MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015"

Transkript

1 Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2014 SMLOUVY O POSKYTNUTÍ A ZAJIŠTĚNÍ ČINNOSTÍ A POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU NA ČINNOST - SLADOVNA Písek, o.p.s. a Centrum kultury Písek, o.p.s. NÁVRH USNESENÍ Rada města 1) informaci o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2014 SMLOUVY O POSKYTNUTÍ A ZAJIŠTĚNÍ ČINNOSTÍ A POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU NA ČINNOST - SLADOVNA Písek, o.p.s., která je uvedena v plném znění v materiálu a) projednala bez připomínek b) projednala s připomínkami c) jiné usnesení 2) informaci o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2014 SMLOUVY O POSKYTNUTÍ A ZAJIŠTĚNÍ ČINNOSTÍ A POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU NA ČINNOST - Centrum kultury Písek, o.p.s., která je uvedena v plném znění v materiálu a) projednala bez připomínek b) projednala s připomínkami c) jiné usnesení Mgr. Eva Vanžurová, starostka Návrh předkládá Ing. Marie Cibulková, vedoucí odboru Bc. Jana Bauerová Návrh zpracoval

2 Důvodová zpráva: Rada města Písek schvaluje každoročně společnostem SLADOVNA Písek o.p.s. a Centrum kultury Písek o.p.s. specifikaci objednaných služeb dle druhu a rozsahu v Příloze č.1 SMLOUVY O POSKYTNUTÍ A ZAJIŠTĚNÍ ČINNOSTÍ A POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU NA ČINNOST. Pro rok 2014 tato specifikace byla schválena radou města dne , usnesení č. 910/13. Rozsah, čas i kvalita služeb podléhají průběžné kontrole a výsledky o konečném plnění za rok 2014 byly řediteli jednotlivých o.p.s. předány odboru školství a kultury dne Informace byly zpracovány do tabulek a přílohou je přesný výčet všech akcí. 1. Radě města je předkládána informační tabulka o čerpání příspěvku ve výši tis. Kč s přehledem o počtu a plnění objednaných služeb za rok 2014 u o.p.s. SLADOVNA Písek. Příspěvek byl čerpán ve výši 100 %. Počet návštěvníku galerie Sladovny Písek za rok 2014 je celkem osob. Počet návštěvníku ITC za rok 2014 je celkem osob. 2. Radě města je předkládána informační tabulka o čerpání příspěvku ve výši tis. Kč včetně seznamu akcí a s přehledem o počtu a plnění objednaných služeb za rok 2014 u o.p.s. Centrum kultury Písek. Příspěvek byl čerpán ve výši 99,67 %. Nedočerpaná částka ve výši ,50 Kč byla vrácena do rozpočtu města. Počet návštěvníků na všech akcích v objektech Centra kultury Písek je osob. Počet diváků na exteriérových akcích je osob. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel materiálu doporučuje přijmout usnesení 1a), 2a). Vztah k rozpočtu: Služby specifikované pro jednotlivé o.p.s. byly kryty rozpočtem kap Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: Zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, 1724 a následující, Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, 23. Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Služby specifikované pro jednotlivé o.p.s. jsou v souladu se záměry Strategického plánu rozvoje kultury města Písek do roku 2020 a podporují naplňování základních vizí. Přílohy: č. 1 - Příloha pro rok 2014 SLADOVNA Písek, o.p.s. tabulka o čerpání příspěvku Příloha č. 1 SMLOUVY O POSKYTNUTÍ A ZAJIŠTĚNÍ ČINNOSTÍ A POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU NA ČINNOST č. 2 - Příloha pro rok Centrum kultury Písek, o.p.s. tabulka o čerpání příspěvku Příloha č. 1 SMLOUVY O POSKYTNUTÍ A ZAJIŠTĚNÍ ČINNOSTÍ A POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU NA ČINNOST stránka 2 (celkem 23)

3 Příloha č. 1 - materiál pro informaci Zpracovala: V Písku dne MgA. Tereza Dobiášová, ředitelka Sladovny Písek o.p.s. stránka 3 (celkem 23)

4 stránka 4 (celkem 23)

5 stránka 5 (celkem 23)

6 Měsíc Galerie Permanentky Akce Dílny Platící Neplatící Celkem Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Celkem Počet návštěvníku galerie Sladovny Písek za rok 2014 je celkem: lidí. stránka 6 (celkem 23)

7 Statistika návštěvnosti v roce 2014 čeští turisté anglicky hovořící turisté německy hovořící turisté ostatní celkem leden únor březen duben květen červen červenec srpen září říjen listopad prosinec celkem Počet návštěvníku ITC za rok 2014 je celkem: lidí. Počty návštěvníků ve všech objektech Sladovna Písek, o.p.s. Celkem osob z toho platící neplatící Celkové tržby v Kč Celkem školy zlevněné vstupné ostatní Celkem školy zlevněné vstupné ostatní Celkem školy zlevněné vstupné ostatní Zpracováno: V Písku dne MgA. Tereza Dobiášová, ředitelka Sladovny Písek o.p.s. stránka 7 (celkem 23)

8 Příloha č. 2 - materiál pro informaci Centrum kultury Písek, o.p.s. - Příloha č. 1 pro rok 2014 SMLOUVY O POSKYTNUTÍ A ZAJIŠTĚNÍ ČINNOSTÍ A POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU NA ČINNOST Výčet poskytnutých a zajištěných kulturních činností na daný rok: Počet akcí Plnění Plnění plán skutečnost v % v tis. Kč Zajištěné kulturní akce: Divadelní představení dospělí , Školní představení ,00 40 Koncerty vážné hudby a nokturna , Okrajové hudební žánry ,00 80 Promenádní koncerty , Akce pro seniory , Filmová představení , Besedy a přednášky , Galerie Portyč , Jmenovité akce Ples města , Hrátky na Otavě ,00 60 Akce z partnerských vztahů ,00 30 Festival Bohemia Jazz ,00 20 Divadelní představení dospělí , Školní představení ,00 40 Celkem kulturní činnost 2014 x x 99, ,2 Základní režie budovy pro zajištění provozu včetně běžných oprav 100, Celkem Centrum kultury , Akce mimo smlouvu Dotkni se Písku Ostatní akce Zpracoval: V Písku, Karel Průcha, Centrum kultury Písek, o.p.s. stránka 8 (celkem 23)

9 NÁZEV AKCE DATUM KAPACITA NÁVŠTĚVNÍCI Divadelní představení dospělí PESTRÉ VRSTVY : JEŠTĚRKA NA SLUNCI : KOULE : Frankie a Johny : KRÁLOVA ŘEČ : NÁVŠTĚVY PANA GREENA : KOUZLO4D : DVANÁCT ROZHNĚVANÝCH MUŽŮ : La Putyka : ZKROCENÍ ZLÉ ŽENY : Kauza Kafka : VÁLKA ROSEOVÝCH : MUŽI ODCHÁZEJÍ, ŽENY PŘEŽIJÍ : PRÁSKNI DO BOT : AŽ NAPRŠÍ A USCHNE : NĚMÝ BOBEŠ : Když se zhasne : MILÁČEK : HESLO MORÁLKA : Karel Šíp+ Alois Náhlovský -MINIPÁRTY : KURTIZÁNA : JISTĚ, PANE PREMIÉRE! : VINNETOU : GLENN MILLER STORY/ Big band K.Vary : ADVENT : MOJE HRA : ŠUNEN ROMALE : KVARTET : ČTYŘI DOHODY : CRY BABY CRY : Jarní maškarní karneval pro děti : Louskáček : Dětský Silvestr : Školní představení Rusalka : Rusalka : Mach a Šebestová : Mach a Šebestová : Fimfárum, Lakomá Barka : Fimfárum, Lakomá Barka : Bob a Bobek na cestách : Bob a Bobek na cestách : Miláček : Zahrada : Na výletě v isvětě : Na výletě v isvětě : Maryša : Ferda mravenec : Ferda mravenec : Panna a netvor : Mimo smlouvu Kočovné muzeum strašidel : Maškarní báleček : Rybářský ples : Škoda tour : Songfest : Taneční večer : Burza sběratelů : Divokej Bill : stránka 9 (celkem 23)

10 Divokej Bill : Techtle Mechtle : Taneční večer : Pálení čarodejnic : Původní Bureš : Kolotoč pohádek : Jablkoň : Wigan youth brass Band : Taneční kurz pro mládež,,a : Taneční kurz pro mládež,,b : Taneční kurz pro mládež,,a : Taneční kurz pro mládež,,b : Taneční kurz pro mládež,,a : Taneční kurz pro mládež,,b : Taneční kurz pro mládež,,a : Taneční kurz pro mládež,,b : Mort : Taneční kurz pro mládež,,a : Taneční kurz pro mládež,,b : Václav Neckář + Bacily : Taneční kurz pro mládež,,a : Taneční kurz pro mládež,,b : Taneční kurz pro mládež,,a : Taneční kurz pro mládež,,b : Taneční večer : WALTARI, SUPPORT LESBIENS : Taneční kurz pro mládež,,a : Taneční kurz pro mládež,,b : Taneční kurz pro mládež,,a : Taneční kurz pro mládež,,b : Taneční kurz pro mládež,,a : Taneční kurz pro mládež,,b : Burza sběratelů : Písecký retroples : Závěrečný ples tanečních,,a" : Závěrečný ples tanečních,,b" : Techtle mechtle : Vánoční večer plný tance : Taneční večer : Koncerty vážné hudby Vánoční oratorium : V proudu času : Mezzosopránový a klavírní recitál : Jarní koncert Sonitus : Písecký komorní orchestr : Karen B. Pollick a Ivan Sokolov : Cecilian singers : Bach a Rilke : Písecký komorní orchestr : Citrus singers : Grammar school from Leeds : Česká vánoční mše : Česká vánoční mše : Trio V. Merta, J. Hrubý a O. Fencl : Operní a operetní galavečer : Folk - Baroque : Missa - Karel Kryl Revival : Písňový koncert : Rak a Rak : Koncert varhanní duchovní hudby : Rudy Linka trio : Roman Rauer : Aleš Nosek : stránka 10 (celkem 23)

11 Vánoční koncert : Pásmo Vánočních koled a poezie : Okrajové hudební žánry Depeche mode revival : Depeche mode revival : Bez náhubku : Tomáš Klus : JAKUB SMOLÍK : Akce pro seniory Eva a Vašek : LK Music : II. Seniorský ples : Veselá trojka Pavla Kršky : Duo Anna Volínová a Václav Žákovec : Duo Bón tón : Duo Piňakoláda : Písecká čtyřka Josefa Nováka : Piňakoláda : Staropražští Heligonkáři : Filmová představení Walter Mitty a jeho tajný život : Walter Mitty a jeho tajný život : Róninů : Róninů : Róninů : Róninů : Putování s dinosaury : Hobit: Šmakova dračí poušť : Nymfomanka část : Hobit: Šmakova dračí poušť : Křídla Vánoc : Něžné vlny : Hunger games: vražedná pomsta : Něžné vlny : Hunger games: vražedná pomsta : Něžné vlny : Něžné vlny : Něžné vlny : Něžné vlny : V peřině 3D - psáno do písku : Nymfomanka část : Paranormal activity: prokletí : Zlodějka knih : Paranormal activity: prokletí : Zlodějka knih : Zlodějka knih : Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců : Cyril a Metoděj - apoštolové slovanů : Frajeři ve Vegas : Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců : Cyril a Metoděj - apoštolové slovanů : Frajeři ve Vegas : Cyril a Metoděj - apoštolové slovanů : Paranormal activity: prokletí : Příjde letos Ježíšek? : Sobík Niko : Něžné vlny : Vejška : Něžné vlny : Vejška : Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců : Vejška : Vejška : stránka 11 (celkem 23)

12 Vejška : Vejška : Špinavý trik : Cyril a Metoděj - apoštolové slovanů : Jak postavit sněhuláka : Špinavý trik : Já Frankenstein : Vejška : Vejška : Já Frankenstein : Vejška : Něžné vlny : Já Frankenstein : Blízko sebe : Jack Ryan: v utajení : Jack Ryan: v utajení : Dědictví aneb kurva se neříká : Dědictví aneb kurva se neříká : Herkules: zrození legendy : Košík plný pohádek : Dědictví aneb kurva se neříká : Dědictví aneb kurva se neříká : Lego příběh : Dědictví aneb kurva se neříká : Herkules: zrození legendy : Atlas mraků : Robocop : Cirila a Metoděj- Apoštolové slovanů : Robocop : Robocop : Vlk z Wall street : Vampýrská akademie : Lego příběh : Vejška : Dědictví aneb kurva se neříká : Zimní příběh : Zimní příběh : Koyaanisqatis : Zimní příběh : Babovřesky : Babovřesky : Bella a Sebastian : Babovřesky : Bella a Sebastian : Babovřesky : Bella a Sebastian : Babovřesky : Babovřesky : Krásno : Babovřesky : Něžné vlny : Babovřesky : Zachraňte pana Bankse : Zachraňte pana Bankse : Památkáři : Památkáři : Památkáři : Velká oříšková loupež : Zachraňte pana Bankse : Památkáři : Kandidát : Dědictví aneb kurva se neříká : Angelika, Markýza andělů : stránka 12 (celkem 23)

13 Krásno : Angelika, Markýza andělů : Vampýrská akademie : Velká oříšková loupež : Vampýrská akademie : Angelika, Markýza andělů : Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana : Babovřesky : Vampýrská akademie : Liga nepotřebných : Babovřesky : Bella a Sebastian : Lego příběh : Kráska a zvíře : Kráska a zvíře : Granthotel Budapešť : Granthotel Budapešť : Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana : Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana : Vampýrská akademie : Granthotel Budapešť : : Vzestup říše : Rozkoš : Elton John : pravidel jak sbalit holku : : Vzestup říše : pravidel jak sbalit holku : pravidel jak sbalit holku : pravidel jak sbalit holku : : Vzestup říše : pravidel jak sbalit holku : pravidel jak sbalit holku : Fair play : pravidel jak sbalit holku : Dědictví aneb kurva se neříká : Přežijí jen milenci : Přežijí jen milenci : Noe : Ona : Ona : Noe : Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana : Noe : pravidel jak sbalit holku : : Vesmírná odyssea : Přežijí jen milenci : Babovřesky : Captain America : Captain America : pravidel jak sbalit holku : Lego příběh : Captain America : Captain America : Revival : Revival : Hořící keř : Hořící keř : pravidel jak sbalit holku : Fair play : Justin Bieber s believe : Pojedeme k moři : Pojedeme k moři : Justin Bieber s believe : stránka 13 (celkem 23)

14 Justin Bieber s believe : Pojedeme k moři : Pojedeme k moři : Pojedeme k moři : Všechny moje děti : let v řetězech : Need for speed : Need for speed : Transendence : Transendence : Rio : Transendence : Need for speed : Rio : Transendence : Transendence : Klub poslední naděje : Pompeje : Kráska a zvíře : Pompeje : Amaizing spider man : Sto roků prázdnin : Amaizing spider man : Pojedeme k moři : Rio : Pojedeme k moři : Amaizing spider man : Amaizing spider man : Amaizing spider man : Poslední vrchol : Láska soudruhu : Něžné vlny : Máj : Láska soudruhu : Láska soudruhu : Detektiv Down : Detektiv Down : Doupě : Kamarádi z televize : Amaizing spider man : Doupě : Bohumil Hrabal,,Takže se stalo,že..." : Památkáři : Pojedeme k moři : Hany : Babovřesky : Hany : Hany : Rio : Hany : Divergence : Rio : Divergence : Divergence : Olga + Koncert PPU : Godzilla : Godzilla : Godzilla : Staré pověsti České : Haškovy povídky ze starého mocnářství : Malý Bobeš : Vzorný kinematograf Haška Jaroslava : Staré pověsti České : stránka 14 (celkem 23)

15 Malý Bobeš ve městě : Haškovy povídky ze starého mocnářství : Pulp fiction: Historky z podsvětí : Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel : Noe : Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel : Bony a klid : Bony a klid : X-men: budoucí minulost : Hurá do pravěku : X-men: budoucí minulost : Bony a klid : Hurá do pravěku : X-men: budoucí minulost : Bony a klid : Eugéniové : Godzilla : Zloba - královna černé magie : Godzilla : Zloba - královna černé magie : Zloba - královna černé magie : Khumba : Zloba - královna černé magie : Bony a klid : Lego příběh : Khumba : X-men: budoucí minulost : Walesa - člověk naděje : Ranhojič : Na hraně zítřka : Na hraně zítřka : Zakázané uvolnění : Na hraně zítřka : Zakázané uvolnění : Zakázané uvolnění : Zakázané uvolnění : Loft : Na hraně zítřka : Pojedeme k moři : Ranhojič : Zakázané uvolnění : Parádně pokecal : Sin city: ženská pro kterou bych vraždil : Sin city: ženská pro kterou bych vraždil : Díra u Hanušovic : Díra u Hanušovic : Letadla 2: hasiči a záchranáři : Díra u Hanušovic : Díra u Hanušovic : Století Miroslava Zikmunda : Herkules: the tracian war : Herkules: the tracian war : Fakuju pane učiteli : Dárce : Sex tape : Dárce : Dárce : Tři bratři : Tři bratři : Sex tape : Chlapectví : Sin city: ženská pro kterou bych vraždil : Sin city: ženská pro kterou bych vraždil : stránka 15 (celkem 23)

16 Pod zemí : Pod zemí : Pod zemí : Labyrint: útěk : Labyrint: útěk : Letadla 2: hasiči a záchranáři : Labyrint: útěk : Místa : Úsvit planety opic : Nejhledanější muž : Želvy Ninja : Zůstaň se mnou : Želvy Ninja : Nejhledanější muž : Jak vycvičit draka : Zůstaň se mnou : Sex tape : Ztracen : Equalizer : trpaslíků : Equalizer : Tři bratři : Tři bratři : trpaslíků : Zůstaň se mnou : Equalizer : trpaslíků : Tři bratři : Tři bratři : Výchozí bod : Zmizelá : Díra u Hanušovic : Krtek a oslava : Zmizelá : Anabele : Andělé všedního dne : Anabele : Andělé všedního dne : Andělé všedního dne : Dům kouzel : Andělé všedního dne : Andělé všedního dne : Nick Cave:20000 dní na zemi : Björk: biophilia live : Andělé všedního dne : Ztracen : Andělé všedního dne : Drákula: neznámá legenda : Dům kouzel : Drákula: neznámá legenda : Novosvětská : Drákula: neznámá legenda : Dům kouzel : Intimity : Intimity : Jak vycvičit draka : MEZINÁRODNÍ OUTDOOROVÝ FESTIVAL PÍSEK Filmové bloky celkem v 1bloku The Grand Canyon of the Stikine River : Mission Steeps 340 Tuk Tuk Anywhere 340 Timelapsy v Patagonii 340 Slepá dôvera 340 stránka 16 (celkem 23)

17 Skoky do Amazonky 340 Into The Mind : Cave Unicycling 340 Wild Steppe 340 Rock Wall Climbing 340 Without the Sea : Faktor U Longboarding 340 From A to K ans BaCk again 340 Sand Land 340 Príbehy tatranských štítov : Czech Blood in Marocco 340 A Portrait of Orozbek 340 ERIKIT, deník z cesty do jiného světa : Rysy 2013 jinak 340 Faszination Klettersteig 340 Wakeskating na rýžových polích 340 Cerro Torre - A Snowballs Chance in Hell : Adrenalinové podzemí Znojmo 340 Polsko očima Miroslava Karase 340 Expedition Mittelmeer : Vzpomínky na Wadi Rum 340 Windguru na Karpathosu 340 India Yoga 340 China Jam : The Pursuit 340 Making Tommy 340 TOM PRO - příběh trailbuildera 340 Intimity : Intimity : The Grand Canyon of the Sikine River : Into The Mind : trpaslíků : Dead snow: živý vs. mrtvý : Škatuláci : Without the sea : Príbehy tatranských štítov : Erikit : Cerro Torre : Intimity : Expedition Mittelmeer : China Jam : Včelka Mája : Pohádkář : Včelka Mája : Pohádkář : Andělé všedního dne : Škatuláci : Pohádkář : Pohádkář : Mapy ke hvězdám : Pohádkář : Tři bratři : Magické stříbro : Jessabelle : Magické stříbro : Železná srdce : Big Apple Circus : Pohádkář : Železná srdce : Get on up: Příběh Jamese Browna : Get on up: Příběh Jamese Browna : Magický hlas rebelky : Železná srdce : stránka 17 (celkem 23)

18 Hunger game: síla vzdoru : Hunger game: síla vzdoru : Včelka Mája : Hunger game: síla vzdoru : Magické stříbro : Magické stříbro : Včelka Mája : Hobit: Neočekávaná cesta : Route 66 revisited : Zmizení Eleonor Rigbyové - ON : Hunger game: síla vzdoru : Magický hlas rebelky : MY : Tučňáci z Madagaskaru : MY : Tučňáci z Madagaskaru : Quija : Tučňáci z Madagaskaru : Hobit: Šmakova Dračí poušť : Zmizení Eleonor Rigbyové - ONA : Quija : Návrat blbýho a blbějšího : Návrat blbýho a blbějšího : Návrat blbýho a blbějšího : Interstellar : Tučňáci z Madagaskaru : Jak jsme hráli čáru : Interstellar : Vatikánská muzea : Jak jsme hráli čáru : Já truchlivý bůh : Hobit: bitva pěti armád Já truchlivý bůh : Hobit: bitva pěti armád : Hobit: bitva pěti armád : Hobit: bitva pěti armád : Hobit: bitva pěti armád : Jak jsme hráli čáru : Raluca : Jak jsme hráli čáru : Noc v muzeu: tajemství hrobky : Modelky : Sněhová královna : Modelky : Jakub Jan Ryba : Hobit: bitva pěti armád : Sněhová královna : Noc v muzeu: tajemství hrobky : Pohádkář : Paddington : Exodus: bohové a králové : Paddington : Hodinový manžel : Exodus: bohové a králové : Hodinový manžel : Hodinový manžel : Hobit: bitva pěti armád : Sex v Paříži : Strážci galaxie : Pohádky o zvířátkách : Zvonilka a piráti : Zvonilka a piráti : Zvonilka a piráti : stránka 18 (celkem 23)

19 Jak šlo vejce na vandr : Zvonilka a piráti : Krtek v máji : Pásmo Krtek : Krtek a weekend : Pohádky z hor : Krtek a hodiny : Pošťák Pat : Babovřesky : Všiváci : Všiváci : Zakázané uvolnění : Zakázané uvolnění : Bony a Klid : Bony a Klid : Transformers: zánik : Transformers: zánik : Všechny prachy vedou do hrobu : Všechny prachy vedou do hrobu : Hvězdy nám nepřály : Hvězdy nám nepřály : Godzilla : Godzilla : Pojedeme k moři : Pojedeme k moři : Knězovy děti : Chraň nás od zlého : Chraň nás od zlého : Joe : Joe : Všiváci : Všiváci : Úsvit planety opic : Úsvit planety opic : Zejtra napořád : Zejtra napořád : Něžné vlny : Snadný prachy 3: Život de luxe : Všiváci : Díra u Hanušovic : Herkules: the tracian war : Díra u Hanušovic : Herkules: the tracian war : Na hraně zítřka : Zejtra napořád : Křídla Vánoc : Očista 2: Anarchie : Letadla 2: hasiči a záchranáři : Očista 2: Anarchie : Strážci galaxie : Strážci galaxie : Ostře sledované vlaky : Jump street : Lucy : Jump street : Mikolášovy patálie na prázdninách : Letadla 2: hasiči a záchranáři : Lucy : Kouzlo měsíčního svitu : Kouzlo měsíčního svitu : Tři bratři : Zoran, můj synovec idiot : Tři bratři : stránka 19 (celkem 23)

20 Útěk z planety země : Útěk z planety země : Tři bratři : Tři bratři : Jak vycvičit draka : Jak vycvičit draka : Želvy ninja : Želvy ninja : Tři bratři : Letadla 2: hasiči a záchranáři : Fakuju pane učiteli : Tři bratři : Tři bratři : Besedy a přednášky Ostrov Bali - můj druhý domov : Proč nespat s mobilem u postele : S Brahmsem za hranice všedních dnů : Písecké vánoce : Dějinné období vývoje lidstva a humoresky : Eurytmie poetická. energická i hravá : mezinárodní outdoorový festival : Istambul, perla orientu : Severozápad USA : Nový Zeland : Intuitivní tanec : Ostatní Střední zdravotnická škola Písek 4.B : SOU Blatná : Jiří Schmitzer : Maturitní ples SPŠ a VOŠ 4.B : Myslivecký ples : Malina brothers : Maturitní ples Gymnázia 4.A : Deep purple south Bohemia revival : E!E, TŘI SESTRY,SPS,DOKTOR PP a další : Přednáška Zdenky Blechové : SOŠ Písek - POD2, SD : SPŠ 4.A : Střední zemědělská škola Písek 4.A, 4.B : Led Zeppelin southern revival : Universum aneb tři knihy žití, stvoření a fantazie : Universum aneb tři knihy žití, stvoření a fantazie : Michal k snídani : Tlustá Berta : Paganini : Wohnout : Blue effect : Luboš Pospíšil a 5P : Kohout plaší smrt + Patheroye Roye : Totální nasazení : Imodium + Hand grenade : CAVEMAN : Bůh anebo Ďábel, nikdo do nás nevidí? : Alkehol : Slunce svítí pro všechny : Rockem proti rakovině : Michal David : Michal David : Číslo na boha Tour : Magma fest : TET : TŘI SESTRY : Hudební slavnosti E. Destinnové /SOMR+ TŮMA : stránka 20 (celkem 23)

21 Krausberry : Labyrint světa : Salsa ples : Salsa ples : SOU a SOŠ Písek : Bran : Rok české hudby : E!E + SPS - Pogo Tour : Hentai corporation : Obchodní akademie 4. A : Hubertská : Futurum - 30 let : Aliaška : Votchi + Liquid infinity : Bravo Beatles : Gymnázium 4.B : Plexis + Apple juice : Obchodní akademie 4. B : Tata bojs : Znouzecnost : Zdravotnické lyceum 4.B : Adventní koncert Sonitus : Divokej Bill : Vánoční koncert kapely Fantom : UDG- Vánoční tour : SPŠ a VOŠ Písek A4.E : Jako indián ne! : Jazz Q : Ťúmenovo vánoční evangelium : Rybova Mše : Silvestr : Dotkni se Písku : Galerie Portyč Výstava - Kočovné muzeum strašidel Výstava fotografií Spolek fotografů 2náct Výstava obrazů Luděk Koloušek Výstava obrazů Miroslav Brůha a Valentin Horba Výstava obrazů Charlie Monroe Výstava fotografií členů FOTOKLUBU Písek Promenádní koncerty Výstava fotografií členů FOTOKLUBU Písek Missa Karel Kryl Revival Strings Samsonka Wigan youth brass band and Jazz orchestra XIV. Reprezentační ples města Písku : Hrátky na Otavě : Festival Bohemia Jazz : Akce z partnerských vztahů Setkání harmonikářů : Pocta Otakaru Ševčíkovi stránka 21 (celkem 23)

22 Počty návštěvníků na všech akcích v objektech CKP Počty diváků na exteriérových akcích CKP Akce 2014 Dny Lokalizace Diváci Cipískoviště 3 Palackého sady 2600 Pálení čarodějnic 1 Zahrada KD 400 Dotkni se Písku 2 Vnitřní město Hrátky na Otavě - lanovka 2 Vnitřní město 434 Hrátky na Otavě - (další akce bez koncertů) 1 Vnitřní město 395 PiKL - Pohádkový podvečer 1 Palackého sady 148 PiKL - Samsonka 1 Palackého sady 122 PiKL - Strings 1 Palackého sady 128 PiKL - Jungendorchester Gleichamberg 1 Palackého sady 86 Celkem stránka 22 (celkem 23)

23 Počet zajišťovaných akcí CKP podle objektů KD DFŠ Kino Portyč Trojice Letní kino Město Celkem Počty návštěvníků ve všech objektech Centrum kultury, o.p.s. Celkem osob z toho platící neplatící Celkové tržby v Kč Celkem *) *) ,73 školy *) *) *) zlevněné vstupné *) *) *) ostatní *) *) *) Celkem *) *) ,33 školy *) *) *) zlevněné vstupné *) *) *) ostatní *) *) *) Celkem 2014-není auditováno *) *) ,95 školy *) *) *) zlevněné vstupné *) *) *) ostatní *) *) *) *) tento druh údajů se neeviduje Zpracováno: V Písku, Karel Průcha, Centrum kultury Písek, o.p.s. stránka 23 (celkem 23)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.12.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o specifikaci kulturních činností objednaných dle Přílohy č. 1 Smlouvy

Více

CENTRUM KULTURY PÍSEK

CENTRUM KULTURY PÍSEK Výroční zpráva 2014 CENTRUM KULTURY PÍSEK o.p.s. Základní údaje o společnosti: Název společnosti: CENTRUM KULTURY PÍSEK o.p.s. Sídlo společnosti: Tylova 69, 397 01 Písek Právní forma: Obecně prospěšná

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2015 Smlouvy o poskytnutí a zajištění

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 NOVINKY na Blu-ray a DVD BŘEZEN 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 BŘEZEN v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 BD001104

Více

02-11-2015 Pondělí 10:00 S 12. Kuků II. (5): Ken v práci 10:30 S 12. Život je boj (5): Noční služba 11:05. Ona 13:10 S 12. Pitva mimozemšťana 15:20

02-11-2015 Pondělí 10:00 S 12. Kuků II. (5): Ken v práci 10:30 S 12. Život je boj (5): Noční služba 11:05. Ona 13:10 S 12. Pitva mimozemšťana 15:20 02-11-20 Pondělí Mí drazí Američané 07:40 Gravitace Dlouhá cesta dolů 11:30 13:00 14:35 Godzilla hvězdy VII. (44) 11:45 Riskni to s Polly 09: 11: (Ne)zadaní Garfield ve filmu :55 Kočky netančí Život jde

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Fotbalový oddíl FC

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 12.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dohody o započtení pohledávky ve výši 11.250,- Kč a návrh

Více

jablonecký kalendář OTEVŘENY HOUSLOVÝ KONCERT ZÁBAVNÉ ÚKOLY AŽ NA KYNAST NA DOPRAVNÍM HŘIŠTI IVO KAHÁNEK

jablonecký kalendář OTEVŘENY HOUSLOVÝ KONCERT ZÁBAVNÉ ÚKOLY AŽ NA KYNAST NA DOPRAVNÍM HŘIŠTI IVO KAHÁNEK jablonecký kalendář 2014 8 1 JUNIOR NORTH CUP Sportovní areál Mšeno, Mozartova ul., 9 hodin fotbalový turnaj starších a mladších žáků, www.fkjablonec.cz 21.15 Očista: Anarchie 2 JUNIOR NORTH CUP Sportovní

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 02.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2.

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2. NOVINKY na Blu-ray a DVD ÚNOR 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ÚNOR v distribuci od 4. 2. BD001102 BD Labyrint: Útěk CZ/EN Akční 340,00 499 Kč 8596978911025 BD001122 BD Labyrint: Útěk (steelbook) CZ/EN

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví V Písku dne: 04.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely

Více

Celoroční plán akcí 2015/2016

Celoroční plán akcí 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 Odbor školství a kultury V Písku dne: 20.08.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatku č. 3 ke zřizovací listině ZŠ E. Beneše NÁVRH USNESENÍ

Více

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/6 ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Název: Aktualizace znění přílohy č. 1 a přílohy č. 2 obecně závazné vyhlášky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 V Písku dne: 04.05.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.05.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 9.9. v distribuci od 16.9. v distribuci od 23.9. v distribuci od 30.9.

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 9.9. v distribuci od 16.9. v distribuci od 23.9. v distribuci od 30.9. uvádí: NOVINKY na Blu-ray a DVD ZÁŘÍ 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 kat. č. nosič titul zvuk žánr VOC dmoc EAN ks ZÁŘÍ v distribuci od 2.9. BD001147 BD Ex Machina CZ/EN Sci-fi & fantasy 340,00 499 Kč

Více

01-02-2016 Pondělí S 12 10:00. To je tvoje máma? (3): Kdopak je tatínek? S 12 10:20. Návrat na výsluní II. (5): Valerie získává uznání S 12 10:55

01-02-2016 Pondělí S 12 10:00. To je tvoje máma? (3): Kdopak je tatínek? S 12 10:20. Návrat na výsluní II. (5): Valerie získává uznání S 12 10:55 01-0-016 Pondělí Mravenčí polepšovna Láska pod hvězdami Adopce: Konkurz na rodiče Vánoce v Harlemu 13:0 14:50 Mamon (5) 0:0 Interstellar 00: Syn zmaru 03:50 00:5 Berlínské spiknutí Hercules :10 Neuvěřitelný

Více

jablonecký kalendář 3 MEZINÁRODNÍ BIŽUTERNÍ SYMPOZIUM A VÝSTAVA OTEVŘENY & TONNY BLUES BAND PRÁZDNINOVÁ TANČÍRNA JUNK ASPECT TURNAJ V MALÉ KOPANÉ

jablonecký kalendář 3 MEZINÁRODNÍ BIŽUTERNÍ SYMPOZIUM A VÝSTAVA OTEVŘENY & TONNY BLUES BAND PRÁZDNINOVÁ TANČÍRNA JUNK ASPECT TURNAJ V MALÉ KOPANÉ jablonecký kalendář 2014 7 1 JABLOCKÉ KOELY Kostel Nejsv. Srdce Ježíšova, Kostel Dr. Farského, Kostel sv. Anny, Kostel Povýšení sv. Kříže, 9 17 hodin TWERK Eurocentrum, Malý sál, 16 hodin o Twerku s Anet

Více

Program školního roku 2016 2017

Program školního roku 2016 2017 Základní škola a mateřská škola, Praskačka, Praskačka 60, 503 33 Praskačka tel.: 495 588 126 zspraskacka@seznam.cz www.zspraskacka.cz Program školního roku 2016 2017 SOUTĚŽE A PROGRAMY : Program MŠMT:

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí 2016 ÚNOR 1. 29. 2 Krása zvířat výstava Michaely Burdové, Romantická krajina ve fotografii výstava Jiřího Valíčka a Jany Černoškové, 16. 2. Zahájení jarních kurzů

Více

Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016. MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016

Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016. MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016 Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016 MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016 NÁZEV: PŘEDKLÁDÁ: ZPRACOVALA: OBSAH: Povolení výjimky z počtu dětí ve třídě na

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace )

Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace ) Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace 5.3.2019) 1502 22 Jump Street 1958 Anděl Páně 1696 Ant-Man 1697 Ant-Man 3D 2269 Ant-Man a Wasp 1988 Assassin's Creed 1989 Assassin's Creed 3D 2100 Auta 3 1636

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části Rada městské části 1. s c h v a l u j e MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-022-043-15 ze dne 25.5.2015 Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Tučňáci z Madagaskaru 3D Celá rodina v kině Animovaný / Dobrodružný / Komedie USA/2014/90min Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 06.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Využití pronájmu částí pozemků parc. č. 1592/10, č. 1593/28 a č. 1560/11

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014 Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014 Svazek obcí Mikroregionu Zábřežsko Masarykovo nám. 510/6, 789 01 Zábřeh IČO : 484 28 311 Při hospodaření s finančními prostředky Svazku obcí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 Odbor školství a kultury V Písku dne: 16.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zápis do školského rejstříku kapacita školních klubů NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z kulturního fondu za rok 2011 Zpracovala: odbor,

Více

Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008

Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008 Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008 Rozpočet Obce Mikulov na rok 2008 byl sestaven na základě Metodiky tvorby a projednání rozpočtu obce na rok 2008. Byl vytvořen v souladu se zákonem č.128/2000 o

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Ceny tepelné energie pro konečného spotřebitele - Písek, a.s.

Více

Usn.č. 25/02 1) Usn.č. 25/02 2)

Usn.č. 25/02 1) Usn.č. 25/02 2) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 25. zasedání konaného dne 9. 9. 2015 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív PRAHA RAKOVNICKO Kde nebudete vědět kam dřív kalendář akcí HISTORICKÉ SLAVNOSTI, SYMPOZIA, DIVADELNÍ A HUDEBNÍ FESTIVALY, CYKLISTICKÉ AKCE, JARMARKY ŘEMESEL ATD. 2009 Řezbářské sympozium v Přílepích Rakovnicko

Více

5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným

5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným 5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným Společnost Kultura a sport Chomutov vznikla v roce 2010 rozhodnutím orgánů města z městské organizace Správa sportovních zařízení, přičemž

Více

datum den čas místo typ poznámka - typ poznámka - země

datum den čas místo typ poznámka - typ poznámka - země datum den čas místo typ z poznámka - poznámka typ - země 1.11.2014 so 16:00 Hvězda promítání Itálie 1.11.2014 so 17:45 Hvězda promítání USA 1.11.2014 so 20:30 Hvězda promítání USA 2.11.2014 ne 14:30 Hvězda

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: 02.05.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2013

Odbor školství a kultury V Písku dne: 02.05.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 02.05.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o plnění Přílohy pro rok 2012 k dodatku č.1 ke smlouvě mandátní Smlouva

Více

Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin.

Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin. Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 8 občanů: 3 (omluven : Kosina P.) Ověřovatelé:

Více

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008 Leden Datum obec akce Kde 2.1. Prušánky Ohňostroj k uvítání Nového roku 5.1. Dolní Bojanovice Vinařský ples Obecní dům 5.1. Kostice Krojový ples Sokolovna 6.1. Josefov Tříkrálová sbírka 11.1. Prušánky

Více

VYHLÁŠENÍ NOMINACÍ PRO VOLBY DO PSP A EP

VYHLÁŠENÍ NOMINACÍ PRO VOLBY DO PSP A EP PŘEDKLÁDÁ VYPRACOVALI PAVEL SEVERA JAROSLAV POLÁČEK, LENKA KOUDELKOVÁ NÁVRH USNESENÍ VÝKONNÝ VÝBOR VYHLAŠUJE NOMINACE PRO VOLBY DO PSP A EP DLE DOKUMENTU VYHLÁŠENÍ NOMINACÍ PRO VOLBY DO PSP A EP. 87-2-

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

program činohra opera balet laterna magika Srpen Prosinec 2013 Změna programu vyhrazena

program činohra opera balet laterna magika Srpen Prosinec 2013 Změna programu vyhrazena činohra opera balet program Srpen Prosinec 2013 Změna programu vyhrazena Předplatné: O1 2, OH, B1 2, Č1 4, ČKD, ČS1 3, ALL, MŘ, R, VŘ, A, D, ROD1 6, DV1 2, NDS, SE1 4, ČKW1 2 PŘEDPRODEJ VSTUPENEK NÁRODNÍ

Více

DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE

DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE Zrní Eva Urbanová Jelen Michal Hrůza Mňága a Žďorp Věra Špinarová Rytmus Martin a Krisina Kasíkovi Žalman a Spol. Pavel Dobeš Poutníci Ewa Farna Josef Laufer LEDEN

Více

Příloha č. 2 zápisu ze dne 2.10. 2013 - Víceleté granty v kultuře. Stránka 1 z 6

Příloha č. 2 zápisu ze dne 2.10. 2013 - Víceleté granty v kultuře. Stránka 1 z 6 Příloha č. 2 zápisu ze dne 2.1. 213 - Víceleté granty v kultuře Poř. č. Č. j. Žadatel Název Roky AaA/1 Divadlo Bez zábradlí Činnost Divadla Bez zábradlí 215-215 39 9 12 9 59 326525/213 s.r.o 218 216 39

Více

04-01-2016 Pondělí 10:00 S 12. Silicon Valley (1): Produkt pro širokou veřejnost 10:30 S 12. Návrat na výsluní (11): Valerie na červeném koberci

04-01-2016 Pondělí 10:00 S 12. Silicon Valley (1): Produkt pro širokou veřejnost 10:30 S 12. Návrat na výsluní (11): Valerie na červeném koberci 04-01-2016 Pondělí Bernard a Doris 07:45 Sejmi prezidenta 11:30 V oku tornáda Hvězdy nám nepřály 09: Zůstaň se mnou Hairspray :30 Jmenuji se Sam Dokonalý svědek s.r.o. 14:50 Divoká karta 17:00 Život není

Více

15-06-2015 Pondělí 10:00. Viceprezident(ka) II. (3): Rukojmí 10:35. Terapie online II. (11): Terapie agresora. Miluji tě k smrti 12:50

15-06-2015 Pondělí 10:00. Viceprezident(ka) II. (3): Rukojmí 10:35. Terapie online II. (11): Terapie agresora. Miluji tě k smrti 12:50 -06-20 Pondělí Rozchod! 11:40 Plán hry 13:30 Jak vycvičit draka 2 17:35 Před kamerou XII. (24) :05 Walter Mitty a jeho tajný život 16:05 Muž z oceli :30 20:05 Klub poslední naděje Černočerná tma 23:45

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

PŘEHLED AKCÍ V SUŠICI rok 2015 průběžně aktualizováno ( změna programu vyhrazena)

PŘEHLED AKCÍ V SUŠICI rok 2015 průběžně aktualizováno ( změna programu vyhrazena) PŘEHLED AKCÍ V SUŠICI rok 2015 průběžně aktualizováno ( změna programu vyhrazena) Termín Název akce Místo konání Pořadatel / kontakt Poznámka LEDEN 04.01. Příchod Tří králů náměstí Svobody Oblastní charita

Více

Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014

Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014 Zámecké noviny Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014 Vánoce klepou na zámecké dveře a blíží se konec roku 2014. Vánoční svátky přinášejí radost a otevírají srdce Ať

Více

KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016

KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016 KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016 LEDEN 3. 1. Novoroční koncert 9. 1. Farní ples pořadatel: farnost Kunštát 16. 1. Hasičský ples 23. 1. Retro ples pořadatel:

Více

Tematický plán pro školní rok 2015/2016 Předmět: Anglický jazyk Vyučující: Mgr. Marta Klimecká

Tematický plán pro školní rok 2015/2016 Předmět: Anglický jazyk Vyučující: Mgr. Marta Klimecká ČASOVÉ OBDOBÍ Září Říjen KONKRÉTNÍ VÝSTUPY KONKRÉTNÍ UČIVO PRŮŘEZOVÁ TÉMATA komunikace v běžných každodenních situacích pozdrav představení čísla barvy školní potřeby nábytek komunikace v běžných situacích

Více

Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit.

Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit. Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit. Město Šumperk (MěÚ, odd. kultury a vnějších vztahů). 16.04.2016 Ceny města Šumperka za rok 2015 Výroční udílení cen

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014 Odbor školství a kultury V Písku dne: 07.07.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zajištění stravování Základní školy Cesta příspěvkovou organizací Základní

Více

29-06-2015 Pondělí 10:00 S 12. Viceprezident(ka) III. (3): Alicia 10:30 S 12. Terapie online III. (7): Je to jenom hra 11:10 S 12.

29-06-2015 Pondělí 10:00 S 12. Viceprezident(ka) III. (3): Alicia 10:30 S 12. Terapie online III. (7): Je to jenom hra 11:10 S 12. 29-06-20 Pondělí Ďábel nosí Pradu 07:50 09:25 Zloba - Královna černé magie hvězdy VII. (26) 11:30 Bolt - pes pro každý případ 13:05 Ocelové magnólie (20) 14:35 Zataženo, občas trakaře 2 Ulička hanby 11:00

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem R. D.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem R. D. Materiál číslo: 18 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.04.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 24.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

Výroční zpráva 2012. Obsah ÚVOD 3 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA 4 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2012 5 VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 7

Výroční zpráva 2012. Obsah ÚVOD 3 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA 4 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2012 5 VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 7 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Obsah ÚVOD 3 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA 4 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2012 5 VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 7 2 Úvod Vážení přátelé, Vám předkládá výroční zprávu za rok 2012. Poděkování patří všem,

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011. Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011. Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku Městské služby Písek s.r.o V Písku dne 27.4.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

Kolotoč akcí aneb V březnu jsme společně... oslavili svátek všech žen...,

Kolotoč akcí aneb V březnu jsme společně... oslavili svátek všech žen..., Kolotoč akcí aneb V březnu jsme společně...... oslavili svátek všech žen...,... vyrazili do kina a zhlédli krásný příběh o Lídě Baarové...,... a naučili se zdobit velikonoční vajíčka na čtyři způsoby.

Více

Dům kultury Uherský Brod

Dům kultury Uherský Brod Dům kultury Uherský Brod Program na : září 2015 čt 3.9. KALEIDOSKOP JANA REJŽKA Poslechový klubový pořad předního českého kritika a publicisty. Představí hudbu, kterou v běžném rozhlasovém vysílání neuslyšíte.

Více

Z Á P I S z desáté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 3. prosince 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin.

Z Á P I S z desáté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 3. prosince 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Z Á P I S z desáté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 3. prosince 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 9 občanů 6 Ověřovatelé: Kosina Petr Vancl

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 UŽIJTE SI KAŽDÝ DEN ROKU 2016! LEDEN 14. 1. Husův sbor O SKAUTINGU A JIZERSKÝCH HORÁCH vyprávění Jiřího Veselého doprovázené promítáním 16. 1. Restaurace a minipivovar Veselka

Více

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 4. Základní informace Jedná se o uložení inženýrských sítí v souvislosti

Více

Zápis z Členské schůze SRPŠ při MŠ Hněvotín ze dne 17.9. 2015

Zápis z Členské schůze SRPŠ při MŠ Hněvotín ze dne 17.9. 2015 Zápis z Členské schůze SRPŠ při MŠ Hněvotín ze dne 17.9. 2015 Dne 17.9.2015 proběhla Členská schůze Sdružení rodičů a přátel školy při mateřské škole v Hněvotíně. Členská schůze byla svolána dne 16.8.2015

Více

Dotační program na podporu sportu - činnost sportovních organizací 2016

Dotační program na podporu sportu - činnost sportovních organizací 2016 Dotační program na podporu sportu - činnost sportovních organizací 26 FENIX SKI Team, 2 2 Bikrosklub, 6 3 TJ JISKRA (oddíl saní), 2 Tenisový klub, 36 5 Cyklistika, spolek, 5 6 HOROLEZCI, z.s., Bělá pod

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 20.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 3/2011/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.04.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.04.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 12.04.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.04.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013

Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013 Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013 12. ledna 2013 od 19,00 hodin Novoroční koncert hudební skupiny Nová Sekce a jejich hostů v divadelním

Více

USNESENÍ č. 25/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč

USNESENÍ č. 25/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč USNESENÍ č. 25/2014 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp Kontrola usnesení

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS

SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS 1) pan paní: narozen narozena: bydliště: v textu této smlouvy dále jen osoba a 2) organizace: Sociální služby města České Lípy, příspěvková organizace

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 12. schůze, konané dne 15. 6. 2011 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

PŘEHLED AKCÍ V SUŠICI rok 2014 průběžně aktualizováno ( změna programu vyhrazena)

PŘEHLED AKCÍ V SUŠICI rok 2014 průběžně aktualizováno ( změna programu vyhrazena) PŘEHLED AKCÍ V SUŠICI rok 2014 průběžně aktualizováno ( změna programu vyhrazena) Termín Název akce Místo konání Pořadatel / kontakt Poznámka LEDEN 03.01. Loutkové divadlo KD Sokolovna - Husův sál, 17:00

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny MUDr. Alice Dudová, Ing. Ivo Kiška, Ing. Tomáš Kupka Mandátová komise: Bc. Hana Nevrlá PRO:

Více

Ústav historických věd Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě

Ústav historických věd Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě Ústav historických věd Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě Proč studovat v Opavě? individuální přístup vyučujících: u nás není student jen číslem snadná dostupnost všech univerzitních

Více

Akce v Jestřebích horách červen 2010

Akce v Jestřebích horách červen 2010 Akce v Jestřebích horách červen 2010 datum/čas: 1.6.2010 15.30 místo: ZŠ Úpice-Lány, sborovna název: Jednání Školské rady ZŠ Úpice-Lány popis: Řádná schůzka Školské rady ZŠ Úpice-Lány. kontakt: ZŠ Úpice-Lány,

Více

LÉTO NA TÁBOŘE KLÍČE OD PEVNOSTI X DIVADELNÍ TÁBOR NA KOZINĚ TÁBOR KASIOPEA

LÉTO NA TÁBOŘE KLÍČE OD PEVNOSTI X DIVADELNÍ TÁBOR NA KOZINĚ TÁBOR KASIOPEA LÉTO NA TÁBOŘE Pokud chtějí vaše děti zažít pořádné letní dobrodružství, vypravte je s námi na pobytový tábor. Letos pořádáme 41 táborů pro děti, mládež i rodiče s dětmi, z toho 27 pro širokou veřejnost

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Název: Sdružení Českolipsko Právní forma: zájmové sdružení Adresa: náměstí T. G. M. 165, 470 01 Česká Lípa IČO: 75059843 Účelem sdružení je zajištění efektivní

Více

9.15 Bonifantes s Míšou Novozámskou zahajovací koncert. 10.00 Velký výtvarný workshop a tvořivé dílny pro děti - na celé třídě Míru

9.15 Bonifantes s Míšou Novozámskou zahajovací koncert. 10.00 Velký výtvarný workshop a tvořivé dílny pro děti - na celé třídě Míru Zrcadlo umění 15. 17. 6. 2016 PROGRAM Středa 15. 6. 2016 třída Míru (STAGE MAGNUM) 9.00 Slavnostní fanfáry 9.15 Bonifantes s Míšou Novozámskou zahajovací koncert 10.00 Slavnostní zahájení - vypouštění

Více

Zápis z členské schůze organizace Beagle Club České republiky o.s., IČ: 47608048 konané dne 16.11.2013 v Jiříkovicích, motorest Rohlenka

Zápis z členské schůze organizace Beagle Club České republiky o.s., IČ: 47608048 konané dne 16.11.2013 v Jiříkovicích, motorest Rohlenka Zápis z členské schůze organizace Beagle Club České republiky o.s., IČ: 47608048 konané dne 16.11.2013 v Jiříkovicích, motorest Rohlenka Členskou schůzi zahájil v 10:10 předseda Beagle Clubu ČR (dále jen

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 30.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření Dodatku č.1 ke smlouvě o realizaci překládky

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 248/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 227 ze dne 26.03.2014 Návrh dohody o narovnání za bezdůvodné obohacení užívání bez právního důvodu, a to pozemku parc. č. 1451/3

Více

KALENDÁŘ AKCÍ 2015. Partička. Vstupné 400 Kč. Předprodej Ticketstream. Veřejná třídní předehrávka žáků ze třídy Marie Šigutové. Vstupné dobrovolné.

KALENDÁŘ AKCÍ 2015. Partička. Vstupné 400 Kč. Předprodej Ticketstream. Veřejná třídní předehrávka žáků ze třídy Marie Šigutové. Vstupné dobrovolné. KALENDÁŘ AKCÍ 2015 datum den hodina Název akce Pořadatel Místo konání LEDEN 8. 1. ČT 18:00 8. 1. ČT 18:00 13. 1. ÚT 19:00 15. 1. ČT 18:00 Klavírní a houslový recitál. Renáta Lichnovská- Ardaševová klavír,

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název školy: Střední zdravotnická škola a Obchodní akademie, Rumburk, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0649

Více

1 ZNIČENÉ ŽIDOVSKÉ PAMÁTKY SEVERNÍCH ČECH 1938 1989 4 VEČER S ANDERSENEM MERKUR 1974 A 2014 DRŽ MĚ PEVNĚ, LETEM SVĚTEM NA VOZÍKU A JEŠTĚ TROCHU SWINGU

1 ZNIČENÉ ŽIDOVSKÉ PAMÁTKY SEVERNÍCH ČECH 1938 1989 4 VEČER S ANDERSENEM MERKUR 1974 A 2014 DRŽ MĚ PEVNĚ, LETEM SVĚTEM NA VOZÍKU A JEŠTĚ TROCHU SWINGU ÚT 1 ZNIČENÉ ŽIDOVSKÉ PAMÁTKY SEVERNÍCH ČECH 1938 1989 Kostel sv. Anny, 17 hodin vernisáž výstavy (viz na zadní strana Kalendáře), přednáška historičky Blanky Rozkošné, www.jablonec.com MERKUR 1974 A 2014

Více

13. 8. 9. 10. 2015 DEPO2015. Výsledky průzkumu ohlasů účastníků EVALUACE A MONITORING PROJEKTU PLZEŇ 2015

13. 8. 9. 10. 2015 DEPO2015. Výsledky průzkumu ohlasů účastníků EVALUACE A MONITORING PROJEKTU PLZEŇ 2015 13. 8. 9. 10. 2015 DEPO2015 Výsledky průzkumu ohlasů účastníků EVALUACE A MONITORING PROJEKTU PLZEŇ 2015 zábavná cesta historií pro všechny, kteří si chtějí hrát Interaktivní výstava pro děti na motivy

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 30. září 2013 07/2013/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 30. září 2013 07/2013/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 30. září 2013 07/2013/ZM I. ZM bere na vědomí: 7.2013/20ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 10 ze dne 29.06.2015. Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 29.06.

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 10 ze dne 29.06.2015. Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 29.06. Obec Branka u Opavy Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 29.06.2015 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Výstava obrazů skupiny BENE

Výstava obrazů skupiny BENE Výstava obrazů skupiny BENE salón Kulturní klub Poštovka od 11.10.2010 do 4.11.2010 Vzpomínky z cest Jsou jako motýli -vzpomínky z cest, na nichž jsme potkali desítky měst, tisíce stromů a lidských tváří.

Více