NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE. 05 Ochrann á mřížka Základní deska přijímače. UŽIVATELSKÝ MANUÁL NO. K300C/wifi (Dálkové ovládání)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE. 05 Ochrann á mřížka Základní deska přijímače. UŽIVATELSKÝ MANUÁL NO. K300C/wifi (Dálkové ovládání)"

Transkript

1 05 Ochrann á mřížka 06 Kryt baterie 4 12 Základní deska přijímače Baterie 1 07 Motor 2 14 Kryt baterie 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NO. K300C/wifi (Dálkové ovládání) Před prvním použitím si pozorně přečtěte tento manuál. PARAMETRY Délka: 31,5 cm Šířka: 31,5 cm Výška: 7,5 cm Hlavní motor: Ø 7 Baterie: 3. 7V500mAh Li-poly PŘIPOJENÍ K TELEFONU POMOCÍ WIFI Popis jednotlivých částí Šroubovák Vrtule USB kabel pro nabíjení 1. Přepínač rychlosti Vysoká/Nízká; 2. Ozdobné tlačítko; 3. Levá páčka (Nahoru/dolů, Otáčení vlevo/vpravo); 4 Táhlo otáčení vpravo/vlevo; 5. Vypínač ON/OFF; 6. Klipsna na telefon; 7. Indikátor; 8. Otočka; 9. Pravá páčka (Dopředu/Dozadu/do stran); 10. Táhlo pohybu vpřed/vzad); 11. Táhlo pohybu do stran a tlačítko změny módu; 12. LCD displej WIFI připojení Používejte tento produkt pouze v rozlehlých vnitřních prostorách a ujistěte se, že na dráze nejsou žádné překážky, zvířata ani lidé. 1. Stáhněte si a naistalujte tento software: a) Tento software může být používán na iphonech a ipadech. Vstupte do app store a stáhněte si software GM-WiFiUFO. b) Verze pro Android: Na Googleplay vyhledejte GM-WiFiUFO na webu a stáhněte si software. 2. Návod k připojení:

2 a) Zapněte zařízení, indikátor letounu začne rychle blikat. b) Připojte telefon k wifi GM-WiFiUFO c) Běžte zpět na plochu, zapněte software pro spárování signálů. Zařízení je připraveno k létání. přijímače Kamera K300C/WiFI Ovladač POPIS ČÁSTÍ Vstupní obrazovka Obrazovka ovládání Prosím ujistěte se, že je prostředí, ve kterém se chystáte létat s kvadrokoptérou, vhodné pro hraní. Během kurzu létání nenechte letoun odletět z dosahu očí. Sledujte přístroj a předávejte instrukce dětem, během kurzu obsluhy přístroje. VYSVĚTLENÍ PRVKŮ NA OBRAZOVCE OVLÁDÁNÍ 1. Zpět; 2. Pořízení snímku; 3. Točení videa; 4. Kontrola kamery a fotoaparátu; 5. Kontrolní mód senzoru gravitace; 6. Zapnutí/vypnutí ON/OFF; 7. Volba rychlosti; 8. Otáčení; 9. Otočná obrazovka; 10./11. Táhlo pro pohyb vpřed a vzad; 12./13. Táhlo pro pohyb doleva/doprava; 14./15. Táhlo pro rotaci doprava doleva; 16. Ovládání plynu; 17./18. Ovládání pohybu vlevo/vpravo; 19./20. Ovládání pravé a levé strany; 21./22. Ovládání dopředu/dozadu NASTAVENÍ FUNKCÍ Kód Popis Množství Kód Popis Množství Kód Popis Množství 01 Horní kryt 1 08 Motor 2 15 Převod 02 Spodní 1 09 Držák 4 16 Ližiny kryt motoru 03 Vrtule 2 10 Stínítka 4 17 Kamera K300C/W ifi 04 Vrtule 2 11 Osvětlení 4

3 (ujistěte se, že je připojení pevné a správné). Oprava dromu Když je dron po nárazu nebo když je let kolísavý rovnováhu, proveďte následující opravu. (1) Po spárování signálu nastavte rychlost na nejvyšší stupeň a obě páčky stiskněte směrem k pravému spodnímu rohu, jako na obrázku. Až uslyšíte zvukový signál a začne blikat červené světlo, proběhla úspěšná oprava. (2) Po opravě dronu ho postavte na rovnou plochu. Klikněte na tlačítko označené šipkou pro vstup do nastavení. ZPŮSOB OVLÁDÁNÍ 1. Manuální režim létání (příklad MODE 2) 1. Zapnutí angličtiny; 2. Pokročilé nastavení (výchozí); 3. Pokročilé nastavení (výchozí); 4. Pravý/levý plyn (zapnutí ovládání pravou rukou, vypnutí ovládání levou rukou) (1) Ovládání výkonu, stiskněte nahoru/dolů pro ovládání směru NAHORU/DOLŮ Musí být na rovné ploše Obě páčky musí být stisknuty směrem k pravému spodnímu rohu. NÁHRADNÍ DÍLY Všechny náhradní díly níže je možné zakoupit u vašeho lokálního distributora. (2) Ovládání směru, stiskněte tlačítko vpravo/vlevo pro let vpravo nebo vlevo. Kryt Spodní kryt Vrtule Ochranná mřížka (3) Ovládání směru, stiskněte tlačítko dopředu/dozadu pro pohyb směrem vpřed a vzad. Ližiny Držák motoru Stínítka Motor A/B Světla Základní deska Baterie USB nabíječka (4) Ovládání směru, stiskněte tlačítko vpravo/vlevo pro otáčení doprava/doleva.

4 Funkce otáčení VYPNUTÁ Funkce otáčení ZAPNUTÁ (5) Klikněte na 360 tlačítko, jeho podbarvení se změní na žlutou. Znamená to, že je režim otočení zapnutý. Stiskněte tlačítko nahoru/dolů, vlevo/vpravo pro spuštění otáčení dronu dopředu/dozadu/vlevo/vpravo. 2. Ovládání senzoru gravitace (příklad MODE 2) Stiskněte tlačítko senzoru gravitace, jeho podbarvení se změní na žlutou. Senzor gravitace je v režimu OFF Senzor gravitace je v režimu ON Stiskněte tlačítko power pro zapnutí ovladače. Stiskněte tlačítko power pro zapnutí kvadrokoptéry. Když indikátor kvadrokoptéry problikává rychle a následně pomalu posuňte páčku plynu do nejhornější pozice a následně do nejspodnější pozice. Indikátor následně přejde z pomalého blikání do normálního svícení. Umístěte kvadrokoptéru na rovné podložce a stiskněte obě páčky ovladače směrem k pravému spodnímu rohu a přidržte po dobu 2-3 sekund. Indikátor na kvadrokoptéře přejde ze stavu svícení do rychlého blikání. Po 2-3 vteřinách začne indikátor znova svítit. Kvadrokoptéra je restartována. Reset proběhl úspěšně. (c) Let z výhozu Díky 6osým gyroskopům můžete startovat s dronem přímo z ruky stisknutím páčky plynu na maximum. Dron se automaticky vznese a vyrovná svůj let. (d) Funkce 3D otočky Když se seznámíte se základy řízení dronu, můžete začít provádět zajímavé triky a kousky. Nejdříve vyleťte dronem do výšky minimálně 3 metry, stiskněte tlačítko 3D eversion na zadní straně ovladače vpravo a následně stiskněte páčku kterýmkoliv směrem. Dron provede otočku o 360. Připevnění kamery Když zapnete režim senzoru gravitace, mění se směr podle senzoru gravitace pro ovládání letu dopředu/dozadu/vlevo/vpravo. 1. Vložte kameru do držáku na krytu baterie. 2. Otevřete kryt baterie s kamerou. 4. Přišroubujte šroubky pro připevnění kamery. 4. Zavřete kryt baterie s kamerou a zapojte zásuvku se třemi hroty do držáku na straně. Funkce signálu: Když máte slabý signál, vytáhněte anténu. Nabíjení baterie (1) Ovládání výkonu, stiskněte nahoru/dolů pro ovládání směru NAHORU/DOLŮ 1. Přepněte vypínač kvadrokoptéry do pozice OFF a otevřete kryt baterie. 2. Vytáhněte kabel baterie ze zdířky. 3. Vezměte USB nabíječku a vsuňte kabel baterie do menšího konce USB nabíječky

5 Posuňte páčku nahoru nebo dolu a dron bude stoupat nebo klesat. Otočení doprava nebo doleva Posuňte páčku nahoru nebo dolu a dron poletí dopředu nebo dozadu. Let do strany (2) Ovládání směru, nakloňte telefon na pravou/levou stranu pro změnu směru letu vlevo/vpravo. Posuňte páčku doleva nebo doprava a dron se otočí doprava nebo doleva. Posuňte páčku doprava nebo doleva a dron poletí vpravo nebo vlevo.. Vyvažování letu Dopředu/dozadu Do stran Otáčení vlevo/vpravo (3) Ovládání směru, nakloňte telefon dopředu/dozadu pro změnu směru letu vpřed/vzad. Pokud má dron tendenci letět dopředu/dozadu, můžete ho vyvážit stisknutím vyvažovacího tlačítka nahoru/dolů. Pokud má dron tendenci lítat do stran, můžete ho vyvážit stisknutím tlačítka vyvažovacího tlačítko vlevo/vpravo. Pokud má dron tendenci se otáčet můžete ho vyvážit stisknutím vyvažovacího tlačítka vpravo/vlevo. 5. Funkce kvadrokoptéry (a) ochrana před nízkým napětím Když je baterie v dronu slabá, napájení rotorů se zastaví. Systém kontroly dronu automaticky hlídá baterie. (b) Restartování dronu V případě, že dochází k nějakým problémům během letu nebo se dron stáčí do stran, obnovte tovární nastavení letounu následujícím způsobem. (4) Ovládání směru, stiskněte tlačítko vlevo/vpravo pro otočení doleva/doprava. 3. Poznámky: (1) Pokud nelze nalézt Wi-Fi, prosím vypněte a zapněte Wi-Fi a zkuste se připojit znovu. (2) Pokud potřebujete vyměnit baterie, ukončete práci ovládacího softwaru a následně zvolte odpovídající síť pro připojení. Po úspěšném připojení restartujte software. (3) Maximální dosah Wi-Fi je 25 metrů, prosím nelétejte mimo dosah. (4) Pokud je prostředí volné od rušivých signálů, může být dosah ovládání až 50 metrů. WIFI OVLÁDÁNÍ A POUŽÍVÁNÍ DRONU 1. Přípravy před startem (1) Vložte AA baterie do ovládače podle obrázku. (2) Postavte dron na rovné ploše. (3) Udržujte vzdálenost minimálně 1 metr od dronu v pozici tváří k zadním vrtulím.

6 (4) Zkontrolujte, že je plánovaná trasa letu volná od zvířat, lidí nebo jiných překážek. (5) Zapněte ovladač, indikátor na něm začne blikat. Mezitím propojte ovladač s dronem. Až uslyšíte zvuk DI, DI, DI bude to znamenat, že dekódování proběhlo úspěšně, a že je přístroj připraven k letu. 2. Poznámky k ovládání Ovládací vzdálenost: Ovládací vzdálenost dronu je 80 metrů, mimo tuto vzdálenost dojde ke ztrátě kontroly nad dronem. VAROVÁNÍ: Lítání v silném větru může způsobit odvlečení dronu mimo ovládací vzdálenost a ztrátu kontroly nad dronem. Doba letu: Doba trvání letu je přibližně 6-8 minut. Pokud není napětí v bateriích dostatečné, vyměňte baterie nebo dobijte dron. Řiďte se pokyny z tohoto manuálu pro zajištění správného fungování a bezpečného používání. Vysílačka má přednastavené dva módy, Mode 1 a Mode 2 přizpůsobené k potřebám různých uživatelů. Mačkejte tlačítko B směrem doprava a následně zapněte vysílačku pro změnu na Mode 1 nebo Mode 2. MODE 1 Ovládání směru Stoupání a klesání Dopředu dozadu Ihned pusťte plyn, pokud hrozí, že by mohl dron vyletět příliš vysoko. Mohlo by to způsobit neovladatelný pád přístroje a ztrátu některých částí. Při letu držte přístroj minimálně ve výšce 1 metr nad zemí. Nelítejte s přístrojem v prostředí se zvětšeným počtem překážek, předejdete tím nechtěným poškozením. Posuňte páčku nahoru nebo dolu a dron bude stoupat nebo klesat. Posuňte páčku nahoru nebo dolu a dron poletí dopředu nebo dozadu. Otočení doprava nebo doleva Let do strany Vložení baterií Otevřete kryt baterií na zadní straně ovladače. Vložte baterie v souladu s vyznačenou polaritou. (baterie nejsou součástí balení). 1. Dbejte na správnou polaritu baterií. 2. Nemíchejte staré a nové baterie. 3. Nemíchejte různé typy baterií. Posuňte páčku doleva nebo doprava a dron se otočí doprava nebo doleva. Posuňte páčku doprava nebo doleva a dron poletí vpravo nebo vlevo.. Vyvažování letu Dopředu/dozadu Do stran Otáčení vlevo/vpravo 3. Spárování 1. Stiskněte levou páčku do dolní pozice, při vypnutém ovladači. Připojte Li-baterii k dronu (viz obrázek výše) a zapněte ovladač pro spárování signálu. Když se ozve zvuk a rozsvítí se kontrolka, byl signál úspěšně spárován. (Pokud jste předtím nestiskli páčku do dolní pozice, nemusí se signál spárovat). 4. Módy ovládače a instrukce 2. Po skončení párování signálu můžete začít dron používat. Pokud má dron tendenci letět dopředu/dozadu, můžete ho vyvážit stisknutím vyvažovacího tlačítka nahoru/dolů. MODE 2 Ovládání směru Stoupání a klesání Pokud má dron tendenci lítat do stran, můžete ho vyvážit stisknutím tlačítka vyvažovacího tlačítko vlevo/vpravo. Dopředu dozadu Pokud má dron tendenci se otáčet můžete ho vyvážit stisknutím vyvažovacího tlačítka vpravo/vlevo.

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank Manuál - obsah Obsah... 2 Obsah balení... 2 Zprovoznění tanku... 3 Popis tanku... 3 Ovládací rozhraní... 4 Popis funkcí... 6 Resetování tanku... 7 Instalace baterií... 8 Ovládání tanku... 9 Pohybové ovládání...

Více

WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ. Návod k použití

WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ. Návod k použití WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ GF4010 Combat GYRO Návod k použití Abyste se vyhnuli potížím a užili si létání, přečtěte si pečlivě přiložený

Více

R/C HELIKOPTÉRA 14+ NÁVOD k POUŽItÍ. Představení funkcí: Bezpečnostní pravidla:

R/C HELIKOPTÉRA 14+ NÁVOD k POUŽItÍ. Představení funkcí: Bezpečnostní pravidla: 14+ R/C HELIKOPTÉRA NÁVOD k POUŽItÍ Představení funkcí: 1. Inteligentní ovládací systém (ICS) 2. Plný rozsah dálkového ovládání 3. Přesné 360 ovládání 4. Hladké přerušení úkonů 5. Nově vyvinutá elektronika

Více

Hlavní charakteristika:

Hlavní charakteristika: VĚK Hlavní charakteristika: 1. Čtyřmotorový pohon pro stabilní let, který může snadno provést jakékoli letové pohyby. 2. Modularizační konfigurace zajišťuje snadnou instalaci a opravy. 3. Integrovaný 6-osý

Více

ÚVODEM BEZPEČNOST OBSAH. Instalace baterií

ÚVODEM BEZPEČNOST OBSAH. Instalace baterií MANUÁL Věk 14+ -2- pečlivě Děkujeme, přečtěte že tento jste manuál si zakoupili a uschovejte tento produkt. ho pro Pro případ správné dalšího a bezpečné nahlédnutí. použití si prosím, ÚVODEM 12..Tento

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL VYSOCE VÝKONÁ 4-KANÁLOVÁ KVADROKOPTÉRA S KAMEROU

UŽIVATELSKÝ MANUÁL VYSOCE VÝKONÁ 4-KANÁLOVÁ KVADROKOPTÉRA S KAMEROU VĚK: 14+ UŽIVATELSKÝ MANUÁL VYSOCE VÝKONÁ 4-KANÁLOVÁ KVADROKOPTÉRA S KAMEROU Před použitím pečlivě čtěte tyto pokyny k používání a ponechte si je pro budoucí použití 1. POPIS OVLADAČE 2. NASTAVENÍ OVLADAČE

Více

NÁVOD K POUŽITÍ PARAMETRY VELIKOST VRTULNÍKU: mm MOTOR

NÁVOD K POUŽITÍ PARAMETRY VELIKOST VRTULNÍKU: mm MOTOR OD 14 LET NOVĚ MODERNIZOVANÁ VERZE REŽIM SKUTEČNÉHO SMĚRU JEDNODUŠŠÍ OVLÁDÁNÍ, SNAZŠÍ LET! KVADROKOPTÉRA NÁVOD K POUŽITÍ PARAMETRY VELIKOST VRTULNÍKU: 305 305 60 mm MOTOR 4 8520 HMOTNOST VRTULNÍKU: ~110

Více

Od 14 let 4-OSÉ LETADLO NÁVOD K OBSLUZE

Od 14 let 4-OSÉ LETADLO NÁVOD K OBSLUZE Od 14 let 4-OSÉ LETADLO NÁVOD K OBSLUZE AKROBATICKÝ PŘEMET Šestiosý gyroskop LED kontrolky Bezhlavý režim Zatlačení zpět Fotoaparát Kamera Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Abyste ho používali

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka RC Autobus s otevíracími dveřmi Název: 6 kanálový autobus Rozměry výrobku: 34 x 8 x 9 cm Rozměry Balení: 43.5 x 30 x 13 cm Materiál :ABS plast, guma, elektronika Barva: Modrá Frekvence

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka DRON FAYEE FY 801 Technická data : Počet kanálů: 5 Frekvence: 2,4G Baterie: 3.7V 300MAh Li-poly Vysílačka: 5 kanálová s trimováním Doba nabíjení: cca 25 min Doba letu: (cca 7-10 min)dosah:

Více

1. Úvodní slovo. 2. Bezpečnost -2- Důležitá upozornění: Varování

1. Úvodní slovo. 2. Bezpečnost -2- Důležitá upozornění: Varování Manuál GHz 1. Úvodní slovo Děkujeme za nákup výrobku Fleg M62. Než začnete létat, pročtěte si prosím tento manuál velmi pečlivě. Manuál nevyhazujte, ale nechte si ho pro pozdější použití. Nelétejte venku

Více

Smartphone Gimball. Uživatelská příručka (Česky)

Smartphone Gimball. Uživatelská příručka (Česky) Smartphone Gimball Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis produktu Instalace software Stáhněte a nainstalujte aplikaci Rollei nazvanou "Rollei Smart Gimbal" na svůj telefon. Aplikace podporuje

Více

R/C Helikopéra Návod k použití Před používáním výrobku čtěte pečlivě manuál (stejně tak i varování) a řiďte se podle něj.

R/C Helikopéra Návod k použití Před používáním výrobku čtěte pečlivě manuál (stejně tak i varování) a řiďte se podle něj. R/C Helikopéra Návod k použití 1. Inteligentní R/C systém 2. Plný rozsah dálkového ovládání 3. Přesné 360 ovládání 4. Hladké přerušení úkonů 5. Nově vyvinutá elektronika ukládání funkcí 6. Ochrana baterií

Více

1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu.

1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu. 1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu. 1.1 Důležité upozornění (1) Tento výrobek není hračka, jedná se o elektronické

Více

Actioncam Gimball. Uživatelská příručka (Česky)

Actioncam Gimball. Uživatelská příručka (Česky) Actioncam Gimball Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis produktu Instalace software Stáhněte a nainstalujte aplikaci Rollei nazvanou "Rollei AC Gimbal" na svůj telefon. Aplikace podporuje ios

Více

1.3 Před prvním letem (1) Oblast letu by se měla nacházet v otevřeném prostoru a doporučujeme minimálně 5 x 5 x 5 m.

1.3 Před prvním letem (1) Oblast letu by se měla nacházet v otevřeném prostoru a doporučujeme minimálně 5 x 5 x 5 m. Poznámka: 1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu. 1.1 Důležité upozornění (1) Tento výrobek není hračka, jedná se o elektronické

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Dron DM 005 Hlavní funkce Použití čtyř os s rotory umožnuje modelu flexibilnější pohyb, rychlost a relativně silnější odolnost vůči poryvům větru. Umožnuje létání ve venkovním prostředí

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Dron SKY VAMPIRE s HD kamerou Specifikace produktu: Rozměry: 630 x 630 x 160 mm Akumulátor Li-pol 1200 mah 7.4V Doba letu: cca 6-8 minut Čas nabíjení: cca 90 min Dosah vysílače 2.4

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Dron L5 s HD WIFI kamerou Tank T-34 / 85 v měřítku 1:16 1 Informace k provozu rc-modelu Dálkové ovládání ztrácí svou účinnost v případě, že jsou baterie vybité. Rc-model má potíže

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte HCP-01 4,3palcová přenosná video lupa pomáhá lidem se zrakovým postižením při čtení tištěného obsahu. Pro pohodlnější čtení může být lupa připojena k televizi

Více

T615. Model ponorky obj. č kanálový vysílač. Doba nabíjení: 35 minut Autonomní provoz: 40 minut

T615. Model ponorky obj. č kanálový vysílač. Doba nabíjení: 35 minut Autonomní provoz: 40 minut T615 Model ponorky obj. č. 105 73 49 3-kanálový vysílač Pohon pomocí 3 motorů Používejte pouze v uzavřených nádržích. Délka: 140 mm Šířka: 35 mm Výška: 48 mm Hmotnost: 85 g Hloubka ponoru: 0,5 m Rychlost:

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Dron Striker XA-6 Rozměry: 38x38cm Dálkové ovládání: 2,4Ghz Doba letu 8-10 minut Doba nabíjení cca 60-90 minut Kapacita akumulátoru 500mAh Funkce: "Easy Return" Funkce: akrobacie Funkce:

Více

I/R Helikoptéra. Manuál TECHNICKÉ PARAMETRY

I/R Helikoptéra. Manuál TECHNICKÉ PARAMETRY I/R Helikoptéra Manuál! VAROVÁNÍ: NEBEZPEČNÍ UDUŠENÍ balení obsahuje malé části. Není vhodné pro děti mladší 8 let. RADY 1. Nikdy nenavlhčujte elektrické části, mohlo by to vést ke zkratu. 2. Nepoužívejte

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Syma X5HC (2MP kamera, 2.4GHz, barometrický výškoměr) 1 Hlavní funkce Použití čtyř os s rotory umožnuje modelu flexibilnější pohyb, rychlost a relativně silnější odolnost vůči poryvům

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení

Vítejte. Přehled. Obsah balení Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte Děkujeme Vám za nákup přenosné video lupy. Prosíme o přečtení tohoto návodu. Jeho obsah Vám pomůže, abyste mohli lupu používat, jak nejlépe je to možné.

Více

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze Calisto 7200 Hlasitý USB telefon Návod k obsluze Obsah Přehled 3 Připojení k počítači 4 Každodenní používání 5 Zapínání 5 Hlasitost 5 Vypnutí a zapnutí mikrofonu 5 Přijetí nebo ukončení hovoru 5 Chování

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

Prezentace produktu. Co je to 2.0? Druhá generace kvadrikoptéry firmy Parrot. Jak to funguje?

Prezentace produktu. Co je to 2.0? Druhá generace kvadrikoptéry firmy Parrot. Jak to funguje? Školící příručka Prezentace produktu Co je to 2.0? Druhá generace kvadrikoptéry firmy Parrot. Jak to funguje? Zařízení si vytváří svoji vlastní Wi-Fi síť a je ovládáno pomocí smartphonu nebo tabletu. AR.Drone

Více

I/R Helikoptéra. Manuál TECHNICKÉ PARAMETRY

I/R Helikoptéra. Manuál TECHNICKÉ PARAMETRY I/R Helikoptéra Manuál! VAROVÁNÍ: NEBEZPEČNÍ UDUŠENÍ balení obsahuje malé části. Není vhodné pro děti mladší 8 let. RADY 1. Nikdy nenavlhčujte elektrické části, mohlo by to vést ke zkratu. 2. Nepoužívejte

Více

i-spy tank Tank na dálkové ovládání pomocí iphone Uživatelský manuál

i-spy tank Tank na dálkové ovládání pomocí iphone Uživatelský manuál i-spy tank Tank na dálkové ovládání pomocí iphone Uživatelský manuál Obsah balení Příprava Navštivte App Store Dejte vyhledávat "i-spy toys", zdarma stáhněte a nainstalujte Zapněte výrobek Jděte do nastavení

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Quadrocopter AM X51. Obj. č.: Obsluha dálkového ovládání. Popis a ovládací prvky dálkového ovládání

Quadrocopter AM X51. Obj. č.: Obsluha dálkového ovládání. Popis a ovládací prvky dálkového ovládání Popis a ovládací prvky dálkového ovládání Quadrocopter AM X51 Obj. č.: 127 07 04 1. Levá ovládací páka 2. Pravá ovládací páka 3. Trimr A 4. Trimr B 5. Trimr C 6. Trimr D 7. Anténa 8. Vypínač ON/OFF 9.

Více

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1 Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE Git1 TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96655 SONY CMOS IMX322 Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 12MP (4032*3024)

Více

P805 COOL VAROVÁNÍ: Návod k použití. www.toy.cz Příslušenství a další produkty www.toy.cz Příslušenství a další produkty www.toy.

P805 COOL VAROVÁNÍ: Návod k použití. www.toy.cz Příslušenství a další produkty www.toy.cz Příslušenství a další produkty www.toy. www.toy.cz Příslušenství a další produkty www.toy.cz Příslušenství a další produkty www.toy.cz 1054 P805 COOL Návod k použití Abyste se vyhnuli potížím a užili si létání, přečtěte si pečlivě přiložený

Více

Bezpečnostní GSM alarm systém. Zkrácený UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Bezpečnostní GSM alarm systém. Zkrácený UŽIVATELSKÝ MANUÁL Bezpečnostní GSM alarm systém Zkrácený UŽIVATELSKÝ MANUÁL První zapnutí Vložte kartu SIM do hlavní jednotky, zapojte kabely a správně namontujte GSM anténu. Potom zapojte napájecí adapter do napájení.

Více

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Tento produkt je bezdrátové dálkové ovládání, které umožňuje uživateli uvolnit závěrku fotoaparátu

Více

TANKY (99811) 6102 (98803) 6106 (99809) (99814) (99815) 9101 (99807)

TANKY (99811) 6102 (98803) 6106 (99809) (99814) (99815) 9101 (99807) TANKY 6105-2 (99811) 6102 (98803) 6106 (99809) 6101-2 (99814) 6106-2 (99815) 9101 (99807) Maximální sklon 45 Simulace zpětného tahu Jízda ve všech směrech Otáčení kanónu do 280 UPOZORNĚNÍ! Nehrajte si

Více

Zhiyun Evolution. Uživatelská příručka. Obsah balení: Popis zařízení

Zhiyun Evolution. Uživatelská příručka. Obsah balení: Popis zařízení Zhiyun Evolution Obsah balení: 1. 1 EVOLUTION 3osý ruční stabilizátor pro GoPro 2. 1 Nabíjecí kabel pro kameru 3. 1 Ochranná fólie na kameru 4. 1 Micro USB kabel 5. 1 Přihrádka na baterii 6. 1 Výstupní

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

Rollei Compact Timer Remote Controll

Rollei Compact Timer Remote Controll Rollei Compact Timer Remote Controll Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis prvků ovladače: 1. Konektor 6. SET (NASTAVENÍ) 2. Kabel 7. Podsvícení / zámek 3. Dvoubarevný LED indikátor 8. Kurzorové

Více

Ovladač Anténa Náhradní vrtule Manuál

Ovladač Anténa Náhradní vrtule Manuál www.toy.cz Příslušenství + další produkty www.toy.cz Příslušenství + další produkty www.toy.cz TM Návod k použití Hlavní rysy: - Plně funkční digitální proporční rádiové ovládání - Přesné ovládání rychlosti

Více

Vhodné pro věkovou kategorii od 14 let PŘÍRUČKA K 2.4G KVADROKOPTÉŘE

Vhodné pro věkovou kategorii od 14 let PŘÍRUČKA K 2.4G KVADROKOPTÉŘE Vhodné pro věkovou kategorii od 14 let PŘÍRUČKA K 2.4G KVADROKOPTÉŘE Vrtule B Vrtule A Vrtule B Napájecí adaptér Nabíječka Vrtule A Vypínač Tlačítko přepnutí rychlosti Vyrovnávač Plynová páčka Vyrovnávání

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

Uživatelský manuál Akční kamera

Uživatelský manuál Akční kamera Uživatelský manuál Akční kamera Obsah Poznámky Seznam dílů Popis Instalace Jak používat vodotěsné pouzdro Instalace baterie a zapnutí/vypnutí Nabíjení baterie a připojení k počítači Připevnění k držáku

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

G360 Stabilizátor kamery. Kompatibilní se Samsung Gear 360 / Kodak PIXPRO SP360 / Kodak PIXPRO SP360 4k / Sony FDR-X3000 atd.

G360 Stabilizátor kamery. Kompatibilní se Samsung Gear 360 / Kodak PIXPRO SP360 / Kodak PIXPRO SP360 4k / Sony FDR-X3000 atd. G360 Stabilizátor kamery Guilin FeiYu Technology Incorporated Company Uživatelská příručka CZ v. 1.01 Kompatibilní se Samsung Gear 360 / Kodak PIXPRO SP360 / Kodak PIXPRO SP360 4k / Sony FDR-X3000 atd.

Více

Vestavěný hudební system

Vestavěný hudební system Vestavěný hudební system 10031947 10031948 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

IP kamerový modul Lawmate PV-DY10i

IP kamerový modul Lawmate PV-DY10i IP kamerový modul Lawmate PV-DY10i Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

HB-8242HP Magnetic bike TIRO 30

HB-8242HP Magnetic bike TIRO 30 HB-822HP Magnetic bike TIRO 30 Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku! Prosíme, pozorně si přečtěte následující instrukce v návodu krok po kroku. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE Tento stroj je určen pouze k domácímu

Více

VISUO dron XS809H. Věk obsluhy: 14 a více. Uživatelská příručka

VISUO dron XS809H. Věk obsluhy: 14 a více. Uživatelská příručka Věk obsluhy: 14 a více VISUO dron XS809H Uživatelská příručka Před prvním použitím si pečlivě přečtěte tento návod a uschovejte si ho i pro pozdější použití 1. ŘÍDÍCÍ PRVKY 2. NASTAVENÍ OVLADAČE DRONU

Více

Multi-dotykový 10,1" LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T

Multi-dotykový 10,1 LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T Multi-dotykový 10,1" LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T Drazí zákazníci Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si vybrali náš TFT LCD monitor. Tento výrobek obsahuje integrované obvody, má nízkou spotřebu

Více

NannyCam V24 NÁVOD K 1 POUŽITÍ

NannyCam V24 NÁVOD K 1 POUŽITÍ NannyCam V24 NÁVOD K 1 POUŽITÍ OBSAH BALENÍ: Rodičovská jednotka s displejem + síťový adaptér Dětská jednotka (kamera) + síťový adaptér Návod k použití POPIS DĚTSKÉ JEDNOTKY: 1. Světelný senzor 2. Čočka

Více

PHV 133012/ PHV 133014. Uživatelský manuál

PHV 133012/ PHV 133014. Uživatelský manuál PHV 133012/ PHV 133014 Uživatelský manuál Děkujeme vám za zakoupení digitálního Brinno kukátka PHV1330! Brinno kukátko využívá pro zobrazení LCD panel, který je umístěný na vašich dveřích. Ukazuje jasný

Více

DÁLKOVÝ OVLADAČ MAGIC MOTION

DÁLKOVÝ OVLADAČ MAGIC MOTION NÁVOD K OBSLUZE DÁLKOVÝ OVLADAČ MAGIC MOTION Před uvedením zařízení do provozu si pečlivě prostudujte tento návod a uložte jej pro budoucí potřebu. AN-MR200 Dálkový ovladač Magic Motion (AKB732955) Hardwarový

Více

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G pro Sony

Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G pro Sony Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G pro Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Začínáme Popis zařízení 1. Gumová krytka 2. Micro USB port 3. Skupina B 4. Skupina A / Nastavení vlastní funkce 5.

Více

Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly

Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly Instalace světýlek Vyndejte světýlka z obalu. Ozdobte jimi stromeček ze všech nebo pouze z jedné strany tak, aby byla rovnoměrně rozmístěna. Začínejte vždy

Více

R/C auto Mercedes-Benz Actros + auto AMG GT (1:24)

R/C auto Mercedes-Benz Actros + auto AMG GT (1:24) NÁVOD R/C auto Mercedes-Benz Actros + auto AMG GT (1:24) Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste zakoupil výrobek auto na dálkové ovládání. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit, rádi

Více

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android)

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) 1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) Zařízení s operačním systémem ios (ipad): 1. Stažení aplikačního softwaru Přes ipad se připojte k itunes Store a spusťte Pafers. Přečtěte si instrukce a stáhněte

Více

Uživatelská příručka MASTER FX-8G

Uživatelská příručka MASTER FX-8G Uživatelská příručka MASTER FX-8G Obsah Obsah... 2 Úvod... 3 Počáteční upozornění... 3 Zacházení s bateriemi... 3 Příprava před vzletem... 4 Přidělání ochrany vrtulí... 5 Seznámení se s ovladačem... 5

Více

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 Rychlý

Více

Uživatelský návod - 1 -

Uživatelský návod - 1 - Uživatelský návod - 1 - Popis - 2 - Aplikace Gemie pro mobilní telefon Stáhněte si aplikaci podle typu vašeho mobilního telefonu: - Android Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gudsen.genie

Více

www.mojenakupy.cz Skrytá kamera v budíku s detekcí pohybu, záznamem na SD kartu a dálkovým ovládáním, typ 6382

www.mojenakupy.cz Skrytá kamera v budíku s detekcí pohybu, záznamem na SD kartu a dálkovým ovládáním, typ 6382 www.mojenakupy.cz Skrytá kamera v budíku s detekcí pohybu, záznamem na SD kartu a dálkovým ovládáním, typ 6382 návod k použití Vážení zákazníci, před použitím kamery si prosím přečtěte tento návod. Základní

Více

CHYTRÁ ETHERNETOVÁ BRÁNA BEG200 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

CHYTRÁ ETHERNETOVÁ BRÁNA BEG200 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA CHYTRÁ ETHERNETOVÁ BRÁNA BEG200 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA BEG200 Aplikace BeeWi SmartPad: Děkujeme vám za zakoupení BEG200 Smart Gateway od BEEWI. Přečtěte si prosím následující pokyny, kde se dozvíte, jak

Více

NannyCam H32. Návod k 1 použití

NannyCam H32. Návod k 1 použití NannyCam H32 Návod k 1 použití Obsah balení: Rodičovská jednotka s displejem + síťový adaptér Dětská jednotka (kamera) + síťový adaptér Návod k použití Popis dětské jednotky: 1. Světelný senzor 2. Čočka

Více

Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou

Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz Rychlý průvodce www.spyobchod.cz

Více

Manuál pro uživatele OS Android. *pro aplikaci CONNECTED WATCH

Manuál pro uživatele OS Android. *pro aplikaci CONNECTED WATCH Manuál pro uživatele OS Android *pro aplikaci CONNECTED WATCH Obsah 1. Jak používat hodinky 2. Párování hodinek s telefonem 1. KROK 1: příprava hodinek pro spárování 2. KROK 2: stáhnutí aplikace Connected

Více

Stručný manuál pro Zhiyun Tech Smooth 3. Děkujeme, že jste si u nás zakoupili tento produkt

Stručný manuál pro Zhiyun Tech Smooth 3. Děkujeme, že jste si u nás zakoupili tento produkt Stručný manuál pro Zhiyun Tech Smooth 3 Děkujeme, že jste si u nás zakoupili tento produkt Obsah balení 1) 3-osý gimbál Smooth 3 2) MikroUSB kabel 3) Přehrádka pro baterii 4) Li-Ion baterie 26650 Krátký

Více

Kovová minikamera do auta, 1080p

Kovová minikamera do auta, 1080p Kovová minikamera do auta, 1080p Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis zařízení

Více

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH Uživatelská příručka 33040 Při používání modelu 33040 se řiďte následuj ícími pokyny 1. Zařízení 33040 zapněte tlačítkem napájení umístěným na jeho spodní

Více

Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako nikdy předtím. Manuál. Použij svůj ipod touch, iphone nebo ipad jako své Bluetooth ovládání.

Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako nikdy předtím. Manuál. Použij svůj ipod touch, iphone nebo ipad jako své Bluetooth ovládání. Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako nikdy předtím Manuál Použij svůj ipod touch, iphone nebo ipad jako své Bluetooth ovládání. Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DCH-200 Vhodné pro děti od 14 let UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA WWW.DENVER-ELECTR0NICS.COM Před použitím dronu si prosím pečlivě přečtěte tuto Uživatelskou příručku. 1 1. NÁVOD K OBSLUZE Přečtěte si prosím pozorně

Více

Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G Pro Canon a Nikon

Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G Pro Canon a Nikon Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G Pro Canon a Nikon Uživatelská příručka www.rollei.cz Začínáme Popis zařízení 1. Gumová krytka 2. Micro USB port 3. Skupina B 4. Skupina A / Nastavení vlastní

Více

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál SP-1101W Skrátený inštalačný manuál 06-2014 / v1.2 1 I. Informace o výrobku... 3 I-1. Obsah balení... 3 I-2. Přední panel... 3 I-3. Stav LED indikátoru... 4 I-4. Tlačítko stavu přepínače... 4 I-5. Typový

Více

Bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem QL DSIT012

Bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem QL DSIT012 1503564473 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem QL DSIT012 1. POPIS I. Popis produktu Tento prezentér je vynikající nástroj pro PPT prezentace. S ním můžete interagovat s publikem

Více

Motorola MC35 stručný návod k použití

Motorola MC35 stručný návod k použití Motorola MC35 stručný návod k použití Obecný popis Obr.1 obecný popis 1. LCD Dotykový displej 2. GSM Stav/Signalizace LED 3. Tlačítko ovládání hlasitosti 4. Přepínač Kamera/Čárový kód 5. Tlačítko Reset

Více

SUV KAJENE NEW S 2.4G DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM. Návod k sestavení.

SUV KAJENE NEW S 2.4G DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM. Návod k sestavení. SUV KAJENE NEW S 2.4G DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM Návod k sestavení www.bezvazbozi.cz Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. 1 2 Obr. 3-6: Oba motory nasaďte na

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka LH- X13 Technická specifikace: Hmotnost: 200 g- Rozměr: 19x19 cm - Li-pol akumulátor 3.7V 250 mah - USB nabíjení - Doba letu cca 6 min. - Digitální trimování - Auto kalibrace gyroskopu

Více

Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako nikdy předtím. Manuál. Použij svůj ipod touch, iphone nebo ipad jako své Bluetooth ovládání.

Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako nikdy předtím. Manuál. Použij svůj ipod touch, iphone nebo ipad jako své Bluetooth ovládání. Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako nikdy předtím Manuál El-5627 Použij svůj ipod touch, iphone nebo ipad jako své Bluetooth ovládání. Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi

Více

Alarm proti ztrátě- návod na použití

Alarm proti ztrátě- návod na použití Alarm proti ztrátě- návod na použití Hlídání mobilního telefonu Hlídání domácích mazlíčků Hlídání dětí Volná regulace a kontrola ve vzdálenosti 0-25 metrů (tato vzdálenost je aktuální, pokud mezi přijímačem

Více

Selfie tyč 3.0. Uživatelská příručka.

Selfie tyč 3.0. Uživatelská příručka. Selfie tyč 3.0 Uživatelská příručka www.rollei.cz Začínáme Rollei aplikace Smart Gimbal Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Rollei "Smart Gimbal" na svůj smartphone. Tato aplikace poskytuje funkce pro

Více

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka DVR68WIFI Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka Uživatelská příručka DVR kamera je určena k instalaci ke zpětnému zrcátku - profesionální řešení. Obsah Obsah... 2 Technické specifikace... 2 Popis

Více

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 ZAČÍNÁME Popis a ovládací prvky 1. Vypínač/spoušť 2. Kontrolka LED 3. Reproduktor 4. USB port 5. Objektiv 6. Slot pro mikrokartu SD 7. Mikrofon 8. Displej LCD 9. Připojení

Více

Vlastnosti a funkce. -Upozornění-

Vlastnosti a funkce. -Upozornění- Příručka uživatele Vlastnosti a funkce o Walkie Talkie hodinky o Vícekanálové zařízení (kanály se liší v různých zemích) o Dosah až 6 km dle terénu a prostředí v otevřené krajině bez překážek, profilu

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Výletní jachta Happycow 777 2.4 Ghz Loďka je speciálně konstruovaná pro použití v bazénech o rozměrech od 2 x 2m do 25 x 25m. Nejde o žádného závodního dravce, ale o lodičku, kterou

Více

Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků.

Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. Obr. 1: Sejměte lepící pásku. Obr. 2: Přišroubujte spodní rám. 1 2 Obr. 3: Odstraňte plastové pásky. Obr. 4 a 5:

Více

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Spojka Zámek pohled shora pohled zespoda Otvory pro montáž kazety Otvor pro kabeláž Montážní otvor pro samořezné šrouby základna dálkový ovladač 2x metrický

Více

Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6

Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6 Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál

SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál 05-2014 / v1.0 1 I. Informace o produktu I-1. Obsah balení Smart Plug Switch Zkrácený instalační manuál CD s rychlým instalačním průvodcem I-2. Přední panel

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BAVORÁČEK S VODÍCÍ TYČÍ

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BAVORÁČEK S VODÍCÍ TYČÍ DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BAVORÁČEK S VODÍCÍ TYČÍ NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového

Více

VQDV03. Příručka uživatele

VQDV03. Příručka uživatele VQDV03 Příručka uživatele Děkujeme Vám, že jste si zakoupili tuto sportovní kameru. Prosím, přečtěte si pečlivě následující provozní instrukce. Nutné pro správné používání a provozování kamery. Doporučujeme

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Bezdrátový měřič spotřeby HA-104

NÁVOD K OBSLUZE. Bezdrátový měřič spotřeby HA-104 NÁVOD K OBSLUZE Bezdrátový měřič spotřeby HA-104 Obsah balení 1) Hlavní jednotka 2) Bezdrátový vysílač + čidlo 3) USB mini / USB 2.0 kabel Popis produktu Zařízení slouží k bezdrátovému měření spotřeby

Více

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka DVRS02WIFI Full HD sportovní kamera, WI-FI Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení tohoto zařízení. Než začnete produkt používat, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k maximalizaci jeho výkonu

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka S3 DRON S WIFI KAMEROU Technická data dronu na dálkové ovládání: Rozměr: 580x580 mm, výška cca 100 mm Doba letu 6,5 minuty Dosah vysílače 100 metrů Tlačítko kompas/návrat Letecká kamera

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002

Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002 Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více