Vzory tiskopisů přihlášek jsou zveřejněny na webových stránkách MŠMT.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vzory tiskopisů přihlášek jsou zveřejněny na webových stránkách MŠMT."

Transkript

1 Informace k přijímacímu řízení pro školní rok 2017/2018 Pro první kolo přijímacího řízení mohou uchazeči podávat dvě přihlášky. Přihlášky podávají uchazeči nebo u nezletilých jejich zákonní zástupci k rukám ředitele školy a to do 1. března Vzory tiskopisů přihlášek jsou zveřejněny na webových stránkách MŠMT. 1. Čtyřleté obory vzdělání s maturitní zkouškou Uchazeč o studium koná jednotnou přijímací zkoušku z českého jazyka a literatury a matematiky. Z obou vzdělávacích oborů se zkouška koná formou písemného testu. Termíny přijímací zkoušky: 1. termín: 12. dubna termín: 19. dubna 2017 Náhradní termíny pro jednotnou přijímací zkoušku jsou stanoveny na 11. května 2017 a 12. května Přípravu zadání testů pro jednotné zkoušky, jejich distribuci, zpracování a hodnocení výsledku testů zajišťuje Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání. Každý uchazeč může konat oba testy dvakrát. V prvním stanoveném termínu ve škole uvedené v přihlášce v prvním pořadí, ve druhém stanoveném termínu ve škole uvedené v přihlášce v druhém pořadí. Uchazeči se vždy do celkového hodnocení započítává lepší výsledek z každého testu, a to na obou školách. Na základě ustanovení 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky MŠMT č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání, stanovuje ředitel školy následující kritéria pro přijímání uchazečů do 1. ročníku pro obory vzdělání s maturitní zkouškou: Do těchto oborů budou přijímáni uchazeči, kteří úspěšně vykonají jednotnou přijímací zkoušku. Dalším kritériem pro přijetí bude prospěch uchazeče ve 2. pololetí 8. třídy ZŠ a 1. pololetí 9. třídy ZŠ. Jednotná přijímací zkouška se skládá ze dvou částí z písemného testu z českého jazyka a matematiky. V každé této části mohou získat uchazeči maximálně 50 bodů (celkem tedy 100 bodů za obě části). Tato část přijímacího řízení má váhu 60 % v celkovém hodnocení uchazeče. Zbývajících 40%, tj. max. 67 bodů, získá uchazeč za další kritérium, kterým je průměrný prospěch za 2. pol. 8. tř. ZŠ a 1. pol. 9. tř. ZŠ.

2 Přijímací komise stanovila hranici bodů jako minimální počet bodů, které musí uchazeč získat, aby mohl být přijatý. Při rovnosti součtu bodů bude rozhodujícím kritériem výsledek jednotné přijímací zkoušky. U oborů Ekonomika a podnikání a Hotelnictví je dalším kritériem pro přijetí zdravotní způsobilost uchazeče ke studiu a výkonu povolání (způsobilost potvrdí na přihlášce ke vzdělávání příslušný lékař). Centrum zpřístupní hodnocení uchazeče příslušné střední škole, na kterou se uchazeč hlásí, nejpozději do 28. dubna Ředitel školy ukončí hodnocení do 2 pracovních dnů po zpřístupnění hodnocení uchazeče Centrem a zveřejní seznam přijatých uchazečů. Nepřijatým uchazečům nebo jejich zákonným zástupcům ředitel doručí rozhodnutí o nepřijetí. Seznam přijatých uchazečů pod přiděleným registračním číslem bude zveřejněn na úřední desce školy a na webových stránkách školy po dobu 15 dnů. Přijatým uchazečům se nedoručuje oznámení o přijetí. Předpokládané počty přijímaných žáků pro školní rok 2017/2018: M/01 Ekonomika a podnikání M/01 Hotelnictví M/01 Veřejnosprávní činnost M/01 Informační služby K potvrzení úmyslu uchazeče stát se žákem příslušného oboru slouží zápisový lístek. Uchazeč, který je žákem základní školy, obdrží zápisový lístek na této základní škole, a to nejpozději do 15. března. V ostatních případech vydá na žádost uchazeče nebo jeho zákonného zástupce zápisový lístek krajský úřad příslušný podle místa trvalého pobytu uchazeče. Zápisový lístek odevzdá uchazeč nebo jeho zákonný zástupce nejpozději do 10 pracovních dnů ode dne oznámení rozhodnutí. Nepotvrdí-li uchazeč nebo zákonný zástupce odevzdáním zápisového lístku úmysl vzdělávat se ve střední škole, zanikají posledním dnem lhůty pro odevzdání zápisového lístku právní účinky rozhodnutí o přijetí tohoto uchazeče ke vzdělávání na dané střední škole.

3 Zápisový lístek může uchazeč uplatnit jen jednou, to neplatí, v případě, že uchazeč chce uplatnit zápisový lístek na škole, kde byl přijat až na základě odvolání proti nepřijetí ke vzdělávání. Odvolání proti nepřijetí nepřijatým uchazečům se oznamuje výsledek přijímacího řízení zasláním písemného rozhodnutí. Při nedoručení se rozhodnutí ukládá na poště po dobu 10 pracovních dnů, pak je považováno za doručené. Proti nepřijetí se lze odvolat do 3 pracovních dní od doručení rozhodnutí k OŠMT Krajského úřadu v Českých Budějovicích prostřednictví školy, na kterou se uchazeč hlásí. V dalších kolech přijímacího řízení se jednotná přijímací zkouška nekoná. Kritériem pro přijetí bude prospěch uchazeče ve 2. pololetí 8. třídy ZŠ a 1. pololetí 9. třídy ZŠ. Pro seznámení se s formální i obsahovou stránkou zkušební dokumentace je možné navštívit webové stránky Cermatu na adrese kde jsou v záložce Jednotná přijímací zkouška Testová zadání k procvičení k dispozici ilustrační testy i testy z řádných termínů pokusných ověřování organizace přijímacího řízení, společně se záznamovými archy, do nichž uchazeči zapisují své odpovědi, a klíči správných řešení pro jednotlivé úlohy. Další ilustrační testy pro jednotné přijímací zkoušky 2017, včetně vzorově vyplněných záznamových archů, budou zveřejněny Tříleté obory vzdělání s výučním listem Pro první kolo přijímacího řízení mohou uchazeči podávat dvě přihlášky. Přihlášky podávají uchazeči nebo u nezletilých jejich zákonní zástupci k rukám ředitele školy a to do 1. března Do těchto oborů budou uchazeči přijímání na základě přijímacího řízení, kde kritériem bude prospěch uchazeče ve 2. pololetí 8. třídy ZŠ a 1. pololetí 9. třídy ZŠ. Dále to budou požadavky učebních dokumentů jednotlivých oborů (např. zdravotní způsobilost). Přijímací zkoušky se nekonají. Seznam přijatých uchazečů (pod přiděleným registračním číslem) bude zveřejněn na úřední desce školy a na webových stránkách školy nejdříve 22. dubna Přijatým uchazečům se nedoručuje oznámení o přijetí. Nepřijatým uchazečům nebo jejich zákonným zástupcům odešle ředitel školy rozhodnutí o nepřijetí v termínu od 22. dubna do. dubna V případě, že přijatý uchazeč bude mít zájem na zvolený obor nastoupit, odevzdá tzv. zápisový lístek.

4 Uchazeč, který je žákem základní školy, obdrží zápisový lístek na této základní škole, a to nejpozději do 15. března. V ostatních případech vydá na žádost uchazeče nebo jeho zákonného zástupce zápisový lístek krajský úřad příslušný podle místa trvalého pobytu uchazeče. Zápisový lístek odevzdá uchazeč nebo jeho zákonný zástupce nejpozději do 10 pracovních dnů ode dne oznámení rozhodnutí. Nepotvrdí-li uchazeč nebo zákonný zástupce odevzdáním zápisového lístku úmysl vzdělávat se ve střední škole, zanikají posledním dnem lhůty pro odevzdání zápisového lístku právní účinky rozhodnutí o přijetí tohoto uchazeče ke vzdělávání na dané střední škole. Zápisový lístek může uchazeč uplatnit jen jednou, to neplatí v případě, že uchazeč chce uplatnit zápisový lístek na škole, kde byl přijat až na základě odvolání proti nepřijetí ke vzdělávání. Odvolání proti nepřijetí nepřijatým uchazečům se oznamuje výsledek přijímacího řízení zasláním písemného rozhodnutí. Při nedoručení se rozhodnutí ukládá na poště po dobu 10 pracovních dnů, pak je považováno za doručené. Proti nepřijetí se lze odvolat do 3 pracovních dní od doručení rozhodnutí k OŠMT Krajského úřadu v Českých Budějovicích prostřednictví školy, na kterou se uchazeč hlásí. V případě volných míst v jednotlivých učebních oborech po 1. kole přijímacího řízení bude možné podávat přihlášky až do naplnění kapacity jednotlivých učebních oborů, nejpozději však do Předpokládané počty přijímaných žáků pro školní rok 2017/2018: H/ H/ H/ H/ H/ H/01 Mechanik opravář motorových vozidel Autoelektrikář Cukrář Instalatér Řezník - uzenář Kuchař-číšník 12 90

5 3. Nástavbové obory poskytující střední vzdělání s maturitní zkouškou Pro první kolo přijímacího řízení mohou uchazeči podávat dvě přihlášky. Přihlášky podávají uchazeči k rukám ředitele školy a to do 1. března Uchazeč o studium koná jednotnou přijímací zkoušku z českého jazyka a literatury a matematiky. Z obou vzdělávacích oborů se zkouška koná formou písemného testu. Termíny přijímací zkoušky: 1. termín: 12. dubna termín: 19. dubna 2017 Náhradní termíny pro jednotnou přijímací zkoušku jsou stanoveny na 11. května 2017 a 12. května Přípravu zadání testů pro jednotné zkoušky, jejich distribuci, zpracování a hodnocení výsledku testů zajišťuje Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání. Na základě ustanovení 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky MŠMT č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání, stanovuje ředitel školy následující kritéria pro přijímání uchazečů do 1. ročníku pro nástavbové obory vzdělání: Do těchto oborů budou přijímáni uchazeči, kteří úspěšně vykonají jednotnou přijímací zkoušku. Jednotná přijímací zkouška se skládá ze dvou částí z písemného testu z českého jazyka a matematiky. V každé této části mohou získat uchazeči maximálně 50 bodů (celkem tedy 100 bodů za obě části). Přijímací komise stanovila hranici 20 bodů jako minimální počet bodů, které musí uchazeč získat, aby mohl být přijatý. U oboru Gastronomie je dalším kritériem pro přijetí zdravotní způsobilost uchazeče ke studiu a výkonu povolání (způsobilost potvrdí na přihlášce ke vzdělávání příslušný lékař). Centrum zpřístupní hodnocení uchazeče příslušné střední škole, na kterou se uchazeč hlásí, nejpozději do 28. dubna Ředitel školy ukončí hodnocení do 2 pracovních dnů po zpřístupnění hodnocení uchazeče Centrem a zveřejní seznam přijatých uchazečů. Nepřijatým uchazečům nebo jejich zákonným zástupcům ředitel doručí rozhodnutí o nepřijetí. Seznam přijatých uchazečů pod přiděleným registračním číslem bude zveřejněn na úřední desce školy a na webových stránkách školy po dobu 15 dnů. Přijatým uchazečům se nedoručuje oznámení o přijetí. Odvolání proti nepřijetí nepřijatým uchazečům se oznamuje výsledek přijímacího řízení zasláním písemného rozhodnutí. Při nedoručení se rozhodnutí ukládá na poště po dobu 10

6 pracovních dnů, pak je považováno za doručené. Proti nepřijetí se lze odvolat do 3 pracovních dní od doručení rozhodnutí k OŠMT Krajského úřadu v Českých Budějovicích prostřednictví školy, na kterou se uchazeč hlásí. V nástavbových oborech se zápisové lístky pro potvrzení zájmu uchazečů o obor, na který byli přijati, nepoužívají. Předpokládané počty přijímaných žáků pro školní rok 2017/2018: L/51 Podnikání L/51 Gastronomie V dalších kolech přijímacího řízení se jednotná přijímací zkouška nekoná. Podmínkou pro přijetí bude ukončené střední vzdělání v oborech s výučním listem. Pořadí uchazečů bude vytvořeno na základě průměrného prospěchu z vybraných předmětů závěrečného vysvědčení z 1. a 2. ročníku a pololetního vysvědčení 3. ročníku předchozího vzdělávání uchazeče v tříletých oborech s výučním listem. Průměrný prospěch bude vypočítán z předmětů: český jazyk a literatura, cizí jazyk, matematika. Pro seznámení se s formální i obsahovou stránkou zkušební dokumentace je možné navštívit webové stránky Cermatu na adrese kde jsou v záložce Jednotná přijímací zkouška Testová zadání k procvičení k dispozici ilustrační testy i testy z řádných termínů pokusných ověřování organizace přijímacího řízení, společně se záznamovými archy, do nichž uchazeči zapisují své odpovědi, a klíči správných řešení pro jednotlivé úlohy. Další ilustrační testy pro jednotné přijímací zkoušky 2017, včetně vzorově vyplněných záznamových archů, budou zveřejněny

Školní rok 2017/2018

Školní rok 2017/2018 Školní rok 2017/2018 Právní předpisy Zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů (zákon č. 178/2016 Sb.) Vyhláška č. 671/2004 Sb., kterou se stanoví podrobnosti o organizaci přijímacího

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro školní rok 2017-18 Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60 zákona

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/18

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/18 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/18 Právní předpisy Zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů (zákon č. 178/2016 Sb.) Vyhláška č. 353/2016 Sb., o přijímacím

Více

4. KOLO přijímací řízení pro školní rok

4. KOLO přijímací řízení pro školní rok 4. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2017-18 Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60

Více

Ostatní dokumenty k přijímacímu řízení

Ostatní dokumenty k přijímacímu řízení Zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů (zákon č. 178/2016 Sb.) Vyhláška č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání Zákon č. 500/2004 Sb., (správní řád),

Více

3. KOLO přijímací řízení pro školní rok

3. KOLO přijímací řízení pro školní rok 3. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2017-18 Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60

Více

2. KOLO přijímací řízení pro školní rok

2. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2016-17 Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60

Více

Přihlašování ke vzdělání na SŠ pro školní rok Uchazeč (nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče) podává přihlášku do denní formy

Přihlašování ke vzdělání na SŠ pro školní rok Uchazeč (nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče) podává přihlášku do denní formy Přihlašování ke vzdělání na SŠ pro školní rok 2017-2018 Uchazeč (nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče) podává přihlášku do denní formy vzdělávání na střední škole řediteli střední školy do 1. března

Více

Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019

Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019 Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019 Vypracoval: Schválil: Mgr. Petr Paták, DiS. Mgr. Petr Paták, DiS., ředitel školy Příkaz nabývá platnosti ode dne:

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/ KOLO

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/ KOLO Střední škola tradičních řemesel HERMÉS MB s.r.o. KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 1. KOLO Střední škola tradičních řemesel HERMÉS

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/ KOLO

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/ KOLO KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 2. KOLO Střední škola tradičních řemesel HERMÉS MB s.r.o. Laurinova 1049, Mladá Boleslav Vypracoval:

Více

vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016

vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 OBORY STUDIA

Více

OBORY NÁSTAVBOVÉHO STUDIA ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU

OBORY NÁSTAVBOVÉHO STUDIA ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2017/2018 OBORY STUDIA

Více

Střední škola obchodu, řemesel a sluţeb Ţamberk Zámecká 1, Ţamberk. Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019

Střední škola obchodu, řemesel a sluţeb Ţamberk Zámecká 1, Ţamberk. Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 Střední škola obchodu, řemesel a sluţeb Ţamberk Zámecká 1, 564 01 Ţamberk Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 Přijímání ţáků ke studiu na Střední škole obchodu, řemesel a sluţeb Ţamberk bude probíhat

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 v přijímacím řízení v oborech vzdělání s maturitní zkouškou (včetně oboru Gymnázium se sportovní přípravou) se koná jednotná zkouška

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019. Obecná ustanovení.

Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019. Obecná ustanovení. Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 Ředitel Střední školy hotelové a služeb Kroměříž na základě 60 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. školní rok 2019/2020. Č.j.: 037/2019/SŠOŘS

STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. školní rok 2019/2020. Č.j.: 037/2019/SŠOŘS STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ školní rok 2019/2020 Č.j.: 037/2019/SŠOŘS Leden 2019 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Č.j.: 037/2019/SŠOŘS Přijímání žáků ke studiu

Více

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon, ve znění pozdějších předpisů Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole 1. Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout

Více

Příkaz ředitele školy č. 1/2019 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2019/2020

Příkaz ředitele školy č. 1/2019 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2019/2020 Příkaz ředitele školy č. 1/2019 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2019/2020 Vypracoval: Schválil: Mgr. Petr Paták, DiS. Mgr. Petr Paták, DiS., ředitel školy Příkaz nabývá platnosti ode dne:

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 VE VŠECH OBORECH VZDĚLÁNÍ S MATURITNÍ ZKOUŠKOU JEDNOTNÁ ZKOUŠKA Z ČESKÉHO JAZYKA A LITERATURY A Z MATEMATIKY A JEJÍ APLIKACE ZADÁNÍ, DISTRIBUCI, ZPRACOVÁNÍ A HODNOCENÍ

Více

Pracovní setkání výchovných poradců Olomouckého kraje Olomouc

Pracovní setkání výchovných poradců Olomouckého kraje Olomouc Pracovní setkání výchovných poradců Olomouckého kraje 29. 11. 2017 Olomouc Přihlašování ke vzdělávání termín odevzdání přihlášky ke vzdělávání pro první kolo přijímacího řízení řediteli střední školy do

Více

vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2016/ L/01 Mechanik seřizovač, ŠVP Mechanik seřizovač denní 14

vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2016/ L/01 Mechanik seřizovač, ŠVP Mechanik seřizovač denní 14 Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2016/2017 OBORY STUDIA

Více

Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách pro přijímání žáků do studijních oborů ve školním roce 2017/2018

Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách pro přijímání žáků do studijních oborů ve školním roce 2017/2018 1 Gymnázium, Střední odborná škola ekonomická a Střední odborné učiliště, Kaplice, Pohorská 86 Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách pro přijímání žáků do studijních oborů ve

Více

OBORY NÁSTAVBOVÉHO STUDIA ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU

OBORY NÁSTAVBOVÉHO STUDIA ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2018/2019 OBORY STUDIA

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE Upozornění: v souladu s 60a odst. 3 zákona č. 561/2004 (školský zákon) v platném znění

Více

vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2014/2015

vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2014/2015 Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2014/2015 OBORY STUDIA

Více

I. Tříleté učební obory H Přijímací zkoušky se nekonají. Obor Třída ZŠ

I. Tříleté učební obory H Přijímací zkoušky se nekonají. Obor Třída ZŠ Střední odborná škola a Střední odborné učiliště PÍSEK, Komenského 86, PSČ 397 11 Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Ředitel Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Písek,

Více

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy.

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy. Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole (1) Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče, kteří splnili povinnou školní docházku nebo úspěšně

Více

Střední škola Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9, Poděbradská 1/179 Poděbradská 1/179, Praha 9

Střední škola Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9, Poděbradská 1/179 Poděbradská 1/179, Praha 9 Oznámení o zahájení správního řízení pro čtyřleté obory vzdělání ve školním roce 2019/2020 3. kolo 1. Počty přijímaných žáků Kód oboru Název oboru vzdělání ŠVP Počty přijímaných žáků Forma studia Výuka

Více

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice Upozornění: v souladu s 60 odst. 7 zákona č. 561/2004 (školský zákon) v platném znění

Více

Zákon č. 561/2004 Sb., školský zákon, ve znění pozdějších předpisů, zejména zákona č. 472/2011 Sb.

Zákon č. 561/2004 Sb., školský zákon, ve znění pozdějších předpisů, zejména zákona č. 472/2011 Sb. Zákon č. 561/2004 Sb., školský zákon, ve znění pozdějších předpisů, zejména zákona č. 472/2011 Sb. Zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, Vyhláška č. 671/2004 Sb., ve znění pozdějších

Více

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) V souladu s ustanoveními 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016 Sb. o přijímacím

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Čtyřleté studium PODMÍNKY PŘIJETÍ - ukončené základní vzdělání - uchazečem se může stát každý žák 9. ročníku základní školy nebo její absolvent - podání řádně

Více

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Pro přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016

Více

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2017/2018

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2017/2018 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2017/2018 V souladu s 60 a 61 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ JEDNOTNÁ KRITÉRIA

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ JEDNOTNÁ KRITÉRIA STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ JEDNOTNÁ KRITÉRIA přijímání do oboru vzdělání a formy vzdělávání a způsob hodnocení jejich splnění v SŠ COPT Kroměříž pro školní rok 2019/2020

Více

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy.

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy. Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole (1) Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče, kteří splnili povinnou školní docházku nebo úspěšně

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Č.j.: HŠaSOŠŘVM/37/2019 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 V souladu s 59 a 60 Zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění

Více

vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 23-45-L/01 Mechanik seřizovač, ŠVP Mechanik seřizovač denní 10

vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 23-45-L/01 Mechanik seřizovač, ŠVP Mechanik seřizovač denní 10 Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 OBORY STUDIA

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 15 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2015/2016 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více

Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích

Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích - ustanovení 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ /pro školní rok 2016/2017/

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ /pro školní rok 2016/2017/ INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ /pro školní rok 2016/2017/ Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve

Více

Termíny odevzdání přihlášek:

Termíny odevzdání přihlášek: PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY: PODÁVÁNÍ PŘIHLÁŠKY: Termíny odevzdání přihlášek: SŠ s talentovou zkouškou (umělecké) 30. 11. 2017 SŠ bez talentových zkoušek 1. 3. 2018 Uchazeč (nebo zákonný zástupce

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve školním roce 2016/2017

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve školním roce 2016/2017 IZO školy 6000193 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve školním roce 16/17 Přijímací řízení se řídí zákonem č. 561/04 Sb. 60 až 62, 64, 83, 85 (Školský zákon) a Vyhláškou o přijímacím ke středním vzdělávání č. 353/16Sb.

Více

Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání ve školním roce 2017/ kolo

Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání ve školním roce 2017/ kolo Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání ve školním roce 2017/2018 1. kolo 1 Počty přijímaných žáků kód oboru název oboru počty přijímaných žáků forma studia výuka cizího jazyka *) 34-56-L/01 fotograf

Více

Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016 Sb. o přijímacím

Více

Severočeská střední škola s.r.o. Bělehradská 1523/58, 400 11 Ústí nad Labem www.severoceska.cz

Severočeská střední škola s.r.o. Bělehradská 1523/58, 400 11 Ústí nad Labem www.severoceska.cz , KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Ředitel Severočeské střední školy s. r. o, se sídlem, Ústí nad Labem 400 11, stanovuje v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Přijímací řízení 2018/2019

Přijímací řízení 2018/2019 Přijímací řízení 2018/2019 Přihlášky Každý žák může podat nejvýše 2 přihlášky - každou přihlášku na jinou školu do jednoho oboru vzdělání - obě přihlášky na jednu školu na dva různé obory vzdělání Obě

Více

USTANOVENÍ O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ DO STŘEDNÍCH ŠKOL VE ŠKOLSKÉM ZÁKONĚ (VYBRANÁ USTANOVENÍ)

USTANOVENÍ O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ DO STŘEDNÍCH ŠKOL VE ŠKOLSKÉM ZÁKONĚ (VYBRANÁ USTANOVENÍ) USTANOVENÍ O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ DO STŘEDNÍCH ŠKOL VE ŠKOLSKÉM ZÁKONĚ (VYBRANÁ USTANOVENÍ) zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ pro školní rok 2019/2020

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ pro školní rok 2019/2020 IZO školy 6000193 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ pro školní rok 19/ Přijímací řízení se řídí zákonem č. 561/04 Sb. 60 až 62, 64, 83, 85 (Školský zákon) a Vyhláškou o přijímacím ke středním vzdělávání č. 353/16Sb. a

Více

nám. Míru 22, Tišnov, Tel.: , , IČ: , DIČ: CZ

nám. Míru 22, Tišnov, Tel.: , ,   IČ: , DIČ: CZ Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov, 666 25 Tel.: +420 549 410 076, +420 549 410 077, www.skolatisnov.cz IČ: 00053198, DIČ: CZ00053198 Přijímací řízení pro

Více

KRITÉRIA I. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií

KRITÉRIA I. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií Střední průmyslová škola TEXTILNÍ Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace tel: 485 110 096, fax: 485 113 230 http://www.spstliberec.cz, info@spstliberec.cz IZO: 000082155

Více

INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 59 zákona č. 561/2004 Sb. Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole 1. Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče,

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ PŘIJÍMACÍ ŘÁD. Přijímací řízení do 1. ročníku vzdělávání v SŠ COPT Kroměříž

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ PŘIJÍMACÍ ŘÁD. Přijímací řízení do 1. ročníku vzdělávání v SŠ COPT Kroměříž STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ PŘIJÍMACÍ ŘÁD Přijímací řízení do 1. ročníku vzdělávání v SŠ COPT Kroměříž pro školní rok 2018/2019 Přijímání uchazečů ke vzdělávání ve střední

Více

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín)

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Pro přijímací řízení pro školní rok 2015/2016 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2017/2018 I. KOLO

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2017/2018 I. KOLO Střední průmyslová škola Střední TEXTILNÍ průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace tel: 485 110

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace Tel. 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail:vedeni@ohsturnov.cz Přijímací řízení pro školní rok 2019-2020

Více

Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, Bohumín

Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, Bohumín Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, 735 81 Bohumín Příkaz č.: 2017-01 Název: Zpracovala: Schválila: Rozdělovník: Přijímání žáků a dalších uchazečů ke studiu na Střední školu, Bohumín,

Více

Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2014 2015

Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2014 2015 Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2014 2015 Právní předpisy zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon) 1. 1. 2012 novelizován zákonem č. 472/2011 Sb. vyhláška č. 671/2004 Sb., (podrobnosti o

Více

Průvodce přijímacím řízením SPŠ

Průvodce přijímacím řízením SPŠ Číslo dokumentu: 08.02.01/19112018 Počet stran: 5 Počet příloh: 0 Průvodce přijímacím řízením SPŠ Údaje o přijímacím řízení Průvodce přijímacím řízením SPŠ 1. Průvodce přijímacím řízením pro školní rok

Více

Ustanovení o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně /vybraná ustanovení/

Ustanovení o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně /vybraná ustanovení/ Ustanovení o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně /vybraná ustanovení/ zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, Zborovská 519, 511 01 Turnov tel.: 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail: info@ohsturnov.cz Přijímací

Více

Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích

Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích - ustanovení 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Střední škola a Mateřská škola, o.p.s. Jarošova 23, Litoměřice tel.: ,

Střední škola a Mateřská škola, o.p.s. Jarošova 23, Litoměřice tel.: , Jarošova 23, KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Ředitel Střední školy a Mateřské školy, o. p. s, se sídlem, Litoměřice 412 01, stanovuje v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním,

Více

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Provoz a ekonomika dopravy - logistika (37-41-M/01) 4letý obor vzdělání s maturitou denní studium Ke studiu

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Právní předpisy V oblasti přijímacího řízení došlo k legislativním změnám u dvou základních právních předpisů * Zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon), ve znění

Více

Střední škola a Mateřská škola, o. p. s. Jarošova 23, Litoměřice tel.: ,

Střední škola a Mateřská škola, o. p. s. Jarošova 23, Litoměřice tel.: , Jarošova 23, KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 Ředitel Střední školy a Mateřské školy, o. p. s, se sídlem, Litoměřice 412 01, stanovuje v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním,

Více

Vyhlášení I. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020

Vyhlášení I. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Vyhlášení I. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Obor: 63-41-M/02 Obchodní akademie (denní forma vzdělávání) Ředitel střední odborné školy, jejíž činnost vykonává Obchodní akademie Kroměříž,

Více

Pro školní rok 2016/17 jsou změny v přihláškách a v přijímacím řízení, proto pečlivě prostudujte následující odkazy.

Pro školní rok 2016/17 jsou změny v přihláškách a v přijímacím řízení, proto pečlivě prostudujte následující odkazy. Pro školní rok 2016/17 jsou změny v přihláškách a v přijímacím řízení, proto pečlivě prostudujte následující odkazy. Na stránkách MŠMT nebo na našich stránkách s předvyplněnými předměty si můžete stáhnout

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2018/2019

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2018/2019 STŘEDNÍ ŠKOLA LODNÍ DOPRAVY A TECHNICKÝCH ŘEMESEL DĚČÍN VI, P.O. DĚLNICKÁ 15, 405 02 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2018/2019 Střední škola lodní dopravy a technických řemesel, Děčín VI, p.

Více

Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018

Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018 Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství říjen 2017 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 Narození v

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. ve školním roce 2017 / 2018 informace pro žáky IX. ročníku a jejich rodiče ZŠ a MŠ Skuhrov nad Bělou

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. ve školním roce 2017 / 2018 informace pro žáky IX. ročníku a jejich rodiče ZŠ a MŠ Skuhrov nad Bělou PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve školním roce 2017 / 2018 informace pro žáky IX. ročníku a jejich rodiče ZŠ a MŠ Skuhrov nad Bělou Užitečné odkazy: http://www.infoabsolvent.cz/ http://www.sipkhk.cz/ 2 http://www.msmt.cz/vzdelavani/strednivzdelavani/prijimani-na-stredni-skoly-akonzervatore

Více

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole. 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole. 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole Koncem roku 2011 byl novelizován Školský zákon a s účinností od 1. 1. 2012 platí zákon č. 472/2011 Sb., z něhož citujeme pro účely organizace přijímacího řízení na střední školy následující text: Přijímání

Více

Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách

Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách pro přijímání žáků do studijních oborů ve školním roce 2019/2020 1. Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání

Více

Příkaz ředitele k vyhlášení 3. kola přijímacího řízení pro obory vzdělání s denní formou studia a počty přijímaných žáků

Příkaz ředitele k vyhlášení 3. kola přijímacího řízení pro obory vzdělání s denní formou studia a počty přijímaných žáků Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace, náměstí Svobody 318 Příkaz ředitele k vyhlášení 3. kola přijímacího řízení pro obory vzdělání s denní formou studia a

Více

Kritéria přijímacího řízení ke vzdělávání ve Švehlově střední škole polytechnické Prostějov

Kritéria přijímacího řízení ke vzdělávání ve Švehlově střední škole polytechnické Prostějov Kritéria přijímacího řízení ke vzdělávání ve Švehlově střední škole polytechnické Prostějov nám. Spojenců 17, 796 01 Prostějov pro školní rok 2017/2018 OBSAH Všeobecná ustanovení.... 1 Přijímací komise...

Více

Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2012 2013

Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2012 2013 Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2012 2013 Právní předpisy zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon) 1. 1. 2012 novelizován zákonem č. 472/2011 Sb. vyhláška č. 671/2004 Sb., (podrobnosti o

Více

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY. Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY. Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY BRUMOVSKÁ 456, PSČ 766 01 VALAŠSKÉ KLOBOUKY Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok 2018 2019 1. Všeobecná ustanovení 2. Kritéria 3. Přijímání uchazečů,

Více

Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018

Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018 Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018 Před podáním přihlášky, vyplnění a odevzdání přihlášky uchazeč si vybere z nabídky oborů vzdělání středních škol (např. v rámci dnů otevřených dveří) nebo prostřednictvím

Více

Obsah. Ing. Radomil Poles ředitel školy

Obsah. Ing. Radomil Poles ředitel školy Kritéria přijímacího řízení ke vzdělávání ve Švehlově střední škole polytechnické Prostějov nám. Spojenců 17, 796 01 Prostějov pro školní rok 2016/2017 Obsah 1. Všeobecná ustanovení. 2. Přijímací komise.

Více

Kritéria pro první kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020

Kritéria pro první kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 1 Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Beroun Hlinky, Okružní 1404 Kritéria pro první kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Všeobecná ustanovení: V souladu se zákonem č. 561/2004

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách pro školní rok 2015/2016

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách pro školní rok 2015/2016 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách pro školní rok 2015/2016 Přijímání uchazečů ke vzdělávání ve středních školách je správním řízením, které se řídí ustanovením

Více

VÝSLEDKY 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2018/2019 Výsledky doplněné po konání přijímací zkoušky v náhradním termínu

VÝSLEDKY 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2018/2019 Výsledky doplněné po konání přijímací zkoušky v náhradním termínu VÝSLEDKY 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2018/2019 Výsledky doplněné po konání přijímací zkoušky v náhradním termínu V souladu s vyhláškou č. 353/2016 Sb. o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání, uveřejňuje

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 II. KOLO. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 II. KOLO. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií Střední průmyslová škola Střední TEXTILNÍ průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace tel: 485 110

Více

Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018

Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018 Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství říjen 2017 První kolo přijímacího řízení ve šk. roce 2016/17 0,8% 0,2% 2,3% 28,0% 46,4% 15,9% 6,4% 2 Praktické

Více

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY. Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY. Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY BRUMOVSKÁ 456, PSČ 766 01 VALAŠSKÉ KLOBOUKY Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok 2018 2019 1. Všeobecná ustanovení 2. Kritéria 3. Přijímání cizinců ke

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/20 (1. KOLO)

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/20 (1. KOLO) Střední zdravotnická škola, Svitavy, Purkyňova 256 Adresa: Purkyňova 256, 568 02 Svitavy Telefon: 461 535 100, 461 531 491 E-mail: skola@szs.svitavy.cz Web: www.szs.svitavy.cz PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ

Více

Obsah. Ing. Radomil Poles ředitel školy

Obsah. Ing. Radomil Poles ředitel školy Kritéria přijímacího řízení ke vzdělávání ve Švehlově střední škole polytechnické Prostějov nám. Spojenců 17, 796 01 Prostějov pro školní rok 2015/2016 Obsah 1. Všeobecná ustanovení. 2. Přijímací komise.

Více

16. listopadu 2017 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2017/2018

16. listopadu 2017 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2017/2018 16. listopadu 2017 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2017/2018 PRÁVNÍ PŘEDPISY Zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů; vyhláška č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu

Více

Průvodce přijímacím řízením SPŠ

Průvodce přijímacím řízením SPŠ Číslo dokumentu: 08.02/01122014 Počet stran: 6 Počet příloh: 0 Průvodce přijímacím řízením Údaje o přijímacím řízení Průvodce přijímacím řízením SPŠ 1. Průvodce přijímacím řízením do školního roku 2015/2016

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 studijní obor ZAHRADNICTVÍ M/01 denní čtyřleté studium

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 studijní obor ZAHRADNICTVÍ M/01 denní čtyřleté studium studijní obor ZAHRADNICTVÍ 41-44-M/01 denní čtyřleté studium 2) Přijímací řízení proběhne se zařazením výsledků jednotných testů z českého jazyka a literatury a matematiky jako jedno z kritérií pro přijetí

Více

VÝSLEDKY 2. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2017/2018

VÝSLEDKY 2. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2017/2018 VÝSLEDKY 2. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2017/2018 V souladu s vyhláškou č. 353/2016 Sb. o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání, uveřejňuje ředitel Střední průmyslové školy a Obchodní akademie, Bruntál,

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 ZÁKLADNÍ INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 ZÁKLADNÍ INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 Střední škola lodní dopravy a technických řemesel stanovila v souladu a souvislosti s účinností zákona 472/2011 Sb., kterým se mění školský zákon č.561/2004

Více

Informace o přijímacím řízení a kritéria přijetí pro obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou pro školní rok 2015/2016 denní studium

Informace o přijímacím řízení a kritéria přijetí pro obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou pro školní rok 2015/2016 denní studium tel.: 374 616 351, 374 723 995 E-mail: info@sps-tachov.cz, www.sps-tachov.cz Informace o přijímacím řízení a kritéria přijetí pro obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou pro školní rok 2015/2016 denní

Více

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Logistika ve službách a finančnictví (37-42-M/01) 4letý obor vzdělání s maturitou denní studium Ke studiu

Více

Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683

Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683 Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683 752 01 Kojetín, Svatopluka Čecha 683 telefon: 581 705 331, telefon sekretariát: 581 705 333, fax: 581 705 341, e-mail: gkj@gkj.cz, web:www.gkj.cz PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ

Více

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Ředitel školy vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 do oborů vzdělávání uvedených v příloze č. 1. Přijímací řízení

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Seminář výchovných poradců ZŠ Vsetín 18. 10. 2016 Zlín 19. 10. 2016 Valašské Meziříčí 25. 10. 2016 Uherské Hradiště 1. 11. 2016 Kroměříž 2. 11. 2016 Právní předpisy

Více