Koloběžka JD MS 185P Výr. Číslo. 2306

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Koloběžka JD MS 185P Výr. Číslo. 2306"

Transkript

1 Koloběžka JD MS 185P Výr. Číslo Návod na použití Přečtěte si tito instrukce a dodržujte je.

2 Upozornění : Jízda na koloběžce může být nebezpečná. Koloběžky jsou sestaveny k pohybu. Může se proto stát, že ztratíte kontrolu nad svojou kolobežkou a spadnete, nebo se dostanete do různých nebezpečných situací. V takových případech se může stát, že se vážně nebo smrtelně zraníte. Tak jako u všech pohyblivých výrobcích může být jízda na koloběžce nebezpečná a při nedodržení všech bezpečnostních pokynů a nařízení může vézt k vážným a smrtelným zraněním. Používání koloběžky je na vlastní riziko. Při jízdě na koloběžce používejte přiměřené ochranné prostředky jako jsou helmy, rukavive, chániče kolen a loktů. Doporučujeme nosit horní druh oblečení s dlouhými rukávy, dlouhé nohavive a pevnou obuv. Nikdy nejezděte naboso, či v sandálech. Dbejte na to, aby se vaše tkaničky nenacházely v blízkosti kol. S koloběžkou jezděte pouze po rovných, suchých a čistých plochách. Vyhýbejte se jízdě po štěrku, či písku. Nejezděte nikdy za snížené viditelnosti, či za soumraku, v noci, v dešti nebo po zledovatělých plochách. Vyhýbejte se vodě, písku, kamenem, skokem na koloběžce a všemu, co by mohlo zablokovat vaše kola. Nerovná plocha nebo zvlněná podlaha mohou vést k zablokování předních kol, proto je třeba se jim vyhnout v případě pochybností Vždy noste odpovídající ochrannou výstroj EN testována, maximální zatížení : 100 kg Nikdy nejezděte v silničním provozu nebo po silničních komunikacích. Vždy dbejte na chodce, cyklisty, skateboardisty nebo na jiných jezdců na skútrech. S koloběžkou jezděte pouze tam, kde nejsou žádné pohyblivé překážky jako dopravní značky, obrubníky, hydranty, zaparkovaná auta, nebo stejně se pohybující vozidla. Nedodržení těchto bezpečnostních nařízení nebo nerozumné používání koloběžky zvyšuje možnost nehody či riziko poranění. Používání koloběžky je na vaše vlastní riziko. Při používání koloběžky buďte vždy opatrný. Upozornění : Koloběžku kontrolujte před každou jízdou. Pravidelná kontrola vaší koloběžky sníží riziko poranění či úrazu. Kontrolujte vaši koloběžku pravidelně před každou jízdou a udržujte ji. Upozornění : Varování použití jiných produktů s vaší JD BUG koloběžkou. Vaše koloběžka byla navržena podle standardu JD BUG. Všechny originální díly a příslušenství, které byly dodány s nákupem, byly z důvodu jejich kompatibility s rámem, vidlicí a ostatními částmi skútru vybrané. Upozornění : Změny a použití cizích dílů na koloběžce vždy obsahují bezpečnostní riziko. Kontaktujte svého prodejce pokud byste chtěli nahradit chybějící díly jinými než od JD BUG. Obraťte pozornost na legislativu ve vaší zemi, nebo ve vašem regionu k používání koloběžek. Prověřte pravidla silničního provozu a zjistěte, kde můžete svovoju koloběžku používat. Místní pravidla silničního provozu se liší, pokud jde o nošení přileb nebo užívání koloběžek.

3 1. Díly a komponenty koloběžky Grif rukojeť Lenkstange řidítká T-Stück Tyč v tvaru T Schnelllösehebel Rýchloupínací páka Sicherheitsknopf Bezpečnostní knoflík Lenkrohr řídící tyč Spannhebel Upínací páka Rückbremse Zadní brzda Räder kolo řídící tyč-nastavobvací knoflík Odrážací deska 2. První rozložení koloběžky: A. Vsuňte rukojeti na levé straně a na pravé straně do řídítek a stiskněte vyskakovací tlačítko (obrázek 1.) Tlačítko musí zapadnout do otvorů na řidítkách (Obrázek 2).

4 Upozornění: Pokud nenastavíte tlačítka správně do otvorů na řidítkách může se stát, že se během jízdy uvolní a mohou zapříčinit nehodu. Rukojeti jsou správně namontovány tehdy pokud se nemohou pohybovat, či otáčet směrem ven. Při správné montáži jsou vyskakovací tlačítka v otvorech na řidítkách viditelné (Obrázek 2). B. Pokud chcete rozložit koloběžku, uchopte ji s rukou mezi bezpečnostním knoflíkem a upínacím kroužkem a druhou rukou táhněte uvolňovací páčku až se povolí napětí (Obrázek 3). Uvolňovací páčka je vybavena pružinou a automaticky zapadne když je řídící tyč správně v jízdní poloze (Obrázek 4). Při skládání a rozkládání koloběžky držte své prsty od otočného čepu. Také se držte v dostatečné vzdálenosti od jiných lidí. C. Pozor! Řídící tyč musí být vždy před použitím v nejvyšší pozici. Abyste přivedli řídítka do této pozice, odemkněte řídicí tyč vytažením rychloupínací páčky směrem ven. Vytáhněte řidítka, vyskakovací tlačítka zasuňte do otvorů na trubce a zajistěte řídítka tím, že znovu vtlačíte rychloupínací páčky dovnitř. Napětí rychloupínacího mechanismu musí být nastaveno imbusovým klíčem. Šestihranný šroub ale nazatahujte příliš pevně. Vždy byste měli být schopen otevřít nebo zavřít páčku rychloupínáku rukou a řídítka by měly při otevření rychloupínacího mechanismu zapadnout do řídící tyče.

5 Schnelllösehebel - rýchloupínací páka Sprungknopf vyskakovací knoflík Pokud nenastavíte správně rychloupínací mechanismus, může to mít za následek to, že řídící tyč se během jízdy sklouzne dolů či nahoru a vy ztratíte kontrolu nad svou koloběžkou. Při správné montáži rychloupínacího mechanismu a fixovaní se řídítka nebude pohybovat nahoru či dolů. 3. Překontrolujte před jízdou: A. Stoupací deska / řídící tyč-nastavovací knoflík. Položte poskládanou koloběžku na hlavu a upravte s imbusovým klíčem šrouby na předním konci stoupací desky (Obrázek 6), aby mezi stoupací deskou a řídicí tyčí nebyl žádný rozsah.nezatahujte šrouby příliš pevně. Stoupací deska musí dosadnout na řídící tyč bez jakéhokoliv rozsahu. Překontrolujte správné nastavení před rozkládáním koloběžky. Napínací páka by neměla upínat a funkce skládání by měly být hladké a plynulé. Dbejte na to, abyste během skládání a rozkládání koloběžky měli prsty v dostatečné vzdálenosti od sklápěcích částí. 4. Kola a ložiska Za normálních okolností nevyžadují kola JD BUG koloběžky žádnou péči. Přesto doporučujeme majiteli či jezdci, aby pravidelně kontroloval kola, rotační os, nebo kolové ložiska na opotřebení, správné nastavění i chybějící části. Když zjistíte, že kolo nebo ložisko je opotřebované, třeba díly vyměnit. Udělejte tak pouze s originálními díly od JD BUG. Opotřebované kola či kolové ložiska spadají do rozsahu normálního opotřebení a proto se na ně nevztahuje záruka. Kola jiných výrobců nejsou kompatibilní s JD BUG koloběžkou. Použití náhradních kol od jiného výrobce může ohrozit vaši bezpečnost. Jak se mění kola:

6 1. Vytáhněte osové šrouby 2. vyměňte kolo 3. zatáhněte osové šrouby 4. Údržba a čištění koloběžky : Očistěte špínu a prach s vlhkým hadříkem. Nepoužívejte žádné chemikálie nebo čisticí prostředky, které by mohly poškodit povrch vaší koloběžky. Nepoužívejte na čištění žádný alkohol, čisticí prostředky, amoniak, protože byste mohli poškodit umělé části vaší koloběžky a nalepovací obrázky. 5. Jak se jezdí s koloběžkou JD BUG. Položte jednu nohu na spodní desku a druhou nohou se odrazte. Ruce mějte na řidítkách. V zatáčkách se trochu nakloňte ve směru zatáčky. Upozornění. Skútry a jiné koloběžky redukují svou ovladatelnost proto se může stát, že ztratíte kontrolu nad svým produktem. Doporučujeme vám pro vaši bezpečnost abyste vždy nosili odpovídající ochrannou výstroj a abyste vždy jezdili pouze na bezpečných a vyhrazených místech. Zadní brzdy, které slouží také jako plech se mohou zahřát. Proto se nikdy nedotýkejte brzd těsně po brzdění. Mohli byste se popálit. JD BUG bezpečnostní pokyny A. Noste vždy bezpečnostní výstroj jako bezpečnostní otestovanou helmu, rukavice, ochranu loktů, kolen a kloubů. Noste vždy dlouhé rukávy, dlouhé kalhoty, rukavice, též ochrana kolen je velmi důležitá a proto se doporučuje ji nosit. Noste sportovní boty ( pevná obuv s gumovou podrážkou ). Nikdy nejezděte naboso či v sandálech. Tkaničky od bot nesmí být v blízkosti kol. B. Vyhýbejte se mokrým plochám a vodě, kopcovitým terénem, písku, kamenem a všemu co by mohlo zablokovat přední kolo. Vyhýbejte se takovým terénem, dokud nejste si jisti. C. Pokud vidíte lidi v televizi, nebo znáte takových lidí, který převádí nebezpečné triky, měli byste si být vědomi, že tito lidé trénují už dlouho na svých skútrech a mají dostatečné znalosti. Proto vás upozorňujeme, abyste takové triky zkoušeli až tehdy, pokud budete na to dostatečně připraveni. Vyhýbejte se strmému stoupání a nejezděte rýchle. Mohli byste ztratit kontrolu nad svou koloběžkou a spadnout. Skateboardové parky nejsou vhodné pro jízdu koloběžkou. Nikdy nejezděte v silničním provozu a dávejte pozor na pěšáky, cyklisty, skateboardisty a bruslaře. D. Dávejte pozor, abyste měli vzdálené ruce od otočného čepu, když skládáte a rozkládáte koloběžku. E. Zatáhněte všechny šrouby a přesvědčete se, že řídítka, řídící tyč a rukojeti zapadly na předpokládané místo před tím, než začnete jezdit. F. Během jízdy nikdy nepouštějte rukojeti. 8. Omezená záruka Tato omezená záruka je jediná záruka pro JD BUG koloběžku. Neexistuje žádná jiná záruka. Výrobce vám zaručuje, že prvních šest měsíců od data nákupu tento produkt žádnou chybu při

7 zpracování nevykazuje.táto omezená záruka se nevztahuje při normálním opotřebení, nebo při škodách způsobených při nevhodné montáži, údržbě, skladování nebo při nesprávném používání koloběžky. Omezená záruka zaniká když produkt : - Je produkt používán pro jiné účely než pro volný čas, nebo dopravu - Z nějakých příčin byl změněn - Byl pronajat třetí osobě Prověřte v silniční dopravě ve vaší zemi či vašem regionu, kde můžete jezdit na vašem skútru. Výrobce není zodpovědný za jakékoliv ztráty nebo škody vzniklé přímo nebo nepřímo z použití tohoto produktu. Za účelem uplatnění této záruky, musí být váš produkt v záruční lhůtě. Informujte JD Components Co. Ltd. přímo. E - mailovým kontaktem na stránce JD BUG vás bude informovat o dalším postupu. Autorizované záruční služby vám budou poskytnuty pouze od JD Components Co., Ltd.

Přečtěte si a uschovejte tento návod.

Přečtěte si a uschovejte tento návod. Výr. Číslo: 305 CZ: Přečtěte si a uschovejte tento návod. JD Bug Scooter-vlastní manuál + bezpečnostní příručka Skútr - díly a komponenty Rozložení Bug JD skútry při prvním použití Kontrola před jízdou

Více

Y-BIKE Extreme NÁVOD K POUŽITÍ

Y-BIKE Extreme NÁVOD K POUŽITÍ Y-BIKE Extreme NÁVOD K POUŽITÍ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Upozornění DŮLEŽITÁ OPATŘENÍ: Stejně jako na jiných pojízdných výrobcích i jízda na dětském odrážedle může být riskantní činnost, při které se

Více

Uživatelský manuál - CZ IN 5375 Koloběžka JD BUG Progipo (MS108) Přečtěte a uschovejte tento manuál DŮLEŽITÁ ZPRÁVA PRO RODIČE: Manuál obsahuje důležité informace. Z bezpečnostních důvodů je nezbytné,

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN Koloběžka WORKER PitBul Pro

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN Koloběžka WORKER PitBul Pro UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 12530 Koloběžka WORKER PitBul Pro OBSAH BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 UPOZORNĚNÍ... 4 SKLÁDÁNÍ / ROZKLÁDÁNÍ... 4 ÚDRŽBA... 7 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE... 7 2 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Jízda

Více

Před používáním tohoto výrobku si přečtěte a pochopte tento návod. Výr. Číslo 2340

Před používáním tohoto výrobku si přečtěte a pochopte tento návod. Výr. Číslo 2340 Před používáním tohoto výrobku si přečtěte a pochopte tento návod. Výr. Číslo 2340 Nabíjení baterie Po každé jízdě vypnout. Když ponecháte bez používání, baterie se nebude muset dát nabít. Opravy a

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN Koloběžka WORKER Cirky. IN Koloběžka WORKER Darky. IN Koloběžka WORKER Blancy

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN Koloběžka WORKER Cirky. IN Koloběžka WORKER Darky. IN Koloběžka WORKER Blancy UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 13247 Koloběžka WORKER Cirky IN 13249 Koloběžka WORKER Darky IN 13250 Koloběžka WORKER Blancy OBSAH MONTÁŽ... 3 JÍZDNÍ POKYNY... 3 SKLÁDÁNÍ... 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 ÚDRŽBA

Více

Skladací minitrampolína. Návod k použití NR: 1254

Skladací minitrampolína. Návod k použití NR: 1254 Skladací minitrampolína Návod k použití NR: 1254 Tento návod si důkladně přečtěte. Je to důležitá část tohoto výrobku, proto si ho odložte pro případ, že by se vyskitly v budoucnu problémi, nebo otázky.

Více

Koloběžka SPARTAN 16-12

Koloběžka SPARTAN 16-12 Koloběžka SPARTAN 16-12 S23191 S23192 Návod na použití Důležité: Před montáží, použitím či prováděním údržby si prosím důkladně pročtěte tento manuál a uschovejte jej tak, aby byl v případě potřeby kdykoliv

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7744 Koloběžka Worker Fliker JB315

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7744 Koloběžka Worker Fliker JB315 UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7744 Koloběžka Worker Fliker JB315 1 DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. Tento výrobek je určen pro osoby starší 7 let. Hmotnost

Více

Náhradní díly: Na překontrolování náhradních dílů navštívte naši stranu na

Náhradní díly: Na překontrolování náhradních dílů navštívte naši stranu na JD Air Surfer 2322 Bepečnostní šek před použitím. 1. Volné díly: Překontrolujte, jestli jsou všechny díly a uzávěry pevně přitáhnuty. Překontrolujte, jestli je řidítková tyč, rychlostní uzamčení pro vodící

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7680 Koloběžka JOYBOLT 201, IN 7681 Koloběžka JOYBOLT 201B, IN 7682 Koloběžka JOYBOLT 233A, IN 7683 Koloběžka JOYBOLT 223

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7680 Koloběžka JOYBOLT 201, IN 7681 Koloběžka JOYBOLT 201B, IN 7682 Koloběžka JOYBOLT 233A, IN 7683 Koloběžka JOYBOLT 223 UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7680 Koloběžka JOYBOLT 201, IN 7681 Koloběžka JOYBOLT 201B, IN 7682 Koloběžka JOYBOLT 233A, IN 7683 Koloběžka JOYBOLT 223 PŘED PRVNÍM POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE TENTO MANUÁL KOLOBĚŽKA

Více

Přední náboj / zadní náboj (kotoučová brzda)

Přední náboj / zadní náboj (kotoučová brzda) (Czech) DM-HB0005-03 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ Komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33 FH-RM33 FH-RM35 HB-TX505 FH-TX505 Přední náboj / zadní

Více

IN 2013 Koloběžka WORKER Glacer Uživatelský návod

IN 2013 Koloběžka WORKER Glacer Uživatelský návod IN 2013 Koloběžka WORKER Glacer Uživatelský návod Dodavatel: Seven Sport s.r.o., Dělnická, Vítkov 749 01 www.insportline.cz Tel.: +420-556 770 199 DŮLEŽITÉ: PŘEČTĚTE SI POZORNĚ TENTO MANUÁL PŘED POUŽITÍM

Více

BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA.

BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA www.ds-exim.cz madlo držák rukojeti Zatahovací spoj Vřeteno držadla Skládací přezka Pedál s protiskluzovou plochou Odrazka brzda blatník Tlumič Přední kolo stojánek Kontrolka

Více

Plochý pedál. Příručka prodejce DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Nepatřící do sad PD-GR500. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl

Plochý pedál. Příručka prodejce DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Nepatřící do sad PD-GR500. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl (Czech) DM-PD0001-03 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Plochý pedál DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828 Nepatřící do sad PD-GR500 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ...

Více

Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál

Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál Obsah DŮLEŽITÉ... 3 ÚDRŽBA BATERIE A NÁVOD K JEJÍMU NABÍJENÍ... 3 VAROVÁNÍ... 3 BEZPEČNOST... 4 STRUČNÝ PŘEHLED BEZPEČNOSTNÍCH

Více

NÁVOD K POUŽITÍ INVALIDNÍ VOZÍK MECHANICKÝ CP205

NÁVOD K POUŽITÍ INVALIDNÍ VOZÍK MECHANICKÝ CP205 NÁVOD K POUŽITÍ INVALIDNÍ VOZÍK MECHANICKÝ CP205 POUŽITÍ Mechanický vozík je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby, osoby se sníženou schopností mobility, postižením

Více

12 "Dětský skútr KidCool NR: 2311

12 Dětský skútr KidCool NR: 2311 12 "Dětský skútr KidCool NR: 2311 Upozornění: tento skútr je vhodný pro děti od 5 let maximální hmotnost 65 kg Překontrolujte před každou jízdou všechny šrouby a svorky Překontrolujte před každou jízdou

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Koloběžka WORKER Snow Spider PRO 2v1

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Koloběžka WORKER Snow Spider PRO 2v1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 13912 Koloběžka WORKER Snow Spider PRO 2v1 OBSAH BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 POPIS ČÁSTÍ... 4 SKLÁDÁNÍ KOLOBĚŽKY... 5 Rozložení... 5 Složení... 5 Výměna koleček za lyže... 5 ÚDRŽBA...

Více

Vážení zákazníci, příznivci sportu,

Vážení zákazníci, příznivci sportu, Vážení zákazníci, příznivci sportu, děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek a rádi bychom Vás tímto chtěli upozornit, abyste věnovali náležitou pozornost tomuto návodu a řídili se jím ať už při montáži,

Více

Uživatelská příručka. Speedkid1 (Model TJ-24A) Tato uživatelská příručka byla zpracována pro www.mrakyhracek.cz. Uživatelskou příručku uschovejte!

Uživatelská příručka. Speedkid1 (Model TJ-24A) Tato uživatelská příručka byla zpracována pro www.mrakyhracek.cz. Uživatelskou příručku uschovejte! Uživatelská příručka Uživatelská příručka Speedkid1 (Model TJ-24A) Uživatelskou příručku uschovejte! Tato uživatelská příručka byla zpracována pro Blahopřejeme Vám k zakoupení vozíku Qeridoo Sportrex!

Více

Stunt Scooter Výr. Číslo. 2289

Stunt Scooter Výr. Číslo. 2289 Stunt Scooter Výr. Číslo. 2289 Návod k montáži a použití. Blahopřejeme Vám ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně tyto pokyny. Instrukce jsou nedílnou součástí produktu. 1. Kontrola jednotlivých

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Trojkoloběžka 2v1 WORKER Blagrie

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Trojkoloběžka 2v1 WORKER Blagrie UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 16872 Trojkoloběžka 2v1 WORKER Blagrie Obrázek je pouze ilustrační. OBSAH BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 3 POPIS VÝROBKU... 4 DÍLY A DOPLŇKY... 4 MONTÁŽNÍ POKYNY... 4 ÚDRŽBA... 4 ZÁRUČNÍ

Více

max 40 mm 30-55 mm max 30-55 mm 03ISRABSF01

max 40 mm 30-55 mm max 30-55 mm 03ISRABSF01 A B 30-55 mm max 40 mm 30-55 mm max 40 mm C D 03ISRABSF01 E F M N G H O P I L Q R CZ Než začnete sedačku používat, pozorně si přečtěte návod. Návod si pečlivě uschovejte pro možnost nahlédnutí v budoucnu.

Více

E-SCOOTER. Návod k použití. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku.

E-SCOOTER. Návod k použití. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. E-SCOOTER CZ Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosíme, pečlivě si přečtěte tento návod před prvním použitím. Návod uschovejte pro pozdější použití. CZ 1 Upozornění: Elektrický

Více

IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 -

IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 - IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 - Základní informace: 1. Tento stroj je určen pro komerční použití. Stroj je určen pro komerční účely a vyšší výkonnostní

Více

Elektrické nůžky na živý plot BEHS500

Elektrické nůžky na živý plot BEHS500 Version 1.2 česky Elektrické nůžky na živý plot BEHS500 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 283 27 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní předpisy

Více

Uživatelský manuál Koloběžka OLPRAN

Uživatelský manuál Koloběžka OLPRAN Uživatelský manuál Koloběžka OLPRAN Děkujeme, že jste si zakoupili, naší koloběžku OLPRAN. Před použitím si pozorně přečtěte tento manuál. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY DOPORUČENÍ: KOLOBĚŽKU NEPOUŽÍVEJTE, NEPROVÁDĚJTE

Více

Silniční náboj pro kotoučovou brzdu

Silniční náboj pro kotoučovou brzdu (Czech) DM-HB0004-01 Příručka prodejce Silniční náboj pro kotoučovou brzdu HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato příručka prodejce je primárně určená profesionálním cyklomechanikům.

Více

Nenoste volné oblečení nebo modní doplňky během cvičení na AB Ringu Pro.

Nenoste volné oblečení nebo modní doplňky během cvičení na AB Ringu Pro. Art. Nr: 1142 Upozornění: Přečtěte si prosím tento manuál před úpoužitím zařízení. Maximální zátež přístroje AB Ringu je 120 kg Následující upozornění nejdete nalepená na etiketách na přístroji AB Ring,

Více

NÁVOD K OBSLUZE SVĚRKY NA SKRUŽE MODEL 1061

NÁVOD K OBSLUZE SVĚRKY NA SKRUŽE MODEL 1061 NÁVOD K OBSLUZE SVĚRKY NA SKRUŽE MODEL 1061 Do tohoto návodu je možno kdykoli nahlédnout! Před použitím zařízení, pečlivě čtěte návod k obsluze a bezpečnostní pokyny! 1. Bezpečnost 1.1 Účel použití Svěrky

Více

Uživatelský manuál CXM

Uživatelský manuál CXM Uživatelský manuál CXM Před použitím balančního vozítka CXM se pozorně seznamte s danými instrukcemi. Gratulujeme Vám k nákupu balančního vozítka CXM. V současné době je to nejmenší, nejnovější a nejpohodlnější

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7674 Koloběžka JB246, IN 7675 Koloběžka JB235A, IN 7676 Koloběžka JB208A, IN 7677 Koloběžka JB249, IN 7678 Koloběžka JB251, IN 7679 Koloběžka JB252 Uvedené foto je pouze ilustrační

Více

IN 1336 Bench lavička HERO

IN 1336 Bench lavička HERO N Á V O D N A P O U Ž I T Í IN 1336 Bench lavička HERO Děkujeme, že jste se rozhodli pro koupi našeho produktu. Ačkoliv vynakládáme velké úsilí k zajištění kvality každého našeho 1 výrobku, ojediněle se

Více

MULTIFUNKČNÍ PRACOVNÍ STŮL 4V1

MULTIFUNKČNÍ PRACOVNÍ STŮL 4V1 MULTIFUNKČNÍ PRACOVNÍ STŮL 4V1 43.SPM-04 3 2 1 A CZ 4 6 7 5 B 6 8 C 9 D E 1. vkládací pracovní deska 2. ocelová lišta 3. odkládací boxy 4. aretační posuvné západky pro otočení nohou do pozice rukojetí

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Elektrická koloběžka X W 60V 20 Ah LITHIUM

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Elektrická koloběžka X W 60V 20 Ah LITHIUM UŽIVATELSKÝ MANUÁL Elektrická koloběžka X7 1000W 60V 20 Ah LITHIUM 1 Varování Při jízdě používejte vhodné ochranné pomůcky Nejezděte na skútru v hustém provozu, v mokru nebo náledí. Před jízdou nepijte

Více

Sestava náboje (kotoučová brzda)

Sestava náboje (kotoučová brzda) (Czech) DM-RAHB002-00 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Sestava náboje (kotoučová brzda) HB-RS770 FH-RS770 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ...

Více

Uživatelský manuál pro elektrokolo

Uživatelský manuál pro elektrokolo Uživatelský manuál pro elektrokolo Obsah Všeobecné instrukce Inspekce před jízdou Nabíjení Údržba Řešení problémů Záruka Všeobecné instrukce Balení - Odstraňte obalové materiály. Nejlepší je vyříznout

Více

VOZÍK MECHANICKÝ

VOZÍK MECHANICKÝ VOZÍK MECHANICKÝ 378-23 POUŽITÍ Mechanický vozík je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby, osoby se sníženou schopností mobility, postižením dolních končetin nebo s

Více

Posilovač břišních svalů SPARTAN Smart Magic Core

Posilovač břišních svalů SPARTAN Smart Magic Core Posilovač břišních svalů SPARTAN Smart Magic Core Uživatelský manuál Před použitím si prosím důkladně přečtěte následující pokyny. Uživatelský manuál si uschovejte pro případ budoucí potřeby. V případě,

Více

Směřující proti směru jízdy. Skupina Hmotnost Věk. 0+ 0-13 kg 0-12 m

Směřující proti směru jízdy. Skupina Hmotnost Věk. 0+ 0-13 kg 0-12 m Směřující proti směru jízdy Návod k obsluze ECE R44 04 Skupina Hmotnost Věk 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Děkujeme, že jste si vybrali BeSafe izi Go ISOfix BeSafe vytvořil tuto sedačku s velkou péčí, aby ochránila

Více

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si přečtěte tento návod. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Rádi bychom požádali rodiče a ostatní odpovědné

Více

MINI RING PRO Výr. Číslo. 1314

MINI RING PRO Výr. Číslo. 1314 MINI RING PRO Výr. Číslo. 1314 Montáž a cvičení Pohybující se kola Nepťibližujte se k nim počas průběhu cvičení Držte mimo dosahu dětí Maximální zatížení přístroje Mini Ring Pro je 110 kg. Následující

Více

Návod k obsluze Výškově stavitelná sedačka Belek. Revised on 7-07-98

Návod k obsluze Výškově stavitelná sedačka Belek. Revised on 7-07-98 Návod k obsluze Výškově stavitelná sedačka Belek Revised on 7-07-98 Obsah: 1. Úvod...3 2. Technické údaje...4 3. Bezpečnost...5 3.1. Úvod...5 3.2. Popis bezpečnostních opatření...5 3.3. Bezpečnostní předpisy...5

Více

Hydraulický lis 20 T ruční a nožní pumpa. Návod k obsluze. Profigaraz. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Hydraulický lis 20 T ruční a nožní pumpa. Návod k obsluze. Profigaraz. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Hydraulický lis 20 T ruční a nožní pumpa Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pravidla O udržování lisu by se měla starat kvalifikovaná

Více

VOZÍK MECHANICKÝ POLOHOVACÍ 418-24

VOZÍK MECHANICKÝ POLOHOVACÍ 418-24 VOZÍK MECHANICKÝ POLOHOVACÍ 418-24 POUŽITÍ Mechanický vozík je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby, osoby se sníženou schopností mobility, postižením dolních končetin

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU

NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU CZ ÚVOD 1 MONTÁŽ RÁMU 3 INSTALACE JEDNOTKY 4 UCHYCENÍ KOLA 5 ODEPNUTÍ KOLA 7 UPOZORNĚNÍ 8 DOPORUČENÍ 8 MONTÁŽ JEDNOTKY 12 Děkujeme, že jste si vybrali trenažér Novo Mag Force.

Více

VOZÍK TRANSPORTNÍ 238-23

VOZÍK TRANSPORTNÍ 238-23 VOZÍK TRANSPORTNÍ 238-23 POUŽITÍ Transportní vozík je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby, osoby se sníženou schopností mobility, postižením dolních končetin nebo

Více

TREKKER OUTBACK OBK37A/B - OBK 48A/B CELOHLINÍKOVÉ BOČNÍ KUFRY

TREKKER OUTBACK OBK37A/B - OBK 48A/B CELOHLINÍKOVÉ BOČNÍ KUFRY OBK37AL MAX. ZÁTĚŽ 10 Kg OBJEM 37 lt ROZMĚRY 387 246 495 BEZPEČNOSTNÍ ZÁMEK OBK48AL MAX. ZÁTĚŽ 10 Kg OBJEM 48 lt ROZMĚRY 387 306 495 BEZPEČNOSTNÍ LZE VLOŽIT ZÁMEK OTEVÍRÁNÍ VÍKA 1/4 NASAZENÍ KUFRU NA NOSIČ

Více

PÁKOVÝ KLADKOSTROJ 2000, 4000kg

PÁKOVÝ KLADKOSTROJ 2000, 4000kg PÁKOVÝ KLADKOSTROJ 2000, 4000kg 10.17-VR2000 10.17-VR4000 CZ Děkujeme Vám, že jste si zakoupili výrobek značky PROTECO. 9 10 6 5 3 4 2 1 1. Rám 2. Páka 3. Hnací západka 4. Pružina hnací západky 5. Rohatka

Více

Uživatelská. 0+ 0-13 kg 0-12 m

Uživatelská. 0+ 0-13 kg 0-12 m Směřující proti směru jízdy Uživatelská ECE R44 04 Skupina Hmotnost Věk 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Děkujeme, že jste si vybrali BeSafe izi Sleep ISOfix BeSafe vytvořil tuto sedačku s velkou péčí, aby ochránila

Více

Hydraulický lis 30 T - dvourychlostní pumpa. Návod k obsluze. Profigaraz. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Hydraulický lis 30 T - dvourychlostní pumpa. Návod k obsluze. Profigaraz. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Hydraulický lis 30 T - dvourychlostní pumpa Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pravidla Před použitím zkontrolujte, zda je zařízení kompletní,

Více

DM-CD (Czech) Příručka prodejce. Napínák řetězu SM-CD50

DM-CD (Czech) Příručka prodejce. Napínák řetězu SM-CD50 (Czech) DM-CD0001-00 Příručka prodejce Napínák řetězu SM-CD50 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato příručka prodejce je určená především pro profesionální cyklomechaniky. Uživatelé, kteří nemají odbornou průpravu

Více

Kočárek PET ROADSTER

Kočárek PET ROADSTER For The ON-THE-GO Pet Návod k použití Kočárek PET ROADSTER PG8600 AT www.petgearinc.com Vnitřní rozměry: 85 x 51 x 53 cm SLUŽBA ZÁKAZNÍKŮM HELP DESK customerservice@petgearinc.com Toll-Free 877-752-9123

Více

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno pro oporu a odlehčení dolních

Více

STAVEBNÍ MÍCHAČKA PROMIX-150

STAVEBNÍ MÍCHAČKA PROMIX-150 NÁŘADÍ A STROJE PRO STAVEBNICTVÍ NÁVOD K OBSLUZE STAVEBNÍ MÍCHAČKA PROMIX-150 UMACON, S.A. utiles y maquinas para la construccion, S.A. - Polígono Industrial Malpica C/F n 26 Tel. +34 976 571 212 Fax +34

Více

OBSAH. 01/ Důležité informace / Varování... 7

OBSAH. 01/ Důležité informace / Varování... 7 4 5 OBSAH 01/ Důležité informace / Varování... 7 02/ Vhodnost... 10 03/ Přehled výrobku... 11 04/ Použití ve vozidle... 12 05/ Montáž základny Doona ISOFIX do vozidla... 15 5.1. Zajištění základny Doona

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN Koloběžka WORKER Authico. IN Koloběžka WORKER Nuvola

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN Koloběžka WORKER Authico. IN Koloběžka WORKER Nuvola UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 12685 Koloběžka WORKER Authico IN 12686 Koloběžka WORKER Nuvola OBSAH ZÁKLADNÍ PRAVIDLA BEZPEČNOSTI... 3 SESTAVENÍ / DEMONTÁŽ... 3 ÚDRŽBA... 4 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE... 4

Více

Uživatelská příručka ECO HIGHWAY SPZ

Uživatelská příručka ECO HIGHWAY SPZ Uživatelská příručka ECO HIGHWAY SPZ Obsah Úvod... 3 Technické specifikace... 3 Upozornění... 3 Upozornění k bateriím... 4 Seznámení se s produktem... 4 Jízdní pokyny... 7 Údržba Koloběžky... 8 Odstraňování

Více

Houpačka hnízdo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 89753HB21XVII

Houpačka hnízdo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 89753HB21XVII Houpačka hnízdo cs Návod k montáži Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89753HB21XVII 2016-10 334 627 Vážení zákazníci, dodržujte prosím bezpodmínečně všechny montážní pokyny uvedené v tomto návodu. Pozorně si

Více

Základní funkce: - dálkové ovládání, manuální ovládání - zvukové efekty - bezpečnostní pásy - světla - vstup pro Mp3. Motorka F918

Základní funkce: - dálkové ovládání, manuální ovládání - zvukové efekty - bezpečnostní pásy - světla - vstup pro Mp3. Motorka F918 Základní funkce: - dálkové ovládání, manuální ovládání - zvukové efekty - bezpečnostní pásy - světla - vstup pro Mp3 Motorka F918 Specifikace: Vhodná věková kategorie: 36 83 měsíců. Max. zátěž: 25 kg.

Více

Pásová bruska BBSM900

Pásová bruska BBSM900 Version 1.2 česky Pásová bruska BBSM900 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 263 10 Art.-Bez.: BBSM900 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní předpisy

Více

Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201

Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201 Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL SEVEN SPORT s. r. o., Dělnická 957, 74901 Vítkov tel. +420 556300970, www.insportline.cz pre Slovensko: insportline

Více

NÁVOD K OBSLUZE POUZE PRO SOUKROMOU POTŘEBU. Před použitím nebo montáží WallyFlex si, prosím, pečlivě přečtěte tento Návod k obsluze.

NÁVOD K OBSLUZE POUZE PRO SOUKROMOU POTŘEBU. Před použitím nebo montáží WallyFlex si, prosím, pečlivě přečtěte tento Návod k obsluze. NÁVOD K OBSLUZE POUZE PRO SOUKROMOU POTŘEBU Před použitím nebo montáží WallyFlex si, prosím, pečlivě přečtěte tento Návod k obsluze. HEAd office CANAdA 3, Marcel-Ayotte St Blainville (Québec) J7C 5L7 Tel.:

Více

POSTÝLKA DREAMS. Návod k použití. DŮLEŽITÉ: Před použitím si pozorně přečtěte tento návod! Návod si ponechte pro další potřebu.

POSTÝLKA DREAMS. Návod k použití. DŮLEŽITÉ: Před použitím si pozorně přečtěte tento návod! Návod si ponechte pro další potřebu. POSTÝLKA DREAMS Návod k použití DŮLEŽITÉ: Před použitím si pozorně přečtěte tento návod! Návod si ponechte pro další potřebu. Bezpečnostní upozornění Přečtěte si pozorně tento návod k použití Uchovejte

Více

NÁVOD K OBSLUZE ZAHRADNÍ STAN CLASSIC 4 X 10 M

NÁVOD K OBSLUZE ZAHRADNÍ STAN CLASSIC 4 X 10 M NÁVOD K OBSLUZE ZAHRADNÍ STAN CLASSIC 4 X 10 M SLOVO ÚVODEM Blahopřejeme vám k nákupu vašeho nového zahradního stanu. Stan nyní můžete flexibilně využívat: na oslavy, prostě jako ochranu před slunečním

Více

Bruska na pilové kotouče BSBS

Bruska na pilové kotouče BSBS Version 1.2 česky Bruska na pilové kotouče BSBS110-400 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 27873 Art.-Bez.: BSBS110-400 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné

Více

HB-8242HP Magnetic bike TIRO 30

HB-8242HP Magnetic bike TIRO 30 HB-822HP Magnetic bike TIRO 30 Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku! Prosíme, pozorně si přečtěte následující instrukce v návodu krok po kroku. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE Tento stroj je určen pouze k domácímu

Více

Blahopřejeme Vám, že jste si vybrali Limited Edition, a tím se stali členy vybrané společnosti s privilegiem používat tuto limitovanou sérii.

Blahopřejeme Vám, že jste si vybrali Limited Edition, a tím se stali členy vybrané společnosti s privilegiem používat tuto limitovanou sérii. NÁVOD K OBSLUZE Blahopřejeme Vám, že jste si vybrali Limited Edition, a tím se stali členy vybrané společnosti s privilegiem používat tuto limitovanou sérii. Dostává se Vám do ruky paletový vozík výjimečné

Více

Thule Bassinet Návod

Thule Bassinet Návod B 51100997 Thule Bassinet Návod B C A D E VAROVÁNÍ ASTM F2050-16 Pokud od kočárku odcházíte, NIKDY v něm dítě nenechávejte. Nebezpečí udušení: Korba kočárku se může na měkké podložce převrhnout a udusit

Více

UPOZORNĚNÍ: Cross (trekking) Horské (MTB)

UPOZORNĚNÍ: Cross (trekking) Horské (MTB) UPOZORNĚNÍ: Výrobky jsou určeny pro jízdu mimo veřejné komunikace a za nesnížené viditelnosti. Pro jízdu na těchto komunikacích musí být jízdní kolo dovybaveno doplňky dle obecně závazných právních předpisů.

Více

Návod na použití ERGOMETER Eliptical DENVER

Návod na použití ERGOMETER Eliptical DENVER Návod na použití ERGOMETER Eliptical DENVER ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS ZAJIŠŤUJE: SEVEN SPORT s. r. o., Dělnická 5, 4 01 Vítkov www.insportline.cz tel/fax: +40 556 0 11, email: servis@insportline.cz pre

Více

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno pro oporu a odlehčení dolních

Více

PROTECO PNEUMATICKÝ UTAHOVÁK 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140 PROTECO 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140

PROTECO PNEUMATICKÝ UTAHOVÁK 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140 PROTECO 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140 PNEUMATICKÝ UTAHOVÁK 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140 PROTECO 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140 PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE PNEUMATICKÉHO UTAHOVÁKU označení: 42.01-22105, 22110, 22120, 22130,

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN 7319 Koloběžka WORKER Entropy 2013

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN 7319 Koloběžka WORKER Entropy 2013 UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7319 Koloběžka WORKER Entropy 2013 OBSAH BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 DŮLEŽITÉ INFORMACE... 3 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ... 3 MONTÁŽNÍ POKYNY... 4 KROK 1: Montáž předního a zadního kola...

Více

ProfiTech Lanový kladkostroj - napínací zařízení k přemísťování a tahání břemen 2tprovedení typ 60005 4t provedení typ 60006

ProfiTech Lanový kladkostroj - napínací zařízení k přemísťování a tahání břemen 2tprovedení typ 60005 4t provedení typ 60006 ProfiTech Lanový kladkostroj - napínací zařízení k přemísťování a tahání břemen 2tprovedení typ 60005 4t provedení typ 60006 Návod k obsluze ProfiTech / lanový kladkostroj - napínací zařízení č. 60005

Více

ARCHOS SK8 Uživatelská příručka Elektrický skateboard s dálkovým ovládáním

ARCHOS SK8 Uživatelská příručka Elektrický skateboard s dálkovým ovládáním ARCHOS SK8 Uživatelská příručka Elektrický skateboard s dálkovým ovládáním Příprava k použití Používejte ochranné pomůcky Vždy používejte vhodné ochranné prostředky, jako jsou: schválená bezpečnostní přilba,

Více

Montážní návod pro dílenský jeřáb

Montážní návod pro dílenský jeřáb Montážní návod pro dílenský jeřáb BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Přečtěte si pečlivě tyto pokyny před použitím! DŮLEŽITÉ Přečtěte si všechny pokyny před použitím a dodržujte všechny instrukce a bezpečnostní pokyny,

Více

12-16 palcový skútr pokyny a montážní brožura Výr. Číslo. 2320

12-16 palcový skútr pokyny a montážní brožura Výr. Číslo. 2320 12-16 palcový skútr pokyny a montážní brožura Výr. Číslo. 2320 Důležité: Před montáží, jízdou na skútru nebo před provedením údržby si prosím důkladně přečtěte tento návod. Uchovejte si tuto brožuru pro

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Koloběžka WORKER Iridio

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Koloběžka WORKER Iridio UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 14244 Koloběžka WORKER Iridio Obrázek je pouze ilustrační. OBSAH TECHNICKÉ ÚDAJE... 3 BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 3 SPRÁVNÉ POUŽÍVÁNÍ A BRZDĚNÍ... 3 PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ A ÚDRŽBY...

Více

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ DOMO NÁVOD K POUŽITÍ KOUPELNOVÉ MICA TOPENÍ DO7317M PRODUCT OF Přístroj je během používání horký. Dohlédněte na to, aby byl přívodní kabel položen mimo horké části přístroje a aby přístroj nebyl nijak

Více

Návod na používaní střešního boxu MD19 CENTRÁLNÍ ZÁMEK

Návod na používaní střešního boxu MD19 CENTRÁLNÍ ZÁMEK CZ Návod na používaní střešního boxu MD19 CENTRÁLNÍ ZÁMEK Vážení zákazníci, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho střešního boxu a přejeme Vám, abyste měli užitek a radost z jeho užívání.

Více

Mechanické kotoučové brzdy

Mechanické kotoučové brzdy (Czech) DM-BR0007-03 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Mechanické kotoučové brzdy BR-TX805 BR-M375 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ...

Více

Uživatelská příručka. Xemio Perlata

Uživatelská příručka. Xemio Perlata Uživatelská příručka Xemio Perlata Obsah Úvod... 3 Technické specifikace... 3 Upozornění... 3 Upozornění k bateriím... 3 Seznámení s produktem... 5 Složení koloběžky... 6 Funkce koloběžky... 7 Jízdní pokyny...

Více

Ruční sekačka NÁVOD K OBSLUZE

Ruční sekačka NÁVOD K OBSLUZE FZR 1015 Obsah 11 CZ Ruční sekačka Děkujeme vám, že jste si zakoupili tuto ruční sekačku. Než ji začnete používat přečtěte si, prosím, pozorně tento návod k obsluze a uschovejte jej pro případ dalšího

Více

yedoo ox max 120 kg 264 lbs min 120 cm 47 in user manual

yedoo ox max 120 kg 264 lbs min 120 cm 47 in user manual yedoo ox max 120 kg 264 lbs min 120 cm 47 in user manual úvod obsah balení Montáž, seřízení a pravidelnou údržbu doporučujeme svěřit odbornému cykloservisu. Neodborné zásahy mohou vést k poškození koloběžky

Více

2200W elektrická motorová pila

2200W elektrická motorová pila ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO ZAHRÁDKÁŘE 2200W elektrická motorová pila Strana 1 1. POPIS SYMBOLŮ Symboly jsou v tomto návodu použity, aby vás upozornily na možná rizika. Bezpečnostním symbolům a vysvětlivkám,

Více

Náboje (kotoučová brzda)

Náboje (kotoučová brzda) (Czech) DM-MBHB001-01 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking MĚSTSKÝ/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Náboje (kotoučová brzda) SLX HB-M7000 HB-M7010 HB-M7010-B FH-M7000 FH-M7010 FH-M7010-B 12 mm osa

Více

Návod k použití pro Dopravník

Návod k použití pro Dopravník Návod k použití pro Dopravník Katalogové číslo: 258059 Dopravní roztažitelný DH S plastovými kladičkami S plastovými válečky S ocelovými válečky Popis Dopravník roztažitelný DH Vhodný pro zhotovení přímých

Více

Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Pneumatická pistole 1/2 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pokyny Upozornění! Zajistěte, aby se při používání tohoto zařízení

Více

DATUM VYDÁNÍ CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ

DATUM VYDÁNÍ CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ DATUM VYDÁNÍ 1. 1. 2017 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno

Více

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K POUŽITÍ

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K POUŽITÍ DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K POUŽITÍ CZ Pečlivě si přečtěte tento návod. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Rádi bychom požádali rodiče a ostatní odpovědné dospělé osoby, aby si pečlivě přečetli tento

Více

Návod na minitrampolínu

Návod na minitrampolínu Návod na minitrampolínu Výr. Číslo. 1083 Průměr: Φ137cm Věk uživatele: do 6 let Max.váha uživatele: 40 kg Max.výška uživatele: 100 cm Přečtěte si tyto pokyny před sestavením! 2 lidé jsou potřební k sestavení

Více

Cascada Doble. Zahradní fontána

Cascada Doble. Zahradní fontána Cascada Doble Zahradní fontána 10033351 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Prevodovka pre TCO3 & TCO4 číslo výrobku: 2313 Příslušenství Návod k použití

Prevodovka pre TCO3 & TCO4 číslo výrobku: 2313 Příslušenství Návod k použití Prevodovka pre TCO3 & TCO4 číslo výrobku: 2313 Příslušenství Návod k použití Montáž Příslušenství mohou sestavovat pouze dospělé osoby. Upozornění: JD důrazně doporučuje, aby toto příslušenství sestavoval

Více

FORCE 912G6 Návod pro sadu na vytahování vstřikovačů VW, Audi (TDI & FSI)

FORCE 912G6 Návod pro sadu na vytahování vstřikovačů VW, Audi (TDI & FSI) FORCE 912G6 Návod pro sadu na vytahování vstřikovačů VW, Audi (TDI & FSI) 13 1 2 9 10 12 11 4 5 6 7 8 3 1. Obsah 1. Suvné kladivo 10. Šestihranný adaptér velký 2. Montovací přípravek vstřikovačů 11. Adaptér

Více

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i KLARSTEIN Kuchyňský robot 10006254 10006255

Více

Platnost od 12.1.2012 1TKZ5016 No. 686. Travní válec model. PLR1824 / PLR1836 / PLR1848 pro použití se zahradními traktory

Platnost od 12.1.2012 1TKZ5016 No. 686. Travní válec model. PLR1824 / PLR1836 / PLR1848 pro použití se zahradními traktory Platnost od 12.1.2012 1TKZ5016 No. 686 Travní válec model PLR1824 / PLR1836 / PLR1848 pro použití se zahradními traktory Bezpečnostní pokyny Tento travní válec je navržen, vyroben a testován tak, aby sloužil

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Nadstavba elektroboardu Windrunner insportline Funcart

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Nadstavba elektroboardu Windrunner insportline Funcart UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 14287 Nadstavba elektroboardu Windrunner insportline Funcart OBSAH BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 3 OMEZENÍ... 4 SEZNAM DÍLŮ... 4 POSTUP PŘI SKLÁDÁNÍ... 4 SPRÁVNÉ OVLÁDÁNÍ... 6 KRYT

Více

HOLZMANN-MASCHINEN GmbH Marktplatz 4 A-4170 Haslach a.d.m. Tel.: +43/7289/ Fax.: +43/7289/

HOLZMANN-MASCHINEN GmbH Marktplatz 4 A-4170 Haslach a.d.m. Tel.: +43/7289/ Fax.: +43/7289/ NÁVOD NA POUŽITÍ Pneumatická hřebíkovací pistole MODEL: T90 HOLZMANN-MASCHINEN GmbH Marktplatz 4 A-4170 Haslach a.d.m. Tel.: +43/7289/71562-0 Fax.: +43/7289/71562-4 www.holzmann-maschinen.at AUSTRIA TENTO

Více