USNESENO č. 64/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENO č. 64/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje"

Transkript

1 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Mgr. Zdeněk Žabokrtský JUDr. Milan Novák (příchod v 15:05 hod.) Ing. Ladislav Pyskatý tajemník Jaroslava Pleslová zapisovatelka Přizváni: Ludmila Cabalková vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a TV Jaroslav Tichý vedoucí odboru správy majetku Bc. František Vogl vedoucí odboru sociálních věcí Program: 1. Povolení MŠ Láň, Rychnov n. Kn. žádat o dotaci MaS Splav o.s., Skuhrov n. Bělou. 2. Schválení účelového peněžitého daru pro MŠ Čtyřlístek, Rychnov n. Kn. 3. Schválení účelových peněžitých darů pro ZŠ Javornická, Rychnov n. Kn. 4. Žádost MŠ Čtyřlístek, Rychnov n. Kn., MŠ Kytička, Rychnov n. Kn., MŠ Láň, Rychnov n. Kn., MŠ Sluníčko, Rychnov n. Kn. a MŠ Klíček, Rychnov n. Kn. o povolení výjimky z počtu dětí na školní rok Odpisové plány škol a školských zařízení na rok Souhlas se změnou nájemce v čp. 1652, Javornická ul., Rychnov n. Kn. 7. Dohody o ukončení nájmu bytu, přidělení bytu. 8. Souhlas s konáním sportovní akce Terénní triathlon a 3athlon man. 9. Žádost MODELKLUBU RK, Rychnov n. Kn. o prominutí nájemného za pronájem nebytových prostor v bývalé škole v přírodě pro r Nájem p.p.č. 1135/2, p.p.č. 1144/26 a p.p.č. 2945/4 v k.ú. Rychnov n. Kn. 11. Žádost Českého červeného kříže oblastní spolek, Rychnov n. Kn. o poskytnutí nebytových prostor v bývalé škole v přírodě za účelem skladu humanitární pomoci. 12. Plná moc JUDr. Miloslavu Tuzarovi k zastupování v exekučním řízení proti MVDr. Janu Prchalovi. 13. Žádost MVDr. Františka Bartoše o anulování usnesení RM č. 56/11 ze dne Návrh na zřízení dozorčí rady a na jmenování členů a návrh na schválení změn a úplného znění zakladatelské listiny společnosti Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. 15. Návrh na schválení Komise sociální a jednacího řádu komise. 16. Prodej referentských vozidel MěÚ Rychnov n. Kn. 17. Schválení výroční zprávy dle zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. 18. Návrh na schválení změn a úplného znění zakládací listiny společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s. 19. Výpověď mandátní smlouvy ze dne uzavřené se společností GrECo International, poradenství pro riziko a pojištění s.r.o., Praha.

2 2 20. Žádost firmy ACTIV Parking s.r.o., Praha o odložení termínu úhrady smluvní pokuty za nedodržení garantovaného výnosu z Městského parkovacího systému za r Oznámení společného jednání o návrhu Změny č. 12 Územního plánu města Rychnov n. Kn. 22. Uzavření Dodatku č. 6 Smlouvy o zajištění městské hromadné dopravy a poskytování příspěvku na krytí ztrátovosti a uzavření Smlouvy o zajištění svozu a rozvozu občanů města a poskytnutí příspěvku na krytí ztrátovosti s firmou AUDIS BUS s.r.o., Rychnov n. Kn. 23. Oznámení Ing. Pavla Rathouského, Rychnov n. Kn. o vzdání se členství ve správní radě Nadačního fondu F. M. Pelcla, Rychnov n. Kn. Jednání Rady města Rychnova nad Kněžnou zahájil ve 14:00 hod. starosta města Ing. Jan Skořepa. K návrhu programu nebyly vzneseny připomínky ani jiné doplňující návrhy. K bodu č.1: Povolení MŠ Láň, Rychnov n. Kn. žádat o dotaci MaS Splav o.s., Skuhrov n. Bělou. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 64/11 povoluje Mateřské škole Láň, Rychnov n. Kn., Českých bratří 1387 žádat MaS Splav o.s., Skuhrov n. Bělou o dotaci na II. etapu rekonstrukce WC, dle předloženého návrhu. K bodu č.2: Schválení účelového peněžitého daru pro MŠ Čtyřlístek, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 65/11 účelový peněžitý dar Mateřské škole Čtyřlístek, Rychnov n. Kn., Mírová 1487 od firmy Vrata Novák ve výši, dle předloženého návrhu. K bodu č.3: Schválení účelových peněžitých darů pro ZŠ Javornická, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky.

3 USNESENO č. 66/11 3 účelové peněžité dary Základní škole, Javornická 1596, Rychnov n. Kn. od paní J. Hlaváčkové, pana T. Franka, Věry a Pavla Novákových a od firmy MATRIX a.s. ve výši, dle předloženého návrhu. K bodu č.4: Žádost MŠ Čtyřlístek, Rychnov n. Kn., MŠ Kytička, Rychnov n. Kn., MŠ Láň, Rychnov n. Kn., MŠ Sluníčko, Rychnov n. Kn. a MŠ Klíček, Rychnov n. Kn. o povolení výjimky z počtu dětí na školní rok Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 67/11 povoluje na základě žádostí Mateřské školy Čtyřlístek, Rychnov n. Kn., Mírová 1487, Mateřské školy Kytička, Rychnov n. Kn., B. Němcové 648, Mateřské školy Láň, Rychnov n. Kn., Českých bratří 1387, Mateřské školy Sluníčko, Rychnov n. Kn., Javornická 1379 a Mateřské školy Klíček, Rychnov n. Kn., Na Drahách 129 a zák. č. 561/2004 Sb., 23, odst. 3 výjimku z počtu dětí ve třídách MŠ na školní rok , dle předloženého návrhu. K bodu č.5: Odpisové plány škol a školských zařízení na rok Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 68/11 5 pro, 1 se zdržel (p. Erben) odpisový plán Mateřské školy Kytička, Rychnov n. Kn., B. Němcové 648, Mateřské školy Sluníčko, Rychnov n. Kn., Javornická 1379, Mateřské školy Láň, Rychnov n. Kn., Českých bratří 1387, Mateřské školy Čtyřlístek, Rychnov n. Kn., Mírová 1487, Mateřské školy Klíček, Rychnov n. Kn., Na Drahách 129, Základní školy, Rychnov n. Kn., Masarykova 563, Základní školy, Rychnov n. Kn., Javornická 1596, Základní školy a mateřské školy Roveň 60, Rychnov n. Kn., Domu dětí a mládeže, Rychnov n. Kn., Poláčkovo nám. 88 a Základní umělecké školy, Rychnov n. Kn., Panská 1492 na rok 2011, dle předložených návrhů. K bodu č.6: Souhlas se změnou nájemce v čp. 1652, Javornická ul., Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky.

4 USNESENO č. 69/11 souhlasí 4 se změnou nájemce na bytovou jednotku B7, 42 v domě čp (20 BJ), ul. Javornická, Rychnov n. Kn. Na místo manželů Martiny a Luďka Havranových, nastoupí pan Roman Obadálek, bytem Rychnov n. Kn. K bodu č.7: Dohody o ukončení nájmu bytu, přidělení bytu. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 70/11 1) dohodu o ukončení nájmu bytu s paní Martinou Morrisovou, bytem Rychnov n. Kn. na byt č. 13 v čp. 834, ul. Na Drahách, Rychnov n. Kn. ke dni ) dohodu o ukončení nájmu bytu s panem Mgr. Martinem Vlasákem, bytem Rychnov n. Kn. na byt č. 15 v čp. 1559, ul. Městská Habrová, Rychnov n. Kn. ke dni ) dohodu o ukončení užívání bytu s panem Josefem Vondráčkem, bytem Rychnov n. Kn. na byt č. 6 v čp. 832, ul. Na Drahách, Rychnov n. Kn. ke dni ) na základě doporučení bytové komise ze dne uzavření nájemní smlouvy na byt č. 15 o vel. 1+1 v čp. 1559, Městská Habrová, Rychnov n. Kn. s paní Alenou Lubasovou, bytem Kvasiny. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou od do s předplacením nájemného částkou ,-- Kč. K bodu č.8: Souhlas s konáním sportovní akce Terénní triathlon a 3athlon man. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 71/11 souhlasí 1. s konáním prvního ročníku Terénního triathlonu dne pod záštitou 3- athlon clubu RK dle předloženého oznámení o konání sportovní akce. 2. s konáním prvního ročníku dlouhého triatlonu, rozloženého do tří dnů - 3athlon man pod záštitou 3-athlon clubu RK dle předloženého oznámení o konání sportovní akce. Start třídenního závodu bude zahájen dne na koupališti v lese Včelný a zakončen bude dne okolo 19. hodiny na rychnovském Starém náměstí, kde bude umístěn start i cíl RYCHNOV CLASSIC MARATHONU. 3. s poskytnutím:

5 5 - p.p.č. 2242/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. (koupaliště) pro zajištění zázemí soutěží, které proběhnou ve dnech a pod záštitou 3-athlon clubu RK, zastoupeného panem Janem Jelínkem, bytem Rychnov n. Kn. - části veřejného prostranství v horní polovině Starého náměstí-část p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. pro zajištění startu a cíle RYCHNOV CLASSIC MARATHONU dne pod záštitou 3-athlon clubu RK, zastoupeného panem Janem Jelínkem, bytem Rychnov n. Kn. K bodu č.9: Žádost MODELKLUBU RK, Rychnov n. Kn. o prominutí nájemného za pronájem nebytových prostor v bývalé škole v přírodě pro r Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Po krátké diskusi se radní rozhodli pro neschválení prominutí nájemného MODELKLUBU RK s tím, že k výši nájemného bude přihlédnuto při souhrnném projednání žádostí o poskytnutí příspěvků z rozpočtu města pro rok USNESENO č. 72/11 I. ne prominutí nájemného za rok 2011 ve výši 9.600,-- Kč z nebytových prostor o výměře cca 490 m 2 nacházejících se ve II. NP pavilonu C1, C2 na p.p.č. 2215/37 v Rychnově n. Kn. (bývalá škola v přírodě) nájemci MODELKLUB RK, Fáborského 1006, Rychnov n. Kn. s tím, že k výši nájemného bude přihlédnuto při souhrnném projednání žádostí o poskytnutí příspěvků z rozpočtu města pro rok a II. ukládá místostarostce města Ing. Michaele Zimové informovat dle výše uvedeného MODELKLUB RK. K bodu č.10: Nájem p.p.č. 1135/2, p.p.č. 1144/26 a p.p.č. 2945/4 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 73/11 nájem p.p.č. 1135/2 o výměře 158 m 2, p.p.č. 1144/26 o výměře 64 m 2 a p.p.č. 2945/4 o výměře 251 m 2, nacházející se v k.ú. Rychnov n. Kn. od podílových spoluvlastníků paní Marie Duzbábkové, bytem Rychnov n. Kn., pana Josefa Ješiny, bytem Rychnov n. Kn. a pana Ivana Kulhavého, bytem Rychnov n. Kn. - pozemky pod částí stavby komunikace a částí stavby chodníků v ulici Na Drahách. Nájemní poměr bude uzavřen na dobu neurčitou, tříměsíční výpovědní lhůta, roční nájemné ve výši 20,-- Kč/m 2 /rok.

6 6 K bodu č.11: Žádost Českého červeného kříže oblastní spolek, Rychnov n. Kn. o poskytnutí nebytových prostor v bývalé škole v přírodě za účelem skladu humanitární pomoci. Starosta seznámil radní s žádostí ČČK oblastního spolku. Po krátké diskusi se radní rozhodli uložit OSM zveřejnit záměr města na výpůjčku požadovaných nebytových prostor. USNESENO č. 74/11 I. vzala na vědomí žádost Českého červeného kříže oblastní spolek, se sídlem Panská 79, Rychnov n. Kn. o poskytnutí nebytových prostor v bývalé škole v přírodě za účelem skladu humanitární pomoci. a II. ukládá odboru správy majetku zveřejnit záměr města Rychnova n. Kn. vypůjčit nebytové prostory v I. NP pavilonu C1,C2 na p.p.č. 2215/37 v k.ú. Rychnov n. Kn., Městská Habrová, místnost o výměře 16 m 2. K bodu č.12: Plná moc JUDr. Miloslavu Tuzarovi k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou v exekučním řízení proti MVDr. Janu Prchalovi. Starosta seznámil radní se zněním plné moci. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 75/11 plnou moc JUDr. Miloslavu Tuzarovi k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou v exekučním řízení proti MVDr. Janu Prchalovi. K bodu č.13: Žádost MVDr. Františka Bartoše o anulování usnesení RM č. 56/11 ze dne Starosta seznámil radní s písemnou žádostí MVDr. Bartoše. Po krátké diskusi se radní shodli na níže uvedeném usnesení. (v 15:05 hod. příchod JUDr. Nováka) 7 pro USNESENO č. 76/11 I. vzala na vědomí žádost MVDr. Františka Bartoše o anulování usnesení RM č. 56/11 ze dne

7 a II. potvrzuje 7 znění usnesení RM č. 56/11 ze dne K bodu č.14: Návrh na zřízení dozorčí rady a na jmenování členů a návrh na schválení změn a úplného znění zakladatelské listiny společnosti Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Starosta seznámil radní s návrhem na jmenování členů dozorčí rady a změnami a úplným zněním zakladatelské listiny společnosti Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Nebyly žádné připomínky. 7 pro USNESENO č. 77/11 I. projednala a doporučuje ZM 1. schválit zřízení dozorčí rady u společnosti Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. 2. jmenovat členy dozorčí rady společnosti Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Rychnov n. Kn. Ing. Jana Skořepu, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou, Dlouhá Ves, Mgr. Janu Drejslovou, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou a Ing. Michaelu Zimovou, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou. 3. schválit změny a úplné znění zakladatelské listiny společnosti Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., dle předloženého návrhu. a II. potvrzuje znění usnesení RM č. 430/10 ze dne , tj. souhlasí s vypsáním výběrového řízení na funkci jednatele společnosti Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. K bodu č.15: Návrh na schválení Komise sociální a jednacího řádu komise. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru sociálních věcí a návrh jednacího řádu. Nebyly žádné připomínky. (v 15:30 hod. odchod místostarostky Ing. Zimové) bod 1. bod 2. USNESENO č. 78/11 1. Komisi sociální ve složení: předseda - MUDr. Karel Jakoubek, členové Ing. Jan Skořepa, MUDr. Zuzana Holcová, MUDr. Markéta Štruplová, MUDr. Zdeněk Princ, Ing. Ivana Podlešáková a Bc. Hana Skořepová, tajemník Bc. František Vogl. 2. jednací řád Komise sociální, dle předloženého návrhu.

8 K bodu č.16: Prodej referentských vozidel MěÚ Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 79/11 vzala na vědomí 8 1. prodej havarovaného osobního vozu zn. SEAT Toledo RKH za cenu ,-- Kč firmě Andres, Jaromír Andres, Jiráskova 1997, Pardubice. 2. prodej osobního vozu zn. SEAT Toledo 1H za cenu ,-- Kč firmě DB AUTO prodej ojetých vozů, Daniel Balcar, U Daliborky 800, Žamberk. K bodu č.17: Schválení výroční zprávy dle zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 80/11 výroční zprávu dle zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, dle předloženého návrhu. K bodu č.18: Návrh na schválení změn a úplného znění zakládací listiny společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s. Starosta seznámil radní se změnami a úplným zněním zakládací listiny společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 81/11 projednala a doporučuje ZM ke schválení změny a úplné znění zakládací listiny společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s., dle předloženého návrhu. K bodu č.19: Výpověď mandátní smlouvy ze dne uzavřené se společností GrECo International, poradenství pro riziko a pojištění s.r.o., Praha. Starosta seznámil radní s důvody výpovědi mandátní smlouvy společnosti GrECo International, poradenství pro riziko a pojištění s.r.o. Nebyly žádné připomínky.

9 9 USNESENO č. 82/11 výpověď mandátní smlouvy ze dne uzavřené se společností GrECo International, poradenství pro riziko a pojištění s.r.o., se sídlem Novodvorská 994, Praha 4. K bodu č.20: Žádost firmy ACTIV Parking s.r.o., Praha o odložení termínu úhrady smluvní pokuty za nedodržení garantovaného výnosu z Městského parkovacího systému za r Starosta seznámil radní s dopisem firmy ACTIV Parking s.r.o. Po krátké diskusi se radní shodli odsouhlasit odložení termínu úhrady smluvní pokuty. USNESENO č. 83/11 souhlasí s odložením termínu úhrady smluvní pokuty firmě ACTIV Parking s.r.o., Korunovační 103/6, Praha 7 za nedodržení garantovaného výnosu z Městského parkovacího systému za rok 2010 dle uzavřené Mandátní smlouvy číslo do doby plánovaného jednání starosty města s firmou ACTIV Parking s.r.o. K bodu č.21: Oznámení společného jednání o návrhu Změny č. 12 Územního plánu města Rychnov n. Kn. Starosta seznámil radní s písemným oznámením Úřadu územního plánování. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 84/11 vzala na vědomí Oznámení společného jednání o návrhu Změny č. 12 Územního plánu města Rychnov n. Kn. K bodu č.22: Uzavření Dodatku č. 6 Smlouvy o zajištění městské hromadné dopravy a poskytování příspěvku na krytí ztrátovosti a uzavření Smlouvy o zajištění svozu a rozvozu občanů města a poskytnutí příspěvku na krytí ztrátovosti s firmou AUDIS BUS s.r.o., Rychnov n. Kn. Starosta seznámil radní s návrhem dodatku a návrhem smlouvy. Nebyly žádné připomínky. bod 1. bod 2.

10 10 USNESENO č. 85/11 1. uzavření Dodatku č. 6 Smlouvy o zajištění městské hromadné dopravy a poskytování příspěvku na krytí ztrátovosti s firmou AUDIS BUS s.r.o., Soukenická 242, Rychnov n. Kn., dle předloženého návrhu. 2. uzavření Smlouvy o zajištění svozu a rozvozu občanů města a poskytnutí příspěvku na krytí ztrátovosti s firmou AUDIS BUS s.r.o., Soukenická 242, Rychnov n. Kn., dle předloženého návrhu. K bodu č.23: Oznámení Ing. Pavla Rathouského, Rychnov n. Kn. o vzdání se členství ve správní radě Nadačního fondu F. M. Pelcla, Rychnov n. Kn. Starosta seznámil radní s písemným oznámením Ing. Rathouského. USNESENO č. 86/11 vzala na vědomí oznámení Ing. Pavla Rathouského, Rychnov n. Kn. o vzdání se členství ve správní radě Nadačního fondu Františka Martina Pelcla, Rychnov n. Kn. ke dni 2. února Vzhledem k tomu, že program jednání Rady města Rychnova n. Kn. byl vyčerpán, ukončil starosta města jednání Rady města v 16:30 hodin. Příští jednání Rady města bude ve středu 16. února Mgr. Jana Drejslová místostarostka Ing. Jan Skořepa starosta

K bodu č.1.: Schválení rozpočtového opatření č. 2/1/2014. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1.: Schválení rozpočtového opatření č. 2/1/2014. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 20.1.2014 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 6.12.2010 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Jiří Oberreiter

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 6.1.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Karel Štrégl Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana

Více

USNESENO č. 377/2015 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 377/2015 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.9.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav

Více

Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 5.12.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák

Více

USNESENO č. 539/2013 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. souhlasí

USNESENO č. 539/2013 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. souhlasí 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 2.12.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter Ing. Ladislav Pyskatý

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 5.10.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana Dvořáková Mgr.

Více

Ing. Jiří Brandejs - referent odboru výstavby a životního prostředí. Program:

Ing. Jiří Brandejs - referent odboru výstavby a životního prostředí. Program: 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 16.12.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

2 15. Informace SDH Dlouhá Ves o umístění překážek na fotbalovém stadionu v Rychnově n. Kn. 16. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č.

2 15. Informace SDH Dlouhá Ves o umístění překážek na fotbalovém stadionu v Rychnově n. Kn. 16. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 10.4.2012 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský JUDr. Milan Novák Tomáš Erben Ing. Ladislav

Více

USNESENO č. 360/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 360/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 11.7.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.11.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.1.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne 30.1.2013 v kanceláři starosty města 632/42/RM/2013 Kontrola plnění usnesení ze 41. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení ze 41. schůze

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7.3.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Jroslv

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne 2. 11. 2011 v kanceláři starosty města 289/19/RM/2011 Kontrola plnění usnesení z 18. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z 18. schůze

Více

Jaroslav Tichý. Program:

Jaroslav Tichý. Program: 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 22.11.2010 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Ing.

Více

Zápis. z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, p. Jeník, MUDr. Blažek, Bc. Nekolný p. Brom - tajemník MěÚ Hosté: JUDr. Marková, Omluveni:

Více

Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4

Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4 Číslo jednání: Složení komise: 7/2015 Předseda: Ing.Daniel Kunc Členové: Drahoslava Krejčová,

Více

bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení Rady městské části Brno-sever od 7. 11. 2013

bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení Rady městské části Brno-sever od 7. 11. 2013 Nění rozpočt ně V Brně dne 20. listopadu 2014 USNESENÍ z 6/75. schůze Rady městské části Brno-sever, která se konala 20. listopadu 2014 od 14:00 v malé zasedací místnosti ÚMČ Brno-sever, Bratislavská 70

Více

Zápis. z 5. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 5. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 5. schůze Rady města Český Brod konané dne 23.1.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Fořt p. Brom - tajemník MěÚ Hosté: JUDr. Marková Omluveni: Bc.

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svoboda, tajemník MěÚ

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-49-2016 Termín jednání 27. července 2016 Začátek jednání 16:00 Ing. Zdeněk Praus Starosta městyse Bc. Miloš Tichý Místostarosta městyse Přítomni

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

R A D A MĚSTA NEJDEK 34. SCHŮZE

R A D A MĚSTA NEJDEK 34. SCHŮZE ZÁPIS USNESENÍ 12. ŘÍJNA 2007 Přítomni: 5 členů RM Omluveni: tajemník Hosté : / R A D A MĚSTA NEJDEK 34. SCHŮZE č. RM/767/34/07 RM schvaluje změnu programu schůze s přesunutím bodu 4.9 na příští schůzi

Více

USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne

USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne Rok 2016 USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne 03.10.2016 Rada města Semily po projednání: 161003/RM/583 kontrolu plnění usnesení Rady města Semily 161003/RM/584 podání žádosti o uzavření

Více

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Program: 1. Zahájení, schválení programu 2. Kontrola usnesení, úkolů 3. RM/8/01/11 - Zápis z jednání komise prevence kriminality

Více

Usnesení RM č.07/2014 Rada města Jablonné v Podještědí projednala a schvaluje Jednací řád komisí Rady města Jablonné v Podještědí.

Usnesení RM č.07/2014 Rada města Jablonné v Podještědí projednala a schvaluje Jednací řád komisí Rady města Jablonné v Podještědí. Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 1 ze dne 12. listopadu 2014 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Č.j. OVV/3482/2014 Počet stránek: 5 Usnesení RM č.01/2014 Rada města Jablonné

Více

1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 432/10 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. I. vzala na vědomí

1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 432/10 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. I. vzala na vědomí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 13.12.2010 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Ing.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 10.2.2016 393/20/RM/2016 Kontrola plnění usnesení z 19. schůze RM kontrolu plnění usnesení z 19.

Více

z 11.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov

z 11.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov USNESENÍ z 11.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne 9. 4. 2019 od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov Usnesení RaMěst č. 11/1/2019/R z 9. 4. 2019 1. Jmenování člena komise -

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 30. ČERVNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 116. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, p. Kaššák Hosté: 0 RM schvaluje

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 166/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 20. schůze, konané dne 22. 8. 2012 od 15:00 hodin v areálu FK Viktoria Žižkov, a.s., Seifertova 2871/10, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ.

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ. Z á p i s z 8. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Mgr. Simona Hejhalová - referentka odboru správy nemovitostí

Mgr. Simona Hejhalová - referentka odboru správy nemovitostí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 1.7.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Mgr. Jn Drejslová (příchod

Více

Jednání Rady města Broumova č. 52 ze dne 26. listopadu 2008.

Jednání Rady města Broumova č. 52 ze dne 26. listopadu 2008. Jednání Rady města Broumova č. 52 ze dne 26. listopadu 2008. Přítomni: JUDr. Růčková, Mgr. Schejbalová, pan Uzel, pan Slezák, pan Trojan a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : ------------- Pozdní příchod:

Více

M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 0

M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 0 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 0 Rada městské části Praha 20 10. jednání datum konání: 24.01.2019 čís. RMC/10/1/0094/19 - RMC/10/9/0100/19 číslo RMC/10/1/0094/19 Uzavření dodatku č. 2019 0001 k nájemní

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 30. dubna 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 30. dubna 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 30. dubna 2014 č. 123 u p r a v e n á v e r z e zřízení přípravné třídy Základní školy Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace

Více

84. SCHŮZE. A. Projednání škodní události č termín: ihned zodpovídá: OE B. Projednání škodní události č.

84. SCHŮZE. A. Projednání škodní události č termín: ihned zodpovídá: OE B. Projednání škodní události č. ZÁPIS USNESENÍ 9. ČERVNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 84. SCHŮZE Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Rada Souhrn 4. řádné jednání Rady, konané dne v 8:00 hod. Kancelář starosty

Rada Souhrn 4. řádné jednání Rady, konané dne v 8:00 hod. Kancelář starosty Zveřejněné usnesení je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Město Březnice,

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis. z 23. mimořádné schůze Rady města Český Brod konané dne 26.10. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 23. mimořádné schůze Rady města Český Brod konané dne 26.10. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 23. mimořádné schůze Rady města Český Brod konané dne 26.10. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, MUDr. Blažek, Mgr. Janík, p. Jeník, MUDr. Forstová, JUDr. Marková

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Mo helnice, která se ko nala dne 23.03.2015 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty 256/16/RM/2015 Schválení programu 16. zasedání

Více

5. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

5. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 5. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 12. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Zápis z jednání Komise pro pohledávky, pomoc lidem ve finanční tísni Rady městské části Praha 4

Zápis z jednání Komise pro pohledávky, pomoc lidem ve finanční tísni Rady městské části Praha 4 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Komise pro pohledávky, pomoc lidem ve finanční tísni Rady městské části Praha 4 Číslo jednání: Složení komise: 2/2019 Předseda: Bc. Vladimíra Sýkorová

Více

Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4

Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4 Číslo jednání: Složení komise: 2/2017 Předseda: Ing. Daniel Kunc Členové: Dominika Krejčová,

Více

z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011

z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011 z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011 1. Schválení programu Usnesení č. 181/2011 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 16. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-78-2017 Termín jednání 18. října 2017 Začátek jednání 13:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Stanislav

Více

Z Á P I S. schůze číslo 10/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách

Z Á P I S. schůze číslo 10/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách Město Rokytnice v Orlických horách náměstí Jindřicha Šimka 3, 517 61 Rokytnice v Orlických horách 1 tel.č.: 494 379 021 e-mail: podatelna@mu.rokytnice.cz Z Á P I S schůze číslo 10/2019 Rady města Rokytnice

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Jednání Rady města Broumova č. 27 ze dne 28. 11. 2007.

Jednání Rady města Broumova č. 27 ze dne 28. 11. 2007. Jednání Rady města Broumova č. 27 ze dne 28. 11. 2007. Přítomni: JUDr. Růčková, Bc. Franc, Mgr. Schejbalová, pan Uzel, pan Slezák, pan Marek, a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : pan Trojan Pozdní příchod:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015. Bc. Kateřina Gregorová, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 24.08.2015 451/2015 Rada města Lanškroun projednala žádost společnosti Farma Jirásek s. r. o., Horní Třešňovec 66, Lanškroun, IČO: 27461645 (čj. MULA

Více

Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4

Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4 Číslo jednání: Složení komise: 3/2016 Předseda: Ing.Daniel Kunc Členové: Drahoslava Krejčová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 028/12/Pa U S N E S E N Í 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1010/28-1035/28 Rozdělovník - členové

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-1-2018 Termín jednání 31. října 2018 Začátek jednání 13:30 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Adam Mitana Mgr. Alena Zvěřinová Ing. Pavlína

Více

Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4

Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4 Číslo jednání: Složení komise: 4/2017 Předseda: Ing. Daniel Kunc Členové: Dominika Krejčová,

Více

USNESENÍ. kontrolu plnění usnesení RM provedenou MěÚ. HLASOVÁNÍ PRO: 4 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO

USNESENÍ. kontrolu plnění usnesení RM provedenou MěÚ. HLASOVÁNÍ PRO: 4 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO Město Kraslice Nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 2. 2. 2011 od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti Městského úřadu v Kraslicích.

Více

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 20. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 24. dubna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis. Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka

Zápis. Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7. 11. 2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 60 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 60 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 60 ze dne 25. 1. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/ 243/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1243 /2017 Rada

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 112. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 112. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 1 z 5 17.5.2017 8:30 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 112. schůze Rady městského obvodu Ostrava-Jih která se konala 16. 5. 2017 09:00 (usn. č. 4717/112 - usn. č. 4722/112)

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2018 konané dne 24. října 2018

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2018 konané dne 24. října 2018 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2018 konané dne 24. října 2018 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Wiesner, Mgr. Kořanová, Ing. Dominik, p. Lenc, Ing. Hrodek Omluveni: Pozdní příchod:

Více

R A D A MĚSTA NEJDKU ZÁPIS USNESENÍ 20. DUBNA 2010 110. SCHŮZE

R A D A MĚSTA NEJDKU ZÁPIS USNESENÍ 20. DUBNA 2010 110. SCHŮZE ZÁPIS USNESENÍ 20. DUBNA 2010 R A D A MĚSTA NEJDKU 110. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Drobná, p. Schwarzová, p. Kaššák, p. Šoustalová, p. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: 0 Hosté: 0 RM schvaluje předložený

Více

Zápis Ze 11. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 11. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 11. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 27.4. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní : Karel Zalaba Bc. Martin Frei místo Mgr. Oldřich Brabec radní Vojtěch Novák radní - omluven

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-4-2018 Termín jednání 10. prosince 2018 Začátek jednání 14:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Adam Mitana Mgr. Alena Zvěřinová Ing.

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Zápis ze 77. mimořádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 10. prosince 2013 v 9:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ

Zápis ze 77. mimořádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 10. prosince 2013 v 9:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Zápis ze 77. mimořádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 10. prosince 2013 v 9:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle presenční listiny Mgr.

Více

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019-183/R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne 24.06.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019 zprávu o bezpečnostní situaci ve městě za

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze Rady města Hostinné, konané dne 23.04.2019 218/14/RM/2019 Schválení programu 14. schůze RM program 14. schůze: 1. Schválení programu

Více

-1- Zápis č. 58/2018. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus, Vlastimil Matouš

-1- Zápis č. 58/2018. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus, Vlastimil Matouš -1- Zápis č. 58/2018 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 17.1.2018 v 08:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4

Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání komise pro řešení pohledávek Rady městské části Praha 4 Číslo jednání: Složení komise: 1/2016 Předseda: Ing.Daniel Kunc Členové: Drahoslava Krejčová,

Více

Z Á P I S. Místo jednání: zasedací místnost ve III. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary

Z Á P I S. Místo jednání: zasedací místnost ve III. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary Z Á P I S z 3. jednání Komise pro hospodaření s majetkem města, likvidační a škodní, bytové komise konané dne 25. března 2019 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Na jednání Rady města se krátce představili noví zástupci FC Spartak Rychnov n. Kn.

Na jednání Rady města se krátce představili noví zástupci FC Spartak Rychnov n. Kn. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 21.5.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 38. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 1.2.2016 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 16. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014 č. 34 u p r a v e n á v e r z e použití finančních prostředků ve výši do 5.000 Kč ze schváleného příspěvku z rozpočtu zřizovatele

Více

2. Vypsání poptávkového řízení na akci Úprava plochy u pomníku na nám. 28 října v Tišnově a vyzvání 4 dodavatelů dle předloženého návrhu.

2. Vypsání poptávkového řízení na akci Úprava plochy u pomníku na nám. 28 října v Tišnově a vyzvání 4 dodavatelů dle předloženého návrhu. USNESENÍ ze schůze RM č. 6/2008 konané dne 13. února 2008 RM schvaluje: 1. Obsah textu veřejného oznámení konkurzních řízení na obsazení funkce ředitele/ředitelky Základní školy Tišnov, Smíškova 840, okres

Více

ze 139. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. listopadu 2013

ze 139. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. listopadu 2013 ze 139. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. listopadu 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 2172/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila doplněný program 139. schůze rady města. 2. Kontrola

Více

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635)

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635) U S N E S E N Í z 59. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 27. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 15 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 15 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 15 konané dne 30. 5. 2011 Usnesení č. 259/11 RM výsledek výběrového řízení ze dne 30.5.2011 na pronájem veřejného prostranství po dobu konání Brtnické pouti

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 27. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 9. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 10 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Hostinné, konané dne 21.11.2018 16/2/RM/2018 Schválení programu 2. schůze RM program 2. schůze: 1. Schválení programu 2.

Více

Jednání Rady města Broumov č. 82 ze dne 2. října 2017

Jednání Rady města Broumov č. 82 ze dne 2. října 2017 Jednání Rady města Broumov č. 82 ze dne 2. října 2017 Přítomni: Omluvena: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, JUDr. Tomáš Blažek, Ing. Jiří Myšák, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Ing. Eva Blažková,

Více

3. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

3. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 3. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 28. listopadu 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr.

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne 29. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4698/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1708/2017 Rada

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/03/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Z Á P I S. Místo jednání: zasedací místnost ve III. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary

Z Á P I S. Místo jednání: zasedací místnost ve III. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary Z Á P I S z 5. jednání Komise pro hospodaření s majetkem města, likvidační a škodní, bytové komise konané dne 27. květen 2019 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 z jednání rady města konaného dne 10.01.2011 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 143-188 RM schvaluje 143) podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu stabilizace

Více