Foto nahoøe: výroba plastových prvkù (okna a dveøe), sídlo spoleènosti Foto dole: výroba hliníkových prvkù (okna, dveøe a fasády)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Foto nahoøe: výroba plastových prvkù (okna a dveøe), sídlo spoleènosti Foto dole: výroba hliníkových prvkù (okna, dveøe a fasády)"

Transkript

1 PRODUKTY

2 Foto nahoøe: výroba plastových prvkù (okna a dveøe), sídlo spoleènosti Foto dole: výroba hliníkových prvkù (okna, dveøe a fasády)

3 KVLIT BEZ KOMPROMISÙ Neexistuje pro nás nic než kvalita bez kompromisù ve výrobì i montáži. Naše spoleènost zaruèuje kvalitu svou dobrou povìstí a po klientech nechce nic jiného, než aby stoprocentní kvalitu dùraznì požadovali. ś je to náš prodejce, technik nebo montážník Trh otvorových výplní je pøesycen výrobci, avšak jejich kvalita a poctivost široce kolísá. Pokud má klient na výbìr obrovské množství rùzných výrobcù, nemìla by být cena jeho prvním a jediným kritériem pro výbìr. to už jen z toho dùvodu, že okna a dveøe mají sloužit po celý život. Dìláme a udìláme všechno pro to, aby naše znaèka RI OKN byla jednoznaènou volbou a rozhodnì tím nejlepším, co si klient mùže na trhu poøídit. Pokud možno jednou za život a souèasnì na celý život! Petr Ingr pøedseda pøedstavenstva Ing. Roman Kozumplík místopøedseda pøedstavenstva

4 SPOLEÈNOST RI OKN a.s. Spoleènost RI OKN a.s. je jedním z nejvìtších a nejstarších výrobcù plastových a hliníkových oken, dveøí a fasád té nejvyšší kvality na èeském trhu, a to již od roku 994. Od poèátku se zamìøujeme výluènì na výrobu a montáž prvotøídních plastových prvkù, ke které jsme v roce 006 pøidali výrobu a montáž hliníkových prvkù z profilù HUECK+HRTMNN : oken, dveøí, interiérových stìn a fasád. Starostlivým pøístupem ke všem klientùm dbáme na to, aby se veškeré naše výrobky a služby staly mìøítkem kvality pro ostatní výrobce pùsobící na trhu. V letech 007 i 008 náš obrat pøesáhl sumu 800 mil. Kè, v roce 009 jsme se pøiblížili hranici miliardy Kè a zamìstnáváme bezmála 300 kmenových zamìstnancù. Naše základní zásady Každý výrobek opouštìjící naše výrobní závody je dokonale funkèní, nìkolikrát prùbìžnì kontrolován a bezvadnì pøipraven pro zabudování do stavby a splnìní svého úèelu. 6 let zkušeností nás opravòuje k tvrzení, že jsme zvládli výrobní proces. Všechno je relativní, a stejnì tak relativní je naše zvládnutí opravdu všech výrobních procesù, a proto na jejich zdokonalování budeme pracovat stále! Nauèili jsme se naslouchat potøebám našich klientù a pochopili jsme, že každý je dùležitý. Poskytujeme maximálnì otevøené informace o našich možnostech a o parametrech našich výrobkù. Vyrobíme-li jen dobrý, nikoli však dokonale funkèní výrobek, pøiznáme to a nabízíme náhradní øešení. Jako první výrobce na trhu jsme nahlas øekli to, co jinak každý výrobce vìdìl, ale opravdu øíct se to bál: vchodové dveøe z plastových profilù nelze vyrobit na stejné úrovni jako okna. Dnes už je tato informace všemi výrobci bìžnì pøiznávána. S klientem spolupracujeme na architektonickém øešení a zohledòujeme individuální charakter nemovitosti, i když se tøeba jedná jen o malý byt. Okna jsou nejdùležitìjším prvkem každé stavby chaty, domku, vily, bytového domu. Ne každý klient si to uvìdomuje, proto mu tuto skuteènost zdùrazníme a o této zásadì ho pøesvìdèíme. RI OKN se poøizují jednou za život a na celý život!

5 TKÉ JSME ZÈÍNLI Jistìže zaèátky byly tìžké! Možná ještì trochu tìžší, než obvykle bývají, protože v roce 994 jsme zaèali v pronajatých prostorách a kromì placení nájemného jsme museli šetøit na to, abychom si koupili náš první výrobní areál. S malým dvorkem, kde se sotva otoèila dodávka, kde pomalu nešlo nic uskladnit... a pøece jsme na ploše zhruba 0 krát 0 metrù ve tøech starých budovách dokázali udìlat koncem r. 00 obrat pøes 00 mil. Kè. Dnes se na to díváme sice s nostalgií, ale i s hrdostí a respektem a pak jsme si øekli: když jsme dokázali nìco takového, co nás mùže zastavit? Zaèali jsme se tedy poøádnì snažit a s trochou štìstí sehnali ještì bìhem roku 00 druhý starší areál bývalého výrobního družstva TRUD v Bzenci, které kromì nábytku produkovalo i rakve... Zase výzva, a zase úspìšnì zdolána! Poèátkem podzimu roku 00 jsme se mohli stìhovat do nových, kompletnì renovovaných výrobních prostor, v nichž máme dosud zapsáno oficiální sídlo (Úkolky èp. 0). 99 zdálo se, že to bude napoøád. le znáte to, co se zdá, je sen... a my jsme mìli ještì jiný, další sen, velký sen stát se nejlepším a nejprestižnìjším výrobcem v Èeské republice. Co nám zbývalo jiného než vrhnout se do stavby areálu úplnì nového... V pozdním jaru roku 007 se koplo do zemì v novì vytyèené prùmyslové a obytné zónì Bzence, konkrétnì v areálu Bažantnice. Po menších peripetiích jsme se v létì 008 pøestìhovali a zaèali výrobu na ètyøech samostatných linkách. Malý je ten, kdo má malé cíle... 00

6 RELIZCE HOVOØÍ Z NÁS

7

8 VÍME JK N TO Co nás dostalo až sem, do pozice nejvìtšího èeského výrobce? Obligátní odpovìï by byla, že špièový výrobek a služba a podobnì. To jistì, ale my se domníváme, že za naším úspìchem stojí nìco víc, nìco, co dìlá z prùmìrných špièku a z konkurentù napodobovatele...vize pøetavená do skuteènosti, které napomáhá ochota, zruènost a obìtavost všech našich zamìstnancù. Jsme si vìdomi toho, že od r. 003 bylo stavebnictví permanentnì na vzestupu a za našimi úspìchy stojí pochopitelnì vzestup celého odvìtví. Nastalá krize je pro nás výzvou, protože právì teï se všechny nemalé investice do hmotného majetku i našich zamìstnancù vrátí. Máme vyøešeny klíèové softwarové problémy, s nimiž se potýkají všichni vìtší výrobci, a k tomu dokážeme optimalizovat výrobní procesy tak, abychom produkovali minimum odpadu. To jsou výhody, kterým se opravdu tìžko konkuruje, ale ty hlavní a nejvìtší pøednosti jsou pøíkladná kvalita všech výrobkù opouštìjících brány naší spoleènosti a k napodobení svádìjící montážní postupy. Ostatnì, dobøe vyrobit okna, to je pouze první polovina úkolu ta druhá spoèívá ve správné montáži, neboś namontovat okna a dveøe tak, aby dobøe a dlouho sloužily, to je úkol hodný skuteèných mistrù.

9 PØEDNOSTI NŠICH VÝROBKÙ Nìkolikanásobná kontrola jednotlivých komponentù bìhem výroby a finální kontrola funkènosti celého výrobku. Kontrolujeme poøád a všude. Používáme nejlepší a výluènì originální komponenty sklo, kování, tìsnìní, pøíslušenství a další, které pøed zabudováním rovnìž peèlivì kontrolujeme. Nepoužíváme polské plastové profily ani šizená skla, tìsnìní a kování! Minimalizace chyb ve výrobì díky použití unikátního øešení, které spojuje tvorbu cenové nabídky, rozpis konstrukce a výrobu, a plné automatizaci celé výroby (od náøezu profilù až po zasklení). Nìkteøí naši konkurenti uvádí, že jako první na svìtì spojili software KLES (tvorba cenových nabídek) pøímo s výrobou a tím výrobu maximálnì zefektivnili. Pravda je ovšem taková, že to udìlali až více než rok po nás a také díky nám. Svými výrobky urèujeme trendy v obou oblastech výrobì i montáži. Jako první spoleènost ve svém oboru jsme ve výrobì od r. 004 zavedli systém managementu a jakosti (ÈSN EN ISO 900:009) a systém ochrany životního prostøedí (ÈSN EN ISO 400:00). V roce 009 jsme úspìšnì dokonèili zavedení dalšího certifikovaného procesu v naší spoleènosti, systému managementu bezpeènosti a ochrany zdraví pøi práci podle požadavkù normy OHSS 800:008. Naše výrobky jsou díky tomu vyrábìny v uzavøeném cyklu. Vìtšina odpadù je opìtovnì recyklována a nezatìžuje životní prostøedí. Všechny naše pracovníky pravidelnì školíme v nových trendech výroby a montáže. Každý z nich osobnì odpovídá za práci, kterou odvede.

10 SLMNDER STREMLINE STNDRD SLMNDER STREMLINE STNDRD IZOLÈNÍ TROJSKLO ÈI DVOJSKLO standardnì s teplým nerezovým rámeèkem Ug =, - 0, W/m K. MSIVNÍ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého køídla. CELOOBVODOVÉ BEZPEÈNOSTNÍ KOVÁNÍ MCO MULTI-MTIC standardnì s mikroventilací se dvìma bezpeènostními body navíc, které zvýší bezpeènost Vašeho domova. NOVINK! UZVØENÁ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého rámu! PÌTIKOMOROVÝ PODKLDOVÝ PROFIL s pryžovým tìsnìním, které zabraòuje prostupu vlhkosti, úniku tepla a proudìní vzduchu v parapetní rovinì. Tento profil má druhou a pátou komoru vyplnìnou izolaèním materiálem, èímž je dosaženo jeho nízké tepelné prostupnosti U =,0 W/m K. Standardnì v každém oknì. NOVINK! ÈISTÝ PLST Žádné zbytky rùzných materiálù, pouze originální profil z vysoce kvalitního PVC znaèky SLMNDER. Legendární briliantová bílá, kterou jinde stìží najdete! Výrazný design a vynikající tepelnì-izolaèní vlastnosti pìtikomorových profilù øady STREMLINE STNDRD pøedstavují ideální volbu pro všechny, kdo upøednostòují klasický vzhled v kombinaci s technickou dokonalostí. Stavební hloubka rámu: 76 mm Stavební hloubka køídla: 76 mm Výška rámu: 68 mm Výška køídla: 80 mm Výška køídla u balkónového profilu: 04 mm MÉNÌ NÁKLDÙ N ENERGIE Pìtikomorový systém s dorazovým tìsnìním nabízí dlouhodobì ty nejlepší tepelnì a zvukovì-izolaèní vlastnosti. TØÍD PODLE ÈSN EN 608 Tloušśka obvodových stìn profilu 3 mm zajišśující vynikající statické vlastnosti a tvarovou stálost výrobkù. V pøípadì použití vhodného typu zasklení, produkt vyhovuje podmínkám pro získání dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM. Podorobnosti k jednotlivým variantám naleznete v seznamu výrobkù a technologií vedeného SFŽP.

11 SLMNDER STREMLINE ELEGNT SLMNDER STREMLINE ELEGNT IZOLÈNÍ TROJSKLO ÈI DVOJSKLO standardnì s teplým nerezovým rámeèkem Ug =, - 0, W/m K. MSIVNÍ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého køídla CELOOBVODOVÉ BEZPEÈNOSTNÍ KOVÁNÍ MCO MULTI-MTIC standardnì s mikroventilací se dvìma bezpeènostními body navíc, které zvýší bezpeènost Vašeho domova. NOVINK! UZVØENÁ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého rámu! PÌTIKOMOROVÝ PODKLDOVÝ PROFIL s pryžovým tìsnìním, které zabraòuje prostupu vlhkosti, úniku tepla a proudìní vzduchu v parapetní rovinì. Tento profil má druhou a pátou komoru vyplnìnou izolaèním materiálem, èímž je dosaženo jeho nízké tepelné prostupnosti U =,0 W/m K. Standardnì v každém oknì. NOVINK! ÈISTÝ PLST Žádné zbytky rùzných materiálù, pouze originální profil z vysoce kvalitního PVC znaèky SLMNDER. Legendární briliantová bílá, kterou jinde stìží najdete! Elegantní spojení zaobleného tvaru køídla a výborné funkènosti. Mezi jednu z pøedností tìchto pìtikomorových profilù patøí jejich robustnost, pøièemž køídlo, které je pøedsazeno pøed rám, tvoøí souèasnì též funkci okapnièky. V kombinaci s 8 mm vysokým rámem ideální pro revitalizace. Stavební hloubka rámu: 76 mm Stavební hloubka køídla: 8 mm Výška rámu: 68 mm nebo 8 mm pro revitalizace Výška køídla: 80 mm Výška køídla u balkónového profilu: 04 mm Výška rámu 8 mm REVITL MÉNÌ NÁKLDÙ N ENERGIE Pìtikomorový systém s dorazovým tìsnìním nabízí dlouhodobì ty nejlepší tepelnì a zvukovì-izolaèní vlastnosti. TØÍD PODLE ÈSN EN 608 Tloušśka obvodových stìn profilu 3 mm zajišśující vynikající statické vlastnosti a tvarovou stálost výrobkù. V pøípadì použití vhodného typu zasklení, produkt vyhovuje podmínkám pro získání dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM. Podorobnosti k jednotlivým variantám naleznete v seznamu výrobkù a technologií vedeného SFŽP.

12 SLMNDER STREMLINE STNDRD 7 SLMNDER STREMLINE STNDRD 7 IZOLÈNÍ TROJSKLO ÈI DVOJSKLO standardnì s teplým nerezovým rámeèkem Ug =, - 0, W/m K. MSIVNÍ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého køídla. CELOOBVODOVÉ BEZPEÈNOSTNÍ KOVÁNÍ MCO MULTI-MTIC standardnì s mikroventilací se dvìma bezpeènostními body navíc, které zvýší bezpeènost Vašeho domova. NOVINK! UZVØENÁ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého rámu! PÌTIKOMOROVÝ PODKLDOVÝ PROFIL s pryžovým tìsnìním, které zabraòuje prostupu vlhkosti, úniku tepla a proudìní vzduchu v parapetní rovinì. Tento profil má druhou a pátou komoru vyplnìnou izolaèním materiálem, èímž je dosaženo jeho nízké tepelné prostupnosti U =,0 W/m K. Standardnì v každém oknì. NOVINK! ÈISTÝ PLST Žádné zbytky rùzných materiálù, pouze originální profil z vysoce kvalitního PVC znaèky SLMNDER. Legendární briliantová bílá, kterou jinde stìží najdete! Sedmikomorový profil s klasickou geometrií hran opatøených mírným zaoblením kvùli snadnìjší údržbì. Èlenìní komor s dvojnásobným množstvím pøíèných výztuh vyhovuje požadavku na dosažení maximální mechanické stability. Velikost hlavní komory rámu umožòuje jeho osazení zvláštì odolnou a masivní výztuhou. Stavební hloubka rámu: 76 mm Stavební hloubka køídla: 76 mm Výška rámu: 68 mm Výška køídla: 80 mm Dodáváme pouze ve variantì okenní profil. MÉNÌ NÁKLDÙ N ENERGIE Sedmikomorový systém s dorazovým tìsnìním nabízí dlouhodobì ty nejlepší tepelnì a zvukovì-izolaèní vlastnosti. TØÍD PODLE ÈSN EN 608 Tloušśka obvodových stìn profilu 3 mm zajišśující vynikající statické vlastnosti a tvarovou stálost výrobkù. V pøípadì použití vhodného typu zasklení, produkt vyhovuje podmínkám pro získání dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM. Podorobnosti k jednotlivým variantám naleznete v seznamu výrobkù a technologií vedeného SFŽP.

13 SLMNDER STREMLINE ELEGNT 7 SLMNDER STREMLINE ELEGNT 7 IZOLÈNÍ TROJSKLO ÈI DVOJSKLO standardnì s teplým nerezovým rámeèkem Ug =, - 0, W/m K. MSIVNÍ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého køídla. CELOOBVODOVÉ BEZPEÈNOSTNÍ KOVÁNÍ MCO MULTI-MTIC standardnì s mikroventilací se dvìma bezpeènostními body navíc, které zvýší bezpeènost Vašeho domova. NOVINK! UZVØENÁ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého rámu! PÌTIKOMOROVÝ PODKLDOVÝ PROFIL s pryžovým tìsnìním, které zabraòuje prostupu vlhkosti, úniku tepla a proudìní vzduchu v parapetní rovinì. Tento profil má druhou a pátou komoru vyplnìnou izolaèním materiálem, èímž je dosaženo jeho nízké tepelné prostupnosti U =,0 W/m K. Standardnì v každém oknì. NOVINK! ÈISTÝ PLST Žádné zbytky rùzných materiálù, pouze originální profil z vysoce kvalitního PVC znaèky SLMNDER. Legendární briliantová bílá, kterou jinde stìží najdete! Zaoblený tvar køídla pøedsazeného pøed rám tvoøící okapnièku, po které steèe dešśová voda, elegantní tvar a sedm komor s promyšlenou strukturou napomáhající dalšímu zvýšení celkové tuhosti konstrukce okna - to je STREMLINE ELEGNT 7, absolutní novinka znaèky SLMNDER. Pro svou celkovou robustnost, mechanickou stabilitu, tepelnì-izolaèní vlastnosti a možnost osazení izolaèními dvojskly èi trojskly podle individuálních požadavkù jde o jeden z nejlepších profilù s unikátním pomìrem vlastností a ceny. Stavební hloubka rámu: 76 mm Stavební hloubka køídla: 8 mm Výška rámu: 68 mm Výška køídla: 80 mm Dodáváme pouze ve variantì okenní profil. MÉNÌ NÁKLDÙ N ENERGIE Sedmikomorový systém s dorazovým tìsnìním nabízí dlouhodobì ty nejlepší tepelnì a zvukovì-izolaèní vlastnosti. TØÍD PODLE ÈSN EN 608 Tloušśka obvodových stìn profilu 3 mm zajišśující vynikající statické vlastnosti a tvarovou stálost výrobkù. V pøípadì použití vhodného typu zasklení, produkt vyhovuje podmínkám pro získání dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM. Podorobnosti k jednotlivým variantám naleznete v seznamu výrobkù a technologií vedeného SFŽP.

14 SLMNDER LUXUS 3D SLMNDER LUXUS 3D IZOLÈNÍ TROJSKLO ÈI DVOJSKLO standardnì s teplým nerezovým rámeèkem Ug =, - 0, W/m K. STØEDOVÉ TÌSNÌNÍ MSIVNÍ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého køídla. støedové tìsnìní 3 4 CELOOBVODOVÉ BEZPEÈNOSTNÍ KOVÁNÍ MCO MULTI-MTIC standardnì s mikroventilací se dvìma bezpeènostními body navíc, které zvýší bezpeènost Vašeho domova. NOVINK! RUBUSTNÍ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého rámu! 3 4 PÌTIKOMOROVÝ PODKLDOVÝ PROFIL s pryžovým tìsnìním, které zabraòuje prostupu vlhkosti, úniku tepla a proudìní vzduchu v parapetní rovinì. Tento profil má druhou a pátou komoru vyplnìnou izolaèním materiálem, èímž je dosaženo jeho nízké tepelné prostupnosti U =,0 W/m K. Standardnì v každém oknì. NOVINK! ÈISTÝ PLST Žádné zbytky rùzných materiálù, pouze originální profil z vysoce kvalitního PVC znaèky SLMNDER. Legendární briliantová bílá. Oválná varianta pìtikomorového profilu s perfektním designem. Tento pìtikomorový profil se støedovým tìsnìním pokraèuje v tradici tepelné izolace a tvarové stability vysokého standardu, který vyhoví stoupajícím požadavkùm dnešní doby na okenní profily. Homogenní probarvení legendární briliantovou bílou je pro dlouhou životnost okna zdùraznìno speciálním povrchem Long-Life. Nevídanì široký výbìr dekorace a skla. Maximální péèe o tepelnou a zvukovou izolaci a ochranu pøed vloupáním. Stavební hloubka rámu: 76 mm Stavební hloubka køídla: 76 mm Výška rámu: 8 mm Výška køídla: 80 mm Výška køídla u balkónového profilu: 04 mm MÉNÌ NÁKLDÙ N ENERGIE Pìtikomorový systém se støedovým tìsnìním nabízí dlouhodobì ty nejlepší tepelnì a zvukovì-izolaèní vlastnosti. TØÍD PODLE ÈSN EN 608 Tloušśka obvodových stìn profilu 3 mm zajišśující vynikající statické vlastnosti a tvarovou stálost výrobkù. V pøípadì použití vhodného typu zasklení, produkt vyhovuje podmínkám pro získání dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM. Podorobnosti k jednotlivým variantám naleznete v seznamu výrobkù a technologií vedeného SFŽP.

15 SLMNDER BLUE EVOLUTION SLMNDER BLUE EVOLUTION IZOLÈNÍ TROJSKLO ÈI DVOJSKLO standardnì s teplým nerezovým rámeèkem Ug =, - 0, W/m K. STØEDOVÉ TÌSNÌNÍ MSIVNÍ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého køídla. CELOOBVODOVÉ BEZPEÈNOSTNÍ KOVÁNÍ MCO MULTI-MTIC standardnì s mikroventilací se dvìma bezpeènostními body navíc, které zvýší bezpeènost Vašeho domova. NOVINK! støedové tìsnìní UZVØENÁ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého rámu! ÈISTÝ PLST Žádné zbytky rùzných materiálù, pouze originální profil z vysoce kvalitního PVC znaèky SLMNDER. Legendární briliantová bílá, kterou jinde stìží najdete! MÉNÌ NÁKLDÙ N ENERGIE Šestikomorový systém se støedovým tìsnìním nabízí dlouhodobì ty nejlepší tepelnì a zvukovì-izolaèní vlastnosti. TØÍD PODLE ÈSN EN 608 Tloušśka obvodových stìn profilu 3 mm zajišśující vynikající statické vlastnosti a tvarovou stálost výrobkù. Nejnovìjší profil nìmeckého výrobce SLMNDER. Elegantní a pøitom klasický design profilu, støedové tìsnìní a v neposlední øadì výborné tepelnì-izolaèní vlastnosti (koeficient prostupu tepla rámu až U f = 0,9 W/m K, v pøípadì vhodného zasklení pak koeficient prostupu celého okna až U w = 0,8 W/m K). Splòuje pasivní nízkoenergetický standard. Profil BLUE EVOLUTION - od roku 00 špièka mezi okenními profily na svìtovém trhu. V pøípadì použití vhodného typu zasklení, produkt vyhovuje podmínkám pro získání dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM. Podorobnosti k jednotlivým variantám naleznete v seznamu výrobkù a technologií vedeného SFŽP. Stavební hloubka rámu a køídla: 9 mm Výška rámu: 83 mm Výška køídla: 80 mm Pohledová výška jen : 8 mm Síla zasklení až 60 mm

16 Pøíslušenství k plastovým oknùm a dveøím Okenní klika MCO Easy bílá Balkónová klika vnitøní s rozetou bílá støíbrná alpaka bronzová Okenní klika MCO Symphony støíbrná Okenní klika MCO Symphony alpaka Balkónová klika vnìjší s rozetou snížená verze s prodlouženým ètyøhranem bílá støíbrná alpaka bronzová Rozeta dveøní vnitøní bílá bronzová Okenní klika MCO Symphony bronzová Okenní klika uzamykatelná MCO Symphony bílá støíbrná alpaka bronzová Balkónové madélko MCO bílé støíbrné alpaka bronzové Rozeta vnìjší se zakrytím - kartáèovaný nerez Rozeta vnìjší bez zakrytí - kartáèovaný nerez Rozeta vnitøní - kartáèovaný nerez Rozeta vnìjší se zakrytím - lìštìný nerez Rozeta vnìjší bez zakrytí - lìštìný nerez Rozeta vnitøní - lìštìný nerez

17 Dìtská pojistka proti otevøení køídla MCO bílá hnìdá Stavìè dveøního køídla bílý hnìdý Dveøní klika bez zakrytí Hoppe Tokyo - verze klika/koule bílá støíbrná alpaka bronzová Pant na vchodové dveøe Dr. Hahn bílý hnìdý Pákové otvírání výklopného okna bílé hnìdé Klika/madlo bílá hnìdá kartáèovaný nerez Dveøní klika se zakrytím Hoppe Paris - verze klika/koule bílá støíbrná alpaka bronzová

18 Pøíslušenství k plastovým oknùm a dveøím Samozavíraè GEZE TS bílá Samozavíraè GEZE TS bronz Samozavíraè GEZE TS støíbrná (barva EV-) Ramínko k samozavíraèi - bronz TS000/4000 s aretací Ramínko k samozavíraèi - bílá TS000/4000 s aretací Ramínko k samozavíraèi - støíbrná EV- TS000/4000 s aretací Madlo kovové jednostranné/ oboustranné - typ Okenní klika Hoppe tlanta Secustik - bílá F906 - bronz F4 - støíbrná F - alpaka F Madlo kovové jednostranné/ oboustranné - typ B Madlo kovové jednostranné/ oboustranné - typ C Okenní klika Hoppe tlanta Secustik - zamykatelná - bílá F906 - bronz F4 - støíbrná F - alpaka F Madlo kovové jednostranné/ oboustranné - typ G Zamykatelná klika FB 77a/7 - bílá - èep 40 mm - bílá - èep 60 mm Madlo kovové jednostranné/ oboustranné - typ I

19 Vzorník barev Standardní nabídka Cheyenne Zlatý dub Tmavý dub Mahagon Oøech Horská borovice Douglasie Bílá - Salamander weiss Nestandardní nabídka Metbrush lu 69 Oregon 4 Eiche hell 4 Winterdouglasie Creme 3 Hellrot 07 Dunkelrot 06 Brillantblau 4 Kobaltblau 76 Stahlblau Moosgrün 0 Dunkelgrün 03 chatgrau 7 Grau 0 nthrazitgrau 70 Tento vzorník v tištìné podobì je pouze orientaèní, jednotlivé dekory se ve skuteènosti mohou lišit.

20 RI OKN a.s. Úkolky 0, Bzenec, Èeská republika Telefon: ; Fax: ; info@ri-okna.cz; regionální partner

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLSTOVÁ OKN DVEŘE 11 OKENNÍ PROFIL PROFILINK PRIM STNDRD / PRIM ELEGNT Vnitřní části komor rámu, resp. rámu i křídla, jsou taženy z koextrudovaného materiálu, což vede částečně k vylepšení vlastností tohoto

Více

STANDARD 5 SALAMANDER STREAMLINE STANDARD. IZOLAČNÍ TROJSKLO ČI DVOJSKLO standardně s teplým nerezovým rámečkem Ug = 1,1-0,5 W/m 2 K.

STANDARD 5 SALAMANDER STREAMLINE STANDARD. IZOLAČNÍ TROJSKLO ČI DVOJSKLO standardně s teplým nerezovým rámečkem Ug = 1,1-0,5 W/m 2 K. PRODUKTY SLMNDER STREMLINE STNDRD SLMNDER STREMLINE STNDRD IZOLČNÍ TROJSKLO ČI DVOJSKLO Ug =, - 0, W/m K. MSIVNÍ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého křídla. MCO MULTI-MTIC standardně s mikroventilací

Více

STANDARD 5 SALAMANDER STREAMLINE STANDARD. IZOLAČNÍ TROJSKLO ČI DVOJSKLO standardně s teplým nerezovým rámečkem Ug = 1,1-0,5 W/m 2 K.

STANDARD 5 SALAMANDER STREAMLINE STANDARD. IZOLAČNÍ TROJSKLO ČI DVOJSKLO standardně s teplým nerezovým rámečkem Ug = 1,1-0,5 W/m 2 K. PRODUKTY SLMNDER STREMLINE STNDRD SLMNDER STREMLINE STNDRD IZOLČNÍ TROJSKLO ČI DVOJSKLO Ug =, - 0, W/m K. MSIVNÍ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého křídla. MCO MULTI-MTIC standardně s mikroventilací

Více

SÍTÌ PROTI HMYZU. Skryté sítì. Otvíravé sítì do interiéru. Otvíravé sítì do exteriéru

SÍTÌ PROTI HMYZU. Skryté sítì. Otvíravé sítì do interiéru. Otvíravé sítì do exteriéru SÍTÌ PROTI HMYZU Skryté sítì Otvíravé sítì do interiéru Otvíravé sítì do exteriéru Kontakt SITPROM, s.r.o. Lázeòská 1486 56 01 Ústí nad orlicí Czech Republic Tel.: +40 465 54 708 Mob.: +40 731 459 563

Více

Foto: výroba hliníkových prvků (okna, dveře a fasády) Foto na titulní straně: výroba plastových prvků (okna a dveře), sídlo společnosti

Foto: výroba hliníkových prvků (okna, dveře a fasády) Foto na titulní straně: výroba plastových prvků (okna a dveře), sídlo společnosti PARTNERSTVÍ Foto: výroba hliníkových prvků (okna, dveře a fasády) Foto na titulní straně: výroba plastových prvků (okna a dveře), sídlo společnosti KVALITA BEZ KOMPROMISŮ Neexistuje pro nás nic než kvalita

Více

SLOVO ŘEDITELE SPOLEČNOSTI

SLOVO ŘEDITELE SPOLEČNOSTI Společnost PERSO International byla založena v roce 2002 a po více než 12 letech úspěšného fungování na trhu se stala dynamicky se rozvíjející společností kladoucí vysoký důraz na kvalitu poskytovaných

Více

Plastové rozvaděče pro FVE a nejen pro ně...

Plastové rozvaděče pro FVE a nejen pro ně... Plastové rozvaděče pro FVE a nejen pro ně... Společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r. o. je tradiční český výrobce plastových rozvaděčů. Významnými odběrateli skříní jsou energetické distribuční společnosti,

Více

KATALOG PLASTOVÝCH DVEŘÍ DVEŘE S DEKORATIVNÍ VÝPLNÍ PŘÍČKOVÉ DVEŘE TECHNICKÝ KATALOG

KATALOG PLASTOVÝCH DVEŘÍ DVEŘE S DEKORATIVNÍ VÝPLNÍ PŘÍČKOVÉ DVEŘE TECHNICKÝ KATALOG www.bohemiaokno.cz KATALOG PLASTOVÝCH DVEŘÍ DVEŘE S DEKORATIVNÍ VÝPLNÍ PŘÍČKOVÉ DVEŘE TECHNICKÝ KATALOG www.bohemiaokno.cz Obsah 4 10 12 14 26 27 DVEŘE S DEKORATIVNÍ VÝPLNÍ DVEŘE S DEKORATIVNÍ VÝPLNÍ -

Více

Barva: Bílá Těsnění :/ŠedéŠedé EPDM nesvařované. Pole: Popis kování: maco multimatic Zasklívací lišta STANDARD s šedým těsněním

Barva: Bílá Těsnění :/ŠedéŠedé EPDM nesvařované. Pole: Popis kování: maco multimatic Zasklívací lišta STANDARD s šedým těsněním Pozice 1, 10 Ks Šírka: 2350 mm Výška: 2050 mm Pozice 2, Šírka: 1150 mm Výška: 2050 mm Pozice 3, 5 Ks Šírka: 1450 mm Výška: 2050 mm Pozice 4, 4 Ks Šírka: 1160 mm Výška: 1150 mm Okno 2-křídlé / štulp Pozice

Více

AdComTech. ggrafický manuál

AdComTech. ggrafický manuál ggrafický manuál 0.1 TIRÁŽ A OBSAH Tiráž GRAFICKÝ MANUÁL ADCOMTECH Autor manuálu: Ladislav Dejdar Autor znaèky: Ladislav Dejdar Obsah 0.1 Tiráž a obsah 0.2 Úvod a pravidla pro užívání manuálu Znaèka 1.1

Více

oken Katalog a doplňků Obsah Možnosti použití ornamentních skel Základní provedení plastových oken, možnosti členění

oken Katalog a doplňků Obsah Možnosti použití ornamentních skel Základní provedení plastových oken, možnosti členění Katalog oken a doplňků Obsah Základní provedení plastových oken, možnosti členění Profilový systém pro plastová okna HORIZONT PS penta plus Možnosti použití ornamentních skel Doplňky k oknům a dveřím -

Více

SíTě. ProTi Hmyzu. chrání vaše soukromí.

SíTě. ProTi Hmyzu. chrání vaše soukromí. SíTě ProTi Hmyzu chrání vaše soukromí. Sítě proti hmyzu chrání vaše soukromí. Stačí v průběhu letního větrání na moment rozsvítit v místnosti světlo a pokoj je plný hmyzu. Sítě proti hmyzu do oken tento

Více

C v celé výkonnostní třídě.

C v celé výkonnostní třídě. Dobrý den. Aktuální informace k 01.09.2013 Emisní třída 4 a automatický kotel na uhlí = Benekov C S potěšením Vám mohu oznámit, že jako první v ČR má firma Benekov certifikovaný automatický kotel na uhlí

Více

HEYMAN ve strojírenství. V této prezentaci jsme pro Vás shrnuli různé možnosti použití našich produktů při stavbě strojů a přístrojů.

HEYMAN ve strojírenství. V této prezentaci jsme pro Vás shrnuli různé možnosti použití našich produktů při stavbě strojů a přístrojů. HEYMAN ve strojírenství V této prezentaci jsme pro Vás shrnuli různé možnosti použití našich produktů při stavbě strojů a přístrojů. Použití ve strojírenství Sklopná olejová chladící jednotka: teleskopické

Více

PODLAHOVÉ MŘÍŽKY. Systém teplovzdušného vytápění a větrání rodinných domů s rekuperací tepla KATALOG PRVKŮ / PODLAHOVÉ MŘÍŽKY

PODLAHOVÉ MŘÍŽKY. Systém teplovzdušného vytápění a větrání rodinných domů s rekuperací tepla KATALOG PRVKŮ / PODLAHOVÉ MŘÍŽKY PODLAHOVÉ MŘÍŽKY Systém teplovzdušného vytápění a větrání rodinných domů s rekuperací tepla KATALOG PRVKŮ / PODLAHOVÉ MŘÍŽKY ATREA s.r.o. patří k předním výrobcům systémů teplovzdušného vytápění, větrání

Více

Produktové listy Interiérové požární dveře typu LUME EXTRA a jejich odvozené varianty

Produktové listy Interiérové požární dveře typu LUME EXTRA a jejich odvozené varianty Produktové listy Interiérové požární dveře typu LUME EXTRA a jejich odvozené varianty LUME EXTRA LUME EXTRA Profil LUME EXTRA Acoustic LUME EXTRA Safety LUME EXTRA Jednokřídlové a dvoukřídlové interiérové

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG 2016 20 LET VÝROČÍ KAJOT

PRODUKTOVÝ KATALOG 2016 20 LET VÝROČÍ KAJOT PRODUKTOVÝ KATALOG 2016 20 LET VÝROČÍ KAJOT ZABÝVÁME SE VÝVOJEM, VÝROBOU A PROVOZEM HERNÍHO SOFTWARU A HERNÍCH ZAŘÍZENÍ JIŽ OD ROKU 1996. Naším cílem je být kvalitním partnerem a dodavatelem komplexních

Více

1. Cizinci v České republice

1. Cizinci v České republice 1. Cizinci v České republice Počet cizinců v ČR se již delší dobu udržuje na přibližně stejné úrovni, přičemž na území České republiky bylo k 31. 12. 2011 evidováno 434 153 osob III. Pokud vezmeme v úvahu

Více

Vnitřní dřevěné zárubně - Průchozí a pro dveře posuvné

Vnitřní dřevěné zárubně - Průchozí a pro dveře posuvné Vnitřní dřevěné - Průchozí 31. 07. 2007 1/27 Tato podniková norma obecně platí pro výrobu, identifikaci, kontrolu, zkoušení, balení, dodání, dopravu, skladování, montáž a údržbu vnitřních dřevěných zárubní.

Více

Téma: Zemní práce III POS 1

Téma: Zemní práce III POS 1 Téma: Zemní práce III POS 1 Vypracoval: Ing. Josef Charamza TE NTO PR OJ E KT J E S POLUFINANC OVÁN E VR OPS KÝ M S OC IÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Ocelové a hliníkové systémy roubení

Více

STANDARD 5 SALAMANDER STREAMLINE STANDARD. IZOLAČNÉ TROJSKLO, ČI DVOJSKLO štandardne s teplým nerezovým rámčekom Ug = 1,1-0,5 W/m 2 K.

STANDARD 5 SALAMANDER STREAMLINE STANDARD. IZOLAČNÉ TROJSKLO, ČI DVOJSKLO štandardne s teplým nerezovým rámčekom Ug = 1,1-0,5 W/m 2 K. PRODUKTY SLMNDER STREMLINE STNDRD SLMNDER STREMLINE STNDRD IZOLČNÉ TROJSKLO, ČI DVOJSKLO Ug =, - 0, W/m K. MSÍVN POZINKOVNÁ OCEĽOVÁ RMTÚR CELOOBVODOVÉ BEZPEČNOSTNÉ KOVNIE MCO MULTI-MTIC štandardne s mikroventiláciou

Více

Zateplovací systémy Baumit. Požární bezpečnost staveb PKO - 14-001 PKO - 14-002 PKO - 13-011

Zateplovací systémy Baumit. Požární bezpečnost staveb PKO - 14-001 PKO - 14-002 PKO - 13-011 Zateplovací systémy Baumit Požární bezpečnost staveb PKO - 14-001 PKO - 14-002 PKO - 13-011 www.baumit.cz duben 2014 Při provádění zateplovacích systémů je nutno dodržovat požadavky požárních norem, mimo

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V. 2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V. 2.15 Konstrukční materiály Kapitola 1 Vlastnosti

Více

Obchodní řetězec Dokumentace k návrhu databázového systému

Obchodní řetězec Dokumentace k návrhu databázového systému Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta Obchodní řetězec Dokumentace k návrhu databázového systému 1. Úvod Cílem této práce je seznámit čtenáře s návrhem databázového systému Obchodní

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Domov důchodců Jablonecké Paseky příspěvková organizace Vítězslava Nezvala 87/14 466 02 Jablonec nad Nisou IČ: 712 200 11 POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝMĚNA DŘEVĚNÝCH OKEN ZA PLASTOVÁ

Více

Obsah studie. REFERENČNÍ STUDIE V-systém elektro s.r.o. RD OSTRAVA. elektrické podlahové vytápění hlavní a jediný zdroj tepla

Obsah studie. REFERENČNÍ STUDIE V-systém elektro s.r.o. RD OSTRAVA. elektrické podlahové vytápění hlavní a jediný zdroj tepla REFERENČNÍ STUDIE V-systém elektro s.r.o. RD OSTRAVA elektrické podlahové vytápění hlavní a jediný zdroj tepla Obsah studie Základní informace o objektu - informace o stavbě - vytápěná plocha - instalovaný

Více

a krátkého občerstvení.

a krátkého občerstvení. STOL OLY 56 Spodní skříně Výšku spodních skříní naší řady nabízíme v jednotné výšce 85 cm (včetně pracovní desky) a vybírat můžete mezi moduly o šířkách 30 a 60 cm. Základním materiálem korpusů je kvalitní

Více

Kapitola 1.8.3 strana 28 Oznaèení v pravé èásti obrázku 15. Chyba je i u dotisku. Obrázek 15 Fréza pravotoèivá obrábí v rùzných polohách zadanou kontu

Kapitola 1.8.3 strana 28 Oznaèení v pravé èásti obrázku 15. Chyba je i u dotisku. Obrázek 15 Fréza pravotoèivá obrábí v rùzných polohách zadanou kontu OPRAVENKA ke knize: CNC: Obrábìcí stroje a jejich programování 1. vydání + dotisk obj. èíslo: 140865 cena: 199 Kè ISBN: 978-80-7300-207-7 Pøestože jsme knize vìnovali mimoøádnou péèi, odhalili jsme po

Více

Označení: Typ 01 Typ 02 Typ 03 305 6 672 4 Vnější hrana. Pravý dovnitř / Levý dovnitř Zasklení: Stratobel 33.1 16 Kůra čirá 4mm; Ug=1,1W/m 2 K

Označení: Typ 01 Typ 02 Typ 03 305 6 672 4 Vnější hrana. Pravý dovnitř / Levý dovnitř Zasklení: Stratobel 33.1 16 Kůra čirá 4mm; Ug=1,1W/m 2 K ZÁKLADNÍ INFORMACE O SYSTÉMU: MB-70HI je prověřený systém s dobrou tepelnou izolací. Tepelný komfort je vyšší než u standardních systémů díky speciálním izolačním vložkám v profilech a také pod sklem.

Více

KATALOG 2016 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V20160701

KATALOG 2016 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V20160701 KATALOG 016 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V0160701 OBSAH Všeobecné podmínky Typy sítí OKENNÍ PROFIL VÁLCOVANÝ - OV 5x10 OKENNÍ PROFIL EXTRUDOVANÝ - OE 4x4 OKENNÍ PROFIL VÁLCOVANÝ - ISSO OV 19x8 OKENNÍ

Více

Vačkové a výkonové spínače

Vačkové a výkonové spínače Vačkové a výkonové spínače 0A - 5A Inovace Technologie Kvalita Inovace Technologie Kvalita DŮVĚRA Již od roku 956 se firma Sälzer Electric (čti:zelcr) specializuje na vývoj, výrobu a distribuci výkonových

Více

BRZDY V NOVÉM SVĚTLE. www.hella.com/brakesystems

BRZDY V NOVÉM SVĚTLE. www.hella.com/brakesystems BRZDY V NOVÉM SVĚTLE www.hella.com/brakesystems 12 1 TÝM SLOŽENÝ Z NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ Docílili jsme souhry vynikající brzdové technologie s profesionální podporou prodeje, inovačního potenciálu se špičkovým

Více

Plastové a hliníkové systémy nejvyšší kvality

Plastové a hliníkové systémy nejvyšší kvality Plastové a hliníkové systémy nejvyšší kvality Katalog produktů RI OKNA OSAH O NAŠÍ SPOLEČNOSTI NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE PLASTOVÉ SYSTÉMY SALAMANDER Okenní a balkónové systémy Zdvižně posuvný systém PLASTOVÉ

Více

STROPNÍ DÍLCE PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL

STROPNÍ DÍLCE PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL 4.1.1 PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL POUŽITÍ Předpjaté stropní panely SPIROLL slouží k vytvoření stropních a střešních konstrukcí pozemních staveb. Pro svou vysokou únosnost, odlehčení dutinami a dokonalému

Více

Filtrace olejů a čištění strojů

Filtrace olejů a čištění strojů Filtrace olejů a čištění strojů Moderní technologie současnosti kladou vysoké nároky nejen na kvalitu olejů po stránce složení a aditivace, ale také nízké míry znečištění mechanickými částicemi vzniklých

Více

PRŮMYSLOVÉ SEGMENTY OPO 201 OPO 251

PRŮMYSLOVÉ SEGMENTY OPO 201 OPO 251 PRŮMYSLOVÉ SEGMENTY OPO 201 OPO 251 Průmyslové segmenty OPO 201 jsou vyráběné v otevřené konstrukci: výplň z uzavřených profilů 20 x 20 mm, svařované průchodně k příčkám z tvarované oceli 40 x 30 mm, maximální

Více

vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma

vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma Jsme na trhu 20 let Stavona, spol. s r.o. je jedním z předních výrobců oken a dveří v naší zemi. Firma vznikla v r.1991, a po celou dobu

Více

konferenci CEEERES 2008 dne 24.1.2008

konferenci CEEERES 2008 dne 24.1.2008 Příspěvek Ing. Ivety Jiroutové uveřejn ejněný ný na konferenci CEEERES 2008 dne 24.1.2008 POŽADAVKY NA OKNA, JAK VYBÍRAT ZÁKLADNÍ KOMPONENTY OKEN ovlivňující podstatné vlastnosti Profilový systém Těsnění

Více

Stahovací schody Aristo, LusSo, Kombo a verticale

Stahovací schody Aristo, LusSo, Kombo a verticale Stahovací schody risto, LusSo, Kombo a verticale Protipožární stahovací schody risto PP Pro pasivní domy Protipožární stahovací schody Kombo PP Pro pasivní domy Protipožární stahovací schody risto PP splňují

Více

Sněhové řetězy pro. pro terénní vozidla. Přehled výrobků. terénní vozidla

Sněhové řetězy pro. pro terénní vozidla. Přehled výrobků. terénní vozidla Sněhové řetězy pro Přehled výrobků 29 Kompletní. Inovativní.. Silný záběr pro traktory, sněhové pluhy a pod. Vynikající spolehlivost a ekonomické využití jsou hlavní charakteristikou terénních řetězů.

Více

Technická dokumentace orientaèího systému budov CTPVV a NTIS

Technická dokumentace orientaèího systému budov CTPVV a NTIS Technická dokumentace orientaèího systému budov CTPVV a NTIS Úvod PANTONE COOL GRAY 4 CMYK 0/0/0/25 RGB 204/204/205 PANTONE 117 CMYK 2/22/100/15 RGB 224/177/0 Základním písmem jednotného vizulního stylu

Více

jsem robot Aditeg a budu Vaším průvodcem na následujících stránkách. Dovolte mi, abych Vás seznámil s naší společností.

jsem robot Aditeg a budu Vaším průvodcem na následujících stránkách. Dovolte mi, abych Vás seznámil s naší společností. Vážení zákazníci, jsem robot Aditeg a budu Vaším průvodcem na následujících stránkách. Dovolte mi, abych Vás seznámil s naší společností. V roce 2003 byla založena společnost Aditeg s.r.o, kterou tehdy

Více

Historie výpočetní techniky Vývoj počítačů 4. generace. 4. generace mikroprocesor

Historie výpočetní techniky Vývoj počítačů 4. generace. 4. generace mikroprocesor 4. generace mikroprocesor V roce 1971 se podařilo dosáhnout takové hustoty integrace (množství součástek v jednom obvodu), která umožňovala postavení celého mozku počítače z jednoho obvodu tento obvod

Více

Obsahuje barevné palety PANTONE v prostoru CMYK: FASHION + HOME COLOR GUIDE - 1.925 barev NEW COLORS - 174 barev

Obsahuje barevné palety PANTONE v prostoru CMYK: FASHION + HOME COLOR GUIDE - 1.925 barev NEW COLORS - 174 barev Obsahuje barevné palety PANTONE v prostoru CMYK: FASHION + HOME COLOR GUIDE - 1.925 barev NEW COLORS - 174 barev Zpracování vějířovité uspořádání, jako u vzorníků Pantone. 10 barevných vzorků, každý o

Více

Ekonomika 1. 01. Základní ekonomické pojmy

Ekonomika 1. 01. Základní ekonomické pojmy S třední škola stavební Jihlava Ekonomika 1 01. Základní ekonomické pojmy Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony registrační číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284 Šablona: III/2 - inovace

Více

- Vyplní i ty nejmenší skuliny, přesto nechá váš dům dýchat

- Vyplní i ty nejmenší skuliny, přesto nechá váš dům dýchat Pěnová izolace IzolMaster IZOLASTER -je izolační pěna předního evropského výrobce určená pro vnitřní i vnější použití. Obsahuje největší podíl bio složek ze všech produktů na našem trhu. Lze ji použít

Více

DŘEVO-HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR

DŘEVO-HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR DŘEVO-HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR barevná ŠK ÁLA DŘEVA Dřevo-hliníková okna a dveře WINSTAR představují excelentní systém s prvky špičkového designu, kvality dřevěných eurooken, praktičnosti a takřka

Více

Sirman stroje pro zpracování potravin

Sirman stroje pro zpracování potravin Sirman stroje pro zpracování potravin Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Sirman zpracovatelské stroje Stroje byly peèlivì navrženy do každého detailu tak, aby se vypoøádaly

Více

HORIZONT PS penta plus

HORIZONT PS penta plus plus Katalog profilového systému www.horizontps.com info@horizontps.cz plus Obsah katalogu Název íslo sekce Základní informace o systému 7.1 Popis profil 7.2 Profilové ezy 7.3 Možnosti použití systému

Více

Rozměr dveří 80, 90/197. CPL laminát: dle aktuální nabídky. 3D CPL laminát: Laminát 0,8 mm (HPL): RAL:

Rozměr dveří 80, 90/197. CPL laminát: dle aktuální nabídky. 3D CPL laminát: Laminát 0,8 mm (HPL): RAL: BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE TŘÍDY RC 2 DO OCELOVÉ ZÁRUBNĚ - typ G 07 Zárubně: třída RC 2 typ G 07 Jednostranný dřevěný obklad ocelové zárubně s těsněním pro klasické zdění 2 700 8 500 2 000 s těsněním pro dodatečnou

Více

KLOMAX. E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a. Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám

KLOMAX. E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a. Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám KLOMAX O k n a a d v e ř e v š e c h t y p ů E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám Solární systémy, tepelná čerpadla

Více

DistriTon. Hlavní výhody. Nadstandardní prostor. Velký počet svorek. Vymyšleno pro českého elektrikáře. Oceloplastové RZA

DistriTon. Hlavní výhody. Nadstandardní prostor. Velký počet svorek. Vymyšleno pro českého elektrikáře. Oceloplastové RZA DistriTon Rozvodnicové skříně Hlavní výhody Oceloplastové RZA Nadstandardní prostor Velký počet svorek Vymyšleno pro českého elektrikáře Oceloplechové RZB Plastové RZG Plastové IP65 RZI 2 Rozvodnicové

Více

CENÍK. Plotový profil 80 x 32 mm - P6058 - Bíla 001. Cena s DPH. 99,00 Kč / mb. Plotový profil 80 x 32 mm - P6058 - Palisandr 008.

CENÍK. Plotový profil 80 x 32 mm - P6058 - Bíla 001. Cena s DPH. 99,00 Kč / mb. Plotový profil 80 x 32 mm - P6058 - Palisandr 008. CENÍK Plotový profil 80 x 32 mm - P6058 - Bíla 001 Plotový profil 80 x 32 mm - P6058 - Palisandr 008 Plotový profil 80 x 32 mm - P6058 - Zlatý dub 160 Plotový profil 80 x 32 mm - P6058 - Ořech 154 Plotový

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 04.11.2015 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2015/117 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

Identifikátor materiálu: ICT-1-06

Identifikátor materiálu: ICT-1-06 Identifikátor materiálu: ICT-1-06 Předmět Informační a komunikační technologie Téma materiálu Základní pojmy Autor Ing. Bohuslav Nepovím Anotace Student si procvičí / osvojí základní pojmy jako hardware,

Více

J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny

J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny Naše cena bez DPH : 32.420 Kč Naše cena s DPH : 39.229 Kč Dostupnost: Skladem v Brně Katalogové číslo: 56000A EAN: 8595620604537 Stáhněte si katalog s nabídkou

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG. RI OKNA a.s. Úkolky Bzenec Česká republika

PRODUKTOVÝ KATALOG. RI OKNA a.s. Úkolky Bzenec Česká republika RI OKNA a.s. Úkolky 0 696 8 Bzenec Česká republika volejte zdarma: 800 76 6 (800 RI OKNA) telefon: +0-8 89 7-9 fax: +0-8 89 6 e-mail: info@ri-okna.cz www.ri-okna.cz PRODUKTOVÝ KATALOG Nepotřebujeme vědět

Více

etailer Kit Lenovo Phab

etailer Kit Lenovo Phab etailer Kit Lenovo Phab Ondřej Bradáč (obradacczsm@lenovo.com) Materiál přiložený v etailer Kitu pro Lenovo Phab PPT Doporučený text (souhrn, přehled, klíčové vlastnosti) Doporučené použití fotografií

Více

Nabídka zboží platná od 1. 6. do 30. 6. 2016

Nabídka zboží platná od 1. 6. do 30. 6. 2016 Nabídka zboží platná od 1. 6. do 30. 6. 2016 Nabídka platí do vyprodání zásob. 50 TRIKO NA JÓGU Je prodyšné, dobře odvádí vlhkost a přitom je velmi příjemné na dotek toto triko z měkké směsi se dokonale

Více

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVE E. s p ekrytou výplní. Kvalitní eské výrobky na míru

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVE E. s p ekrytou výplní. Kvalitní eské výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVE E s p ekrytou výplní Kvalitní eské výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVE E S P EKRYTOU VÝPLNÍ Hliníkové vchodové dve e KRU ÍK s p ekrytými výpln mi jsou nejmodern j ím a nejluxusn

Více

REALPLAST ÈESKÝ BROD SPOLEÈNOST S RUÈENÍM OMEZENÝM

REALPLAST ÈESKÝ BROD SPOLEÈNOST S RUÈENÍM OMEZENÝM 2 PLASTOVÉ BAZÉNY REALPLAST Plastové bazény REALPLAST jsou vyrábìny podle ÈSN EN ISO 1873 1 a ÈSN EN ISO 15013 z homogenního polypropylénu odolného vùèi ÚV záøení o tlouštce 5 mm v barvách svìtle nebo

Více

Přínosy ekodesignu pro. Klára Ouředníková a Robert Hanus Centrum inovací a rozvoje www.cir.cz

Přínosy ekodesignu pro. Klára Ouředníková a Robert Hanus Centrum inovací a rozvoje www.cir.cz Přínosy ekodesignu pro inovující výrobní podnik Klára Ouředníková a Robert Hanus Centrum inovací a rozvoje www.cir.cz Co je to ekodesign? Základním cílem ekodesignu je snížit dopady výrobku na životní

Více

GARÁŽOVÁ VRATA DVOUKŘÍDLÁ

GARÁŽOVÁ VRATA DVOUKŘÍDLÁ GARÁŽOVÁ VRATA DVOUKŘÍDLÁ Dvoukřídlá garážová vrata jsou určena pro použití v soukromých budovách a hospodářských prostorách. Zárubeň a křídlo jsou vyrobeny z pozinkovaných ocelových uzavřených profilů,

Více

{ } 9.1.9 Kombinace II. Předpoklady: 9108. =. Vypiš všechny dvoučlenné kombinace sestavené z těchto pěti prvků. Urči počet kombinací pomocí vzorce.

{ } 9.1.9 Kombinace II. Předpoklady: 9108. =. Vypiš všechny dvoučlenné kombinace sestavené z těchto pěti prvků. Urči počet kombinací pomocí vzorce. 9.1.9 Kombinace II Předpoklady: 9108 Př. 1: Je dána pěti prvková množina: M { a; b; c; d; e} =. Vypiš všechny dvoučlenné kombinace sestavené z těchto pěti prvků. Urči počet kombinací pomocí vzorce. Vypisujeme

Více

CENÍK A MANUÁL. Sítě proti hmyzu. Pevné sítě, Dveřní sítě, Posuvné sítě, Rolovací okenní sítě, Rolovací dveřní sítě, Plisé sítě (1/2012)

CENÍK A MANUÁL. Sítě proti hmyzu. Pevné sítě, Dveřní sítě, Posuvné sítě, Rolovací okenní sítě, Rolovací dveřní sítě, Plisé sítě (1/2012) CENÍK A Sítě proti hmyzu Pevné sítě, Dveřní sítě, Posuvné sítě, Rolovací okenní sítě, Rolovací dveřní sítě, Plisé sítě (1/2012) t o n e j l e p š í p o d s l u n c e m Kontakt SERVIS CLIMAX a. s. Jasenice

Více

PROGRAMOVÁNÍ SVĚTELNÝCH OZDOB

PROGRAMOVÁNÍ SVĚTELNÝCH OZDOB Středoškolská technika 2016 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT PROGRAMOVÁNÍ SVĚTELNÝCH OZDOB Jiří Bendík, Martin Bárta Střední odborná škola strojní a elektrotechnická U Hřiště

Více

Kombinéza DuPont Tyvek Classic

Kombinéza DuPont Tyvek Classic Ochranné obleky DuPont Tyvek Kombinéza DuPont Tyvek Classic Proè dva ze tøí uživatelù volí použití Tyvek Classic? Protože na tom mùže záviset jejich život... Každým rokem chrání ochranné obleky Tyvek Classic

Více

E-ZAK. metody hodnocení nabídek. verze dokumentu: 1.1. 2011 QCM, s.r.o.

E-ZAK. metody hodnocení nabídek. verze dokumentu: 1.1. 2011 QCM, s.r.o. E-ZAK metody hodnocení nabídek verze dokumentu: 1.1 2011 QCM, s.r.o. Obsah Úvod... 3 Základní hodnotící kritérium... 3 Dílčí hodnotící kritéria... 3 Metody porovnání nabídek... 3 Indexace na nejlepší hodnotu...4

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE DECPLAST

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE DECPLAST PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE DECPLAST barevná ŠK ÁLA Plastová okna a dveře jsou nejrozšířenější produkt na českém trhu. Vyrábíme je s nejvyšší kvalitou vyznačující se vysokou tepelnou úsporou, spolehlivostí a

Více

Bezpečnostní úschovné objekty

Bezpečnostní úschovné objekty Příloha č. 1: Mechanické zábranné prostředky - písm. a) 30 zákona Příloha č.. 1.1: Bezpečnostní úschovné objekty a jejich zámky Bezpečnostní úschovné objekty Výstup Certifikát shody podle certifikačního

Více

ISG stínící technika KATALOG ROLOVACÍ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž. www.interierservisgroup.cz

ISG stínící technika KATALOG ROLOVACÍ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž. www.interierservisgroup.cz ISG stínící technika KATALOG ROLOVACÍ SÍTĚ PROTI HMYZU - technické informace - zaměření - montáž OBSAH VŠEOBECNÉ INFORMACE 2 TYPY ROLOVACÍCH SÍTÍ 2 VERSA - ROLOVACÍ OKENNÍ SÍŤ 3 TYPY DORAZŮ 3 TYPY MONTÁŽÍ

Více

Název a registrační číslo projektu: Číslo a název oblasti podpory: Realizace projektu: Autor: Období vytváření výukového materiálu: Ročník:

Název a registrační číslo projektu: Číslo a název oblasti podpory: Realizace projektu: Autor: Období vytváření výukového materiálu: Ročník: Název a registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0498 Číslo a název oblasti podpory: 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Realizace projektu: 02. 07. 2012 01. 07. 2014 Autor:

Více

DOTYKOVÉ SYSTÉMY. EA-625 Dotyková jednotka ELO Touch 15", ATOM D2550 dual core 1,8 GHz, 2GB RAM, HDD SSD 32 GB, barva matná černá

DOTYKOVÉ SYSTÉMY. EA-625 Dotyková jednotka ELO Touch 15, ATOM D2550 dual core 1,8 GHz, 2GB RAM, HDD SSD 32 GB, barva matná černá DOTYKOVÉ SYSTÉMY EA-315 Dotyková jednotka 15" Flat panel, ATOM D2550 dual core 1,86 GHz, 2GB RAM, HDD 500 GB, barva černo - bílá. Zákaznický displej LCD 15". Oba displeje jsou v plochém provedení. Jedná

Více

Domácí úkol DU01_2p MAT 4AE, 4AC, 4AI

Domácí úkol DU01_2p MAT 4AE, 4AC, 4AI Příklad 1: Domácí úkol DU01_p MAT 4AE, 4AC, 4AI Osm spolužáků (Adam, Bára, Cyril, Dan, Eva, Filip, Gábina a Hana) se má seřadit za sebou tak, aby Eva byly první a Dan předposlední. Příklad : V dodávce

Více

Odpadové hospodářství na Ostravsku ve světle nových požadavků ČR a EU

Odpadové hospodářství na Ostravsku ve světle nových požadavků ČR a EU OZO Ostrava s.r.o. Odpadové hospodářství na Ostravsku ve světle nových 27.4. 2016 www.ozoostrava.cz Požadavky ČR POH ČR a MSK Kraje Závazná část Do roku 2020 zvýšit nejméně na 50 % hmotnosti celkovou úroveň

Více

Exekutoři. Závěrečná zpráva

Exekutoři. Závěrečná zpráva Exekutoři Závěrečná zpráva Zpracovala agentura NMS Market Research v Praze, dne 8.9.2015 Obsah Hlavní závěry Detailní zjištění Zkušenosti s exekucí Důležitost problematiky exekucí Znalost systému soudních

Více

OBRÁZEK KATALOG PRODUKTŮ

OBRÁZEK KATALOG PRODUKTŮ OBRÁZEK KATALOG PRODUKTŮ Ovládání kuličkovým řetízkem Nástřik profilů v decoral barvách Montáž na okenní křídlo Lamela šířky 25 mm Šířka 200-2000 mm RAL barvy profilů Výška 200-2200 mm Ovládání kuličkovým

Více

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG www.airliquidewelding.cz Nová řada svařovacích hořáků značky OERLIKON přináší inovativní řešení pro náročné práce v různých svařovacích aplikací. výsledky

Více

Odhodlali jsme se jít za svým snem

Odhodlali jsme se jít za svým snem Odhodlali jsme se jít za svým snem Byt ve velkém panelovém domě a touha po vlastním bydlení, to byl hlavní důvod, proč se rodina ze Žatecka rozhodla, že si pořídí vlastní rodinný dům. A s velkou zahradou

Více

Vedoucí bakalářské práce

Vedoucí bakalářské práce Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správní, Ústav Posudek vedoucího bakalářské práce Jméno studenta Téma práce Cíl práce Vedoucí bakalářské práce Barbora RUMLOVÁ ANALÝZA A POTENCIÁLNÍ ROZVOJ CESTOVNÍHO

Více

Stav tepelných čerpadel na českém trhu

Stav tepelných čerpadel na českém trhu Stav tepelných čerpadel na českém trhu Ing. Josef Slováček předseda správní rady Asociace pro využití TČ PRAHA, 19.září 2014 První zmínky o principu tepelných čerpadel Lord Kelvin - 1852 První tepelná

Více

Návod k obsluze a pokyny pro údržbu T80 advanced

Návod k obsluze a pokyny pro údržbu T80 advanced Telestart T80 Návod k obsluze a pokyny pro údržbu T80 advanced Všeobecná informace Vážený zákazníku firmy Webasto! Pøedpokládáme, že Vám obsluhu a zpùsob èinnosti zaøízení Telestart T80 vysvìtlil k Vaší

Více

TABULKA OKEN A VSTUPNÍCH DVEŘÍ

TABULKA OKEN A VSTUPNÍCH DVEŘÍ TABULKA OKEN A VSTUPNÍCH DVEŘÍ Nové okna budou dřevěné špaletové Ug=, W/m2K osazeny do původních otvorů špalet, okna budou vybaveny pákovými ovladači, z venkovní stany bude izolační dvojsklo a z vnitřní

Více

Jana Novotná a Karel Novák si dovolují oznámit, že budou oddáni dne 29. srpna 2006 v 11.30 hodin na Staromìstské radnici v Praze.

Jana Novotná a Karel Novák si dovolují oznámit, že budou oddáni dne 29. srpna 2006 v 11.30 hodin na Staromìstské radnici v Praze. TEXTY S radostí oznamujeme naše zasnoubení. si dovolují oznámit, že budou oddáni 1 2 oznamují den své svatby Všem, kteøí na nás budou v tu chvíli myslet, pøedem dìkujeme. oznamují den své svatby. 29. srpna

Více

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar PVC okno otvíravé pravé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 600 x 970 barva: kaštan oboustranně příslušenství: zasklení bezpečnostním sklem CONNEX 3.3.2. CENA 1.980,-

Více

Systémy plánování a řízení výroby AROP I

Systémy plánování a řízení výroby AROP I Tento materiál vznikl jako součást projektu EduCom, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Systémy plánování a řízení výroby AROP I Technická univerzita v Liberci Výrobní

Více

01 - Jednokřídlé plastové okno

01 - Jednokřídlé plastové okno 01 - Jednokřídlé plastové okno PVC okno otvíravé levé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 580 x 905 barva: bílá oboustranně dvojsklo CENA 1.300,- Kč 02 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige PVC okno

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 23.09.2016 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2016/54 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

Escort Servis Night Prague

Escort Servis Night Prague Escort Servis Night Prague Escortní služby po celé Praze Vize projektu Vypracovali: Jiří Blažek, Cyril Filcík, Michal Dvořák Obsah Cíl projektu...2 Zainteresované instituce a osoby...2 Zadavatel...2 Uživatelé

Více

PŘEDSTAVUJEME ŘADU UVOLNĚTE POTENCIÁL SVÉ NÁDRŽE. p. 1. str. 1

PŘEDSTAVUJEME ŘADU UVOLNĚTE POTENCIÁL SVÉ NÁDRŽE. p. 1. str. 1 PŘEDSTAVUJEME ŘADU UVOLNĚTE POTENCIÁL SVÉ NÁDRŽE p. 1 str. 1 Technické údaje Rozměry Rozměry Délka 11,875 in (30,2 cm) Délka 7,28 in (18,5 cm) Šířka 5,375 in (13,7 cm) Šířka 5,375 in (13,7 cm) Výška 1,6

Více

Organizační styl našich soutěží.

Organizační styl našich soutěží. Organizační styl našich soutěží. Dlouhodobé indivividuální soutěže - dvouhra a čtyřhra muži a ženy + smíšená čtyřhra. Základem všech naší organizace jsou dlouhodobé soutěže. Pořádány jsou již od roku 2012.

Více

Ing. Ivan Daníček. Olomouc. Cenová nabídka č. Datum : 04.10.2010 Strana: 1. Vážený zákazníku,

Ing. Ivan Daníček. Olomouc. Cenová nabídka č. Datum : 04.10.2010 Strana: 1. Vážený zákazníku, Adresa zákazníka: Ing. Ivan Daníček Dobnerova 8/10 Adresa stavby: idanicek@seznam.cz Olomouc Tel. Fax. Tel. Fax. Cenová nabídka č. Strana: 1 Vážený zákazníku, děkujeme za Váš zájem o naše výrobky a zasíláme

Více

V současné době máme již 2300 typů.

V současné době máme již 2300 typů. by AKTUALIZOVANÁ VERZE CD KATALOGU ZÁSUVKOVÝCH KOMBINACÍ Pokud v nabídce tohoto tištěného katalogu zásuvkových kombinací NG ENERGY nenajdete vámi požadovanou variantu, vyžádejte si naší aktuální verzi

Více

OBČANSKÁ VÝCHOVA. Školní rok 2011/2012

OBČANSKÁ VÝCHOVA. Školní rok 2011/2012 Oblasti: 1. Domácí úkoly 2. Domácí příprava 3.Individuální konzultace (doučování) 4.Sebehodnocení 5.Klasifikace 6.Pomůcky Ukázka písemných prací OBČANSKÁ VÝCHOVA Školní rok 2011/2012 Občanská výchova 6.ročník

Více

Green Line Kačerov, Praha 4, Jihlavská 21

Green Line Kačerov, Praha 4, Jihlavská 21 The Green Line Kačerov je nejnovějším pražským kancelářským projektem skupiny Karimpol Group realizovaným v Praze 4. V budově jsou k dispozici čtyři podzemní podlaží a sedm nadzemních, ve dvou posledních

Více

KRÁSA A FUNKČNOST STARWOOD SPOJENÍ HLINÍKU A DŘEVA. PARS building a.s. K Roztokům 11, 165 00 Praha 6 Suchdol IČO : 60192194, DIČ : cz60192194

KRÁSA A FUNKČNOST STARWOOD SPOJENÍ HLINÍKU A DŘEVA. PARS building a.s. K Roztokům 11, 165 00 Praha 6 Suchdol IČO : 60192194, DIČ : cz60192194 STARWOOD SPOJENÍ HLINÍKU A DŘEVA KRÁSA A FUNKČNOST PARS building a.s. K Roztokům 11, 165 00 Praha 6 Suchdol IČO : 60192194, DIČ : cz60192194 T +420 220 921 496 F +420 777 916 223 stursa@pars-okna.cz pars@pars-okna.cz

Více

Výsledky dotazníkového šetření

Výsledky dotazníkového šetření Výsledky dotazníkového šetření PhDr. Zuzana Svobodová 11. setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín 6. dubna 2016, Slušovice Spokojenost se službami knihovny Zjišťování spokojenosti uživatelů se službami

Více

ZDÍŠ? CENÍK 2016 UŠETŘÍŠ! POPTEJ PORFIX, KOMPLEXNÍ STAVEBNÍ SYSTÉM NA STAVBU DOMU NEBO JEHO REKONSTRUKCI. www.porfix.cz

ZDÍŠ? CENÍK 2016 UŠETŘÍŠ! POPTEJ PORFIX, KOMPLEXNÍ STAVEBNÍ SYSTÉM NA STAVBU DOMU NEBO JEHO REKONSTRUKCI. www.porfix.cz Platný od 11.4.2016 CENÍK 2016 ZDÍŠ? POPTEJ PORFIX, UŠETŘÍŠ! KOMPLEXNÍ STAVEBNÍ SYSTÉM NA STAVBU DOMU NEBO JEHO REKONSTRUKCI Bezplatná infolinka: 800 900 366 www.porfix.cz PORFIX PREMIUM bez zateplení

Více

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem.

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. NOVINKA Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. 3 Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům moderní

Více

Systém Salamander. Systém BluEvolution

Systém Salamander. Systém BluEvolution Systém Salamander Systém BluEvolution Výhody systému Streamline : Těsnění TPE v barvě šedé a černé Standardně s dvojsklem Výrobní možnost standardních oken, oblouků, balkonových a přesuvných dveří Široká

Více