2 15. Informace SDH Dlouhá Ves o umístění překážek na fotbalovém stadionu v Rychnově n. Kn. 16. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2 15. Informace SDH Dlouhá Ves o umístění překážek na fotbalovém stadionu v Rychnově n. Kn. 16. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č."

Transkript

1 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský JUDr. Milan Novák Tomáš Erben Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka Omluven: Přizváni: Program: Jiří Oberreiter Ludmila Cabalková - vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Mgr. Luděk Petr - ředitel ZŠ Masarykova, Rychnov n. Kn. (k bodu č. 1.) Mgr. Anna Oubrechtová - ředitelka ZŠ a MŠ Roveň, Rychnov n. Kn. (k bodu č. 7.) Mgr. Simona Hejhalová - referentka odboru správy nemovitostí Jan Najman - referent odboru správy nemovitostí Dana Hubálková - referentka odboru správy nemovitostí Renata Kotýzová - referentka odboru správy nemovitostí Miloslav Trejtnar - referent odboru správy nemovitostí 1. Oznámení ředitele ZŠ Masarykova, Rychnov n. Kn. o vyhlášení ředitelského volna školy dne Odpisový plán p.o. Školní jídelna RK, Rychnov n. Kn. na rok Návrh na vyřazení majetku MŠ Sluníčko, Rychnov n. Kn. 4. Návrh na vyřazení majetku DDM, Rychnov n. Kn. 5. Návrh na vyřazení majetku ZŠ Javornická, Rychnov n. Kn. 6. Návrh na vyřazení majetku MŠ Láň, Rychnov n. Kn. 7. Oznámení ředitelky ZŠ a MŠ Roveň, Rychnov n. Kn. o vyhlášení ředitelského volna školy ve dnech a Schválení uzavření Veřejnoprávní smlouvy s obcí Lupenice o zapisování údajů do informačního systému evidence obyvatel. 9. Schválení uzavření Dodatku k nájemní smlouvě ze dne se společností MATRIX a.s., Třebešov na pronájem části p.p.č. 2273/6 v k.ú. Rychnov n. Kn. 10. Pronájem nemovitostí v k.ú. Rychnov n. Kn. lokalita Průhon. 11. Zrušení bodu I. usnesení RM č. 134/2012 ze dne , schválení uzavření Dodatku k nájemní smlouvě ze dne s Českou republikou Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových, Praha na pronájem částí p.p.č. 1004/4 v k.ú. Rychnov n. Kn. 12. Smlouva o bezúplatném převodu nemovitosti č. Př. 39/06 s Českou republikou Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových, Praha na převod p.p.č. 877/1 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn. do vlastnictví města. 13. Odkoupení části p.p.č. 495/2 a části p.p.č. 495/5 včetně příslušenství v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn. a bezúplatné zřízení práva věcného břemene k části p.p.č. 495/5 v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn. 14. Žádost DDM, Rychnov n. Kn. o povolení akce Čarodějnický slet dne v zámeckém parku v Rychnově n. Kn.

2 2 15. Informace SDH Dlouhá Ves o umístění překážek na fotbalovém stadionu v Rychnově n. Kn. 16. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č. 1846/1, 1847/24 a 3150/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. ve prospěch společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a..s., Praha. 17. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. ve prospěch společnosti ČEZ Distribuce, a.s., Děčín. 18. Dohody o ukončení nájmu bytu, přidělení bytů. 19. Výpověď nájemní smlouvy ze dne na nebytové prostory v budově čp. 67 v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn. pí E.K., Dlouhá Ves, Rychnov n. Kn. 20. Zrušení usnesení RM č. 620/11 ze dne , výpůjčka nebytových prostor v budově čp v obci a k.ú. Rychnov n. Kn. DDM, Rychnov n. Kn. 21. Výpůjčka nebytových prostor v budově čp. 39 v obci a k.ú. Rychnov n. Kn. o.s. KALI RUŽA, Rychnov n. Kn. 22. Schválení uzavření Dodatku ke smlouvě o pronájmu ze dne se Školským úřadem, Rychnov n. Kn. na pronájem nebytových prostor v budově čp v obci a k.ú. Rychnov n. Kn. 23. Žádost p. R.S., Náchod o pronájem části p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. za účelem prodeje jahod v období červen-červenec Žádost p. R.V., Lukavice o schválení výpůjčky p.p.č. 31/5 a části p.p.č. 31/4 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn. za účelem zřízení letního stolování. 25. Žádost p. P.M., Rychnov n. Kn. o vydání souhlasu s pořádáním taneční a pěvecké soutěže v nočních hodinách dne v hotelu Labuť v Rychnově n. Kn. 26. Výpověď nájemní smlouvy ze dne pí I.K., Dlouhá Ves, Rychnov n. Kn. na pronájem části p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. 27. Schválení uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č na zpracování projektové dokumentace Rekonstrukce lávky pro pěší přes řeku Kněžnu v ulici Zbuzany v Rychnově nad Kněžnou s firmou TRANSCONSULT s.r.o., Hradec Králové. 28. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. ve prospěch společnosti ČEZ Distribuce, a.s., Děčín. 29. Výpověď Veřejnoprávní smlouvy ve věcech agendy obecní policie s obcí Kvasiny. 30. Schválení Úplného znění nájemní smlouvy zahrnující změny sjednané mezi smluvními stranami v průběhu trvání nájemního poměru a při uzavření tohoto úplného znění na pronájem nemovitých a movitých věcí se společností Tepelné hospodářství Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. 31. Plné moci JUDr. Miloslavu Tuzarovi k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou v soudním řízení a ve všech věcech souvisejících s vyklizením bytu proti p. M.Š. a plná moc JUDr. Miloslavu Tuzarovi k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou v soudním řízení proti pí E.F. 32. Oznámení o zahájení řízení Územního plánu Lukavice. 33. Provozní řád sauny a Provozní řád kryté haly s vodními atrakcemi Plaveckého bazénu v Rychnově n. Kn. 34. Návrh na schválení finančního příspěvku ve výši ,-- Kč na projekt Zdravé oči našich dětí organizaci Lions Club Rychnov nad Kněžnou. 35. Schválení uzavření Smlouvy o dílo č. 06/2012 s firmou TENNIS Zlín, a.s., Zlín na provedení výměny malých vápen na fotbalovém trávníku 3.G v Rychnově n. Kn.

3 3 Jednání Rady města Rychnova nad Kněžnou zahájil ve 13:00 hod. starosta města Ing. Jan Skořepa. K návrhu programu nebyly radními vzneseny připomínky ani jiné doplňující návrhy. K bodu č.1: Oznámení ředitele ZŠ Masarykova, Rychnov n. Kn. o vyhlášení ředitelského volna školy dne Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Ředitel školy Mgr. Petr seznámil radní s důvody pro vyhlášení ředitelského volna školy dne Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 180/2012 oznámení ředitele Základní školy Masarykova 563, Rychnov n. Kn. o vyhlášení ředitelského volna školy dne K bodu č.2: Odpisový plán p.o. Školní jídelna RK, Rychnov n. Kn. na rok Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 181/ pro (p. Erben mimo zasedací místnost) odpisový plán příspěvkové organizace Školní jídelna RK, U Stadionu 1229, Rychnov n. Kn. na rok 2012, dle předloženého návrhu. K bodu č.3: Návrh na vyřazení majetku MŠ Sluníčko, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 182/2012 vyřazení majetku Mateřské školy Sluníčko, Javornická 1379, Rychnov n. Kn. dle návrhu školy ze dne K bodu č.4: Návrh na vyřazení majetku DDM, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky.

4 4 USNESENO č. 183/2012 vyřazení majetku Domu dětí a mládeže, Poláčkovo náměstí 88, Rychnov n. Kn. dle žádostí organizace ze dne a K bodu č.5: Návrh na vyřazení majetku ZŠ Javornická, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 184/2012 vyřazení majetku Základní školy Javornická 1596, Rychnov n. Kn. dle žádosti školy ze dne K bodu č.6: Návrh na vyřazení majetku MŠ Láň, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 185/2012 vyřazení majetku Mateřské školy Láň, Českých bratří 1387, Rychnov n. Kn. dle návrhu školy ze dne K bodu č.7: Oznámení ředitelky ZŠ a MŠ Roveň, Rychnov n. Kn. o vyhlášení ředitelského volna školy ve dnech a Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Ředitelka školy Mgr. Oubrechtová seznámila radní s důvody pro vyhlášení ředitelského volna školy ve dnech a Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 186/2012 oznámení ředitelky Základní školy a mateřské školy Roveň 60, Rychnov n. Kn. o vyhlášení ředitelského volna školy ve dnech a

5 5 K bodu č.8: Schválení uzavření Veřejnoprávní smlouvy s obcí Lupenice o zapisování údajů do informačního systému evidence obyvatel. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 187/2012 uzavření Veřejnoprávní smlouvy s obcí Lupenice o zapisování údajů do informačního systému evidence obyvatel. K bodu č.9: Schválení uzavření Dodatku k nájemní smlouvě ze dne se společností MATRIX a.s., Třebešov na pronájem části p.p.č. 2273/6 v k.ú. Rychnov n. Kn. USNESENO č. 188/2012 uzavření Dodatku k nájemní smlouvě ze dne , uzavřené mezi městem Rychnov nad Kněžnou jako pronajímatelem a společností MATRIX a.s., Třebešov čp.1 jako nájemcem, na pronájem části p.p.č. 2273/6 ostatní plocha (sportoviště) v k.ú. Rychnov n. Kn. za účelem provozování víceúčelového sportovního hřiště včetně zázemí, který bude obsahovat: 1. souhlas pronajímatele s dalším podnajímáním předmětu nájmu, 2. souhlas pronajímatele k tomu, aby nájemce o jím hrazeném technickém zhodnocení předmětu nájmu účtoval, vedl ho ve své účetní evidenci a prováděl jeho odepisování dle platných právních předpisů. K bodu č.10: Pronájem nemovitostí v k.ú. Rychnov n. Kn. lokalita Průhon. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru správy nemovitostí. Po diskusi se radní rozhodli schválit pronájem jednotlivých pozemků za ceny ve výši 1,-- Kč/m 2 /rok a 12,50 Kč/m 2 /rok a za pronájem jednotlivých staveb bez čp. za cenu ve výši 500,-- Kč/rok, + každoroční valorizace. USNESENO č. 189/2012 pronájem: 1. části p.p.č o výměře cca m 2 v k.ú. Rychnov n. Kn. manželům S. a Z.N., bytem Průhon 1246, Rychnov n. Kn. jako zahradu, nájemné ve výši 1,-- Kč/m 2 /rok + každoroční valorizace.

6 6 2. p.p.č o výměře 197 m 2 v k.ú. Rychnov n. Kn. manželům F. a H.R., bytem Průhon 1247, Rychnov n. Kn. jako zahradu, nájemné ve výši 1,-- Kč/m 2 /rok + každoroční valorizace. 3. p.p.č. 2741/14 o výměře 397 m 2, p.p.č. 2741/15 o výměře 145 m 2, p.p.č o výměře 226 m 2, stavby bez čp. jiná stavba na p.p.č. 2741/29, p.p.č. 2741/29 o výměře 24 m 2, vše v k.ú. Rychnov n. Kn. manželům L. a N.B., bytem Průhon 1248, Rychnov n. Kn. jako zahradu a hospodářské příslušenství. Nájemné: pro p.p.č. 2741/14, p.p.č. 2741/15, p.p.č. 2741/29 ve výši 12,50 Kč/m 2 /rok, pro p.p.č ve výši 1,-- Kč/m 2 /rok, pro stavbu bez čp. jiná stavba na p.p.č. 2741/29 ve výši 500,-- Kč/rok. Nájemné bude každoročně valorizováno. 4. p.p.č. 2741/1 o výměře 360 m 2, p.p.č. 2741/16 o výměře 137 m 2, p.p.č o výměře 218 m 2, stavby bez čp. jiná stavba na p.p.č. 2741/30, p.p.č. 2741/30 o výměře 24 m 2, vše v k.ú. Rychnov n. Kn. manželům P. a E.M., bytem Průhon 1249, Rychnov n. Kn. jako zahradu a hospodářské příslušenství. Nájemné: pro p.p.č. 2741/1, p.p.č. 2741/16, p.p.č. 2741/30 ve výši 12,50 Kč/m 2 /rok, pro p.p.č ve výši 1,-- Kč/m 2 /rok, pro stavbu bez čp. jiná stavba na p.p.č. 2741/30 ve výši 500,-- Kč/rok. Nájemné bude každoročně valorizováno. 5. p.p.č o výměře 247 m 2 v k.ú. Rychnov n. Kn. paní A.Š., bytem Průhon 1250, Rychnov n. Kn. jako zahradu, nájemné ve výši 1,-- Kč/m 2 /rok + každoroční valorizace. 6. p.p.č o výměře 232 m 2 v k.ú. Rychnov n. Kn. manželům M. a L.P., bytem Průhon 1252, Rychnov n. Kn. jako zahradu, nájemné ve výši 1,-- Kč/m 2 /rok + každoroční valorizace. 7. p.p.č. 2741/23 o výměře 431 m 2, p.p.č. 2741/24 o výměře 81 m 2, části p.p.č o výměře cca 740 m 2, stavby bez čp. jiná stavba na p.p.č. 2741/34 a p.p.č. 2741/34 o výměře 24 m 2, vše v k.ú. Rychnov n. Kn. panu O.N., bytem Malá Čermná 95, Čermná nad Orlicí jako zahradu a hospodářské příslušenství. Nájemné: pro p.p.č. 2741/23, p.p.č. 2741/24, p.p.č. 2741/34 ve výši 12,50 Kč/m 2 /rok, pro pronajímanou část p.p.č ve výši 1,-- Kč/m 2 /rok, pro stavbu bez čp. jiná stavba na p.p.č. 2741/34 ve výši 500,-- Kč/rok. Nájemné bude každoročně valorizováno. Nájemní poměr bude na dobu neurčitou, výpovědní lhůta 3 měsíce. Nájemci si mohou předmět nájmu oplotit plotem bez podezdívky, který v případě ukončení nájemního poměru na své náklady odstraní. K bodu č.11: Zrušení bodu I. usnesení RM č. 134/2012 ze dne , schválení uzavření Dodatku k nájemní smlouvě ze dne s Českou republikou Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových, Praha na pronájem částí p.p.č. 1004/4 v k.ú. Rychnov n. Kn. USNESENO č. 190/2012 I. ruší bod I. usnesení RM č. 134/2012 ze dne a

7 II. 7 uzavření Dodatku k nájemní smlouvě ze dne na pronájem částí p.p.č. 1004/4 o výměře 88 m 2 a 1 m 2 v k.ú. Rychnov n. Kn., uzavřené mezi Českou republikou Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 jako pronajímatelem a městem Rychnovem nad Kněžnou jako nájemcem, na základě kterého dojde s účinností od ke změně sjednaného nájemného na výši 3.560,-- Kč ročně + možnost její každoroční valorizace. K bodu č.12: Smlouva o bezúplatném převodu nemovitosti č. Př. 39/06 s Českou republikou Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových, Praha na převod p.p.č. 877/1 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn. do vlastnictví města. USNESENO č. 191/2012 projednala a doporučuje ZM ke schválení uzavření Smlouvy o bezúplatném převodu nemovitosti č. Př. 39/06, kterou bude převedena pozemková parcela p.č. 877/1 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn. z vlastnictví České republiky - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 do vlastnictví města Rychnova nad Kněžnou. K bodu č.13: Odkoupení části p.p.č. 495/2 a části p.p.č. 495/5 včetně příslušenství v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn. a bezúplatné zřízení práva věcného břemene k části p.p.č. 495/5 v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn. USNESENO č. 192/2012 projednala a doporučuje ZM 1. vyhradit si rozhodnutí o zřízení věcného břemene k části p.p.č. 495/5 v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn. 2. schválit: a) odkoupení části p.p.č. 495/2 a části p.p.č. 495/5 o celkové výměře cca 315 m 2 včetně příslušenství (zaplocená plocha o výměře 21 x 15 m) v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn. od manželů V. a D.B., bytem Roveň 15 za cenu 90,-- Kč/m 2. Náklady s prodejem spojené ponese kupující. b) bezúplatné zřízení práva věcného břemene k části p.p.č. 495/5 v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn. ve prospěch vlastníka pozemku, který je předmětem prodeje dle bodu 2.a) (část p.p.č. 495/2 a část p.p.č. 495/5 o celkové výměře cca 315 m 2 v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn.), spočívající v právu chůze a jízdy.

8 8 K bodu č.14: Žádost DDM, Rychnov n. Kn. o povolení akce Čarodějnický slet dne v zámeckém parku v Rychnově n. Kn. USNESENO č. 193/2012 souhlasí s konáním akce Čarodějnický slet dne v zámeckém parku pod jízdárnou na části p.p.č. 787 v k.ú. Rychnov n. Kn., dle žádosti Domu dětí a mládeže, Poláčkovo náměstí 88, Rychnov n. Kn. ze dne K bodu č.15: Informace SDH Dlouhá Ves o umístění překážek na fotbalovém stadionu v Rychnově n. Kn. USNESENO č. 194/2012 informaci Sboru dobrovolných hasičů Dlouhá Ves, že si umístí překážky na atletické dráze fotbalového stadionu v Rychnově n. Kn. v období duben říjen K bodu č.16: Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č. 1846/1, 1847/24 a 3150/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. ve prospěch společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s., Praha. USNESENO č. 195/2012 I. zřízení věcného břemene k p.p.č. 1846/1, 1847/24 a 3150/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. ve prospěch společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s., se sídlem Za Brumlovkou 266/2, Praha 4 Michle spočívající v oprávnění zřízení, provozování, údržby a oprav podzemního komunikačního vedení Rychnov n. Kn., Pelclovo nábř. 3 RD, UPS, přípoj. Věcné břemeno bude zřízeno za úplatu 2.000,-- Kč. a II. pověřuje starostu města podpisem Smlouvy o zřízení věcných břemen.

9 9 K bodu č.17: Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. ve prospěch společnosti ČEZ Distribuce, a.s., Děčín. USNESENO č. 196/2012 I. zřízení věcného břemene k p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. ve prospěch společnosti ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem Děčín 4, Teplická 874/8 spočívající v oprávnění umístění, zřízení a provozování zařízení distribuční soustavy IP Rychnov nad Kněžnou, Na Drahách, p.č. 1105/2, p. Kafka-přípojka NN. Věcné břemeno bude zřízeno za úplatu 1.200,-- Kč. a II. pověřuje starostu města podpisem Smlouvy o zřízení věcného břemene. K bodu č.18: Dohody o ukončení nájmu bytu, přidělení bytů. USNESENO č. 197/ dohodu o ukončení užívání bytu s paní M.N., bytem Rychnov n. Kn., Na Drahách 832 na byt č. 4 v čp. 832, ul. Na Drahách, Rychnov n. Kn. ke dni dohodu o ukončení nájmu bytu s paní A.K., bytem Rychnov n. Kn., Mírová 1436 na byt č. 418 v čp. 1595, ul. Na Drahách, Rychnov n. Kn. ke dni dohodu o ukončení nájmu bytu s paní K.D., bytem Rychnov n. Kn., Mírová 1453 na byt č. 56 v čp. 1453, ul. Mírová, Rychnov n. Kn. ke dni uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4 o vel. 2+1 v čp. 1559, Městská Habrová, Rychnov n. Kn. s paní A.L., bytem Rychnov n. Kn., Havlíčkova 136. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou 6 let a 7 měsíců s předplacením nájemného částkou ,-- Kč. 5. na základě doporučení komise bytové ze dne uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4 o vel. 0+1 v čp. 1453, ul. Mírová, Rychnov n. Kn. s panem K.H., bytem Rychnov n. Kn., Nádražní 509. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou 1 roku. K bodu č.19: Výpověď nájemní smlouvy ze dne na nebytové prostory v budově čp. 67 v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn. pí E.K., Dlouhá Ves, Rychnov n. Kn.

10 10 USNESENO č. 198/2012 výpověď nájemní smlouvy ze dne na nebytové prostory nacházející se v II. NP budovy čp. 67 v k.ú. Roveň u Rychnova n. Kn. o výměře 25,15 m 2 za účelem provozování kadeřnictví a holičství, paní E.K., bytem Rychnov n. Kn., Dlouhá Ves 34. K bodu č.20: Zrušení usnesení RM č. 620/11 ze dne , výpůjčka nebytových prostor v budově čp v obci a k.ú. Rychnov n. Kn. DDM, Rychnov n. Kn. USNESENO č. 199/2012 I. ruší usnesení RM č. 620/11 ze dne a II. výpůjčku nebytových prostor v budově čp na p.p.č. 940/5 v obci a k.ú. Rychnov n. Kn., Školní jídelna (prádelna), ul. U Stadionu, Rychnov n. Kn., nacházejících se v I. NP o celkové výměře 135,96 m 2 (denní místnost o výměře 12,84 m 2, WC o výměře 2,85 m 2, sklad o výměře 35,64 m 2, sušárna o výměře 34,32 m 2, prádelna o výměře 21,78 m 2, chodba o výměře 28,53 m 2 ) Domu dětí a mládeže, se sídlem Poláčkovo náměstí 88, Rychnov n. Kn. za podmínek: výpůjčka na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou, služby (vodné, stočné, srážkové vody, el. energie, teplo) budou řešeny samostatnou dohodou mezi Školní jídelnou RK, p.o. a výpůjčitelem, změna užívání nebytových prostor a úpravy budou provedeny na náklady výpůjčitele, účel výpůjčky - zázemí a sály pro pohybové aktivity. K bodu č.21: Výpůjčka nebytových prostor v budově čp. 39 v obci a k.ú. Rychnov n. Kn. o.s. KALI RUŽA, Rychnov n. Kn. USNESENO č. 200/2012 výpůjčku nebytových prostor v budově čp. 39 na p.p.č. 120/1 v obci a k.ú. Rychnov n. Kn., ul. Komenského, Rychnov n. Kn., nacházejících se v I. NP o celkové výměře 28 m 2 občanskému sdružení KALI RUŽA o.s., se sídlem Pelclovo nábřeží 455, Rychnov n. Kn. za těchto podmínek: výpůjčka na dobu neurčitou s 15 denní výpovědní lhůtou, v pracovní dny od 13:00 hod. do 19:00

11 11 hod., služby (vodné, stočné, srážkové vody, el. energie, teplo) budou hrazeny měsíčně zálohově výpůjčitelem, účel výpůjčky - zkušebna pro hudební a pohybové aktivity. K bodu č.22: Schválení uzavření Dodatku ke smlouvě o pronájmu ze dne se Školským úřadem, Rychnov n. Kn. na pronájem nebytových prostor v budově čp v obci a k.ú. Rychnov n. Kn. 4 pro (místostarostka Ing. Zimová a p. Erben mimo zasedací místnost) USNESENO č. 201/2012 uzavření Dodatku ke smlouvě o pronájmu ze dne uzavřené mezi městem Rychnov nad Kněžnou jako pronajímatelem a Školským úřadem, Rychnov n. Kn. jako nájemcem, na nebytové prostory nacházející se v budově čp v Rychnově n. Kn. - areál ZŠ a Praktické školy Na Láni v Rychnově n. Kn., který se týká navýšení záloh na služby s účinností k K bodu č.23: Žádost p. R.S., Náchod o pronájem části p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. za účelem prodeje jahod v období červen-červenec Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru správy nemovitostí. Po diskusi se radní většinou rozhodli schválit pronájem části p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. p. S. za účelem prodeje jahod v období USNESENO č. 202/2012 I. 5 pro, 1 se zdržel (starosta Ing. Skořepa) žádost pana R.S., bytem Bílá 1970, Náchod o pronájem části p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. v rozsahu cca 4 m 2 za účelem prodeje jahod v období , dle předložené žádosti ze dne a II. pronájem části p.p.č o výměře cca 4 m 2 v k.ú. Rychnov n. Kn. panu R.S., bytem Bílá 1970, Náchod za účelem prodeje jahod v období Nájemné ve výši 300,-- Kč/den. K bodu č.24: Žádost p. R.V., Lukavice o schválení výpůjčky p.p.č. 31/5 a části p.p.č. 31/4 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn. za účelem zřízení letního stolování.

12 12 USNESENO č. 203/2012 I. žádost pana R.V., bytem Lukavice 82 o schválení výpůjčky p.p.č. 31/5 a části p.p.č. 31/4 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn. za účelem zřízení letního stolování před budovou čp. 164 (sauna) v Dlouhé Vsi u Rychnova n. Kn. a II. ukládá odboru správy nemovitostí zveřejnit záměr města Rychnova n. Kn. vypůjčit část p.p.č. 31/5 a část p.p.č. 31/4 u budovy čp. 164 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn. K bodu č.25: Žádost p. P.M., Rychnov n. Kn. o vydání souhlasu s pořádáním taneční a pěvecké soutěže v nočních hodinách dne v hotelu Labuť v Rychnově n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru správy nemovitostí. Po diskusi se radní rozhodli nepovolit p. M. výjimku z doby nočního klidu dne na ukončení soutěže v hotelu Labuť v Rychnově n. Kn. USNESENO č. 204/2012 nepovoluje výjimku z doby nočního klidu dne na ukončení taneční a pěvecké soutěže (breakdance battle 1vs1 a freestyle rap battle) v hotelu Labuť v Rychnově n. Kn., dle předložené žádosti pana P.M., Fáborského 964, Rychnov n. Kn. ze dne K bodu č.26: Výpověď nájemní smlouvy ze dne pí I.K., Dlouhá Ves, Rychnov n. Kn. na pronájem části p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. USNESENO č. 205/2012 výpověď nájemní smlouvy ze dne na část p.p.č ostatní plocha o výměře 24 m 2 nacházející se v obci a k.ú. Rychnov n. Kn. letní stolování před restaurací Beseda, paní I.K., Dlouhá Ves 64, Rychnov n. Kn. K bodu č.27: Schválení uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č na zpracování projektové dokumentace Rekonstrukce lávky pro pěší přes řeku Kněžnu v ulici Zbuzany v Rychnově nad Kněžnou s firmou TRANSCONSULT s.r.o., Hradec Králové.

13 13 USNESENO č. 206/2012 uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č na zpracování projektové dokumentace Rekonstrukce lávky pro pěší přes řeku Kněžnu v ulici Zbuzany v Rychnově nad Kněžnou s firmou TRANSCONSULT s.r.o., se sídlem Hradec Králové, Nerudova 37, dle předloženého návrhu. Dodatkem se mění termín konečného předání dokumentace včetně vyjádření dotčených orgánů státní správy. K bodu č.28: Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. ve prospěch společnosti ČEZ Distribuce, a.s., Děčín. USNESENO č. 207/2012 I. zřízení věcného břemene k p.p.č v k.ú. Rychnov n. Kn. ve prospěch společnosti ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem Děčín 4, Teplická 874/8 spočívající v oprávnění umístění, zřízení a provozování distribuční soustavy Rychnov n. Kn., Svatohavelská 103-RD Kmec. Věcné břemeno bude zřízeno za úplatu 1.000,-- Kč. a II. pověřuje starostu města podpisem Smlouvy o zřízení věcného břemene. K bodu č.29: Výpověď Veřejnoprávní smlouvy ve věcech agendy obecní policie s obcí Kvasiny. Všichni radní obdrželi písemný materiál starosty. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 208/2012 výpověď Veřejnoprávní smlouvy o výkonu agend obecní policie Rychnov nad Kněžnou a rozšíření její územní působnosti v obci Kvasiny obcí Kvasiny, kterou smluvní vztah končí dnem 30. dubna K bodu č.30: Schválení Úplného znění nájemní smlouvy zahrnující změny sjednané mezi smluvními stranami v průběhu trvání nájemního poměru a při uzavření tohoto úplného znění na pronájem nemovitých a movitých věcí se společností Tepelné hospodářství Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. Starosta seznámil radní s návrhem smlouvy. Nebyly žádné připomínky.

14 14 USNESENO č. 209/2012 uzavření Úplného znění nájemní smlouvy zahrnující změny sjednané mezi smluvními stranami v průběhu trvání nájemního poměru a při uzavření tohoto úplného znění na pronájem nemovitých a movitých věcí včetně jejich součástí a příslušenství se společností Tepelné hospodářství Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., se sídlem Mírová 1411, Rychnov n. Kn., dle předloženého návrhu. K bodu č.31: Plné moci JUDr. Miloslavu Tuzarovi k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou v soudním řízení a ve všech věcech souvisejících s vyklizením bytu proti p. M.Š. a plná moc JUDr. Miloslavu Tuzarovi k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou v soudním řízení proti pí E.F. Starosta seznámil radní se zněním plných mocí. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 210/ plnou moc JUDr. Miloslavu Tuzarovi k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou ve všech věcech souvisejících s vyklizením bytu č. 16 v čp. 832 v Rychnově n. Kn. včetně zastupování v soudním nalézacím a vykonávacím řízení proti panu M.Š., bytem Rychnov n. Kn., Na Drahách plnou moc JUDr. Miloslavu Tuzarovi k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou v soudním řízení o zaplacení ,-- Kč s přísl. proti panu M.Š., bytem Rychnov n. Kn., Na Drahách 832, vedeném u Okresního soudu v Rychnově nad Kněžnou, a to včetně případného řízení o řádných, případně mimořádných opravných prostředcích a exekučního řízení. 3. plnou moc JUDr. Miloslavu Tuzarovi k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou v soudním řízení o zaplacení ,-- Kč s přísl. proti paní E.F., bytem Rychnov n. Kn., Městská Habrová 1556, vedeném u Okresního soudu v Rychnově nad Kněžnou, a to včetně případného řízení o řádných, případně mimořádných opravných prostředcích a exekučního řízení. K bodu č.32: Oznámení o zahájení řízení Územního plánu Lukavice. Starosta seznámil radní s písemným oznámením. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 211/2012 Oznámení o zahájení řízení Územního plánu Lukavice.

15 15 K bodu č.33: Provozní řád sauny a Provozní řád kryté haly s vodními atrakcemi Plaveckého bazénu v Rychnově n. Kn. Místostarostka Mgr. Drejslová seznámila radní s důvody pro vydání provozních řádů. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 212/2012 Provozní řád sauny a Provozní řád kryté haly s vodními atrakcemi Plaveckého bazénu v Rychnově n. Kn., dle předložených návrhů. K bodu č.34: Návrh na schválení finančního příspěvku ve výši ,-- Kč na projekt Zdravé oči našich dětí organizaci Lions Club Rychnov nad Kněžnou. Místostarostka Mgr. Drejslová seznámila radní s písemným návrhem. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 213/2012 poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,-- Kč na projekt Zdravé oči našich dětí organizaci Lions Club Rychnov nad Kněžnou, Palackého 697, Rychnov n. Kn. týkající se vyšetření zraku předškolní mládeže Rychnovska v rámci mezinárodního projektu Lions Eye. K bodu č.35: Schválení uzavření Smlouvy o dílo č. 06/2012 s firmou TENNIS Zlín, a.s., Zlín na provedení výměny malých vápen na fotbalovém trávníku 3.G v Rychnově n. Kn. Místostarostka Ing. Zimová seznámila radní s návrhem smlouvy. Po diskusi se radní rozhodli schválit předloženou smlouvu s podmínkou prodloužení záruky na dobu 24 měsíců. 5 pro (místostarostka Mgr. Drejslová mimo zasedací místnost) USNESENO č. 214/2012 uzavření Smlouvy o dílo č. 06/2012 s firmou TENNIS Zlín, a.s., se sídlem Šternberská 300, Zlín na provedení výměny malých vápen na fotbalovém trávníku 3.G v Rychnově n. Kn., dle předloženého návrhu, s podmínkou prodloužení záruky na dobu 24 měsíců. Vzhledem k tomu, že program jednání Rady města Rychnova n. Kn. byl vyčerpán, ukončil starosta města jednání Rady města v 16:30 hodin.

16 16 Příští jednání Rady města bude v pondělí 23. dubna 2012 od 14:00 hodin. Mgr. Jana Drejslová místostarostka Ing. Jan Skořepa starosta

K bodu č.1.: Schválení rozpočtového opatření č. 2/1/2014. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1.: Schválení rozpočtového opatření č. 2/1/2014. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 20.1.2014 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 5.12.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák

Více

K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 6.12.2010 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Jiří Oberreiter

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 5.10.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana Dvořáková Mgr.

Více

USNESENO č. 377/2015 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 377/2015 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.9.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav

Více

USNESENO č. 64/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje

USNESENO č. 64/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.2.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Mgr. Zdeněk Žabokrtský JUDr. Milan Novák

Více

USNESENO č. 539/2013 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. souhlasí

USNESENO č. 539/2013 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. souhlasí 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 2.12.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter Ing. Ladislav Pyskatý

Více

Ing. Jiří Brandejs - referent odboru výstavby a životního prostředí. Program:

Ing. Jiří Brandejs - referent odboru výstavby a životního prostředí. Program: 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 16.12.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.1.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 6.1.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Karel Štrégl Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.11.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013. U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. března 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

USNESENO č. 360/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 360/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 11.7.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7.3.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Jroslv

Více

124. SCHŮZE. A. Žádost o změnu čerpání dotace z rozpočtu města Nejdku u organizace JoN Jde o Nejdek, o. s. termín: ihned zodpovídá: OE 4-0-0

124. SCHŮZE. A. Žádost o změnu čerpání dotace z rozpočtu města Nejdku u organizace JoN Jde o Nejdek, o. s. termín: ihned zodpovídá: OE 4-0-0 ZÁPIS USNESENÍ 19. ŘÍJNA 2010 R A D A MĚSTA NEJDKU 124. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Drobná, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Kaššák Hosté: 0 RM schvaluje předložený

Více

Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 15. 1. 2018 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková Program jednání: 1. Žádost rekonstrukce soc. zařízení

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor ZÁPIS 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Nájem nemovitých věcí tvořících sportovní areály: p. Zácha plavecký areál

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 z jednání rady města konaného dne 10.01.2011 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 143-188 RM schvaluje 143) podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu stabilizace

Více

150. U S N E S E N Í ze dne 19. dubna 2010

150. U S N E S E N Í ze dne 19. dubna 2010 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 150. U S N E S E N Í ze dne 19. dubna 2010 2957/2010 RM s c h v a l u j e dodatek č. 4 ke smlouvě o nájmu ze dne 26.10.2005 mezi Českou republikou Katastrálním

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku ZÁPIS USNESENÍ 14. DUBNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 78. SCHŮZE Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2.

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2. U s n e s e n í z 5. jednání rady města ze dne 22.12.2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu. UR/5/1/2014 Schválení programu jednání 1. s c h v a l u j e program 5. jednání rady města Bod

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011 R 630/11 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí zprávu o plnění usnesení rady města ke dni 19.12.2011, b) souhlasí s prodloužením

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 37 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 9. 11. 2015 od 18.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht, PhDr. Ilona Němcová, Mgr.

Více

U s n e s e n í ze 47. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14,00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í ze 47. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14,00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í ze 47. jednání rady města dne 27.3.2013 ve 14,00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu UR/47/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 47. jednání rady města Bod programu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 213/2018 rozpočtové opatření č. 4/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města dne 29.03.2010 1) Program Návrh programu byl schválen 17 hlasy pro v předloženém znění 2) Zpráva o plnění usnesení USNESENÍ č. 24-3/2010/ZM ze dne 29.03.2010 Zastupitelstvo

Více

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 26. jednání rady města dne 19.03.2012 v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/26/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 26. jednání rady města Bod programu 1.

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

USNESENÍ. z 64. schůze Rady města Hranic, dne 14. 1. 2014

USNESENÍ. z 64. schůze Rady města Hranic, dne 14. 1. 2014 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 64. schůze Rady města Hranic, dne 14. 1. 2014 Usnesení 2081/2014 - RM 64 ze dne 14. 1. 2014 Kontrola plnění usnesení 1. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení k 14.1. 2014 bez

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 ZÁPIS z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Kontrola plnění usnesení, informace z komisí 4. Finanční záležitosti

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 76. schůze Rady města Kojetína, konané 15. května 2018, ve 14:00 hodin, v kanceláři starosty na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo

Více

U S N E S E N Í. 39. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 39. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 039/12/Pa U S N E S E N Í 39. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 4. 9. 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1546/39-1570/39 Rozdělovník - členové

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 432/10 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. I. vzala na vědomí

1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 432/10 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. I. vzala na vědomí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 13.12.2010 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Ing.

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015.

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015. U S N E S E N Í z 23. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. října 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 245/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 17. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 82. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 17. října 2006 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 15. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 24. července 2007 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

USNESENÍ č. RM 4/2018 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne

USNESENÍ č. RM 4/2018 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne USNESENÍ č. RM 4/2018 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 19.2.2018 Rada města Kostelec nad Orlicí 1. schvaluje a) kupní smlouvu na prodej pozemku parc. č. 2765 - trvalý travní porost o výměře

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015. U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Kojetína, konané dne 10. června 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

IČ /1, 2394/1, 3535/5, 3584/5, , 874/8, PSČ

IČ /1, 2394/1, 3535/5, 3584/5, , 874/8, PSČ č. 1094 Rada města schvaluje poskytnutí slevy z nájmu v domě čp. 2084-2086 na Semanínské ulici v České Třebové v bytech v pátém nadzemním podlaží bez výtahu ve výši 5%. Sleva bude uplatněna od nájmu za

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 27. září 2017 Přítomní: Omluveni:

Více

Výpis usnesení z 29. schůze Rady města Břeclavi ze dne

Výpis usnesení z 29. schůze Rady města Břeclavi ze dne S00RP00O98O7 Výpis usnesení z 29. schůze Rady města Břeclavi ze dne 27.1.2016 Rada města projednala: R/29/16/3 zápis ze své 28. schůze RM a nemá k tomu připomínky. Rada města schválila: R/29/16/2 schválila

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Usnesení č. 231 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 5. 03. 2007. Usnesení č. 232 Rada města souhlasí s umístěním zmrzlinového stánku

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

U S N E S E N Í. 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 078/14/Pa U S N E S E N Í 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 29. 4. 2014 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 2807/78 2834/78 Rozdělovník - členové

Více

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í z 21. jednání rady města dne 14.12.2011 v 16,00 hod. v zasedací místnosti UR/21/1/2011 schválení programu jednání Rada města pro projednání 1. s c h v a l u j e program 21. jednání rady

Více

USNESENÍ ze 47. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 27. září 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 47. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 27. září 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 47. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 27. září 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/47/2016 Schválení programu 47. schůze Rady města Uničova

Více

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě Obec Hořice na Šumavě IČ: 00245909, sídlo: Hořice na Šumavě 40, 382 22 Hořice na Šumavě Informace z 5. zasedání Zastupitelstva obce Hořice na Šumavě, konaného dne č. usnesení: 5/1/2015 1. Schválení programu

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 01.02.2010 24/2010 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření č. 9 až 12 k rozpočtu města na rok 2010 dle přílohy. Termín realizace do: 28.02.2010 Odpovídá:

Více

Usnesení. z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 09.01.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2194/R/090117: předložený

Více

Majetkové záležitosti Komentář: 1) Prodloužení nájemních smluv k pozemkovým parcelám MK doporučuje RM 2) Prodloužení výpůjčky MK doporučuje RM

Majetkové záležitosti Komentář: 1) Prodloužení nájemních smluv k pozemkovým parcelám MK doporučuje RM 2) Prodloužení výpůjčky MK doporučuje RM Město Broumov Určeno RM č.: 42 Majetkové záležitosti K jednání: 09.05.2016 Předkladatel: Ing. Marie Mikulenková Podpis: Předloženo RM 04.05.2016 Projednáno: MK, Mgr. Špůr, starosta 02.05.2016 Komentář:

Více

z 16.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov

z 16.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov USNESENÍ z 16.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne 18. 6. 2019 od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov Usnesení RaMěst č. 16/1/2019/R z 18. 6. 2019 1. Užití prostředků investičního

Více

USENSENÍ z 12. schůze Rady města (RM) dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USENSENÍ z 12. schůze Rady města (RM) dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USENSENÍ z 12. schůze Rady města (RM) dne 20.06.2018 od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Ing. Milan Dian, Ph.D., Vladimír Šuma, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová, Ing. Jan Landa,

Více

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne 21.1.2014 v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/64/1/2014 program 64. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 64. jednání rady města

Více

Z á p i s č. 17. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 17. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 17 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 26.5.2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, Libor Petřina, PaedDr. Zdeněk Koudelka, Mgr.

Více

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797)

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797) U S N E S E N Í ze 76. schůze Rady města Kojetína, konané dne 23. října 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477)

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477) 1 U S N E S E N Í ze 44. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 11. července 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-24/2018 Datum jednání: 20.09.2018 3) Program jednání (USN-Z3-546/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

Zápis z 171. zasedání rady města

Zápis z 171. zasedání rady města Zápis z 171. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 171.RM 23. 10. 2018 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010

U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 5. U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010 75/2010 RM s c h v a l u j e Dodatek č. 7 ke Smlouvě o dílo na zajištění sběru, svozu, třídění, využití a odstranění

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 42

Město Broumov určeno Radě města č. 42 Město Broumov určeno Radě města č. 42 Majetkové záležitosti předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK,Mgr.Špůr, starosta dne: 14.5.2012,24.5.2012 k jednání dne:30.5.2012 předloženo RM dne:

Více

Zápis z 135. zasedání rady města

Zápis z 135. zasedání rady města Zápis z 135. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.11.2017 od 08.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kabelu

Více

projektová dokumentace vytápění přední budovy MZŠ Rada města Velká Bystřice po projednání

projektová dokumentace vytápění přední budovy MZŠ Rada města Velká Bystřice po projednání U s n e s e n í z 45. jednání rady města Velká Bystřice dne 27.2.2013 v 13:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu UR/45/1/2013 program jednání Bod programu 1. UR/45/2/2013 kontrola usnesení Bod programu

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 48. schůzi 04.03.2013 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.4.2017 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/9/RM/2017 Občanská komise zápis ze zasedání občanské komise ze dne 20. 3. 2017. 2/9/RM/2017

Více

z 19. jednání rady města Velká Bystřice dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti

z 19. jednání rady města Velká Bystřice dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í městského úřadu z 19. jednání rady města dne 28.11.2011 v 17,00 hod. v zasedací místnosti UR/19/1/2011 Schválení programu 19. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 19. jednání

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1656/11-13 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 02.10.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1656/11-13 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 02.10.2013. U S N E S E N Í ze 77. schůze Rady města Kojetína, konané dne 13. listopadu 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Přítomní zastupitelé schválili rozšíření

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 158/2019 1. neschvaluje poskytnutí peněžitého daru zapsanému spolku Linka bezpečí, z.s., Ústavní

Více

USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne

USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne Rok 2016 USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne 03.10.2016 Rada města Semily po projednání: 161003/RM/583 kontrolu plnění usnesení Rady města Semily 161003/RM/584 podání žádosti o uzavření

Více

Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne 7.1.2019 USNESENÍ č. 96/19/RM4 Informace vedení města o proběhlých jednáních informace vedení města o proběhlých jednáních. Zodpovědná osoba:

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

Usnesení ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast, konané dne (součást zápisu ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast z

Usnesení ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast, konané dne (součást zápisu ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast z Usnesení ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast, konané dne 27. 9. 2018 (součást zápisu ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast z 27. 9. 2018) Rada města schvaluje: RM/459/2018 - navržený program

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne 29. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4698/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1708/2017 Rada

Více

Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ

Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 3. 11. 2015 337/17/RM/2015 Hodnocení činnosti KD, knihovny, MIC a muzea ZB, Propagace města a příprava veletrhů

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města konané dne 26. května 2009

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města konané dne 26. května 2009 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 11. schůze rady města konané dne 26.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ ZE DNE ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY

USNESENÍ ZE DNE ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY USNESENÍ ZE DNE 26. 4. 2010 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 25 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 25 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 25 ze dne 25. 9. 2019 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3540/2019 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 556/2019 Rada

Více

U s n e s e n í z 34. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 34. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 34. jednání rady města dne 27.6.2012 v 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/34/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 34. jednání rady města Bod programu 1.

Více

99/2015 Program jednání 9. schůze Rady obce Velké Březno

99/2015 Program jednání 9. schůze Rady obce Velké Březno USNESENÍ z 9. schůze rady obce Velké, která se konala ve středu 17. 6. 2015 v 16:30 na Obecním úřadě ve Velkém Březně. Přítomni: Michal Kulhánek, Marie Dvořanová, Michal Šidák, Karel Turek, Jaromír Dvořák

Více

" # $ % % & # - 3, # 6 / 7 / 1 + * : ;

 # $ % % & # - 3, # 6 / 7 / 1 + * : ; ! " # $ % & vyřadit majetek z majetku Mateřské školy, Školní 525, Kynšperk nad Ohří, evidenční majetek ve výši 9 81,--Kč dle přílohy č. 1 tohoto usnesení a # 1 / ' ( ) * +, -. / snížení ceny knižního fondu

Více

Na jednání Rady města se krátce představili noví zástupci FC Spartak Rychnov n. Kn.

Na jednání Rady města se krátce představili noví zástupci FC Spartak Rychnov n. Kn. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 21.5.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání:

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání: Město Sezemice Rada města Sezemice Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice Den konání jednání: 22.02.2017 Místo jednání: Městský úřad Sezemice - zasedací místnost Číslo jednací: č.

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 10.2.2016 393/20/RM/2016 Kontrola plnění usnesení z 19. schůze RM kontrolu plnění usnesení z 19.

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více