Nuova C.U.M.E.T. Srl. Profil společnosti

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nuova C.U.M.E.T. Srl. Profil společnosti"

Transkript

1 Nuova C.U.M.E.T. Srl Profil společnosti

2 Historie Nuova C.U.M.E.T. byla založena v roce 1970 Vittorio Padalino a jeho manželkou Ida Sabatini. Z počátku byla společnost organizována jako distributor amerických výrobků v rámci CUMET značky a distribuovány v Itálii. V roce 1980, v důsledku vysoké hodnoty amerického dolaru, bylo rozhodnuto, aby se vybudovala novoá centrála v Brandizzo a zahájil výrobu standardních a speciálních nástrojů pro automobilový, letecký, nástrojařský průmysl. To byl začátek rodiného podniku, který začali Vittorio Padalino a Idy Sabatini a později s Mara, Marco a Monica Padalino. V roce 1990 bylo rozhodnuto založit značku Nuova CUMET prostřednictvím nového agenta a distributorů pro vývozní trh Čína, Singapur, Malajsie, Korea, Rusko a Evropa. V roce 2000 byla pozornost zaměřena investovat do nových CNC strojů a automatických optických přístrojů a zařízení s vysokou úrovní technologie s cílem zajistit vysokou produktivitu a úroveň kvality. V roce 2010, Nuova C.U.M.E.T. zavedl pevnou výrobu karbidu s velkou nabídkou nástrojů pro splnění a uspokojení rostoucí poptávky od zákazníka na náročné frézování těžko obrobitelných materiálů, Diamantové nástroje a speciální nástroje, se snahou nabídnout kompletní a konkrétní řešení pro různé aplikace. V roce 2015 Nuova C.U.M.E.T. vyváží své výrobky do více než 35 různých zemí. Asie, Rusko, severní Amerika, což jsou jedny z hlavních trhů, kde Nuova CUMET jedná s jejich přímým distributorem. Skutečná výrobní kapacita je více než nástrojů za rok.

3 Prodejní síť DAES LOGISTIC Inc. ARLINGTON, USA Supply USA, Canada, Messico CUMET Tools s.r.o. Liberec (Czech. Republic) Supply Czech. Republic Nuova C.U.M.E.T. Srl Brandizzo (Torino Italy) Main Warehouse supply worldwide DAES LOGISTIC Inc. Dubai, UAE Supply United Arab Emirates- UAE B.A. MACHINERY LTD Beijing (China) Beijing Office

4 Vedení společnosti Nuova C.U.M.E.T. Profile: Website: Vittorio-Majitel Marco-Obchod Monica-Zákaznický servis Ivano-Vývoj Claudio-Konstrukce Ilario-Kvalita Důvody, proč Nuova C.U.M.E.T. by měla být vaše volba Solid Carbide End Mill dodavatele Unikátní a vlastní konstrukce nástrojů Zkrácení strojního času a zefektivnění výroby Zvýšení produktivity Snížení výrobních nákladů Vyšší životnost nástroje

5 VÝROBA

6 Vývoj Naše technické oddělení je schopné navrhnout u nového projektu standardní i speciální nástroje pro různé aplikace.

7 Obrábění Surovina Surovina se skládá a rozděluje na stupně jakosti a dodavatele. Různé stupně jsou použity - Micro zrno 0,8 Micron, 6% Co.: Graphite měkké a neželezné materiály. - Micro zrno 0,8 Micron, 10% Co.: Hrubování, srážení hran a vrtání. - Sub Micro zrno 0,5 Micron, 12% Co.: Tvrdé frézovací aplikace. - Speciální stupně: speciální aplikace a specifické geometrie nástroje C.N.C. Všechny CNC jsou vybavené lineárními pohony, brusné kotouče a měniče jsou zcela automatizován s Roboty. Přítomnost lineárních pohonů a lineární osy stroje pomáhá dosáhnout extrémně vysoké úrovně přesnosti, i při výrobě velmi složitých geometrií. Použití plně automatizovaných filtračních jednotek umožňuje filtrovat olej do 0,003mm. Pevná látka karbidu prášek získaný při procesu se automaticky oddělí od oleje a uloží do speciálních kontejnerů. Tento olej se stabilizuje na konstantní teplotě, aby se zajistila minimální teplotní oscilace během výrobního procesu. Vysoká přesnost geometrie a tolerance jsou zaručeny. Broušení Pro dosažení přesné tolerance, 100% surovin je broušený vnitřně s automatickým Bezhrotovým brousícím strojem. Speciální stroje se používají pro redukci, srážení hran, předtvarování a profilování Speciální tvarů.

8 Kontrola kvality Zoller Report Kontrola jakosti kontroluje všechny nástroje od prvního kusu do ukončení výroby. Stroj uvede, tolerance a geometrie indikace do technického dokumentu se zpracováním karty, které je personál povinen respektovat. Profily, geometrie a tolerance jsou řízeny na strojích s automatickou optikou a s automatickým polohováním. Sledovatelnost Všechny nástroje vyrobené jsou laser potištěny na dříku a čárovým kódem na papíru. To nám umožní identifikovat stupeň suroviny, použitý materiál, geometrie, tolerance, pracovníky a stroj, na kterém byl nástroj vyrobený. Vše je děláno aby byla zabezpečena vysoká a konstantní kvalita produkce. Certifikát jakosti Nuova C.U.M.E.T. je certifikována UNI EN ISO 9001: 2008 od roku Aplikace našich postupů systému managementu kvality Zajištění umožňuje přesné řízení dat, která umožní plnou sledovatelnost a souvztažnost dat pro každý nástroj, čímž se získá jistá opakovatelnost výrobního procesu a následně výrobků.

9 PRODUKTY

10 Solid Carbide Produkty HLAVNÍ KATALOG FRÉZOVÁNÍ Kompletní FRÉZOVACÍ PROGRAM od ø 0,1 až 32 mm jsou k dispozici pro nástrojařské, automobilové, Aero a standardní aplikace. Inovativní geometrie jsou studovány pro frézování tvrdých materiálů z uhlíkových vláken, Inconel, grafit, měď, hliník atd.. pro hrubování, polodokončování a dokončovací operace. VRTÁNÍ VRTACÍ PROGRAM je k dispozici od ø 0,4mm do 20 mm, 3xD, 5xd, 8xD s vysokým výkonem geometrie Hyper povlakem pro tvrdé materiály, Inconel, hliník, litiny atd.. standardní geometrií DIN bez povrchové úpravy pro měkké materiály, NC vrtáků a středicí vrtáky SRÁŽEČE Kompletní program úkosovacích nástrojů s jednoduchými a dvojitými hlavy, špičaté a konických, Radius od 0,2 do 12 mm. 90 zkosení dokončovacích multifunkčních fréz k dispozici od ø 0,1 do 20 mm. VÝSTRUŽNÍKY Výstružníky jsou vyráběny s nerovnoměrnými úhly šroubovice, který umožňuje pracovat bez vibrací a vyhnout se zvětšení otvorů. Standardní program obsahuje DIN 212 serie, levo, pravo Helix. Řezný průměr po 0,5mm průměru 1 až 16 mm. Setinové výstružníky od Ø 1,01mm do 12,51mm s progresí 0,01mm. Odstraňování otřepů Plná řada tvarů a různých utvařečů pro všechny druhy materiálů. Cut 01: Doporučuje se u neželezných materiálů; Cut 03: Doporučeno pro dokončení; Cut 04-06: Diamond a dvojitý utvařeč doporučeno do tvrdých materiálů s méně vibrací; Cut 05: Doporučuje se pro lepší dělení třísky. SPECIÁLY Je možné realizovat od poptávky zvláštní tvar a geometrie v souladu s požadavkem zákazníka. Speciální profil fréz, stupňovitých vrtáků, závitových fréz - vánoční strom, pro tvrdou a střední ocel, litiny, měď, hliník, titan, Inconel, z uhlíkových vláken atd... Pro každou žádost bude navrženo co nejlepší povlakování.

11 Komerční produkty Frézovací tělesa UNIVERSAL Profilování, srážení hran, T-Slot drážky, frézování čelní, Boční frézování s vysokou přesností, vnitřní dokončování. Všechny řady jsou k dispozici s vnitřním chlazením. Je možné vyrobit speciální nástroje na vyžádání. FORMY A ZÁPUSTKY Je k dispozici rozsáhlý program fréz pro obrábění středních a velkých dutin, čelní rychlostní frézování, odvrtávání a rampování. Je možné vyrobit speciální nástroje na vyžádání. DOKONČOVÁNÍ OTVORŮ Je k dispozici kompletní sortiment vyvrtávacích fréz, od ø 9,8 mm do 42 mm, Je možné vyrobit speciální nástroje na vyžádání.

12 Komerční produkty PATENTOVANÉ SOUSTRUŽNICKÉ DRŽÁKY VNEJŠÍ A VNITŘNÍ SOUSTRUŽENÍ Patent V-Block upínací systém je naprosto JEDINEČNÝ a modernější než standardní nástroje dostupné na trhu. Maximální tuhost, životnost tělesa, posuv na otáčku a povrch jsou zaručeny. Ve vnitřním soustružení je absence páky, což zajišťuje lepší odvádění třísek z otvoru. Je možné vyrobit speciální nástroje na požádání. NASTAVITELNÉ VYVRTÁVACÍ TYČE Jednoduchý a efektivní. Speciální Patent konstrukce umožňuje, aby byla práce bez vibrací při dokončování a aplikací hrubování. Nastavení v setině průměru, stejným nástrojem lze získat všechny rozměry uvnitř průměru. Rozsah od Ø 6mm do 75mm Je možné vyrobit speciální nástroje na vyžádání. NASTAVITELNÁ vyvrtávací hlava RAIMAX hlavy jsou navrženy pro práci s velmi vysokou rychlostí posuvu pro hrubovací a dokončovací operace, aniž by se zhoršila dokončovací kvalita otvoru. Nastavitelné Vyvrtávací hlavy jsou montovatelné na frézovací upínač běžně dostupný na trhu a se snížením vstupních nákladům a zlepšení kvality. Rozsah od ø 28 mm do 250 mm Je možné vyrobit speciální nástroje na vyžádání.

13 Komerční produkty DIAMANTOVÉ NÁSTROJE A PŘÍSLUŠENSTVÍ UNIVERSÁLNÍ BRUSNÉ A DIAMANTOVÉ NÁSTROJE Je k dispozici velký program plochých a tvarových brusných těles pro vnitřní i vnější broušení pro všeobecné použití od ø 0,3mm do 25 mm. Diamant série, filcové série, diamantové pasty a brusiva. Je možné vyrobit speciální nástroje na vyžádání. KERAMICKÉ SUPER KAMENY K dispozici v různých zrnech a rozměrech použít místo klasických diamantových pilníků. Keramický Super Kameny jsou použitelné na 100% bez plýtvání materiálu, při vysoké rychlosti otáčení mají vysokou pružnost a jsou poddajný podle potřeb zákazníka bez rozbití. Ultrazvuková zařízení a vzduchové brusné stroje ECO ULTRASONIC, vzduchová Bruska a vibrační vzduchové stroje jsou k schopné nabídnout kompletní program pro splnění zákaznických potřeb. Vysoká preciznost, velká síla. Konkurenceschopné ceny jsou zárukou.

14 Nuova C.U.M.E.T. Srl - Via Torino Brandizzo (To) Italy Tel Fax info@nuovacumet.it B.A Machinery Beijing Tel Fax info@nuovacumet.cn CUMET Tools Vilová 298/ Liberec Czech Republic Tel. (420) ; . cumet@cumet.cz DAES Logistic Inc New forest Court Arlington, TX Tel

OBRÁBĚNÍ. střední aritmetická odchylka nerovností od střední úrovně profilu. Obvyklé hodnoty R a jsou pro - kování, neobrobený povrch litiny 400 m

OBRÁBĚNÍ. střední aritmetická odchylka nerovností od střední úrovně profilu. Obvyklé hodnoty R a jsou pro - kování, neobrobený povrch litiny 400 m OBRÁBĚNÍ Obrábění je technologická operace, při které se z polotovaru odebírá materiál ve formě třísek tak, abychom získali obrobek, jehož tvar, rozměry, přesnost a jakost povrchu odpovídají požadavkům

Více

Dřevoobráběcí stroje. Quality Guide. Vyhodnocení nástrojů

Dřevoobráběcí stroje. Quality Guide. Vyhodnocení nástrojů Dřevoobráběcí stroje Quality Guide Vyhodnocení nástrojů 2 PrůVoDce kvalitou Vyhodnocení nástrojů Dávno jsou pryč doby, kdy se nástroje od sebe výrazně odlišovali kvalitou a vzhledem provedení. V současnosti

Více

Dokončovací práce na soustruhu

Dokončovací práce na soustruhu Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 Dokončovací práce na soustruhu Účelem dokončovacích prací na soustruhu je dosáhnout dokonalé jakosti obrobených

Více

Stopková brusná tělíska

Stopková brusná tělíska 1 Nástroje pro jemné broušení a leštění iamantové a CBN nástroje 204 205 Stopková brusná tělíska Obsah Obsah Strana Všeobecné informace 3 Rychlá cesta k nejlepšímu nástroji 4 Pokyny pro objednávání 6 Prodloužení

Více

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin USKLADNĚNÍ Střešní prosvětlovací panely musí být skladovány tak, aby byly chráněny proti povětrnostním

Více

Sortiment - technické kartáče

Sortiment - technické kartáče LE Sortiment - technické kartáče Všeobecné informace Sortiment technických kartáčů zahrnuje výrobky firmy LESSMANN GmbH - SRN. Renomovaný výrobce profesionálních drátěných kartáčů je držitelem certifikátu

Více

TECHNICKÉ KRESLENÍ A CAD

TECHNICKÉ KRESLENÍ A CAD Přednáška č. 7 V ELEKTROTECHNICE Kótování Zjednodušené kótování základních geometrických prvků Někdy stačí k zobrazení pouze jeden pohled Tenké součásti kvádr Kótování Kvádr (základna čtverec) jehlan Kvalitativní

Více

Frézovací nářadí 16.3 16.82. Frézovací nářadí 17.1 17.62

Frézovací nářadí 16.3 16.82. Frézovací nářadí 17.1 17.62 HSS-Vrtací drážková fréza -Hladicí fréza -Hrubovací fréza -Zaoblovací fréza -Stopková fréza univerzální -Stopková fréza RockTec 52 a 65 -Stopková fréza ALU -Hrubovací fréza -Odstraňovač otřepů -Tvarová

Více

1 Vyhledejte rozmezí průměrů a hloubek vrtání pro vrtáky uvedené v tabulce.

1 Vyhledejte rozmezí průměrů a hloubek vrtání pro vrtáky uvedené v tabulce. pdrilling Content Výběr vrtáku Výběr vrtáku Určete průměr díry a hloubku vrtání 1 Vyhledejte rozmezí průměrů a hloubek vrtání pro vrtáky uvedené v tabulce. 2 Zvolte typ vrtáku Zvolte vrták pro hrubování

Více

VÝROBNÍ PROCES V POLOPROVOZNÍM REŽIMU

VÝROBNÍ PROCES V POLOPROVOZNÍM REŽIMU VG20122014078 APLIKOVANÝ VÝZKUM NOVÉ GENERACE OCHRANNÝCH MASEK S NANOFILTRY KE ZVÝŠENÍ OCHRANY OSOB Z KONSTRUKČNÍHO, TECHNOLOGICKÉHO A MATERIÁLOVÉHO HLEDISKA VÝROBNÍ PROCES V POLOPROVOZNÍM REŽIMU DÝCHACÍ

Více

Trapézové šrouby a matice

Trapézové šrouby a matice Strana Informace o produktu.2 Trapézové šrouby a matice Šrouby ocelové.4 Šrouby nerezové.6 Matice válcové ocelové.7 Matice válcové bronzové.8 Matice 6-ti hranné ocelové.9 Matice s přírubou bronzové.10

Více

ANGLICKÝ VÝROBCE DIGITÁLNÍHO ODMĚŘOVÁNÍ POLOHY S 10 LETOU ZÁRUKOU NA LINEÁRNÍ STUPNICE

ANGLICKÝ VÝROBCE DIGITÁLNÍHO ODMĚŘOVÁNÍ POLOHY S 10 LETOU ZÁRUKOU NA LINEÁRNÍ STUPNICE ANGLICKÝ VÝROBCE DIGITÁLNÍHO ODMĚŘOVÁNÍ POLOHY S 10 LETOU ZÁRUKOU NA LINEÁRNÍ STUPNICE CONSORTA Praha s.r.o. Poděbradská 12, 190 00 Praha 9 tel. +420 266 039 059 www.consorta.cz Ochrana vůči prostředí

Více

BEZPEČNOSTNÍ ODBĚROVÝ NÁVAREK. BON 9x NÁVAREK PRO MĚŘENÍ TEPLOTY

BEZPEČNOSTNÍ ODBĚROVÝ NÁVAREK. BON 9x NÁVAREK PRO MĚŘENÍ TEPLOTY BEZPEČNOSTNÍ ODBĚROVÝ NÁVAREK BON 9x NÁVAREK PRO MĚŘENÍ TEPLOTY Datum: Počet stran: Strana: TPNM 01/01 10.1.2011 8 1 Tato průvodní dokumentace obsahuje technické podmínky, které stanovují údaje o výrobku,

Více

Gasparini Industries X-CUT. Jaké vlivy působí v průběhu procesu stříhání? BLADE PADS, přesný systém

Gasparini Industries X-CUT. Jaké vlivy působí v průběhu procesu stříhání? BLADE PADS, přesný systém Cutting Technologies Katalog 2015 Gasparini Industries X-CUT Jaké vlivy působí v průběhu procesu stříhání? BLADE PADS, přesný systém Můžeme mít pod kontrolou účinek kroucení materiálu? SYSTÉM PROTI KROUCENÍ

Více

- regulátor teploty vratné vody se záznamem teploty

- regulátor teploty vratné vody se záznamem teploty - regulátor teploty vratné vody se záznamem teploty Popis spolu s ventilem AB-QM a termelektrickým pohonem TWA-Z představují kompletní jednotrubkové elektronické řešení: AB-QTE je elektronický regulátor

Více

BRUSNÉ A ŘEZNÉ KOTOUČE BONDED LAMELOVÉ KOTOUČE BONDED DIAMANTOVÉ KOTOUČE BRUSIVA

BRUSNÉ A ŘEZNÉ KOTOUČE BONDED LAMELOVÉ KOTOUČE BONDED DIAMANTOVÉ KOTOUČE BRUSIVA DIAMANTOVÉ KOTOUČE BONDED FLAP DISCS BROUŠENÍ BONDED LAMELOVÉ KOTOUČE BRUSNÉ A ŘEZNÉ KOTOUČE BRUSIVA www..cz TAK DOBRÝ VÝKON, ŽE VÁS POZVEDNE BRUSIVA DEWALT Všechny naše řezné a brusné kotouče řady EXTREME

Více

STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16

STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16 9.1.1.3 Střihačky STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16 Stříhačka řetězů S 16 (dále jen střihačka) je určena ke stříhání řetězů, kulatiny, resp. jiných průřezově odpovídajících profilů z materiálu o pevnosti do 600 MPa.

Více

. Základní měrky reference přesnosti

. Základní měrky reference přesnosti ß Měřící a orýsovací nástroje, zkoušečky. Základní měrky reference přesnosti Paralelní základní měrky se dodávají podle DIN EN ISO 3650 v následujících kalibračních/tolerančních třídách: 1. Kalibrační

Více

DUM 09 téma: P edepisování struktury povrchu

DUM 09 téma: P edepisování struktury povrchu DUM 09 téma: P edepisování struktury povrchu ze sady: 03 tematický okruh sady: Kreslení výrobních výkres ze šablony: 04_Technická dokumentace Ur eno pro :1. ro ník vzd lávací obor: 26-41-M/01 Elektrotechnika

Více

Nízkoprofilové lineární vedení

Nízkoprofilové lineární vedení drylin N Nízkoprofilové lineární Nízké zástavbové rozměry a hmotnost Vyměnitelné elementy Eloxovaná hliníková kolejnice Vysoké rychlosti a zrychlení Samomazné Nízká hmotnost 925 drylin N Nízkoprofilové

Více

Malý, ale výkonný. LineMicro REJSTŘÍK. Technologie 4-7. Konvekční elektrické pece 8-9 Technické detaily 10 Funkce 11

Malý, ale výkonný. LineMicro REJSTŘÍK. Technologie 4-7. Konvekční elektrické pece 8-9 Technické detaily 10 Funkce 11 LineMicro Česky 2 LineMicro Malý, ale výkonný. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - DRY.Plus Protek.SAFE - Baking Essentials Konvekční elektrické pece 8-9 Technické detaily 10 Funkce 11 3 Technologie AIR.Plus

Více

VÝROBA DOPRAVNÍKOVÝCH VÁLEČKŮ KOVOVÝROBA PORADENSTVÍ V OBLASTI SYSTÉMŮ KVALITY, EMS, BOZP(ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001) EKOL. ÚJMA.

VÝROBA DOPRAVNÍKOVÝCH VÁLEČKŮ KOVOVÝROBA PORADENSTVÍ V OBLASTI SYSTÉMŮ KVALITY, EMS, BOZP(ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001) EKOL. ÚJMA. VÝROBA DOPRAVNÍKOVÝCH VÁLEČKŮ KOVOVÝROBA PORADENSTVÍ V OBLASTI SYSTÉMŮ KVALITY, EMS, BOZP(ISO 9001, ISO 14001, ISO EKOL. ÚJMA Katalog 2013 Upozorňujeme, že ceny níže uvedených výrobků se mohou změnit v

Více

Příznivé teploty pro vaše plasty

Příznivé teploty pro vaše plasty Příznivé teploty pro vaše plasty Řešení technického ohřevu ve výrobě www.voetsch-ovens.com 1 Spolehlivé procesy technického ohřevu ve výrobě plastových výrobků Ve výrobě plastových výrobků jsou téměř vždy

Více

Výroba ozubených kol

Výroba ozubených kol Výroba ozubených kol obrábění tvarových (evolventních) ploch vícebřitým nástrojem patří k nejnáročnějším odvětvím strojírenské výroby speciální stroje, přesné nástroje Ozubená kola součásti pohybových

Více

Požadavky na strojní vybavení

Požadavky na strojní vybavení Příloha ZD č. 3 (část 2) Požadavky na strojní vybavení Typ stroje počet ks 1. Universální hrotový soustruh 2 2. Tabulové nůžky 2 3. Obráběcí centrum CNC 1 4. Universální soustruh hrotový 1 5. Soustruh

Více

Řízení kalibrací provozních měřicích přístrojů

Řízení kalibrací provozních měřicích přístrojů Řízení kalibrací provozních měřicích přístrojů Přesnost provozních přístrojů je velmi důležitá pro spolehlivý provoz výrobního závodu a udržení kvality výroby. Přesnost měřicích přístrojů narušuje posun

Více

Vyhrubování a vystružování válcových otvorů

Vyhrubování a vystružování válcových otvorů Vyhrubování a vystružování válcových otvorů Vyhrubováním se dosáhne nejen hladších povrchů otvorů, ale i jejich přesnějších rozměrů a správnějších geometrických tvarů než při vrtání. Vyhrubování je rozšiřování

Více

Provetro VRTACÍ SYSTÉMY INLAND. 30 255 00 chladící hlava pro vrták do skla SYSTÉM PRO VRTÁNÍ DO SKLA

Provetro VRTACÍ SYSTÉMY INLAND. 30 255 00 chladící hlava pro vrták do skla SYSTÉM PRO VRTÁNÍ DO SKLA VRTACÍ SYSTÉMY SYSTÉM PRO VRTÁNÍ DO SKLA Náš vrtací systém umožňuje poměrně instrumentální a finančně nenáročné vrtání do skla. Systémseskládázchladícíhlavy avrtáků sdiamantovoukorunkou o různých ( požadovaných

Více

OPTIMAL ROF CONTEG DATASHEET. www.conteg.cz Všechna práva vyhrazena, CONTEG 2014 STOJANOVÉ ROZVADĚČE. CONTEG, spol. s r.o. version: 29-01-2014

OPTIMAL ROF CONTEG DATASHEET. www.conteg.cz Všechna práva vyhrazena, CONTEG 2014 STOJANOVÉ ROZVADĚČE. CONTEG, spol. s r.o. version: 29-01-2014 version: -0-0 CONTEG DATASHEET STOJANOVÉ ROZVADĚČE OPTIMAL ROF CONTEG, spol. s r.o. Centrála: Na Vítězné pláni / 0 00 Praha Česká republika Tel.: +0 Fax: +0 Výrobní závod Česká republika: K Silu 0 Pelhřimov

Více

JEDNODUŠE A PROSTĚ Tento katalog představuje v přehledném členění všechny potřebné technické údaje týkající se našich 8000 pružin.

JEDNODUŠE A PROSTĚ Tento katalog představuje v přehledném členění všechny potřebné technické údaje týkající se našich 8000 pružin. S oprávněnou hrdostí si Vám dovolujeme představit naši rozsáhlou nabídku pružin a per. Náš sortiment totiž zahrnuje přes 8000 standardních provedení pružin, které jsme schopni dodávat z našich skladů v

Více

BNA. BNA 42S2 soustružnické centrum se 2 vřeteny a 1 nástrojovou hlavou s poháněnými nástroji

BNA. BNA 42S2 soustružnické centrum se 2 vřeteny a 1 nástrojovou hlavou s poháněnými nástroji BNA BNA 42S2 soustružnické centrum se 2 vřeteny a 1 nástrojovou hlavou s poháněnými nástroji BNA 42DHY2 soustružnické centrum se 2 vřeteny, 2 nástrojovými hlavami a Y osou BNA 42MSY2 soustružnické centrum

Více

1 BUBNOVÁ BRZDA. Bubnové brzdy používané u vozidel jsou třecí s vnitřními brzdovými čelistmi.

1 BUBNOVÁ BRZDA. Bubnové brzdy používané u vozidel jsou třecí s vnitřními brzdovými čelistmi. 1 BUBNOVÁ BRZDA Bubnové brzdy používané u vozidel jsou třecí s vnitřními brzdovými čelistmi. Nejdůležitější části bubnové brzdy : brzdový buben, brzdové čelisti, rozporné zařízení, vratné pružiny, štít

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.19 Strojní opracování dřeva Kapitola 32

Více

Vrták do skla a keramiky... 19 Vrták do dlažby a obkladů... 20 Rýsovací jehla... 20

Vrták do skla a keramiky... 19 Vrták do dlažby a obkladů... 20 Rýsovací jehla... 20 VRTÁKY DO KOVU Vrták do kovu HSS-R DIN338 válcovaný......................................................... 3 Vrták do kovu HSS-R SH13 DIN338 válcovaný s redukovanou stopkou.....................................

Více

UNIFORM. Podlahové lišty. Technická příručka. Systém podlahových lišt / ztraceného bednění. Verze: CZ 12/2015

UNIFORM. Podlahové lišty. Technická příručka. Systém podlahových lišt / ztraceného bednění. Verze: CZ 12/2015 Podlahové lišty Systém podlahových lišt / ztraceného bednění Verze: CZ 12/2015 Technická příručka Podlahové lišty Systém podlahových lišt / ztraceného bednění Výhody systému Univerzální modulový bednící

Více

Rozměry zrnitost zrnitost zrnitost zrnitost v mm 220 320 400 600 1,6x6x100 0200 0300 0400 0600. 3x6x150 1201 1301 1401 1601

Rozměry zrnitost zrnitost zrnitost zrnitost v mm 220 320 400 600 1,6x6x100 0200 0300 0400 0600. 3x6x150 1201 1301 1401 1601 Brusné kameny TYP MF Velmi populární brusné kameny, měkké tzv. finišovaní ( zejména typy o vyšších zrnitostech ). Jsou vyrobeny na bázi karbidu křemíku. Měkká vazba umožňuje velmi rychlou práci vázaného

Více

Ploché výrobky z konstrukčních ocelí s vyšší mezí kluzu po zušlechťování technické dodací podmínky

Ploché výrobky z konstrukčních ocelí s vyšší mezí kluzu po zušlechťování technické dodací podmínky Ploché výrobky z konstrukčních ocelí s vyšší mezí kluzu po zušlechťování technické dodací podmínky Způsob výroby Dodávaný stav Podle ČSN EN 10025-6 září 2005 Způsob výroby oceli volí výrobce Pokud je to

Více

válečky pražce girlandy

válečky pražce girlandy válečky pražce girlandy HISTORIE 1948 založena zámečnická dílna, ze které se později stala Továrna na výrobu hospodářských strojů Bratři Galusové 1949 znárodnění 1951 zahájena výroba dopravních zařízení,

Více

Nový Takeoff! Kvalitní nástroje 1/2015. Super ceny Od profesionálů pro profesionály

Nový Takeoff! Kvalitní nástroje 1/2015. Super ceny Od profesionálů pro profesionály Nový Takeoff! 1/2015 Kvalitní nástroje Super ceny Od profesionálů pro profesionály platí do 31. říjen 2015 Středicí vrták tvar A úhel zahloubení 60 krátký pro středící otvory podle IN 333 0,5 a 0,8 jsou

Více

KINEMATICKÉ ELEMENTY K 5 PLASTOVÉ. doc. Ing. Martin Hynek, Ph.D. a kolektiv. verze - 1.0

KINEMATICKÉ ELEMENTY K 5 PLASTOVÉ. doc. Ing. Martin Hynek, Ph.D. a kolektiv. verze - 1.0 Katedra konstruování stroj Fakulta strojní K 5 PLASTOVÉ KINEMATICKÉ ELEMENTY doc. Ing. Martin Hynek, Ph.D. a kolektiv verze - 1.0 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpo

Více

Kluzná pouzdra KU - B10 samomazný kov

Kluzná pouzdra KU - B10 samomazný kov Kluzná pouzdra KU - B10 samomazný kov B10 ( KU ) je 3-vrstvé kluzné pouzdro vylisované z kovového pásu s vrstvou PTFE. Tam kde jiné materiály nedokáží zaručit dostatečnou životnost, je nejlepším řešením

Více

Dopravníky třísek. doprava třísek a drobných součástek úspora času čistota ve výrobě. www.hennlich.cz/dopravnikytrisek

Dopravníky třísek. doprava třísek a drobných součástek úspora času čistota ve výrobě. www.hennlich.cz/dopravnikytrisek Dopravníky třísek doprava třísek a drobných součástek úspora času čistota ve výrobě Pásový dopravník třísek Tabulka minimálních rozměrů pro jednotlivé rozteče Poz. Rozteč 75 mm Rozteč 100 mm Koe cient

Více

70 350 x 110 10H7 6,5 4622260 70 500 x 110 10H7 9,5 4622261 120 700 x 180 12H7 30 4622262

70 350 x 110 10H7 6,5 4622260 70 500 x 110 10H7 9,5 4622261 120 700 x 180 12H7 30 4622262 8-6 Zařízení pro kontrolu obvodového házení 818 Pro rychlou a jednoduchou kontrolu obvodového házení Měřicí deska: Rovinnost dosedací plochy dle DIN 876/1 2 T-drážky pro upevnění upínacích koníků popř.

Více

Příručka k výrobkům ISO / ASME ANSI

Příručka k výrobkům ISO / ASME ANSI Příručka k výrobkům ISO / ASME ANSI Obsah Společnost Diamond Chain Company 4 Diamantový rozdíl 5 Výroba 6 Řetězy Diamond podle britské normy/iso 7 Řetězy Diamond s oválným profilem podle britské normy/iso

Více

REGULACE AUTOMATIZACE BOR spol. s r.o. NOVÝ BOR

REGULACE AUTOMATIZACE BOR spol. s r.o. NOVÝ BOR REGULACE AUTOMATIZACE BOR spol. s r.o. NOVÝ BOR Katalog výrobků : PŘEVODOVÉ MOTORY OBSAH. Všeobecné údaje. Převodový synchronní motor reverzační B 406 3. Převodový synchronní motor reverzační B 408 4A.

Více

Novinka-V- Elektromagnetické ventily VMPA1 2.5. snadná výměna ventilu. průtok až do 360 l/min

Novinka-V- Elektromagnetické ventily VMPA1 2.5. snadná výměna ventilu. průtok až do 360 l/min snadná výměna ventilu průtok až do 360 l/min také jako modulární multifunkční ventilový terminál až pro 64 ventilů 2005/07 - změny vyhrazeny výrobky 2006/2007 2/-1 hlavní údaje Inovační Variabilní Bezpečný

Více

Návod k obsluze. Zubová čerpadla řady T3S

Návod k obsluze. Zubová čerpadla řady T3S Návod k obsluze Zubová čerpadla řady T3S 1. Základní popis Zubová čerpadla slouží k přeměně mechanické energie v tlakovou energii kapaliny. Čerpadla řady T3S s vnějším šikmým ozubením jsou pro svojí jednoduchou

Více

OBSAH KATALOGU. List č. 1

OBSAH KATALOGU. List č. 1 OBSAH KATALOGU Skupina Obsah Strana Úvod - o firmě, způsob objednání a dodání zboží, platební podmínky,... GRAF - volba velikosti posuvu GRAF - volba otáček hřídele Základní sortiment fréz 01 Drážkovací

Více

Sada přesných univerzálních úhloměrů

Sada přesných univerzálních úhloměrů ß 37006 Úhloměr Měřící a orýsovací nástroje, zkoušečky 0 S dílky ve stupních 0-180 a zajišťovacím šroubem. Normální ocel chromovaná, neoslňující stupnice matně chromovaná. 37006 Oblouk se stupni Délka

Více

Superfinišování pro výrobu valivých ložisek

Superfinišování pro výrobu valivých ložisek Superfinišování pro výrobu valivých ložisek Modulární řešení Superfinišovací jednotky Lineární oscilátor Kruhový oscilátor Hrncový brusný kotouč Pásový přístroj Unášení obrobků Vřeteno motoru Tření Válcová

Více

Měření kruhovitosti/válcovitosti ROUNDTEST RA-2200

Měření kruhovitosti/válcovitosti ROUNDTEST RA-2200 Přístroje na měření tvaru Měření kruhovitosti/válcovitosti ROUNDTEST RA-2200 PRC 161 Měřicí systém kruhovitosti/válcovitosti, který nabízí nejvyšší přesnost ve své třídě, výjimečně snadné používání a multifunkční

Více

kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / Platinum

kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / Platinum kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / Platinum 2 205 Svěrné spojky Cobraring tlaková řada PN 30* Spojky série Cobraring jsou vhodné pro použití na studenou vodu (rovněž

Více

Průtokové křivky Funkční schémata Technické tabulky 0 0. Uzavírací ventily 50 - T50 1. Šroubení s funkcí 55 2

Průtokové křivky Funkční schémata Technické tabulky 0 0. Uzavírací ventily 50 - T50 1. Šroubení s funkcí 55 2 Mechanicky a manuálně ovládané rozváděče, doplňkové ventily Série Kapitola Průtokové křivky Funkční schémata Technické tabulky 0 0 S.p.A. 50 LURANO (BG) Italia Via ascina Barbellina, 0 Tel. 05/9777 Fax

Více

ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ

ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ Technické podmínky 1 RK 12 1075 R A Y M A N spol. s r. o. KLADNO ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ RK 12 1075 Obr. 1 Zařízení pro odběr vzorků LEGENDA: 1. Pneumatický válec 2. Těleso vzorkovacího zařízení 3.

Více

Vrtání děr na soustruhu

Vrtání děr na soustruhu Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 Vrtání děr na soustruhu Pro každý druh práce je třeba použít nejvhodnější nástroj. Každý materiál má své vlastnosti,

Více

VYR-32 POKYNY PRO SPRÁVNOU VÝROBNÍ PRAXI - DOPLNĚK 6

VYR-32 POKYNY PRO SPRÁVNOU VÝROBNÍ PRAXI - DOPLNĚK 6 VYR-32 POKYNY PRO SPRÁVNOU VÝROBNÍ PRAXI - DOPLNĚK 6 Platnost od 1.1.2004 VÝROBA PLYNŮ PRO MEDICINÁLNÍ ÚČELY VYDÁNÍ PROSINEC 2003 1. Zásady Tento doplněk se zabývá průmyslovou výrobou medicinálních plynů,

Více

DLAŽBA ZÁMKOVÁ, SKLADEBNÁ A VEGETAČNÍ

DLAŽBA ZÁMKOVÁ, SKLADEBNÁ A VEGETAČNÍ DLAŽBA ZÁMKOVÁ, SKLADEBNÁ A VEGETAČNÍ r e a l i t o u j e k v a l i t a! Archico Povrch BROŽ Standard tl. 60 mm I, II, III, IV, K0, K1, K2 písková červená červeno-žlutá Archico I, II, III, IV, K0, K1,

Více

HERZ svěrné šroubení pro ocelové a měděné trubky

HERZ svěrné šroubení pro ocelové a měděné trubky HERZ svěrné pro ocelové a měděné trubky Technický list pro 6273 6292 Vydání AUT 0406 Vydání CZ 0608 5151 M 22 1,5 15 mm Svěrný kroužek, gumové těsnění (EPDM) na potrubí, svěrná matice M 22 1,5. Provedení

Více

KlapKa uzavírací Typ l32.x 2x excentrická pn 6/10/16/25 přírubová Dn 150-1600 T.max. 350 c

KlapKa uzavírací Typ l32.x 2x excentrická pn 6/10/16/25 přírubová Dn 150-1600 T.max. 350 c Použití Uzavírací klapky s dvojitou excentricitou typ L32 z produkce MPOWER Engineering jsou průmyslové armatury určené k úplnému otevření nebo uzavření průtoku. Lze je použít i pro regulaci průtoku. Uzavírací

Více

Nová generace trubek se zvýšenou odolností vůči abrazi

Nová generace trubek se zvýšenou odolností vůči abrazi .report Technické informace společnosti SIMONA AG 2/2011 Trubky SIMONA PE 100 CoEx Nová generace trubek se zvýšenou odolností vůči abrazi Váš partner Získávání souše z moře na příkladu Palmových ostrovů

Více

Univerzální. Beton DT 900 B SPECIAL 276. Kabřinec DT 900 K SPECIAL 279. Úhlová bruska Žula DT 900 G SPECIAL 270

Univerzální. Beton DT 900 B SPECIAL 276. Kabřinec DT 900 K SPECIAL 279. Úhlová bruska Žula DT 900 G SPECIAL 270 Diamantové nástroje Plná kontrola nad všemi procesy: díky tomuto požadavku se stala firma Klingspor jedním z předních světových výrobců nástrojů pro řezání a broušení. Nyní firma plně využívá svých zkušeností

Více

PODNIKOVÁ NORMA PN KP 4201. TVAROVANÉ / TRAPÉZOVÉ PLECHY z hliníku a slitin hliníku

PODNIKOVÁ NORMA PN KP 4201. TVAROVANÉ / TRAPÉZOVÉ PLECHY z hliníku a slitin hliníku PODNIKOVÁ NORMA PN KP 4201 TVAROVANÉ / TRAPÉZOVÉ PLECHY z hliníku a slitin hliníku Platnost od: 1. ledna 2016 Vydání č.: 1 Předmluva Citované normy ČSN EN ISO 6892-1 Kovové materiály Zkoušení tahem Část

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY

MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY VŠEOBECNĚ PRACOVNÍ POSTUP 1. Projektová dokumentace zpracovává se na základě dokumentace skutečného provedení stavby - dodá investor, nebo

Více

PŘESNÁ VYVRTÁVACÍ HLAVA

PŘESNÁ VYVRTÁVACÍ HLAVA NAREX MTE s.r.o., Moskevska 63, CZ-10100 Praha 10, Czech Republic Tel: +420 246 002 249, 246 002 321, 246 002 333 Fax: +420 246 002 335, 246 002 343 PŘESNÁ VYVRTÁVACÍ HLAVA Typ 205bh (ISO-TPGT) Ø10 100mm

Více

SM 23 STROJNÍ VÝROBA JEDNODUCHÝCH SOUČÁSTÍ

SM 23 STROJNÍ VÝROBA JEDNODUCHÝCH SOUČÁSTÍ SM 23 STROJNÍ VÝROBA JEDNODUCHÝCH SOUČÁSTÍ část původního dokumentu (původní text viz Obnova a modernizace technických oborů v Olomouckém kraji, registrační číslo CZ.1.07/1.1.04/02.0071) NÁVRH JEDNODUCHÝCH

Více

Ultrazvukové obrábění, obrábění paprskem vody

Ultrazvukové obrábění, obrábění paprskem vody USM Je to způsob používaný: pro obrábění tvrdých a křehkých materiálů materiálů elektricky nevodivých přivádí ve formě suspenze mezi ultrazvukem rozkmitaný nástroj a obráběný materiál USM úběr materiálů

Více

Uložení potrubí. Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu. Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí

Uložení potrubí. Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu. Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí Uložení potrubí Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí Obsah: 1. Definice... 2 2. Rozměrový návrh komponent... 2 3. Podpěra nebo vedení na souosém

Více

Náhrady hlavice kyčelního kloubu

Náhrady hlavice kyčelního kloubu Náhrady hlavice kyčelního kloubu Náhrady hlavice kyčelního kloubu ALOPLASTIKA Popis implantátů Katalogová nabídka Úvod Všechny hlavice dodávané firmou BEZNOSKA mají kulový tvar a jsou opatřeny samosvorným

Více

Matice pro T-drážky DIN 508 (vodící vložky do T-drážky)

Matice pro T-drážky DIN 508 (vodící vložky do T-drážky) ß 27003 Válcovaný závit, zušlechtěné, třída pevnosti M 6 - M 12 = 109, M 14 - M 30 = 88 Závrtné šrouby DIN 6379 l 3 l 1 l 2 d 1 Upínací technika 27003 d 1 x l 1 l 2 l 3 27003 mm mm mm ZK M 6 x 32 16 9

Více

Systém pro broušení skla

Systém pro broušení skla Systém pro broušení skla O společnosti Mirka Společnost KWH Mirka je finský rodinný podnik a je světovým lídrem technologických inovací v oblasti brusiva a broušení. Nabízíme kompletní škálu technicky

Více

MATURITNÍ OKRUHY STROJNICTVÍ TŘÍDA: 4SB ŠKOL ROK: 2015-2016 SPEZIALIZACE: EKONOMIKA STROJÍRENSTVÍ

MATURITNÍ OKRUHY STROJNICTVÍ TŘÍDA: 4SB ŠKOL ROK: 2015-2016 SPEZIALIZACE: EKONOMIKA STROJÍRENSTVÍ 1.A. VALIVÁ LOŽISKA a) dělení ložisek b) skladba ložisek c) definice základních pojmů d) výpočet ložisek d) volba ložisek 1.B. STATICKÁ TAHOVÁ ZKOUŠKA a) zkušební zařízení a zkušební vzorky b) pracovní

Více

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Tváření. Název: Přesný střih. Téma: Ing. Kubíček Miroslav. Autor:

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Tváření. Název: Přesný střih. Téma: Ing. Kubíček Miroslav. Autor: Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tváření Přesný střih Ing. Kubíček Miroslav Číslo:

Více

Strojní součásti, konstrukční prvky a spoje

Strojní součásti, konstrukční prvky a spoje Strojní součásti, konstrukční prvky a spoje Šroubové spoje Šrouby jsou nejčastěji používané strojní součástí a neexistuje snad stroj, kde by se nevyskytovaly. Mimo šroubů jsou u některých šroubových spojů

Více

Pilování. Pojmy a teorie

Pilování. Pojmy a teorie Pilování Pilování je supr. Je sice na dlouho, ale v tom bude asi jeho kouzlo. Člověk prostě stojí u svěráku a pomalu dává svému výtvoru tvar, který mu předurčil.. Pojmy a teorie Při pilování dochází k

Více

TECHNOLOGICKY POSTUP PLETTAC SL70, MJ UNI 70/100

TECHNOLOGICKY POSTUP PLETTAC SL70, MJ UNI 70/100 TECHNOLOGICKY POSTUP PLETTAC SL70, MJ UNI 70/100 1 ÚVOD Tento návod pro montáž, použití a demontáž rámového systémového lešení PLETTAC SL70 a MJ UNI 70/100 je nutno prostudovat před prvním použitím lešení

Více

Všeobecně lze říci, že EUCOR má několikanásobně vyšší odolnost proti otěru než tavený čedič a řádově vyšší než speciální legované ocele a litiny.

Všeobecně lze říci, že EUCOR má několikanásobně vyšší odolnost proti otěru než tavený čedič a řádově vyšší než speciální legované ocele a litiny. KATALOGOVÝ LIST E-02 A. CHARAKTERISTIKA EUCOR je obchodní označení korundo-baddeleyitového materiálu, respektive odlitků, vyráběných tavením vhodných surovin v elektrické obloukové peci, odléváním vzniklé

Více

Multifunkční posilovač břišních svalů JETT-006 - Návod k použití

Multifunkční posilovač břišních svalů JETT-006 - Návod k použití Multifunkční posilovač břišních svalů JETT-006 - Návod k použití Obsah ÚVOD...2 VLASTNOSTI VÝROBKU...2 POSTUP SESTAVENÍ VÝROBKU...2 ROZLOŽENÍ VÝROBKU A SKLADOVÁNÍ...5 TECHNICKÉ SPECIFIKACE...5 Úvod Vážený

Více

PŘÍPLATEK ZA ZVÝŠENÍ ČELA 1-6. hmotnost (kg) objem (m3) 5,2 89-0,3. spotřeba látky (bm) kód nákres popis dílu A X Z kůže I. kůže II.

PŘÍPLATEK ZA ZVÝŠENÍ ČELA 1-6. hmotnost (kg) objem (m3) 5,2 89-0,3. spotřeba látky (bm) kód nákres popis dílu A X Z kůže I. kůže II. AFRODITÉ DAFNÉ GRÁCIE NSK63 Dafné Dafné Dafné Dafné NSK63 Dafné NSK43 NSK63 NSK43 lůžko - čelo s knoflíky 211 / 212 / v.90 (pro matraci ) lůžko - čelo s knoflíky 191 / 212 / v.90 (pro matraci ) lůžko -

Více

Strana 1 (celkem 5) 1. Identifikační údaje. a) Stavba: Dopravní opatření I/9 a II/243 - Líbeznice. Dokumentace pro ohlášení stavby

Strana 1 (celkem 5) 1. Identifikační údaje. a) Stavba: Dopravní opatření I/9 a II/243 - Líbeznice. Dokumentace pro ohlášení stavby 1. Identifikační údaje a) Stavba: Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Charakter stavby: Stupeň dokumentace: Dopravní opatření I/9 a II/243 - Líbeznice Líbeznice Líbeznice Novostavba Dokumentace

Více

Řezáky trubek s 1 kolečkem / 3 kolečky

Řezáky trubek s 1 kolečkem / 3 kolečky Dělení a odhrotování trubek Ruční řezáky Ruční řezáky trubek Ruční řezáky trubek RIDGID pro rychlé, bezotřepové dělení ocelových trubek do. Vedení chrání pohybové závity a dlouhá rukojeť umožňuje rychlé

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace SO 02_1 _A4.pdf Datum: říjen 2012 Projekt Paré MEDLOV - KANALIZACE A ČOV Část SO/PS Měřítko SO 2 Výtlaky Stupeň ZD Příloha Číslo přílohy Revize TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 02-1 0 Obsah: 1.

Více

Schöck Tronsole typ Z

Schöck Tronsole typ Z Schöck Tronsole typ Schöck Tronsole typ Schöck Tronsole typ Slouží k přerušení akustických mostů mezi schodišťovou stěnou a podestou. Podesta může být provedena jako monolit nebo jako plně prefabrikovaný

Více

Technické kartáče 208

Technické kartáče 208 Kvalitní nástroje od jednoho výrobce Katalog 201 E Katalog 205 Dílenské pilníky, ostřicí pilníky, rašple a precizní pilníky Diamantové a CBN nástroje na pilování, broušení a řezání Katalog 202 Katalog

Více

OPAKOVACÍ MATURITNÍ TÉMATA STT Zaměření: POČÍTAČOVÁ PODPORA KONSTRUOVÁNÍ Školní rok: 2012-2013

OPAKOVACÍ MATURITNÍ TÉMATA STT Zaměření: POČÍTAČOVÁ PODPORA KONSTRUOVÁNÍ Školní rok: 2012-2013 OPAKOVACÍ MATURITNÍ TÉMATA STT Zaměření: POČÍTAČOVÁ PODPORA KONSTRUOVÁNÍ Školní rok: 2012-2013 1. Stavba kovů stavba kovů-krystalické mřížky polymorfie, teplotní hystereze binární diagramy kovů, značení,

Více

Návod k obsluze ROLOVACÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT

Návod k obsluze ROLOVACÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT Návod k obsluze ROLOVACÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT uživatelská příručka OV08CZ WWW.MINIROL.EU ÚVODNÍ INFORMACE UŽVATELI Povinností uživatele a obsluhy je řádně se seznámit před zahájením práce s návodem k používání.

Více

STÍRÁNÍ NEČISTOT, OLEJŮ A EMULZÍ Z KOVOVÝCH PÁSŮ VE VÁLCOVNÁCH ZA STUDENA

STÍRÁNÍ NEČISTOT, OLEJŮ A EMULZÍ Z KOVOVÝCH PÁSŮ VE VÁLCOVNÁCH ZA STUDENA STÍRÁNÍ NEČISTOT, OLEJŮ A EMULZÍ Z KOVOVÝCH PÁSŮ VE VÁLCOVNÁCH ZA STUDENA ÚVOD Při válcování za studena je povrch vyválcovaného plechu znečištěn oleji či emulzemi, popř. dalšími nečistotami. Nežádoucí

Více

OKLADKA ROZDZIALU 2405-K

OKLADKA ROZDZIALU 2405-K OKLADKA ROZDZIALU 0-K SILOVÁ SKLÍČIDLA S OVLÁDÁNÍ STROJNÍ A HYDRAULICKÉ UPÍNACÍ VÁLCE SILOVÁ SKLÍČIDLA S OVL. STROJNÍ A HYDRAULICKÉ UPÍNACÍ VÁLCE TVRDÁ HORNÍ ČELIST ZADNÍ VÝKO TAŽNÁ ATICE KLÍNOVÉ POUZDRO

Více

NYNÍ K DISPOZICI DO DN 600

NYNÍ K DISPOZICI DO DN 600 NYNÍ K DISPOZICI DO DN 600 Nová Generace UltraGrip UltraGrip Konečná technologie jištění Progresivní jištění Hygienické ochranné krytky Jednou z klíčových komponent UltraGripu je progresivní jistící Ochranné

Více

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ DESKY DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard Dlaždice 30/30; Dlaždice 40/40; Dlaždice 50/50 betonové dlažební desky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími

Více

Novinky Jaro 2012 Nabídka je platná od 1. 5. 2012

Novinky Jaro 2012 Nabídka je platná od 1. 5. 2012 Novinky Jaro 2012 Nabídka je platná od 1. 5. 2012 Silný vrtací šroubovák s kompaktními akumulátory ASV 14 A (2x 1,3 Ah) vhodný pro aplikace s vysokými nároky na výkon při nízké hmotnosti stroje nový silnější

Více

TS1 MTS1. Popis konstrukce a funkce TS1-00 / - HC 9200 12/98. pmax 35 MPa. Nahrazuje HC 9200 2/98. Mechanická životnost 10 milionů sepnutí

TS1 MTS1. Popis konstrukce a funkce TS1-00 / - HC 9200 12/98. pmax 35 MPa. Nahrazuje HC 9200 2/98. Mechanická životnost 10 milionů sepnutí TLAKOVÝ SPÍNAČ pmax 5 MPa TS1 MTS1 HC 900 1/98 Nahrazuje HC 900 /98 Pístkový systém s měkkým těsněním Žádné objemové ztráty Mechanická životnost 10 milionů sepnutí Mikrospínač s pozlacenými kontakty Základní

Více

Systém WAGA. WAGA Multi/Joint řada 3000 Výjimečné spojení s jištěním tahových sil WAGA Multi/Joint - XL DN 50-600 (5/2008)

Systém WAGA. WAGA Multi/Joint řada 3000 Výjimečné spojení s jištěním tahových sil WAGA Multi/Joint - XL DN 50-600 (5/2008) Systém WAGA WAGA Multi/Joint řada 3000 Výjimečné spojení s jištěním tahových sil WAGA Multi/Joint - XL DN 50-600 (5/2008) Konstrukční řada WAGA, Multi/Joint 3000: Konstrukční řada Waga, Multi/Joint 3000

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 242 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 242 jsou sekční vrata pro použití např. v prodejnách automobilů, požárních stanicích, ve všech případech,

Více

Podniková norma energetiky pro rozvod elektrické energie ŽELEZOBETONOVÉ PATKY PRO DŘEVĚNÉ SLOUPY VENKOVNÍCH VEDENÍ DO 45 KV

Podniková norma energetiky pro rozvod elektrické energie ŽELEZOBETONOVÉ PATKY PRO DŘEVĚNÉ SLOUPY VENKOVNÍCH VEDENÍ DO 45 KV Podniková norma energetiky pro rozvod elektrické energie REAS ČR, ZSE ŽELEZOBETONOVÉ PATKY PRO DŘEVĚNÉ SLOUPY VENKOVNÍCH VEDENÍ DO 45 KV PNE 34 8211 Odsouhlasení normy Konečný návrh podnikové normy energetiky

Více

Trubkový dveřní zavírač model RTS neviditelný dveřní zavírač

Trubkový dveřní zavírač model RTS neviditelný dveřní zavírač Trubkový dveřní zavírač model RTS neviditelný dveřní zavírač Trubkový dveřní zavírač DICTATOR model RTS je zabudován do dveří, takže je prakticky neviditelný. Pouze když jsou dveře otevřené, můžete spatřit

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ. Moderní způsoby strojního obrábění na frézkách a horizontálních vyvrtávačkách

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ. Moderní způsoby strojního obrábění na frézkách a horizontálních vyvrtávačkách Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: Moderní způsoby strojního obrábění na frézkách a horizontálních vyvrtávačkách Obor: Nástrojař Ročník: 2. Zpracoval(a): Pavel Rožek Střední průmyslová škola

Více

MaxiFit. Velký toleranční rozsah. Univerzální. Technologie mechanických potrubních spojek

MaxiFit. Velký toleranční rozsah. Univerzální. Technologie mechanických potrubních spojek Univerzální MaxiFit Velký toleranční rozsah Technologie mechanických potrubních spojek Potrubní spoje Opravy Výrobky k regulaci průtoku MaxiFit Stručný přehled Všestranné řešení pro potrubní spoje Univerzální

Více

Honeywell V2000SL. Tělo TRV typu SL VENTIL PRO OTOPNÁ TĚLESA S OMEZENÝM ZDVIHEM

Honeywell V2000SL. Tělo TRV typu SL VENTIL PRO OTOPNÁ TĚLESA S OMEZENÝM ZDVIHEM srpen 2009 Konstrukce Tělo termostatického radiátorového ventilu se skládá z Tělesa ventilu PN10, DN10, 15 nebo 20 s o Vnitřními připojení se závity na DIN2999 (ISO7) na měděné nebo přesné ocelové trubky

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ CS 230 N

NÁVOD NA POUŽITÍ CS 230 N NÁVOD NA POUŽITÍ Ruční kotoučová pila CS 230 N Certifikát kvality Blahopřejeme Vám ke koupi výrobku vysoké. Výrobek prochází na konci výroby vnitřní kontrolou a splňuje vysokou technickou úroveň. Firma

Více

Strojní pásová pila ProLine 520.450 H

Strojní pásová pila ProLine 520.450 H FIPAS-pily na kov s.r.o. Czech Strojní pásová pila ProLine 520.450 H 1. Zobrazení stroje Vyobrazení stroje slouží k informačním účelům a ukazuje konstrukčně podobný typ v ručním provedení. 2. Krátký popis

Více