Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů"

Transkript

1 Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Datum zveřejnění:

2 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Dodávka osobních automobilů 1. Specifikace zadavatele Název: Sídlo: Právní forma: Regionální rada regionu soudržnosti Severovýchod Pražská 320/8, Hradec Králové právnická osoba zřízená zákonem č. 138/2006 Sb., který novelizoval zákon č. 248/2000 Sb. o podpoře regionálního rozvoje Statutární orgán: Martin Půta, předseda IČ: DIČ: CZ (zadavatel není plátcem DPH) Kontaktní osoby: k věcné stránce Ladislav Formánek l.formanek@rada-severovychod.cz k právní stránce JUDr. Lukáš Korych, l.korych@rada-severovychod.cz Adresa profilu zadavatele: Zadavatel je veřejným zadavatelem ve smyslu 2 odst. 2 písm. d) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ). 2. Předmět zakázky Předmětem zadávacího řízení je dodávka celkem 4 ks nových osobních automobilů splňujících technickou specifikaci dle přílohy č. 3 a 4 zadávací dokumentace. Při posuzování splnění zadavatelem požadovaných minimálních parametrů jsou rozhodující údaje udávané výrobcem osobních automobilů. Jedná se o vozidla těchto kategorií: - vozidlo střední nebo vyšší střední třídy s karosérií typu kombi (1 ks) Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 3 zadávací dokumentace. - vozidlo střední nebo nižší střední třídy s karosérií typu kombi (3 ks)

3 ~ 2 ~ Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 4 zadávací dokumentace. Výbava všech osobních automobilů musí obsahovat také povinnou výbavu motorových vozidel kategorie M 1 dle 32 vyhlášky č. 341/2002 Sb., o schvalování technické způsobilosti a o technických podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, a to včetně lékárničky s povinným obsahem pro rok 2014 a přenosného výstražného trojúhelníku. Cena povinné výbavy musí být zahrnuta v nabídkové ceně. 3. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Předpokládaná hodnota předmětu veřejné zakázky činí ,- Kč bez DPH. Vzhledem k této skutečnosti se tedy jedná o smlouvu na dodávku ve smyslu 8 zákona, která je malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. Tato zakázka není zadávána podle zákona. 4. Doba plnění Předmět plnění veřejné zakázky bude zadavateli dodán nejpozději do Místo plnění Předmět plnění veřejné zakázky bude převzat v místě provozovny dodavatele. 6. Nabídková cena Nabídková cena bude uchazečem stanovena jako pevná a maximální cena a musí obsahovat veškeré náklady uchazeče na realizaci předmětu veřejné zakázky. Nabídková cena bude uvedena v tabulce dle přílohy č. 5 zadávací dokumentace jako cena bez DPH a cena včetně DPH. Zadavatel není plátce DPH. Celková nabídková cena bude uvedena rovněž na krycím listu dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace a v návrhu kupní smlouvy dle přílohy č. 6. V případě rozdílů v cenách uvedených uchazečem v tabulce dle přílohy č. 5 zadávací dokumentace, nebo na krycím listu dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace nebo v návrhu kupní smlouvy dle přílohy č. 6 je rozhodující cena uvedená v návrhu kupní smlouvy dle přílohy č. 6 zadávací dokumentace. Celková nabídková cena za předmět plnění nesmí překročit částku ,- Kč včetně DPH. V případě, že zadavatelem stanovená maximální celková nabídková cena uchazeče bude překročena, bude uchazeč ze zadávacího řízení vyloučen. Nabídková cena musí být v místě a čase obvyklá.

4 ~ 3 ~ 7. Požadavky na kvalifikaci dodavatele Základní kvalifikační předpoklady: Uchazeč musí prokázat splnění základních kvalifikačních požadavků uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace, a to předložením podepsaného čestného prohlášení. Profesní kvalifikační předpoklady: Uchazeč musí prokázat splnění profesních kvalifikačních předpokladů oprávnění k podnikání (formou výpisu ze živnostenského rejstříku nebo příslušného živnostenského listu) v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky, včetně předložení výpisu z obchodního rejstříku, je-li v něm zapsán (nesmí být k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek starší než 90 dnů). Požadované dokumenty (oprávnění k podnikání a výpis z obchodního rejstříku) mohou být doloženy v prosté kopii. Zadavatel si vyhrazuje právo vyzvat vybraného uchazeče před uzavřením smlouvy k doložení ověřené kopie nebo originálu oprávnění k podnikání a výpisu z obchodního rejstříku. Uchazeč může prokázat splnění profesních kvalifikačních předpokladů předložením výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů. Výpis ze seznamu nahrazuje prokázání kvalifikace v rozsahu v něm uvedených údajů. Výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů nesmí být k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek starší než 90 dnů. Je-li uchazeč zapsán v systému certifikovaných dodavatelů, může prokázat splnění profesních kvalifikačních předpokladů platným certifikátem, tento certifikát nahrazuje prokázání kvalifikace v rozsahu v něm uvedených údajů, v souladu s ustanovením 134 odst. 1 zákona. Požadované dokumenty mohou být doloženy v prosté kopii. Zadavatel si vyhrazuje právo vyzvat vybraného uchazeče před uzavřením smlouvy k doložení ověřené kopie nebo originálu. 8. Požadavky na zpracování nabídky Nabídka bude zpracována v českém jazyce s výjimkou cizojazyčných výrazů běžně užívaných v daném oboru. V nabídce musejí být na krycím listu uvedeny identifikační údaje o uchazeči v rozsahu dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace, včetně závazné adresy, na kterou je možno uchazeči doručovat. Listiny prokazující splnění předpokladů dodavatele k plnění veřejné zakázky předloží uchazeč spolu s jejich seznamem a nabídkou svázané ve svazku v tomto doporučeném pořadí: 1. krycí list nabídky dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace, 2. seznam všech dodavatelem předkládaných listin, které tvoří obsah nabídky, 3. čestné prohlášení dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za dodavatele,

5 ~ 4 ~ 4. oprávnění k podnikání (výpis ze živnostenského rejstříku nebo živnostenský list), 5. výpis z obchodního rejstříku, je-li v něm dodavatel zapsán, 6. vyplněná tabulka - technická specifikace dle přílohy č. 3 zadávací dokumentace, 7. vyplněná tabulka technická specifikace dle přílohy č. 4 zadávací dokumentace, 8. vyplněná tabulka - nabídková cena dle přílohy č. 5 zadávací dokumentace, 9. návrh kupní smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče dle přílohy č. 6 zadávací dokumentace, 10. případné další listiny předkládané uchazečem. Nebude-li nabídka vyhotovena v požadovaném jazyce nebo nebude-li obsahovat návrh smlouvy podepsaný oprávněnou osobou, bude uchazeč zadavatelem vyloučen z účasti v zadávacím řízení. 9. Lhůta a místo pro podání nabídek Uchazeč předloží zadavateli svoji písemnou nabídku včetně požadovaných dokladů, příp. prohlášení prokazujících splnění zadavatelem stanovených kritérií, nejpozději do dne , 10:00 hod. Nabídka včetně požadovaných dokladů, příp. prohlášení musí být do uvedené doby doručena Úřadu Regionální rady regionu soudržnost Severovýchod se sídlem Pražská 320/8, Hradec Králové, a to v řádně uzavřené obálce označené názvem zakázky Dodávka osobních automobilů s uvedením výzvy Neotvírat. Na obálce musí být dále uvedena adresa, na niž je případně možné zaslat oznámení o tom, že nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Nabídku včetně požadovaných dokladů, příp. prohlášení lze doručit osobně na výše uvedenou adresu sídla zadavatele (v pracovní dny od 8:00 do hod) nebo prostřednictvím poskytovatele poštovních služeb jako doporučenou zásilku. 10. Otevírání obálek s nabídkami Obálky s nabídkami budou otevírány dne v 10:05 hod na adrese sídla zadavatele. 11. Hodnocení nabídek Hodnocení nabídek provede hodnotící komise podle základního hodnotícího kritéria, kterým je nejnižší nabídková cena.

6 ~ 5 ~ Bude hodnocena výše předložené celkové nabídkové ceny včetně DPH. Nabídková cena bude stanovena jako celková cena za kompletní dodání předmětu zakázky. Hodnotící komise provede hodnocení nabídek tak, že nabídky seřadí podle výše nabídkové ceny od nejvýhodnější, tj. nabídky nejlevnější, po nejméně výhodnou, tj. nabídky nejdražší. V případě shodné celkové nabídkové ceny je pro stanovení vítězné nabídky rozhodná cena za 3 vozidla střední nebo nižší střední třídy s karosérií typu kombi. 12. Návrh kupní smlouvy Předmět veřejné zakázky bude realizován na základě smlouvy podle 2079 a násl. 89/2012 Sb., občanský zákoník, uzavřené mezi zadavatelem jako kupujícím a vybraným dodavatelem jako prodávajícím, přičemž návrh smlouvy musí být v souladu s návrhem smlouvy dle přílohy č. 6 zadávací dokumentace. Uchazeč je zároveň povinen doplnit údaje ve všech částech označených jako [DOPLNÍ UCHAZEČ]. Příloha č. 1 kupní smlouvy Specifikace předmětu koupě, v souladu s nabídkou, bude předložena až při podpisu smlouvy s vybraným uchazečem. 13. Zrušení zadávacího řízení Zadavatel je oprávněn zrušit toto zadávací řízení do doby uzavření smlouvy. 14. Dodatečné informace Uchazeč je oprávněn po zadavateli požadovat nejpozději 5 pracovních dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek dodatečné informace k zadávacím podmínkám pouze písemně, a to na adrese: Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod, Pražská 320/8, Hradec Králové, nebo elektronicky em na adrese: l.korych@rada-severovychod.cz a l.formanek@rada-severovychod.cz. Zadavatel nebude odpovídat na žádosti o dodatečné informace, kterou budou doručeny později než pět pracovních dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek. V rámci dodržení principu rovného zacházení se všemi uchazeči nemohou být dodatečné informace poskytovány telefonicky. Zadavatel může poskytnout uchazečům dodatečné informace k zadávacím podmínkám i bez předchozí žádosti. 15. Jiné informace důležité pro podání nabídek Uchazeči nemohou navrhnout varianty nabídky. Zadavatel si vyhrazuje možnost změny, popř. upravení podmínek ve výzvě nebo v zadávací dokumentaci. O případných změnách, popř. úpravách, budou neprodleně informováni všichni uchazeči prostřednictvím dodatečných informací formou u. Změny, popř. úpravy, budou zároveň zveřejněny na internetových

7 ~ 6 ~ stránkách zadavatele. V případě dodatečných dotazů k zadávací dokumentaci je nezbytné tyto dotazy zaslat em na výše uvedené kontaktní osoby. Odpovědi na dotazy budou em odeslány všem známým uchazečům a zároveň budou odpovědi zveřejněny na internetových stránkách zadavatele, stejným způsobem jako zadávací dokumentace. Telefonické dotazy nebudou akceptovány. Veškeré dokumenty k této veřejné zakázce jsou k dispozici na internetových stránkách zadavatele Uchazeč je vázán svou nabídkou do Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o vítězné nabídce ověřit informace uváděné uchazečem v nabídce. Zadavatel si vyhrazuje právo nevybrat žádnou z předložených nabídek, případně následně neuzavřít smlouvu, pokud by nedošlo k dohodě na všech smluvních podmínkách nebo pokud by vybraný uchazeč neposkytl součinnost při předkládání dokladů prokazujících splnění technických kvalifikačních požadavků. V Hradci Králové dne Martin Půta předseda Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod seznam příloh: Příloha č. 1 Krycí list Příloha č. 2 Čestné prohlášení Příloha č. 3 Technická specifikace vozidla střední nebo vyšší střední třídy Příloha č. 4 Technická specifikace vozidel střední nebo nižší střední třídy Příloha č. 5 - Nabídková cena Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy

8 Pražská 320/ Hradec Králové tel.:

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky originálních tonerů

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky originálních tonerů Příloha: XX Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky originálních tonerů Datum zveřejnění: 7.5.2012 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu s názvem 1. Specifikace

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Servis kopírek

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Servis kopírek Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Servis kopírek Datum zveřejnění: 30.8.2013 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace zadavatele Servis

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Polep prostředků MHD

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Polep prostředků MHD Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Polep prostředků MHD Datum zveřejnění: 25. 2. 2013 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace zadavatele

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Reklamní kampaň polep prostředků MHD

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Reklamní kampaň polep prostředků MHD Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Reklamní kampaň polep prostředků MHD Datum zveřejnění: 10. 3. 2015 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Reklamní

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: se sídlem: Mírové náměstí 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 75082136 DIČ: CZ75082136 (není plátcem DPH) zastoupená: Ing. Jiřím Šulcem, předsedou Regionální rady bankovní spojení: Česká spořitelna,

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky kancelářských potřeb

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky kancelářských potřeb Příloha: XX Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky kancelářských potřeb Datum zveřejnění: 17.10.2013 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu s názvem Dodávky kancelářských

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele,

Více

Separace bioodpadů ve městě Osečná

Separace bioodpadů ve městě Osečná Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie na dodávku Separace

Více

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz Název projektu: Číslo projektu: Rozšíření služeb a dostupnosti péče mobilního hospice při MEDICA zdravotní péče, s.r.o.

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Obnova počítačového vybavení dodávka notebooků Datum vyhlášení: 8. 7. 2016 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.1 Zadavatel Instituce:

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dodávku 5 kusů osobních automobilů

Více

spočívající v dodávce svozového vozidla s nosičem kontejnerů a 2 ks velkoobjemových kontejnerů

spočívající v dodávce svozového vozidla s nosičem kontejnerů a 2 ks velkoobjemových kontejnerů Zakázka malého rozsahu - Oznámení o zahájení výběrového řízení - Výzva k podání nabídek k realizaci projektu TSMPr - systém odděleného sběru odpadů s nákupem svozové techniky spočívající v dodávce svozového

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

Překladatelské a tlumočnické služby. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu

Překladatelské a tlumočnické služby. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Překladatelské a tlumočnické služby Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Datum zveřejnění: 18. 4. 2013 ~ 1 ~ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace zadavatele

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko MUHLX00ECW6N Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, 539 23 Hlinsko Č.j.: Hl - 3989 /2019/ODP Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Tel.: 469

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky

Více

Sběrný dvůr Jarošov nad Nežárkou

Sběrný dvůr Jarošov nad Nežárkou Výzva k podání nabídek k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Sběrný dvůr Jarošov nad Nežárkou Zadavatel: Obec Jarošov nad Nežárkou Jarošov nad

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Výzva k podání nabídek Datum vyhlášení

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

2. ZADAVATEL - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Plzeň 2015, zapsaný ústav Presslova 2992/14, Plzeň IČO: Ing. Jiřím Suchánkem, ředitelem

2. ZADAVATEL - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Plzeň 2015, zapsaný ústav Presslova 2992/14, Plzeň IČO: Ing. Jiřím Suchánkem, ředitelem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále též jako VZMR ) je zadávána dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel: Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Bankovní spojení: ČNB Číslo účtu: 4221011/0710 Datová schránka: d2vairv

Více

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky. Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově "

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky. Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově V Ý Z V A k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově " Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky Zadavatel:

Více

Komplexní antivirové zabezpečení

Komplexní antivirové zabezpečení VÝZVA k podání nabídky ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů I. Zadavatel výběrového řízení Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Obec Býčkovice Býčkovice 57 Č. j.: 133/2016-1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) na

Více

Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, Praha 1 IČ: , DIČ: CZ Výzva

Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, Praha 1 IČ: , DIČ: CZ Výzva Sekce informatiky Odbor vnitřních informačních systémů Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043, DIČ: CZ72080043 V Praze dne 15. 3. 2012 Č. j.: 8675/12-5910-13790

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Výměna copilitů ve

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Kantor

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova Mateřská škola Praha 9 Černý Most, Paculova 1115, příspěvková organizace ms.paculova@volny.cz, http: //www.mspaculova.cz/ VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Obec Střílky právní forma zadavatele: obec sídlo: Koryčanská

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ "

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ - 2017" I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní škola a mateřská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 C 143253 Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Registrační číslo projektu CZ.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Směrnicí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Na dodávku, výměnu okenních a

Více

DODÁVKA ZAHRADNÍCH HERNÍCH PRVKŮ PRO 2. MATEŘSKOU ŠKOLU V KARLOVÝCH VARECH

DODÁVKA ZAHRADNÍCH HERNÍCH PRVKŮ PRO 2. MATEŘSKOU ŠKOLU V KARLOVÝCH VARECH VÝZVA K podání nabídky ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, které není organizováno dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách DODÁVKA ZAHRADNÍCH HERNÍCH PRVKŮ PRO 2.

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH POMŮCEK PRO ROKY 2016-2018 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

Uzavřená výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku. Výzva - Revitalizace polních cest v Hněvošicích

Uzavřená výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku. Výzva - Revitalizace polních cest v Hněvošicích Uzavřená výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Veřejná zakázka malého rozsahu na služby dle dokumentu Zadávání veřejných zakázek v Operačním programu Životní prostředí pro období 2014 2020. Nejedná

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 28.05.2018 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2018/OSČD k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (dále jen OP VK )

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (dále jen OP VK ) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Na dodávku jednotného Wifi připojení

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem Číslo veřejné zakázky dle evidence zadavatele: VZ 1171 Zadavatel: Povodí Odry, státní podnik Varenská 3101/49, Moravská Ostrava,

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Kontaktní osoba: Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Č. j.: SFZP 054634/2013 Číslo zakázky: 14/2013 Datum: 17.

Více

č.j.: KRPS /ČJ MT-VZ Praha 23. dubna 2015 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

č.j.: KRPS /ČJ MT-VZ Praha 23. dubna 2015 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek č.j.: KRPS-101789-9/ČJ-2015-0100MT-VZ Praha 23. dubna 2015 Počet listů: 5 Přílohy: 3/13 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Č.j. KRPS /ČJ MT-VZ Praha dne 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ MT-VZ Praha dne 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Č.j. KRPS-384309-8/ČJ-2014-0100MT-VZ Praha dne 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Sběrný systém BRO na území mikroregionu Horní Vltava Boubínsko - kompostéry

Sběrný systém BRO na území mikroregionu Horní Vltava Boubínsko - kompostéry ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Zakázka malého rozsahu (2. kategorie) Veřejná zakázka malého rozsahu (2. kategorie), zadávaná mimo

Více

Sběr a svoz bioodpadů v obcích SVAZKU STRŽ svozový vůz

Sběr a svoz bioodpadů v obcích SVAZKU STRŽ svozový vůz PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP Název veřejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Natěračské a malířské

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/3.1.00/50.0023 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/3.1.00/50.0023 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky pod názvem Vybavení domova se zvláštním režimem Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel obec Všechovice, oznamuje provedení zadávacího řízení na stavební práce a dodávku: Předmět zakázky stavební práce a dodávka v rámci projektu: Výběrové řízení proběhne jako

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jedná se o zadávací řízení zadávané postupem mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, pro výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zveřejněnou

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/870515 2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Předmětem této zakázky je: POPTÁVKA

Více

Výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro výběrové řízení zadané v rámci realizace projektu s názvem: Jasenice - Dopravní automobil, dle pracovních postupů a

Více