Kritéria pro přijetí ke studiu na SŠPTA Jihlava ve školním roce 2015/2016:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kritéria pro přijetí ke studiu na SŠPTA Jihlava ve školním roce 2015/2016:"

Transkript

1 S T Ř E D N Í Š K O L A P R Ů M Y S L O V Á, T E C H N I C K Á A A U T O M O B I L N Í J I H L A V A tř. Legionářů 1572/3, Jihlava Kritéria pro přijetí ke studiu na SŠPTA Jihlava ve školním roce 2015/2016: Obory vzdělávání poskytující střední vzdělání s maturitní zkouškou (kategorie dosaženého vzdělání M) Pro přijetí ke studiu do čtyřletých maturitních oborů (skupina M) jsou rozhodující: - úspěšné ukončení ZŠ - dostatečný počet bodů při přijímacím řízení (viz dále) - dobrý zdravotní stav Obory vzdělání poskytující střední vzdělání s maturitní zkouškou (kategorie dosaženého vzdělání. L) Pro přijetí ke studiu do čtyřletých oborů s maturitou (skupina L) jsou rozhodující: - úspěšné ukončení ZŠ - dostatečný počet bodů při přijímacím řízení (viz dále) - dobrý zdravotní stav Obory vzdělání poskytující střední vzdělání s výučním listem (kategorie dosaženého vzdělání H) Pro přijetí ke studiu ve tříletých učebních oborech (skupina H) jsou rozhodující: - ukončení ZŠ - zájem o zvolený obor - dobrý zdravotní stav Obory vzdělání poskytující nástavbové studium s maturitní zkouškou (kategorie dosaženého vzdělání L) Pro přijetí k dennímu i dálkovému nástavbovému studiu s maturitou Autotronik, Podnikání, Provozní technika a Provozní elektrotechnika: - úspěšné ukončení učebního oboru (výuční list), na který nástavbové studium navazuje - dostatečný počet bodů při přijímacím řízení (viz dále) Písemné přijímací zkoušky se konají pro obory M: - Elektrotechnika - Informační technologie - Strojírenství. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlásilo v souladu s 171 odst. 1 školského zákona pilotní ověřování přijímacího řízení pro uchazeče přijímané na výše uvedené obory.

2 V rámci ověřování budou ověřovány jednotné testy pro obsah vzdělávání z Českého jazyka a literatury a Matematiky a její aplikace v rozsahu RVP ZV. Zkoušky podle jednotných testů se uskuteční 15. dubna 2015 (náhradní termín testů je stanoven na ) Kritéria pro přijetí ke studiu: - prospěch na základní škole (max. 150 bodů) a - výsledek společné přijímací zkoušky z Matematiky a Českého jazyka a literatury (max. 150 bodů), celkem tedy max. 300 bodů Výsledky ze společné přijímací zkoušky předané CERMATEM budou přepočteny v tomto poměru: - matematika max. 90 bodů, - český jazyk max. 60 bodů (celkem 150 bodů). Pravidlo pro přidělování bodů za prospěch na ZŠ: - body za známky z profilových předmětů: český jazyk, cizí jazyk (v případě více jazyků první v pořadí uvedený na přihlášce), matematika a fyzika v 1. a 2. pol. 8. ročníku a v 1. pol. 9. ročníku - průměrný prospěch ze všech povinných předmětů uvedený na přihlášce potvrzené školou v 1. a 2. pol. 8. ročníku a v 1. pol. 9. ročníku. Předmět Známka Český jazyk Cizí jazyk Matematika Fyzika Průměr <=1,40 1,41 <= 1,90 1,91 <= 2,40 2,41 <= 3,10 3,11 <= Počet bodů Na základě celkového počtu získaných bodů bude sestaveno pořadí uchazečů do jednotlivých oborů vzdělávání. Počet přijatých uchazečů je dán nejvyšším možným počtem přijímaných uchazečů do daného oboru vzdělání. Obecné poznámky: na základě doporučení OŠMS Kraje Vysočina upozorňujeme zájemce, že obor studia nemusí být otevřen, pokud počet přihlášených zájemců po 1. kole bude nízký na základě počtu podaných přihlášek může ředitel školy po projednání s OŠMS rozhodnout o zvýšení počtu přijatých uchazečů na jednotlivé obory

3 Poznámky k oboru Informační technologie: stanovení kapacit jednotlivých zaměření je plně v kompetenci ředitele školy zaměření Webdesign a multimédia bude na základě zájmu otevřeno pro max. 17 uchazečů. Jejich rozdělení proběhne na červnové schůzce zákonných zástupců přijatých uchazečů a pořadí bude určeno počtem bodů za přijímací řízení. Jestliže počet uchazečů zaměření webdesign a multimédia nedosáhne počtu 12, nebude zaměření otevřeno a uchazeči budou rozděleni na profilaci Elektronické počítače nebo Programovací metody. profilace Elektronické počítače nebo Programovací metody bude v případě nerovnoměrného zájmu dělena podle počtu bodů, získaných u přijímací zkoušky a podle bodovaných studijních výsledků na konci 1. ročníku tato kritéria budou mít stejné maximální hodnocení a stejnou váhu zaměření webdesign a multimédia se vyučuje již od prvního ročníku, profilace na Elektronické počítače nebo Programovací metody se realizuje od druhého ročníku V případě rovnosti bodů rozhodují o pořadí uchazečů tato kritéria a v tomto pořadí: ZPS (doloženo potvrzením lékaře) lepší hodnocení profilových předmětů v pořadí matematika, fyzika lepší průměrný prospěch v 1. pololetí 9. ročníku účast na olympiádách (minimálně okresní kolo) Kritéria nesplňuje žák nebo uchazeč, který: nedosáhne celkem 80 bodů Při přijímacím řízení u oborů vzdělání Autotronik, Mechanik elektrotechnik a Mechanik seřizovač se sčítají body: 1. za průměr známek na vysvědčeních z 8. a 1. pol. 9. třídy v předmětech: český jazyk, 1. cizí jazyk, matematika, fyzika, pracovní činnosti nebo ICT, a to za každý předmět zvlášť. Maximálně lze za předmět získat 20 bodů (viz tabulka), tedy celkem 100 bodů, Průměr Počet bodů 1, , , , , ,66 6 3, za průměr ze všech známek na vysvědčeních ze ZŠ za 8. a 1. pol. 9. ročníku. Maximálně lze získat 100 bodů (viz tabulka).

4 Průměrný Počet bodů Průměrný Počet bodů prospěch prospěch Do 1, ,01 2, ,50 1, ,11 2, ,56 1, ,21 2, ,61 1, ,31 2, ,66 1, ,41 2, ,71 1, ,51 2, ,76 1, ,61 2, ,81 1, ,71 2, ,86 1, ,81 3,00 5 1,91 1,95 55 nad 3,00 0 1,96 2,00 50 U oborů L je třeba splnit další dvě kritéria: 1. uzavření hodnocení (klasifikace) za 1. pololetí posledního vykazovaného ročníku na přihlášce ke studiu (základní vzdělání) u všech vykazovaných předmětů, 2. uchazeč nesmí být hodnocen (klasifikován) za předposlední vykazovaný ročník a 1. pololetí posledního vykazovaného ročníku z některého předmětu uvedeného na přihlášce ke studiu (základní vzdělání) známkou nedostatečný. Ke studiu budou přijati žáci s nejvyšším počtem bodů až do naplnění kapacity třídy, či oboru. Při rovnosti bodů rozhoduje celkový průměr všech známek, dále průměrná známka z matematiky, pak z ČJ, F a jako poslední z CJ. U tříletých učebních oborů vzdělání rozhoduje při převisu zájmu žáků nad stanoveným počtem přijímaných studijní průměr za 8. a 1. pol. 9. ročníku, při rovnosti průměrů u více žáků pak průměry známek na vysvědčeních v 8. a 9. roč. z matematiky, fyziky a praktických činností. Na základě 60 odst. 3b, zákona 561/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů, stanovuje ředitel školy předpokládaný počet přijímaných uchazečů do oborů vzdělání: Předpokládaný počet přijímaných žáků do oborů vzdělání M: Elektrotechnika 30 žáků prac. Legionářů Informační technologie žáků prac. Legionářů (zaměření na webdesign a multimédia min. 12, max. 17 žáků) Strojírenství žáků prac. Legionářů Celkem 5 tříd (150 žáků) Předpokládaný počet přijímaných žáků do oborů vzdělání L: Autotronik 30 žáků prac. Školní Mechanik-elektrotechnik 30 žáků prac. Polenská Mechanik seřizovač 30 žáků prac. Polenská Předpokládaný počet přijímaných žáků do oborů vzdělání H:

5 Autoelektrikář 24 žáků prac. Školní Autolakýrník 24 žáků prac. Školní Elektrikář 30 žáků prac. Polenská Elektrikář silnoproud 14 žáků prac. Polenská Karosář 24 žáků prac. Školní Kovář 10 žáků prac. Polenská Mechanik opravář (Automechanik) 60 žáků prac. Školní Nástrojař 24 žáků prac. Polenská Obráběč kovů 24 žáků prac. Polenská Strojní mechanik (Zámečník) 24 žáků prac. Polenská Spojový mechanik 20 žáků prac. Polenská Při přijímacím řízení u oborů vzdělání Autotronik, Provozní technika, Provozní elektrotechnika denní nástavbové studium se sčítají body za průměr známek z výročních vysvědčení 1. až 3. ročníku SOU (resp. 1., 2. a 1. pol. 3. roč. Maximálně lze získat 50 bodů (do průměru 1,1 50 bodů, do průměru 1,15 49 bodů, 1,2 48 bodů 2,0 32 bodů atd.). Zbylých 50 bodů do 100 lze získat z písemné přijímací zkoušky, která bude obsahovat 4 části zkoušku z ČJ, CJ, M a F (zkouška trvá maximálně 80 minut a uchazeč může získat 12,5 bodu za každou část). Ke studiu budou přijati žáci s nejvyšším počtem bodů až do naplnění kapacity třídy, či oboru, nejméně však musí dosáhnout 45 bodů ze 100 možných. Při rovnosti bodů rozhoduje průměr známek ve 3. roč., pak 2. a 1. ročníku, dále výsledek PZ z matematiky, pak z ČJ, F a jako poslední z CJ. Při přijímacím řízení u oborů vzdělání Autotronik, Podnikání, Provozní technika, Provozní elektrotechnika dálkové nástavbové studium se sčítají body za průměr známek z výročních vysvědčení 1. až 3. ročníku SOU (resp. 1., 2. a 1. pol. 3. roč.). Maximálně lze získat 100 bodů za ročník (do průměru 1,2 100 bodů, do průměru 1,4 95 bodů atd.). Ke studiu budou přijati uchazeči s nejvyšším počtem bodů až do naplnění kapacity oboru, nejméně však musí dosáhnout 120 bodů z 300 možných. Při rovnosti bodů rozhoduje průměr známek ve 3. roč., pak 2. a 1. ročníku, dále průměrná známka z M a ČJ (počítá se známka na vysvědčení z 2. pol.; u uchazečů, kteří teprve končí 3. roč., pak známka z 1., 2. roč. a 1. pol. 3. roč.). Předpokládaný počet přijímaných do obou forem studia: Autotronik 60 uchazečů ( ) prac. Školní Podnikání 30 uchazečů ( ) prac. Školní Provozní technika 34 uchazečů ( ) prac. Polenská Provozní elektrotechnika 34 uchazečů ( ) prac. Polenská O přijetí žáka ke studiu na Střední škole technické Jihlava rozhodne přijímací komise ve složení: Ing. Miroslav Vítů ředitel školy, Mgr. Josef Váca statutární zástupce ředitele školy, Ing. Kadlec, Mgr. Kašpárek a Mgr. Toman ZŘ na jednotlivých pracovištích.

6 Výsledky přijímacího řízení v 1. kole budou známy a vyvěšeny na webových stránkách školy a na všech pracovištích SŠ PTA Jihlava. Přihlášky do 1. roč. denního studia se podávají do !!! (do 1. roč. dálkového studia do !!!) na adresu: SŠPTA Jihlava, tř. Legionářů 3, Jihlava!

7 Pokyny pro vyplnění přihlášky prázdný formulář přihlášky si můžete stáhnout zde název, adresu školy a vybraný obor vzdělání vyplňte dle uvedené tabulky nebo vzoru, který si můžete stáhnout zde Název a adresa školy Střední škola průmyslová, technická a automobilní Jihlava tř. Legionářů Jihlava Obory vzdělání M/01 Strojírenství M/01 Informační technologie M/01 Elektrotechnika L/01 Autotronik L/01 Mechanik seřizovač L/01 Mechanik elektrotechnik H/01 Autoelektrikář H/01 Autolakýrník H/01 Elektrikář H/02 Elektrikář silnoproud H/02 Karosář H/01 Mechanik opravář H/01 Nástrojař H/01 Obráběč kovů H/01 Strojní mechanik H/01 Spojový mechanik H/01 Kovář L/51 Autotronik L/51 Provozní technika L/52 Provozní elektrotechnika L/51 Podnikání zájemci o zaměření oboru informační technologie na webdesign a multimédia uvedou zaměření v závorce (příklad: M Informační technologie (zaměření webdesign a multimedia) škola vyžaduje u všech oborů (s výjimkou nástavbového studia) potvrzení lékaře o zdravotní způsobilosti ke studiu (lékař potvrdí na přihlášce) přihlášku můžete zaslat doporučeně poštou na adresu školy nebo osobně předat v úředních hodinách ve škole nejpozději do 15. března 2015 pro zvýšení úspěšnosti přijetí ke studiu doporučujeme uchazečům podat přihlášku na 2 studijní obory Zájemci o ubytování se mohou přihlásit na DM a Školní jídelně Jihlava, Žižkova 58 tel.: , mobil: (Ing. Březina) nebo na DM při OZS Jihlava, K. Světlé 2, Jihlava, tel.: , (p. Kourková). Případné dotazy na tel.: , mobil: nebo na vaca@ssptaji.cz

8 V Jihlavě Zpracoval: Mgr. Josef Váca Schválil: Ing. Miroslav Vítů, ředitel školy

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ZNOJMO, příspěvková organizace

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ZNOJMO, příspěvková organizace Kritéria přijímacího řízení a organizace přijímacích zkoušek oboru vzdělání denního nástavbového studia 64-41-L/51 Podnikání Obor je určen pro žáky, kteří získali střední vzdělání s výučním listem. Ke

Více

23-41-M/01 Strojírenství

23-41-M/01 Strojírenství 23-41-M/01 Strojírenství 2. Počet bodů za známku z matematiky, jazyka českého a fyziky Matematika, jazyk český a fyzika 26-41-L/01 Mechanik elektrotechnik 2. Počet bodů za známku z matematiky, jazyka českého

Více

23-41-M/01 Strojírenství

23-41-M/01 Strojírenství 23-41-M/01 Strojírenství 2. Počet bodů za známku z matematiky, jazyka českého a fyziky Matematika, jazyk český a fyzika průměr v I. pololetí 9. třídy ZŠ. Pokud dojde k rovnosti i v tomto případě, rozhoduje

Více

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace Příloha č. 2 Kritéria přijímacího řízení pro studijní obory 2) Zdravotní způsobilost ke vzdělávání (dle ustanovení nařízení vlády č. 211/2010 Sb.) potvrzení lékaře na formuláři přihlášky ke vzdělávání,

Více

23-41-M/01 Strojírenství

23-41-M/01 Strojírenství 23-41-M/01 Strojírenství 2. Počet bodů za známku z matematiky, jazyka českého a fyziky Matematika, jazyk český a fyzika průměr v I. pololetí 9. třídy ZŠ. Pokud dojde k rovnosti i v tomto případě, rozhoduje

Více

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín)

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Pro přijímací řízení pro školní rok 2015/2016 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace Příloha č. 1 Kritéria přijímacího řízení pro studijní obory 39 41 L/01 Autotronik 60 žáků 26 41 M/01 Elektrotechnika 30 žáků 37 41 M/01 Provoz a ekonomika dopravy 30 žáků 4) Absolvování jednotné zkoušky

Více

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace Příloha č. 1 Kritéria přijímacího řízení pro studijní obory 2) Zdravotní způsobilost ke vzdělávání (dle ustanovení nařízení vlády č. 211/2010 Sb.) 39 41 L/01 Autotronik 30 žáků 23 45 - M/01 Dopravní prostředky

Více

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace Příloha č. 1 Kritéria přijímacího řízení pro 2 kolo - studijní obory 2) Zdravotní způsobilost ke vzdělávání (dle ustanovení 1a nařízení vlády č.689/2004 Sb.) potvrzení lékaře na formuláři přihlášky ke

Více

U oborů s výučním listem se nebudou konat přijímací zkoušky. Žáci budou přijímáni na základě výsledků

U oborů s výučním listem se nebudou konat přijímací zkoušky. Žáci budou přijímáni na základě výsledků Střední odborné učiliště technické, Chotěboř, Žižkova 1501 Žižkova 1501, 583 01 Chotěboř 569 623 854, 731 348 326, fax: 569 623 854, IČ: 67441351 e-mail: admin@souch.cz, http://www.souch.cz Přijímací řízení

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO, MLÁDEŽNICKÁ 380 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ředitel ISŠT

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO, MLÁDEŽNICKÁ 380 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ředitel ISŠT INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO, MLÁDEŽNICKÁ 380 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Leden 2015 Ing. Luděk Roleček ředitel ISŠT Ředitel Integrované střední školy technické, Vysoké

Více

Vyhlášení druhého kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2015/2016

Vyhlášení druhého kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2015/2016 Vyhlášení druhého kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2015/2016 V souladu s 60 a 61 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

Obory s výučním listem minimální počet přihlášených uchazečů pro otevření třídy bude 21 žáků (u jednotlivých oborů minimálně 8 žáků)

Obory s výučním listem minimální počet přihlášených uchazečů pro otevření třídy bude 21 žáků (u jednotlivých oborů minimálně 8 žáků) Přijímací řízení probíhá v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 353/2016

Více

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2015/2016 V souladu s 60 a 61 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení Střední škola technická a dopravní Ostrava-Vítkovice, p. o. Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení Na základě 60f zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Průvodce přijímacím řízením SPŠ

Průvodce přijímacím řízením SPŠ Číslo dokumentu: 08.02/01122014 Počet stran: 6 Počet příloh: 0 Průvodce přijímacím řízením Údaje o přijímacím řízení Průvodce přijímacím řízením SPŠ 1. Průvodce přijímacím řízením do školního roku 2015/2016

Více

Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, Bohumín

Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, Bohumín Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, 735 81 Bohumín Příkaz č.: 2017-01 Název: Zpracovala: Schválila: Rozdělovník: Přijímání žáků a dalších uchazečů ke studiu na Střední školu, Bohumín,

Více

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) V souladu s ustanoveními 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Pro přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov, příspěvková organizace KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018

Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov, příspěvková organizace KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov, příspěvková organizace KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 I. Obory vzdělání s výučním listem Přijímací zkoušky do prvních ročníků

Více

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ KOPŘIVNICE PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/13

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ KOPŘIVNICE PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/13 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ KOPŘIVNICE PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/13 OBSAH MATURITNÍ OBORY UČEBNÍ OBORY PŘIHLÁŠKY TERMÍNY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY KRITÉRIA obory

Více

Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 leden 2015 LEGISLATIVA Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a konzervatořích

Více

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2017/2018

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2017/2018 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2017/2018 V souladu s 60 a 61 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. Pro školní rok 2015/2016 vyhlašuje ředitel Střední průmyslové školy, Hronov, Hostovského 910 přijímací řízení pro:

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. Pro školní rok 2015/2016 vyhlašuje ředitel Střední průmyslové školy, Hronov, Hostovského 910 přijímací řízení pro: PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Pro školní rok 2015/2016 vyhlašuje ředitel Střední průmyslové školy, Hronov, Hostovského 910 přijímací řízení pro: OBORY VZDĚLÁNÍ ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU Denní forma vzdělávání 23-41-M/01

Více

Kritéria přijímacího řízení

Kritéria přijímacího řízení Kritéria přijímacího řízení školní rok 2015/2016 Sezimovo Ústí 2015 1 Ředitel VOŠ, SŠ, COP v souladu s 165 odst. 2 písm. f), 59 a 60 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Gen. Krátkého 1799/30, 787 01 Šumperk tel.: +420583320111, fax: +420583215264 e-mail: skola@sszts.cz, www.sszts.cz KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Střední škola železniční, technická

Více

Vzory tiskopisů přihlášek jsou zveřejněny na webových stránkách MŠMT.

Vzory tiskopisů přihlášek jsou zveřejněny na webových stránkách MŠMT. Informace k přijímacímu řízení pro školní rok 2017/2018 Pro první kolo přijímacího řízení mohou uchazeči podávat dvě přihlášky. Přihlášky podávají uchazeči nebo u nezletilých jejich zákonní zástupci k

Více

VNITŘNÍ PŘEDPIS. PŘ SŠ č. 2/2019. Střední škola, Odry, příspěvková organizace. Výtisk č. Počet stran: Ze dne:

VNITŘNÍ PŘEDPIS. PŘ SŠ č. 2/2019. Střední škola, Odry, příspěvková organizace. Výtisk č. Počet stran: Ze dne: Střední škola, Odry, příspěvková organizace VNITŘNÍ PŘEDPIS PŘ SŠ č. 2/2019 Výtisk č. Počet stran: Ze dne: 31. 1. 2019 Název: Přijímací řízení pro školní rok 2019/ 2020 Zpracovala: Mgr. Jana Kellnerová

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 ZÁKLADNÍ INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 ZÁKLADNÍ INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 Střední škola lodní dopravy a technických řemesel stanovila v souladu a souvislosti s účinností zákona 472/2011 Sb., kterým se mění školský zákon č.561/2004

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO,

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO, INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, VYSOKÉ MÝTO, MLÁDEŢNICKÁ 380 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Leden 2016 Ing. Luděk Roleček ředitel ISŠT Harmonogram náboru a přijímacího řízení pro školní

Více

Kritéria pro přijetí ke studiu ve školním roce 2017/2018

Kritéria pro přijetí ke studiu ve školním roce 2017/2018 Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Kritéria pro přijetí ke studiu ve školním roce 2017/2018 V závislosti na 60, odst. 2, 3 a 4, 93 a 94 zákona č. 561/2004

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018 čj. 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

Organizace přijímacího řízení

Organizace přijímacího řízení Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 SOŠ a SOU Kuřim, s.r.o. stanovená v souladu s 59 a násl. z. č. 561/2004 Sb., školského zákona, v. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu

Více

Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016

Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 ( se řídí ustanoveními Vyhlášky č. 671/2004Sb., o organizaci přijímacího řízení ke vzdělávání na středních školách, v platném znění )

Více

vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016

vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 OBORY STUDIA

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 Pokyn ředitele č. 2/2015 V Blatné dne: 19. 1. 2015 Čj.

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ JEDNOTNÁ KRITÉRIA

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ JEDNOTNÁ KRITÉRIA STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ JEDNOTNÁ KRITÉRIA přijímání do oboru vzdělání a formy vzdělávání a způsob hodnocení jejich splnění v SŠ COPT Kroměříž pro školní rok 2019/2020

Více

Organizace přijímacího řízení

Organizace přijímacího řízení Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 SOŠ a SOU Kuřim, s.r.o. stanovená v souladu s 59 a násl. z. č. 561/2004 Sb., školského zákona, v. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu

Více

Kritéria pro přijetí ke studiu ve školním roce 2015/2016

Kritéria pro přijetí ke studiu ve školním roce 2015/2016 Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Kritéria pro přijetí ke studiu ve školním roce 2015/2016 V závislosti na 60, odst. 2, 3 a 4, 93 a 94 zákona č. 561/2004

Více

vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2014/2015

vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2014/2015 Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2014/2015 OBORY STUDIA

Více

Průvodce přijímacím řízením SPŠ

Průvodce přijímacím řízením SPŠ Číslo dokumentu: 08.02.01/19112018 Počet stran: 5 Počet příloh: 0 Průvodce přijímacím řízením SPŠ Údaje o přijímacím řízení Průvodce přijímacím řízením SPŠ 1. Průvodce přijímacím řízením pro školní rok

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020. vyhlašuje

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020. vyhlašuje 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ PŘIJÍMACÍ ŘÁD. Přijímací řízení do 1. ročníku vzdělávání v SŠ COPT Kroměříž

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ PŘIJÍMACÍ ŘÁD. Přijímací řízení do 1. ročníku vzdělávání v SŠ COPT Kroměříž STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ PŘIJÍMACÍ ŘÁD Přijímací řízení do 1. ročníku vzdělávání v SŠ COPT Kroměříž pro školní rok 2018/2019 Přijímání uchazečů ke vzdělávání ve střední

Více

Podmínky přijímacího řízení dle zákona 561/2004 Sb. a Vyhlášky o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání č. 353/2016 Sb. pro školní rok 2017/2018

Podmínky přijímacího řízení dle zákona 561/2004 Sb. a Vyhlášky o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání č. 353/2016 Sb. pro školní rok 2017/2018 Podmínky přijímacího řízení dle zákona 561/2004 Sb. a Vyhlášky o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání č. 353/2016 Sb. pro školní rok 2017/2018 Kritéria přijímacího řízení pro obory vzdělání ukončené

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018 čj. 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

Kritéria pro 2. kolo přijímacího řízení na obory středního vzdělávání ve školním roce 2017/18

Kritéria pro 2. kolo přijímacího řízení na obory středního vzdělávání ve školním roce 2017/18 Kritéria pro 2. kolo přijímacího řízení na obory středního vzdělávání ve školním roce 2017/18 Ředitel VOŠ, SŠ, COP v souladu s 165 odst. 2 písm. f), 59 a 60 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 15 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2015/2016 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více

Organizace přijímacího řízení

Organizace přijímacího řízení Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 SOŠ a SOU Kuřim, s.r.o. stanovená v souladu s 59 a násl. z. č. 561/2004 Sb., školského zákona, v. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/ OBECNÉ INFORMACE

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/ OBECNÉ INFORMACE Gen. Krátkého 1799/30, 787 01 Šumperk tel.: +420583320111, fax: +420583215264 e-mail: skola@sszts.cz, www.sszts.cz PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 - OBECNÉ INFORMACE Zástupce statutárního orgánu

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŽOV, DR. M. TYRŠE 112

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŽOV, DR. M. TYRŠE 112 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŽOV, DR. M. TYRŠE 112 realizované ve smyslu zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2017/2018

Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2017/2018 Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2017/2018 se řídí ustanoveními o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně 561/2004Sb. ( 59 až 61) a vyhláškou MŠMT ze dne 24.10.2016

Více

OBORY NÁSTAVBOVÉHO STUDIA ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU

OBORY NÁSTAVBOVÉHO STUDIA ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2017/2018 OBORY STUDIA

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/ OBECNÉ INFORMACE

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/ OBECNÉ INFORMACE Gen. Krátkého 1799/30, 787 01 Šumperk tel.: +420583320111, fax: +420583215264 e-mail: skola@sszts.cz, www.sszts.cz PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 - OBECNÉ INFORMACE Ředitelka střední školy rozhodla

Více

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Na základě rozhodnutí Krajského úřadu Ústeckého kraje, Odboru školství, mládeže a tělovýchovy č. j. 27 065/2008-21, č. j. 5 001/2011-251 a rozhodnutí

Více

OBORY NÁSTAVBOVÉHO STUDIA ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU

OBORY NÁSTAVBOVÉHO STUDIA ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2018/2019 OBORY STUDIA

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Pokyn ředitele č. 1/2017 Čj. 2/2017/SOU V Blatné dne: 3.

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, Zborovská 519, 511 01 Turnov tel.: 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail: info@ohsturnov.cz Přijímací

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 Pokyn ředitele č. 2/2016 Čj. 34/2016/SOU V Blatné dne:

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2018/2019. vyhlašuje

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2018/2019. vyhlašuje 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2018/2019 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020. A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia)

Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020. A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia) Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020 A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia) Přijímací řízení na střední školy je upraveno v 59 60 zákona č.

Více

první kolo přijímacího řízení

první kolo přijímacího řízení Ředitelka školy vyhlašuje v souladu s 60 zákona č. 564/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a stanoví: první kolo přijímacího řízení 1. jednotná

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020. vyhlašuje

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020. vyhlašuje 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 leden 2018 Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace LEGISLATIVA Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a konzervatořích

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2016/2017 ZÁKLADNÍ INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2016/2017 ZÁKLADNÍ INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2016/2017 Střední škola lodní dopravy a technických řemesel, Děčín VI, p. o., stanovila v souladu se zákonnou normou č. 472/2011 Sb., kterým se mění zákon č.

Více

D O D A T E K č. 1. Obory středního vzdělání ukončené závěrečnou zkouškou (učební obory)

D O D A T E K č. 1. Obory středního vzdělání ukončené závěrečnou zkouškou (učební obory) D O D A T E K č. 1 k Příkazu ředitelky č. 01/2018 o přijímání žáků a dalších uchazečů ke studiu na Střední školu, Bohumín, příspěvkovou organizaci, pro školní rok 2018/2019 týkající se 2. kola přijímacího

Více

Název oboru vzdělání přijímaných uchazečů 30

Název oboru vzdělání přijímaných uchazečů 30 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŢOV, DR. M. TYRŠE 112, realizované ve smyslu zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Integrovaná střední škola Stanislava Kubra, Středokluky, Školská 105

Integrovaná střední škola Stanislava Kubra, Středokluky, Školská 105 Integrovaná střední škola Stanislava Kubra, Středokluky, Školská 105 Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2015/2016 Obor 64-41-L/51 Podnikání (nástavbové studium): Denní forma vzdělávání: 1. Přijímací

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 studijní obor ZAHRADNICTVÍ M/01 denní čtyřleté studium

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 studijní obor ZAHRADNICTVÍ M/01 denní čtyřleté studium studijní obor ZAHRADNICTVÍ 41-44-M/01 denní čtyřleté studium 2) Přijímací řízení proběhne se zařazením výsledků jednotných testů z českého jazyka a literatury a matematiky jako jedno z kritérií pro přijetí

Více

Kritéria přijímacího řízení

Kritéria přijímacího řízení Kritéria přijímacího řízení školní rok 2014/2015 Sezimovo Ústí 2014 Ředitel VOŠ, SŠ, COP v souladu s 165 odst. 2 písm. f), 59 a 60 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

Střední škola technická, gastronomická a automobilní, Chomutov,

Střední škola technická, gastronomická a automobilní, Chomutov, Střední škola technická, gastronomická a automobilní, Chomutov, příspěvková organizace Přijímací řízení pro školní rok 2015/2016 postup a kritéria přijímacího řízení Přijímací řízení je zabezpečováno na

Více

Kritéria pro první kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020

Kritéria pro první kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 1 Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Beroun Hlinky, Okružní 1404 Kritéria pro první kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Všeobecná ustanovení: V souladu se zákonem č. 561/2004

Více

(Vnitřní předpis č. 5/5 ze dne 24. ledna 2014)

(Vnitřní předpis č. 5/5 ze dne 24. ledna 2014) Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, Zborovská 519, 511 01 Turnov tel.: 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail: info@ohsturnov.cz 2014-2015

Více

2. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ

2. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ Gen. Krátkého 1799/30, 787 01 Šumperk tel.: +420583320111, fax: +420583215264 e-mail: skola@sszts.cz, www.sszts.cz 2. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ V souladu s 59, 60 až 62, 64, 83 a 84 školského zákona č. 561/2004

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Pokyn ředitele č. 1/2018 Čj. 13/2018/SOU V Blatné dne:

Více

Rozhodnutí ředitele č. 236/2015 I. 1. Obsah

Rozhodnutí ředitele č. 236/2015 I. 1. Obsah KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ KE VZDĚLÁVÁNÍ A UBYTOVÁNÍ ve Střední škole polytechnické, Olomouc, Rooseveltova 79 pro školní rok 2015/2016 Rozhodnutí ředitele č. 236/2015 I. 1. Obsah 1. Všeobecná ustanovení

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 leden 2019 Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace LEGISLATIVA Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a konzervatořích

Více

vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2016/ L/01 Mechanik seřizovač, ŠVP Mechanik seřizovač denní 14

vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2016/ L/01 Mechanik seřizovač, ŠVP Mechanik seřizovač denní 14 Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2016/2017 OBORY STUDIA

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017

Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 V souladu s 60 z. 561/2004 Sb., školský zákon v platném znění a vyhl. č. 245/2015 Sb., kterou se mění vyhláška č. 671/2004 Sb., kterou se stanoví podrobnosti o

Více

Quo vadis, vzdělávání Plzeňského kraje? 6. 11. 2014

Quo vadis, vzdělávání Plzeňského kraje? 6. 11. 2014 Quo vadis, vzdělávání Plzeňského kraje? 6. 11. 2014 Plzeňský kraj je zřizovatelem 80 škol a školských zařízení: speciální školy 10 střední školy 44 základní umělecké školy 9 domy dětí a mládeže 7 dětské

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 V souladu s 59 a násl. z. 561/2004 Sb., školský zákon v platném znění a vyhl. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání v platném znění vyhlašuje

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro školní rok 2017-18 Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60 zákona

Více

4. KOLO přijímací řízení pro školní rok

4. KOLO přijímací řízení pro školní rok 4. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2017-18 Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60

Více

I. Tříleté učební obory H Přijímací zkoušky se nekonají. Obor Třída ZŠ

I. Tříleté učební obory H Přijímací zkoušky se nekonají. Obor Třída ZŠ Střední odborná škola a Střední odborné učiliště PÍSEK, Komenského 86, PSČ 397 11 Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Ředitel Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Písek,

Více

2. kolo. Přijímací řízení pro školní rok

2. kolo. Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, Zborovská 519, 511 01 Turnov tel.: 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail: info@ohsturnov.cz 2.

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 19 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2019/2020 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více

3. KOLO přijímací řízení pro školní rok

3. KOLO přijímací řízení pro školní rok 3. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2017-18 Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY A JAZYKOVÁ ŠKOLA SVALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKO VÉ ZKOUŠKY PALACKÉHO 49, 757 01 VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení č. j.

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 V souladu s 59 a násl. z. 561/2004 Sb., školský zákon v platném znění a vyhl. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání vyhlašuje ředitel Střední

Více

Kritéria přijímacího řízení ke vzdělávání ve Švehlově střední škole polytechnické Prostějov

Kritéria přijímacího řízení ke vzdělávání ve Švehlově střední škole polytechnické Prostějov Kritéria přijímacího řízení ke vzdělávání ve Švehlově střední škole polytechnické Prostějov nám. Spojenců 17, 796 01 Prostějov pro školní rok 2017/2018 OBSAH Všeobecná ustanovení.... 1 Přijímací komise...

Více

Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení na obory středního vzdělávání ve školním roce 2017/18

Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení na obory středního vzdělávání ve školním roce 2017/18 Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení na obory středního vzdělávání ve školním roce 2017/18 Ředitel VOŠ, SŠ, COP v souladu s 165 odst. 2 písm. f), 59 a 60 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

5.1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2016/2017

5.1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2016/2017 5.1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2016/2017 Ve znění 64 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a v

Více

Termín pro l. kolo přijímacích zkoušek je a Počty přijímaných žáků podle oborů:

Termín pro l. kolo přijímacích zkoušek je a Počty přijímaných žáků podle oborů: Ředitel VOŠ, SŠ, COP v souladu s 165 odst. 2 písm. f), 59 a 60 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů,

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. školní rok 2019/2020. Č.j.: 037/2019/SŠOŘS

STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. školní rok 2019/2020. Č.j.: 037/2019/SŠOŘS STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ školní rok 2019/2020 Č.j.: 037/2019/SŠOŘS Leden 2019 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Č.j.: 037/2019/SŠOŘS Přijímání žáků ke studiu

Více

2. KOLO přijímací řízení pro školní rok

2. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2016-17 Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60

Více

2. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ

2. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ Gen. Krátkého 1799/30, 787 01 Šumperk tel.: +420583320111, fax: +420583215264 e-mail: skola@sszts.cz, www.sszts.cz 2. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ Zástupce statutárního orgánu rozhodl o vyhlášení 2. kola přijímacího

Více

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2012/2013

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2012/2013 Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2012/2013 Zájemci mohou přihlášky podávat do 15. 3. 2012 pro denní studium, 20. 3. 2012 pro dálkové studium poštou

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2018/2019

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2018/2019 STŘEDNÍ ŠKOLA LODNÍ DOPRAVY A TECHNICKÝCH ŘEMESEL DĚČÍN VI, P.O. DĚLNICKÁ 15, 405 02 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2018/2019 Střední škola lodní dopravy a technických řemesel, Děčín VI, p.

Více

(Vnitřní předpis č. 5/7 ze dne 26. ledna 2016)

(Vnitřní předpis č. 5/7 ze dne 26. ledna 2016) Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, Zborovská 519, 511 01 Turnov tel.: 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail: vedeni@ohsturnov.cz 2016-2017

Více

Příkaz ředitele č. 14 ze dne 26. června III., IV. a V. kolo přijímacího řízení pro školni rok 2017/2018

Příkaz ředitele č. 14 ze dne 26. června III., IV. a V. kolo přijímacího řízení pro školni rok 2017/2018 Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba,příspěvková organizace Příčná 1108, 708 00 Ostrava-Poruba Příkaz ředitele č. 14 ze dne 26. června 2017 III., IV. a V. kolo přijímacího řízení pro školni

Více

Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019

Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019 Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019 Vypracoval: Schválil: Mgr. Petr Paták, DiS. Mgr. Petr Paták, DiS., ředitel školy Příkaz nabývá platnosti ode dne:

Více