Soutěž o návrh reklamního předmětu města Czechowice-Dziedzice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Soutěž o návrh reklamního předmětu města Czechowice-Dziedzice"

Transkript

1 Tisková zpráva Soutěž o návrh reklamního předmětu města Czechowice-Dziedzice Starosta města Czechowice-Dziedzice už podruhé vyhlašuje soutěž o návrh reklamního předmětu, který zajímavým a inspirativním způsobem bude propagovat Czechowice- Dziedzice v Euroregionu Beskydy. Termín pro odevzdání návrhů: 18. června Vítěz obdrží finanční odměnu!!! Soutěž je otevřená pro všechny zájemce, bezplatná a mezinárodní. Je určena pro všechny kreativní osoby, které si ocení zejména moderní design užitkových předmětů. Propagační předmět by měl být jednoznačně spojen s městem, vyjadřovat jeho místní potenciál, unikátní ráz a aspirace a odrážet heslo: Czechowice-Dziedzice. Město se zápalem. Očekáváme nestandardní a inovační přístup návrhářů k tomuto tématu. Oceněný návrh bude podepsán jménem výherce a zařazen do sériové výroby a využíván ve velké míře při propagaci města Czechowice-Dziedzice. Návrhy lze zpracovávat individuálně nebo ve skupinách. Návrhy můžete posílat poštou na adresu Městského úřadu: Urząd Miasta w Czechowicach-Dziedzicach, Plac Jana Pawła II 1, Czechowice-Dziedzice nebo doručit osobně na podatelnu Městského úřadu Czechowice-Dziedzice v uzavřené obálce označené názvem Soutěž o návrh reklamního předmětu propagujícího město Czechowice-Dziedzice. Přílohy: pravidla soutěže přihláška do soutěže Další informace týkající se soutěže můžete získat v Oddělení strategie, rozvoje a propagace Městského úřadu Czechowice-Dziedzice, tel , p.janik@um.czechowice-dziedzice.pl.

2 Mezinárodní soutěž o návrh reklamního předmětu propagujícího město Czechowice- Dziedzice v Euroregionu Beskydy PRAVIDLA 1 Všeobecná ustanovení 1. Tyto pravidla stanoví zásady, rozsah a podmínky účastí v soutěži o návrh reklamního předmětu propagujícího město Czechowice-Dziedzice v Euroregionu Beskydy, dále jen Soutěž. 2. Pořadatelem Soutěže je Městský úřad Czechowice-Dziedzice, se sídlem Plac Jana Pawła II 1, dále jen Pořadatel. 3. Cílem Soutěže je získat originální návrh reklamního předmětu, jenž bude určen k propagaci města Czechowice-Dziedzice, a to zajímavým a inspirujícím způsobem. Reklamní předmět bude vyroben podle vítězného návrhu. 2 Účastníci Soutěže 1. Soutěž je otevřená pro všechny zájemce, mezinárodní a je určena přede vším pro grafiky, návrháře, výtvarníky, odborníky na reklamní navrhování, architekty a také nadšence, žáky a studenty z Polska a České republiky. U nezletilých osob bude požadován písemný souhlas rodičů nebo zákonných zástupců na přihlášce do soutěže, která je přílohou č Návrhy mohou být zpracovány individuálně nebo ve skupinách. 3. Soutěže se nemohou zúčastnit zaměstnanci Pořadatele soutěže, členové Poroty soutěže a také jejích nejbližší příbuzní. Za nejbližších příbuzných se považuje předky, potomky, sourozence, manžele a osvojené osoby. 3 Podmínky účasti

3 1. Účast v Soutěži je bezplatná a dobrovolná. 2. Návrh reklamního předmětu musí obsahovat popisnou část (technický popis, nezbytný pro řádnou výrobu reklamního předmětu, popis vlastnosti produktu a možnosti jeho rozšiřování prostřednictvím různých technologií s využitím různých materiálů, předpokládané náklady na výrobu projektu včetně obalu) a grafickou část (2D nebo 3D vizualizace, výkresy, řezy). 3. Návrh reklamního předmětu je třeba předložit v tištěné podobě ve formátu A4. Navíc účastník Soutěže může přiložit návrh v elektronické podobě, a to na disku CD ve formátu CDR, PDF nebo JPG v rozlišení min. 300 DPI. 4. Účastník soutěže může přihlásit do soutěže max. 3 návrhy. 5. Přihlášené návrhy musí splňovat následující požadavky: musí být autorskými projekty, navrhovaný reklamní předmět musí být trvalým produktem, který lze skladovat a distribuovat po delší dobu, musí být vytvořeny technikou, kterou lze uplatnit ve velkém měřítku mít užitkovou a estetickou hodnotu, musí být neopakovatelné a inovační, musí být jednoznačně spojen s městem, vyjadřovat jeho místní potenciál, ráz a aspirace a odrážet heslo: Czechowice-Dziedzice. Město se zápalem, tvořit vyobrazení města Czechowice-Dziedzice jako atraktivního místo pro bydlení, určovat identitu města a plnit propagační úlohu. 6. Účastník Soutěže je povinen přiložit k soutěžnímu návrhu vyplněnou přihlášku do soutěže, na které vlastnoručním podpisem (nebo u nezletilých osob podpisem zákonného zástupce) vyjadřuje souhlas s uvedením osobních údajů účastníků za účelem vybrat vítěze a udělit cenu. Uvedením svých osobních údajů účastník souhlasí se zveřejněním jeho jména a příjmení a soutěžního návrhu (s přiloženou fotkou návrhu) na webových stránkách Pořadatele a v jiných médiích, ve kterých budou představené návrhy. Pořadatel zdůrazňuje, že uvedené osobní údaje budou použity pouze za účelem provedení Soutěže. 7. Návrhy zaslané bez podepsané přihlášky do soutěže nebudou hodnoceny. 4 Termín a podmínky odevzdání soutěžních návrhů 1. Návrh reklamního předmětu včetně vyplněné přihlášky do soutěže pošlete poštou na adresu Městského úřadu: Urząd Miasta w Czechowicach-Dziedzicach, plac Jana Pawła II 1, Czechowice-Dziedzice nebo doručte osobně na podatelnu Městského úřadu Czechowice-Dziedzice, nám. Jana Pawła II 1, Czechowice-Dziedzice v uzavřené obálce označené názvem Soutěž o návrh reklamního předmětu propagujícího město Czechowice-Dziedzice.

4 2. Termin pro odevzdání návrhů: 18. června 2012 (rozhodující je termín doručení návrhu do sídla Pořadatele). 3. Pořadatel nezodpovídá za případné poškození nebo zničení nesprávně zajištěných návrhů. 5 Vyhodnocení návrhů a pravidla udělování cen 1. Vítěze Soutěže vybere Porotu soutěže, jmenovanou Primátorem města Czechowice- Dziedzice. 2. Předsedou Poroty je Primátor města Czechowice-Dziedzice. 3. Rozhodnutí Poroty je definitivní a není možné se proti němu odvolat. 4. Pořadatel si vyhrazuje právo na ukončení soutěžního řízení bez určení nejlepšího návrhu, a tím bez udělení hlavní ceny. 5. Informace o vítězném návrhu bude zveřejněna na webových stránkách Městského úřadu Czechowice-Dziedzice ( a v Úředním věstníku města Czechowice-Dziedzice. 6. Vítěz Soutěže bude informován telefonicky a dopisem o výsledku soutěže. 7. Návrhy budou hodnoceny dle následujících kritérií: a. originalita návrhu, invence, b. snadná rozpoznatelnost a zapamatovatelnost, c. estetický vzhled reklamního předmětu, d. zajímavá forma a účelnost. 8. Za nejlepší návrh, určený Porotou soutěže bude udělena cena ve výši 3.800,00 PLN. 9. Soutěžní výbor je oprávněn udělit čestné uznání. 10. Udělená cena bude předána vítězi soutěže ve lhůtě 30 dní od dne vyhlášení výsledků Soutěže. 11. Soutěžní cena je příjmem ze zdroje, určeného dle čl. 10 odst. 1 bod 9 zákona ze dne 26. července 1991 o dani z příjmů fyzických osob (tj. Sb. 2010, č. 51, položka 307 ve znění pozdějších změn) a podléhá zdanění paušální daní z příjmů ve výši 10% ceny, podle článku 30 odst. 1 bod 2 výše uvedeného zákona. 12. V případě, že vítězem Soutěže je fyzická osoba - živnostník, a soutěžní návrh bude zpracován v souvislosti s předmětem jeho podnikatelské činnosti, cenu lze považovat za příjem z živnostenské činnosti, podléhající zdanění dle všeobecných pravidel, vzhledem k němuž Pořadatel nebude povinen splnit povinnosti plátce daně z příjmu fyzických osob. 6 Autorská práva 1. Vítěz Soutěže je povinen převést na Pořadatele veškerá majetková autorská práva k soutěžnímu návrhu, doručenému Pořadateli a právo k neomezenému použití a nakládání Pořadatelem v tuzemsku a v zahraničí, v oblastech užití dle čl. 50 Zákona ze dne 4.

5 února 1994 o autorských právech a příbuzných právech (Sb č. 90 pol. 631 ve znění pozdějších změn). zejména z hlediska propagační, marketingové a reklamní činnosti, včetně práva na: a. výhradnímu použití a využití soutěžního návrhu při veškeré propagační, informační činnosti a poskytování služeb, b. zaznamenávání a rozšiřování soutěžního návrhu pomocí všech grafických technik, c. rozšiřování prováděním záznamu soutěžního návrhu na elektronických nosičích, d. zveřejňování soutěžního návrhu na veškerých uzavřených a otevřených akcích, e. vysílání prostřednictvím drátové, bezdrátové televize a prostřednictvím satelity, Internetu, f. uvádění na trh, vydávání a rozšiřování propagačních a reklamních materiálu s využitím soutěžního návrhu, g. využívání reklamního předmětu včetně jeho změn a úprav ve všech dostupných podobách, mj. v propagačních prostředcích včetně televizní, rozhlasové, tiskové, venkovní reklamy (Outdoor), propagačních materiálech určených pro prezentaci w mediích (BTL), plakátech, reklamních letácích, brožurách a jiných propagačních příslušenstvích. Za tímto účelem vítěz Soutěže se zavazuje, že podepíše smlouvu o převodu majetkových práv bezodkladně po obdržení ceny. 2. V rámci převodu autorských majetkových práv dle odst. 1, autor vítězného návrhu převádí na Pořadatele závislá autorská práva k soutěžnímu návrhu, včetně práva na provádění nebo objednávání u třetích osob zpracování díla a využití vzniklých tímto způsobem zpracování díla a nakládaní s právy k nim v rozsahu a dle užitných oblasti, stanovených ve výše uvedeném odst Vítěz Soutěže se zavazuje, že nebude uplatňovat žádné nároky vůči Pořadateli Soutěže z titulu využití návrhu reklamního předmětu nebo z titulu jeho nevyužití. 3. Předáním soutěžních návrhů předávající osoba prohlašuje, že tyto návrhy neporušují práva třetích osob, zejména neporušují jejich majetková a osobní autorská práva. Účastník nese plnou zodpovědnost v případě, že třetí osoba uplatní nárok na účastníkem přihlášený soutěžní návrh. 7 Závěrečná ustanovení 1. Zaslané návrhy nebudou vráceny. 2. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž kdykoliv přerušit, upravit nebo prodloužit z důvodu, nezávislých na jeho vůli. 3. Pořadatel je oprávněn zrušit soutěž bez udání důvodů a také neurčit vítěze. 4. Osoby, které nesplňují jakékoliv požadavky, uvedené v těchto pravidlech nebo uvedou nepravdivé údaje, budou automaticky vyřazeny ze soutěže. 5. Přihlášením do soutěže účastník souhlasí s obsahem těchto pravidel.

6 6. Táto pravidla nabývají platnosti dnem zahájení soutěže, tj. vyhlášení soutěže na webových stránkách Pořadatele. 7. Další informace můžete získat v Oddělení strategie, rozvoje a propagace Městského úřadu Czechowice-Dziedzice, tel , p.janik@um.czechowicedziedzice.pl. 8. Přihláška do soutěže je nedílnou částí těchto pravidel jako příloha č. 1

7 Projekt byl financován z prostředků státního rozpočtu a Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Operačního programu zahraniční spolupráce Příloha č. 1 k pravidlům soutěže o návrh reklamního předmětu propagujícího město Czechowice-Dziedzice v Euroregionu Beskydy PŘIHLÁŠKA DO SOUTĚŽE ÚDAJE O ÚČASTNÍKOVI SOUTĚŽE Jméno a příjmení/ název účastníka soutěže: rodné číslo. DIČ. Korespondenční adresa: ul.. PSČ -. obec.. telefon fax Místo trvalého pobytu: ul.. PSČ -. obec.. telefon fax Popis reklamního předmětu: a) Název reklamního předmětu: b) Technologie výroby reklamního předmětu: c) Materiál, ze kterého bude reklamní předmět výroben:

8 Projekt byl financován z prostředků státního rozpočtu a Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Operačního programu zahraniční spolupráce d) Rozměry reklamního předmětu: e) Předpokládané náklady na výrobu 1 ks reklamního předmětu: f) ostatní údaje PROHLÁŠENÍ Tímto prohlašuji, že přihlášený do Soutěže návrh reklamního předmětu, propagujícího město Czechowice-Dziedzice je mým vlastním dílem a neporušuje osobní autorská práva jiných osob. Zároveň prohlašuji, že jsem se seznámil/a s pravidly Soutěže o návrh reklamního předmětu, propagujícího město Czechowice-Dziedzice, zejména s jejich ustanoveními, týkajícími se převodu autorských práv ( 6 pravidel Soutěže), a s jejich ustanoveními bez výhrad souhlasím..... (datum a čitelný podpis účastníka/účastníků soutěže).... (datum a čitelný podpis zákonného zástupce nezletilého účastníka soutěže stupeň příbuzenství)

Mezinárodní soutěž o návrh reklamního předmětu propagujícího město Czechowice- Dziedzice v Euroregionu Beskydy

Mezinárodní soutěž o návrh reklamního předmětu propagujícího město Czechowice- Dziedzice v Euroregionu Beskydy Mezinárodní soutěž o návrh reklamního předmětu propagujícího město Czechowice- Dziedzice v Euroregionu Beskydy PRAVIDLA 1 Všeobecná ustanovení 1. Tyto pravidla stanoví zásady, rozsah a podmínky účastí

Více

Mezinárodní výběrové řízení na vytvoření grafického prvku loga Czechowic-Dziedzic

Mezinárodní výběrové řízení na vytvoření grafického prvku loga Czechowic-Dziedzic Mezinárodní výběrové řízení na vytvoření grafického prvku loga Czechowic-Dziedzic ŘÁD výběrového řízení na vytvoření grafického prvku loga Czechowic-Dziedzic 1 Obecná ustanovení 1.Tento řád určuje pravidla,

Více

INOVAČNÍ FIRMA MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016 Junior inovátor pravidla soutěže

INOVAČNÍ FIRMA MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016 Junior inovátor pravidla soutěže INOVAČNÍ FIRMA MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016 Junior inovátor pravidla soutěže Vyhlášení: 24. března 2016 Ukončení příjmu přihlášek: 30. června 2016 Vyhlášení výsledků: 11. října 2016 1. PŘEDMĚT SOUTĚŽE

Více

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu!

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Organizátorem soutěže je společnost PHD, a.s., se sídlem Lomnického 1705/5, 140 00 Praha 4 Nusle, zapsána

Více

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš?

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž A Ty? Kam jdeš?, jejímž pořadatelem je společnost CCC Czech, s.r.o., se sídlem Praha 9, Českomoravská 2420/15,

Více

Město Kolín Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I. Tel.: +420 321 748 111, fax: +420 321 748 911

Město Kolín Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I. Tel.: +420 321 748 111, fax: +420 321 748 911 Veřejná neanonymní soutěž na vytvoření jednotného vizuálního stylu města Kolína Město Kolín vyhlašuje veřejnou jednokolovou neanonymní soutěž na vytvoření jednotného vizuálního stylu reprezentujícího město

Více

VEŘEJNOU JEDNOKOLOVOU ARCHITEKTONICKO VÝTVARNOU SOUTĚŽ O NÁVRH NA ŘEŠENÍ INTERIÉRŮ SCIENCE CENTRA A PLANETÁRIA

VEŘEJNOU JEDNOKOLOVOU ARCHITEKTONICKO VÝTVARNOU SOUTĚŽ O NÁVRH NA ŘEŠENÍ INTERIÉRŮ SCIENCE CENTRA A PLANETÁRIA TECHMANIA SCIENCE CENTER, obecně prospěšná společnost, Plzeň v y h l a š u j e v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v souladu s ustanovením zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

VZOR SOUTĚŽNÍCH PODMÍNEK ARCHITEKTONICKÉ /URBANISTICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH

VZOR SOUTĚŽNÍCH PODMÍNEK ARCHITEKTONICKÉ /URBANISTICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH - VZOR SOUTĚŽNÍCH PODMÍNEK ARCHITEKTONICKÉ /URBANISTICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH pro potřeby zadavatelů veřejných zakázek podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách V následujícím vzoru se texty psanými

Více

SPORTOVNÍ AREÁL BLANICE VODŇANY

SPORTOVNÍ AREÁL BLANICE VODŇANY MĚSTO VODŇANY NÁM. SVOBODY 18/I 389 01 VODŇANY v y h l a š u j e v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v souladu s ustanovením zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

SOUTĚŽ O NÁVRH LOGA OSLAV 750 LET EXISTENCE MĚSTA JESENÍKU

SOUTĚŽ O NÁVRH LOGA OSLAV 750 LET EXISTENCE MĚSTA JESENÍKU Město Jeseník vyhlašuje SOUTĚŽ O NÁVRH LOGA OSLAV 750 LET EXISTENCE MĚSTA JESENÍKU veřejnou zakázku malého rozsahu na služby nejedná se o zadávací řízení dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb.,

Více

PROJEKTOVOU SOUTĚŽ NA PLÁNI

PROJEKTOVOU SOUTĚŽ NA PLÁNI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 5 vyhlašuje PROJEKTOVOU SOUTĚŽ NA PLÁNI a vydává k tomu tyto Soutěžní podmínky Městská část Praha 5 vyhlašuje tuto soutěž v souladu se Soutěžním řádem České komory architektů ze dne

Více

Sance pro vnitroblok v Plzni na Borech SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY

Sance pro vnitroblok v Plzni na Borech SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY " Sance pro vnitroblok v Plzni na Borech SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY STATUTÁRNÍ MĚSTO PLZEŇ - MĚSTSKÝ OBVOD PLZEŇ 3 vyhlašuje v souladu s ustanovením zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

VEŘEJNÁ SOUTĚŽ ZNAČKA A LOGOTYP PŘEDSEDNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY. Soutěžní podmínky

VEŘEJNÁ SOUTĚŽ ZNAČKA A LOGOTYP PŘEDSEDNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY. Soutěžní podmínky ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY SEKCE PRO PŘEDSEDNICTVÍ ČR V RADĚ EU ODBOR KOMUNIKACE Mgr. Ondřej Karas, tiskový mluvčí pro předsednictví ČR v Radě EU, e-mail: karas.ondrej@vlada.cz, mobil: 724 516 813, tel:

Více

VÝROBEK ZLÍNSKÉHO KRAJE 2011

VÝROBEK ZLÍNSKÉHO KRAJE 2011 AGRÁRNÍ KOMORA ZLÍNSKÉHO KRAJE se sídlem ve Zlíně Zarámí 88, 760 41 Zlín VÝROBEK ZLÍNSKÉHO KRAJE 2011 ZÁSADY PRO UDĚLENÍ OCENĚNÍ A PŘÍLOHY Vyhlášení Výrobku Zlínského kraje 2011 - PERLA ZLÍNSKA proběhne

Více

MĚSTO KROMĚŘÍŽ. v y h l a š u j e

MĚSTO KROMĚŘÍŽ. v y h l a š u j e MĚSTO KROMĚŘÍŽ v y h l a š u j e v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v souladu s ustanovením zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění

Více

BURDA Praha spol. s. r. o. Přemyslovská 2845/43 130 00 Praha 3 Tel. +420 221 589 411 Fax. +420 296 521 368

BURDA Praha spol. s. r. o. Přemyslovská 2845/43 130 00 Praha 3 Tel. +420 221 589 411 Fax. +420 296 521 368 Obchodní podmínky společnosti BURDA Praha, spol. s r.o. platné pro spolupráci v rámci projektu Dny Marianne 2016 pro subjekty s provozovnami umístěnými na území České a Slovenské republiky 1. Obecná ustanovení

Více

Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb

Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb Místní rybářská skupina Bielská země PRAVIDLA KULINÁŘSKÉ SOUTĚŽE VELKÉ VAŘENÍ PRO RESTAURACI O PŘÍPRAVU NEJLEPŠÍHO JÍDLA

Více

DUPONT CZ, S.R.O. v y h l a š u j e

DUPONT CZ, S.R.O. v y h l a š u j e DUPONT CZ, S.R.O. v y h l a š u j e s přihlédnutím k ustanovení 847 až 849 zákona č. 40/1964, občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, s přihlédnutím k ustanovení zákona č. 360/1992 Sb, o výkonu

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

Více

Č.J.: 01177/2015 NÁZEV ZAKÁZKY: VINOŘSKÝ ZPRAVODAJ. Předpokládaná hodnota zakázky: max. 1.200.000,- bez DPH

Č.J.: 01177/2015 NÁZEV ZAKÁZKY: VINOŘSKÝ ZPRAVODAJ. Předpokládaná hodnota zakázky: max. 1.200.000,- bez DPH Č.J.: 01177/2015 VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K ŘÍZENÍ O ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM

Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM (dále jen soutěž ). Tato

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ PŘEMĚNA ČÁSTI BÝVALÉ NEMOCNICE NA MĚSTO. v y h l a š u j e. a vydává k tomu tyto. s o u t ě ž n í p o d m í n k y

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ PŘEMĚNA ČÁSTI BÝVALÉ NEMOCNICE NA MĚSTO. v y h l a š u j e. a vydává k tomu tyto. s o u t ě ž n í p o d m í n k y MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ v y h l a š u j e v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v souladu s ustanovením zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: ROP NUTS II Moravskoslezsko CZ.1.10/2.2.00/30.01665 Modernizace přírodovědné

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

Více

SOUTĚŽNÍCH PODMÍNKY VÝTVARNÉ SOUTĚŽE O NÁVRH. pro potřeby zadavatelů veřejných zakázek podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

SOUTĚŽNÍCH PODMÍNKY VÝTVARNÉ SOUTĚŽE O NÁVRH. pro potřeby zadavatelů veřejných zakázek podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách SOUTĚŽNÍCH PODMÍNKY VÝTVARNÉ SOUTĚŽE O NÁVRH pro potřeby zadavatelů veřejných zakázek podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách MĚSTO NEPOMUK v y h l a š u j e v souladu se zákonem č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název: Klastr českých nábytkářů, družstvo Sídlo: Kozí 26/4, 602 00 Brno Zastoupený: Ing. Radek Brychta zmocněnec k výkonu práv a povinností spojených s funkcí předsedy Klastru

Více

Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar

Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Každé dítě může být Superstar (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh.

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. I. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže pod názvem Vibrostation funguje. Můj příběh. o možnost vyhrát jeden z 100 kusů poukázek na 7 x cvičení

Více

INFOCENTRUM MĚSTA Karlovy Vary vyhlašuje veřejnou neanonymní soutěž na vytvoření návrhu grafického manuálu pro město Karlovy Vary

INFOCENTRUM MĚSTA Karlovy Vary vyhlašuje veřejnou neanonymní soutěž na vytvoření návrhu grafického manuálu pro město Karlovy Vary INFOCENTRUM MĚSTA Karlovy Vary vyhlašuje veřejnou neanonymní soutěž na vytvoření návrhu grafického manuálu pro město Karlovy Vary Vyhlašovatel: INFOCENTRUM MĚSTA Karlovy Vary, o.p.s. Obsah 1. Předmět soutěže...

Více

Pravidla soutěže a ankety Obecná ustanovení

Pravidla soutěže a ankety Obecná ustanovení Pravidla soutěže a ankety Obecná ustanovení 1. Soutěž Zábradlí 100x jinak (dále také jen soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 10. 6. do 21. 7. 2013. 2. Účastníkem soutěže se stává každý

Více

1.1 Pro účely těchto Obchodních podmínek se pod dále uvedenými pojmy rozumí následující:

1.1 Pro účely těchto Obchodních podmínek se pod dále uvedenými pojmy rozumí následující: Obchodní podmínky společnosti BURDA Media 2000 s. r. o. platné pro spolupráci v rámci projektu Dny Marianne 2014 pro subjekty s provozovnami umístěnými na území České republiky 1. Obecná ustanovení 1.1

Více

Ceník inzerce Platný od 1.10.2007 Mutace Platný Jablonec od 1.10.2007 nad Nisou

Ceník inzerce Platný od 1.10.2007 Mutace Platný Jablonec od 1.10.2007 nad Nisou Ceník inzerce Platný od 1.10.2007 Mutace Platný Jablonec od 1.10.2007 nad Nisou CENÍK INZERCE PLATNÝ OD 1. 10. 2007 HOLD, vydává Studio ReVi, s.r.o. Kašparova 79, 463 12 Liberec 25, tel.. 482 737 380,

Více

Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období 2015-2020

Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období 2015-2020 Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období 2015-2020 Město Ústí nad Labem vyhlašuje veřejnou, jednokolovou, neanonymní soutěž na vytvoření loga (logotypu)

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA v y h l a š u j e v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž )

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel Spotřebitelskou soutěž pořádá společnost PRIA LABS s.r.o., Nad Stráněmi 5656, 760 05 Zlín, IČO: 026 07 859, spisová

Více

SOUTĚŽ O NÁVRH Urbanistické řešení širšího centra města Karlovy Vary

SOUTĚŽ O NÁVRH Urbanistické řešení širšího centra města Karlovy Vary STATUTÁRNÍ MĚSTO KARLOVY VARY v y h l a š u j e přiměřeně podle ustanovení 103 a následujících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), v souladu se

Více

2016_52 Dodání a instalace WIFI na poliklinice Horníkova 34, Brno-Líšeň"

2016_52 Dodání a instalace WIFI na poliklinice Horníkova 34, Brno-Líšeň Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů na níže specifikovanou veřejnou zakázku. 1 Název veřejné

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 91246/2014 MUCL/169261 /2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Písek Velké náměstí 114 397 19 Písek

Město Písek Velké náměstí 114 397 19 Písek Město Písek Velké náměstí 114 397 19 Písek v y h l a š u j e v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v souladu s ustanovením zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Reklamní diáře pro rok 2015 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p.

Více

Obchodní podmínky ze dne 1.4.2014. A. Předmět Obchodních podmínek. písemné smlouvy), ve které se na tyto Obchodní podmínky odkazuje.

Obchodní podmínky ze dne 1.4.2014. A. Předmět Obchodních podmínek. písemné smlouvy), ve které se na tyto Obchodní podmínky odkazuje. Všeobecné obchodní podmínky pro dodání zboží a provedení díla, resp. jiných plnění (dále jen Obchodní podmínky ) vydané ve smyslu ustanovení 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Poptávkové řízení. I. Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky. 1. Název zakázky: Cestovní ruch v České republice 2007 (odborná brožura)

Poptávkové řízení. I. Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky. 1. Název zakázky: Cestovní ruch v České republice 2007 (odborná brožura) V Praze dne 4. 7. 2008 Č.j: 23175/2008-15/862 Poptávkové řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 13. 5. do 3. 7. 2013.

soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 13. 5. do 3. 7. 2013. Pravidla soutěže a ankety 1. Obecná ustanovení 1. Soutěž O nejzajímavější pokrm z vaší trouby (dále také jen soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 13. 5. do 3. 7. 2013. 2. Výběr vítězů v

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku 1. Pořadatel Pořadatelem Soutěže je společnost Kofola a.s., se sídlem Krnov, Pod Bezručovým vrchem, Za

Více

VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE NA VYTVOŘENÍ LOGA A LOGOTYPU KULTURNÍHO CENTRA LÍŠEŇ P.O.

VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE NA VYTVOŘENÍ LOGA A LOGOTYPU KULTURNÍHO CENTRA LÍŠEŇ P.O. VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE NA VYTVOŘENÍ LOGA A LOGOTYPU KULTURNÍHO CENTRA LÍŠEŇ P.O. Kulturní centrum Líšeň p.o. vyhlašuje soutěž na vytvoření logo organizace. 1. Identifikační údaje vyhlašovatele Název

Více

P R A V I D L A. Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL. 1 Obecná ustanovení

P R A V I D L A. Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL. 1 Obecná ustanovení P R A V I D L A Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL 1 Obecná ustanovení 1. Fotografická soutěž s názvem Historie měst v objektivu město očima obyvatel (dále jen Soutěž ),

Více

Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) a vizuální identity Kmochova Kolína

Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) a vizuální identity Kmochova Kolína Město Kolín Oddělení marketingu a propagace Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 111, fax: +420 321 720 911 e-podatelna: posta@mukolin.cz, web: http://www.mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Vyřizuje:

Více

I. Úvodní ustanovení. II. Zaměření a výše podpory

I. Úvodní ustanovení. II. Zaměření a výše podpory Příloha k Příkazu ministra č. 7/2011 Pravidla použití finančních prostředků dotačního programu Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností I. Úvodní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LHS GLOBAL v.o.s. se sídlem tř. Budovatelů 2531, 434 01 Most identifikační číslo: 22795201 / DIČ CZ22795201 zapsané v obchodním rejstříku vedeném krajským soudem

Více

Úplná pravidla soutěže s Českými drahami

Úplná pravidla soutěže s Českými drahami Úplná pravidla soutěže s Českými drahami Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte zájezd do Legolandu (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel

MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel DATUM ZVEŘEJNĚNÍ 1.6.2015 EVIDENČNÍ ČÍSLO 08-2015 Výzva k podání

Více

SIKLA BOHEMIA, s r.o.

SIKLA BOHEMIA, s r.o. Všeobecné obchodní podmínky platné od 01.04.2011 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) vydala obchodní společnost Sikla Bohemia, s.r.o. se sídlem v Praze 20, Do Čertous 2620/11, PSČ 193 21, dále

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBECNÁ USTANOVENÍ V souladu s ustanovením 273 obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb., ve znění změn a doplňků, ke zjednodušení praxe uzavírání kupních smluv o dodávkách zboží

Více

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009 Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na stavební práce Ve smyslu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Skladové haly Sklad hořlavých kapalin - EPS

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Skladové haly Sklad hořlavých kapalin - EPS VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Skladové haly Sklad hořlavých kapalin - EPS ODDÍL I. ZADAVATEL, PŘEDMĚT ZAKÁZKY I.1.) ZADAVATEL I.1.1.) Identifikační údaje Obchodní firma: AL INVEST Břidličná, a.s. Sídlo: Bruntálská

Více

Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Organizátorem Soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále

Více

Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Organizátorem Soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY 1. Specifikace společnosti (dále také jen prodávající ) Sídlo: Ptenský Dvorek 99, Ptení, Česká republika IČ: 26243237, DIČ: CZ26243237 Tel.: 582 319 235, Fax: 582 319

Více

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci V roce 1919 založil v severním Londýně britský fyzik F. D. Edwards firmu, která začala jako první ve Velké Británii vyrábět vakuové vývěvy. Průmyslové

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Typ Služby nabízené Poskytovatelem

Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Typ Služby nabízené Poskytovatelem Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Obchodní podmínky (dále jen "Podmínky") vydané na základě 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu ustanovení 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění obchodní společnosti AUTRONIC, s.r.o., IČO: 49549642, se sídlem Chrustenice č.p. 270, Chrustenice,

Více

Podmínky a informace pro přidělení dotace na realizaci inženýrských sítí na akci Pěší zóna tř. Míru Sladkovského ul.

Podmínky a informace pro přidělení dotace na realizaci inženýrských sítí na akci Pěší zóna tř. Míru Sladkovského ul. Podmínky a informace pro přidělení dotace na realizaci inženýrských sítí na akci Pěší zóna tř. Míru Sladkovského ul. 1.O dotaci může žádat fyzická nebo právnická osoba písemně na předepsaném formuláři

Více

Obchodní podmínky. 2. Prodávajícím a provozovatelem internetového obchodu je společnost WorkMed s.r.o.

Obchodní podmínky. 2. Prodávajícím a provozovatelem internetového obchodu je společnost WorkMed s.r.o. Obchodní podmínky společnosti WorkMed s.r.o., IČ: 019 90 381, se sídlem Praha 9, Chmelická 552, PSČ 190 16 zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze v oddíle C, vložka 16723 (dále jen WorkMed

Více

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Garnier Pure (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz 1. Obecná ustanovení 1. Společnost Seznam.cz, a.s. se sídlem na adrese Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ 150 00, Praha 5, IČO:

Více

Obchodní podmínky J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOSTI, a.s.

Obchodní podmínky J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOSTI, a.s. OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO VYDÁVÁNÍ A ODKUPOVÁNÍ PODÍLOVÝCH LISTŮ INVESTIČNÍCH FONDŮ ADMINISTROVANÝCH J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOSTÍ, a.s. (dále jen Podmínky ) Platné od 1. 2. 2015 1. ČLÁNEK Základní informace

Více

Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb

Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb Místní rybářská skupina Bielská země PRAVIDLA KULINÁŘSKÉ SOUTĚŽE VELKÉ VAŘENÍ PRO RESTAURACI O PŘÍPRAVU NEJLEPŠÍHO JÍDLA

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti. Pavel Šimela. fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti. Pavel Šimela. fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Pavel Šimela fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku se sídlem Staříč 224, 739 43 identifikační číslo: 69614822 bankovní

Více

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY - POZEMKY

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY - POZEMKY PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY - POZEMKY KVĚTEN 2013 OMEZENÍ ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ: NE SPOLEČNÁ NABÍDKA VÍCE OSOB: VARIANTY NABÍDEK:

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den!

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den! ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj 350 Euro každý den! (dále jen soutěž ) v České republice.

Více

Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ "Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta" N Á V R H SMLOUVA O DÍLO

Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta N Á V R H SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ "Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta" N Á V R H SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Pravidla soutěže PÍSKOVANÉ SKLO V INTERIÉRU

Pravidla soutěže PÍSKOVANÉ SKLO V INTERIÉRU Pravidla soutěže PÍSKOVANÉ SKLO V INTERIÉRU I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Pískované sklo v interiéru (dále také jen soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 18. 8. do 31. 8. 2014. 2. Účastníkem

Více

Obchodní podmínky pro internetový obchod AZ TECH

Obchodní podmínky pro internetový obchod AZ TECH Obchodní podmínky pro internetový obchod AZ TECH A. Vymezení pojmů Obchodní podmínky pro internetový obchod AZ TECH Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) upravují práva a povinnosti smluvních

Více

Obchodní podmínky pro uzavírání kupních smluv prostřednictvím internetového obchodu www.pracovni-obuv-cofra.cz. 1. Definice pojmů

Obchodní podmínky pro uzavírání kupních smluv prostřednictvím internetového obchodu www.pracovni-obuv-cofra.cz. 1. Definice pojmů Obchodní podmínky pro uzavírání kupních smluv prostřednictvím internetového obchodu www.pracovni-obuv-cofra.cz 1. Definice pojmů Internetový obchod je server na adrese www.pracovni-obuv-cofra.cz, jehož

Více

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á Informace a propozice k divadelní sekci NPS Divadelní sekce Náchodské Prima sezóny 2014 je koncipována jako soutěžní přehlídka studentského divadla umožňující setkání studentských divadelních kolektivů,

Více

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky.

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE O2 ELH 2007/2008 1/Organizátor Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Vybavení interiérů knihovny a DDM

Vybavení interiérů knihovny a DDM ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Město Nová Role, Chodovská 236, 362 25 Nová Role, IČ00254819, vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou v řízení mimo zákon č. 137/2006 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku 1 Název veřejné zakázky Pokládka PVC Základní škola, Masarova 11, Brno Líšeň, PSČ

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže )

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) Společnost L ORÉAL Česká republika s.r.o., se sídlem Plzeňská 213/11, 150 00 Praha 5, Česká republika, IČO: 60491850, zapsaná v obchodním

Více

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky na vytvoření propagačních map lyžařských a běžeckých tras pro sezónu 2011/12 a 2012/13 a trhacích map Moravskoslezského kraje

Výzva k podání nabídky na vytvoření propagačních map lyžařských a běžeckých tras pro sezónu 2011/12 a 2012/13 a trhacích map Moravskoslezského kraje MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00XOY8O* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 141891/2011 Sp. zn.: KŘ/37973/2011/Mal 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Petr Malčík Odbor. Odbor

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle ust. 21 odst. 1 písm. a) a 27 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále také jako zákon

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA. Čl. I. Smluvní strany

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA. Čl. I. Smluvní strany Kupní smlouva kupujícího č. E633-S-1784/2015 Kupní smlouva prodávajícího č.. RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění (dále

Více

Pravidla inzerce. Ceník inzerce bez DPH. 1/1 190 mm x 265 mm 10 200 Kč. 1/2 190 mm x 131,8 mm 5 200 Kč. 1/3 190 mm x 87,5 mm 3 400 Kč

Pravidla inzerce. Ceník inzerce bez DPH. 1/1 190 mm x 265 mm 10 200 Kč. 1/2 190 mm x 131,8 mm 5 200 Kč. 1/3 190 mm x 87,5 mm 3 400 Kč Pravidla inzerce Formát: křídový papír, celobarevný, formát A4 Náklad: minimálně 6 100 ks Distribuce: českokrumlovské domácnosti a podniky Web: www.ckrumlov.cz/zpravodaj Zodpovědný redaktor: Jitka Augustinová

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Tajné radosti (dále již jen soutěž ). Pravidla soutěže v tomto

Více

Předmětem nabídky je realizace výzkumů Monitoring služeb elektronických komunikací 2008 panel mladých.

Předmětem nabídky je realizace výzkumů Monitoring služeb elektronických komunikací 2008 panel mladých. Název a sídlo zadavatele: Česká republika Český telekomunikační úřad Se sídlem: Praha 9, Sokolovská 219 Poštovní adresa: poštovní přihrádka 02, 225 02 Praha 025 IČ: 70 10 69 75 DIČ: CZ70106975 (není plátcem

Více

pravomocným nařízením výkonu rozhodnutí k postižení členských práv a povinností nebo právní mocí exekučního příkazu k postižení členských práv a

pravomocným nařízením výkonu rozhodnutí k postižení členských práv a povinností nebo právní mocí exekučního příkazu k postižení členských práv a S T A N O V Y Článek I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma: Bytové družstvo. (dále jen "družstvo") 2. Sídlo:.. PSČ:.. 3. Předmět činnosti: Pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor a poskytování

Více

Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na uzavření

Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na uzavření Datum: 14.8.2013 Číslo jednací: VZ-64/OSČ/2013 Vyřizuje/linka: Štill/476 453 205. E-mail: still@tsmost.cz Adresa: Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na

Více

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže POM-BÄR 3D (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže

Více

Obchodní podmínky programu affiliate Root.cz

Obchodní podmínky programu affiliate Root.cz Obchodní podmínky programu affiliate Root.cz umístěného na internetové adrese http://partner.root.cz/prihlaseni/ (dále jen provizní systém ) Poskytovatelem provizního systému je: Společnost: Internet Info,

Více

Majitel firmy: Josef Coubal - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 9.5.2016, 11:11

Majitel firmy: Josef Coubal - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 9.5.2016, 11:11 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO INTERNETOVÝ PRODEJ WWW.FAMILY-NABYTEK.CZ FAMILY NÁBYTEK provozuje: Prodávajícím a provozovatelem FAMILY NÁBYTEK je Josef Coubal, IČ: 44680236 se sídlem a kontaktní adresou: Kolínská

Více

k příkazu ministryně č. 21/2015

k příkazu ministryně č. 21/2015 Příloha k příkazu ministryně č. 21/2015 Pravidla použití finančních prostředků dotačního programu Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností I. Úvodní

Více

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa Ing. Rostislav Mareš, Fügnerova 1358, 440 01 Louny Telefon : 722091410 IČ : 74569589 E-mail : Rostislav.Mares@seznam.cz Textová část zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného

Více

PROGRAM PODPORY SPORTU Pravidla pro poskytování dotací pro rok 2016

PROGRAM PODPORY SPORTU Pravidla pro poskytování dotací pro rok 2016 MĚSTO HEŘMANŮV MĚSTEC PROGRAM PODPORY SPORTU Pravidla pro poskytování dotací pro rok 2016 I. Úvodní ustanovení 1. Poskytování dotací z Programu podpory sportu se realizuje v souladu s následujícími právními

Více

k předmětu dražby, nebo totéž veřejné jednání, které bylo licitátorem ukončeno z důvodu, že nebylo učiněno ani nejnižší podání; elektronická

k předmětu dražby, nebo totéž veřejné jednání, které bylo licitátorem ukončeno z důvodu, že nebylo učiněno ani nejnižší podání; elektronická Všeobecné podmínky pro užívání portálu www.okdrazby.cz a účast na elektronických dobrovolných a nedobrovolných dražbách movitých a nemovitých věcí organizovaných dražebníky na internetovém portálu www.okdrazby.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. www.botanela.cz

OBCHODNÍ PODMÍNKY. www.botanela.cz OBCHODNÍ PODMÍNKY www.botanela.cz 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) internetového obchodu www.botanela.cz, který provozuje se sídlem Marie Pujmanové 1755/9,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY - Koupě Zboží DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST PLATNÉ OD 1.1. 2014

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY - Koupě Zboží DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST PLATNÉ OD 1.1. 2014 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY - Koupě Zboží DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST PLATNÉ OD 1.1. 2014 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen "VOP") stanoví podrobnou

Více