. Františkem Krejčím, ředitelem

Více

HUBRU - síťová a SAN infrastruktura, serverová infrastruktura, datové úložiště, slaboproudé rozvody

HUBRU - síťová a SAN infrastruktura, serverová infrastruktura, datové úložiště, slaboproudé rozvody Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: HUBRU - síťová

Více

dle 7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami:

dle 7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: Domov důchodců V Podzámčí Říhova 365, Chlumec nad Cidlinou 503 51 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla DD v Chlumci nad Cidlinou Stavební úpravy objektu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČ: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách II

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách II ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách II Podlimitní veřejná zakázka na služby zadávaná v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

POŽADAVKY NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE 1.1 OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

POŽADAVKY NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE 1.1 OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce Zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce Název výběrového řízení: Povodňové škody v obci Hodslavice most M1 u Č.P. 99 Dle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných

Více

Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ Č. j. 4VZ40721/2012-130764

Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ Č. j. 4VZ40721/2012-130764 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Zlín Název veřejné zakázky Geodetické práce dle 21a zákona č. 229/1991 Sb. v okrese Zlín Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo

Více

VYBUDOVÁNÍ NOVÉHO SBĚRNÉHO DVORA V ÚSTÍ NAD ORLICÍ DODÁVKA VYBAVENÍ

VYBUDOVÁNÍ NOVÉHO SBĚRNÉHO DVORA V ÚSTÍ NAD ORLICÍ DODÁVKA VYBAVENÍ Město Ústí nad Orlicí VYBUDOVÁNÍ NOVÉHO SBĚRNÉHO DVORA V ÚSTÍ NAD ORLICÍ DODÁVKA VYBAVENÍ Stručný popis zakázky nebo nákupu(ů) : Předmětem veřejné zakázky je dodávka nádob na shromažďování odpadů ve sběrném

Více

Zadavatel. Povodí Odry, státní podnik. Varenská 49, Ostrava, Moravská Ostrava, 701 26. www.stavebnionline.cz/profil/pod

Zadavatel. Povodí Odry, státní podnik. Varenská 49, Ostrava, Moravská Ostrava, 701 26. www.stavebnionline.cz/profil/pod Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené

Více

EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670

EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Informace & on-line formuláře: http://simap.eu.int

Více

Identifikační číslo (vyplní právnická osoba): Titul

Identifikační číslo (vyplní právnická osoba): Titul Platnost k 15. 10. 2012 ŽÁDOST O AKREDITACI rekvalifikačního programu směřujícího k čisté rekvalifikaci (druhá záložka tabulky hodinových dotací) Formulář pro zpracování žádosti o akreditaci podle vyhlášky

Více

Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2. vyzývá

Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2. vyzývá Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2 v zájmu zajištění potřeb Ministerstva práce a sociálních věcí (dále jen MPSV") a v souladu s ustanovením 6 zákona

Více

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek Domov důchodců Borohrádek, Rudé armády 1, 517 24 Borohrádek vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529

Více

ZŠ Komárov - tělocvična. Identifikační údaje zadavatele. Mgr. Marcela Poštulková, Hana Fraňková, oddělení veřejných zakázek

ZŠ Komárov - tělocvična. Identifikační údaje zadavatele. Mgr. Marcela Poštulková, Hana Fraňková, oddělení veřejných zakázek ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - KVALIFIKAČNÍ ČÁST k veřejné zakázce na stavební práce dle 9, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon) zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky: Rekonstrukce sociálního zařízení v SVČ ( III. etapa).

Zadávací dokumentace veřejné zakázky: Rekonstrukce sociálního zařízení v SVČ ( III. etapa). Středisko volného času, Ostrava Zábřeh, příspěvková organizace Gurťjevova 8, PSČ 700 30, tel.596 746 062, fax.596 753 223 email: svczabreh@svczabreh.cz, www.svczabreh,cz Zadávací dokumentace veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: 10213 Vzdělávací aktivita Vedoucí výroby (mistr,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Strana 1 (celkem 6) Zadávací dokumentace Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v

Více

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadavatel: Obec Pazderna Pazderna 65 739 51 Dobrá Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce kaple sv. Jana Nepomuckého v Pazderně etapa 1- Obnova střechy

Více

CZ-Zlín: Stavební práce 2012/S 219-360481. Oznámení o zakázce. Stavební práce

CZ-Zlín: Stavební práce 2012/S 219-360481. Oznámení o zakázce. Stavební práce 1/6 Toto oznámení na webové stránce TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:360481-2012:text:cs:html CZ-Zlín: Stavební práce 2012/S 219-360481 Oznámení o zakázce Stavební práce Směrnice 2004/18/ES

Více

Splašková kanalizace Písečná I. etapa

Splašková kanalizace Písečná I. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní (významnou) veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v otevřeném řízení dle Pravidel České republiky Ministerstva zemědělství, č.j. 144690/2012-MZE-15131 pro poskytování

Více

ÚŘAD PRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY

ÚŘAD PRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY Příloha č. 1 ÚŘAD PRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY ZÁJEM O ZVOLENOU REKVALIFIKACI uchazeče o zaměstnání - zájemce o zaměstnání dle 109a zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů A. Vyplní

Více

Příloha č. 1: Vzor žádosti o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací

Příloha č. 1: Vzor žádosti o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací Přílohy 1 Přílohy Přílohy 2 Příloha č. 1: Vzor žádosti o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací Registrační číslo ÚP: VPP Úřad práce: OSÚ S 10 Žádost o příspěvek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k zakázce s názvem: Servis vozidel hromadné dopravy Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.00881 Název projektu: Profesionalizace zaměstnanců Dopravního podniku

Více

se sídlem orgánů Zenklova 3S/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň

se sídlem orgánů Zenklova 3S/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 3S/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ustanovení 38 odst. 1 zákona Č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Město Varnsdorf. Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Varnsdorf (dále jen směrnice)

Město Varnsdorf. Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Varnsdorf (dále jen směrnice) Město Varnsdorf Zastupitelstvo města Varnsdorf na svém XVI. zasedání dne 26.4.2012 rozhodlo usnesením č. 43/2012 vydat v úplném znění tuto směrnici: Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Kvalifikační dokumentace. veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p.

Kvalifikační dokumentace. veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. Kvalifikační dokumentace veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. 372/36, Praha 4 Zadávací řízení na zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE ZADAVATEL: HLAVNÍ MĚSTO PRAHA se sídlem Mariánské nám. 2, 110 01 Praha 1 IČ: 00064581 DIČ:CZ00064581 MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor školství, mládeže a tělovýchovy Evropský sociální fond Praha &

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3117

Více

Diagnostika pro vyšetření infekčních markerů u dárců krve a u těhotných pro transfúzní oddělení

Diagnostika pro vyšetření infekčních markerů u dárců krve a u těhotných pro transfúzní oddělení Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) na uzavření rámcové smlouvy na dodávku Název zakázky:

Více

Písemná výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku na dodávky

Písemná výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku na dodávky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku na dodávky Podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon), 38 zjednodušené podlimitní řízení 1. Identifikační

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBU NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY:,,TISK A PUBLICITA PROJEKTU,, pro projekt: Marketingová opatření partnerských měst Annaberg-Buchholz a Chomutov ČÍSLO

Více

Zadávací dokumentace. Protipovodňová opatření obcí Novojičínska

Zadávací dokumentace. Protipovodňová opatření obcí Novojičínska Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávku zadávanou formou otevřeného řízení, v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory - Operační program Životní prostředí a

Více

Povodí Odry, státní podnik. www.stavebnionline.cz/profil/pod. Ing. Miroslav Krajíček, generální ředitel. Ing.Eva Hrubá, hruba@pod.cz. hruba@pod.

Povodí Odry, státní podnik. www.stavebnionline.cz/profil/pod. Ing. Miroslav Krajíček, generální ředitel. Ing.Eva Hrubá, hruba@pod.cz. hruba@pod. Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. a) otevřené řízení

Více

Žádost o vymezení chráněného pracovního místa

Žádost o vymezení chráněného pracovního místa Registrační číslo Úřadu práce ČR: CHPM vymezené Pracoviště Úřadu práce ČR: S 15 Žádost o vymezení chráněného pracovního místa 75 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, 6

Více

3-komorový hrudní drenážní systém

3-komorový hrudní drenážní systém Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění, na uzavření rámcové smlouvy na dodávku: 3-komorový

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL AKTUALIZOVANÉHO ZNĚNÍ:

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL AKTUALIZOVANÉHO ZNĚNÍ: Ročník 2004 SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL AKTUALIZOVANÉHO ZNĚNÍ: Titul původního předpisu: Vyhláška kterou se provádí zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti Citace pův. předpisu: 518/2004 Sb.

Více

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27. Zadávací dokumentace

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27. Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27 Zadávací dokumentace dále jen,,zd ) pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou dle 21odst. 1 písm. a) zákona

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Obuv pro příslušníky Celní správy Zjednodušené podlimitní řízení Česká republika Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Rekvalifikační kurzy pracovník v sociálních službách

V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Rekvalifikační kurzy pracovník v sociálních službách Číslo výzvy : ÚP BR/Por/010/2008 VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Rekvalifikační kurzy pracovník v sociálních službách Výzva

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zadávaná podle 10, 15, 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon): Výroba, dodávání a dovoz celodenní stravy do Domova

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) pro zpracování nabídky k veřejné zakázce zadané v jednacím řízení s uveřejněním s názvem Sociální služby pro

Více

ÚŘAD PRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY

ÚŘAD PRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY ÚŘAD PRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY ZÁJEM O ZVOLENOU REKVALIFIKACI uchazeče o zaměstnání - zájemce o zaměstnání v rámci projektu OP LZZ: Vzdělávání a dovednosti pro trh práce (reg.č.: CZ.1.04./2.1.00/03.00017)

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: OZVUČOVACÍ A OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA V MĚSTSKÉM DIVADLE VE VARNSDORFU 1. Veřejný zadavatel Úřední název:

Více

I. ZADÁVÁNÍ VZMR PROSTŘEDNICTVÍM E-AUKCE

I. ZADÁVÁNÍ VZMR PROSTŘEDNICTVÍM E-AUKCE I. ZADÁVÁNÍ VZMR PROSTŘEDNICTVÍM E-AUKCE Příloha č. 1a) k Pravidlům Stanovení základních postupů 1. VZMR budou zadávány prostřednictvím aukčního software PROe.biz. 2. Zadávání VZMR prostřednictvím e-aukce

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU předpokládané hodnoty do 2.000 000 Kč bez DPH ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Celoroční ofsetový tisk

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu Tato zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu (dále jen zakázka ) ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Příloha č. 5 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název a číslo veřejné zakázky 0060_VZ076 Sušárny

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku.

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku. Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku. 1 Název veřejné zakázky 2 Identifikace veřejného zadavatele Zahraniční jazykové

Více

EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670

EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Informace & on-line formuláře: http://simap.eu.int

Více

Stroje do truhlářské dílny do Dřevařského pavilonu FLD ČZU

Stroje do truhlářské dílny do Dřevařského pavilonu FLD ČZU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Stroje do truhlářské

Více

podací číslo pro import z odeslaného

podací číslo pro import z odeslaného podací číslo pro import z odeslaného EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Informace &

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Podpora pracovního uplatnění starších osob zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci otevřeného nadlimitního

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Správa Národního parku České Švýcarsko IČO: 70565759 Sídlo/místo

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY. Název nabídky:

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY. Název nabídky: OBEC SLATINA Slatina 50 410 02 Slatina VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY Název nabídky: Dodávka travní sekačky dle specifikace zadavatele 1. Zadavatel zakázky název: OBEC Slatina sídlo: Slatina 50, 410 02

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku na služby Kurzy coachingu II zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21 odst. 1 písm. f) a 38

Více

TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace

TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Zajištění vyhotovení propagačních brožur

Zajištění vyhotovení propagačních brožur Zadávací dokumentace k otevřenému zadávacímu řízení na nadlimitní veřejnou zakázku v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), Směrnicí č.3

Více

Návod, jak správně vyúčtovat poskytnutý finanční dar od ČEZ, a. s.

Návod, jak správně vyúčtovat poskytnutý finanční dar od ČEZ, a. s. Návod, jak správně vyúčtovat poskytnutý finanční dar od ČEZ, a. s. Formulář závěrečné hodnotící zprávy Vyplnění základních údajů o organizaci a projektu Povinné dokumenty, které se přikládají k závěrečné

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz

OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz č.j. 475/11 Poptávka - Zajištění údržby veřejného prostranství 1. Zadavatel Obec Mladeč, 783 21 Mladeč 78, IČ 00299219,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na zakázku na služby zadané ve výběrovém řízení dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném

Více

Domov U Biřičky Hradec Králové K Biřičce 1240, 500 08 Hradec Králové

Domov U Biřičky Hradec Králové K Biřičce 1240, 500 08 Hradec Králové 1. Informace o zadavateli Domov U Biřičky Hradec Králové K Biřičce 1240, 500 08 Hradec Králové vyhlašuje k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malířské práce a natěračské Domova U Biřičky

Více

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Název veřejné zakázky: Kancelářský papír

Název veřejné zakázky: Kancelářský papír Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění na uzavření rámcové smlouvy na dodávku. Název veřejné

Více

MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov

MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zadané v zadávacím řízení dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Způsob vystavení daňového dokladu a jeho splatnost: Závazné platební podmínky jsou uvedeny ve vzoru rámcové smlouvy o dílo (viz příloha č. 3 této ZD).

Způsob vystavení daňového dokladu a jeho splatnost: Závazné platební podmínky jsou uvedeny ve vzoru rámcové smlouvy o dílo (viz příloha č. 3 této ZD). ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADANÉ V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

Zakázka: Zadávací řízení na dodavatele Kurzu Základy podnikání a dalších služeb pro začínající podnikatele.

Zakázka: Zadávací řízení na dodavatele Kurzu Základy podnikání a dalších služeb pro začínající podnikatele. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zakázka: Zadávací řízení na dodavatele Kurzu Základy podnikání a dalších služeb pro začínající podnikatele. Zadavatel Název žadatele: Mateřské centrum Bělásek (dále jen MC) Právní

Více

NABÍDKA PROVEDENÍ PORADENSKÉ ČINNOSTI

NABÍDKA PROVEDENÍ PORADENSKÉ ČINNOSTI NABÍDKA PROVEDENÍ PORADENSKÉ ČINNOSTI Název odborného zařízení: Název: IČ: Telefon: Fax: E-mail: www stránky: Adresa sídla nebo místa podnikání: Obec: Část obce: Ulice: Č.p. Č.orient. PSČ: Oprávněný zástupce

Více