Střídavý motor Manuel Fernandez, jednatel společnosti: Konektivita GUTMANN Genius: LED

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Střídavý motor Manuel Fernandez, jednatel společnosti: Konektivita GUTMANN Genius: LED"

Transkript

1

2 GUTMANN Genius GUTMANN představuje kreativitu, která nám za neustálého pohybu umožňuje vyvíjet myšlenky a vize, ze kterých vznikají řešení pro kuchyň a domácnost GUTMANN. Manuel Fernandez, jednatel společnosti: U GUTMANN bereme naše úkoly vážně. Sledujeme budoucí trendy, technické možnosti, a co je ještě důležitější, přemýšlíme, co to přinese našim zákazníkům. Vidíme, že svět se mění, je stále rychlejší a lidé mají jiná očekávání než dříve. GUTMANN nejen následuje trendy, ale propojuje všechny podstatné prvky, aby vytvořil skutečnou přidanou hodnotu. GUTMANN Genius: Přeměna inovací do nového designu, energeticky úsporných prvků a novinek v našich kuchyňských řešeních. GUTMANN osvětluje budoucnost. Střídavý motor Střídavé motory jsou spolehlivější, déle vydrží a jsou účinnější. Díky konstrukci jsou minimalizována místa možných poruch. Vnitřní části jsou zcela zapouzdřené, což přináší snížení hlučnosti při provozu. Již nemusíte přemýšlet o přepínání Vašeho odsavače par na vyšší nebo nižší rychlost během vaření. Odsavače par GUTMANN reagují automaticky na množství páry, která vychází z varné zóny, takže jsou vysoce účinné a Vy si můžete nerušeně vychutnat radost z vaření. světla mají mnohem delší životnost než tradiční žárovky. Jejich teplé a jasné světlo poskytuje optimální osvětlení varné zóny, ale nenarušuje celkové prostředí Vaší kuchyně.

3 03 Brushless Energy Connect GUTMANN Genius GUTMANN predstavuje kreativitu, ktorá nám za neustáleho pohybu umožňuje rozvíjať myšlienky a vízie, z ktorých vznikajú riešenia pre kuchyňu a domácnosť GUTMANN. Manuel Fernandez, konateľ spoločnosti: V spoločnosti GUTMANN berieme naše úlohy vážne. Sledujeme budúce trendy, technické možnosti, a čo je ešte dôležitejšie, zvažujeme, čo to prinesie našim zákazníkom. Vidíme, že svet sa mení, je stále rýchlejší a ľudia majú iné očakávania než kedysi. GUTMANN nielen nasleduje trendy, ale prepája všetky podstatné prvky, aby vytvoril skutočnú pridanú hodnotu. GUTMANN Genius: Premena inovácií do nového dizajnu, energeticky úsporných prvkov a noviniek v našich kuchynských riešeniach. GUTMANN osvetľuje budúcnosť. Striedavý motor Striedavé motory sú spoľahlivejšie, dlhšie vydržia a sú účinnejšie. Vďaka konštrukcii sú minimalizované miesta možných porúch. Vnútorné časti sú úplne zapuzdrené, čo prináša zníženie hlučnosti počas prevádzky. Už nemusíte premýšľať o prepínaní Vášho odsávača pár na vyššiu alebo nižšiu rýchlosť počas varenia. Odsávače pár GUTMANN reagujú automaticky na množstvo pary, ktorá vychádza z varnej zóny, takže sú vysoko účinné a Vy si môžete nerušene vychutnať radosť z varenia. žiarovky majú oveľa dlhšiu životnosť než tradičné žiarovky. Ich teplé a jasné svetlo poskytuje optimálne osvetlenie varnej zóny, ale nenarušuje celkové prostredie Vašej kuchyne.

4 Abajo Štěrbinový systém odsávání par u modelu Abajo poskytuje při jednoduché manipulaci efektivní odsávání a při použití multifunkčního filtru vykazuje vysoký stupeň odlučování tuku a kondenzátu. V kombinaci s různými typy varných desek se otevírají rozmanité možnosti provedení. Uzavřený design a jednotná rámová konstrukce působí velmi nenápadně a nechává tak maximálně vyniknout funkčnímu provedení. Abajo Štrbinový systém odsávania pár modelu Abajo zaručuje pri jednoduchej manipulácii efektívne odsávanie a pri použití multifunkčného filtra vykazuje vysoký stupeň odlučovania tuku a kondenzátu. V kombinácii s rôznymi typmi varných dosiek sa otvárajú rozmanité možnosti prevedenia. Uzavretý dizajn a jednotná rámová konštrukcia pôsobia veľmi nenápadne a nechávajú tak maximálne vyniknúť funkčnému prevedeniu x 542 x 161 mm 925 x 542 x 161 mm 90 x 542 x 161 mm Provedení motorů Prevedenie motorov externí, interní, recirkulace extern, intern, recirculatielucht k dispozici od 12/2015 k dispozícii od 12/2015 Energetický štítek Energetický štítok Střídavý motor (pro externí a interní provedení) Striedavý motor (pre externé a interné prevedenie)

5 Abajo 05 Specifikace Multifunkční filtr s vysokým stupněm odlučování tuku a kondenzátu 90 stupňová filtrace Jednotná rámová konstrukce v nerezu nebo v barvě eloxované černé Jako samostatný modul je také možná kombinace s varnými deskami jiných výrobců Nepřímé osvětlení Tlakově stabilní motor Špecifikácia Multifunkčný filter s vysokým stupňom odlučovania tuku a konden zátu 90 stupňová filtrácia Jednotná rámová nerezová konštrukcia alebo chránená eloxovanou čiernou farbou Ako samostatný modul je tiež možná kombinácia s varnými doskami iných výrobcov Nepriame osvetlenie Tlakovo stabilný motor

6 Campo II Stropní odsavač představuje další inovaci v dlouhé řadě designové a technické nápaditosti firmy GUTMANN. Model je kompletně integrován do stropu a poskytuje absolutní volnost v oblasti hlavy. V interiéru působí nenápadně a elegantně a přitom je vysoce výkonný. Funkce odsávání i spínání externích motorů jsou ovládány dálkovým ovladačem. Funkce odsávání u stropních odsavačů: Sáním na okraji skla odsavače (okrajové odsávání) vznikne na spodní straně proudění, které je za použití zdokonalené techniky přiváděno do odsavače. Páry a výpary stoupají vlivem vlastní termiky vzhůru, kde jsou cirkulujícím prouděním zachyceny a odvedeny do stropního modulu. Campo II Stropný odsávač predstavuje ďalšiu inováciu v dlhom rade dizajnových a technických nápadov firmy GUTMANN. Model je kompletne integrovaný do stropu a poskytuje absolútnu voľnosť v oblasti hlavy. V interiéri pôsobí nenápadne a elegantne a pritom je vysoko výkonný. Funkcie odsávania i spínania externých motorov sú ovládané diaľkovým ovládačom. Funkcia odsávania u stropných odsávačov: Satím na okraji skla odsávača (okrajové odsávanie) dôjde na spodnej strane k prúdeniu, ktoré sa vďaka zdokonalenej technike privádzané do odsávača. Pary a výpary stúpajú z dôvodu vlastnej termiky nahor, kde sú cirkulujúcim prúdením zachytené a odvedené do stropného modulu. 860/1650 x 540 mm 960/1160/1850 x 665 mm Provedení motorů Prevedenie motorov externí, interní, recirkulace externý, interný, recirkulačný k dispozici od 01/2016 k dispozícii od 01/2016 Energetický štítek Energetický štítok Střídavý motor (pro externí a interní provedení) Striedavý motor (pro externé a interné prevedenie)

7 Campo II 07 Specifikace osvětlení, volitelná barva světla (studená nebo teplá bílá barva) stmívatelné halogenové osvětlení možné dálkové ovládání okrajové odsávání tukový filtr s magnetickým páskem alternativní barvy skla možné speciální řešení možná Špecifikácia osvetlenie, voliteľná farba svetla (studená alebo teplá biela farba) stmievateľné halogénové osvetlenie možné diaľkové ovládanie okrajové odsávanie tukový filter s magnetickým pásikom alternatívne farby skla možné špeciálne riešenia možné

8 Capa pochybněním všedních a běžných skutečností vznikl na základě hmoty a kvality jako první na celém světě stropní odsavač s integrovanou cirkulací vzduchu. pětné vedení cirkulace vzduchu zabraňuje postrannímu úniku výparů a zanechává dojem příjemného ovzduší v místnosti. Sympatický design v provedení nerezu a skla s montážní výškou pouhých 14 cm ve Vás zanechá dojem elegantní nevtíravosti. Capa - harmonické sjednocení technologického perfekcionismu a atraktivity. Capa Spochybnením všedných a bežných skutočností vznikol na základe matérie a kvality ako prvý na celom svete stropný odsávač s integrovanou cirkuláciou vzduchu. Spätné vedenie cirkulácie vzduchu zabraňuje postrannému úniku výparov a zanecháva dojem príjemného ovzdušia v miestnosti. Sympatický dizajn v prevedení nerezu a skla s montážnou výškou len 14 cm vo Vás zanechá dojem elegantnej nevtieravosti. Capa - harmonické zjednotenie technologického perfekcionizmu a atraktivity. 1000/1200 x 700 mm Provedení motorů Prevedenie motorov externí, interní, recirkulace externý, interný, recirkulačný + * Capa-verze A++ k dispozici od ledna 2016 (nařízení EU č. 65/2014 a č. 66/2014) * Capa-verzia A++ k dispozícii od januára 2016 (nariadenie EU č. 65/2014 a č. 66/2014) Energetický štítek Energetický štítok Střídavý motor (pro externí a interní provedení) Striedavý motor (pre externé a interné prevedenie)

9 Capa 09 Specifikace plošné odsávání dálkové ovládání trojúhelníkový filtr s magnetickým páskem černé sklo, možná alternativní barva skla bílá osvětlení, volitelná barva světla (studená nebo teplá bílá barva) zavěšená verze s ocelovými lanky možná u C-verze Špecifikácia plošné odsávanie diaľkové ovládanie trojuholníkový filter s magnetickým pásikom čierne sklo, možná alternatívna farba skla biela osvetlenie, voliteľná farba svetla (studená alebo teplá biela farba) avesená verzia s oceľovými lankami možná v C-verzii

10 Sombra II Jedinečně jemné a funkčně nedostižné provedení modelu Sombra bylo rozšířeno o vzduchotechnicky promyšlenou stropní variantu. osvětlení odsavače par navozuje dojem odlehčení a zabudování do stopu přináší ještě intenzivnější dojem nenápadné krásy v kuchyni. Sombra II Jedinečne jemné a funkčne nedostižné prevedenie modelu Sombra bolo rozšírené o vzduchotechnicky premyslený stropný variant. osvetlenie odsávača pár navodzujúce dojem odľahčenia a zabudovanie do stropu prináša ešte intenzívnejší dojem nenápadnej krásy v kuchyni x 700 mm Provedení motorů Prevedenie motorov externí, interní, recirkulace externý, interný, recirkulačný k dispozici od 1. čtvrtletí 2016 k dispozícii od 1. štvrťroka 2016 Energetický štítek Energetický štítok Střídavý motor (pro externí a interní provedení) Striedavý motor (pre externé a interné prevedenie)

11 Sombra II 11 Specifikace osvětlení dálkové ovládání okrajové odsávání tukový filtr s magnetickým páskem Špecifikácia osvetlenie diaľkové ovládanie okrajové odsávanie tukový filter s magnetickým pásikom

12 Amplia Objevte dokonalost za jednoduchou užitečností v individualitě a tvaru. Vysoká očekávání probuzená nápadným vzhledem jsou po zapnutí vertikálního odsavače par Amplia zcela uspokojena díky té nejvyšší kvalitě na všech funkčních úrovních. Tento model může být použit s komínem nebo bez komínu. Amplia Objavte dokonalosť za jednoduchou užitočnosťou v individualite a tvare. Vysoké očakávania prebudené nápadným vzhľadom sú po zapnutí vertikálneho odsávača pár Amplia plne uspokojené vďaka tej najvyššej kvalite na všetkých funkčných úrovniach. Tento model môže byť použitý s komínom alebo bez komína. 880 x 355 mm Provedení motorů Prevedenie motorov interní, recirkulace interný, recirkulačný A Energetický štítek Energetický štítok Střídavý motor (pro interní provedení) Striedavý motor (pre interné prevedenie)

13 Amplia 13 Specifikace snadné čištění vysoký výkon: dlouhá životnost filtru, tukový filtr s magnetickým páskem, dvojité odsávání úspora energie Špecifikácia jednoduché čistenie vysoký výkon: dlhá životnosť filtra, tukový filter s magnetickým pásikom, dvojité odsávanie úspora energie

14 Campo Model Campo je vybaven technickou inovací okrajového odsávání optimální způsob odsávání. Campo Model Campo je vybavený technickou inováciou okrajového odsávania optimálny spôsob odsávania. Ostrůvkový odsavač Ostrovčekový odsávač 900 x 600 mm 1000/1200 x 700 mm Odsavač na zeď Odsávač na stenu 600/900/1200 x 550 mm Provedení motorů Prevedenie motorov externí, interní, recirkulace externý, interný, recirkulačný k dispozici od 12/2015 k dispozícii od 12/2015 Energetický štítek Energetický štítok Střídavý motor (pro externí a interní provedení) Striedavý motor (pre externé a interné prevedenie)

15 Campo 15 Specifikace osvětlení, volitelná barva světla (studená nebo teplá bílá barva) stmívatelné halogenové osvětlení možné automatické zpětné přepnutí intenzivního stupně, doběhová automatika, kontrolka nasycení tukového filtru okrajové odsávání tukový filtr s magnetickým páskem alternativní barvy skla možné skleněnou desku lze odklopit Špecifikácia osvetlenie, voliteľná farba svetla (studená alebo teplá biela farba) stmievateľné halogénové osvetlenie možné automatické spätné prepnutie intenzívneho stupňa, dobehová automatika, kontrolka nasýtenia tukového filtra okrajové odsávanie tukový filter s magnetickým pásikom alternatívne farby skla možné sklenenú dosku možno odklopiť

16 Palma Nadčasová krása a funkčnost to je model Palma. Palma Nadčasová krása a funkčnosť to je model Palma. tostrůvkový odsavač Ostrovčekový odsávač 900 x 600 mm 1000/1200 x 700 mm Odsavač na zeď Odsávač na stenu 600/750/900/1200 x 550 mm Provedení motorů Prevedenie motorov externí, interní, recirkulace externý, interný, recirkulačný k dispozici od 12/2015 k dispozícii od 12/2015 Energetický štítek Energetický štítok Střídavý motor (pro externí a interní provedení) Striedavý motor (pre externé a interné prevedenie)

17 Palma 17 Specifikace osvětlení, volitelná barva světla (studená nebo teplá bílá barva) stmívatelné halogenové osvětlení možné automatické zpětné přepnutí intenzivního stupně, doběhová automatika, kontrolka nasycení tukového filtru plošné odsávání tukový filtr s magnetickým páskem Špecifikácia osvetlenie, voliteľná farba svetla (studená alebo teplá biela farba) stmievateľné halogénové osvetlenie možné automatické spätné prepnutie intenzívneho stupňa, dobehová automatika, kontrolka nasýtenia tukového filtra plošné odsávanie tukový filter s magnetickým pásikom

18 Sombra Precizní, jedinečné a funkčně nedosažitelné provedení to je model Sombra. Díky vznášející se skleněné desce vzniká dojem lehkosti, který umocňuje integrované osvětlení. Vynikající filtrační technika umožňuje doposud funkčně nevídané provedení centrálního okrajového odsávání. Sombra Precízne, jedinečné a funkčne nedostižné prevedenie to je model Sombra. Vďaka akoby magicky sa vznášajúcej sklenenej doske vzniká dojem ľahkosti, ktorý umocňuje integrované osvetlenie. Vynikajúca filtračná technika umožňuje doposiaľ funkčne nevídané prevedenie centrálneho okrajového odsávania. Ostrůvkový odsavač Ostrovčekový odsávač 900 x 600 mm 1000/1200/1400 x 700 mm Odsavač na zeď Odsávač na stenu 900/1200/1400 x 550 mm Provedení motorů Prevedenie motorov externí, interní, recirkulace externý, interný, recirkulačný k dispozici od 12/2015 k dispozícii od 12/2015 Energetický štítek Energetický štítok Střídavý motor (pro externí a interní provedení) Striedavý motor (pre externé a interné prevedenie)

19 Sombra 19 Specifikace osvětlení integrované za sklem (také možné v teplé bílé barvě) automatické zpětné přepnutí intenzivního stupně, doběhová automatika, kontrolka nasycení tukového filtru centrální okrajové odsávání tukový filtr s magnetickým páskem středovou skleněnou desku lze odklopit alternativní barvy skla možné Špecifikácia osvetlenie integrované za sklom (možné tiež v teplej bielej farbe) automatické spätné prepnutie intenzívneho stupňa, dobehová automatika, kontrolka nasýtenia tukového filtra centrálne okrajové odsávanie tukový filter s magnetickým pásikom stredovú sklenenú dosku možno odklopiť alternatívne farby skla možné

20 Llano Nový vestavný modul Llano v sobě nenápadně integruje nezbytné prvky s obvyklým výkonem, avšak v dokonalém tvaru. akrytím instalace nedochází k optickému přerušení stávajících linií. Modul je určen pro vestavbu do sádrokartonových konstrukcí a horních skříněk. Llano Nový vstavaný modul Llano v sebe nenápadne integruje nepostrádateľné prvky s obvyklým výkonom, avšak v dokonalom tvare. akrytím inštalácie nedochádza k optickému prerušeniu stávajúcich línií. Modul je určený na vsadenie do sadrokartónových konštrukcií a horných skriniek. 510/810/1110 x 280 mm Provedení motorů Prevedenie motorov externí, interní, recirkulace externý, interný, recirkulačný A Energetický štítek Energetický štítok Střídavý motor (pro externí a interní provedení) Striedavý motor (pre externé a interné prevedenie)

21 Llano 21 Specifikace osvětlení, volitelná barva světla (studená nebo teplá bílá barva) stmívatelné halogenové osvětlení možné dálkové ovládání okrajové odsávání tukový filtr s magnetickým páskem změna pozice hrdla možná skleněnou desku lze odklopit Špecifikácia osvetlenie, voliteľná farba svetla (studená alebo teplá biela farba) stmievateľné halogénové osvetlenie možné diaľkové ovládanie okrajové odsávanie tukový filter s magnetickým pásikom zmena pozície hrdla možná sklenenú dosku možno odklopiť

22 R ,4 242 Abajo 90 R x 542 x 161 mm 925 x 542 x 161 mm 90 x 542 x 161 mm X X 542 X R Campo II 860/1650 x 540 mm 960/1160/1850 x 665 mm Capa 1000/1200 x 700 mm C , C X2 X2 10 wischendecke , Sombra II 1200 x 700 mm 15 Amplia X x 355 mm 100, V ,8 A

23 Spécificités 23 Campo Ostrůvkový odsavač Ostrovčekový odsávač 900 x 600 mm 1000/1200 x 700 mm Odsavač na zeď Odsávač na stenu 600/900/1200 x 550 mm Palma Ostrůvkový odsavač Ostrovčekový odsávač 900 x 600 mm 1000/1200 x 700 mm Odsavač na zeď Odsávač na stenu 600/750/900/1200 x 550 mm A A B B 165 X2 Ostrovčekový odsávač X2 X2 Sombra Ostrůvkový odsavač 900 x 600 mm 1000/1200/1400 x 700 mm >500 X2 >500 X2 >500 X2 >500 Odsavač na zeď Odsávač na stenu 900/1200/1400 x 550 mm >500 >500 Llano 510/810/1110 x 280 mm A

24 GUTMANN kuchyňské spotřebiče s.r.o. Na Popelce 14a Praha 5 info@gutmann-exklusiv.cz Web:

Kuchyň jako obytný prostor

Kuchyň jako obytný prostor System by GUTMANN SYSTEM CONCEPT Kuchyň jako obytný prostor Narůstající propojování obytných zón, integrace kuchyně do obývacího pokoje a zvýšené vnímání kuchyně jako centra domácího života vyžaduje čistý

Více

LF959RF50 nerez Stropní odsavač par šířka: 60 cm

LF959RF50 nerez Stropní odsavač par šířka: 60 cm LF959RF50 nerez Stropní odsavač par šířka: 60 cm třída spotřeby energie: A* průměrná spotřeba energie: 30.9 kwh/rok* třída účinnosti odsávání: A* třída účinnosti osvětlení: A* třída účinnosti tukového

Více

KATALOG AKČNÍCH MODELŮ 2017/2018 ČR HANDMADE IN GERMANY

KATALOG AKČNÍCH MODELŮ 2017/2018 ČR HANDMADE IN GERMANY KATALOG AKČNÍCH MODELŮ 2017/2018 ČR HANDMADE IN GERMAN 1 Efektivita a funkčnost Kvalita značky GUTMANN si zakládá na dlouholeté tradici úspěšných produktů, které se u nás staly standardem. Nejsme společnost,

Více

ceník akčních modelů 2016 ČR

ceník akčních modelů 2016 ČR ceník akčních modelů 2016 ČR Efektivita a funkčnost Kvalita značky GUTMANN si zakládá na dlouholeté tradici úspěšných produktů, které se u nás staly standardem. Nejsme společnost, která by se spokojila

Více

ceník akčních modelů SloVenSko

ceník akčních modelů SloVenSko ceník akčních modelů SloVENSko Stropní vestavný odsavač Sombra II 68 EM Efektivita a funkčnost Kvalita značky GUTmann si zakládá na dlouholeté tradici úspěšných produktů, které se u nás staly standardem.

Více

DŮLEŽITÉ INFORMACE A DOPORUČENÍ DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE, POKYNY A DOPORUČENIA

DŮLEŽITÉ INFORMACE A DOPORUČENÍ DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE, POKYNY A DOPORUČENIA Vážený zákazníku, zakoupil jste si výrobek z naší nové řady elektrických odsavačů par CLASSIC. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dobře sloužil. Doporučujeme Vám prostudovat tento návod a výrobek obsluhovat

Více

Sombra vestavný modul. Návod k obsluze

Sombra vestavný modul. Návod k obsluze Sombra vestavný modul cz Návod k obsluze Vážení zákazníci, děkujeme, že jste si vybrali odsavač par GUTMANN. Před prvním použitím si prosím pozorně přečtěte následující informace a vysvětlení o správném

Více

CENÍK AKČNÍCH MODELŮ KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE

CENÍK AKČNÍCH MODELŮ KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE CENÍK AKČNÍCH MODELŮ KUCHŇSKÉ SPOTŘEBIČE Stropní vestavný odsavač Sombra II 68 EM Efektivita a funkčnost Kvalita značky GUTMANN si zakládá na dlouholeté tradici úspěšných produktů, které se u nás staly

Více

AKCIA digestory značky ORANIER

AKCIA digestory značky ORANIER SINUS s bielym sklom 900 mm nerez v kombinácii s bielym sklom 775 m3/h profi filter na recirkulačný režim max. 63 dba dotykové 2 x 2,8 W LED žiarovky (teplá biela) pri recirkulačnom režime sa profi filter,

Více

ODSÁVAČE PÁR VSTAVANÉ SPOTREBIČE

ODSÁVAČE PÁR VSTAVANÉ SPOTREBIČE VSTAVANÉ SPOTREBIČE 2015-16 Odsávanie Unikátna technológia 6. ZMYSEL je navrhnutá tak, aby odsávanie prebiehalo automaticky podľa potreby pre zabezpečenie vždy čistého vzduchu v kuchyni Žiaden zápach,

Více

-40% Vitajte vo svete moderných kuchýň! Doprava a montáž kuchyne značky Nolte za 1,-! * na všetky kuchyne Nolte! *

-40% Vitajte vo svete moderných kuchýň! Doprava a montáž kuchyne značky Nolte za 1,-! * na všetky kuchyne Nolte! * Vitajte vo svete moderných kuchýň! kika - jednotka v nápadoch na bývanie! Od septembra pre Vás máme na novo zrekonštruované oddelenie kuchýň! Plánovaná kuchyňa Spot výber zo 7 dekorov predných plôch vo

Více

Premium Line Premium Line digestoře PREMIUM. Küppersbusch Vás okouzlí svým

Premium Line Premium Line digestoře PREMIUM. Küppersbusch Vás okouzlí svým Vaření je zábava! Prémiová volba: recirkulace nebo odsávání. Sofistikovaná technoloie odsavačů par firmy Küppersbusch osvěží Vaši kuchyni. Použijete-li způsob cirkulace, znečištěný vzduch přímo nad varným

Více

PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE NAŠU ZNAČKU?

PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE NAŠU ZNAČKU? PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE NAŠU ZNAČKU? SPOĽAHLIVOSŤ sme autorizovaná značka. Vyvinuli sme model Bioklimatickej pergoly. Naša značka je registrovaná a tým chráni naše produkty pred zneužitím. KREATIVITA každý

Více

pro ty, kteří hledají domácí pohodu

pro ty, kteří hledají domácí pohodu ODSAVAČE PAR Odsavače par ~ ~ komínové odsavače.. str. 72-75 ~ ~ konvenční a výsuvné odsavače.. str. 76 ~ ~ výklopný odsavač a filtrační jednotka.. str. 77 pro ty, kteří hledají domácí pohodu Mimořádně

Více

Niko Home Control v skratke

Niko Home Control v skratke Niko je lídrom na belgickom trhu. Vo svojom sídle v Sint-Niklaas (Belgicko) vyrába riešenia pre elektroinštaláciu, vstupové systémy, osvetlenie a domácu automatizáciu. Spoločnosť Niko sa vybrala cestou

Více

... Bosch v každém detailu. Příslib od nás, mnoho výhod pro vás

... Bosch v každém detailu. Příslib od nás, mnoho výhod pro vás 4 Markenwelt Vestavné spotřebiče Vestavné Markenwelt spotřebiče 5... Bosch v každém detailu Chceme, abyste se ve své kuchyni cítili více než spokojeně. Proto Bosch vyvinul novou generaci vestavných spotřebičů,

Více

The Joy Factory. Držáky ipadu/držiaky ipadu JOY-AAB106

The Joy Factory. Držáky ipadu/držiaky ipadu JOY-AAB106 JOY-AAB106 Držák ipadu 2/3/4 na trubku - možnost připevnit držák na jakýkoliv pevný povrch bez ohledu na tvar - stůl, loketní opěrka, regál, kočárek, postel - upevnění na desku do tloušťky cca. 4,1cm a

Více

POHODLÍ KRÁSY, KRÁSA TECHNOLOGIE

POHODLÍ KRÁSY, KRÁSA TECHNOLOGIE 2010 POHODLÍ KRÁSY, KRÁSA TECHNOLOGIE BO 7443 AX + IT 604 AC BO 7443 AX + ECT 620 AC BO 7443 AX + G 6N4 AX Prodloužená záruka Extra v hodnotě 800,- Kč vč. DPH. 37.980,- 29.990,- 31.980,- 24.990,- 25.980,-

Více

Pripravený vtiahnuť vás do sveta športu Máte radi šport a zábavu? Ste na správnom mieste.

Pripravený vtiahnuť vás do sveta športu Máte radi šport a zábavu? Ste na správnom mieste. Pripravený vtiahnuť vás do sveta športu Máte radi šport a zábavu? Ste na správnom mieste. 01 úvod k sportboxom 02 technická špecifikácia 03 výhody sportboxu 04 správna voľba 05 návratnosť investície 06

Více

odsavače VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

odsavače VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 odsavače VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 48 Odsavače par Unikátní technologie 6. smysl je navržena tak, aby detekovala nečistoty a automaticky nastavila správný výkon. Ve vaší kuchyni tak bude vždy perfektní

Více

Popis produktu. Hlavné výhody

Popis produktu. Hlavné výhody Spoločnosť Jeven je svetoznámy výrobca odsávacích systémov Dodáva ich od roku 1989 do všetkých krajín Európy a taktiež na celosvetový gastronomický trh. Do roku 2007 bolo dodaných viac ako 10.000 odsávacích

Více

1 Bezpečnostní upozornění Bezpečnostné upozornenia

1 Bezpečnostní upozornění Bezpečnostné upozornenia Elektronischer Durchlauferhitzer CDX 11-U Gebrauchsanleitung für den Anwender Elektronicky řízený průtokový ohřívač CDX 11-U 03.10 Návod k obsluze pro uživatele D 2 GB 2 CDX 11-U 1 Bezpečnostní upozornění

Více

ODLUČOVAČE TUKOV. pre stravovacie prevádzky. Odlučovač tuku v kuchyni - Manuálny

ODLUČOVAČE TUKOV. pre stravovacie prevádzky. Odlučovač tuku v kuchyni - Manuálny ODLUČOVAČE TUKOV pre stravovacie prevádzky Odlučovač tuku v kuchyni - Manuálny Spoločnosť Gastroservis, spol. s r.o. ponúka odlučovače tuku pre stravovacie prevádzky v rôznych veľkostiach a podľa typu

Více

Odsavače Fusion a Fusion Pro

Odsavače Fusion a Fusion Pro Odsavače Fusion a Fusion Pro 5LET 2 3 Fusion Pro Odsavač par integrovaný do horní skříňky Určený pro vestavbu do horní skříňky o hloubce od 310 do 351 mm Výklopný štít z průhledného skla pro optimální

Více

NOVÁ KONCEPCE DVEŘÍ NOVÁ KONCEPCIA DVERÍ

NOVÁ KONCEPCE DVEŘÍ NOVÁ KONCEPCIA DVERÍ NOVÁ KONCEPCE DVEŘÍ NOVÁ KONCEPCIA DVERÍ Obsah O značce O značke Obsah O značce... 3 O značke... 3 SKUPINA a... 4 SKUPINA a... 4 SKUPINA b... 6 SKUPINA b... 6 SKUPINA c... 8 SKUPINA c... 8 SKUPINA d...

Více

PONUKA VYKUROVANIA 2016 / 2017

PONUKA VYKUROVANIA 2016 / 2017 PONUKA VYKUROVANIA 2016 / 2017 OBSAH JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA A OBSLUHA NASTAVITEĽNÝ TERMOSTAT PRESNÝ ELEKTRONICKÝ TERMOSTAT Nástenné elektrické konvektory s mechanickým ovládaním Nástenné elektrické konvektory

Více

Séria STYLE. Moderné a praktické riešenie - jednoduchá charakteristika kúpeľne vybavenej keramikou a nábytkom Style.

Séria STYLE. Moderné a praktické riešenie - jednoduchá charakteristika kúpeľne vybavenej keramikou a nábytkom Style. Séria STYLE 36 Moderné a praktické riešenie - jednoduchá charakteristika kúpeľne vybavenej keramikou a nábytkom Style. 37 Séria STYLE 38 Jedinečný tlmiaci systém použitý pri každom kuse nábytku Style plynulo

Více

GIVING TRAVELERS A GOOD NIGHT S SLEEP HOTEL COLLECTION

GIVING TRAVELERS A GOOD NIGHT S SLEEP HOTEL COLLECTION GIVING TRAVELERS A GOOD NIGHT S SLEEP HOTEL COLLECTION Kvalitní spánek je nezbytný, ať už jste kdekoli Probudit se odpočatí a plní sil je důležité nejen pro ty, kteří si pobyt v hotelech užívají na dovolené,

Více

Roletové brány WIŚNIOWSKI sú dokonalým návrhom pre všetkých, ktorí si cenia komfort, trvanlivosť a estetiku

Roletové brány WIŚNIOWSKI sú dokonalým návrhom pre všetkých, ktorí si cenia komfort, trvanlivosť a estetiku ROLETOVÉ BRÁNY Roletové brány WIŚNIOWSKI sú dokonalým návrhom pre všetkých, ktorí si cenia komfort, trvanlivosť a estetiku 6 VÝHODY KOMFORT V ŠTANDARDE Všetky roletové brány WIŚNIOWSKI sú štandardne vybavené

Více

TERMOELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ A CHLADNIČKA GZ-24A

TERMOELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ A CHLADNIČKA GZ-24A TERMOELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ A CHLADNIČKA GZ-24A Návod k obsluze 1 Děkujeme za koupi našeho výrobku. Přečtěte si důkladně tento návod k použití před použitím spotřebiče a postupujte podle pokynů. Odložte si

Více

Okná, dvere PLASTOVÉ OKNÁ

Okná, dvere PLASTOVÉ OKNÁ Okná, dvere PLASTOVÉ OKNÁ Aluplast IDEAL 4000 ALUPLAST Ideal 4000 ROUND LINE - 5 komora Zaoblený 5 komorový profil, hĺbka 70mm, atraktívny vzhľad. Profily sú už v základe vyztužené špeciálnymi oceľovými,

Více

Na čo je potrebné myslieť pri výstavbe alebo modernizácií zdrojov tepla

Na čo je potrebné myslieť pri výstavbe alebo modernizácií zdrojov tepla ENERGETICKÁ EFEKTÍVNOSŤ VEC VEREJNÁ Na čo je potrebné myslieť pri výstavbe alebo modernizácií zdrojov tepla Ing. Ladislav Truchlík KKH spol. s r.o. Bratislava Hlavné témy prednášky Efektívnosť plynových

Více

Soustřeďte se na design

Soustřeďte se na design Soustřeďte se na design Předstěnové instalační systémy 2010 Předstěnové instalační systémy Čistota prostoru, elegance, harmonie, smysl pro detail, dokonalost. Už ve chvíli, kdy se koupelna vyčlenila z

Více

Otváracie brány WIŚNIOWSKI sú jednoduchým riešením v garážach s obmedzenými možnosťami zástavby

Otváracie brány WIŚNIOWSKI sú jednoduchým riešením v garážach s obmedzenými možnosťami zástavby OTVÁRACIE BRÁNY Otváracie brány WIŚNIOWSKI sú jednoduchým riešením v garážach s obmedzenými možnosťami zástavby 2 VÝHODY BEZPEČNOSŤ Moderný konštrukčný systém a overená výrobná technológia zaručujú bezpečné

Více

PROTECOR. AUTOMATICKÁ SVÁŘECÍ KUKLA Pro sváření a broušení AUTOMATICKÁ ZVÁRACIA KUKLA Pre zváranie a brúsenie 10.55-P600E-C

PROTECOR. AUTOMATICKÁ SVÁŘECÍ KUKLA Pro sváření a broušení AUTOMATICKÁ ZVÁRACIA KUKLA Pre zváranie a brúsenie 10.55-P600E-C AUTOMATICKÁ SVÁŘECÍ KUKLA Pro sváření a broušení AUTOMATICKÁ ZVÁRACIA KUKLA Pre zváranie a brúsenie PROTECOR 10.55-P600E-C CZ Původní návod k automatické samostmívací svářečské kukle 10.55-P600E-C. Děkujeme

Více

ZPŮSOBY VYUŽITÍ A LIKVIDACE OBALU MORA MORAVIA, a.s. se zapojila do integrovaného systému sběru komunálního odpadu ve spolupráci s firmou EKOKOM, a.s. Sběr obalů uložených na sběrných místech ve Vaší obci

Více

Funkčnosť. Dizajn. Návrh, riešenie a výroba profilov ja zameraná na dve dôležité vlastnosti profilu funkčnosť a dizajn.

Funkčnosť. Dizajn. Návrh, riešenie a výroba profilov ja zameraná na dve dôležité vlastnosti profilu funkčnosť a dizajn. ALU profily 2014 Sme distribútorom certifikovaných ALU profilov priamo od slovenského výrobcu, ktorý profily vyrába z našich matríc a na základe našich požiadaviek. Návrh, riešenie a výroba profilov ja

Více

KH 2. Termoventilátor s oscilací. Návod k použití

KH 2. Termoventilátor s oscilací. Návod k použití KH 2 Termoventilátor s oscilací CZ Návod k použití Tento spotřebič není určený pro použití osobami (včetně dětí) se sníženými fyzickými, senzorickými nebo mentálními schopnostmi, nebo bez dostatečných

Více

kúpeľňové radiátory Kronos, metalická antracit cena od 450

kúpeľňové radiátory Kronos, metalická antracit cena od 450 kúpeľňové radiátory Kronos, metalická antracit cena od 4 Darius radiátor Marabu cena od 1,00 Klasický kúpeľňový radiátor s mierne oblými profilmi. Vyrába sa vo výškach 783, 1 233 a 1815 mm, v šírkach 4

Více

KANADSKÁ KRBOVÁ KAMNA A KRBOVÉ VLOŽKY

KANADSKÁ KRBOVÁ KAMNA A KRBOVÉ VLOŽKY 3 1 0 /2 12 0 2 KANADSKÁ KRBOVÁ KAMNA A KRBOVÉ VLOŽKY Stavstroj_KatalogKanada.indd 4 www.e-teplo.cz 1 OBSAH 4 9 Regency královská kvalita Od roku 1979 vyrábí firma Regency nejkvalitnější produkty v Kanadě.

Více

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE KTLOG VÝROBKŮ PODZIM 2008 OBSH 10 VŘIDLOVÁ DESK SKLOKERMICKÉ DESKY 5 LET 5 let záruka na plynové, kombinované a elektrické sporáky MOR šíře 50 cm, sporáky MOR 2651, 3651 šíře 60cm a elektrické zásobníkové

Více

Vybroušený. Vybrúsený. styl. štýl. Brousící, leštící a řezací systémy pro oblast kovu Brúsne, leštiace a rezné systémy pre oblasť kovu

Vybroušený. Vybrúsený. styl. štýl. Brousící, leštící a řezací systémy pro oblast kovu Brúsne, leštiace a rezné systémy pre oblasť kovu Brousící, leštící a řezací systémy pro oblast kovu Brúsne, leštiace a rezné systémy pre oblasť kovu Vybroušený styl Vybrúsený štýl S leskem po celém svete od roku 1926 Obsah Brusiva sia Abrasives a sia

Více

Solutions for Fluid Technology. Systémy s permanentnými magnetmi

Solutions for Fluid Technology. Systémy s permanentnými magnetmi Solutions for Fluid Technology Systémy s permanentnými magnetmi Míľniky magnetickej technológie konformné so životným prostredím Systémy s permanentnímy magnety Milníky magnetické technologie konformní

Více

Zásobníky UBPT 2000 UBPU 1500. Návod k instalaci Návod k inštalácii

Zásobníky UBPT 2000 UBPU 1500. Návod k instalaci Návod k inštalácii Návod k instalaci Návod k inštalácii CZ SK Zásobníky UBTT 1000 UBPT 1000 UBPT 2000 UBPU 1500 Firma BAXI S.p.A. jako jeden z největších evropských výrobců domácích topenářských zařízení (závěsné plynové

Více

VG 200 Stolní gril. Návod k použití

VG 200 Stolní gril. Návod k použití VG 200 Stolní gril CZ Návod k použití Všeobecné Tento spotřebič je určený pro soukromé použití, nikoliv na komerční účely. Přečtěte si tento návod pozorně před použitím a odložte si jej na bezpečném místě.

Více

Dôverujte originálu. Najpopulárnejšie systémy Geberit pre WC

Dôverujte originálu. Najpopulárnejšie systémy Geberit pre WC Dôverujte originálu Najpopulárnejšie systémy Geberit pre WC Technológia overená rokmi Originálny závesný systém Geberit Dôverujte originálu Prvé podomietkové splachovacie nádržky Geberit boli inštalované

Více

Dostupné vo farebnom prevedení: Skupina I farby: Skupina II farby:

Dostupné vo farebnom prevedení: Skupina I farby: Skupina II farby: Okno Ovlo: Moderná výstavba vyžaduje čoraz vyššie štandardy okien. OVLO okná sú odpoveďou na najnáročnejšie očakávania. To kombinuje najvyššiu kvalitu, estetiku, odolnosť, bezpečnosť a pohodlie. OVLO -

Více

LL LED svietidlá na osvetlenie priemyslu. MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám.

LL LED svietidlá na osvetlenie priemyslu. MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám. LL LED svietidlá na osvetlenie priemyslu MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám. LL HIGH BAY LL HIGH BAY je sofistikované vysoko výkonné LED svietidlo určené

Více

Kabínkové zariadenia. z HPL dosiek

Kabínkové zariadenia. z HPL dosiek Kabínkové zariadenia z HPL dosiek Individualita pre každý prípad. Vďaka vydarenej kombinácii vysokej pevnosti, absolútnej vodotesnosti, bezproblémového čistenia a príťažlivého dizajnu je kabínkové zariadenie

Více

Instalace konzoly mikrovlnné trouby

Instalace konzoly mikrovlnné trouby Instalace konzoly mikrovlnné trouby Upozornění 1. Abyste zajistili stabilitu měla by být mikrovlnná trouba pevně připevněna zadním panelem zařízení ke skříňce, která bude použita pro instalaci mikrovlnné

Více

Ponuka odtokových guličiek PURUS zo Švédska. Produktová rada PURUS Design (riešenie pre kúpeľne, sprchovacie kúty)

Ponuka odtokových guličiek PURUS zo Švédska. Produktová rada PURUS Design (riešenie pre kúpeľne, sprchovacie kúty) Ponuka odtokových guličiek PURUS zo Švédska Produktová rada PURUS Design (riešenie pre kúpeľne, sprchovacie kúty) 1- Bez zápachové uzavretie odtoku miskami NOOD Princíp NOOD systému je, že stĺpec natečenej

Více

A V G S Y S T E M MODERNÉ SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN

A V G S Y S T E M MODERNÉ SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN A V G S Y S T E M MODERNÉ SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN 2 MB-EXPO MB-EXPO MOBILE SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN MB-EXPO MB-EXPO MOBILE ŠTÝLOVÉ PREDAJNÉ VÝKLADY 3 MB-EXPO MB-EXPO MOBILE SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH

Více

Návody na montáž, obsluhu a údržbu

Návody na montáž, obsluhu a údržbu INDUKČNÍ ODSAVAČE PAR IOP NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Popis Odsavač par IOP je aktivní odsávací zákryt se vstřikovaným přívodem vzduchu, který je vhodný k odvodu vzduchu z gastronomických provozů,

Více

Návod k použití LC 48650 LC 48950 S-574-01

Návod k použití LC 48650 LC 48950 S-574-01 Návod k použití LC 48650 LC 48950 S-574-01 Obr. 1 PLYN 2 Popis odsavače ELEKTRO Popis odsavače Osvětlení Druhy provozu Provoz s odvětráním Ventilátor odsavače nasává kuchyňské výpary a odvádí je přes tukový

Více

Porovnanie dizajnu časopisu

Porovnanie dizajnu časopisu Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave Fakulta masmediálnej komunikácie Katedra umeleckej komunikácie Porovnanie dizajnu časopisu (semestrálna práca) Meno: Martin Valdner Vyučujúci: Mgr. Dušan Blahút

Více

INFORMAČNÍ LIST: BSH domácí spotřebiče, s. r. o. Obchodní značka BSH: Značka Typ/prodejní označení Barevné provedení

INFORMAČNÍ LIST: BSH domácí spotřebiče, s. r. o. Obchodní značka BSH: Značka Typ/prodejní označení Barevné provedení Obchodní značka BSH: INFORMAČNÍ LIST: BSH domácí spotřebiče, s. r. o. Typ/prodejní označení Barevné provedení DWA 06D650 nerez/sklo Příkon W 260 z toho osvětlení W 50 připojení přívodním kabelem o délce

Více

Návod na obsluhu, zapojenie a montáž domácich telefónov 4 FP 211 01,02,02/C Návod na obsluhu, zapojení a montáž domácích telefonů 4 FP 211 01,02,02/C

Návod na obsluhu, zapojenie a montáž domácich telefónov 4 FP 211 01,02,02/C Návod na obsluhu, zapojení a montáž domácích telefonů 4 FP 211 01,02,02/C Návod na obsluhu, zapojenie a montáž domácich telefónov 4 FP 211 01,02,02/C Návod na obsluhu, zapojení a montáž domácích telefonů 4 FP 211 01,02,02/C 4 VNF B 353 SK VYHOTOVENIE A MOŽNOSŤ POUŽITIA Systém

Více

EFR 6041 X ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE ODSÁVAČ PÁR NÁVOD NA OBSLUHU

EFR 6041 X ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE ODSÁVAČ PÁR NÁVOD NA OBSLUHU EFR 6041 X ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE ODSÁVAČ PÁR NÁVOD NA OBSLUHU CZ SK Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod

Více

Domy, s ktorými nebudete mať problém počas ich užívania.

Domy, s ktorými nebudete mať problém počas ich užívania. Domy, s ktorými nebudete mať problém počas ich užívania. Všetky naše domy sú nízkoenergetické v energetickej triede A a B pre kúrenie a ohrev teplej vody. Stavebné systémy Robíme len murované domy zo systému

Více

PRAKTICKOSŤ Jednoduchosť, pohodlné zapaľovanie a ovládanie. PRAKTIČNOST Jednoduchost, pohodlné zapalování a ovládání.

PRAKTICKOSŤ Jednoduchosť, pohodlné zapaľovanie a ovládanie. PRAKTIČNOST Jednoduchost, pohodlné zapalování a ovládání. 145,5 145,5 IG 12,5 PLYNOVÉ KRBOVÉ VLOŽKY KRBOVÉ VLOŽKY NA PLYN SEZ. F-F 820, 5 Radost z bezstarostného topení v krbu 135 SMERIGLIARE ACCURATAMENTE Jedinečné exkluzivní řešení pro vytápění domácností.

Více

NÁVOD K POUŽITIU NÁVOD K POUŽITÍ

NÁVOD K POUŽITIU NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD K POUŽITÍ 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE Všechny expanzní a tlakové nádoby s vyměnitelnou membránou jsou vyrobeny firmou AQUAPRESS s.r.l a vyhovují bezpečnostním požadavkům Směrnice Evropského parlamentu

Více

EFT 6025 X ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE ODSÁVAČ PÁR NÁVOD NA OBSLUHU

EFT 6025 X ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE ODSÁVAČ PÁR NÁVOD NA OBSLUHU EFT 6025 X ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE ODSÁVAČ PÁR NÁVOD NA OBSLUHU CZ SK Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod

Více

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ Katalog www.mora.cz VÝROBKŮ Jaro-léto / 2014 Zaručujeme Vám široký sortiment kuchyňských spotřebičů za dostupné ceny. Zaručujeme Vám vždy moderní a promyšlený design vytvořený s ohledem na Vaše požadavky

Více

NOVÁ INSPIRACE KATALOG VÝROBKŮ 2009

NOVÁ INSPIRACE KATALOG VÝROBKŮ 2009 NOVÁ INSPIRACE KATALOG VÝROBKŮ 2009 2 MORA. Nová tradice Již více než 180 let je Mora součástí nejen Vašich kuchyní, ale především spolehlivým partnerem při realizaci Vašich přání. S absolutní jistotou

Více

Návod k obsluze: Quadro / Cara / Libertad

Návod k obsluze: Quadro / Cara / Libertad Návod k obsluze Návod k obsluze: Quadro / Cara / Libertad Vážení zákazníci, děkujeme, že jste si vybrali odsavač par GUTMANN. Váš nový odsavač par odpovídá nejvyšším požadavkům a jeho ovládání je velmi

Více

Benefity. Keramika. Vane a vaničky

Benefity. Keramika. Vane a vaničky 2 Benefity Keramika uzatvorený splachovací okruh už v ekonomických sériách 100% oplach dvojstupňové glazovanie ergonomická zadná stena veľkosť vodnej hladiny Vane a vaničky spevnenie okrajov pomocou drevených

Více

NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ Vážený zákazníku, zakoupil jste si výrobek z naší nové řady odsavačů par. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dobře sloužil. Doporučujeme Vám prostudovat tento návod a výrobek

Více

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu 119 Tichý Tyto odsavače par Franke pracují díky kvalitním motorům a dobré izolaci mimořádně tiše. Některé odsavače Franke jsou vybavené tlumicími panely, které ještě více snižují hluk za provozu. 3 stupně

Více

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE MONETTI 2

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE MONETTI 2 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE MONETTI 2 3 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE MONETTI Vařte s radostí! Vychutnávejte detaily zpracování, rozhodujte se jednoduše a přesvědčte se, že vše je na svém správném místě a že se vám i vašim

Více

Vzduchorozvodný systém Octopus

Vzduchorozvodný systém Octopus Vzduchorozvodný systém Octopus Popis: Vzduchotechnický systém Octopus je systém určený pre rozvod vzduchu z vetracej jednotky do objektu. Je vhodný na inštaláciu do podlahy, steny alebo stropu. Vyznačuje

Více

Odsavač par Typ: OR W (bílý, sklo)

Odsavač par Typ: OR W (bílý, sklo) Odsavač par Typ: OR W (bílý, sklo) Návod k použití 1 2 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesnímejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí 3 4 5 Důrazně dodržujte pokyny v návodu k použití. Výrobce nenese žádnou odpovědnost za případné

Více

Technická dokumentace Technická dokumentácia

Technická dokumentace Technická dokumentácia Technická dokumentace Technická dokumentácia Skive CZ SK 0434715501400b CZ Úvod Srdečně děkujeme za zakoupení našeho výrobku! Popis topidla Vás podrobně seznámí s konstrukcí, technickou specifikací a

Více

vane a vaňové zásteny

vane a vaňové zásteny vane a vaňové zásteny KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Dôležitým funkčným a štýlovým prvkom utvárajúcim atmosféru modernej kúpeľne

Více

COMBI VDI585 SANDENVENDO. SandenVendo Europe GmbH Düsseldorf, Germany

COMBI VDI585 SANDENVENDO. SandenVendo Europe GmbH Düsseldorf, Germany COMBI VDI585 SANDENVENDO SandenVendo Europe GmbH Düsseldorf, Germany Vendo Combi 4 voľby pre nápojovú časť (kapacita 272 plechoviek alebo 136 PET fliaš) 24 volieb pre snack (max.24 spirál) COMBI 585 -

Více

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2006 (bílý), R-2006i (nerez)

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2006 (bílý), R-2006i (nerez) Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2006 (bílý), R-2006i (nerez) Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

Dánsky interiérový Dizajn

Dánsky interiérový Dizajn Dánsky interiérový Dizajn Interiérový Dizajn spojený s Funkčnosťou SPOLOČNOSŤ Focus Products A/S, založená v roku 1982, je dánskym výrobcom dizajnových interiérových produktov zo skla, určených nielen

Více

Stereofonní mikrofon. Stereo mikrofón

Stereofonní mikrofon. Stereo mikrofón 4-187-786-01 (1) Stereofonní mikrofon Stereo mikrofón CZ SK Návod k obsluze Návod na použitie ECM-SST1 2010 Sony Corporation Vytištěno v České republice 4-187-786-01 (1) Stereofonní mikrofon Návod k obsluze

Více

Ïàéäàëàíó æ?í³íäåã³??ðàë

Ïàéäàëàíó æ?í³íäåã³??ðàë Ïàéäàëàíó æ?í³íäåã³??ðàë 1 C B F H A E F 2 min 650 mm 3 205 90 G 335 600 / 900 4 a 5 M o 150 K b C B 6 7 1 L 0 2 1L 3 2L 3L 8 250 270 150 min 485 max 955 349 95 600 / 900 420 NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ Vážený

Více

Solárna fotovoltaická sada

Solárna fotovoltaická sada Solárna fotovoltaická sada 1 Používateľský manuál/ Návod na obsluhu Obsah 1 Obsah 2 Čo je v boxe 3 Napájanie fotovoltaických článkov 4 Pripájanie modulov k fotovoltaickým článkom 5 Meranie výstupov digitálnym

Více

POPIS INSTALACE MONTÁŽ

POPIS INSTALACE MONTÁŽ V e s t a v ě n é s p o t ř e b i č e K u c h y ň s k é o d s a v a č e p a r C I S D 9 4 X N á v o d n a i n s t a l a c i a p o u ž i t í POPIS Tento odsavač je možno použít ve verzi recirkulační nebo

Více

SKLADACIE STENY 2015 RUŽOVÝ

SKLADACIE STENY 2015 RUŽOVÝ SKLADACI STNY 2015 RUŽOVÝ Povrchové úpravy B Biela prášková farba Leštená mosadz Bp Čierna Ge Leštený eloxovaný hliník C Strieborná prášková farba L Neupravený hliník M Brúsený antikor f Imitácia nerezu

Více

KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35

KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35 KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35 Pro budoucí použití si prosím poznamenejte následující informace, které najdete na informačním štítku a datum prodeje, který je uveden na Vašem účtu / faktuře: Model Výrobní číslo

Více

Dvoupásmový reproduktor

Dvoupásmový reproduktor 4-441-108-11(1) IGJ3 Dvoupásmový reproduktor Montážní návod 2-pásmový reproduktor Návod na použitie a montáž XS-GT6928F 2012 Sony Corporation 4-441-108-11(1) Dvoupásmový reproduktor Montážní návod XS-GT6928F

Více

STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD ATHOS

STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD ATHOS 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD ATHOS SPRCHOVÝ

Více

Špecifikácie záručných podmienok

Špecifikácie záručných podmienok Špecifikácie záručných podmienok Presné znenie podmienok v základnej záručnej dobe 24 mesiacov pre značky Gorenje a Mora Záručné podmienky - príloha záručného listu Výrobok je určený len pre používanie

Více

Špecialista pre mobilné priestorové systémy

Špecialista pre mobilné priestorové systémy Špecialista pre mobilné priestorové systémy Materské školy Školy Výstavy/akcie Spolky Školy a materské školy Šatňa Dvojposchodová škola z dodatočnou strechou Trojposchodova škola z dodatočnou strechou

Více

'!2E20AD-eihidj! 1/3. iq500 HB25D5L2; nerez Vestavná parní trouba. 38cm vysoká vestavná parní trouba pro chutnou, netučnou a zdravou přípravu pokrmů.

'!2E20AD-eihidj! 1/3. iq500 HB25D5L2; nerez Vestavná parní trouba. 38cm vysoká vestavná parní trouba pro chutnou, netučnou a zdravou přípravu pokrmů. 1/3 HB25D5L2; nerez Vestavná parní trouba 38cm vysoká vestavná parní trouba pro chutnou, netučnou a zdravou přípravu pokrmů. Vaření v páře uchová, co zdravé a čerstvé potraviny slibují: aroma, vitamíny

Více

INFO CENA GAIA AWARDS 2014

INFO CENA GAIA AWARDS 2014 INFO INFO CENA GAIA AWARDS 2014 S veľkým potešením by sme Vám chceli oznámiť, že spoločnosť ALCAPLAST získala prestížne ocenenie GAIA AWARDS 2014 na veľtrhu The Big 5 v Dubaji. Víťazom v súťaži o inovatívny

Více

R - MeÏ. DH 55G AV R 70 cm. DH 55B AVD R 70 cm. MH 40AV R 60 cm 409, ,00 monos dokúpi liatinové mrieky KITMH ,00

R - MeÏ. DH 55G AV R 70 cm. DH 55B AVD R 70 cm. MH 40AV R 60 cm 409, ,00 monos dokúpi liatinové mrieky KITMH ,00 2012 2013 R - MeÏ DH 55G AV R 70 cm DH 55B AVD R 70 cm MH 40AV R 60 cm 479,00 409,00 309,00 monos dokúpi liatinové mrieky KITMH40-90 FRX 404 BR5/FRX 460 BR fex 57 60 BR 60 cm frx 47 Br 60 cm Multifunkèná

Více

Návod na použitie LWMR-210

Návod na použitie LWMR-210 Návod na použitie LWMR-210 Model: Pôvodný mechanický spínač Obr.1 Vlastnosti Použitie výhradne s 230V klasickými a halogénovými žiarovkami a pre elektronické transformátory na spínanie a reguláciu 12V

Více

JCB MIDI RYPADLO I 8080 ZTS

JCB MIDI RYPADLO I 8080 ZTS Max. provozní hmotnost Výkon motoru 850 kg 44 kw E D L F1 F G M C H I A B K SPECIFIKACE STROJE Rozměry v mm A Délka pasů na podloží 00 B Celková délka podvozku 830 C Světlost protizávaží 767 D Poloměr

Více

MENEJ SVETLA VIAC TEPLA

MENEJ SVETLA VIAC TEPLA MENEJ SVETLA VIAC TEPLA Infračervené ohrievače HEATSCOPE sú výsledkom myšlienky nekompromisného dizajnu v kombinácií s desiatkami rokov skúseností vo vývoji a výrobe efektných a energeticky účinných tepelných

Více

MACO i.s. účinná prekážka pre vlamača

MACO i.s. účinná prekážka pre vlamača TECHNIKA V POHYBE BEZPEČNOSTNÁ TECHNIKA MACO i.s. účinná prekážka pre vlamača ZABEZPEČENIE PROTI VLÁMANIU Bezpečné a odolné proti vlámaniu Kým, kedy a ako dochádza k vlámaniu? Známe príslovie hovorí Príležitosť

Více

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT Systém třídění odpadu S jistotou více komfortu - praktický, stabilní, snadno montovatelný. stabilní tichý chod zkrácená doba montáže Využití místa. Krycí plech slouží jako úložný prostor. Jistota plánování.

Více

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ.

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ. Potřebujete více informací? Je to snadné. Vše, co se potřebujete dozvědět o spotřebičích značky Zanussi, najdete jednoduše na našich webových stránkách: www.zanussi.cz Katalog vestavných spotřebičů 2012

Více

DKE 665 A DKE 765 A DKE 965 A

DKE 665 A DKE 765 A DKE 965 A Návod k použití DKE 665 A DKE 765 A DKE 965 A B-619-01 Obr. 1 PLYN Popis odsavače ELEKTRO Popis odsavače Osvětlení Druhy provozu Provoz s odvětráním Kryt komínu Přepínač světlo/ventilátor Ventilátor odsavače

Více

Série EM588, Série EM589 Digitální teploměr

Série EM588, Série EM589 Digitální teploměr Před použitím si pečlivě přečtěte tento manuál. Série EM588, Série EM589 Digitální teploměr Úvod Teploměry sérii EM588 a EM589 jsou mikroprocesorem řízené digitální teploměry. Jsou přesné a snadno se ovládají.

Více

Návod k použití a k instalaci Návod na použitie a inštaláciu D 11A. Plynové vařidlové desky Plynové varné dosky. Modely:

Návod k použití a k instalaci Návod na použitie a inštaláciu D 11A. Plynové vařidlové desky Plynové varné dosky. Modely: Modely: Plynové vařidlové desky Plynové varné dosky 3 FI 4 GLSTX 3 FI 4 GLSX 3 FI 5 GLSTX 3 FI 95 GLSTX Vážený zákazníku, děkujeme Vám a gratulujeme Vám k Vašemu výběru. Tento spotřebič byl vyroben z prvotřídních

Více

LIMITOVANÁ EDÍCIA TOUR DE FRANCE

LIMITOVANÁ EDÍCIA TOUR DE FRANCE LIMITOVANÁ EDÍCIA TOUR DE FRANCE od 12 340 ŠKODA FABIA Tour de France Moderný dizajn a úsporné motory s vysokým výkonom. K tomu ako bonus extra športová výbava, s ktorou bude každá jazda zábavou. Navštívte

Více

Jaro. Jar Léto. Leto Podzim. Jeseň. Krbová kamna. Krbové kachle

Jaro. Jar Léto. Leto Podzim. Jeseň. Krbová kamna. Krbové kachle Jaro Jar Léto Krbová kamna Krbové kachle Leto Podzim Jeseň 10 / 2011 5 let záruka Materiály nejvyšší kvality Velmi dobrý poměr cena / výkon 10 let garance na dodání náhradních dílů Dlouholeté zkušenosti

Více