Pracovní listy pro procvičování tiskopisů, používaných ve styku s peněžními ústavy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pracovní listy pro procvičování tiskopisů, používaných ve styku s peněžními ústavy"

Transkript

1 Pracovní listy pro procvičování tiskopisů, používaných ve styku s peněžními ústavy Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí

2 1. Úkol - Úrazové pojištění Jarmila Konopásková z Přerova si sjednala u České pojišťovny úrazové pojištění. Aby mohla platit pravidelné úhrady, založila si běžný účet u Komerční banky v Přerově 1. Číslo účtu má /0100. Sjednaná částky pojistného činí 700,-- Kč měsíčně. Paní Konopásková proto 21. t. m. dává příkaz bance, u které má zřízený účet, aby peněžní ústav pravidelně měsíčně, a to vždy k 20. dni, převáděl pojistné ve prospěch účtu /2700, variabilní symbol , konstantní symbol Úrazové pojištění sjednala od 1. dne následujícího měsíce. Platnost příkazu je na dobu neurčitou. 2. Úkol - Úhrada faktur Eko-Arentas Liberec, s. r. o., se zabývá výrobou ekologických obalových materiálů. Běžný účet má u Komerční banky v Liberci 1, číslo účtu /0100. Společnosti Alumin, číslo účtu /0800, dluží ,-- Kč podle daňového dokladu č. 869/34, konstantní symbol Uhradu musí provést Eko-Arentas do 14. prosince t. r.; společnosti Kaláb a spol. bude na účet číslo /0100 převádět ,-- Kč. Úhradu je společnost povinna provést na základě faktury č. 458 do 20. prosince t. r., KS 0308; Společnosti Plastika uhradí ,-- Kč. Částku převede společnost ve prospěch účtu číslo /0100 do 17. prosince t. r. na základě daňového dokladu číslo 0709/109, KS je Na vystaveném dokladu musí být dva podpisy podle podpisového vzoru, a to: Ing. Jana Holakovského a Ing. Karla Provazníka. Datum vystavení určete tak, aby peněžní ústav převedl peníze na účty věřitelů do data splatnosti faktur. 3. Úkol - Nákup materiálu Kamil Baštýř, bytem Saskova 458, Kladno 1, č. OP , je soukromý podnikatel. Ze svého běžného účtu číslo /0800, ktrý má veden u pobočky České spořitelny v Kladně, vybírá zítra hotovost ve výši ,-- Kč na nákup materiálu. Používá šekovou knížku. 4. Úkol - Vánoční odměna Daniela Kloučková, RČ /1245, provozuje kadeřnický salón. Finanční prostředky má uloženy na běžném účtu č /0100 u Komerční banky v Praze 6. Svým čtyřem kadeřnicím, které zaměstnává, chce vyplatit v hotovosti vánoční odměnu. Každá obdrží 2.850,-- Kč. Peněžní částku požaduje vydat v bankovkách a mincích optimální hodnoty, aby nemusela vybranou částku rozměňovat. Variabilní symbol 9, konstantní symbol Doklad vystavuje a peníze vybírá 20. prosince t. r. 5. Úkol - Ověření podpisu Referentka Obecního úřadu Dolní Němčí, Renata Vondráková, vystavuje dnes doklad o přijetí částky 40,-- Kč. Peníze přijala od Pavla Macha, bytem Dolní Němčí, U Kostela 561, Pan Mach potřeboval úředně ověřit na plné moci svůj podpis. Účetní doklad má číslo 791/20..

3 6. Úkol - Tržba Vedoucí prodejny s obuví paní Blažena Zounková, RČ /1895, bytem Javorová 789, Praha 10, odvádí dnes na účet číslo /0100, vedený u Komerční banky, tržbu v hotovosti. Do banky nese bankovky a mince v těchto hodnotách: 20 ks pětitisícikorun, 13 ks dvoutisícikorun, 30 ks tisícikorun, 25 ks pětisetkorun, 30 ks dvousetkorun, 50 ks stokorun, 50 ks padesátikorun, 50 ks dvacetikorun, 100 ks desetikorun, 200 ks pětikorun, 150 ks dvoukorun a 200 ks korun. Na dokladu uvádí variabilní symbol 9, konstantní symbol Úkol - Kapesné Miluše Šímová, Jarní 458, Litoměřice, posílá svému synovi, Ivo Šímovi, který je na dlouhodobém léčení v Mšené-Lázně (PSČ ), Lázeňský dům Vítkov, kapesné ve výši 500,-- Kč. 8. Úkol - Sponzor Dalibor Vopálka, Křížová 359, Abertamy, chce přispět na provoz Psího útulku Luna, Kolmá 11, Aš. Na internetu si zjistil potřebné informace číslo účtu /0100, variabilní symbol 9, konstantní symbol 359. Peníze ve výši 3.000,-- Kč skládá na poště v hotovosti. Určete typ poštovní poukázky a vyplňte ji. 9. Úkol - Obuv Lukáš Malina, bytem Slánská 506, Velvary, si objednal u zásilkového obchodu PRIMA, s. r. o., Polská 1236, Ostrava, sportovní obuv za 1.870,-- Kč. Když si po převzetí obuv vyzkoušel, zjistil, že jsou boty příliš úzké a nejsu pohodlné. Proto pan Malina využívá možnost, kterou zásilkový obchod nabízí, ve lhůtě 14 dnů od převzetí zásilky zboží vrátit. Obuv pan Malina odesílá jako cenný balík zpět na adresu zásilkového obchodu, do obchodního oddělení. 10. Úkol - Úhrada pojistného Paní Božena Horáčková, bytem Javorová 199, Majetín, má sjednané důchodové pojištění u Penzijního fondu Jistota, a. s., Soukenická 150/300, Praha 5. Měsíční platba činí 500,-- Kč. Částku hradí pomocí poštvní poukázka typu A, číslo účtu příjemce je /2700, variabilní symbol je a konstantní symbol je Úkol - Převzetí zásilky Společnost s ručením omezeným Arkona, Jezerní 56, Náchod 2, odesílá důležité dokumenty svému obchodnímu partnerovi akciové společnosti Mendosa, Protivínská 458, Jindřichův Hradec 5. Dopis je určen jednateli Ing. Bohumilu Rezkovi. Aby měla společnost Arkona jistotu, že byla zásilka přijata adresátem, odesílá ji jako doporučené psaní s dodejkou.

4 12. Úkol - Hotovost Pan Rychard Dvořák, bytem Kolowratova 589, Hodonín, potřebuje co nejrychleji doručit 5.000,-- Kč pomocí poštovní poukázky Lucii Šamulové, která bydlí v Letohradu (PSČ ), Horova 6. Požaduje, aby peníze byly vyplaceny výhradně do vlastních rukou adresáta. Zvolte pro tuto transakci vhodný typ poštovní poukázky. 13. Úkol - Prodej pohlednic Pan Dalibor Homola, bytem U Stadionu 45, Březnice, je sběratelem starých pohlednic. Reagoval na inzerát, v němž Darina Tikaová, bytem Za Humny 411, Most 5, nabízí k prodeji sbírku pohlednic z 19. století. Sbírku si cení na 3.500,-- Kč. Prodávající se s kupujícím dohodla, že sbírku pošle jako cenné psaní. Nebude účtovat poštovné. 14. Úkol - Uložení hotovosti Paní Jana Šafránková, účetní ze Střední školy služeb, RČ /1621, bytem Nádražní 891, Cheb 2, odnáší dnes do Komerční banky v Chebu na účet číslo /0100 peníze od žáků, kteří se v březnu zúčastní lyžařského výcviku. V peněžním ústavu skládá v hotovosti tyto bankovky a mince: 34 ks tisícikorun, 10 ks pětisetkorun, 250 ks dvousetkorun, 370 ks jednostokorun a 460 ks padesátikorunových mincí. Na dokladu uvádí variabilní symbol 9, konstantní symbol Úkol - Odvoz odpadu Obyvatelé obce Třtice musí v průběhu tohoto měsíce uhradit v hotovosti na Obecním úřadu ve Třtici poplatek za odvoz domácího odpadu na příští rok. Při odvozu 1x týdně činí poplatek za 1 nádobu 1.950,-- Kč; při odvozu odpadu 1x za 14 dnů je poplatek za 1 nádobu 950,-- Kč. Dne 15. prosince t. r. vystavuje úřednice Obecního úřadu Milada Havlíčková doklad číslo 658 panu Antonínu Zelenkovi, bytem Třtie, U Rybníka 36, který požaduje odvoz 2 nádob, a to 1 nádoby 1x týdně a 1 nádoby 1x za 14 dnů. Určete výši poplatku a vystavte příslušný doklad. 16. Úkol - Mimořádná záloha Pani Barbora Kroupová, bytem Havlíčkova 106, Velim, č. OP , je zaměstnankyní společnosti s ručením omezeným Vertos, Benešova 513, Velim. Výplatu jí zaměstavatel poukazuje na účet, vždy k 15. dni v měsíci. Paní Kroupová se dostala do finanční tísně a nutně potřebuje 5.000,-- Kč. Písemně proto požádala jednatele společnosti o výplatu mimořádné zálohy v hotovosti. Jednatel její žádosti vyhověl. Pokladní Eva Dejmalová částku 5.000,-- Kč vyplácí a vystavuje dnes doklad číslo 431. K dokladu je přiložena písemná žádost paní Kroupové, potvrzená jednatelem společnosti.

5 17. Úkol - Platba závazků Majitel truhlářské firmy Jaromír Náhlovský, Koleč, číslo účtu /0100, dává dne 10. t. m. písemný příkaz Komerční bance v Kladně, aby převedla z účtu plátce na účty příjemců dlužné finanční částky. Pan Náhlovský má uhradit společnosti Mecap, číslo účtu /0100, za bezprašnou stříkací pistoli částku ,-- Kč podle faktury č. 371/205, splatné 17. t. m., konstantní symbol 0008; společnosti Lengno, číslo účtu /0800 dluží pan Náhlovský za dodané impregnační lazury částku ,-- Kč podle dokladu číslo , splatného 14. t. m., KS 0008; společnosti Brus, číslo účtu /2700, za broušení nástrojů dluží částku 1.928,-- Kč. Daňová doklad číslo 493/09 je splatný 17. t. m., KS Za odběr dýhy od společnosti Večerka a spol., dluží pan Náhlovský podle dokladu číslo 413/10 částku ,-- Kč. Dluh má být uhrazen na účet číslo /0100 do 15. t. m., KS Doklad pro banku podepíše majitel truhlářství. 18. Úkol - Zásilka Posíláte důležitý dokument a chcete mír doklad o datu přijetí adresátem. Příjemce dopisu i způsob odeslání zvolte sami. 19. Úkol - Palivové dřevo Objednal(a) jste si u firmy, která dodává dřevo 3 m3 palivového štípaného dřeva. Dodavatel má č. účtu /0100. Vyhledejte na internetu skutečného dodavatele a zjistěte, na jakou částku by mohla znít faktura, kterou Vám dodavatel zaslal, zjistěte také konstantní symbol a proveďte úhradu faktury. Částku převeďte na účet 20. t. m. Vaše číslo účtu zvolte sám (sama). 20. Úkol - Rezervace peněz Máte zřízen běžný účet u peněžního ústavu, který je nejblíž vašemu bydlišti. Chcete, aby vám banka vyplatila z vašeho účtu ode dneška za 21 dnů částku ,-- Kč. Proveďte rezervaci této částky. Zjistěte si, v jakém časovém předstihu si musíte rezervaci peněž zabezpečit. 21. Úkol - Úhrada faktury Paní Drahoslava Topinková, bytem Třemošná, má číslo účtu /0800 u České spořitelny v Hradci Králové. Paní Topinková si pořídila nový osobní automobil. Podle smluvního ujednání číslo (uvádí se jako variabilní symbol) má být nejpozději za tři dny doplacena celková cena osobního automobilu. Po zaplacení zálohové částky zbývá ještě paní Topinkové doplatit ,-- Kč. Tuto částku převede ze svého účtu bezhotovostně na účet /2700, KS Vystavte příkaz k úhradě a stanovte datum vystavení.

6 Pracovní listy pro procvičování tiskopisů, používaných ve styku s peněžními ústavy Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Použitá literatura a zdroje z www stránek: Jak psát obchodní dopisy a jiné písemnosti, Kuldová, O., Fleischmannová, E. Obchodní korespondence II Písemnosti při organizaci a řízení firmy, Štiková St., Ing. Obchodní korespondence 1 pro obchodní akademie a obchodní školy, Fleischmannová, E., Kuldová, O. Zákoník práce

CZ.1.07/1.5.00/34.0619 CZ.1.07/1.5.00/34.0619 Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost

CZ.1.07/1.5.00/34.0619 CZ.1.07/1.5.00/34.0619 Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0619 CZ.1.07/1.5.00/34.0619 Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Soukromá střední škola a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Č. Budějovice,

Více

o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dobrovolné dražby

Více

PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU

PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU vydané ANO spořitelním družstvem, IČ: : 26137755, se sídlem: Koněvova 2660/141 PSČ 130 00, Praha 3 zapsané v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

č. DD 006/2008 vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.

č. DD 006/2008 vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. DD 006/2008 vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné. Den konání veřejné dražby dobrovolné se stanovuje na

Více

Příkazy k úhradě související se mzdami

Příkazy k úhradě související se mzdami Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0498 Název projektu: OA Přerov Peníze středním školám Číslo a název oblasti podpory: 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Realizace projektu:

Více

vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb a jeho novely zák.č. 315/2006 Sb.

vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb a jeho novely zák.č. 315/2006 Sb. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb a jeho novely zák.č. 315/2006 Sb. I. Datum, místo, a čas zahájení dražby Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné nedobrovolné dražby

Více

vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Bod 1.

vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Bod 1. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání dražby se stanovuje na 4. listopadu 2014

Více

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné nedobrovolné dražby

Více

Stylizace a úprava písemnosti při nepravidelnostech v plnění kupních smluv

Stylizace a úprava písemnosti při nepravidelnostech v plnění kupních smluv Stylizace a úprava písemnosti při nepravidelnostech v plnění kupních smluv Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Písemnosti

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O č. 119-Nov-08/13 Lesy České republiky, s.p. sídlem: Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 501 68 IČO: 421 96 451 DIČ: CZ42196451 zapsán v obchodním rejstříku u Krajského soudu Hradec

Více

geometrickým plánem číslo 705-212/2012, zhotoveným HOUDEK spol. s r.o., bez dalšího finančního doplatku. u k l á d á

geometrickým plánem číslo 705-212/2012, zhotoveným HOUDEK spol. s r.o., bez dalšího finančního doplatku. u k l á d á S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 11. 2012 Bod pořadu jednání: Věc: Cyklostezka Jungmannova majetkoprávní vypořádání Zpracoval: odbor, oddělení: Ing. Jitka

Více

Bod 2. Označení dražebníka a navrhovatele

Bod 2. Označení dražebníka a navrhovatele 1.Pohledávková s.r.o., Bezručova 31, 794 01 Krnov, IČ: 25841114 ( zapsaná v oddílu C, vložka 21086, OR vedeném KS v Ostravě ) tel.: +420 608888976, email: pohledavky@pohledavkova.cz, www.pohledavkova.cz

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 Zák.č. 26/2000 Sb. a jeho dodatku v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 Zák.č. 26/2000 Sb. a jeho dodatku v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 Zák.č. 26/2000 Sb. a jeho dodatku v platném znění b.j.1193/15 - ul. Čs. armády 30, k.ú. Hlučín I. Datum, místo, a čas zahájení dražby Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje

Více

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné nedobrovolné dražby

Více

Prodej nejvýhodnější nabídce. Nabídková cena 5.182.000 Kč.

Prodej nejvýhodnější nabídce. Nabídková cena 5.182.000 Kč. Vyhláška o zahájení výběrového řízení č. 138/LIC/VŘ/2016 na výběr kupujícího souboru pozemků pro výstavbu rodinných domů ve Městě Touškov, okr. Plzeň-sever z majetkové podstaty dlužníka JS Petrol s.r.o.,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

Výchovný ústav, dětský domov se školou, středisko výchovné péče, základní škola, střední škola a školní jídelna Děčín XXXII, Vítězství 70

Výchovný ústav, dětský domov se školou, středisko výchovné péče, základní škola, střední škola a školní jídelna Děčín XXXII, Vítězství 70 Výchovný ústav, dětský domov se školou, středisko výchovné péče, základní škola, střední škola a školní jídelna Děčín XXXII, Vítězství 70 Příloha č. 1 ke kolektivní smlouvě ZÁSADY PRO TVORBU A ČERPÁNÍ

Více

V.I.P. ZÁKAZNÍCI. Nabízíme Vám možnost získání postavení V.I.P. ZÁKAZNÍKA, které Vám přináší řadu slev a výhod.

V.I.P. ZÁKAZNÍCI. Nabízíme Vám možnost získání postavení V.I.P. ZÁKAZNÍKA, které Vám přináší řadu slev a výhod. V.I.P. ZÁKAZNÍCI Nabízíme Vám možnost získání postavení V.I.P. ZÁKAZNÍKA, které Vám přináší řadu slev a výhod. Postup a podmínky získání V.I.P. KARTY: 1) registrace na prodejně, 2) dosažení min. 20.000,-

Více

Rámcová kupní smlouva č. 090/15-MTZ na dodávky lepených izolovaných styků

Rámcová kupní smlouva č. 090/15-MTZ na dodávky lepených izolovaných styků K č.j. 42 201/2014 O8 Rámcová kupní smlouva č. 090/15-MTZ na dodávky lepených izolovaných styků uzavřená ve smyslu 1746, odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen občanský

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb. o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (č.j.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb. o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (č.j. Mgr. Zdeňka Křenková, bytem a místem podnikání Dolní Podluží 336, PSČ 407 55, IČ: 867 26 366, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl A, vložka 26860 tel: 723 914

Více

1. Dva podpisy na smlouvě a jeden podpis na prohlášení klienta. 2. Oboustrannou kopii občanského průkazu.

1. Dva podpisy na smlouvě a jeden podpis na prohlášení klienta. 2. Oboustrannou kopii občanského průkazu. Via SMS s.r.o. ICO: 24720275 DIC: CZ 24720275 Zapsána v obchodním rejstríku vedeného Mestským soudem v Praze oddíl C, vložka 168675. Palác Lucerna, Vodickova 704/36, 116 02 Praha 1 Telefon: 810 888 101

Více

Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb.

Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. 1. Dražebník: NAXOS a.s. + 2. Navrhovatel dražby: Edl a partneři, v.o.s. ohlášený společník: Mgr. Ing. Petra Hýsková se sídlem: Na

Více

vyhotovená dle 20 Zák.č. 26/2000 Sb., a o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

vyhotovená dle 20 Zák.č. 26/2000 Sb., a o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 Zák.č. 26/2000 Sb., a o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů I. Datum, místo, a čas zahájení dražby Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné.

Více

Příloha IV * * * 9. 59a) 67 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti. 58c) 192 odst. 2 věta první zákoníku práce.

Příloha IV * * * 9. 59a) 67 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti. 58c) 192 odst. 2 věta první zákoníku práce. Příloha IV Platné znění některých ustanovení zákona č. 589/1992 Sb., o pojistném na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, s vyznačením navrhovaných změn * * * 9 (1) Zaměstnavatel

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Číslo: D 03/2015

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Číslo: D 03/2015 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Číslo: D 03/2015 V souladu s 20 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách a vyhlášky č. 18/2014, o stanovení podmínek postupu při elektronické dražbě, tímto níže uvedený dražebník

Více

zveřejňuje záměr pronájmu a následného prodeje níže uvedených pozemků

zveřejňuje záměr pronájmu a následného prodeje níže uvedených pozemků Město Karlovy Vary 269/010 odbor majetku města ve smyslu ustanovení 39 odst.1 zák.č. 128/2000 Sb. o obcích zveřejňuje záměr pronájmu a následného prodeje níže uvedených pozemků Forma prodeje: výběrové

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 79/2015

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 79/2015 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem Olomouc, Sokolská 584 /11, PSČ 779 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě pod sp.zn. C 10141, jako dražebník

Více

III. Zajištění pohledávek Stavební spořitelny a úvěruschopnost dlužníka IV. Čerpání

III. Zajištění pohledávek Stavební spořitelny a úvěruschopnost dlužníka IV. Čerpání tohoto článku, ačkoliv již uplynula lhůta sjednaná k jejich předložení, nebo že dlužníci porušili některou z povinnosti dle odst. 1 až 4 tohoto článku. III. Zajištění pohledávek Stavební spořitelny a úvěruschopnost

Více

vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130722071N-2013 Čl. 1.

vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130722071N-2013 Čl. 1. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130722071N-2013 Čl. 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání elektronické dražby nedobrovolné. Dražba bude provedena elektronicky

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

Rekonstrukce prostějovského zhlaví žst. Olomouc hl.n

Rekonstrukce prostějovského zhlaví žst. Olomouc hl.n SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 1746 odst. (2) zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění o výkonu činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi ve fázi

Více

Bod 2. Označení dražebníka a navrhovatele

Bod 2. Označení dražebníka a navrhovatele 1.Pohledávková s.r.o., Bezručova 31, 794 01 Krnov, IČ: 25841114 ( zapsaná v oddílu C, vložka 21086, OR vedeném KS v Ostravě ) tel.: +420 554617785, fax:+420 554631257, email: pohledavky@pohledavkova.cz,

Více

SMLOUVA O ZASTAVENÍ OBCHODNÍHO PODÍLU č. ZO2/768/13/LCD

SMLOUVA O ZASTAVENÍ OBCHODNÍHO PODÍLU č. ZO2/768/13/LCD SMLOUVA O ZASTAVENÍ OBCHODNÍHO PODÍLU č. ZO2/768/13/LCD 1. obchodní firma: Česká spořitelna, a.s. sídlo: Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ: 140 00 IČ: 45244782 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ NEMOVITÉ VĚCI

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ NEMOVITÉ VĚCI Příloha č. 1 k Aukční vyhlášce č. 15600 Vzor Kupní smlouvy A SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ NEMOVITÉ VĚCI uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen NOZ) mezi níže

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu

Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu Tyto všeobecné obchodní podmínky jsou vyhotoveny v souladu s zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem a zákonem č. 127/2005 Sb. o elektronických

Více

S M L O U V A O D Í L O č. 119-Jí-01/14

S M L O U V A O D Í L O č. 119-Jí-01/14 S M L O U V A O D Í L O č. 119-Jí-01/14 Lesy České republiky, s.p. IČO: 421 96 451 DIČ: CZ42196451 sídlem: Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 501 68 zapsán v obchodním rejstříku u Krajského soudu Hradec

Více

SMLOUVA O PRODEJI ZÁVODU Z MAJETKOVÉ PODSTATY

SMLOUVA O PRODEJI ZÁVODU Z MAJETKOVÉ PODSTATY SMLOUVA O PRODEJI ZÁVODU Z MAJETKOVÉ PODSTATY mezi Ing. David Jánošík jako Prodávajícím a [ ] jako Kupujícím uzavřená dne [ ] 1 z 12 SMLOUVA O PRODEJI ZÁVODU Z MAJETKOVÉ PODSTATY uzavřená mezi Ing. Davidem

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA 1112201403

AUKČNÍ VYHLÁŠKA 1112201403 1 AUKČNÍ VYHLÁŠKA 1112201403 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Datum a čas zahájení

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ Rezidence Císařka Byt č. [ ]

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ Rezidence Císařka Byt č. [ ] SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O PŘEVODU VLASTNICTVÍ K JEDNOTCE Smluvní strany: Společnost SPS Císařka, s.r.o., se sídlem Praha 2, Jana Masaryka 165/22, PSČ 120 00, IČ 284 78 568, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

PODMÍNKY pro provádění platebního styku Expobank CZ a.s.

PODMÍNKY pro provádění platebního styku Expobank CZ a.s. PODMÍNKY pro provádění platebního styku Expobank CZ a.s. I. BEZHOTOVOSTNÍ PLATEBNÍ STYK 1. Obecné podmínky 1.1 Tyto Podmínky pro provádění platebního styku (dále jen Podmínky") stanoví provozní a technické

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 139/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 139/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem Olomouc, Sokolská 584 /11, PSČ 779 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, v oddílu C, vložce číslo 10141,

Více

I. Termín a místo konání dražby. Označení dražebníka a navrhovatele dražby. Předmět dražby. Popis předmětu dražby a jeho stavu

I. Termín a místo konání dražby. Označení dražebníka a navrhovatele dražby. Předmět dražby. Popis předmětu dražby a jeho stavu D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů I. Termín a místo konání dražby Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

Článek I. Úvodní ustanovení

Článek I. Úvodní ustanovení SMLOUVA č.../.. O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 1785 a násl., ve spojení s ust. 1158 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. Občanského

Více

Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb.

Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. 1. Dražebník: NAXOS Ostrava, a.s. se sídlem: Nádražní 1258/22, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava IČ: 27779831 spisová značka: B 3106

Více

vyhotovená dle 20 Zák.č. 26/2000 Sb., a o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

vyhotovená dle 20 Zák.č. 26/2000 Sb., a o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 Zák.č. 26/2000 Sb., a o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů I. Datum, místo, a čas zahájení dražby Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné.

Více

Návrh KS BTC č. 14 ze dne7.6.2012 KUPNÍ SMLOUVA SE SMLOUVOU ZÁSTAVNÍ

Návrh KS BTC č. 14 ze dne7.6.2012 KUPNÍ SMLOUVA SE SMLOUVOU ZÁSTAVNÍ Návrh KS BTC č. 14 ze dne7.6.2012 KUPNÍ SMLOUVA SE SMLOUVOU ZÁSTAVNÍ č. 1218313... uzavřená mezi účastníky: 1. Česká republika Ministerstvo obrany se sídlem v Praze, Tychonova 1, 160 01 Praha 6 zastoupená

Více

Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Písek

Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Písek Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Písek Pracovní list DUMu v rámci projektu Evropské peníze pro Obchodní akademii Písek", reg. č. CZ.1.07/1.5.00/34.0301 Číslo a název

Více

Úprava a použití tiskopisů používaných ve styku s peněžními ústavy a s poštou

Úprava a použití tiskopisů používaných ve styku s peněžními ústavy a s poštou Úprava a použití tiskopisů používaných ve styku s peněžními ústavy a s poštou Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí TISKOPISY

Více

Dražební vyhláška (Oznámení) o konání dražby nedobrovolné opakované dle zákona č. 26/2000 Sb.

Dražební vyhláška (Oznámení) o konání dražby nedobrovolné opakované dle zákona č. 26/2000 Sb. Dražební vyhláška (Oznámení) o konání dražby nedobrovolné opakované dle zákona č. 26/2000 Sb. V souladu s ust. 49 a 43 zákona č. 26/2000 Sb., zákona o veřejných dražbách, tímto níže uvedený dražebník vyhlašuje

Více

Výrobní areál v průmyslové zóně Kroměříž

Výrobní areál v průmyslové zóně Kroměříž JIŽ OD ROKU 1990 JSME VAŠÍ JISTOTOU VE SVĚTĚ REALIT Výrobní areál v průmyslové zóně Kroměříž Dražební vyhláška pro dobrovolnou dražbu (dle zákona č. 26/2000 Sb.) číslo: 01/12/2012/O Dražebník vyhlašuje

Více

1. Bytového družstva Seidlova, IČ 61861421 sídlem v Praze 4, Seidlova 472/13, PSČ 142 00

1. Bytového družstva Seidlova, IČ 61861421 sídlem v Praze 4, Seidlova 472/13, PSČ 142 00 VZOR SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY A SPOLUVLASTNICKÉHO PODÍLU NA POZEMKU uzavřená níže uvedeného dne podle ustanovení 6 zákona č. 72/1994 Sb., zákon o vlastnictví bytů, a ustanovení 588 a násl.

Více

SMLOUVA O STUDIU. Účastníci smlouvy

SMLOUVA O STUDIU. Účastníci smlouvy SMLOUVA O STUDIU I. Účastníci smlouvy 1.Student (studentka)...dosud zájemce o studium, rodné číslo:..., bytem... PSČ:..., dále jen student na straně jedné a 2. Obchodní akademie, Střední pedagogická škola,

Více

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI NEMOVITOSTÍ

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI NEMOVITOSTÍ KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI NEMOVITOSTÍ 1. Česká insolvenční v.o.s., IČO: 288 10 341 se sídlem Hradec Králové - Pražské Předměstí, Fráni Šrámka 1139/2, PSČ 500 02, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Název/obchodní firma/jméno se sídlem/místem podnikání: identifikační číslo:

Název/obchodní firma/jméno se sídlem/místem podnikání: identifikační číslo: Smlouva o zajištění plnění povinnosti zpětného odběru přenosných baterií nebo akumulátorů, zpracování a materiálového využití odpadních přenosných baterií nebo akumulátorů (SMLOUVA O SPOLEČNÉM PLNĚNÍ)

Více

Smlouva o dílo č. OR/14/22645. Realizace úspor energie - areál Chrudimské nemocnice, a.s., operační sály

Smlouva o dílo č. OR/14/22645. Realizace úspor energie - areál Chrudimské nemocnice, a.s., operační sály Krajský úřad Pardubického kraje Smluvní strany Smlouva o dílo č. OR/14/22645 na zhotovení díla Realizace úspor energie - areál Chrudimské nemocnice, a.s., operační sály a Objednatel: Pardubický kraj Sídlo

Více

Wüstenrot stavební spořitelna a.s. Sazebník úhrad za poskytované služby platný od 1.3.2010

Wüstenrot stavební spořitelna a.s. Sazebník úhrad za poskytované služby platný od 1.3.2010 Wüstenrot stavební spořitelna a.s. Sazebník úhrad za poskytované služby platný od 1.3.2010 Sazebník se vztahuje na služby poskytované fyzickým a právnickým osobám I. Stavební spoření Položka Výše Poznámka

Více

č. DD 001/2007 vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.

č. DD 001/2007 vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. DD 001/2007 vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné. Den konání veřejné dražby dobrovolné se stanovuje na

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA. Čl. I. Smluvní strany

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA. Čl. I. Smluvní strany Kupní smlouva kupujícího č. E633-S-1784/2015 Kupní smlouva prodávajícího č.. RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění (dále

Více

Sbírka příkladů z finanční matematiky Michal Veselý 1

Sbírka příkladů z finanční matematiky Michal Veselý 1 Sbírka příkladů z finanční matematiky Michal Veselý 1 Jednoduché úročení Příklad 1.1. Do banky jste na běžný účet uložil(a) vklad ve výši 95 000 Kč dne 15. 8. 2013 a i s úroky jej vybral(a) dne 31. 12.

Více

- na veřejné (úřední) desce Obecního úřadu Kalhov - v den dražby, před zahájením dražby ve veřejně přístupné části objektu, v němž se dražba koná.

- na veřejné (úřední) desce Obecního úřadu Kalhov - v den dražby, před zahájením dražby ve veřejně přístupné části objektu, v němž se dražba koná. Dražební vyhláška o konání dobrovolné veřejné dražby V souladu s 20 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů, tímto níže uvedený dražebník vyhlašuje konání dobrovolné

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130320011N-2013. Čl. 1.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130320011N-2013. Čl. 1. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130320011N-2013 Čl. 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání elektronické dražby nedobrovolné. Dražba bude provedena elektronicky

Více

Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb.

Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. 1. Dražebník: NAXOS a.s. se sídlem: Holečkova 103/31, 150 00 Praha 5 IČO: 26445867 zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Dražební vyhláška č. 10B016DR, Reality GAIA, spol. s r.o. strana 1 z 7

Dražební vyhláška č. 10B016DR, Reality GAIA, spol. s r.o. strana 1 z 7 Dražební vyhláška o konání dobrovolné veřejné dražby V souladu s ustanovením 20 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů, tímto níže uvedený dražebník vyhlašuje konání

Více

Dražební vyhláška o konání Dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb.

Dražební vyhláška o konání Dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. Dražební vyhláška o konání Dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. V souladu s 20 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách, tímto níže uvedený dražebník vyhlašuje konání dobrovolné dražby.

Více

Evidenční číslo smlouvy: B / 15

Evidenční číslo smlouvy: B / 15 (dále jen "Smlouva") uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, v souladu s 50 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky elektronického obchodu www. ocostrava.cz zaměřeného na pronájem elektroniky, mobilních telefonů a poskytování dalších služeb 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Obchodní společnost Bestcena.cz

Více

zapsán v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

zapsán v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze v r, v DRAZEBNIVYHLASKA o provedení dražby dobrovolné dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č.202009 1. Dražebník: DFJ, spol. s r.o. se sídlem Vlkov pod Oškobrhem 21, 289 04 Opočnice IČ: 43145051, DIČ: CZ43145051

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Moderní ekonomická škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0784 Šablona: I/2 č. materiálu: VY_12_INOVACE_24 Jméno

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava-Radvanice O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava-Radvanice O Z N Á M E N Í 6434/OOL/2015-OOLR Č.j.: UZSVM/OOL/7098/2015-OOLR Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava-Radvanice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. OOL/086/2015/1 a jeho podmínkách na zjištění

Více

Byt 3 + kk s lodžií a sklepní kójí, Kpt. Stránského 993/8 Praha 9 Černý Most

Byt 3 + kk s lodžií a sklepní kójí, Kpt. Stránského 993/8 Praha 9 Černý Most JIŽ OD ROKU 1990 JSME VAŠÍ JISTOTOU VE SVĚTĚ REALIT Byt 3 + kk s lodžií a sklepní kójí, Kpt. Stránského 993/8 Praha 9 Černý Most Dražební vyhláška pro dražbu dobrovolnou (dle zákona č. 26/2000 Sb.) číslo:

Více

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ÚSCHOVĚ KUPNÍ CENY

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ÚSCHOVĚ KUPNÍ CENY KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ÚSCHOVĚ KUPNÍ CENY mezi těmito účastníky město Hrádek nad Nisou - a - [*vybraný navrhovatel*] - a - SPOLAK advokátní kancelář s.r.o. [1] Tato KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ÚSCHOVĚ

Více

Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva )

Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva ) Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva ) Evidenční číslo smlouvy: A 0 / 13 uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, v souladu s 50 zákona č. 458/2000

Více

5. Podrobné informace: - v kanceláři dražebníka NAXOS Brno a.s., Brno-město, Údolní 567/33, PSČ: 60200, tel.: 515903401

5. Podrobné informace: - v kanceláři dražebníka NAXOS Brno a.s., Brno-město, Údolní 567/33, PSČ: 60200, tel.: 515903401 Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. 1. Dražebník: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Údolní 567/33, PSČ 602 00 IČ: 292 131 77, DIČ: CZ29213177 společnost zapsána v obchodním

Více

Bod 1. Označení dražebníka a navrhovatele

Bod 1. Označení dražebníka a navrhovatele DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ OPAKOVANÉ vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů č. N63020 Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné

Více

Obchodní podmínky společnosti ACEMA Credit Czech, a.s., pro poskytování spotřebitelských úvěrů platné od 1.9.2014.

Obchodní podmínky společnosti ACEMA Credit Czech, a.s., pro poskytování spotřebitelských úvěrů platné od 1.9.2014. Obchodní podmínky společnosti ACEMA Credit Czech, a.s., pro poskytování spotřebitelských úvěrů platné od 1.9.2014. Účelem obchodních podmínek pro poskytnutí úvěru (dále také jen OP ) společnosti ACEMA

Více

vyhotovená dle 16a a 20 ZVD 1 Č. j: 17848

vyhotovená dle 16a a 20 ZVD 1 Č. j: 17848 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 16a a 20 ZVD 1 Č. j: 17848 Bod 1. Dražebník: BFT Management, a.s., V Olšinách 16/82, 100 00 Praha 10 - Strašnice, IČ: 25619055, za níž jedná RNDr. Jiří Bureš, Ph.D., statutární

Více

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle Příručky pro žadatele a příjemce Integrovaného operačního programu a dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Žádost o vyvěšení výběrového řízení na úřední desce

Žádost o vyvěšení výběrového řízení na úřední desce ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ HRADEC KRÁLOVÉ ODBOR ODLOUČENÉ PRACOVIŠTĚ NÁCHOD, RAISOVA 2055, 547 01 NÁCHOD P*"* lohy 935/HN

Více

SMLOUVA O UBYTOVÁNÍ. (dále jen smlouva ) (dále jen "ubytovaný")

SMLOUVA O UBYTOVÁNÍ. (dále jen smlouva ) (dále jen ubytovaný) SMLOUVA O UBYTOVÁNÍ (dále jen smlouva ) Student/ka: příjmení, jméno, titul Datum narození: Státní příslušnost: Číslo OP: cizinci uvedou číslo povolení k pobytu nebo pasu Trvalé bydliště IDStudenta/tky:

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

DODATEK č. 20 SMLOUVY č. 1/2004

DODATEK č. 20 SMLOUVY č. 1/2004 DODATEK č. 20 SMLOUVY č. 1/2004 na zajišťování služeb v oblasti nakládání s odpady, kterým se mění a nahrazuje smlouva č. 1/2004 z 15. 1. 2004 I. Smluvní strany Objednatel: Město Týniště nad Orlicí Sídlo:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník)

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) č. smlouvy objednatele:s 640 052 400 13 č. smlouvy zhotovitele:

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce podhledů chodeb v Poliklinice Prosek

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce podhledů chodeb v Poliklinice Prosek ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

1 Úkolem je určit, zda celé (!) tvrzení je pravdivé nebo ne

1 Úkolem je určit, zda celé (!) tvrzení je pravdivé nebo ne 1 Úkolem je určit, zda celé (!) tvrzení je pravdivé nebo ne a) Právnické osoby vedou pouze účetnictví. Účetnictví je úplné, když je vedeno v souladu se zákony ČR. Účetním obdobím je kalendářní nebo hospodářský

Více

Tuzemský platební styk a jeho nástroje

Tuzemský platební styk a jeho nástroje Tuzemský platební styk a jeho nástroje Obsah: 1. Charakteristika platebního styku 2. Rozdělení platebního styku 3. Tuzemský platební styk 4. Hotovostní platební styk a jeho nástroje 5. Bezhotovostní platební

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 38/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 38/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 38/2013 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. se sídlem: Praha 1 Josefov, Široká 36/5, PSČ 110 00 IČO: 24225207

Více

ZÁRUKY. Obecné informace pro žadatele týkající se přijetí, uvolnění, propadnutí záruky

ZÁRUKY. Obecné informace pro žadatele týkající se přijetí, uvolnění, propadnutí záruky Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: +420 222 871 620 fax: +420 222 871 765 e-mail: info@szif.cz http://www.szif.cz Obecné informace pro žadatele týkající se přijetí, uvolnění, propadnutí záruky Platnost

Více

Účetnictví spol. s r. o. na přelomu roku

Účetnictví spol. s r. o. na přelomu roku Komplexní maturitní zkouška úkol č. 1 šk. rok 2013/2014 Účetnictví spol. s r. o. na přelomu roku Firma Design, s. r. o. se zabývá návrhy interiérů a vybavením kanceláří, restaurací apod. Někdy také zajišťuje

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU ESHOP.TIERRAVERDE.CZ

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU ESHOP.TIERRAVERDE.CZ VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU ESHOP.TIERRAVERDE.CZ I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Prodávající a provozovatel internetového obchodu: TIERRA VERDE s.r.o. Společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Kupní smlouva na pozemek E_/1. I. Úvodní ustanovení

Kupní smlouva na pozemek E_/1. I. Úvodní ustanovení Kupní smlouva na pozemek E_/1 Účastníci smlouvy: LANDWEALTH CZ s.r.o. IČ 26225328 se sídlem Jihlava Heroltice 65, PSČ 586 01 zastoupená Ing. Vladimírou Johnovou a Ing. Petrem Pokorným, jednateli (dále

Více

SMLOUVA DODAVATELSKÁ

SMLOUVA DODAVATELSKÁ SMLOUVA DODAVATELSKÁ Odbytové družstvo ebioneta a Člen Odbytového družstva ebioneta - Dodavatel Stránka 1 Tato SMLOUVA DODAVATELSKÁ (dále jen Smlouva ) uzavřená dle zákona č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník,

Více

Smlouva o poskytování sociální služby v Domově pro seniory Tovačov, p. o.

Smlouva o poskytování sociální služby v Domově pro seniory Tovačov, p. o. Smlouva o poskytování sociální služby v Domově pro seniory Tovačov, p. o. č. Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Uživatel: jméno a příjemní datum narození bydliště (v textu této smlouvy dále jen

Více

Obchodní podmínky internetového obchodu zdrave zvire

Obchodní podmínky internetového obchodu zdrave zvire Obchodní podmínky internetového obchodu zdrave zvire 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetového obchodě http://zdrave zvire.cz a upravují vzájemná práva a povinnosti

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany Kupní smlouva č. 122800250, Strana 1 (celkem 9) KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany Česká republika Ministerstvo obrany Se sídlem: Tychonova 1, 160 01 Praha 6 IČO: 60162694 DIČ: CZ60162694 Bankovní

Více

POJISTNÉ NA SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ 1. vydání 1. aktualizace k 1. 8. 2009

POJISTNÉ NA SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ 1. vydání 1. aktualizace k 1. 8. 2009 POJISTNÉ NA SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ 1. vydání 1. aktualizace k 1. 8. 2009 Nabyl úèinnosti 1. března 2009 Str. 10 Zákon č. 41/2009 Sb., o změně některých zákonů v souvislosti s přijetím trestního zákoníku

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Číslo: D 01/2016

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Číslo: D 01/2016 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Číslo: D 01/2016 V souladu s 20 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách a vyhlášky č. 18/2014, o stanovení podmínek postupu při elektronické dražbě, tímto níže uvedený dražebník

Více

Vzory jednoduchých právních písemnosti

Vzory jednoduchých právních písemnosti Vzory jednoduchých právních písemnosti Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Dlužní úpis Potvrzuji, že jsem si dnes vypůjčila

Více

Smlouva o zřízení věcného břemene

Smlouva o zřízení věcného břemene Smlouva o zřízení věcného břemene č. 4100934324. (dále jen Smlouva ) k provedení (v souladu s) ustanovení 76 odst. 7 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických

Více